View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
oxi kai xalaei tin kataskevi....
apla afto to retrocafe 8eli aspra lastixa rpm....se sindiasmo me aspri sella me bronze leptomeries isos....alla kai pali de ksero an 8a ebgene oreo i karnabalo
pados spuros mexri stigmis to motori gamaei....evelpisto na peraso na to do kai apo koda se liges meres :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
oxi kai xalaei tin kataskevi....
apla afto to retrocafe 8eli aspra lastixa rpm....se sindiasmo me aspri sella me bronze leptomeries isos....alla kai pali de ksero an 8a ebgene oreo i karnabalo
pados spuros mexri stigmis to motori gamaei....evelpisto na peraso na to do kai apo koda se liges meres :beer: :beer: :beer:
ενας αγραφος νομος στην αισθητικη δικυκλων προσταζει συνδοιασμους δυο χρωματων,αντε το πολυ και ενα ουδετερο.μπρονζε, μαυρο ματ λοιπον και νικελ.η αληθεια ειναι οτι τα λαστιχα θα τα ηθελα ασπρα και τωρα που το σκεφτομαι και η σελα ασπρη κ@υλ@ θα ηταν...:rolleyes: :wave2:
8es na pis kati gia ta tricolore ducati miga miso?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
macgyver2180
05/01/2012, 23:11
εμενα μου αρεσει !!!!!!!! οπως ειναι!!!
devil's animal
05/01/2012, 23:12
keep going Spiros και εμεις θα "keep watching"...
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
δοκιμη τα λαστιχα στα μασπιε και:yuck:
:hypnotize :look: :uplate: :yuck:
Ηθελα να ηξερα οταν τα παραγγελνες τι σκεφτοσουνα!!! :rolleyes: :confused:
πλεξουδα,ανορθωτης,πολλαπλασιαστης κτλ κτλ....(βουτυρο στο ψωμι του χρηστου δηλαδη)...
:smokin:
Ελα ωραιο γινεται σιγα σιγα!!!
τουλ γίνεται σέλα και καπάκια να γίνουν μαύρα? :blush:
το λευκό στα λάστιχα "στέκεται" από μόνο του αλλά νομίζω πως
όπως έχει μάλλον προαναφερθεί τα δίχρωμα λάστιχα είναι ακριβά
nihristo
05/01/2012, 23:43
το θέλω βόλτα :alien:
soter3gm
06/01/2012, 08:40
Μάστορη Εμφανισιακά είναι κούκλα το εργαλείο το καραγουστάρω, αλλά για λόγους χρηστικότητας μήπως θα πρέπει να του βάλεις και κανένα φτεράκι μπροστά για να μην τρως τα νερά στη καράφλα ??
:rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
06/01/2012, 09:33
Εξελέντε!
:beer:
christof40
06/01/2012, 19:53
μπραβο σπυρο πολυ ωραιο θα γινει.τα λαστιχα μπορεις να τα βαψεις ασπρα στα πλαγια,υπαρχουν ειδικες μπογιες,ρωτα λαστιχαδες ξερουν,αν δεν βρεις σφυρα να σου φερω εγω.μην ακους οτι ξεβαφουν με το καιρο γιατι και αυτα που πουλανε στο ebay πανακριβα....και αυτα ξεβαφουν:wave2:
atom_smasher
07/01/2012, 01:12
Τα συγχαρητηρια μου! Καταπληκτικό-ς.
Διαβασα 82 σελιδες χωρις σταματημα!Περιμένω την ολοκλήρωση
και απεδωσε τα αναμενομενα ,μιας και τωρα ειχαμε αυτα τα λιγα χιλιοστα κενο που χρειαζοταν:D
Βλέπω σπύρο ότι το γρανάζι μπαίνει βιδωτό,κι όχι θυλακωτό μέσα στα σινεμπλόκ,αλλά και πάλι νομίζω,ότι είναι πολύ δύσκολο να μην έχει το όλο συστημα όταν οδηγάς ένα ελάχιστο τζόγο που θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα.
Και βλέπω ελάχιστη απόσταση μεταξύ των 2.
Βέβαια από μία φωτό είναι καμμιά φορά η διάγνωση για κλάματα,αλλά καλού κακού κάντε κι ένα plan b,για τη βάση της πινακίδας.
DimChios
09/01/2012, 09:11
Σπυρο, με φτερο τι σκεφτεσαι να κανεις?
Κανενα "κοντο" μεταλλικο βεβαια, βαμενο νικελ (μαλλον) και σηκωμενο καμμια 10αρια ποντους πανω απ τη ροδα, τι θα σου ελεγε?
Καταλαβες τι εννοω?
DimChios
09/01/2012, 16:32
NA (http://thebest.gr/news/index/viewStory/107176) ΡΕ ΜΛΚ ΣΠΥΡΟ!
:lol: :lol: :lol:
προσπερναω τους τυχαρπαστους,που παιζουν με τον πονο μου και συνεχιζουμε...
η κεφαλη αφου καθαριστηκε πηρε τη θεση της για μονταρισμα...
243766
σμυριδαλοιφη και δουλεια για αντρες,οχι κουνημα το γοφο:winka:
243767
το τριψιμο με εργαλειο τελευταιας τεχνολογιας:lol:
243768
γνησια,τσιμουχακια βαλβιδων...
243769
η κεφαλη ετοιμη μονταρισμενη...
243770
αντε να τη βαλουμε πανω και αυτη...
243771
και βιδακια μεγκλα...
243772
σμυριδαλοιφη και δουλεια για αντρες,οχι κουνημα το γοφο:winka:
Να γινω αλλη μια φορα προβλεψιμος και ....:a021: :a36: :a17:
μια χαρα σε βρισκω.......(κουνια που με κουναγε:rolleyes: )....
243773
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Να γινω αλλη μια φορα προβλεψιμος και ....:a021: :a36: :a17:
σαν τον παλιογερο,ειχα πολλους γυρω γυρω,να αυτος ειναι καθηγητης.εμπιστευσου το παιδι σου για μαθημα τωρα.:rotflmao:
243774
μιλαμε για πολλους ομως...
243775
πατατα νουμερο1.το πλαινο καπακι αν και το εκοψα εσωτερικα για να χωραει το ματι του βολαν,τελικα δεν χωραγε.στο τερμα του εβρισκε στο βολαν...
243776
πατατα νουμερο 2.(κρητικε μην γελας),η εξατμιση που νομιζα οτι ηταν το καρμα μου,κατι σαν του βαγγελη στο mega να πουμε δεν ταιριαζε με τιποτα.το τελικο εβγαινε πολυ εξω ενω και η βαση δεν ταιριαζε με τα μασπιε...:mad:
243777
ετσι ολοι αυτοι οι κυριοι που ειδατε στη φωτο,αρχησαν να ριχνουν ιδεες στο τραπεζι.γιατι οχι ,δεν τους στοιχιζε τιποτα και κανανε χαζι με τον μ@λ@κ@ που παιδευοταν.(οπου μ@λ@κ@ς βλεπε εμενα)...
εδω αλα scrambler...φυσικα θα χρειαστει μεγαλη μοντιφα στους λαιμους εδω...
243778
αλλη μια λυση που ειναι και η αγαπημενη μου,μιας και διατηρω αριστες σχεσεις με τον τροχο ειναι να σφαξω και δυο εξατμισεις και να κανω ενα συνδοιασμο.καπως ετσι:rolleyes: θα χρειαστει μια συστολη βεβαιως βεβαιως και μια καινουργια βαση.να μην αναφερω οτι θα σταλει για νικελωμα παλι ολο το συστημα:mad:
243780
η εξατμιση θα μας απασχολησει στο μελλον οπου θα υπαρξει και αναλυτικο φωτορομαντζο.μεχρι τοτε...
ηρθαν οι ταπες του πηρουνιου σε ασπρο χρωμα που ειναι πιο ρετρο αλλα δεν ταιριαζει με τιποτα πανω στο μηχανακι.η μηπως ταιριαζει με κατι που δεν εχετε δει ακομα?:rolleyes:
243781
motomaniac
09/01/2012, 22:11
απο την αριστερη μερια? απο δεξια ενοχλει και την μανιβελα. εννοειται με κοψε ραψε παλι..
ωραια δειχνουν παντως:D
243782
ηρθαν απο το μηχανουργειο και οι αποστατες με το εσωτερικο σπειρωμα για τα πισω αμορτισερ.(ο μηχανουργος εχει γινει ο καλυτερος μου φιλος,εχω πληρωσει το εξοχικο του και τωρα θα του παρω σκαφος:mad: )...
243783
οι οποιες μπαινουν ετσι.το κενο θα καλυφτει με αλλη προσθηκη(τον βλεπω και με νεο αμαξι τον τυπο):mad: :mad:
243784
πρωτες δοκιμες με τα αμορτισερ πανω.να καταληξουμε αν θα μπουνε μεσα η εξω απο το πηρουνι,ποσο μηκος αποστατων θα χρειαστουμε κτλ κτλ....
243785
αυτη η εικονα μου αρεσει,και θα γινει ακομα καλυτερη με τους αποστατες που θα καλυψουν τα κενα αναμεσα στα αμορτισερ και το σασι...
243786
μια συνολικη εικονα απο την αριστερη πλευρα,με την κεφαλη ετοιμη και το αμορτισερ...
243788
επιτελους βρεθηκε και ασφαλεια για το γραναζι.τα βιδακια θα αντικατασταθουν...
243789
μπηκε και η αλυσιδα με αλλο πλαινο καπακι,ενω ρυθμιστηκαν και οι αποστασεις του λεβιε ταχυτητων απο το καπακι.πριν μπει το καπακι χρονιστηκε το εργαλειο για να μπει και το γραναζι του εκκεντροφορου...
243791
keep watching guys:wave2:
243794
tom kissas
09/01/2012, 22:44
τελειωνει σιγα σιγα :(
white angel
09/01/2012, 22:45
:eyepop: :eyepop:
FRAGISCOS
09/01/2012, 22:46
:beer: :beer:
Πέρα από το γεγονός ότι δεν στερήσαι φαντασίας, πέρα από το γεγονός ότι δαπανάς τουλάχιστον 3 φορές περισσότερο χρόνο με το να βγάζεις φωτο και να τις ποστάρεις προς τέρψιν των πεινασμένων για θέαμα οφθαλμών μας, πέρα από το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και ολοκληρώνεται το πρότζεκτ γίνεται κουκλί το άτιμο, θα πω κι εγώ τη μαλακία μου (δωρεάν είναι).
Το λοιπόν οι αποστάτες που χρησιμοποίησες για να εδράσεις τα πίσω αμορτισέρ τεχνικά δεν μου αρέσουν. Δημιούργησες μοχλό και οι δυνάμεις που θα ασκούνται στο σπείρωμα του φτερού αλλά και στον ίδιο τον αποστάτη θεωρώ θα είναι μεγάλες (αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να διαχειριστεί το σύνολο αποστάτη - σπειρώματος) και κατά τη γνώμη μου ή ο αποστάτης θα λυγίσει - σπάσει ή το σπείρωμα θα παραδώσει πνεύμα και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως όταν θα είσαι εν κινήσει. Θα ήθελα το αμορτισέρ ν' ακουμπάει στο φτερό, θα είναι πολύ ισχυρότερη η κατασκευή και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον πιο δόκιμη η στήριξη.
Αν το έχεις σκεφτεί και υπολογίσει, πάσο.
Κατά τ' άλλα
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ
έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου.
:a19: :a19: :a18: :a18: :a012: :a012:
motomaniac
09/01/2012, 23:49
σπυρο!!! θες κυλινδρο αλουμινιου... αλλα μιας κι ειναι καινουριος αυτος ριχτου ενα ασημι θερμοκρασιας εσυ που εισαι ειδικος. παντα με χαλαγαν οι μαυροι κυλινδροι κι ειδικα σε τοσο καθαρα μοτερ σαν το δικο σου.
τα αμορτισερ γιατι καθονται τοσο εξω?
Πιστευω οτι παρα τη μοχλικότητα δεν θα δημιουργήσουν προβλημα τα αμορτισερ σου.
Εγω θα στο ξαναπερασω το κονε για τα λαστιχα (μιας και εβαλες λευκες ταπες...)
http://global.ebay.com/Atlas-17-MC-Whitewall-PORT-A-WALL-Tire-Insert-Set/280801546141/item
astroman76
10/01/2012, 00:09
Δεν εχω δει τι καπακια εχεις για τις βαλβιδες αλλα αυτα τα κλασσικα με ψυκτρες θα του πανε πολυ, οπως και καπακι εκεντροφορου με ψυκτρα..
astroman76
10/01/2012, 00:12
Δεν μου εβαλε την φοτο... να την...
:wacko:
243801
motomaniac
10/01/2012, 01:41
κι εγω αυτο σκεφτομουν πριν αστρο.. αλλα σε νικελ. αυτα αμα δεν βαλεις μαμα καρμπυρατερ δεν μπαινει το πανω.
kppantelis
10/01/2012, 02:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πέρα από το γεγονός ότι δεν στερήσαι φαντασίας, πέρα από το γεγονός ότι δαπανάς τουλάχιστον 3 φορές περισσότερο χρόνο με το να βγάζεις φωτο και να τις ποστάρεις προς τέρψιν των πεινασμένων για θέαμα οφθαλμών μας, πέρα από το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και ολοκληρώνεται το πρότζεκτ γίνεται κουκλί το άτιμο, θα πω κι εγώ τη μαλακία μου (δωρεάν είναι).
Το λοιπόν οι αποστάτες που χρησιμοποίησες για να εδράσεις τα πίσω αμορτισέρ τεχνικά δεν μου αρέσουν. Δημιούργησες μοχλό και οι δυνάμεις που θα ασκούνται στο σπείρωμα του φτερού αλλά και στον ίδιο τον αποστάτη θεωρώ θα είναι μεγάλες (αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να διαχειριστεί το σύνολο αποστάτη - σπειρώματος) και κατά τη γνώμη μου ή ο αποστάτης θα λυγίσει - σπάσει ή το σπείρωμα θα παραδώσει πνεύμα και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως όταν θα είσαι εν κινήσει. Θα ήθελα το αμορτισέρ ν' ακουμπάει στο φτερό, θα είναι πολύ ισχυρότερη η κατασκευή και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον πιο δόκιμη η στήριξη.
Αν το έχεις σκεφτεί και υπολογίσει, πάσο.
Κατά τ' άλλα
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ
έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου.
:a19: :a19: :a18: :a18: :a012: :a012:
Πολυ καλη δουλεια και με πολυ μερακι,το οποιο φαινεται σε καθε σημειο της κατασκευης.θα ηθελα να πω κι εγω οτι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο μολις ειδα τους αποστατες,ειναι αυτο που λεει και ο φιλος vaska.επισης,σκεφτομαι οτι εκτως του οτι το αμορτισερ ειναι μακρυα απο το σημειο που εδραζεται ο αξονας στηριξης στο φτερο(ξερω οτι ο αξονας ειναι διαμπερης μεχρι την αλλη μερια και περναει μεσα απο το φτερο),υπαρχει και μια διαφορα στο παχος της βολτας σε σχεση με το παχος του αξονα που στηριζεται το αμορτισερ.ο αξονας ειναι 11mm και η βολτα 10mm απο οτι θυμαμαι.η δευτερη σκεψη μου οποτε, ειναι οτι δεν μου φαινεται σωστο οτι εκτως του οτι μεγαλωνει ο μοχλος στηριξης,ο αποστατης να στηριζεται πανω στη βολτα και οχι και πιο μεσα με καποιο τροπο και στον αξονα.αν αγκαλιαζε και τον αξονα θα μου φαινοταν πιο σιγουρη δουλεια,αλλα μετα λογω αυξημενου παχους του αποστατη δεν θα εμπαινε το αμορτισερ.επισης απο οτι παρατηρησα το παχος του αποστατη σου ειναι μεγαλυτερο απο το παχος του αξονα,οποτε για να μπει το αμορτισερ σιγουρα πρεπει να εχεις βγαλει απο μεσα το δαχτυλιδι του και να συνδεεται ο αξονας κατευθειαν με το συνεμπλοκ του αμορτισερ.αυτο ισως οδηγησει στο να φαγωνεται πιο ευκολα το συνεμπλοκ.τεσπα,θα τη βρεις εσυ την ακρη,απλως ηθελα να μεταφερω καποιες σκεψεις...
παντα φιλικα...
κυριοι ευχαριστω για τα λογια σας και τις παρατηρησεις.οι φοβοι σας ειναι και δικοι μου οσο αναφορα τις προσθηκες των αμορτισερ.επεσε πολυ σκεψη και συζητηση για να επιλεγει η συγκεκριμενη λυση.φοβομουν και γω το φαινομενο του μοχλου αλλα 3 παραμετροι με καθησυχασαν.
1.οι πειροι των αμορτισερ ειναι ενιαιοι μεσα απο το φτερο.αρα αυξημενη ακαμψια.
2.το υλικο της προεκτασης δεν ειναι τυχαιο.(αεροπορικο υλικο).
3.μιλαμε για μονοσελο,που η κατανομη του βαρος επιφορτιζει με λιγοτερο βαρος τη λειτουργια των αμορτισερ.
απο την αλλη ευελπιστω να διαψευστουν οι φοβοι μας και να μην μπω σε νεες περιπετειες:rolleyes:
οσο για την εξατμιση,παιζουν και αλλες ιδεες,οι παλιοτεροι θα εχουν ακουσει την εξατμιση λεφας.παιζει να βαλω μια τετοια λοιπον.καλη ιδεα ειναι και σκετο νικελ μπουρι φαλτσοκομενο αλλα με εσωτερικο διατρητο σωληνα σε ρολο σιγαστηρα:rolleyes:
SpyrosAfricaner
10/01/2012, 15:33
....εμενα παντως μ αρεσουν τ αμορτισερ που ναι ετσι ανοιχτα...!! κι εχω και 2 ιδεες υλοποιησιμες και πρωτοτυπες αλλα δεν στις λεω γιατι δεν απαντας στα μνματα μου.... στο τσακ ειμαι να σε σβησω κι απ το facebook για να μαθεις..!!!!:a021:
vforever
10/01/2012, 16:01
Οι πατεντες ετσι ειναι,σε παιδευουν.Καλη συνεχεια:beer:
airpanos
10/01/2012, 17:54
Μαστρο Σπυρο αν φτιαξεις αποστατες με πατουρα πανω στο φτερο δεν θα εχεις προβλημα καμψης του αξονα καλη συνεχεια!:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
....εμενα παντως μ αρεσουν τ αμορτισερ που ναι ετσι ανοιχτα...!! κι εχω και 2 ιδεες υλοποιησιμες και πρωτοτυπες αλλα δεν στις λεω γιατι δεν απαντας στα μνματα μου.... στο τσακ ειμαι να σε σβησω κι απ το facebook για να μαθεις..!!!!:a021:
Για πε,για πε:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Μαστρο Σπυρο αν φτιαξεις αποστατες με πατουρα πανω στο φτερο δεν θα εχεις προβλημα καμψης του αξονα καλη συνεχεια!:beer: :beer: :beer:
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει από την αρχη:rolleyes:
Όχι μόνο αυτοκίνητο θα πάρεις στον μηχανουργό σου αλλά και την πισίνα που ήθελε εσύ θα του τη φτιάξεις.
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Προχώρα μωρέ μη φοβάσαι τπτ, έτσι κι αλλιώς 50-55 κιλά άνθρωπος είσαι (μοντέλο λέμε), αλλά αν πραγματικά θέλεις τεστ ράιντ να μου το δώσεις βόλτα......
:nono: :nono: :nono: :nono:
macgyver2180
10/01/2012, 21:19
Σπυρο καλησπερα!!!
ξερεις οτι διαβαζω καθε μερα σχεδον οτι κανεις και σε θαυμαζω.Εμενα μου αρεσουν ολα πανω στο μηχανακι, εκτος απο ενα πραγμα.δεν θυμαμαι αν το εχει αναφερει καποιος αλλος .Δεν μου αρεσει πολυ το μπροστα το φως.Δεν ξερω μοιαζει χαμηλοτερης ποιοτητας σε σχεση με το υπολοιπο.Ισως αν ηταν νικελ να εδινε μια αλλη οψη ,να το εκανε πιο αρχοντικο
Allst@rf
10/01/2012, 23:28
39κ μέλη...
40κ απόψεις...
:lol:
kppantelis
10/01/2012, 23:28
γι αυτη την εξατμιση ''λεφας'',μπορεις να μας κατατοπισεις με καμια φωτο να καταλαβουμε τι ειναι;εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με εξατμιση.μιλαμε για το γνωστο εφευρετη-κατασκευαστη μοτοσικλετων,ετσι δεν ειναι;
airpanos
11/01/2012, 12:38
και τωρα γινεται με διατρητους αποστατες τους περνας και σφιγγεις τις μπουκαλες το προβλημα ειναι οτι θα πατανε πανω στο χρωμα αλλα θα εχεις αυξημενη ακαμψια.
SpyrosAfricaner
11/01/2012, 21:11
keep watching guys:wave2: screensaver
σημερα θα σας εκπληξω ευχαριστα κυριοι,κανοντας μαθημα ιστοριας και αναφορα σε εναν ελληνα ιδιοφυια...
αλλα αυτα αργοτερα.για την ωρα αντικαταστησαμε τα βιδακια του ρεζερβουαρ με τυφλα και ροδελες τεφλον...
243999
και ετοιμα πανω.πολυ καλυτερα απο τις γκουμουτσες πριν:D
244000
εφτασαν και οι 3 αποστατες αλουμινιου.οι δυο για τα αμορτισερ και η μια για τις ταχυτητες...τις γυαλισα και εδω στον λεβιε μαζι με τεφλον για να μην λυνει ο σταυρος με το δουλεμα...
244001
και στα πισω αμορτισερ με κολλα σπειρωματων...
244002
στο μελλον θα φτιαξω αποστατες που θα αγκαλιαζουν μεχρι μεσα στο φτερο...
244003
δεν ειναι κακο αλλα μπορει να γινει καλυτερο...
244004
προτιμησα χρυσες ταπες βαλβιδων,μεχρι να βρω vintage look με ψυκτρες,και ενα νικελ δεικτη λαδιου...
244005
και ερχομαστε στο μαθημα ιστοριας που λεγαμε.στα χερια μου μετα απο πολυ κοπο εφτασε μια εξατμιση lefas.ναι την εφτιαχνε ο γνωστος ελληνας εφευρετης κατασκευαστης μοτοσυκλετων και προκειται για πολυ σπανιο κοματι:eek:
244007
η εξατμιση ειχε ενα ιδιοφυες συστημα ρυθμισης της ροης καυσαεριων με ενα συστημα απο δισκακια και μια ελικοειδης στροφιγγα:eek: πολυ πιο νωρις απο το συστημα supertrap.η δικη μου εχει ημερομηνια κατασκευης 1986:eek:
244008
FRAGISCOS
11/01/2012, 21:40
και ερχομαστε στο μαθημα ιστοριας που λεγαμε.στα χερια μου μετα απο πολυ κοπο εφτασε μια εξατμιση lefas.ναι την εφτιαχνε ο γνωστος ελληνας εφευρετης κατασκευαστης μοτοσυκλετων και προκειται για πολυ σπανιο κοματι:eek:
ΡΕ ΜΛΚ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ?????:confused: :a8: :a32: :a011:
το καλο ειναι οτι η βαση της πιανει ακριβως στον πειρο του ψαλιδιου και δεν χρειαζοντε μετατροπες.το πισω ασημι κοματι δεν θα φαινεται μιας και θα την μετατρεψω με τελειωμα φλατ:winka:
244009
FRAGISCOS
11/01/2012, 21:42
ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ!!!!
Θα εστηνα ενα μηχανακι γυρω απο την εξατμιση.
Μουσειακο ειδος...............:(
το μονο που χρειαζοταν ηταν ενα κομματι μπουρι για να μπει μεσα στο τελικο.αυτο βρεθηκε ευκολα...
244011
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ!!!!
Θα εστηνα ενα μηχανακι γυρω απο την εξατμιση.
Μουσειακο ειδος...............:(
αν εισαι καλο παιδι κατι μπορει να γινει και για σενα(πηρα δυο:D ):beer:
τελικα βρηκα ενα αλλο μπουρι και τα πηγα υπογα γιατι χρειαζεται δουλεια απο μενα απο δω και περα.(φωτο συντομα)...
244012
για τον βαμενο λεβιε ταχυτητων εχω καποια αλλα σχεδια:rolleyes:
ετσι σε προχειρο ρολο....
244013
FRAGISCOS
11/01/2012, 21:50
αν εισαι καλο παιδι κατι μπορει να γινει και για σενα(πηρα δυο:D ):beer:
:a8: :a8: :a8: :a23: :a23: :a23: :a19:
μηπως δεν ειναι και τοσο προχειρος ο ρολος?νικελ εχει,ανθρακονημα εχει,βολικο σχημα εχει,ρε λες τελικα?θα δουμε...
244014
εντυπωσιακη η εξατμιση - ξερεις κανείς πως δουλευουν τα δισκασια για συμπιεση? (δεν βλεπω ντιζες) επισης για τα πλαινα καπακια θα συμφωνησω με τους προηγουμενους να αφαιρεθει το χρωμα γυρω απο τα γραμματα...
FRAGISCOS
11/01/2012, 21:57
Σπυρο για να βαλεις πρωτη κανεις πισω το λεβιε?? (χερι)
CRAZYMINI
11/01/2012, 22:08
και που τις βρηκες ρε μορτη αυτες??? ebay???
πολυ ομορφο το εργαλειο γινεται....!!!!:sun:
ρε τον ατιμο βρηκε λεφα:a8:
στοιχειωμενα ονειρα καποτε ηταν στην οδο νιρβανα και καθε μερα περνουσα απο το μαγαζι του και χαζευα πιτσιρικας εγω.
θελω κι εγωωωωω λεφααααα.
α τωρα που το θυμηθηκα εχω καπακια βαλβιδων με ψυκτρες. τα θες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
ρε τον ατιμο βρηκε λεφα:a8:
στοιχειωμενα ονειρα καποτε ηταν στην οδο νιρβανα και καθε μερα περνουσα απο το μαγαζι του και χαζευα πιτσιρικας εγω.
θελω κι εγωωωωω λεφααααα.
α τωρα που το θυμηθηκα εχω καπακια βαλβιδων με ψυκτρες. τα θες;
τα θελω,τα θελω,τα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω:beer:
244018
:p keep watching guys...:wave2:
244019
Allst@rf
11/01/2012, 22:49
σπύρο εχω μια απορία...
στο παλιό του ιδιοκτήτη θα το δείξεις;
:lol:
astroman76
11/01/2012, 23:08
Αυτος ο επιλογεας ειναι καλος για κανα φτιαγμενο πουντο... το μηχανακι σου φωναζει για κατι σαν αυτα!
KEEP IT OLD SCHOOL :a05:
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-GTO-WALNUT-SHIFT-KNOB-ORIGINAL-BOX-2-VINTAGE-GTO-SEW-PATCHES-/110803435016?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item19cc663e08#ht_768wt_1165
http://www.ebay.com/itm/LUCKY-DICE-Shift-Knob-NEW-LOOK-/320826432265?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item4ab2bedb09#ht_1078wt_1398
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Wooden-PLAYBOY-Bunny-Head-Logo-Automobile-Car-Gear-Shift-Knob-Lever-/320825951294?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab2b7843e#ht_2214wt_1398
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-CAL-CUSTOM-STYLE-4-SPEED-SHIFT-KNOB-/320825109717?pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab2aaacd5#ht_500wt_1413
Αρχικά δημιουργήθηκε από astroman76
Αυτος ο επιλογεας ειναι καλος για κανα φτιαγμενο πουντο... το μηχανακι σου φωναζει για κατι σαν αυτα!
KEEP IT OLD SCHOOL :a05:
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-GTO-WALNUT-SHIFT-KNOB-ORIGINAL-BOX-2-VINTAGE-GTO-SEW-PATCHES-/110803435016?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item19cc663e08#ht_768wt_1165
http://www.ebay.com/itm/LUCKY-DICE-Shift-Knob-NEW-LOOK-/320826432265?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item4ab2bedb09#ht_1078wt_1398
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Wooden-PLAYBOY-Bunny-Head-Logo-Automobile-Car-Gear-Shift-Knob-Lever-/320825951294?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab2b7843e#ht_2214wt_1398
http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-CAL-CUSTOM-STYLE-4-SPEED-SHIFT-KNOB-/320825109717?pt=Vintage_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab2aaacd5#ht_500wt_1413
Να συμφωνησω και εγω! Και εμενα δεν μου αρεσει ο επιλογεας που εβαλες Σπυρο ,ισως κατι πιο κλασσικο να ηταν πιο ωραιο !
Βεβαια οπως ειπωθηκε προηγουμενως 35Κ μελη 41Κ γνωμες (στο περιπου):p
Αντε :beer:
motomaniac
11/01/2012, 23:17
το playboy!!!!! :D :blush:
astroman76
11/01/2012, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
το playboy!!!!! :D :blush:
+1:evil:
CRAZYMINI
11/01/2012, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
το playboy!!!!! :D :blush: και φωτιζομενα τα αυτια!!!!??????????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CRAZYMINI
και φωτιζομενα τα αυτια!!!!??????????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρε ενα βελακι φωτιζομενο να δειχνει προς τα @@ δεν θα ηταν καλυτερα!??? :cry::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα θελω,τα θελω,τα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω:beer:
το μπροστα φτερακι βγηκε πολυ καλο τελικα....
καποιοι δεν διαβαζουν με προσοχη και θα τους τραβηξω τα αυτιαααααα.σελιδα 45.ηδη εχει παραγγελθει λεβιες:nono:
244021
Ελα ρε Σπυρο!!!
Ειχα δει οτι ειχες παραγγειλει maltese cross και ξενερωσα που ειπες να κρατησεις τον στρογγυλο...
Πρεζακι με εχεις καταντησει...
Παρακολουθω τις εξελιξεις του θρεντ καθημερινα, οπως η γιαγια μου το Τουρκικο...
καποιοι δεν διαβαζουν με προσοχη και θα τους τραβηξω τα αυτιαααααα.σελιδα 45.ηδη εχει παραγγελθει λεβιες:nono:
Βρε φαλακρο ραμολι απο την 45 σελιδα εχεις αλλαξει 300 φορες γνωμη και setup σε 100 διαφορετικα θεματα , και περιμενεις να θυμομαστε ,η να περιμενουμε τον λεβιε της 45 σελιδας??? :nono: :nono: :nono:
Την ιδεα με το βελακι την σκεφτηκες καθολου???:smokin: