View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
motomaniac
11/01/2012, 23:49
χαχαχαχαχχαχαχχαχα σπυρο.... αληθεια καθε μερα μπαινουμε και κοιταμε τι εκανες εσυ γιατι εγω ακομα βαφω και ξεβαφω.. χαχαχχαα γαμω τα υδατοδιαλυτα γαμω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και ερχομαστε στο μαθημα ιστοριας που λεγαμε.στα χερια μου μετα απο πολυ κοπο εφτασε μια εξατμιση lefas.ναι την εφτιαχνε ο γνωστος ελληνας εφευρετης κατασκευαστης μοτοσυκλετων και προκειται για πολυ σπανιο κοματι:eek:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Πωωωωω Πωωωωω τι μου έκανες βραδιάτικα...................
Για παιδικό ψυχολογικό τραύμα μιλάμε, την είχα στην πάπια μου το πάλαι ποτέ, είχα κι ακόμη μια για το παπί ενός φίλου - αδερφού που όμως δεν την βάλαμε ποτέ γιατί του έκλεψαν την πάπια του 2-3 μέρες πριν γίνει το εγχείρημα. Αφότου πούλησα το παπί και η δικιά μου μπήκε στην κούτα και φυλάχτηκε για μελλοντική χρήση. Φρόντισε όμως η μάνα μου να εξαφανιστούν και οι δύο σ' ένα ξεσκαρτάρισμα της αποθήκης. Ακόμα πονάω. Από εκεί και μετά κόλλησα με αυτού του τύπου τις εξατμίσεις και στα δυό μου ΧΤ με το που στρώθηκαν μπήκαν επάνω σούπερτραπ. Τώρα είμαι έτοιμος να παραγγείλω από Αμέρικα μία για τη γριά μου (DR650). Στο μυαλό μου ξέρω ακριβώς τον ήχο που θα βγάλει.
Αρρώστια σοβαρή λέμε.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
GIXXERAKIAS
12/01/2012, 08:27
Σπύρο συνέχισε να μας αρρωσταίνεις ρε φίλε!!!!:beer: :beer:
Απίστευτη η εξάτμιση και θα δέσει τέλεια με τον πάπιο σου.:eyepop:
Ονείρωξη λέμε οι τελευταίες φωτό.....κάνω και :smokin: κάθε φορά που χαζεύω το πρότζεκτ.όταν τελείωσει να βγάλεις πολλές πολλές φωτός και ανέβασε τες σε μεγάλη ανάλυση να το χαζεύουμε.:winka:
Νταξ, αυτη η φωτο ειναι αλλού.... τρελά συγχαρητηρια... :beer: , δυσκολα καταλαβαινει κανεις οτι ειναι παπια... απόληξη εξατμισης κανα fishtail? :lol: εν κακο
244043
yannis24
12/01/2012, 08:49
:p keep watching guys...:wave2:
τι .... :p keep watching guys... λες ρε......
το παρακολουθουμε σαν τρελοι το θεμα......ουτε το ΕΡΩΤΑΣ & ΤΙΜΩΡΙΑ να ηταν !!!
:beer: :beer: :beer:
DimChios
12/01/2012, 08:56
ξαναμαναγ@μιεσαι ρε Σπυρο!
:a23: :a23: :a23:
ρε πστδες δεν παιζεστε,γι αυτο γουσταρω και συνεχιζω.το βραδυ νεο φωτορομαντζο:wave2:
GIXXERAKIAS
12/01/2012, 09:14
ρε πστδες δεν παιζεστε,γι αυτο γουσταρω και συνεχιζω.το βραδυ νεο φωτορομαντζο:wave2:
Tι ώρα αργά?Να φτιάξω και ατμόσφαιρα με κεράκια και να έχω δίπλα μου τα μωρομάντηλα....:D
:look:
astroman76
12/01/2012, 11:03
ιδεα : Εκει που βγενει το καλωδιο γυμνο απο το στοπ και παει στο φτερο μπορεις να κοψεις ενα παλιο τηλεφωνο μπανιερας που ειναι και χρωμιο και να βαλεις λιγο απο το μεταλικο περιβλιμα εκει οπως ειχανε τα παλια Chops στην Αμερικη....
DimChios
12/01/2012, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
ιδεα : Εκει που βγενει το καλωδιο γυμνο απο το στοπ και παει στο φτερο μπορεις να κοψεις ενα παλιο τηλεφωνο μπανιερας που ειναι και χρωμιο και να βαλεις λιγο απο το μεταλικο περιβλιμα εκει οπως ειχανε τα παλια Chops στην Αμερικη....
Μη του βαζεις ιδεες ρε συ!
Αυτος θα ακουσει τηλεφωνο και μπορει να εγκαταστησει κανενα android πανω
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
SpyrosAfricaner
12/01/2012, 16:47
Παρατηρηση Νο1: Η εξατμιση ειναι κοσμημα...δεν υπαρχει..ειναι τελεια....απλα γ@@@ει..!!!! Τρελλαθηκα με το που την ειδα και αγνοουσα την υπαρξη της μεχρι τωρα να φανταστεις..!!! Παρατηρηση Νο2: Βγαλε αυτην την καγκουρια γκουμουτσα που μοιαζει με κακοφτιαγμενη μπαλλα της fifa πανω απ το λεβιε ΤΩΡΑ..!!! Δεν με νοιαζει τι θα βαλεις και το βαμμενο μου αρεσε...προβλημα σου... Αυτο δεν εχει καμια θεση εκει. Παρατηρηση Νο3: θα την κανω αν ξαναδω την μπαλλα πανω στο λεβιε.....:winka:
αδερφια,φτωχη συγκομιδη σημερα μιας και τελειωσα αργα απο το μαγαζι και δεν προλαβα να κανω και πολλα...
μπηκε η ασφαλεια στο γραναζι και η γλυστρα της αλυσιδας στο ψαλιδι...
244125
kppantelis
12/01/2012, 21:38
Οι βιδες ειπες οτι θα αλλαξουν απο το γραναζι,αλλα τις βλεπω ακομα εκει.οχι,να μην λες οτι δεν σε παρακολουθουμε...
στην εξατμιση εγινε ενας πρωτος αποχρωματισμος και βρηκα ενα μακρυτερο αξονα ψαλιδιου,νομιζω απο Grand για να εχει σπειρωμα ωστε να πιασει το τελικο...
244126
στη θεση του ο πειρος.φαινεται το σπειρωμα για να πιασει η λεφας...
244127
πανω για να παρουμε μια γευση.προσανατολιζομαι σε τρεις συνδοιασμους χρωματων.
1.νικελ τελικο και λαιμος.
2.μαυρο τελικο και λαιμος
3.μαυρο ματ τελικο και νικελ λαιμος.(θα ειναι η πρωτη δοκιμη.)
244128
motomaniac
12/01/2012, 21:49
ο αξονας ειναι οντως απο γκραντ. τον ιδιο ειχα βαλει ι εγω. για πες.. γλιστρα ποσο κι απου? γνησια?
FRAGISCOS
12/01/2012, 21:51
πανω για να παρουμε μια γευση.προσανατολιζομαι σε τρεις συνδοιασμους χρωματων.
1.νικελ τελικο και λαιμος.
2.μαυρο τελικο και λαιμος
3.μαυρο ματ τελικο και νικελ λαιμος.(θα ειναι η πρωτη δοκιμη.)
Θα το προτιμουσα μαυρο ματ το τελικο με γυαλισμενα τα γραμματα honda and Lefas:wave2:
ο λαιμος της εξατμισης εχει διαμετρο 28mm ενω η λεφας 26mm.στον τορνο δεν μπορουσα να το παω,κουκουναρα με τετοια διαμετρο δεν ειχα,ετσι καθησα και γ@μηθηκ@ με το dremel.
η συνεχεια συντομα κυριοι.keep watching guys:wave2:
244129
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Θα το προτιμουσα μαυρο ματ το τελικο με γυαλισμενα τα γραμματα honda and Lefas:wave2:
την ιδια γνωμη ειχε και ο γιαννης:winka:
FRAGISCOS
12/01/2012, 21:55
την ιδια γνωμη ειχε και ο γιαννης:winka:
Κατι λενε για τα μεγαλα πνευματα..........:o :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ο αξονας ειναι οντως απο γκραντ. τον ιδιο ειχα βαλει ι εγω. για πες.. γλιστρα ποσο κι απου? γνησια?
της οκας ειναι,δεν θυμαμαι κοστος...
λοιπον επιλεγω την κουρτινα 3 μαζι με την ιδεα του φραγκισκου.
δηλαδη μαυρο ματ το τελικο και νικελ τον λαιμο τα γραμματα λεφας και χοντα στο χρωμα νικελ και το κομματι που ειναι πισω απο το χοντα νικελ. πιστευω να το επιασες.
:beer:
δεσιμο,πανω κατω,απο τριψιμο καλα ειμαστε,το πλυναμε και με διαλυτικο και bodyantisil...
244327
επιστροφη στις ριζες.μου θυμιζει ανακατασκευη XLR.χρωμα θερμοκρασιας για σομπα:rotflmao: :rotflmao:
244328
καλο γινεται.με τα γραμματα θα δουμε τι θα γινει:rolleyes:
244330
αναμεσα στα χερια στεγνωνα το χρωμα με θερμοπιστολο.κρυο και υγρασια στην υπογα και αλλωστε προκειται για χρωμα θερμοκρασιας...
αυτα τα ολιγα.keep watching guys...:wave2:
244331
Tα κορίτσια στον τοίχο της υπόγας παλιές πελάτισσες φαντάζομαι,'εε; :rolleyes:
Aπό αναπαλαίωση Triumh Σπύρο;; http://www.triumph.com/gr/el/index.html
Τρέλα η εξάτμιση!!!!
vforever
13/01/2012, 22:05
Πολυ ωραιο κομματι αυτη η εξατμιση:beer:
Αν τελικά κρατήσεις το χρυσαφί χρώμα στα καρμπον καπάκια, κάνε ένα πείραμα στα γράμματα της εξάτμισης με τον αερογράφο να τα βάψεις κι αυτά χρυσαφί (άχνα). Που ξέρεις, το αποτέλεσμα μπορεί και να σου αρέσει πολύ συν το ότι η διχρωμία θ' αναδείξει το ανάγλυφο των γραμμάτων.
Τώρα ξέρεις εσύ, μας ακούς όλους και μετά μας γράφεις στ' @ρχίδι@ σου και κάνεις το δικό σου που ομολογουμένως είναι και ομορφότερο.
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν τελικά κρατήσεις το χρυσαφί χρώμα στα καρμπον καπάκια, κάνε ένα πείραμα στα γράμματα της εξάτμισης με τον αερογράφο να τα βάψεις κι αυτά χρυσαφί (άχνα). Που ξέρεις, το αποτέλεσμα μπορεί και να σου αρέσει πολύ συν το ότι η διχρωμία θ' αναδείξει το ανάγλυφο των γραμμάτων.
Τώρα ξέρεις εσύ, μας ακούς όλους και μετά μας γράφεις στ' @ρχίδι@ σου και κάνεις το δικό σου που ομολογουμένως είναι και ομορφότερο.
μπορει και να χεις δικιο,αλλα θα πρεπει να βρω χρυσαφι θερμοκρασιας:rolleyes:
Σιγά το δύσκολο ρε συ, με τις άκρες που έχεις, οι εταιρίες ακόμα κι αν δεν έχουν θα κατασκευάσουν για σένα σε dt.
:wave2: :wave2:
DimChios
14/01/2012, 10:14
εχω εναν ξαδερφο χρυσοχοο που δεν εχει ακομα πισινα!
Μπας και να στον γνωρισω?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
airpanos
14/01/2012, 10:55
καλο γινεται.με τα γραμματα θα δουμε τι θα γινει:rolleyes:
Βλεπω οτι τα γραμματα ειναι αναγλυφα οποτε μπορεις να παρεις ενα τακακι με ντουκοχαρτο και να τριψεις το χρωμα προσεκτικα.εκτος αν τα θες κι αυτα χρυσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Βλεπω οτι τα γραμματα ειναι αναγλυφα οποτε μπορεις να παρεις ενα τακακι με ντουκοχαρτο και να τριψεις το χρωμα προσεκτικα.εκτος αν τα θες κι αυτα χρυσα.
δυστηχως σε μερικα σημεια το αναγλυφο εχει φαγωθει και φτανει την αλλη επιφανεια.υπαρχει ομως τροπος με ριζοχαρτο και μια βαφη που χρησιμοποιουσα στα μεταλλικα καπακια φρενων που μας εφτιαχνε το μελος binzis:winka:
ΑΡΚΕΤΑ με το χρυσαφι!! (πως με κοβετε;) ΕΛΕΟΣ.... βρισκόμαστε χιλιοστα απο την λατέρνα.... οπως και τα ergal χρυσαφι και βιδες... :lol: (πως με ξανακόβετε;) :rotflmao:
Γενικότερα σπηκινγκ, δεν χρειάζεται να εχεις βγαλει καμια βακαλο για να καταλάβεις οτι το χρυσοπορτοκαλί-μεταλλικό αυτό δεν θελει παντρέματα αλλα σπασίματα (ασπρο, μπεζ) και παιχνιδισμα με πιο μοντερνα υλικα*... το μαυρο και το νικελ ειναι καλα αλλα ειναι ουδέτερα..... από ότι εχω καταλάβει το μεχανάκι ειναι ψιλομπομπεροποδηλατομήχανο..., ελαφρυ/μινιμαλ και pro-streetoκατασταση...
το οτι εγω θα το εκανα καλύτερο ειναι το μονο σιγουρο :lol: αν και ο μπιλντερ της υποθεσης καταλαβαινει τι εννοω... :rotflmao:
*το καρμπον καπακι αν και ωραια υλοποιηση δεν σπαει το συνδυασμο των μεταλλικων χρωμάτων :rolleyes:
ΥΓ : επρεπε να προειδοποιησω :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
ΑΡΚΕΤΑ με το χρυσαφι!! (πως με κοβετε;) ΕΛΕΟΣ.... βρισκόμαστε χιλιοστα απο την λατέρνα.... οπως και τα ergal χρυσαφι και βιδες... :lol: (πως με ξανακόβετε;) :rotflmao:
Γενικότερα σπηκινγκ, δεν χρειάζεται να εχεις βγαλει καμια βακαλο για να καταλάβεις οτι το χρυσοπορτοκαλί-μεταλλικό αυτό δεν θελει παντρέματα αλλα σπασίματα (ασπρο, μπεζ) και παιχνιδισμα με πιο μοντερνα υλικα*... το μαυρο και το νικελ ειναι καλα αλλα ειναι ουδέτερα..... από ότι εχω καταλάβει το μεχανάκι ειναι ψιλομπομπεροποδηλατομήχανο..., ελαφρυ/μινιμαλ και pro-streetoκατασταση...
το οτι εγω θα το εκανα καλύτερο ειναι το μονο σιγουρο :lol: αν και ο μπιλντερ της υποθεσης καταλαβαινει τι εννοω... :rotflmao:
*το καρμπον καπακι αν και ωραια υλοποιηση δεν σπαει το συνδυασμο των μεταλλικων χρωμάτων :rolleyes:
ΥΓ : επρεπε να προειδοποιησω :wacko:
αν και πιανω το υφος του νεκροκεφαλου φιλου μου να προσπαθησω να εξηγησω το σκεπτικο του στυλιστικου της λατερνας:lol:
χρυσο με καφε υπονοιες για να φωτησουν οι μικρες επιφανειες και ταυτοχρονα να εχουμε το vintage look.
μαυρο ματ σετ των εξατμιση-φαναρια-τιμονι-μασπιεδερα-σταντς-λαστιχα
νικελ σετ των καπακια μοτερ-διακοσμητικα πηρουνιου-κιθαρες-λεβιες-αμορτισερ
και τελος ουδετερο σετ των πλαινα καπακια ανθρακονημα-σελα:wave2:
Alex-k84
14/01/2012, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Καλη ιδεα!!!
στη μανιβελα θα μπει πεταλι ασπρο απο κοριτσιστικο παλιο ποδήλατο, το σπαστό ε; ε; εεεε; ε, αφεντικο;
χερούλι ταχυτητων καλα το πηγαινες θα το θελα ελεφαντοδοντο απο μαγκουρα... τεσπα αγκυλωτος ιτ ιζ
την σιδερογροθιά που να την βάλουμε...;
το ξερω οτι ειναι λιγο αργά αλλα αυτο που γουσταρα παντα στα customs ειναι που κρυβουνε τις ντιζες μεσα στον σκελετο και δεν φαινεται τιποτε στο τιμονι παρα μονο οι μανετες.... :lol:
στα καπάκια του κινητήρα, τα νικελ.. υπαρχει καμια τεχνοτροπία ματσακονιασματος ετσι ωστε να δινει την υφη του σφυρηλατημένου, τιποτε σημάδια σαν να εχει φυγει ο τροχός... επιμελώς βεβαια... οχι στην τυχη... λεμε τωρα...
αγνοηστε με, απλα ζηλευω :lol:
μπορεις να του βαλεις pattern σκακιερα και να κανεις τα μισα νταμακια με τριβειο ετσι ωστε να κανει νικελ/ματ checkered το καπάκι... γενικοτερα σκεψου το σκακι σαν παιχνιδισμα... στο νου μου θελω να βρω κατι να σπασει την σοβαρότητα του χρυσου-νικελ
:beer:
DimChios
14/01/2012, 15:03
στη μανιβελα θα μπει πεταλι ασπρο απο κοριτσιστικο παλιο ποδήλατο, το σπαστό ε; ε; εεεε; ε, αφεντικο;
χερούλι ταχυτητων καλα το πηγαινες θα το θελα ελεφαντοδοντο απο μαγκουρα... τεσπα αγκυλωτος ιτ ιζ
το ξερω οτι ειναι λιγο αργά αλλα αυτο που γουσταρα παντα στα customs ειναι που κρυβουνε τις ντιζες μεσα στον σκελετο και δεν φαινεται τιποτε στο τιμονι παρα μονο οι μανετες.... :lol:
Σπυρο, α γ@μησου ρε φιλε δλδ!
Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις εσυ λεμε?
:wacko:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:beer: :sun: Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις εσυ λεμε?:lol: :lol: :lol: :confused:
244370
airpanos
14/01/2012, 16:30
Γνωμη μου αν το καφε της σελας ηταν μερικους τονους πιο κλειστο θα εδειχνε πιο σοβαρος ο χρωματικος συνδυασμος και με μαυρο ματ θα εδειχνε τελειο.
μια αλλη σκεψη για τα καφε περιφερειακα ειναι να βαφοντουσαν με νερα να δειχνουν σαν ξυλινα πχ ο λεβιες λαιμος τιμονιου και αλλα.
Βρε Σπύρο,στα καπάκια,γιατί δε κάνεις αερογραφία τίποτα δράκους να ξερνάνε φωτιές προς τα πίσω,και να βάλεις και κοκκινο-μπλέ λεντάκια πάνω στο πλάι του πίσω λάστιχου,έτσι ώστε όταν πηγαίνεις να φαίνεται ότι πήραν φωτιά τα λάστιχα?
Άξονα εμπρός και πίσω να τους αλλάξεις με κάτι ωραίους που'χω δει νομίζω στο mad max,που'ναι με κάτι φαλτσέτες 30 πόντους δεξιά-αριστερά,και όποιον σε πλησιάζει τον ακρωτηριάζεις επιτόπου.:beer:
Σκέφτηκα προς στιγμήν και μπλε λεντ κρυφά από κάτω,αλλά άσ'το γιατί θα'ναι σα γύφτικο.
Στο φανάρι μπροστά κάνε καμμιά πατέντα να βάλεις ένα μικρό υαλοκαθαριστράκι με λεντ σαν τους αλβανούς στα Χιουντάι.
Θα ψαρώνεις πολύ κόσμο στα φανάρια και όλοι θα σε ρωτάνε ποιός στο'φτιαξε. Άσε που δε θα φας και κλήση ποτέ,οι μπάτσοι θα χέζονται απ'το γέλιο.
Βρε παιδιά,σοβαρά τώρα, να σκεφτόμαστε και λίγο πριν πετάμε ''ιδέες''
'Οπως πολύ σωστά είπε κι ο Stabak,το μηχανάκι ''ακροβατεί'' στα όρια του γούστου,μέχρι τώρα ο Σπύρος δεν τα'χει ξεπεράσει,άμα θέλετε να δείτε καρνάβαλους,ανοίχτε το car.gr στα παπιά τύπου ''δε σικoνω αποκρείψυς'' ή''50cc στα χαρτιά'' να δείτε όσους θέλετε.
Alex-k84
14/01/2012, 23:16
Aυτο με την μανιβελα αν δεν το κανει ο σπυρος θα το κανω εγω!! :cool:
Εγω πλακα κανω πιο πολυ κ πεταω και την ιδεα μου, μην παρεξηγηθουμε κιολας... :beer:
η σκακιερα του σταμπακ δεν ειναι καθολου κακη!!
τελικα εκανες πολυ καλα που δεν πηρες ασπρα λαστιχα! δεν θα του πηγαιναν καθολου με αυτα
τα χρωματα!! ωστοσο δεν κανεις μια δοκιμη να δεις πως θα δειχνουν αυτα τα λαστιχα με χρυσα γραμματα?
kppantelis
15/01/2012, 12:08
Την πιο σωστη κουβεντα εως τωρα την εχει πει ο ernti.''το μηχανακι ακροβατει στα ορια του γουστου,αλλα δεν τα εχει ξεπερασει ως τωρα''.ειναι ενα δυδκολο εγχειρημα αυτο που εκανε ο σπυρος,να παντρεψει ολα αυτα τα κομματια.σιγουρα ο καθενας εχει μια διαφορετικη γνωμη,λογω διαφορετικου γουστου,αλλα εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να πω οτι δεν θα εβαφα τα γραμματα στα καπακια χρυσα η οτι θα προτιμουσα αλλο τιμονι η αλλο χρωμα σελα.ολα ειναι μια χαρα,αφου ετσι αρεσαν στο σπυρο.το μονο που θα ηθελα καθαρα για πρακτικους λογους και θελω να το πω απο την αρχη,ειναι οτι το μηχανακι θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε φτερα.αν ηταν δικο μου,θα ηθελα να το κυκλοφορω κανονικα και να ειναι απολυτα λειτουργικο και οχι να το εχω να καθεται και να το χαζευω.ετσι οπως ειναι δεν οδηγιεται ουτε το καλοκαιρι.ειδικα χωρις εμπροσ φτερο,μηχανακι δεν οδηγιεται.και να φτησει ο αλλος κατω πατωντας πανω θα φας τη ροχαλα στη μαπα.θα ηθελα να εχει το πισω φτερο του η οπως ειναι απο τη μανα του η με κομενο-διαφοροποιημενο ισως το στρογγυλο τελειωμα του,ωστε να κοντηνει και λιγο,γιατι μαμα αποκλειεται να το αφηνε ο σπυρος.τωρα για το μπροστα ειναι καθαρα φεμα γουστου τι θα ταιριαζε,μαλλον κανενα παπισιο κομμενο κι αυτο,αλλα οχι τελειως μινιμαλ,να καλυπτει λιγακι.
astroman76
15/01/2012, 12:53
τα φτερα ειναι για αλλα μηχανακι οχι καστομ τσοπερς! για του υπολοιπους ειπαρχουν και αλλα μηχανακια!(με φτερα!)
:yuck:
kppantelis
15/01/2012, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
τα φτερα ειναι για αλλα μηχανακι οχι καστομ τσοπερς! για του υπολοιπους ειπαρχουν και αλλα μηχανακια!(με φτερα!)
:yuck:
Περι ορεξεως...
Το μηχανάκι χρειάζεται επειγόντως φτερά,κατά την γνώμη μου,όχι μόνο για το λειτουργικό,δλδ κυκλοφορία στο δρόμο,αλλά και αισθητικά.
244549
custom cub και φτερο εμπρος ειναι οξυμωρο σχημα:rolleyes:
ξεκινησα να φτιαχνω ταπες για την εξατμιση,που θα μπουν εσωτερικα στο τελικο και θα ασφαλιστουν με την κεντρικη ντιζα.(το γνησιο συστημα διαχειρισης καυσιμου θα μπορει να τοποθετηθει ανα πασα στιγμη,αλλα για την ωρα δεν εξυπηρετει αισθητικους σκοπους)...
244550
αφου στεγνωσε το χρωμα στην εξατμιση,περασα με τακο και γυαλοχαρτο τα γραμματα.θα φινιριστουν καλυτερα με το dremel και θα περασω μονο πανω απο τα γραμματα βερνικι θερμοκρασιας:winka:
keep watching guys:wave2:
244551
custom cub και φτερο εμπρος ειναι οξυμωρο σχημα:rolleyes:
ξεκινησα να φτιαχνω ταπες για την εξατμιση,που θα μπουν εσωτερικα στο τελικο και θα ασφαλιστουν με την κεντρικη ντιζα.(το γνησιο συστημα διαχειρισης καυσιμου θα μπορει να τοποθετηθει ανα πασα στιγμη,αλλα για την ωρα δεν εξυπηρετει αισθητικους σκοπους)...
Πιθανά καυσαερίων θέλεις να πεις ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή έχεις κάνει καμία τρελή μοντίφα (όχι ότι δεν σ' έχω ικανό).
Για πε για πε
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πιθανά καυσαερίων θέλεις να πεις ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ή έχεις κάνει καμία τρελή μοντίφα (όχι ότι δεν σ' έχω ικανό).
Για πε για πε
γηρατεια,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:o
γηρατεια,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:o
Ρε άσε τα σάπια, δεν κάνεις λάθη εσύ, ικανό σ' έχω να επιστρέφεις καυσαέριο στο ντεπόζιτο της βενζίνης όπως κάναμε στα r/c.
γηρατεια ,ξερεις τωρα πως ειναι αυτα τα πραγματα,καυσαερια ηθελα να γραψω:o
Τωρα μιλας σωστα!!! :smokin:
A! και βαλε δυο ΦΤΕΡΑ (http://www.youtube.com/watch?v=O3rXh-A_m7E) στο μηχανακι
Το μονο που θα ηθελα να κανεις φιλτατε αλλαγη θα ηταν ο τροπος εδρασης της πισω αναρτησης σε στυλ οπως η παρακατω φωτογραφια ...
244563
astroman76
15/01/2012, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Το μονο που θα ηθελα να κανεις φιλτατε αλλαγη θα ηταν ο τροπος εδρασης της πισω αναρτησης σε στυλ οπως η παρακατω φωτογραφια ...
ναι τωρα που βαφτηκε...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Mε ολόκληρο το παπί,μήπως έχεις τη φωτό?
Πρέπει να είναι όμορφη κατασκευή!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Mε ολόκληρο το παπί,μήπως έχεις τη φωτό?
Πρέπει να είναι όμορφη κατασκευή!!
1.
244572
2
μεχρι εδω ομως μη γεμισουμε το thread με ασχετες φωτο...
244573
1.
Τι?
Ουτε αυτο εχει φτερακι? :rotflmao: :rotflmao:
Το μονο φτερο που χρειαζετε το εχει....honda :smokin:
GIXXERAKIAS
16/01/2012, 08:30
1.
Oνείρωξη......:eyepop:
airpanos
16/01/2012, 16:39
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
[B]Βρε Σπύρο,στα καπάκια,γιατί δε κάνεις αερογραφία τίποτα δράκους να ξερνάνε φωτιές
Δεν ειναι κακο να λεμε τις ιδεες μας.εμενα μου αρεσει το χρωμα του ξυλου εσενα τα φτερα σε αλλον το καρω ετσι κ αλλιως ο Σπυρος θα το κανει οπως γουσταρει.
αρχιζω να μαζευω λεπτομερειες.μπηκαν τα σωστα βιδακια στο συστημα του λεβιε...
244634
το συστημα του λεβιε τελειωσε.εχει τα σωστα βιδακια,αποστασεις και αυτοματη επαναφορα...
244635
στην κεφαλη εκοψα βιδακι και εφτιαξα μπουζονι.πανω και ο λαιμος της εξατμισης...
244636
και το τελικο πανω...
244637
η εξατμιση μονωθηκε και περασα ενα ελαστομερες θερμοκρασιας για να παρει τα κενα τελικου-λαιμου...
244639
και το μπουζακι στη θεση του...
244640
κοπηκε και το περισευμα του μακρυτερου πειρου ψαλιδιου...
244641
ο διακοπτης που σχεδιαζα να βαλω στα πλαινα καπακια,αποδειχτηκε πολυ γκουμουτσε:yuck:
244642
ετσι μεχρι να ερθει ενας νικελ απο dax ανοιξα τρυπα στο carbon και ασφαλησα εναν πλαστικο προσωρινα.αλλωστε η διαμετρος ειναι ιδια και στους δυο.ο διακοπτης μπηκε σφηνωτα ενω εκανα και την πατουριτσα που εχει ο διακοπτης για να μπαινει το αυτακι που δεν τον αφηνει να γυρναει τρελα:winka:
244643
και μια απο μπροστα...
244644
και ειμαστε καπου εδω...
244645
244648
alexxxcbr
16/01/2012, 22:16
:a07: :a8: :a8: :a8: :a10: :a19:
Εκεινος που ειχες παρει αεροπορικου τυπου ακυρωθηκε..?:confused:
:rolleyes: κοπρόσκυλοσαδεντρεπεσαι..... :a023:
motomaniac
16/01/2012, 22:34
σπυρο στην εξατμιση αμα σε παιρνει δοκιιμασε αλουμινοταινια στη μεσα σωληνα. κολαει καλα δεν καιγεται κι ειναι φτηνη. εγω σε κανα δυο ετσι ελυσα το θεμα ανοχων.
FRAGISCOS
16/01/2012, 22:37
και το τελικο πανω...
Eρωτας.............:a07: :a07:
Alex-k84
16/01/2012, 22:40
ωραιος!!! αντε και το καρβιρατερ!! θελουμε και βιντεο ε?ε?ε?
Σπύρο την γλύτωσα με τα κρύα και θα με αρρωστησεις εσυ...
Αδερφε πολυ σεβασμό, πολυ όμως..
ΟΧΙ ! Δεν μου αρεσει !! :mad:
ΟΧΙ ! Δεν ζηλευω !! :sad:
:rolleyes:
:a8: :beer:
karolos SRX 400
16/01/2012, 23:23
ουτε εμενα μ αρεσει
ουτε ζηλευω
γιατι δηλαδη?
τι εχει παραπανω?
σαν ασημι hyundai accent παρκαρισμενο στο δρομο:confused:
ειναι κ αυτη η αρρωστια που με ταλαιπωρει αυτες τις μερες
δεν ξερω
μηπως κανω λαθος :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Σου ειπα και σε πμ οτι θα περιμενω να τελειωσει για να γραψω αν και το παρακολουθω ανελειπως ...
Επισης εχουμε μια σεβαστη διαφορα ηλικιας και ειλικρινα συγνωμη για αυτο που θα πω...
...αλλα...
Αντε και μαμησου με δαυτο ρε φιλαρακι,τι εχεις κανει να πουμε
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :a8: :a8: :a8:
Χάλια μαύρα....
Έχεις καταστρέψει κόσμο εδώ μέσα. :bawl:
SpyrosAfricaner
17/01/2012, 15:03
Kαραφλε ξεπερασες τον εαυτο σου πραγματικα...!!!!Δεν εχω λογια..!!! Μονο που αυτη η αλητεια θελει κανα πιτσιρικα να το καβαλαει(σαν κι εμενα πχ) γιατι αν το κυκλοφορεις εσυ παλιογρια, θα φευγει το γιαουρτακι με την πετσα μαζι..χεχεχεε:a012:
kppantelis
17/01/2012, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
Kαραφλε ξεπερασες τον εαυτο σου πραγματικα...!!!!Δεν εχω λογια..!!! Μονο που αυτη η αλητεια θελει κανα πιτσιρικα να το καβαλαει(σαν κι εμενα πχ) γιατι αν το κυκλοφορεις εσυ παλιογρια, θα φευγει το γιαουρτακι με την πετσα μαζι..χεχεχεε:a012:
Παντως φιλε σπυρο,βλεπω οτι ολοι ειναι με τον καλο λογο στο στωμα εδω μεσα...
κυριοι,αγραναπαυση σημερα,μιας και βγηκαμε στο κουρμπετι για ανταλλακτικα.(φωτο συντομα)...
εφτασε πακετο απο τον αγιο βασιλη,εχμ τον χρηστο ηθελα να πω(ε πανω κατω την ιδια ηλικια εχουν,μονο που ο χρηστος εχει λιγο μεγαλυτερη κοιλια)...
244709
μεσα ο παλιογερος ειχε βαλει μακαρονια διαφορετικων διαμετρων:beer: :beer: :beer:
και ενα 50ρικο:eek: :eek: :eek:
εξηγηση για το 50ρικο.
1.με πληρωνει να αποσυρθω ωστε να παρει ανασα και εστω μια καποια προσοχη απο το forum.
2.θελει να χρησιμοποιησω το 50ρικο σαν μακαρονι στα ηλεκτρικα
3.μαλλον μου πληρωνει τα διαδικαστικα στην κατασκευη των οργανων για το CB.
οχι παλιογερε δεν θα την βγαλεις καθαρη,θα σου στειλω πισω το 50ρικο μαζι με καποια ψιλα για τα μακαρονια :smokin:
DimChios
17/01/2012, 19:02
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ!
Σαν κατινες κανετε!!!
Ωραια, σου εστειλε μακαρονια!
Στειλ του κι εσυ 6 κιλα βιολογικα λαχανα και πατσισατε το 50αρικο!
Πωωωωω
:evil:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ε οχι και κατινες:bigcry: :bigcry: :bigcry:
244714
κυριοι,αγραναπαυση σημερα,μιας και βγηκαμε στο κουρμπετι για ανταλλακτικα.(φωτο συντομα)...
εφτασε πακετο απο τον αγιο βασιλη,εχμ τον χρηστο ηθελα να πω(ε πανω κατω την ιδια ηλικια εχουν,μονο που ο χρηστος εχει λιγο μεγαλυτερη κοιλια)...
Λιγα με την κοιλια μου ε???
Ξερεις τι κοπο εχει για να γινει ετσι? :a37:
μεσα ο παλιογερος ειχε βαλει μακαρονια διαφορετικων διαμετρων:beer: :beer: :beer:
και ενα 50ρικο
εξηγηση για το 50ρικο.
1.με πληρωνει να αποσυρθω ωστε να παρει ανασα και εστω μια καποια προσοχη απο το forum.
2.θελει να χρησιμοποιησω το 50ρικο σαν μακαρονι στα ηλεκτρικα
3.μαλλον μου πληρωνει τα διαδικαστικα στην κατασκευη των οργανων για το CB.
οχι παλιογερε δεν θα την βγαλεις καθαρη,θα σου στειλω πισω το 50ρικο μαζι με καποια ψιλα για τα μακαρονια :smokin:
1.χμμμ!!! :rolleyes:
2.Μονο εσυ μπορει να το σκεφτηκες αυτο! :cry: :a7:
3.Το βρηκες !! :a10:
Ουτε ψιλα ουτε χοντρα δεν δεχομαι!!!
Τα μακαρονια που σου εστειλα ηταν λιγα ,αλλα ο @@ρας ειχα παρει απο 1 μετρο και δεν ειχα πολλα.
[/B][/QUOTE]
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ!
Σαν κατινες κανετε!!!
Ωραια, σου εστειλε μακαρονια!
Στειλ του κι εσυ 6 κιλα βιολογικα λαχανα και πατσισατε το 50αρικο!
Πωωωωω
:lol: :lol: :lol:
motomaniac
18/01/2012, 01:20
ε οχι και κατινες:bigcry: :bigcry: :bigcry:
4κυλινδρο το CB? :uplate: