View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
ετοιμα,ευχαριστησα το πρωιν αφεντικο που με αφησε να χρησιμοποιησω τα εργαλεια του και εφυγα για να τα δοκιμασω πανω στα carbon καπακια...
241335
και πανω στα καπακια προχειρα.πρωτα θα βερνικαριστουν τα καπακια και μετα θα μπουν πανω...:winka:
241336
πολυ μου αρεσει το αποτελεσμα,αν και μπορει να πειραματιστω με χρωματιστο plexy η διαφανο:rolleyes:
241337
θα μπορουσα να κανω στο plexy engrave δηλαδη σκαψιμο και να δημιουργησω φρεζαριστες τρυπες για να περασω βιδακια.ειναι ανωφελο ομως.το βαρος ειναι αμελητεο και απλα θα τα κολησω με κολλα γι αυτες τις δουλειες:D
keep watching guys:wave2:
241338
white angel
06/12/2011, 11:39
φίλος καλημέρα είσαι άπαιχτος έχω κάτσει και διάβασα όλες τις ανακατασκευές που έχεις κάνει είσαι πολύ καλός συνέχισε έτσι και εμείς εδώ είμαστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
θα μπορουσα να κανω στο plexy engrave δηλαδη σκαψιμο και να δημιουργησω φρεζαριστες τρυπες για να περασω βιδακια.ειναι ανωφελο ομως.το βαρος ειναι αμελητεο και απλα θα τα κολησω με κολλα γι αυτες τις δουλειες:D
:eyepop: :a8: :a10:
σιχαινομαι που το παραδεχομαι αλλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!:sick:
John Steed
06/12/2011, 20:35
πολυ μου αρεσει το αποτελεσμα,αν και μπορει να πειραματιστω με χρωματιστο plexy η διαφανο:rolleyes:
Τέλειο! :beer:
fantacid
06/12/2011, 21:55
μαθε τεχνη και αστηνε λεει ο σοφος λαος.σημερα πηγα λοιπον στην παλια μου δουλεια (ψηφιακες εκτυπωσεις).εφτιαξα μια γραμματοσειρα στο corel που λεει custom cub και βουρ στο λειζερ κοπης.βρηκα ενα plexy σε ασημι χρωμα και.....
εισαι σιχαμερος ρε φιλε!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
δε κρυβεται η ζηλια ε?
:p
σατυροι:blush:
στα του πορνο τωρα.ηρθε και ο γιαννακης και φυσικα δεν εμεινε ευχαριστημενος με τιποτα.ετσι φινιρισε αυτος οτι δεν του αρεσε και εμενα με εχωσε σε......
241402
αυτο:eek: :rolleyes:
241403
δεν φτιαχνω αλλα honda,honda,honda,honda.....................:mad:
241404
δεν φτιαχνω αλλα honda,honda,honda,honda.....................:mad:
:wave2: :smokin:
μεσα ο γιαννης ειχε τελειωσει με τα στοκαρισματα:D
241405
σειρα ειχε το πισω ψαλιδι.ο γιαννης επεμενε οτι επρεπε να γινει φλατ παντου.δεν ηθελα και πολυ τροχος......
241406
ετσι σφαχτηκε και η βαση των πισω μαρσπιε και το εξογκωμα της ενισχυτικης γεφυρας...
241407
και αφου κολληθηκαν πρωτα εσωτερικα μετα μπηκε μεταλλικη ταπα...
241408
οσο για τη μερια που βρισκεται η κοντρα του φρενου,στην τρυπα εβαλα και κολλησα μια ντιζα πρωτα.μετα θα σφαχτει και αυτη,θα τροχιστει,στοκαρισμα κτλ κτλ....
241409
makis 71
06/12/2011, 23:37
φιλε μου καταπληκτικη δουλεια μεχρι τωρα.ενα πραγμα θα ηθελα μονο να σου πω γιατι την εχω πατησει σε παρομοια περιπτωση.συγκεκριμενα για τον λεβιε ταχυτητων.προσεξε να μην ειναι πολυ βαρυς ή πολυ μακρυς οπως αυτα που ειχαν στις φωτο τις ταχυτητες στο χερι ,ισως αυτοι που τα φτιαξανε να μην εχουν λακουβες στους δρομους που οδηγανε , σε περιπτωση που ειναι πολυ βαρυς ή μακρυς σε καθε λακουβα που πατας θα αλλαζει απο μονο του ταχυτητα (παθων και μαθων!!!) εκει που ενωνονται οι δυο βεργες φροντισε να υπαρχει λιγο τριβη ετσι ωστε να εξουδετερωσεις αυτο το φαινομενο και μην βαλεις κανενα βαρυ χερουλι στην βεργα που θα πιαναεις για να αλλαζεις ταχυτητες(ειδα οτι τον εχεις κανει σε 2 κοματια που θα κινουνται με αντιστροφη κατευθυνση στην αλλαγη ταχυτητας το οποιο ηταν πολυ καλη ιδεα και εξουδετερωνει καπως αυτο το φαινομενο).
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
φιλε μου καταπληκτικη δουλεια μεχρι τωρα.ενα πραγμα θα ηθελα μονο να σου πω γιατι την εχω πατησει σε παρομοια περιπτωση.συγκεκριμενα για τον λεβιε ταχυτητων.προσεξε να μην ειναι πολυ βαρυς ή πολυ μακρυς οπως αυτα που ειχαν στις φωτο τις ταχυτητες στο χερι ,ισως αυτοι που τα φτιαξανε να μην εχουν λακουβες στους δρομους που οδηγανε , σε περιπτωση που ειναι πολυ βαρυς ή μακρυς σε καθε λακουβα που πατας θα αλλαζει απο μονο του ταχυτητα (παθων και μαθων!!!) εκει που ενωνονται οι δυο βεργες φροντισε να υπαρχει λιγο τριβη ετσι ωστε να εξουδετερωσεις αυτο το φαινομενο και μην βαλεις κανενα βαρυ χερουλι στην βεργα που θα πιαναεις για να αλλαζεις ταχυτητες(ειδα οτι τον εχεις κανει σε 2 κοματια που θα κινουνται με αντιστροφη κατευθυνση στην αλλαγη ταχυτητας το οποιο ηταν πολυ καλη ιδεα και εξουδετερωνει καπως αυτο το φαινομενο).
.
δεν φαινεται να υπαρχει τετοιο θεμα για την ωρα,αλλα ως παθως κατι θα ξερεις.η νεκροψια θα δειξει:lol:
υπογα λοιπον σημερα και τριψιμο μετα τον πολυεστερα ο σιδηροστοκος.αρχικα ξηρας 80 και μετα 120 για να πεσει ο στοκος πιστολιου...
οπου δεν μπαινει τριβειο και τακος σκετο χερι.μιλαμε για μεγαλη πιπα...
241462
ο σκλελετος ετοιμος για στοκο πιστολιου...:D
241464
εκει που ηταν οι κολλησεις το φινιρισμα εχει γινει πολυ καλο.και φανταστειτε οτι θα πεσει στοκος πιστολιου και ασταρι 5/1 απο πανω:winka:
241465
η ιδια προσοχη και στην περιοχη του λαιμου,μιας και θα ειναι εκτεθειμενη σε κοινη θεα τωρα...
241466
συνεχεια με το ρεζερβουαρ.το πιο δυσκολο κομματι γιατι εκτος απο τα επιπεδα ειχε και πολλα μπομπε να στρωσουν...
241467
το πανω μερος παιρνει την επιπεδοτητα που θελω και τιποτα δεν θυμιζει οτι εδω υπηρχε ταπα καυσιμου:eek:
241469
ωραιο και το αποτελεσμα γυρω απο τα παξιμαδια για τη βαση της σελας.στο καλο αποτελεσμα βοηθαει και το υγρο μεταλλο που λιαινει τις κολλησεις βεβαια.εδω πριν περασω 120 και γινει ακομα πιο στρωτο...
241471
σκελετος ρεζερβουαρ ετοιμα.αυτα για την ωρα,πρεπει να παω στο μαγαζι:mad:
keeep watching guys:wave2:
241474
makis206
07/12/2011, 14:22
keeep watching guys:wave2:
Keep τρελαίνεις Σπύρο! Πωπωπώ τι έχει να γίνει με δαύτο!
:beer: :beer: :beer:
vforever
07/12/2011, 19:16
:a20: Σπυρο:beer:
γυρησα απο τη δουλεια και στο λιγο χρονο που ειχα τελειωσα το πηρουνι...
241486
το φινιρισμα στη βαση του φαναριου εγινε πολυ καλο:D
241487
το ιδιο και τα πλαινα βιδακια που κλεισαμε...
241489
ετοιμα και τα κομματια που θα πανε αυριο για χρωμιο...
241490
αργα το απογευμα υπογα και ξεκινημα ετοιμασιες τα κομματια για στοκο πιστολιου...
241566
δεν θελω σχολια για την πινακιδα,ρεμαλια:evil:
μονωθηκαν τα σημεια που θα ηταν δυσκολο να τριφτει ο στοκος πιστολιου...
241567
πριν ομως ξαναπερασα ψυχρο γαλβανι τις εσωτερικες κολλησεις απο τις παρεμβασεις μας στον σκελετο...
241568
αλλα και οπου εμφανιστηκε γυμνη λαμαρινα απο το τριψιμο των ντουκοχαρτων...
241569
πριν απο ολα αυτα στο σκελετο ξαναπρεσαριστηκαν καινουργια πριτσινια με βολτες...
241570
και τα κομματια ετοιμα περασμενα στοκο πιστολιου...
241571
αφου τραβηξει λιγο ο στοκος πιστολιου,ριχνουμε αχνα απο μαυρο σπρευ που χρησιμευει ως δεικτης για το τριψιμο.(δεν φαινεται στις φωτο)...
241572
και το πολυπαθο ρεζερβουαρ...
241573
καπου εκει εφτασαν και τα νικελ που αφορουν το λεβιε ταχυτητων-μανιβελα-βαση πινακιδας...:eyepop:
241574
η μανιβελα μονταρεται οπως η φωτο:winka:
241575
νομιζω καλη θα δειχνει:D
241576
Μπραβο για την μερακλιδικη δουλεια......
:beer: :beer: :beer: :beer:
με τα σωθηκα θα γινει τπτ περιεργο?
Τολμώ να πω πως στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός και σχεδόν αρνητικός ως προς την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.ΦΕΥ! Πόσο λάθος ήμουν...για μία ακόμα φορά κρεμόμαστε απο τα χέρια του Μαέστρου. Θα στερέψουν τα φαρμακεία απο υπογλώσσια...:beer: :beer: :beer:
Μόλις περαστεί και η μπογιά..... βλέπω να κανονίζουμε ομαδική πορεία για προσκύνημα στον Αι Σπυρίδωνα τον παπιοκάγκουρα!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπογα παλι λοιπον και ξεκινημα τριψιμο ο στοκος πιστολιου.εδω φαινεται και η αχνα απο μαυρο σπρευ για οδηγος τριψιματος...
241647
παραλληλα,ετοιμαζοταν και το ψαλιδι το οποιο θα ασταρωθει απ ευθειας...
241649
αφου ειμασταν ετοιμοι για ασταρι λοιπον ξαναδεσαμε προχειρα για να ταιριαξουμε καποιες λεπτομερειες...
241651
για παραδειγμα απο που θα περασουν τα καλωδια του φαναριου:rolleyes:
241652
ανοιχτηκε λοιπον μια τρυπα στο πηρουνι και μεσω της κεντρικης δοκου του σκελετου θα παει στα ρευματα.εννοειτε οτι θα μπει θερμοσυστελομενο και το δαχτυλιδι απο τεφλον στην τρυπα:winka:
241653
στη συνεχεια δοκιμασα τη βαση της πινακιδας και μια εκπληξη με περιμενε.οι βιδες δεν ταιριαζανε.αυτο εγινε γιατι το γνησιο ψαλιδι εχει διαφορες με το ιμιτασιον:mad:
241654
CRAZYMINI
09/12/2011, 22:19
ΕΥΓΕ αγορι μου!!!!!προχωρα!!!:)
μικρο το κακο μιας και ανοιξα αλλη τρυπα στο ψαλιδι και εκλεισα την υπαρχουσα...
241655
gourouni
09/12/2011, 22:21
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Η ΠΑΠΙΑ.:D
πανω και ο λεβιες ταχυτητων προχειρα για να κοψουμε το περισσευμα της βιδας μπροστα απο τον σταυρο.και εδω ολες οι βιδες θα αντικατασταθουν απο τυφλες...
241656
εδω ηταν τα μεγαλα πανηγυρια ομως.κοιτατε ποσο στραβη ειναι η σελα:mad:
απο αριστερα εξεχει 2 ποντους και δεξια ειναι 1 ποντο μεσα:(
ειναι κριμα να εχεις πληρωσει για τετοια δουλεια:sad:
241657
με τα νευρα τσαταλια λοιπον αρχησα να γδυνω το δερμα της σελας για να δουλεψω τη βαση της σελας απο την αρχη...
241658
εκοψα λοιπον δυο ιδια αυτακια,τα στραβωσα και ειχα μπουσουλα για τη συνεχεια...
241659
αρκετες φορες βαλε βγαλε και σε ικανοποιητικο επιπεδο μπορουσα να κανω μια δυο τσιμπιες με την ηλεκτροκοληση...
241660
ετοιμη κολλημενη...
ποσο δυσκολο ηταν ρε πστ μου?
τελος παντων,τελος καλο ολα καλα:D
241661
ετοιμη κολλημενη...
ποσο δυσκολο ηταν ρε πστ μου?
τελος παντων,τελος καλο ολα καλα:D
Γιατι ρε ραμολι η μια βιδα ,η δεξια , παει πιο κατω απο την αριστερη??
Η κανουν πουλακια (παπακια) τα ματια μου :eyepop:
Κατα τα αλλα :a43:
:rotflmao: :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
ετσι ειναι χρηστο,και οι βιδες εχουν διαφορα,αλλα δεν με παιρνει να τις ξαναβγαλω οποτε εκλεψα τη διαφορα απο τα λαμακια:mad:
οι custom κατασκευες αυτα εχουν,απειρα κοψε ραψε:wave2:
FRAGISCOS
10/12/2011, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ειναι για να μη το πιανει το ματι......:lol: :lol:
John Steed
10/12/2011, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Ειναι για να μη το πιανει το ματι......:lol: :lol:
:rotflmao:
Καλή συνέχεια, πήρες φόρα βλέπω!
Με τον κινητήρα τι (θα) κάνεις?
:wave2:
Μαστρο-Σπύρο κούκλα γίνεται η πάπια, αλλά βρε αδερφάκι μου πολύ τρίψιμο έχεις ρίξει λέμε. Τρίβεις εσύ για να βάψεις, τρίβει ο κρητικός για να πατήσει καλά η κεφαλή, μήπως ν' αρχίσω να τρίβω κι εγώ μπας κι αξιωθώ κάποτε να σας μοιάσω?????
Ηθικόν Δίδαγμα:
Το ριστόριν ξεκινάει από το τρίβειν.
DimChios
10/12/2011, 10:28
εδω ηταν τα μεγαλα πανηγυρια ομως.κοιτατε ποσο στραβη ειναι η σελα:mad:
απο αριστερα εξεχει 2 ποντους και δεξια ειναι 1 ποντο μεσα:(
ειναι κριμα να εχεις πληρωσει για τετοια δουλεια:sad:
Ω ρε πστ μου, τη ματιασαμε! :sick: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μαστρο-Σπύρο κούκλα γίνεται η πάπια, αλλά βρε αδερφάκι μου πολύ τρίψιμο έχεις ρίξει λέμε. Τρίβεις εσύ για να βάψεις, τρίβει ο κρητικός για να πατήσει καλά η κεφαλή, μήπως ν' αρχίσω να τρίβω κι εγώ μπας κι αξιωθώ κάποτε να σας μοιάσω?????
Ηθικόν Δίδαγμα:
...άλλοι ξυνουν τ @@δια τους! Αυτος ειπε να τριψει!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηθικόν Δίδαγμα:
Ασε εγω τελευταια εχω αρχισει να τριβω και χωρις λογο :a2:
Να το κοιταξω??:uplate:
vforever
10/12/2011, 15:07
Ολα καλα.Προχωραμε,οι πατεντες τα εχουν αυτα:D
nassosxlvbros
10/12/2011, 15:09
Ηθικόν Δίδαγμα:
έτσι,έτσι..."restoring starts from treeving"! :lol:
υπογα απογευμα λοιπον και προετοιμασιες για ασταρι...
μεχρι να ερθει ο λεβιες που περιμενω θα πειραματιστω με αυτον που εφτιαξε ο γιαννης απο ρητινη.σε αυτον ομως πρεπει να προσαρμοσω θηλυκη βολτα που να ταιριαζει με το σπειρωμα του λεβιε.εφερε ο γιαννης λοιπον ενα καψυλι με θηλυκη βολτα.το εβαλα σε βιδα για να μπει ισια και μονωσα το κατω μερος της βιδας για να μην κολησει το υγρο μεταλλο πανω της και δεν βγαινει...
241797
μιξη του γνωστου υλικου λοιπον...
241798
και απλα περιμενουμε να γινει τσιμεντο:D
241799
αν και δεν το ειχα σκοπο,αποφασησα να περασω πισσα το πισω φτερο...
241800
CRAZYMINI
11/12/2011, 21:23
υπογα απογευμα λοιπον και προετοιμασιες για ασταρι...
μεχρι να ερθει ο λεβιες που περιμενω θα πειραματιστω με αυτον που εφτιαξε ο γιαννης απο ρητινη.σε αυτον ομως πρεπει να προσαρμοσω θηλυκη βολτα που να ταιριαζει με το σπειρωμα του λεβιε.εφερε ο γιαννης λοιπον ενα καψυλι με θηλυκη βολτα.το εβαλα σε βιδα για να μπει ισια και μονωσα το κατω μερος της βιδας για να μην κολησει το υγρο μεταλλο πανω της και δεν βγαινει...
υγρο μεταλλο???τι ναι τουτο παλι???για..βαλε καμια φωτο να δουμε..!!:D
ετοιμη πισσαρισμενη.θα περασω και μια αχνα ασταρι και ατριφτη θα την βαψω με το κανονικο χρωμα...
241801
τακτοποιηση καθε λεπτομερειας γιατι μετα το ασταρι δεν υπαρχουν περιθωρια για μερεμετια...
241802
ετσι αρχησαμε να κρεμαμε τα κομματια για να ασταρωθουν...
241803
ναι ρε ειμαι ψωναρα,ζητησα απο τον γιαννη και μου εφτιαξε αναδευτηρα αλουμινιου με λαβη απο ανθρακονημα...
241804
ετοιμα ασταρωμενα,εδω ο σκελετος...
241805
αφου τραβηξαν τα κρεμασα σαν λουκανικα για να σιτεψουν...
241806
τα κομματια απο carbon αφηνουν μικρα τρυπακια.ετσι περναμε ενα προχειρο βερνικι το οποιο θα ξανατριφτει,θα κολληθουν τα λογοτυπα πανω και θα βερνικαριστουν ολα μαζι μετα...
241807
CRAZYMINI
11/12/2011, 21:45
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αφου τραβηξαν τα κρεμασα σαν λουκανικα για να σιτεψουν... [/QUOTE
ωπ..!!!διτροχο καροτσακι βλεπω....δεν θα το ανακατασκευασεις αυτο?????: :a028: :a028:
και μια γευση απο το χρωμα.
θελαμε να εχει καφε μεσα για να θυμιζει παλιο.
χοντρο μεταλλο για να τραβαει την προσοχη μιας και οι επιφανειες ειναι περιορισμενες...
οσο για την αποχρωση:rolleyes:
241808
αλλη μια...
241809
FRAGISCOS
11/12/2011, 21:52
:lol: :lol: δε θελεις να σου πω τι μου θυμιζει το χρωμα ετσι?:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Χρηστοοοοοοοοοοοοοοο
FRAGISCOS
11/12/2011, 21:53
Μλκ μου πλακα πλακα τα σπαει το χρωμα
:winka: :wave2:
CRAZYMINI
11/12/2011, 22:08
προσπαθω να το φανταστω πανω στο μηχανακι και νομιζω οτι θα ναι...τρελα!!!!!!:sun: :sun: :sun: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
:lol: :lol: δε θελεις να σου πω τι μου θυμιζει το χρωμα ετσι?:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Χρηστοοοοοοοοοοοοοοο
:rolleyes: :rotflmao: :rotflmao:
επειδη με ρωτατε πολυ για το μοτερ,να δωσω μια γευση...
στροφαλος μεταχειρισμενος απο GLX 50...για να γινει 12v...
241854
καινουργια μπιελα γιαπωνεζικη....
241855
φυσικα αλλαχτηκαν τα ρουλεμαν στροφαλου...
241856
μετατροπη και στα καρτερ για να μπει η πηνιοπλακα η 12βολτη που δεν ειναι φλατ σαν την 6βολτη:winka:
241857
και ενα διακοπτης αεροπορικου τυπου για να σβηνει το μηχανακι:lol: :lol: :lol:
keep watching guys...:wave2:
241858
universalgr1
12/12/2011, 09:58
και ενα διακοπτης αεροπορικου τυπου για να σβηνει το μηχανακι:lol: :lol: :lol:
keep watching guys...:wave2:
Μου αρέσει.. :smokin:
+Εdit: Xρόνια πολλά και καλά!! :beer:
DimChios
12/12/2011, 10:17
Χρονια πολλα και re-μα-store-μένα ρε ραμόλι!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Υγεια και να χαίρεσαι την οικογενεια σου φιλαρακι μου!
:wave2:
FRAGISCOS
12/12/2011, 10:27
Xρονια πολλα !!!!!!:beer:
CRAZYMINI
12/12/2011, 10:52
χρονια πολλα φιλε μου!!παντα γερος και δυνατος!!!και με πολλες πολλες ακομα ανακατασκευες!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
airpanos
12/12/2011, 12:08
Χρονια πολλα μαστορα!!
Αποτι βλεπω εχεις εξελιξει την υπογα σε East Oropos Customs
να στε καλα ρε ραμολιμεντα,ευχαριστω πολυ:beer: :beer: :beer: