PDA

View Full Version : Σε είδα Vol VI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

Joyrider
28/08/2011, 19:28
Είδα πολύ κυβικό στην Έδεσσα

1200 tenere μπλε
1200 vfr λευκό
1200 multistrada λευκό

:wave2:

Panos1313
28/08/2011, 20:53
Σας ειδα καμια 20αρια τουλαχιστον ss-looking (μπορει και τα 20 να ηταν hayabusa), να ειστε στην Αθηνων-Κορινθου(Πατρων) προς Κορινθο(Πατρα) στις 3 το μεσημερι της Κυριακης και να ειστε ολοι πισω απο ενα περιπολικο.

Αναρωτηθηκα τι συμβαινει και κατεληξα οτι μαλλον σε καποια κηδεια πηγαινατε? Μπορει να διαφωτισει κανεις?

taisteal
28/08/2011, 21:10
σας ειδα σε ενα φαναρι στη λαμια.3 στρομ και ενα απριλια.σε ειδα και εσενα κοπελια με το 650 gs το μαυρο,και ενα στρατιωτικο σακκο πισω:a8: :a8: :a8: σε εβγαλα μεχρι την εξοδο την πολης.καλους δρομους κουκλαρα

EVI
30/08/2011, 02:39
ειδα μολις τωρα να τρεχει περιπολικο με αναμμενους φαρους σειρηνες τα παντα κομπλε για να κανει τον παπαγαλο να ξυπνησει και να κραζει :mad: , και να τρακαρει με αμαξι.... ο διαλογος ειναι ολα τα λεφτα

¨¨ φιλε κανουμε καταδιωξη τραβα στο τμημα αντε γεια ¨

:lol: ρε τον καημενο τον αλλον ολο το αμαξι μπροστα , μπηκε μεσα ... αλλα οκ ακουγωντουσαν ας κοιταγε και λιγο απο που ερχετε το ριμαδι...

κάφρος
30/08/2011, 22:38
σε είδα να πετάς αναμένη γόπα εξω από την Αγχίαλο κ μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.....:a37:

blackbusa
31/08/2011, 10:54
σε ειδα τελευταια στιγμη παλιομουναπο γαμω το σπιτι σου να κοβεις την Ποσειδωνος καθετα για να πας στο αντιθετο ρευμα....εχεις ενα ΧΤ...μακαρι την επομενη φορα να βρεθει στον δρομο σου μια νταλικα και να σε κανει αλοιφη...φευγουν καθε μερα τοσο καλοι και προσεχτικοι οδηγοι και εσυ ζεις για να κανεις τις μαλακιες σου...ΟΥΣΤ...

και για οποιον δεν καταλαβε...χτες το βραδυ λιγο πριν το Σεφ (κατευθυνση Πειραια) μαλακας με μηχανη ΧΤ χωρις πισω φως διεσχισε την Λεωφωρο Ποσειδωνος ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ για να παει στο διαχωριστικο διαζωμα (οπου δεν ειχε και μπαριερες)και μαλλον για να παει προς την αντιθετη πορεια...εκει που πηγαινα στην μεσαια λωριδα ξαφνικα ειδα ενα φως που δεν καταλαβα τι ηταν...ξαφνικα το φως ψιλοχανετε και βλεπω (δεν ξερω σε ποση αποσταση) ενα μηχανακι να ειναι καθετα στην πορεια μου...δεξια αριστερα αλλα λιγο πιο πισω μου (ευτηχως) πολλα και διαφορα οχηματα μιας και χτες ειχε πολυ κινηση αφου γυρισαν ολοι οι υπολοιποι μαλακες...το μονο που θυμαμε ειναι τα φρενα και αυτοματο τσεκαρισμα δεξια στους καθρεφτες για τον ελιγμο...το πως τον περασα ξυστα απο το κολοφαναρο που δεν δουλευε....και μετα αμεσα αλλαρμ για να σταματησω στην ακρη του δρομου...ευτυχως που τα χλμ μου ηταν περιπου 110 προλαβα να αντιδρσω και το βασικοτερο η τυχη μου χαμογελασε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 1014....

webassasin
01/09/2011, 04:53
... κωλογατο,περιμενες τελευταια στιγμη να φτασω και πηδηξες μπροστα μου.
Δεν ξερω αν με εσωσε το φρενο που προλαβα να πατησω η αν απλα ημουν τυχερος.
Το σκατο στην καλτσα παντως..

DimChios
01/09/2011, 08:19
με ειδα 20 μέτρα πρίν απο το σπίτι να με σταματανε 7 ΔΙΑΣ, να με ψάχνουν απο την κορφή ως τα νύχια, να μου κανουν φυλλο και φτερο το αμαξι, να παίζουν διάλογοι "γνήσια είναι η ταυτότητά σου?", "τί άλλο ρε φίλε να είναι?", "λέω, επειδή μας είπατε οτι έχετε φωτοτυπείο!" :eyepop: :bigcry:

...και άλλα που δεν μπορώ να πω...μην εκθέσουμε και σπίτια :bawl:

"χασαμε" ενα τέταρτο απο τη ζωή μας, με ευχαρίστησαν ευγενικότατα και με αφησαν...

...μου πέταξαν την τρίαινα όμως! :cry:

webassasin
01/09/2011, 09:15
καλα σου καναν και λιγα σου εκαναν.

HelenKoR
01/09/2011, 09:17
Σε ειδα με gsxr και χωρις κρανος. Σηκωνεις σουζα, σηκωνεις δευτερη σουζα. Στο επομενο φαναρι παω να σου μιλησω. Ειδες οτι ειμαι κοπελα και σαστισες λιγο. Σου ειπα "Ωραιος! Αλλά πρωτον βαλε κρανος (εκει αρχισες τα "δεν μπορω το κρανος, δεν....") και δευτερον φαινεται ο πισινος σου οταν κανεις σουζα!". Αναψε το πρασινο και εφυγες φτιαχνοντας το παντελονι σου (χαχα!) και οσο πηγαιναμε παρεα δεν σε ξαναδα να κανεις σουζα! :sad: :lol:

sniper
01/09/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....

...μου πέταξαν την τρίαινα όμως! :cry:

Να δω τι θα πεις στον Ποσειδώνα τώρα..

DimChios
01/09/2011, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
καλα σου καναν και λιγα σου εκαναν.

φτυσ τα μπουτια σου μωρη σαγιοναρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
01/09/2011, 20:15
Σε είδα μπροστά να περνάς από το ταχυδρομείο με ενα XT, να θελω να προλαβω ενα μαγαζί και να σε δω τελευταια στιγμή, και είχες πίσω ενα KORG τεράστιο... και λέω με το νου μου.. ο Χίος θα είναι..αλλά μετά συλλογιέμαι..πήρε μηχανή ο Χίος?? :lol:

fournas
01/09/2011, 20:51
σε ειδα μαγαζακι μου να σε καινε χωρις να ξερω το γιατι ..

:sad:

234860

dmf
01/09/2011, 20:55
:eyepop: Δικο σου;;; Γιατι;;;

blackbusa
01/09/2011, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas

fuck...

Operater
01/09/2011, 21:06

όχι ρε φίλε.... :sad:

devil's animal
01/09/2011, 21:07

οχι ρε Γιαννακο...κριμα..:sad: :sad:

nikos_abel
01/09/2011, 21:10
ΩΧ! Τι έγινε ρε παλήκαρε;;;;;;

fournas
01/09/2011, 21:25
καταρχην συγνωμη απο τους mod το σπαμ.

την κυριακη 03:15 με πηρε ο αδερφος μου και μου ειπε οτι καιγεται το μαγαζι.

μπηκε με την οπισθεν μαυρο τζιπ , κατεβασε την τζαμαρια και πεταξε "εφλεκτο υλικο"

δεν εχω ασφαλεια.

ουτε καν θυμαμαι απο ποτε εχω να τσακωθω.

δεν χρωσταω σε κανεναν (εκτος απο τραπεζα).

μονο απο ανταγωνισμο παιζει το σεναριο αλλα και παλι τι να πω?να φτασαμε εκει?..

ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι πραγματικοι φιλοι και με βοηθαν σε ολους τους τομεις.

και δεν πηγα ουτε μια μερα διακοπες γιατι προσπαθουσα για αυτο το μαγαζι και δεν ηθελα να του λειψει τιποτα.τι να λεμε τωρα.

καλο μηνα να εχετε...και ασφαλιστε την περιουσια σας (μαλλον θα ηταν μια καλη ευχη).

g_m900
01/09/2011, 22:11
Σε ειδα ρε φιλε με το Shiver στο υψος του Χιλτον με κατευθυνση για Καλλιμαρμαρο.

Να σπας το μηχανακι σου στη λεωφορειολωριδα αγνοωντας τον καθε παπαρα που μπορει να πεταχτει...
Ασε που εκανες και σφηνες μετα με τεζα ταχυτητα.

Για πες και μενα τι καταλαβες;;;

Αφου σε προφταινα σε καθε φαναρι λογω κοκκινου χωρις να του γ@μω τη μανα για μηχανακι...!!!

Λιγο μυαλο αδερφε και να πας αργα γιατι ...βιαζεσαι !!!

PetranGR
01/09/2011, 23:11
σε είδα με το πανέμορφο TDM ,και τι δεν είχες αλλάξει πάνω του ... στο ύψος του ευκλείδη ,μαύρο όλο και παίζει να το είχες κάνει ΜΑΤΤ χρώμα :)

Μπράβο για το μεράκι σου ...

KostRider
02/09/2011, 00:38
σε ειδα ηλιθιε παπακια με το μωρο σου,ξεκρανωτοι κι δυο να πεταγεσαι ενω με βλεπεις,απο καθετο δρομο σε λεωφορο και να ζητας και τα ρεστα που σου κορναρα....
καλα που σε ειπα μακακα....
:a37:

7gibernau
02/09/2011, 03:30
σε ειδα τρυφερο 18χρονο αγορακι με το αμαξακι σου να μου την κανεις σε πολυ κλειστο μονοδρομο,προλαβα και ανοιξα τη γραμμη μου και καθησα στο παραθυρο σου,σου ειπα οτι πας αναποδα και μου ειπες αι γαμησου,κοψε μου κληση.........

σε λυπηθεικα πραγματικα γιατι στον επομενο που θα κανεις και θα πεις κατι τετοιο θα σου γαμησει το σπιτι συθεμελα μουλικο....εγω ειμαι αλλου.....

δικο σου....
http://www.youtube.com/watch?v=S4xbzfbjZxQ

DimChios
02/09/2011, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
.... και καθησα στο παραθυρο σου,σου ειπα οτι πας αναποδα και μου ειπες αι γαμησου,κοψε μου κληση.........

και γιατι δεν εχωνες τη χερουκλα σου μεσα απο το παραθυρο να τον βουτηξεις απο τον λαιμο το μπουστη?? :mad:
ξερω, ξερω...μη τσακωνεστε στο δρομο, δεν ξερεις τι κραταει... κλπ κλπ!
Δεν θα προλαβαινε να κανει καμμια κινηση πρωτων και 2ον δεν θα προλαβαινα εγω να σκεφτω ψυχραιμα! Στα διαλα!

@fournas λυπαμαι πολυ φιλε! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ομως!!! :sad:
Υπομονη σε σενα και την τσεπη σου!

@ Φωτης, με τον καλο λογο στο στομα εισαι! :p :lol:

dmf
02/09/2011, 14:06
Σημερα 13:30 Στην Λ.Πλαπουτα στο Ν.Ηρακλειο απεναντι απο το ATS μοτο, παω να φυγω και βλεπω εναν αντρα με κρανος ξαπλωμενο κατω και μια λιμνη αιματος να εχει βγει απο το κεφαλι του. Κοσμος γυρω γυρω. Δεν επικοινωνουσε με το περιβαλλον και περιστασιακα ειχε σπασμους.
Απ'οτι ακουσα πρεπει να επεσε μονος του και να χτυπησε στην κολονα της δεη.
Βρεθηκε στη σημειο ενας γιατρος και του μιλουσε και του επαιρνε τον σφυγμο συνεχεια.
Σε καποια φαση κουνησε το κεφαλι του σαν να εννοουσε οτι πεθανε :sad:
Μετα τον πηρε το ασθενοφορο.

Ξερει κανεις τιποτα;
Οπως και να εχει παντως κουραγιο και σ'αυτον και στην οικογενεια του..

Οδηγουσε ενα μπλε Honda astrea, φορουσε κρανος LS2, και λιγο που μπορεσα να διακρινω ειχε γκρι μαλλια.

Τα κλειδια της μηχανης ξεχασανε να τα παρουμε μαζι τους στο ασθενοφορο, και τα εβγαλα ο ιδιος και τα αφησα στην καφετερια ακριβως εξω απο το ατυχημα.

Περαστικα..

Tpap
02/09/2011, 15:14
Σε είδα.
Και με έκανες να ορκιστώ ότι από σήμερα δεν ξαναδίνω προτεραιότητα σε γυναίκα οδηγό.
Όλες με την ίδια συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι. Κ@ργιες. :a015:

Warlord13
02/09/2011, 23:30
σας ειδα ολους και τα ειδα ολα 15 μερες διακοπες στην Κρητη.ευχαριστω το θεο που γυρισαμε σωοι και οι δυο πισω.περασα ολους τουσ νομους{για πολοστη φορα}αλλα πιστευω το βραβειο εγκληματικης οδηγησης για αλλο ενα χρονο παει στο νομο χανιων...ευγε γαμω τη καταδικη μου μεσα:evil: δεν εχω τι να προτοπεριγραψω καθοτι και εγω και το σκουτερ και η συνεπιβατις ειδαμε πολλα,αποφυγαμε πολλα,και παμε για αλλα
το δε φλας πρεπει να θεωρειται κατακριτεο.αλλη εξηγηση δεν βρισκω:cry:

Επισης σε ειδα πουτανας γιε σημερα πριν μερικες ωρες να μου χτυπας το αμαξι στο παρκιν του αεροδρομιου παρκαροντας και μετα να την κανεις και ουτε γατα ουτε ζημια.εχε χαρη που οι καμερες δεν αποθηκευουν οτι καταγραφουν στο χωρο του παρκιν{αλλο κουλο αυτο}αλλα και να σε ειχαν πιασει λεει οι καμερες επρεπε να κανω μυνηση και να τραβιεμαι αιωνες.τον αριθμο σου ηθελα μονο και θα εβλεπες μετα θεια δικη:evil: :evil: α ρε ξυλο που θελετε μερικοι:cry: :cry:

arxaios
03/09/2011, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σε είδα.
Και με έκανες να ορκιστώ ότι από σήμερα δεν ξαναδίνω προτεραιότητα σε γυναίκα οδηγό.
Όλες με την ίδια συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι. Κ@ργιες. :a015:

Σε είδα ηλίθια να βγαίνεις από τα παρκαρισμένα ...... πρόλαβα με τα χίλια ζόρια να σταματήσω ......
Λέω να μην δώσω συνέχεια ..... και σου κάνω ΕΥΓΕΝΙΚΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ νόημα να περάσεις ..... αντί να πεις ένα συγγνώμη και ευχαριστώ ..... ακούω ...... "Αντε γαμίσου ρε μαλάκα !!! ......
Σε προλαβαίνω στο φανάρι και ευγενικά (ακόμα και τώρα) σε ρωτάω ...... "Καλά, πας να με σκοτώσεις και δεν ζητάς ούτε συγγνώμη ...... σου παραχωρώ προτεραιότητα και με βρίζεις !!!" "Ναι γιατί δεν έπρεπε να περάσεις αφού με είδες να βγαίνω !!!" :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν την πλάκωνα στα χαστούκια θα έφταιγα ;;; :mad: :mad: :mad:

tzeronymo
03/09/2011, 23:43
Σε ειδα εσενα με το Ζ 750 στο πλοιο απο Σκυρο για Κυμη με το λαστιχο για πεταμα τα λινα εξω αλλα οταν το χρειαστηκες καημενε γιατι σου βγηκε ο τσελιγκας με το Lanta χεστηκες επανω σου στην Αμαρινθο ελπιζω να το διαβαζης και αντι για καφε και τσιγαρο να βαλης ενα λαστιχακι ;)

GIXXERAKIAS
04/09/2011, 13:18
Σε είδα πεθερουλη μου να οδηγάς μετά από είκοσι χρόνια αμήχανος το σκούτερ μου και να έχουν φθάσει τα μουστάκια σου στα αυτιά!:D

Σε έβλεπα τόσο καιρό που μας κοιταγες με την γυναίκα μου-κόρη σου και μας έδινες την ευχή σου,να φαντάζεσαι ότι οδηγάς ξανα μέσα από εμάς ώσπου στο έδωσα για βολτά, διστασες αλλά ξέρω ότι θελες καιρό τώρα, ήταν το δώρο των γενεθλίων σου και από εδώ και μπρος θα το παίρνεις με την γυναικούλα σου οπότε θες!:winka:

Ο πεθερός μου, τρελός μοτοσυκλετιστης την δεκαετία του 70 με πρωτιές σε αυτοσχέδιες κοντριτσες-αγώνες στο Τατόι, πούλησε τον "σατανακο" ( Nsu με μοτέρ zundapp 75cc ) του για να αγοράσει βέρες και έκτοτε δεν ξανά κατάφερε να πάρει μηχανή.Σύντομα θα οδηγήσεις και το Gixxer, να είσαι πάντα καλά χαρούμενος όπως χθες!!:beer: :beer:

MitsosNaked
04/09/2011, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σε είδα πεθερουλη μου να οδηγάς μετά από είκοσι χρόνια αμήχανος το σκούτερ μου και να έχουν φθάσει τα μουστάκια σου στα αυτιά!:D

Σε έβλεπα τόσο καιρό που μας κοιταγες με την γυναίκα μου-κόρη σου και μας έδινες την ευχή σου,να φαντάζεσαι ότι οδηγάς ξανα μέσα από εμάς ώσπου στο έδωσα για βολτά, διστασες αλλά ξέρω ότι θελες καιρό τώρα, ήταν το δώρο των γενεθλίων σου και από εδώ και μπρος θα το παίρνεις με την γυναικούλα σου οπότε θες!:winka:

Ο πεθερός μου, τρελός μοτοσυκλετιστης την δεκαετία του 70 με πρωτιές σε αυτοσχέδιες κοντριτσες-αγώνες στο Τατόι, πούλησε τον "σατανακο" ( Nsu με μοτέρ zundapp 75cc ) του για να αγοράσει βέρες και έκτοτε δεν ξανά κατάφερε να πάρει μηχανή.Σύντομα θα οδηγήσεις και το Gixxer, να είσαι πάντα καλά χαρούμενος όπως χθες!!:beer: :beer:

Τα Gixxer συνήθως τα δίνουνε στις πεθερές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p

taisteal
04/09/2011, 19:25
σας ειδα λαρισαιοι απο το v strom club στην πανεμορφη ρεντινα σημερα και τα ειπαμε λιγο φευγοντας.καλα χιλιομετρα :wave2:

tsompanis
04/09/2011, 21:36
λόγω περιοχής,(παλαιά εθνική ιωαννίνων-ηγουμενίτσας) τα μάτια μου έχουν δει πολλές μηχανές να την κοπάνανε απο το καράβι για τα στροφιλίκια της πλακωτής και μετά γιάννενα και να αποφεύγουν την μονότονη εγνατία

σήμερα όμως σας χάρηκα!
εσύ ασπρομάλλης και ξερακιανός και το γυναικάκι σου πολλών δεκαετιών να έχετε πιάσει τον ίσκιο κάτω απο τα πλατάνια στην άκρη του δρόμου και να τρώτε μεσημεριανό.
πλάι στην μπουμπού επίσης πολλών δεκαετιών με το καλάθι της και τις ελβετικές πινακίδες.
αν και ήμουν με φορτηγό,σας χαιρέτισα,με χαιρετήσατε και έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

μακάρι και εμείς όταν γεράσουμε να γουστάρουμε και να μπορούμε έτσι
καλούς δρόμους ρε!:beer:

mikRRopixel
04/09/2011, 21:38
Σε είδα στη διαδρομή Μαντούδι - Χαλκίδα στα στροφιλίκια με το supermotard, με tshirt και βερμουδίτσα, να με περνάς τάπα σε δεξιά ανηφορική στροφή. Πρέπει να το ευχαριστήθηκες που με πέρασες σχεδόν από πάνω αλλά δεν υπολόγισες καλά το apex και την ταχύτητα που είχες με αποτέλεσμα στην έξοδο να σε πετάξει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα. Είσαι τυχερός που δεν ερχόταν κάποιος από την άλλη γιατί ορατότητα ΔΕΝ είχες!...Αν το διαβάζεις αυτό, είσαι απαράδεκτος!

dim_rac
05/09/2011, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Τα Gixxer συνήθως τα δίνουνε στις πεθερές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε ειδα μπατσινα-νερομπατσινα με το f-650 γυρω στις μιαμιση στη βουλιαγμενης κι ερωτευτηκα!Ανεβαιναμε παρεα.Μελαχρινη με ανοιγομενο κρανος.Αν δεν ημουν με κοπελα δε θα μπορουσα να ΜΗΝ σου μιλησω..:wave2:

Σε ειδα και σενα με το κοκκινο αγροτικο(τογιοτα) χθες το βραδυ να κανεις μπαντιλικια εξω απο το ταλως στη παραλιακη ηρακλειου.:wave2: Μονο που δεν ειχες δει τους διας απο πισω σου που αμεσως μετα σε σταματησαν:rotflmao:

:sun:

Cpt. Haddock
05/09/2011, 08:26
Σε είδα πράσινο λεωφορείο στη Λαυρίου να στρίβεις καθετα μπροστά μου :uplate:

zephyr1
05/09/2011, 09:12
Πριν λιγο Λ.Αλεξανδρας ,χαμος,μηχανακια ,αμαξια πανω στο διαζωμα ,ασθενοφορα, ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!

eko
05/09/2011, 12:22
Σε ειδα εχθες στην παραλιακη να εισαι στην ασφαλτο και το παπι διπλα σου με σπασμενο μπροστινο. Ελπιζω να εισαι καλα

Volo
05/09/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σε είδα ηλίθια να βγαίνεις από τα παρκαρισμένα ...... πρόλαβα με τα χίλια ζόρια να σταματήσω ......
Λέω να μην δώσω συνέχεια ..... και σου κάνω ΕΥΓΕΝΙΚΑ & ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ νόημα να περάσεις ..... αντί να πεις ένα συγγνώμη και ευχαριστώ ..... ακούω ...... "Αντε γαμίσου ρε μαλάκα !!! ......
Σε προλαβαίνω στο φανάρι και ευγενικά (ακόμα και τώρα) σε ρωτάω ...... "Καλά, πας να με σκοτώσεις και δεν ζητάς ούτε συγγνώμη ...... σου παραχωρώ προτεραιότητα και με βρίζεις !!!" "Ναι γιατί δεν έπρεπε να περάσεις αφού με είδες να βγαίνω !!!" :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν την πλάκωνα στα χαστούκια θα έφταιγα ;;; :mad: :mad: :mad:

Πω πω συφιλιάστικα :mad:
Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει μην ανησυχείς.... Κάποια στιγμή θα βρίσει
λάθος άνθρωπο και θα το φάει το μπουκέτο της.
Καλά έκανες και δεν την πλάκωσες πάντως :beer:
Παλιοπέτσες μερικές, θέλουν και αυτοκίνητα :yuck:

Οι κορυφαίες ατάκες που έχω ακούσει και συνειδητοποίησα πως πολλοί δεν μας λογαριάζουν
"Ε αφού έβγαλα φλας"
"Ε αφού είμαστε σταματημένοι βγήκα"
"Ε δεν με είδες;;"

7gibernau
05/09/2011, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Πω πω συφιλιάστικα :mad:
Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει μην ανησυχείς.... Κάποια στιγμή θα βρίσει
λάθος άνθρωπο και θα το φάει το μπουκέτο της.
Καλά έκανες και δεν την πλάκωσες πάντως :beer:
Παλιοπέτσες μερικές, θέλουν και αυτοκίνητα :yuck:

Οι κορυφαίες ατάκες που έχω ακούσει και συνειδητοποίησα πως πολλοί δεν μας λογαριάζουν
"Ε αφού έβγαλα φλας"
"Ε αφού είμαστε σταματημένοι βγήκα"
"Ε δεν με είδες;;" διαβασε μια σελιδα πισω και θα διαβασεις την ατακα που ανετα μπορει να κανει καποιον φονια.....
2 σελιδες πισω τωρα

tadi
06/09/2011, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Σας ειδα καμια 20αρια τουλαχιστον ss-looking (μπορει και τα 20 να ηταν hayabusa), να ειστε στην Αθηνων-Κορινθου(Πατρων) προς Κορινθο(Πατρα) στις 3 το μεσημερι της Κυριακης και να ειστε ολοι πισω απο ενα περιπολικο.

Αναρωτηθηκα τι συμβαινει και κατεληξα οτι μαλλον σε καποια κηδεια πηγαινατε? Μπορει να διαφωτισει κανεις?

Απο το hayabusa.gr ηταν και πηγαιναν στην λαμπαδηδρομια εθελοντικης αιμοδοσιας.
(sorry που αργησα αλλα τωρα το ειδα)

:)

panagath
06/09/2011, 10:46
-Σε είδα μ@λ...@ αλβανέ δολοφόνε με το σαράβαλο το στέσιον στη Μιχαλακοπούλου να είμαι δεξιά χαλαρά με το παπί και να με προσπερνάς και να κόβεις κάθετα δολοφόνε για να μπεις στο στενό δεξιά. Ευτυχώς το modenas κοκαλώνει καλά. Είχα και τη κοπελιά πίσω ρε ζωον και μου βγάζει την πίστη να την πείσω να ανέβει να πάμε καμιά βόλτα...άντε να ξανανέβει τώρα. Δολοφόνε που αμφιβάλλω αν έχεις δει πως είναι το δίπλωμα και ξέρεις τι είναι ο ΚΟΚ.

-Σε είδα και σένα βλάκα μπαμπά με το Bross στην κατεχάκη να έχεις βάλει το παιδάκι σου να έχει πάρει αγκαλιά το τεπόζιτο , ακράνωτοι και οι δύο, να έχεις έρθει από ανάποδα σπό το στενό που παει στο badminton, να βγαίνεις Κατεχάκη και να ανοίγεις τέρμα γκάζι μη σκάσουν τα αυτοκίνητα πάνω σου. Τι σου φτάει το παιδάκι ρε?

-Σε είδα και σένα κοπελιά αργάμιση με το Z750 στο φανάρι πριν τη γέρφυρα της Θησεώς στην Καλλιθέα στη διασταύρωση για κουκάκι, φόραγες άσπρο μπουφανάκι και κράνος. Πέρασες τη γέφυρα και μετά έστριψες αριστερά.

PetranGR
06/09/2011, 13:07
σε είδα στην εγνατία με το Ζ750 να σπας 1η 2η ... καρφωτες... με Mivv εξατμιση εαν ειδα καλα...τι υπεροχος ηχος ?! Μπραβο παλικαρι ,που φορουσες και εξοπλισμο ,και τα εκανες σε αδειο δρομο ... :)

Ηταν απλα υπεροχο..

Σε ειδα και εσενα με το Fazer,με τα Twin Brothers να με "ζαλιζεις" τον ερωτα,γιατι πολυ απλα νομιζα οτι εσβησε το CBRaki Μου ... !!!

Σε ειδα και εσενα με το Yamaha R125... Να βγαινουμε μαζι απο την εγνατια προς χαλκδικη...

Καλο ταξιδι ;) :D

Nazgul
06/09/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Από 4 ετών σερί μέχρι σήμερα. Με σκηνή στην αρχή μετά τροχοσκηνή, μετά τροχόσπιτο και πλέον σε σπίτι πάνω στο δρόμο από το χωριό στην παραλία :beer: :beer:

Τωρα το ειδα!!!!

Ασινι beach καμια 10αρια χρονια πηγαινα....

Ετσι και εμεις,απο σκηνη 3 ατομων μεχρι και τροχοσπιτο.

Aggelos_SV
06/09/2011, 13:29
Μαύρο γυμνό SV650 Κ3-Κ4 εθεάθη σταματημένο στον Σταυρό Αγ.Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα.
Δεν ξέρω αν με είδες,αλλά σου έκανα ένα μπιπ :lol:

7gibernau
06/09/2011, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Τωρα το ειδα!!!!

Ασινι beach καμια 10αρια χρονια πηγαινα....

Ετσι και εμεις,απο σκηνη 3 ατομων μεχρι και τροχοσπιτο.

Ασινη ειναι
οχι Ασινι
Η Ασινη
Η
Η

7gibernau
06/09/2011, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Μάλιστα :rotflmao:
Ώρες ώρες απορώ πως κρατιόμαστε και δεν κάνουμε κανα κουλό:mad:
ελα μου ντε.....

Aggelos_SV
07/09/2011, 22:27
Σε είδα...κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα κι εσένα ...στο μετρό :eyepop: :eyepop:

Του moon ιού το πανηγύρι!!
:a8: :a8:

Αλλά ειδικά εσένα στην Εθνική άμυνα...εγώ προς Δουκίσσης Πλακομούνας κι εσύ προς κέντρο... αχ εσένα με το κοραλί φορεματάκι και τα καστανοξανθα μαλλιά

...αυτός ο εξωγήινος με το κράνος περασμένο στον ώμο και ένα μπουφάν στο μπράτσο που σε κόιταγε σαν το χάνο για 1-2 λεπτά..και τον κοίταγες κι εσύ με διακριτικές κλεφτές ματιές...και μετά πιο αδιάκριτες...

Excuse me for a while...I need some privacy...:a31: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Ρε μετρό λέμεεεεεε!!!!! Οικωλογική συνείδηση !!! Μηχανάκι στο γκαράζ ...τέλος!!!
Ε ρε pulp με μετρό που έχει να πέσει :lol:

pilotos_xtreme
08/09/2011, 00:15
σε ειδα μ@λ@κ@ με το σκουτερ σου ακριβως εξω απο το σταθμο αττικης μετρο, να εχω αναψει αριστερο φλας (με αμαξι ημουν),να χω πιασει αριστερα και να στριβω και συ ως γνησιος μ@λ@κ@ς να πας να με περασεις απο αριστερα αντιθετο ρευμα με 2πλη διαχωριστικη την ωρα που στριβω.....

και να χεις το θρασος βλαμενο παιδι να μου κορναρεις και να μου λες εεε τι κανεις ρεεε και απο πανω.

ελπιζω να ακουσες ολα τα μπινελικια. τα ειπα οσο πιο δυνατα μπορουσα.

θελω να σε ξαναδω πολυ....

georgio
08/09/2011, 13:23
Είδα προχθές στο άλσος πάνω από τη Δεκελείας ποδήλατο-τσόπερ... κανονικά, με μαρκύ πηρούνι τα πετάλια μπροστά, αναγκαστικά μια αλυσίδα τεράστια, δερμάτινη σέλα... τι φτιάχνουν οι άνθρωποι...

έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία αλλά ντράπηκα γιατί ήταν παραπίσω και αυτός που το είχε... αλλά κακώς ντράπηκα, εδώ δεν ντρέπετε αυτός που το κυκλοφορεί...

Είδα και έναν άλλο στην Κηφισίας, σε σκούτερ νομίζω, με τσάντα πλάτης χελονονιντζάκι... :hypnotize

panagath
08/09/2011, 13:28
Τι κάνεις ρε georgio, το πήρες το πτυχίο?

-Σε είδα κ@....λη ταρίδα χθες το βράδυ, ενώ ήμουν δεξιά λωρίδα στην άδεια κατεχάκη να με περνάς και να μου μπαίνει σφήνα στο μισό μέτρο από τον τροχό μου επειδή έτσι το γούσταρες. Άδειος ήταν ο δρόμος ρε βλάκα, το μπροστινό σου αμάξι ήταν 100μ μπροστά. Αλλά έπρεπε να σου φύγει και να ακουμπίσης πεζοδρόμιο να δω τι θα έκανες, ζώον. Ταρίφες...:evil:

GIXXERAKIAS
08/09/2011, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Είδα προχθές στο άλσος πάνω από τη Δεκελείας ποδήλατο-τσόπερ... κανονικά, με μαρκύ πηρούνι τα πετάλια μπροστά, αναγκαστικά μια αλυσίδα τεράστια, δερμάτινη σέλα... τι φτιάχνουν οι άνθρωποι...

έπρεπε να το βγάλω φωτογραφία αλλά ντράπηκα γιατί ήταν παραπίσω και αυτός που το είχε... αλλά κακώς ντράπηκα, εδώ δεν ντρέπετε αυτός που το κυκλοφορεί...

Είδα και έναν άλλο στην Κηφισίας, σε σκούτερ νομίζω, με τσάντα πλάτης χελονονιντζάκι... :hypnotize

Πηγαινες γυρευοντας για σουβλακι και εσυ?:D

Το ειδα και γω στην πλατεια Πατριρχου προχθες.Τουμπανο λεμε!:lol:

panagath
09/09/2011, 09:35
- Είδα σήμερα κύριο σοτυ ζωγράφου με μια Royal Enfield πανέμορφη και στην πέννα.

- Επίσης είδα σήμερα έναν , χαζό να τον πω?, πάνω σε innova ο οποίος δεν ήθελε να φορέσει κράνος αλλά είχε βάλει ιατρική μάσκα για να μην τον χτυπάει ο αέρας. Έλεος ρε μεγάλε, βάλε κράνος, και πιο ωραίος θα φαίνεσαι κ θα είσαι κ προστατευμένος.

- Να χαιρετήσω και την όμορφη ξανθιά με το scooter που με πέρασε στο φάρο του ψυχικού και λόγω στενότητας [και ότι είμαι κ λίγο χέστης στη διήθηση] του δρόμου από την κίνηση την έχασα αμέσως...

DimChios
09/09/2011, 09:51
δεν σε ειδα βλαμενε χτες το βράδυ, εσυ με το παπι, και εκανα να ξεπαρκαρω...
ΕΥΤΥΧΩΣ την τελευταια στιγμη ακουσα την εξατμιση σου και σταματησα!

Οταν σου ειπα οτι το κρανος ειναι για το κεφαλι και οχι για το φαναρι που του το ειχες περασει με περισσια τεχνη ειπες κατι αφου ομως εστριψες βιαστικά στο επομενο στενο

Γ@μω το σπιτι σου βλακα που μιλας κιολας!

BLiTzER
09/09/2011, 14:33
Ζητείται κοπελίτσα, καστανόξανθη, κράνος ARAI, μπλουζάκι Yamaha, πάνω σε X-MAX (αν πρόσεξα καλά) και αρκετά γρήγορη (για γυναίκα :P). Αρχή παραλιακής, στο ΣΕΦ, προς Γλυφάδα. Δυστυχώς, ήμουν με το παπί του συνεργείου και δε μπορούσα να παίξουμε :(

nikos_abel
09/09/2011, 15:40
ΔΕΝ σε είδα βλάκα πατέρα πως άφησες (μάλλον αφήνεις) καθημερινά το γυιο σου, 15 χρονώ παληκάρι, να παίρνει το παπί
φορώντας κοντομάνικο και σορτς (δε μιλάμε για κράνος ε;) να πάει να πάρει ψωμί από το φούρνο και να πηγαίνει οδηγώντας
αριστερά σαν εγγλέζος όπου να είναι.

Δε σε είδα και πραγματικά εύχομαι αυτό το παιδί να επιζήσει της βλακείας σου.

Ζώον.

7gibernau
09/09/2011, 16:07

Οταν σου ειπα οτι το κρανος ειναι για το κεφαλι και οχι για το φαναρι που του το ειχες περασει με περισσια τεχνη ειπες κατι αφου ομως εστριψες βιαστικά στο επομενο στενο

Γ@μω το σπιτι σου βλακα που μιλας κιολας! :confused: :confused: :confused:

panagath
09/09/2011, 16:11

Γ@μω το σπιτι σου βλακα που μιλας κιολας!

Είχε βάλει το κράνος πάνω στο φανάρι και δε φαινόταν το φανάρι του?

DimChios
09/09/2011, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Είχε βάλει το κράνος πάνω στο φανάρι και δε φαινόταν το φανάρι του?

ναι!

Σετε, τι δεν καταλαβες?

Θα τον χτυπαγα και θα εφταιγα κιολας!

:evil:

7gibernau
09/09/2011, 16:33
ναι!

Σετε, τι δεν καταλαβες?

Θα τον χτυπαγα και θα εφταιγα κιολας!

:evil: ok,ειχε το κρανος στο φαναρι και δεν τον ειδες

KAGOURO
09/09/2011, 19:55
Σε είδα με το γκρι F650GS στον Πειραιά Ακτή Ξαβέρη να περιμένεις να στρίψεις προς Χατζηκυριάκειο ! Αrai γκρι κι αυτό ,....κι ο δεξιός ώμος όλος έξω να δείχνει πως είχες περάσει πολύ ώρα στον ήλιο το καλοκαίρι ! Σκουλαρικάκι διαμαντάκι στη μυτούλα ....κι εγώ να προσπαθώ να μαζέψω το Varkadero να μην πάμε στο βαπόρι από κάτω ! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ... κοριτσάρα μου !:eyepop:

mikRRopixel
09/09/2011, 20:13
Σε είδα ντυμένο στα μπλε, με το λευκο κρανος και το αλεξισφαιρο γιλέκο στην Αριστοτέλους στο Μενίδι να πηγαίνεις χαλαρά με το μαύρο (στην πένα) Ζ750. Για πινακίδα ούτε λόγος βέβαια αλλά να μου πεις τί να την κάνεις, μήπως πρόκειται να σε γράψει κανείς?

Takata Dome
09/09/2011, 21:51
Σε είδα παρκαρισμένο δυο τετράγωνα πιο κάτω απο το σπίτι μου
Περνάω καθημερινά απο εκεί αλλά πρώτη φορά σε βλέπω
Γυαλιστερό πράσινο,με την εξωφρενική σου μάσκα και στο υπέροχο πίσω φανάρι να κάνουν παρέα δύο Akrapovic τελικά,carbon!
:a8: :a8: :a8: Kawasaki ZZR1400

SPRIDER
12/09/2011, 14:36
Σε ειδα ρε παλικαρε στην σχιστου σημερα μεσημερι με το μαυρο cbr rr τουμπανος χαλαρος και ωραιος και ενιωσα να θες να σε ακολουθησω αλλα δεν ξερω καλα τον δρομο και εμεινα πισω σου χαιρετιθηκαμε στο τελος και χωρισαν οι δρομοι μας να εισαι παντα καλα και παντα ορθιος :beer: :beer: :beer:

karellen
12/09/2011, 15:13
Σε είδα στους καθρέφτες Μερσεντάκια χοντρέ να αγανακτείς και να κάνεις χειρονομίες επειδή σταμάτησα για να περάσει το γκαρσόνι, φορτωμένο δίσκους, απέναντι.Στην καρμανιόλα τη Ναυαρίνου.
Μεροκάματο βγάζουν κι αυτά ρε μπουχέσα,του τρόμου.
Έχε χάρη που ήμουνα με το επαγγελματικό το βαν και δε με έπαιρνε για φασαρίες.
ΥΓ. Το διασκέδασα μετά όμως,σε πήγαινα καροτσάκι με 30 μέχρι τον Αλμυρό.. :a66: :a66:

KostRider
12/09/2011, 22:43
σας ειδα 3 τουριστικα(δεν ειδα τι,ειχε αντηλια) προς Καρπενησι,χαιρετηθηκαμε,καλους δρομους:wave2:

thePrince
13/09/2011, 09:31
Σε είδα υπάνθρωπε με λευκό Tiger, στο φανάρι Σαρανταπόρου και Αχαρνών, έβρισες ένα αλλοδαπό που καθάριζε ένα τζάμι γιατί σου έκλεινε τον διάδρομο και δεν μπορούσες να στρίψεις δεξιά με κόκκινο. Συγχαρητήρια.

panagath
13/09/2011, 10:07
Σε είδα το πρωι στην κηφισίας κ@ρ..λη πακιστανέ με το παπί να μιλάς στο κινητό και ενώ έμπαινα σε διήθηση για να μη σταματήσεις πίσω από το αμάξι εκεί που ήσουν ζωον , αντί να περιμένεις όπως πρέπει να περάσουμε όσοι είμαστε στη σωστή γραμμή, μπήκες σφήνα μέσα στη διήθηση και ευτυχώ που μάντεψα τι μλκς είσαι και είχα έτοιμο το χέρι στο φρένο...ζώον. Που αμφιβάλλω αν θα είχες δίπλωμα και αν ξέρεις τι είναι...Ελπίζω να τη χάρηκες τη μεγαλοπρεπή μούτζα που έφαγες μέσα στη βύθιση της κατεχάκη. Έτσι συνέχισε να πηγαίνεις με το ένα χέρι στο τιμόνι, το άλλο στο κινητό και να κάνει σφήνες μέσα στη διήθηση. Ποιος καημένος θα κλαίει που θα τον χτυπήσεις και θα είσαι και ανασφάλιστος.

PalLoukiLuke
13/09/2011, 10:32
Se ειδα 18 Αυγουστου με το μαυρο ΚΤΜ 990 Αdv στην Ακρατα προς Πατρα - βαλιτσες γυναικα φορτωμενος με τα ολα σου...
Ωπ λεω παρεα για το καραβι μεχρι την Ανκονα (και εγω για ελβετια με το αναλογο φορτωμα), και πηγαμε ετσι μαζι μεχρι το λιμανι...
δυστυχως πηγαινες καμππινγκ κεφαλονια νομιζω μου ειπες? ειχες και αυτοκολητο enduro.gr
δεν μπορει , θα γραφεις και εδω...
(στειλε πμ για αυτο που με ειχες ρωτησει)

ελπιζω να περασατε καλα!
cheers!
:beer:

7gibernau
13/09/2011, 10:35
Ρε μπας και είδε κανείς ένα zx12 & ένα κ9 την Κυριακή απο μέγαρα για Ναυπλιο;;;

aircop
13/09/2011, 11:38
Εγώ πάντως είδα 9 chopper-custom να πηγαίνουν την Κυριακή στο Ναύπλιο χαλαρά κι ωραία

georgio
13/09/2011, 11:50
Σε είδα blackbusa χθες προς το μεσημεράκι στο Θησείο. Το βράδυ είχα μια τούμπα.

Σε ξαναείδα σήμερα πριν λίγο. Φοβάμαι... :blush:

dimzab
13/09/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
Se ειδα 18 Αυγουστου με το μαυρο ΚΤΜ 990 Αdv στην Ακρατα προς Πατρα - βαλιτσες γυναικα φορτωμενος με τα ολα σου...
Ωπ λεω παρεα για το καραβι μεχρι την Ανκονα (και εγω για ελβετια με το αναλογο φορτωμα), και πηγαμε ετσι μαζι μεχρι το λιμανι...
δυστυχως πηγαινες καμππινγκ κεφαλονια νομιζω μου ειπες? ειχες και αυτοκολητο enduro.gr
δεν μπορει , θα γραφεις και εδω...
(στειλε πμ για αυτο που με ειχες ρωτησει)

ελπιζω να περασατε καλα!
cheers!

Ελα ρε φίλε εσύ ήσουν. Όταν είδα το 36ωρο αυτοκόλητο της Κρήτης κατάλαβα ότι είχαμε ξαναμιλήσει...

enduro.gr αυτοκόλητο δεν έχω. moto.gr έχω, μεταξύ άλλων.

Τις μπροστοπλαινές βαλίτσες (:lol: δεν ξέρω πως αλλιώς λέγονται) , τις έψαξα και βρήκα κάτι από αμερική. Αν έχεις κανα άλλο link (Αγγλία μου είχες πει? ) στείλε.

Ωραία η Κεφαλονιά, αλλά Ελβετιά θα ήταν καλύτερα!!! :lol: :winka:

ΣΚ θα είμαι Ζήρεια, στο Enduro Festival. Αν ανέβεις θα τα πούμε κι απο κοντά...

Καλα χιλιόμετρα!

κάφρος
13/09/2011, 19:54
Σας είδα να σταματάτε στο φανάρι πάνω στη διάβαση πεζών, την ώρα που περνάγαν πεζοί, δείχνοντας έτσι την οδηγική σας παιδεία και το σεβασμό σας στους υπόλοιπους. Αι σιχτίρ, κάποιες φορές με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι μοτοσικετιστής..........:mad: :sad:

κάφρος
13/09/2011, 19:55
Σας είδα να σταματάτε στο φανάρι πάνω στη διάβαση πεζών, την ώρα που περνάν πεζοί, δείχνοντας έτσι την οδηγική σας παιδεία και το σεβασμό σας στους υπόλοιπους. Αι σιχτίρ, κάποιες φορές με κάνετε να ντρέπομαι που είμαι μοτοσικετιστής..........:mad: :sad:

argy_kap
13/09/2011, 22:16
Σε είδα με το παπί βράδυ, Δον Δαλεζίου με Κωνσταντα στον Βόλο.....φορούσες ARAI κράνος, φανελάκι, διχάλα και κάτω απο την μασχάλη είχες ένα μαξιλάρι......

Για λέγε......:beer:

menelaos46
13/09/2011, 22:25
Σε βλέπω πτώχευση να έρχεσαι καρφί!!!!

intruder
13/09/2011, 22:51
σας ειδα παρεα μεγαλη στην ταβερνα στον πενταλοφο πανω στο δρομο ηθελα να σταματησω να πω ενα για σε σας (κ στον χρηστο που εχει την ταβερνα) αλλα βιαζομουν :winka:

webassasin
14/09/2011, 03:52
Με ειδες,αλλα παρ ολα αυτα βγηκες.
Αδειος ο δρομος, προτεραιοτητα δικη μου,νυχτα,σιγουρα με ειδες,σιγουρα με ακουσες,αλλα πιστεψες οτι χωρας.
3 φορες κορνα σου πατησα,στα παπαρια σου.
Σκεφτηκα να κοψω να το συζητησω,αλλα η σκεψη εφυγε οσο γρηγορα ηρθε,μετετρεψα το φρεναρισμα σε drift και εφυγα.
Εχω ηρεμησει πολυ τελικα.
Γαμω το σπιτακι σου.

panagath
14/09/2011, 07:17
-Σας βλέπω τα πρωινά στόκοι τροχονόμοι στην Κατεχάκη, να μπλοκάρετε τους δρόμους. Μα καλα πως γίνεται με το που εμφανίζονται οι τροχονόμοι να μπλοκάρουν τα πάντα εκεί? Αν προλαβεις και πας 5' πριν πάνε αυτοί ρολάρει άνετα η κατεχάκη χωρίς να μπλοκάρουν οι κάθετοι...

-Σε είδαμε κοπελία με το corsa στην κατεχάκη να βγαίνεις από Παπάγο και να σκοτώνεις κάθετα και τις 3 λωρίδες για να πας στην αριστερή χωρίς να σε νοιάζει που ερχόμασταν 5-6 μοτοσυκλετιστές και στις 2 λωρίδες. Ευτυχώς είχαμε όλοι καλά φρένα. Περίεργο που ο μπροστινός μου με το Varadero που κινδύνεψε κιόλας δε σε πλάκωσε στα μπινελίκια πρωινιάτικα.

alex14
14/09/2011, 07:33
Σε ειδα φιλε με το vstrom να χαιδευεις το ομολογουμενως ωραιο ποδι τις κοπελιας σου. Τι τοθελες ομως να συνεχισεις προς το νινι της. Αφου την κρατησες την μηχανη και δεν γινατε ενα με τις μπαριερες παλι καλα.

:rotflmao:

eagleye101
14/09/2011, 10:05
Σε ειδα φιλε με το GSR το μαυρο στο φαναρι που μπαινει Καλιρροης αριστερα, προσπαθουσα να μεινω οσο μπορουσα πισω σου με το agility για να βλεπω το μηχανακι σου.
Πρεπει να το ματιασα!:)

Καλα χιλιομετρα σου ευχομαι και ελπιζω να παρω μια κουκλα σαν τη δικια σου συντομα

VASOS
15/09/2011, 14:46
Σε είδα μαύρο AUDI στην Αττική Οδό να αλλάζεις λωρίδα και να μου κλείνεις το δρόμο ενώ ερχόμουν με αρκετά, είδα και εσένα κυρία να μου κάνεις ακριβώς το ίδιο στη Μεσογείων 2 μέρες μετά.

Επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν μου έχει τύχει κάτι περίεργο και επειδή δεν πιστεύω στις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις με βλέπω να προσέχω πάρα πολύ.

panagath
15/09/2011, 15:02
Σας είδα σήμερα ΟΛΑ τα φανάρια στη διαδρομή μου να ανάβετε πράσινα με το που φτάνω και να μη χρειαστεί να σταματήσω σχεδόν καθόλου. Έκανα το σπίτι δουλειά 25% πιο γρήγορα από το μέσο όρο που κάνω, χωρίς να τρέξω!! Στην άλλη ζωή πάλι τέτοια τύχη!

HelenKoR
16/09/2011, 07:28
Στην άλλη ζωή πάλι τέτοια τύχη!

τυχη? :eyepop: :rotflmao:

τυχη ειναι σε δρομο με δυο λωριδες ανα κατευθυνση και διαχωριστικη νησιδα με καγκελα στην μεση, σε κομματι του δρομου οπου σχεδον παντα πας στην αριστερη λωριδα, για μια φορα να κινεισαι στην δεξια λωριδα και πανω σε στροφη να βλεπεις δυο αυτοκινητα(το ενα πισω απο το αλλο) στην αριστερη λωριδα και με αντιθετη κατευθυνση!!! :sick:

και ολα αυτα στο λιμανι του Πειραια!
σουπερ ε?
μαλλον καποιο πλοιο τους ξεβρασε και παθανε πολιτισμικο σοκ...
ευτυχως που ξεμπλοκαρα και κορναρα, οποτε το αυτοκινητο που με ακολουθουσε πιο πισω ξεκολλησε τα ματια του απο το στερεοφωνικο...!

(αν ημουν στην αριστερη λωριδα, αμφιβαλλω αν θα την γλυτωνα)

αυτο ειναι τυχη!!! :beer:

spyrval
16/09/2011, 09:22
Σε είδα κουκλίτσα στη Α.Ο. στην αριστερή λωρίδα. Να'σαι 8-9 χρονών? Έπαιζες στριμωγμένη στο πορτμπαγκάζ(?) ενός διθέσιου Smart και οι γονείς σου γελάγανε αμέριμνοι στα μπροστινά καθίσματα. :(

kiloMeater
16/09/2011, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
τυχη? :eyepop: :rotflmao:

τυχη ειναι σε δρομο με δυο λωριδες ανα κατευθυνση και διαχωριστικη νησιδα με καγκελα στην μεση, σε κομματι του δρομου οπου σχεδον παντα πας στην αριστερη λωριδα, για μια φορα να κινεισαι στην δεξια λωριδα και πανω σε στροφη να βλεπεις δυο αυτοκινητα(το ενα πισω απο το αλλο) στην αριστερη λωριδα και με αντιθετη κατευθυνση!!! :sick:

και ολα αυτα στο λιμανι του Πειραια!
σουπερ ε?
μαλλον καποιο πλοιο τους ξεβρασε και παθανε πολιτισμικο σοκ...
ευτυχως που ξεμπλοκαρα και κορναρα, οποτε το αυτοκινητο που με ακολουθουσε πιο πισω ξεκολλησε τα ματια του απο το στερεοφωνικο...!

(αν ημουν στην αριστερη λωριδα, αμφιβαλλω αν θα την γλυτωνα)

αυτο ειναι τυχη!!! :beer:

ελα ρε!!!
μη μου πεις στις στροφες στα τουνελ... αριστερη και παντα πλακωμενος....
:mad: :mad: :mad:

HelenKoR
16/09/2011, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
ελα ρε!!!

στα τουνελ δεν τρεχουμε, εχουν πεταξει οξω κοσμο και κοσμακι...

το περιστατικο εγινε με κατευθυνση τον Πειραια, μετα την γεφυρα, εκει που αραζουν τα Κρητικα πλοια.
ευτυχως δεν ετρεχαν (θα νομιζαν οτι ηταν στην δεξια λωριδα) και πηγαιναν ο ενας πισω απο τον αλλο.
αλλα οπως και να χει πηγαιναν αναποδα...

audioslave
16/09/2011, 16:34
Σε ειδα παλικαρι να πιανεις δεξια νευριασμενος και αμεσως μετα να κατεβαινουν απο το βανακι που σε ακολουθουσε 2 γυφταραδες και 5-6 θειτσες η μια μετα την αλλη,και εσυ να μην κολωνεις και να κανεις ντου.Στο γηπεδο του παναθηναικου ολα αυτα απ εξω.Ωραιος για τα @@ που εχεις...

Α και ελπιζω να ειχες δικαιο που τους εκραζες....

panagath
16/09/2011, 17:07
Σε είδα παλιομπούκαλο νερού του 0,5Λίτρου (ποιος ξέρει ποιος βλάκας σε πέταξε από το παράθυρο) να πέφτεις μπροστά μου την Κηφισίας μετά το Υγεία, ενώ έκανα διήθηση με το παπί κοντά τελικιασμένο και να μην μπορώ να κάνω ελιγμό... σε πάτησα...ακούστηκες...σαν να έσκασε βόμβα ήταν...Το μοντένας δεν κατάλαβε τίποτα πάντως. Εύχομαι ο βλαχόβλακας που το πέταξε μέσα στην Κηφισίας να τον πιάσει κόψιμο... :eyepop:

BLiTzER
16/09/2011, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
στα τουνελ δεν τρεχουμε, εχουν πεταξει οξω κοσμο και κοσμακι...

Αν εννοείτε περιφερειακό Κερατσινίου, τα τούνελ είναι μια χαρά. Πριν και μετά (ανάλογα την κατεύθυνση) είναι λίγο ρίσκο :P

Red Rider
16/09/2011, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αν εννοείτε περιφερειακό Κερατσινίου, τα τούνελ είναι μια χαρά. Πριν και μετά (ανάλογα την κατεύθυνση) είναι λίγο ρίσκο :P

Εκει λεει..

Σε ειδα παρεπιπτοντως με το Hypermotard κοκκινο,γυμνο απο πινακιδες κλπ,να μπαινεις χωρις αυριο σε αυτο τον δρομο:eek:

TheFace
16/09/2011, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
ελα ρε!!!

Παντως αυτο μου εχει τυχει και εμενα στο συγκεκριμενο δρομο (αμαξι να εχει μπει αναποδα στο τουνελ πριν την ιχθυοσκαλα) οταν ακομα γινονταν εργα.

webassasin
17/09/2011, 00:28
Ειδα μερσεντε παλαιο,να βγαινει αμεριμνο χωρις να κοιταξει,να προσπαθω να το αποφυγω και να βγαινει τερμα αριστερα για να στριψει ( το αστειο ειναι οτι εβγαλε κ φλας μην προκαλεσει κανα ατυχημα ) .
Με τα πολλα ερχομαι στα δεξια για να περασω,αλλα που,ειχε μετανιωσει.
Συνεχιζει ευθεια,παω να προσπερασω και ξαναπαει αριστερα για να στριψει.
Εριξα μια ροχαλα απο το παραθυρο οπως περνουσα.
Με πιασατε,δε φορουσα κρανος.

STOYBI
17/09/2011, 08:08
Σε είδα παλιομπούκαλο νερού του 0,5Λίτρου (ποιος ξέρει ποιος βλάκας σε πέταξε από το παράθυρο) να πέφτεις μπροστά μου την Κηφισίας μετά το Υγεία, ενώ έκανα διήθηση με το παπί κοντά τελικιασμένο και να μην μπορώ να κάνω ελιγμό... σε πάτησα...ακούστηκες...σαν να έσκασε βόμβα ήταν...Το μοντένας δεν κατάλαβε τίποτα πάντως. Εύχομαι ο βλαχόβλακας που το πέταξε μέσα στην Κηφισίας να τον πιάσει κόψιμο... :eyepop:

Ευτυχως.......... :eyepop: :eyepop: :eyepop:

( Αν ηταν του 1.0 λιτρου το μπουκαλι τα πραγματα θα ηταν δυσκολα.... :uplate: )

Aggelos_SV
17/09/2011, 17:14
Είδα το πρωί στην Α.Οδό τον φίλο με το πορτοκαλί 6κύλινδρο(?) Honda ,δεν ξέρω ποιό μοντέλο είναι ακριβώς (CBX something?) που είχε έρθει και παλιά σε μια ετήσια του μοτογκρού.

:wave2:

bonnie
17/09/2011, 18:38
ειδα το γ@μωσκυλο να περναει απο μπροστα μου.. κ μετα εγω απο πανω του.. κ μετα το μηχανακι μου να σβουραει γυρω γυρω... :bigcry:

..καλα κανω τοσο καιρο κ δεν παταω πισω φρενο ποτε... οποτε το χω πατησει.. την ξερω την -καμμενη- συνεχεια.. πφφφφφφφ

BLiTzER
17/09/2011, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie

..καλα κανω τοσο καιρο κ δεν παταω πισω φρενο ποτε

Μόνο γκάζι. Την έχω πατήσει κι εγώ με ζώο... Περαστικά :)

bonnie
17/09/2011, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Μόνο γκάζι. Την έχω πατήσει κι εγώ με ζώο... Περαστικά :)

ευχαριστω τζορτζ! :)