View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε ναι!
:wave2:
Σπυρούκλα, :beer: :beer: :beer:
:eyepop: Αλοιφη δοκιμασες ??
Προσοχη ομως μην το σπασεις ,θα αφησει σημαδι...:D :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:eyepop: Αλοιφη δοκιμασες ??
Προσοχη ομως μην το σπασεις ,θα αφησει σημαδι...:D :rotflmao:
εσυ γελα τωρα που μπορεις γιατι το βραδυ θα:bigcry:
John Steed
29/11/2011, 17:05
:bigcry: :rotflmao:
Προχώρα Σπύρο!!! :wave2:
gourouni
30/11/2011, 20:09
c50 επελαση.σε λιγο καιρο θα κανονισουμε βολτα με στρογγιλα... :beer: :beer: :beer:
σημερα παρελαβα λοιπον το headlight:D
241015
το οποιο χρειαζοταν για να συνεχισει η φανοποιια,μιας και πρεπει να διαμορφωθει η ραφη της ουρας για να κατσει.
(φωτο συντομα)...:D
241016
μαζι παρελαβα και ενα σετακι χερουλια της rizoma.με τη γνωστη ποιοτητα της εταιρειας:winka:
241017
μεσα στο σετακι υπηρχαν και ανταπτορες για διαφορα ειδη γκαζιερας καθως και για μονη η διπλη ντιζα επαναφορας...
241018
ειχε διαφορα χρωματα αλλα το ασημι factory ταιριαζει με τη μανετα,ενω το μαυρο με τα αντιβαρα καθρεφτες που θα ερθουν και το τιμονι...
241019
μ αρεσει...τελος...
241020
ημερολογιο καταστρωματος...
παραγγελθηκαν τα χρωματα,βερνικι,βαση(περλας),σιδηροστοκος(φωτο συντομα),κοστος 200€:mad:
το βραδυ εξελιξεις σε σκελετο,βαση πινακιδας,λεβιε ταχυτητων,πεταλι :mad: μανιβελας και ενισχυση πλαισιου:cool:
keep watching guys:wave2:
GIXXERAKIAS
02/12/2011, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
μ αρεσει...τελος...
Kαι πολύ μαλιστά!!!!:eyepop:
Άντε ντές αργείς!!!Φωτό!!!!:a30: :a03: :a8:
airpanos
02/12/2011, 16:51
γεια σου Σπυρο μερακλη!
Αν και το τιμονι ποδηλατου φαινεται καπως ανυπομονω να το δω τελειωμενο!
CRAZYMINI
02/12/2011, 17:54
περιμενουμε με ανυπομονησια!!!!!!!!!!!!:) :)
John Steed
02/12/2011, 18:08
Θα γίνει όμορφο!
Ωραία και τα ρίζομα!
Παμ'παρακατ'! :sun:
ενταξει κυριοι συνεχιζω,αλλα να θυμαστε οτι εσεις το ζητησατε:cool:
συνατηση κορυφης λοιπον σημερα μανιατακος,γιαννης βαφεας και η αφεντομουτσουναρα μου.το σκηνικο?ενα toll γεματο εργαλεια και καλουδια για δουλεμα.στην αρχη για ζεσταμα...
241063
ετοιμη λοιπον η βαση της πινακιδας απο ανοξειδωτο και με φαναρακι:D
241064
κεκλιμενη επιφανεια,πινακιδα θα εκτυπωσω εγω σε αλουμινιο 1mm...
241065
κολησαμε και τη σωληνα στηριξης πλαισιου.σχεδον παραλληλα με μια μικρη κλιση που σχηματιζει γωνια στον λαιμο.αυτη η λυση μας φανηκε πιο αισθητικη απο ολες...
241066
φυσικα οι κολλησεις θα φινιριστουν.και μια γενικη...
241067
στη μανιβελα προσαρμοστηκε πεταλι αλα τσοπερ.μπηκε ρουλεμαν και ταπα που θα χρωμιωθει.το λαστιχο θα υαλοβολιστει και θα γυαλιστει με λιπος δειχνοντας καινουργιο:eek:
241068
στη συνεχεια επικεντρωθηκαμε στο λεβιε ταχυτητων.ball joint λοιπον ρακι και πολυ σκεψη...:rolleyes:
241069
μια βεργα,σπειρωμα στην ακρη και καμπυλες σε τροχαλια με βαριοπουλα...:eek:
241070
κολλημα και στον σκελετο προσθηκης με σπειρωμα...
241071
και αρχιζει και παιρνει μορφη το πανω μερος του λεβιε:D
241072
εσεις με προκαλεσατε:p
241073
νεο ζεσταμα σε καινουργιο στελεχος...
241074
και ετοιμο και το δευτερο κοματι με την κουρμπα του...η εξαγωνη βιδα που τα συγκρατει ειναι προσωρινη(δες παρακατω)...
241075
εμενε το ισιο στελεχος που θα ενωνε το ανω μερος με το λεβιε κατω.διαλεξα μια ωραια εξαγωνη βεργα,αλλα απο μονη της δεν μου ηταν αρκετη.ετσι την εβαλα στον τορνο...
241076
και ζεστενωντας τη εκανα σχεδια με στριψιματα...
241077
στη συνεχεια φτιαξαμε σπειρωματα στις δυο ακρες και μπηκε πανω ενωνοντας το συστημα μας...
241078
ηρθε η ωρα η εξαγωνη βιδα να παρει ποδι και στη θεση της να μπει........τι να μπει?
αυτος ο σταυρος ισως?
241080
στον τορνο για ανοιγμα βολτες λοιπον...:o
241081
ετοιμες οι βολτες λοιπον και ενα τυφλο παξιμαδι για ταπα:D
241083
φανταστειτε τα αυτα ολα χρωμιωμενα:D
241084
αντε γεια,δεν περιγραφω αλλο.
ρε λες ο βασκο ντε γκαμα να ηταν ωρωπιοτης?:lol: :lol: :lol:
241085
ποιος ηθελε να βαλεις εικονες απο την συνεχεια? :evil:
να οριστε τωρα πηρε εκδικηση, μπηκε ποσταρε 6 φωτο και τωρα θα γελαει μονος του...
Σπυρο respect
:beer: :beer: :beer:
gourouni
03/12/2011, 00:01
ΩΡΑΙΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ.
Μια χαρα το πατε ε?
Με τα ρακακια σας ,παρεακι με καμενους τσοπεραδες...
Με αυτον που εμπλεξες (στο ειχα πει εγω:smokin: ) το βλεπω το παπι το πρωτο τσοπερ 6volto ever...:D
Καλο γινεται ομως :beer: :wave2: :a33:
:a024:
Κ@υλα!!
Keep modding :beer:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
FRAGISCOS
03/12/2011, 07:21
Ρε συ αυτο μαλλον καλο θα γινει ε?? :lol: :lol:
:beer: :beer: :wave2:
DimChios
03/12/2011, 10:41
μαλακα εισαι αρρωστος! :sad:
...και οι υπολοιποι δεν πανε πισω βεβαια!
:sick:
:a30: :a30: :a30: :a30: :a02: :a08: :a09: :a012:
CRAZYMINI
03/12/2011, 10:47
και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!ωραιος!!!!!!!!!:hypnotize :hypnotize
airpanos
03/12/2011, 12:17
Τωρα αρχιζει και αποκτα πολυ ενδιαφερον !!
theofilos888
03/12/2011, 14:37
Σπυρο τρελανε μας τελειως!!!! :eek: :eek: :eek: Πλου ωραια δουλεια!!!! Πολλα μπραβο για το μερακι σου!!!!! Λες να βαλω κ εγω λεβιε στο cb? :confused: :beer: :beer:
vforever
03/12/2011, 18:29
Τελειος ο λεβιες:beer:
Σπύρο είσαι και μερακλής και καλλιτέχνης αλλά και πολύ σοβαρός μάστορας, τόσο που κάποιος νησιώτης που σε ζηλεύει και σε φθονεί επιστράτευσε μέχρι και τον "πρωτότοκο" για να φανεί καλύτερος από σένα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέραν της πλάκας όμως θέλω να σου επισημάνω (κι ας πιστεύω ότι φρόντισες να το τσεκάρεις) ότι λόγω του ημιαυτόματου κιβωτίου της πάπιας,θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις αρκετά μεγάλη διαδρομή στον λεβιέ, αλλά και να τον τοποθετήσεις σε τέτοιο σημείο και με το ανάλογο μήκος έτσι ώστε να επιτύχεις και μεγάλη διαδρομή αλλά και να καταφέρνει ν' ασκεί μεγάλη δύναμη στον επιλογέα. Αλλιώς θα έχεις ασάφεια στις αλλαγές. Και ειδικά προσπαθώντας να βάλεις από 1η, 2α που θα έχεις να καλύψεις και την διαδρομή της νεκράς που είναι ανάμεσα από τις δύο ταχύτητες.
Το είχαμε δοκιμάσει παλιότερα σε παπάκι φίλου που έγινε κάτι παρόμοιο με το δικό σου και μας δυσκόλεψε πολύ. Βρήκαμε ότι για να μπορούν να γίνονται κανονικά οι αλλαγές, έπρεπε ο λεβιές να μπει σε παρόμοια θέση με τα χειρόφρενα στ' αυτοκίνητα.
Καλή συνέχεια, παρακολουθούμε κολλημένοι τα πισιά μας.
:beer: :beer: :beer: :beer:
ρεμαλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια και το κραξιμο:lol: :beer:
οι κουρμπες στους λεβιεδες δεν ειναι τυχαιες:winka: η διαδρομη ειναι μικρη και οι αλλαγες πολυ ευκολες:D
επισης θα αλλαξω και μυλο,οποτε δεν θα υπαρχει νεκρα αναμεσα στις ταχυτητες:winka:
εφτασαν τα υλικα φανοποιιας,χρωμα-βερνικι-σκληρυντες-στοκο πιστολιου-ασταρι...
αυριο νεο φωτορομαντζο,keep watching guys:wave2:
241138
FRAGISCOS
03/12/2011, 20:48
ρεμαλια ευχαριστω για τα καλα σας λογια και το κραξιμο:lol: :beer:
οι κουρμπες στους λεβιεδες δεν ειναι τυχαιες:winka: η διαδρομη ειναι μικρη και οι αλλαγες πολυ ευκολες:D
επισης θα αλλαξω και μυλο,οποτε δεν θα υπαρχει νεκρα αναμεσα στις ταχυτητες:winka:
εφτασαν τα υλικα φανοποιιας,χρωμα-βερνικι-σκληρυντες-στοκο πιστολιου-ασταρι...
αυριο νεο φωτορομαντζο,keep watching guys:wave2:
Aντε να ομορφαινει σιγα σιγα το εργαλειο!!!
Αν δεν εχεις δεσει το μοτερ κοιτα γιατι μπορει να μπαινει σασμαν 4αρι απο glx.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Aντε να ομορφαινει σιγα σιγα το εργαλειο!!!
Αν δεν εχεις δεσει το μοτερ κοιτα γιατι μπορει να μπαινει σασμαν 4αρι απο glx.
αφου δεν τα ξερω αυτα ρε γεροτσεπετο,γιατι με μπερδευεις?να ρθεις πανω να με δεις και να το δεσεις μονος σου:wave2:
FRAGISCOS
03/12/2011, 20:54
αφου δεν τα ξερω αυτα ρε γεροτσεπετο,γιατι με μπερδευεις?να ρθεις πανω να με δεις και να το δεσεις μονος σου:wave2:
Εγω σου ειπα να το στειλεις αλλα ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:lol: :rotflmao:
παραγγελθηκε και λεβιες απο την tm tuning:D
241143
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Εγω σου ειπα να το στειλεις αλλα ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:lol: :rotflmao:
:D :D
ειναι απο κεινες τις στιγμες που βγαινεις στο μπαλκονι αναπολεις ολα αυτα που εχεις ανακατασκευασει και σκεφτεσαι:
ρε ποσο μπροστα ειμαι ο πουστης:o
αναρωτιεσαι:τι θελουν οι αλλοι και γεμιζουν με αχρηστα bytes τις ανακατασκευες?
και καταληγεις οτι απλα η παρουσια τους ενισχυει τη δικη σου ανωτερωτητα.
φτου μου λοιπον και συνεχιζω:D
:lol: :lol: :lol:
το εργαλειο ξανα στη ραμπα λοιπον για φανοποιια.ξερω οτι ειναι λιγο βαρετη αλλα χωρις σωστη φανοποιια τιποτα δεν δειχνει σωστα μετα...
241176
πρωτες δοκιμες με το tail light.σφαχτηκε η ραφη του φτερου για να φωλιασει η βαση μεσα...
241177
CRAZYMINI
04/12/2011, 21:49
ειναι απο κεινες τις στιγμες που βγαινεις στο μπαλκονι αναπολεις ολα αυτα που εχεις ανακατασκευασει και σκεφτεσαι:
φτου μου λοιπον και συνεχιζω:D
Σπυρακο...την ψωνισες ρε φιλε???
:lol: :lol: :lol:
το εργαλειο ξανα στη ραμπα λοιπον για φανοποιια.ξερω οτι ειναι λιγο βαρετη αλλα χωρις σωστη φανοποιια τιποτα δεν δειχνει σωστα μετα... :nono: :sick: :look:
μ αρεσει αλλα τα ρευματα θελουν λιγο δουλεια για να κρυφτουν σωστα.(δες παρακατω)...
241179
και μια απο πισω...:blush:
241180
για να κρυφτουν λοιπον τα ρευματα,ανοιξα τρυπα στο φτερο και μεσα φωλιαζω αυτο το εξαρτηματακι απο τεφλον.εχει καναλι για να φωλιαζει και κοβεται σε οτι διαμετρο θελεις...
241181
καλο ε?σχεδον εργοστασιακο:D
241182
πριν λυσω τα παντα λοιπον για να αχησω φανοποιια στον σκελετο,μπηκε και η καινουργια σελιτσα να δουμε πως καθεται.θελει λιγο δουλιτσα για να ευθυγραμμιστει καλυτερα(προσεχες φωτορομαντζο)...
241183
και μια απο πισω...
241184
ειχε ερθει η ωρα να σφαξουμε τα αυτακια στο λαιμο...και οχι μονο:rolleyes:
241185
στη συνεχεια σφαχτηκε και η οπη που καταληγει το λαστιχο του φιλτρου αερα...
241186
και ο λαιμος απαλαγμενος απο μπιχλιμπιδια.η ταπα θα κλειστει απο κατω...
241187
με ηλεκτροκολληση κολλησα και τη βαση του tail light.αυτο εγινε γιατι τροχιζοντας τη ραφη σε εκεινο το σημειο ανοιγε το φτερο.οποτε για να το ενισχυσω,η θα εβαζα πλακακι σαντουιτσ η θα κολαγα το κατω μερος της βασης του φαναριου...:winka:
241189
στη συνεχεια τροχιστηκαν ολες οι ατελειες και οι κολλησεις του σκελετου καθως και το υγρο μεταλλο που ειχαμε κλεισει τις τρυπες...
241190
πριν στοκαρουμε επρεπε να φινιριστουν και μερη που δεν φτανει ο τροχος,οπως οι εσωτερικες πλευρες της σωληνας ενισχυσης στο πλαισιο.dremel λοιπον και...
241191
με dremel φινιρισμα και οι κολλησεις στο ρεζερβουαρ...
241192
το τελικο φινιρισμα παντα με το χερι...
241193
και με τα παντα τριμενα σωστα ειχε ερθει η ωρα να στοκαρουμε.επιλεχθηκε πολυεστερικος στοκος μιας και οι τσαμπουκαδες και οι κολλησεις στο σκελετο ηταν πολλες...
241194
πολυεστερας ανα χειρας λοιπον.ο οποιος θα τριφτει οταν στεγνωσει με 60-80 ξηρας για να στοκαριστει εκ νεου με σιδηροστοκο...
241195
το ιδιο και στον σκελετο.εδω βγηκαν και τα πριτσινια με βολτες που ειχαμε πριτσινωσει για να γινει η φανοποιια και θα βαλουμε καινουργια παλι...
241196
δυσκολη περιπτωση το πηρουνι και θα γ@μηθω στο τριψιμο,μιας και τριβειο δεν μπαινει...:mad:
241197
τελος το ρεζερβουαρ...
ευχαριστω για τη στηριξη και το ενδιαφερον ρεμαλια:wave2:
241198
John Steed
04/12/2011, 22:41
Μιας και αυτοδιορίστηκα επίσημος κριτής της δουλειάς σου, και μιας και πολλά άτομα κρέμονται από τα χείλη μου, να ακούσουν τη γνώμη που θα πλάσει τις πολλές, έχω να πω....
Μπράβο, τα πας μια χαρά, συνέχισε έτσι! :lol: :lol:
Βρήκαμε με τι θα τον παίξουμε και απόψε...
Ε σόρι ρε Σπύρο αλλα ειναι ΠΟΡΝΟ ρε φιλε αυτο το θρεντ...
:beer:
FRAGISCOS
05/12/2011, 08:39
:beer: :beer:
Ε ρε πρωινιάτικο ονειρεύομαι καγκουριές με παπιά! Νιώθω έφηβος ξανά!!! :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
υπογα λοιπον πρωι-πρωι και αφου ειχε στεγνωσει ο πολυεστερας τριψιμο με τριβειο 40-60 οπου μπορουσαμε...
τα ατριφτα μερη δειχνουν οτι χρειαζεται σιδηροστοκος.προσοχη στη γυμνη λαμαρινα γιατι αν το παρακανεις φουσκωνει απο τη θερμοκρασια της τριβης...
241276
εκει που δεν μπαινει τριβειο χερι.αλλα πολυ χερι λεμε και πολυ σκονη:mad:
241277
μετα απο δυο ωριτσες περιπου τα κομματια ηταν ετοιμα για σιδηροστοκο...
241278
το πηρουνι(που μοιαζει με πετινο)θελει λιγη δουλεια ακομα γιατι δεν μου αρεσει το ανοιγμα μπροστα...
241279
κοψιμο λαμαρινακια λωριδες λοιπον...
241280
και κλεισιμο ολο το κενο...
241281
και επειδη τα λαμακια ηταν ανοξειδωτα,χρησιμοποιηθηκε και ο σωστος στοκος...
241282
μην περιμενετε φινιρισμα στο στοκαρισμα ,εδω χρησιμοποιηθηκε δαχτυλακι:blush:
241283
τελος κλειστηκαν και τα πλαινα βιδακια με υγρο μεταλλο...
ωρα να φυγω εχω και ενα μαγαζι:D
241284
φτου μου λοιπον και συνεχιζω................................
:rolleyes: :a5: :a44:
το πηρουνι(που μοιαζει με πετινο)θελει λιγη δουλεια ακομα γιατι δεν μου αρεσει το ανοιγμα μπροστα...
Μπραβο ρε Σπυρο !:a10:
Η πρωτη μετατροπη παπιου σε κοτα !:bawl: :lol: :rotflmao: :a48:
FRAGISCOS
05/12/2011, 22:23
Μπραβο ρε Σπυρο !:a10:
Η πρωτη μετατροπη παπιου σε κοτα !:bawl: :lol: :rotflmao: :a48: [/B][/QUOTE]
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
μετα απο δυο ωριτσες περιπου τα κομματια ηταν ετοιμα για σιδηροστοκο...
το πλαισιο πολυ ομορφο......γεια στα χερια σου Master...
Υ.Γ. αν ειναι ευκολο θελουμε και φωτο απο τα διαλειμματα με τα πιτογυρα ....... :wacko:
motomaniac
05/12/2011, 23:00
χαχαχαχαχα σπυρο βλεπω να συνεχιζουν τα σχολια περι παπιας-κοτας οποτε θα πιασουμε χαλαρα την 50αρα πριν καν σχολιασεις.. αχχαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαθε τεχνη και αστηνε λεει ο σοφος λαος.σημερα πηγα λοιπον στην παλια μου δουλεια (ψηφιακες εκτυπωσεις).εφτιαξα μια γραμματοσειρα στο corel που λεει custom cub και βουρ στο λειζερ κοπης.βρηκα ενα plexy σε ασημι χρωμα και.....
241332
και αφου πειραματιστηκα λιγο,σε ισχυ ακτινας και ταχυτητα.(για να ειναι λεια η κοπη στα πλαγια)ξεκινησα την κοπη:D
241333
σε λιγοτερο απο δυο λεπτα...:eek:
241334