View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
sapila racing
21/12/2011, 10:16
Τωρα που εχει αρχισει να παίρνει σχήμα φαίνεται η δουλειά! :sun:
πολυ ωραιο θα βγει,θα ειναι απιστευτο:sun: :sun: :sun: :sun:
white angel
21/12/2011, 10:25
:sun: :sun:
:beer: :beer:
vassilis79
21/12/2011, 10:58
Μπράβο για το μεράκι σου και την υπομονή σου .
:beer: :beer: :beer:
Εχετλαίος
21/12/2011, 11:02
Koυκλί θα γίνει!
Τελικά είσαι Νάρκισσος ρε πστ μου. Βάζεις 3-4 φωτό και περιμένεις να γράψουμε 30 ποστ για να ξαναβάλεις φωτό.
Πάντως γίνεται κουκλί. Εύγε.
makis206
21/12/2011, 12:12
Σπύρο μήπως να νικελωθεί και το κεντρικό σταντ; Λέω εγώ τώρα..:smilea:
Όταν διαβάζω τις ανακατασκευές του Σπύρου , δεν ανυπομονώ καθόλου να τελειώσουν .
Δεν με ενδιαφέρει πολύ το τελικό οπτικό αποτέλεσμα. π.χ τι χρώμα θα επιλέξει , αν θα μ αρέσουν οι ζάντες , τα φώτα κ.λ.π.
Αυτό που για εμένα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σχολείο είναι η γνώση ,η λεπτομέρεια και το μεράκι που βάζει (και μας τα μεταφέρει)σε κάθε επιμέρους εργασία που κάνει …. Από το να ανοίξει μια τρύπα στην λαμαρίνα , μέχρι να «απαλύνει» τα σημάδια από τις κολλήσεις…
Για μένα , η ποιο εντυπωσιακή φωτογραφία της ανακατασκευής μέχρι τώρα είναι αυτή
ΣΠΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ :beer: :beer:
242409
FRAGISCOS
21/12/2011, 13:49
:a18: :a23: :a23: :a23:
Είμαστε με ηρεμιστικά λέμε...:uplate:
kppantelis
21/12/2011, 14:53
συμφωνω με τον ggs,παραπανω.ειναι πολυ εντυπωσιακη αυτη η λεπτομερια και δειχνει την καταπληκτικη δουλεια,φιλε σπυρο.εισαι μερακλης και ωραιος!ασχετα αν σε ζηλευουν καποιοι και εχουν διαφορετικη αποψη για το δευτερο...καλη συνεχεια!
Brwmogazos
21/12/2011, 15:00
Αψογος...στο color theme σου κατα τα δικα μου γουστα θα μαρεσε να το βλεπω 2χρωμια με μαυρο οχι με νικελ και αλουμινιο.
Δηλαδη να μην εχεις γυαλιστερα κομματια και αλουμινενια η ασημι...να εχεις μαυρα...μαυρο χρυσο δηλαδη ενα πραμα.
Keep modding...ΜΕΡΑΚΛΗΣ!!!
SpyrosAfricaner
21/12/2011, 15:39
Ατιμε καραφλε μας εχεις αναστατωσει με την παλιοπαπια.....respect απο την πρωτη βιδα εως την τελευταια......!!!! need to say no more
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
Ατιμε καραφλε μας εχεις αναστατωσει
ξεκολατε με τους χαρακτηρισμους....... δεν ειναι καραφλος ο Σπά'ι'ρο ......semi gloss ειναι
(spire τα πλα'ινα επρεπε να γραφουν 24Κ) :smokin:
yannis24
21/12/2011, 16:15
Ελα μωρε......χάλια είναι.....ουτε τιμόνι δεν έχει ούτε τίποτα.........πφφφφφφφφφφφ.......
να στε καλα αρρωστοι:wave2:
κρυο-βροχη κατεβηκα υπογα και καταπιαστηκα με.......καλα αυτα αυριο:smokin:
στα του πρωινου λοιπον.ξεκινημα να σουλουπωσουμε λιγο λεπτομερειες που χτυπαν ασχημα.
οπως ο αποστατης του πισω τροχου...:yuck:
242439
και με πολυ dremel και αλοιφη:D
242441
συνεχεια με τα πισω φλασακια.με προσοχη και λαστιχενια ροδελα στο σημειο επαφης με το χρωμα...
242442
οι σκονες που βλεπετε ειναι τριμενο χρωμα και βερνικι που ειχαν κλεισει λιγο τις τρυπες και επρεπε να ξανανοιξω με το dremel...
242443
επομενο βημα,να ανοιξω την τρυπουλα και να προσαρμοσω τεφλονακι εκει που περνανε τα καλωδια του φαναριου...
242444
τεφλονακι και στα βιδακια του φαναριου...στο καλωδιο του φαναριου θα μπει θερμοσυστελομενο...
242445
motomaniac
21/12/2011, 20:24
αλοιφη? αυτο που λενε σαπουνι? στο dremel τι μυτη εχεις μπροστα? παλι μας σατανιζεις.. θα σε στειλω το pw σε κουτες να το φινιρισεις εσυ.. :a029: χαχαχχαχαχαα
ετοιμο και το φαναρακι...
242446
η ιδια προετοιμασια και για το μπροστινο φαναρι.ανοιγμα της τρυπας,λαστιχακι για τα ρευματα...
242447
και εδω μενει να μπει θερμοσυστελομενο μακαρονι.λαστιχακια και στη βαση του φαναριου...
242448
και μια απο μπροστα...
242449
αυριο θα ασχοληθω με τις μετατροπες της βασης του τιμονιου...:rolleyes:
242450
πισω δεν εχουμε βγαλει ακομα ακρη με τα αμορτισερ,αν και εχω βαλει λυτους και δεμενους να ψαχνουν (φραγκισκος)...
242451
και μερικες συντομες απαντησεις σε διαφορα που ρωτατε.
1.διπλο σταντ,μαρσπιε,μονο σταντ μαυρα για να ταιριαζουν με τιμονι και φαναρια.
2.κεντρα τροχων δεν νικελωνω γιατι μου φαινοντε φτηνιαρικα μετα...το ιδιο εκανα και στο glx
3.το μοτερ ειναι σε καλο δρομο,φωτομονταζ συντομα.
4.τα πλαινα καπακια για την ωρα μενουν ως εχουν γιατι.....(θα δειτε)
keep watching guys:wave2:
242452
Ρε μπαγάσα, να σε δω με κάτι τέτοιο να πηγαίνεις για καφέ στον Ωρωπό και τι στον κόσμο....
242453
FRAGISCOS
21/12/2011, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε μπαγάσα, να σε δω με κάτι τέτοιο να πηγαίνεις για καφέ στον Ωρωπό και τι στον κόσμο....
Ω ρε Βασιλη,τι εκανες τωρα
Αυτος ειναι ικανος να τα χαλασει ολα και να ταιριαξει κανα μυδραλλιο πανω στο παπι..:lol: :lol:
το ιδιο χιουμορ μοιραζεστε ολοι οι μεσηλικες η φταιει ο προστατης?:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και εδω μενει να μπει θερμοσυστελομενο μακαρονι.λαστιχακια και στη βαση του φαναριου...
μην βαλεις θερμοσυστελομενο θα φαινεται πολυ ασχημο.
Θα σου στειλω μακαρονι να βαλεις .
Τα κεντρα καλα το κανεις και δεν τα νικελωνεις ,δεν θα ειναι ωραια.
Ο πισω τροχος ειναι βιδωμενος ?λιγο ξεφευγει μου φαινεται..:D
(μην δινεις σημασια ψαχνω να βρω καμια ατελεια για να στην σπασω ,και να μην καταλαβεις οτι μου αρεσει τρελα):beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
μην βαλεις θερμοσυστελομενο θα φαινεται πολυ ασχημο.
Θα σου στειλω μακαρονι να βαλεις .
Τα κεντρα καλα το κανεις και δεν τα νικελωνεις ,δεν θα ειναι ωραια.
Ο πισω τροχος ειναι βιδωμενος ?λιγο ξεφευγει μου φαινεται..:D
(μην δινεις σημασια ψαχνω να βρω καμια ατελεια για να στην σπασω ,και να μην καταλαβεις οτι μου αρεσει τρελα):beer:
καλως τηνε την περδικα.χαθηκες ρε γερο.δουλεια?η ετοιμαζεις τσουναμι φωτο?:wave2:
η ροδα ειναι ασφιχτη γιατι δεν θελω να κανουν σημαδια οι ρεγουλατοροι στο ψαλιδι:winka:
καλως τηνε την περδικα.χαθηκες ρε γερο.δουλεια?η ετοιμαζεις τσουναμι φωτο?:wave2:
η ροδα ειναι ασφιχτη γιατι δεν θελω να κανουν σημαδια οι ρεγουλατοροι στο ψαλιδι:winka:
Ασε ψιλοπραγματα .....το CB εχει μεινει στασιμο ,:rolleyes:
Με το TS κατι γινεται ,αλλα περιμενω τον Στελιο να βαλει φωτο.:evil:
Καλα την ειδα εγω την ροδα στραβη... :smokin:
Εχω ματι τελικα ο πστς :D :p
το ιδιο χιουμορ μοιραζεστε ολοι οι μεσηλικες η φταιει ο προστατης?:rotflmao:
:confused: :confused: :confused:
Κανονικά υπηρέτησα δεν ήμουν "προστάτης" να κάνω μειωμένη θητεία. Δεν καταλαβαίνω τι λες.......
:confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
22/12/2011, 07:50
η φταιει ο προστατης?:rotflmao:
Σίγουρα όχι. Ειδικά εδώ Ελλάδα που την έχουμε κάνει σφεντόνα.
http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1036
:wave2:
Τo gourouni
22/12/2011, 12:35
Σπύρο τι βερνίκι έβαλες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Σπύρο τι βερνίκι έβαλες?
RM
vforever
22/12/2011, 19:53
Κουκλι:beer: :beer: :beer:
τα γ@μημεν@ μονο εμενα αρεσουν?
242487
τα βιδακια του ρεζερβουαρ εχουν παραγγελθει τυφλα αλεν αλλα μεχρι να ερθουν:rolleyes:
242488
CRAZYMINI
22/12/2011, 21:16
τα γ@μημεν@ μονο εμενα αρεσουν? Κ'ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!:beer:
δοκιμες με τη σελα.και λεω δοκιμες γιατι τιποτα δεν καθεται ακριβως χωρις μικροεπεμβασεις:mad:
242489
kppantelis
22/12/2011, 21:17
τα βιδακια που συγκρατουν το καπακι ειναι χρυσα η μου φαινεται;αμα εσενα σου αρεσουν οπως ειναι,φυσικα και πρεπει να τα αφησεις οπως ειναι...
το κενο απο κατω δεν μου πολυ αρεσει...
242490
οι βιδες θα παρουν τον πουλο εννοειτε...
242491
δοκιμες σε αλλο πεδιο τωρα.το συστημα λαιμου τιμονιου.αυτη η ασχημια θα καλυφτει με ενα ανοξειδωτο ποτηρι που εχω παραγγειλει ηδη σε μηχανουργειο...
242492
το ποτηρι θα καλυψει και τις βολτες του πηρουνιου και το κεντρικο παξιμαδι,και θα ασφαλιζει με την inox προσθηκη...
242493
βαλε και λιγο το τιμονακι πανω να παρουμε μια γευση...:rolleyes:
242494
το κομματι της inox που περισσευει θα κοπει και θα μπει ταπα κουκουναρα...
242495
αρχιζω να παιρνω εικονα οχι μονο για το τελικο αποτελεσμα αλλα και για την ανθρωπομετρια.τις αποστασεις σελας χειριστηριων κτλ κτλ...:winka:
242496
makis206
22/12/2011, 21:37
Σπύρο ο λαιμός του ποδηλάτου που επέλεξες -αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω- μου φαίνεται λίγο..πως να το πω.. ακυρούλης;:D
Η πορεία θα δείξει βέβαια απλά έχε υπόψιν σου και λαιμούς από ποδήλατα downhill, είναι πιο κοντοί και πιο χαμηλοί (και πιο ενισχυμένοι βεβαιως βεβαίως), δεν έχουν όμως τη δυνατότητα ρύθμισης ύψους όπως αυτόν που έχεις τώρα. Έχουν όμως κάτι σχεδιάκια μερικοί από αυτούς...:p
Δες λίγο τον Diabolus της RaceFace για παράδειγμα.:beer:
242498
makis206
22/12/2011, 21:38
Και μια εικόνα από πάνω για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του πράγματος..:wacko:
242500
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σπύρο ο λαιμός του ποδηλάτου που επέλεξες -αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνω- μου φαίνεται λίγο..πως να το πω.. ακυρούλης;:D
Η πορεία θα δείξει βέβαια απλά έχε υπόψιν σου και λαιμούς από ποδήλατα downhill, είναι πιο κοντοί και πιο χαμηλοί, δεν έχουν βέβαια τη δυνατότητα ρύθμισης όπως αυτόν που έχεις τώρα. Έχουν όμως κάτι σχεδιάκια μερικοί από αυτούς...:p
Δες λίγο τον Diabolus της RaceFace για παράδειγμα.:beer:
στην αρχη της ανακατασκευης ειχα χρησιμοποιησει εναν κοντο λαιμο που ειναι σταντ μπαι:winka:
και η συνολικη εικονα εχει καπως ετσι....
242501
δεν ξερω αν ξαναποσταρω μεχρι τα χριστουγεννα φιλοι μου.χρονια πολλα λοιπον με υγεια να μαστε καλα να τα λεμε εδω μεσα:beer:
μερικες δωρακι...:wave2:
242502
makis206
22/12/2011, 21:46
στην αρχη της ανακατασκευης ειχα χρησιμοποιησει εναν κοντο λαιμο που ειναι σταντ μπαι:winka:
και η συνολικη εικονα εχει καπως ετσι....
Καλά αλλά θα στη σπάσω λίγο ακόμα (είμεθα ολίγον περίεργοι εμείς οι άμαλλοι..):lol:
Τι θα ήθελα διαφορετικό στο κουκλί που βλέπω λοιπόν: Λίγο πιο σκουρόχρωμη σέεεελααααα... μου φαίνεται ότι χάνεται στο χρώμα του πλαισίου και δεν θά'πρεπε..:winka:
Ένα πιο σκούρο καφεδάκι (όλα εύκολα τα βλέπω :D ) :beer:
242505
universalgr1
22/12/2011, 22:13
τα γ@μημεν@ μονο εμενα αρεσουν?
Ωραία είναι.. απλά δεν ξεχωρίζουν τα γράμματα. δεν φαινεται απο καποια αποσταση τι γραφουν..
Κατα τάλλα μια χαρα η αερογραφια..
ο λαιμος ο πρωτος που ειχες επιλεξει μου φαινεται ηταν καλυτερος..
Καλη συνεχεια και καλες γιορτες!
:beer: :beer:
CRAZYMINI
22/12/2011, 22:20
πολυ ομορφο σπυρακο ηδη!!!!προχωρα το κουκλι...ειναι τρελα!!!!!
εμενα μ αρεσει πολυ!!:beer:
χρονια πολλα και καλα σε ολους μας και σ ολο τον κοσμο!!!!
υπομονη και δυναμη :wave2: :wave2:
τελειωνεεεε....
ε! ρε αμα ησαν μερικα χρονακια πιο νιατο τι γκομενακια θα ειχες ριξει εξω απο τα ουφαδικα... :bigcry:
hararm123
22/12/2011, 22:52
Ειμαι μεγας θαυμαστης των ανακατασκευων .Σας θαυμαζω ολους για την επιμονη και τις ιδεες σας και ειδικα εσενα για την αρτιοτητα των κατασκευων σου..Τα καπακια αν και δεν μου πολυκαθονταν οταν τα ειδα μονα τους τωρα που ειναι μονταρισμενα μ αρεσουν πολυ περισοτερο.Θα πω ομως και εγω την προσωπικη μου μαλ...α,Το τιμονι που φαινεται καπως ...λιγο για αυτην την κατασκευη..Σε καμμια περιπτωση δεν κρινω την τελεια και κουραστικη δουλεια σου απλα αυτο μου περασε απο το μυαλο...Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια.Χρονια πολλα και καλα σε ολους
GIXXERAKIAS
23/12/2011, 08:13
Tρελανέ μας ανθρωπέ μου!!!Τρελά γούστα το μοτόρι!:a30: :a2: :a8:
Εμένα επειδή μΕ αρέσει όπως είναι και δεν κάνω σχόλια όπως ο καραφλοκόρακας Κρητικός θα μου το δώσεις βόλτα όταν τελειώσει ε?? φφφανταστικέ Σπύρο??:D :D
Με το καλό να βγεί στον δρόμο και πάντα αγρατζούνιστο να είναι!:winka:
Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλές γιορτές!:beer:
υστερόγραφο:Πού κι πού πέτα και καμμία teaser φωτό από μοτόρι να παίρνουμε μάτι.:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Tρελανέ μας ανθρωπέ μου!!!Τρελά γούστα το μοτόρι!:a30: :a2: :a8:
Εμένα επειδή μΕ αρέσει όπως είναι και δεν κάνω σχόλια όπως ο καραφλοκόρακας Κρητικός θα μου το δώσεις βόλτα όταν τελειώσει ε?? φφφανταστικέ Σπύρο??:D :D
Με το καλό να βγεί στον δρόμο και πάντα αγρατζούνιστο να είναι!:winka:
Χρόνια πολλά σε όλους μας και καλές γιορτές!:beer:
υστερόγραφο:Πού κι πού πέτα και καμμία teaser φωτό από μοτόρι να παίρνουμε μάτι.:p
Να μαντεψω? Φαλακρος και εσυ??? η τον καλοπιανεις για βολτα??? :rotflmao: :rotflmao:
Βρε εγω ψαχνω να βρω ατελειες για να του την πω Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει ,και τα γραμματα τωρα που ειδα οτι απο το πλαι ειναι αβαφτα ,μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο .....(απο το πλαι παντα ...ετσι? ) :smokin:
makis206
23/12/2011, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εμένα επειδή μΕ αρέσει όπως είναι και δεν κάνω σχόλια όπως ο καραφλοκόρακας Κρητικός
Μα γιατί; Φαντάσου το με το downhillάδικο λαιμουδάκι και την σκουροκαφετιά σελίτσα (περιπτόντως θα την ήθελα και λίγο πιο "γεμάτη":D ) να μου πεις αν έχω δίκια και αν η λεπτομέρεια κάνεις τους πρωταθλητάς..:lol:
Πέρα από την πλάκα εννοείται πως όχι μόνο σέβομαι αλλά και θαυμάζω τη δουλειά του Σπύρου, ειδικά στο συγκεκριμένο παπί πέφτω και παίρνω κάμψεις (είχα καγκουρογονίδια στα νιάτα μου μάλλον).:cool:
Λεκτικές μικροπαρεμβασούλες εικαστικού τύπου κάνω περισσότερο απλά για να δίνω μια ιδέα παραπάνω, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αποκλειστικότητα του Σπύρου και εννοείται ότι προσωπικά με έχει ήδη κερδίσει.
Σ'στός;;:p
makis206
23/12/2011, 08:34
Να μαντεψω? Φαλακρος και εσυ??? η τον καλοπιανεις για βολτα??? :rotflmao: :rotflmao:
Επίσης καλό θα ήταν νομίζω να διευκρινιστεί ότι εγώ τουλάχιστον δεν είμαι κι εντελώς OSRAM.. :rotflmao:
GIXXERAKIAS
23/12/2011, 08:37
Μπάααα.....οδεύω προς τα εκεί όμως με γοργούς ρυθμούς!:lol: :lol:
Σ'στός;;:p
Σ'στός μάστορα!:winka: :beer:
Είπαμε να σπαμμάρουμε μέσα στο κλίμα της απάντησης και συ το γ@μησες και το σοβάρεψες!!:mad:
Επίσης καλό θα ήταν νομίζω να διευκρινιστεί ότι εγώ τουλάχιστον δεν είμαι κι εντελώς OSRAM.. :rotflmao:
Μλκ έλεος παέι ο καφές!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
23/12/2011, 08:41
κοιτα... εγω συμφωνω με το Μακη (με προλαβε στο γραψιμο ο πστης γμτ αλλα εγω το ειχα σκεφτει νωριτερα) :lol: για τη σελα. "Χάνει" ενω ειναι γαματη και ειναι κρίμα!
Οσο για τα πλαινα Σπυρο, στα π@π@ρια σου ισως τι λέμε αλλα ουτε εμενα μ αρεσουν τελικα! Βαψε μόνο τα γράμματα. Ξεχνα αυτο που εχεις κανει. Αλλωστε δεν ειναι εντελως ομοια και τα δυο ετσι! :winka:
Το υπολοιπο μ αρεσει πολυ! Βεβαια οσο παιρνει μορφη, ολο και κατι θα βγει παλι αλλα...
Ξερεις οτι δεν μειωνω τη δουλεια σου σε καμμια περιπτωση αλλα επειδη εισαι ευαισθητο (καραφλο) αγορι μ αρεσει να σε τσιγκλάω! :lol:
Καλα Χριστουγεννα φιλαρακι μου!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:sun:
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
23/12/2011, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοιτα... εγω συμφωνω με το Μακη (με προλαβε στο γραψιμο ο πστης γμτ αλλα εγω το ειχα σκεφτει νωριτερα) :lol: για τη σελα.
Μπα τι μας λες; Εγώ το σκέφτηκα από πέρισυ!:evil: :lol:
makis206
23/12/2011, 08:43
:sun:
Έτσι ακριβώς, έχω και μερικές ακτίνες γύρω γύρω :lol:
alexxxcbr
23/12/2011, 09:12
To εργαλειο γινεται φοβερο.Τα καπακια ειναι καταπληκτικα πανω.Μη τα πειραξεις.
Η σελα τωρα πρεπει να γινει μαυρη με ριγες.
Keep going
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
23/12/2011, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Η σελα τωρα πρεπει να γινει μαυρη με ριγες.
να πω για τις αποψεις οτι ειναι σαν κατι αλλο που ολοι εχουμε απο μια?
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
alexxxcbr
23/12/2011, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
να πω για τις αποψεις οτι ειναι σαν κατι αλλο που ολοι εχουμε απο μια?
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Aκριβως...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
turogalos
23/12/2011, 09:43
Θα συμφωνήσω κι εγώ για την σέλα. Κάποια άλλα που μπορεί να μου αρέσουν ή όχι είναι καθαρά δικιά μου άποψη αλλά η σέλα είναι αόρατη στο όλο σύνολο. Αυτό που πρότεινε κάποιος για μαύρο χρώμα πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη εκδοχή.
Τα συγχαρητήρια και από μένα για την υπέροχη δουλειά που κάνεις!
Alex-k84
23/12/2011, 13:12
πολυ ομορφο και απίστευτο χρωμα!! και πολυ καλη δουλεια
Ολο ειναι πολυ μουρατο!!
Αλλα το τιμονι ειναι αλλο στυλ.. πιστεύω πρεπει να βαλεις κατι πιο κλασικό και πιο γυριστο προς τα πισω απο καποιο παλιό ποδήλατο ισως? και πρεπει να ειναι νικελ για να δεσει λιγο με το λοοκ.. :confused:
βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του και πρεπει ολοι να το σεβομαστε αυτο.. :beer:
αλεξ
motomaniac
23/12/2011, 13:13
σπυρο γραψε μας ολους στα παπαρια σου! μονο εσυ ξερεις τι εχεις τραβηξει ως εδω που εμεις βλεπουμε μονο φωτο. και φυσικα απο κοντα μπορει να ειναι αλλιως. κι εμενα ας πουμε το καινουριο μουλτι δεν με αρεζε απο φωτο. απο κοντα ειναι κουκλα τελικα. παντως για την σελα εχουν δυστυχως δικιο ολοι. ΔΕΝ θα σου πω αν με αρεσει η οχι, αυτο ειναι δικο σου θεμα. αλλα θα σου πω οτι δεν φαινεται. αλλα κι αυτο μπορει να ειναι μια στυλιστικη αποψη.. ;) το τιμονι οντως θελει δουλεια για να δεσει ακομα.
αλλα εγω ειμαι κλιπονατος τυπος και δεν ξερω απο τετοια.. :D
λαμογια,ξωτικα,σας κανω χαζι.δεν εχετε το θεο σας ρε π@υστηδες:lol:
ειπα να μην ξαναποσταρω αλλα μαλλον θα εχω εξελιξεις το απογευμα:rolleyes:
α και να μην το ξεχασω,στα σκαρια επομενο project,και αυτη τη φορα ειναι.......ΥΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΗΑΑΑΑΑΑ:wave2:
Δωωωωωωώσεεεεεεεεε!!
motomaniac
23/12/2011, 13:20
λεγε ρε ακαρδε... τι γιαμαχα? :p
Να συμφωνήσω και γω για τη σέλα... Χάνεται στο σύνολο και δεν φαίνεται (εκτός και αν αυτός ήταν ο σκοπός σου!)
Να πω και τη μ@λ@κι@ μου και για τα καπάκια... Θα πρότεινα να κρατήσεις το χρυσό που έχεις κάνει με τον αερογράφο, αλλά να βάψεις τα γράμματα μαύρα για να φαίνονται και αυτά (αφού δεν τα ήθελες νίκελ).
Αλλά ξέρεις εσύ... μπλα μπλα μπλα.... αλλη μια άποψη.... μπλα μπλα μπλα....
Ότι και να κάνεις να ξέρεις οτι μας έχεις τρελλάνει! Και μην ακούς πολύ τους γύρω σου γιατί όπου λαλουν πολλοι κοκόροι....
Καλές γιορτές να χουμε όλοι!!!! :beer: :beer: :beer:
airpanos
23/12/2011, 16:58
Να πω και εγω τη γνωμη μου το τιμονακι δε μου πολυαρεσε απο την αρχη στυλιστικα δεν κολλαει ασχετα αν οδηγας πιο ανετα ισως ενα πιο κυρτο να εδινε αλλο χαρακτηρα επισης μικρολεπτομερειες οπως τα καπακια και η σελα αν ηταν καφε θα μου αρεσε γιατι παει με το χρυσο οπώς και το μαυρο..
242552
airpanos
23/12/2011, 17:03
..κατα τα αλλα ο σωληνας ενισχυσης στο σκελετο και ο μοχλος ταχυτητων γ@μουν κ δερνουν σε συνδυασμο με το χρωμα! οπως και οι βασεις των φαναριων οι λεπτομερειες ειναι που κανουν τη διαφορα!!:beer: :beer: :beer: :beer:
λαμογια,ξωτικα,σας κανω χαζι.δεν εχετε το θεο σας ρε π@υστηδες:lol:
α και να μην το ξεχασω,στα σκαρια επομενο project,και αυτη τη φορα ειναι.......ΥΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΗΑΑΑΑΑΑ:wave2: τι? αποφασησες να μου φτιαξεις το μηχανακι?? ευχαριστω ρε σπυρακο!!:beer: :beer:
καλα χριστουγεννα μαγε ευτυχως που εχουμε εσενα γιατι αποτι βλεπω ο κρητικος μας εχει γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων και δεν εχει πορν@φωτο.
:beer: :beer: :beer: :beer:
παιδια ολες οι γνωμες δεκτες και συζητησιμες.απλα ολες οι επιλογες στο μηχανακι εχουν μια αλληλουχια.πχ το τιμονι ταιριαζει με τα φαναρια μπρος πισω.με την επιλογη του τιμονιου επιλεχθηκαν γκριπ,καθρεφτες,μανετα κτλ κτλ..
με την ευκαιρια κατι ψιλα...
ηρθε η προσθηκη απο τον τορνο...
242572
και καλυψε τις βολτες του πηρουνιου μαζι με το κεντρικο παξιμαδι...
242573
οι κολλησεις πανω στην προσθηκη θα κρυφτουν με λαστιχο(φωτο συντομα)...
242574
FRAGISCOS
23/12/2011, 21:48
Ειδες τα mail σου??:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Ειδες τα mail σου??:winka:
δεν μπορω να ξερω αν μου κανουν γιατι δεν ξερω διαμετρο,αλλα ετσι και αλλιως βρηκα λυση με τα αμορτισερ:winka:
FRAGISCOS
23/12/2011, 22:16
οκ.
:wave2:
koStel-ck
23/12/2011, 22:19
Όταν θα τα τελειώσουμε να τα ανταλλάξουμε να πάμε βόλτα :winka:
πολύ ωραίο καλή συνέχεια
αναμεσα στο διαλειμα των χριστουγεννων και εκεινο της πρωτοχρονιας ειπαμε να κανουμε καμια πενταρα δουλεια.
βαλαμε τα παλια αμορτισερ προχειρα για να εχουμε υψομετρικα για το τιμονι.επι τη ευκαιρια πανω και η βαση της πινακιδας...
242742
πινακιδα θα εκτυπωσω στην παλια μου δουλεια και θα διαβαζεται πλαγια αλλα harley...
242743
η κοντρα του φρενου...η βιδα αλλαχτηκε μετα με τη δικια του τη χαραγμενη...
242744
ρε λιγδη,σκουπισε κανα χερι εχεις κανει ολα τα χρωμια σαν τα μουτρα σου:cry:
242745