View Full Version : Ξεχρεώσαμε;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
nikos_abel
27/03/2013, 08:44
Sorry, αλλά δεν το κατάλαβα αυτό. Μιλας για εδώ μέσα?
Ναι ναι!!!! Εσύ με απειλείς επειδή διαφωνούμε!!!!!
Ει, κόσμος, εννοείται ότι κάνω πλάκα.
AristidisZ
27/03/2013, 08:45
νομίζω λέει για τον σωλήνα
εκτός αν εννοεί εκείνα τα pm που έστελνα για τις κόντρες :D
... Τι σας στράβωσε δηλαδή ?
Οι μετά Χριστόν προφήτες...
Οι μεγάλοι καταθέτες θα πρέπει να αναλαμβάνουν ευθύνες, λέει σύμβουλος του Σόιμπλε
Τα 'χουν χαμένα ή πάνε σίγουρα να διαλύσουν την ΕΕ... Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω; Έγιναν οι τράπεζες εταιρείες λαϊκής βάσης;
Πάντως τον Ιωαννίδη για ασυνέπεια και φιλοτομαρισμό δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις …
Και αυτά που έχει πει και έχει κάνει (και αυτά που δεν έχει κάνει) όλα αυτά τα χρονιά συνηγορούν υπέρ του… σε αντίθεση με άλλους «καλλιτέχνες» …
Αν θέλει κάποιος να κριτικάρει το κείμενο του , μπορεί να βρει ένα ,ίσως , υπέρμετρο ρομαντισμό… δεν πειράζει… στις μέρες που ζούμε μάλλον τον έχουμε ανάγκη…
ΥΓ… ρε σεις θα αρπάξουν 50-60-70 % από τα «τίμια» λεφτά της ρώσικης (και άλλης) μαφίας ?:lol:
AristidisZ
27/03/2013, 09:48
Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω;
Σε ελεύθερη μετάφραση:
φέρε τα λεφτά σου σε εμάς
....
ΥΓ… ρε σεις θα αρπάξουν 50-60-70 % από τα «τίμια» λεφτά της ρώσικης (και άλλης) μαφίας ?:lol:
Μάλλον δεν έχουν καταλάβει που πάνε να μπλέξουν.
nikos_abel
27/03/2013, 10:23
Τα 'χουν χαμένα ή πάνε σίγουρα να διαλύσουν την ΕΕ... Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω; Έγιναν οι τράπεζες εταιρείες λαϊκής βάσης;
Σημαίνει ότι τα τίμια και με ιδρώτα λεφτά που έβγαλα, αντί να τα βάλω στου σεντούκ' να τα φ'λάω, τα βάζω σε μια τράπεζα με σκοπό να κερδίζω από τους τόκους που μου δίνει η τράπεζα, η οποία τα διαχειρίζεται.
Αυτό προϋποθέτει το λεγόμενο στον αγαπημένο μας νεοφιλελεύθερο κόσμο το λεγόμενο "ρίσκο" αν δηλαδή ο τραπεζίτης τα αρπάξει και φύγει, τα έχασα. Δες το λίγο σε πιο φαρ ουέστ, δεν διαφέρει και πολύ από σήμερα.
Ποιος πρέπει δηλαδή να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά μου χρήματα και που τα επένδυσα; Άλλος;
Τώρα, το πως πάνε να το κάνουν, όπως πάντα με το πιο χαζό και επίπονο τρόπο, και αυτό γιατί είναι ζωντόβολα.
Flying Mythos
27/03/2013, 11:03
Σημαίνει ότι τα τίμια και με ιδρώτα λεφτά που έβγαλα, αντί να τα βάλω στου σεντούκ' να τα φ'λάω, τα βάζω σε μια τράπεζα με σκοπό να κερδίζω από τους τόκους που μου δίνει η τράπεζα, η οποία τα διαχειρίζεται.
Αυτό προϋποθέτει το λεγόμενο στον αγαπημένο μας νεοφιλελεύθερο κόσμο το λεγόμενο "ρίσκο" αν δηλαδή ο τραπεζίτης τα αρπάξει και φύγει, τα έχασα. Δες το λίγο σε πιο φαρ ουέστ, δεν διαφέρει και πολύ από σήμερα.
Ποιος πρέπει δηλαδή να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά μου χρήματα και που τα επένδυσα; Άλλος;
Τώρα, το πως πάνε να το κάνουν, όπως πάντα με το πιο χαζό και επίπονο τρόπο, και αυτό γιατί είναι ζωντόβολα.
Σύμφωνοι αλλά με μια μικρή ένσταση.
Άλλο κατάθεση και άλλο ομόλογο. Η κατάθεση αποτελεί ανώμαλη παρακαταθήκη. Σου δίνω δηλαδή χρήματα για να τα φυλάξεις. Το ομόλογο είναι επένδυση με σκοπό το κέρδος και όπου κέρδος υπάρχει και κίνδυνος. Άλλο συνεπώς το να κουρεύεις μετόχους και ομολογιούχους και άλλο να κουρεύεις καταθέτες. Στη μία είναι θεμιτή αποτυχία μιας επένδυσης στην άλλη είναι καθαρή κλοπή.
Αυτά να τα πεις στον Αμπράμοβιτς.. έτσι, στα μούτρα και σταράτα...
LsKostas
27/03/2013, 11:16
Μαγκες εκπληκτικά τα νέα ...Bank run σήμερα και στις ελληνικές τράπεζες !
Υπάρχουν μερικοι που δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους ΕΚΤΟΣ τραπεζικού συστήματος.
Οι υπαλλήλοι ίσως? Οι μέτοχοι τους ? Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφερει
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα επαγγελματα και πιο ζωτικά για την επιβιωση του κοινωνικου ιστού
Εγω ομως που το 2005 πληρωνομουν με "φακελο" απο το λογιστηριο και οχι μεσω της ιδιωτικης τραπεζας του χ, ψ μεγαλοκαρχαρια ξέρω οτι υπάρχει και λύση.Το ιδιο γνωριζει και πολυς κοσμος
Καιρος λοιπόν για μεγάλες αλλάγες...Και φυσικα την σκανδάλη την πάτησαν οι ιδιοι..η ΕΚΤ τραπεζα:)
Η καλυτερη μερα για καρτερι και τσαντακιδες μηχανοβιους ειναι σημερα :sun:
nikos_abel
27/03/2013, 11:25
Σύμφωνοι αλλά με μια μικρή ένσταση.
Άλλο κατάθεση και άλλο ομόλογο. Η κατάθεση αποτελεί ανώμαλη παρακαταθήκη. Σου δίνω δηλαδή χρήματα για να τα φυλάξεις. Το ομόλογο είναι επένδυση με σκοπό το κέρδος και όπου κέρδος υπάρχει και κίνδυνος. Άλλο συνεπώς το να κουρεύεις μετόχους και ομολογιούχους και άλλο να κουρεύεις καταθέτες. Στη μία είναι θεμιτή αποτυχία μιας επένδυσης στην άλλη είναι καθαρή κλοπή.
Δεν διαφωνώ και επαναφέρω το παράδειγμα με τον τραπεζίτη του φαρ ουέστ. Ναι, φταίει ο ληστής με τη μάσκα που έκλεψε τη τράπεζα, τι θα κάνεις όμως;
Ρίσκαρες βάζοντας τα λεφτά σου στο χρηματοκιβώτιο του τραπεζίτη, ο οποίος σου υποσχέθηκε ένα μικρό κέρδος αν τον άφηνες να εκμεταλεύεται τα χρήματά σου.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες εξ ορισμού, από τη στιγμή που αυτές λειτουργούν με χρήματα που δεν υπάρχουν.
Την τελική ευθύνη, δε μπορεί παρά να την έχω εγώ και οι επιλογές μου. Και ποιο απλά. Αν κυκλοφορώ με το πορτοφόλι γεμάτο μετρητά και με κλέψουν, ποιος φταίει;
nikos_abel
27/03/2013, 11:27
Αυτά να τα πεις στον Αμπράμοβιτς.. έτσι, στα μούτρα και σταράτα...
Για το ρίσκο ή το ζωντόβολα;
Γιατί και τις δύο έννοιες τις γνωρίζει καλύτερα από μένα.
Δεν διαφωνώ και επαναφέρω το παράδειγμα με τον τραπεζίτη του φαρ ουέστ. Ναι, φταίει ο ληστής με τη μάσκα που έκλεψε τη τράπεζα, τι θα κάνεις όμως;
Ρίσκαρες βάζοντας τα λεφτά σου στο χρηματοκιβώτιο του τραπεζίτη, ο οποίος σου υποσχέθηκε ένα μικρό κέρδος αν τον άφηνες να εκμεταλεύεται τα χρήματά σου.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες εξ ορισμού, από τη στιγμή που αυτές λειτουργούν με χρήματα που δεν υπάρχουν.
Την τελική ευθύνη, δε μπορεί παρά να την έχω εγώ και οι επιλογές μου. Και ποιο απλά. Αν κυκλοφορώ με το πορτοφόλι γεμάτο μετρητά και με κλέψουν, ποιος φταίει;
Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).
notakos600
27/03/2013, 11:30
Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).
Η σκληρή πραγματικότητα σε μία πρόταση. :(
Για το ρίσκο ή το ζωντόβολα;
Γιατί και τις δύο έννοιες τις γνωρίζει καλύτερα από μένα.
Δεν τα λες καλά... Εδώ δεν μπούκαραν τα καλόπαιδα με τα δίκανα ν' αδειάσουν το γκισέ (και τα λεφτά ασφαλισμένα). Εδώ το κράτος (κι η ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ) τα παίρνουν νταβατζιλίκι... Κι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει..
nicksior
27/03/2013, 11:52
Υπάρχουν μερικοι που δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους ΕΚΤΟΣ τραπεζικού συστήματος.
Οι υπαλλήλοι ίσως? Οι μέτοχοι τους ? Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφερει
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα επαγγελματα και πιο ζωτικά για την επιβιωση του κοινωνικου ιστού
Εγω ομως που το 2005 πληρωνομουν με "φακελο" απο το λογιστηριο και οχι μεσω της ιδιωτικης τραπεζας του χ, ψ μεγαλοκαρχαρια ξέρω οτι υπάρχει και λύση.Το ιδιο γνωριζει και πολυς κοσμος
Καιρος λοιπόν για μεγάλες αλλάγες...Και φυσικα την σκανδάλη την πάτησαν οι ιδιοι..η ΕΚΤ τραπεζα:)
This is the point ..
Τουτέστιν , για τον Κογκολέζο ή τον Εσκιμώο , που δεν γνωρίζει ούτε κατά που πέφτει η Κύπρος, αυτό που έχει σημασία είναι το ότι η ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ τις τραπεζικές καταθέσεις.
Φοβερό?
Είδομεν..
Θύμωσε ο βλάχος για την άπιστη γυναίκα του και για να την τιμωρήσει έκοψε τα π@π@ρι@ του.
το soundtrack της ημέρας
http://www.youtube.com/watch?v=slxmRXaunx4
notakos600
27/03/2013, 12:38
(παρα)Πληροφόρηση από Ευαγγελάτο, που αλλού το διάβασες αυτό εκτός από το site του ''δημοσιογράφου'';
nikos_abel
27/03/2013, 13:06
Η σκληρή πραγματικότητα σε μία πρόταση. :(
Φυσικά, δεν το αρνούμαι, το πρόβλημα είναι συστημικό (δε περίμενα ότι θα χρειαστεί να το ξαναπώ αυτό).
Όπως το λέτε, είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε μέσω των τραπεζών. 666 ου ου ου κλπ κλπ κλπ.
Δεν τα λες καλά... Εδώ δεν μπούκαραν τα καλόπαιδα με τα δίκανα ν' αδειάσουν το γκισέ (και τα λεφτά ασφαλισμένα). Εδώ το κράτος (κι η ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ) τα παίρνουν νταβατζιλίκι... Κι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει..
Πάλι δε διαφωνούμε, το ίδιο δεν είναι; Τι πάει να πει ασφαλισμένα; Πότε ήταν ουσιαστικά ασφαλισμένα;
Αποδεικνύεται ότι @ρχ1δι@ ασφαλισμένοι ήντουσαν οι κόποι μιας ζωής στερήσεων.
Για αυτό και γω θα τραβήξω τα 20 ευρώ που μου έχουν μείνει για να βοηθήσω το μπανκ ραν.
Πέρα από τη πλάκα, δε χάνω τίποτα. Απλά το κόλπο έχει φτιαχτεί τόσο όμορφα πολύπλοκα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Για αυτό είχα ποστάρει πριν μερικές σελίδες την big picture, για να δούμε τα μερμυγκάκια που τρέχουν σα τρελά να μαζέψουν τα σπόρια τους για το χειμώνα, χωρίς να ξέρουν ότι η φωλιά βρίσκεται στο εργαστήριο ενός τρελού βιολόγου που πειραματίζεται.
Το ξυράφι του Οκαμ. Τι είναι πιο πιθανό; Να υπάρχει μια περίεργη συνομωσία μεταξύ των κυβερνήσεων των ευρωπαίων, αμερικάνων, ισραηλινών, τούρκων, ισλαμιστών κλπ κλπ ή απλά οι οικονομοτέτοιοι να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (και προφανώς τα λεφτά);
Σόρρυ, τείνω προς την σκέψη νάμπερ του, καθώς τα βλέπω τα σπουδαγμένα σαίνια τους (βλ. ΓΑΠ).
Ντισκλέιμερ : Δεν είναι όλοι τούβλα ε; Υπάρχουν και εξαιρέσεις, χάνονται όμως καθώς όσο η προσπάθεια γίνεται για να επιζήσει ο υπάρχον τρόπος.
Και εκεί έρχονται τα λόγια του Αλκίνοου, τα προφανή είπε, τα προφανή που έχουμε διαστρεβλώσει.
kalgeorge
27/03/2013, 13:08
KAI POU NA DEIS PARAPLIROFORISH STHN TIVI......kanena provlilma leei sti analipseis, den pige kosmos ( i oura stin alexandras gia ta atm eftane ta duo tetragwna )
episis leei, kamia ptwsi sto orio analipsews ....aaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxxaxaxxa
re pou nomizeoun oti apeuthinontai reeeeeeeeeee?? (min apantisete)
καπου σε χάνω...
Αναγκασμένος γιατι?
AristidisZ
27/03/2013, 13:32
KAI POU NA DEIS PARAPLIROFORISH STHN TIVI......kanena provlilma leei sti analipseis, den pige kosmos ( i oura stin alexandras gia ta atm eftane ta duo tetragwna )
episis leei, kamia ptwsi sto orio analipsews ....aaxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxxaxaxxa
re pou nomizeoun oti apeuthinontai reeeeeeeeeee?? (min apantisete)
Καλά και που τα παίρνουν τι κερδίζουν ;
Να τα πάνε 2 στενά παρακάτω στην Εθνική ή να τα βάλουν σπίτι και να γυρίσουν ένα ωραίο μεσημέρι από τη δουλειά και θα βρουν κρανίο τόπο και κάτι τύπους να τα πίνουν στην υγειά του κορόιδου ;
καπου σε χάνω...
Αναγκασμένος γιατι?
Τώρα θες να σε πλακώσω στις μπάτσες μου φαίνεται....
Πληρώνεσαι cash?
Tα χρήματα που σου περισσεύουν ( :bawl: :tooth: :bawl: :tooth: ) τα κάνεις μασούρι και τα βάζεις κάπου μέσα στο σπιτι;
Αν θες να αγοράσεις ένα σπίτι ( :bawl: :tooth: :bawl: :tooth: ) τα πας σε σακουλα σουπερ μάρκετ;
Κλπ
Πληρώνεσαι cash?
Ναι
Tα χρήματα που σου περισσεύουν ( :bawl: :tooth: :bawl: :tooth: ) τα κάνεις μασούρι και τα βάζεις κάπου μέσα στο σπιτι;
Καποια λιγα που ειχα σε τράπεζα πλεον δεν ειναι εκειπέρα, αλλα εκτος ;) Εδω και 2,5 χρόνια
Αν θες να αγοράσεις ένα σπίτι ( :bawl: :tooth: :bawl: :tooth: ) τα πας σε σακουλα σουπερ μάρκετ;
Κλπ
Δεν ειναι στα αμεσα σχέδια μου (:bawl: :tooth:), αλλα έστω οτι είναι, θα τα πήγαινα cashερι :look:
nikos_abel
27/03/2013, 13:44
καπου σε χάνω...
Αναγκασμένος γιατι?
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/735040/Article.aspx
Και αν θυμάμαι καλά, βάλε ότι και οι επιχειρήσεις έχουν έκπτωση όταν πληρώνουν μέσω τραπέζης (στο φπα, στο γμτα δε θυμάμαι)....
Δεν είσαι αναγκασμένος απλά λόγω συνθηκών, είναι νόμος.
Και αν θυμάμαι καλά, βάλε ότι και οι επιχειρήσεις έχουν έκπτωση όταν πληρώνουν μέσω τραπέζης (στο φπα, στο γμτα δε θυμάμαι)....
Δεν είσαι αναγκασμένος απλά λόγω συνθηκών, είναι νόμος.
Εσυ μιλας για τους προνομιουχος των 500 ευρω (που δε ξερω αν ψηφιστηκε)
taisteal
27/03/2013, 13:48
ουτε εγω ειχα ποτε χρημα σε τραπεζα...και πληρωνομαι κας.η εταιρεια που δουλευω πληρωνει μεσω τραπεζης,αλλα εγω τα παιρνω χερι γιατι δεν θελω παρε δωσε με ΑΤΜ κλπ...
nikos_abel
27/03/2013, 13:50
ουτε εγω ειχα ποτε χρημα σε τραπεζα...και πληρωνομαι κας.η εταιρεια που δουλευω πληρωνει μεσω τραπεζης,αλλα εγω τα παιρνω χερι γιατι δεν θελω παρε δωσε με ΑΤΜ κλπ...
Αν αντέξει η επιχείρησή σου μακάρι, ο στόχος τους προφανώς είναι όριο τα 0 ευρώ.
Εσυ μιλας για τους προνομιουχος των 500 ευρω (που δε ξερω αν ψηφιστηκε)
:lol: Τι να πούμε εμείς οι ΄ζαπλουτοι των 700 δηλαδής :lol:
taisteal
27/03/2013, 13:53
[QUOTE=nikos_abel;2303565]Αν αντέξει η επιχείρησή σου μακάρι, ο στόχος τους προφανώς είναι όριο τα 0 ευρώ.
δηλαδη???
sakis1098
27/03/2013, 13:59
παλαιό σχέδιο που εφαρμόστηκε με αρκετή επιτυχία στις USA
μεγάλη "φορολογεία" στις καταθέσεις για να υποχρεώσουν τους μεγαλοκαταθέτες να "γυρίσουν" το χρήμα
εξάλλου εμάς σαν κράτος/πολίτες μα συμφέρει να επενδυθεί το ρευστό από το να "κοιμάτε" στις τράπεζες
δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό άσχετα που ξεκίνησε από την Κύπρο και μας τσούζει
nikos_abel
27/03/2013, 14:00
δηλαδη???
Δηλαδή δε θα παίρνεις φράγκο σε μετρητά, θα σου κολλήσουνε στο κούτελο μια κασκαρντ, θα σε σκανάρουνε στο ταμείο για να πληρωθείς
και στο σούπερμάρκετ για να πληρώσεις, ώστε να μη ξεφεύγει από την ευρωπαϊκή IRS ούτε σεντ αφορολόγητο.
Αυτό που είπα πιο πάνω σιξ σιξ σιξ ου ου ου δηλαδή.
pipe_smoker
27/03/2013, 14:00
Καποια λιγα που ειχα σε τράπεζα πλεον δεν ειναι εκειπέρα, αλλα εκτος ;) Εδω και 2,5 χρόνια
Κι εσύ στη λίστα Λαγκάρντ?:lol:
There's a way around that;)
Τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες. Κι αν κρίνω από το "κύρος" του καταστήματος δε νομίζω ότι θα έκανε κάποια παρατυπία, οπότε λογικά υπήρχε/υπάρχει παραθυράκι που έχει μείνει ακάλυπτο. Τί και πώς δεν ξέρω ακριβώς, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πλήρωσα cash και τους ρώτησα πώς και τί και μου εξήγησαν αλλά δε θυμάμαι τί μου είπαν.
nikos_abel
27/03/2013, 14:04
There's a way around that;)
Τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες. Κι αν κρίνω από το "κύρος" του καταστήματος δε νομίζω ότι θα έκανε κάποια παρατυπία, οπότε λογικά υπήρχε/υπάρχει παραθυράκι που έχει μείνει ακάλυπτο. Τί και πώς δεν ξέρω ακριβώς, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πλήρωσα cash και τους ρώτησα πώς και τί και μου εξήγησαν αλλά δε θυμάμαι τί μου είπαν.
Μπα, μάλλον απλά παρανομούν και *x/ τους, και με μένα παίξανε κάτι περίεργες μεταφορές μετρητών πρίν κανά χρόνο από τράπεζα σε τράπεζα
και θυμάμαι που μου είπανε χαρακτηριστικά "παπαριές νόμοι" οι τραπεζικοί υπάλληλοι.
και κυκλοφορούσα με κάτι -δε λέω πόσα- ποσά σε μετρητά που τρέμανε τα πόδια μου όποτε με κοίταζε καμμιά γιαγιούλα, περίμενα το καλάσνικοφ να βγει από κανά καρότσι μωρού σου λέω:lol:
el_hymador
27/03/2013, 14:05
Έχετε να προτείνετε κάποιο απόλυτα υδατοστεγές κουτί; Έχω υδρόστρωμα και θέλω να τα βάλω μεσα.
Μπα, μάλλον απλά παρανομούν και *x/ τους, και με μένα παίξανε κάτι περίεργες μεταφορές μετρητών πρίν κανά χρόνο από τράπεζα σε τράπεζα
και θυμάμαι που μου είπανε χαρακτηριστικά "παπαριές νόμοι" οι τραπεζικοί υπάλληλοι.
και κυκλοφορούσα με κάτι -δε λέω πόσα- ποσά σε μετρητά που τρέμανε τα πόδια μου όποτε με κοίταζε καμμιά γιαγιούλα, περίμενα το καλάσνικοφ να βγει από κανά καρότσι μωρού σου λέω:lol:
Και εσυ στη Λιστα Λανγκαρτ? :lol:
AristidisZ
27/03/2013, 14:08
Έχετε να προτείνετε κάποιο απόλυτα υδατοστεγές κουτί; Έχω υδρόστρωμα και θέλω να τα βάλω μεσα.
285868
notakos600
27/03/2013, 14:09
Τα πλαστικά κουτιά για ηλεκτρολογικά σε πολλές διαστάσεις, τσιμεντένιο τετράγωνο φρεάτιο για μετρητή ύδρευσης με στεγανό καπάκι για θάψιμο στον κήπο και πολλές άλλες ιδέες.
Τα πλαστικά κουτιά για ηλεκτρολογικά, τσιμεντένιο τετράγωνο φρεάτιο για μετρητή ύδρευσης με στεγανό καπάκι για θάψιμο στον κήπο και πολλές άλλες ιδέες.
Μark it with an X and make a map...
notakos600
27/03/2013, 14:12
Μark it with an X and make a map...
Όχι ρε συ, δεν θα το θάψεις σε αγροτεμάχιο 20 στρεμάτων, για κήπο μιλάμε. :lol:
pipe_smoker
27/03/2013, 14:13
Κοιτα να δεις που όλοι φραγκάτοι θα βγούμε εδώ μέσα στο τέλος:lol::lol::lol: Τσεκάρετε εσείς οι μονταδόροι τις ip μή και μας παρακολουθεί κανάς Στουρνάρης:ninja:
285868
Χρήσιμο είναι αυτό αλλά όχι για στρώμα.... Για άλλη κρυψώνα, πιο ασφαλή και που την κουβαλάς και μαζί σου όλη μέρα:a01:
Όχι ρε συ, δεν θα το θάψεις σε αγροτεμάχιο 20 στρεμάτων, για κήπο μιλάμε. :lol:
Νομιζω η λύση του Αρη είναι καλύτερη.... ασε που είναι και φορητή... :bawl: :tooth:
nikos_abel
27/03/2013, 14:15
Σε αυτή τη λίστα φίλε μου θα αισθανόμουν απόλυτα ασφαλής σου λέω.
el_hymador
27/03/2013, 14:35
285868
Α δηλαδή κυριολεκτούσε ο ταμίας στην τράπεζα που μου είπε "και τι καταλάβες που τα σήκωσες; βάλτα στον κώλο σου τώρα"
notakos600
27/03/2013, 14:36
Α δηλαδή κυριολεκτούσε ο ταμίας στην τράπεζα που μου είπε "και τι καταλάβες που τα σήκωσες; βάλτα στον κώλο σου τώρα"
:bawl::bawl::bawl::bawl:
el_hymador
27/03/2013, 14:37
Τα πλαστικά κουτιά για ηλεκτρολογικά σε πολλές διαστάσεις, τσιμεντένιο τετράγωνο φρεάτιο για μετρητή ύδρευσης με στεγανό καπάκι για θάψιμο στον κήπο και πολλές άλλες ιδέες.
Θα πάρω ένα καγκουρό και τα τα βάλω στον μάρσιπο του... αν βρεθεί κλέφτης που θα ξεπεράσει την έκπληξη και θα του κόψει να ψάξει εκεί, χαλάλι του...
AristidisZ
27/03/2013, 14:39
:bawl::bawl::bawl::bawl:
edit:
Νοτάκο δε σε αντιγράφω, δεν είχα δει την απάντησή σου :p
notakos600
27/03/2013, 14:39
Θα πάρω ένα καγκουρό και τα τα βάλω στον μάρσιπο του... αν βρεθεί κλέφτης που θα ξεπεράσει την έκπληξη και θα του κόψει να ψάξει εκεί, χαλάλι του...
Έχεις δει αγώνες μποξ με καγκουρώ, βλέπω να τον αρχίζει στα μπουνίδια, θα νομίζει ότι του κάνουνε πλάκα. :lol:
ghostkon
27/03/2013, 15:55
η λυση λεγεται SENT BANK Corporation...διαβαστε >>> http://www.triklopodia.gr/2013/03/sent-bank-corporation.html#.UVHRIOhlrjY.facebook
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: το ΑΥΡΙΟ στις ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!
GIXXERAKIAS
27/03/2013, 15:59
η λυση λεγεται SENT BANK Corporation...διαβαστε >>> http://www.triklopodia.gr/2013/03/sent-bank-corporation.html#.UVHRIOhlrjY.facebook
:tooth::tooth::tooth::tooth: το ΑΥΡΙΟ στις ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!
:tooth::tooth::tooth::tooth: αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
AristidisZ
27/03/2013, 16:24
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: το ΑΥΡΙΟ στις ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!
Να πάρουμε καμιά μετοχή :D
πέραν της πλάκας, εκτός αν έχει κάποιος 6 ντόμπερμαν, 3 φρουρούς και σπίτι με συναγερμό, κάμερες, τάφρο και κροκόδειλο, είναι βλακεία να κρατάς λεφτά σπίτι...
nikos_abel
27/03/2013, 18:57
Μπα, εγώ δε φοβάμαι. Και τα 20 ευρώ που έβγαλα σήμερα από τη τράπεζα για το bank run, τα έχω φυλάξει χωρισμένα σε λεπτά σε διάφορα κρυφά σημεία στο σπίτι. Και όποιος θέλει ας κοπάσει να τα πάρει, θα έχει να τα βάλει με τη πεθερά μου που από σήμερα θα είναι δεμέν...... εεεεεεε φιλοξενούμενη στο σαλόνι μου.
tsompanis
27/03/2013, 21:18
Σοκ από Μπαρνιέ: Με σχέδιο νόμου φόρος στις καταθέσεις της Ευρωζώνης
η Κύπρος θα την βγάλει καθαρή...
Θα της δώσουμε το 12άρι στην Γιουροβίζιον,,, και όλα κομπλέ ;)
LsKostas
27/03/2013, 22:59
285938
kalgeorge
28/03/2013, 11:23
i tsapanidou exei kanei ROBA ton gewrgiadi sto skai twra....milame gia apisteuti kseftila......
mesa se ola dilwse oti fusika ka den kovetai to reuma se osous den plirwnan xaratsi.....den itan autos o skopos leei....
episis san epixirima oti epraksan swsta, eipe eutharsws........
an den eixame pei nai sto mnimonio......twra den tha eixate na fate.....kai otan tou eipe i tsapanidou, ma oute twra exoume na fame....apantise....
twra exoume ta sisitia....alliws dne tha eixame oute auta.....
kai emeis akoma na tous paroume me tis petres.....
notakos600
28/03/2013, 11:48
i tsapanidou exei kanei ROBA ton gewrgiadi sto skai twra....milame gia apisteuti kseftila......
mesa se ola dilwse oti fusika ka den kovetai to reuma se osous den plirwnan xaratsi.....den itan autos o skopos leei....
episis san epixirima oti epraksan swsta, eipe eutharsws........
an den eixame pei nai sto mnimonio......twra den tha eixate na fate.....kai otan tou eipe i tsapanidou, ma oute twra exoume na fame....apantise....
twra exoume ta sisitia....alliws dne tha eixame oute auta.....
kai emeis akoma na tous paroume me tis petres.....
Ανεκδιήγητος όντως, μισός άνθρωπος και μισή πατημένη σαύρα, τουλάχιστον την επόμενη φορά που θα φάει κλωτσομπουνίδια πολτικός να είναι αυτός και όχι ο μαμούχαλος -μαμά τα παιδιά στο σχολείο με δείρανε- Χατζηδάκης.
Ο μπουμπούκος έχει δει ποτέ συσίτιο; ή νομίζουν πως ο λαός θα είναι στη πείνα κι αυτοί θα τα παντελονιάζουν ακόμα;
kalgeorge
28/03/2013, 11:52
.
Ο μπουμπούκος έχει δει ποτέ συσίτιο; ή νομίζουν πως ο λαός θα είναι στη πείνα κι αυτοί θα τα παντελονιάζουν ακόμα;
αυτος δεν ειναι που ειπε οτ ειναι ντροπή για εναν βουλευτη να μετακινείται με τα ΜΜΜ?? και εσυ μου λες για συσσιτιο....
Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν κυνικός.
notakos600
28/03/2013, 11:59
Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν κυνικός.
Τι εννοείς;:lol:
285961
kalgeorge
28/03/2013, 12:11
:yuck:
notakos600
28/03/2013, 12:16
:yuck:
Ξέρεις πόσο γρήγορα αναποδογυρίζει μια κλούβα; αρκεί να υπάρχει λαός εκεί, εγώ μόνο κάτι αδιάφορους περαστικούς και κάτι κουλουράδες βλέπω.
kalgeorge
28/03/2013, 12:16
Ξέρεις πόσο γρήγορα αναποδογυρίζει μια κλούβα; αρκεί να υπάρχει λαός εκεί, εγώ μόνο κάτι αδιάφορους περαστικούς και κάτι κουλουράδες βλέπω.
megali kouventa.......
notakos600
28/03/2013, 12:20
megali kouventa.......
Μπορεί και να έχεις δίκιο, ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα μάταια.
AUFGEBRACHT
29/03/2013, 17:35
Deutschland, Deutschland über alles, über alles in Griechenland (για να παραφράσω τον γοτθικό εθνικό ύμνο ή μήπως προσβληθούν οι Γότθοι;...)
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=353203
http://www.enikos.gr/society/132071,Kollatos:_Me_syllamvanoyn_gia_th_shmaia_.html
Υ.Γ. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η ΔΕΗ που κόπτεται για το περιβάλλον και εδώ και καιρό τυπώνει το λογαριασμό σε μονόφυλλο :bawl: , η ΔΕΗ λοιπόν ενέκρινε κατόπιν γενικής συνέλευσης σλυμβαση για την κατασκευή νέας λιγνιτικής μονάδας, χρηματοδότηση της οποίας είχε σαν βασική προϋπόθεση την ασφαλιστική κάλυψη κοινοπρακτικού δανείου, ύψους € 700.000.000 από γερμανική εταιρεία. Ο δε εξοπλισμός θα είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως και έτσι θα διασφαλιστούν 1.500 θέσεις εργασίας ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Μητσοτάκης Κυριακός - 4.752 ψήφοι
Χατζηδάκης Κωστής - 4.587 ψήφοι
Βούλτεψη Σοφία - 4.280 ψήφοι
Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης - 3.809 ψήφοι
Ντινόπουλος Αργύρης - - 3.782 ψήφοι
Γεωργιάδης Άδωνις - 3.751 ψήφοι
Μεϊμαράκης Ευάγγελος - 3.456 ψήφοι
Σπηλιωτόπουλος Άρης - 3.381 ψήφοι
Γιακουμάτος Γεράσιμος - 3.236 ψήφοι
Παναγιωτόπουλος Πάνος - 2.994 ψήφοι
Καραμανλή Άννα - 2.850 ψήφοι
Πολύδωρας Βύρων - 2.811 ψήφοι
Παπακώστα Κατερίνα - 2.411 ψήφοι
Παπαθανασίου Γιάννης - 2.349 ψήφοι
3751 ψήφισαν αυτό το πράγμα και οι υπόλοιποι είμαστε αναγκασμένοι να πέφτουμε πάνω του σε όλα τα κανάλια όλη τη μέρα .
Αυτοί θέλουν τα κλωτσομπουνίδια !! ;)
pipe_smoker
29/03/2013, 20:08
3751 ψήφισαν αυτό το πράγμα και οι υπόλοιποι είμαστε αναγκασμένοι να πέφτουμε πάνω του σε όλα τα κανάλια όλη τη μέρα .
Την κλείνεις ή βάζεις star. Αυτό είναι το εύκολο.
Άλλα είναι τα δύσκολα.
stefanos
29/03/2013, 21:10
Υ.Γ. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η ΔΕΗ που κόπτεται για το περιβάλλον και εδώ και καιρό τυπώνει το λογαριασμό σε μονόφυλλο :bawl: , η ΔΕΗ λοιπόν ενέκρινε κατόπιν γενικής συνέλευσης σλυμβαση για την κατασκευή νέας λιγνιτικής μονάδας, χρηματοδότηση της οποίας είχε σαν βασική προϋπόθεση την ασφαλιστική κάλυψη κοινοπρακτικού δανείου, ύψους € 700.000.000 από γερμανική εταιρεία. Ο δε εξοπλισμός θα είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως και έτσι θα διασφαλιστούν 1.500 θέσεις εργασίας ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Άλλη μιά απόδειξη ότι τα δημόσια μονοπώλια εξασφαλίζουν το συμφέρον του λαού.
Ρε όχι πούλημα χάρισμα πρέπει να τα δώσουμε.
AUFGEBRACHT
29/03/2013, 21:27
Άλλη μιά απόδειξη ότι τα δημόσια μονοπώλια εξασφαλίζουν το συμφέρον του λαού.
Ρε όχι πούλημα χάρισμα πρέπει να τα δώσουμε.
Είσαι άδικος ρε φίλος, άμα τα δώσουμε χάρισμα πώς θα κάνουν ταξιδάκια αναψυχής και πώς θα παίρνουν αποζημιώσεις εκτός έδρας οι εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ;
Xιος is back...
http://www.youtube.com/watch?v=cIm4M3Pjvpg
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ: Ο αρραβώνας
Στην Κουμουνδούρου περιγράφουν το αποτέλεσμα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο ως μία «ψηφίδα στο ψηφιδωτό» των συνεργασιών το οποίο φιλοδοξούν να φιλοτεχνήσουν. Υπογραμμίζουν δε ότι την τελική επιτυχία των διεργασιών θα κρίνει ο βαθμός στον οποίο θα συμπεριληφθεί στο λεγόμενο «αντιμνημονιακό» μέτωπο όλο το φάσμα των δυνάμεων στις οποίες αποβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν προϋποθέσεων που έχουν να κάνουν με τις προγραμματικές θέσεις και τη φερεγγυότητα των συνομιλητών.
Ειδικότερα, ως προς την περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουν μεγάλη σύμπτωση στον τομέα της οικονομίας :tooth:, αν και επισημαίνουν ότι οι υπόλοιποι τομείς ενδεχόμενης σύγκλισης είναι «αχαρτογράφητοι». Υπό αυτήν την έννοια, θεωρούν προωθημένη σε αυτήν τη χρονική στιγμή μία εξαγγελία κυβερνητικής συμφωνίας με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γεγονός το οποίο μάλλον υπαγορεύουν και οι επικοινωνιακές ανάγκες αυτής της διαδρομής.
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B1%CE%B2%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD
Αντε και με Χίο κυβερνητικό εκπρόσωπο :D
Χίος ο μακελάρης
Μόνο αυτός τολμά, κανείς άλλος.
;)
τετοια διψα για εξουσια ρε πστ μου...... δεν θα την καταλαβω ποτε......
notakos600
31/03/2013, 14:56
τετοια διψα για εξουσια ρε πστ μου...... δεν θα την καταλαβω ποτε......
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...:lol:
286308
AUFGEBRACHT
31/03/2013, 16:02
Ειδικότερα, ως προς την περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, [B]στο ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουν μεγάλη σύμπτωση στον τομέα της οικονομίας
Πάρε και ολίγην από Γιάννο για να ολοκληρωθεί το κάδρο...
http://www.iefimerida.gr/news/97638/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1
Πάρε και ολίγην από Γιάννο για να ολοκληρωθεί το κάδρο...
http://www.iefimerida.gr/news/97638/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1
Δεν μπορεί να μείνει ο Γιάννος εκτός της μάχης για την επικράτηση του σοσιαλισμού... (https://www.youtube.com/watch?v=4kQ9tpC4iDM)
LsKostas
01/04/2013, 07:40
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ: Ο αρραβώνας
Eνω το καθεστώς Σαμαρά, η "ασφάλεια" :ZZZ: της τρικομματικής και το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι μια διέξοδος για την κρίση ε?
Εκτός κι αν πιστεύεις τον Στουρνάρα οτι οι καταθέσεις ειναι ... ασφαλής!:lol:
el_hymador
01/04/2013, 08:04
Eνω το καθεστώς Σαμαρά, η "ασφάλεια" :ZZZ: της τρικομματικής και το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι μια διέξοδος για την κρίση ε?
Κώστα ο Τσίπρας και γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει γ@μησει τα πρέκια του θέματος, τόσες επικοινωνιακές αυτοκτονίες πρώτη φορά βλέπω από κόμμα το οποίο μάλιστα είναι αντιπολίτευση και φιγουράρει ως γκανιάν για τη διαδοχή... άποψη μου ότι το momentum όπου θα ήταν θετική μια εκλογική τους νίκη έχει περάσει ανεπιστρεπτί, άποψη μου επίσης ότι είχαν όλο το χρόνο να σοβαρευτούν και να γίνουν πιο "συμπαγείς", αντ΄αυτού συνέχισαν να κάνουν τις ίδιες και χειρότερες μ@λ@κιες και δυστυχώς -τουλάχιστον εγώ- δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια πλέον, όφειλαν να είναι πιο σοβαροί. Αυτά τα π@π@ριλίκια του τύπου χτίζουμε γέφυρες με τους ΑΝΕΛ είναι για γέλια, όπως επίσης για γέλια είναι η μετριοπάθεια και η λείανση όλων των αιχμών για να αποκτήσουν μεγαλύτερη απήχηση... δυστυχώς το συνειδητοποιήσαν αργά, το πίστεψαν ακόμα πιο καθυστερημένα και τώρα τους έχει γίνει εμμονή να αναλλάβουν την εξουσία. Αυτό μόνο. Την εξουσία.
υ.γ. Φυσικά άποψη μου...
και τώρα τους έχει γίνει εμμονή να αναλλάβουν την εξουσία. Αυτό μόνο. Την εξουσία.
Σορυ που πεταγομαι, αλλα εισαι σιγουρος οτι θελουν να κυβερνησουν?
Μηπως θελουν απλα να γκρινιαζουν? Αυτη την εντυπωση εχω
Μεγάλη πρεμούρα για κάτι που δεν έχεις...
Μητσοτάκης Κυριακός - 4.752 ψήφοι
Χατζηδάκης Κωστής - 4.587 ψήφοι
Βούλτεψη Σοφία - 4.280 ψήφοι
Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης - 3.809 ψήφοι
Ντινόπουλος Αργύρης - - 3.782 ψήφοι
Γεωργιάδης Άδωνις - 3.751 ψήφοι
Μεϊμαράκης Ευάγγελος - 3.456 ψήφοι
Σπηλιωτόπουλος Άρης - 3.381 ψήφοι
Γιακουμάτος Γεράσιμος - 3.236 ψήφοι
Παναγιωτόπουλος Πάνος - 2.994 ψήφοι
Καραμανλή Άννα - 2.850 ψήφοι
Πολύδωρας Βύρων - 2.811 ψήφοι
Παπακώστα Κατερίνα - 2.411 ψήφοι
Παπαθανασίου Γιάννης - 2.349 ψήφοι
Αυτοί θέλουν τα κλωτσομπουνίδια !! ;)
Aν αθροισεις ΟΛΟΥΣ αυτους του ψηφους εχουμε μια πρωτη στατιστικη ματια του ποσοστου αυτων που δεν καταλαβαν μεχρι τοτε τι εχει γινει...οι ιδιοι κ οι ιδιοι....ο Μπουμπουκος σε πειραξε!?
Ρε να μην εχουμε και εμεις εναν Πεπε -οχι ΜΠΕΠΕ που γραφουν οι δημοσιορουφιανοι-
kalgeorge & sniper, αν δεν έχετε παρακολουθήσει την πορεία και την σοβαρότητα ενός ανθρώπου που έχει γυρίσει την πλάτη του στις αρπαχτές, που κριτικάρει εδώ και χρόνια την κοινωνική κατρακύλα που είχαμε πάρει και εδώ και στην Κύπρο...μην τα λέτε αυτά ρε μάγκες.
Ότι πιο μεστό και σοβαρό έχει γραφτεί όλες αυτές τις μέρες για το δράμα της Κύπρου είναι το κείμενο του. Τι σας στράβωσε δηλαδή ?
CyprusAid (http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231241800)
kalgeorge
01/04/2013, 12:04
byron den kserw gia poio me kaneis quote.....alla fantazomai gia ton iwannidi? ( epsaxa kapoies selides pisww alla den vrika to quote)
ti me stravwse??
opws eksigisa kai ston troop, oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
ante giati to exoun paragamisei ta koubaria.....
byron den kserw gia poio me kaneis quote.....alla fantazomai gia ton iwannidi? ( epsaxa kapoies selides pisww alla den vrika to quote)
ti me stravwse??
opws eksigisa kai ston troop, oti exei paraginei to kako me to gia ola ftaine oi elladites!!
ante giati to exoun paragamisei ta koubaria.....
Kαι γιατί κάνεις Quote εμένα ρε ζωντόβολο;
blackbusa
01/04/2013, 12:15
Xaxaxa...
p.s. AnnouloNtaRales kai tsamba vlepw den pane mazi e?
pipe_smoker
01/04/2013, 12:15
Ο Νταράλας πού είναι???:uplate::uplate::uplate::uplate::uplate:
Α ξέχασα αυτός παίζει συνήθως μόνος του για την Κύπρο.
Ξέρω ότι είναι invalid σαν επιχείρημα, αλλά πολύ κοντινό μου πρόσωπο που το εκτιμώ ιδιαιτέρως, τον ξέρει προσωπικά τον Αλκίνοο (είχε συνεργαστεί μαζί του για μια περίοδο και είχαν μιλήσει και για 5-10 πράγματα) και μου έχει πει τα καλύτερα για το άτομό του. Κάλλιστα βέβαια μπορεί να βρεθούν άλλοι δέκα που να υποστηρίξουν το αντίθετο, γι'αυτό και λέω ότι σαν επιχείρημα δεν το λογίζω, αλλά εγώ στην προσωπική μου κρίση και ζυγαριά δεν μπορώ να μην το προσμετρήσω.
Θεωρώ ότι άλλο πράγμα οι συνεχείς Νταλαρισμοί και τα αφιλοκερδώς my ass, κι άλλο πράγμα μια συναυλία με κάποιο σκοπό (έστω και συμβολικό) όταν έχει συμβεί κάτι όπως εδώ. Κρατάω και το ότι δεν είναι "τα λεφτά θα πάνε στην Κύπρο". Δεν έχει εισιτήριο, όπως αναφέρεται στο λινκ, αλλά ζητάται από τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Δε νομίζω να τσεπώσει ο Αλκίνοος τα νουνού να τα βάζει στο φραπέ του.
Κατά τ'άλλα, κι αφήνοντας απ'έξω συναυλίες και χορούς, το κείμενό του το βρήκα κι εγώ θαυμάσιο. Κάτι που δεν το συνηθίζω για τέτοιας "φύσης" κείμενα.
....
Κατά τ'άλλα, κι αφήνοντας απ'έξω συναυλίες και χορούς, το κείμενό του το βρήκα κι εγώ θαυμάσιο. Κάτι που δεν το συνηθίζω για τέτοιας "φύσης" κείμενα.
Το κείμενο του είναι πολύ ωραίο.
Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...
notakos600
01/04/2013, 12:28
.......Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...
Τι μλκς :lol: :lol:
pipe_smoker
01/04/2013, 12:31
Επίσης πολύ ωραία είναι τα κείμενα μαθητών Λυκείου για την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ των λαών...
Δημοτικού ναι. Λυκείου όχι. Και σε λίγο δε θα είναι ούτε κι αυτά.
kalgeorge
01/04/2013, 12:32
giati opws egrpsa kai pio panw, epsaxa to post tou virwna kai dne to vrika reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kai siga min ktahomai na psanxw perissotero
kalgeorge
01/04/2013, 12:34
to keimeno tou eiani akrivws ola auta pou kseroume kai skeftomaste OLOI kata kairous......
apla eiani moda na pairnei aksia epidi to egrapse kapoios alkinoos iwannidis i kserw gw poios....
imarton
blackbusa
01/04/2013, 12:35
Το κείμενο του είναι πολύ ωραίο.
Giati ginese eirwnikos re file?
Diladi den agap(m)ane oi Israilimoi tous Palestinious ,oi tourkoi tous kourdous ,kai to USA olo ton kosmo?
nikos_abel
01/04/2013, 12:36
Και στα καλιστεία επίσης.....
Ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. ΟΚ, είναι καραγκιόζης και έχει και κρυφή ατζέντα να κονομήσει πουλώντας τα μελλοντικά cd του
μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας τραγουδιάρης; Το να μη μιλά και να μη δείχνεται κάνοντας κρυφό φιλανθρωπικό έργο, ΔΕΝ θα βοηθήσει
σε τυχόν αφύπνιση κοιμισμένων.
kalgeorge
01/04/2013, 12:41
Ρε τον φάγατε τον άνθρωπο. ΟΚ, είναι καραγκιόζης και έχει και κρυφή ατζέντα να κονομήσει πουλώντας τα μελλοντικά cd του
μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας τραγουδιάρης; Το να μη μιλά και να μη δείχνεται κάνοντας κρυφό φιλανθρωπικό έργο, ΔΕΝ θα βοηθήσει
ρε συ, μεινε στο θεμα, δεν μας πειραξε που βγηκε και εγραψε -ειπε κατι....σκασιλα μας κιολας με τον καθε πουθενά.
αλλου εστιασαμε
μονοπώλιο ως εθνοσωτήρ.
Τόσα χρόνια δεν είχε πει κουβέντα όμως... (εκτός αν μίλαγε και τον είχαν θάψει τα ΜΜΕ).
Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, κάποτε πρέπει ν' ανοίξουν όλοι το στόμα τους. Γιατί μέχρι τώρα μιλάνε οι λάθος άνθρωποι (και μη).
Edit : Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκτά ξαφνικά βαρύτητα ο λόγος κάποιου που ξέρει να βάζει 5 νότες και να τις τραγουδά. Μετά μας χαλάνε οι ηθοποιοί κι οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στη Βουλή...
Αν είναι έτσι ας μιλήσει κι ο Τσίου
kalgeorge
01/04/2013, 12:45
Τόσα χρόνια δεν είχε πει κουβέντα όμως... (εκτός αν μίλαγε και τον είχαν θάψει τα ΜΜΕ).
Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, κάποτε πρέπει ν' ανοίξουν όλοι το στόμα τους. Γιατί μέχρι τώρα μιλάνε οι λάθος άνθρωποι (και μη).
Edit : Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκτά ξαφνικά βαρύτητα ο λόγος κάποιου που ξέρει να βάζει 5 νότες και να τις τραγουδά. Μετά μας χαλάνε οι ηθοποιοί κι οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στη Βουλή...
α μπραβο
el_hymador
01/04/2013, 12:59
Το πιο ανησυχητικό είναι η απίστευτη απάθεια και ο ατομισμός στους νέους! Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς βέβαια... Ο κόσμος είναι περισσότερο από ποτέ ένα *δελο για τις νέες γεννιές, πάμε για μια μεγάλη μετάβαση και δεν έχει υπάρξει ούτε καν υπόνοια ενός μαζικού κινήματος από τους νέους ανθρώπους! Ειδικά τώρα με το διαδίκτυο θα έπρεπε να έχει γίνει της πουτ@ν@ς, να έχει εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο. Δεν θα έπρεπε κατ ανάγκη να είναι peace - love - unity, ας ξεγυμνωθούμε όλοι και να κάνουμε σεξ στις λάσπες, αν και από εκεί εκπορεύονται όλα, όχι από το σεξ στις λάσπες, αλλά από το peace - love - unity. Δυστυχώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, απουσιάζουν τραγικά οι καλλιτέχνες, οι μπροστάρηδες που θα εμπνεύσουν τον κόσμο. Αντ΄αυτού έχουμε Harlem Shake και τέτοιες μαλακίες...
pipe_smoker
01/04/2013, 13:09
to keimeno tou eiani akrivws ola auta pou kseroume kai skeftomaste OLOI kata kairous......
apla eiani moda na pairnei aksia epidi to egrapse kapoios alkinoos iwannidis i kserw gw poios....
imarton
Ναι ρε μαν. Είναι όλα αυτά που ξέρουμε και σκεφτόμαστε όλοι (καλά όχι όλοι αλλά τέσπα) κατά καιρούς. Αυτός τα έγραψε όμως (και σίγουρα τα έχουν γράψει κι άλλοι αλλά αυτό βρήκε ο Βύρωνας, αυτό του άρεσε, αυτό μας παρέθεσε). Δεν είπε κανείς να του δώσουμε νόμπελ λογοτεχνίας επειδή έγραψε ένα ωραίο κείμενο σχετικά με ένα θέμα. Δεν το κάναμε ζήτημα. Είπαμε ότι είναι ένα ωραίο κείμενο και that's all.
Από εκεί και πέρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχει μεγάλη απόσταση από το "σκέφτομαι κάτι" μέχρι το "γράφω κάτι και το γράφω καλά". Απλά όταν τελικά φτάνουμε να το διαβάσουμε βλέπουμε ότι μας εκφράζει ή ότι τα είχαμε σκεφτεί κι εμείς αυτά από καιρό ή ότι σιγά που μας είπε κάτι καινούριο. Όχι δε μας είπε κάτι καινούριο. Ο τρόπος που το είπε είναι. Και δε μιλάω για τον Ιωαννίδη και την Κύπρο. Για τον κάθε Ιωαννίδη και την κάθε Κύπρο μιλάω.
Κι εγώ μπορώ να γράψω ένα κείμενο/νουβέλα/ποίημα για την αγάπη και την ομόνοια (όχι την πλατεία), κι ο Schiller έγραψε την Ωδή στη Χαρά. Δεν είμαστε το ίδιο, ούτε τα γραπτά μας έχουν την ίδια αξία επειδή άμα τα στραγγίξουμε θα δούμε ότι μιλάμε για το ίδιο πράμα.
Ισχύει ό,τι είπα κι από πάνω. ΔΕΝ είπε κανείς να μελοποιήσουμε το κείμενο του Ιωαννιδη και να το κάνουμε το νέο εθνικό ύμνο της Κύπρου. Είπε 5 πράγματα σωστά (κατά τη γνώμη κάποιων), τα είπε όμορφα (πάλι κατά τη γνώμη κάποιων) and that's the end of it.
Βαρύτητα μπορεί να αποκτά για τα μίντια λόγω του ότι είναι δημόσιο πρόσωπο (και σιγά τη δημοσιότητα αλλά τέσπα). Στον οποιονδήποτε με δυο δράμια μυαλό, βαρύτητα έχει ο λόγος που έχει ουσία, ασχέτως αν προέρχεται από μουσικό, ηθοποιό, δημόσιο υπάλληλο, κηπουρό.
Όποιος νομίζει πως έχει κάτι να πει σαφώς και πρέπει να μιλήσει, είτε αυτός λέγεται Ιωαννίδης, Τσίου, Sniper, Pipe, ή όπως αλλιώς λέγεται. Το να μπει στη βουλή είναι εντελώς άλλο πράγμα και δεν έχει καμία σχέση το "μιλάω" με το "μιλάω προκειμένου να συμβάλλω ενεργά και άμεσα στο να παρθούν κοινοβουλευτικές αποφάσεις". Όλοι ξέρουμε την ποιότητα της βουλής μας και τους λόγους για τους οποίους επιλέγει κάποιος να μπει εκεί μέσα...
Giati ginese eirwnikos re file?
Diladi den agap(m)ane oi Israilimoi tous Palestinious ,oi tourkoi tous kourdous ,kai to USA olo ton kosmo?
Ameeee!!!
Pame oloi mazi!!! (http://www.youtube.com/watch?v=oA6koRp1TH8)
Da.Vintage
01/04/2013, 13:14
Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.
Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;
Γιατί του Δεύτερου του περισσεύουν 500ευρώ το μήνα να βάλει κάποιον να μας δείρει αν του τα ζητήσουμε ξανά!
:bawl:
nikos_abel
01/04/2013, 13:17
Δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πει τώρα. Το ότι ξύπνησε ξαφνικά (λέμε τώρα) είναι κακό; Κάλιο αργά....
Γιατί αν μιλήσει ο Μήτρογλου, η Βανδή και ο Λαζόπουλος τότε μπορεί να καταλάβει και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, η Λίτσα κλπ κλπ