View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
fantacid
20/10/2011, 22:04
για ακομα καλυτερα "στεγανωση" μπορεις να το περασεις ενα ψιλο χερι πισσα στο εσωτερικο του φτερου
:wave2:
μια χαρα τα πας... συνεχισε με φοτος
και αφου στεγνωσε η αρμοκολα,η ιδια πλαστικοποιηση και απο κατω.(εδω αυτη τη φορα δεν θα πισαρω οπως συνηθιζω αλλα θα περασω ασταρι μεταλλου)...
238140
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για ακομα καλυτερα "στεγανωση" μπορεις να το περασεις ενα ψιλο χερι πισσα στο εσωτερικο του φτερου
:wave2:
μια χαρα τα πας... συνεχισε με φοτος
ειχα περασει πισα στην ανακατασκευη του GLX αλλα εδω δεν κριθηκε αναγκαιο μιας και προκειτε για οχημα μη καθημερινης χρησης το οποιο θα φυλασεται παντα σε γκαραζ και θα εκτιθεται σπανια σε καιρικες συνθηκες.οποτε το extra υλικο φανοποιιας ειναι περιττο.:wave2:
ο σκελετος ετοιμος για ασταρι μεταλου απο κατω και ασταρι 3/1 απο πανω.για την ωρα σταματαω να ασχολιεμαι μαζι του μιας και εχω δουλεια με ρεζερβουαρ-πηρουνι-ψαλιδι-μοτερ...
keep watching guys:wave2:
238142
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
βεβαια οσο κουτος σαν και μενα να σαι καταλαβαινεις οτι καλυτερο αποτελεσμα θα εχεις με το δραπανο και βουρτσακι.(μην κοιτατε που κατι gayδες εδω μεσα εχουν σπιτικη αμμοβολη:mad: )...
:smokin: :a13: :a36: :a43:
:a024:
Αντε ρε μλκ να δω τι θα φτιαξεις τελικα... :beer:
αυριο θα κοιταξω στην αποθηκη αν μουχει μεινη κανα πισω ψαλιδι να το παρεις.
απο μηχανικα ανταλακτικα οτι θες σφυρα.
πολυ ομορφη η δουλεια σου:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
αυριο θα κοιταξω στην αποθηκη αν μουχει μεινη κανα πισω ψαλιδι να το παρεις.
απο μηχανικα ανταλακτικα οτι θες σφυρα.
πολυ ομορφη η δουλεια σου:beer:
Ασε Γιαννη του βρηκα ενα εγω...:D
:a5:
238197
ειναι και ανοξειδοτο δεν σκουριαζει με τιποτα αυτο. τον γλυτωσες απο πολυ δουλεια. ουτε ρεμουβερ ουτε πιεστικα ουτε ηλεκτροκολησεις ουτε κομπογιαννιτικα πραματα. νασαι καλα ρε χρηστο :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=W96jdCTE-2s
:lol: :lol: :lol:
θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε:mad:
http://www.youtube.com/watch?v=W96jdCTE-2s
:lol: :lol: :lol:
Καλα ρε, αμεσως να το παρεις στραβα...:rolleyes:
Εγω επειδη θελω να σε βοηθησω ,και απο οτι βλεπω ,το πας σε μια κατευθυνση ανακατασκευης - μετατροπης μακρυα απο τα συνηθησμενα, βρηκα ενα βιντεακι ,που μολις το ειδα σκεφτηκα οτι ταιριαζει στο αποτελεσμα που θες να εχεις στο τελος αυτης της προσπαθειας σου......:eek:
Καλη συνεχεια :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=vGGlODF7_RY
John Steed
21/10/2011, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
ειναι και ανοξειδοτο δεν σκουριαζει με τιποτα αυτο. τον γλυτωσες απο πολυ δουλεια. ουτε ρεμουβερ ουτε πιεστικα ουτε ηλεκτροκολησεις ουτε κομπογιαννιτικα πραματα. νασαι καλα ρε χρηστο :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Ανυπομονώ για τη συνέχεια! :wave2:
επιστροφη λοιπον μιας και η αναμονη για τα ανταλλακτικα ειναι βασανιστικη.αλλωστε αν δεν ερθουν ολα τα ανταλλακτικα για να τα προσαρμοσω πανω δεν μπορω να προχωρησω σε φανοποιια.
σημερα εμαθα λοιπον οτι φαναρι και φλασακια βρισκοντε επι ελληνικου εδαφους και τα περιμενω απο μερα σε μερα.(thanks SVX).
ευγενικη προσφορα και χορηγια επισης απ τον εθνικο ευργετη των 50cc φραγκισκο απο τη μηλο ο οποιος προσφερθηκε να γινει δωρητης μπροστινου πηρουνιου...:beer:
για το πισω ψαλιδι.....θα δειτε...:rolleyes:
το ρεζερβουαρ θα ειναι ετοιμο απο μερα σε μερα...
ειμαι σε αναζητηση ελαστικων με λευκο προφιλ,οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη...
τωρα χαζευοντας σε γιαπωνεζικο site βρηκα τα εξης καλουδια που ταιριαζουν σε c50-90...
μαρσπιε....:eyepop:
238399
και πανω στο μηχανακι...
238400
το πεταλ του φρενου ειναι μετακινουμενο προς τα πανω για να ανοιγει η μανιβελα...:winka:
238401
πλαινα καπακια του 12v απο αλουμινιο που θα μπορουσα να προσαρμοσω στο 6vολτο...
238402
δυο εξατμισεις που εχουν νεοretro χαρακτηρα....
μια κλασικη που βγαινει κατω...
238403
και μια scrambler...
238404
η τελευταια φορεμενη...
keep watching guys σε λιγο live συνεχεια:wave2:
238405
GIXXERAKIAS
25/10/2011, 14:59
Πω πω πω κουκλίστικα πραγματάκια λεμε!!!:a03: :a03:
Καλή συνέχεια και keep us ενήμερους για ότι κάνεις!!!:beer:
ps: (όχι δεν θέλουμε να μάθουμε πότε χ@ζεις και πότε κλ@νεις) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΩΠΑ!!! τι εχουμε εδω??? πως και δεν το πηρα γραμμη???
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Νταξ η σκραμπλερ τα "σπαει"...............αλλα επισης θα τα καιει κιολας :rotflmao:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Νταξ η σκραμπλερ τα "σπαει"...............αλλα επισης θα τα καιει κιολας :rotflmao:
Μωρε ψητα θα τα κανει...:cry: :eek:
ηθελα τα grips να εχουν vintage look και ημουν ετοιμος να αγορασω απο την εταιρεια granturismo grirs αυτα,τα οποια βγαινουν και σε ασπρο και σε κρεμ...
238536
και επειδη αποφασιστηκε το μηχανακι να βαφτει μπλε (δηλαδη ο γιαννης το αποφασησε-μονος του)με χοντρα μεταλλα και μια τεχνοτροπια με σκιες μεταλλου,ταιριαζαν και αυτα απο την ιδια εταιρεια...
238537
δευτερα σε επιλογη απο ενα γερμανικο site βρηκα αυτα...
238538
την τελευταια στιγμη ομως με πηρε τηλεφωνο ο θοδωρας για να μου πει οτι στο τελος της βδομαδας ερχεται ρεζερβουαρ και σελα και αυτος ειχε αυτα...τα οποια και μαλλον θα επιλεξω...
238539
Σαν τουλούμπες είναι αυτά. Εγώ θα έπαιρνα τα άσπρα από το Γερμανικό σάιτ.
Στα @@ σου ε; :p
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τo gourouni
27/10/2011, 11:37
Σπύρο, Σπύρο κόρνα μη πάρεις... έχω εγω μια...
χε,χε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
238634
vforever
27/10/2011, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Σαν τουλούμπες είναι αυτά. Εγώ θα έπαιρνα τα άσπρα από το Γερμανικό σάιτ.
Στα @@ σου ε; :p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιος ειναι ο Θοδωρος?:rolleyes:
περιμενοντας ανταλλακτικα που μπλοκαρουν την φανοποιια ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε λιγο με το μοτερακι...
πανω στον παγκο το μοτερ λοιπον και ωρα για αντρικη δουλεια.οχι αλοιφες και κουνημα το γοφο:lol: :lol: :lol:
ακολουθει ενα φωτορομαντζο του λυσιματος του μοτερ.ειναι πολλοι εδω που τα ξερουν αλλα και αλλοι τοσοι που θελουν να μαθουν.δεν ειναι και τοσο δυσκολο οπως θα δειτε...:winka:
238793
λυσιμο το καπακι της κεφαλης λοιπον...
238794
και τα καπακια βαλβιδων εισαγωγης εξαγωγης...
238795
με 9αρακι κλειδι λασκαρουμε τους ρυθμιστες των βαλβιδων για να μας δωσει τζογους οταν θα βγαλουμε τον εκκεντροφορο...
238796
λυσιμο το δεξι καπακι του μοτερ για να λυσουμε τη μακρια βιδα που θα ελευθερωσει απο την αλλη μερια το καπακι του γραναζιου του εκκεντροφορου και της καδενας...
238797
και απο την αλλη βγαινοντας το καπακι εμφανιζοντε καδενα και γραναζι εκκεντροφορου...
238799
λυσιμο τα 10αρακια και ελευθερωση του γραναζιου...
238800
και η κεφαλη απελευθερωνεται...
238801
με την εικονα του μοτερ να ειναι καπως ετσι και το μπομπε πιστονακι να χασκει στο βαθος...
238802
και η κεφαλη.(οπως λεει και ο γκουρου φραγκισκος ειναι η καλυτερη του ειδους).πολλες οι επικαθησεις...
238803
λυσιμο το βιδακι που συγκρατει το πλαστικο γραναζακι της καδενας...
238804
εξω και το γραναζακι...
238805
και ελευθερωση του κυλινδρου.ναι ειναι 72cc:D
238807
αμ δε δεν ξεκολαγε με τιποτα.(με ματιασε αυτος ο μαθουσαλας απο το μεγαλονησι).wd-40 αναμεσα στα ελατηρια του πιστονιου,λιγο χτυπημα με την αναποδη λαβη της ματσολας και προσεχτικα...
238808
κεφαλη και κυλινδρος ξεκουραζοντε διπλα στον σκελετο...
238809
επιστροφη στο μοτερακι και με ενα μικρο κατσαβιδακι βγαζουμε τις ασφαλειες απο τον πειρο του πιστονιου...
238810
αυτη ειναι η ασφαλεια.(αυτα ειναι χερια restora που πιανει λαδια και οχι αλοιφες και λοσιον:rotflmao: _)
238812
motomaniac
30/10/2011, 19:17
λυσιμο τα 10αρακια και ελευθερωση του γραναζιου... εδω σπυρο ολα τα χοντα ειχαν 9αρες βιδες... :rolleyes: :rolleyes:
ελαφρο χτυπημα του πειρου με ενα ζαμπαδακι...
238813
περιμενοντας ......................................................
πανω στον παγκο το μοτερ λοιπον και ωρα για αντρικη δουλεια.οχι αλοιφες και κουνημα το γοφο
Αντρικια δουλεια λεει :D πφφφ!! :a9: :rolleyes: :a21: :a22:
Σε μοτερι που ζυγιζει οσο οι βιδες του μοτερ CB :a24:
:a2:ρε γμτ ακομα κουναει... :a2: :rotflmao:
Ραμολι αν θες στειλε μου την κεφαλη με τον κυλινδρο να σου τα περασω ενα πλανιαρισμα σπεσιαλ τωρα που εμαθα το κολπο.......:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
εδω σπυρο ολα τα χοντα ειχαν 9αρες βιδες... :rolleyes: :rolleyes:
ενταξει ρε μη βαρατε ποιητικη αδεια:lol:
εχει και τα αρπαγματακια του...
238814
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Αντρικια δουλεια λεει :D πφφφ!! :a9: :rolleyes: :a21: :a22:
Σε μοτερι που ζυγιζει οσο οι βιδες του μοτερ CB :a24:
:a2:ρε γμτ ακομα κουναει... :a2: :rotflmao:
Ραμολι αν θες στειλε μου την κεφαλη με τον κυλινδρο να σου τα περασω ενα πλανιαρισμα σπεσιαλ τωρα που εμαθα το κολπο.......:rotflmao:
ουτε βιδα δεν σου στελνω σατυρε:smokin:
αλλα το τελειωτικο χτυπημα για σενα σε λιγο που θα δουλεψω plexyglass και laser:winka:
η εικονα του μοτερ ως τωρα...
238815
motomaniac
30/10/2011, 19:24
κι εδω σπυρο εχεις φτασει στο ιδιο σημειο που αμφιταλαντευομαι εγω. λυσεις 2: ρεκτιφιε(0.5mm) στα μαμα και πιστονι χοντα γνησιο να κρατησει αλλη μια ζωη η ιμιτασιον πιστονοκυλινδρο κομπλε (ιαπωνιας) αλλα με χρονο ζωης το πολυ 20.000κμ?
εξω και το δεξι καπακι που θα σταλει μαζι με το αριστερο για:rolleyes:
238816
και ανοιγει ο δρομος για τους δισκους συμπλεκτη...
238817
ανοιγμα το ελασματακι στον αξονα και ξεβιδωμα χτυπωντας με ενα ζουμπαδακι.το συστημα ολο εξω...
238823
αυτη ειναι η ασφαλεια.(αυτα ειναι χερια restora που πιανει λαδια και οχι αλοιφες και λοσιον:rotflmao: _)
Εχεις ΜΜS με την απαντηση σε αυτο !!:smokin:
ουτε βιδα δεν σου στελνω σατυρε:smokin:
αλλα το τελειωτικο χτυπημα για σενα σε λιγο που θα δουλεψω plexyglass και laser:winka:
το παραπανω ΜΜS ισχυει και εδω :mad:
εξω και το δεξι καπακι που θα σταλει μαζι με το αριστερο για:rolleyes:
Δεν σε νοιαζει να κανεις αυτο που σκεφτομαι ε? :bawl: :cry:
ετσι και αλλιως θα αλλαχτουν...
238825
ακολουθει μια συνεχεια εργασιων και φωτο αναξια λογου...:o
238827
εδω θελω να καταγγειλω τους μιμητες μου οτι μου στελνουν εικονομηνυματα με ασεμνο υλικο...:blush:
238829
το καταφρονεμενο και απο ολους ξεχασμενο φιλτρο λαδιου...
238831
δεν πρεπει να εχει καθαριστει ποτε...
238834
αφηνουμε για λιγο το μοτερ για να προμηθευτουμε τον εξωλκεα του βολαν.(βγαινει και αλλιως αλλα δεν θελω να δειξω τετοια μονοπατια).
παλι στην κεφαλη και εξω ο εκκεντροφορος...
238836
οι εδρες εχουν θεμα:mad:
πλανισμα μηχανουργειο και ρουλεμαν?
238837
και απο την αλλη...
238838
εξω και τα κοκορακια...
238839
και τελος οι βαλβιδες...οχι εγω δεν θα τις γυαλισω...
keep watching guys:wave2:
238840
αξιζε η αναμονή.
μπράβο σπύρο ακόμα μια φορά μας καθηλώνεις και τώρα για ενα πολύ διάσημο μηχανάκι.ειδοποίησα το φιλαράκι μου που δεν έχει ιντερνετ κι έρχεται από δώ για να πάρει ιδέες .....:wave2:
δεν παίζεσαι ρε πστ μου
FRAGISCOS
30/10/2011, 22:06
Tωρα το ειδα ,καλα τα πας αλλα το μοτερακι την εχει ακουσει λιγο ετσι??
Η μπιελλα τι λεει αν και αυτα για να βαρεσουν μπιελλα πρεπει πρωτα να ...............διαλυθουν:lol:
Το δεμα φευγει αυριο:wave2:
FRAGISCOS
30/10/2011, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Tωρα το ειδα ,καλα τα πας αλλα το μοτερακι την εχει ακουσει λιγο ετσι??
Η μπιελλα τι λεει αν και αυτα για να βαρεσουν μπιελλα πρεπει πρωτα να ...............διαλυθουν:lol:
Το δεμα φευγει αυριο:wave2:
Η εξαβολτη 72 ειναι η καλυτερη κεφαλη οχι αυτη.
Αυτη ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με την δωδεκαβολτη πενηνταρα.:)
christof40
30/10/2011, 22:41
πολυ ωραιο θα το φτιαξεις σπυρο.ανυπομωνουμε να το δουμε τελειωμενο.οπως σου ειπε ο frangiskos η κεφαλη η 72αρα ηταν η καλη με της μεγαλες βαλβιδες.τετοιες βαλβιδες εχει και η cdi κεφαλη και με ρουλεμανατο εκκεντροφορο.αλλαξε και τον στροφαλο για να το κανεις και 12v.καλη συνεχεια.
tom kissas
30/10/2011, 23:41
συνχαριτιρια για την απολυτα μεθοδικη δουλεια σου :D :D
ουτε ενχειριδιο για σερβις τοση λεπτομερεια :) :)
καλη συνεχεια :beer: :beer:
ΥΓ θα ερθω καμια μερα οροπο μερια και θα κατασκοπευω μπας και μαθω τιποτα και εγω :D
universalgr1
31/10/2011, 07:11
.
:a55: :a55:
:beer:
christof40
31/10/2011, 08:14
λοιπον,στροφαλο τριγωνικο τυπου tagekawa 54mm διαδρομη,κιλυνδροπιστονο 54mm,κεφαλη cdi η astrea με εκκεντροφορο 5 σταδιο,ροικη,ρευματα σεμι απο lifan 140-150cc,καμπανα lifan η astrea με σκληρα ελατηρια,καρπυρατερ 26αρι η 28αρι και εισαι μπομπα.
τι καγκουρες που ειστε ολοι ρε ραμολιμεντα.νομιζετε οτι ετσι θα ξανανοιωσετε?:lol:
να στε καλα ολοι ρε,αυτη ειναι η ουσια να διασκεδαζουμε ολοι και να ζηλευει ενας:winka: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συνεχεια με το λυσιμο του βολαν.σε πρωτο πλανο το εξαιρετικα ειδικευμενο εργαλειο που εχει την επιστημονικη ονομασια..............εξωλκεας:lol:
238927
ο οποιος βιδωνει αναποδα απο τη φορα των δεικτων του ρολογιου.(κενταω ο πστης):D
238929
ετσι κρατωντας κοντρα με ενα 24 και βιδωνοντας με καστανια και 19....
238933
το βολαν αποχωριζεται το μοτερ...
238934
αποκαλυπτοντας τις 2 βιδες philips που πρεπει να βγουν μετα...
238936
οι οποιες βγαινουν με σφυροκατσαβιδο...
238939
καπου εκει σταματησα τις εργασιες γιατι κατεφθασε ενα δεμα.:D
εδω θελω δημοσια να ευχαριστησω το μελος svx για τον επαγγελματισμο του και το προσωπικο ενδιαφερον σε καθε after market αξεσουαρ που εχω χρειαστει στις ανακατασκευες μου:beer:
238944
το πακετο ειχε μεσα ενα ζευγαρι φλασακια της barracuda σε συνδοιασμο μαυρο ματ και νικελ...
238947
ενω και το σχημα (πυραυλακι)καθως και το παλιομοδιτικο πορτοκαλι του κρυσταλου δινει το υφος που θελω...
238948
δευτερο και καλυτερο,ο προβολεας σε μαυρο ματ χρωμα,με bolt on βαση:D
238949
κ@υλ@:D
keep watching guys:wave2: τα καλυτερα ερχοντε:wave2:
238951
ανταλλακτικων ευρεση συνεχεια...
την πηρα για δοκιμη.μου αρεσει το hot rod μηκος της και νομιζω οτι θα ταιριαξει με το ολο project.πιανει στο λαιμο και στη βιδα των μαρσπιε...
238982
τελευταια,keep on watching guys:wave2:
238984
Ηθελα να ηξερα που το πας... :confused:
:beer:Πρεπει ομως να το παραδεχτω οτι μου εχεις κινησει το ενδιαφερον ,και οτι βλεπω μεχρι τωρα μου αρεσει :hypnotize Ουπς !! :look: (δεν επρεπε να το πω αυτο):eyepop:
tifoso4ever
31/10/2011, 22:33
Προχωρα Σπυρο!!! Αντε, θα δουμε το πρωτο BOBBER παπι στην Ελλαδα????????;)
:beer: :beer: :beer:
universalgr1
01/11/2011, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ηθελα να ηξερα που το πας... :confused:
Μια απ'τα ιδια... Αλλα εχει πολυ ενδιαφερον!!!
GiannisBlessed
01/11/2011, 14:00
πολύ ωραία δουλειά όπως πάντα!!συνέχισε δύνατα!!!!
αυτο το project μου εχει στοιχειωσει τα βραδυα.βρυκολακας εχω γινει:lol: :lol: :lol:
239066
ηρθε η ωρα να περιποιηθω τον σκελετο,οπως μονο εγω ξερω:blush:
239067
keep watching guys συντομα ιστοριες για τα αθανατα ιαπωνικα μοτερ:rolleyes:
239068
αυτο το project μου εχει στοιχειωσει τα βραδυα.βρυκολακας εχω γινει:lol: :lol: :lol:
Να γινω προβλεψιμος :p και να ρωτησω : :eyepop:
....Ετσι θα το κανεις?? :a7: :a14:
Οπως και να εχει...
:beer:
239095
universalgr1
02/11/2011, 09:50
ηρθε η ωρα να περιποιηθω τον σκελετο,οπως μονο εγω ξερω:blush:
Δωσε τη κοπελια Σπυρο... κι ερχομαι να κανω τριψιματα/βαψιματα/κολλησεις/στεγανοποιησεις/ρεκτιφιε/πλανιαρισματα/ξεζαντωματα/βουρτσισματα... ο, τι θες..
:rotflmao: :rotflmao: