Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sele
14/02/2014, 10:32
Σε είδα παπόβιε 9 παρά Πειραιώς και Ιερά οδό να έχεις στουκάρει πάνω στο μπροστινό βανάκι και δίπλα στο πεσμένο παπί σου πάνω στο δρόμο να αχνίζει το σάντουιτς που μασουλούσες την ώρα που οδήγαγες, φυσικά ακράνωτος... Ευτυχώς σήμερα τη γλίτωσες και δεν χτύπησες, αλλά με αυτά τα μυαλά δε σε βλέπω καλά στο μέλλον.

KostRider
15/02/2014, 09:08
σε είδα porsche, να κάνεις προσπεράσεις με πολλά γκάζια κι εγώ απο πίσω να σε ακολουθώ και στο τέλος να σε τσαγιώνω..

amyroukai
15/02/2014, 10:11
Σε είδα αντράκι με το zxr στη Λαμπράκη, κόκκινα δεν υπαρχουν στον πλανήτη σου, κράνη επίσης, τη γλιτωσες φτηνα δυο φορές σε 20 μέτρα μόνο που σε είδα... Για πινακίδες κλπ δεν συζητώ, του σατανά αυτά τα πράματα. Μόνο χαζομπαντιες που δεν τις πολυκατειχες, ξερογκαζιες και κλανια εξάτμιση... Ουγκ.

amyroukai
15/02/2014, 13:01
Σε είδα ολοκαίνουργιο λαδι gsa1200 κλασσικά για καφέ. Ομορφότερο και πολύ πιο μαζεμένο απ'οσο δείχνουν οι φωτο. Καλούς δρόμους.

karellen
16/02/2014, 17:05
Σας είδα το πρωί στην παραλιακή της Καλαμάτας ένα τσούρμο Saxo-Rallo-106-205-VTS...
Τιδιαλο σε εαρινή σύναξη των αγροφυλ...των καγκουραίων έπεσα;:confused:

Pan (dvs)
16/02/2014, 18:52
Ειδα πολλους στη διαδρομη Γιαννενα-Πρεβεζα και με φτιαξανε.

Ολοι κυριοι ,απ'ολες τις αποψεις.:beer:

PetranGR
16/02/2014, 18:54
σας είδα όλους σήμερα,με το που έβγαλε ήλιο όλη με την Supersport αγκαλιά χωρίς κράνη να κόβετε βόλτες απο παραλιακή μέχρι Κρήνη ...

guzzistas
16/02/2014, 19:16
Σας είδα κονβόι ferrari, mercedes, bmw, porsche κλπ γρήγορα και πανέμορφα, στο Λουτράκι και στην διαδρομή προς Λίμνη Ηραίου...

κ πολλές μηχανές στο δρόμο, επιτέλους!

με φτιάξατε ρε μπαγάσηδες...

Kostas2B
16/02/2014, 20:25
Σε ειδα με το Α45 AMG να σε πλησιαζω και να ανοιγουμε απο τα 140,εγω δικαβαλος με προγραμμα Touring και χωρις να κατεβασω ταχυτητα,και να μου ανοιγεις τη διαφορα. Πολυ δυνατο το μηχανημα... Χαιρετηθηκαμε και σε παραδεχτηκα!

Α45 AMG 2000cc 360hp 45kgm

alexzafeir
16/02/2014, 20:45
Σας είδα τρελη παρεα 40αριδες ++ με moto guzzi v7 - Triumph Thruxton - Triumph Bonneville -honda steed bobber-kawasaki z750s-harley davidson απο Χαλκιδα για Στενη Ευβοιας, αραξατε για λίγο στην Αγ. Κυριακη, ήμουν με την κορη μου και την γυναικα με το κορσακι μου και αφου χαζεβα τα μοτο μου ζητησατε να σας βγαλω φωτο στο γεφυρακι. Πολυ σας χαρηκα παντα ορθιοι μαγκες...

jezuz
16/02/2014, 22:05
Σε ειδα στην Κορινθο κοπελια με το Fazer με το κοκκινο δερματινο, και πισω συνεπιβατιδα με ιδιο κοκκινο δερματινο;!;!!!;;!

Σε ειδα TDM παρκαρισμενο καπου κοντα στο Αττικο νοσοκομειο με σλικ λαστιχα :cry: το να εχεις TDM και να το βαζεις που και που πιστα για κανενα γυρο γιατι αυτο εχεις και θελεις να το τρεξεις σε πιο ελεγχομενο περιβαλλον να το καταλαβω, αλλα να κυκλοφορεις στο δρομο με αγωνιστικα λαστιχα (που δεν θα φτανουν ποτε σε θερμοκρασια σωστης λειτουργιας) πραγματικα δεν το πιανω...

Σε είδα να παραβιάζεις STOP οδηγέ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ που κουβαλάς παιδάκια κάθε μέρα!!! Όταν πριν λίγο καιρό είχε εμπλακεί σχολικό του ίδιου ακριβοθώρητου ιδιωτικού νηπιαγωγείου σε τροχαίο, τα πουλημένα τοπικά ΜΜΕ είχαν σπεύσει να διευκρινήσουν ότι για το ατύχημα δεν ευθυνόταν ο οδηγός του σχολικού. Φαντάζομαι πως και σήμερα εάν έπεφτα πάνω του θα έφταιγα εγώ ή ο ήλιος ή κάτι άλλο άλλα όχι ο οδηγός του σχολικού...

Καλα πριν καποιους μηνες που ειχε γινει ενα με σχολικο λεοφωρειο στην εισοδο της Κορινθου (δεν ξερω αν αναφερεσαι σε αυτο), εγινε μολις περασα απο το σημειο, και ημουν σταματημενος λιγο μετα με το που εγινε, ενας τυπος μιλουσε στο κινητο, πατησε εξω απο το δρομο στη στροφη, και εφυγε μετοπικη στο σχολιkο... πραγματικα δεν ξερω πως το ειχε καταφερει, εκει στη στροφη πρεπει να εχει 12 μετρα πλατος ο δρομος +... στην ιδια στροφη σημερα ειδα πιτσιρικα με καγκουρο-civic να βγαινει εντελως απεναντι απο Κορινθο προς Λεχαιο, τι στο καλο, τοσο κουλος πια?!?!?!

KostRider
16/02/2014, 22:19
είδα πολλούς σήμερα στην εθνική που χαιρετήσατε, καλούς δρόμους να έχετε:beer:...φοβερή μέρα η σημερινή!!!:)
σε είδα κι εσένα με τη ferrari, έξω απο τον Βόλο να το ανοίγεις στο φανάρι,ωραίο ήχο έχει το άτιμο..:look:

sv1000s
16/02/2014, 22:40
σε ειδα στιν επιδαυρο σημερα και πηγενες μαλλια και ειχε υγρασια τεζα ο δρομος.το νου σου:eek:

KostasV2
16/02/2014, 22:50
Σας είδα, τσούρμο 20-30 μηχανών στα Λινοπεράματα να πηγαίνετε δυτικά. Μάλλον πηγαίνατε στην πίτα των "καλών κοπελιών" στο Ρέθυμνο... Αν πω ότι δεν ζήλεψα, θα είναι ψέματα. Καλούς δρόμους να έχετε! Με το καλό να φτιάξω και το δικό μου, να πηγαίνουμε και παρέα. Αν προσέξατε ένα ασημί ΜΧ5 που σας χαιρετούσε, εγώ ήμουν... :p

Earentil21
17/02/2014, 08:05
Σε είδα γελάδι με αυτοκίνητο, βόδι στα δυο πόδια να μπαίνεις ανάποδα στην έξοδο Αλμυρού στην Εθνική, με αποτέλεσμα τελευταία στιγμή να κόψω και να μπω από μικροθήβες. Ρε γελοίε όταν σε μουτζώνουν μη γελάς. Θα σκοτωθούμε για πλάκα. Σας είδα να με βρίζεται ομαδόν στο δρόμο για Βόλο από Αλμυρό. Να με συμπαθάτε αλλά με 70 μπορώ και νιώθω ασφαλής με 70 θα πηγαίνω. Σε είδα και σένα στα προάστια του Βόλου να πηγαίνεις βόλτα το σκυλί με το αυτοκίνητο. Άκου, ή θα ξεκινήσεις περπάτημα ή βάλε καθετήρα στο σκυλί και τράβα το βόλτες...

DAYMAN
17/02/2014, 09:28
Σας ειδα ολους εσας χθες περιξ των δρομων της Χαλκιδικης χαιρετηθηκαμε και ευχομαι παντα τετοιες μερες να απολαμβανουμε την βολτα μας.

RizlaPlusPlus
17/02/2014, 10:30
Σε ειδα να μου κολλας ανεβαινοντας την Ποσειδωνος απο Βαρκιζα προς Λαιμο με τοσα χιλιομετρα που δεν πρεπει να χω ξαναδει κανεναν. Σηκωμενος εσωτερικος πισω τροχος σε καθε στροφη, με ενα απλο C3 :uplate:. Και οσο μπορουσα να δω, μονιμα πανω απο τα 110. Σε χαιρετησα και τοτε, στο λεω κι απο δω: ωραιος, γρηγορος και διακριτικος.

KAGOURO
18/02/2014, 11:25
Πολλά "απινακίδοβιτς" παίξαν το ΣΚ Αθηνών-Πατρών....:rolleyes:

KostRider
18/02/2014, 16:37
Σας είδα σκυλάκια να κάνετε ζωντανό εκπαιδευτικό έργο και μολις σας πλησίασα πετάγεστε... εντάξει πρόλαβα και θα μπορέσετε να κάνετε απογόνους...
Σε είδα κι εσένα φίλε με το busa το μαύρο , φουλ εξοπλισμένος και με τα carbon γιοσιμουρια να παίζουν τετρακύλινδρη μελωδία...

amyroukai
18/02/2014, 19:23
Σε είδα μαύρο GSXF δικάβαλο, βγήκες από την ΕΟ στην Κηφησιά.
Λάδωσε λίγο αλυσίδα φιλαράκι, την άκουγα με κλειστά παράθυρα να κλαίει...

pektis
18/02/2014, 19:25
Σε ειδα με το παπακι να κοβεις απο τερμα αριστερα, σε τερμα δεξια... Ισα που προλαβα να φρεναρω... στο παρα 5 προλαβε και το τζιπ απο πισω μου...
Μ'αρεσει που κοιτουσες και με απορια......
Τι να πω ρε πστ μου...

spyrval
19/02/2014, 07:19
Σε είδα στο φανάρι που στρίβεις αριστερά για να μπεις στη Λαυρίου από το Σταυρό να μου κάνεις τιμονιά για να χωθείς μπροστά μου αντί να μείνεις στη λωρίδα σου. Εγώ με το αυτοκίνητο, εσύ με τη τζιπούρα. Φρέναρα για να μη γίνουμε μπίλιες και λίγο παρακάτω σε κοίταξα κυριούλα, συνοδηγός 30άρης που πρέπει να ήταν γιός σου. Τρόμαξα σκεφτόμενος τί θα μπορούσε να είχε γίνει όταν είδα το συνοδηγό να κρατάει χύμα και όρθιο ένα αγοράκι που ακούμπαγε σχεδόν στο παρμπρίζ. Προφανώς στις φίλες σου λες "πήρα ακριβό αμάξι αλλά ήθελα να είναι ασφαλές", έτσι;

TROOPER
19/02/2014, 08:22
σε ειδα να ερχομαι στο στενο για να βγω θηβων και ξαφνικα (ενω ερχομουν προς τα σενα που ειχες σταματησει) βαζεις οπισθεν και σανιδωνεις!!! κορνες φρενα μπροστινα, μπλοκαρισμα του πισω και ευτυχως σταματησες χωρις να μας βρει κανενα κακο!!! καπακι βαζεις πρωτη, κανεις 5 μετρα μπροστα και μου κανεις νοημα να ρθω διπλα σου :uplate:

ευτυχως το εκανες για να μου ζητησεις 1000 συγγνωμη που με κοψοχολιασες!! δεν πειραζει φιλαρακι (αφου δεν εγινε κατι πιο σοβαρο)...να προσεχεις μονο :wave2:

pektis
19/02/2014, 09:59
Σε ειδα μπαρμπα 80+ να παραβιαζεις stop και να βγαινεις χαλαρος στο δρομο σαν να μην τρεχε τπτ...!!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αφηνουν να οδηγειτε ακομα......:sick:

KostRider
19/02/2014, 12:46
Σας βλέπω τις τελευταίες μέρες, φανάρια να ανάβετε πράσινο, μόλις φτάνω.. Ούτε για διήθηση δεν προλαβαίνω και σήμερα πηγαίνοντας να βγω μπροστά από μία κλούβα, άναψε στο καπάκι και παραλίγο να με μαζέψει η κλούβα μπροστά...

est
19/02/2014, 15:15
Σε είδα καλό μου μηχανάκι να "ανάβεις" στην πρωινή κίνηση και να μπαίνει σε λειτουργία μετά από πολύ καιρό το βεντιλατέρ..ήταν κι αυτός ένας τρόπος να καταλάβω πως δουλεύει κανονικά!!:D

jezuz
19/02/2014, 16:47
Σε ειδα με το Octavia να εχεις κουμπωσει οπισθεν και να προσπαθεις να βγεις απο εκει που το ειχες χωσει καθετα στο δρομο, τι κορνες τι φωνες στα @@ σου, ισα-ισα προλαβα να περασω, 1 δευτερολεπτο μετα και θα με ειχες μαζεψει :mad:

maim2004
20/02/2014, 11:45
Σε είδα φίλε μου με το royal enfield σου στην πένα να ανεβαίνεις την κηφισίας και μου τρεχαν τα σάλια με το πόσο όμορφο είναι το μοτόρι σου...Καλές βόλτες

kouremenos
20/02/2014, 14:37
...σε ειδα σουπερ σκουτερα 300cc toylastixon !!! με το βαπορι σου εξατμισατο να ξεκινας απο το χαντακι δεξια στο shisha -λιμανι Πειραια για να στριψεις στο περιφεριακο ,τρεις λωριδες καβαλησες για να βαλεις το καραβι σου καπετανιοooo !!! ξεκρανοτος με το γυαλιιιι και τελικα σε περασα απο εξω ,καπετανιοοοο το νου σου !!!
:nono::nono::nono:

honda maniac
20/02/2014, 18:39
Σε ειδα να εισαι πισω μου με το vfr nc 24 μαμισιο,πριν την λαμια κοντα στην εξοδο,
εκοψα λιγο και εκανα χωρο να περασεις να το δω,ωραιος,καλους δρομους να εχεις.

argy_kap
20/02/2014, 18:49
Σας είδα Λαμιώτες να εμφανίζεστε Κυριακή πρωί στην παραλία του Βόλου με καμιά 20αριά μηχανάκια...μετά σας είδα να κάθεστε στο μαγαζί μου....:wave2: Πιάσαμε κουβέντα, ο tonnydakar είναι γνωστός παντού....

Μικe777
20/02/2014, 19:20
σας βλεπω ρε ηλιθιοι καθε μερα να πηγαινετε εθνικη οδο με 100 αριστερη λωριδα..:moutza:

KostRider
20/02/2014, 20:13
Σας είδα Λαμιώτες να εμφανίζεστε Κυριακή πρωί στην παραλία του Βόλου με καμιά 20αριά μηχανάκια...μετά σας είδα να κάθεστε στο μαγαζί μου....:wave2: Πιάσαμε κουβέντα, ο tonnydakar είναι γνωστός παντού....

το "παιζο ναυτες" δικο σου ειναι; αν μιλάμε για την ιδια παρέα απο Λαμια, ήμουν κι εγώ εκεί..

argy_kap
20/02/2014, 21:04
το "παιζω ναυτες" δικο σου ειναι; αν μιλάμε για την ιδια παρέα απο Λαμια, ήμουν κι εγώ εκεί..
o yes....και μάλλον δεν μιλήσαμε μαζί....είσασταν και πολλοί....next time θα ξέρεις...;)

McTalas
20/02/2014, 21:50
Dodos σε ειδα χτες να κατεβαινεις την Σόλωνος με το cb ή ηταν ο fireblade?
Κατα τι 4

pektis
22/02/2014, 15:09
Σας είδα κοντά στον Διόνυσο,k6& k7...

rider
22/02/2014, 18:29
Σας είδα σήμερα στην πίστα των Σερρών και τους 2 με το GSXR 1000 (Greek Stunt Riders) που μπήκατε και στην πιστα και σας ζήλεψα (την πάτησα και ηρθα χωρίς φόρμα αλλα με τζήν γιατι νόμιζα οτι θα μπαιναν αποκλειστικά αυτοκίνητα) καθώς και την παρεά που ήρθατε βόλτα (cbr, Gsxr, Z750, TDM και τα 2 Fazer)

και δυό-τρεις φωτο δικές μου καθώς πηγαινα:

310337

310338

310339

:beer:

AUFGEBRACHT
23/02/2014, 17:38
Σας είδα λίγο μετά τα Μέγαρα 4-5 SS, ΟΛΟΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ είχατε πιάσει 2 λωρίδες μιλάγατε και χασκογελάγατε :rolleyes: Σε είδα κι εσένα με το λευκό BMW με τις κορινθιακές πινακίδες με το εμφανές φαλλικό σύνδρομο από την επιλογή του αυτοκινήτου και τον τρόπο που προσπέρασες, όπως κι εσένα με το χρυσαφί Mercedes που σε άδειο δρόμο επέλεξες να προσπεράσεις από τα δεξιά όπως όλοι οι κλασσικοί νεοέλληνες μαλάκες... Βγάλε ρε τροχαία μερικά συμβατικά περιπολικά να μοιράζουν πρόστιμα για προσπέραση στην εθνική από τα δεξιά, να δεις για πότε βγαίνουμε από μνημόνιο και πως αποκτάμε πλεόνασμα...

Panoskl
23/02/2014, 18:07
Σε είδα το απόγευμα στην Πειραιώς (προς Πειραιά) στην διασταύρωση δεξιά προς Πέτρου Ράλλη με το σκούτερ σου και κατάλαβα ότι από τύχη ζούνε κάποιοι ανθρωποι.

Στην μέση ήσουν στο φανάρι κι εγώ δεξιά στο κόκκινο με το αυτοκίνητο.

Μόλις άναψε πράσινο αποφάσισες να στρίψεις δεξιά στην Πέτρου Ράλλη ακριβώς μπροστά μου ενώ ξεκινούσα για ευθεία. Ίσα που πρόλαβα να φρενάρω.

Στο μεταξύ εσύ το σκεφτόσουν κιόλας, δεν ήσουν σίγουρος, να συνεχίσω ή να ξαναβγώ Πειραιώς. Ό, τι νάναι. Καλή τύχη, την χρειάζεσαι.

KostRider
23/02/2014, 18:58
Σας είδα πριν από λίγο παπόβιοι κλασικά χωρίς εξοπλισμό και κράνος, να σας πιάνει καταιγίδα και να κρύβεστε σε ένα πρατήριο.

teogtp
23/02/2014, 19:11
Σας ειδα ολους μαζι τους μλκες απο Μικροθηβες για Βολο.
Ρε μπαρμπα γαμω το φελεκι μου! με βλεπεις στο ρευμα μου ερχομαι και βγαινεις για προσπεραση καταπανω μου;
Επισεις παλικαρε πρεπει να καταλαβες οτι σκυλος βολτα με εσενα πανω στην παπια δεν γινεται!παλι καλα που δεν σε πατησα.

akis_trevor
23/02/2014, 19:23
πατρα,ελ βενιζελου ανοδος κατα τις 1.30 το μεσημερακι κι ενω ημουν αριστερα με καμια 90αρα περιπου βλεπω στον καθρεφτη ss λευκο δικαβαλο να ερχεται κομματια.με περναει με +30 σιγουρα και στα 200 μετρα περιπου που εχει μια στροφη να πλακωνεται στα φρενα και να το φτανω στα 5 μετρα...ευθεια παλι τερμα γκαζι κλπ....:moutza:

Earentil21
23/02/2014, 20:48
Σας ειδα ολους μαζι τους μλκες απο Μικροθηβες για Βολο.
Ρε μπαρμπα γαμω το φελεκι μου! με βλεπεις στο ρευμα μου ερχομαι και βγαινεις για προσπεραση καταπανω μου;
Επισεις παλικαρε πρεπει να καταλαβες οτι σκυλος βολτα με εσενα πανω στην παπια δεν γινεται!παλι καλα που δεν σε πατησα. Την προηγούμενη Κυριακή πήγαινα Βόλο για να περάσω Σκιάθο από εκείνο το δρόμο. Είναι που είναι ο δρόμος, τρέχουν και σαν τρελοί και η αριστερή λωρίδα τέρμα επικίνδυνη γιατί κάποιος ανόητος σκέφτηκε ότι για γραμμή πρέπει να βάλουμε ολόκληρο διάζωμα. Εγώ είχα δει έναν τυπά να πηγαίνει βόλτα το σκυλί με το αυτοκίνητο, το λουρί στο ένα χέρι και τσιγάρο στο στόμα λίγο πριν το Βόλο

Kostas2B
24/02/2014, 18:42
Σε ειδα σημερα στον Κολωνο με το ασπροκοκκινο RD 350 να το εχεις στην πένα...ωραίος!

spyrakos35
24/02/2014, 23:00
σε είδα (ευτυχώς) εκεί στις πλατείες του ΣΕΦ να έρχεσαι ανάποδα και πρόλαβα το κακό..... μπήκες στην επόμενη πλατεία και πήγες να την πάρεις πάλι ανάποδα, σε είδα....

γυρισα, σταμάτησα δίπλα σου και σε ρώτησα πολύ όμορφα και χωρίς φωνές "πες μου που θες να πας πριν σκοτώσεις κάποιον", "στο σεφ" μου απάντησες και ήσουν χεσμένη, έτοιμη να βάλεις τα κλάματα.... είχες μέσα και την φίλη σου και παιδιά πίσω....

σε οδήγησα στο σεφ και με ευχαρίστησες και εσύ και η φίλη σου....

εύχομαι ο επόμενος στην θέση μου (γιατί δυστυχώς, η βλακεία είναι ανίκητη και θα το ξανακάνεις), να την σκαπουλάρει και αυτός και να μην σε πλακώσει στα χαστούκια....

jezuz
25/02/2014, 00:17
Σας ειδα αρκετους να γυριζεται απο Επιδαυρο την Κυριακη την ωρα που εμεις πηγαιναμε και χαιρετηθηκαμε :wave2:

DoctoR_k6
25/02/2014, 23:11
Σε ειδα με το tuono κ φουλ εξαρτηση( μονο δερματινο παντελονι ελειπε) στην αλεξανδρας με αυτοκολλητακι μοτο στην πινακιδα. Εφαγα πολυ καυσαεριο απο τις μπουκες σου...:wave2:

Ζεύκας
25/02/2014, 23:18
Σε ειδα με το tuono κ φουλ εξαρτηση( μονο δερματινο παντελονι ελειπε) στην αλεξανδρας με αυτοκολλητακι μοτο στην πινακιδα. Εφαγα πολυ καυσαεριο απο τις μπουκες σου...:wave2:

αποψε κόκκινο-άσπρο;

Panoskl
26/02/2014, 02:55
Σε είδα με τη Harley στην Κηφισίας το πρωί και σε άκουσα κιόλας και αυτό μου έφτιαξε την μέρα.

Αυτός ο ήχος με στέλνει αδιάβαστο! Κυκλοφορεί σε CD μήπως;

Ichigo
26/02/2014, 10:40
Σε είδα μαύρο τζιπ μερσεντες με γερμανικές πινακίδες και αυτοκόλλητο I love Gstaad και δυο μαντράχαλους με TDM με φιμέ πινακίδα να σε φυλάνε και να έχετε φρακάρει όλη τη διήθηση στην Κηφισίας. Είστε το λιγότερο εμετικοί :yuck:

a.fil
26/02/2014, 11:38
Σε ειδα με βροντοσαυρο του 13 (κουκλι το ατιμο), με αγριεμενες διαθεσεις σε φαναρι να του δινεις ξερα σαν να ηταν διχρονο και να πουλας εξουσια τρεισμεγιστε.Με το mode της απαξιωσης να μπαινει στο ον(το δινει η Bmw σαν εξτρα?) μολις ειδες τον πρασσινομουρη σκιστοματη(z7μισο) ε δεν μπορεσα να συγκρατηθω.Κατοπιν εδινες υποσχεσεις τρυφερου ερωτα στο γιαπωνεζακι αν θα ειχες τον σπορ χαρτη.Καλους δρομους ευχομαι και καλο ειναι μετα τα 50 να επελθει μια στοιχειωδη ωριμοτητα εκτος αν η καθυστερημενη εφηβεια ειναι και αυτη στον εξτρα εξοπλισμο.

DoctoR_k6
26/02/2014, 14:09
αποψε κόκκινο-άσπρο;

Ναι εχτες κατα τις 7 παρα γυρναγα απο δουλεια με ενα beverly... προσπαθουσαμε να χωθουμε κ να περασουμε μεσα απο τα αμαξια λογω πηξηματος!!

koufou
26/02/2014, 22:33
σε ειδα "τρελε" σκουτερα να πλαγιαζεις τερμα το "εργαλειο" σου (Sym GTS μαλλον) στην στροφη της Λ. Πρωτοπαπα στην Αργυρουπολη και να περνας ΞΥΣΤΑ απο το πεζοδρομιο!!!!! Ερχομουν απο πισω σου στην αριστερη κομματια, αν εβρησκες και σαβουρονωσουν τι ακριβως θα γινοταν? Πιο κατω στην πλατεια Ηρωων Πολυτεχνειου ακριβως την ωρα που εστριβα στην δευτερη καθετο, ερχεσαι πατημενος απο την πλατεια και μου κανεις σφηνα απο τα δεξια και φευγεις γκαζωμενος!!!! Τι διαολο πια!!!!!!!!:confused:

Επισης ειδα πολλους αποψε με τα κουτια τους να ειναι αναμεσα σε δυο λωριδες και να πηγαινουν χαλαρα λες και δεν εγινε κατι........ :(

καλα μυαλα ευχομαι :wave2:

jezuz
26/02/2014, 22:52
Σε ειδα στη Λ. Αθηνών προς κέντρο διπλα μου σε ενα φαναρι με το μαυρο Monster και το ειδα λιγο περιεργο το κρανος σου... ξανακοιταω και βεπω ενα βαθουλωμα/σπασιμο ΝΑ στην αριστερη πλευρα!!! Δυο οι περιπτωσεις, ή σε εσωσε σε πτωση αλλά δεν θέλεις να σε ξανασώσει και δεν το αλλάζεις, ή σου επεσε απο καμια σκαλα και κατεληξε ετσι, αλλα δεν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα, και κουβα να εβαζες το ιδιο θα σου εκανε...

Σε ειδα και εθνικη προς Αθήνα στα Μέγαρα με το λευκο Multi 1200 να με περνας αέρα, ωραίος! :wave2:

Σε είδα και εσένα αδέσποτο σκυλάκι να πετάγεσαι για να γαβγήσεις στο μισό μέτρο μπροστά μου, τα φρένα δουλεψαν υπερωρίες, ισα-ισα τη γλιτωσες...

Ζεύκας
27/02/2014, 03:21
Ναι εχτες κατα τις 7 παρα γυρναγα απο δουλεια με ενα beverly... προσπαθουσαμε να χωθουμε κ να περασουμε μεσα απο τα αμαξια λογω πηξηματος!!

Τότε σου ζητάω συγνώμη που έφαγες τα καυσαέρια από τις μπούκες... πρέπει να βάλω σιγαστήρες btw

amyroukai
27/02/2014, 08:09
Σε είδα προ ημερών αλλά σε είχα ξεχάσει: CBR400RR κλπ μαύρο γυαλιστερό και όμορφο, αραγμένο για καφέ, με μιά πινελιά "δημιουργική", γυαλιστερά αυτοκόλλητα CBR XX.

Βρε αγόρι, τα ΧΧ αν τα θες τόσο, είναι πολύ φτηνά πιά. Κάτι Golf 900 κυβικά με αυτοκόλλητα GTi turbo intercooler μου θύμισες.

DimChios
27/02/2014, 09:55
ΣΕ ΕΙΔΑ να μπαίνεις φουλ αγχωμένος μέσα στο μαγαζι και να μου λες οτι ξαφνικα δε "δουλευει" το κλειδι του αυτοκινήτου σου...δεν ανοιγουν οι πορτες...
Βιαζοσουν κιολας πολυ, επρεπε να πας στο γηπεδο...ασε που θα σε σκοτωνε η γυναικα σου που το χαλασες...

Ζητησες βοηθεια, βγηκα εξω... πηγαμε στο αμαξι απεναντι και οντως... το κλειδι δεν επαιζε στις κλειδαριες!

Με δυσκολια κρατησα τα γελια μου οταν μου απαντησες "καλα, για μαλακα με περνας ρε φιλε" στην ερωτηση που σου εκανα... "σίγουρα είναι αυτό το αμάξι σου?" οταν σκυφτος τελικα κατευθυνθηκες προς το εταιρο COROLLA 10 μετρα πιο κατω!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

akis_trevor
27/02/2014, 13:58
σας ειδα 9 και κατι το πρωι να εχετε αφησει μονο 3 crivit κρανη σπαστα (τζετ ουτε 1) στα καλαθια.by the way πηρα 1 ζευγαρι καλτσες και καθαριστικο για την αλυσιδα που θα δοκιμαστει στο παπι πρωτα.

DoctoR_k6
27/02/2014, 20:04
Τότε σου ζητάω συγνώμη που έφαγες τα καυσαέρια από τις μπούκες... πρέπει να βάλω σιγαστήρες btw

No problemo!!Εξαλλου με τετοιο ηχο που εβγαζε δεν ειχα θεμα!!:D

yianyian
27/02/2014, 20:12
Σας είδα (και με είδα) να γυρίζετε σαν τα κοράκια γύρω από τα καλάθια του lidl με τα είδη μηχανής.
Οι περισσότεροι κοιτούσαν και αγόραζαν κράνη (καλό αυτό!) και εγώ τσίμπησα μια ζωνούλα μέσης με 6,99 :p

AUFGEBRACHT
27/02/2014, 21:03
Αναβάτες Varadero, οι αγαπημένοι μου!!! Χαρίζουν απλόχερα γέλιο και θυμηδία... Έχουμε και λέμε:
-Σε είδα με τη Varadero, ύφος easy rider και το κράνος περασμένο στον καθρέφτη της μηχανής... Ελπίζω άμα πέσεις να μην πάθει τίποτα το κρύσταλλο.
-Σε είδα με τη Varadero 7 παρά το πρωί να πηγαίνεις σαν κότα μέσα στον παγετό, με τα μάτια κλαμμένα, 3-4 κασκόλ περασμένα στο λαιμό να καλύπτουν μέχρι τη μύτη... Ξέρεις, εδώ και πολλάάάά χρόνια έχει εφευρεθεί ένα χρήσιμο αντικείμενο που λέγεται κράνος.
-Σε είδα κι εσένα με το λευκό Varadero, ακράνωτος (αυτονόητο αυτό, σε αναβάτες Varadero αναφερόμαστε άλλωστε) να προσπερνάς αντικανονικά με χίλια μέσα στην πόλη, είσαι τυχερός που είμαι ΚΑΙ αναβάτης μοτοσυκλέτας και προτίμησα να πέσω μέσα στη γούβα παρά να μου πέσεις πάνω και να σκοτωθείς μαλακισμένο.

TROOPER
28/02/2014, 10:51
σε ειδα καργιολη ταριφα να προσπαθεις να με στειλεις να κανω παρεα στον χαρη αλλα το γκαζι μου δεν σου κανε τη χαρη! :mad:

Bowleno
28/02/2014, 15:05
Σε είδα το πρωί στην εθνική λίγο πριν το Κρυονέρι (εγώ με το φορτηγό) τύπε με το στρώμα να πηγαίνεις με όσα, καρά φουλ προβλεπέ με μπουφαν, μπότες (από τις καλές) γάντια, επιγονατίδες αλλά...κράνος γιοκ! :uplate:πως την πάλευες;;;

KostasV2
28/02/2014, 16:42
Σε είδα πακετάκι απ'το wemoto να φτάνεις επιτέλους στα χέρια μου, και να μου φτιάχνεις τη μέρα! Δέσιμο τώρα...
310714

NIKOS.
28/02/2014, 22:09
σε ειδα βλ&κ% με το sh300 honda σκουτερακι σου να προσπαθεις να με περασεις σε δρομο μονης κατευθυνσης που δεν χωραγες [ημουν με το κουτι] και οταν με προσπερασες εβρισες και εφυγες σαν κοτα ...κριμα που δεν σταματησες θα τρωγες της κλωτσιες σου απο κουστουματο για πρωτη φορα ...μιας και αυτο μαλλον σε ξεγελασε και το παιζες μαγκας οταν ομως σου κανα νοημα κοτα και λαγος ...αντε νουμερα με τα σκουτερ μου τα χετε πρηξει !!!:D

rider
01/03/2014, 13:20
Σας είδα το πρωί στο βενζινάδικο στη Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα και τους 3 με τα εντουράκια και φουλ εξοπλισμό. Ανεφοδιασμός για βολτιτσα μάλλον ε? Καλή διασκέδαση!! :beer:

-το ασημί SLK που σας επαιζε τα φώτα-

o_gavros
01/03/2014, 18:57
σε είδα χθες στην Καβάλας στο φανάρι φίλε με το μπλε ασπρο,Γιαμάχα Θάντερκατ.
το σήμα των θάντερκατς αντί για το κλασικό διαπασών στο ντεπόζιτο μου έφτιαξε τη χαλασμένη διάθεση!

pektis
02/03/2014, 08:09
Σε ειδα πανω στην στροφη χωρις φωτα με την παπια σου νυχτιατικα...... παλι καλα που δεν γιναμε αλοιφη.....:confused:

vaska
02/03/2014, 09:00
Σας είδα στην επιστροφή μου από το βουνό και στο πέρασμά μου μέσα από την πόλη, να έχετε πιάσει σχεδόν όλες τις γωνίες και ή να κάθεστε μέσα στα ξερατά ή να ξερνάτε :yuck::yuck::yuck:.
Τα τελευταία χρόνια όλο και χειρότερα ρπμ. Μα τι διάολο που την βρίσκετε την διασκέδαση σε τούτο το ασταμάτητο πιόμα μπόμπας καρναβαλιστές της ούτσας???
Άντε να περάσει και το σημερινό να ξεκουμπιστείτε να γυρίσετε στα ρημάδια σας, που κάθε χρόνο με κάνετε να νιώθω πρόσφυγας στην Πόλη μου. ωρε ούστ!!!

George_Sp
02/03/2014, 14:59
Σας είδα παλιοταρίφες στη διασταύρωση Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς να έχετε γ@μήσει όλους τους υπόλοιπους που κυκλοφορούσαν. Δε σας έφτανε η μία λωρίδα της Πέτρου Ράλλη για να φτιάξετε παράνομη πιάτσα, έπρεπε να σταματάνε και οι συνάδελφοι ταρίφες και τη 2η λωρίδα για να κατεβάζουν κόσμο στα κ@λομάγαζα... Και πουτ@να όλα από κίνηση στη διασταύρωση λίγα μέτρα πιο κάτω. ΟΥΣΤ! :yuck:

sotostzav
02/03/2014, 17:58
Σε ειδα μικρε καγκουριλε με το υπερπαπο σου να εισαι πριν καμια ωρα στον Κηφισσο,ταπα και να φορας βερμουδα και παντοφλα:uplate: ....Εννοειται ακρανοβιτς..Παλι καλα που φοραγες μπουφαν γιατι προς στιγμην ενιωσα πως εχουμε καλοκαιρι :a31:

KostRider
05/03/2014, 14:09
Σε είδα ηλίθιε να παραβιάζεις stop και ο οδηγός του τζιπ, να σταματάει οριακά. Τα καντήλια σου τα έφαγες πάντως και είχε δίκιο.

Ichigo
05/03/2014, 17:40
Σας βλεπω βενζινάδες να με ρωτάτε συνέχεια αν θέλω 100αρα στο μοτόρι αλλά όταν σας λέω ότι έχει μη μεταβαλλόμενο αβάνς, και δεν υπάρχει knock sensor τουτέστιν δε μπορεί να την εκμεταλλευτεί, με κοιτάτε σα χάνοι :rolleyes:

zami
05/03/2014, 17:48
Σε είδα "επαγγελματία" βενζινά να μας ζητάς να κατεβουμε απο την μηχανη , δυο ατομα φορτωμενοι , για να μου γεμισεις το ρεζερβουαρ....με ειδα να πηγαινω στον ανταγωνιστή σου για γεμισμα, δεκα μετρα παρακατω!
ΔΕΝ σας ειδα στην εθνικη οδο, οπως θα περιμενα, φιλοι μου μοτοσυκλετιστες, την κυριακη πριν την καθαρα δευτερα, που η μερα ηταν τελεια...Εκανα 200 χλμ και πετυχα μονο δυο μηχανες.....

Stevious
05/03/2014, 18:35
Σε ειδα πινακιδα Ο*Κ 426, να φευγεις απο πολυ προπορευομενο μοτοσυκλετιστη χθες 4/3/14 το μεσημερι,στην οδο Ψαρρων στο Χολαργο και σταματησα και σε μαζεψα. Αν διαβαζει ο ιδιοκτητης σου η αν καποιος γνωριζει,να στειλει να σε παραδωσω.

amyroukai
06/03/2014, 08:47
Σε είδα φουλ προβλεπόμενο εξοπλισμό με το CB1300. Το οποίο εμφανώς σε ζόριζε και σαν όγκος και σαν βάρος και δεν μπορούσες να το κουμαντάρεις. Εκτιμώ και ευχαριστώ που έκανες άκρη να περάσουμε οι υπόλοιποι στη διήθηση, με κίνδυνο να πέσεις γιατί σε είδα να ταλαντεύεσαι και τρόμαξα λίγο. Γιατί βρε πουλάκι μου δεν πήρες κάτι που να μπορείς να το κάνεις καλά;

Σε είδα και εσένα με το τρανσαλπ και τη σκουπιδοσακούλα ξεχασμένη στο κάγκελο... Πάλι καλά που στο θύμισα θα την πήγαινες βόλτα ρομαντζάδα όλη την Αθήνα :)

akis_trevor
07/03/2014, 21:16
ειδα προ ολιγου,αυτοκινητο,εγραφε πισω lifan και ειχε ενα περιεργο σημα σαν LLL αν ειδα καλα μεσα απτην βρεγμενη ζελατινα..

teo_g7
08/03/2014, 00:35
Σας είδα μαυροντυμενους "καμικάζι" πεζους να μου πεταγεστε στην Ακαδημιας και σα να μην έφτανε αυτό μου κάνατε και τσαλιμακια μπρος πίσω...Αφού δε γίναμε μαλλιοκουβαρα παλι καλά!

infidel
08/03/2014, 10:50
Είδα RAV4 στο τέρμα συγγρού με μεγάλη ταμπέλα στο πίσω τζάμι να γράφει ¨Είμαι μ#$%$ που πίστεψα την Citybank" ! (και στο πλάι το ίδιο στα Αγγλικά).
Σε είδα και εσένα princess με το ροζ gsxr 1000 (με ροζ akrapovic) και ροζ κρανάκι στην πειραιώς

KostasV2
08/03/2014, 13:09
Σε βλέπω συχνά κοντά στο ΤΕΙ, κοπελιά με το πορτοκαλί Ζ750 Ύφος μπόλικο, αλλά το κράνος, δυστυχώς σου είναι άγνωστη λέξη. Κρίμα θα είναι να φας το όμορφο κεφαλάκι σου...

Dant3
08/03/2014, 13:51
Σε ειδα 1290 σημερα στη μεσογειων με αυτοκολλητο μοτο.
Ποιος το πηρε?
Εφυγες με σουζες και παντες.
Φαινεται το μοτορι οτι δε το κραταει τιποτα κατω και το ξεφτιλιζει το λαστιχο

g_m900
09/03/2014, 05:55
Σας βλεπω να ...μαντευετε τα φαναρια κοιτωντας τα διπλανα κοκκινα και οχι τα δικα σας...Κουτακηδες...μηχανοβιοι...ποδηλατες.

Σε ειδα πανιβλακα οδηγε smart πρωι πρωι στο Καλλιμαρμαρο να περνας με βαθυ κοκκινο τη διασταυρωση και να χαζογελας με τον φιλο σου.
Τη Μουτζα την ειδες. Το Κοκκινο οχι...
Τα μπινελικια τα ακουσες...
Εγω σταματησα...εσυ οχι...
Επρεπε να σταματησεις ομως να δουμε ποιος θα τις ετρωγε πρωι πρωι...

pektis
09/03/2014, 14:00
Σε ειδα με το bmw 800gs σου, να εισαι με μια κουκουλα στο κεφαλι(αντι για κρανος)...χωρις γαντια, με μια φορμα, αθλητικα και κοντες καλτσες......:bawl:
Καλα ρε...δεν κρυωνεται καθολου εε? ειστε ΑΝΤΡΕΣ...:bawl:

KostRider
10/03/2014, 10:01
σε είδα ευτυχώς για σένα παπόβιε, να προσπερνάς κλούβα μες στη βροχή και να μην με βλέπεις που ερχόμουν απο το αντίθετο,εάν δεν φρέναρα, θα ήσουν μακαρίτης...με μισάνοιχτα μάτια,λόγω βροχής που να με δείς...υπάρχει και μια μεγάλη εφεύρεση,λέγεται κράνος ξέρεις...:dizzy:

AUFGEBRACHT
10/03/2014, 18:09
Σε είδα με το ασημί Renault Megane, στη θέση του συνοδηγού είχες τον πιτσιρικά όρθιο στο μπροστινό κάθισμα με το μισό κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο να χοροπηδάει :eek:

RizlaPlusPlus
10/03/2014, 19:01
Σε ειδα Πετρο με το ΧΤΧ στο olympic plaza, και σταζαμε και οι 2 πατοκορφα.Δε σε ειδα μετα τα διοδια παλι ομως, γαμωτο. Παντα καλοταξιδος φιλαρακο!! Και καλοριζικο το gsr!

Δε σε ειδα Pan dvs στα Γιαννενα, και σου ζητω συγνωμη. Την επομενη κερναω. Αμα ζεστανει ομως, γιατι χαροπαλεψα :)

bruno
10/03/2014, 20:17
Σε ειδα με το μαυρο σκουτερ που εκανες δυο μ@@@κιες απανωτες,μου εκανες και παρατηρηση γιατι σου κορναρα.Τελικα εχω καταλαβει γιατι φορανε σκουφι πανω σε μηχανακι μερικοι...εγκλωβιζει την βλακια μην φυγει!

KostRider
10/03/2014, 20:56
Οι σκουτεράκιδες είναι απλά ανίκητοι..είδα χθες σκούτερ να πηγαίνει πίσω από το αστικό για να γλιτώσει λίγη βροχή, λόγω ανυπαρξίας κράνους...και να πω δεν ήξερε τι καιρό έχει, όλη μέρα έβρεχε.

KostasV2
10/03/2014, 21:01
Σε είδα μηχανάκι μου να ξανακυλάς τις ρόδες σου στο δρόμο, μετά από 2 μήνες στο συνεργείο. Το χαμόγελο μου πρέπει να είχε το πλάτος της ζελατίνας του κράνους γυρνώντας στο σπίτι...

afortistos
11/03/2014, 10:02
Σε είδα χθες το απόγευμα οδηγέ λεωφορείου στην ακτη μιαούλη να μου κάνεις νόημα να προσπεράσω για να μην τρώω τα καυσαέρια σου και για να μην με κόψεις, και εγώ να ανοίγω το γκάζι στο "κρύο" 125 και να μην λέει να επιταχύνει.

spyrakos35
11/03/2014, 10:07
Σας είδα (μην το λάβετε υπόψιν, προπέτασμα καπνού είναι για να μην σβηστεί από τους μοντ :rolleyes:)

Μας βλέπω....

όλοι έτοιμοι με το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο να τσακωθούμε (υπό την ασπίδα της "διαφωνίας και δημοκρατίας"....

μιας και για βόλτα δεν το βλέπω για πολλούς, δεν πάμε καμμιά μπουρδελότσαρκα μπας και χαλαρώσουμε λίγο????

george8mougios
11/03/2014, 14:00
Σε είδα "επαγγελματία" βενζινά να μας ζητάς να κατεβουμε απο την μηχανη , δυο ατομα φορτωμενοι , για να μου γεμισεις το ρεζερβουαρ....με ειδα να πηγαινω στον ανταγωνιστή σου για γεμισμα, δεκα μετρα παρακατω!
ΔΕΝ σας ειδα στην εθνικη οδο, οπως θα περιμενα, φιλοι μου μοτοσυκλετιστες, την κυριακη πριν την καθαρα δευτερα, που η μερα ηταν τελεια...Εκανα 200 χλμ και πετυχα μονο δυο μηχανες.....

Σε είδα και εγώ ζαμι γιατί ήμουν ακριβώς πίσω σου. Να αναφέρω μόνο γιατί κακό δεν είναι πως ο βενζινάς ο "επαγγελματίας" ήταν Πακιστανός

KostRider
13/03/2014, 17:12
Σε είδα γρήγορε με το Χ1 να προσπερνάς τους πάντες και στο τέλος να σφάζεις και κόκκινο..Ούτε ασθενοφόρο να ήσουν...

teo_g7
13/03/2014, 19:09
Σε είδα "συνάδελφό" δικυκλιστη να περνάς το δρόμο με το γιο σου (μάλλον) αλλά να κοιτάς μονο απο τη μια με αποτέλεσμα να δουλευουν υπερωριες τα φρένα του σκούτερ!Στο τσακ πάντως σας προλαβα...Αμα είχα κάμερα θα το βάζα στο "Οριακό θα το λεγα"

pektis
13/03/2014, 20:28
Σε ειδα στην Κηφισιας με το σκουτερακι σου στην μεσαια λωριδα με κουκουλα αντι για κρανος και το ιδιο στο παιδακι που ηταν ορθιο μπροστα σου.......:moutza:

spyrakos35
14/03/2014, 12:51
Σε είδα σήμερα πρωί πρωί φίλε με το fazer 600 να θες να με περάσεις στην παραλιακή στην στροφή του Φλοίσβου και στο ρεύμα για Πειραιά....

Τα κατάφερες μεν αλλά.... από τέρμα αριστερά της αριστερής λωρίδας, βρέθηκες χαροπαλεύοντας μετά το σαμαράκι στο τερμα δεξιά της μεσαίας.....

Ξέρεις, κόψε κανα χιλιομετράκι γιατί τέτοια τσάρκα στις λωρίδες, συνήθως, αποφεύγουμε να την κάνουμε...... ;)

akis_trevor
14/03/2014, 14:38
σε ειδα να εχεις βγαλει βολτα το σκυλακι σου και στα πισω ποδια να εχει καροτσακι....μπραβο σου που τον κρατησες και τον φροντιζεις..

pektis
14/03/2014, 18:04
Σε ειδα με το varadero σου, χωρις κρανος (εννοειται), να περνας ζιγκ ζαγκ σπαστος .... και που να καρφονοσουν στον ταριφα που αλλαξε λωριδα χωρις φλας...εεε ρε γελια...:eek:

annateo
14/03/2014, 18:58
Σε ειδα πρωτη μου αγαπη με πωλείται. Στο τσακ ειμαι να μη δωσω το κουτι και να σε πάρω πισω.
αχ αυτη η παντοφλα.......

cosgili
14/03/2014, 21:00
Σε είδα μπάρμπα στην εθνική να αλλάζεις λωρίδα αψυχολόγητα και απροειδοποίητα, με τους πάντες να κινούνται σε ρυθμούς χελώνας λόγω της κίνησης, και να διπλώνω ξεδιπλώνω το rc, και να σταματάω 2 πόντους από τον προφυλακτήρα σου. Τι να το κάνω το νεύμα για συγγνώμη...σε συγχωρώ, αν όμως είχαμε γίνει ένα τι θα λέγαμε μετά. Κοιτάτε ρε πανάθεμά σας και βγάλτε κανα φλας. Πάλι καλά που πρόλαβε και σταμάτησε το παλικάρι που ερχόταν πίσω μου και δεν γίναμε σκραπ.:moutza: