View Full Version : Ξεχρεώσαμε;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
Στο αρθρο που παράθεσες
ή δεν εννοεί ενοίκια?
ως επιμίσθιο εννοεί πρόσθετες αμοιβές εκτός μισθού (επιδόματα, bonus κλπ)
ως επιμίσθιο εννοεί πρόσθετες αμοιβές εκτός μισθού (επιδόματα, bonus ΥΠΕΡΩΡΊΕΣ κλπ)
:bawl: :bawl:
ως επιμίσθιο εννοεί πρόσθετες αμοιβές εκτός μισθού (επιδόματα, bonus κλπ)
Αναφέρεται στις δηλώσεις του 2012 ή του 2004;
Αναφέρεται στις δηλώσεις του 2012 ή του 2004;
Κάτσε να το ψάξω μήπως αναφέρει ως νόμισμα δραχμές...
nestormaxno
27/05/2013, 21:15
Byron, αυτό που ήθελα να πω, είναι οτι το φορολογικό σύστημα είναι παράλογο, και εκ των πραγμάτων σε αναγκάζει να γίνεις φοροφυγάς.
Προφανώς αυτοί οι δυο υποθετικοί φίλοι στο παράδειγμά μου "έκλεβαν" για να ζήσουν.
Αλλά όχι γιατι το επέλεξαν. Και τελικά η κλοπή είναι κάτι το υποκειμενικό κατ'εμέ.
Όσο κλοπή είναι η φοροδιαφυγή άλλο τόσο είναι και η αύξηση του ΦΠΑ σε εστίαση κατά 12 % απο τα 300 γουρουνάκια της βουλής. Η μείωση του αφορολόγητου σε όλους. Η καταστροφή του συστήματος υγείας κλπ κλπ.
Στην τελική, φορολογία 90% στα πραγματικά έσοδα (όχι 40% στον τζίρο όπως είναι σήμερα) των επιχειρήσεων και κρέμασμα σε όποιον φοροδιαφύγει. Κάτι παρόμοιο δεν έχουν οι Σκανδιναβικές χώρες ή κάνω λάθος?
Και να κάνω μια ερώτηση....Αν ο σουβλατζής σταματήσει να φοροδιαφεύγει πιοός θα χάσει περισσότερο? Ο σουβλατζής ή ο τελικός καταναλωτής? Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε παρακαλώ.
Οι τιμές στην αγορά (και εννοώ τις τιμές after φοροδιαφυγή) είναι ρυθμισμένες τόσο έτσι ώστε και το κράτος να εισπράτει κάτι, και ο καταναλωτής να μπορεί να καταναλώσει, και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας να μπορεί να ζήσει....
Ή βλεπετε παντού Ωνάσηδες? Σε ένα παράλογο φορολογικό σύστημα η αγορά είναι ξύπνια....Αυτορυθμίζεται ώστε να μπορεί να λειτουργεί....
....
Και να κάνω μια ερώτηση....Αν ο σουβλατζής σταματήσει να φοροδιαφεύγει πιοός θα χάσει περισσότερο? Ο σουβλατζής ή ο τελικός καταναλωτής? Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε παρακαλώ.
Οι τιμές στην αγορά (και εννοώ τις τιμές after φοροδιαφυγή) είναι ρυθμισμένες τόσο έτσι ώστε και το κράτος να εισπράτει κάτι, και ο καταναλωτής να μπορεί να καταναλώσει, και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας να μπορεί να ζήσει....
Ή βλεπετε παντού Ωνάσηδες? Σε ένα παράλογο φορολογικό σύστημα η αγορά είναι ξύπνια....Αυτορυθμίζεται ώστε να μπορεί να λειτουργεί....
Τώρα σόρρυ αλλά η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Μετά θα πρέπει να με ΒΑΝάρω κιόλας και βαριέμαι τη χαρτούρα...
nestormaxno, αν για σένα είναι κλοπή η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση κατά 12%, για μένα κλοπή είναι να μου χρεώνει ο κάθε λίγδας την σαλάτα 8€, τον φραπέ 3,5€ και τον γκοτζίλα που βαφτίστηκε μπριζόλα γάλακτος 10. Και να χρειάζεται να ζητήσεις 2 φορές μια απόδειξη και να στη φέρνει στραβωμένος.
Κλοπή είναι να αναγκάζεται να ανεβάσει τον ΦΠΑ κατά 12% σε έναν τομέα που προσφέρει το 1/3 του ΑΕΠ της χώρας, επειδή είναι αδύναμοι να σπάσουν αυγά και να πάρουν τα λεφτά από εκεί που πρέπει. Τρόποι υπάρχουν, αλλά δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε μια χώρα που έμαθε να βγάζει λεφτά με σταρχιδισμό.
Το να απενοχοποιεί κάποιος την οποιαδήποτε «κλεψιά» επειδή το σύστημα είναι παράλογο, ούτε δικαιολογεί, ούτε αιτιολογεί. Εκτός απ΄τον εαυτό του που βρίσκει την δικαιολογία οτι το κάνουν όλοι, και αυτός είναι και ένας απ΄τους βασικούς λόγους που είμαστε εδώ.
Αυτορύθμιση αγοράς δεν μπορεί να υπάρξει και κράτα πισινή όταν ακούς τέτοιες νεοφιλελεύθερες κοτσάνες. Η κατ ευφημισμό «αυτορύθμιση» σημαίνει αφήστε να ξεσκίσουμε όπως γουστάρουμε την αγορά και μην μας τα ζαλίζετε. Με το να περιμένεις την αγορά να αυτορυθμιστεί, παραβλέπεις το γεγονός οτι ο άνθρωπος (όπως όλα τα πλάσματα) είναι κατ εξοχην εγωϊστικό ον. Που σημαίνει οτι αν μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο της ζωής του εις βάρος σου, θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Επομένως, αν ο σουβλάτζής μπορούσε να σε ταϊζει γάτες, να σου χρεώνει το σουβλάκι 10€, να μην κόβει καμμία απόδειξη και να μην έχει συνέπειες...θα το έκανε.
Κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως εννοείς υγιής ανταγωνισμός που είναι το ιδανικό. Με την διαφορά, οτι για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός χρειάζεται συνεχή επιτήρηση προκειμένου να τιμωρήσει παραδειγματικά τα καρτέλ, λόμπυ, συντεχνίες, χονδρέμπορους που θα προσπαθήσουν να τον αυτορυθμίσουν :D
Τώρα σόρρυ αλλά η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Μετά θα πρέπει να με ΒΑΝάρω κιόλας και βαριέμαι τη χαρτούρα...
έχεις disclaimer στην υπογραφή σου και δεν σε παρεξηγούμε :tooth:
stefanos
27/05/2013, 23:09
Κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως εννοείς υγιής ανταγωνισμός που είναι το ιδανικό. Με την διαφορά, οτι για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός χρειάζεται συνεχή επιτήρηση προκειμένου να τιμωρήσει παραδειγματικά τα καρτέλ, λόμπυ, συντεχνίες, χονδρέμπορους που θα προσπαθήσουν να τον αυτορυθμίσουν :D
+888
Και επιπλέον ο υγιής ανταγωνισμός δεν ενοχλείται από την επιβολή κάποιου φόρου που στο κάτω κάτω το πληρώνει ο πελάτης.
Αντίθετα η ανοχή στην φοροδιαφυγή παραμορφώνει τον ανταγωνισμό και ευνοεί αναμφίβολα τον κλέφτη και διαπλεκόμενο εις βάρος του τίμιου.
nestormaxno
28/05/2013, 00:07
Δεν έχω γίνει κατανοητός και δεν ξέρω αν θα γίνω. Μακριά απο εμένα οι νεοφιλελεύθερες κοτσάνες που αναφέρεις.
Στο δια ταύτα. Μην συγκεκριμενοποιείτε το παράδειγμα που φέρνω. Λέω για σουβλατζή, λέτε για μπροζόλες γκοτζίλα (ο σύντροφος sniper δεν απαντά βέβαια).
Η άποψή μου (σωστή ή λάθος) είναι οτι το φορολογικό σύστημα δεν είναι normal (είμαι πολύ επιεικής). Παρότι υπήρχε υπεράριθμος δημόσιος τομέας σε προσωπικό, έκανε κακή συλλογή φόρων. Τα χαμηλά φορολογικά έσοδα (συν τοις άλλοις) φέρνουν φάυλο κύκλο αύξησης της φορολογίας (σε όλους και όχι μόνο σε μισθωτούς).
Αυτή είναι εν ολίγοις η πραγματικότητα όπως εγω την αντιλαμβάνομαι. Αλλά φόροι που δεν μπορούν να εισπραχθούν, δεν θα εισπραχθούν (γιατι λεφτά δεν υπάρχουν). Βαφτίστε αυτόν που δεν έχει να πληρώσει όπως θέλετε. Κλέφτη, απατεώνα κοκ Το αποτέλεσμα θα παραμείναι ίδιο. Οι φοροεπιδρομές δεν αποδίδουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο φόρος στα καύσιμα και στα τσιγάρα. Ξυλόσομπες και καπνός απο το Αγρίνιο....
Και οχι baron δεν εννοώ αυτόν τον ανταγωνισμό. Μέσα στις σημερινές συνθήκες κρίσης λέγοντας οτι η αγορά αυτορυθμίζεται εννοώ οτι έχουμε βρει (ΟΛΟΙ ΜΑΣ και μην βγάζετε την ουρά σας απ'έξω) την μαγική συνταγή ωστε αυτή η (νοσούσα) αγορά να μην καταρεύσει. Και περαιώσεις θα γίνουν, και ο καταναλωτής θα αγοράσει ψιλοφθηνά, και ο καταστηματάρχης θα την ψιλοπαλέψει. Και το Κράτος, και ο καταναλωτής και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας είναι οκ. Και όλοι το γνωρίζουν οτι η αγορά ζει απο την "κλοπή" του ΦΠΑ. Αυτό είναι το παράδοξο...Και ξέρεις ποιά είναι η άποψή μου για το ποιό είναι τελικά το ποσό του ΦΠΑ που δεν εισπράτεται? Είναι τόσο ώστε να μην σπάσει αυτή η λεπτή κλωστή. Γιατί αν μειωθεί το ποσό του ΦΠΑ που δεν εισπράτεται, και ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να αγοράσει, και επιχειρήσεις θα κλείσουν και το Κράτος θα εισπράξει τελικά λιγότερα απ'οτι τώρα.
Εν κατακλείδει...Γιατί τελικά το ΦΠΑ δεν γίνεται 15% ώστε και εγώ να είμαι νομικά και ηθικά οκ, και το Κράτος να μην αναλώνει έμψυχο δυναμικό και πόρους σε ελέγχους? (Προσοχή όπως είπα και σε προηγούμενο post ο μόνος που τελικά δεν επωφελείται απο μείωση του ΦΠΑ είναι ο τελικός καταναλωτής-μην με βάλετε να αναπτύξω ξανά την άποψή μου)
Γιατι κάποιους τους βολεύει να είναι το ΦΠΑ 23% παρότι το Κράτος εισπράτει λιγότερα ή τα ίδια σε σχέση με έναν ΦΠΑ 15%. Προς προβληματισμό όλων λοιπόν...
Ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι? Εγώ δεν γνωρίζω.... Ναι, μαζί τα φάγαμε και μαζί τα τρώμε...Αλλά ποιός πούστης έχει φάει ενα κοπάδι πρόβατα και εγώ τσίμπησα μόλις λίγη πετσούλα?
Αυτά.
imitrelos
28/05/2013, 02:48
@nextormaxno
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η μείωση του φπα μόνο θα φέρει καλύτερα αποτελεσματα ,πρώτα βάζεις δικλίδες στην αγορά για να υπάρχουν συνθήκες ανταγωνισμου εσυ πιστεύεις ότι ο σουβλατζης αν πέσει 10% ο φπα θα κατεβάσει την τιμή πεζει και όχι
στο παράδειγμα σου μιλάμε ξεκινάνε οι 2 φίλοι λάθος την τιμή ενός προϊόντος δεν την υπολογιζουμε με κέρδος το φπα ;-);-)
ακούμε τόσα για το φπα και την πιθανή μείωση
Ένας μπ@@ης από τους 300 δεν τον άκουσα να πεί ο φπα να τον αφήσουμε εκεί που είναι και απλά να μειωθη δραστικά σε ότι παράγεται εντός ελλάδος ;-)
εγω παλι παρατηρω οτι κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια.
:wave2:
MG-KTiNoS
28/05/2013, 08:18
nestormaxno, αν για σένα είναι κλοπή η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση κατά 12%, για μένα κλοπή είναι να μου χρεώνει ο κάθε λίγδας
Με το μπαρδόν έτσι...
Αυτή τη γλώσσα την είχε και ο λοβέρδος και δεν μου αρέσει καθόλου.
Αν δε σου αρέσει μην πας και δεν σ ακούω να λες λίγδες τα σπούπερ μάρκερτ πχ ούτε τους αλήτες στις τράπεζες 'η τους καναλάρχες. Ο σουβλατζής μας χάλασε.
Περί καρτέλ σόρι και πάλι..
Ποτέ κανενας δεν τα περιόρισε. Ούτε στις ΕΠΑ που θα έλεγε και ο Σκαρίμπας.
(και δε μιλάγε για Ταξί έτσι? γιατί όταν λέμε καρτέλ στην Ελλάδα αυτό μας έχουν μάθει ότι είναι καρτέλ. Μιλάμε για βενζίνες, νερό, φαί, βιομηχανίες φάρμακων, όπλα κλπ)
Πάντα φιλικά
υγ
Στην ελεύθερη αγορά, αγορανομία δεν παίζει. ΔιΑλιέχτε...:D
γιατί λίγο από δω και λίγο από εκεί δεν....
notakos600
28/05/2013, 08:21
''Δεν πεθαίνουν κιόλας''...
...
Αυτά.
Αυτό με το ΦΠΑ το έχεις μπερδέψει λίγο. Δεν ανήκει στον μαγαζάτορα, ο μαγαζάτορας το παίζει ρόλο εφοριακού και εισπράτει τον φόρο για το κράτος. Αν δεν τον αποδώσει, τον κλέβει.
Απλό είναι.
Τώρα γιατί σε κάθε αγορά πληρώνουμε φόρο είναι κάτι που μόνο κάποιος διεστραμένος μπορεί να δικαιολογήσει.
MG-KTiNoS
28/05/2013, 10:03
Τώρα γιατί σε κάθε αγορά πληρώνουμε φόρο είναι κάτι που μόνο κάποιος διεστραμένος μπορεί να δικαιολογήσει.
Σε κάθε αγορά δεν πληρώνεις φόρο απλά.
Σε κάθε 1ε που σκάμε τα 50+ λεπτά είναι φόροι.
Οι φόροι δηλαδή στο τέλος καταλήγουν να επιβαρύνουν τοv καταναλωτή.
(Βάλτους όλους μέσα έτσι όχι μόνο το ΦΠΑ. Το χαράτσι θα έχει επίπτωση στο ενοίκιο, το ενοίκιο στις τιμές κλπ κλπ)
Αυτή είναι μια άλλη μείωση του μισθού πιο ύπουλη. Φυσικά με την κουτοπονηριά του Έλληνα πολιτικού και τη βρομιά των ΜΕΕ φταίει ο σουβλατζής και ο υποδηματοπώλης που αισχροκερδούν (λέξη που δεν υπάρχει στην ελεύθερη οικονομία που θέλουν)
Φυσικά με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου θα τελειώσει κι αυτό γιατί ΟΥΤΕ ΕΔΩ μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα ξένα ισοπ.
Σουβλάκι από το ιμπέι όμως δεν θα πάρουμε !
:(
υγ
τα σούπερ μάρκερτ για τα τους παραπάνω, δεν φταίνε ΠΟΤΕ. Ούτε τολμάνε να μπουν μέσα να δουν τις τιμές όπως κάνουν στις λαικές και στη Βαρβάκιο.
Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Ούτε κι αν δε πληρώνει ο Μαργιανόπουλος κάνενα φόρο.
Υπάρχει λύση για αυτά.
Είναι ΟΛΑ νόμιμα.
Με το μπαρδόν έτσι...
Αυτή τη γλώσσα την είχε και ο λοβέρδος και δεν μου αρέσει καθόλου.
Αν δε σου αρέσει μην πας και δεν σ ακούω να λες λίγδες τα σπούπερ μάρκερτ πχ ούτε τους αλήτες στις τράπεζες 'η τους καναλάρχες. Ο σουβλατζής μας χάλασε.
Περί καρτέλ σόρι και πάλι..
Ποτέ κανενας δεν τα περιόρισε. Ούτε στις ΕΠΑ που θα έλεγε και ο Σκαρίμπας.
(και δε μιλάγε για Ταξί έτσι? γιατί όταν λέμε καρτέλ στην Ελλάδα αυτό μας έχουν μάθει ότι είναι καρτέλ. Μιλάμε για βενζίνες, νερό, φαί, βιομηχανίες φάρμακων, όπλα κλπ)
Πάντα φιλικά
υγ
Στην ελεύθερη αγορά, αγορανομία δεν παίζει. ΔιΑλιέχτε...:D
γιατί λίγο από δω και λίγο από εκεί δεν....
Το αν χρησιμοποίησε ο Λοβέρδος μια λέξη που υπάρχει από καταβολής νεοελληνικής γλώσσας και την έχεις βάλει σε black list, sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Στη θέση του σουβλατζή μπορείς να βάλεις όποιον χρησιμοποιεί παρόμοιες πρακτικές του είδους πουλάω με 500% περιθώριο κέρδους (σύνηθες στο εμπόριο και μην ακούω μαλακίες), και κρατάει και για την πάρτη του τον ΦΠΑ.
Για τα καρτέλ δεν έχω να σου πω τίποτα περισσότερο απ΄ότι ήδη είπες, γιατί δεν διαφωνούμε σε κάτι. Όπου υπάρχουν, ή επιτρέπεται να υπάρχουν στρεβλές καταστάσεις μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων/επιχειρηματιών/εταιριών/πρεζέμπορων που καθορίζει τις τιμές. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους και κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να κάνουν τη δική τους. Το αν θα την κάνουν μέσω αγορανομίας/επιτροπής ανταγωνισμού/συμβούλων στρατηγικού management ή με το σεντερ φορ της Παναχαϊκής μου είναι αδιάφορο.
Όταν θα μου εξηγήσει η ελεύθερη αγορά τον τρόπο που καταφέρνει να διατηρεί σταθερές τιμές στα προϊόντα με μείωση του ΑΕΠ κατά 25% σε 5 χρόνια, θα αλλάξω και την άποψη μου για τον έλεγχο.
stefanos
28/05/2013, 10:09
Οι φόροι δηλαδή είναι στο τέλος καταλήγουν να επιβαρύνουν τοv καταναλωτή.
(Βάλτους όλους μέσα έτσι όχι μόνο το ΦΠΑ. Το χαράτσι θα έχει επίπτωση στο ενοίκιο, το ενοίκιο στις τιμές κλπ κλπ)
Αυτή είναι μια άλλη μείωση του μισθού πιο ύπουλη. Φυσικά με την κουτοπονηριά του Έλληνα πολιτικού και τη βρομιά των ΜΕΕ φταίει ο σουβλατζής και ο υποδηματοπώλης που αισχροκερδούν (λέξη που δεν υπάρχει στην ελεύθερη οικονομία που θέλουν)
Φυσικά με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου θα τελειώσει κι αυτό γιατί ΟΥΤΕ ΕΔΩ μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα ξένα ισοπ.
Αυτοί οι φόροι είναι οι μισθοί-συντάξεις του Δημοσίου τα Δημόσια έργα και οι προμήθειες.
Αυτή τη στιγμή "θεωρητικά" είναι ισοσκελισμένα.
Οποιαδήποτε μείωση των φόρων όπως καταλαβαίνεις ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΧΩΡΑ θα οδηγήσει σε παραπάνω ύφεση ανεργία κλπ
τα ζούμε.
Μάλλον είναι καλύτερα να πληρώνουν και οι υπόλοιποι που φοροδιαφεύγουν.
....
Μάλλον είναι καλύτερα να πληρώνουν και οι υπόλοιποι που φοροδιαφεύγουν.
Ναι ας μας κάνουν την χάρη και τιμή γιατί εμείς οι μαλάκες που πληρώνουμε αρχίζουμε και ρετάρουμε..
Ναι ας μας κάνουν την χάρη και τιμή γιατί εμείς οι μαλάκες που πληρώνουμε αρχίζουμε και ρετάρουμε..
δλδ δεν φταινε τελικα οι δημοσιοι (μια και αυτοι εχουνε και κρατησεις και μειωσεις)?
μπερδευτηκα...
τελικα φταινε οι ελ. επαγγ.?
AristidisZ
28/05/2013, 10:19
Οι φόροι δηλαδή είναι στο τέλος καταλήγουν να επιβαρύνουν τοv καταναλωτή.
αυτή τη σκέψη με τους φόρους την είχα κάνει και εγώ...
π.χ. σου πουλάω μια υπηρεσία 100 έουρα
από αυτά, τα 19 είναι Φ.Π.Α.
από τα υπόλοιπα μου φορολογεί το 26%, ήτοι 21 και κάτι ψιλά
δηλαδή ήδη τα 100 που μου έδωσες είναι 60
πες λοιπόν ότι αυτή τη συναλλαγή την κάνω εγώ 15 φορές τον μήνα
βάζω λοιπόν στη τσέπη 1500
τα 280 είναι ΦΠΑ (δεκτόν)
τα 320 φόρος
από τα υπόλοιπα 900, ε δε θα βάλω και 150 φράγκα βενζίνη ;
δε θα πάρω και 150 φράγκα τσιγάρα ;
από αυτά τα 300, τα 200 είναι φόροι
από τα 600 που έμειναν, προφανώς κάνω αγορές ή/και πληρώνω υπηρεσίες, ήτοι:
115€ φπα, από εμένα ως καταναλωτή
τα υπόλοιπα 485 που έφαγα, φυσικά φορολογούνται και αυτά κάπου αλλού
τουτέστιν, έχω πληρώσει 320 + 200 + 115 = 635€ φόρο, πάνω από 50% δηλαδή όσων πήρα, χώρια το ΦΠΑ που πρέπει να αποδώσω (σωστά, εφόσον εγώ το εισέπραξα απλώς, δεν αποτελεί δικό μου εισόδημα)
στη συναλλαγή λοιπόν των 1500, τα 915€ είναι φόροι που φύγαν στο φτερό, και τα υπόλοιπα είναι χρήματα τα οποία επίσης φορολογούνται
ε μετά λέμε γιατί ασφυκτιά η οικονομία...
φυσικά όσον αφορά στον σουβλατζή, για μένα φταίει, όχι γιατί φοροδιαφεύγει, αλλά γιατί είναι κουτοπονηρίδης:
το σουβλατζίδικο που ήταν κάτω από το σπίτι μου (έκλεισε λόγω συνταξιοδότησης), μόλις το ΦΠΑ στην εστίαση έγινε 23%, τσίμπησε την τιμή 0,20 ανά τεμάχιο
πάω λοιπόν μια δυο μέρες μετά την αύξηση να πάρω 2 σουβλάκια, και αμ τα πληρώνω 40 λεπτά πιο ακριβά (11% πάνω), αμ δε μου κόβει και απόδειξη
έκτοτε δε με ξαναείδε
όχι για τα 40 λεπτά παραπάνω, κανείς δε σώνεται, αλλά γιατί με είπε μ@λ@κ@ μες στη μούρη μου...
MG-KTiNoS
28/05/2013, 10:21
Ούτε έλεγχο έκαναν, ούτε θα κάνουν ποτέ.
Ήξερε η επιτροπή ανταγωνισμού να βάλει πρόστιμο στους φαρμακοποιούς της Πάτρας που είπαν ότι δε βάζουμε βρεφικά γάλατα που έχουν τα σούπερ μάρκερτ.
Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.
Εν κατακλείδι το ξαναλέω, ΑΝ το κράτος ήθελε να ρυθμίσει την αγορά θα τη ρύθμιζε.
Αλλά δε θέλουν αυτό.
Θέλουν να επιβιώσουν οι δικοί τους και να πεθάνουν οι άλλοι.
Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
Αυτό με χαλάει.
Ο σουβλατζής είναι λίγδας, το σουπερ μάρκερτ
τι είναι???
....
Εν κατακλείδι το ξαναλέω, ΑΝ το κράτος ήθελε να ρυθμίσει την αγορά θα τη ρύθμιζε.
.....
Σοβιετία δλδ...
AristidisZ
28/05/2013, 10:27
Σοβιετία δλδ...
:nono:
η υπάρχουσα νομοθεσία δεν είναι Σοβιέτ, ας εφαρμοζόταν σωστά και σου λεγα εγώ...
stefanos
28/05/2013, 10:38
ΟΧΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ...........................ΕΛΕΓΧΟ.
stefanos
28/05/2013, 10:41
δλδ δεν φταινε τελικα οι δημοσιοι (μια και αυτοι εχουνε και κρατησεις και μειωσεις)?
μπερδευτηκα...
τελικα φταινε οι ελ. επαγγ.?
Φταίνε μην μπερδεύεσαι.
Δεν μπορεί να είναι τόσοι πολλοί ώστε όλη η οικονομία να εξατράται και να διαμορφώνεται από αυτούς.
Είναι ανήκουστο μιά μείωση μισθού των Δημοσίων και μιά μείωση των δημοσίων δαπανών να οδηγεί μιά χώρα σε 30% ανεργία και 30% πτώση ΑΕΠ.
Ο σουβλατζής είναι λίγδας, του σουπερ μάρκερτ
τι είναι???
Σούπερ Λίγδας ?
Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.
Ουάου, μάθαμε οτι στη Μανωλάδα υπήρχαν σκλάβοι, και σε πείραξε τι ακριβώς?
Η υποκρισία και του κράτους, και της κοινωνίας στο όλο της το μεγαλείο. Στην Μανωλάδα, παρόμοιες φάσεις με τραμπουκισμούς υπήρχαν κάθε χρόνο, αλλά όλοι κάναν την δουλίτσα τους και δεν έτρεχε μία.
Στην Σκάλα τους έχουν μέσα σε κοτέτσια, στο Αργος πάνω στα δέντρα, και η μισή Ελλάδα χρησιμοποιεί σκλάβους μια 20ετία στα χωράφια, και Ρωσιδάκια στα κωλόμπαρα.
Ναι, και? Αν εσένα σε πειράζει η έλλειψη ελέγχου απ΄το κράτος, εμένα με ενοχλεί το να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάκτυλο μας για τα προφανή.
Αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα ενός ανθρώπου που κοιμάται στα σκατά, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα μιας πιτσιρίκας που την πηδάνε οι λίγδες, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί να βλέπεις να κλέβουν μεροκάματα δυστυχισμένων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση κανένα κράτος να σε μάθει πως να σε ενοχλεί.
Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
Αυτό με χαλάει.
Εσένα μπορεί να σε χαλάει από συναδελφική αλληλλεγύη προς τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Σεβαστό...
Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?
AristidisZ
28/05/2013, 11:09
Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?
Βύρωνα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση (ή και στους Sex Pistols :D )
προφανώς οι ΕΕ κατακλέβουν το σύμπαν
προφανώς είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να τους πιάσουν
προφανώς δεν υπάρχει πολιτική βούληση να τους πιάσουν
προφανώς υπάρχουν ΕΕ που δεν κλέβουν, και πληρώνουν για τους υπόλοιπους
ποιος φταίει άραγε ;
ποιος φταίει άραγε ;
Ελα μου ντε? :smokin:
Σίγουρα πάντως όχι η αγελάδα που έχουν ξεζουμίσει και ακούει στο όνομα Μ+Σ
AristidisZ
28/05/2013, 11:22
Ελα μου ντε? :smokin:
Σίγουρα πάντως όχι η αγελάδα που έχουν ξεζουμίσει και ακούει στο όνομα Μ+Σ
για το Σ θα συμφωνήσω, αλλά και οι Μ έχουν τη φωλίτσα τους λερωμένη (σαφώς δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τους ΕΕ βέβαια)
Flying Mythos
28/05/2013, 11:33
Να με συγχωρείτε που επεμβαίνω στη φιλική συζήτηση αλλά θέλω να πω και εγώ μια βλακεία.
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που είπε ο byron. Ο δηθεν καθωσπρεπισμός και ο εγωισμός του έλληνα είναι τρομακτικός. Όλα καλά όσο μας βολεύει μια κατάσταση και όταν μας αγγίξουν τότε μας φταίει το σύμπαν.
Όμως ....
Κάποτε δούλευα ως ΕΕ και ήξερα ότι έβγαζα 20 χιλιάρικα το χρόνο. Το αφορολόγητο μου ήταν 12 και στα υπόλοιπα πλήρωνα τον αναλογούντα φόρο. Ήξερα λοιπόν τι πλήρωνα και γιατί. Μετά από 3 χρόνια μου έχεις κατεβάσει το αφορολόγητο σε ένα ανύπαρκτο όριο, πληρώνω το ένα χαράτσι μετά το άλλο, η δουλειά μου έχει μειωθεί κατά 50% ενώ δεν σταματάς κάθε χρόνο να εφευρίσκεις νέους φόρους.
Συνεπώς όταν με αντιμετωπίζεις ως αγελάδα για φορoλογικό άρμεγμα, την επόμενη χρονιά θα κρύψω όσα περισσότερα μπορώ μπας και γλιτώσω από τις παράλογες φορολογικές σου εμπνεύσεις. Θα το κάνω όχι γιατί θέλω να φοροδιαφεύγω αλλά γιατί πρέπει να το κάνω για να επιβιώσω. Αν δεν το κάνω θα κλείσω και τη δουλειά μου θα την πάρει ο δίπλα που φοροδιαφεύγει όσο μπορεί.
"Δούλευε για να φας και κλέψε για να έχεις" λέγανε οι παππούδες μας.
ΥΓ. 1. Οι "συνεπείς" μισθωτοί που αναφέρεις, τα δηλώνουν όλα γιατί είναι ευσυνείδητοι φορολογούμενοι ή γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς ; Γιατί εγώ όποτε νοίκιαζα σπίτι από κανά μισθωτό η συνταξιούχο απόδειξη τρυπημένη τουλάχιστον δεν έπαιρνα ποτέ.
ΥΓ. 2. Είδα παραπάνω ότι τα χώνεις και στους νεοφιλελέ, που πήγαν οι παλιές αγάπες για τον τζήμερο ; :blush:
Με σεβασμό και πάντα φιλικά. :wave2:
....
ΥΓ. Είδα παραπάνω ότι τα χώνεις και στους νεοφιλελέ, που πήγαν οι παλιές αγάπες για τον τζήμερο ; :blush:
....
Βύρωνα, αυτόν με σφυρί, μαχαίρι ή τσιμεντένια παπούτσια;
AristidisZ
28/05/2013, 11:48
Βύρωνα, αυτόν με σφυρί, μαχαίρι ή τσιμεντένια παπούτσια;
291469
ωπα παιδια.
εχω μπερδευτει.
φταινε για την ωρα
οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη ;) )
εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους
και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.
οκ.
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
φταινε κι οι αλλοι
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια :wave2:
BELZEBOYLIS
28/05/2013, 12:15
ωπα παιδια.
εχω μπερδευτει.
φταινε για την ωρα
οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη ;) )
εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους
και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.
οκ.
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
φταινε κι οι αλλοι
φταιμε κι εμεις
φταιτε κι εσεις
αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια :wave2:
έτσι έτσι , ΠΑΝΤΑ φταίει κάποιος άλλος ...πάντα , ποτέ εμείς !!!
έτσι έτσι , ΠΑΝΤΑ φταίει κάποιος άλλος ...πάντα , ποτέ εμείς !!!
εμεις φταιμε.
φταιμε που δεν αυτοκτονουμε.
φταιμε που βλεπουμε καποιους να παιζουνε με τις ζωες μας αλλα οσο οι ζωες μας ειναι στα καλα τους δεν τους σκιζουμε τις μανες.
φταιμε που οταν οι ζωες μας πανε κατα διαολου δεν τους σκιζουμε τις μανες.
φταιμε που δεν τους σκισαμε τις μανες οταν ειχαμε την ευκαιρια.
φταιμε που αν τους σκισουμε τις μανες θα γινουμε αν οχι σαν αυτους σιγουρα χειροτεροι.
φταιμε που ζηταμε ταγους.
φταιμε που τρεχουμε απο πισω τους σα σκυλακια.
φταιμε που βριζουμε οσους αντιστεκονται.
φταιμε που αν δεν βριζουμε οσους αντιστεκονται δεν προσπαθουμε να βελτιωσουμε και την αντισταση τους αλλα απλα συμφωνουμε.
Αυτός και ξέρει ποιος είναι ο Χατζηπετρής, και έχει και την απάντηση (http://www.star-fm.gr/?p=19458).
Flying mythos, δεν θυμάμαι να ήμουν και οπαδάκι του Τζήμερου... Κάποια απ΄αυτά που έλεγε στην αρχή με έβρισκαν σύμφωνο αλλά όταν το πράγμα μεγάλωσε και χόντρυνε πήγε κι αυτός και το κόμμα του κατά διαόλου. Shit happens.
Αν ψάχνεις να βρεις απο που προέκυψε η ιδέα της αυτορύθμισης αγορών, μην ψάχνεις σε Τζήμερους αλλά σε τραπεζίτες. :wave2:
Αυτός και ξέρει ποιος είναι ο Χατζηπετρής, και έχει και την απάντηση (http://www.star-fm.gr/?p=19458). ..............
που πα ρε καραμητρο??!!!! :lol:
εμεις φταιμε.
....
Νόμιζα εγώ ήμουν αλλά δεν την παλεύεις ε;
Εγώ δουλεύω τα τελευταία 17 χρόνια, πληρώνω πάντα ότι μου έχει ζητηθεί από το κράτος, πληρώνω εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και κάποιος αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι πολλά και πρέπει πλέον να ζω με λιγότερα, μεχρι να πεθάνω γιατί ότι έχω πληρώσει μέχρι τώρα έγιναν αέρας στα σπρεντ.
Να αυτοκτονήσω; Δεν νομίζω. Να εγκληματίσω; Πολύ πιθανότερο.
Τι έγινε? Ξεμείναμε από επιχειρήματα και επαναλαμβανόμαστε ? :tooth:
Όταν το αποφασίσει να μας το πει να πάρουμε τηλέφωνο το star.
Εγώ δουλεύω τα τελευταία 17 χρόνια, πληρώνω πάντα ότι μου έχει ζητηθεί από το κράτος, πληρώνω εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και κάποιος αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι πολλά και πρέπει πλέον να ζω με λιγότερα, μεχρι να πεθάνω γιατί ότι έχω πληρώσει μέχρι τώρα έγιναν αέρας στα σπρεντ.
απαντηση στον βελζεβουλη που αυτομαστιγωνεται ητανε ρε ;)
αυτα τα επιχειρηματα εντασονται στο αφορολογητο ρε μπουλκουμε.
αμα βαλω κι αλλα θα μΕ ζητας αποδειξη :lol::lol:
Νικολα μου φταις,γιατι ειδες το λαμογιο να κανει την λαμογια και δεν εκανες τπτ,ειδες τον συναδελφο μοτοσυκλετιστη χωρις κρανος και δεν εκανες τπτ,δεν πηρες αποδειξη και δεν εκανες τπτ,ειδες παρανομια να κανει καποιος και δεν εκανες τπτ και μπλα μπλα μπλα.
Ειμαστε οι τρανη αποδειξη του Παγκαλου, μαζι τα φαγαμε,πραγματικα καποιοι δεν παιζεστε εδω μεσα.
Οσοι ανηκουν στην παραπανω κατηγορια(την δικη σου) και πραγματικα τους ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουν της υποτιθεμενες ευθυνες που δεν αναλαμβανουμε, καταλαβαινεις ποσο γερο ειναι το συστημα ωστε να φτιαχνει στρατιωτακια με ιδεολογια Παγκαλου,χωρις κοπο χρονο και εξοδα.
Νικολα μου φταις,γιατι ειδες το λαμογιο να κανει την λαμογια και δεν εκανες τπτ
Τι να κάνω; Καταγγελία; Να τον δείρω; Ξεχάσαμε τους χαρακτηρισμους ρουφιάνος κλπ;
,ειδες τον συναδελφο μοτοσυκλετιστη χωρις κρανος και δεν εκανες τπτ,
Ο Δον Κιχώτης του Κράνους;
δεν πηρες αποδειξη και δεν εκανες τπτ
Πάντα έπαιρνα και παίρνω απόδειξη
,ειδες παρανομια να κανει καποιος και δεν εκανες τπτ και μπλα μπλα μπλα.
Δεν είμαι μπάτσος να συλλαμβάνω κόσμο
Ειμαστε οι τρανη αποδειξη του Παγκαλου, μαζι τα φαγαμε,πραγματικα καποιοι δεν παιζεστε εδω μεσα.
Οσοι ανηκουν στην παραπανω κατηγορια(την δικη σου) και πραγματικα τους ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουν της υποτιθεμενες ευθυνες που δεν αναλαμβανουμε, καταλαβαινεις ποσο γερο ειναι το συστημα ωστε να φτιαχνει στρατιωτακια με ιδεολογια Παγκαλου,χωρις κοπο χρονο και εξοδα.
Δουλευω στον ιδ. τομέα 17 χρόνια και μου ζητάς ευθύνες από εμένα όταν οι άλλοι ξύναν του μ@υνί τους κι οι απο πάνω τους (προιστάμενοι/συνδικαλιστές/πολιτικοί) τα έτρωγαν;
BELZEBOYLIS
28/05/2013, 13:00
απαντηση στον βελζεβουλη που αυτομαστιγωνεται ητανε ρε ;)
αυτομαστίγωμα? Όχι , όχι . Απλά έχω βαρεθεί την αντιμετώπιση που θέλει τον ελληνικό λαό με μυαλό νηπίου όταν γίνεται ο απολογισμός και σοφός και δυνατός όταν θέλουν να τον μανιπιουλάρουν για να περάσουν τις θέσεις τους..... :beer:
Το θέμα κλειδώνει γιατί πλησιάζει το γνωστό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131526&p=2247227&viewfull=1#post2247227) όριο των 2000 μηνυμάτων...
:a3:
αυτομαστίγωμα? Όχι , όχι . Απλά έχω βαρεθεί την αντιμετώπιση που θέλει τον ελληνικό λαό με μυαλό νηπίου όταν γίνεται ο απολογισμός και σοφός και δυνατός όταν θέλουν να τον μανιπιουλάρουν για να περάσουν τις θέσεις τους..... :beer:
συμφωνω.ειμαστε με μυαλο νηπιου σε καθε περιπτωση και οποιος επιλεγει να αυτοεξαπατηθει οτι και καλα ειμαστε σοφοι και δυνατοι περαστικα του.
οποτε και οποιος θεωρει οτι εχει τη δυναμη του νηπιου με το μερος του, επισης περαστικα του :wave2:
Τι να κάνω; Καταγγελία; Να τον δείρω; Ξεχάσαμε τους χαρακτηρισμους ρουφιάνος κλπ;
Ο Δον Κιχώτης του Κράνους;
Πάντα έπαιρνα και παίρνω απόδειξη
Δεν είμαι μπάτσος να συλλαμβάνω κόσμο
Δουλευω στον ιδ. τομέα 17 χρόνια και μου ζητάς ευθύνες από εμένα όταν οι άλλοι ξύναν του μ@υνί τους κι οι απο πάνω τους (προιστάμενοι/συνδικαλιστές/πολιτικοί) τα έτρωγαν;
+990 στα παραπάνω, με την διαφορά οτι δουλεύω 22 χρόνια στον Ιδ.Τ και πραγματικά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να πληρώνω τον μισό μου μισθό σε κρατήσεις/φόρους, και ενοίκιο για να μένω στο δικό μου σπίτι.
+990 στα παραπάνω, με την διαφορά οτι δουλεύω 22 χρόνια στον Ιδ.Τ και πραγματικά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να πληρώνω τον μισό μου μισθό σε κρατήσεις/φόρους, και ενοίκιο για να μένω στο δικό μου σπίτι.
Εχει κλειδωθεί παλικάρια το θρεντ... δεν μπορεί ν' απαντήσει κανένας άλλος.
Όποιος θέλει ανοίγει καινούργιο.