View Full Version : Ξεχρεώσαμε;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
Ο δόλιος ο sniper δεν ξέρει. Άσ'τον. Είναι και πράκτορας.
Εγώ που υποστηρίζω ότι ξέρω και τι λέει και τι κάνει και τι είναι το ΚΚΕ, απαντάω ότι δε θα το κάνει αυτό που περιέγραψες.
Εσύ, αν υποστηρίζεις πως ξέρεις τι λέει κάνει μπήχνει δείχνει κλπ, τι απαντάς?
Δεν μου λες λοιπόν, ο χαρακτήρας της "κρίσης" ποιος είναι;
Είναι κρίση στομάχου;
Είναι μερκελοκριση;
Φταίνε οι εξωγήινοι;
Είναι καραμπινάτη κρίση του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης;
Αν υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο, ποίος είναι ο φορέας της άποψης; η ΔΗΜΑΡ;... ο μήτσος ο τυροπιτάς; η κόρη μου η σοσιαλίστρια;
Β.Κορέα = ιδιόμορφο καθεστώς με σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά
Τώρα αδερφέ να με συμπαθάς ...αλλά αυτό το "ιδιόμορφο" πως το αντιλαμβάνεσαι μας εξηγείς...???
Αν υποθέσουμε πως το έχω "σκεφτεί", εσύ γιατί πιστεύεις πως το 95% του Ελληνικού λαού ψηφίζει υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος; Και γιατί 50 πολυεθνικές και 100 άτομα έχουν την μεγάλη πλειονότητα του πλούτου στα χέρια τους, τη στιγμή που το 90+% του πλανήτη είναι από φτωχό ως πάμφτωχο;
Δεν φαντάζομαι επειδή ο καπιταλισμός φέρνει την ευτυχία... :lol:
Αν κάτσεις και δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα εκπλαγείς όταν δεις ότι ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά παρά τους εκφοβισμούς κατα πλειοψηφία! Δυστυχώς οι αμόρφωτοι και οι ηλικιωμένοι έσπρωξαν ψηλά τα ποσοστά των μνημονιακών και ένα από τα κόμματα πήρε στο τσακ το μπόνους και έκατσαν στα έδρανα παρέα μπουμπούκος και ΚουΝέλης γιατί τα βρήκαν. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι σκορποχώρι δυστυχώς λόγω κομμάτων που η ιδεολογική τους καθαρότητα είναι πάνω από το συμφερον του λαού :wave2:
Τώρα αδερφέ να με συμπαθάς ...αλλά αυτό το "ιδιόμορφο" πως το αντιλαμβάνεσαι μας εξηγείς...???
Οικογενειοκρατία από τη μία (που καμιά σχέση δεν έχει με το σοσιαλισμό), κοινωνικές υπηρεσίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς από την άλλη (που έχει σχέση με σοσιαλισμό)
Οικογενειοκρατία από τη μία (που καμιά σχέση δεν έχει με το σοσιαλισμό), κοινωνικές υπηρεσίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς από την άλλη (που έχει σχέση με σοσιαλισμό)
Να ψοφας απο την πεινα ειναι "κοινωνικη υπηρεσια" ????
Αν κάτσεις και δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα εκπλαγείς όταν δεις ότι ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά παρά τους εκφοβισμούς κατα πλειοψηφία! Δυστυχώς οι αμόρφωτοι και οι ηλικιωμένοι έσπρωξαν ψηλά τα ποσοστά των μνημονιακών και ένα από τα κόμματα πήρε στο τσακ το μπόνους και έκατσαν στα έδρανα παρέα μπουμπούκος και ΚουΝέλης γιατί τα βρήκαν. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι σκορποχώρι δυστυχώς λόγω κομμάτων που η ιδεολογική τους καθαρότητα είναι πάνω από το συμφερον του λαού :wave2:
Η μνημονιολογία είναι μια μπαρούφα του συστήματος για να αποκρύψει το χαρακτήρα του προβλήματος και να παραπλανήσει την κοινωνία.
Μνημόνια δε έχουν μια σειρά από χώρες στις οποίες γίνονται ακριβώς τα ίδια με την δική μας.
Ακόμα κι έτσι όμως, αν τα "μνημόνια" είναι το πρόβλημα, το μόνο "αντιμνημονιακό" (κοινοβουλευτικό) κόμμα είναι το ΚΚ (αν έχεις αντίρρηση θα πρέπει να μου δώσεις μια ιδέα για το πως θα καταργήσουν τα μνημόνια οι δήθεν αντιμνημονιακοί)
Έχεις ζήσει στην Β. Κορέα ή σας τα είπαν οι καθοδηγητές;
Η μνημονιολογία είναι μια μπαρούφα του συστήματος για να αποκρύψει το χαρακτήρα του προβλήματος και να παραπλανήσει την κοινωνία.
Μνημόνια δε έχουν μια σειρά από χώρες στις οποίες γίνονται ακριβώς τα ίδια με την δική μας.
Ακόμα κι έτσι όμως, αν τα "μνημόνια" είναι το πρόβλημα, το μόνο "αντιμνημονιακό" (κοινοβουλευτικό) κόμμα είναι το ΚΚ (αν έχεις αντίρρηση θα πρέπει να μου δώσεις μια ιδέα για το πως θα καταργήσουν τα μνημόνια οι δήθεν αντιμνημονιακοί)
Δεχόμενοι το παραπάνω σαν αληθές, μπορείς σε πάρακαλώ να μου πεις πως θα μας βγάλει απο το μνημόνιο το ΚΚΕ;
Ειλικρινής ερώτηση είναι γιατί από όλες τις ανακοινώσεις του κόμματος δεν εχω καταλάβει λέξη...
Να ψοφας απο την πεινα ειναι "κοινωνικη υπηρεσια" ????
Θα μου πεις πότε ψόφησαν από την πείνα, για ποίους λόγους ψόφησαν και μία (1) χώρα που δεν ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα (που πάλι θέλω τους λόγους για τους οποίου ψοφάνε το 2013 με την υπερτεχνολογία και τον αμύθητο πλούτο) ;)
Έχεις ζήσει στην Β. Κορέα ή σας τα είπαν οι καθοδηγητές;
Τα διάβασα στη "σούπερ κατερίνα"
Έχει ποικίλη ύλη που καλύπτει όλα τα θέματα!
Δεχόμενοι το παραπάνω σαν αληθές, μπορείς σε πάρακαλώ να μου πεις πως θα μας βγάλει απο το μνημόνιο το ΚΚΕ;
Ειλικρινής ερώτηση είναι γιατί από όλες τις ανακοινώσεις του κόμματος δεν εχω καταλάβει λέξη...
Εσύ; Δεν κατάλαβες εσύ;
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι
Εσύ; Δεν κατάλαβες εσύ;
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι
OK, κι εσύ στην γραμμή σου κόμματος... Οταν δεν εχουμε τι να πούμε σκορπαμε μ@λ@κίες.
Θα μου πεις πότε ψόφησαν από την πείνα, για ποίους λόγους ψόφησαν και μία (1) χώρα που δεν ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα (που πάλι θέλω τους λόγους για τους οποίου ψοφάνε το 2013 με την υπερτεχνολογία και τον αμύθητο πλούτο) ;)
παρε κατι προχειρο http://www.nooz.gr/world/voreia-korea-limos-o8ei-tous-polites-se-kannivalismo28113
Αναφέρθηκαν ακόμα και συμβάντα ανθρωποφαγίας, μερικά χρόνια πριν, κατά την δίαρκεια λιμού λόγω κακής διαχείρισης, αγροτικής πολιτικής και καιρού.
Μια απλή έρευνα θα στο επιβεβαιώσει (και όχι από sites που είναι βαλτά και ελεγχόμενα).Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην Ουκρανία το 32-33 και στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ.
Για να σε προλάβω......μακριά από μένα κεντροδεξιά σχήματα και λοιπές δυνάμεις ....
...
Για να σε προλάβω......μακριά από μένα κεντροδεξιά σχήματα και λοιπές δυνάμεις ....
Δεν υπάρχουν πλέον τέτοια σχήματα... Είναι ξεκάθαρο...
παρε κατι προχειρο http://www.nooz.gr/world/voreia-korea-limos-o8ei-tous-polites-se-kannivalismo28113
Το θέμα με την προπαγάνδα του συστήματος που στρέφεται κατά χωρών είναι πολύ κοινό (περίμενα μετά από αυτά που λένε για τη δική μας χώρα να βάλει κάποιους σε σκέψη)
Όταν μιλάμε για προπαγάνδα όμως, η αγαπημένη μου (μακράν) είναι στο link που είναι από απίστευτα γελοία ως ακραία "επιστημονική"
Καλή διασκέδαση, επειδή όντως βγάζει πολύ γέλιο: http://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=anti+communist+propaganda&oq=anticommunist&gs_l=hp.1.1.0i10l4.7813.16809.1.19140.43.25.2.0.0.7.231.3455.0j20j3.23.0...0.0...1c.1.9.psy-ab.bXrKfLPq1FM&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.d2k&fp=2e432996b19f7b03&biw=2133&bih=1100
pipe_smoker
15/04/2013, 15:17
Δεν μου λες λοιπόν, ο χαρακτήρας της "κρίσης" ποιος είναι;
Ασταθής. Ποτάνες γυναίκες τί περιμένεις?
Ναι έστω και υποθέτουμε ότι είναι το τελευταίο και ναι ο "φορέας" (το κατοχύρωσε το κόμμα μην του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα?) της άποψης αυτής είναι το ΚΚΕ και τα λέει εδώ και χρόνια και μας είχε προειδοποιήσει κλπ κλπ κλπ.
Άλλο ρώτησα.
Θα τα κάνει το ΚΚΕ αυτά που περιέγραψες?? Θα ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης?? Πώς το έχεις ρε παιδί μου στο μυαλό σου?? Εγώ σου είπα. Πες κι εσύ.
Ευτυχώς όμως κάποιοι έχουν τρομερό χιούμορ (http://front.nd.gr/web/press-office/press/-/journal_content/56_INSTANCE_Rb5c/36615/1093000?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter)... Ουτε στον Πανούση δεν γελάσαμε έτσι...
Τώρα πια χτίζουμε, την Ελλάδα που πραγματικά μας αξίζει… :bawl: :tooth: :bawl: :tooth: :bawl: :tooth:
Το θέμα με την προπαγάνδα του συστήματος που στρέφεται κατά χωρών είναι πολύ κοινό (περίμενα μετά από αυτά που λένε για τη δική μας χώρα να βάλει κάποιους σε σκέψη)
Όταν μιλάμε για προπαγάνδα όμως, η αγαπημένη μου (μακράν) είναι στο link που είναι από απίστευτα γελοία ως ακραία "επιστημονική"
Καλή διασκέδαση, επειδή όντως βγάζει πολύ γέλιο: http://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=anti+communist+propaganda&oq=anticommunist&gs_l=hp.1.1.0i10l4.7813.16809.1.19140.43.25.2.0.0.7.231.3455.0j20j3.23.0...0.0...1c.1.9.psy-ab.bXrKfLPq1FM&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.d2k&fp=2e432996b19f7b03&biw=2133&bih=1100
OK.
Δεν τρεχει καστανο στην Β.Κορεα, ολα ειναι ωραια και καλα και απλως μας παραμυθιαζουν ε ??
over and out απο μενα
:wave2:
Αναφέρθηκαν ακόμα και συμβάντα ανθρωποφαγίας, μερικά χρόνια πριν, κατά την δίαρκεια λιμού λόγω κακής διαχείρισης, αγροτικής πολιτικής και καιρού.
Μια απλή έρευνα θα στο επιβεβαιώσει (και όχι από sites που είναι βαλτά και ελεγχόμενα).Ακριβώς τα ίδια έγιναν και στην Ουκρανία το 32-33 και στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ.
Ξέρω για το λιμό (για την ανθρωποφαγία απάντησα πριν).
Αυτές οι χώρες που (για διάφορους λόγους) "χαλάνε τη σούπα" παθαίνουν από βομβαρδισμούς-ισοπεδώματα μέχρι ασφυκτικούς αποκλεισμούς (στα πλαίσια της "δημοκρατίας & ελευθερίας" πάντα - για το καλό τους δλδ).
Πρέπει όμως να απαντηθούν όλα τα περί πείνας ερωτήματα, εδώ (στη "δύση") γιατί τρώμε από τα σκουπιδια; γιατί αυτοκτονούμε; επειδή είμαστε χορτάτοι;
Ασταθής. Ποτάνες γυναίκες τί περιμένεις?
Ναι έστω και υποθέτουμε ότι είναι το τελευταίο και ναι ο "φορέας" (το κατοχύρωσε το κόμμα μην του πάρει άλλος την αποκλειστικότητα?) της άποψης αυτής είναι το ΚΚΕ και τα λέει εδώ και χρόνια και μας είχε προειδοποιήσει κλπ κλπ κλπ.
Άλλο ρώτησα.
Θα τα κάνει το ΚΚΕ αυτά που περιέγραψες?? Θα ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης?? Πώς το έχεις ρε παιδί μου στο μυαλό σου?? Εγώ σου είπα. Πες κι εσύ.
Μη το βασανίζεις, απάντηση πήρες, τι θες να έρθει ο Κουτσούμπας να σε κεράσει καφέ να στα πει ιδιαιτέρως;
Εκτός αν δεν περίμενες να σου πουν οι κομμουνιστές τι είναι η "κρίση" και ήξερες από πριν (επειδή ακόμα για πολλούς φταίει η ..Μέρκελ..)
pipe_smoker
15/04/2013, 15:33
Ουτε στον Πανούση δεν γελάσαμε έτσι...
Και δε σου το'χα :tooth:
Αλήθεια radd, τον Μπογιό τονε διαγράψατε μετά την προδοσία (σα δεν ντρέπεται λίγο το παλιοτόμαρο) ή όχι ακόμα??
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, και την άγνοιά μου περί ΚΚ να κάνω μία αφελή ερώτηση. Που εφαρμόστηκε-εφαρμόζεται ο κουμουνισμός και έχει επιτύχει σαν μοντέλο? Με το συμπάθειο:wave2:
Σημ. χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας και με κάθε διάθεση εποικοδομητικού διαλόγου
OK, κι εσύ στην γραμμή σου κόμματος... Οταν δεν εχουμε τι να πούμε σκορπαμε μ@λ@κίες.
Συγνώμη, αλλά εσύ μιλάς για "γραμμή" "καθοδήγηση" κτλ με ειρωνική διάθεση, μην τσατίζεσαι άμα στα λένε με τον ίδιο τρόπο.
AristidisZ
15/04/2013, 15:37
http://www.youtube.com/watch?v=b5E9YzOr1ZY :wave2::wave2::wave2::wave2:
Συγνώμη, αλλά εσύ μιλάς για "γραμμή" "καθοδήγηση" κτλ με ειρωνική διάθεση, μην τσατίζεσαι άμα στα λένε με τον ίδιο τρόπο.
Μα δεν τσαντίζομαι... ποτέ...
Και δεν ήμουν ειρωνικός. Ούτε για κατούρημα δεν μπορείτε να πάτε χωρίς την άδεια του κόμματος... Όποιος προσπάθησε στο παρελθόν βρέθηκε στην άκρη (ή στο χαντάκι παλιότερα).
pipe_smoker
15/04/2013, 15:41
Μη το βασανίζεις, απάντηση πήρες, τι θες να έρθει ο Κουτσούμπας να σε κεράσει καφέ να στα πει ιδιαιτέρως;
Εκτός αν δεν περίμενες να σου πουν οι κομμουνιστές τι είναι η "κρίση" και ήξερες από πριν (επειδή ακόμα για πολλούς φταίει η ..Μέρκελ..)
Τον κερνάω εγώ καφέ το σύντροφο Κουτσούμπα να μην ξοδεύεται κιόλας, δεν τίθεται θέμα. Δε ρώτησα αυτόν όμως. Εσένα ρώτησα. Κι απάντηση δεν πήρα.
Το για ποιούς φταίει η Μέρκελ, κι αν περίμενα εγώ να διαβάσω στον @σπάστη τί είναι η κρίση ή μου το είχε πει μια καφετζού από πριν, καμία σχέση δεν έχει με αυτά που λέμε.
Ξαναλέω. Στην ΠΑΡΟΥΣΑ κουβέντα δε διαφωνώ μαζί σου γι'αυτά που υποστηρίζεις ότι είπε το ΚΚΕ, κι ότι τα είπε νωρίς κλπ κλπ. Εσύ φαίνεται να υποστηρίζεις ότι εκτός από αυτά που είπε σκοπεύει και κάτι να κάνει. Είναι ιδέα μου? Κι αν όχι, κι όντως το πιστεύεις, τί είναι αυτό που σκοπεύει να κάνει και πώς στο διάλο θα το κάνει (τόσο σκατά που τα'χει κάνει)?
(και πλέον, όχι, δε χρειάζεται να απαντήσεις):wave2:
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, και την άγνοιά μου περί ΚΚ να κάνω μία αφελή ερώτηση. Που εφαρμόστηκε-εφαρμόζεται ο κουμουνισμός και έχει επιτύχει σαν μοντέλο? Με το συμπάθειο:wave2:
Στην Κούβα.. κι οι πουτ@νες είναι στη σειρά... έφυγε ο Μπατίστα για να έρθει ο Κάστρο...
Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, από κάποια σποτ βλέπουμε ότι έχουν δωρεάν συστημα υγείας... χαρτί υγείας δεν έχουν.
@Radd : Aν δεν ήσουν τόσο απόλυτος (δύσκολο - το είδαμε και στην θρεντ με την ανάρτηση της καπιταλιστικής BMW) ίσως και να κουβεντιάζαμε.
Ο Σοσιαλισμός εφαρμόστηκε με προβλήματα αλλά και με τεράστια επιτεύγματα για τους λαούς του και ανατράπηκε "από τα πάνω".
Ο Κομμουνισμός είναι επόμενο στάδιο και ούτε για αστείο δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά (κανένα Κομμουνιστικό Κόμμα δεν μιλά για "Κομμουνισμό").
Ο Σοσιαλισμός - Κομμουνισμός είναι ζητούμενο, είναι στόχος, είναι αναγκαιότητα για αληθινή δημοκρατία και ποιοτική ζωή για όλους.
Δεν είναι έτοιμη συνταγή, υπάρχουν τα λάθη του που η ανθρωπότητα πρέπει να παραδειγματιστεί και να μην ξανακάνει επειδή οφείλει να κοιτά μπροστά!
"Είναι η νιότη του κόσμου" που λέει και το τσιτάτο... ;)
Τελικά, το ΚΚΕ άλλαξε ηγεσία ή πήρε την εξουσία και ψάχνετε τι και πώς θα μας ξεχρεώσει; Είχα ανοιχτή βρύση και δεν άκουσα καλά τι είπε το ραδιόφωνο.
pipe_smoker
15/04/2013, 15:53
Η επιτυχία ενός μοντέλου δεν είναι άσπρο μαύρο. Και η ερώτησή σου σηκώνει 100.000 δίσκους, 6 κολομβιανές γραβάτες, 7 κονσερβοκουτοσφαξίματα, καμιά 25 κρεμάλες, 2-3 ναπάλμ και δε συμμαζεύεται.
Εν συντομία, για κάποιους εφαρμόσθηκε κι απέτυχε. Για κάποιους, εφαρμόσθηκε, εφαρμόζεται και πετυχε και πετυχαίνει ακόμα. Για κάποιους εφαρμόσθηκε τρόπον τινά κάπου κάποτε και μετά πήρε την κάτω βόλτα. Για άλλους δεν εφαρμόσθηκε ποτέ (άρα και δεν απέτυχε ποτέ).
Ο καθένας έχει τα επιχειρήματά του και τα στοιχεία του για να υποστηρίξει την άποψή του (οκ, σχεδόν ο καθένας).
Αν θες κάτι παραπάνω ξεκίνα το διάβασμα (και άμα ξεμπερδευτείς σφύρα μου κλέφτικα:lol: )
Στην Κούβα.. κι οι πουτ@νες είναι στη σειρά... έφυγε ο Μπατίστα για να έρθει ο Κάστρο...
Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, από κάποια σποτ βλέπουμε ότι έχουν δωρεάν συστημα υγείας... χαρτί υγείας δεν έχουν.
@Radd : Aν δεν ήσουν τόσο απόλυτος (δύσκολο - το είδαμε και στην θρεντ με την ανάρτηση της καπιταλιστικής BMW) ίσως και να κουβεντιάζαμε.
Μιλάς για πράγματα που δεν τα έχεις δουλέψει στο μυαλό σου.
Αναπαράγεις την συστημική προπαγάνδα μάλλον χωρίς να το συνειδητοποιείς.
Φτάνεις στο σημείο να τσουβαλιάζεις τον Μπατίστα με τον Φιντέλ και αδικείς τον εαυτό σου.
Αν θεωρείς πως η Κούβα έχει απλά "σύστημα υγείας" είναι επειδή αυτό πρέπει να μαθαίνεις.
Δες το ντοκιμαντερ του (εκατομμυριούχου) μάικλ μουρ "sicko" να πάρεις μια γεύση τι έχει η φτωχή Κούβα σε σχέση με την πλούσια δύση για τους λαούς τους.
Αυτό δεν είναι απλά "σύστημα υγείας" http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2013/02/4.html
Μιλάς για πράγματα που δεν τα έχεις δουλέψει στο μυαλό σου.
Αναπαράγεις την συστημική προπαγάνδα μάλλον χωρίς να το συνειδητοποιείς.
Φτάνεις στο σημείο να τσουβαλιάζεις τον Μπατίστα με τον Φιντέλ και αδικείς τον εαυτό σου.
Αν θεωρείς πως η Κούβα έχει απλά "σύστημα υγείας" είναι επειδή αυτό πρέπει να μαθαίνεις.
Δες το ντοκιμαντερ του (εκατομμυριούχου) μάικλ μουρ "sicko" να πάρεις μια γεύση τι έχει η φτωχή Κούβα σε σχέση με την πλούσια δύση για τους λαούς τους.
Αυτό δεν είναι απλά "σύστημα υγείας" http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr/2013/02/4.html
Ναι αυτό είδα... και μου έκανε εντύπωση... βέβαια, είναι παράδοξο το πόσο ελεύθερα κινήθηκαν οι Αμερικανοί μέσα στα νοσοκομεία κλπ ενώ οι ίδιοι οι Κουβανοί καβαλάνε ότι βρούνε και πνίγονται μέχρι να φτάσουν απέναντι...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σκέφτομαι και πολλές φορές κάνω λάθος και ζητώ και συγγνώμη. Δεν αναπαράγω ότι μου έμαθαν στο κόμμα, και πέραν τούτου, ουδέν..
(Τα περι τσουβαλιάσματος, δεν τα συζητώ τώρα... αλλά είσαι πολύ σίγουρος ότι μεθόδους του Μπατίστα δεν χρησιμοποίησαν κι οι επαναστάτες του Κάστρο)
Εχει φθηνοτερα φαρμακα (σε καποιες περιπτωσεις) απο το Δυτικό κόσμο.
Και?
Συγκρινει μηπως το Σικο και το υπολοιπο βιωτικό επιπεδο?
Αν τα 5 δολαρια που κανει εκει ενα φαρμακο (σε αντιθεση με τα 100 που κανει στην Αμερικη πχ) ειναι ενα μηνιατικο?
Να βλεπουμε όλη την εικονα, οχι μεμονομένα αποσπάσματα ;)
Εχει φθηνοτερα φαρμακα (σε καποιες περιπτωσεις) απο το Δυτικό κόσμο.
Και?
Συγκρινει μηπως το Σικο και το υπολοιπο βιωτικό επιπεδο?
Αν τα 5 δολαρια που κανει εκει ενα φαρμακο (σε αντιθεση με τα 100 που κανει στην Αμερικη πχ) ειναι ενα μηνιατικο?
Να βλεπουμε όλη την εικονα, οχι μεμονομένα αποσπάσματα ;)
Το "να βλέπουμε όλη την εικόνα" ισοδυναμεί με το να μη βλέπουμε πως η Κούβα απέχει ένα πούρο δρόμο από την καπιταλιστική μητρόπολη-υπερδύναμη που προσπαθεί να τη διαλύσει εδώ και 55 σχεδόν χρόνια και ελέγχει στην κυριολεξία μέχρι και τα "μυαλά" του κόσμου;
Μήπως ισοδυναμεί με τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άστεγους που τρώνε από συσσίτια ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (USA) ΠΟΛΙΤΕΣ χωρίς καθόλου δικαιώματα;
Οι ΗΠΑ για σένα είναι αυτά που ταΐζει το χόλυγουντ τον πλανήτη;
Ποια είναι "όλη η εικόνα" ΟΕΟ;
Ποια είναι "όλη η εικόνα" ΟΕΟ;
Η ολη εικονα ειναι ο μισθός ο μέσος ειναι 15-20 δολαρια, οποτε 2-3 δολάρια που έχει η δραμαμίνη ειναι ακριβά, μαλιστα πολυ ακριβότερα απο τα 50 δολαρια που εχει στο Καναδα, αναλογικά πάντα.
Τωρα τι λες για χολυγουντ και μπολίγουντ λιγο τα καταλαβαίνω, το μονο που αναρωτιεμαι ειναι οτι αν δεν εισαι του κινηματος, μπορείς να πας στο πανεπιστημιο?
Ναι αυτό είδα... και μου έκανε εντύπωση... βέβαια, είναι παράδοξο το πόσο ελεύθερα κινήθηκαν οι Αμερικανοί μέσα στα νοσοκομεία κλπ ενώ οι ίδιοι οι Κουβανοί καβαλάνε ότι βρούνε και πνίγονται μέχρι να φτάσουν απέναντι...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σκέφτομαι και πολλές φορές κάνω λάθος και ζητώ και συγγνώμη. Δεν αναπαράγω ότι μου έμαθαν στο κόμμα, και πέραν τούτου, ουδέν..
(Τα περι τσουβαλιάσματος, δεν τα συζητώ τώρα... αλλά είσαι πολύ σίγουρος ότι μεθόδους του Μπατίστα δεν χρησιμοποίησαν κι οι επαναστάτες του Κάστρο)
Η εικόνα που έχεις για το "κόμμα" είναι αυτή που σου καλλιεργούν ;)
Εγώ από την άλλη δεν έχω μεν γνωρίσει κανένα μέλος του, αλλά έχω γνωρίζει απλούς ψηφοφόρους του που έχουν κοφτερό μυαλό και δεν μου έδωσαν την εντύπωση πως δεν έχουν ευρύτητα στη σκέψη τους, ακριβώς το αντίθετο...
Θυμάσαι που το σύστημα έβαζε τον απλό κόσμο να κελαηδά πριν τις εκλογές: "το ΚΚΕ είναι τσοπάνης και οι ψηφοφόροι του πρόβατα" ;
Σίγουρα θα το θυμάσαι.
Οι ίδιοι αμέσως μετά τις εκλογές κελαηδούσαν: "το κακό ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει", το οποίο μεταφρασμένο έχει ως εξής: "Το κακό ΚΚΕ δεν θέλει να μας κάνει τον τσοπάνη, μπεεεε μπεεεε)
Παράξενα πράγματα, ε; :)
pipe_smoker
15/04/2013, 16:34
Most likely...
Αλλά δε βλέπω κάτι το "μεμπτό" ούτε το παράλογο. Εκτός κι αν την επανάσταση την κάνουν Άγιοι φυσώντας χρυσόσκονη κι αγάπη στους ανθρώπους και ζούνε όλοι μονιασμένοι.
Στην περίπτωση που μας έχουν τελειώσει οι άγιοι, μένουμε με ανθρώπους. Και μάλιστα ανθρώπους που για να έφτασαν στο σημείο να επαναστατήσουν μάλλον είχαν υποστεί διάφορα, τα οποία διάφορα πιθανότατα κάποιους από αυτούς τους είχαν διαταράξει περισσότερο από άλλους.
Πολλά εκτρώματα έχουν γίνει μετά από κάποιο "μπαμ". Είτε το "μπαμ" αυτό ήταν επανάσταση, είτε "επανάσταση", είτε "θα σας πάρουμε φαλάγγι μέχρι το Βερολίνο και θα την πληρώσει το 5χρονο τριτοξαδερφάκι σου, ποοστη με τις νεκροκεφαλές στη στολή που βασάνισες και καθάρισες το μισό μου σόι" και πάει λέγοντας.
Δε γίνονται κάθε φορά τα ίδια, ούτε και όσα γίνονται είναι ίδια. Κάποια όμως πάντα θα γίνονται, από τα οποία κάποια θα είναι και αναγκαία.
ΥΓ. Τί σίκο είναι αυτό που λέτε ρε παιδιά? Εμένα με τα σίκα με πιάνει κόψιμο αλλά άμα είναι καλό αυτό να κάτσω να το δω.
Χα χα, μου αρέσει που πήγες στον Καναδά, σιγά σιγά ψάχνοντας για καπιταλιστικό κράτος που δεν πηδά ασάλειωτα τον λαό του θα βγεις στη γύρα εκτός πλανήτη...
Ένας φίλος με την ίδια λογική μου έλεγε πριν 3-4 χρόνια για τον παράδεισο του "υγιούς" καπιταλισμού, την Αυστραλία, στην οποία θα πήγαινε για να γλιτώσει.. (μετά έμαθε για το τι τραβάνε οι Έλληνες "λαθρομετανάστες" στα αεροδρόμια.. χαχαχα
Ένας άλλος μου έλεγε για την ...Κύπρο...!
Στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι Καναδική η εταιρία ξέρεις... εκεί απ όπου ο καπιταλισμός είναι καλός :lol:
Most likely...
Αλλά δε βλέπω κάτι το "μεμπτό" ούτε το παράλογο. Εκτός κι αν την επανάσταση την κάνουν Άγιοι φυσώντας χρυσόσκονη κι αγάπη στους ανθρώπους και ζούνε όλοι μονιασμένοι.
....
Μαλακία... τα μπέρδεψα μάλλον με τον χριστιανισμό... (θα φταίει οι παπάδες κάνουν ροζ πάρτυ).
Λοιπον τέλος τα περί ΚΚΕ, ΚΚΣΕ, και λοιπα Κ.
Ξεχρεώσαμε;
pipe_smoker
15/04/2013, 16:40
η Κούβα απέχει ένα πούρο δρόμο από την καπιταλιστική μητρόπολη-υπερδύναμη που προσπαθεί να τη διαλύσει εδώ και 55 σχεδόν χρόνια
Μένω σε αυτό, που και δίκιο έχεις, και σωστό είναι, κι από μόνο του εξηγεί πολλά.
pipe_smoker
15/04/2013, 16:43
Ξεχρεώσαμε;
Όχι.
Ξοφλήσαμε.
Όχι.
Ξοφλήσαμε.
μαλ@τσία...
Ξεχρεώσαμε;
δυσκολα τα πραγματα αγαπητε εν Χριστο αδελφε Σκοπευτη.... ο Θεος ΘΑ βαλει το χερι του (http://www.romfea.gr/ekklisies/ekklisia-tis-ellados/16382-eurobank-ekklisia-zimies-ethniki) (στην τσεπη)...:priest:
δυσκολα τα πραγματα αγαπητε εν Χριστο αδελφε Σκοπευτη.... ο Θεος ΘΑ βαλει το χερι του (http://www.romfea.gr/ekklisies/ekklisia-tis-ellados/16382-eurobank-ekklisia-zimies-ethniki) (στην τσεπη)...:priest:
Όχι ρε φίλε... :(
Ρε οπορτούνες, τι φόρουμ ειν τούτο που χακάρουν το λογαριασμό του admin;
Παρουσιάζεται ο sniper να γράφει: " (Τα περι τσουβαλιάσματος, δεν τα συζητώ τώρα... αλλά είσαι πολύ σίγουρος ότι μεθόδους του Μπατίστα δεν χρησιμοποίησαν κι οι επαναστάτες του Κάστρο)"
Και στη υπογραφή του να εμφανίζεται: "Despite what your momma told you, violence does solve problems."
:hypnotize: :eleison: :a029:
Παρακαλείται ο σύντροφος καραβανάς (TROOPER) να βάλει τάξη! :D
AUFGEBRACHT
15/04/2013, 17:04
Λοιπον τέλος τα περί ΚΚΕ, ΚΚΣΕ, και λοιπα Κ.
Γαμώτο, κι ήθελα να ρωτήσω κάτι για τη σειρά Κ της BMW...δεν πειράζει, άλλη φορά.
Χα χα, μου αρέσει που πήγες στον Καναδά, σιγά σιγά ψάχνοντας για καπιταλιστικό κράτος που δεν πηδά ασάλειωτα τον λαό του θα βγεις στη γύρα εκτός πλανήτη...
Ένας φίλος με την ίδια λογική μου έλεγε πριν 3-4 χρόνια για τον παράδεισο του "υγιούς" καπιταλισμού, την Αυστραλία, στην οποία θα πήγαινε για να γλιτώσει.. (μετά έμαθε για το τι τραβάνε οι Έλληνες "λαθρομετανάστες" στα αεροδρόμια.. χαχαχα
Ένας άλλος μου έλεγε για την ...Κύπρο...!
Στις Σκουριές Χαλκιδικής είναι Καναδική η εταιρία ξέρεις... εκεί απ όπου ο καπιταλισμός είναι καλός :lol:
Οπου Καναδας βάλε οποια δυτικη χωρα σε βολευει.
Δες Αγγλια?Θες Γαλλία?Θες Γερμανία?
Αλλα απάντηση δεν ειδα ;)
el_hymador
15/04/2013, 17:44
287679
Cpt. Haddock
15/04/2013, 20:03
:rolleyes:
Σαν να πληθαίνουν οι οπορτούνες σιγά σιγά...
:a01::a01::a01:
Μην είστε απαισιόδοξοι, τώρα που πλησιάζει η Μ. Εβδομάδα και τα θαύματα είναι στην ημερήσια διάταξη, τπτ δεν αποκλείεται.
Με άλλα λόγια πότε έχασε η εκκλησία για να χάσει και τώρα???
Δεν υπάρχει καμμιά «ιδιομορφία» στην Β.Κορέα. Απλά οι άνθρωποι έχουν την τύχη να τους κυβερνά μια οικογένεια ημίθεων και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο μεγαλείο των. Αλλωστε, όταν πέθανε ο Β' Θεός πριν δύο χρόνια, όλη η φύση θρηνούσε (http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/102246/o-thanatos-toy-kim-giongk-il-taraxe-ti-fysi).
ΥΓ. Μην ακούσω περί προπαγάνδας των δυτικών. Πρίν καμμιά 10αριά χρόνια, φίλος που είχε επισκεφτεί την Β.κορέα στα πλαίσια επιμόρφωσης αντιπροσωπίας κάποιας Νεολαίας, μου έλεγε πως οι Κορεάτες κατάλαβαν πως ο Α' Θεός Κιμ Ιλ Σουνγκ πέθανε, επειδή ξαφνικά τα ποτάμια έμειναν ακίνητα, τα πουλιά σταμάτησαν να κελαίδούν και ο άνεμος κόπασε. Ήμουν σίγουρος οτι μου έκανε πλάκα, μέχρι που πέθανε ο Β' Θεός πριν δύο χρόνια και τα θαύματα επέστρεψαν για να θρηνήσουν την απώλεια.
AUFGEBRACHT
15/04/2013, 21:41
Πού να διαβάσεις τί "θαύματα" είχαν γίνει όταν είχαν γεννηθεί η Νεφεληγηρέτες της "ιδιόμορφης" λαϊκής δημοκρατίας...
Από κάποια πολύ παλιά γελοιογραφία (κάπου στη δεκαετία του 80) - δυστυχώς δε θυμάμαι το σκιτσογράφο...
"Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ"
Μοτοσικλετιστικο αναλογο...
ΚΚΕ: Η μηχανη που καβαλας ειναι τεχνολογικα και οδηγικα απαραδεκτη και η εταιρια που την κατασκευαζει καταστρεφει το περιβαλλον και σε εκμεταλλεβετε.
Μοτοσικλετιστης: Ισος και να εχεις δικιο. Το τελευαταιο της μοντελο ηταν μια αποτυχια. Υπαρχει κατι καλυτερο;
ΚΚΕ: Φυσικα. Πως θα σου φαινοταν τα 0-100km/h σε 0.5sec, τελικη μεχρι 450km/h, βαρος 35KG, πραγματικα μηδενικη καταναλωση και κανει απο πιστα ,μεχρι τουρισμο, εως και μοτοκρος. Και φυσικα δωρεαν. Αρκει να πεταξεις την μηχανη που εχεις τωρα, στην θαλασσα.
Μοτοσικλετιστης: ΟΥΑΟΥ!!! ΝΑΙ! Την θελω!!
ΚΚΕ: Μπραβω συντροφε!!
ΠΛΟΥΤΣ!! **ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΣ**
Μοτοσικλετιστης: Ωραια! Που ειναι η μηχανη;
ΚΚΕ: Δεν την εχουμε κατασκευασει ακομα αλλα εχουμε βρει τις βασικες θεωριτικες αρχες και ξερουμε πως θελουμε να ειναι το τελικο προιον. Ελα να σου πουμε πως να την φτιαξεις.
Μοτοσικλετιστης: Τι; Μα καλα τι εργοστασιο εισατε εσεις;
ΚΚΕ: Οχι φιλε μου, δεν ειμαστε και ουτε μας ενδιαφερει αν γινουμε πωτε εργοστασιο.
Ο μοτοσικλετιστης θα παραξει απο μονος του τις μηχανες του.
Μοτοσικλετιστης: Και εσενα τι σε θελω τωτε; Τεσπα... Και πως θα την φτιαξω την μηχανη; Δεν εχω ιδεα.
ΚΚΕ: Μην σε νοιαζει. Εγω ειμαι εδω για να σε ελεγχω και να σε καθοδηγω.
Να, διαβασε αυτο το κειμενο που λεει γιατι πρεπει να καταργηθουν οι ανηφορες, αυτο που εξηγει γιατι ο τροχος πρεπει να στρογγυλος και παρε και ενα εγχειριδιο για το ποιος χρωματικος συνδιασμος παει με ποιον στιλιστικα.
Α!! και μην ξεχασω, θα πρεπει να βρεις τις πρωτες υλες, υλικα, μηχανηματα και εξωπλισμο και γρηγορα γιατι ΕΧΕΙΣ πολυ και δυσκολη δουλεια μπρωστα ΜΑΣ.
Μοτοσικλετιστης: Αυτο ειναι απιθανο!! Αδυνατον!! Δεν στεκει λογικα να πετυχει!
ΚΚΕ: Τιποτα δεν ειναι απιθανο και αδυνατο συντροφε. Μαθε λοιπον οτι παλιοτερα το ειχαν προσπαθησεις σε ευρεια κλιμακα με θαυμαστα αποτελεσματα αλλα, παρα τα πολυ ενθαρυντικα στοιχεια, αποφασισανε διστυχος να το εγγαταλειψουνε.
Μοτοσικλετιστης: Δλδ τι εγινε;
ΚΚΕ: Να μωρε υπηρχαν δυσκολιες. Αντι να φτιαξουν την μηχανη σε εργοστασιο την φτιαξανε σε μαντρι. Υλικα πολλα δεν ειχαν και αυτα που υπηρχαν τα χρησημοποιησαν για να αναβαθμισουν το μαντρι σε σταβλο. Πολλοι εργατες πεθαναν απο την πεινα και τις κακουχιες ή και γιατι τους εξορισανε απο τον σταβλο, αλλα τελικα ηταν πολυ ωραιος ο σταβλος.
Τεσπα, πανω που αρχισε ο σχεδιασμος των τροχων αρχισε και η γκρινια. Αλλος ηθελε να φτιαξει υπερωκεανιο, αλλος διαστημοπλοιο, αλλος πατινια και μερικοι που μαλλον δεν ξερανε πως ειναι η μοτοσικλετα ξεκινησαν να φτιαξουν φριτεζες.
Τελικα αφου σκυλοβριστικαν και τσακωθηκαν, χωρισανε τον σταβλο και ο καθενας εκατσε στην γωνια του χωρις να μιλανε μεταξι τους. Εμεις εδω στην περιφερεια τα μαθαιναμε καθυστερημενα ολα αυτα και επειδη δεν μας αρεσανε επιλεγαμε να τα ξεακουσουμε ή να θυμωμαστε οτι μας αρεσε.
Μοτοσικλετιστης: Τελος παντος, περιεργα πραγματα. Και τι εγινε τελικα; Τι τεχνογνωσια δημιουργηθικε;
ΚΚΕ: Αστα, πανω που ετοιμαζανε να τσακισουνε τον ανταγωνισμο αντιληφθικαν οτι το πρωτοτυπο αντι για μηχανη εμοιαζε με πληντιριο και ηταν και θεοστραβο. Τελικα ηρθε εντολη απο πανω να τα διαλυσουνε ολα και να τα πουλησουν για παλιοσιδερα οσο οσο μπας και επιζησουνε.
Μοτοσικλετιστης: :uplate:
Παντος η ομαδα που ξεκινησε να φτιαχνει φριτεζες συνεχιζει ακομα και εχει και επιτυχιες. Εχει βρει εναν πολυ ωραιο τροπο να κανει αγγουρακια τουρσι. Φριτεζα δεν εχει καταφερει να φτιαξει ακομα παντος.
Μοτοσικλετιστης: Αρα το σχεδιο κατασκευης μηχανης απετυχε.
ΚΚΕ: Φυσικα και οχι αλλα ναι.
Να εμεις ας πουμε μετατρεψαμε την τοπικη αντιπροσωπια σε μουσιακο χωρο για να ερχονται οι τωτε υποψυφιοι αγοραστες/εργατες και να λενε στα παιδια τους πως θα ηταν αν τωτε αλλα και τωρα υπηρχε ο σταβλος και προσπαθουσαν να φτιαξουν την μηχανη αυτη. Φυσικα τοσα χρονια δεν εχουμε φτιαξει ουτε βιδα και εχει πεσει κατω η οροφη του κτιριου μερικες φορες αλλα το γαμιστερο και αλαθηντο θεωρητικο μοντελο της μηχανης μας, που ειναι ιστορικα αναγαιο και σιγουρο οτι θα κατασκευαστει, μας δινει την υπεροψια να δειχνουμε με το δαχτυλο τις κακοτεχιες των αλλων μηχανων σε ολους οσους δεν καβαλανε την δικια μας μηχανη (που δεν υπαρχει), αρκει να μην καταλαβουν οτι εμεις δεν ξερουμε καν να οδηγησουμε μηχανη ή να βιδωσουμε βιδα.
Το παν ειναι να εχεις σωστη και καθαρη θεωρητικη κατασκευαστικη ιδεολογια. Για ολα τα αλλα υπαρχει ο παραδεισος και ο ποδαροδρομος.
Μοτοσικλετιστης: Ρε φιλαρακι με δουλεβεις; Τωρα τι θα κανω που την πεταξα την παλιομηχανη μου στην θαλασσα; Με τα ποδια θα πηγαινω δηλαδη τοσα χιλιομετρα δρομο;
Αχ και την φανταζομουν σε μπλε χρωμα με μαυρα...
ΚΚΕ: ΜΠΛΕ!!! Αντε απο εδω ρε αλητη, προβοκατορα, ρεφερμιστη, ναζι, σκουλικι, παπαγαλακι και τσιρακι της καθε εταιριας.
notakos600
16/04/2013, 06:03
Να μπούμε σε ποιό καθημερινά ερωτήματα βρε παιδιά:
Τελικά οι Κνίτισες γυρίζουν ακόμη με τη μασχάλη αξύριστη;
............
Παρακαλείται ο σύντροφος καραβανάς (TROOPER) να βάλει τάξη! :D
αφηστε τον στο γκουλαγκ του ησυχο τον συντροφιμο TROOPER για το καλο ολων :cool:
Cpt. Haddock
16/04/2013, 09:20
Να μπούμε σε ποιό καθημερινά ερωτήματα βρε παιδιά:
Τελικά οι Κνίτισες γυρίζουν ακόμη με τη μασχάλη αξύριστη;
Οχι :smokin:
μελος? :evil:
είτε "θα σας πάρουμε φαλάγγι μέχρι το Βερολίνο και θα την πληρώσει το 5χρονο τριτοξαδερφάκι σου, ποοστη με τις νεκροκεφαλές στη στολή που βασάνισες και καθάρισες το μισό μου σόι" και πάει λέγοντας.
Έχει γίνει πολύ της μοδός αυτό το τροπάρι τελευταία.....βρε τι BBC, βρε τι National Geografic, βρε τι κάτι "ανεξάρτητες" κινηματογραφικές παραγωγές Σουηδίας, βρε τι κάτι "κατατρεγμένοι" πρόσφυγες........!!!!
παίζει καμιά αναθεώρηση της ιστορίας προς το Γοτθικότερον και δεν το πήρα χαμπάρι ρε παιδιά.....ή ιδέα μου είναι...????
pipe_smoker
16/04/2013, 09:51
Έχει γίνει πολύ της μοδός αυτό το τροπάρι τελευταία.....βρε τι BBC, βρε τι National Geografic, βρε τι κάτι "ανεξάρτητες" κινηματογραφικές παραγωγές Σουηδίας, βρε τι κάτι "κατατρεγμένοι" πρόσφυγες........!!!!
παίζει καμιά αναθεώρηση της ιστορίας προς το Γοτθικότερον και δεν το πήρα χαμπάρι ρε παιδιά.....ή ιδέα μου είναι...????
Πάμε άλλη μία ρε συ Πρόεδρα γιατί δε σε κατάλαβα. Αναθεώρηση επί ποίου θέματος?
nikos_abel
16/04/2013, 09:59
Όχι να μη μπούμε σε ποιο καθημερινά ερωτήματα ή
όχι δε γυρίζουν με τις μασχάλες αξύριστες;
Πάμε άλλη μία ρε συ Πρόεδρα γιατί δε σε κατάλαβα. Αναθεώρηση επί ποίου θέματος?
Προφανώς (στο quote που σου έκανα) αναφερόσουν στα "χαϊδέματα" που έκανε ο κόκκινος στρατός στους Γερμανούς αμάχους και σε όσους θεωρούσε συνεργάτες τους στον ΒΠΠ....σωστά?
Βλέπω λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα (επειδή είμαι πολύ του ιστορικού ντοκυμαντέρ) γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές στα συγκεκριμένα "χαϊδέματα".
και επειδή σύντροφε, εμάς στην κομσομόλ :D...μας μάθαιναν να έχουμε συνωμοτική αντίληψη της ιστορίας, λέω μήπως αρχίσουμε να ακούμε σιγά-σιγά και τίποτε άλλα περίεργα .......
Γερμανικό DNA είναι αυτό....δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη.....μπορεί αυτήν την φορά να μην χρειάστηκε η Leibstandarte, αλλά Commandatour στην Αθήνα έχουμε....και έπεται και συνέχεια.....
Λέω γω τώρα :)
pipe_smoker
16/04/2013, 12:15
Προφανώς (στο quote που σου έκανα) αναφερόσουν στα "χαϊδέματα" που έκανε ο κόκκινος στρατός στους Γερμανούς αμάχους και σε όσους θεωρούσε συνεργάτες τους στον ΒΠΠ....σωστά?
Βλέπω λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα (επειδή είμαι πολύ του ιστορικού ντοκυμαντέρ) γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές στα συγκεκριμένα "χαϊδέματα".
και επειδή σύντροφε, εμάς στην κομσομόλ :D...μας μάθαιναν να έχουμε συνωμοτική αντίληψη της ιστορίας, λέω μήπως αρχίσουμε να ακούμε σιγά-σιγά και τίποτε άλλα περίεργα .......
Γερμανικό DNA είναι αυτό....δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη.....μπορεί αυτήν την φορά να μην χρειάστηκε η Leibstandarte, αλλά Commandatour στην Αθήνα έχουμε....και έπεται και συνέχεια.....
Λέω γω τώρα :)
Δε πολυβλέπω tv με αποτέλεσμα να χάνω και τα λιγοστά καλά της, αλλά για να το λες....
Δεν έχεις κι άδικο πάντως. Μάλλον μέσα πέφτεις.
Λες σιγά σιγά να πετάξουν κανένα "Ποιοι Οβριοί, και ποιό ολοκαυτωμα και μαλακίες? Εμείς οι δόλιοι είδατε τί πάθαμε από τους Ρώσσους τους κομουνιστάς?":lol:
Το DNA δε νομίζω ότι παίζει κανά ρόλο. Αλλά όπως έδειξε η ιστορία και το είπαν και πολλοί "Το Χίτλερ πολλοί εμίσησαν, την ιδέα της Μεγάλης Γερμανίας ουδείς" (ή έστω εκτός ελαχίστων για να μην είμαι κι άδικος)
Το DNA δε νομίζω ότι παίζει κανά ρόλο. Αλλά όπως έδειξε η ιστορία και το είπαν και πολλοί "Το Χίτλερ πολλοί εμίσησαν, την ιδέα της Μεγάλης Γερμανίας ουδείς" (ή έστω εκτός ελαχίστων για να μην είμαι κι άδικος)
Κοίτα τώρα να δεις αρρωστημένο σενάριο που θα μπορούσε να παίξει, αρχής γενομένης από κάτι σαν και αυτό (http://www.antinews.gr/2013/04/15/212615/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29)
...και πες ότι αποκτούν.... και ρεύμα, και δύναμη, και πρόσβαση στα ΜΜΕ, και υποστήριξη, και την εξουσία στο τέλος....
...και ότι σε μια 5ετία, μαζί με κάτι γιουσουφάκια του τύπου Κροατίες και Φινλανδίες κάνουν δικό τους μαγαζί.......
....τσουπ, να σου τα adidas made in Greece .....αντι για made in Bangladesh.....που είναι και μακριά και τα μεταφορικά κοστίζουν......
Δε πολυβλέπω tv με αποτέλεσμα να χάνω και τα λιγοστά καλά της, αλλά για να το λες....
smart TV + youtube + καλώδιο HDMI = τέρμα το να τρως στην μάπα αδερφές που μαγειρεύουν λαζάνια στο κουτί.......;)
Κοίτα τώρα να δεις αρρωστημένο σενάριο που θα μπορούσε να παίξει, αρχής γενομένης από κάτι σαν και αυτό (http://www.antinews.gr/2013/04/15/212615/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29)
...και πες ότι αποκτούν.... και ρεύμα, και δύναμη, και πρόσβαση στα ΜΜΕ, και υποστήριξη, και την εξουσία στο τέλος....
...και ότι σε μια 5ετία, μαζί με κάτι γιουσουφάκια του τύπου Κροατίες και Φινλανδίες κάνουν δικό τους μαγαζί.......
....τσουπ, να σου τα adidas made in Greece .....αντι για made in Bangladesh.....που είναι και μακριά και τα μεταφορικά κοστίζουν......
smart TV + youtube + καλώδιο HDMI = τέρμα το να τρως στην μάπα αδερφές που μαγειρεύουν λαζάνια στο κουτί.......;)
g@mw to skordo toys g@mw....
stefanos
16/04/2013, 13:55
Ρεύμα και άφθονη εξουσία έχουν ΜΟΝΟ εντός € που τους επιτρέπει κατά βούληση να θέτουν περιορισμούς στην παραγωγή εντός ΕΕ και τις εισαγωγές από τρίτες χώρες μαζί με τα γιουσουφάκια τους.
Το σενάριο είναι η πραγματικότητα της ΕΕ των τελευταίων 20 χρόνων.
Βέβαια από αυτό το σενάριο αποκόμισαν κέρδη μόνο οι πολυεθνικές τους ,που έπαιζαν με μονοπωλιακούς όρους σε όλο το γήπεδο της Ευρώπης,
ροκανίζοντας τα πακέτα delor που πλήρωναν οι φορολογούμενοι για την ευρωπαική ενωποίηση.
.....
Βέβαια από αυτό το σενάριο αποκόμισαν κέρδη μόνο οι πολυεθνικές τους ,που έπαιζαν με μονοπωλιακούς όρους σε όλο το γήπεδο της Ευρώπης,
ροκανίζοντας τα πακέτα delor που πλήρωναν οι φορολογούμενοι για την ευρωπαική ενωποίηση.
ΓκουχμγκουχμΕχωΚαποιεςΕνστασειςΤιΕνστασειςΔλδΤοΦαγ ωποτιΤωνΠΕΠΑναπτυξιακωνΝομωνΚλπΕγινεΑποΌποιονΕιχεΓ νωριμιεςΚαιΠροσβασηΔενΧρειαζεταιΝαΠωΤιποταΑλλοΓκου χμγκουχμ
LsKostas
16/04/2013, 14:09
287750
Ρεύμα και άφθονη εξουσία έχουν ΜΟΝΟ εντός € που τους επιτρέπει κατά βούληση να θέτουν περιορισμούς στην παραγωγή εντός ΕΕ και τις εισαγωγές από τρίτες χώρες μαζί με τα γιουσουφάκια τους.
Και τι τους εμποδίζει να φτιάξουν μία δικιά τους ΕΕ -βλέπε Δ Ράιχ- πετώντας έξω όσους δεν γουστάρουν -βλέπε PIGS - και οι τρίτες χώρες που αναφέρεις, να ναι ο Ευρωπαϊκός Νότος...???
Βέβαια ..επειδή το πείραμα τους βγήκε στην ψωροκώσταινα...δεν σημαίνει ότι θα τους βγει και στην ...Ιταλία για παράδειγμα, γιατί εκεί τα μεγέθη είναι άλλα...
να δούμε για πόσο ακόμα θα κρατάνε την αναπνοή τους Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Βέλγοι κτλ ...δηλαδή όλος ο κόσμος εκτός απ' τους φρίτσιδες.....
notakos600
16/04/2013, 14:13
Ψαριανός...
Να χαρώ εγώ κομμουνιστή... :lol:
pipe_smoker
16/04/2013, 14:22
Και τι τους εμποδίζει να φτιάξουν μία δικιά τους ΕΕ -βλέπε Δ Ράιχ- πετώντας έξω όσους δεν γουστάρουν -βλέπε PIGS - και οι τρίτες χώρες που αναφέρεις, να ναι ο Ευρωπαϊκός Νότος...???
287753
Για όσο τελος πάντων θέλουν να συνεχίσουν.....
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε με τους Γερμανούς, φταίνε επειδή είναι Γερμανοί; :confused:
pipe_smoker
16/04/2013, 14:27
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε με τους Γερμανούς, φταίνε επειδή είναι Γερμανοί; :confused:
Συγκεκριμένοι Γερμανοί μας φταίνε. Και συγκεκριμένοι γενικότερα ανεξαρτήτως εθνικότητας.
notakos600
16/04/2013, 14:27
Ρε συ radd σόρυ κιόλας, μπας κι είσαι από τους απολυμένους του ριζοσπάστη που συνεχίζουν φανατικά τον αντιταξικό τους αγώνα μέσα από τα forums;
Για όσο τελος πάντων θέλουν να συνεχίσουν.....
Μπα ....δε νομίζω Τάκη......
οι γιάνκηδες -αν εξαιρέσεις την χώρα με τους Αμερικανούς κατοίκους με βρετανικό διαβατήριο που τους πέρασε την σκυτάλη το 45- ιστορικά δεν γουστάρουν άλλους μεγαλο-νταβατζήδες ανά περιοχή, πέρα από τους ίδιους.
εμείς κανένα (αν εξαιρέσεις τα BMW)... αυτοί είναι που ζουν στην εποχή του Λούθηρου και δεν χωνεύουν ούτε τ' άντερα τους......:rolleyes:
Ρε συ radd σόρυ κιόλας, μπας κι είσαι από τους απολυμένους του ριζοσπάστη που συνεχίζουν φανατικά τον αντιταξικό τους αγώνα μέσα από τα forums;
ρε συ nontakos600, μα τον άγιο σουλεημάν δεν κατάλαβα χριστό από αυτό που έγραψες!
εμείς κανένα (αν εξαιρέσεις τα BMW)... αυτοί είναι που ζουν στην εποχή του Λούθηρου και δεν χωνεύουν ούτε τ' άντερα τους......:rolleyes:
πρόεδρα, για τα τζαπάνια τι λες;
είναι καλά παιδιά; :D
notakos600
16/04/2013, 14:34
ρε συ nontakos600, μα τον άγιο σουλεημάν δεν κατάλαβα χριστό από αυτό που έγραψες!
Άμα ξελαμπικάρεις από τον Μάρξ και τον Λένιν κάτι θα καταλάβεις και notakos είναι όχι nontakos.
Γ@μ@ν οι αναρτήσεις τους αλλά καταφερες κι έστρεψες το θέμα του θρεντ αλλού.
Κύριοι τέλος είπαμε με το ΚΚΕ.
Άμα ξελαμπικάρεις από τον Μάρξ και τον Λένιν κάτι θα καταλάβεις και notakos είναι όχι nontakos.
δώσε φως γίγαντα (άκου αντιταξικός αγώνας :bawl: )
Μάλαμα ....δε το συζητώ..... ειδικά οι κάτοικοι του Hamamatsu....καρδιά γκιουλ-μπαξές.....:lol:
Δεν μ' ακουτε... σκεφτομαι να το κλειδώσω για 2-3 ωρες (ή μερες) για να ηρεμησουμε και να σκεφτουμε....
Γ@μ@ν οι αναρτήσεις τους αλλά καταφερες κι έστρεψες το θέμα του θρεντ αλλού.
Κύριοι τέλος είπαμε με το ΚΚΕ.
Το θρεντ τελικά για τι λέει;
Και που το έστρεψα;
Δλδ οι Ιάπωνες κατούρησαν στο πηγάδι και θα μιλάμε μόνο για Γερμανούς Άγγλους Γάλλους και Πορτογάλους;
notakos600
16/04/2013, 14:39
δώσε φως γίγαντα (άκου αντιταξικός αγώνας :bawl: )
Σύντροφε ο κομμουνισμός πέθανε και τον θάψανε με την πτώση του τείχους, πόσα χρόνια σε είχαν στον πάγο; :lol:
Δλδ οι Ιάπωνες κατούρησαν στο πηγάδι και θα μιλάμε μόνο για Γερμανούς Άγγλους Γάλλους και Πορτογάλους;
Με την στενή έννοια ...ναι.....δεν είδα κάνα Γιαπωνέζο στην Τρόϊκα...
Με την ευρύτερη...αυτή του παρκαρισμένου πλούτου, υπό την μορφή επενδυτικών χαρτοφυλακίων της PIMCO π.χ....όχι....είναι και αυτοί συστημικοί....
notakos600
16/04/2013, 14:46
Με την ευρύτερη...αυτή του παρκαρισμένου πλούτου, υπό την μορφή επενδυτικών χαρτοφυλακίων της PIMCO π.χ....όχι....είναι και αυτοί συστημικοί....
Πέστα ρε πρόεδρα, μου έφυγε ένα βάρος τώρα λέμε.
Επειδή όμως υπάρχουν μερικά εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες που δουλεύουν για λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα, καλύτερα να μην τσουβαλιάζουμε μιλώντας για "Γερμανούς" επειδή είναι άδικο.
Επειδή όμως υπάρχουν μερικά εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες που δουλεύουν για λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα, καλύτερα να μην τσουβαλιάζουμε μιλώντας για "Γερμανούς" επειδή είναι άδικο.
A έχεις ζήσει ΚΑΙ στη Γερμανία.... ΠΟΙΟΣ Γερμανός πολίτης, δουλευει με λιγοτερα απο 500€ το μήνα; Πες μου έναν.
A έχεις ζήσει ΚΑΙ στη Γερμανία.... ΠΟΙΟΣ Γερμανός πολίτης, δουλευει με λιγοτερα απο 500€ το μήνα; Πες μου έναν.
μίλησα για εκατομμύρια, όχι για έναν ;)
κάνε αναζήτηση στο google με τις κακές λεξούλες: φτώχεια-γερμανία-μισθοί πείνας-ανεργία κτλ, κι όλο και κάτι θα βρεις :)
http://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF+%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B7+%CE%B 3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85% CE%BE%CE%B7%CF%82&oq=%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF+%CF%83%CF%84%CE%B7+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%A F%CE%B1&gs_l=hp.1.1.0j0i7i30l2.71190.74473.1.77612.12.10.0.0.0.2.233.1663.0j8j2.10.0...0.0...1c.1.9.psy-ab.stIFrR9yG54&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.d2k&fp=be3e0cb69790cb86&biw=2133&bih=1100
Σωστά....δεν τσουβαλιάζω ...για πολιτικές μιλάω
stefanos
16/04/2013, 15:01
ΓκουχμγκουχμΕχωΚαποιεςΕνστασειςΤιΕνστασειςΔλδΤοΦαγ ωποτιΤωνΠΕΠΑναπτυξιακωνΝομωνΚλπΕγινεΑποΌποιονΕιχεΓ νωριμιεςΚαιΠροσβασηΔενΧρειαζεταιΝαΠωΤιποταΑλλοΓκου χμγκουχμ
να υποθέσω λοιπόν οτι οι γνωριμίες κλπ φάγανε ανάλογα με την Siemens την hochtief την hdv η την krauss maffei wegmann :)
Σωστά....δεν τσουβαλιάζω ...για πολιτικές μιλάω
μωρέ κάποιοι το καταλαβαίνουμε για τι μιλάς, το θέμα είναι πως επειδή η κριτική σκέψη δεν είναι το δυνατό σημείο του κόσμου, οι περισσότεροι καταλαβαίνουν πως έχει πρόβλημα το Γερμανικό dna (που θα έλεγε και η Φανή Χαλκιά) ;)
κάνε αναζήτηση στο google με τις κακές λεξούλες: φτώχεια-γερμανία-μισθοί πείνας-ανεργία κτλ, κι όλο και κάτι θα βρεις :)
http://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF+%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%B7+%CE%B 3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85% CE%BE%CE%B7%CF%82&oq=%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%AF+%CF%83%CF%84%CE%B7+%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%A F%CE%B1&gs_l=hp.1.1.0j0i7i30l2.71190.74473.1.77612.12.10.0.0.0.2.233.1663.0j8j2.10.0...0.0...1c.1.9.psy-ab.stIFrR9yG54&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45175338,d.d2k&fp=be3e0cb69790cb86&biw=2133&bih=1100
ναι....
www.newsbeast.gr
www.axortagos.gr
eleftheroiellines.blogspot.com
www.olympia.gr
stefanos
16/04/2013, 15:05
Βέβαια ..επειδή το πείραμα τους βγήκε στην ψωροκώσταινα...δεν σημαίνει ότι θα τους βγει και στην ...Ιταλία για παράδειγμα, γιατί εκεί τα μεγέθη είναι άλλα...
να δούμε για πόσο ακόμα θα κρατάνε την αναπνοή τους Γάλλοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Βέλγοι κτλ ...δηλαδή όλος ο κόσμος εκτός απ' τους φρίτσιδες.....
Εμείς είμαστε οι ηλίθιοι που καταναλώνουν το 70% της παραγωγής τους.
Μας χρειάζονται εντός της μάντρας να μην αγοράζουμε δίχρονα και να πληρώνουμε abs σε πενηντάρια.
Χωρίς εμάς πεθάναν.
Nostradamus
16/04/2013, 15:25
li
radd, γιατί το google και τα αποτελεσματα του, στην περιπτωση αυτη δεν αποτελει προπαγανδα καποιων? Σε σχέση με απαντηση σου μερικές σελίδες πριν αναφέρομαι που λιμοι και καταποντισμοι στην Β. Κορεα και σε "αλλες" περιοχες προέρχονταν απο "παπαγαλακια" του συστηματος.
li
radd, γιατί το google και τα αποτελεσματα του, στην περιπτωση αυτη δεν αποτελει προπαγανδα καποιων? Σε σχέση με απαντηση σου μερικές σελίδες πριν αναφέρομαι που λιμοι και καταποντισμοι στην Β. Κορεα και σε "αλλες" περιοχες προέρχονταν απο "παπαγαλακια" του συστηματος.
Το google είναι εργαλείο, η είδηση είναι αυτό που πρέπει να αξιολογηθεί από τον αναγνώστη.
Το ροπόκλειδο για σένα μπορεί να είναι για σωστά σφιξίματα, για τον άλλο να καρφώνει πρόκες και για άλλον σεξουαλικό βοήθημα... ;)
Ας αφήσουμε το συνέδριο του ΚΚΕ στην ιστορία και ας κοιτάξουμε αισιόδοξα το μέλλον
ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ… (http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-2013-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85?gclid=CJuhjdqnz7YCFYJb3godB3oAkg)
Ας αφήσουμε το συνέδριο του ΚΚΕ στην ιστορία και ας κοιτάξουμε αισιόδοξα το μέλλον
ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ… (http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-2013-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85?gclid=CJuhjdqnz7YCFYJb3godB3oAkg)
Που το πάμε που το φέρνουμε, όλο στη Γερμανία γυρίζει...
287754