View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
σε ειδα μαγκα σε επαρχιακη οδο να με πηγαινεις κολητα για 2 χλμ
εγω με αγροτικο και εσυ με Ζ
σου ανοιξα χωρο επανειλημενα να φυγεις και εσυ εκει μεχρι που
με περασες στα πουστικα απο δεξια με υφακι και μου κοπηκαν τα γονατα
γ@μω τα μυαλα σου τα αναλατα
DoctoR_k6
08/05/2014, 21:30
Σε ειδα κατα τις 5.30 Βουλιαγμενης κ Βουρβαχη με κατευθυνση Αγ,Δημητριο να σφαζεις κοκκινο τουλαχιστον 2 δευτερολεπτων κ να περνας με το agility σου με μια κοπελιτσα πισω φυσικα κ οι 2 ακρανωτοι
κανοντας ταμα στο θεο μην ξεκινησουν απο την Βουρβαχη τα αμαξια κ σε στειλουνε στο...καλο, Ενω ημουν μπροστα σου 20-30 μετρα κ σταματησα μολις αναψε πορτοκαλι. Ποσο Μ@Λ@κ@ς εισαι δεν λεγεται...Αναθεμα αν η
κοπελα πισω σου ξερει ποσο θα ζησει!!Κ μετα λενε κωλομηχανα κ σκοτωστρες!!!Μ@λ@κες κ ακρανωτοι κ με κοκκινο με 60χλμ...:moutza:
Σήμερα στην Μεσογείων, μετά το πεντάγωνο στο κατέβασμα, σκουτεράκια πέρασες κόκκινο, εκανες επιτόπου αντικανονικά, ακράνωτος, μίλαγες στο κινητό και κοίταγες αλλου για αλλού. Ασε που δεν με είδες καν και κόντεψες να πέσεις πάνω μου, την εκανες που την εκανες τη λαλακία πρόσεχε τους άλλους ρε φίλε.
Τραγικός εντελώς...
Σας είδα και σήμερα το πρωί σκουτεράδες με τις καρέκλες σας στην Κηφισίας να κλείνετε τον δρόμο σε όλους τους υπόλοιπους!Κάνε λίγο άκρη ρε βλαμένε να περάσουν οι 20 μηχανές που κρατάς πίσω σου.
Ώρες ώρες σκεύτομαι ότι τα σκούτερ βγήκαν για να υπάρχουν και στους 2 τροχούς ηλίθιοι, έτσι για να μη νιώθουν μάνοι τους οι ταρίφες!!!
Να δώ πότε θα τελειώσει η υπομονή μου και θα στείλω κανέναν να κάνει παρέα στο πεζοδρόμιο.
σε είδα σήμερα με λευκό hayabusa με μπλε νιτρομπούκαλο, να μας επιδικνύεις τα τουμπανιασμένα μπράτσα σου γεμάτα τατου, ακράνοτος και με ύφος ότι θα μας δείρεις όλους, να κατεβαίνεις τον Κηφισό, ήρθα απο πίσω σου γιατί ήθελα να δω τι θα κάνεις στο πέταλο με κατεύθηνση παραλιακή. Τελικά έγινε αυτό που φανταζόμουν, τσιμέντο το σώμα πάνω στην μηχανή, με χαζά ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού λόγω αβεβαιότητας και φόβου παρόλο που πήγαινες σαν την κότα, όταν ήρθε όμως η ευθεία κοίταξες γύρω σου με ύφος και άνοιξες πάλι το γκάζι και... ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω...
SHOOTER045
08/05/2014, 22:34
σε ειδα σημερα το πρωι με το ZZR1400 Εδεσσα
να ερχεσαι προς το μερος μας και να ρωτας για κατι γραφεια Δ.Υ στην αρχη σου ειπα
αλλα επειδη δεν ειχες ιδεα απο τα στενακια σε πηγα συνοδεια
ωραιο ηχο ειχε το τουμπανο
καλους δρομους :wave2:
amyroukai
09/05/2014, 12:08
Σε ειδα καλοδιατηρημένη "αρχαιολογία" suzuki gs400; να κατεβαίνεις απο άγιο στέφανο προς Αθήνα. Καλούς δρόμους :)
Μιά που επιασα τα αρχαία, χαρηκα που είδα τον κλασσικό μυστακιοφορο τροχονομο στην Κηφισίας, κοντά στο ψυχικό.
Και δεν χαρηκα που βγήκανε ολα τα δίτροχα ζώα στο δρόμο και κανουν οτι να'ναι. Μαλάκα με το gsxr που εσφαξες το κόκκινο Κύμης και Σπύρου Λούη προς Κηφισίας, την ίδια ωρα που ο ακρανοβιτς σκουτερακιας έσφαζε το άλλο κόκκινο προς Ηράκλειο... Ο βλητος με το f800gs στην ηρώων πολυτεχνείου στο Χαλάνδρι που την είδε μονόδρομο... Ρε πάτε καλά;
Σε είδα χθες το βράδυ άγνωστε τύπε να κάθεσαι δίπλα από το ταμείο της κάβας που μπήκα για μπύρες και όταν ήρθε η σειρά μου να πληρώσω να κάνεις νόημα στον ταμεία να μην κρατήσει τίποτα και πως δεν δέχεσαι κουβέντα! Κερνούσες είπες γιατί γιόρταζες (με αυτόν το "μυστήριο" τρόπο) που η γυναίκα σου βγήκε από το ΚΑΤ. Σε ευχαρίστησα έκπληκτος, σου ευχήθηκα περαστικά και σιδερένια και μου είπες με τη σειρά σου να προσέχω, γνέφοντας προς το κράνος που κρατούσα..
Μόλις γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στη γυναίκα μου και τον αδερφό μου, ανοίξαμε τις μπύρες και ήπιαμε στην υγεία της γυναίκας σου..:beer: :wave2:
George_Sp
09/05/2014, 18:43
Και τι δεν είδα σήμερα. Ε ρε και να σφίξουν περισσότερο οι ζέστες. Ειλικρινά θα χρειαστώ όλη τη σελίδα του θέματος για να γράφω. :moutza:
roukos_x
10/05/2014, 09:17
Σε ειδα καλοδιατηρημένη "αρχαιολογία" suzuki gs400; να κατεβαίνεις απο άγιο στέφανο προς Αθήνα. Καλούς δρόμους :)
Το καλοδιατηρημενη με κολλαει λιγο.... αλλα μονο 2 τετοια υπαρχουν εδω! Πολυ πιθανο να αναφερεσαι στο αλλο!!!! Ααχαχαχαχαααα!
Σε είδα φίλτατε με το aprilia shiver σήμερα στην Αλεξάνδρας να μου υποδεικνύεις πως έχω ξεχάσει το stand της πάπιας ανοιχτό...1000 ευχαριστώ και από εδώ, καλούς δρόμους...:beer:
σας ειδα καμια 20αρια (μπορει και παρπανω) χαρλευ ΟΛΕΣ με αγγλικες πινακιδες, στη χαμοστερνας κατα τις 3:30 το μεσημερι.... τι παιζει?
amyroukai
10/05/2014, 19:29
Έχει το ετήσιο ιβεντ. Παρασκευή κατέβηκε η νταλίκα με τα τεστ Ράιντ.
KostRider
11/05/2014, 00:55
Σας είδα χαρλεάδες να έχετε παρκάρει τις κούκλες σας έξω από την καφετέρια στο κέντρο στη Λαμία! Καλούς δρόμους να έχετε!
σας ειδα καμια 20αρια (μπορει και παρπανω) χαρλευ ΟΛΕΣ με αγγλικες πινακιδες, στη χαμοστερνας κατα τις 3:30 το μεσημερι.... τι παιζει?
Τους είδα κι εγώ!Χαιρέτησα αλλά δεν ανταπέδωσε κανείς...Το θέαμα πάντως ήταν καλό!
macdeath_s
11/05/2014, 02:11
Σε είδα μπετόβλακα με το μπλε V-Strom να σκυλιάζεις να με περάσεις και επειδή μάζεψες όσα δεν μπορείς να σταματήσεις έσφαξες 2 σερί κόκκινα στην ποσειδώνος. Να πω ότι είχες το 1000 ίσως έχεις ελπίδες με μερικά ΚΤΜ αλλά με 650 να κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια πρωί πρωί... Οι μούτζες των πεζών σε ακολούθησαν πανηγυρικά...
Υ.Γ. Να φανταστώ ότι φόρμα, αρβύλα χωρίς πινακίδα υποδηλώνει μπατσική ασυλία ε ? Και έχετε το θράσος μετά ρε γουρούνια να σταματάτε πάπιες και motart και να κάνετε υποδείξεις με τις υφάρες σας. ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!
Σε είδα παλιομπαγλαμά με το μπλε σου οπελ αστρα καμπριο στην Ποσειδώνος, ανοιχτο 12.30 η ώρα το μεσημέρι με ντάλα ήλιο να προσπαθεις να μπεις στο μεσαίο ρεύμα χωρίς να κοιτάξεις καθρέφτη και να έρχεσαι στο τσακ να μου φιλήσεις τον προφυλσκτήρα.. Ντενεκέ..
Σε είδα κι εσένα παππουλη στο Κορωπί να ανοιγεις την πόρτα χωρίς να κοιτάξεις ούτε εσύ καθρέφτη και στο τσακ να ρίξεις εναν άμοιρο παπάκια..
Σε είδα κι εσένα Αφρικάνε στο Χαιδάρι, να σου έχει πέσει το μοτοσακό στο πεζοδρόμιο επειδή το φόρτωσες πολύ και να μη μπορείς να το σηκώσεις..
Σε είδα κι εσένα σκουτεράκια να σφάζεις κόκκινο στην Καβάλας και να τρως τη μούτζα της ζωής σου.. Ημαρτον σ' αυτό το δρόμο.. Σχεδόν κάθε σκ βλέπω κάποιον πεσμένο ή σπασμένα γυαλιά στην άσφαλτο..
Μη πω και για σένα με το ΤΤ με μπουρί σόμπας για εξάτμιση στο ποτάμι που σε κάθε ευθεία το πατούσες αλλά σε κάθε στροφή το τσαρούχωνες στα φρένα ώς γνήσιος χεράς
Σας είδα επίσης πολλούς με το κράνος στον αγκώνα.. Εκτος κι αν έχετε ασφαλίσει τον αγκώνα σας όπως η πάμελα τα βυζιά της, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνετε αυτό..
Σας έχει χτυπήσει η ζέστη για τα καλά μου φαίνεται..
PetranGR
11/05/2014, 16:52
σε είδα χαριλάου με κατεύθυνση κέντρο στον Πράσα, με το Kawasaki ZX10-R με την κοπελιά σου με ψηλά τακούνια ,και το εσώρουχο της να είναι απο έξω , και να μην λέω να σε περάσω....
αλλά κλασσικά; ΑΚΡΑΝΟΒΙΤΣ και οι 2 σας...
Σε ειδα με το παπακι σου στο τερμα 100+ χλμ., με το κρανακι στον αγκωνα... :rolleyes:
guzzistas
11/05/2014, 19:03
Σε είδα Allst@rf με την πανοπλία σου κ το άλογο, μάχιμοι κ έτοιμοι για βόλτα στο βουνό!
Σε ειδα βλακα με το GS σου να γινεσαι χαλκομανία μπροστα μου απο την προσπέραση που 'θελες και κάνεις είσαι τυχερός.......
Σας είδα σημερα με τα μοτορια σας 1χλμ πριν το τελώνιο του Προμαχώνα (απο τα 20-25 μοτορια τα 20 ηταν tdm )
Ζήλεψα γ@@μο το κέρατο μου ....
George_Sp
11/05/2014, 20:22
Σας είδα σήμερα άπειρους στο δρόμο για Επίδαυρο (περίπτερο, διόδια, και στον επαρχιακό) αλλά και στο γυρισμό.
Βαρέθηκα να ρίχνω χαιρετούρες αλλά με τόσο πήξιμο τελευταία ξέσκασα τόσο, που έκανα σαν μικρό παιδί. Οι περισσότεροι ανταποδίδατε πάντως!
Σας είδα με τα παλιά σας, αλλά στην πένα, μοτοσακά με το νουμεράκι ο καθένας από το ιστορικό ράλλυ και πολύ σας χάρηκα. Suzuki GSX 750, Super Tenere 750, XT500, και άλλα που δε θυμάμαι
Σε είδα 3κύλινδρη κουτάτη αιθέρια ύπαρξη (αν θες φανερώσου μόνη σου :p ) μαζί με το παρεάκι σου στο γνωστό ταβερνάκι λίγο έξω από Επίδαυρο. Συγγνώμη που δε χαιρέτησα στο φεύγα, αλλά έσβησε ο εγκέφαλος μετά από τόσο φαγητό!
ΡΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ μοτοσυκλετιστική Κυριακή ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ που θέλω να ξαναβάλω μπρος τη μηχανή να ξαναπάρω το δρόμο για Επίδαυρο!
:beer:
Σας είδα πάλι κουτάκηδες να παρκάρετε όπου να ναι.
Σε στροφές δημιουργώντας χιλιόμετρα πήξιμο πίσω από το πρώτο λεωφορείο που θα προσπαθήσει να στρίψει.
Σε ράμπες πεζοδρομίων (ειδικά όσοι έχετε και παιδικά καθισματάκια μέσα είστε διπλά ασυγχώρητοι).
Σε διπλή και τριπλή σειρά μπροστά από το μαγαζί που θα επισκεφτείτε λες και θα σας πέσει ο κ...ς να περπατήσετε 20 μέτρα.
Γενικά δεν ρίχνετε μια ματιά γύρω σας για να συνειδητοποιήσετε τί ακριβώς κάνετε.
Απλά κλειδώνετε και φεύγετε με την συνείδησή σας ήσυχη.
Και κλασσικά η τροχαία δουλεύει μόνο για να ανοίγει τον δρόμο να περάσουν οι επίσημοι που ο χρόνος τους αξίζει προφανώς πολλαπλάσια από τον δικό μας και δεν πρέπει να χάνεται με τίποτα.
stynikop
11/05/2014, 22:25
Σε χαιρετησα το μεσημερι στο φαναρι με το σένιο λευκό CBX το κλασσικο! Για να ειμαι ειλικρινης ηταν να στριψω νωριτερα αλλα σε ακολουθησα μεχρι το φαναρι για να ακουσω τον εξακυλινδρο καθως φορτωνε!
Μου ειπες "πρωτη βολτα ειναι αυτη" και σου ειπα τα συγχαρητηρια μου!!
Ειλικρινα, να την χαρεις οσο δεν παει ;)
KostRider
11/05/2014, 22:55
Είδα πολλούς σήμερα στα Καμένα Βούρλα και σας χάρηκα! Ήταν και ωραία μέρα σήμερα! Μερικοί χαιρετήσατε! Σε είδα κι εσένα κάγκουρα με το R1 να πλακώνεσαι μέσα στην πόλη με τόσο κόσμο, ρε είσαι γρόθος...
jorge's garage
11/05/2014, 22:57
Σε είδα προχτές κοπελιά με το gsxr ροζ-λευκό στην αριστοτέλους στο μενίδι με μία τεράστια βαλίτσα στον ώμο. Σε είδα και σένα πανέμορφη και γυμνασμένη θεά πάνω στο 1098 σήμερα στην βάρκιζα και απο τότε δεν εχω σταματήσει να σκέφτομαι................................. το ducati :P
amyroukai
11/05/2014, 23:08
Σε είδα με το ροζ-λευκο gsxr στο Ηράκλειο...
Και σας είδα ΟΛΟΥΣ ακρανωτους Μικρολίμανο.
GIXXERAKIAS
12/05/2014, 08:18
Σε είδα πρίν μισή ώρα να φεύγεις με το ασθενοφόρο,μάλλον δεν σε είδα,εκείνη την ώρα που έφθασα έφευγε με σειρήνες,καρφώθηκες πίσω από ένα smart με το bantit σου στην κάθοδο πρός Πειραιά στον Κηφισσό πρίν την Δυρραχίου.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Σε χαιρετησα το μεσημερι στο φαναρι με το σένιο λευκό CBX το κλασσικο! Για να ειμαι ειλικρινης ηταν να στριψω νωριτερα αλλα σε ακολουθησα μεχρι το φαναρι για να ακουσω τον εξακυλινδρο καθως φορτωνε!
γεια σου και σενα φιλε δικαβαλε με το γυμνο σου χοντα (CB; )
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Κριμα που δεν σου μιλησα περισσοτερο αλλα ειχα αργησει στο ραντεβου με τα φιλαρακια....
Δεν το ανοιγα πολυ διοτι ακομα το στρωνω...αλλα με εχει τρελανει ο ηχος του...
:a10:
Την αλλη φορα παρεα!!
316035
Εδω με τα φιλαρακια της.
:a013:
HelenKoR
12/05/2014, 11:58
Σε είδα 3κύλινδρη κουτάτη αιθέρια ύπαρξη (αν θες φανερώσου μόνη σου :p ) μαζί με το παρεάκι σου στο γνωστό ταβερνάκι λίγο έξω από Επίδαυρο. Συγγνώμη που δε χαιρέτησα στο φεύγα, αλλά έσβησε ο εγκέφαλος μετά από τόσο φαγητό!
Οοοοοοοχι
Εγώ ήμουν με την μηχανή. Ο Κλεάνθης ήταν με αυτοκίνητο.
Χάρηκα που σε είδα!! :beer:
:vroum:
Σας είδα στους δρόμους, χαιρετήσατε όλοι! Να στε καλά!
Eιδα σημερα το πρωι εδω Πατρα ορισμενα καταπληκτικα κλασσικα οχηματα που μαλλον αποβιβαστηκαν απο πλοιο ερχομενο απο Ιταλια κ κατευθυνονταν προς Αθηνα... Εχει καμια συγκεντρωση κλασσικων? Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Το ΣΚ προστά από το Καλλιμάρμαρο είχε κλασικά οχήματα. Δεν ξέρω και δε βρήκα λεπτομέρειες, συνάδελφος το είδε κατά τύχη (και φυσικά έκατσε με τις ώρες ο κ#λόφαρδος).
George_Sp
12/05/2014, 17:51
Eιδα σημερα το πρωι εδω Πατρα ορισμενα καταπληκτικα κλασσικα οχηματα που μαλλον αποβιβαστηκαν απο πλοιο ερχομενο απο Ιταλια κ κατευθυνονταν προς Αθηνα... Εχει καμια συγκεντρωση κλασσικων? Γνωριζει κανεις κατι σχετικο?
Το ΣΚ προστά από το Καλλιμάρμαρο είχε κλασικά οχήματα. Δεν ξέρω και δε βρήκα λεπτομέρειες, συνάδελφος το είδε κατά τύχη (και φυσικά έκατσε με τις ώρες ο κ#λόφαρδος).
http://www.axiaplus.gr/article/68758/to-belgiko-rali-antika-sthn-ellada/
Τους πετύχαμε στο δρόμο στα διόδια Κορίνθου αλλά και στην Επίδαυρο.
jorge's garage
12/05/2014, 18:40
Σε είδα με το ροζ-λευκο gsxr στο Ηράκλειο...
Και σας είδα ΟΛΟΥΣ ακρανωτους Μικρολίμανο.
Γυναικα μηπως ηταν?
KostasV2
12/05/2014, 19:02
Σας είδα χτες, τσούρμο χαρλεάδες να πηγαίνετε καμαρωτοί στην εθνική, στο ύψος της Αλικαρνασσού. Είδα κι ένα σκούτερ που σας πέρασε σουβλάκι... :p
Κι εγω είδα στη Μαρίνου Αντύπα στο Νεο Ηράκλειο με κλασσικές πινακίδες, ένα μπλε ford thunderbird κάμπριο κι ένα καφέ camaro το οποίο είχε ανατριχιαστικό θόρυβο.. Έμεινα να τα χαζεύω..
Α και στην Αττικη οδό πέτυχα ένα κάμπριο citroen ds r25 κάτι.. δε το είχα ξαναδει.. To odhgo;ysan germanoi (το καταλαβα απο τις πινακιδες)..
Την Κυριακή όλα αυτά..
Billymuse
12/05/2014, 19:33
Σε είδα Zαννή σήμερα και το χάρηκα πολυ που τα πάμε :beer: με γιες το κρανάκι που πήρες και μη χανόμαστε έχουμε και κάτι
πράγματακια να φτιάξουμε στο μοτόρι :D
Σε ειδα σημερα κατα τις 18.30 στην Κηφισίας στο φανάρι της Φιλοθέης προς Αθήνα καβάλα στο ducati (748/1198??)...
Με το κράνος στον αγκώνα... Στην δεξιά λωρίδα...
Σε είδα να φεύγεις σουζαριστός... να φτάνεις στο φανάρι της Εθν Αντιστάσεως... στη μεσαία λωρίδα αφού κατάφερες κι επέφυγες το αμαξι που άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας κι απότομα μπροστά σου..
Σε είδε όμως και το συνεργειο της τροχαίας που περίμενε εκεί... Ευτυχώς σταμάτησες. Θα τσούξει μάλλον...
Red Rider
12/05/2014, 23:15
Σε είδα στο φανάρι με το NSR,τα είπαμε λίγο,ωραία μυρωδιά..:smokin:
Πήρε το μάτι μου χθές(Κυριακή) κοντά στο κέντρο ένα nr750 ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου????:eyepop::eyepop::eyepop: Υπάρχει τέτοια μηχανή στην Ελλάδα και κυκλοφορεί και στον δρόμο???
Θές να γίνεις κολλητός μου εσύ που την έχεις???:a20::a012:
stynikop
13/05/2014, 00:30
....αλλα με εχει τρελανει ο ηχος του...
Την αλλη φορα παρεα!!
316035
Εδω με τα φιλαρακια της.
Ειναι να μην σε τρελανει;;; :a013:
Οποτε θελετε ειδοποιηστε για βολτα, αν δεν κανω λαθος ειμαστε και κοντα!
Χαιρομαι που συναντιομαστε κι εδω, να χαιρεσαι το στολιδι σου ;)
Σε ειδα παλι ακρανωτο, Κ.Αθανατου και Γεννηματα, να περιμενεις στο φαναρι, με το σκουτερ και πισω κουτι ντελιβερι.
Περασα συνοδηγος με αμαξι αλλα δε με πηρες χαμπαρι... Κοιταζες ζαβλακωμενος το φαναρι να αναψει, σε ειχε βαρεσει και ο ηλιος γιατι δε φορουσες ουτε καν γυαλια...Γιατι ρε Κωστακη....???
PetranGR
13/05/2014, 06:33
Πήρε το μάτι μου χθές(Κυριακή) κοντά στο κέντρο ένα nr750 ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου????:eyepop::eyepop::eyepop: Υπάρχει τέτοια μηχανή στην Ελλάδα και κυκλοφορεί και στον δρόμο???
Θές να γίνεις κολλητός μου εσύ που την έχεις???:a20::a012:
Ναι ,υπήρχε το 1996. ήταν σε "έκθεση" .
zannisvel
13/05/2014, 08:06
Σε είδα Zαννή σήμερα και το χάρηκα πολυ που τα πάμε :beer: με γιες το κρανάκι που πήρες και μη χανόμαστε έχουμε και κάτι
πράγματακια να φτιάξουμε στο μοτόρι :D
Φίλαρακι Και ´γω χαρηκα πολυ που τα ειπαμε. Και οσο για το μοτορι οποτε θελεις μου λες. :beer::beer:
Bradipous
13/05/2014, 14:08
Σας ειδα σημερα να περνατε απο την παραλια θεσσ/νικης 3-4 ραλλυ αντικες (?) ενα σελμπυ τζιτι500, μια καρρερα παλια και κανα δυο ακομη που δεν προσεξα τι ηταν.
Εχει κανενα ιβεντ αυτες τις μερες, τι φαση;
PetranGR
13/05/2014, 14:27
Σας ειδα σημερα να περνατε απο την παραλια θεσσ/νικης 3-4 ραλλυ αντικες (?) ενα σελμπυ τζιτι500, μια καρρερα παλια και κανα δυο ακομη που δεν προσεξα τι ηταν.
Εχει κανενα ιβεντ αυτες τις μερες, τι φαση;
ναι στο αεροδρόμιο...
Σε ειδα μπαρμπα με το audi στην εθνικη στη μεσαια λωριδα, να χαζευεις με το κινητο σου......
παραλιγο να ειχες ακουμπησει τον τυπο στη δεξια λωριδα σου...στο παρα πεντε που λενε.....:moutza:
Με Βελγικες πινακιδες; Ειχα παει και εγω Κυριακη, Ακρατα παραλια για καφε με ενα φιλο και τους πετυχαμε στην επιστροφη μερικους στο Δερβενι, κυριως Porche, αλλα και ενα Merc τρομερο! (δεν ξερω μοντελο). Ενας μου εδωσε και thumbs up για το Buell :D Σταματουσαν σε ταβερνα απ'οτι καταλαβα.
Σε ειδα και εσενα γατο να περνας μεσα στο Ξυλοκαστρο σφαιρα μπροστα απο το Fiesta που ηταν μπροστα μου, να την γλυτωνεις για λιγο, και να σκας με φορα στη βιτρινα στο μαγαζι απεναντι :D εκανες δυο σβουρες γιατι δεν καταλαβες τι εγινε και εφυγες αερα, το τι γελιο ριξαμε :bawl:
Σας ειδα κολογριες και κολογεροι να καταβρεχετε παντου τους δρομους, τι αρρωστια ειναι αυτη;!;! Να ελεγα οτι περνουσε κανενα εργοταξιο και δεν θελετε να σηκωνουν σκονη να ελεγα οκ, αλλα οχι... οι λασπες ολες στην πλατη...
Σας ειδα που γυρισατε σχεδον ολη την Ελλαδα με τα κλασσικα σας.............
Ειδα σήμερα στην Συγγρου δυο φορτηγάκια με δυο μεγάλα τρέιλερ που το καθένα είχε επάνω τέσσερις απαστράπτουσες και θηριώδης HARLEY DAVIDSON… όλα (και τα φορτηγάκια) με ρωσικές πινακίδες…
Από πού να έρχονται και που τα παν…?
Σε είδα χθες με το 250 το χόντα (cbx?), τα 12ποντα, το μαλλί ψηλά, γυαλί με κορδονάκι και την τσάντα περασμένη στο.. τιμόνι?! να παλεύεις να κινηθείς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, και με 7 μποφόρ να σου κουνάνε μαλλιά, τσάντες, μηχανή σαν βαρκούλα σε τρικυμία. Σε είχα μπροστά μου για λίγο και κουράστηκα μόνο που σε έβλεπα. Επίσης, όταν κατεβάζεις τα πόδια κάτω (που κάτω τα είχες συνέχεια), άσε καλύτερα την πλήρη διάσταση γιατί από τύχη δεν βρεθήκανε κάτω από ρόδες αμαξιών.
Φόρα και κανένα κράνος.. Πάρε και την τσάντα από εκεί.. και και και.. άστο, βαρέθηκα.
Σε είδα και σε άκουσα φίλε με το XT; (αν δεν κάνω λάθος) σπαστό κράνος, σήμερα στην Κύπρου να μου κάνεις νόημα και να μου λες ότι γράφουν παρακάτω! Μπράβο φίλος αν είναι κάποιος από εδώ πμ :wave2:
amyroukai
16/05/2014, 18:25
Σε είδα βεστρομάκια με πινακίδα ΜΙΝ... Με αλάρμ, κατατρομαγμένο, να πασχίζεις να δεις αν χωράς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα ανεβαίνοντας το ποτάμι... Αφού δεν το έχεις ρε φιλαράκι, γιατί δεν μας αφήνεις εμάς που το ξέρουμε το σπορ να περάσουμε και μετά να κάτσεις να παλέψεις το θεριό με την ησυχία σου;
taisteal
16/05/2014, 18:32
Σε είδα βεστρομάκια με πινακίδα ΜΙΝ... Με αλάρμ, κατατρομαγμένο, να πασχίζεις να δεις αν χωράς ανάμεσα στ'αυτοκίνητα ανεβαίνοντας το ποτάμι... Αφού δεν το έχεις ρε φιλαράκι, γιατί δεν μας αφήνεις εμάς που το ξέρουμε το σπορ να περάσουμε και μετά να κάτσεις να παλέψεις το θεριό με την ησυχία σου;
ΜΙΝ...
Κουλατζα Λαμιωτης.....
:lol:
σε ειδα σημερα το μεσημερι στην Πειραιως στο υψος του Factory Outlet...
Ροζ Harley...:uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::uplate::up late:
ειπαμε...η μηχανη ειναι και γκομενα...αλλα το γ@μ@σ@ς και ψοφησε !!!
σας ειδα στην λιμνη ζαραβινα το σαββατο ολοι φουλ προστασιες και κρανη. ειδα πολλες μηχανες και αναμεσα τους δυο παπακια. γινοταν κανα ιβεντ κατα κει; :eek:
Σε είδα ακριβώς από πάνω μου (για να μην βγω off-topic) να μην γνωρίζεις ένα από τα καλύτερα μοτοσυκλετιστικά event στη χώρα μας...
36 ώρες μοτοσυκλέτας, πήρα τη δόση μου πέρσι, φέτος δεν το ευνόησαν οι συνθήκες...Ελπίζω του χρόνου...
:beer:
zentakiasSF
17/05/2014, 00:02
Σε είδα μαλάκω, να έχεις πάρει αγκαλιά το τιμόνι, να μην βλέπεις την τύφλα σου στα 10 μέτρα, και να έχεις κλείσει μια ολόκληρη λωρίδα στην ιερά οδο για να στρίψεις αριστερά στο αντίθετο ρεύμα. ΒΛΗΜΑ!!
Κριμα που δεν σου μιλησα περισσοτερο αλλα ειχα αργησει στο ραντεβου με τα φιλαρακια....
Δεν το ανοιγα πολυ διοτι ακομα το στρωνω...αλλα με εχει τρελανει ο ηχος του...
Την αλλη φορα παρεα!!
Όνομα: IMG_20140511_101433.jpg Προβολές: 256 Μέγεθος: 62,6 KB
Εδω με τα φιλαρακια της.
Σε είδα και εγώ σήμερα το μεσημέρι, λευκό CBX, να ξεκουράζεστε στο "εργαστήρι" του Πέτρου, με τις φίλες σου (CB450, CB550 Four, CB750?, XS650...)
Κουκλάρες..........:a20:
SHOOTER045
17/05/2014, 22:25
Σε είδα πριν λίγο Θωμά και είπαμε πέντε κουβέντες
Επιφυλάσσομαι για όταν έρθω Βέροια
Να σαι καλά φιλαράκι
SHOOTER045
18/05/2014, 13:29
Σε είδα και σένα νωριτερα με το 12αρι triumph δικαβαλο μαζί με συνεπιβάτη με ροζ κρανακι
Μπλε μαύρος ο τίγρης
Πολύ γαμάτο μηχανάκι
Πάω να παίξω Τζόκερ...
KostRider
18/05/2014, 22:53
σε είδα φίλε με το μίκρα να με ρωτάς στο φανάρι,αν έχει πολύ θόρυβο το κράνος..μηχανόβιος σε κουτί..καλούς δρόμους να έχεις..:beer:
George_Sp
18/05/2014, 23:01
Σε είδα στην Αλεξάνδρας να γράφεις στο κινητό και να πηγαίνεις 8άρια επειδή τα μάτια σου δεν ήταν στο δρόμο. Στο φανάρι σου κανα παρατήρηση και μου πούλησες τσαμπουκά. Δεν έμεινες όμως εκεί και με απείλησες οτι θα πάρεις την πινακίδα της μηχανής και θα με κανονίσεις γιατί δε ξέρω με ποιον τα βάζω.
Έκατσα πίσω σου και πήρα και το δικό σου νούμερο στο επόμενο φανάρι και σου κανα νόημα οτι σε είδα και σε σημείωσα επίσης. Ξανάρθες δίπλα μου με τσαμπουκά οτι η πινακίδα δεν ισχύει και οτι θα με κανονίσεις που χώνομαι σε ξένα χωράφια.
Έφυγε και μια καταγγελία επώνυμη στο 100 με την πινακίδα σου πριν από λίγο και ειδοποιήθηκαν επίσης και μερικά παιδιά της Ζ που βρήκα παρακάτω γιατί σε είδα που έστριψες. Εύχομαι να σου κόψουν το κώλο και να τύχει να κάνεις τη λάθος κίνηση τώρα που έχω τα στοιχεία σου και σε φωτογράφισα εύκολα σα φάτσα όπως ήσουν.
Θα σε ξαναπετύχω άραγε;
mikRRopixel
19/05/2014, 09:49
Σας είδα χθες μεσημεράκι στην παλιά εθνική προς Θήβα (εμείς πηγαίναμε-εσείς επιστρέφατε), μεγάλο μοτοπαρεάκι και χαιρετηθήκαμε με όλους! :)
Σε είδα πάνω στο Ταύγετο σε στροφιλίκια απο Σπάρτη προς Καλαμάτα με το Σι μπι αρ σου δικάβαλο να διορθώνεις την γραμμή σου γιατι δεν περίμενες οτι θα περνάω με το κουτί μου. Σε ζήλεψα, καλούς δρόμους να έχεις..
argy_kap
19/05/2014, 10:18
Σας είδα, BMW 1200 και ένα σκούτερ....γυρνούσατε απο Αφησσο προς Βόλο με χρωματιστό γυαλί ηλίου, μαλλί πένα, τα γκομενάκια πίσω....Η κόρη μου με ρώτησε γιατί οι χαζούλιδες δεν φοράνε κράνος μπαμπά και η μόνη απάντηση που μου ήρθε είναι οτι "αγάπη μου δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι μυαλό"....
Έτυχε και σταματήσαμε μαζί για σουβλάκια, σας χάζευα στο διπλανό τραπέζι, δεν είσασταν πάνω απο 22-23 και σκεφτόμουνα πόσο κρίμα θα ήταν τα μούτρα σας τριμμένα στην άσφαλτο, τα πόδια σπασμένα....κλπ κλπ....
Τι να πεις....καλοκαίριαζει.....
PetranGR
19/05/2014, 10:51
σε είδα με το kawasaki zx6r σε άσπρο χρώμα με shoei και ασημένια ζελατίνα έξω απο τα πανεπηστήμια στην Σαλόνικα,χαιρετηθήκαμε :) Καλούς δρόμους να έχεις.
Θα παρακαλέσω για μία ακόμα φορά να μην σχολιάζετε εδώ μέσα. Αν θέλετε να πείτε κάτι σε κάποιον που έβαλε ένα ποστ εδώ μέσα, στείλτε του ΠΜ, κάντε Vroom και γράψτε εκεί κλπ κλπ.
Επισης, προσέξτε και με τις υποδείξεις μεταξύ σας. Ενοχλούν.
Over and out.
xaotikos
19/05/2014, 12:07
Σας είδα στη νέα μάκρη ξεκράνωτους με ται γκομενέται ή μη, κυρίως ss και tdm να βολτάρετε πάνω κάτω. Άτιμο πουλ μουρ...
roukos_x
19/05/2014, 16:43
σε ειδα φιλαρακι με το παπι που μου εκανες νοημα αν ειμαι καλα!!! καλα ημουν κ σου εκανα νοημα!!!
σε ειδα κ εσενα καλε ανθρωπε με το cross που σταματησες κ ενδιαφερθηκες!!!
Να'στε κ οι δυο καλα, οπου κ αν ειστε!!!
Αναμεσα σε τοσους εκατονταδες περαστικους οπου οι 9.5 στους 10 ηταν ΤΟΣΟ τραγικοι..εσεις ξεχωρισατε!
ευχαριστω κ παλι!
(εθνικη οδος, λιγο πιο πανω απο την εξοδο της μεταμορφωσης, σημερα το μεσημερι)
KostRider
19/05/2014, 20:28
σε είδα πιτσιρικά με το ποδήλατο,παρ'ολίγον να πεταχτείς,εάν δεν σου έκανα σινιάλο και κόρνα σε σκοτεινό σημείο σε λεωφόρο..
Σε ειδα φιλε με το ΚΖ1300, τσιλικο σαν να βγηκε σημερα απο τη φαμπρικα.
Ολα γνησια και γυαλιστερα πανω του.
Μιλησαμε, το εχεις απο το '82 απ'οτι μου ειπες και το κυκλοφορεις ολα αυτα τα χρονια (8 στους 12 μηνες).
Παντα καλα και παντα ορθιος.
Σε είδα σκληροτράχηλο αγόρι και κατάλαβα αμέσως από που βγαίνει το όνομά σου..
http://www.youtube.com/watch?v=nFMwy5i3xx8
Σε είδα;;; Bonnie μετά συνοδείας γνωστού κόκκινου Ducati :D στην Κατεχάκη Κυριακή βράδυ;.;.;. Το κόψατε από Αττική μάλλον μετά...
Καλούς δρόμους να έχετε
:beer::beer:
Billymuse
20/05/2014, 13:59
Σε είδα σήμερα κατα τις 6:30 Πολωνή Μιλφάρα να παίρνεις παραμάζεμα 2 παρκαρισμένα μηχανάκια και μετά να σκας πάνω στο βανάκι μου
και στο καπάκι να χάνεις τις αισθήσεις σου..φυσικά ήσουν ντίρλα και σε πήρε το εκαβ και εγώ να έχω ενα σπασμένο προφυλακτήρα και
τη πίσω πόρτα να μην ανοίγει πια...τέσπα εύχομαι να μην χτύπησες αλλα και να μην οδηγήσεις ποτέ ξανά μεθυσμένη...
P.S ευτηχώς δε χτύπησα ούτε εγώ ουτε ο συνοδηγός μου ουτε κάποιος άλλος άνθρωπος..
316449
Σας είδα ποδηλάτισσες του τρόμου να σφάζετε κόκκινο και ν' αγκαλιαζόμαστε. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, ανταλλαγές τηλεφώνων και τα "με συγχωρείς" κλπ μαλακίες, ανεβήκατε στα ποδήλατα και την κάνατε σιγά σιγά.
Χάζεψε το πανελλήνιο λέμε με τα κωωωλαααν σας :eek::faint::faint:
Ο vaska μετά φαρμακείο για 316520
Το μεσημέρι θα πάρω τηλ να μάθω για την πολύτιμη υγεία σας και ιδιαιτέρως για την δικιά σου μελαχρινή Άρτεμις.
Ρε τι τραβάω γέρος άνθρωπος.
maim2004
21/05/2014, 10:22
Απογευματάκι χθές απο Λούτσα προς ραφήνα σε είδα παιχταρα να ζεσταινεις τα λάστιχα στο 1000αρι fireblade. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος!!
σε ειδα παπου να ξεπαρκαρεις χωρις να κοιτας. αν δε σου κορναρα δε ειχαμε αγκαλιαστει, ας ειναι καλα και το abs γτι στο σαπουνοδρομο δε θα σταματουσα ευκολα μονος
Σε είδα κορίτσαρε με το street triple το πρωί Κηφισίας και Αλεξάνδρας και σε χάρηκα, αν και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι έκανες στην άκρη στη διήθηση να περάσουν τα υπόλοιπα μηχανάκια...Ανήκουστο στις μέρες μας!
Σας βλέπω κάθε μέρα και εσάς τους υπόλοιπους τώρα που καλοκαίριασε και έχετε βγεί σαν τα σαλιγκάρια...ΦΥΣΙΚΑ ακράνωτοι, με σαγιονάρα- χωρίς σαγιονάρα- να καπνίζετε-μιλάτε στο κινητό-ξύνετε τη μύτη σας-κοιτάζεστε στον καθρέφτη-γενικώς να κάνετε οποια μ....κία σας κατέβει στο κεφάλι...συνήθως με συνοδεία 20 μηχανάκια από πίσω σας στην κίνηση και εσείς...πεεεέρα βρέχει.
Ο ενοχλητικός που κορνάρει με το ΚΤΜ.
Βλέπω καθημερινά οτι ο μόνος λόγος που αγοράζει κανείς ανοιγόμενο κράνος είναι για να καπνίζει ακόμα και καβάλα...Τέτοια χαρμάνα ρε παίδες;;; :smokin:
KostasV2
21/05/2014, 19:00
Σε βλέπω καραγκιόζη με το Vstrom και τα σινιέ ρουχαλάκια (κράνος, μποφάν κλπ. σου είναι άγνωστες λέξεις) σχεδόν κάθε πρωί στα Δειλινά να πηγαίνεις αγέρωχος. Σήμερα σε είδα να κάνεις μπροστά μου μια πολύ κακοϋπολογισμένη σφήνα, που αν δεν έκοβα θα έμπαινες μέσα από το παρμπρίζ του Mazda, και όταν σου έκανα νόημα "που πας;" σε είδα να με κοιτάζεις και περιφρονητικά... Την επόμενη φορά, δε θα κόψω, παλιομαλάκα.
Σας είδα σήμερα στο Κιάτο όλους ακράνοτους!!!! Πού πάτε ρε ζαγάρια!?!?!?!?Και όχι τίποτα άλλο αλλά με κοιτούσατε σαν να κατέβηκα από τον Άρη επιδή φόραγα όλο το σετ( κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες ,γάντια)
Καλά ρε παλικάρι με το TDM...εθνική Πατρών -Αθηνών ακράνοτος και με 160-170 με ακολουθούσες... πρέπει να γέμησε η μούρη σου μυγάκια και σκατόνερα... δεν σε χάλασε!!!!!
Σε είδα σήμερα στο Γ νεκροταφείο, ανάμεσα στους τάφους με το R1 και την ξανθιά σου κούκλα, ακράνωτοι και οι δύο... Ποιόν φίλο σας κλαίγατε άραγε, και ποιός θα σας κλαίει κάποια μέρα και εσάς;
Μα τη Μπαναΐα έχετε χαζέψει τελείως λέμε καράβλαχοι από του Μίχα και την Τσαπουρνιά, παλιοταγάρια που πουλήσατε τα γίδια και πήρατε adv 1200 με ένα σκασμό προβόλια και ήρθατε στην Πάτρα να κάνετε την adv βόλτα σας.
Οκ παλιομ@λ@κ@?? Νταξ?? Ήπιαμε τον καφέ και βουρ πίσω για Βλασία κι ας ξεστραβώνουμε όλον τον κόσμο???
Τι να πω ρπμ, από τότε που η Αγ. Νικολάου και η Κορίνθου θεωρήθηκαν αντβέντσουρ διαδρομές, περιμένω να δω και τα φορτηγά υποστήριξης.
Ήμαρτον, κάθε χρόνο τα ίδια με το που καλοκαιριάζει όλοι έξω και όπως να ΄ναι.
Σε είδα με το Tuono ξεκρανωτο να κανεις το σταυρό σου εξω απο την εκκλησία. Δε βάζεις κάνα κρανακι καλυτερα;;;Λέω γω τώρα μια μαλακια
Σας βλεπω καθε μερα στα κουτια σας με το κινητο κολλημενο στο αυτι, να κανετε οοτι μαλ@κια σας ερθει......:confused:
Ποτε θα ανοιξω καμια πορτα και θα ψαχνετε για κινητο, δεν ξερω...:rolleyes:
GIXXERAKIAS
22/05/2014, 11:48
Σε είδα μεσήλικα από μακρυά να έρχεσαι αργά και σταθερά με το χρέπι παπί σου στον Κηφισσό,καθώς γύρισα να κοιτάξω αν έρχεται κάποιος να προσπεράσω φορτηγό,μόλις ανάβω φλάς να βγώ ακούω από μακρυά κόρνα (σκέφτομαι μλκία έκανα δέν είδα κάποιον) και περιμένω....με περνάς αργά και σταθερά με +5-10 χιλ από εμένα (60 πήγαινα μόλις κόλλησα στο φορτηγό) ουρλιάζοντας με κινήσεις των χεριών και δέν δίνω σημασία.
Κάθομαι πίσω σου λοιπόν και συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο σε όλους,κορνάρεις συνεχόμενα χωρίς λόγο (όλα στο μυαλό είναι τελικά) και κοιτάς συνέχεια πίσω σου που με έχεις σταμπάρει ότι είμαι πίσω σου πλέον....έχεις αρχίσει και πάς αργά στην μεσαία λωρίδα και στην αριστερή περνάνε με όλα...ξεκινάω να σε περάσω από δεξιά έχοντας τσεκάρει το ελεύθερο και με κοιτάς στραβωμένος και κορνάρεις πάλι.
Μία κίνηση ήταν...έφαγες μιά βασιλική όλη δική σου και απλά έφυγα χωρίς να θέλω να σχοληθώ γιατί ευτυχώς είχα δουλειά.....
taisteal
22/05/2014, 13:29
Σε ειδα πριν λιγο στο δρομο να χτυπας το παιδι σου με συνδρομο νταουν...
Αναγκαστηκα να σου ζητησω τον λογο..
Γαμω την κοινωνια μας ολη γαμω..
Σε βλέπω 2 μέρες τώρα να γυρνάς στην γειτονιά με το κωλοTDM σου με τις σκατοακράποβιτς και να μας τα κάνεις τσουρέκια με το μπρίκι κάθε τρείς και λίγο!
gior-gos
22/05/2014, 18:57
Πρωτα σε ακουσα και μετα σε ειδα Συνάδελφε να περνας στις 18:30 μπροστα απο το Καλλιμάρμαρο :winka:
theofilos888
22/05/2014, 21:18
Πρωτα σε ακουσα και μετα σε ειδα Συνάδελφε να περνας στις 18:30 μπροστα απο το Καλλιμάρμαρο :winka:
Δε σε ειδα..... κριμα.... λαιμο πηγαινα για αραγμα στη θαλασσα.....
theofilos888
22/05/2014, 21:28
Παρεπιπτοντως σε ειδα ducati desmosedicci στην παραλιακη με διπλωμενη πινακιδα. Ετσι να τα κυκλοφορατε....
Σε ειδα και σενα π....γερε με το τ50 να με κλεινεις πανω στο τρολλευ στην πατησιων. Δε θα σχολιασω.....
Σε ειδα ξάπλα στην Κηφισιας, στο ύψος του φάρου Ψυχικού, μπρουμυτα, με αίματα στο κεφάλι και αναίσθητο. Είχαν σταματήσει την κυκλοφορία άλλοι δικυκλιστές και έψαχναν για γιατρό..
Κράνος δεν ειδα γύρω και απο τα αίματα στο κεφαλι και την στάση του σώματος σου υποθέτω πως δεν φορουσες, ελπίζω να την γλυτωσεις και πλεον να φοράς..
Αδέρφια κράνος, κριμα να χάνονται άνθρωποι αναίτια..
skylaros
23/05/2014, 01:43
Σε είδα και να μη σε ξαναδώ καλύτερα για κάθε κόκκαλο που έχεις πάνω σου, κρίμα τα παντελόνια σου και τη μηχανή που καβαλάς ...
Σε βλεπω καθε μερα να μας γραφεις στ'αρχιδια σου παιδακια μπαμπαδες και να περνας με το ντερο σου απο την πεζογεφυρα αερατος.
Σημερα σε πετυχα να το σπρωχνεις φορτομενο με πορτοκαλια και να κοβεις την Λεωφορο καθετα αγνοοντας για ακομα μια φορα τους διερχομενους.
:moutza:
Σε ειδα ξάπλα στην Κηφισιας, στο ύψος του φάρου Ψυχικού, μπρουμυτα, με αίματα στο κεφάλι και αναίσθητο. Είχαν σταματήσει την κυκλοφορία άλλοι δικυκλιστές και έψαχναν για γιατρό..
Κράνος δεν ειδα γύρω και απο τα αίματα στο κεφαλι και την στάση του σώματος σου υποθέτω πως δεν φορουσες, ελπίζω να την γλυτωσεις και πλεον να φοράς..
Αδέρφια κράνος, κριμα να χάνονται άνθρωποι αναίτια..
Οδηγος παπιου γιαμαχα κρυπτον μπλε του 2000.
Την εφαγε απο πισω απο οδηγο ερυθρου Scoupe του 1995....
Μαλλον πολυ ασχημα ο φιλος....ελπιζω να ζησει....
Προσοχη και κρανος παιδια...εδω και 10 μερες που ζεστανε 9 στους 10 πατε ακρανωτοι!!!
roukos_x
23/05/2014, 16:34
Σε ειδα ασημι αγροτικο,πριν 5 λεπτα στην πλατεια της δροσιας να στριβεις προς Ανοιξη. Με την θαλασσι,σκουριασμενη αρχαιολογια φορτωμενη στην καροτσα! Ελπιζω να την πηγαινετε για ανακατασκευη κ οχι για πεταμα...
amyroukai
23/05/2014, 18:23
Σε είδα με τη μπετονιερα να βαρας το κοκκινο και να σε βαραει το κάρμα μ' ενα σκασμενο λάστιχο...
Σας βλέπω που με κοιτατε σαν το Άλιεν γιατί φοραω κράνος μπουφάν κλπ.
Για κουτακηδες (εκ του κουτού και όχι του κουτιού φίλε με την μυρωδατη φουλβια) που λαλησατε με τον ήλιο και κάνετε Ο'ΤΙ λαλακια δεν βάζει ο νους... Ελεηcον και μακάρι cωcον ημαc και καλά μυαλά...
macdeath_s
23/05/2014, 22:25
Σε είδα σήμερα στην Πειραιώς, ανηφορίζοντας προς Αθήνα, λίγο πριν την Πέτρου Ράλλη. Ξάπλα η μηχανή, κλειστός ο δρόμος αλλά είχες τις αισθήσεις σου κανονικά και μιλούσες. Αίματα τπτ οπότε ελπίζω να σαι καλά.