View Full Version : Σέρρες..
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
Καλησπέρα και από μένα. Σάββατο 27/9 μπήκα στην πίστα (gsxr-750) και ήταν για μάθημα και δεν πιέσαμε για χρόνους κτλ. Τα μπαλώματα είναι καλά και δεν δημιουργείται σκαλοπάτι. Φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Η πίστα όμως ήταν βρώμικη, σκόνη κτλ προφανώς από τόσο καιρό που δεν δούλεψε. Αυτό σε συνδυασμό με την βροχή της Παρασκευής δημιούργησε γλυστρίματα. Πιστεύω πως αν καθαριστεί και πατηθεί θα είναι πολύ καλύτερα αλλά όπως είναι τώρα εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ να πιέσω για χρόνους. Γενικά όμως μου άφησε θετικές εντυπώσεις και περιμένω τα πρώτα trackdays γιατί δεν αντέχω άλλο :cry:
http://www.zougla.gr/automoto/article/se-pliri-litourgia-ke-xoris-provlimata-to-aftokinitodromio-ton-seron#.VCpNhlp46gw.facebook
http://www.zougla.gr/automoto/article/se-pliri-litourgia-ke-xoris-provlimata-to-aftokinitodromio-ton-seron#.VCpNhlp46gw.facebook
Μακάρι, μέχρι στιγμής τα νέα είναι καλά...! :beer:
Allst@rf
30/09/2014, 16:10
Εχω την εντυπωση οτι αρκετες μεγαλες πιστες του εξωτερικου εχουν προσθετα μπαλωματα ή διορθωσεις τυπου σερρων και δουλευουν μια χαρα φιλοξενοντας αγωνες πρωταθληματων...
Σέρρες τέλος Σεπτέμβρη
https://www.youtube.com/watch?v=i_O_cQCk_z4
https://www.youtube.com/watch?v=A3G7Yzqbsxk
Σέρρες τέλος Σεπτέμβρη
https://www.youtube.com/watch?v=i_O_cQCk_z4
και...?
εντυπωσεις απο τους αναβατες?
και...?
εντυπωσεις απο τους αναβατες?
Nομίζω ειναι Σλάβοι και στα 2 βιντεάκια.... αναταράξεις είδα εγώ ειδικά στις 1,2 και 3... αλλά αν δεν εισαι μέσα να το νοιώσεις, μ@λακιες θα λέμε...
απο το βιντεάκι φαίνεται ok η πίστα.
και καλορυθμισμένες αναρτήσεις το ρ1
CPANTELO
07/10/2014, 10:52
Δηλαδη απο ενα video καταλαβατε οτι ειναι ενταξει η πιστα?
Το μονο που φαινεται ειναι πως οντως στις ενωσεις δεν εχει βουναλακια που ενοχλουν....Το θεμα ειναι η προσφυση και ειδικα εκτος γραμμης . Αυτο απο video και ειδικα σε αργο ρυθμο οπως αυτα δεν φαινεται....
.....αν δεν εισαι μέσα να το νοιώσεις, μ@λακιες θα λέμε...
:a013:
γι΄' αυτο ρωτησα αν οι αναβατες μιλησανε για την αισθηση αν και πραγματι οπως ειπε και ο CPANTELO η προσφυση και σε αργο ρυθμο οπως αυτος που γυρνανε τα παιδια στα συγκεκριμενα βιντεακια ειναι μαλλον δυσκολο να φανει.
Υπάρχει κάποιος που θα αναχωρήσει από Ήπειρο (ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ) για ΣΕΡΡΕΣ αυτό το Σ/Κ και έχει διαθέσιμη θέση σε τρέιλερ ή κατι άλλο?
sapila racing
11/10/2014, 10:19
Οσοι πανε για το Σ/Κ να περάσουν καλά και να γυρίσουν καλύτερα.
byron ακούει? :beer:
Οσοι πανε για το Σ/Κ να περάσουν καλά και να γυρίσουν καλύτερα.
byon ακούει? :beer:
iron lion zaion τωρα βγαινει και σε byon? :lol::lol:
sapila racing
11/10/2014, 16:55
iron lion zaion τωρα βγαινει και σε byon? :lol::lol:
Που είσαι ρε δημότη Σερρών? In qatarzaion? :D
Που είσαι ρε δημότη Σερρών? In qatarzaion? :D
στη ζωνη του λυκοφωτος ειμαι αρη...ασε μην το ψαχνεις. περναω δυσκολη περιοδο. (ακομα εδω ειμαι εν αναμονη βιζας).
στη ζωνη του λυκοφωτος ειμαι αρη...ασε μην το ψαχνεις. περναω δυσκολη περιοδο. (ακομα εδω ειμαι εν αναμονη βιζας).
Που να σου βγάλουν βίζα ρε άνθρωπε με τέτοια φάτσα???
Με του που σε δουν, για εξαγόμενος τζιχαντιστής κάνεις...:bawl:
Κουράγιο Γιώργαρε και όλα θα γίνουν;)
/spamoff
O nktr δηλώνει χαρουμενος με την ποιοτητα της ασφάλτου και του grip και οι αγωνιζόμενοι γυρίζουν στο 21...
Περίμενουμε περισσότερα από τον ίδιο μόλις επιστρέψει.
Πολύ καλά νέα λοιπόν! :beer:
sapila racing
11/10/2014, 18:14
O nktr δηλώνει χαρουμενος με την ποιοτητα της ασφάλτου και του grip και οι αγωνιζόμενοι γυρίζουν στο 21...
Οντως!
Κι ο byron που είναι πάνω καλά περνάει και μου μετέφερε πολύ καλές εντυπώσεις και απο την πίστα και απο την διοργάνωση..
Επιστροφή από τα ΣερραΣ και εντυπώσεις.
Για την ποιότητα της ασφάλτου, δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Χαλίκια κλπ δεν πετάει, ενώ οι ενώσεις δεν ήταν αντιληπτές. Σε ένα σημείο μόνο, μεταξύ 2-3 νοιώθει κάποιος ένα κραδασμο, αλλά δεν είναι πρόβλημα ούτε για αγωνιζόμενους, ούτε για γρήγορους ιδιώτες, και πολύ περισσότερο για τους ερασιτέχνες που ήταν στο track day.
Οι ενώσεις που έγιναν είναι μια χαρά.
Οι περισσότεροι γρήγοροι ιδιώτες γυρναγαν λίγο πιο αργά από τις καλές μέρες, μάλλον λόγω αποχής από την συγκεκριμένη πίστα, παρά λόγω κρατηματος. Τουλάχιστον έτσι άκουσα. Περιμένουν να γίνει καλύτερη βέβαια μόλις μείνει κάτω λάστιχο. Χρόνοι 1:28 με 1:32 έκαναν αρκετοί γΛηγοροι, ενώ οι αγωνιζόμενοι που ήταν αρκετοί λόγω του αγώνα σε 2 βδομάδες, γυρναγαν 1:21 (Συνιώρης) και πάνω.
Απ`ότι ειπε ο δήμαρχος που ήρθε στο ξενοδοχείο, έχει κρατηθεί ένα κονδύλι 650.000 προκειμένου μέσα στον επόμενο 1-1,5 χρόνο, να φτιαχτεί ξανά και σωστά η άσφαλτος.
Αυτά....
Για το track day και την διοργάνωση του Χαλαρη, μόνο καλά λόγια εχω να πω. Καταπληκτικό πακέτο που περιελάμβανε μεταφορά μότο με δικά φορτηγά, όπου τα μηχανάκια ήταν ένα ένα δεμένα σε παλέτες,μεταφορά οδηγου με πούλμαν, διαμονή δύο βράδυα σε ξενοδοχείο με πρωινό και γεύμα το βράδυ εκεί, συν κάτι πρόχειρο στην πίστα το μεσημέρι, και δύο ημερες πίστα (6+6 session περίπου) βγηκε στα 350.
Αν κάποιος δεν ήθελε κάτι από το πακέτο, αφαίρεση από την τιμή εννοείται. Ουσιαστικά μόνο την βενζίνη και τα λάστιχα του (αν άλλαζε) ήταν τα extra έξοδα των οδηγών.
4 group, έμπειροι πλοηγοι και ωραίο κλίμα. Μόνο δύο πτώσεις ανώδυνες έγιναν, όπου η μια ήταν αγωνιζόμενου. Γενικά πέρασα καλά χωρίς καφριλες και χαζοκοντρες από τους συμμετέχοντες.
Έκανα 6 όμορφα 20λεπτα το Σάββατο αλλά μόνο ένα την Κυριακή, μιας και η τσιμουχα στο μπροστινό μου μας άφησε χρόνους και δεν μπόρεσα να βρω τρόπο επισκευής. Οπότε την Κυριακή, βαρέθηκα τη ζωή μου...
Τεσπά, την επόμενη θα πάω πιο προετοιμασμένος.
:beer:
Τα νέα γίνονται συνεχώς καλύτερα. Αμήν, μπας και μπουμε ξανά κάπου.... :beer:
motomaniac
13/10/2014, 09:45
Για το track day και την διοργάνωση του Χαλαρη, μόνο καλά λόγια εχω να πω. Καταπληκτικό πακέτο που περιελάμβανε μεταφορά μότο με δικά φορτηγά, όπου τα μηχανάκια ήταν ένα ένα δεμένα σε παλέτες,μεταφορά οδηγου με πούλμαν, διαμονή δύο βράδυα σε ξενοδοχείο με πρωινό και γεύμα το βράδυ εκεί, συν κάτι πρόχειρο στην πίστα το μεσημέρι, και δύο ημερες πίστα (6+6 session περίπου) βγηκε στα 350.
Αν κάποιος δεν ήθελε κάτι από το πακέτο, αφαίρεση από την τιμή εννοείται. Ουσιαστικά μόνο την βενζίνη και τα λάστιχα του (αν άλλαζε) ήταν τα extra έξοδα των οδηγών.
4 group, έμπειροι πλοηγοι και ωραίο κλίμα. Μόνο δύο πτώσεις ανώδυνες έγιναν, όπου η μια ήταν αγωνιζόμενου. Γενικά πέρασα καλά χωρίς καφριλες και χαζοκοντρες από τους συμμετέχοντες.
Έκανα 6 όμορφα 20λεπτα το Σάββατο αλλά μόνο ένα την Κυριακή, μιας και η τσιμουχα στο μπροστινό μου μας άφησε χρόνους και δεν μπόρεσα να βρω τρόπο επισκευής. Οπότε την Κυριακή, βαρέθηκα τη ζωή μου...
Τεσπά, την επόμενη θα πάω πιο προετοιμασμένος.
με ποιο μηχανακι πηγες?
με ποιο μηχανακι πηγες?
Αν πει το SR θα ΒΑΝαριστεί δια βίου ή το username του θα αλλάξει σε Marigoula_h_prostyxh
Αν πει το SR θα ΒΑΝαριστεί δια βίου ή το username του θα αλλάξει σε Marigoula_h_prostyxh
Έχει SR ο Βύρωνας ???
motomaniac
13/10/2014, 10:00
Έχει SR ο Βύρωνας ???
srx ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!
sapila racing
13/10/2014, 10:01
Έχει SR ο Βύρωνας ???
SRX εννοούσε ο sniper.
Οχι με το Tuono πήγε και η τσιμούχα του Ωχλινς του τα χάλασε την 2η μέρα.
με ποιο μηχανακι πηγες?
Tuono. Το αριστερό στο τρέϊλερ.
324764
SR δεν έχω μωρή Χουανίτα. SRX έχω αλλά δεν πήγα βέβαια μ΄αυτό. :D
Bladerunner
13/10/2014, 10:20
(...)
Ωραία νέα Βύρωνα. Και για την πίστα και την οργάνωση. :beer:
SRX εννοούσε ο sniper.
Οχι με το Tuono πήγε και η τσιμούχα του Ωχλινς του τα χάλασε την 2η μέρα.
Στο οποίο να προσθέσω, είχα ξαναλλάξει τσιμούχες πριν 2-3 χρόνια και είχα βάλει από GSX-R γιατί είχαν περισσότερο αντοχή από τις Οχλινς. ;)
Στο οποίο να προσθέσω, είχα ξαναλλάξει τσιμούχες πριν 2-3 χρόνια και είχα βάλει από GSX-R γιατί είχαν περισσότερο αντοχή από τις Οχλινς. ;)
[οφφ τοπικ] Εμ, αν το καβαλας κάθε χριστούγεννα κι ανάσταση, τι να σου κάνουν κι αυτές; [/οφφ τοπικ]
spyrakos35
13/10/2014, 10:36
Καλα νεα λοιπον αντε να ξεχαρμανιασετε να χαλαρωσετε
SHOOTER045
13/10/2014, 10:39
Καλα νεα λοιπον αντε να ξεχαρμανιασετε να χαλαρωσετε
Άντε και στα δικά σου με το φου ζου ρου
Άντε και στα δικά σου με το φου ζου ρου
:bawl::bawl::bawl:Έλα, σταμάτα.... :bawl:
[οφφ τοπικ] Εμ, αν το καβαλας κάθε χριστούγεννα κι ανάσταση, τι να σου κάνουν κι αυτές; [/οφφ τοπικ]
Sad but true...:(
ΥΓ. Να προσθέσω πως την καλυτερη μαγκιά την έκαναν κάποια παιδιά με αεροπλάνο για Θεσ/νίκη με ένα 50άρικο+rent a car και τους βγήκε τσάμπα και ξεκούραστα.
Διόδια ΜΟΝΟ πληρώσαμε 58.30€ πήγαινε-έλα :moutza:
spyrakos35
13/10/2014, 10:49
:bawl::bawl::bawl:Έλα, σταμάτα.... :bawl:
:lol:
CPANTELO
13/10/2014, 17:55
Προσωπικα εχω λιγη διαφορετικη αποψη για τη πιστα. Κρατημα εχει μια χαρα αλλα:
1) Στις εγκαρσιες κολησεις λιγο γλυστραει οπως στη Κ2 , Κ8 και Κ11 .
2) Στη Κ2 στη εξοδο εντονο το σαμαρακι αναλογα με τη γραμμη βεβαια αλλα 3 φορες μου εφυγε το αριστερο ποδι απο το μαρσπιε
3) Αναμεσα Κ3 και Κ4 εχει γινει η χειροτερη δουλεια σε ολη τη πιστα
Σε ολη την αλλη διαδρομη δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Χαλικακι εχει ειδικα εαν κυνηγας καποιον κοντα.
Εχω τις αμφιβολιες μου παντως οτι θα μεινει σε αυτη τη κατασταση ειδικα με το που θα μπουν και πολλα αυτοκινητα.
Προσωπικα εχω λιγη διαφορετικη αποψη για τη πιστα. Κρατημα εχει μια χαρα αλλα:
1) Στις εγκαρσιες κολησεις λιγο γλυστραει οπως στη Κ2 , Κ8 και Κ11 .
2) Στη Κ2 στη εξοδο εντονο το σαμαρακι αναλογα με τη γραμμη βεβαια αλλα 3 φορες μου εφυγε το αριστερο ποδι απο το μαρσπιε
3) Αναμεσα Κ3 και Κ4 εχει γινει η χειροτερη δουλεια σε ολη τη πιστα
Σε ολη την αλλη διαδρομη δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Χαλικακι εχει ειδικα εαν κυνηγας καποιον κοντα.
Εχω τις αμφιβολιες μου παντως οτι θα μεινει σε αυτη τη κατασταση ειδικα με το που θα μπουν και πολλα αυτοκινητα.
Στα βιντεάκια που εβαλε o nktr φαίνονται κάποιες αναταράξεις στη 2 αλλά οκ, όπως είπα, μόνο αν είσαι μέσα ξέρεις τι γίνεται.
Για το τελευταίο, ναι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι να πατηθεί η άσφαλτος...
ΥΓ. Να προσθέσω πως την καλυτερη μαγκιά την έκαναν κάποια παιδιά με αεροπλάνο για Θεσ/νίκη με ένα 50άρικο+rent a car και τους βγήκε τσάμπα και ξεκούραστα.
Ρε Βυρωνα, αμα ηταν να σε στεναχωρησουμε να μην στο λεγαμε :P
Anyway η πιστα ειναι μια χαρα, τουλαχιστον σε αυτο το trackday, πιο μετα μπορει να αλλαξει απο θεμα κρατημα κλπ. Εαν εχεις σωστο ρυθμισμενο απο αναρτησεις μηχανακι και εισαι στο γκαζι ΔΕΝ εχει θεμα. Κανεις μηχανακι και το ευχαριστιεσαι. Δεν γλυστραγε πουθενα παρα μονο στην βλακεια που εχουν κανει διπλα στα βιραζ εχουν βαψει ασπρες γραμμες που αμα της πατας την αρπαξες χωρις να το καταλαβεις.
Ανωμαλιες, που με ενοχλουν εγω θα ελεγα στην εισοδο στο εσακι Κ6 και στην εισοδο της Κ14 αλλα οπως ειπα εαν εισαι στο γκαζι και πατησεις λιγο στα μαρσπιε να ελαφρωση ο κωλος απο την σελα (οχι να σηκωθει) τοτε ολα κομπλε.
Οι αγωνιζομενοι καναν και 1.20 και οι ιδιωτες απο 1.26-1.29 τουλαχιστον μερικους που μετρησα.
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πλεον, τι λαστιχα και συγκεκριμενα τι γομα θα εχεις αναλογα τον καιρο. Εαν δεν τα κανεις σωστα τοτε τα λαστιχα τα διαλυει.
Και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την πίστα και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Δε με ενόχλησαν ούτε τα μικροκουνηματάκια ούτε οι ενώσεις. Στο 1.34 πάντα. Για δείτε το λάστιχο μου, λέτε να μου βγάλει άλλη μια μέρα ή έχει φαγωθεί πολύ άτσαλα;
http://i1150.photobucket.com/albums/o608/gkourv/IMG_20141009_164437_zps88f41385.jpg
http://i1150.photobucket.com/albums/o608/gkourv/IMG_20141009_164444_zpsc3f661fd.jpg
Προσέξτε στη δεξιά μεριά, νομίζω φαίνεται στη φωτό, πόσο βαθύ είναι το σκαλοπάτι, σαν να έκοψες κομμάτι. Και έχει και μια περίεργη κυμματιστή γραμμή που δεν την έχω ξαναδεί στα λάστιχά μου.
Το πίσω είναι D211 Endurance
Ξέχασα να αναφέρω, οι πιέσεις ήταν 17 psi πίσω και 20 psi μπροστά, κρύα φυσικά.
Και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την πίστα και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Δε με ενόχλησαν ούτε τα μικροκουνηματάκια ούτε οι ενώσεις. Στο 1.34 πάντα. Για δείτε το λάστιχο μου, λέτε να μου βγάλει άλλη μια μέρα ή έχει φαγωθεί πολύ άτσαλα;
http://i1150.photobucket.com/albums/o608/gkourv/IMG_20141009_164437_zps88f41385.jpg
http://i1150.photobucket.com/albums/o608/gkourv/IMG_20141009_164444_zpsc3f661fd.jpg
Προσέξτε στη δεξιά μεριά, νομίζω φαίνεται στη φωτό, πόσο βαθύ είναι το σκαλοπάτι, σαν να έκοψες κομμάτι. Και έχει και μια περίεργη κυμματιστή γραμμή που δεν την έχω ξαναδεί στα λάστιχά μου.
Ξέχασα να αναφέρω, οι πιέσεις ήταν 17 psi μπροστά και 20 psi πίσω, κρύα φυσικά.
Gp Racer ? μηπως η πιεσεις ειναι αναποδα? 20 μπροστα 17 πισω ?
Gp Racer ? μηπως η πιεσεις ειναι αναποδα? 20 μπροστα 17 πισω ?
Ναι έχεις δίκιο, ανάποδα τα είπα. Διόρθωσα και το αρχικό post.
devil's animal
14/10/2014, 15:05
Ξέχασα να αναφέρω, οι πιέσεις ήταν 17 psi μπροστά και 20 psi πίσω, κρύα φυσικά.
βαλε +7psi και στα 2 λαστιχα μηπως και προλαβεις την καταστροφη...
Allst@rf
14/10/2014, 15:36
βαλε +7psi και στα 2 λαστιχα μηπως και προλαβεις την καταστροφη...
Απο την τσεπη σου τα βαζεις ρε φιλε;
:p
Antonisss
14/10/2014, 15:36
20 στο μπροστά για ποιο λόγο??
Το φάγωμα πίσω μπορεί να είναι και από λάθος ρύθμιση αποσβέσεων...
biglebowski
14/10/2014, 16:15
Ξέχασα να αναφέρω, οι πιέσεις ήταν 17 psi πίσω και 20 psi μπροστά, κρύα φυσικά.
Το 20psi στο μπροστα ειναι τελειως ακυρο,δοκιμασε 25-26.
Οσο για το πισω,η φθορα οφειλεται σε λαθος γομα.Τα dunlop ειναι πολυ ευαισθητα στις θερμοκρασιες κ προφανως η endurance γομα δεν δουλεψε οπως θα επρεπε στις συγκεκριμενες συνθηκες συν οτι δεν το ζεσταινες αρκετα στους ρυθμους που γυρνουσες (cold tearing)
H γραμμη περιμετρικα του ελαστικου μην σε προβληματιζει,εμφανιζεται σε ολα τα dunlop οταν αρχιζουν κ φθειρονται (πρεπει να ειναι το σημειο που ενωνουν οι δυο γομες)
Αν εχει κανει σκαλοπατι,κατι που δεν μπορω να διακρινω απ'τις φωτο,οφειλεται στο οτι δεν εχεις πολυ ροη στην οδηγηση σου,υπο την εννοια οτι δεν ανοιγεις προοδευτικα το γκαζι μετα το apex,αλλα το 'τσαρουχωνεις' αποτομα αφου ισιωσεις το μηχανακι..
DrIoannis
14/10/2014, 16:21
To εμπρός Dunlop 26-27 κρύο. Το 20 που έβαλες είναι πολύ χαμηλά. Το μπροστινό έχει απίστευτη αντοχή αλλά βάλε του και λίγη πίεση ακόμη.
devil's animal
14/10/2014, 16:27
τζαμπα ειναι...βαλε να υπαρχει...:tooth:
Με το psi χρεώνουν στις Σέρρες! :)
20 στο μπροστά για ποιο λόγο??
Το φάγωμα πίσω μπορεί να είναι και από λάθος ρύθμιση αποσβέσεων...
To εμπρός Dunlop 26-27 κρύο. Το 20 που έβαλες είναι πολύ χαμηλά. Το μπροστινό έχει απίστευτη αντοχή αλλά βάλε του και λίγη πίεση ακόμη.
Πρώτη φορά έβαλα τόσο χαμηλή πίεση μπροστά, ήμουν σε σεμινάριο και ο εκπαιδευτής μου είπε να βάλω, ίσως για να έχει το κεφάλι του ήσυχο μην έχω γλιστρήματα;
Το 20psi στο μπροστα ειναι τελειως ακυρο,δοκιμασε 25-26.
Οσο για το πισω,η φθορα οφειλεται σε λαθος γομα.Τα dunlop ειναι πολυ ευαισθητα στις θερμοκρασιες κ προφανως η endurance γομα δεν δουλεψε οπως θα επρεπε στις συγκεκριμενες συνθηκες συν οτι δεν το ζεσταινες αρκετα στους ρυθμους που γυρνουσες (cold tearing)
H γραμμη περιμετρικα του ελαστικου μην σε προβληματιζει,εμφανιζεται σε ολα τα dunlop οταν αρχιζουν κ φθειρονται (πρεπει να ειναι το σημειο που ενωνουν οι δυο γομες)
Αν εχει κανει σκαλοπατι,κατι που δεν μπορω να διακρινω απ'τις φωτο,οφειλεται στο οτι δεν εχεις πολυ ροη στην οδηγηση σου,υπο την εννοια οτι δεν ανοιγεις προοδευτικα το γκαζι μετα το apex,αλλα το 'τσαρουχωνεις' αποτομα αφου ισιωσεις το μηχανακι..
τζαμπα ειναι...βαλε να υπαρχει...:tooth:
Στο πίσω συνήθως βάζω 18-19 αλλά τέτοια φθορά πρώτη φορά είχα, ίσως να φταίει ο καιρός, ίσως να χρειάζεται καλύτερο ζέσταμα, την επόμενη φορά θα κάνω 2 γύρους ζέσταμα. Μετά το apex ανοίγω το γκάζι ομαλά αλλά με το που ισιώσει το μηχανάκι και λίγο πριν, το τσαρουχώνω.
...
Πρώτη φορά έβαλα τόσο χαμηλή πίεση μπροστά, ήμουν σε σεμινάριο και ο εκπαιδευτής μου είπε να βάλω, ίσως για να έχει το κεφάλι του ήσυχο μην έχω γλιστρήματα;
......
Πολύ ενδιαφέρον, σε ποιο σεμινάριο ήσουν;
devil's animal
14/10/2014, 16:49
Στο πίσω συνήθως βάζω 18-19 αλλά τέτοια φθορά πρώτη φορά είχα, ίσως να φταίει ο καιρός, ίσως να χρειάζεται καλύτερο ζέσταμα, την επόμενη φορά θα κάνω 2 γύρους ζέσταμα. Μετά το apex ανοίγω το γκάζι ομαλά αλλά με το που ισιώσει το μηχανάκι και λίγο πριν, το τσαρουχώνω.
οπως σου ειπαν και οι αλλοι:
μπροστα πας με 26-27 και πισω με 23-24...
παντα κρυα...
Πολύ ενδιαφέρον, σε ποιο σεμινάριο ήσουν;
http://www.racingteam888.gr
Θενξ.
devil's animal
14/10/2014, 17:16
:rolleyes::rolleyes:
CPANTELO
14/10/2014, 17:36
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πλεον, τι λαστιχα και συγκεκριμενα τι γομα θα εχεις αναλογα τον καιρο. Εαν δεν τα κανεις σωστα τοτε τα λαστιχα τα διαλυει.
Πολυ μεγαλη σημασια αυτο με τη γομα και δυστυχως οταν εχεις μονο μια δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Επρεπε μεσα στην ημερα οπου η θερμοκρασια της ασφαλτου αλλαζε πολυ (πρωι/μεσημερι/απογευμα) να βγαζεις /βαζεις αναλογα πιεση για να μην κανεις ζημια στο λαστιχο.
324879
Η φωτο αυτη ειναι απο πισω D212 type 5 καινουριο μονο μετα απο 10 γυρους λογο υψηλοτερης πιεσης
324880
Και αυτη μετα απο 2 session και 20 γυρους
Με το λαστιχο σε τετοια κατασταση δεν μπορουσα να βγαλω κατι καλυτερο απο αυτο το γυρολογιο τη Παρασκευη
324881
Πολυ ...
Δες λίγο τα link που παρέθεσες γιατί δεν δουλεύουν.
Allst@rf
14/10/2014, 17:44
[QUOTE=CPANTELO;2518870]
[
[ ο Συνιωρης πχ με D212 εκανε παρτυ στο 1.21 και το λαστιχο το εβγαζε και πενα.
[
Αυτο πως γινεται?
CPANTELO
14/10/2014, 17:46
Τα Michelen δουλευανε αισθητα καλυτερα στη πιο ζεστη ασφαλτο (τουλαχιστον η c γομα που εβαλα) . Βεβαια και παλι επρεπε να τα προσεξεις οταν δροσιζε το απογευμα.Προσωπικα το πισω slick μου εδωσε την απαραιτητη εμπιστοσυνη με αποτελεσμα να παω αισθητα πιο γρηγορα
Γυρολογιο Σαββατου
324882
Γυρολογιο Κυριακης
324883
Σιγουρα αυτα ειναι η δικια μου αποψη γιατι ο Συνιωρης πχ με D212 εκανε παρτυ στο 1.21 και το λαστιχο το εβγαζε και πενα.
324884
Απλα εγω δεν μπορεσα να τα κανω να δουλεψουν και ακουσα και τα ιδια απο πολλους αλλους οδηγους...Αυτα για το πισω βεβαια γιατι στο μπροστα με dunlop type 3 δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα γι'αυτο και δεν την αλλαξα.
CPANTELO
14/10/2014, 17:48
πιστευω τωρα τα link να δουλευουν. Ο Συνιωρης εβαζε τη σωστη γομα , με σωστες πιεσεις σε σωστα ρυθμιζμενο μηχανακι και με σωστη οδηγηση χαχαχαχα
μήπως να τρώγανε καμιά μήνυση να τελειώνουμε?γιατι δεν είναι για γέλια πια..
μήπως να τρώγανε καμιά μήνυση να τελειώνουμε?γιατι δεν είναι για γέλια πια..
Για ποιο λόγο; Για υπερβολική φθορά ελαστικών;
Δεν είχα ούτε κουνήματα, ούτε γλιστρήματα σε κανένα από τα 4 session. Και μπορώ να πω ότι παρ'ότι έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα μέσα στα οποία και 2 σχολεία CSS, όταν τελείωσε η μέρα είχα αποκομίσει χρήσιμα - για την ασφάλειά μου - στοιχεία για μέσα στην πίστα.
Ας μην αρχίσουμε τα λαϊκά δικαστήρια των forum πάλι.
H.A.Balafoutre
14/10/2014, 21:16
Για ποιο λόγο; Για υπερβολική φθορά ελαστικών;
Δεν είχα ούτε κουνήματα, ούτε γλιστρήματα σε κανένα από τα 4 session. Και μπορώ να πω ότι παρ'ότι έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα στην πίστα μέσα στα οποία και 2 σχολεία CSS, όταν τελείωσε η μέρα είχα αποκομίσει χρήσιμα - για την ασφάλειά μου - στοιχεία για μέσα στην πίστα.
Ας μην αρχίσουμε τα λαϊκά δικαστήρια των forum πάλι.
Ναί ρε παιδιά...τι παίζει με αυτόνανε? Μου κάνει εντύπωση το "μήνυση", τα για γέλια ΟΚ, λες...κάτι μπορεί να έχει γίνει προσωπικό, αλλά μήνυση? Διότι κι εμένανε ένας φίλος που έκανε το μάθημα, μου είπε αυτά που λέει κι ο φίλος πιο πάνω. Ότι δηλαδή έμαθε κάποια χρήσιμα πράγματα και πως γενικά ήτανε καλά και του άρεσε.
astroman76
14/10/2014, 23:45
Νομιζω... η μηνυση παει για την σχολη...:D
Αν στέκει νομικά αυτό που κάνουν...
spyrakos35
15/10/2014, 04:26
μπορείτε να πείτε και σε μένα τον άσχετο ποιος κάνει τι?
:confused:
Τα Michelen δουλευανε αισθητα καλυτερα ...................
Απλα εγω δεν μπορεσα να τα κανω να δουλεψουν και ακουσα και τα ιδια απο πολλους αλλους οδηγους...Αυτα για το πισω βεβαια γιατι στο μπροστα με dunlop type 3 δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα γι'αυτο και δεν την αλλαξα.
κατεβηκες στο 26 ρε παιχταρα!!!!? :beer::beer:
CPANTELO
16/10/2014, 22:40
κατεβηκες στο 26 ρε παιχταρα!!!!? :beer::beer:
Ναι ρε φιλε και γω δε το περιμενα αλλα ηρθε μονο του και χωρις καμια ανησυχια :beer::beer:
Ναι ρε φιλε και γω δε το περιμενα αλλα ηρθε μονο του και χωρις καμια ανησυχια :beer::beer:
μπραβο ρε κουκλε!!! :beer::beer:
chducos1
17/10/2014, 10:56
γιωργοοοοοοοοοοοο
καμηλα πηρες η ακομα?
γιωργοοοοοοοοοοοο
καμηλα πηρες η ακομα?
δεν εδωσα ποτε την δικια μου ;)
αλλα παρε να μιλησεις με το χομπιτ πριν βιαστεις να χαρεις :wave2:
chducos1
17/10/2014, 11:01
θα τον δω νοεμβρη στο trackbike
εσενα θα σε δουμε?
chillipf
17/10/2014, 11:07
Νοέμβρης ??
trackbike ??? :uplate: :cool:
θα τον δω νοεμβρη στο trackbike
εσενα θα σε δουμε?
αν ειμαι ακομα εδω και καλα ελπιζω πως ναι.
πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει στο trackbike.....υπάρχει κάνα νεότερο?
προς το παρον οχι.
Εντωμεταξυ αυτο το σκ ειναι και το πανελληνιο,ελαχιστες πληροφοριες στο διαδυκτιο και γενικα μοιαζει τελειως παραμελημενη αυτη η διοργανωση(λες και εχουμε κι αλλες).
Η πιο καλη ενημερωση που βρηκα.
http://www.bikerspirit.net/main/?p=40784
Bladerunner
23/10/2014, 12:21
Εντωμεταξυ αυτο το σκ ειναι και το πανελληνιο,ελαχιστες πληροφοριες στο διαδυκτιο και γενικα μοιαζει τελειως παραμελημενη αυτη η διοργανωση(...)
Όντως. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, δεν υπάρχουν πλέον και τα χρήματα που υπήρχαν...
Πάντως χθες την πάτησαν super cars... Για να δουμε αντοχές...
pipe_smoker
23/10/2014, 12:50
Πάντως χθες την πάτησαν super cars... Για να δουμε αντοχές...
Είχε πάει κανά ferrari club ή κάτι παραπλήσιο?
Κάτι παραπλήσιο, το ferrari club έχει TD εκεί στις 02.11
devil's animal
23/10/2014, 12:55
Είχε πάει κανά ferrari club ή κάτι παραπλήσιο?
εδω και κανενα πενθημερο ειναι μεσα supercars...
αρθρο (http://www.zougla.gr/automoto/article/vouliakse-i-seres-apo-ferari-ke-porsche)
Νομιζω ακομα καλυτερη μαγκια ηταν το πακετο του Χαλαρη, 350€ πηγαινε ελα οδηγος-μηχανακι,ξενοδοχειο-πιστα.
Απιθανη προσφορα.
RaGe_Raptor
23/10/2014, 14:14
Εντωμεταξυ αυτο το σκ ειναι και το πανελληνιο,ελαχιστες πληροφοριες στο διαδυκτιο και γενικα μοιαζει τελειως παραμελημενη αυτη η διοργανωση(λες και εχουμε κι αλλες).
ξέρετε τι καιρό θα κάνει αυτό το σκ?
χειρότερα από χειμώνα.....
chillipf
23/10/2014, 14:30
οι αγώνες θα κηρυχτούν βρόχινοι & θυελώδεις μαζί :cool:
προς το παρον οχι.
και μαλλον δεν θα βγει.
πανο με λιγοτερη απο μιση πιστα για κανα2 χρονια τωρα και δεδομενων των οικονομικως συνθηκων...και πολυ ειναι!
Χειμερινη Προσφορα απο 15/1 εως 15/2/2015 - 50% στις τιμες Ελευθερης Προπονησης στην πίστα των Σερρών....
:vroum:
http://www.serrescircuit.gr/
fazerakis
18/01/2015, 20:52
Με την πίστα να μην τρώει λάστιχο μετα το τελευταίο μπάλωμα ίσως και να συμφέρει και από τα Μέγαρα :lol:
PetranGR
18/01/2015, 21:05
μου φαίνετε για δεν θα έχει κόσμο καθόλου τώρα τέτοιο καιρό;
όσο για τις τιμές τώρα με τις προσφορές δηλαδή έως πέμπτη είναι 20€ και μετά Π/Σ/Κ έιναι 25€ με την προσφορά;
PetranGR
31/01/2015, 20:45
Ποτε θα παμε;
Πήγα εχθές.
Μόνο εγώ και το krauser ήμασταν.
Από της 9 το πρωί έως της 4:15 περίπου.
pipe_smoker
31/01/2015, 23:06
Πήγα εχθές.
Μόνο εγώ και το krauser ήμασταν.
Από της 9 το πρωί έως της 4:15 περίπου.
Εντυπώσεις?
PetranGR
31/01/2015, 23:24
Εντυπώσεις?
την είχαμε Prive,Οπότε μηδέν άγχος για εμένα.Όλοι κώλωσαν να πάνε γιατί φαινόντουσαν σύννεφα στην άκρη ,και στης 4:30 περίπου έπεσαν οι πρώτες στάλες όταν ήμασταν για τον δρόμο επιστροφής εμείς.
Οι εντυπώσεις πολύ καλός ο τάπυτας. Δηλαδή ντάξει έκαναν δουλειά, όχι βλακείες. Δεν έχει περίεργες ραφές,ώστε να σε "πετάει" έχει γίνει ένα ομοιόμορφο στρώσιμο.
Εκτός από την Κ5 που στο κέντρο της περίπου φαίνετε μια έντονη ραφή.
Η Κ1 ,δεν έχει πλεόν τα μπαλώματα και είναι άκρως καθαρή.
Όπως επίσης και πίσω στην Κ14-Κ15 το ίδιο με τα μπαλώματα είναι καθαρά,και πλεόν είναι σαν "δρόμος" εννιαίος.
Στην συγκεκριμένη πίστα είχα πάει πριν πολύ καιρό. Πριν καν πέσει ο καινούργιος τάπυτας.
Εντυπώσεις θετικότατες.
Το γέλιο;
Πήγαμε να τρακάρουμε 2 μηχανές ,σε όλοκληρη την πίστα μεταξύ μας... το πως; Στην Κ2 προς Κ3 , έτυχε από την μέση του πουθενά να μας επισκεφθεί βολίδα μια πορτοκαλί γάτα, σαν τύγρης ήταν τόσο χοντρή και ήρθε κατά πάνω μας ,ένας θεός ξέρει πως την αποφύγαμε...και συνέχισε να τρέχει η βλαμμένη μέσα στην πίστα όπου έφυγε μετά στα δέντρα.
pipe_smoker
31/01/2015, 23:39
την είχαμε Prive,Οπότε μηδέν άγχος για εμένα.Όλοι κώλωσαν να πάνε γιατί φαινόντουσαν σύννεφα στην άκρη ,και στης 4:30 περίπου έπεσαν οι πρώτες στάλες όταν ήμασταν για τον δρόμο επιστροφής εμείς.
Οι εντυπώσεις πολύ καλός ο τάπυτας. Δηλαδή ντάξει έκαναν δουλειά, όχι βλακείες. Δεν έχει περίεργες ραφές,ώστε να σε "πετάει" έχει γίνει ένα ομοιόμορφο στρώσιμο.
Εκτός από την Κ5 που στο κέντρο της περίπου φαίνετε μια έντονη ραφή.
Η Κ1 ,δεν έχει πλεόν τα μπαλώματα και είναι άκρως καθαρή.
Όπως επίσης και πίσω στην Κ14-Κ15 το ίδιο με τα μπαλώματα είναι καθαρά,και πλεόν είναι σαν "δρόμος" εννιαίος.
Στην συγκεκριμένη πίστα είχα πάει πριν πολύ καιρό. Πριν καν πέσει ο καινούργιος τάπυτας.
Εντυπώσεις θετικότατες.
Ωραίοοοοοςςςςς!!!!!! :beer::beer::beer::beer::beer:
Το γέλιο;
Πήγαμε να τρακάρουμε 2 μηχανές ,σε όλοκληρη την πίστα μεταξύ μας... το πως; Στην Κ2 προς Κ3 , έτυχε από την μέση του πουθενά να μας επισκεφθεί βολίδα μια πορτοκαλί γάτα, σαν τύγρης ήταν τόσο χοντρή και ήρθε κατά πάνω μας ,ένας θεός ξέρει πως την αποφύγαμε...και συνέχισε να τρέχει η βλαμμένη μέσα στην πίστα όπου έφυγε μετά στα δέντρα.
Ήμαρτον ρε.
Και να σκεφτείς ότι από τους μεγαλύτερους φόβους μου στο δρόμο είναι να μή μου πεταχτεί γατί.
Τέτοια λέγε, να μπω καμιά φορά πίστα κι αντί να κοιτάω τη στροφή, να κοιτάω δεξιά-αριστερά μην πεταχτεί τίποτα:sick:
panos_zip
31/01/2015, 23:45
Άρα μάπα η νέα πίστα, έχει γάτες...
Ωραίοι! Να στε καλά!
Εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να ανέβω!
αν μας κανει το χατηρι ο καιρος και ακολουθησει και η υπολοιπη παρέα το συζητάμε για το επομενο σ/κ...
PetranGR
01/02/2015, 01:52
Ωραίοοοοοςςςςς!!!!!! :beer::beer::beer::beer::beer:
Ήμαρτον ρε.
Και να σκεφτείς ότι από τους μεγαλύτερους φόβους μου στο δρόμο είναι να μή μου πεταχτεί γατί.
Τέτοια λέγε, να μπω καμιά φορά πίστα κι αντί να κοιτάω τη στροφή, να κοιτάω δεξιά-αριστερά μην πεταχτεί τίποτα:sick:
Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να σωθούμε,άσε παίζει να το έπιασε και το βίντεο στην GoPRO αν τα περάσω και το δώ θα το περάσω να το δείς,πως κάναμε και πως πετάχτηκε σαν νίντζα η κ*λόγατα.
Άρα μάπα η νέα πίστα, έχει γάτες...
Ωραίοι! Να στε καλά!
Εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να ανέβω!
Να στείλεις όταν ανέβεις :)
αν μας κανει το χατηρι ο καιρος και ακολουθησει και η υπολοιπη παρέα το συζητάμε για το επομενο σ/κ...
Τέτοια λέγε μου και εσύ.Αν είμαι εδώ ψήνομαι.
devil's animal
01/02/2015, 14:24
οταν αποφασιστει για σφυρα κλεφτικα ρε παλουκαρ'...
:wave2: