View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Σας είδα ρε καριόληδες με το golf gti και το cupra σήμερα στις 6 το απογευμα στον περιφεριακό Υμμητού λίγο πριν το φανάρι για Καισαριανή να με περνάτε φίλερ για να κάνετε την κόντρα σας ενώ πήγαινα με πάνω απο 150... στο φανάρι δεν ήσουν τόσο μάγκας έτσι;
Σάββατο απόγευμα, κάπου στη Λεπτοκαρυά - τον χάρηκα τον τύπο ....
Σε είδα με το Samurai "jeep" και ακόμα πονάνε τα μάτια μου.
Πίσω άξονας από Βιτάρα (?) να περισσεύει αριστερά και δεξιά και για να μην βρίσκει, ελατήρια στο Θεό, τύπου monster truck.
Σαν να μην έφτανε αυτό, είχες και τις ζάντες βιδωμένες το μέσα έξω, για να γίνεται πιο αστείο το θέαμα λόγω του offset.
Το σκεφτόσουν καιρό; :cry:
pipe_smoker
12/07/2013, 16:20
Σας ειδα ΖΩΑ σημερα κατα τις 4 το μεσημερι, ο ενας με το φορτηγο κι ο αλλος με μια πρασινη μαλακια (peugeot νομιζω) να εχετε κλεισει μεσαια και δεξια λωριδα στη βουλιαγμενης στο ρευμα προς γλυφαδα στο υψος του πρακτικερ, για να τσακωθειτε.:moutza:
Ο δε φορτηγατζης, οταν αποφασισε να ληξει τον καυγα εκοψε αερα πατερα να πιασει τερμα αριστερη για να στριψει, αλλα μαλλον κατι χοντρο πηρε το αφτι του που θα του πεταξε ο αλλος, και ξανακοψε ολο δεξια (σλαλομ φαση) για να ξαναπαει διπλα του να συνεχισουνε.
Ολα αυτα αφου ειχε αναψει το φαναρι της Αλιμου κι ερχονταν οχηματα με οσα απο πισω (εμου συμπεριλαμβανομενου).
Ευτυχως βρηκα κενο (μικρο) και περασα γιατι θα ειχα γινει χαλκομανια πανω στο φορτηγατζη την ωρα που εκανε το σλαλομ.
Ελπιζω να συνεχισατε τον καυγα και να βρεθηκε καποιος που να μην αντεξε και να σας βουτηξε και τους δυο και να σας πλακωσε στο ξυλο.
Σε είδα στο Κηφισό σε ΤΔΜ με εξατμίσεις και χωρίς κράνος, πήγαινες γύρω στα 110 χλμ/ώρα και μιλούσες στο κινητό....Άκουγες τίποτα ρε φίλε;
Kostas2B
12/07/2013, 20:50
Πίσω άξονας από Βιτάρα (?) να περισσεύει αριστερά και δεξιά και για να μην βρίσκει, ελατήρια στο Θεό, τύπου monster truck.
Σαν να μην έφτανε αυτό, είχες και τις ζάντες βιδωμένες το μέσα έξω, για να γίνεται πιο αστείο το θέαμα λόγω του offset.
Το σκεφτόσουν καιρό; :cry:
Θυμασαι χρωμα? Που τον ειδες?
Το σκεφτόσουν καιρό; :cry: δεν ειναι καγκουρια! ειναι στησιμο για αγωνες trial..
δεν ειναι καγκουρια! ειναι στησιμο για αγωνες trial..
Ok! Πάντως στο δρόμο ήταν αστείο και επικίνδυνο.
akis_trevor
12/07/2013, 23:00
ειδα σημερα σε σκουτερ πεζο νομιζω,τετραμελη οικογενεια με την σειρα απο μπροστα:κοριτσακι(4-5 χρονων)πατΤΕΡΑΣ(να μιλαει στο κινητο)αγορακι (2-3 χρονων)"μανα"να αγναντευει τα τοπια γυρω γυρω!αντε στο διαολο πια ανθρωποειδη!
SHOOTER045
12/07/2013, 23:26
αυτο δεν ηταν τιποτα
ειδα πατερα με σκουτερ να κραταει κοριτσακι 4-5 ετων με το ενα χερι εξω απ το μηχανακι
ενω μπροστα του ειχε ενα κιβωτιο και στα ποδια ναυλον σακουλες με ψωνια
αρε π@@τανα προνοια
Σας είδα τον ένα με το Octavia turborskobressorklainmine και τον φίλο σου με το HD VRod :uplate: να θέλετε παιχνίδια στα φανάρια της παραλιακής. :moutza:
Σε είδα στο Ψυχικό κατά τις 2 το πρωί με το όμορφο ΧΤ600 benetton να τραβάς όμορφες σούζες. :a013:
AUFGEBRACHT
13/07/2013, 14:02
Σε είδα με το TA700 στο δρόμο προς Καρδαμύλη φορτωμένο με μπαγκάζια, τη γυναίκα, με κράνος και... μακρυμάνικο πουκάμισο από πάνω :confused:
AristidisZ
13/07/2013, 14:06
Σε είδα με το multistrada σήμερα από Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι Καλλιρόης
Κράνος, μπουφάν, γάντια, μποτάκια και σε παραδέχτηκα, καλούς δρόμους να χεις !
σε ειδα χθες το βραδυ δικαβαλο με το ΤΔΜ στην "καινουργια" θηβων να ανοιγεις και να το ψιλοσηκωνεις οταν σε προσπερνουσαμε με 60 χλμ ενω εσυ ως τοτε πηγαινες με 20χλμ και τα ελεγες με τον φιλο σου με την μπανιερα .. χαθηκες μεσα στην νυχτα απο την απιστευτη ταχυτητα που ανεπτυξε το Αργαλειο σου .. κριμα και ηθελα να σΕ πω ενα ευχαριστω που μας εκανες και λιωσαμε στο γελιο για την επομενη ωρα ..
να σαι καλα :bawl: :wave2:
KostasV2
14/07/2013, 11:53
Σε είδα σωσία του Crutchlow (!) να παίζεις κιθάρα στον Οντά (Ηράκλειο). :D
Έπαιζες και ωραία, οπότε πάρε και μια :beer:
karellen
14/07/2013, 12:17
Σε είδα με το TA700 στο δρόμο προς Καρδαμύλη φορτωμένο με μπαγκάζια, τη γυναίκα, με κράνος και... μακρυμάνικο πουκάμισο από πάνω :confused:
Σε είδα Γιώργο AUBREFAHT (:mad::mad::a37::a37:) με την όμορφη οικογένειά σου στην Καλαμάτα αλλά μόνο για μια ώρα.
Δεν προλάβαμε να πάμε και για κανένα μεζέ.
ΥΓ.ρε συ έφυγες και δε σου έδωσα ένα μπουκάλι κρασί ρε γμτ.:sad:
AUFGEBRACHT
14/07/2013, 12:30
Σε είδα Γιώργο AUBREFAHT (:mad::mad::a37::a37:) με την όμορφη οικογένειά σου στην Καλαμάτα αλλά μόνο για μια ώρα.
Δεν προλάβαμε να πάμε και για κανένα μεζέ.
ΥΓ.ρε συ έφυγες και δε σου έδωσα ένα μπουκάλι κρασί ρε γμτ.:sad:
Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα έστω και για λίγο... ο μεζές την επόμενη φορά που θα έρθω δίτροχος :wave2:
bikgolf3
14/07/2013, 12:35
Σε είδα Ελίνα στο Γαζι να σκοτώνεις ολοκοκκινο φανάρι (ξέρεις...απ'αυτα που είναι για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας...)
Και δεν φτανει αυτό...κοιτούσες και το κινητό...
Αχ...γιατί ρε Ελίνα...γιατί...;;;
Kostas2B
14/07/2013, 20:41
Σας ειδα σημερα ενα Tuono και ενα Suzuki που εμοιαζε με Tuono,στην αρχη νομιζα οτι και αυτο ηταν Aprilia,να με περνατε στη γεφυρα της Ελευσινας λιγο παραπανω απο σβελτα και ενω ειχε αρκετη κινηση, φουλ προβλεπομενοι και οι δυο με τα δερματινα σας. Στη γεφυρα του Ασπροπυργου, 5 λεπτα αργοτερα ειδα κινηση, το Suzuki στην ακρη με σπασμενα πλαστικα, στραβωμενα καλαμια και τον μπροστινο τροχο...πουθενα!
Το ασθενοφορο ηταν εκει,ελπιζω να σε εσωσε ο εξοπλισμος σου!
Σε είδα με μια ασημένια Tdm που σταμάτησα με το αμάξι για βενζίνη λίγο πριν τη Γλυφάδα...Θέε μου ήσουν κούκλος!:P:P:P
Μάλλον μόνο όσοι έχουν Tdm!:P
και οι κουκλοι που θα πανε να παρουνε! :p
σας ειδα χθες το βραδυ στις 2 και κατι να κανετε τζοκινγκ ΜΕΣΑ στο ποταμι αναμεσα μοσχατο καλλιθεα. και σταματησα και ετριβα τα ματια μου
σε ειδα στην αρχη να κρατας το τιμονι μετα να καθεσε στη σελα μετα να ανοιγοκλεινεις κουμπακια , να αλλαζεις θεση στο καθρευτη και ολα αυτα μιλωντας στο κινητο...πανω στο παρκαρισμενο μηχανακι μου. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ!
jorge's garage
15/07/2013, 02:28
Σε ειχα δει πριν αρκετο καιρο στο yabanaki να προχωρας με κρανος πιασαμε για λιγο την κουβεντα κ ησοθυν πολυ χαρουμενη για το ninja 250 που πηρες καθως κ για το scorpion κρανος, νομιζω πως σε ξαναειδα σημερα στο ιδιο μερος αλλα δεν ημουν σιγουρος κ ετσι δεν μιλησα.... Καλους και ομορφους δρομους να εχεις...
Αααααα σε λενε ευη :p μηπως εχεις καμια σχεση με την εδω?
DimChios
15/07/2013, 09:33
χτες κατα τις 8 το βραδυ... εξω απ την ΕΡΤ... καπνους εβλεπα απο μακρια... οσο πλησιαζα εξασθενουσαν μιας και η φωτια σβηστηκε λιγο πριν. Παλληκαρι στο εδαφος να φωναζει, ανασκελα με κρανος jet στο κεφαλι...αλλο εξοπλισμο δεν ειδα.
Αυτοκίνητο εντελως καθετα στη Μεσογειον εντος ρευματος και η τσοπερ (magna??) καρφωμενη λιγο μπροστα απο την πορτα του οδηγου!!
Δε μπορεσα να σταματησω, αρκετα ολοι οι οδηγοι των αυτοκινητων ειχαν δημιουργησει μποτιλιαρισμα
Ασθενοφορο ή περιπολικο δεν ειχε φτασει ακομα παρ οτι 3 ζηταδες ειχαν σταματησει παπακι 70 μετρα πριν και του εκαναν ελεγχο
Ελπιζω να ειναι περαστικα φιλε!
Επειδη εκει δεν εχει διασταυρωση αλλα λογω νησιδας... παιζει ο μλκας με το κουτι να εφυγε απο τη δεξια λωριδα να χωθει για να κανει αναστροφη! Δε το εξηγω αλλιως. αν ειδε καποιος κατι...
σε ειδα φτανοντας στο φαναρι στη θηβων με μπελογιαννη την παρασκευη το μεσημερι να σουταρεις το σκουπιδι σου απο το παραθυρο μπαρμπα.
σταματησα διπλα σου, κολησα τη μουρη μου στο ανοιχτο σου παραθυρο και σου το επεστρεψα λεγοντας σου οτι ''αυτο σου πεσε''. η γυναικα σου με το σπασμενο χερι δεν μιλησε, κι εσυ σαστισμενος με κοιταξες και ψελισες ενα ''ευχαριστω''.
ευχομαι να πηρες μαθηματακι.
PortisHead
15/07/2013, 10:54
σε ειδα φτανοντας στο φαναρι στη θηβων με μπελογιαννη την παρασκευη το μεσημερι να σουταρεις το σκουπιδι σου απο το παραθυρο μπαρμπα.
σταματησα διπλα σου, κολησα τη μουρη μου στο ανοιχτο σου παραθυρο και σου το επεστρεψα λεγοντας σου οτι ''αυτο σου πεσε''. η γυναικα σου με το σπασμενο χερι δεν μιλησε, κι εσυ σαστισμενος με κοιταξες και ψελισες ενα ''ευχαριστω''.
Ειδα κι εγω αντιστοιχο σκηνικο στο Μενιδι , με 4 ρωσσοποντιους στριμωγμενοι μεσα σε ενα Lada,
να εκσφενδονιζουν 2 πλαστικα φραπεδοποτηρα στη μεση του δρομου , ουτε καν στην ακρη.
Θεώρησα φρόνιμο και καλο για την υγεια μου να μην κανω οτι εκανε ο Trooper :rolleyes:
Το κάνω μόνιμα στην Πάτρα όποτε βλέπω κάποιον να πετάει σκουπίδια έξω από το παράθυρο. Η Χρύσα μου λέει ότι κάποια μέρα θα τις μαζέψω. Παίζει και αυτό το σενάριο αλλά μου αρέσει πολύ το ύφος τους όταν τους επιστρέφω τα σκουπίδια τους.
+1200 Τρούπη
:beer:
Σε ειχα δει πριν αρκετο καιρο στο yabanaki να προχωρας με κρανος πιασαμε για λιγο την κουβεντα κ ησοθυν πολυ χαρουμενη για
Αααααα σε λενε ευη :p μηπως εχεις καμια σχεση με την εδω?
Οχι :beer:
Mας είδα στην Ηλιουπόλεως το Σάββατο, στο φανάρι στο 1ο νεκροταφείο...
CBR125R
CBR400RR
CBR600F3
CBR954RR
τα 1000 έλλειπαν και τα καινουργια τα 250... :bawl:
spyrakos35
15/07/2013, 14:47
σε είδα μιλφάρα με ύφος "σας γαμάω όλες με την ομορφάδα μου" (που δεν την είχες), τα μπούτια όξω και την δωδεκάποντη πλατφόρμα μεσημεριάτικα στον πειραιά με το ασορτί με τα μαλλιά σου κίτρινο τζι ες 650....
καλό το μαλλί αλλά και κανα κρανακι εεεεε?
Σε είδα παχύδερμο το μεσημέρι του Σαββάτου να σε προσπερνώ με τ' αμάξι και να επιταγχύνεις με το δικό σου επιδεικτικά ενώ πλησιάζαμε σε αριστερή στροφή...Προτού βρεθώ δίπλα σου πήγαινες σαν την ωραία κοιμωμένη...
Όταν σου είπα τα γαλλικά μου από τον καθρέφτη μου έκανες νόημα να σταματήσω δεξιά...
Μην ανησυχείς και δεν θα χαθούμε, θα τα πούμε σύντομα μάνο α' μάνο...
skylaros
15/07/2013, 15:31
Έχει χαζέψει ο κόσμος έξω το νου σας, σε κάθε μέτρο κινδυνεύεις ... Σας βλέπω πέντε οχήματα να μποτιλιάρετε άδειο δρόμο, σας βλέπω να γράφετε στα @@ σας τον από πίσω και να πηγαίνετε επιδεικτικά αργά, σας βλέπω να ψάχνεστε για τσαμπουκάδες συνέχεια κλαρινόγαμπροι, σας βλέπω να σκίζετε το ένα φανάρι μετά το άλλο, τα στοπ οκ απλά διακοσμητικά, ζορίζομαι με διάφορα να έχεις και τον κάθε μλκ... Σε είδα και εσένα που σταμάτησες και μου είπες με ακολουθείς φίλε? ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΛΗΘΕΙΑ? ελπίζω να είδες ντελιβερά πόσο φτηνά τη γλίτωσες από τον παππού στο στοπ πέρασες στο εκατοστό πραγματικά και με πολλά, δε γύρισες να κοιτάξεις καν πίσω και αμφιβάλω αν κατάλαβες πόσο κοντά ήταν ,,, όταν το κατάλαβε τράβαγε τα μαλλιά του ...
taisteal
15/07/2013, 18:33
σε ειδα χθες τη νυχτα πανω στη γεφυρα ριου-αντιρριου να με προσπερνας με 1000000....:priest:
bikgolf3
16/07/2013, 21:31
Σε βλέπω εδώ και 4-5 μέρες Z 750 παρατημενο στην εθνικη,πάνω από το Γιοφυρο...
Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο λόγος....
Σε ειδα παπου με το MERCEDES σου να μου κοβεις το δρομο στην τρυπα στη Μαλακασα ......και οταν ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ μου ειπες οτι ειχες σκοτοδινη ......
Αν σε πιανουν σκοτοδινες να μην οδηγας κ@#$λη , δεν εχω σκοπο να τα αφησω ορφανα!!!!!!!!!
spyrakos35
16/07/2013, 22:16
σε είδα και μιλήσαμε ψηλόλιγνη κοπελιά με τα κοτσίδια και το 675 να παλεύεις να βρεις να παρκαρεις στον φλοίσβο....
καλούς δρόμους να έχεις.....
Σε ειδα πανηλιθιε μαλακα ντελιβερα να τρεχεις με το ασημι ινοβα για να προλαβεις το φαναρι στη καθετη της μεσογειων στην εθνικη αμυνα και να μου μπαινεις σφηνα μενα που μολις το ειχα περασει .με τοση φορα που ερχοσουν και να στριβεις λες και μπαινεις με κτμ στη πλατεια στα μεγαρα.παρακατω ηρθα διπλα σου και σου λεω εισαι μαλακας ε?η δεν με ακουσες η εκανες οτι δε με ακουσες.αν διαβαζεις στο λεω και απο εδω οτι εισαι και μαλιστα μεγαλος.εαν δεν ειχες το μπουρι για να σε παρω χαμπαρι και να σε δω στο καθρεπτη το πιο πιθανο να σε εκλεινα και η θα με αγκαλιαζες η θα αγκαλιαζες τη νησιδα.ηλιθιε
HelenKoR
17/07/2013, 00:40
σε είδα και μιλήσαμε ψηλόλιγνη κοπελιά με τα κοτσίδια και το 675 να παλεύεις να βρεις να παρκαρεις στον φλοίσβο....
καλούς δρόμους να έχεις.....
:beer: και το πα στα παιδιά οτι yamaha πρέπει να έχεις!
καλούς δρόμους και καλές βόλτες με την φαμίλια! :beer:
jorge's garage
17/07/2013, 03:35
Σε ειδα ασημι station κουτι στην ποσειδωνος να με.προσπερνας με 1000 για να πιασεις το πορσε μπροστα αλλα τλκ επιασες τις μπαρες δεξια κ αριστερα παλι καλα σας ανοιξαν οι αεροσακοι κ γνκ γλιτωσατε χωρις γρατσουνια,αφου ειστεζωντανοι παλι καλα την επομενη προσοχη! Σε ειδα και εσενα με το fazer αγορινα που πηγαιναμε διπλα διπλα οταν εγινε το σκηνικο.....
παπατος, με ταττοο στο σβερκο κορωνα, αμανικο μαυρο μπλουζακι, σορτσακι, σαγιοναρα (1-4), μαλι πουλ μουρ και αφοτου με κοιταξες υποτιμιτικα, να μη σου σηκωνεται με τπτ (η σουζα)!!!! :lol::lol::lol:
δλδ ρε μεγαλε ειλικρινα τωρα, απο ολα τα σπερματοζωαρια εσυ ησουν το πιο γρηγορο? :lol::lol:
AristidisZ
17/07/2013, 13:44
Σας είδα το πρωί στην Ακτή Κονδύλη 2 αμεσοδρασίτικα περιπολικά και 8 μηχανές της ΔΙΑΣ, να κυνηγάτε και να σταματάτε ένα παλιό Νισσάν έξω από την ΕΤΕ
στο καπάκι ερχόταν ένα ακομη περιπολικό και άλλες 4 μηχανές της ΔΙΑΣ
30 άτομα για ένα αμάξι ρε παιδιά ;
μόλις διάβασα ότι ξαναπιάσαν τον lak (http://www.skai.gr/news/greece/article/237906/sunelifthi-xana-o-lakis-gavalas/) by the way :D
Επίσης σε είδα ταρίφα να μου κάνεις παράνομα αναστροφή από κόκκινο στη Πειραιώς ενώ κατέβαινα με 120 (ακούς pipe ; ), ευτυχώς τον είδα εγκαίρως και έκοψα δεξιά, τουλάχιστον είχε την ευθιξία να μου ζητήσει συγνώμη, αλλά να τη χέσω τη συγνώμη...
σε ειδα φιλε taxidriver στο φαναρι κατεχακη και κηφισιας να με ρωτας πως εβαψα τις εξατμισεις μου απο ανοξειδωτες σε μαυρες στο GS,αλλα αναψε φαναρι και δεν προλαβα να ολοκληρωσω την προταση μου,αν εισαι εδω ,πμ..
Theotrelos83
17/07/2013, 21:43
Σας είδα μαλακούληδες στο δρόμο Τρικάλων-Καλαμπάκας να κάνετε ζουζίτσες με τα GSXR και να πιάνετε 2 λωρίδες κυκλοφορίας μη αφήνοντάς με να περάσω.. δε σας χάλασε όμως που στις γραμμές του τραίνου σας πέρασα από πάνω και ψάχνατε από που σας ήρθε!!
σε ειδα μπαρμπα πρωι πρωι να περνας γιουργια την βουλιαγμενης καθετα πεζος. αλλα ρε παππου η ταχύτητα σου ηταν 10cm το λεπτο που πας ετσι ?? αμα θες να πεθάνεις κοψε το χαπι της πίεσης ειναι αναγκη να παρεις και αλλους στο λαιμο σου?
AUFGEBRACHT
20/07/2013, 18:09
Σε είδα πιτσιρικά με το ζελεδάτο μαλλί και τη γκόμενα από πίσω με το καγκούρικο παπί χωρίς πινακίδα να σφάζεις το κόκκινο στα φανάρια του Ισθμού. Γενικότερα εδώ και πάρα πολύ καιρό βλέπω μετά λύπης πως το 80% των ανάποδων και των παραβάσεων γίνονται από δίτροχα και δη σκούτερ και παπιά στην πλειοψηφία...
taisteal
20/07/2013, 18:11
σας ειδα ρε μουτρα με τα ντουκατια τα μουλτι σας και τα απριλια και αλλα πολλα μοτερια να γυρνατε απο Προυσσο σημερα...καλους δρομους...
parachuter
20/07/2013, 18:44
σας βλέπω όλους εσάς με τα 2τροχα σας να παρκάρεται κάθε φορά 5 πόντους μπρος και πίσω από τους προφυλακτήρες του κουτιού μου....κάποια στιγμή θα ρίξω κάποιο και θα ζητήστε και τα ρέστα...για ελάτε!!Έχε χάρη που σέβομαι τα μηχανάκια σας ...ΖΩΑ!!!!και μετά απορείτε....
AUFGEBRACHT
21/07/2013, 11:01
Δεν σε είδα πανίβλακα με το φαλλικό σύνδρομο και την απαστράπτουσα BMW Mκάτι να με προσπερνάς ξαφνικά και αντικανονικά κυριολεκτικά εκατοστά ξυστά μου, δεν ξέρω εάν είδες το κωλοδάχτυλο που σου έβγαλα, μετά όμως είδες σίγουρα τις διπλές μου εξατμίσεις για πολύ ώρα και δεν πρέπει να σε χάλασε που σε πήγαινα με 40χλμ μέχρι που μάλλον αγανάκτησες και στο πρώτο στενό έστριψες... :a021:
Σε είδα το πρωί γύρω στις 10 Αττική Οδό με το Στρώμα φορτωμένο,τριβαλιτσος πρόβλεπε.Κάλους δρόμους και πάντα όρθιος.
akis_trevor
21/07/2013, 22:13
2 μερες στην ζακυνθο ειδα το 99% των ντοπιων ακρανοβιτς,εγω με το sh του αδερφου μου κρανος γαντια μπουφαν να με κοιτανε σαν alien.τρομερη ορεινη διαδρομη προς την θεα του ναυαγιου(ακουτε ονοφαδες;),στον γυρισμο απο πατρων πυργου οι κουτακηδες να κανετε οτι μαλακια σας ερχοταν στο μυαλο,αφου την γλυτωσα παλι καλα.
το αποκορυφωμα,οταν εφευγε το καραβι απο ζαντε,σκασανε κανα 4 γουρουνες και 2 σκουτερ νοικιασμενα στο λιμανι,τα στησανε και κανανε κοντρα!!!τους εβλεπα καθως φευγαμε και γελαγα....οτι να ναι λεμε!
mitsos_chania
21/07/2013, 22:14
Σας ειδα με τα SS σας στο δρομο ρεθυμνο χανια ! ειχατε αραξει και στα 3κμ ηταν αλλο ενα και μαλλον τον ψαχνατε. Φουλ προβλεπε και ωραια μηχανακια ! Μπραβο σας !
parachuter
22/07/2013, 08:47
σας είδα μετά τα διόδια της γέφυρας του Ρίου να έχετε αράξει στην άκρη μάλλον για τσιγάρο...Τίγρης 955 και ΚΤΜ 990 Adv.....καλούς δρόμους!
spyrakos35
22/07/2013, 08:55
σε είδα να πηγαίνεις ανάποδα στην παραλιακή στο αριστερό ρεύμα για καμμια εκατοστή μέτρα.... :uplate:
βγήκες από το φανάρι του φαλήρου στον φλοίσβο και ήθελες να πας προς γλυφάδα..... γουατ δε φακ.....
γενικότερα.... σας βλέπω να κάνετε παπαριές ειδικά οι πιτσιρίκες τα βράδυα με τα αυτοκίνητα.... και να φανταστείτε οτι το παλεύω να μην είμαι προκατειλημμένος αλλά προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μου αποδειξετε οτι είμαι λάθος....
τι να πω ρπστμ.....
christof40
22/07/2013, 10:01
σε ειδα στην ουρα στην εφορια να κλανεις ασυστολα και να μας εχεις πεθανει στην βρωμα.
σε παρατηρηση που σου εκαναν,υποδειξες την γιαγιουλα που ηταν εμπρος σου:moutza:
σε ειδα εχθες το βραδυ κατα τις 10 .. κατεβαιναμε μαζι την βουλιαγμενης .εγω με την κυρα πισω και εσυ με το SD μονος ειχες ορεξη για παιχνιδια ..
κριμα .. αλλη φορα :beer::wave2:
parachuter
23/07/2013, 22:06
σε είδα φίλε έξω από το συνεργείο της ΚΤΜ με το τούμπανο SD σου..... τούμπανο,τούμπανο....κι όπως κατάλαβα σου έσβησε στη πίστα μετά από κάποιο γύρο......τουλάχιστον το ευχαριστιέσαι!!ωραίος!
Σε ειδα χοντρε και ασχημε να τρεχεις στη Θηβων στο υψος των McDonalds , να πιασεις το μικρο σκυλακι σου ...το οποιο προφανως δεν σε ακουγε και σε εγραφε στα @@ του.
Πηγε και κατουρησε στο διαχωριστικο κρασπεδο και βγηκε ξαφνικα στο ρευμα προς Αιγαλεω.
Το παρεσυρε ενα σκουτερ αν ειδα καλα...
Ρε γ@μ@μ@νε παλιοχοντρε...περα απο το ακημενο το σκυλακι που δεν ξερω αν την εβγαλε καθαρη...αν το σκουτερ επεφτε και επερνε μαζι του τους επιβαινοντες θα ηταν εξ αμελειας το εγκλημα σου;;;
Ελπιζω να μην επεσε ο οδηγος του σκουτερ.
Ελπιζω να χτυπησε απλα και το σκυλακι και να εζησε.
Αν ξερει καποιος τι εγινε ας στειλε να μαθω.
Ψυχοπλακωθηκα με τον βλακα...
mikRRopixel
24/07/2013, 09:56
Σε είδα σήμερα το πρωί "εξυπνάκια" με το Varadero στη διαστάυρωση Φιλαδελφείας & Αγίας Παρασκευής, να σφάζεις ωμά το κόκκινο με το που άναψε πράσινο για εμένα και παραλίγο να ακουμπήσουμε στην πορεία. Σε αγριοκοίταξα μέσα από το κράνος, εσύ με κοίταξες με ύφος μέσα από τα γυαλιά ηλίου σου...
DimChios
24/07/2013, 10:09
Σε είδα σήμερα το πρωί "εξυπνάκια" με το Varadero στη διαστάυρωση Φιλαδελφείας & Αγίας Παρασκευής, να σφάζεις ωμά το κόκκινο με το που άναψε πράσινο για εμένα και παραλίγο να ακουμπήσουμε στην πορεία. Σε αγριοκοίταξα μέσα από το κράνος, εσύ με κοίταξες με ύφος μέσα από τα γυαλιά ηλίου σου...
Σε είδα Λευτέρη που ήρθες να παραλάβεις τα αυτοκολλητάκια σου και χαρηκα που τα είπαμε και απο κοντα! Πάντα όρθιος!!! :beer::beer:
ΜΑΛΛΟΝ σε είδα κι εσένα McTalas στην Κηφισίας στις 21:20 με το CBR... σου κόρναρα αλλα δεν! ΧΕΖ δεν ειναι η πινακίδα σου? :smokin:
Nostradamus
24/07/2013, 11:52
Σε είδα κοπελιά την Κυριακή στο λιμάνι της Καβάλας να βγάζεις από το καράβι της NEL την πανέμορφη μαύρη BMW μοντέλο '56 αν άκουσα καλά να λες σε άλλους. Πραγματικά κούκλες και οι 2 σας!!!
Βάλε όμως στο πρόγραμμα πέρα από το κράνος και τον υπόλοιπο προστατευτικό εξοπλισμό, ακόμη και αν θα κρύβεις πολλά από τα κάλλη σου.
mikRRopixel
24/07/2013, 14:13
Σε είδα Λευτέρη που ήρθες να παραλάβεις τα αυτοκολλητάκια σου και χαρηκα που τα είπαμε και απο κοντα! Πάντα όρθιος!!! :beer::beer:
ΜΑΛΛΟΝ σε είδα κι εσένα McTalas στην Κηφισίας στις 21:20 με το CBR... σου κόρναρα αλλα δεν! ΧΕΖ δεν ειναι η πινακίδα σου? :smokin:
Σε είδα και εγώ από κοντά και χάρηκα πολύ που τα είπαμε! Τσάκω και από μένα μια :beer:
Σε είδα μετά στο γύρνα φίλε με το Vstrom μπλε στην άνοδο Κηφισίας που ενώ είμασταν σε διήθηση, έκανες στην άκρη και μου έκανες νόημα να περάσω. Αναταπέδωσα με ένα :a013:
οχι Μητς, ΑΟΝ ειναι η δικια μου...
σε ειδα γ@μημενε κουτακια με το toyota να σφαζεις το καρακοκκινο στην θησεως στην καλλιθεα.μακαρι να ερχοταν νταλικα απο απεναντη να σε επερνε απο κατω.ΓΑΜΗΜΕΝΕ Ε ΓΑΜΗΜΕΝΕ
PortisHead
26/07/2013, 08:15
Σε είδα χθες το πρωι με τον ZουΖουRα σε κατάσταση "αντιπροσωπείας" , στον Κορυδαλλο.
Μπλουζακι - αυτοκόλλητα moto.gr
Bradipous
26/07/2013, 08:31
Σε ειδα να βγενεις σιγα σιγα απο την ακρη του δρομου οπου ησουν παρκαρισμενος ενω ερχομασταν και να μην κοβεις, αρχισα τα καντηλια μολις σε ειδα, που να ηξερα οτι ειχες τοσο στενη σχεση με αυτα βρε πατερ!
DimChios
26/07/2013, 08:58
Σε είδα χθες το πρωι με τον ZουΖουRα σε κατάσταση "αντιπροσωπείας" , στον Κορυδαλλο.
Μπλουζακι - αυτοκόλλητα moto.gr
PacMan
;)
Εντάξει, πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει....
Σας βλέπω καθημερινά εν δυνάμει ατυχήματα πάνω στα πάσης φύσεως μοτοσακά σας που πήρατε λόγω κρίσης...
Αρχίζω πλέον να φοβάμαι να κυκλοφορώ ανάμεσά σας....
Σε είδα ηλίθιο κατασκεύασμα με το αυτοκίνητο του νοσοκομείου να το παίζεις υπεράνω και να έχεις το κινητό στο χέρι και να είσαι σε θέση που να μην χωράει άλλος να περάσει. Σε πλάκωσα στα μπινελίκια γιατί από κουβέντες δεν καταλάβαινες, τα οποία πάλι δεν καταλάβαινες.
Από ντοματούλες όμως κατάλαβες μια χαρά και άρχισες να στριγκλίζεις. Ήταν και κάποιο κανάλι εκεί και αμέσως ήρθαν κάμερα και δημοσιγράφα. Έκαναν φόκους στο τραύμα μου και μετά έψαχναν εσένα αλλά ως δια μαγείας την είχες κάνει.
Δεν πειράζει, τουλάχιστον έβγαλες την σάλτσα για το φαγητό σήμερα.
Σε είδα χθες το βράδυ βλαμένε/ηλίθιε παπάκια να κυκλοφορείς χωρίς φώτα (καλά..κράνος ούτε γι'αστείο), να πηγαίνεις σα συγκαμένος που λέει και η διαφήμιση και να πλανάρεις οσάν τράτα σε φουρτούνα και ο λόγος;;; Έστελνες μήνυμα!!!
Όταν ήρθα δίπλα σου πήγες να κρύψεις το κινητό σα σχολιαρόπαιδο που το πιάσαν στις τουαλέτες να :a31: αλλά το χ3σιμο δεν το γλύτωσες!
σε είδα κλασική γυναικα γυρο στα 40 να οδηγάς με τερμα το κάθισμα μπροστά, να θες να προσπεράσεις το σταματημένο λεωφορειο ενω με έβλεπες οτι ερχόμουν και οταν σταμάτησα μου εδειξες να παω πιο δεξια σιγα μην ανεβω και στο πεζοδρόμιο για να περάσεις. οχι μωρή δεν παω πιο δεξια να περιμένεις πισω απο το εμπόδιο σου αμα δεν εχεις ορατότητα που πας? είχες μεσα τον μπαρμπα και δεν ειπα τπτ, αν και εσυ θειο δεν το βούλωσες κατι έλεγες αλλα συνέχιζα να σε κοιτάζω με το ιδιο απαθές βλέμμα.
karellen
27/07/2013, 15:27
Σε είδα Smartάκια να πετάς από το παράθυρο το πλαστικό ποτήρι με το φρέντο και το καλαμάκι στο δρόμο μπροστά μου.:moutza:
Να ευχαριστείς που δεν είχα είχα κοντά το μηχανάκι να σε λούσω με το ποτήρι και τα μισολειωμένα παγάκια!
Σε είδα στα Σεπόλια την Παρασκευή. Παλιό ΧΤ (νομίζω) είχα ξαναδεί. Ακράνωτο οδηγό είχα ξαναδεί. Σκυλί στο ρεζερβουάρ (νομίζω μπουλντογκάκι) κάπου είχα ξαναδεί. Τέτοια φάτσα σκυλάκου όμως να κοιτάζει καθισμένος στα πίσω πόδια, τα αυτιά να πετάνε από τον αέρα και στη μουσούδα τα γυαλιά σαν αυτά που φοράγανε παλιά οι αεροπόροι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Θα ορκιζόμουν ότι χαμογέλαγε κιόλας. Η εικόνα μου'φτιαξε το κέφι για όλη μέρα...
power hornet
29/07/2013, 12:13
σε ειδα ρε κολωταριφα μπροστα στα ματια μου εγινε.το σαββατο γυρισα απο διακοπες και ανεβαινα την φορμιωνος να παω σπιτι μου μαζι με την δικια μου.
ησουν παρκαρισμενος λιγο πριν το φαναρι που αμα στριψεις δεξια για να πας νικηφοριδη μπροστα μου ηταν ενα παπι το φαναρι ηταν κοκινο το ειδα απο μακρι και λεω ας στριψω αριστερα να μπω απο ανδριανουπολεως ρε ταριφα ξεπαρκαρες χωρις να κοιταξεις και χτυπησες το παλικαρι με το παπι που ηταν με κοπελια τον εσκισες η δικια μου να φωναζει το ποδι του παιδιου λεω εγω ωχ παει το ποδι το εκοψε,παλι καλα ηταν ενταξει.
παρκαρα την μηχανη γιατι με επιασε τρελα γιατι στο μυαλο μξυ ηρθε το ατυχημα του αδερφου μου.
πηγα και ειπα στο παιδι να φωναξει την τοτα και εκανες τον αλεκο,ετσι μου ελεγες τιποτα θα σε φυτευα επιτοπου,π6υ ηρθε το φιλαρακι σου απο το καφενιο να πει στο παλικαρι ενταξει δεν εγινε και τιποτα.
Red Rider
29/07/2013, 16:37
Σε βλέπω συνεχώς με το λευκό Panigale στον Πειραιά και στα πέριξ.:beer:
σε ειδα ηλιθιε πιτσιρικο με το ξυρισμενο κεφαλι να διασχιζεις καθετα τη δαβακη στην καλλιθεα και εαν δεν εκοβα θα σε ενβολιζα ,πανω που ειχα ανοιξη το γκαζι , σου εριξα τα μπινελικια σου ,στα γρηγορα και εν κηνιση τα ακουσες , ελπιζω να μην παρεις κανεναν αλλον στο λαιμο σου που δε θα προλαβει να κοψει .
AUFGEBRACHT
29/07/2013, 20:09
Σε είδα ευτυχώς ακράνωτε με το λευκό Adventure και τη γκόμενα πίσω, με ενδυμασία παραλίας κοινώς μόνο ένα μαγιώ, να με προσπερνάς από τα δεξιά :a31: Ήμουνα με το κουτί κι ευτυχώς για σένα που κοιτάω από τον καθρέπτη πίσω, ήμουν έτοιμος να αποφύγω γούβα και θα έπεφτα πάνω σου, τυχερός είσαι. Σε είδα κι εσένα με το ξεχαρβαλωμένο παπί να με προσπερνάς του σκοτωμού για να στρίψεις μετά από 2 μέτρα!!!
Σας είδα κι εσάς σήμερα με τα παπιά και τις στέκες ανοικτές, έτρεξα έξω να σας φωνάξω αλλά δεν σας πρόλαβα...
AristidisZ
30/07/2013, 08:53
Σας είδα, 5/5 μηχανές στο φανάρι Ηρώδου Αττικού με Βασ. Κωνσταντίνου, όλοι με μπουφάν και κράνος και 2~3 με γάντια
περιττό να πω πως κοίταγαν τα γύρω αυτοκίνητα
(επίσης περιττό να πω ότι ακόμα να πιάσω κανονική θερμοκρασία :D)
parachuter
30/07/2013, 09:12
σε είδα Κυριακή πρωϊ με το 1200Gs να ετοιμάζεσαι για αναχώρηση από τα Everest στη Πάτρα στη Ν.Ε.Ο. ,εγώ με κουτί κι εσύ ο ίδιος με προσπέρασες πάλι στη Χαλυβουργική!!Μα καλά,τόσο γρήγορος είμαι;;χαχα οι βαλίτσες είχαν αυτοκόλλητα GSforum!Καλούς δρόμους φίλε
PortisHead
30/07/2013, 09:14
Σε ειδα μ@λ@κο τροχονόμα στον Πυργο των Αθηνων.
Ενω ειχες δώσει προτεραιότητα στο ρευμα που ερχοταν απο Λ.Αλεξανδρας
για να μπει στη Μεσογείων (φούξια) , μολις τους σταματησες και εδωσες σε εμας το ΟΚ (μπλε) με κατευθυνση προς Κηφισια...ΑΓΝΟΗΣΕΣ παντελως το αλλο φαναρι (κοκκινο) πισω σου, το ρευμα δλδ. αυτων που ερχεται απο την καθοδο της Κηφισιας και στριβει μεσα για να μπει Μεσογειων.
Στο τσαφ ,ουρλιαξα σε ενα ζευγαρακι πανω σε σκουτερ , και δεν τους εκοψαν στη μεση τα αυτοκινητα στο κοκκινο σημειο (τα οποια εστριβαν κανονικα με πρασινο).
Για μια βλαμμενη , να κανεις διακοπες στο ΚΑΤ ρε πστ μου.
Σας βλέπω με το κουτί να οδηγείτε όλοι σας στην αριστερή λωρίδα σαν τις ωραίες κοιμωμένες και η μία πίσω από την άλλη.
Επειδή δεν γίναμε νησί ακόμα και αφού βλέπετε ότι σας περνάνε από δεξιά, μήπως να δίνατε εντολή στον πηδαλιούχο να αλλάξει λίγο ρότα μπας και πάμε εμείς οι υπόλοιποι στη δουλειά μας?
πυξιδας990
30/07/2013, 12:21
σας ειδα ρε μουτρα με τα ντουκατια τα μουλτι σας και τα απριλια και αλλα πολλα μοτερια να γυρνατε απο Προυσσο σημερα...καλους δρομους...
thahks:wave2:
macdeath_s
30/07/2013, 16:02
σε ειδα εχθες το βραδυ κατα τις 10 .. κατεβαιναμε μαζι την βουλιαγμενης .εγω με την κυρα πισω και εσυ με το SD μονος ειχες ορεξη για παιχνιδια ..
κριμα .. αλλη φορα :beer::wave2:
Μαύρο το SD με akras τις carbon ?
Μαύρο το SD με akras τις carbon ?
πορτοκαλι ηταν :)
pasxosGS
30/07/2013, 19:50
Σε είδα σήμερα το πρωι με το παπί σου στο φανάρι Λ.Κηφισίας και Πεντέλης στο Μαρούσι να περιμένεις στο κόκκινο και ξαφνικά να ξεκινάς και να το τρως ενώ η Κηφισίας είχε πράσινο και πολύ κίνηση. Μετά έφαγες και το κόκκινο στη διασταύρωση με την Παπαφλέσσα. Μετά έφαγες και το επόμενο. Δεν είδες όμως στο τελευταίο φανάρι που έφαγες ότι πιο πίσω σου ήταν δικυκλιστής της Τροχαίας. Πολύ το ευχαριστήθηκα όταν σε σταμάτησε.
pipe_smoker
30/07/2013, 21:19
Σε είδα κόπανε πορδηλάτη γ@μώ τη φάρα σου γ@μώ. Με το σορτσάκι, το γυαλικό, και προφανώς αυτά τα γαμωκλίπς/στραπς στα πετάλια που κουμπώνουν τα παπουτσάκια σου.
Είχες στοπ.
Με είδες, σε είδα, έκοψες, έεεκοψες, έεεεεεεεκοψες, αλλά κάπου εκεί φαίνεται αντιλήφθηκες ότι θα έπρεπε να ξεκουμπώσεις το σκατοπάπουτσό σου από το πετάλι και να κατεβάσεις ποδαράκι κάτω γιατί άλλη ισορροπία δεν έπαιζε να κρατήσεις με 0.34χλμ/ώρα.
Αντί να κάνεις αυτό, προτίμησες να ξαναρχίσεις το πετάλι και να διασχίσεις τελικά κάθετα το δρόμο, με εμένα να πέφτω στα φρένα για να μη σε εμβολίσω και στείλω κι εσένα και την αλουμινένια μαλακία σου (και πιθανώς κι εμένα) στο διάολο.
Την επόμενη φορά θα φρενάρω μεν, αλλά δε θα συνεχίσω το δρόμο μου. Θα στρίψω στο στενό που θα μπεις, θα έρθω δίπλα σου και θα αρπάξεις κλώτσο με τη φτέρνα κι όπου προσγειωθείς:wave2:
SHOOTER045
31/07/2013, 02:08
ειδα πολλους,-την προπερασμενη παρασκευη κατεβαινοντας πειραια)χαιρετησα αλλους τοσους-και με το CBR και με το SUBARU
αλλα επειδη γυρισα σημερα και ειμαι λιγο θολωμενος; θα κανω ρισετ και θα ποσταρω τουμοροου...
macdeath_s
31/07/2013, 02:43
πορτοκαλι ηταν :)
Άκυρο τότες.
DimChios
31/07/2013, 13:03
σε ειδα προχτες με το TENERE το 1200 στο φαναρι Κοκκινοπουλου και Κατεχακη, δικαβαλος, κρανακια...αυτά! Πίσω σου σταματάει Varadero (ή Vstrom, δε θυμαμαι), σκύβει και σου δίνει κάτι κλειδιά!
Αναβει πρασινο, φευγουμε, εσυ μενεις σχεδον πλαι μου και ο Βαρκαδεράκιας ο ακρανος προσπερναει και βλεπω πινακιδα με φιμέ πλεξιγκλας και πανω στο πλεξιγκλας αυτοκόλλητο το χαρτη της Ελλαδας... περναει και το κόκκινο...ξαναπερναει το κόκκινο...
Εμεις σταματησαμε... με πλευρίζεις και απευθηνόμενος σε σενα λεω το εξης: "Αστυνομικός ο φίλος σου ε?"... για να πάρω απάντηση με ψιλοχαμογελάκι "δε ξερω ρε φίλε..."
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ!
Σας βλέπω καθημερινά να χορεύετε ξέφρενα μπροστά μου, γύρω μου παντού. Μικρές αλλά και λίγο μεγαλύτερες σε ζηλευτά τσιφτετέλια και γυροβολιές. Σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, χωρίς συναίσθηση τί κάνετε. Δυστυχώς δεν έχετε μυαλό. Μία από σας να μπορούσε να γυρίσει, να μπει από το ανοιχτό παράθυρο και να ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ Π@Π@ΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. Αμάν με τις κολ@γόπες, απορώ πως δεν μου έχει καρφωθεί ακόμα καμία σε κανα μπατζάκι ή να μπει πάνω από το μποτάκι και να γίνω αναστενάρης.
σε ακουσα : οι γυναικες δεν πρεπει να οδηγουν μηχανες <<ουτε οι μ α λ α κ ε ς-απαντησα- αλλα τι να κανουμε>> μετα δε σε ξαναδα...δευτερη φορα
Σε είδα με την R1 στην Αττική οδό να πηγαίνεις με 250 στο νερό,με μαγιό,χωρίς κράνος κι η μπλούζα από τον αέρα να έχει γίνει καπέλο. Κι είχες το θράσος κι έκανες και σφήνες. Απαράδεκτος.
Σε είδα να προσπαθείς να κάνεις μπαντιλίκια με το... ΜΡ3 στη γειτονιά μου και καμάρωνες μέσα από το klein mein γυαλί... ήσουν πολύ αστείος :cry::bawl:
nikos_abel
01/08/2013, 18:44
Το Opel station χρώματος γαλάζιο ΜΑΤ με τα προβόλια λεντ, ομίχλης και ξένονκαιτισκαταλλο είχε, τον είδε κανένας άλλος το πρωί απο Καποδιστριου ως Μεσογείων;
guzzistas
01/08/2013, 19:28
Που πας ρε φίλε με το παπί χωρίς φώτα στις 12 το βράδυ στην Παλιά Εθνική Οδό από το Κιάτο προς Κόρινθο?
Ελπίζω να μη σε πήρε αμπάριζα καμιά νταλίκα....
Καλά, τι βλέπουν τα ματάκια μου κάθε μέρα Λουτράκι και Κόρινθο... γμστ....
yianyian
01/08/2013, 20:24
Βλέπω καθημερινά στο φανάρι κάτι μεσήλικες με vstrom, εννοείται ακράνωτους και με ύφος γαμ@ και δέρνω και εγώ και το μηχανάκι μου. Χαλαρώστε γιατί είστε και σε κρίσιμη ηλικία.
Την επόμενη φορά θα τους ρωτήσω πώς πάει το μηχανάκι τους, όχι αυτό κάτω από τα πόδια...αυτό ανάμεσα στα πόδια. :tooth:
imitrelos
02/08/2013, 07:01
σε είδα παλικαράκο έξω απο τήν χερσόνησο μετά το shell έφυγες άσχημα απο τόν δρόμο στόν παράδρομο με το scooter , πόνεσε η ψυχή μου βλέποντας σε......αλλά ευτυχώς από ότι φαίνεται στάθηκες κ@λ@φαρδος μέσα στήν ατυχία σου βλέποντας σε κάτω χωρίς τίποτα απο εξοπλισμό σαν σπασμένη κουκλα φοβήθηκα ότι μας άφησες για άλλους τόπους αλλά είχες τής αισθήσεις σου ευτυχώς παρόλο που εμφανώς είχες σπάσει και τα 2 πόδια και χέρια δέν είχες χτυπήσει στο κεφάλι
ένα κράνος ρε γαμώτι ...ένα κράνος και ελπίζω να είσαι καλά και περαστικά
audioslave
02/08/2013, 09:03
Σε ειδα παιχταρα κοντα στην κεραμωτη ,σε κεντρικο δρομο να εχεις αναψει αλαρμ και να εχεις σκυλακι δεμενο απο πισω στο αμαξι και να σε ακολουθει τρεχοντας!!!Απορω ρε μαλακα με τα μυαλα σου.Μακαρι να κατεβηκε κανενας να σε δεσει και σενα απο πισω να δεις την γλυκα...
Σε ειδα και σενα βουλγαρε να πηγαινεις στην θασο με 25 χλμ και να σχολιαζουμε ποσο αργα πας .Καταφερες τελικα να πατησεις γατακι με αυτα τα χιλιομετρα και δεν σταματησες καν να δεις τι εγινε.Μας γ@μησες την μερα παλι.
KostRider
02/08/2013, 23:23
σας είδα ΔΙΑΣ που πηγαίναμε παρέα μέσα στη Λαμία...έχω κι άσπρο κράνος,μοιάζαμε λιγάκι..:lol:
Σε είδα πριν λίγο στο Parking που μόλις πάρκαρες την μαύρη TDM να μου λες: "Πω πω ρε κοπελιά που πας με το κράνος και το μπουφάν;;; Δε ζεσταίνεσαι;;;"
No comments.
PetranGR
03/08/2013, 00:40
σε είδα ρε άτιμε με το αμάξι να με κυνηγάς μέσα στην νύχτα ενώ ήμουν με 130-140 απο Χαλκιδική εκτός απο ένα μεγάλο άνοιγμα 180 περίπου, σε μια ευθεία σύντομη, με φάρο αναμένο, και νόμιζα οτι με έπιασε η μπατσαρία οτι έτρεχα,και τελικά; με προσπέρασες και ήσουν ένα αμάξι απλά με 5 τσογλάνια μέσα που πηγαίνατε φέτα, και αλλάζετε λωρίδες,καμιά φορά όντως πρέπει να πηγαίνεις γρηγορότερα απο κάτι τέτοιους.Αναγκαστικά σταμάτησα στην άκρη μέχρι να φύγετε σε ασφαλή απόσταση και ενημέρωσα και άλλες 2-3 μηχανές που ερχόντουσαν μαζί.
Προσοχή.