Σύνδεση

View Full Version : Ξεχρεώσαμε;

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Ichigo
31/10/2012, 17:49
ΩΩ μα τι ανθρωπιστής ο Σόρος μας λυπάται!! Λες και δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο θέλουν να μας εξαθλιώσουν! Αυτά που λένε σχετικά με τις "ατζέντες" δεν είναι και τόσο μούφες τελικά:rolleyes:

Πρωτοβουλία του Τζορτζ Σόρος

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Πρωτοβουλία για την ίδρυση ταμείου που θα κατασκευάσει «σπίτια
αλληλεγγύης», που θα προσφέρουν καταφύγιο και τροφή σε μετανάστες και Ελληνες
που δοκιμάζονται από την κρίση, πρότεινε ο Τζορτζ Σόρος στη διάρκεια συνεδρίου
στο Βερολίνο. Ο διεθνής επενδυτής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι άνθρωποι που
δοκιμάζονται αυτήν τη στιγμή ούτε κακομεταχειρίστηκαν το σύστημα ούτε ευθύνονται
για την κρίση». Οπως είπε, ο στόχος του είναι διπλός: «Πρώτον, να δείξουν οι
Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Ελληνες και, δεύτερον, να δείξουν οι Ελληνες
αλληλεγγύη στους ξένους». Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη της
συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ. Ο Σόρος έκλεισε την ομιλία του με μία προσωπική αναφορά:
«Ο πατέρας μου ήταν ήρωας. Είχε σώσει στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
καταζητούμενους στην Ουγγαρία, αφού τους προμήθευε με πλαστά διαβατήρια. Εμαθα
πολλά από αυτήν την εμπειρία. Πρέπει να αντισταθούμε στη σκληρή πραγματικότητα.
Πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τους πρόσφυγες». Το Ταμείο θα έχει την έδρα
του στη Σουηδία με πρωτοστάτη το Ιδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ. Ενδιαφέρον για
συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στη Νορβηγία,
και ο ίδιος πιστεύει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την
Ευρώπη. Η ημερίδα στο Βερολίνο είχε τίτλο «Η Ευρώπη μετά την κρίση» και
συμμετείχαν οι δύο πρώην καγκελάριοι Χέλμουτ Σμιτ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, και οι
πρώην πρωθυπουργοί Ισπανίας και Ελλάδας, Φελίπε Γκονζάλες και Γ. Παπανδρέου.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_31/10/2012_500266 (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_31/10/2012_500266)

nikos_abel
31/10/2012, 20:18
Ηλθε το τέλος! :cry::bawl:

Κι άλλο; Τι τέλος είναι αυτό; Τέλος δικαιώματος ψήφου; :lol:

LsKostas
01/11/2012, 13:07
στο σημερινό ΗΟΤ DOC...Πολύ γέλιο οι μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία! Αλλοι κλείνουν βιαστικά το τηλέφωνο στους δημοσιογράφους , άλλοι απειλούν με μηνύσεις ,άλλοι ούτε καν ξέρουν για λογαριασμούς στην Ελβετία(αθώοι ...αθώοι!!!)... Μόνο λίγοι -και προς τιμήν τους -απάντησαν οτι νόμιμα τα έχουν έξω τα ποσά...Η μεγάλη πλάκα είναι ότι Τραπεζικοί Υπάλληλοι εβγαλαν πρώτοι αυτοί έξω τα χρήματα τους...Τόση εμπιστοσύνη έχουν στις τράπεζες που δουλεύουν...:uplate:

Red Rider
01/11/2012, 14:26
Eντάξει κλειδώστε το θέμα, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα περισσότερο... σωθήκαμε!!!!

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/sinentefskeis-tv/kwstas-prekas-nai-einai-alhtheia-etoimazoyme-ena-neo-komma.1990090.html

Πέρα από το ποιόν του...:cry:
τουλάχιστον νομίζω πως τα κίνητρα του είναι καθαρά πατριωτικά.

el_hymador
01/11/2012, 14:55
Πέρα από το ποιόν του...:cry:
τουλάχιστον νομίζω πως τα κίνητρα του είναι καθαρά πατριωτικά.

Και η Λουκά hard core ελληνορθόδοξη είναι... δεν έχει κακές προθέσεις... :lol:

nikos_abel
01/11/2012, 16:39
:confused::confused::confused::eleison:

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/248392/stern-i-kina-prostateyei-tin-ellada-kai-apeilei-ti-merkel

Xlitos
01/11/2012, 18:59
:confused::confused::confused::eleison:

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/248392/stern-i-kina-prostateyei-tin-ellada-kai-apeilei-ti-merkel

γεωπολιτικες μαλακιες ανευ σημασιας,μην ασχολεισαι...οι Κινεζοι ηρθαν να νοικιασουν το λιμανι στον πειραια για να ψαρευουν γαυρο οι κινεζοι τουριστες... :lol:

spyrakos35
01/11/2012, 20:02
Σύμφωνα με το συντάκτη η μεταστροφή αυτή οφείλεται στις έντονες παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν από την κινεζική ηγεσία κατά την επίσκεψη Μέρκελ στο Πεκίνο. Λέγεται ότι ο πρωθυπουργός Wen Jiabao απείλησε χωρίς περιστροφές την καγκελάριο της Γερμανίας στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι «έχουμε ήδη χάσει 30 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα. Εάν χάσουμε άλλα 40, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα πλέον για τη σταθεροποίηση του ευρώ».

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/248392/stern-i-kina-prostateyei-tin-ellada-kai-apeilei-ti-merkel#ixzz2B00Ve5la

συμπέρασμα.......

καθίστε καλά γιατί
σας γ@μ@με όλους
αμα λάχει ναούμ :smokin:

kostas777
01/11/2012, 22:13
Το παρόν εξελισσεται σε γαμάτο θρεντ, ξεφεύγει απο τα στενα οικονομικά πλαίσια και αγγιζει γεωπολιτικές σφαιρες, παντα υπο το πρισμα της συνομωσιας του διεθνους σιωνισμου/μπιλντεμπεργκ/ροκφελερ κλπ που θελουν όλοι το κακο μας (και κανουμε οτι μπορουμε να τους βοηθησουμε :p )

εχθές μου έλεγε μέσω chat ένας άγγλος φίλος να ετοιμάζομαι γιατί έρχεται η νέα τάξη πραγμάτων και οι ιλλουμινάτοι. και ότι άμα δεν ξέρω απ'αυτά θα με πιάσουν στον ύπνο και θα μου φάνε το τυρί και ό,τι δεν έχω.

του είπα τη λύση: συγκυβέρνηση Alex Jones και David Icke .για να πάμε γελώντας και όχι από χλέπτρεϊλς.

el_hymador
01/11/2012, 22:18
Προφανές το ότι την Κίνα την συμφέρει πολύ περισσότερο να προσεγγίζει δια θαλάσσης την Ελλάδα και ακόμα προσφανέστερο ότι γουστάρουν να έχουν "δικό τους" λιμάνι επί ευρωπαίκού εδάφους... απορρώ γιατί ανακαλύπουμε τα αυτονήτα ξανά και τα βαφτίζουμε ως ψαγμένες ειδήσεις... προφανές ήταν και το γιατί ο κωστάκης έφαγε πο*τσα όταν έκανε την κίνηση με τον αγωγό (και γιατι κάηκε η μισή Ελλάδα τότε...) και προφανές επίσης το ότι μπαίνουν συνεχώς εμπόδια στην ΑΟΖ (από εμάς, όχι από άλλους, τουλάχιστον όχι άμεσα).

Xlitos
01/11/2012, 23:15
Προφανές το ότι την Κίνα την συμφέρει πολύ περισσότερο να προσεγγίζει δια θαλάσσης την Ελλάδα και ακόμα προσφανέστερο ότι γουστάρουν να έχουν "δικό τους" λιμάνι επί ευρωπαίκού εδάφους... απορρώ γιατί ανακαλύπουμε τα αυτονήτα ξανά και τα βαφτίζουμε ως ψαγμένες ειδήσεις...

επισης προφανες γιατι ο πρωτος κρατικος οργανισμος που δεχτηκε ανελεητη βρωμικη επιθεση απο mega(ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ οι καργιοληδες,μαζι με τις αλλες οικογενεις εχουν το 95% του πλουτου κι μεις ψωμολυσσαμε μ ενα 5% που μενει και κυνηγαμε το επιδομα των ''τυφλων''!!μαζι τα φαγαμε) και skai ηταν ο ΟΣΕ μιας και θα εχει τρελο μαμ απο τα απειρα προιοντα που θα περνανε απο την ασημαντη οπως διαβασα καπου ελλαδιτσα μας...

el_hymador
02/11/2012, 12:03
επισης προφανες γιατι ο πρωτος κρατικος οργανισμος που δεχτηκε ανελεητη βρωμικη επιθεση απο mega(ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ οι καργιοληδες,μαζι με τις αλλες οικογενεις εχουν το 95% του πλουτου κι μεις ψωμολυσσαμε μ ενα 5% που μενει και κυνηγαμε το επιδομα των ''τυφλων''!!μαζι τα φαγαμε) και skai ηταν ο ΟΣΕ μιας και θα εχει τρελο μαμ απο τα απειρα προιοντα που θα περνανε απο την ασημαντη οπως διαβασα καπου ελλαδιτσα μας...

Α γεια σου... φιλετο ο ΟΣΕ αν η Κινα εχει για πυλη εισοδου στην Ευρωπη τον περαια....

MG-KTiNoS
02/11/2012, 19:01
Η Κίνα τον ΟΣΕ τον έχει στην τσέπη και έχει αγοράσει και άλλους σιδηρόδρομος (δεν θυμάμαι ποιών χωρών)
ΟΜΩΣ το ότι δεν πήγε φυλακή κανένας από εκεί χάμου είναι θαύμα!
Έχουν φάει τα άντερα τους τα τομάρια εκεί μέσα.
Ολόκληρα τρένα τους έλειπαν και είπαν ότι τα έκλεψαν οι γύφτοι και τα έκαναν παλιοσίδερα, βρέθηκαν βαγόνια που δεν ταίριαζαν στις γραμμές και οι αποθήκες με τις γραμμές ήταν όλες άδειες. Μιλάμε για δις όχι αστεία.
Είναι όμως σαν να μην έγινε ποτέ.

Cpt. Haddock
02/11/2012, 19:14
Παίδες, μη γραφετε για πραγματα που δε γνωριζετε γιατι γραφετε ανακριβειες. Τα ΄χουμε ξαναπει (τα ίδια ακριβως)

Ακου φιλετο ο ΟΣΕ :lol::cry:

MG-KTiNoS
02/11/2012, 20:03
Παίδες, μη γραφετε για πραγματα που δε γνωριζετε γιατι γραφετε ανακριβειες. Τα ΄χουμε ξαναπει (τα ίδια ακριβως)

Ακου φιλετο ο ΟΣΕ :lol::cry:

Έχεις δει συνταξιούχο με Φεράρι?
Εγώ έχω δει έναν του ΟΣΕ.

Έχεις καταλάβει ότι όλα τα κοντέινερ που φθάνουν στα ΙΧ λιμάνια Ελλάδα πως θα φύγουν?
Έχεις ακούσει για τουρισμό με τρένο στην Πελ.σο?

και μη γελάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
(υπάρχει και λέσχη φίλων σδρμου που μπορεί να σε διαφωτίσει αν θες)
:wave2:

el_hymador
02/11/2012, 20:50
Πάντως εγώ αν ήμουν Κινέζος, είχα γαμώ τις εξαγωγές και ήθελα ένα safe τρόπο για να ξερνάω τα προϊόντα μου στην Ευρώπη ξέρετε τι θα έκανα;

1) Θα τα πήγαινα με νταλίκες και τρένα (που χωράνε περισσότερα πράγματα από ένα πλοιο) από τις απολύτως ασφαλείς και με υποδομές εμπορικές οδούς που περνάνε Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν (και όλα τα -στάν)... ε, μετά εντάξει, κάτι Ιράν και Ιράκ και Αφγανιστάν δεν έχουν θέμα, safe είναι...και από εκεί τσουπ! θα καβάτζαρα Τουρκία.

2) Μπορεί βέβαια να πει κάποιος υπερβολικός, Ιράν, Ιράκ και Αφγανιστάν δεν είναι safe... τέσπα αν τρώγανε κόλλημα τίποτα περίεργοι (τσ τσ), έχω πλάνο β)... μετά απ όλα τα -ιστάν, μεταφορτώνω σε πλοία για να περάσω την Κασπία και μετά ξαναμεταφορτώνω σε τρένα και νταλίκες για να πάνε το εμπόρευμα στην Μαύρη Θάλασσα και μετά ξαναμαναμεταφορτώνω σε πλοία για να περάσω τη Μαύρη Θάλασσα ε και μετά από εκεί έχω την Κοστάντζα στη Ρουμανία στο πιάτο... ευκολάκι ε;

3) Θα μπορούσα να εμπιστευτώ την κύρια εμπορική μου γραμμή στους Ρώσσους, είναι φίλια δύναμη και δεν θα μου γ@μησει το τάμτιριρι αν ξέρει ότι οι εξαγωγές μου στην Ευρώπη εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτή, έξυπνο;

...αυτά!

α ναι... ένας ανόητος εδώ μου πρότεινε να φορτώνουμε τα κοντέϊνερ στο Μακάου σε κάτι πλοία (που έχουν μικρότερη χωρητικότητα από τα τρένα και τις νταλικες, τα είπαμε αυτά), στη συνέχεια να διαπλέουν τη Νότια Θάλασσα και τον Ινδικό, να περνάνε Σουέζ και από εκεί Πειραιά, ένα λιμάνι που χωρίς κανένα λόγο αγοράσαμε... εκεί στην Ελλάδα λοιπόν, δίνουν τζάμπα τον σιδηρόδρομο τους ο οποίος οδηγεί στα βόρεια σύνορα της χώρας και απο εκεί στην Ευρώπη... ηλίθια ιδέα την απόρριψα με την πρώτη... μα είναι ποτέ δυνατόν;;;!!!

MG-KTiNoS
02/11/2012, 21:11
Στην οποια γραφτηκα το 1997 :wave2:
Πες χελόου στο πρόεδρο λοιπόν που είναι φιλος μου !
(και λέει τα αντίθετα από σένα ποιός ξέρει γιατί)
:wave2::wave2::wave2:

el_hymador
02/11/2012, 22:21
Μουγκ του δε στρουγκ...

Αυτη την ειδηση την ακουσε κανενας απο τα ΜΜΕ;

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι νέες περικοπές στις συντάξεις

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231220259

kalgeorge
02/11/2012, 22:40
[QUOTE=el_hymador;2252705]Μουγκ του δε στρουγκ...

http://www.youtube.com/watch?v=JpYAEV-ef5w
sto 1.35
axxaxaxaa

THEOD
03/11/2012, 11:24
Μουγκ του δε στρουγκ...

OK...Τελικά τσάμπα ανησυχούσαμε τόσο καιρό για την οικονομία...
Και ήταν τόσο απλή η λύση... Αρκεί να βγούνε οι δικαστές (οι ίδιοι που έκριναν συνταγματικότατες τις αναδρομικές αυξήσεις για πάρτη τους...) και να κρίνουν αντισυνταγματικά τα μέτρα και όλα μέλι-γάλα....
:)

SVX
03/11/2012, 19:01
η ΔΕΗ λεει να περιμενουμε αυξησεις 25-30% , την ιδια ωρα πληρωνει μερικα κατοσταρικα χιλιαδες για να διαφημισει οτι εκανε τον λογαριασμο απο 2 φυλλα , 1 για να μας πεισει οτι εξοικονομηθηκαν πολλα χρηματα απο τα Α4 που δεν θα τυπωθουν (η διαφημιση σε ιδιωτικα καναλια, οχι ΕΡΤ)

ο Φωτοπουλος επανεξελεγη με τα μπουνια , θριαμβευτικα και turbo injection... και μετα περιμενετε να αλλαξει κατι σε αυτο το μπουρδελακι... :cool:

el_hymador
05/11/2012, 01:20
OK...Τελικά τσάμπα ανησυχούσαμε τόσο καιρό για την οικονομία...
Και ήταν τόσο απλή η λύση... Αρκεί να βγούνε οι δικαστές (οι ίδιοι που έκριναν συνταγματικότατες τις αναδρομικές αυξήσεις για πάρτη τους...) και να κρίνουν αντισυνταγματικά τα μέτρα και όλα μέλι-γάλα....
:)

Δεν νομίζω ότι ισχυρίζομαι κάτι από αυτά που έγραψες... ούτε εφυσηχάζετε κανείς, ούτε λύση αποτελλεί στα προβλήματα του (μας) η παρούσα απόφαση... αντισυνταγματικό είναι το μισό τουλάχιστον μημόνιο και οι περισσότερες των ενεργειών που έχουν τελέσει η τροικανοί τσιμπο*κλωματίες πολιτικοί μας. Αφ΄ενός το μήνυμα είχε να κάνει ότι τετοιου είδους ειδήσεις, όση βαρύτητα και σημασία έχουν στην Ελλάδα του 2012, δεν μεταδίδονται ούτε από το επαρχιακό ροαδιόφωνο και αφ ετέρου πόσο απάθεια μπορούμε να έχουμε εμείς ως πολίτες όταν μας δίνουν λαβές και εμείς τον παίζουμε και με τα δύο χεράκια....

nikos_abel
05/11/2012, 12:28
ΜποUρδ3λο.

Οπως επισημαίνει ο δικηγόρος -ειδικευμένος στα Ασφαλιστικά- κ. Δημήτρης Μπούρλος, κάποιες κατηγορίες ασφαλισμένων όπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με 35ετία, οι γυναίκες στα βαρέα και οι μητέρες επιβαρύνονται με ένα, τέσσερα ή και δώδεκα χρόνια επιπλέον, αντίθετα με την πρόθεση της τρόικας που ήθελε να επιβάλει επιμήκυνση κατά δύο χρόνια. Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Μπούρλο, οφείλεται σε βιαστική εκτίμηση του οικονομικού επιτελείου που συνέταξε το νομοσχέδιο.

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=234314

mats8282
05/11/2012, 12:50
Μουγκ του δε στρουγκ...

http://www.enikos.gr/politics/94036,8riler:O_Roypakiwths_den_ypografei_ta_me.html

Anty12
05/11/2012, 15:59
η ΔΕΗ λεει να περιμενουμε αυξησεις 25-30% , την ιδια ωρα πληρωνει μερικα κατοσταρικα χιλιαδες για να διαφημισει οτι εκανε τον λογαριασμο απο 2 φυλλα , 1 για να μας πεισει οτι εξοικονομηθηκαν πολλα χρηματα απο τα Α4 που δεν θα τυπωθουν (η διαφημιση σε ιδιωτικα καναλια, οχι ΕΡΤ)

ο Φωτοπουλος επανεξελεγη με τα μπουνια , θριαμβευτικα και turbo injection... και μετα περιμενετε να αλλαξει κατι σε αυτο το μπουρδελακι... :cool:

Δηλαδή το πρόβλημα αυτηνής της ρημάδας της ΔΕΗ είναι (μόνο) ο Φωτόπουλος......????

Δεν είναι η τιμή που αγοράζει την κιλοβατόρα από τους αεριάδες και τους φωτοβολταϊκους..??? και που για να μαζέψει τα αμάζευτα ο ΑΔΜΗΕ, μας καπελώνει όλους μαζί, μέσα από το τέλος ΑΠΕ στους λογαριασμούς μας....????

Δεν είναι κάτι συμφωνίες σαν και αυτή αυτή (http://www.cretalive.gr/new/95243/environment/I_upiresiaki_kubernisi_edose_ta_kalodia_se_TERNA-Kopelouzo).....εξι μέρες πριν τις εκλογές και μάλιστα απο υπηρεσιακό υπουργό....????

Ο τσαλαπετεινός ο Φωτόπουλος μας φταίει....και τα μισθά του (μόνο)...???

Cpt. Haddock
05/11/2012, 17:19
http://weblogs.nos.nl/nieuwsuur/2011/05/25/de-visie-van-joep-sirtaki/

SVX
06/11/2012, 17:21
http://www.newsnow.gr/article/262545/antarsia-stin-trapeza-tis-ellados---omadiki-paraitisi-40-axiomatouxon.html

Ανταρσία στην Τράπεζα της Ελλάδος - Ομαδική παραίτηση 40 αξιωματούχων

AUFGEBRACHT
06/11/2012, 17:41
http://www.newsnow.gr/article/262545/antarsia-stin-trapeza-tis-ellados---omadiki-paraitisi-40-axiomatouxon.html

Ανταρσία στην Τράπεζα της Ελλάδος - Ομαδική παραίτηση 40 αξιωματούχων

Οι 40 αξιωματούχοι φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχουν κάνει τα κουμάντα τους στην περιώνυμη ΤτΕ και θα έχουν βάλει και κάτι στην άκρη...

SVX
06/11/2012, 18:04
Οι 40 αξιωματούχοι φαντάζομαι τόσα χρόνια θα έχουν κάνει τα κουμάντα τους στην περιώνυμη ΤτΕ και θα έχουν βάλει και κάτι στην άκρη...

με καθε επιφυλαξη... γιατι το επιδομα του ΟΑΕΔ θα κατεβει για 2η φορα (ασε που χασανε και την αποζημιωση της απολυσης)

MG-KTiNoS
06/11/2012, 18:17

Και τι πάει να πει αυτό?

Άντε και την έκαναν όπως λες (που δεν το ξέρεις θετικά το υποθέτεις)
Άντε και ότι από χρόνια δουλειάς έκαναν τη καβάτζα τους και έχουν αρκετά λ7 στην τράπεζα.
Ας πούμε και πολλά.
Πρέπει να κάτσουν εδώ με το ζόρι?
Δε σε καταλαβαίνω ειλικρινά.
Από πόσα λ7 και κάτω κάποιος δικαιούται να ομιλεί?
Για να ξέρω κι εγώ.

υγ
Τελικά ίσως στην κλασσική ερώτηση του Ελληνάρα εργοδότη απάντησαν
-Ε δεν μ αρέσει!
:lol:

(και πολύ έκατσαν)

AUFGEBRACHT
06/11/2012, 19:24
Και τι πάει να πει αυτό?

Άντε και την έκαναν όπως λες (που δεν το ξέρεις θετικά το υποθέτεις)
Άντε και ότι από χρόνια δουλειάς έκαναν τη καβάτζα τους και έχουν αρκετά λ7 στην τράπεζα.
Ας πούμε και πολλά.
Πρέπει να κάτσουν εδώ με το ζόρι?
Δε σε καταλαβαίνω ειλικρινά.
Από πόσα λ7 και κάτω κάποιος δικαιούται να ομιλεί?
Για να ξέρω κι εγώ.

Το κατάλαβες λάθος, γούστο τους και καπέλο τους να σηκωθούν και να φύγουν όποτε θέλουν, εγώ απλά υποθέτω ότι για να είναι ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ και μάλιστα στην αμαρτωλή ΤτΕ (αμαρτωλή για την αδιαφάνεια στη μετοχική της σύνθεση και στον εποπτικό της ρόλο) και να σηκώνονται να φεύγουν δεν θα πρέπει να φοβόνται για τον άρτο τον επιούσιο σε αντίθεση με ένα απλό υπάλληλο που του μειώνουν το μισθό και πλέον λέει και ευχαριστώ που δεν τον απολύουν...
Ελπίζω μετά τις διευκρινήσεις να με κατάλαβες.

nikos_abel
07/11/2012, 11:33
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=482664

Νωρίτερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου...

...Μάλιστα απηύθυνε έντονη κριτική στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντ. Μανιτάκη, λέγοντας: «Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο κ. Μανιτάκης με όσα έχει γράψει και όσα έχει πει θα υπέγραφε αυτό το κατάπτυστο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο». Επίσης, υπογράμμισε ότι μεταξύ όλων των άλλων, παραβιάζεται και το άρθρο 120 «που επιτάσσει σε όλους να προστατεύουμε το Σύνταγμα και την πατρίδα». «Είναι οδυνηρό και εξοργιστικό ότι καταπατάτε το σύνολο και την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος. Δεν θα σας κρίνει βέβαια αυτή η Βουλή, αλλά θα σας κρίνει η Ιστορία», κατέληξε.

Ως αντιλέγων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Τασούλας, απάντησε πως «όντως, αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και δεν αρχίσει μετά μια πορεία ανάκαμψης της χώρας, θα είναι η έσχατη αντισυνταγματικότητα που θα οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή». Και κατηγόρησε την κυρία Κωνσταντοπούλου ότι «επικαλέστηκε το άρθρο 120, που καλεί τους πολίτες να προασπίσουν το Σύνταγμα εναντίον κάθε επιβουλής, αλλά εφόσον επιχειρείται να καταλυθεί με τη βία, κάτι που η ίδια παρέκαμψε».

Δηλαδή (για εμάς τους χαζούς το εξηγώ με παράδειγμα) :

"Σας λέω να μην δολοφονήσετε αυτόν τον άνθρωπο χωρίς δίκη διότι είναι παράνομο"

"Και εγώ σας απαντώ ότι θα τον δολοφονήσουμε χωρίς δίκη γιατί ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ είναι πιο παράνομο αν τον αφήσουμε να ζήσει"

ή πιο απλά

"Κάντε λάθος"

"Εσείς κάνετε πιο λάθος"

και ακόμα απλούστερα

"Μη σου λέω"

"Νιανια νιανιανια"

Σωθήκαμε.

el_hymador
07/11/2012, 12:46
Ως αντιλέγων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Τασούλας, απάντησε πως «όντως, αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και δεν αρχίσει μετά μια πορεία ανάκαμψης της χώρας, θα είναι η έσχατη αντισυνταγματικότητα που θα οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή».

Ενώ όντας υπό μνημονιακή κατοχή, γ@μηθήκαμε στην ανάπτυξη... ότι θέλουν λένε χωρίς να το σκέφτονται καθόλου, πλήρης ασυδοσία...

nikos_abel
07/11/2012, 12:52
Ενώ όντας υπό μνημονιακή κατοχή, γ@μηθήκαμε στην ανάπτυξη... ότι θέλουν λένε χωρίς να το σκέφτονται καθόλου, πλήρης ασυδοσία...

Αμ το άλλο; Που οι Πασοκοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία και να μην υπάρχουν ενστάσεις λόγω
της αρχής τηε δεδηλωμένης;
Αυτοί λέω που βάλανε το Παπαδήμακούλη πρωθυπουργά...

Όχι πλήρης ασυδοσία, μπουρδέλο (αν και υποβιβάζω πάλι τα μπουρδέλα)....

chr1s_86
07/11/2012, 12:59
(αν και υποβιβάζω πάλι τα μπουρδέλα)....

Όπου ως γνωστόν, όταν δεν πάνε καλά οι δουλειές αλλάζουν τις π00τάνες...

nikos_abel
07/11/2012, 13:05
που θα οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή

Και έλεγα και γω, τώρα ήρθε η ώρα που θα μου τα πάρουνε, μέχρι σήμερα ήμουν μια χαρούλα

273709

AUFGEBRACHT
07/11/2012, 14:20
Αμ το άλλο; Που οι Πασοκοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία και να μην υπάρχουν ενστάσεις λόγω
της αρχής της δεδηλωμένης;

Έπεσα πάνω σε απόσπασμα που μίλαγε ένας βουλευτής της Δημοκρατικής :lol: Αριστεράς :bawl: του μπαρμπά Φώτη του Κουνέλη, που έλεγε ανερυθρίαστα ότι εκείνη την ώρα, στη συζήτηση για το περιώνυμο πολυνομοσχέδιο που υποτίθεται ότι η ψήφισή του είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για μια ολόκληρη χώρα όπως είναι η μόνιμη επωδός τους, παρευρίσκονταν λοιπόν από τη ΔΗΜΑΡ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ γιατί οι υπόλοιποι είχαν άλλη δουλειά να κάνουν. ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!

LsKostas
07/11/2012, 14:32
Για εσένα ραγία φιλοδεξιέ που είσαι όλο δικαιολογίες σου αφιερώνω το παρακάτω...

Εάν διαφωνείς θα με βρείς στην πορεία σήμερα...Αλλά σιγά μην έρθεις ε ?

Απολογισμος για την 1η μερα του απεργιακου διημερου
- Πορεία – κηδεία απο το πολύ 40.000 κοσμου οι οποίοι ψαχνανε εναγωνιως να βρουνε που ειναι ο υπολοιπος κοσμος ο οποιος θα πεινασει απο το μνημονιο 3…
- ”Συνδικαλιστες” του ΣΑΤΑ (ταξι) με μπροσταρη το Νεοδημοκρατοσκυλο προεδρο τους Λυμπεροπουλο να απειλουνε (εκ του ασφαλους βλεποντας τη μη συμμετοχη του κοσμου) με ξεβρακωμα σε οποιον κανει επεισοδια και να περιφρουρουν το φρακτη στα λουλουδαδικα, ζηλευωντας προφανως τον παλλαι ποτε ρόλο του ΠΑΜΕ…
- Το 95% των μαγαζιων του κεντρου ανοιχτα με κατεβασμενα τα ρολα για μιση ωρα την στιγμη που περναγε η πορεια απο καθε σημειο…
- Συνωστισμος σε ολα τα καφε-ουζερι απο τις 2 και μετα….
- Ανοιχτους ΟΛΟΥΣ τους δρομους στο κεντρο απο τις 3 και μετα…
- Πολιτικους ”αρχηγους” της ”αντιπολιτευσης” να ζητανε…εκλογες….
- Σημαντικοτατες κινησεις λαικων συνελευσεων γειτονιων για προσυγκεντρωσεις, οι οποιες αγκαλιαστηκαν απο μερικες δεκαδες ανθρωπων…Ξερω, ξερω:
- ”δεν ειχε ΜΜΜ και ητανε δυσκολη η προσβαση στο κεντρο (αλλωστε και οι ανταρτες στα βουνα περιμενανε το τρολει της (κορυφο)γραμμης για να κανουν τις πορειες εκατονταδων, πολλες φορες, χιλιομετρων…)”,
- ”θα κατεβω μονο σε απεργια διαρκειας” (κατεβα ρε κακομοιρη πρωτα σε μια 24ωρη και μετα βλεπουμε και τη διαρκειας),
- ”δεν κατεβαινουμε σε στημενα ραντεβου” ,
- ”φακα το Συνταγμα” (ναι, βλεπουμε και τις γειτονιες και τις πλατειες περιφερειακα που σε καθε απεργια βουλιαζουνε απο κοσμο που δε θελει να παει στο Συνταγμα),
- ”θα κατεβω αυριο που ειναι η μεγαλη μερα” (ε βεβαια, 2 μερες σερι ειναι κουραστικο, που να γινει και διαρκειας…),
- ”δε συμμετεχουμε σε συγκεντρωσεις εργατοπατερων” (ε βεβαια, ενω στη δουλεια σου οργανωνεσε σε πρωτοβαθμια σωματεια για να τους χτυπησεις απο μεσα),
- ”και να κατεβουμε θα τα ψηφισουνε τα μετρα”,
- ”ειναι πανοπλοι και δεν μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε” (σαφως, το ειπε και στην τηλεοραση εχουνε φερει και στρατο απο εξωτερικο, τανκς ετοιμα και εχουν κρυψει και 4 δεινοσαυρους στην Παρνηθα και στον Υμητο για την δυσκολη….)
….Και χιλιες δυο ακομα δικαιολογιες ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥ από ένα λαό που όχι απλά δεν θυμιζει σε τίποτα από κάποιους ήρωες που οι φασίστες παινευονται οτι ειμαστε οι συνεχιστες τους (με ξενα αρχιδια ολοι μαγκες το παιζουμε) αλλα εχει παραδώσει την τυχη του στα χέρια της πολιτικής εκπροσώπησης του ντόπιου και υπερεθνικού κεφαλαίου που προχωραει με γοργα βηματα στην φτωχοποιηση επιπεδου 3κοσμικων χωρών….
Καποιοι ακομα ελπιζουμε οτι αυριο θα εχει κοσμο ενω μεσα μας ξερουμε οτι ο κοσμος εχει ήδη δεχτει τα νεα μετρα και θα δεχτει ακομα πολλα περισσότερα…

Τρεχει να πληρωσει τα χαρατσια για να μην του κοψουνε το ρευμα, τρεχει και πληρωνει τα δανεια για τα σπιτια και τα αυτοκινητα γιατι φοβατε την τραπεζα και ας μην εχει μετα λεφτα να παρει ψωμι στα παιδια του, τρεχει να σχολιασει τα παντα και να φωναζει για τους κακους πολιτικους που μας τελειωνουνε μην καταλαβαινοντας οτι

... ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ τους επιτρεπεις να στα κανουν ολα αυτα και να εισαι σιγουρος οτι θα σου κανουνε πολλα παραπανω…

AUFGEBRACHT
07/11/2012, 15:21
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Cpt. Haddock
07/11/2012, 15:49
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για εσένα ραγία φιλοδεξιέ

AUFGEBRACHT
07/11/2012, 16:06

Τον όρο φιλοδεξιός που χρησιμοποιεί δεν μπορώ να καταλάβω...

kostas777
07/11/2012, 20:43
Τον όρο φιλοδεξιός που χρησιμοποιεί δεν μπορώ να καταλάβω...

μάλλον νεοδημοκράτες, πασόκοι, ανεξαρτοέλληνοι, ορθοσυναγερμίτες μα και χρυσαυγίτες, δηλαδή ένα 70% στο περίπου

el_hymador
07/11/2012, 21:56
Ταμπέλες, ταμπέλες, ταμπέλες...

Κάποτε τις επιζητούσαμε, θέλαμε ένα προσδιορισμό, ίσως γιατί μας έχει μείνει χούϊ το αταβιστικο ένστικτο της αγέλης, της ομάδας, από τότε που είμασταν νομάδες και κυνηγοί. Το να μην είσαι κάπου σε παλιότερες εποχές, δεν ήταν Trend. Αλλά πλέον έχουμε 2012 και όλα αυτά τα δίπολα, "οι από εδώ και οι από εκεί", δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα και απλα εξυπηρετούν τις τακτικές κάποιων. Δηλαδή υπάρχει αριστερός και δεξιός; Δεν υπαρχει τίποτα, παρά μόνο ένα σύστημα έξω από κάθε ανθρώπινο μέτρο. Αν μη τι άλλο, ο παραδοσιακός καπιταλισμός και ο κομμουνισμός, όσα ελαττώματα και αν παρουσιάζαν, δεν ήταν έξω από εμάς και στην τελική, οι προσθέσεις τους ως πολιτικοικονομικοκοινωνικές ιδεολογίες ήταν -στην απαρχή τους τουλάχιστον- αγνές. Κατά την άποψη μου, οι μόνοι χαρακτηρισμοί που μπορούν να αποδωθούν σήμερα σε ανθρώπους, είναι ηθικός - ανήθικος. Back to the basics. Θέλουμε reboot και όσο και αν φαντάζει ως πολυτέλεια στην Ελλάδα του σήμερα όπου πολύς κόσμος παλέυει να επιβιώσει, χρειάζεται να ανοίξουμε τα κιτάπια και τα συγγράματα του παρελθόντος, αυτά στα οποία βασίστηκε το οικοδόμημα του σήμερα το οποίο έχει πάρει κλίση και να τα πάμε όλα από την αρχή. Όχι μόνο Πολιτεία του Πλάτωνα... πιο παλία ακόμα, προσωκρατικούς για αρχή και βλέπουμε... μετεξετασταίοι αποδειχτήκαμε. Και δεν μιλάω μόνο για εμάς, αλλά για ολόκληρη την υφήλιο.

MG-KTiNoS
07/11/2012, 22:08
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας?

Θέλω να πω το αφού οικόπεδο εδώ θα μείνει, αλλά εμείς δεν το βλέπω....
Από τι ακριβώς θα σωθεί η πατρίδα ?
Και όταν σωθεί ποιανού πατρίδα θα ναι?
:sick:

el_hymador
08/11/2012, 09:35
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας?

Θέλω να πω το αφού οικόπεδο εδώ θα μείνει, αλλά εμείς δεν το βλέπω....
Από τι ακριβώς θα σωθεί η πατρίδα ?
Και όταν σωθεί ποιανού πατρίδα θα ναι?
:sick:

Mπορεί να ανήκει σε άλλους, που θα την εκτιμήσουν περισσότερο... της αξίζει άλλωστε μετά απ΄όσα έχει τραβήξει από εμάς.

nikos_abel
08/11/2012, 09:53
Ευτυχώς τελικά, σωθήκαμε. Υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο και ελαχιστοποιηθήκαν οι απώλειες.
Δε πειράζει, αυτοί που το καταψήφισαν, δημοκρατικότατα απομακρύνθηκαν για τη γνώμη τους,
θα ήταν αντισυνταγματικό να έχουν δικιά τους άλλωστε.

Τώρα που σωθήκαμε, οφείλω να ομολογήσω ότι ησύχασα, γιατί θα μου πάρουν μεν όλα τα υπόλοιπα
λεφτά που περισσεύαν για να φάω, το σπίτι και το σώβρακο, δε θα έχω περίθαλψη, δρόμους, δουλειά,
θα με απολύσουν όποτε γουστάρουν και δε θα πάρω φράγκο, το απιδί μου δε θα μπορέσει να πάει σχολείο,
αλλά δε θα καταστραφώ τουλάχιστον.

Πολύ ωραία.

el_hymador
08/11/2012, 10:02
Έλα!! Σύνελθε! Γκρίνια και μίρλα και μπίρι - μπίρι συνεχώς! Ωχουουουου...

Δεν είσαι στη νομισματική ένωση ρε Νικόλα; Δεν εχεις τράπεζες; Δεν συμμορφώθηκες ως καλό γιουσουφάκι στις επιταγές των δανειστών;

Τι άλλο θες πια;

nikos_abel
08/11/2012, 10:27
Έλα!! Σύνελθε! Γκρίνια και μίρλα και μπίρι - μπίρι συνεχώς! Ωχουουουου...

Δεν είσαι στη νομισματική ένωση ρε Νικόλα; Δεν εχεις τράπεζες; Δεν συμμορφώθηκες ως καλό γιουσουφάκι στις επιταγές των δανειστών;

Τι άλλο θες πια;

Έχω κι άλλα αλλά δε τα λέω μη πάρουν ιδέες :lol:

MG-KTiNoS
08/11/2012, 11:07
Πανηγύριζε ο αντ1 που δώσανε τα τσιγάρα στα σούπερ μαρκερτ !
Μονοπώλια 10ετιών λέει καταργήθηκαν….

:cry::lol:
(γαμότικον διαλιΕχτε)
:smokin:

nikos_abel
08/11/2012, 11:25

(γαμότικον διαλιΕχτε)

Και εγώ. Ξέρεις τι λούκι τραβάω να βρω ψιλικατζίδικο με καπνό πίπας της προκοπής;
Ουδεν κακόν αμιγές καλού.

Τώρα βέβαια θα καπνίζω αποξηραμένα χόρτα από το κήπο της πολυκατοικίας αλλά είπαμε, σωθήκαμε ευτυχώς 273813

Manalishi
08/11/2012, 11:39
Και εγώ. Ξέρεις τι λούκι τραβάω να βρω ψιλικατζίδικο με καπνό πίπας της προκοπής;
Ουδεν κακόν αμιγές καλού.

Τώρα βέβαια θα καπνίζω αποξηραμένα χόρτα από το κήπο της πολυκατοικίας αλλά είπαμε, σωθήκαμε ευτυχώς 273813

Συγνώμη για το σπαμ, αλλά εμείς γυρίσαμε όλη την Πελοπόννησο για τις γαμω-πίπες του Ραντανπλαν....

Νικος χρ.
08/11/2012, 11:41

(γαμότικον διαλιΕχτε)
μια αποφαση που θα αφησει τουλαχιστον 20000 οικογενειες στον δρομο δινοντας την χαριστηκη βολη στην μικρη λιανικη και ολα αυτα για χαρη τριων τεσσαρων πολυεθνικων!αξιοκρατια και ελευθερη αγορα με κανονες και νομους πολυ δουλεμα ρε φιλε.

nikos_abel
08/11/2012, 12:54
Συγνώμη για το σπαμ, αλλά εμείς γυρίσαμε όλη την Πελοπόννησο για τις γαμω-πίπες του Ραντανπλαν....

ΕΓΩ! o ΑΣΠΑΜΑΡΙΣΤΟΣ μεγαλόψυχα σε συγχωρώ τέκνο μου. Να είσαι καλά.

LsKostas
08/11/2012, 13:00

Μην μαρτυράς χωρίς ξύλο εσύ ... :wave2:

Ο kostas777 έδωσε έναν πολύ καλό ορισμό το τι σημάινει φιλοδεξιός,και προσυπογράφω.

Τελικά ο κόσμος εχθές είναι ένα μυστήριο...Άλλες φορές πλακώνεται χωρίς λόγο και άλλες φορές ψάχνει τρόπους να ενωθεί
και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον... όσοι κατέβηκαν χθές στο κέντρο κατάλαβαν.

Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τα ευχολόγια και ας περιμένουν την "μαγική κοινοβουλευτική λύση"

Κανείς δεν θα τους σωσει εάν δεν αποφασίσουν οι ίδιοι να κατέβουν στους δρόμους...(όχι απαραίτητα σε πορείες)

spyrakos35
08/11/2012, 13:33
εχω το εξής κουίζ για εσάς.....

παρακολουθήστε την κοντρα κασιδιάρη - αδωνι σχετικά με την μισθοδοσία των βουλευτών (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και απαντήστε στο εξής ερώτημα.....

τα είπε καλά ο κασιδιάρης ή όχι???

MG-KTiNoS
08/11/2012, 13:51
μια αποφαση που θα αφησει τουλαχιστον 20000 οικογενειες στον δρομο δινοντας την χαριστηκη βολη στην μικρη λιανικη και ολα αυτα για χαρη τριων τεσσαρων πολυεθνικων!αξιοκρατια και ελευθερη αγορα με κανονες και νομους πολυ δουλεμα ρε φιλε.

αν ξέρω λέει...

la_villa
08/11/2012, 14:35
μην ξεχνάτε όμως ότι έχουμε €...

μπορεί να μην το βλέπουμε απο κοντά αλλά ξερεις ότι το "εχεις"

AUFGEBRACHT
08/11/2012, 16:30
εχω το εξής κουίζ για εσάς.....

παρακολουθήστε την κοντρα κασιδιάρη - αδωνι σχετικά με την μισθοδοσία των βουλευτών (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) και απαντήστε στο εξής ερώτημα.....

τα είπε καλά ο κασιδιάρης ή όχι???

Xωρίς να το είδα άσε με να μαντέψω... πρότεινε να μειωθεί ο μισθός των βουλευτών;

spyrakos35
08/11/2012, 16:52
Xωρίς να το είδα άσε με να μαντέψω... πρότεινε να μειωθεί ο μισθός των βουλευτών;

ναι αλλά είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον από αυτό έτσι σκέτα

MG-KTiNoS
08/11/2012, 17:15
παρακολουθήστε την κοντρα κασιδιάρη - αδωνι σχετικά με την μισθοδοσία των βουλευτών ?

Μια ελπίδα
Ελπίζω ρε παλιοπουσταράδες να υπάρχει Θεός !
Το ελπίζω από το βάθος της καρδιάς μου για να καίτε στη κόλαση !

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
:cry:

el_hymador
08/11/2012, 17:33
Μια ελπίδα
Ελπίζω ρε παλιοπουσταράδες να υπάρχει Θεός !
Το ελπίζω από το βάθος της καρδιάς μου για να καίτε στη κόλαση !

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ
:cry:

Υπάρχει... μίλαγε μαζί του ο Αντώνης τις προάλλες...

antsoar
08/11/2012, 19:03
Με το μνημόνιο 3 βάζουν λουκέτο σε όλα τα μικρομεσαία φροντιστήρια της χώρας

Διαλύουν τη μικρή λιανική (ψιλικατζίδικα περίπτερα)

Καταστρέφουν όσους επένδυσαν σε μικρά φωτοβολταϊκά πάρκα

Αλλά δόξα το Θεό σωθήκαμε

AUFGEBRACHT
08/11/2012, 20:31
Με το μνημόνιο 3 βάζουν λουκέτο σε όλα τα μικρομεσαία φροντιστήρια της χώρας

Διαλύουν τη μικρή λιανική (ψιλικατζίδικα περίπτερα)

Αλλά δόξα το Θεό σωθήκαμε

Νο offence αλλά με το μνημόνιο ΙΙΙ καταστρέφονται πολύ περισσότερα από τα φροντιστήρια, τα περίπτερα και τα φωτοβολταϊκά... μόνο αυτά είναι;

vaska
08/11/2012, 20:33
Έπεσα πάνω σε απόσπασμα που μίλαγε ένας βουλευτής της Δημοκρατικής :lol: Αριστεράς :bawl: του μπαρμπά Φώτη του Κουνέλη, που έλεγε ανερυθρίαστα ότι εκείνη την ώρα, στη συζήτηση για το περιώνυμο πολυνομοσχέδιο που υποτίθεται ότι η ψήφισή του είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για μια ολόκληρη χώρα όπως είναι η μόνιμη επωδός τους, παρευρίσκονταν λοιπόν από τη ΔΗΜΑΡ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ γιατί οι υπόλοιποι είχαν άλλη δουλειά να κάνουν. ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!

Πόσο μ' αρέσουν οι 5 αράδες που έγραψες, δεν πάει ο νους σου.

+1200

AUFGEBRACHT
08/11/2012, 20:35
Άνευ σχολίων...

273871

antsoar
08/11/2012, 21:33
Νο offence αλλά με το μνημόνιο ΙΙΙ καταστρέφονται πολύ περισσότερα από τα φροντιστήρια, τα περίπτερα και τα φωτοβολταϊκά... μόνο αυτά είναι;

Όχι σαφώς δεν είναι μόνο αυτά, απλά αυτά "χώθηκαν" μέσα στο μνημόνιο εξηπηρετώντας άλλους σκοπούς, για αυτό τα ξεχωρίζω.

Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλα, αυτό που έγινε εχθες στη βουλή ξεπερνάει και το τελευταίο μπουρδέλο της οδού φυλής

Ελπίζω να το έκανα πιο σαφές

el_hymador
08/11/2012, 22:13
Ρε σεις... οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε αγανακτίσει, είστε απογοητευμένοι, εξοργισμένοι, παρμένοι, τσαντισμένοι, σκιαγμένοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... το ίδιο είμαι και εγώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που συναναστρέφομαι αισθάνονται το ίδιο, φαντάζομαι ότι και ο δικός σας κύκλος δεν θα διαφέρει πολύ σε αισθήματα. Αλλά απορρώ (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ΄έξω) τι σκατά περιμένουμε; Θέλω να πω μήπως έχουμε, όσο και αν θέλουμε να μην το παραδεχτούμε, μια ελπίδα ότι ίσως τα πράγματα θα φτιάξουν; Μήπως περιμένουμε στωϊκά το αναπόφευκτο τέλος μας; Μήπως ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης (για πολλούς έτσι είναι πλέον) και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μας έχουν βάλει σε μια μανιέρα που δεν σηκώνουμε κεφάλι με τίποτα;

Τις προάλες ένας καλός φίλος μου είπε το εξής το οποίο με ταρακούνησε για τα καλά: Πήγαινα (λέει) απογευματινή βόλτα με το ποδήλατο στην θάλασσα δίπλα, ο καιρός γαμάτος και άκουγα ραδιάκι... βάζει μια κομματάρα που τη γουστάρω πολύ και το σκηνικό ολοκληρώθηκε, όλα ήταν τέλεια, για μια στιγμή αισθάνθηκα ευτυχισμένος, σχεδόν είχα ξεχάσει πως είναι η αίσθηση... αλλά στα καπάκια έννοιωσα τύψεις για αυτό, ξενέρωσα... ρε μλκ πως έχουμε επιτρέψει να μας καταντήσουν έτσι;

Ε λοιπόν αυτό είναι γαμότο! Έχουμε ξεχάσει πως είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, όχι με μηχανάρες, εκδρομάρες, λεφτά, φαγοπότια και καλοπέραση, αλλά με μικρά πράγματα, απλά, αυτά που ο καθένας εκτιμά και αναγνωρίζει στην καθημερινότητα του και στα οποία επιτρέψτε μου να σας πω μετά βεβαιότητας, ότι κρύβετε και το νόημα της ζωής.

Προσωπικά το αντέχω να μην έχω μηχανή, το αντέχω να στερούμαι υλικά αγαθά, αλλά δεν αντέχω με τίποτα να με έχουν φτάσει στο σημείο που να μην μπορώ να απολλαύσω αυτούς του μικρούς και δωρεάν θησαυρούς.

Για να το σκεφτούμε όλοι ρε γαμότο... αξίζει αυτή η εκχώρηση; Με αντάλλαγμα τι; Ζωή μόνο με βιολογικούς όρους; Να μετατρέπουμε οξυγόνο σε διοξείδιο και να μεταβολίζουμε τροφές;

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο... και ας μας πάρει στον πάτο, απλά δεν αξίζει τέτοια ζωή.

kalgeorge
08/11/2012, 23:35
Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο... και ας μας πάρει στον πάτο, απλά δεν αξίζει τέτοια ζωή.

wxou re mlk twra.....ti thes kai esy?
g@mise mas......ase na sikwsoume kamia foto sto fb, na doume kana sirial...na sizitisoume sto kafenio tis gitonias kai na kanoume kai kanena post aganaktisis edw sto forum!

ante me tis orexeis sou vradiatika.......

;)

tsompanis
09/11/2012, 03:03
σόρυ για το σπαμ

Προσωπικά το αντέχω να μην έχω μηχανή, το αντέχω να στερούμαι υλικά αγαθά, αλλά δεν αντέχω με τίποτα να με έχουν φτάσει στο σημείο που να μην μπορώ να απολλαύσω αυτούς του μικρούς και δωρεάν θησαυρούς.
.

κάτσε λίγο....

μελισσοβοσκός δεν είσαι? εχεις αράξει σε ένα χωριό της κορίνθου σωστά?
και μου λες ότι δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή?
πλάκα μας κάνεις?:confused:

Όσο για τα υλικά αγαθά που λες,αν όντως τα στερείσαι,κάτσε και δούλεψε και κόψε τις μαλακίες.

Απο άνθρωπο που μπορε΄να αναπτύξει φοβερό τρόπο σκέψης σε πολλά θέματα περίμενα κάτι καλύτερο και στο λέω φιλικά.
κόψε το πολύ το πληκτρολόγιο και βγες έξω στους σταύλους και τους μπαξέδες ή ότι μπορείς να βρεις για να παράγεις.δεν βλέπεις τι έρχεται?τι περιμένεις?

Τα παιδιά που μένουν σε πόλεις,άντε έχουν μια δικαιολογία,(και λέω άντε,γιατί στην ουσία δεν έχουν)

Δεν θέλω ερώτηση απο σένα του στυλ...."και τι να κάνω?" γιατί θα με πιάσουν τα γέλια.

Την υγεια μας να έχουμε μόνο και όποιος θέλει να ζήσει την ζωή,μπορεί να το κάνει..

4 η ώρα το πρωί με σύγχυσες!:)

Μόλις ξεγεννήσαμε ένα πανέμορφο μοσχαράκι ενός φίλου και τώρα έφτιαξα καφέ και περιμένω τα δικά μου.
απο τις 23.00 έχουν γεννήσει 4!

bulmont
09/11/2012, 06:58
wxou re mlk twra.....ti thes kai esy?
g@mise mas......ase na sikwsoume kamia foto sto fb, na doume kana sirial...na sizitisoume sto kafenio tis gitonias kai na kanoume kai kanena post aganaktisis edw sto forum!

ante me tis orexeis sou vradiatika.......

;)

Kαι να πάμε μετά να ψηφίσουμε έχοντας ήσυχη την συνείδησή μας
ότι είμαστε καλοί και ενεργοί πολίτες μιάς ευνομούμενης δημοκρατίας...............

nikos_abel
09/11/2012, 08:17
Με όσα (όχι άδικα βέβαια) λέτε και όσα συμβαίνουν πλέον, με κάνετε να αναπολώ τις εποχές που
όταν βρισκόμουν σε μια πολιτική συζήτηση την έκανα με ελαφρά με το επιχείρημα :

"Στα @@ μου, ότι και να κάνετε(ουμε), όποιος και να κυβερνήσει, μια απ΄τα ίδια θα έχετε(ουμε)."

Ας ακούσω λοιπόν τη μουσικούλα μου και ας ζήσω στη καρακοσμάρα μου όσο μπορώ, έτσι κι αλλιώς
και τη καραμπίνα να πάρω και να βγω στους δρόμους (που στο τσακ είμαι ΚΑΙ εγώ) το μόνο
που θα καταφέρω είναι να μπλέξω με ένα μπουλούκι αγανακτισμένων που ο καθένας από
αυτούς ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους (και εγώ φυσικά το ίδιο) το τι ακριβώς θα πρέπει
να κάνουμε, με αποτέλεσμα το άλλο μπουλούκι με τους μπλε (με την υποτυπώδη οργάνωση
και πειθαρχεία τους) να μας κάνει και μας μπλε, μπλε μαρέ όμως.

Επειδή η κατάσταση όπως έχει καταλήξει λύνεται (μάλλον, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο)
μόνο με τη βία, πόσοι από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διατεθειμένοι να χύσετε μυαλά και άντερα άλλων
(και τα δικά σας βεβαίως βεβαίως) προκειμένου να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες;
Μη μιλάτε για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αυτά είναι πράγματα που θέλουν άντερα και πραγματική
απελπισία, θα βασιστείς σαν συμπολεμιστή σου αυτόν που διαμαρτύρεται απεγνωσμένα επειδή έχασε τη
δυνατότητα να πάρει το άιπαντ πέντε;
Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς όμως, οι πραγματικά γ@μημένοι αυτή την εποχή προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα,
σαν προτεραιότητα έχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί να επιβιώσουν, όχι να οργανώνονται για να πολεμήσουν.
Βλέπετε, πέρα από τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας (που γενικότερα δε στέκουν), αυτό που έχουνε (και έχουμε)
καταφέρει με τα ΜΜΕ είναι να έχουμε μουδιάσει και ζαβλακωθεί από τη μία και να έχουμε τρομάξει και χ3στ3ί
από την άλλη, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις τών συγκρούσεων.

Όχι, δεν έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει τη τελευταία στιγμή και θα σωθούμε, απλά δε θα σωθούμε.
No matter what.
Dead man walking κι έτς.

Υ.Γ. Εκτός κι αν κάτι τέτοιες ειδήσεις (http://www.nooz.gr/economy/antikatastasi-olon-ton-xartonomismaton-euro-me-asfalestera) σε συνδυασμό με κάτι τέτοιες (http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=9&artid=158247) παπαριές σημαίνουν ότι ετοιμάζεται κανά νέο ctr+p (που λεει κι ο τέκι)
για να σωθούμε με τρόπο μαγικό

el_hymador
09/11/2012, 10:24
Τσοπάνη θα σου πω τι έχω καταλάβει για τους ανθρώπους στα δύσκολα και συγκεκριμένα μέσα στη κρίση... μερικούς τους έχει γαμήσει πατόκορφα, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο και κυριολεκτικό πρόβλημα επιβιώσης, πεινάνε, θα κρυώσουν τώρα το χειμώνα και ενδεχωμένως να πάνε να βάλουν κάνα σιδερικό στον κρόταφο ή να απαγχονιστούν γιατί δεν θα την παλέψουν... ευτυχώς (όσο μακάβριο και χυδάιο ακούγεται το ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση) δεν είναι το σύνολο των ελλήνων σε αυτή την κατάσταση (ακόμα... ; ). Αυτό είναι το ένα άκρο... το άλλο άκρο είναι αυτοί που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα (οικονομικά εννοώ) και συνεχίζουν να κάνουν τη ζωή που κάνανε, πολύ πιθανόν η μόνη τους σκασίλα να είναι ότι αναγκάζονται πλέον να το κάνουν κάπως λαθραία καθότι συνιστά πρόκληση το ευ ζειν στις μέρες μας (δικαίως ή αδίκως δεν εξετάζουμε αυτό τώρα). Ούτε αυτοί είναι πολλοί πάντως και στην τελική στα @@δια μου, δεν πάθανε δα και κανά κακό. Για το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων όμως, η ζωή τους έχει αλλάξει προς το χειρότερο και όταν λέω χειρότερο δεν εννοώ ότι ζούνε το δράμα του να μην έχουν φράγκα για 50 πανέρια γαρύφαλλα στον Κιάμο, αν και μερικοί ηλίθιοι μιζεριάζουν για αυτό... μιλάω για το ότι το 25%+ (και αυτό είναι συγκρατημένη εκτίμηση) των νέων είναι άνεργοι, η συντριπτική πλειοψηφία όσων εργάζονται ακόμα είναι υπ ατμών και το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Όσο και αν το προσπαθήσει κανείς, όσο και αν χρησιμοποιήσει μέχρι και την τελευταία ικμάδα της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης, όταν σου ξημερώνει ένα αύριο με 0 κοινωνικές παροχές, όπου θα ψοφάς αβοήθητος έτσι και αρρωστήσεις, όπου θα ζεις υπό τον φόβο του να σε κλωτσήσουν έξω από τη δουλειά του πενιχρού μισθού (αν εργάζεσαι) όποτε και όπως θέλουν και όπου οποιοδήποτε όνειρο και σχέδιο για την ζωή σου φαντάζει πλέον ως ανέκδοτο (και δεν μιλάω για την αγορά μηχανής...), τότε δεν ξέρω, τουλάχιστον εγώ, δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα.

el_hymador
09/11/2012, 10:38
Με όσα (όχι άδικα βέβαια) λέτε και όσα συμβαίνουν πλέον, με κάνετε να αναπολώ τις εποχές που

όταν βρισκόμουν σε μια πολιτική συζήτηση την έκανα με ελαφρά με το επιχείρημα :

"Στα @@ μου, ότι και να κάνετε(ουμε), όποιος και να κυβερνήσει, μια απ΄τα ίδια θα έχετε(ουμε)."

Ας ακούσω λοιπόν τη μουσικούλα μου και ας ζήσω στη καρακοσμάρα μου όσο μπορώ, έτσι κι αλλιώς
και τη καραμπίνα να πάρω και να βγω στους δρόμους (που στο τσακ είμαι ΚΑΙ εγώ) το μόνο
που θα καταφέρω είναι να μπλέξω με ένα μπουλούκι αγανακτισμένων που ο καθένας από
αυτούς ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους (και εγώ φυσικά το ίδιο) το τι ακριβώς θα πρέπει
να κάνουμε, με αποτέλεσμα το άλλο μπουλούκι με τους μπλε (με την υποτυπώδη οργάνωση
και πειθαρχεία τους) να μας κάνει και μας μπλε, μπλε μαρέ όμως.

Επειδή η κατάσταση όπως έχει καταλήξει λύνεται (μάλλον, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο)
μόνο με τη βία, πόσοι από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διατεθειμένοι να χύσετε μυαλά και άντερα άλλων
(και τα δικά σας βεβαίως βεβαίως) προκειμένου να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες;
Μη μιλάτε για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αυτά είναι πράγματα που θέλουν άντερα και πραγματική
απελπισία, θα βασιστείς σαν συμπολεμιστή σου αυτόν που διαμαρτύρεται απεγνωσμένα επειδή έχασε τη
δυνατότητα να πάρει το άιπαντ πέντε;
Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς όμως, οι πραγματικά γ@μημένοι αυτή την εποχή προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα,
σαν προτεραιότητα έχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί να επιβιώσουν, όχι να οργανώνονται για να πολεμήσουν.
Βλέπετε, πέρα από τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας (που γενικότερα δε στέκουν), αυτό που έχουνε (και έχουμε)
καταφέρει με τα ΜΜΕ είναι να έχουμε μουδιάσει και ζαβλακωθεί από τη μία και να έχουμε τρομάξει και χ3στ3ί
από την άλλη, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις τών συγκρούσεων.

Όχι, δεν έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει τη τελευταία στιγμή και θα σωθούμε, απλά δε θα σωθούμε.
No matter what.
Dead man walking κι έτς.

Υ.Γ. Εκτός κι αν κάτι τέτοιες ειδήσεις (http://www.nooz.gr/economy/antikatastasi-olon-ton-xartonomismaton-euro-me-asfalestera) σε συνδυασμό με κάτι τέτοιες (http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=9&artid=158247) παπαριές σημαίνουν ότι ετοιμάζεται κανά νέο ctr+p (που λεει κι ο τέκι)
για να σωθούμε με τρόπο μαγικό

Κανένα άντερο και κανένας "μυαλός" δεν χρειάζεται να χυθεί Νίκο... μπορούν όλα να γίνουν με το γάντι. Οι λύσεις είναι πολύ απλές, εντελώς ακίνδυνες και απαιτούν μηδενική συμμετοχή... μια γενική απεργία διαρκείας, μια άρνηση πληρωμών σε οποιοδήπιτε χαράτσι και καταλύεται το κράτος, γιατί το κράτος είμαστε εμείς. Αυτό όμως προϋποθέτει κοινωνική συνοχή και αλληλοβοήθεια, εμπιστοσύνη και πίστη στο διπλανό μας και οργάνωση, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που θα ανακύψουν σε ότι αφορά στις βασικές ανάγκες. Στην επαρχία είναι πολύ πιο έυκολο, στις μεγάλες πόλεις είναι που θα πρέπει οι γειτονίες να ξαναλειτουργήσουν, να γνωριστείς επιτέλους με τον άνθρωπο στον 3ο όροφο και οι δυο μαζί να πάτε στο ισόγειο να τσεκάρετε το ζευγαρί των συνταξιούχων κ.ο.κ. Δείγματα αυτοοργάνωσης και μάιστα καλής, υπήρξαν και στην κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, μια χαρά λειτούργησαν, απλά εκεί όλοι αισθανόντουσαν μια υπερβατικότητα, μπορεί να την νοιώσει κανείς και στις γειτονιές του; Ένας μήνας και πολύ λεω... ένας μήνας χρειάζεται. Μετά τι θα μου πεις; Μετα τί; Σου απαντάω και εγώ για το σήμερα με τα δεδομένα που παίζουν...

PortisHead
09/11/2012, 10:50
Ταχαμ ,ταχαμ αντιδρουμε και δεν γουσταρουμε.
Πριν λιγους μήνες ειχαμε εκλογες....τα ειδαμε τα χαϊρια μας.
Πριν λίγο , ειδα στο ΣΚΑΙ σφυγμομέτρηση και guess what ???
Παλι η ΝΔ μπροστα , παλι ο Σαμαρας καταλληλοτερος προθυπουργος.

Τελικα αυτοι που αντιδρουν και ΔΕΝ θέλουν , αποτελουν AKOMA μειοψηφία....

nikos_abel
09/11/2012, 11:38
Κανένα άντερο και κανένας "μυαλός" δεν χρειάζεται να χυθεί Νίκο...

...blablabla...ονειρικός κόσμος...blablabla...αδέρφια εν χριστώ...blablabla...ενωμένοι ποτέ νικημένοι...blablabla...κοινή λογική...
...blablabla...οργανωμένοι...blablabla...

...και εγώ για το σήμερα με τα δεδομένα που παίζουν...

Και γω ρε Κωστάκη τα σκέφτομαι αυτά και τα λέω και προσπαθώ και να τα εφαρμόσω και να τα διαδώσω
και να τα εξηγήσω.
Όμως, στον κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατο και νομιμότατο φίλο μου λέω "ρε μη το πληρώσεις
τώρα το γ@μοχαράτσι, δε σου λέω να παρανομήσεις, να εξαντλήσεις τα νόμιμα περιθώριά σου σου λέω"
και μου απαντάει ότι "εγώ έχω μάθει να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου, να πληρώνω αυτά που χρωστάω στην ώρα τους"
τι επιχείρημα να του αντιπαραθέσεις για να καταλάβει; Είναι κακός; Είναι βλάκας; Έχει δηλαδή άδικο που παλεύει να
μείνει σωστός και αξιοπρεπής;
Για αυτό το λόγο και το τονίζω πάλι, δυστυχώς, χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνει την υπέρβαση.
Αν λοιπόν υπάρχει μια τέτοια ομάδα σήμερα, μάντεψε ποιοι είναι -> αρχίζει από χρυσή και τελειώνει σε αυγή.
Αν και περισσότερο δείχνουν παρά είναι, αυτό είναι το μύνημα που περνάει στη μάζα, οτι αυτοί κάτι κάνουν.

Άνοιγμα παρένθεσης :
Και να σου πω και το τραγελαφικό;
Πριν κανά μήνα, ένας αγρότης κάπως μεγάλος (από τα μέρη σου κιόλας) μου εξιστορούσε πως του χρωστάνε κάτι λεφτά,
και οι συγχωριανοί του του προτείνανε να βάλει τα χρυσά παληκάρια να τον περάσουν ένα χεράκι για "μάθημα".
"Χρυσή αυγή που του χρειάζεται" μου λέει.
"Ρε παπάρα, του λέω, τι μου τσαμπουνάς, τους ναζιστές;"
"Ποιους;" μου λέει.
Και του εξηγούσα για καμμιά ώρα τι είναι η χρυσή αυγή και με κοίταγε σα χάνος. Χαμπάρι δεν είχε πάρει.
Και άνετα πιστεύω ότι ούτε οι συγχωριανοί του είχαν πάρει. Το αποτέλεσμα όμως μετρούσε.
Κλείσιμο παρένθεσης.

Τέλος πάντων, δεν έχεις σε καμμία περίπτωση άδικο, απλά μάθαμε λάθος τώρα πια και σα το βατραχάκι του
μύθου σιγοβράζουμε στο ζουμί μας μέχρι να ξεψυχήσουμε.

Και όπως λέει και ο πόρτισχεντ, οι περισσότεροι δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα "κεκτημένα".
Απλά δεν καταλαβαίνουμε ότι ένα ένα πετραδάκι τα παραδίδουμε.

Και τέλος, όπως σε όλες τις ιστορικές καμπές, ο λαουτζίκος θα βγάλει το φίδι από τη τρύπα
ώστε οι ιστορικοί του μέλλοντος να τον εκθειάσουν για τις θυσίες και την αυταπάρνηση που έδειξε
στις δύσκολες τούτες ώρες.
Όπως τα υποσιτισμένα παιδάκια στη κατοχή, ή τους φαντάρους στο ελληνοϊταλικό μέτωπο.
Ήρωες είναι τώρα, τότε κάτι κακομοίρηδες ήτανε που τους στείλανε για σφαγή.

spyrakos35
09/11/2012, 11:44
...........Αυτό όμως προϋποθέτει κοινωνική συνοχή και αλληλοβοήθεια, εμπιστοσύνη και πίστη στο διπλανό μας και οργάνωση, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που θα ανακύψουν σε ότι αφορά στις βασικές ανάγκες....

καλα τα λες αλλά

πραγματικά το πιστεύεις οτι αυτό μπορεί να γίνει?

ο Ελληνας παρτάκιας??? τα έχω πει ξανά.... "εμείς να είμαστε καλά και να πα να γ@μηθούν οι άλλοι"....

δεν σου λεει κάτι το γεγονός οτι στις συγκεντρώσεις μαζεύονται κάτι χιλιάδες (οι οποίοι θα καταντήσουν και γραφικοί στο τέλος) αντί για εκατοντάδων χιλιάδων??? που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι??? που είναι όλοι αυτοί που έχουν ήδη πληγεί από τα μνημόνια??? αν δεν κάνουν αυτοί την αρχή δεν θα ξυπνήσει ο κόσμος.....

τελικά λ7 υπάρχουν, δεν εξηγείται αλλιώς.....

nikos_abel
09/11/2012, 11:57
που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι???

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=235254

Δυστυχώς.

Anty12
09/11/2012, 12:09

Σόρρυ ...αλλά εδώ κάνεις λάθος...!!!!

Sapadak
09/11/2012, 12:18
Σόρρυ ...αλλά εδώ κάνεις λάθος...!!!!

Για εξηγα γιατι ρε προεδρα, γιατι και εγω ετσι το καταλαβα (οχι για τα σκεπης)

nikos_abel
09/11/2012, 12:27
Σόρρυ που διακόπτω την εναλλακτική ενέργεια αλλά αυτό το είδατε;

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/157158

Με λιγα λόγια, χτες που ο μικρός γκρίνιαζε (terrible two's) αντί να αδιαφορήσω, έπρεπε να τον βάλω κάτω
και να του πω:
"Ψιτ, μικρέ. Αν δε σταματήσεις τη γκρίνια, μετά το matchbox που θα φύγει από το μπαλκόνι
θα ακολουθήσεις εσύ. Όχι μόνο μου σπας τα νεύρα, μου κοστίζεις και ένα σωρό λεφτά παλιομυξιάρικο,
μη μου μπαίνεις λοιπόν γιατί οικονομικά με συμφέρει να σε καθαρίσω στεγνά. Μη σου πω ότι
μπορεί να έχω και καμμιά φοροαπαλλαγή."

Έλεος ρε παιδιά, έλεος....

Anty12
09/11/2012, 12:34
Για εξηγα γιατι ρε προεδρα, γιατι και εγω ετσι το καταλαβα (οχι για τα σκεπης)

Όντως δεν θα αφορά (απ' ότι ακούγεται, και απ' ότι προσπάθησε να κάνει η τρόϊκα στη πορτογαλία) τα ΦΒ μέχρι 10 Kw όπως αυτά στις στέγες...
και δεν προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε προχθές.

Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν μία έκτακτη εισφορά ή τέλος παραγωγού ηλεκ. ενέργειας για δύο χρόνια.
Το ύψος της εισφοράς θα το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου.

και -επιτέλους - δείχνει να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο θέμα των αδειών, όπου γίνεται της πόπης.
Τώρα το αν θα τα καταφέρουν, ή αν κάπου στον δρόμο αρχίζουν να κάνουν τα χατίρια του ΤΕΕ ή κάποιον άλλων ...θα δείξει ....!!!!

Αυτό που πάντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι να σταματήσει ο ΑΔΜΗΕ να μπαίνει "μέσα" (περίπου 400 μύρια) από τα ραντιέρικα λεφτά που βγάζουν μερικοί, και τα οποία τα πληρώνουμε εγώ και σύ μέσω του τέλους ΑΠΕ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Περισσότερα και ψυλιασμένα στο φίλο μου τον τέκιο ....εδώ (http://www.techiechan.com/?p=1390) και εδώ (http://www.techiechan.com/?p=1813)

nikos_abel
09/11/2012, 12:38
Περισσότερα και ψυλιασμένα στο φίλο μου τον τέκιο ....εδώ (http://www.techiechan.com/?p=1390) και εδώ (http://www.techiechan.com/?p=1813)

Εσύ είσαι το ρεμάλι που με σχολιάζει στο τέκι ρε; :lol:

el_hymador
09/11/2012, 12:42
Νικόλα & Spyrako35:

Πρώτα απ΄όλα τα χυμμένα μυαλά και τα άντερα σε τροχιά, είναι εύκολο να τα λες και να τα φαντάζεσαι ότι θα συμβούν σαν ταινιά για το Βιετνάμ, αλλά δυστυχώς δεν θα έχει επική μουσική στο background, ούτε καλή φωτογραφία, θα πονάει πολύ και στην τελική ποιος τη γαμεί την υστεροφημία; Στο βρώμικο πεζοδρόμειο της Πανεπιστημιού θα πέσεις, ανέμεσα σε πατημμένες τσίχλες, ροχάλες και στρώμματα καυσαεριογλίτσας, πολύ πιθανόν να σου κοστάρουν και την ταμπέλα του ταραξιά κουκουλοφόρου και να σε μνημονεύουν για πάντα ως τέτοιο... αν σε ενδιαφέρει βέβαια η υστεροφημία όπως έγραψα. Και στον εμφύλιο, τα αμούστακα που γίνανε λίπασμα καλές προθέσεις είχαν ένθεν και ένθεν, το πιστεύανε αυτό, είμαι σίγουρος. Δεν ήταν αρχίδια. Αλλά τώρα λέμε τζάμπα πήγανε, εκτός από τους πορωμένους που περιφέρουν τα κουφάρια και τη μνήμη τους ακόμα, για να δικαιολογήσουν τα αδιακαιολόγητα.

Θέλω να πω προβάλλουμε το πιο δύσκολο και ανοήτο σενάριο ως τη μοναδική λύση, ενώ το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου (πόσο δύσκολο είναι να μην πας στη δουλειά; ή να μης καταθέσεις τα λεφτά σου στους ραγιάδες; ) το κάνουμε να φαντάζει βουνό. Επί της ουσιάς λοιπόν είναι πολύ πιο εύκολο και αποτελεσματικό αυτό, από το να τη δούμε Guerilla της Καρύτση. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αν κάτι βολέυει τους "άλλους" είναι αυτό ακριβώς. Εντάσεις, σκοτωμοί και χάος. Άσε που από αστικό ανταρτοπόλεμο, έχουμε τόσες γνώσεις όσες μας επέτρεψε το Medal of Honour να αποκτήσουμε. Δεν είναι όμως αυτό η χειρότερη απώλεια και έλλειψη... είναι το ότι όσο εμείς μαλακιζόμασταν με τσαλαβούτες στην ευμάρεια ως χαρούμενοι ιθαγενείς, οι "'αλλοι" επαγρυπνούσαν. Όχι δεν ήταν σχέδιο, απλά χρόνια στο κουρμπέτι οι τύποι ξέρουν τι κάνουν, έχουν φάει και αυτοί τα μούτρα τους αλλά μάθανε μη νομίζεις, τους βγαίνει ως επίκτητο ανντανακλαστικό πλέον...

Να σου λοιπόν η πλήρης απαξίωση όλων των συλλογικών δράσεων προάσπισης των λαϊκών συμφερόντων (συνδικάτα κτλ), να σου η πλήρης αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού με την αναγωγή της ιδιοτέλειας και του οπορτουνισμού σε κυριάρχη τάση, να σου η μαζική αποβλάκωση, να σου η έλλειψη εμπιστοσύνης προς όλους και όλα. Στην παραπάνω πρόταση έγραψα "λαϊκών συμφερόντων" και -παραδεχτείτε το!- ακούσια κάνατε Παπαρηγικούς συνειρμούς. Δεν μου κάνει εντύπωση και εγώ έτσι είμαι. Εκείνος ο Αλκίνοος τραγούδαγε "Με τόσα ψέμμτα που ντύθηκαν οι λέξεις, πως να στο πω το σ΄αγαπώ να το πιστέψεις" και οκ, καψούρα εξέφραζε ο άνθρωπος, αλλά αν κάνεις την αναγωγή στην πολιτική, έχει τεράστιο δίκιο. Έχουν ευτελιστεί τα πάντα και αυτό είναι άλλη μια νίκη δική τους. Λέξεις όπως πατρίδα, ελευθερία, σημαία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνία, ηθική, εργατική τάξη κ.ο.κ. έχουν τόσο ανούσια πιπιληθεί από διάφορους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ξεστομιστεί κατ΄επανάληψη κενές από περιεχόμενο, έχουν καπηλευτεί, οικειοποιηθεί, τσαλπατηθεί, που χάσαν οποιαδήποτε σημαίνουσα και εννοιολογική αξία. Σημαίνουν κάτι άλλο πλεόν. Πατρίδα και σημαία είναι της Χρυσής Αυγής copyright, εργατική τάξη, πλουτοκρατία κτλ ανήκουν στο ΚΚΕ. Ομοίως όταν στο κυνοβούλιο (ναι με "υ") ο κάθε μαλάκας ξεστομίζει λέξεις όπως ηθική, αξία, πρόοδος, ελευθερία, δημοκρατία, όχι μόνο τους κάνει έκπτωση, τις δίνει τζάμπα σε τιμές το αφεντικό τρελάθηκε. Οι λέξεις είναι ιδέες και οι ιδέες δεν τους αρέσουν, θέλουν έιτε να τις διαστρεβλώσουν, είτε να τις αφανίσουν... παράδειγμα... πόσοι απο εσάς θα πηγαίνετε σε πορεία κραδαίνοντας μια ελληνική σημαία;... πόσοι από εσάς θα διαδηλώνατε για τα εργασιακά δικαιώματα φωνάζωντας "εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνο δρόμος είναι αντίσταση και πάλη;"

Πως λοιπόν θα βγει ο τύπος, η ομάδα ανθρώπων, το κίνημα, η δράση που θα εμπιστευθούμε όλοι εμείς, όταν θα χρησιμοποιεί αυτές τις κούφιες λέξεις για να μας πείσει; Πως θα ανακτήσουμε την έλλειψη εμπιστοσύνης για τον διπλανό μας και για τους γύρω μας στο σύνολο;

Το μόνο που μπορέι να γίνει, είναι να αλλάξουμε εμείς. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθάυριο ο άλλος. Θα την πατήσουμε σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και όταν θα έχουμε γίνει πολλοί και ο αριθμός μας είναι μεγαλύτερος της κρίσιμής μάζας, θα αλλάξουν και οι άλλοι.

Sapadak
09/11/2012, 12:51
Όντως δεν θα αφορά (απ' ότι ακούγεται, και απ' ότι προσπάθησε να κάνει η τρόϊκα στη πορτογαλία) τα ΦΒ μέχρι 10 Kw όπως αυτά στις στέγες...
και δεν προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε προχθές.

Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν μία έκτακτη εισφορά ή τέλος παραγωγού ηλεκ. ενέργειας για δύο χρόνια.
Το ύψος της εισφοράς θα το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου.

και -επιτέλους - δείχνει να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στο θέμα των αδειών, όπου γίνεται της πόπης.
Τώρα το αν θα τα καταφέρουν, ή αν κάπου στον δρόμο αρχίζουν να κάνουν τα χατίρια του ΤΕΕ ή κάποιον άλλων ...θα δείξει ....!!!!

Αυτό που πάντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, είναι να σταματήσει ο ΑΔΜΗΕ να μπαίνει "μέσα" (περίπου 400 μύρια) από τα ραντιέρικα λεφτά που βγάζουν μερικοί, και τα οποία τα πληρώνουμε εγώ και σύ μέσω του τέλους ΑΠΕ στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Οταν εκανε καποιος με επενδυση με "σιγουρο" εισοδημα ΤΟΣΑ, και του ερχεται το κρατος να βαλει εκτακτη εισφορα (αναδρομικα κιολας) για 2 χρονια, το οποιο υψος δε καθοριζεται (προφανως δε θα βαλουν 10 ευρω το μηνα :lol: ) τοτε προφανως τον ηπιαν.

Εγγυημενες αποδοσεις και ταΡχ/ μου κουνιουνται.

Φουσκα ηταν που περιμεναμε να σκασει με τον εναν ή αλλον τροπο...και εσκασε
Τεσπα

kostas777
09/11/2012, 12:55
ποιός ο λόγος να φοβόμαστε; σε τι μας εξυπηρετεί ο φόβος; ή μάλλον, εξυπηρετεί εμάς ο φόβος; και ποιός ο λόγος να τους πιστεύουμε;

αν είμαστε τώρα τρομαγμένοι, σε 2-3 μήνες θα πάθουμε ομαδική κρίση πανικού; από πότε φοβάται ο έλληνας;

nikos_abel
09/11/2012, 13:07
Νικόλα & Spyrako35:...
...θα αλλάξουν και οι άλλοι.

Είπα κάτι αντίθετο; :beer:

ggs
09/11/2012, 13:16
Νικόλα & Spyrako35:

Το μόνο που μπορέι να γίνει, είναι να αλλάξουμε εμείς. Σήμερα εσύ, αύριο εγώ, μεθάυριο ο άλλος. Θα την πατήσουμε σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και όταν θα έχουμε γίνει πολλοί και ο αριθμός μας είναι μεγαλύτερος της κρίσιμής μάζας, θα αλλάξουν και οι άλλοι.

@Χυμ
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η αλλαγή των ανθρώπων θα είναι προς το καλύτερο ?
(ότι νομίζει ο καθένας «καλύτερο»)

spyrakos35
09/11/2012, 13:33
@Χυμ

προφανώς αισιοδοξεί (όπως και εγώ άλλωστε) οτι οι αναποδιές που θα μας έχουν τύχει και οι κακουχίες από τις οποίες θα έχουμε περάσει μέσα από όλη αυτή την διαδρομή θα μας αναγκάσουν από μόνες τους η αλλαγή μας να είναι προς το καλύτερο....

εεεεεεε?

Anty12
09/11/2012, 13:44
Εσύ είσαι το ρεμάλι που με σχολιάζει στο τέκι ρε; :lol:

Μπααααα...εκεί μέσα δε με παίρνει....έχουν μεγάλο στόμα .....δε παίζονται λέμε...:lol:

el_hymador
09/11/2012, 13:45
@Χυμ

Τίποτα απολύτως... και μη σου πω ότι είμαι κάργα απαισιόδοξος πλέον. Πιστεύω δε, ότι αν αύριο με ένα μαγικό τρόπο τελείωνε η φάση και ξαφνικά όλα γινόντουσαν επιπέδου 2004, περισσότερο κόσμο απο κάθε άλλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, θα είχαν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών... εκεί να δεις σφαγές για την ανάκτηση των "κεκτρημένων" μερτσεντέ, SUV και supersport, θα ποδοπατιόντουσαν! Δυστυχώς αν μας πήρε 30 χρόνια για να γίνουμε έτσι όπως γίναμε, θέλει τουλάχιστον Χ2 τα χρόνια αυτά για να ισιώσουμε...

Anty12
09/11/2012, 14:00
Οταν εκανε καποιος με επενδυση με "σιγουρο" εισοδημα ΤΟΣΑ, και του ερχεται το κρατος να βαλει εκτακτη εισφορα (αναδρομικα κιολας) για 2 χρονια, το οποιο υψος δε καθοριζεται (προφανως δε θα βαλουν 10 ευρω το μηνα :lol: ) τοτε προφανως τον ηπιαν.

Εγγυημενες αποδοσεις και ταΡχ/ μου κουνιουνται.

Φουσκα ηταν που περιμεναμε να σκασει με τον εναν ή αλλον τροπο...και εσκασε
Τεσπα

Κάτι για 25% στον τζίρο λένε....

κοίτα ...με τον νόμο της Μπιρμπίλως και με 0,55 την kwh δεν ήταν επένδυση...ήταν ληστεία ...
χώρια το εμπόριο αδειών, χώρια τα λαδώματα για να φέρει η ΔΕΗ δίκτυο δίπλα στο χωράφι του κολλητού του βουλευτή, χώρια ότι κόβαν την ελιές και έβαζαν πανέλα, χώρια..χώρια..χώρια......

Αυτοί που τάβαλαν πριν 5-6 χρόνια τάβγαλαν τα λεφτά τους ...οι υπόλοιποι απλά θα περιμένουν για απόσβεση και κέρδη περισσότερο.......

παρόλα αυτά, ακόμα και με 0,25 την kwh και με τις τιμές που θα πάνε τα πανέλα σε κάνα 6μηνο (γιατί οι Κινέζοι και οι Γερμανοί δεν μπορούν να τα χωρέσουν όλα όσα έχουν στοκάρει στον κ@λο τους) θα εξακολουθήσει να είναι ελκυστική ως επένδυση

Ειδικά με τα λαμόγια τους Γερμανούς πέφτει γέλιο......πήγαν να κλέψουν με το Desertec τους αραπάδες δεν τους βγήκε....πήγαν να κλέψουν με το Helios εμάς...δεν τους βγήκε....θα δεις ...σε λίγο θα τα δίνουν σαν τις πίτσες...1+1 δώρο

THEOD
09/11/2012, 17:24
Κάτι για 25% στον τζίρο λένε....

κοίτα ...με τον νόμο της Μπιρμπίλως και με 0,55 την kwh δεν ήταν επένδυση...ήταν ληστεία ...

Ακριβώς...
Μόνο που τα λάφυρα της ληστείας τα πληρώνουμε όλοι μας...
Συμβουλή προς ναυτιλομένους
Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ (ναι σε αυτούς τους μοντέρνους μονόφυλλους...) στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις πόσα ευρουλάκια είναι όλες αυτές οι κοροιδιλίστικες ΑΠΕ, ΥΚΩ κλπ . Προσθέστε και κάτι "καραμπινάτες ληστείες" υπέρ ΕΡΤ, ΤΑΠ, ΕΕΤΗΔΕ κλπ και δείτε τι νούμερο αθροίζουν... Θα δείτε ότι τελικά το ρεύμα είναι πολύ φθηνότερο απ' ότι νομίζετε - το κράτος μας είναι ακριβό
Στην υγειά των κορόιδων :beer:

kalgeorge
09/11/2012, 22:59
kwsti,,,,,
arxisan ta organa
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/vinteo_toy_kke_kata_ths_xryshs_ayghs.2003594.html

pipe_smoker
09/11/2012, 23:43
kwsti,,,,,
arxisan ta organa
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/vinteo_toy_kke_kata_ths_xryshs_ayghs.2003594.html

Όμορφα πράγματα... Του ήρθε του ΚΚΕ να βγάλει βίντεο να καταγγείλει τους νεοναζί και να μας πείσει ότι είναι νεοναζί οι νεοναζί. Λες και όποιος ήταν να το καταλάβει δε θα το είχε καταλάβει ήδη. Το βίντεο του κόμματος περίμενε να του το πει.
Άντε να πέσει κανά χαστούκι πάλι, να σηκώσει κανά χέρι ο Μιχαλολιάκος να πάρει αέρα η μασχάλη του, να ειπωθεί κανά "Ουγούρθουτου!!!" από κανά καραφλοκόρακα και με τούτα και με κείνα θα φτάσουν το 18% τα χρυσά αυγά.
Και εις άλλα με υγεία.

el_hymador
10/11/2012, 08:42
kwsti,,,,,
arxisan ta organa

Οι πιο συστεμικοί απ΄όλους είναι οι -και καλά- δυο πιο αντισυστεμικοί της Βουλής...

Μαλακιές τούμπανο και αρχ*δια καπαμά... ναι αυτοί ειναι της Χρυσής Αυγής το ξέρουμε... το ΚΚΕ τι προσπαθεί τώρα; Για λόγους ιστορικής αλήθειας και για το γαμώτο της υπόθεσης, γιατι δεν κάνει μια αναΔρομή το ΚΚΕ και στην δική του ιστορία; Γιατί δεν μιλάνε για τα γκούλαγκ, τα δικά τους στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις μαζικές εξοντώσεις αντιφρονούντων που συνέβαιναν εκεί; 38.000 Έλληνες πέθαναν στη Σιβηρία! Γιατί δεν μας λένε για τον μεγάλο τιμονιέρη και το πόσους καθάρισε στην Λαϊκη "Δημοκρατία" της Κίνας; Γατί όλοι οι άλλοι είναι "επεκτατικοί ιμπερεαλιστές" και η ΕΣΣΔ όταν γαμούσε τους έρμους τους Αφγανούς το 80 όλοι κάνανε μόκο; Δεν είναι αισχρό και τρισάθλιο που η Κίνα θέλει να αφανίσει το Θιβέτ από το χάρτη; Ποιο; Το Θιβέτ!... το πιο φιλειρηνικό μέρος τους πλανήτη... και δώστου η Παπαρήγα να στέλενει συλλυπητήρια στη Β. Κορέα για το θάνατο του Κιμ Ιλ Γιούνγκ... αυτό είναι το πρότυπο τους δηλαδή... η Β. Κορέα, όπου γίνονται τέρατα στο όνομα του υπαρκτού σοσιαλισμού!

Σου λέει όμως το ΚΚΕ, πόλωση και εγώ να είμαι στην απ έξω; Ντροπή! Αλλά δυστυχώς πέρασαν οι καλές εποχές Αλέκα...

AUFGEBRACHT
10/11/2012, 10:09
το ΚΚΕ τι προσπαθεί τώρα; Για λόγους ιστορικής αλήθειας και για το γαμώτο της υπόθεσης, γιατι δεν κάνει μια αναΔρομή το ΚΚΕ και στην δική του ιστορία; Γιατί δεν μιλάνε για τα γκούλαγκ, τα δικά τους στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις μαζικές εξοντώσεις αντιφρονούντων που συνέβαιναν εκεί; 38.000 Έλληνες πέθαναν στη Σιβηρία! Γιατί δεν μας λένε για τον μεγάλο τιμονιέρη και το πόσους καθάρισε στην Λαϊκη "Δημοκρατία" της Κίνας; Γατί όλοι οι άλλοι είναι "επεκτατικοί ιμπερεαλιστές" και η ΕΣΣΔ όταν γαμούσε τους έρμους τους Αφγανούς το 80 όλοι κάνανε μόκο;

Σύντροφε είναι γνωστό πως οι Σοβιετικοί στο Αφγανιστάν δε γαμούσαν έρμους Αφγανούς, εκτελούσαν με υπερηφάνεια το διεθνιστικό τους καθήκον, άνοιξε και κανα Ριζοσπάστη :D

nikos_abel
10/11/2012, 10:18
Είπαμε για μάχες, είπαμε για μουσικές υποκρούσεις, είπαμε και για το αβγανιστάν, ρε τι μου θυμήσατε τώρα...

#121 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=24717&p=2255221&viewfull=1#post2255221)

AUFGEBRACHT
10/11/2012, 10:24
Είπαμε για μάχες, είπαμε για μουσικές υποκρούσεις, είπαμε και για το αβγανιστάν, ρε τι μου θυμήσατε τώρα...

#121 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=24717&p=2255221&viewfull=1#post2255221)

Off topic αλλά thumbs up για την ταινία...

el_hymador
10/11/2012, 12:33
Off topic αλλά thumbs up για την ταινία...

Προπαγάνδα συντρόφια δεν έγιναν έτσι τα πράγματα... :lol:

Η ταινία όντως τα σπάει, από τις καλύτερες αντιπολεμικές που έχουν γυριστεί ποτέ...

Ναναούτε και καμπούμ τανκ!

AUFGEBRACHT
11/11/2012, 11:01
Αφήστε ρε τα μοτοσακά και τους υπολογιστές και διαβάστε κανα βιβλίο της προκοπής γραμμένο από ένα φωτισμένο άνθρωπο μπας και καταλάβετε γιατί η Ελλάδα τεκμηριωμένα μπήκε επάξια στην ευρωζώνη και ποιές οι ευθύνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Καραμανλή-Παπανδρέου. Γραμμένο προπάντως αντικειμενικά... :bawl:

273982