View Full Version : Honda c50 6v restoring...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
βαση μοτερ (χωρις μοτερ),ελατηρια κλπ κλπ ποδωστηριου φρενου...
242746
βεργα ελατηρια διχαλα κλπ κλπ...
242747
λαστιχενιο στοπ στο κεντρικο σταντ...
242748
κοπηκε η προεκταση του λαιμου στο σωστο υψος και μπηκε και η ταπα...
242749
στο παλιο 6vολτο ψαλιδι,ειχε αυτα τα λαστιχα τα οποια δεν αφηνουν το πηρουνι να σηκωνεται κατα το φρεναρισμα.(ενα τετοιο σετ εχω ταξει και στον φραγκισκο)...
242750
ευτυχως ηταν σε καλη κατασταση...αν εξαιρεσεις το χωμα...
242751
ετσι με απαλο βουρτσακι και drelel στην αρχη,και σπρευ για υμαντες στη συνεχεια που δεν καιει τα λαστιχα...
242752
τα συνεφερα αρκετα...
242753
ετσι η εικονα εχει καπως ετσι...
242754
αυριο ο εργαλος εγκαταλειπει την υπογα και παει σε αλλη υπογα για......(θα δειτε):rolleyes:
keep watching guys:wave2:
242755
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
βαση μοτερ (χωρις μοτερ),ελατηρια κλπ κλπ ποδωστηριου φρενου...
Εχω ενα σετακι πεταλια να σου τα στειλω???:p
FRAGISCOS
27/12/2011, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Εχω ενα σετακι πεταλια να σου τα στειλω???:p
Mε προλαβες:wave2: :lol: :lol: :lol: :lol:
στο παλιο 6vολτο ψαλιδι,ειχε αυτα τα λαστιχα τα οποια δεν αφηνουν το πηρουνι να σηκωνεται κατα το φρεναρισμα.(ενα τετοιο σετ εχω ταξει και στον φραγκισκο)...
Ωραιο!...ελπιζω να σκεφτηκες απο νωρις να ανοιξεις τρυπες στο ψαλιδι απο το 12βολτο.Και ισως χρειαστουν και τα μπρατσα απο την μπροστινη αναρτηση το 6βολτου για να δουλεψει το συστημα...
Καλη συνεχεια!:wave2:
στη νεα υπογα για νεες περιπετειες.η φωτο ειναι απο κινητο:(
242797
για λιγες μερες θα δουλευω το project και γω εδω...
242799
ηρθαν τα πατακια και τα νικελακια του πηρουνιου.
τα πατακια τα περιμενα λιγο πιο παλαιωμενο χρωμα και μαλλον δεν θα τα χρησιμοποιησω...
τα νικελ θα τα περιποιηθω και θα τα γυαλισω...
242800
gourouni
28/12/2011, 21:14
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ......ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΕΡΟ?ΦΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΔΕΙΟ.ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.:beer: :beer: :beer:
vforever
28/12/2011, 23:06
Πολυ ωραιο:beer:
Δεν εχω ξαναδει αυτα τα λαστιχακια:uplate: Θελω και γω:D
universalgr1
29/12/2011, 08:23
Νικελάκια πηρουνιού???
Τι είναι πάλι αυτά??? Θέλω κι εγώ!! :dizzy: :D :D
Καλή συνέχεια Σπύρο!! Θα γίνει μοναδικό το μηχανάκι!!
Θα είναι για σαλόνι, όχι για δρόμο.. πραγματικά!! :beer:
Και καλή πρωτοχρονιά!! Να έχουμε έναν καλύτερο χρόνο με υγεία πανω απ'όλα!!!
Και καλά μαστορέματα έπειτα!! Να βλέπουμε πολλά και όμορφα project ...
(... και να μας βάλει επιτέλους αυτή η διαχείρηση σε μια καλύτερη θέση μες στο forum..
Tην αξίζουμε!! :winka: )
:beer: :beer:
Σπύρο εσύ τρέχεις,παιδεύεσαι,δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια κι εμείς θέλουμε να έχουμε κι άποψη!! :lol:
Θα σου πώ κι εγώ το λοιπόν μία.:rolleyes:
Νομίζω ότι με το μαύρο του τιμονιού/βάσης χάνει το σύνολο.Αν θέλεις πέρασέ το το χρώμα του σκελετού ή ακόμα καλύτερα με νίκελ.Θα δώσει περισσότερο τον τόνο της "τσοπεριάς"..
Ίσως και το φαναράκι μπροστά έε;
Τώ'πα!! :a016: μου τώρα αλύπητα..
Καλή χρονιά να έχεις,υγεία κι ευτυχία..
Αρχικά δημιουργήθηκε από omega
Σπύρο εσύ τρέχεις,παιδεύεσαι,δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια κι εμείς θέλουμε να έχουμε κι άποψη!! :lol:
βασικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουμε αποψη, καθως (ειδικα σε καστομεζικη ανακατασκευη) μπορει καποιος
να εχει μια ιδεα που να ειναι φανταστικη και να απογειωνει τι προτζεκτ!! αυτος ειναι κι ο λογος
που οι restorers εδω μεσα ποσταρουν την ανακατασκευη βημα-βημα και ενω βρισκεται σε εξελιξη
και οχι μολις ολοκληρωθει!! φωτεινο παραδειγμα των γραφομενων μου οτι αν παρατηρησεις
οι τρεις μεγαλοι restorers του φορουμ (σπυρος, χρηστος, φραγκισκος) βοηθιουνται μεταξυ τους!
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
βασικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουμε αποψη, καθως (ειδικα σε καστομεζικη ανακατασκευη) μπορει καποιος
να εχει μια ιδεα που να ειναι φανταστικη και να απογειωνει τι προτζεκτ!! αυτος ειναι κι ο λογος
που οι restorers εδω μεσα ποσταρουν την ανακατασκευη βημα-βημα και ενω βρισκεται σε εξελιξη
και οχι μολις ολοκληρωθει!! φωτεινο παραδειγμα των γραφομενων μου οτι αν παρατηρησεις
οι τρεις μεγαλοι restorers του φορουμ (σπυρος, χρηστος, φραγκισκος) βοηθιουνται μεταξυ τους!
σωστα τα λεει ο λαστιχας:beer:
μια απορια μονο.ο χρηστος και ο φραγκισκος ποιοι ειναι?:smokin:
FRAGISCOS
30/12/2011, 20:31
σωστα τα λεει ο λαστιχας:beer:
μια απορια μονο.ο χρηστος και ο φραγκισκος ποιοι ειναι?:smokin:
Τo φραγκισκο δεν τον ξερω αλλα ο χρηστος ειναι ενας...................
........απο την Κρητη:lol: :lol: :lol:
Παιδιά ευχαριστώ για τον "αέρα".Είχα επιφυλάξεις λόγο του λίγου καιρού στην παρέα.
:beer:
Νά'στε καλά..
Μπραβο ρε Σπυρο,πολυ ομορφο.Σου ευχομαι Καλη Χρονια να εχεις με υγεια και μερακι για να μας τρελαινεις.:beer: :beer: :beer: :wave2:
Κατ αρχας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά Σπύρο και την εχετε χαντακωσει με τον τιτλο αυτον στο ποστ μιας και πολλοι το περνανε για αλλη μια παπιο-δουλεια... βεβαια ειναι και η εξελιξη της στην μεση... προσπερνω....
Η διπλή δοκος τυπου φαλκο ειναι μαγεια... οπως και το χρωμα κλπ λεπτομερειες που τις ειπαν τα παιδια.... αν και
προσεξε με...
φωναζει για ape hanger και για vintage number plates στον χώρο τον καπακιών (το καρμπον δεν μου αρεσει) , οχι τοσο γα την αμερικανια αλλα να σπασει την μονοχρωμια του σκελετου και της σελας. Ενα black chrome στις ζαντες παλι δεν θα με χαλαγε.....
ε μετα, το λουκ το εχεις, πετας ενα φιλεδάκι στη ραφλα, ενα σολάριουμ, ενα ζευγαρι μακριες λευκες αθλητικες καλτζες και ολντ σκουλ βανς... και εισαι μπρουκλης, vato ;)
θελω βολτα :D
Ενας κρυφος θαυμαστης: η μαραμενη τουλιπα
universalgr1
31/12/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
φωναζει για ape hanger
+499!! :D :D
σκεψου κατι σαν αυτο το 27 http://knybanjo.smugmug.com/photos/135408113-M.jpg
;h ayto
α και πως λεγεται το μηχανακι, οφειλει να χει ονομα (σορυ αν το χετε πει στα σχολια πριν)
μια κεντημενη παναγια γουαδελουπης στην σελα ειναι πολυ; :Dhttp://www.bikerhotline.com/builder/assets/images/destinybikefmain.jpg
kppantelis
31/12/2011, 13:10
Σπυρο,συγχαρητηρια για ακομα μια φορα για την πολυ καλη δουλεια.σου ευχομαι χρονια πολλα,καλη χρονια και οτι επιθυμεις!να εισαι γερος και να φτιαξεις πολλα ομορφα μηχανακια ακομα!
χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους,ευχαριστω για τα μηνυματα σας...
μ αρεσουν πολυ οι ιδεες σας αλλα εδω ειναι μια ευκαιρια να μαθετε λεπτομερειες που ο πολυς κοσμος δεν ξερει.
πολυ απλα πραγματα σε αυτη την ανακατασκευη χρειαστηκαν πολυ κοπο να γινουν.το ρεζερβουαρ ας πουμε.για να αλλαχτει η διοδος της βενζινης,να διαλεξω το υλικο, τις μουφες να τις βρω στη διαμετρο και στο υλικο που ηθελα,να χρησιμοποιησω τα χειλακια απο την παλια διοδο ωστε να μπαινει κανονικη ταπα,χρειαστηκαν πολλα 24ωρα συζητησεων και αλλα τοσα κατασκευης.χωρις να υπολογισω τον κοπο να φινιριστουν αυτες οι χειροποιητες επεμβασεις.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ζουμε στην ψωροκωστενα και το πιο απλο πραγμα σε καποια αλλη χωρα εδω γινεται πολυ δυσκολο.και παλι καλα εγω που ειχα τις ακρες να χρησιμοποιησω υλικα οπως το ανθρακονημα,μηχανηματα οπως το laser κοπης plexyglass,η υδροβολη κοπης μεταλλων,αλλα και οι φιλοι που με βοηθησαν:winka:
μια σωστη σελα με πυρογραφια απο τον καλυτερο κατασκευαστη στην ελλαδα κοστιζει 600€ και πιστευτε με αν την πιασετε στα χερια σας αξιζει καθε cent...
μεσα σε δυο χρονια εκανα 6 ανακατασκευες απο τις οποιες 3 προσωπικες.κοστος καθολου αμελητεο αν σκεφτειτε τις εποχες που ζουμε.αν ηταν αλλοι καιροι πχ δεν θα τσιγκουνευομουν τα 150€ που ειχαν διαφορα τα λευκα λαστιχα απο τα συμβατικα που εβαλα:winka:
αυτα τα ολιγα για να καταλαβετε οτι οι κατασκευαστικες επιλογες εχουν γνωμονα εκτος το προσωπικο γουστο,το κοστος και τις δυνατοτητες της περιοχης που ζουμε...:wave2:
FRAGISCOS
31/12/2011, 16:48
μ αρεσουν πολυ οι ιδεες σας αλλα εδω ειναι μια ευκαιρια να μαθετε λεπτομερειες που ο πολυς κοσμος δεν ξερει.
πολυ απλα πραγματα σε αυτη την ανακατασκευη χρειαστηκαν πολυ κοπο να γινουν.το ρεζερβουαρ ας πουμε.για να αλλαχτει η διοδος της βενζινης,να διαλεξω το υλικο, τις μουφες να τις βρω στη διαμετρο και στο υλικο που ηθελα,να χρησιμοποιησω τα χειλακια απο την παλια διοδο ωστε να μπαινει κανονικη ταπα,χρειαστηκαν πολλα 24ωρα συζητησεων και αλλα τοσα κατασκευης.χωρις να υπολογισω τον κοπο να φινιριστουν αυτες οι χειροποιητες επεμβασεις.
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ζουμε στην ψωροκωστενα και το πιο απλο πραγμα σε καποια αλλη χωρα εδω γινεται πολυ δυσκολο.και παλι καλα εγω που ειχα τις ακρες να χρησιμοποιησω υλικα οπως το ανθρακονημα,μηχανηματα οπως το laser κοπης plexyglass,η υδροβολη κοπης μεταλλων,αλλα και οι φιλοι που με βοηθησαν:winka:
μια σωστη σελα με πυρογραφια απο τον καλυτερο κατασκευαστη στην ελλαδα κοστιζει 600€ και πιστευτε με αν την πιασετε στα χερια σας αξιζει καθε cent...
μεσα σε δυο χρονια εκανα 6 ανακατασκευες απο τις οποιες 3 προσωπικες.κοστος καθολου αμελητεο αν σκεφτειτε τις εποχες που ζουμε.αν ηταν αλλοι καιροι πχ δεν θα τσιγκουνευομουν τα 150€ που ειχαν διαφορα τα λευκα λαστιχα απο τα συμβατικα που εβαλα:winka:
αυτα τα ολιγα για να καταλαβετε οτι οι κατασκευαστικες επιλογες εχουν γνωμονα εκτος το προσωπικο γουστο,το κοστος και τις δυνατοτητες της περιοχης που ζουμε...:wave2:
Ποσο δικιο εχεις.......
Αν εσυ που μενεις αττικη εχεις αυτα τα προβληματα,τι να πουμε κι εμεις στα νησια:mad:
Δεν πειραζει ομως το αποτελεσμα ειναι η ανταμοιβη μας.:cool:
Αλλωστε η κ@υλ@ πληρωνεται:wave2:
sakoulakis
01/01/2012, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Ποσο δικιο εχεις.......
Αν εσυ που μενεις αττικη εχεις αυτα τα προβληματα,τι να πουμε κι εμεις στα νησια:mad:
Δεν πειραζει ομως το αποτελεσμα ειναι η ανταμοιβη μας.:cool:
Αλλωστε η κ@υλ@ πληρωνεται:wave2:
Likeeeeeeeeeeeeeee
Alex-k84
01/01/2012, 15:03
Καλη Χρονια σε ολους!! φιλε Σπυρο θα δουμε και κανα βιντεο οταν τελειωσεις??Αν μπορεις βαλε ενα ..
στο youtube .Τελικα μαρεσει το τιμονι!!
Ελπιζω να κανει λιγο φασαρια η εξατμιση..
:winka:
ρε αδερφε... δεν χρειαζεται αγχος... η χειροτερη ανακατασκευη...κανει το καλυτερο Rat-bike...
Καλή Χρονιά και να εχεις υγεια να σε τσιγκλανε τα εγκεφαλικα σου κυτταρα με ομορφες ιδεες..
nihristo
01/01/2012, 16:08
βλέπω τις ανακατασκευές σου και λέω...
- να και εγώ ένα klr θα πάρω και θα το κάνω κούκλα
- μπααα θα πάρω ένα xt και θα το κάνω πανέμορφο, σαν του Σπύρου,
μπααααα ένα παπάκι θα πάρω και θα γίνει τέλειο, να σαν του Σπύρου :eyepop: :rotflmao: :beer:
Θα στο χουν πει και άλλοι αλλά στο εξωτερικό θα είχες μια μικρή βιοτεχνία μοτό...Ίσως να είχες για αφεντικό τον sv9cvk....Ή το ανάποδο. Ή τον Φραγκίσκο... ε δεν ξέρω βρείτε τα
necromayhem
02/01/2012, 19:49
Καλη χρονια σε ολους. Ρε συ Σπυρο στο μυαλο μου εισαι ρε φιλε. Παντα οταν κοιταζω το στρογγυλοφαναρο που εχω το σκεφτομαι πιο custom. Keep going .....
νεα χρονια,καινουργια δυναμη,μια δοση απο μοτερ.
γνησιες φλατζουλες η μια λαθος νομιζω απο astra:lol:
243042
facadoro...ο χρυσος μας φερνει πιο κοντα...:D
243043
πιο σκληρα ελατηρια...
243045
η διαφορα απο τα μαμα...
243046
κλεισαμε τα καρτερ...
243047
και περιμενουμε κυλινδροπιστονα.μην με ρωτατε λεπτομερειες στο πτηνομοτερ,για αποριες στον φραγκισκο:o
243048
σειρα ειχε να περιποιηθω τα νικελακια του πηρουνιου μιας και ηταν μεταχειρισμενα...
243049
autosol και βουρτσα λοιπον...
243050
και ετοιμο πανω.δυστηχως η μαμα βιδα με τον ρεγουλατορο επρεπε να αντικατασταθει γιατι με το νικελακι και μια προσθηκη απο πισω για να μην τσακισει, δεν εμενε ψωμι για να βιδωσει το παξιμαδι:mad:
φυσικα μπηκε λαστιχακι μαυρο στο νικελακι για να μην γρατζουνισει το χρωμα.το λαστιχακι θα κοληθει με κολλα στα δυσκολα σημεια και θα γυαλιστει με σιλικονη,οσο για τη βιδα ειναι και αυτη υποψηφια για σουτ...
243051
FRAGISCOS
02/01/2012, 21:38
κλεισαμε τα καρτερ...
Γιατι ρε μαστορα δε μας εδειξες τα σωθικα του??
Φοβηθηκες μη μαθουμε τα μυστικα του κρατους??:lol: :lol:
Καλη συνεχεια και καλη χρονια:beer:
το αποτελεσμα μου αρεσει ομως και δενει με το ολο concept...
243052
Γιατι ρε μαστορα δε μας εδειξες τα σωθικα του??
Φοβηθηκες μη μαθουμε τα μυστικα του κρατους??:lol: :lol:
Καλη συνεχεια και καλη χρονια:beer:
τα εχω δειξει ρε μαστορα,δεν θυμασε κραξιμο που εφαγα?:lol:
ετοιμο και απο την αλλη μερια και η ροδα πανω...
243053
FRAGISCOS
02/01/2012, 21:44
ΘΕΛΩ ΝΙΚΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
243054
ΘΕΛΩ ΝΙΚΕΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:
:p :rotflmao:
Εσυ ποδηλατά προχωρα ,καλα το πας !!!
Α! καλη χρονια σε ολους μας ,
Και περαστικα μας...:cool: (που δεν το βλεπω δλδ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
vforever
03/01/2012, 17:29
Μια χαρα παει.Καλη συνεχεια:beer:
SpyrosAfricaner
03/01/2012, 23:43
Ρε καραφλακο....σε μπροστινο φτερο θα παιξει τιποτα η οχι..??? Εχει γινει η παπια τρελλα λεμε.....
:a20:
Απίστευτη δουλειά...
Και εμένα δεν μου πολύ αρέσει ο χρωτισμός των carbon κομματιών θα προτιμούσα πχ να είναι βαμμένα μόνο τα γράμματα. Σε μία τόσο custom και προσωπική κατασκευή όμως, αυτό που έχει σημασία είναι τι σου αρέσει εσένα!
Keep up the good work!
Σπύρο, αν εχεις στα χέρια σου τιποτε ελατηρια σαν του μπροστινού, μια ιδέα θα ταν να τα προσαρμοζες στο πηρούνι στην φατσα με αναμεσα το φαναρι (αν χωρανε φυσικα) για να δώσεις την ψευτοεντυπωση springer look.... φυσικα και αν προτιμας το clean cut (από ότι κατάλαβα) αγνοείς το παραπάνω επιδεικτικά.
http://img829.imageshack.us/img829/9773/pc210022.jpg
Ωραία ιδέα ρε άρχοντα,δεν την εριχνες πριν βάψω ;:(
Ωραία ιδέα ρε άρχοντα,δεν την εριχνες πριν βάψω ;:(
ελα μωρε σιγα την ταλαιπωριατο ξαναπερνας 2,3 χερια μετα :lol:
Σπυρο ειλικρινα μπραβο και για την δουλεια σου και για τις γενικες γνωσεις που ριχνεις πανω στο θεμα, δεν ειναι μια απλη ανακατασκευη αυτο
το δεξι καπακι μπορουσε να μπει στο μοτερ,μαλιστα βρεθηκε και κεντρικο παξιμαδι χρυσο...:D
243194
motomaniac
04/01/2012, 21:25
χρωμιο η γυαλισμα?? αν ειναι γυαλισμα.. :a19: :a19: :a19:
σειρα ειχαν οι ντιζες φρενου και γκαζιου...
243195
στη μανετα του φρενου μια μικρομετατροπη με μια μικρη ροδελα ηταν αρκετη.
στο γκαζι σημαδευτηκε το σιδερακι της γκαζιερας,τρυπηθηκε το τιμονι και εγινε σταθερη.ευτυχως ολα ταιριαξαν σχετικα ευκολα...
243196
για λιγο αφησα τις ντιζες και εβαλα το μισερο μοτερ πανω.ηθελα να δοκιμασω κατι με την αλυσιδα...
243199
ειναι περιεργο,αλλα βαζοντας το μοτερ πανω,το πραγμα,αρχιζεις να το βλεπεις σαν μηχανακι πλεον...
243204
και μια πο τη μερια που ηθελα να δουλεψω...
243205
μπηκε το γραναζι κινησης,αλλα δεν εκανε η ασφαλεια,οποτε περιμενω αλλη...
243208
ειναι περιεργο,αλλα βαζοντας το μοτερ πανω,το πραγμα,αρχιζεις να το βλεπεις σαν μηχανακι πλεον...
και εδω ερχεται ο πρωτος πονοκεφαλος.η αλυσιδα ακουμπαγε στην βαση της πινακιδας:mad:
243209
δυο λυσεις υπηρχαν,και φυσικα ο μ@λ@κ@ς ξεκινησα με την δυσκολοτερη.να βγει δηλαδη η βαση της πινακιδας εκτος αμορτισερ μα τη βοηθεια ενος αποστατη...:rolleyes:
λιγα με την philips:smokin:
243212
motomaniac
04/01/2012, 21:50
λιγα με την philips σπαμ. χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχα ρε φιλε... πολυ γυαλαδα σελεω... ασορτι με το δεξι καπακι του μοτερ. ;)
:beer: :beer: :beer:
η δευτερη λυση και αυτη που επικρατησε τελικα,ηταν να γυρισω τουμπα το γραναζι,για να κερδισω αυτα τα χιλιοστα απο την εσωτερικη πατουρα.θεμα ευθυγραμμισης δεν τιθεται με το μπροστινο γραναζι,οσο μακροζωιας του συστηματος αλυσιδας γραναζιου:rolleyes:
243216
και απεδωσε τα αναμενομενα ,μιας και τωρα ειχαμε αυτα τα λιγα χιλιοστα κενο που χρειαζοταν:D
243218
η αλυσιδα θα μπει οταν εχω στα χερια μου την ασφαλεια του γραναζιου και τη γλυστρα στο ψαλιδι...
243219
πιαστρακι μπηκε πανω με προστατευτικο λαστιχο για τη ντιζα του φρενου,ενω αλλο ενα θα μπει χαμηλα(φωτο αργοτερα)...
243220
το ιδιο θα γινει και με την ντιζα του γκαζιου απο την αλλη μερια για να εχουμε συμμετρια(φωτο συντομα)...
243221
Δλδ πρωτα πως το εβλεπες???:p :cool: :smokin: :rotflmao:
Να σου στειλω το μακαρονι που σου ελεγα??
:beer: :sun:
DimChios
05/01/2012, 08:22
:blush:
FRAGISCOS
05/01/2012, 09:19
δυο λυσεις υπηρχαν,και φυσικα ο μ@λ@κ@ς ξεκινησα με την δυσκολοτερη.να βγει δηλαδη η βαση της πινακιδας εκτος αμορτισερ μα τη βοηθεια ενος αποστατη...:rolleyes:
λιγα με την philips:smokin:
Aν δοκιμαζες να βαλεις τη βαση απο δεξια??
(εκτος αν υπαρχει λογος που τη θελεις αριστερα):wave2:
FRAGISCOS
05/01/2012, 09:20
Aν δοκιμαζες να βαλεις τη βαση απο δεξια??
(εκτος αν υπαρχει λογος που τη θελεις αριστερα):wave2:
Μαλλον ειπα μλκια,θα βρισκει η εξατμιση ε??
Μαλλον ειπα μλκια,θα βρισκει η εξατμιση ε??
η εξατμιση ειναι κοντη και θα βγαινει μολις κατω απο το μοτερ...μαλλον...:rolleyes:
αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει η δευτερη τρυπα στο ψαλιδι και επισης θα πρεπει να κλεισω την ηδη υπαρχουσα.πραγμα απαγορευτικο μετα τη βαφη:(
anyway μαλλον δεν εχω προβλημα και ετσι:wave2:
universalgr1
05/01/2012, 10:30
+ το ότι οι πινακίδες στις customιές (για κάποιο αδιευκρίνηστο λόγο) φαίνονται πιο όμορφες στα αριστερά..
ε? :confused: :D :D
astroman76
05/01/2012, 15:08
Φιλε γαμαει το μηχανακι απο πολλες αποψεις :eek: Εχω ενα κολημα με τα παλια παπια chop/bob εδω και χρονια αλλα ποτε δεν καταφερα να φτιαξω ενα Αμερικη τωρα που ειμαι Ελλαδα και ο κοσμος βρωμα απο C50/Chaly/Z ετιμαζω και εγω κατι...
εμενα δεν μου καθετε καλα το τιμονι σε αυτο το χρωμα η καλητερα με ολλα αυτα τα λογοτυπα ζοομ ζοομ κτλ.... ισως αν το εκανες scothbright τριψιμο η χρωμιο?
Κοντερ μπορεις να βαλεις στο πλαι ενα εχω δει αρκετα καβ με τετοιο σταιλ...
το μονο που δεν κολαει με το ολλο λοοκ ειναι τα καρβον στο πλαι, ειναι σαν να βαζεις κροσια σε κλιπονς GSXR :alien: θα του πηγενε αλουμινιο με καποιες σιμετρικες τρυπες η ραβδωσεις για το old School λοοκ!
Και μαυρες ζαντες/Κεντρα θα δηξουν πολυ στο μηχανακι. Θα αναδηξουν τον ομορφο σκελετο:beer:
Αλλα απο την Αλλη ειναι δικο σου και κανεις οτι γουσταρεις.... :lol: :wave2:
ρε σαν πολλους bobberades εβγαλε στην επιφανεια αυτο το cub:D
βαλαμε τη μασπιεδερα με ανοξειδωτα αλεν.γινεται μια προσπαθεια τα περισσοτερα βιδακια να ειναι αλεν.
η ταπα του ρεγουλατορου της καδενας που ειναι?
243342
δοκιμη τα λαστιχα στα μασπιε και:yuck:
243343
ευτυχως ειχα παρει και ενα σετ γνησια:D
243344
σε ταξη και η ντιζα του γκαζιου με ιδιο πιαστρακι...
243345
δοκιμη το συστημα ταχυτητων με προχειρα βιδακια,για να ρυθμιστουν οι γωνιες του μοχλου.(το στριφτο κομματι βιδωνει και ξεβιδωνει αυξομειωνοντας το μηκος και κατα συνεπεια τις γωνιες.δηλαδη την αποσταση του μοχλου απο τη σελα)...
243346
ρυθμιση θελει και το μεσα εξω,γιατι με αυτο το κενο πλαινο καπακι δεν χωραει να μπει.γι αυτο ομως ο καραφλος δεν εκοψε τη βιδα με το σταυρο ακομα,ωστε να βαλει αποστατη απο μεσα και να μεταφερει ολο το συστημα προς τα εξω.(φωτο συντομα)...:winka:
243347
ώρε Σπύρο ερώτηξις:
η χρωματική παλέτα είναι αυτή που βλέπω;
μαύρο ματ, καφεμπρονζέ και χρώμιο;
επιστροφη στο μοτερ...
πιστονι,ελατηρια,πειρος,ασφαλειες...
243349
πλεξουδα,ανορθωτης,πολλαπλασιαστης κτλ κτλ....(βουτυρο στο ψωμι του χρηστου δηλαδη)...
243353
ελατηρια λαδιου, ξυστρα,και συμπιεσης ετοιμα στο πιστονι.προσοχη στα κενα τους να μην ευθυγραμμιστουν.η διαταξη Υ ειναι η πιο διαδεδομενη:winka:
243354
λαδακι στη μπιελα για να δεχτει τον πειρο του πιστονιου...
243355
ετοιμο το πιστονακι να δεχθει τον κυλινδρο...(λαδωστε τα ελατηρια καλα πριν)...
243357
ετοιμος και ο κυλινδρος στη θεση του,μαζι με το ραουλακι της καδενας.δεν μπορω να προχωρησω αλλο στο μοτερ μιας και η κεφαλη..........:rolleyes:
243359
μια γενικη με οτι εχει μπει μεχρι στιγμης.
πολλες λεπτομερειες τρεχουν ταυτοχρονα.
1.μετατροπη στα πισω αμορτισερ
2.αλλαγη τα βιδακια
3.μακαρονια-θερμοσυστελομενα στα καλωδια
3.ρευματα
4.κεφαλη
5.ταπες
6.διακοπτης on-off
7.καρμπυρατερ
8.ασφαλεια γραναζιου
9.γλυστρα
243360
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ώρε Σπύρο ερώτηξις:
η χρωματική παλέτα είναι αυτή που βλέπω;
μαύρο ματ, καφεμπρονζέ και χρώμιο;
ναι,για την ωρα τουλαχιστον:rolleyes:
ναι,για την ωρα τουλαχιστον:rolleyes:
πολύ μπρονζέ ρε γαμώτο και χαλάει τη φανταστική κατασκευή :sick:
έβαλες και καφέ σέλα, και μπρονζέ-μαύρα τα καπάκια...
δεν ξέρω και τα γούστα σου να σου προτείνω κανά άλλο χρώμα να προσθέσεις
ή πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα να έχω μια ολοκληρωμένη ιδέα