PDA

View Full Version : Τηλεοπτικές σειρές

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

paramedic
01/06/2012, 11:48
Game of thrones το λεπόν.

Τα δυο πρώτα επεισοδιάκια είδα μέχρι στιγμής, και το ενδιαφέρον κορυφώθηκε.

Δεν είναι "μάπα" :lol:
Οχι απλά δεν είναι μάπα αλλά είναι κορυφαίο. Θα τα παίξεις με όσα γίνονται. Του μου... το κάγκελο γίνεται εκεί πέρα σου λέω. Αστα είμαι στημένος
στα τορρεντάδικα καθε μέρα και περιμένω κάθε νέο επεισόδιο σαν η ποτάνα τον πελάτη λέμε.

Cpt. Haddock
01/06/2012, 11:54
Σιδερο, βυζι και αιμα... :smokin:

nikos_abel
01/06/2012, 12:37

Έχει και αυτόν τον κλίγκον τον καλ πως τον λένε που κάθε τρεις και λίγο μαμάει και η γυναίκα :uplate:. Άσε, σε μπελάδες με βάλατε :lol:

SoulGR
01/06/2012, 12:40
Οχι απλά δεν είναι μάπα αλλά είναι κορυφαίο. Θα τα παίξεις με όσα γίνονται. Του μου... το κάγκελο γίνεται εκεί πέρα σου λέω. Αστα είμαι στημένος
στα τορρεντάδικα καθε μέρα και περιμένω κάθε νέο επεισόδιο σαν η ποτάνα τον πελάτη λέμε.

ξημερωματα δευτερας βγαινει,μην καθεσαι αδικα και ξεροσταλιαζεις :lol::lol: καλη σελιδα με λιστες επεισοδίων --> http://www.tv.com/shows/game-of-thrones/episodes/

sniper
01/06/2012, 12:40

Aίσχος...

sniper
01/06/2012, 12:41
Έχει και αυτόν τον κλίγκον τον καλ πως τον λένε που κάθε τρεις και λίγο μαμάει και η γυναίκα :uplate:. Άσε, σε μπελάδες με βάλατε :lol:

Μην ανοιγεις κουβέντες γιατί θ' ακούσεις πράγματα που δεν θες..

Be silent!

SoulGR
01/06/2012, 12:42

αν δεν σε αρεσει η ιστορια και το βλεπεις γι αυτα τα 3,τοτε παρατατο και δες σπαρτακο (που τα σπαει επίσης ) :D:lol::lol::a014:

nikos_abel
01/06/2012, 12:48

Be silent!

Γμσε τα:a13: :pantofla::lipssealed::ZZZ:

sniper
01/06/2012, 13:01
:smokin:

260349

universalgr1
01/06/2012, 13:23
Δεν ξερω.. Εχω δει 8 επεισοδια.. Και νομιζω ο 1ος κυκλος ηταν καλυτερος..

nikos_abel
17/06/2012, 14:42

Be silent!

Τελείωσα και τη Β σαιζόν, κατάλαβα.

Τι κατάλαβα δηλαδή, από το Βορρά μας τη μΠαίφτουν τα ζόμπι, από το Νότο οι δράκοι.
Άντε περίμενε το 2013 τώρα...

Παρεπιπτόντως
Άρχισα το.....

.....Lost.

Μη πείτε ΤΙΠΟΤΑ.

universalgr1
17/06/2012, 14:53
Δεν έχεις δει lost???? :eek:

nikos_abel
17/06/2012, 16:45
Δεν έχεις δει lost???? :eek:

Περίμενα μια περίοδο που θα έχει τελειώσει και θα το πιάσω σερί.

Ελπίζω να μην απογοητευτώ, μέχρι στιγμής (μέσα 1ης σαιζόν) καταλαβαίνω γιατί κολλάει ο κόσμος.

Και δεδομένου ότι έχω δει κάτι άσχετα επισόδεια (κατά λάθος) από επόμενες σαιζόν και ξέρω μερικά περίεργα (πχ λοκ = καπνός)
έχω great expectations. :D

Επιτηδες δεν έχω διαβάσει τις διάφορες θεωρίες για το τι παίχτηκε.

universalgr1
17/06/2012, 16:56
Σε ζηλεύω.. Θα βιώσεις πολύ δυνατές τηλεοπτικές στιγμές!!

Εμείς που τους τελευταίους κύκλους τους πιάσαμε σε real time , κάθε Παρασκευή βράδυ είχαμε μάζωξη με πίτσες και μπύρες για κάθε νέο επεισόδιο!!!

Λογικά ό,τι πιο εθιστικό κυκλοφόρησε ποτέ σε σειρά...

Καλή τηλεθέαση!!! :beer:

nikos_abel
17/06/2012, 17:03
Σε ζηλεύω.. Θα βιώσεις πολύ δυνατές τηλεοπτικές στιγμές!!

Εμείς που τους τελευταίους κύκλους τους πιάσαμε σε real time , κάθε Παρασκευή βράδυ είχαμε μάζωξη με πίτσες και μπύρες για κάθε νέο επεισόδιο!!!

Λογικά ό,τι πιο εθιστικό κυκλοφόρησε ποτέ σε σειρά...

Καλή τηλεθέαση!!! :beer:

Θενκς (δεν έχω μπύρες στου άηφον)

universalgr1
18/06/2012, 16:46
Δεν ξέρω αν έχει μπει αλλά είναι πολύ καλό...

Για fan του είδους. (κι όχι μόνο..)

Death Note

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note

nikos_abel
29/06/2012, 10:48
Ρε το μΠουστη το εβραίο τον άμπρααμ. 4 επεισόδια στη σειρά να καταλήγουν στην ίδια σκηνή σα φινάλε και να μη βαριέσαι και να έχεις σε κάθε
τέλος την ίδια αγωνία....
Καταλαβαίνω γιατί ο κοσμάκης κόλλησε στο λοστ και δεν έχω προχωρήσει και πολύ ακόμη, 2η σαιζόν στη μέση:D.

universalgr1
29/06/2012, 18:29
Τυχερε.. Εχεις ακομα..
:D

dino809
10/07/2012, 14:09
Θα ήθελα, αν δεν έχει αναφερθεί πιο πάνω, να προτείνω το The Wire.

Ο,τι καλύτερο έχω δει σε αστυνομική σειρά!

fantacid
10/07/2012, 14:16
τι απατη ειναι αυτο το sons of anarchy ρε??
αλειτια γιαλιατζι :a04:
τελιωσα τη πρωτη σιζον με το ζορι κ ντιλιτ!

ξεκιναω λοστ μεχρι να βγει dexter k GoT.....

freco
10/07/2012, 14:31
Damages. http://www.directv.com/DTVAPP/content/damages
Πολύ καλό με την Glenn Close να παίρνει βραβείο ερμηνείας. Απλά άπαιχτη.
Αύριο (επιτέλους) ξεκινάει ο 5ος κύκλος στην Αμερική (και δυστυχώς τελευταίος).

nikos_abel
10/07/2012, 21:16
awake κανείς;

nikos_abel
10/07/2012, 21:32
τι θε ρε :uplate:

Awake λέμε κανείς; (http://en.wikipedia.org/wiki/Awake_(TV_series))

universalgr1
11/07/2012, 00:28
Awake λέμε κανείς; (http://en.wikipedia.org/wiki/Awake_(TV_series))

Πολυ καλη ιδεα, μετριοτατη εκτελεση,δεν πηρε το οκ για 2η σεζον..

Θα χασειs το χρονο σου..

(Ξεκινα το "The Killing". Εξαιρετικο! ) :wave2:

nikos_abel
11/07/2012, 06:11

Θα χασειs το χρονο σου..

Ο "θείος" μου το παρέδωσε ήδη, οπότε θα τηλεθεαθεί και κριθεί αναλόγως.

Εξάλλου, προς το παρόν είμαι "χαμένος" :lol:
:wave2:

turogalos
11/07/2012, 07:21
awake κανείς;

Το είδα και μου άρεσε. Και ένα μπράβο στον δημιουργό που κατάφερε να δώσει ένα τέλος στην ιστορία, αν και του είχαν ακυρώσει την σειρά.

nikos_abel
12/07/2012, 06:09
Δε μπορούσα, θα έσκαγα. Όποτε την έβλεπα μου θύμιζε κάτι και δε μπορούσα να καταλάβω τι.
Το μυστήριο λύθηκε!!!

264108264109

paramedic
13/07/2012, 14:40
Ρε το μΠουστη το εβραίο τον άμπρααμ. 4 επεισόδια στη σειρά να καταλήγουν στην ίδια σκηνή σα φινάλε και να μη βαριέσαι και να έχεις σε κάθε
τέλος την ίδια αγωνία....
Καταλαβαίνω γιατί ο κοσμάκης κόλλησε στο λοστ και δεν έχω προχωρήσει και πολύ ακόμη, 2η σαιζόν στη μέση:D.
Ακόμα έχει πολύ ψωμί να δείς αλλα να ξέρεις κάπου εκεί στην 4η-5η σεζόν κάπου χωλαίνει.

paramedic
13/07/2012, 14:41

Θα χασειs το χρονο σου..

Ωχ και είδα το πρώτο επεισόδιο και είπα "μαμώ θα είναι". Αρα δεν το συνεχίζω. Εχω βαρεθεί με τις ημιτελείς σειρές που έχω πορωθεί δεν μπορώ και άλλη.

paramedic
13/07/2012, 14:45
Και δεδομένου ότι έχω δει κάτι άσχετα επισόδεια (κατά λάθος) από επόμενες σαιζόν και ξέρω μερικά περίεργα (πχ λοκ = καπνός)
έχω great expectations. :D

Επιτηδες δεν έχω διαβάσει τις διάφορες θεωρίες για το τι παίχτηκε.
Λοκ=καπνός??? Μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα...
Χεχε δεν σου λεω άλλα.....

Πολυμήχανος
13/07/2012, 15:00
Δεν κοίταξα παλιότερες σελίδες αν έχει ήδη αναφερθεί. Αν ναι σχωράτε με.

Αξίζει όμως:

Tron Uprising.

http://youtu.be/gv5Bvr5ePOw

Με Raytraced γραφικά ο χώρος και παραδοσιακό animation οι ήρωες. Κρίνοντας από την σχεδίαση των ηρώων, μάλλον έχει βάλει το χεράκι του το τιμ που έκανε και την aeon flux παλιότερα...

Μόλις κατέβηκαν τα πρώτα 5 επεισόδια και έχει προβολή απόψε.

universalgr1
13/07/2012, 15:03

Χεχεχε.. Ή αλλιως Jeremy. Bentham..
:a13:

Ααα.. Μην ξεχιομαστε.. Απο Κυριακη εχει BREAKING BAD!!! :D

@paramedic: Καμμενος απ'το flash forward κι εσυ να υποθεσω;..

nikos_abel
13/07/2012, 15:10
Ωχ και είδα το πρώτο επεισόδιο και είπα "μαμώ θα είναι". Αρα δεν το συνεχίζω. Εχω βαρεθεί με τις ημιτελείς σειρές που έχω πορωθεί δεν μπορώ και άλλη.

Διαβάζω ότι κάνανε φινάλε πάντως

nikos_abel
13/07/2012, 15:17
Χεχεχε.. Ή αλλιως Jeremy. Bentham..
:a13:

Ααα.. Μην ξεχιομαστε.. Απο Κυριακη εχει BREAKING BAD!!! :D

Μόνο;

Kyle XY

Firefly :a23::a23::a23:

The 4400

Jericho :a23::a23::a23:

freco
13/07/2012, 15:25
...

Join the line. Μ2.

paramedic
13/07/2012, 16:09
Μόνο;

Kyle XY

Firefly :a23::a23::a23:

The 4400

Jericho :a23::a23::a23:

Και Stargate Universe να προσθέσω(δεν ηταν τέλος αυτό αλλα κουκούλωμα γιατι δεν θα επαιζε την επόμενη χρονιά).

Εγω πάλι εστω και πολύ καθυστερημένα ξεκίνησα να βλέπω Supernatural.
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί(Σιγα μη δεν έχει προταθει) το Big Bang Theory. Είμαι φανατικός οπαδός του Sheldon Cooper!! BAZINGA!!

nikos_abel
13/07/2012, 17:49
Πολύ καλό το SGU, λίγο Galactica και καλά, αλλά προς το τέλος με το θόρυβο του υπόβαθρου και τον Ρόμπερτ Κάρλαϊλ να κεντάει
πήγε τζάμπα η σειρά.
Και κόψανε και τις τηλεταινίες που θα βγάζανε, και για το SG-1 και για το SGA.
Τέλος πάντων, ευτυχώς θα τα ξαναδώ πάλι από την αρχή όλα με το γυιό μου😜

nio1981
14/07/2012, 15:31
http://www.sport-fm.gr/article/566356

nikos_abel
23/07/2012, 10:12
Ακόμα έχει πολύ ψωμί να δείς αλλα να ξέρεις κάπου εκεί στην 4η-5η σεζόν κάπου χωλαίνει.

Ππρια χωλαίνει, αν περιμένεις μια (ή 2) βδομάδες για να δεις το επόμενο, φυσικά και ξενερώνεις όταν τελειώνει σε 42 λεπτά.

Άμα όμως βλέπεις 2 - 3 στη σειρά και περιμένεις τη συνέχεια το επόμενο βράδυ, δε χωλαίνει ή προλαβαίνεις να βαρεθείς καθόλου.

Είμαι πολύ τυχερός που δεν το είδα τότε

Α. Είμαι στο μέσο της 5ης περίπου, μη ξεσκιτήτε στα σπόιλερ ρε!!!:lol:

paramedic
23/07/2012, 14:05
Οχι ρε συ δεν στο χαλάμε τι να λέμε τώρα οτι στο τέλος ο κ.....ν... β.... τ... δ.... τ.... σ....... γι....α γ... το τ.. εχ..........!!!

paramedic
23/07/2012, 14:08
Να προτείνω και το "The River" για τους λάτρεις το παράξενου. Είδα την πρώτη σεζόν και μου άρεσε πάρα πολύ.

universalgr1
23/07/2012, 22:47
http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y

Teaser full-length στην Comic-con.. :a23::a23:

nikos_abel
25/07/2012, 13:09
Προσοχή, σπόιλερ.

Ξέρω γιατί ο Harold Finch στο Person of Interest είναι έτσι σακατεμένος.

Από το ξύλο που έχει φάει ο Michael Emerson στο Lost :lol:

ego_o_idios
25/07/2012, 13:31
Τέτοιο θέμα παίζει πουθενά;

Γιατί έχω πιάσει το Dexter και έχω ευχαριστηθεί μετά από πολύ καιρό μια σειρά που δεν ξέρω τι
θα γίνει από τα 1α 10 λεπτά.....

minima pros tous (gamoto pos tous lene aftous tous malk...pou kanoun epoptia sto forum kolisa....) a moderators ?:rolleyes:
sosta to ipa malon.
lipon afton edo ton fousti ton parakolou8o sinexia anigi thread me malakies i geoulas ine i komotria i ton perni genikos protino tin diagrafi tou giati exi kani to moto gr san ton ksirismeno kolo tou

ke empasi periptosi mori niko
mori treli 8a ton paris pos kanis etsi...

8a diagrafi par afta to sintomotero:a016::a015::a41::boxing:

argiris34
07/08/2012, 08:23
http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y

Teaser full-length στην Comic-con.. :a23::a23:

αμα βρειτε χρονο διαβαστε και το comic, η σειρα παιρνει αλλους δρομους αλλα η κεντρικη ιδεα ειναι η ιδια με τους χαρακτηρες αρκετα εως πολυ σκληροτερους στο comic και ακολουθει το μοτιβο σεζον και book οπου βοοκ περιπου 12 τευχη υπαρχει σε διαφορους "θείους" η στην πρωτοπορία κτλ μεταφρασμενο

ως προς το GOT περσι που ειδα την 1η σαιζον τελος ιουνιου μονορουφι επιασα και τα βιβλια 4 1/2 σε ενα καλοκαιρι το τελευταιο μισο μολις το τελειωσα πιο πιστη μεταφορα βιβλιου δεν εχω ματαξαναδει εκτος απο το love story loras tyrel και μικρου baratheon οπου στο βιβλιο δεν παιζει αναμενονται αλλα δυο βιβλια για την ολοκληρωση του επους αρα θα παρει μινιμουμ αλλα 5 χροννια αναλογα με τα κεφια του martin ελπιζω να μην παθει τιποτα (γιατι καπου που τον πηρε το ματι μου εινια και 150 κιλα (ιδιος ο τσουρινακης ρε αδερφε)) και μας αφησει στη μεση

universalgr1
07/08/2012, 11:57
... πιο πιστη μεταφορα βιβλιου δεν εχω ματαξαναδει...

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!

ελπιζω να μην παθει τιποτα (γιατι καπου που τον πηρε το ματι μου εινια και 150 κιλα (ιδιος ο τσουρινακης ρε αδερφε)) και μας αφησει στη μεση..

:lol::lol:

nikos_abel
08/08/2012, 11:34

Αστοδιάολο, κάτι σκηνές είχα δει μόνο από ένα επεισόδειο που ήταν ο Μπεν με τον Λοκ=Smoke
και το ρημάδι ήταν το πρότελευταίο της σειράς...που να το ήξερα.

Αναμονή για σήμερα-αύριο το at last the last of lost....

Ελπίζω να μη πετάω :tomates: στο τέλος

nionio$
08/08/2012, 14:48
ξεκινησα με prison break
ειδα lost
games of thrones :a013:
sons of anarchy :a23::a23::a23::rockon:
περιμενω την 5 season πως και πως...
και εχω να πω τα καλυτερα για τη μια μονο season που κυκλοφορησε απο
το flash forward πολυ καλο...
αντε να χειμωνιασει να λιωσουμε παλι...:eyepop::a8:

αααα μη ξεχασω αρχιζω τωρα και το breaking bad:a014:

paramedic
08/08/2012, 19:48
ξεκινησα με prison break
ειδα lost
games of thrones :a013:
sons of anarchy :a23::a23::a23::rockon:
περιμενω την 5 season πως και πως...
και εχω να πω τα καλυτερα για τη μια μονο season που κυκλοφορησε απο
το flash forward πολυ καλο...
αντε να χειμωνιασει να λιωσουμε παλι...:eyepop::a8:

αααα μη ξεχασω αρχιζω τωρα και το breaking bad:a014:

Με το Breaking Bad θα κολλήσεις είναι γαμάτο το πως εξελίσσεται κάποιος σε κάποιον που δεν το περιμένεις απο το πουθενά.
Δεν σου λέω τι και πως για να μην σου αποκαλύψω πράγματα.
Αν σου αρέσουν τα ζόμπια δες και το The Walking Dead.

nikos_abel
08/08/2012, 20:53
ξεκινησα με prison break

Τελικά ενώ το είδα μέχρι και τη τέταρτη σαιζόν, στη πέμπτη το έκοψα μετά από 5-6 επεισόδια.
Τι έγινε εν τέλη, έλεγε μέχρι τέλους;
Διάβασα ότι το φινάλε αποζημείωσε τους υπομονετικούς.

universalgr1
09/08/2012, 00:01
Τελικά ενώ το είδα μέχρι και τη τέταρτη σαιζόν, στη πέμπτη το έκοψα μετά από 5-6 επεισόδια.
...

Λίγο δύσκολο ρε Νικ.. μιας και η σειρά είχε 4 σεζόν.. :lol::lol:

BLiTzER
09/08/2012, 01:59
Τελικά ενώ το είδα μέχρι και τη τέταρτη σαιζόν

Και πολύ άντεξες. Ήδη από τη 2η είχε γίνει απίστευτα κουραστικό.

Εγώ ξεκίνησα ReGenesis πριν λίγες μέρες. Σειρά του 2004 μεν, πολύ καλή δε. Είμαι ήδη 3η season, από τις 4 που κράτησε. Αν γουστάρετε τρομοκρατία/επιστήμη concepts, ψάξτε το.

nikos_abel
09/08/2012, 06:33
Λίγο δύσκολο ρε Νικ.. μιας και η σειρά είχε 4 σεζόν.. :lol::lol:

Εχεις δίκιο, η 3η ήταν των 13 επεισοδίων που τη κοπάνησε από το μπουντρούμι στη (που ήταν, εκουαδόρ; ) για να βρει το φονιά της γκόμενας
και η 4η που τους μάζωξε ο William Fichtner να κάνουνε κάτι, δε θυμάμαι τι :lol:.

William Fichtner. Φατσάρα ο πστς. Μου θύμισε και μια άλλη αδικοκομμένη σειρά που είχε και ωραίο κλιφτσέηντζερ στο τέλος της σαιζόν.
Αμερικανιά αλλά καλούτσικη.

Invasion (http://en.wikipedia.org/wiki/Invasion_(TV_series))

nikos_abel
09/08/2012, 06:45
Εγώ ξεκίνησα ReGenesis πριν λίγες μέρες. Σειρά του 2004 μεν, πολύ καλή δε. Είμαι ήδη 3η season, από τις 4 που κράτησε. Αν γουστάρετε τρομοκρατία/επιστήμη concepts, ψάξτε το.

Καιρό στα υπόψιν, δε αξιώθηκα ακόμα να το "αγοράσω".

Αφού σου αρέσει αυτό το στυλ προτείνω ανεπιφύλακτα Eleventh Hour

(http://en.wikipedia.org/wiki/Eleventh_Hour_(UK_TV_series))
Επίσης και (τι να κάνουμε, οι αμερικανιές κρατάνε περισσότερα επεισόδια) η Αμερικάνικη εκδοχή του.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Eleventh_Hour_(U.S._TV_series))Καλή είναι,περνάει ευχάριστα η ώρα.

universalgr1
09/08/2012, 07:55
...και η 4η που τους μάζωξε ο William Fichtner να κάνουνε κάτι, δε θυμάμαι τι :lol:

To ιδιο έπαθα για διαφορετικους λόγους..

Ξεκίνησα 4η σεζόν και στο 5ο επεισόδιο έφαγα ένα καρα-spoiler απ'τον κολλητό μου και τη σταμάτησα.
Εκτοτε δεν την ξανάπιασα ποτε...

Άντε.. θέλω εντυπώσεις από το finale του lost.

nikos_abel
09/08/2012, 08:16
To ιδιο έπαθα για διαφορετικους λόγους..

Ξεκίνησα 4η σεζόν και στο 5ο επεισόδιο έφαγα ένα καρα-spoiler απ'τον κολλητό μου και τη σταμάτησα.
Εκτοτε δεν την ξανάπιασα ποτε...

Άντε.. θέλω εντυπώσεις από το finale του lost.

Το φυλάω για να έχω χρόνο να το δω απερίσπαστος το ΣΚ.

nionio$
09/08/2012, 13:33
Με το Breaking Bad θα κολλήσεις είναι γαμάτο το πως εξελίσσεται κάποιος σε κάποιον που δεν το περιμένεις απο το πουθενά.
Δεν σου λέω τι και πως για να μην σου αποκαλύψω πράγματα.
Αν σου αρέσουν τα ζόμπια δες και το The Walking Dead.

Το prison break καλο ηταν λιγο κουραστικο βεβαια,εμπα εβγα στη φυλακη:tomates:
οσο για το breaking bad εχω ακουσει τα καλυτερα,8α κατεβασω και τοwalking dead να δω τι λεει
εχουμε χειμωνα καλο μπροστα μας!!:a33::hypnotize:hypnotize:hypnotize

universalgr1
09/08/2012, 14:07
Breaking Bad ξεκινάει χλιαρά, αλλά οσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο!!

Προσωπικά πιστέυω η μοναδική τηλεοπτική σειρά που δεν έκανε καθολου κοιλιά.. αλλά αντίθετα κάθε σεζον ήταν και πιο γ@ματη από την προηγούμενη!!!

Τη συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα!!! Οπως και το ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΟ walking dead!!! :beer:

(Μήπως να γίνω συνδρομητής στο AMC ;; :D )

nionio$
09/08/2012, 15:08
(Μήπως να γίνω συνδρομητής στο AMC ;; :D )

εχω φτιαχτει λεμε τωρανες:lol:
θα παω να κατεβασω και τη δευτερη season κ μολις γυρισω απο 15αυγουστο,θα παρω πολλους χυμους πατατακια μπυρες
και θα κανω να βγω απ το μπουντρουμι κανα 15ημερο...:a014::hypnotize

nikos_abel
12/08/2012, 13:54
Οχι ρε συ δεν στο χαλάμε τι να λέμε τώρα οτι στο τέλος ο κ.....ν... β.... τ... δ.... τ.... σ....... γι....α γ... το τ.. εχ..........!!!

Κουοτάρω εσένα αν και απευθύνεται σε όλους τους καμμένους.

Το κράξιμο βέβαια το χρειάζεται και μόλις γυρίσω από τις διακοπές θα του αφιερώσω ένα κειμενάκι.
Προς το παρόν το βαθμολογώ (με άριστα το 10) με 5.

10 άριστα στην ανάπτυξη χαρακτήρων, στις ερμηνείες (η εξαίρεση του Τζάκαρου στις πρώτες σαιζόν
που δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι κομπάρσος συγχωρείται, όπως και η ναζιάρα χαζοκέιτ
που σε αποζημειώνει με τα γδυσί...ντυσίματά της), στην αγωνία, στις ναντροπές και στο φίλινγκ γενικά.
Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο δεν άντεχες να περιμένεις το επόμενο.

Κουλούρα με τόνο όμως παίρνει στο στόρυ. Εντάξει, και καλά "σειρά χαρακτήρων" και κάτι τέτοια από τους
φανατικούς δε με πείθουν. Και το Γκαλάκτικα (το καινούριο) σειρά χαρακτήρων και καλά ήτανε, αλλά στο
τελείωμα της ικανοποίησε αρκετά σχεδόν κάθε σκαιφαιόβιο με την ελαφρώς ανεπτυγμένη φιλισοφικοθρησκευτική του
άποψη.

Το λοστ μόνο του (οι σεναριογράφοι του δηλαδή) μετά το τέλος της 1ης σαιζόν σήκωσαν τον πήχη πολύ ψηλά
και οι ανάπτυξή του ήταν τόσο έξυπνη που σε καμμία περίπτωση δε θα περίμενα να μην έχουν στο μυαλό τους
από τη αρχή ένα πολύπλοκο σύμπαν που να εξηγεί επαρκώς όλα τα επιστημονικά ευτράπελα που είδαμε.

Αν το κόβανε στη 1η σαιζόν και τα άφηνε έτσι όλα αναπάντητα, θα το έτρωγα ως αδικοκομμένο με πολλά
που θα είχε να πει.
Αλλά είχαν όλο το χρόνο να σκεφτούν κάτι φοβερό και τελικά δε μας είπαν τίποτα απολύτως.

Υ.Γ. 1
Το Φριντζ είναι αρκετά πιο συμμαζεμένο αλλά με φοβίζει πλέον ότι και αυτό δεν έχει κάποια κατάληξη.

Υ.Γ. 2
Επίσης, τώρα με τρομάζει το γεγονός ότι ο Τζέι Τζέι έχει πιάσει στα χέρια του το Σταρ Τρεκ.

Υ,Γ. 3
Θα έλεγα αυτό

"Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. "

αλλά πραγματικά, όποιος αφιέρωσε 6 χρόνια να το παρακολουθεί πραγματικά θα πρέπει να σπάστηκε πολύ περισσότερο από μένα.

Αν και από την άλλη πλευρά,ένας φίλος είπε :

Είμαι τρομερα συγκινημενος και στεναχωρημενος που τελειωσε το λοστ........τοσα χρονια μου προσφερε απιστευτα μυστηρια και συγκινησεις.........

Προσωπικα πηρα ολες τις βασικες απαντησεις που ηθελα και με καλυψαν απολυτα........παντα στη λογικη οτι προκειται για μια ''μυθολογια'' και οχι η κοσμοθεωρητικη αποψη μιας θρησκειας.......και βεβαια το πλεον βασικο ερωτημα ειναι το εξης.........

Τι ηταν το νησι????

Αν δεχτεις αυτο, ολες οι υπολοιπες απαντησεις ερχονται μετα μονες τους........το νησι ηταν το φως.......μια ''δυναμη'' περα απο την ανθρωπινη λογικη, που ειχε τη δυνατοτητα να δημιουργει smoke monsters, να κανει ανθρωπους να μην γερνανε και να τους προσφερει αθανασια, να θεραπευει τον καρκινο, να κανει παραλυτους να περπατανε, στηρους να γεννανε, να μετακινειται στον χρονο και τον χωρο.......εδινε τη δυνατοτητα στον προστατη του να μεταφερεται στον εξω κοσμο και να επεμβαινει στις ζωες των ανθρωπων........πώς και γιατι τα εκανε ολα αυτα?????....πώς και ποτε δημιουργηθηκε????....δεν ξερω ουτε εγω, ουτε οι παραγωγοι.......ειναι κατι ''θεικο'' που δεν μπορουμε να το συλλαβουμε με την ανθρωπινη φυση μας, οποτε δεν εχει καν νοημα να μας το εξηγησουν........

Τωρα για τους υπολοιπους που θελανε να ανακαλυψουν πως δημιουργηθηκε το smoke monster τι να πω......δλδ αν μας πασαρανε εντελως ατεκμηριωτες επιστημονικες εξηγησεις θα σας καλυπτανε????.....αν λεγανε οτι δημιουργηθηκε απο ενα αποτυχημενο επιστημονικο πειραμα, ή διναν μια ηλιθια επιστημονικη εξηγηση για τη μετακινηση του νησιου στο χρονο, ή οτι ο λοκ περπατησε απο την πτωση του αεροπλανου, ή οτι ο τζιν εκανε παιδι και η ροουζ θεραπευτηκε λογω του κλιματος του νησιου, θα ηταν ολα καλα??????

Η απαντηση που πηραμε ηταν αυτη που ειχαν οι παραγωγοι απο την αρχη στο μυαλο τους και η μονη που θα μπορουσε να δωθει και να εξηγησει τις ιδιοτητες του νησιου........It is a place where miracles happen.........Η λογικη σε φτανει ως ενα σημειο, μετα χρειαζεται a leap of faith...........Απο την πρωτη σεζον αυτα μας λεγανε..........

bafana31, ποστ στο greektvsubs
Τι να πεις, το θέμα είναι ότι πάντα θα είναι υπό κουβέντα.

fantacid
13/08/2012, 12:22
το λοστ ξεκινησε με πολυ δυνατη πρωτη σεζον, αντε κ δευτερη...
απο τη τριτη κ μετα αρχισε να εχει εκνευριστικα "λαθη" κ κενα.....

ασχετο,
εχει δει κανεις το σοπρανος?
μεχρι τωρα δε το εχει αναφερει κανεις.....

Mariner
13/08/2012, 12:25
εχει δει κανεις το σοπρανος?
μεχρι τωρα δε το εχει αναφερει κανεις.....

Έπος είναι και ίσως η σειρά με την καλύτερη σκηνή τελιώματος :) Εύκολα μέσα στο τοπ5 σειρών που έχω δει (με κορυφή το The Wire)

mplah
13/08/2012, 12:58
κανας meth-head κολημενος Με breaking bad εδω ? το τελευτεο dead freights απλα δεν υπαρχει...

fantacid
13/08/2012, 13:55
κανας meth-head κολημενος Με breaking bad εδω ? το τελευτεο dead freights απλα δεν υπαρχει...

xmmmm.. δε το ηξερα αλλα φαινεται ενδιαφέρoν με μια πρωτη googl-ια.....

θα μπει στη λιστα!

paramedic
13/08/2012, 17:38
Μπα δε νομίζω να βρείς κανέναν. ALL HAIL THE KING...HEISENBERG!!!

nikos_abel
10/09/2012, 11:18
The Event (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Event).

Για όποιον θέλει (πάλι) να εκνευριστεί με μια κομμένη σειρά από τη 1η σαιζόν.

Δυνατή (εώς πολύ δυνατή) αρχή, κάνει μια κάποια κοιλιά προς το τέλος αλλά
με μεγάλη αγωνία του τι θα γίνει στη 2η. Ναι, αυτή που ποτέ δεν θα βγει.

Sapadak
10/09/2012, 11:24

Εχεις δικιο αυτη τη ξεχασα :lol:

Ξεκινησε Promising αλλα μας αφησε στα κρυα του λουτρου

For the last couple of years NBC has been in trouble and last May they picked up The Event, a new scripted conspiracy thriller television series with the hope it would draw a lot of viewers. The premiere episode was seen by more than 10 million viewers but sadly the ratings dropped every week, and then NBC decided it was time for a long 3 month (!) hiatus… of course at that time they knew the viewers would not return and as you can see below, they indeed didn’t return. With the most recent episodes just getting a 1.2 adults 18-49 rating, it’s not looking good for the show.

Our prediction: The Event will be cancelled

Επίσης
Counting Cars (http://en.wikipedia.org/wiki/Counting_Cars) αν και ξεγελαει ο τιτλος βελτιωνουν παντως τυπου οχηματα (μοτο, φορτηγακια, σκαφη κτλ)

universalgr1
10/09/2012, 12:19
Revolution!!!

http://www.imdb.com/title/tt2070791/

Μια νέα ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ post-apocalytptic σειρά του μετρ του είδους JJ Abrams..
κάνει πρεμιέρα στις 17/9, αν και ο πιλότος διέρρευσε ήδη σε γνωστούς tracker..

Και ΝΑΙ!! Το "ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ" ήταν ειρωνικό!!! :lol::lol:

nikos_abel
10/09/2012, 12:44
Revolution!!!

http://www.imdb.com/title/tt2070791/

Μια νέα ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ post-apocalytptic σειρά του μετρ του είδους JJ Abrams..
κάνει πρεμιέρα στις 17/9, αν και ο πιλότος διέρρευσε ήδη σε γνωστούς tracker..

Και ΝΑΙ!! Το "ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ" ήταν ειρωνικό!!! :lol::lol:

Εεεε, τελειώνει και το ΦριτΖ, κάτι πρέπει να κάνει ο άνθρωπΑς ο Τζέι Τζέι, να πεινάσει;

Α ναι. Και σε σχέση με το Λοστ...

We have to go back βρε JJ
we have to go back σου λέω.....

universalgr1
10/09/2012, 14:32
Δεν νομίζω να φτάσει ποτέ καμία σειρά το φαινόμενο Lost..

Σε κάποια φάση είχε γίνει event στο σπίτι Παρασκευές βράδυ με πίτσες και μπύρες.. (Δεν έφταναν οι Τετάρτες με το Champions League.. :lol: )

paramedic
13/09/2012, 06:33
Δεν νομίζω να φτάσει ποτέ καμία σειρά το φαινόμενο Lost..
Πολύ καλό το LOST αλλά θαρρώ οτι η καλύτερη σειρά που έχω δει μέχρι τώρα( και με πλοκή που ακόμα και το LOST μπροστά του
είναι ίσως λίγο πίσω) είναι το BREAKING BAD.

nikos_abel
13/09/2012, 07:00
Ο Νίκος εννοεί το "φαινόμενο", όχι τη ποιότητα. Και αν μπεις σε φόρα με σειρές, θα δεις πως κουβεντιάζανε
θεωρητικοί φυσικοί με χαρτορίχτες και γιατροί με ξανθιές γραμματείς για το τι παίζει με τα μυστήρια.

Ο Χάϊζενμπεργκ μαμεί, αλλά το λογαριασμό θα τον βγάλουμε στο τέλος.

Γιατί πολλοί δικαιολογούν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τελείωμα του Λοστ λες και αυτοί φταίγανε
που ΠΟΤΕ δεν υπήρχε μια αξιόλογη λύση στο μυαλό των σεναριογράφων.

Το ταξίδι (που ήταν ομολογουμένως υπέροχο) δε λέει τίποτα για μια σειρά που βασίζεται
σε μυστήρια αν τα μυστήρια δεν λύνονται στο τέλος έξυπνα.

universalgr1
13/09/2012, 07:57
Ο Νίκος εννοεί το "φαινόμενο", όχι τη ποιότητα.

Ακριβώς αυτό! Μιλάω για το παγκόσμιο impact που είχε το Lost.
Μέχρι και 2 θείες που έχω στο χωριό είχαν κολλήσει με δαύτο.. :lol:

Όσον αφορά την ποιότητα θεωρώ σίγουρα 2-3 σειρές ανώτερές του.

Kαι το Breaking Bad είναι μία από αυτές! :beer:

Άσχετο: Ξεκίνησα το Damages,τελείωσα και τον πρώτο κύκλο. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής!!

http://www.imdb.com/title/tt0914387/

nikos_abel
13/09/2012, 08:30
Άσχετο: Ξεκίνησα το Damages,τελείωσα και τον πρώτο κύκλο. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής!!

Το έχω υπόψιν :beer:

Ξεκίνησα και αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Continuum_(TV_series)
Μέχρι το 5ο επεισόδιο απλά το έβλεπα με υπομονή.
Στο 6ο ανέβηκε απότομα.
Ταιριάζει και στο "Φιλελεύθεροι vs αριστεροί" :lol:

Joyrider
13/09/2012, 08:42
Έχει δει κανείς αυτήν την σειρά;
http://www.imdb.com/title/tt1821681/

Στα πρώτα 2-3 επεισόδια θυμίζει λίγο τούτο:
http://www.imdb.com/title/tt0115163/
αλλά τώρα στο έκτο που έφτασα ανέβηκε το ενδιαφέρον.

Νομίζω την έχω ξαναναφέρει αλλά έριχνα πολύ γέλιο μικρός με αυτήν:
http://www.imdb.com/title/tt0212671/

Να εκφράσω και μια απορία: πως τις καταβροχθίζετε έτσι τις σειρές ρε παιδάκι μου; :lol:

freco
13/09/2012, 08:43
...

Πάρα πολύ καλό. Χτες ήταν το τελευταίο επεισόδιο στην Αμερική. Πέμπτη σαιζόν επεισόδιο 10. Τέλος.

nickald
13/09/2012, 08:44

Μεγαλη ηττα αυτη η σειρα...... ενω ηταν πολλα υποσχομενη...

Την ιδια ηττα εφαγα με το Jericho που το σταματησανε στην 1,5 σεζον.....

mouse112
13/09/2012, 08:52
Breaking Bad.
Τρελό κόλλημα (υπάρχουν και κανα δυό επεισοδιάκια που βαριέσαι).

nikos_abel
13/09/2012, 08:58
Μεγαλη ηττα αυτη η σειρα...... ενω ηταν πολλα υποσχομενη...

Την ιδια ηττα εφαγα με το Jericho που το σταματησανε στην 1,5 σεζον.....

Καλά, το Jericho ήταν από τις καλύτερες έβερ. Πάλι καλά που τη κόψανε όμως μη τελείωνε σα το λοστ :a01:

jorgevaldano
13/09/2012, 09:15
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε 26 σελίδες, το "The Wire" είναι ποιοτικότατη σειρά.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire_%28TV_series%29

universalgr1
13/09/2012, 11:52
Νομίζω την έχω ξαναναφέρει αλλά έριχνα πολύ γέλιο μικρός με αυτήν:
http://www.imdb.com/title/tt0212671/

Ο πατέρας της σειράς είναι ο πρωταγωνιστής του BREAKING BAD!!! (Aγνώριστος... ) :uplate:

Να εκφράσω και μια απορία: πως τις καταβροχθίζετε έτσι τις σειρές ρε παιδάκι μου; :lol:

Ας είναι καλά η Ελληνική τηλεόραση που δεν έχει τίποτε άλλο παρά σκουπίδια.. Τι άλλο να δεις;; :(
Άσε που είναι μερικές είναι τόσο καλές παραγωγές που δεν μπορείς παρά να κολλήσεις.. :beer:

universalgr1
13/09/2012, 11:53
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε 26 σελίδες, το "The Wire" είναι ποιοτικότατη σειρά.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wire_%28TV_series%29

Μου την έχουν προτείνει άπειρες φορές.. Κάποια στιγμη θα την ξεκινήσω.. :beer:

jorgevaldano
13/09/2012, 11:55
Τις σειρές τις καταβροχθίζουμε γιατί τις κατεβάζουμε από το δίκτυο, οπότε τα επεισόδια έρχονται ανά δεκάδες και όχι ένα την εβδομάδα...

Joyrider
13/09/2012, 12:06
Ο πατέρας της σειράς είναι ο πρωταγωνιστής του BREAKING BAD!!! (Aγνώριστος... ) :uplate:

Ας είναι καλά η Ελληνική τηλεόραση που δεν έχει τίποτε άλλο παρά σκουπίδια.. Τι άλλο να δεις;; :(
Άσε που είναι μερικές είναι τόσο καλές παραγωγές που δεν μπορείς παρά να κολλήσεις.. :beer:
Εγώ είχα την ανάποδη αντίδραση: πως έγινε αυτός έτσι :lol:

268150

Να βάλω και ένα σαιτ που βλέπεις σειρές και ταινίες ονλάιν χωρίς κατέβασμα σε περίπτωση που δεν το ξέρει κάποιος.
http://online-filmer.blogspot.gr/

Το πως τις καταβροχθίζετε πήγαινε στο ότι είστε πολύ γρήγοροι. :vroum:

universalgr1
13/09/2012, 12:32
Να βάλω και ένα σαιτ που βλέπεις σειρές και ταινίες ονλάιν χωρίς κατέβασμα σε περίπτωση που δεν το ξέρει κάποιος.
http://online-filmer.blogspot.gr/

Eίσ' ωραίος!!! :beer: :beer:

paramedic
13/09/2012, 14:35
Το GRIMM το βλέπει κανένας? Ξεκίνησα και ψιλοκόλησα. Επίσης είδα και το πρώτο επεισόδιο του REVOLUTION που αναφέρθηκε πιο πάνω(υποτίθεται οτι βγαίνει στις 17 αλλά ήδη κυκλοφορεί). Καλή ιδέα αλλα δεν ξετρελάθηκα κιόλας με το επεισόδιο. Αντε να χειμωνιάσει να βγεί τίποτα καλό γιατί αρχίζω και στερεύω. Κάνω και μαραθώνιο στο Two & 1/2 Men με 3-4 επεισόδια κάθε φορά για να περνάει η ώρα ευχάριστα. Α είδα και όλη την ζεζόν της νέας σειράς του Charlie Seen το Anger Management. Καλό είναι και με αρκετή πλάκα αν και οι ομοιότητες με το Two & 1/2 Men είναι ολοφάνερες.

camen
13/09/2012, 16:41
Βreaking bad ,μιλαμε για τρελο κολλημα...:eek: Αν εξαιρεσεις 1-2 επεισοδια,ειδικα το ενα που κυνηγουσαν μια μυγα,οοολα τα υπολοιπα ηταν τουμπανα.
Το ειδα μονοκοπανια κ περιμενω τα υπολοιπα 8 τελευταια επεισοδια...:wave2:

project.breeze
19/09/2012, 17:16
Επειδή βλέπω ότι πέφτει τρελλό κάψιμο με τις σειρές. Ε Δ Ω (http://karfo.gr/freetime/tainies-seires/tvseriespremieres/) θα βρείτε πλήρες πρόγραμμα με τις ημερομηνίες της πρεμιέρας όλων των σειρών,άντε και καλό κάψιμο!

teogtp
26/09/2012, 12:25
Αυτο το εχει δει κανενας?Προσεγμενο anime με "διαφορετικους"χαρακτηρες!!http://www.dailymotion.com/video/xnnqyh_cat-shit-one-the-animated-series-apocalypse-meow-2010-trailer-sasahara-kazuya_shortfilms?search_algo=2

srxakias junior
02/10/2012, 22:58
http://www.youtube.com/watch?v=_mtUcd_ApDM

R.I.P.

nikos_abel
17/11/2012, 12:11
Misfits σαιζόν 4

Είδα (σχεδόν όλο) το 1ο επεισόδιο. Δεν.....
Θα κάνω μια προσπάθεια αν κάποιος μου πει ότι κάτι άλλαξε προς το καλό....

paramedic
17/11/2012, 12:33
Ειχα αναφερθεί στο Grimm και συνεχίσω λέγοντας οτι γίνεται όλο και καλύτερο!! Είμαι στην 2η σεζόν και περιμένω να βγει
πως και πως καινούργιο επεισόδιο.
Επίσης ξεκίνησα το ARROW. Μάλλον θα κολλήσω και αυτό. Σταθερές αξίες το Walking Dead. Θα ξεκινήσω και το 666 park avenue.

calmen
17/11/2012, 16:07
Misfits σαιζόν 4

Είδα (σχεδόν όλο) το 1ο επεισόδιο. Δεν.....
Θα κάνω μια προσπάθεια αν κάποιος μου πει ότι κάτι άλλαξε προς το καλό....
επεσε πολυ αποτομα αυτη η σειρα!

timotas
17/11/2012, 16:34
δεν ειμαι σιγουρος αν αναφερθηκε αλλα αξιζει ο κοπος να δειτε και το νεο Last Resort αμερικλανια βεβαια αλλα με ενδιαφερον σεναριο...

paramedic
17/11/2012, 23:59
Νεο κόλλημα: 666 Park Avenue. Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια ήδη. Πρωταγωνιστής ο John Lock του LOST!!

nikos_abel
18/11/2012, 10:54
Νεο κόλλημα: 666 Park Avenue. Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια ήδη. Πρωταγωνιστής ο John Lock του LOST!!

Ναι ε;

Το κόψανε :lol:

On November 16, 2012, ABC announced that the series had been canceled, and will finish its thirteen-episode run

http://en.wikipedia.org/wiki/666_Park_Avenue

paramedic
18/11/2012, 11:17
ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ!!! Αμαν οτι μου αρέσει εμένα κόβεται????? Μάλλον είμαι περίεργος στην επιλογή σειρών μου φαίνεται τελικά χεχε.
Α nikos_abel........ σε μισώ ρε φίλε(για την πληροφορία και μόνον ε μην παρεξηγιόμαστε). Τουλάχιστον θα δώσουν τέλος.

Hell_Rider
05/01/2013, 21:30
Παιδες με το Spartacus τι γινετε? μου εχουν πει απο τις καλυτερες Epic σειρες...την εχει δει κανεις?? καλυτερη και απο το Game Of throns μου ειπαν... ριξτε τα φωτα σας !!! :beer:

paramedic
06/01/2013, 02:40
Sons Of Anarchy και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!

faraway
06/01/2013, 08:30
Μετά το Lost και την απίστευτη φόλα που φάγαμε όλοι με το τέλος του , είχα τόσο αηδιάσει με τις σειρές που από τότε δεν ξανά είδα καμία .

Όμως πριν κανά μήνα ξεκίνησα δειλά δειλά να βλέπω Sons Of Anarchy .

Περιττό να σας πω , πως σε 15 μέρες είδα και της 5 σεζόν !!! :lol:
Κόλλημα λέμεεεεε....

Και στην αρχή φαίνεται π@π@ρι@ μεγάλη , αλλά σιγά σιγά σε κολλάει άσχημα . Εν αναμονή τώρα της 6ης σεζόν όποτε και αν παιχτεί .

Επίσης ρε παιδιά έχω αρρωστήσει με αυτή τη γυναίκα , έχω πρόβλημα λεμεεεεε ....κάθε φορά που τη κοιτώ δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της . ( ευτυχώς που δεν διαβάζει μοτό η γυναίκα μου :lol: ) .

278485

Τώρα στο ενδιάμεσο μέχρι να ξεκινήσει η 6η σεζόν , ξεκίνησα το breaking bad .
Άλλο κόλλημα μυρίζομαι !! :uplate: