View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
nikos_abel
08/01/2012, 21:21
Αναφέρθηκε νωρίτερα από τον Κάπτεν Αμέρικα.
Misfits
Είχα δει πέρυσι τις 2 πρώτες και ξεκίνησα και τη 3η σαιζόν και έχω να πω τα καλύτερα.
Έχω λιώσει στο γέλιο και δε μου λείπει ο Νέηθαν καθόλου όμως.
Τρέιλερ σίαζον ουάν (http://www.youtube.com/watch?v=ud8AJDaAW7c)
webassasin
08/01/2012, 21:23
Big bang theory !
τι γινεται,ποτε θα εχουμε ενα επεισοδια?
Πανοπτικός
09/01/2012, 06:15
Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο misfits αλλα ειπα να το αφησω για αργοτερα, εχει κ την ξεκωλιαρα το παρταλι που μ αρεσει.
Κουφαλιτσες, δεν μου ειπατε οτι θα μου αρεσουν τοσο οι "γιοι της αναρχιας" στον δευτερο κυκλο...
universalgr1
09/01/2012, 07:32
Είδα κι εγω 1ο απο Misfits. Παρανοϊκο, βλακώδης ιδέα, εκνευριστικό, σε κανει να νιωθεις αβολα..
Το λατρεψα ηδη!!! :D :D
+το ότι ελιωσα στα γελια!!
αααα.. και για να μην ξεχάσω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Λιγο ασχετο αλλα ηθελα να το μοιραστω, πραγματικα υπαρχει σε αυτον τον πλανητη ποιο ασχημος ηθοποιος ?
1.000 ευρω σε οποιον βρει.
εξαιρουνται τα ατυχηματα κ οι "φτιαγμενοι" ρολοι, τζανκια, βρωμιαριδες κλπ... Εδω μιλαμε για καθαρη γενετικη ασχημια... 100% pure :lol: :lol:
Charles Bronson...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
243700
nikos_abel
09/01/2012, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Είδα κι εγω 1ο απο Misfits. Παρανοϊκο, βλακώδης ιδέα, εκνευριστικό, σε κανει να νιωθεις αβολα..
Το λατρεψα ηδη!!! :D :D
+το ότι ελιωσα στα γελια!!
Μην ανησυχείς. Χειροτερεύει:lol:
universalgr1
09/01/2012, 07:53
:lol: :lol: :rotflmao:
Ωραία...
Cpt. Haddock
09/01/2012, 08:10
Λιγο ασχετο αλλα ηθελα να το μοιραστω, πραγματικα υπαρχει σε αυτον τον πλανητη ποιο ασχημος ηθοποιος ?
1.000 ευρω σε οποιον βρει.
εξαιρουνται τα ατυχηματα κ οι "φτιαγμενοι" ρολοι, τζανκια, βρωμιαριδες κλπ... Εδω μιλαμε για καθαρη γενετικη ασχημια... 100% pure :lol: :lol:
Δεν ειναι τυχαίο πού πρωταγωνιστησε :D
243703
universalgr1
09/01/2012, 08:45
:eyepop: :eyepop:
Aυτός έπαιζε????? Το έβλεπα αυτό!!
Πωωω τι μου θύμισες τώρα..
ZataraFR
09/01/2012, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Εγω παντως ξεκινησα μεταξυ των αλλων (Supernatural/House) να βλεπω και Reaper...
Κριμα που εχει μονο 2 season...μεχρι στιγμης ομως ειναι απιστευτο...και πολυ γελιο :bigcry: :bawl: :bawl:
Το "έκοψαν" απότομα ... Κρίμα γιατί είχε πολύ γέλιο!
Εκτός από Game of Thrones που περιμένω εναγωνίως την 2η season και το The Walking Dead που περιμένω το επόμενο ep, ξεκίνησα πρόσφατα το Dirty Sexy Money ... Με παρέσυρε στον κόσμο της ακολασίας του άφθονου χρήματος!
Burn Notice παρακολουθεί κανείς ... ; Το θεωρώ πολύ καλοστημένη σειρά με δυνατά σενάρια σε κάθε επεισόδιο και μπόλικη δράση!
How I met your mother, The Big Bang theory και Psych αγαπημένες κωμικές σειρές!
Και το ατελείωτο Top Gear!
Έχω κατεβάσει και την 1η Season του Homeland που φαίνεται δυνατό αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη ... !
Αυτά τα λίγα! :lol:
nikos_abel
12/01/2012, 21:29
Ψιτ. Άψογο και ξεκίνησε και η 2η σαιζόν.
Sherlock (http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_(TV_series))
Καλή τηλεθέαση.
project.breeze
13/01/2012, 11:54
:a29:
244154
universalgr1
13/01/2012, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
:beer: :beer: :beer:
Μπήκα 2ο κύκλο!!
nikos_abel
13/01/2012, 12:24
Μπήκε στα προσεχώς.
Μάλλον μετά το ντέξτερ θα δω άλλη αρρώστια....
Πανοπτικός
13/01/2012, 12:52
breaking bad ολα τα λεφτα... :a47:
project.breeze
13/01/2012, 15:59
:beer: :beer: :beer:
Μπήκα 2ο κύκλο!!
Τελείωσα 4ο κύκλο και περιμένω την επόμενη βδομάδα το 1ο επεισόδιο του 5ου.Είναι η μοναδική σειρά που κάθε κύκλος είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.Συγκεκριμένα ο 4ος κύκλος έχει πάρει βαθμολογία 96% αν θυμάμαι καλά.Αρρώστια πραγματικά...
universalgr1
13/01/2012, 16:17
Αρχιζει ο 5ος;;??
Εγω εβλεπα οτι καθε κυκλος ξεκινουσε Μαιο-Ιουνιο..
Αν ισχυει αυτο που λες..
...όσες θελεις :beer: :beer: :beer: :beer:
Πανοπτικός
13/01/2012, 19:27
Είναι η μοναδική σειρά που κάθε κύκλος είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.
:a10:
ΤΙ ????? ΘΑ ΒΓΕΙ Κ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ????!!!!!!!
:a30: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:
project.breeze
13/01/2012, 21:20
ΤΙ ????? ΘΑ ΒΓΕΙ Κ 5ος ΚΥΚΛΟΣ ????!!!!!!!
:a30: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:
Ωωωωω ναι!
http://www.amctv.com/schedule#series/Breaking-Bad
universalgr1
14/01/2012, 13:23
Ωωωωω ναι!
http://www.amctv.com/schedule#series/Breaking-Bad
Αυτο ειναι επαναληψη.. Κύκλος 1 , Επεισοδιο 5. Crazy handful of Nothing.. :sad:
project.breeze
15/01/2012, 21:51
Αυτο ειναι επαναληψη.. Κύκλος 1 , Επεισοδιο 5. Crazy handful of Nothing.. :sad:
Άλλα διάβασα,άλλο Link έβαλα ότιναναι
http://screenrant.com/breaking-bad-season-5-final-season-mcrid-128095/
universalgr1
15/01/2012, 23:26
Ok,εδώ λέει οτι ο 5ος θα είναι ο τελευταίος κύκλος.. :sad: :sad:
Κι οτι θα αρχισει στα μέσα του 2012.. :sad: :sad: :sad:
Δεν πειράζει..
nikos_abel
09/02/2012, 20:53
Δε θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει, αλλά τελείωσα και το 2ο κύκλο μιας Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η-Σ σειράς :
http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_(TV_series)
Άντε τώρα υπομονή για του χρόνου πάλι.
ZataraFR
09/02/2012, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δε θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει, αλλά τελείωσα και το 2ο κύκλο μιας Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η-Σ σειράς :
Φαίνεται καλό αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να το παρακολουθήσω χωρίς υπότιτλους (μιλάει και γρήγορα ο φούστης) και το παράτησα ... Μάλλον θα το προσπαθήσω ξανά!
nikos_abel
10/02/2012, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZataraFR
Φαίνεται καλό αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να το παρακολουθήσω χωρίς υπότιτλους (μιλάει και γρήγορα ο φούστης) και το παράτησα ... Μάλλον θα το προσπαθήσω ξανά!
Υπάρχουν άμα ψάξεις λίγο. Αμα θες πμ....
Episodes (http://www.imdb.com/title/tt1582350/)
Ελαφρια και χιουμοριστικη σειρα με (ελαφρως) μαυρο χιουμορακι σε διαφορες περιπτωσεις.
247118
Πανοπτικός
10/02/2012, 07:45
Για πες πως ειναι..
Υγ. Η σελιδα που εψαχνα για... αρχεια εκλεισε ρε γαμωτο, εσεις που μπαινετε τωρα ?
εντιτ: ρε παπαρη δεν μιλαω για υποτιτλους... :D
O House σταματάει φέτος :((((((((
Πανοπτικός
11/02/2012, 19:59
Βρηκα το σερλοκ αλλα βλεπω οτι υπαρχει κ επεισοδιο S1 E"0".
Για το οποιο δεν υπαρχουν υποτιτλοι πουθενα, τι παιζει :confused:
webassasin
15/02/2012, 04:16
Family Guy δε βλεπει κανεις?
Αληθεια τωρα?
ΤΟ misfits εφαγε Χ,με το ζορι τελειωσα την τριτη και δε με νοιαζει να δω αν εχει βγει κατι νεο,με κουρασε το αγγλικο <<χιουμορ>> , εστω με τον Νειθαν το αντεχα.
Dexter το καταπια αμασητο, περιμενουμε νεα.
Big Bang το βλεπω με αγγλικους υποτιτλους εαν δε μπορω να περιμενω να βγουν ελληνικοι.
Family Guy ξανα και ξανα ολες τις σεζον.
Φιλαρακια βλεπει κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Φιλαρακια βλεπει κανεις?
Τώρα? Τέλειωσαν πριν 10 χρόνια :P Καλύτερη χιουμοριστική σειρά έβερ, παρόλη την political correctness.
universalgr1
15/02/2012, 08:18
Συμφωνω, η καλύτερη κωμικη σειρα, ever.. Κι αυτό λογω της διαχρονικοτητας της.
Εχω δει ΚΑΘΕ επεισοδιο πάνω από 20 φορες.. κι όμως σαβ/κο μεσημερακι καθομαι ανετα και τα ξαναβλεπω ξανα και ξανα...
ΤΩΡΑ>>>> ΤΕΛΕΙΩΣΑ BREAKING BAD!!!!
Kατα την ταπεινή μου άποψη... πρόκειται για την πιο σκοτεινή, εθιστική και ολοκληρωμένη σειρά που έχει γυριστεί ποτέ στην τηλεόραση!!
Η μοναδική σειρά που επεισόδιο το επεισόδιο γινόταν και καλύτερη!!!
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα..
Δυστυχώς ο πήχης μπήκε υπερβολικά ψηλά τώρα.. Μένει ένα Walkind Dead και η πολυ αναμενόμενη συνέχεια του Game of Thrones για να με παρηγορήσει.. :lol:
Έριξα και μια ματιά στον πιλότο του American Horror Story.... Δεν'κακό....
webassasin
15/02/2012, 23:18
Ξερω απ'εξω καθε επεισοδιο απο Φιλαρακια, ειδικα τα σεξουαλικα υπονοουμενα σκοτωνουν.
Τσαντλερ για απειρη ειρωνια και Τζοι για απειρη βλακεια.
Οι αγαπημενοι μου.
Δειτε family guy,επιμενω.
Πανοπτικός
15/02/2012, 23:33
Βγηκαν οι καινουργιοι περπατουμενοι νεκροι ?
nikos_abel
16/02/2012, 06:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Episodes (http://www.imdb.com/title/tt1582350/)
Ελαφρια και χιουμοριστικη σειρα με (ελαφρως) μαυρο χιουμορακι σε διαφορες περιπτωσεις.
Το ρουφάω σε χρόνο ντε τε. Λίγα είναι ρε γμτο. Ελπίζω να το συνεχίσουνε.
ZataraFR
18/02/2012, 13:35
Το ρουφάω σε χρόνο ντε τε. Λίγα είναι ρε γμτο. Ελπίζω να το συνεχίσουνε.
Αρκετά καλή σειρά με τον Matt LeBlanc στο ρόλο του Matt LeBlanc! :p
Οδήγησε στο Top Gear (όπου έκανε και ρεκόρ πίστας με το Cee'd) και είπε ότι συνεχίζεται η σειρά ...
Εν αναμονή!
Ξεκίνησα το Californication .... Δεν υπάρχει πουθενά ο βασικός χαρακτήρας (Duchovny - X-Files) !
Εθιστικό!
nikos_abel
18/02/2012, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZataraFR
Αρκετά καλή σειρά με τον Matt LeBlanc στο ρόλο του Matt LeBlanc! :p
Οδήγησε στο Top Gear (όπου έκανε και ρεκόρ πίστας με το Cee'd) και είπε ότι συνεχίζεται η σειρά ...
Εν αναμονή!
Ξεκίνησα το Californication .... Δεν υπάρχει πουθενά ο βασικός χαρακτήρας (Duchovny - X-Files) !
Εθιστικό!
Ετοιμάσου για απίστευτο κάψιμο :lol:
nikos_abel
18/02/2012, 21:45
Ετοιμάσου για απίστευτο κάψιμο :lol:
Καθώς είμαι λίιιιγο τρέκι, δεν υπάρχουν και πολλά από τρεκ που δεν έχω δει.
Ένα από αυτά που με εξέπληξαν ευχάριστα είναι αυτή η σειρά που επεισόδειο επεισόδιο
βελτιώνεται. Κατεβάστε τα, για τους φαν είναι μαστ :
Star Trek Phase 2 (http://www.startreknewvoyages.com/)
Όμως, μου είχε ξεφύγει και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=PJHoRx7mZLk) ,
το οποίο είναι μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη!!!
imitrelos
18/02/2012, 21:57
Εγώ να προσθέσω το How i met your mother Τρόμερή κωμική σειρά
και το Sons of anarchy :D
ZataraFR
19/02/2012, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Family Guy δε βλεπει κανεις?
Αληθεια τωρα?
247787
ZataraFR
19/02/2012, 13:28
Χαχαχαχαχα!!
247788
Πανοπτικός
08/03/2012, 01:22
:a2::a2::a2: Walking dead & παλι.
Πανοπτικός
08/03/2012, 04:07
Ψιτ. Άψογο και ξεκίνησε και η 2η σαιζόν.
Sherlock (http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_(TV_series))
Καλή τηλεθέαση.
Τρομερη σκηνοθεσια αλλα κατι δεν μου κολλαει με τιποτα ρε γμτ... 1,5 ωρες το επεισοδιο με κανει κ πληττω ισως
universalgr1
08/03/2012, 07:39
:a2::a2::a2: Walking dead & παλι.
Ooooh, yess!!!! :a54::a54:
nikos_abel
08/03/2012, 08:22
Τρομερη σκηνοθεσια αλλα κατι δεν μου κολλαει με τιποτα ρε γμτ... 1,5 ωρες το επεισοδιο με κανει κ πληττω ισως
Περί ορέξεως....
Εγώ από την άλλη, θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία στο Breaking Bad στην αρχή της 2ης σαιζόν, και αν δεν αποκτήσει ένα πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα ο
(γ@μ@τος κατά τα άλλα ηθοποιός) Γουώλτ, δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με έναν άνθρωπο που προτιμά να σκορπάει θάνατο σε παιδιά από το
να δεχθεί ελεημοσύνη.
Δεν με έχει πείσει ακόμη για το τι δε πάει καλά στο κεφάλι του, πολύ βία και απελπισία χωρίς βάθος ακόμη.
Καμμία σύγκριση με την αντίστοιχη 1η σαιζόν του Dexter, καθώς κάποιος σύγκρινε τις σειρές πιο πάνω.
universalgr1
08/03/2012, 12:43
Εγώ από την άλλη, θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία στο Breaking Bad στην αρχή της 2ης σαιζόν, και αν δεν αποκτήσει ένα πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα ο
(γ@μ@τος κατά τα άλλα ηθοποιός) Γουώλτ, δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με έναν άνθρωπο που προτιμά να σκορπάει θάνατο σε παιδιά από το
να δεχθεί ελεημοσύνη.
Δεν με έχει πείσει ακόμη για το τι δε πάει καλά στο κεφάλι του, πολύ βία και απελπισία χωρίς βάθος ακόμη.
Καμμία σύγκριση με την αντίστοιχη 1η σαιζόν του Dexter, καθώς κάποιος σύγκρινε τις σειρές πιο πάνω.
Απ'τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου.. Ο Walt είναι απ'τους πιο συμπλεγματικούς χαρακτήρες αντι-ήρωα που έχω δει ποτέ..
Και η σειρά απ΄τις λίγες (αν όχι η μοναδική..) που κάθε σεζόν γίνεται όλο και καλύτερη !!! Με αποκορύφωμα την 4η που απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Αν προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις με ηθικούς κώδικες κάποιες συμπεριφορές.. μην το δεις, γιατί πραγματικά όσο προχωράει θα σε εκνευρίζει όλο και περισσότερο ο χαρακτήρας του..
Για εμένα... two thumbs up!!! Και το ξαναβλέπω ευχάριστα 2 με 3 φορές ακόμα!! :D :D
Πανοπτικός
08/03/2012, 13:04
Περί ορέξεως....
να δεχθεί ελεημοσύνη.
αχαχαχαχαχαχα. :a54::a20::a20::a20::lol::lol::lol: Εγραψες...
nikos_abel
08/03/2012, 13:15
Απ'τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου.. Ο Walt είναι απ'τους πιο συμπλεγματικούς χαρακτήρες αντι-ήρωα που έχω δει ποτέ..
Και η σειρά απ΄τις λίγες (αν όχι η μοναδική..) που κάθε σεζόν γίνεται όλο και καλύτερη !!! Με αποκορύφωμα την 4η που απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Αν προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις με ηθικούς κώδικες κάποιες συμπεριφορές.. μην το δεις, γιατί πραγματικά όσο προχωράει θα σε εκνευρίζει όλο και περισσότερο ο χαρακτήρας του..
Για εμένα... two thumbs up!!! Και το ξαναβλέπω ευχάριστα 2 με 3 φορές ακόμα!! :D :D
Το σύγκρινα με το Dexter, επειδή έχει ήση συγκριθεί από άλλους φίλους (είναι και ο λόγος που το ξεκίνησα) και
ακριβώς γιατί δεν έχω πρόβλημα με την ηθική του ή με την ηθική γενικώς. Απλά μέχρι στιγμής δε με πείθουν
οι λόγοι του, ίσως επειδή έχω γνωρίσει το καρκίνο από κοντά και έχω δημιουργήσει μια άλλη οπτική επί του θέματος.
Τώρα, ήδη είμαι στο πρότελευταίο επεισόδιο που ξυρίζει το κεφάλι (badass dad) και κάτι έγινε εκεί, όχι όμως αρκετό.
Ζητώ (και σε αυτό το dexter με τη σε 1ο πρόσωπο αφήγηση τα σπάει) να μπω στο μυαλό του, να καταλάβω που σκοπεύει
να φτάσει. Και επιμένω ότι ένας δάσκαλος με παιδί με ειδικές ανάγκες δε θα πουλούσε ναρκωτικά έχοντας άλλη οικονομική
στήριξη (τον φίλο του από την gray matter).
Κάτι δε κολλάει ρε παιδί μου. Η επανάσταση του είναι κάπως χωρίς νόημα, σα να είναι κατα βάθος "κακός" και όχι
παραστρατημένος ή παραπλανημένος.
Δεν έχω πρόβλημα με τους "κακούς", δεν χαλιέμαι από το αποτέλεσμα, θέλω βαθειά αιτιολόγηση που δεν έχω πάρει.
Αν η απάντησή σου είναι "κάτσε και θα δεις" δε θα το αρνηθώ. Πολύ πιθανό να αλλάξω γνώμη στη συνέχεια, το ξέρω.
Για αυτό είπα πω θα δώσω και 2η ευκαιρία (άμα δε με πετάξει έξω από το σπίτι η συνοδοιπόρος μου στη τηλεθέαση
που εχει φρικάρει :D )
Έντιτ : και λατρεύω τους χαρακτήρες που με εκνευρίζουν (π.χ. ο Ράντυ στο my name is earl_
Πανοπτικός
08/03/2012, 13:40
Εκει που ξυριζει το κεφαλι ?
Εισαι πολυ πισω φιλε... συνεχισε το κ θα δεις, παντως σαν χαρακτηρας θα παραμεινει ο ιδιος. :a13:
universalgr1
08/03/2012, 13:49
Η επανάσταση του είναι κάπως χωρίς νόημα, σα να είναι κατα βάθος "κακός" και όχι
παραστρατημένος ή παραπλανημένος.
Εδώ οι απόψεις διίστανται.. Η δική μου συνοδοιπόρος στην τηλεθέαση πιστεύει αυτό το πρώτο που λες.. ότι είναι κατά βάθος κακός.
Εγώ πάλι πιστεύω πως του βγαίνουν τα 50 χρόνια καρπαζιάς συνδυασμένα με την απόγνωση για τον άδικα πρόωρο επικείμενο θάνατό του... σε καταπιεσμένη επιθετικότητα προς όλες τις πλευρές..
Δεν εκλογικεύω βέβαια την κατάσταση, ίσως γιατί σαν αντισυμβατικός χαρακτήρας είναι πολύ ρεαλιστικός.. Και η πραγματικότητα είναι έτσι.. Δεν μας οδηγεί η λογική πάντα στις αποφάσεις ζωής που παίρνουμε..
Όλη η εξέλιξη του χαρακτήρα του (με τις βλακείες του, τις αψυχολόγητες εκρήξεις, τον αποπροσανατολισμό και την απόγνωση) γίνεται πολύ ρεαλιστικά μπροστά στα μάτια μας κι αυτό με έκανε να αγαπήσω τη σειρά αυτή!!
Προσωπική άποψη πάντα. Κάνε μια προσπάθεια. Όντως ο 1ος κύκλος και ο μισός 2ός δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι της σειράς..
Εμένα ευτυχώς η συνοδοιπόρος μου στην τηλεθέαση το στήριξε το breaking bad.. :D
Το ΟΤΕ Τν παντως εχει φοβερα σηριαλ. Φρεσκα και για ολα τα γουστα.
Εγω φυσικα ειμαι πιο πολυ των ντοκυμαντερ.
Πανοπτικός
09/03/2012, 00:30
Το ΟΤΕ Τν παντως εχει φοβερα σηριαλ. Φρεσκα και για ολα τα γουστα.
Εγω φυσικα ειμαι πιο πολυ των ντοκυμαντερ.
Κατι ακουω απο γκομενιτσες που βλεπουν αυτα τις ελληνικες παπαριες... Εχει κ ντοκιμαντερ ? για βαλε λινκ (μη ξυπναω τον θειο γκουγκλη τωρα) :lol:
nikos_abel
09/03/2012, 06:23
Εγώ πάλι πιστεύω πως του βγαίνουν τα 50 χρόνια καρπαζιάς συνδυασμένα με την απόγνωση για τον άδικα πρόωρο επικείμενο θάνατό του... σε καταπιεσμένη επιθετικότητα προς όλες τις πλευρές..
Δεν εκλογικεύω βέβαια την κατάσταση, ίσως γιατί σαν αντισυμβατικός χαρακτήρας είναι πολύ ρεαλιστικός..
Μάλιστα, συμφωνώ, με πείθεις. Η ανάλυση σου είναι αυτό που μου λείπει.
Το κακό είναι ότι (αν και οι ερμηνείες του Bryan Cranston, του Aaron Paul, του
φοβερού μικρού RJ Mitte αλλά και του απόλυτου αμερικάνου μπάτσου αγροίκου Dean Norris που είναι εκπληκτικές)
η "αφήγηση" της σειράς είναι αυτή που πάσχει. Αν όντως βελτιώνεται στο 2ο μισό της 2ης σαιζόν, μπράβο στην επιμονή των παραγωγών
που το στήριξαν και δεν πήγε σούμπιτο.
Εξ αρχής, διαβάζοντας (επιγραμματικά πάντα) το θέμα που πραγματεύεται, τη ξεκίνησα ως πολύ υποσχόμενη.
Εύχομαι (ημίσεως επιτρέποντος :D ) να επανέλθω σε λίγο καιρό δικαιώνοντας την επιμονή σας.
Κατι ακουω απο γκομενιτσες που βλεπουν αυτα τις ελληνικες παπαριες... Εχει κ ντοκιμαντερ ? για βαλε λινκ (μη ξυπναω τον θειο γκουγκλη τωρα) :lol:
Εδω ειναι ολα τα καναλια.
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels
nikos_abel
10/03/2012, 20:41
Μάλιστα, συμφωνώ, με πείθεις. Η ανάλυση σου είναι αυτό που μου λείπει.
Το κακό είναι ότι (αν και οι ερμηνείες του Bryan Cranston, του Aaron Paul, του
φοβερού μικρού RJ Mitte αλλά και του απόλυτου αμερικάνου μπάτσου αγροίκου Dean Norris που είναι εκπληκτικές)
η "αφήγηση" της σειράς είναι αυτή που πάσχει. Αν όντως βελτιώνεται στο 2ο μισό της 2ης σαιζόν, μπράβο στην επιμονή των παραγωγών
που το στήριξαν και δεν πήγε σούμπιτο.
Εξ αρχής, διαβάζοντας (επιγραμματικά πάντα) το θέμα που πραγματεύεται, τη ξεκίνησα ως πολύ υποσχόμενη.
Εύχομαι (ημίσεως επιτρέποντος :D ) να επανέλθω σε λίγο καιρό δικαιώνοντας την επιμονή σας.
Μπήκα 2η σαιζόν.
Ρε, τι τάιμινγκ είναι αυτό; Μόλις άρχιζα να γκρινιάζω, καπάκι από το τελευταίο της 1ης άρχισε να στρώνει...
Ελπίζω να μη κάνει κοιλιά τώρα, γιατί κρατάω τη γυναίκα με νύχια και με δόντια να μη τη παρατήσουμε.
spiridaus
10/03/2012, 22:46
Breaking Bad RPG !
*Some Spoilers*
http://www.youtube.com/watch?v=-zgGd_7pTSI
nikos_abel
19/03/2012, 06:04
Τελείωσε και η 2η, καλά πάει...
universalgr1
19/03/2012, 08:26
Έχεις ακόμα 2 γεματες σεζον να σε εκνευρίσει ο κυρ-Γουολτ!!! :lol: :lol:
Ρε παιδια το braking bad ποσες σεζον εχει γιατι ψηνομαι να το κατεβασω πολυς ντορος γινεται!!!
nikos_abel
19/03/2012, 11:14
Ρε παιδια το braking bad ποσες σεζον εχει γιατι ψηνομαι να το κατεβασω πολυς ντορος γινεται!!!
4 και πάει για 5η
Kotsis23
19/03/2012, 12:25
Breaking Bad παιδεια..το απόλυτο tv-series .. www.imdb.com
webassasin
26/03/2012, 00:19
Προς χαρην του Sons of anarchy που με ξετρελανε, εφτιαξα αυτο το avatar και θα το βαλω kai σε παπι,κουπες και tshirts!
Ειδαμε ολες τις σεζον Twon and a half men και σπαστηκαμε στην 8η με αυτο που παιχτηκε.
Περιμενουμε Dexter,ξερει κανεις αν θα συνεχιστει?
Περιμενουμε SAMCRO,person of interest, big bang,family guy..
Πικρα..
nikos_abel
26/03/2012, 06:41
Έχεις ακόμα 2 γεματες σεζον να σε εκνευρίσει ο κυρ-Γουολτ!!! :lol: :lol:
Μια χαρά, καλώς επιμένατε :a013: η 3η είναι πολύ καλή. Θα μιλήσω όταν τελειώσει και η 4η.
@webassasin. Νομίζω πως έχουν πάει το φως 2 ακόμη σαιζόν για το Dexter, σίγουρα έχει άλλη μία πάντως
ΕΝΤΙΤ : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dexter_episodes#Future_seasons OK!!!!
universalgr1
26/03/2012, 08:21
Θα μιλήσω όταν τελειώσει και η 4η.
Η 4 ειδικά.. είναι απλά απ'τις σεζόν τις οποίες μπορεί κάποιος να μιλήσει για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλή τηλεόραση!!!
Και όπως λένε όλοι.. είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, πώς τα καταφέρνει και δεν κάνει κοιλιά καθόλου.. αντιθέτως κάθε σεζόν γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα..
Btw... WALKIND DEAD.. season finale... Respect!!! :beer:
micro_fresh
26/03/2012, 12:08
Να πω κι εγώ αυτά που βλέπω αυτή την περίοδο και προτείνω ανεπιφύλακτα
Fringe
Sherlock
Game of Thrones
House
και έχω ξεκινήσει κ το Sons of Anarchy που φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν με έχει "κολλήσει" ακόμα.
universalgr1
26/03/2012, 14:10
Το Sherlock πρέπει να'ναι ΠΟΛΥ καλό... :beer:
nikos_abel
26/03/2012, 14:58
Σε περιμένω....
251066
(αλλά θα τώρα θα χάσεις την αναμονή ενάμισι χρόνου μεταξύ 1ης και 2ης σαιζόν)
Cpt. Haddock
26/03/2012, 15:01
Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
nikos_abel
26/03/2012, 15:18
Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
Είναι αλήθεια, είναι αλήθεια
:a2::a25::a30::a25::a08::a46::a2::a54::a25::a30::a25::a08::a012::a46::a2:
http://en.wikipedia.org/wiki/Untitled_Star_Trek_sequel#Cast
http://moviesblog.mtv.com/2012/02/24/star-trek-2-photo-benedict-cumberbatch-zachary-quinto/
webassasin
27/03/2012, 00:56
Υποτιτλοι για το σερλοκ παιζουν?
δε βρηκα για ολα τα επεισοδια.
LogOutGoRide
27/03/2012, 01:55
Που βρίσκετε τα επεισόδια του Sherlock Holmes ρε παιδιά; pm;
Τα βρήκα μόνο σε mkv, 4,5g το επειδόδιο οπότε... αν παίζει τίποτα σε avi...
nikos_abel
27/03/2012, 06:27
Υποτιτλοι για το σερλοκ παιζουν?
δε βρηκα για ολα τα επεισοδια.
Που βρίσκετε τα επεισόδια του Sherlock Holmes ρε παιδιά; pm;
Τα βρήκα μόνο σε mkv, 4,5g το επειδόδιο οπότε... αν παίζει τίποτα σε avi...
(πολλαπλή παράθεση άλα της...)
Θα σας εξυπηρετήσομεν το απόγευμα (κάντε και κανά ποστ πμ κλπ υπενθύμισης γιατί τώρα είναι πρωί και μέχρι το βράδυ...)
nikos_abel
29/03/2012, 13:11
Το Scrubs αναφέρθηκε;
Κάνω ένα ευχάριστο (πολύ ευχάριστο όμως) διάλειμμα από το breaking bad.
universalgr1
29/03/2012, 13:47
Δεν το είχα υπ'όψιν..
Ολίγον Sherlock (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!) προς το παρόν... εν αναμονή της Κυριακής..
Κυριακή...= 1ο επεισόδιο 2ου κύκλου Game of Thrones...
:a54::a54:
:beer:
Δεν το είχα υπ'όψιν..
Ολίγον Sherlock (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!) προς το παρόν... εν αναμονή της Κυριακής..
:a25::a19::a30:
Άντε μας έφαγε η αναμονή ...
Joyrider
01/04/2012, 18:23
Άθλια τα τρία τελευταία επεισόδια του walking dead.
Ο σερίφης fail ηθοποιός, η γυναίκα και το παιδί του fail χαρακτήρες. :a06:
nikos_abel
03/04/2012, 20:52
Το Scrubs αναφέρθηκε;
Κάνω ένα ευχάριστο (πολύ ευχάριστο όμως) διάλειμμα από το breaking bad.
Δεν έχω λόγια.
Μόλις άρχισα τη 2η σαιζόν και πάρτε μια γεύση. Βλέπω έναν ασχημομούρη μεσήλικα κιθαρίστα στο παγκάκι και λέω στη γυναίκα "κάπου τον ξέρω αυτόνανε".
Και μετά από 2-3 μέτρα πενιές άνοιξε το στόμα του και άκουσα τη φωνή των αγγέλων... -> http://www.youtube.com/watch?v=jrGmcuj44DQ
Cpt. Haddock
03/04/2012, 20:59
Κατέβηκε και εθεάθη ήδη :D
nikos_abel
03/04/2012, 21:02
Λέει τόσο πολύ;
Cpt. Haddock
03/04/2012, 21:08
Οχι, μαπα ειναι :p
Hell_Rider
03/04/2012, 21:11
Βρηκες και Υποτιτλους????
Κυκλοφόρησε κ webrip του 2ου επισοδείου btw. 'Οποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει για 1-3-3-8.com_Game.of.Thrones.S02E02.WEBRip :)
universalgr1
04/04/2012, 07:35
Κυκλοφόρησε κ webrip του 2ου επισοδείου btw. 'Οποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει για 1-3-3-8.com_Game.of.Thrones.S02E02.WEBRip :)
Μα το 2ο δεν έχει παιχτεί ούτε Αμέρικα ακόμα.. :confused:
Cpt. Haddock
04/04/2012, 09:41
Δε μας χρειάζονται υπότιτλοι... :a44:
universalgr1
04/04/2012, 09:59
Ό,τι κατεβάζω εδώ και πολλούς μήνες είναι με ενσωματωμένους υπότιτλους..
Αλλά και να μην είναι.. η λύση είναι απλή xsubs.tv :D
Μα το 2ο δεν έχει παιχτεί ούτε Αμέρικα ακόμα.. :confused:
So what.. googlare αυτό που έγραψα ;)
Anetheron
04/04/2012, 10:04
Ό,τι κατεβάζω εδώ και πολλούς μήνες είναι με ενσωματωμένους υπότιτλους..
Αλλά και να μην είναι.. η λύση είναι απλή xsubs.tv :D
Η αλλιως BS Player και κατεβαζει αυτοματα :P
Δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο μέχρι χτες. Λίγο λόγω σιχαμένου hype, λίγο λόγω σιχαμένων φανμπόιδων. Αλλά, λόγω τραυματισμού/ακινησίας, μου τέλειωσαν όλες οι σειρές/ταινίες, οπότε είπα να το κατεβάσω να δω τι λέει.
11 επεισόδια σερί. Κοιμήθηκα κατά τις 7 το πρωί. Καλό είναι.
nikos_abel
04/04/2012, 20:29
Δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο μέχρι χτες. Λίγο λόγω σιχαμένου hype, λίγο λόγω σιχαμένων φανμπόιδων. Αλλά, λόγω τραυματισμού/ακινησίας, μου τέλειωσαν όλες οι σειρές/ταινίες, οπότε είπα να το κατεβάσω να δω τι λέει.
11 επεισόδια σερί. Κοιμήθηκα κατά τις 7 το πρωί. Καλό είναι.
Μου θύμισες το στόρυ μου με το Αρμαγεδών. Ρε να με παρακαλάνε να το δούμε φίλοι και γνωστοί, όχι να τους λέω, δε τη βλέπω εγώ
αυτή την επιστημονική παρωδία με τις βλακείες.
Το είδα ένα μεσημέρι σε παλιά τηλεόραση και χωρίς καν στερεοφωνικό ήχο πιεσμένος ντε και καλά.
Ακόμα δακρύζω όταν θυμάμαι το "...that's man is not a salesman...that's your daddy..." και το "...Astronauts..."
http://www.youtube.com/watch?v=CjNxUguxwjU&feature=related
γαμώτι, πάλι τα ίδια τώρα που το ξανάδα...
universalgr1
09/04/2012, 08:54
Ποιος είχε τα φαεινή ιδέα να προτείνει το Sherlock;;;
Ποιος είχε τα φαεινή ιδέα να προτείνει το Sherlock;;;
Τι θα γίνει τώρα;;;; πότε θα'χουμε νέα επεισόδια;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;;;;
:a02: :a018:
:a37:
nikos_abel
09/04/2012, 18:36
2013 με το καλό. Άσε, πίκρα...
karellen
09/04/2012, 20:18
Μου θύμισες το στόρυ μου με το Αρμαγεδών. Ρε να με παρακαλάνε να το δούμε φίλοι και γνωστοί, όχι να τους λέω, δε τη βλέπω εγώ
αυτή την επιστημονική παρωδία με τις βλακείες.
Το είδα ένα μεσημέρι σε παλιά τηλεόραση και χωρίς καν στερεοφωνικό ήχο πιεσμένος ντε και καλά.
Ακόμα δακρύζω όταν θυμάμαι το "...that's man is not a salesman...that's your daddy..." και το "...Astronauts..."
http://www.youtube.com/watch?v=CjNxUguxwjU&feature=related
γαμώτι, πάλι τα ίδια τώρα που το ξανάδα...
'Εχεις παρατηρήσει σ' αυτές τις αμερικανιές (Αρμαγγεδών,Indipendence Day,κλπ) πως όταν μιλάει ο Πρόεδρος(με κεφαλαίο) όοολη η υφήλιος από το Ουλάν Μπατόρ μέχρι τα νησιά του Πάσχα είναι στημένη στους δέκτες και τον παρακολουθεί
απνευστί ενώ μια πατριωτική μουσική υφέρπει στα μεγάφωνα; :D
nikos_abel
09/04/2012, 20:48
Πραγματικά δε με πειράζει. Οι ταινίες αυτές ούτως ή άλλως απευθύνονται στο Αμερικανικό κοινό πρώτα και μετά ως προπαγάνα στους υπόλοιπους.
Πολλές φορές τους ζηλέυω για τη π'ιστη και το πατριωτισμό τους τους αμερικλάνους, αλλά είναι κουβέντα για άλλο θρεντ :a014:
chr1s_86
09/04/2012, 20:51
'Εχεις παρατηρήσει σ' αυτές τις αμερικανιές (Αρμαγγεδών,Indipendence Day,κλπ) πως όταν μιλάει ο Πρόεδρος(με κεφαλαίο) όοολη η υφήλιος από το Ουλάν Μπατόρ μέχρι τα νησιά του Πάσχα είναι στημένη στους δέκτες και τον παρακολουθεί
απνευστί ενώ μια πατριωτική μουσική υφέρπει στα μεγάφωνα; :D
Ναι κι αν θυμάμαι καλά είναι παντού μέρα :lol::lol::lol:
karellen
09/04/2012, 20:59
Ναι κι αν θυμάμαι καλά είναι παντού μέρα :lol::lol::lol:
:lol::lol:
nikos_abel
09/04/2012, 21:28
Αφού ο χρόνος είναι σχετικός βρε
Cpt. Haddock
10/04/2012, 07:51
Αφού ο χρόνος είναι σχετικός βρε
...με την ταχυτητα και το συστημα αναφοράς του παρατηρητη... :smokin:
nikos_abel
10/04/2012, 12:38
...με την ταχυτητα και το συστημα αναφοράς του παρατηρητη... :smokin:
Θες να κάτσω να το αναλύσω δηλαδή;
Έχω πλέον ίντερνετ πάλι (http://www.youtube.com/watch?v=wQKKj_qeOBQ):D
karellen
10/04/2012, 17:47
...με την ταχυτητα και το συστημα αναφοράς του παρατηρητη Roland Emmerich... :smokin:
Να προσθέσω..
Cpt. Haddock
10/04/2012, 17:50
nikos_abel
01/06/2012, 11:38
Game of thrones το λεπόν.
Τα δυο πρώτα επεισοδιάκια είδα μέχρι στιγμής, και το ενδιαφέρον κορυφώθηκε.
Δεν είναι "μάπα" :lol: