View Full Version : Σέρρες..
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
menelaos46
11/10/2013, 16:04
και αυτο τωρα το εκαναν για να διορθωσουν το προβλημα?
Θα φτασουμε να αναπολουμε τα παλια 3 φαγωματα που ειχε η πιστα ρε πστ μου....
Είχε τρεις τρύπες η πίστα και μας ενοχλούσαν..... :) :wave2:
bros400pgm
11/10/2013, 16:05
Νομιζω το προβλημα ειχε εντοπιστει στην ασφαλτο που ετρωγε τα λαστιχα. Κανω λαθος?
menelaos46
11/10/2013, 16:13
Νομιζω το προβλημα ειχε εντοπιστει στην ασφαλτο που ετρωγε τα λαστιχα. Κανω λαθος?
Δε ξέρω που είχε εντοπιστεί το πρόβλημα... πάντως το σίγουρο είναι πως δε λύθηκε!!!!
chris.r675
12/10/2013, 20:42
Δε ξέρω που είχε εντοπιστεί το πρόβλημα... πάντως το σίγουρο είναι πως δε λύθηκε!!!!
το προβλημα ηταν οτι η ασφαλτο ετρωγε λαστιχο και σε πολλα σημεια ειχε αρχισει και εφευγε η ασφαλτο,καλο ηθελαν να κανουν αλλα η κατασκευη
του ταπητα δεν εκατσε!για τους χ ψ λογους,δυστυχως.
πιστευω οτι την ακρη θα τη βρουνε και τα λεφτα,υπομονη τιποτε αλλο!
menelaos46
13/10/2013, 13:35
το προβλημα ηταν οτι η ασφαλτο ετρωγε λαστιχο και σε πολλα σημεια ειχε αρχισει και εφευγε η ασφαλτο,καλο ηθελαν να κανουν αλλα η κατασκευη
του ταπητα δεν εκατσε!για τους χ ψ λογους,δυστυχως.
πιστευω οτι την ακρη θα τη βρουνε και τα λεφτα,υπομονη τιποτε αλλο!
Μακάρι! Να δούμε ...
RaGe_Raptor
13/10/2013, 21:51
http://www.autoblog.gr/2013/10/13/kshlwma-kai-anakataskeyh-gia-ton-taphta-ths-pistas-twn-serrwn-neo-rekor-gyroy-me-ena-pescarolo/
http://www.autoblog.gr/2013/10/13/kshlwma-kai-anakataskeyh-gia-ton-taphta-ths-pistas-twn-serrwn-neo-rekor-gyroy-me-ena-pescarolo/
ναι. το ποτε και πως ειναι το θεμα μας ρε γμτ...
ναι. το ποτε και πως ειναι το θεμα μας ρε γμτ...
φεεεετα.....
που ελεγε και μια διαφυμηση...
chillipf
25/10/2013, 14:40
:a49:
any news ???
:a49:
any news ???
no news.... :(
sapila racing
25/10/2013, 19:19
no news.... :(
Σε αυτη την περίπτωση όμως no news = bad news.
Ωρες ωρες σκεφτομαι τι καλά που θα ήταν αν την άφηναν όπως ήταν να εχουμε πίστα.
Η Rijeka δεν εχει ξαναστρωθεί απο το 1978 για παράδειγμα. Δεν είναι σε τελεια κατασταση βεβαια απ οτι εχω δεί αλλά είναι πίστα με τα όλα της.
Ωρες ωρες σκεφτομαι τι καλά που θα ήταν αν την άφηναν όπως ήταν να εχουμε πίστα.
Ολοι συμφωνουμε σε αυτο. Τα σημαδια στη 5 και 8 πχ, μια χαρα ειχαν καλυφθει και ουτε ενοχλουσαν ουτε τιποτα.
Το ολο εργο εγινε με σκοπο τη λιγοτερη φθορα ελαστικων (εκει ειναι και το μεγαλο κοστος ενος TD) με αποτελεσμα να γινει πιο οικονομικη για τη τσεπη μας
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
και το καταφερανε μπορω να πω :a31:
Νο πιστα, no εξοδα. Τελικα οντως εγινε πιο οικονιμικη.... τσαμπα λεμε :confused:
sapila racing
26/10/2013, 10:49
Ολοι συμφωνουμε σε αυτο. Τα σημαδια στη 5 και 8 πχ, μια χαρα ειχαν καλυφθει και ουτε ενοχλουσαν ουτε τιποτα.
Το ολο εργο εγινε με σκοπο τη λιγοτερη φθορα ελαστικων (εκει ειναι και το μεγαλο κοστος ενος TD) με αποτελεσμα να γινει πιο οικονομικη για τη τσεπη μας
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
και το καταφερανε μπορω να πω :a31:
Νο πιστα, no εξοδα. Τελικα οντως εγινε πιο οικονιμικη.... τσαμπα λεμε :confused:
Oντως τσάμπα την βγαζουμε, αλλά ούτε γούστα βγαζουμε έτσι. :(
Παντως στο ενα και μοναδικό trackday με την νεα ασφαλτο λιγο μετα που ειχε ξανανοίξει, ήταν καλή φάση παρ όλα τα χαλίκια που πέταγε.
Μονο που έβλεπες την μαύρη ασφαλτο σε εφτιαχνε. Αντε να δούμε....
fazerakis
27/10/2013, 14:49
sed:
Μήτσο για αλλουνού την τσέπη έγινε η δουλειά...γι αυτό και όλοι οι τσακωμοί στο ΔΣ.
Antonisss
15/11/2013, 19:53
Φρέσκο από Σέρρες! :lol:
303669
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
(για μια στιγμη, το πιστεψα.... :( )
sapila racing
16/11/2013, 08:55
Φρέσκο από Σέρρες! :lol:
Παίζεις με τον πόνο μας! :sick:
:wave2:
giannis21
16/11/2013, 09:00
ετοιμος ημουν να μπω στο car να αρχισω να ψαχνω για track bike..Πραγματικα ενα τετοιο (αληθινο)ποσταρισμα περιμενω..!
Antonisss
16/11/2013, 11:35
Παίζεις με τον πόνο μας! :sick:
:wave2:
Και δικός μου, αλίμονο! Αλλά αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα τέτοια εποχή που τελειώσαν όλα τα πρωταθλήματα (έμειναν και 2 αγώνες F1 ακόμα), τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?
menelaos46
16/11/2013, 12:37
Και δικός μου, αλίμονο! Αλλά αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα τέτοια εποχή που τελειώσαν όλα τα πρωταθλήματα (έμειναν και 2 αγώνες F1 ακόμα), τι άλλο μπορούμε να κάνουμε?
Αλήτη.... :(
PetranGR
20/11/2013, 21:00
τίποτα νεότερα παιδιά επί του θέματος ;
grharris
20/11/2013, 21:55
No news, good news!
Δεν θα την κανουνε χειροτερη προς το παρον!
devil's animal
20/11/2013, 23:42
No news, good news!
Δεν θα την κανουνε χειροτερη προς το παρον!
καλα εμας τους αθηναιους δεν μας πολυαπασχολει τωρα που χειμωνιαζει...
κανεις δεν ειχε σκοπο να ανεβει απο εδω και μπρος...
το θεμα ειναι να φτιαχτει σε καποια καλη περιοδο* της ανοιξης για να μπορεσουμε να μπουμε το καλοκαιρι...
* εννοω με ζεστη και ηλιο
blackbusa
18/01/2014, 19:09
http://www.zougla.gr/automoto/article/o-diasirmos-mias-polis
Τα χέρια όλων είναι δεμένα, καθώς η πίστα ανήκει στον Δήμο και όχι σε ιδιώτη, που θα μπορούσε να προχωρήσει σε αντικατάσταση του εργολάβου και να βρει άμεσα λύση.
τωρα αυτο ειναι σοβαρο επιχηρημα???
fazerakis
23/01/2014, 10:26
http://www.zougla.gr/automoto/article/o-diasirmos-mias-polis
Τα χέρια όλων είναι δεμένα, καθώς η πίστα ανήκει στον Δήμο και όχι σε ιδιώτη, που θα μπορούσε να προχωρήσει σε αντικατάσταση του εργολάβου και να βρει άμεσα λύση.
τωρα αυτο ειναι σοβαρο επιχηρημα???
Λογικό δεν είναι, σοβαρό είναι όμως καθώς πρέπει να ακολουθήσουν την νομική οδό. Ο εργολάβος έχει δικαίωμα να επιδιορθώσει την ζημιά με δικά του έξοδα. Αν αποφασίσει να το κάνει σκατά ο ίδιος πάλι ή αν θα επιλέξει να δώσει αυτός την δουλειά σε άλλον, πχ τον αρχικό κατασκευαστή, είναι δικό του πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο δήμος να δώσει απευθείας την δουλειά σε άλλον καθώς έτσι θα χάσει τα λεφτά που έχει ήδη δώσει.
Αυτό ισχύει είτε η πιστα είναι ιδιώτη είτε του δήμου.
δηλαδή η επιλογή της επιστροφής των χρημάτων εφόσον ο εργολάβος είναι ανίκανος, μόνο σε εμένα φαντάζει σωστή και δίκαιη...?
H.A.Balafoutre
23/01/2014, 10:52
Εγώ δεν βλέπω πουθενά το κακό ένας δήμος να έχει κάνει μια τέτοια επένδυση. Όπως και θεωρώ οποιονδήποτε αλήτη ντεμέκ επιχειρηματία και καλά ιδιώτη που επενδύει οπουδήποτε για την αρπαχτή και μόνον, άντε και καμιά θέση στα μπουζούκια μπας και φάει και κάνα γκομενάκι...αλλά και στις 2 περιπτώσεις ο παράγοντας άνθρωπος και ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας, κάνουνε την διαφορά. Δηλαδή θέλουμε τους σωστούς και σοβαρούς ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις τις δύσκολες εποχές.
Απλά κρατάνε τον ίδιο εργολάβο-μικρό θεούλη, από το Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα και μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που λένε πως θα ξαναστρωθεί, διότι δεν τον κύρηξαν έκπτωτο του έργου! Αφού θα σήμαινε 2 χρόνια εκτός από τους διαγωνισμούς του δημοσίου....άρα τα βρήκανε. Στα τέτοια μου όμως αν γίνει δουλειά. Σωστή κι αμετάκλητη δουλειά. Εκεί θα τους πω και μπράβο διότι και όλη αυτή η διαδικασία αποτελεί και παρακαταθήκη εμπειρίας ώστε να μην επαναληφθούνε τα ίδια λάθη, από τους επόμενους. Σίγουρα είχε ένα κόστος όλη αυτή η ιστορία...αλλά το θέμα είναι να λυθεί οριστικά.
Ενας μουρλος οδηγος χρειαζεται που να μπορει να γυριζει τη πιστα ετσι οπως ειναι στο .25 Να βαλει τον εργολαβο δικαβαλο και να του πει "παμε να δεις τι σκατα εφτιαξες"
chillipf
23/01/2014, 12:59
Μπά, δεν παίζει.
Αν, λέμε αν ανέβει,
θα κλείσει τα μάτια,
θ' απλώσει τα χέρια,
κλπ κλπ
αγάπη μου πρώτη,
κλπ κλπ
chillipf
23/01/2014, 13:02
Απο τον Ιούνιο του 2011 έχω να ανέβω πάνω λέμε.......
Σφύριξα :D
DrIoannis
07/02/2014, 22:51
Κατόπιν επικοινωνίας σήμερα με την πίστα ο δήμος θέλει να έχει τελειώσει ο τάπητας 10/4/14. Τώρα αν το καταφέρουν θα δείξει.
harris_x
08/02/2014, 09:47
Κατόπιν επικοινωνίας σήμερα με την πίστα ο δήμος θέλει να έχει τελειώσει ο τάπητας 10/4/14. Τώρα αν το καταφέρουν θα δείξει.
Άντε μακάρι... αν και ποιο πολύ σε μπελάδες θα με βάλει.... anyway...
^^ Tετοιοι μπελαδες να εχουμε παντα :beer:
Άντε μακάρι... αν και ποιο πολύ σε μπελάδες θα με βάλει.... anyway...
τώρα που ´μαθες τα περτικαλί, πουλάς το τακουνάτο και πας για rc8 να τα στήνουμε...;)
DimChios
08/02/2014, 11:33
τώρα που ´μαθες τα περτικαλί, πουλάς το τακουνάτο και πας για rc8 να τα στήνουμε...;)
δινω 1700 :smokin:
:eleison: λαμπαδα στο μποι του βαντα απεναντι απο το σπιτι του θα αναψω!! :lol::lol:
harris_x
10/02/2014, 08:14
^^ Tετοιοι μπελαδες να εχουμε παντα :beer::beer:
τώρα που ´μαθες τα περτικαλί, πουλάς το τακουνάτο και πας για rc8 να τα στήνουμε...;)δεν είναι κακή ιδέα.... :D
δινω 1700 :smokin:Πότε πάμε για μεταβίβαση είπες;
:eleison: λαμπαδα στο μποι του βαντα απεναντι απο το σπιτι του θα αναψω!! :lol::lol::lol:
DimChios
10/02/2014, 13:33
Πότε πάμε για μεταβίβαση είπες;
μολις πουληθει το CBR
harris_x
10/02/2014, 13:47
μολις πουληθει το CBR
έκλεισε.
motomaniac
13/02/2014, 12:30
μακαρι αλλα αυτοι εδω ?http://caranddriver.e-go.gr/article.asp?catid=33045&subid=2&pubid=7328811
giannis21
13/02/2014, 19:00
μακαρι αλλα αυτοι εδω ?http://caranddriver.e-go.gr/article.asp?catid=33045&subid=2&pubid=7328811
Στο site της πιστας δεν αναφερει κατι για κλεισιμο και εργασιες παντως.Και υπαρχουν και αρκετες δραστηριοτητες προγραμματισμενες για το επομενο διαστημα.Αν και δεν θεωρώ το site απο τα πολυ ενημερωμενα αν καποιος εχει πιο αμεση επικοινωνία και πληροφόρηση ας ενημερώσει και εδω..
fazerakis
14/02/2014, 08:29
Στις 7 Απριλίου θα την κλείσουν και στις 11 θα την παραδώσουν. Κάτι σαν την ανακατασκευή του Philip Island :lol:
http://www.cycletorque.com.au/phillip-island-surface-smooth-as-a-babys-bum/2/#.Uv3EP_l_stk
...γελάστε γιατί αλλιώς μας βλέπω για πολλά κλάματα.
sapila racing
14/02/2014, 08:56
Στις 7 Απριλίου θα την κλείσουν και στις 11 θα την παραδώσουν. Κάτι σαν την ανακατασκευή του Philip Island :lol:
http://www.cycletorque.com.au/phillip-island-surface-smooth-as-a-babys-bum/2/#.Uv3EP_l_stk
:eek:
Eγώ άκουσα οτι παίζει να την νοικιάσει Βούλγαρος και να την φτιάξει κιόλας.
Ε ρε τι γίνεται....
:eek:
Eγώ άκουσα οτι παίζει να την νοικιάσει Βούλγαρος και να την φτιάξει κιόλας.
Ε ρε τι γίνεται....
Εδώ Τούρκοι νοικιάσαν σαράντα χρόνια το λιμάνι της Μυτηλήνης και του Ρεθύμνου, ο Βούλγαρος στην πίστα θα κολήσει....?
Εδώ Τούρκοι νοικιάσαν σαράντα χρόνια το λιμάνι της Μυτηλήνης και του Ρεθύμνου, ο Βούλγαρος στην πίστα θα κολήσει....?
μακάρι
Σε 5 μέρες τι ακριβώς θα κανουν-προλαβουν; Μπαλώματα παλι φαντάζομαι...
menelaos46
15/02/2014, 21:16
Αν κάποιος μάθει κάτι σοβαρό για την πίστα ας το κοινοποιήσει...
Σύσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών για τη λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου, παρουσία Τζιτζικώστα
Στις Σέρρες βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών για τη λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου και με τη διαδικασία αδειοδότησης των αγώνων που διεξάγονται σε αυτό και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ Μιχάλη Παπαδόπουλο, προκειμένου να προχωρήσει η τροπολογία του νόμου με την οποία θα διαχωρίζονται οι αγώνες ταχύτητας από τους αγώνες ομαδικών αθλημάτων, καθώς με τον τρόπο αυτό θα απλοποιηθεί η διαδικασία αδειοδότησης και διεξαγωγής αγώνων στο Αυτοκινητοδρόμιο.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την συντήρηση και την προβολή του Αυτοκινητοδρομίου, αλλά και έργα που απαιτούνται για την αναβάθμισή του.
Κατά την τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την πόλη των Σερρών η σωστή λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου καθώς όπως τόνισε : «Μεγάλο μέρος του τουρισμού στο αστικό κέντρο των Σερρών οφείλεται στους αγώνες που γίνονται στο Αυτοκινητοδρόμιο και ο στόχος όλων μας είναι να μπορέσουμε να το αναπτύξουμε, να το προβάλλουμε και να προσελκύσουμε εθνικούς και διεθνείς αγώνες στις Σέρρες».
Αναφερόμενος στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε τη βούλησή του να ενταχθούν αυτά στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.
«Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όχι με λόγια, αλλά στην πράξη. Γι’ αυτό και θέλω να ξέρετε πως στη νέα προγραμματική περίοδο, το νέο ΕΣΠΑ, ως Περιφέρεια είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για συγκεκριμένα έργα που μπορούν να ενταχθούν προς χρηματοδότηση, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις του και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο φέρνοντας περισσότερους αγώνες και άρα περισσότερους επισκέπτες στην πόλη των Σερρών. Θέλουμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας και με συγκεκριμένο σχέδιο είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθ. Μασλαρινός και Αθ. Μπασδάνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χ. Μέγκλας, τα μέλη της διοίκησης του Αυτοκινητοδρομίου και θεσμικοί εκπρόσωποι του δήμου και των τοπικών αρχών.
http://www.newmoney.gr/article/39946/syskepsi-sto-dimarheio-serron-gia-ti-leitoyrgia-toy-aytokinitodromioy-paroysia
Δηλαδη.... ποτε θα φτιαχτει? :confused:
menelaos46
17/02/2014, 18:56
Σύντομα θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω κάποιους ανθρώπους που ίσως ξέρουν....
PetranGR
17/02/2014, 19:13
αι να δούμε!
sapila racing
18/02/2014, 12:45
Εκλογές έρχονται και φυσικά την θυμηθηκαν την πίστα.....
chillipf
18/02/2014, 13:58
Ελπίζω να μη το ξεχάσουν μετά.
Αν πράγματι βλέπουν το θέμα σε όλες του τις διαστάσεις, δεν θα το ξεχάσουν.
FotisFz1
06/03/2014, 23:48
εχουμε τπτ νεοτερο?
chillipf
07/03/2014, 09:20
Απογοήτευση. :sick:
Bladerunner
07/03/2014, 10:22
Ο Ολύμπιος έκλεισε οριστικά την καφετέρια λόγω συνταξιοδότησης. Στην απόφασή του έπαιξε ρόλο προφανώς και η κατάσταση της πίστας. Ελάχιστα αν όχι μηδενικά έσοδα.
Η καινούργια καφετέρια παραμένει κλειστή και μπάζει νερά από την οροφή.
Όποιος ενδιαφέρεται να μισθώσει το καφέ... (http://www.serrescircuit.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=130:%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85&Itemid=260)
Μιζέρια με λίγα λόγια.
chillipf
07/03/2014, 12:21
Σαν τέλος εποχής ένα πράμα.
ρε τιποτα σε αυτη τι χωρα να μην γινεται σωστο;λογικα σε λιγο αν παει ετσι θα μπουκαρουν και τα γυφτακια να το ξηλωσουν για σκραπ!καταντια:moutza:
Ο Ολύμπιος έκλεισε οριστικά την καφετέρια λόγω συνταξιοδότησης. Στην απόφασή του έπαιξε ρόλο προφανώς και η κατάσταση της πίστας. Ελάχιστα αν όχι μηδενικά έσοδα.
Η καινούργια καφετέρια παραμένει κλειστή και μπάζει νερά από την οροφή.
Όποιος ενδιαφέρεται να μισθώσει το καφέ... (http://www.serrescircuit.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=130:%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85&Itemid=260)
Μιζέρια με λίγα λόγια.
επιβεβαιβεώνω καθως ημουν εκει πριν 2 βδομάδες... Ηταν ένας κυριος μεσα και έκανε καφεδάκια ισα ισα για να εξυπηρετησει και μου είπε οτι προς το καλοκαιράκι θα ξανανοίξει καθώς ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. θα δείξει.... Απογοητευτική η εικόνα πάντως...
menelaos46
09/03/2014, 09:44
Μόλις έφυγα από την πίστα. Απ'οτι κατάλαβα το θέμα έχει κολλήσει σε γραφειοκρατεια και δικαστική διαμάχη. Νομίζω λοιπόν, κρίνοντας από την εμπειρία μου στην ελληνική γραφειοκρατεια και δικαστικό σύστημα, πως αξιόλογη ασφαλτοστρωση δεν θα δούμε. Επίσης όσο ζεσταίνει ο καιρός η άσφαλτος ξηλωνεται περισσότερο. Ωστόσο η πίστα περπατιεταιι για προπόνηση αλλά όχι για απόλυτο χρόνο. Αυτά....
devil's animal
09/03/2014, 10:37
Μόλις έφυγα από την πίστα. Απ'οτι κατάλαβα το θέμα έχει κολλήσει σε γραφειοκρατεια και δικαστική διαμάχη. Νομίζω λοιπόν, κρίνοντας από την εμπειρία μου στην ελληνική γραφειοκρατεια και δικαστικό σύστημα, πως αξιόλογη ασφαλτοστρωση δεν θα δούμε. Επίσης όσο ζεσταίνει ο καιρός η άσφαλτος ξηλωνεται περισσότερο. Ωστόσο η πίστα περπατιεταιι για προπόνηση αλλά όχι για απόλυτο χρόνο. Αυτά....
και μονο οτι ξηλωνεται και υπαρχει η πιθανοτητα να τρυπησει ψυγειο και να χαλασει το διημερο ή το τριημερο ενος Αθηναιου, ειναι ανασταλτικος παραγοντας...
γιατι παει καλα και τρυπαει την τελευταια μερα ή ακομα καλυτερα στο τελευταιο session της τελευταιας μερας...αλλα αν γινει την πρωτη μερα...ΟΛΑ τα εξοδα και η διασκεδαση πανε περιπατο...
fazerakis
09/03/2014, 19:52
Σκατά στα μούτρα τους. :moutza:
Πλήρης απογοήτευση που απεικονίζει την Ελληνική πραγματικότητα στον μικρόκοσμό μας. :sad::a11::a06::a35:
....και να χαλασει το διημερο ή το τριημερο ενος Αθηναιου...
Moνο του Αθηναιου θα χαλασει? Τα παιδια που ερχονται απο Κυπρο πχ, δεν?
spyrakos35
11/03/2014, 12:00
όχι, εσείς να πάτε στο κατάρ.... :lol:
όχι, εσείς να πάτε στο κατάρ.... :lol:
Μα εγω δεν ειμαι απο Κυπρο :p
Απλα, η πιστα εξυπηρετει ΟΛΗ την ελλαδα.
Ακομα και ο Σαλονικιος που θα παει και θα του τρυπησει το ψυγειο, θα του χαλασει το κεφι. Κι'ας ειναι μολις 70 χλμ απο το σπιτι του.
;)
spyrakos35
11/03/2014, 12:11
ο σταύρος μένει αθήνα και προφανώς όταν το έγραψε είχε κατά νου το δικό του στάτους....
εντάξει ο τυπάκος έχει τα κολληματάκια του, είναι καγκουράκος, τρώει πολύ και δεν συμφέρει, αλλά σε διαβεβαιώ εγώ (και το παίρνω πάνω μου) οτι δεν είχε καμμία πρόθεση διαχωρισμού....
σαφώς, και ο Σερραίος θα χαλαστεί.....
:beer:
Antonisss
11/03/2014, 12:29
ο σταύρος μένει αθήνα και προφανώς όταν το έγραψε είχε κατά νου το δικό του στάτους.... εντάξει ο τυπάκος έχει τα κολληματάκια του, είναι καγκουράκος, τρώει πολύ και δεν συμφέρει, αλλά σε διαβεβαιώ εγώ (και το παίρνω πάνω μου) οτι δεν είχε καμμία πρόθεση διαχωρισμού.... σαφώς, και ο Σερραίος θα χαλαστεί..... :beer:
Ο Σερραίος που δεν πήγαινε ποτέ!!
( Φιλικά πάντα το σχόλιο, απλά αν το δεις αναλογικά, σαφώς και ο Σερραίος δεν πατάει σε σχέση με Αθηναίους, Κύπριους, Βούλγαρους, Σκοπιανούς κλπ κλπ )
chillipf
11/03/2014, 12:29
και ο Αθηναίος θα χαλαστεί φορ σιούρ.
ειδικά αν έχει να γυρίσει & πίσω καβάλα, μάμησέ τα.
στο μυαλό μου, το status αυτή τη στιγμή είναι το εξής:
άν ήμανε κοντινός, θα πήγαινα για προπόνηση, δε με χαλάει ο χρόνος, δεν τον έχω άλλωστε.
Μου έχει λείψει & ο Ολύμπιος. (θα τον έβρισκα εγώ)
αλλά το να κινήσω από Αθήνα, με τόσα έξοδα, ετοιμασίες κλπ, απλά ΔΕΝ.
Αυτά
σαφώς, και ο Σερραίος θα χαλαστεί.....
:beer:
Ο Σερραίος που δεν πήγαινε ποτέ!!
Μαλλον εννοει τον μαγαζατορα/ξενοδοχο/επιχειρηματια Σερραιο Αντουαν. Γιατι οντως οι Σερραιοι καλα καλα δε ξερουν που ειναι η πιστα
spyrakos35
11/03/2014, 12:40
Μαλλον εννοει τον μαγαζατορα/ξενοδοχο/επιχειρηματια Σερραιο Αντουαν. Γιατι οντως οι Σερραιοι καλα καλα δε ξερουν που ειναι η πιστα
δεν εννοώ κανέναν συγκεκριμένο.... το "Σερραίο" τον έφερα σαν παράδειγμα για το μηδενικό κόστος μετακίνησης σπίτι - πίστα, συγκριτικα με τον Αθηναίο - Θεσσαλονικιό
devil's animal
11/03/2014, 12:41
ακομα περισσοτερο..
απλα ανεφερα την Αθηνα επειδη οι περισσοτεροι βρισκομαστε εδω...
και του κρητικου και του ροδιτη και ολων οσων ειναι ακομα πιο μακρυα απο την Αθηνα...
οι Θεσσαλονικεις και γενικοτερα οι βορειοελλαδιτες εξαιρουνται γιατι ειναι πιο ευκολο να πανε σπιτι τους και να γλιτωσουν ξενοδοχεια και εξοδα...
sapila racing
11/03/2014, 12:42
Ενταξει μην κολλάτε στο 'Αθηναίος' που έγραψε.
Απλα ήθελε να τονίσει το οτι και η αποσταση παίζει ρόλο αφού τα έξοδα είναι περισσότερα.
Παντως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτα, να το λέμε κι αυτό. :mad:
Γυρίσαμε 15+ χρόνια πίσω, όπως τότε που δεν υπήρχε πίστα....
RaGe_Raptor
11/03/2014, 12:44
Καταλαβαίνω που το πάει ο ντέβιλ (παραπάνω έξοδα,ταλαιπωρία κτλ και δεν απαντάω στο σχόλιό του) αλλά...Όλοι όσοι είχαν σκοπό να ή ήδη ξεκαύλωναν στην πίστα έχουν ξενερώσει.. Η ξενέρα δεν πάει με το γεωγραφικό στίγμα του καθ'ενός...:wave2:
devil's animal
11/03/2014, 12:45
Απλα ήθελε να τονίσει το οτι και η αποσταση παίζει ρόλο αφού τα έξοδα είναι περισσότερα.
Παντως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτα, να το λέμε κι αυτό. :mad:
Γυρίσαμε 15+ χρόνια πίσω, όπως τότε που δεν υπήρχε πίστα....
αυτο...
:a013:
RaGe_Raptor
11/03/2014, 12:51
Κρίνοντας εκεί των υστέρων ,καθόλου δε θα μας χαλούσε να είχε μείνει η πίστα ως είχε..δυστυχώς..
Ειναι και στονερικος, αντιροσικος, και γιαυτο του το εγραψα :D
Κρίνοντας εκεί των υστέρων ,καθόλου δε θα μας χαλούσε να είχε μείνει η πίστα ως είχε..δυστυχώς..
Μια χαρα ηταν. Μονο οτι ετρωγε πολυ λαστιχο. Αυτο ηταν το σκεπτικο που την.... καταστρεψαν
RaGe_Raptor
11/03/2014, 12:58
Μια χαρα ηταν. Μονο οτι ετρωγε πολυ λαστιχο. Αυτο ηταν το σκεπτικο που την.... καταστρεψαν
Αχάριστε.. Την έφτιαξαν .. Απλά η κόλλα δεν ήταν logo..
Εγώ βλέπω πάντως η πολυπόθητη επίσκεψη στις Σέρρες να μην γίνεται ούτε φέτος...
Μιλάμε για τα αυτονόητα και φαντάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο Ελλαδιστάν:(
GIXXERAKIAS
11/03/2014, 13:57
Εγώ βλέπω πάντως η πολυπόθητη επίσκεψη στις Σέρρες να μην γίνεται ούτε φέτος...
Μιλάμε για τα αυτονόητα και φαντάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο Ελλαδιστάν:(
Aυτό δυστηχώς είναι η αλήθεια....και τέλεια να ήταν σαν χαλί η άσφαλτος ποιός θα μπορούσε από Αθήνα/Νησί να σκάσει περί τα 700-800 για ένα διήμερο με την τωρινή κατάσταση?Απλά κοροιδευόμαστε μου φαίνεται για να κρατιόμαστε ζωντανοί με την Ελπίδα....:(
(όχι το ξενοδοχείο Devil's:p)
devil's animal
11/03/2014, 14:04
Aυτό δυστηχώς είναι η αλήθεια....και τέλεια να ήταν σαν χαλί η άσφαλτος ποιός θα μπορούσε από Αθήνα/Νησί να σκάσει περί τα 700-800 για ένα διήμερο με την τωρινή κατάσταση?Απλά κοροιδευόμαστε μου φαίνεται για να κρατιόμαστε ζωντανοί με την Ελπίδα....:(
(όχι το ξενοδοχείο Devil's:p)
:lol::lol:
Γιαννη, και μονο που θα ηξερες οτι υπαρχει φρεσκοστρωμενη η πιστα και μπορεις να πας, ανεξαρτητα αν μπορεις...σαν ψευδαισθηση δλδ... θα αισθανοσουν καλα...
αλλα τωρα...:(
GIXXERAKIAS
11/03/2014, 14:22
:lol::lol:
Γιαννη, και μονο που θα ηξερες οτι υπαρχει φρεσκοστρωμενη η πιστα και μπορεις να πας, ανεξαρτητα αν μπορεις...σαν ψευδαισθηση δλδ... θα αισθανοσουν καλα...
αλλα τωρα...:(
Αυτό είναι αλήθεια Σταύρο....σίγουρα το να την βλέπεις (έστω από φωτό) σε αυτήν την κατάσταση και να μαθαίνεις ότι την αφήνουν να μαραζώσει χωρίς καν σωστή καφετέρια μέσα σε κάνει να αναπολείς τις παλίες καλές εποχές του Ολύμπιου με τα όποια στραβά στην τότε άσφαλτο. (νεροφαγώματα σε 2-3 στροφές)
PetranGR
28/05/2014, 19:56
παράθεση απο δίπλα ...
"Κατ’ αρχήν θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που απευθύνθηκες στο Αυτοκινητοδρόμιο και σ’ εμάς, διότι έτσι αποδεικνύεται και το ενδιαφέρον σου για την πίστα των Σερρών, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.
Η αλήθεια είναι ότι η αγωνία και τα ερωτηματικά σχετικά με την τύχη του Αυτοκινητοδρομίου, δεν είναι μόνον δικά σου, αλλά εκφράζονται από πολλούς φίλους κι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, απ’ ολόκληρη τη χώρα (κι όχι μόνον).
Όσον αφορά στην υπόθεση ασφαλτόστρωσης της κύριας πίστας, αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ελπίζουμε ότι σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαριστεί.
Κι αυτό γιατί μέχρι σήμερα ο Δήμος Σερρών (που είναι και ο βασικός μέτοχος του Αυτοκινητοδρομίου) προσπαθεί να βρει λύση, με κύριο στόχο τη νομική απεμπλοκή του ζητήματος.
Όπως γνωρίζεις η πίστα των Σερρών επαναστρώθηκε εκ νέου, μέσω ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Σερρών και Πέτριτς της γειτονικής Βουλγαρίας.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί (ούτε στα χειροτέρα όνειρά μας) ότι η καινούρια ασφαλτόστρωση, αντί ν’ αποτελεί την αφετηρία για μία νέα εποχή θα αποτελούσε τελικά την αρχή της χειρότερης μέχρι τώρα περιόδου για το Αυτοκινητοδρόμιο.
Αρκεί να σου αναφέρουμε ότι με αφορμή την κατασκευή της νέας πίστας το Αυτοκινητοδρόμιο είχε διοργανώσει πανηγυρικές εκδηλώσεις.
Η αλήθεια δεν άργησε να φανεί, η πίστα και η νέα άσφαλτος αποδείχθηκαν προβληματικές, καθώς παρατηρήθηκε το φαινόμενο της αποκόλλησης αδρανών υλικών (χαλίκια-πετραδάκια) κυρίως στις στροφές και κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής.
Κι ενώ ο αρμόδιος φορέας ελέγχου έργων (ΕΣΠΕΛ) εκ μέρους του κράτους και ο διεθνής φορέας πιστοποίησης (TUV) αποφάνθηκαν ότι το έργο πρέπει να καταταχθεί στην κατώτερη βαθμίδα και εξακρίβωναν τα προβλήματα στη λειτουργία της πίστας, ο Δήμος και το Αυτοκινητοδρόμιο προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εργολάβο-ανάδοχο εταιρεία, η οποία εξαντλεί κάθε νομικό μέσο που της παρέχει ο νόμος.
Έτσι, παρά τις δύο εντολές να αποκαταστήσει τις ζημίες και τις δύο αποτυχημένες «επιδιόρθωσης» το πρόβλημα παραμένει.
Φίλε Γιάννη
Όπως και να ’χει θα πρέπει να γνωρίζεις ότι, μετά τις επαναλαμβανόμενες παρατάσεις που πήρε η κατασκευαστική εταιρεία, η τελευταία παράταση που πέτυχε λήγει στις 3 Ιουνίου, οπότε θα πρέπει να ολοκληρώσει την ασφαλτόστρωση της κύριας πίστας.
Διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρήσει σε νέα δημοπρασία με άλλη εταιρεία.
Αυτό, εξ άλλου, επιθυμούμε κι εμείς…
Το νομικό κώλυμα, οι παρατάσεις, ο φόβος μας ότι ο συγκεκριμένος εργολάβος ίσως δεν μπορεί (αφού ίσως δεν διαθέτει ούτε τα απαιτούμενα τεχνικά μέσα για να κάνει το έργο) έφεραν τη πίστα στη σημερινή κατάσταση, η οποία εμείς πρώτοι ελπίζουμε να αλλάξει προς το καλλίτερο.
Όχι μόνον αυτό, αλλά να σημειωθεί ότι το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί μάλλον το μοναδικό αναπτυξιακό έργο στο τόπο και στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.
Φίλε Γιάννη
Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, μπορεί η πίστα να είναι «πληγωμένη», μπορεί να πολλοί να νόμιζαν ότι το Αυτοκινητοδρόμιο είναι κλειστό, αλλά εμείς ήμασταν και είμαστε εδώ.
Όλη αυτή την άσχημη περίοδο εκατοντάδες φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου από το εξωτερικό (Βουλγαρία-Σερβία-Ρουμανία-Ισραήλ) ήλθαν και έρχονται στις Σέρρες και στη πίστα για να προπονηθούν, παρόλα τα προβλήματά της. Ακόμη περισσότεροι επικοινωνούν για να ενημερωθούν για την κατάσταση και τα νέα δεδομένα, για τα οποία θα ενημερωθούν όλοι μόλις προκύψουν. Και όλοι μας θέλουμε να είναι θετικά…
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και σε περιμένουμε…
Χαιρετισμούς στην Παραμυθιά και την Θεσπρωτία…
Από το Αυτοκινητοδρόμιο"
To "διπλσ" , που ειναι? (μπας και καταλαβω ποιος εχει γραψει το παραπανω)
sapila racing
29/05/2014, 10:12
Tα ίδια ακριβώς μου μεταφέρθηκαν απο τους φίλους που ανεβηκαν το Σ/Κ που πέρασε.
Τους τα είπαν οι εργαζόμενοι στην πίστα. Είχαν και μερικά άλλα νέα απο τον Ολύμπιο που εμφανίστηκε στην πίστα και τους κερασε μπυρίτσα και κανανε κουβεντούλα.
Παίζει να επανέλθει ο Ολύμπιος.
chillipf
29/05/2014, 10:22
Κατ' αρχήν, Θέλουμε Ολύμπιο! :beer:
τώρα εδώ που τα λέμε, εγώ έχω καιρό να ανέβω λόγω κόστους, που πλέον έχει γίνει δυσβάσταχτο (sic).
H κατάσταση της πίστας όπως την είδα από τα βίντεο, δεν θα επηρεάσει και τρομερά το πανγρήγορο γυρολόγιό μου.
Τώρα τελευταία πάντως έχω αρχίσει και το σκέπτομαι να πεταχτώ μια καταδρομική επάνω, έτσι για το ονόρε.
Να ξαναπιάσω επαφή ένα πράμα.
Άμαν είναι και ο Ολύμπιος παρών, αξίζει, για μένα πάντα.
Παίζει να επανέλθει ο Ολύμπιος.
Αυτο στα αυτια μου ακουγεται σαν....
"Παιζει να ξαναδουμε επιτελους πιστα"
:beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
29/05/2014, 10:36
ολο το ζητημα ειναι να μην περασει ΚΑΙ αυτο το καλοκαιρι χωρις να γινει νεα, σωστη ασφαλτοστρωση...
γιατι ως γνωστον, η πολλη ζεστη και η μεγαλη θερμοκρασια (περιβαλλοντος και ταπητα) βοηθαει στο να γινει ο ταπητας πιο συμπαγης...
αν στρωθει μεσα στο καλοκαιρι, πιθανοτατα το Σεπτεμβριο να υπαρχει πιστα για προπονηση...αλλιως παμε για του χρονου...
το θεμα ειναι νομικο απ'οτι καταλαβα και δυστυχως αυτα παιρνουν χρονο...:(
πάντως μου κάνει εντύπωση που αυτοκινητάδικα φόρουμ πάνε κανονικά....
τόσο μεγάλη διαφορά έχει για τα αμάξια...? δεν τους ενοχλούν χαλίκια, φαγώματα, κλπ...?
πάντως μου κάνει εντύπωση που αυτοκινητάδικα φόρουμ πάνε κανονικά....
τόσο μεγάλη διαφορά έχει για τα αμάξια...? δεν τους ενοχλούν χαλίκια, φαγώματα, κλπ...?
Απλά τρολάρεις τώρα, έτσι;
Antonisss
29/05/2014, 11:21
Αν δεν πειράζει μία τον οδηγό του αμαξιού που όταν θα ακολουθάει κάποιον θα γίνει το αμάξι του μ0νί, εμάς δεν μας απασχολεί 10... Ή που θα ακούει από κάτω το θόρυβο από τα χαλίκια...
Απλά τρολάρεις τώρα, έτσι;
όχι, απλά δεν το αξήγησα καλά.
δεν μιλάω από θέμα πρόσφυσης, μιλάω από θέμα αποκόλλησης αδρανών υλικών όπως όμορφα περιγράφεται πιο πάνω.
Δεν τους νοιάζει για τα αμάξια....????? αυτό μου έκανε εντύπωση...
Αν δεν πειράζει μία τον οδηγό του αμαξιού που όταν θα ακολουθάει κάποιον θα γίνει το αμάξι του μ0νί, εμάς δεν μας απασχολεί 10... Ή που θα ακούει από κάτω το θόρυβο από τα χαλίκια...
όχι, απλά δεν το αξήγησα καλά.
δεν μιλάω από θέμα πρόσφυσης, μιλάω από θέμα αποκόλλησης αδρανών υλικών όπως όμορφα περιγράφεται πιο πάνω.
Δεν τους νοιάζει για τα αμάξια....????? αυτό μου έκανε εντύπωση...
Τι νομιζετε δλδ ότι γίνεται; Αγωνας ταχύτητας, DTM; :bawl:
sapila racing
29/05/2014, 11:51
Γενικά πολύ λίγες μοτο και αυτοκίνητα πανε στην πίστα, οπότε οταν πχ είναι 10 μοτο ολες μαζί μια Κυριακή, δεν είναι πρόβλημα να έχεις αποστάσεις και να μην τρως πετρες.
Απλά δεν μπορείς να πας να περάσεις όπως παλιά, ή κόβεις και κανεις παλι αποσταση η περνας με τη μια αν μπορείς.
Και με τα αυτοκίνητα περίπου το ίδιο γίνεται.
Ο Ολύμπιος ανέφερε οτι με τον νεο δήμαρχο θα φτιάξει το πράγμα και σε αυτη την περίπτωση μπορεί να επανέλθει κι αυτός.
Παντως και μονο οτι μολις έμαθε οτι ανεβηκε παρέα απο Αθήνα, πήγε κι αυτός στην πίστα.
chillipf
29/05/2014, 11:52
Ολύμπιος ρούλζζζζ λέμε :D :beer: :beer:
Αισιοδοξώ!
ολο το ζητημα ειναι να μην περασει ΚΑΙ αυτο το καλοκαιρι χωρις να γινει νεα, σωστη ασφαλτοστρωση...
γιατι ως γνωστον, η πολλη ζεστη και η μεγαλη θερμοκρασια (περιβαλλοντος και ταπητα) βοηθαει στο να γινει ο ταπητας πιο συμπαγης...
αν στρωθει μεσα στο καλοκαιρι, πιθανοτατα το Σεπτεμβριο να υπαρχει πιστα για προπονηση...αλλιως παμε για του χρονου...
το θεμα ειναι νομικο απ'οτι καταλαβα και δυστυχως αυτα παιρνουν χρονο...:(
Σταύρο πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, δεδομένου ότι επίκειται εκ νέου δημοπράτηση του Έργου. Λόγω της παρούσας κατάστασης δεν είναι καθόλου απίθανο να τροποποιηθούν όροι (τεχνικοί, εμπορικοί, νομικοί, κ.λπ.) της διακήρυξης, ώστε να εξασφαλιστεί άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά όμως αφού ξεμπλέξουν με τον εργολάβο και την ΕΕ που συγχρηματοδότησε το Έργο.
Πιο πιθανό το βλέπω για το καλοκαίρι του 2015...
devil's animal
29/05/2014, 12:35
Σταύρο πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, δεδομένου ότι επίκειται εκ νέου δημοπράτηση του Έργου. Λόγω της παρούσας κατάστασης δεν είναι καθόλου απίθανο να τροποποιηθούν όροι (τεχνικοί, εμπορικοί, νομικοί, κ.λπ.) της διακήρυξης, ώστε να εξασφαλιστεί άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά όμως αφού ξεμπλέξουν με τον εργολάβο και την ΕΕ που συγχρηματοδότησε το Έργο.
Πιο πιθανό το βλέπω για το καλοκαίρι του 2015...
κοιτα Βασιλη η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαδικασιες να κινουνται με ρυθμο χελωνας και εχω δει και διαδικασιες να γινονται ΠΟΛΥ γρηγορα...
εξαρταται απο το ποιος τις τρεχει και ποσος κοσμος ειναι απο πισω...καθως και τα εσοδα που χανονται καθημερινα με την δεδομενη κατασταση...
εγω δεν ειπα Ιουνιο π.χ. να γινει η ασφαλτοστρωση...
ακομα και μεσα στον Ιουλιο ή και τον Αυγουστο να γινει, τοτε Σεπτεμβριο..αντε Οκτωβρη στις τελευταιες καλες μερες, θα υπαρχει πιστα...
οπως ξερουμε ολοι, πολυς κοσμος ετρωγε ψωμακι απο την πιστα και τωρα απο Οκτωβρη του 12, εχει σταματησει αυτο...
και ολοι αυτοι πιεζουν...
θελω να ειμαι αισιοδοξος...
θα δειξει...
Επειδή όμως οι μ@αλάκες της ΕΕ μας τελείωσαν, πρέπει να βρεθεί κονδύλι περί το 1,5 μύριο και να τρέξουν οι διαδικασίες του Δήμου που μόνο γρήγορες δεν είναι.
Μακάρι όμως να γίνουν όπως τα λες :beer::beer:
Edit στο ποσό
chillipf
29/05/2014, 12:44
Aπορία.
το 15 μύρια είναι σωστό, ή περίπου υπολογίζοντας κλπ?
ξέρουμε?