PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

pektis
04/01/2015, 16:42
Σας ειδα με τα naked να πηγαινεται με 150+ και να σκυβετε πανω στην μηχανη:confused:
Ποιος ο λογος? αφου δεν ειχατε ζελατινα για προστασια...

spyrakos35
04/01/2015, 18:46
.....katana.....

Billymuse
04/01/2015, 22:32
Σε είδα γιδοβοσκέ βλάκα οδηγέ του ΟΑΣΘ να σφάζεις το φανάρι στη Βασ.Όλγας με 20 άτομα μέσα στο λεωφορείο...χαλαρά...

amyroukai
04/01/2015, 22:59
Σας ειδα εθνικη οδο, αλλοι με λειψα φωτα εμπρος, αλλοι με λειψα φωτα πισω η και εντελως αφωτιστοι, αλλοι με φωτα που χτυπανε μπεκατσες και καθρεφτες αντι δρομο...

chester24
06/01/2015, 11:17
Σε ειδα καλη μου μπαταριουλα να μου κλεινεις το ματι κ καθε φορα που πηγαινα να μιζαρω μου εκανες, τσιιιιιιιιιιικ τσιιιιιιιιιιιιιιιιικ..

Αντε..... κουκουλιτσα για σενα τωρα, πιπιλα για μενα....

Σας βλεπω και εσας ολους καθημερινα με τα κουτια σας... Εγω με το κουτι της δουλειας και εσεις νομιζετε οτι οδηγειτε κατι αορατο. Πηγαινετε οπως ναναι, κυριολεκτικα. Δεν υπολογιζετε τιποτα και κανεναν...
Τι εχετε παθει και οδηγειτε σαν να μην φαινεστε??? :confused:

zygos30
07/01/2015, 21:55
Σας ειδα,εσενα γερο με την mercedes (τι αλλο θα μπορουσες να εχεις) και εσενα με το παλιοcorolla να πεταγεστε μπροστα μου σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ρε δωστε μου απ'αυτο που πινετε κι εμενα!!!!! Ευτυχως που ημουν με το μεγαλο κιτρινο κουτι.......ουτε αυτο δεν ειδατε ΖΩΑ!!!!

dimzan
07/01/2015, 22:30
σε ειδα παλιο ΧΤ να μας πουλας σημερα και να μην παιρνεις μπρος. Πανω κατω την ανηφορα μας βγηκε η ανασα μηπως σε βαλουμε μπρος σκαστο με 4 βαθμους κελσιου και παλι επεμενες . Αυριο θα αναστησουμε τη μπαταριουλα σου και ελπιζουμε στα καλυτερα.

Και οχι τιποτ αλλο, σε επελεξα γιατι εχεις βαλιτσα, αντι του ληστη μου που πηρε τσακμακι παρα το ψωφοκρυο.

KostRider
08/01/2015, 13:54
Σε είδα υπαλλληλε της σήραγγας, να βγαίνεις έξω και να μου κάνεις νόημα, να μην τρέχω, καθώς επέστρεφα πίσω από την άλλη πλευρά...ρε μεγάλε τι είσαι μπάτσος;

theofilos888
08/01/2015, 15:22
Σε είδα μετα την αλλαγη στα τακακια να μας λες ποσο "καλο" και "μορφωμενο" παιδί ηταν ο ζαχαρίας!!! Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα, ναυτάκι!!!!!! :p

DAYMAN
08/01/2015, 19:42
Σε ειδα ανγκεφαλε πεζε Ολγας με Μποτσαρη να περνας με κοκκινο αναμεσα απο τα αυτοκινητα και μολις εφτασες στον λεωφορειόδρομο να τρως ασχημη σεντρα απο το σκουτερ να σου φευγουν τα γυαλια να καταστρεφεις το μηχνακι του αμοιρου ο οποιος εσπασε τον καρπο του.Γιατι;Γιατι ειμαστε κοινωνια ηλιθιων!Γιατι σκοτωνόμαστε σαν τα κοτοπουλα.Γιατι πληρωνουν τα ταμια σακατηδες απο ηλιθιοτητα.Βαρεθηκα ρε ελληνα την ελλειψη νοημοσυνης.....:moutza:

CustomBoy
08/01/2015, 21:00
Σε είδα ''σκυλε'' εχτες το βράδυ,στους αγιους αναργύρους (στις γραμμες),να μου δαγκώνεις το δεξί παπουτσι..ελαφρα ευτυχώς....το θέμα με κάποια αδέσποτα εχει παραγίνει...ειδικα σε εκεινο το σημειο οσες φορες περνάω μου ορμάνε ...

Eversman
09/01/2015, 07:56
Σας είδα παλιο-μηχανόβιοι (τσαντάκηδες :lol:) να έρχεστε και να χαβαλεδιάζουμε μέχρι δακρύων. Είστε πολύ καλά παιδιά και χάρηκα που τα ξαναείπαμε :)

Αντιθέτως δεν χάρηκα που μου ήπιατε όλο το τσάι και την βγάζω με σκέτο ζεστό νερό σήμερα :p

Hayate
10/01/2015, 14:04
Σε είδα και σε καμάρωσα ανανεωμένο μου μπουφανάκι που δεν είσαι πια σκισμένο απο τους τσαμπουκάδες του τρακαρίσματος,να ναι καλα το παλικάρι στο ridersartandcraft που εκανε εξαιρετική δουλειά.....Μάλλον θα σε τιμήσω με μια βολτούλα απογευματινή ως το Λουτράκι...

Dnspower
11/01/2015, 19:50
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στα λιμανάκια να βρίσκεσαι χτυπημένος στο έδαφος κοντά στην κατεστραμμένη μηχανή σου επειδή κάποιος αποφάσισε να κάνει αναστροφή.

Είδα που σου μιλούσαν περιμένοντας το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι απλά μια κακή ανάμνηση όλα αυτά.

Πάντα όρθιοι.

PetranGR
11/01/2015, 19:57
σε είδα με το varkadero το 1000 χωρίς κράνος να μου χώνεσαι σφύνα αριστερά μου ενώ ήμουν δικάβαλος για να τρέξεις,και μετά έκανες πάλι σαν λυσασμένος για να με περάσεις.Ε την ήθελες την π...σα σου..ακόμα το φυσάς ε; βλάκα ε βλάκα ..

Tedvj23
12/01/2015, 23:17
Σε ειδα VASKA κατα της 1 σημερα να το καρυδωνεις το παπακι με το μπουρι στην γουναρη σου κορναρα αλλα που να ακουσεις..:bawl::beer:

Υ.γ.Το μπουφανακι ανοικτο να ανεμιζει σαν τον σπυρο γριβα ή μου φανηκε..?

vaska
13/01/2015, 07:33
Σε ειδα VASKA κατα της 1 σημερα να το καρυδωνεις το παπακι με το μπουρι στην γουναρη σου κορναρα αλλα που να ακουσεις..:bawl::beer:

Υ.γ.Το μπουφανακι ανοικτο να ανεμιζει σαν τον σπυρο γριβα ή μου φανηκε..?

:bawl::bawl:

pektis
13/01/2015, 18:42
Σε ειδα με το varadero σου, το σκουφο σου, το γαντακι σου και το shoei στο χερι...:rolleyes:
Ηθελα να 'ξερα, δεν κρυωνετε ρε??

Nik0s_Dk
14/01/2015, 17:58
Σε ειδα χτες να μου κολάς πίσω από τον πάπιο μου με το KTM σου (νομίζω) ψηλά στην Κηφησίας και φοβήθηκα μηπως στράβωσες που σε έκλεισα. Τουναντίον μου είπες πως η μπαγκαζιέρα μου είναι ανοιχτή και πως μπορεί να φύγουν τα πράγματα που έχει μέσα.. Επειδή ψιλοτρελάθηκα δε πρόλαβα να σου πω ευχαριστώ.. Τελικά τα έχασα τα περισσότερα χαρτιά.. Όπως και να χει και sorry και ευχαριστώ!
Σας είδα σήμερα και τις δύο, μια πριν τον ηλεκτρικό στον Πειραιά με το κόκκινο aygo σου και μια στην Εθνική με το μπλε κουβοσμάρτ σου, να αλλάζετε λωρίδα (παρανόμως αμφόρετερες) και να για λίγο να χάνεται τον στόχο (εμένα).. :moutza:

kordix
14/01/2015, 22:06
Τον τελευταίο καιρό σας βλέπω, όλο και πιο πολλούς, όλες τις ηλικίες, μέσα στα ιχ σας με ενα κινητό στο χέρι και το όχημά σας να πηγαίνει μόνο του βάρκα γυαλό.

Σας βλέπω και σας, τους περισσότερους από τους σκουτεράδες να μιλάτε ή να στέλνετε μηνύματα (:mad:) εν κινήσει με κάτι τεράστια εξυπνοτηλέφωνα πάνω στα πολυστερικά μπουρδελάκια σας και ανακατεύομαι.

amyroukai
14/01/2015, 23:15
Σε ειδα ψες μεσημερι θεουλη με το μαυρο τζιλερα κηφησου και κωνσταντινουπολεως, κρανακι xr1100 τσιλικο, καποιον περιμενες εξω απο την ηλεκτρονικη φουσκωμενος σαν παγωνι επανω στο εργαλειο.

Το κρανος λυτο το'ξερες οτι δεν προστατευει γιατι θα φυγει στο πρωτο ζορι; Αϊντε να σε χαρω...

Ζεύκας
15/01/2015, 09:04
Σε είδα (ή μάλλον σε άκουσα) να λες ότι έχεις πιάσει 290χλμ/ώρα με triumph tiger :bawl:

Μικe777
15/01/2015, 11:58
σας βλεπω κι εγω καθε μερα να πηγαινετε σαν τα ζουλαπια
αλλος με κινητο!αλλες βαφονται..μα το χειροτερο!ολων ειναι αυτοι οι
θειες και μπαρμπες που πανε με το ενα ποδι στον ταφο!
σιγα-σιγα!!πιο αργοι κι απο σαλιγκαρι!ρε πστ.μου
επρεπε μεχρι τα 65 βια 70 οδηγηση!ελεος..:a4:

CustomBoy
15/01/2015, 13:03
καθημερινα το ιδιο τροπάριο...ειδικα ώρες αιχμης,(αλλες φορες και οχι).και τώρα που επιασαν μερες με ηλιο..εχουν χυθει ολοι οι ΔΗΜΙΟΙ στο δρομο...

zygos30
15/01/2015, 14:53
Σας βλεπω καθε μερα μαλακισμενες,να ανοιγετε την πορτα και να βαζετε να παιδια σας μεσα στο αυτοκινητο απ'τον παιδικο σταθμο.
Για παιδικο καθισματακι και ζωνη ουτε λογος!!!!!!Αντρες δεν εχετε ρε βλαμμενες!!!!!!Εγω αν σας ειχα....τωρα θα ειχατε παει στη μανα σας,για να μην πω που αλλου!!!
Και καλα αυτη η ψηχη τι φταιει αμα γινει η ''στραβη''??????Αν με πιασετε απ'τη μυτη θα σκασω............................................................

ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ..................και συγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!

bruno
15/01/2015, 17:55
Σε ειδα KTMακια με το adventure,στην Λ.Αθηνων σε καθε φαναρι εντο στο κοκκινο,σουζα στο πρασινο:beer:

macdeath_s
15/01/2015, 23:52
Σας είδα κωλόμπατσοι σήμερα στη βούτα. Οκ τα κωλόπαιδα κάνουν φασαρία και ενοχλούν... Είδα όμως και τους ΔΙΑΣ μετά σουζάτους.

dimzan
17/01/2015, 03:34
σε ειδα σημερα cb 400 version-s στο συνεργειο και θυμηθηκα το version-s που ειχα κι εγω..

Διαχρονικο, αλητικο και πανεμορφο! κατι ξυπνησε μεσα μου, καποια στιγμη θα σε ξαναπαρω για να κανω τις βολτες μου με στρογγυλοφοαναρο ξανα!

CustomBoy
17/01/2015, 12:01
Σας ειδα να τρακάρετε VESPA (2ΟΟ) με crypton ακριβώς κατω απο το σπιτι μου ,στην κωλοδιαστάυρωση που εχει φάει κοσμο τοσα χρόνια,(για τοσο ησυχη γειτονια)>..και οι 2 γνωστοι στη γειτονια(ο vespas μαγαζάτορας στην αλλη γωνία,που δυστηχώς πέρασε το στόπ),και ο crypton παλικαράκι της δουλειας σε γνωστό ντελιβεράδικο πάλι στην περιοχή....

Το κριπτονάκι διαλύθηκε αρκετα,και εσυ χτύπησες κυρίως το πόδι σου..ευτυχώς ειχες άγιο ,μιας και δεν φορουσες κράνος...
...τα περαιτέρω ειναι λεπτομέριες που δεν αφορουν...

Προσοχή στους δρόμους μάγκες...

MG-KTiNoS
17/01/2015, 13:37
Με είδα να βρίζω που χάλασε η φωτογραφική μηχανή
μετά να βρίζω που τα λάστιχα έχουν γίνει σλικ
και τέλος να μην πιστεύω στα μάτια μου τους 2 πόντους νερό στο σπίτι
από το χαλασμένο γαμωπλυντήριο!
ΆΝτε να δω πότε θα βάλω και λάστιχα.
(μετά τη ΔΕΗ υποθέτω)

Πιπ κωλ κι εμπλοκή με πάει γαμώ τη ντύχη μου....
:a018:

http://youtu.be/P_8Fe1sEeMM

pektis
17/01/2015, 21:03
Σε ειδα με το hornet να φευγεις στα φαναρια με σουζα και παραλιγο να ετρωγες το καπακι... στο τσακ την γλυτωσες...
Εννοειτε οτι μετα το κοφτιασες για να μην σε επιανε το επομενο φαναρι και γινοσουν ρομπα!:bawl:

κβ7
17/01/2015, 23:54
σε ακουσα γαμωσπιτε στη 1 το πρωι να σηκωνεις τον κοσμο με την κωλοεξατμιση σου......βαλτην εκει που ξερεις ......ηθελα να ξερα μονο για κρανη γραφουν....για αυτα δεν υπαρχουν προστιμα

Billymuse
18/01/2015, 10:49
Σε είδα μαν με τη vespa χθες τα μεσάνυχτα στον Κηφισό να βγάζεις απο κάτω σπίθες και καπνό!!!
Σου είπα τι πρόβλημα έχεις και ελπίζω να μην έπεσε κανένας λακαμάς πίσω σου γιατί μέχρι να στο πω και
να κόψουμε ταχύτητα είδαμε τον χάρο με τα μάτια..

peterTHErider
18/01/2015, 11:28
Σας ειδα να εχετε ξεχυθει στον βοακ και οι περισσοτεροι να χαιρετατε!πολυ ωραια βολτα η σημερινη!

Eversman
18/01/2015, 19:09
Σας είδα σήμερα, όταν συναντηθήκαμε τυχαία το πρωί σε πολυπληθή βόλτα κοινών φίλων και καταλήξαμε να πίνουμε σούπερ καφεδάκι μαζί. Ούτε να το είχαμε κανονίσει! Πραγματικά το χάρηκα πολύ :)

amyroukai
19/01/2015, 19:37
Σε ειδα γεροπαραξενε, να παραγγελνεις σοκολατακια με απαισια αγγλικα, να βαζεις την πωλητρια να σου εξηγει περιεχομενα κλπ και στο τελος να πετας ενα "ενταξει, ευχαριστω". Η μικρη μπερδευτηκε μετα που σου ειπε "8ευρω και 40", εσυ εκανες πως δεν καταλαβες μεχρι να σου πει στ'αγγλικα... Μα ποσο πια;

Επισης σας ειδα μικρα τυρογαλα να τρωτε στο χωριο, να συζητατε μεταξυ αλλων το θεμα της γαλλιας και να λετε "ε καλα και αυτοι οι ισλαμιστες, υπερβολικοι, για ενα σκιτσο. Εδω ρε στο χολιγουντ εκαναν κωμωδια με τον λεωνιδα ΜΑΣ ρε και τους 300, ταινια ρε, εμεις δεν καψαμε το χολιγουντ οπως επρεπε".

virus
19/01/2015, 20:56
Σας είδα σήμερα, όταν συναντηθήκαμε τυχαία το πρωί σε πολυπληθή βόλτα κοινών φίλων και καταλήξαμε να πίνουμε σούπερ καφεδάκι μαζί. Ούτε να το είχαμε κανονίσει! Πραγματικά το χάρηκα πολύ :)

μην εισασταν στον παραδρομο μετα τα διοδια ελευσινας; καπου τοκοψα ενα αφρικα κι ειπα.... λες;

kordix
19/01/2015, 21:29
μην εισασταν στον παραδρομο μετα τα διοδια ελευσινας; καπου τοκοψα ενα αφρικα κι ειπα.... λες;

Κάντα 2 τα άφρικα μάστορα... :wave2:

akis_trevor
20/01/2015, 07:38
329978

Σε ειδα χτες το βραδυ με την βαση και το κινητο πανω απτον δεξι σου ωμο..μεσα στα ματια σου..αναρωτιεμαι ποιο ηταν το οπτικο σου πεδιο ειλικρινα.

EVI
21/01/2015, 14:36
εσυ που πηγες παλι να μου κλεψεις την βενζινη......ΣΕ ΕΙΔΑ.Δε θα σε δωσω...εισαι ατυχος...

giannis23
21/01/2015, 20:19
σε ειδα θεια πανω στη varadero και ησουν ολο ναζι φανταζεσαι να γυριζες το γκαζι? :rockon:

teogtp
22/01/2015, 10:15
Σας βλεπω καθημερινα να μου ζαλιζετε τ'@ρχιδια για να ψηφισω τον καθε παπαρα της βόλεψης σας.
Τελικα σαν τις μυγες γυρω απο τα σκατα γυρνατε...........

Nik0s_Dk
22/01/2015, 18:05
Σας είδα πολλούς με τις μοτο σας από Πειραια μέχρι Γέρακα και από Ηλιούπολη μέχρι Λ. Αθηνών. Πολλά νεύρα σήμερα από πολλούς, περίεργη μέρα...

vaska
27/01/2015, 09:15
Ήθελα να 'ξερα τι σκατά κουβαλάς στο κεφάλι σου ρε μπαγλαμά που σήμερα το πρωί σε 4 φανάρια άνοιγες μαζί μου για να μου δείξεις τι??
Ότι το εργαλείο σου με τα 4500 κυβικά είναι πιο γρήγορο από το δικό μου με τα ταπεινά 135??? ότι το εργαλείο σου με τα 125 χιλιάρικα είναι καλύτερο και ακριβότερο από την πάπια μου??
Επίσης να ξέρεις η πάπια μου κάνει περισσότερη φασαρία από το Χ6 σου και τις 2 από τις 4 φορές που με πέρασες από δεξιά δεν σε είχα καταλάβει καν, αλλά μετά με κατάλαβες εσύ πανέρι με σκατά. Το τζαμάκι του οδηγού όμως δεν το κατέβασες και την πόρτα την κλείδωσες έτσι Άντρακλα?? Πήρα όμως πινακίδα και θα δοθεί εκεί που πρέπει γιατί δεν σε κόβω να το έχεις ασφαλισμένο χιπστερά κλαρινογαμπρέ. Πρέπει να είσαι στο φαν κλάμπ του monsieur Liapis

Ρπμ δεν πρόλαβε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και πλάκωσε η ανάπτυξη μαζεμένη, εκτός από το γίδι είδα και 2 καγιέν κι ένα Q7 και όλα αυτά σε 4 χλμ από το σπίτι στο μαγαζί.

CustomBoy
27/01/2015, 19:42
Σε ειδα στο μαγαζί να προσπαθείς να μου πουλήσεις το μεταχειρισμένο κρανος(ραφιου) για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ενώ εγώ το απαιτουσα στο κουτί του....ΑΙΣΧΟΣ ρπστμ ....μετα απορείτε γιατι ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ τα λεφτα μας εξω (ημπεη κλπ κλπ)

pektis
28/01/2015, 11:52
Σε ειδα με το cb 400 να ανεβαινεις με ωραιο ρυθμο την Κηφισιας και ακολουθησα!:a013:

peterTHErider
28/01/2015, 18:46
Σε ειδα με το cb 400 να ανεβαινεις με ωραιο ρυθμο την Κηφισιας και ακολουθησα!:a013:

Με βλεπω να ειμαι στην πολωνια για επαγγελματικους λογους και τις 3 μερες μου εδω που οκ εχει κρυο αλλα οχι κατι τρελο για την εποχη να μην εχω δει στο δρομο ουτε μια μηχανη ουτε ενα σκουτερ!απιστευτο!

taisteal
28/01/2015, 19:50
Σε ειδα αντιπροσωπε YAMAHA να μου λες οτι ολα μα ολα τα μοντελα της εταιρειας μπιελαρουν στα 70.000 χλμ :cry:

Αφιερωμενες λοιπον βλακα
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

amyroukai
29/01/2015, 12:52
Σε ειδα xsara ασπρη μπλε μετα φαρου και οργανων να κανεις τιμονια να βγεις αριστερα... Ευτυχως δεν ετρεχα και φρεναρα, ευτυχως κοιταξες και ξαναμπηκες στο ρευμα σου, εκανες και το χερακι για συγγνωμη. Σε αφησα, βγηκες, χαιρετησα, εφυγα...

pektis
29/01/2015, 14:27
Σε ειδα με το σκουτερακι σου στην Κυμης, με ψιλοβροχο, να φορας τον σκουφο και να προσπαθεις με μισανοικτα ματια να δεις μπροστα...:lol:
Ακομα γελαω!

akis_trevor
29/01/2015, 16:11
αε ειδα να λες πολλες π@π@ριες μαζεμενες....α και που σαι,μην θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο απο ολους και ολα... ;)

theofilos888
30/01/2015, 06:21
Σε είδα με το 990 στην κηφισιας χτες κατα τις 7 το απόγευμα μεσα στην κινηση με το αυτοκόλλητο μοτο.γρ στη βαλιτσα.

o_gavros
31/01/2015, 17:38
σας είδα και πάλι όλη τη βδομάδα να τρακάρετε στο ίσωμα στον Κηφισό.κάθε μέρα,μα κάθε μέρα τονε παίζετε κατά δυάδες.
χθες που σχολαγε η βδομάδα είπατε να γίνει το μπουκάκε να κλείσουμε πανηγυρικά.

Μια απορία έχω.
Πως πατε βρε μαλακες και τρακάρετε στο ίσωμα;;;

zygos30
01/02/2015, 11:48
Σε ειδα να ''σφαζεις'' το κοκκινο και να σε κορναρω,αλλα συννεχισες αδιαφορος σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!!!!!!
Και οταν στο επομενο φαναρι σου χτυπησα το τζαμι και σου ειπα ''καλα το φαναρι δεν το ειδες'',κατεβασες το παραθυρο και μου απαντησες ειρωνικα ''ουτε που το προσεξα''!!!!
''Κι αμα σου δωσω μια μπουνια και σου φυγουν ολα τα δοντια θα με προσεξεις???'''.................γουρλωσες τα ματια και ξανανεβασες το παραθυρο.
Α'Ι' ΣΙΧΤΙΡ ΜαλακοΕλληνα καθε μερα τα ιδια!!!!

2stroker
01/02/2015, 18:09
Σας ειδα εντουραδες να γυρνατε απο βουνο σημερα το μεσημερι στην πατησιων στα ανω πατησια και σας χαρηκα!Ετσι παντα!! :beer:

db88
03/02/2015, 20:17
Σε είδα nuda 900 ,πιπίλα, παρκαρισμένη στα κάστρα στις Συκιές , σκέτη γκαύλα είναι από κοντά.
:a23::a23::a23:

amyroukai
03/02/2015, 20:30
Σε είδα μανδάμ να κοπανάς το 308 και μετά να φεύγεις χαλαρή. Έπαθες μεγαλύτερη ζημιά εσύ από το παρκαρισμένο, αλλά όπως και να έχει το hit&run είναι μεγάλη γαϊδουριά. Εννοείται έδωσα στην κάτοχο τα στοιχεία του οχήματός σου. Φιλούθκια.

Σε είδα με το Vstrom να... Εντάξει, να γελοιοποιείσαι.

macdeath_s
05/02/2015, 00:53
Σε είδα σκατόβλαχε πιτσιρικά μπάτσο (που λέει και ο κοντόπας) να κάνετε χαβαλέ με τον έταιρο σκατόμπατσο ασφαλίτη και να βάζετε κόκκινο το φανάρι στην ερημιά. Εγώ ο μ@λ@$ τίγκα προβλεπέ όπως και ο συνεπιβάτης να περιμένουμε 5 (κυριολεκτικά) λεπτά με τη μηχανή αναμμένη να ανάψει πράσινο. Όταν την έσβησα βάλατε τα γέλια και το ανάψατε.
Μια ζωή γουρούνια και κομπλεξικοί!!! κ%λ0φαρα

ioarma
05/02/2015, 08:10
Σας είδα σήμερα αμυγδαλιτσες μου…………….…………..ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ :)

KostRider
05/02/2015, 12:23
Σε είδα περιπολικό, να με ακολουθείς διακριτικά, για να με σταματήσεις προφανώς για την κλειστή πινακίδα σε σημείο που σε βόλευε, σε πήρα γραμμή και με έχασες στην κίνηση...

DAYMAN
05/02/2015, 13:44
σας βλεπω καθε μερα να σφαζετε το κοκκινο σαν κατι φυσιολογικο.Ποτε το σκατοκεφαλο σας θα αποβάλει τις κουραδες απο μεσα του;

lleonidas
05/02/2015, 23:30
Σε είδα με το θηρίο Crossrunner στην πλατεία Μερκάτη στον Κορυδαλλό,σου κόρναρα αλλά μάλλον δε με κατάλαβες.Γεια σου γειτονάκι Χοντάκια!

pektis
06/02/2015, 07:10
Σας είδα με τα σκουτεροπαπια να περνάτε & οι 3 με καθαρό κόκκινο...

Eversman
06/02/2015, 07:57
Σε είδα φίλε με το μπλού DRZ, φούλ θωρακισμένος-χωμάτινος και σε "ζήλεψα". "Υμηττό?" σε ρώτησα? "Ανάβυσσο" είπες. Καλό λάσπωμα.

amyroukai
06/02/2015, 08:07
Σας είδα ψες το απόγευμα τρεις παπΧιοκάγκουρες να κάνετε χαζομάρες στη Μεταμόρφωση και μία να κοιτάτε μπροστά σας, μία πίσω το γκομενάκι το φουλ προβλεπόμενο με το γυμνό 390. Τι σούζες, τι ξερογκαζιές, τι που πήγατε να τσακιστείτε μεταξύ σας, η κατεμού συνέχιζε κιουρία... :lol:

theofilos888
06/02/2015, 09:58
τελικα ειναι πολλοι!!! Σας ειδα χτες το απογευμα 3 gs1200 μαζεμενα να ανεβαινετε την εθνικη και να ειστε μεσα στον τσαμπουκα και τη σβελταδα. Ηρθε η αναπτυξη;;;;

teogtp
07/02/2015, 16:27
Σε είδα στο βενζινάδικο να επιβλεπεις την καθαριότητα του μοτοσακου σου και να υποδεικνυεις στον υπαλληλο να ρίχνει περισσότερο νερό και εξ επαφης με το πιεστικό στην αλυσίδα σου........

osevax
07/02/2015, 17:42
Σε ειδα με γουρλωμενα τα ματια στη Καλιθεα προχθες με το ψιλοβροχο καθως πεταχτηκες απο το STOP, με το εγγονι σου στη θεση του συνοδηγου να κοβει βολτες και να σκαει με την πλατη στο ταμπλο οταν καρφωσες το φρενο στο πατωμα …. Μακαρι να μη χτυπησε το παιδακι σκατογερε...:moutza::moutza::moutza:

loubinious
07/02/2015, 17:59
Μπορεί να ειναι γιαγιάκα αλλα μια χαρα παει ;-)

amyroukai
07/02/2015, 18:39
Σας ειδα με τα δυο σουμπαρου να μλκιζεστε μεσα στο Μαρουσι ψες βραδι. Καθολου εξυπνο...

γιωτάς
07/02/2015, 21:49
Σας είδα σήμερα όργανα της ταξεως στην παραλιακή να σηκώνετε το TDM ορθιο...δικαβαλοι...
Πραγματικά άμα ποτέ με κάνετε έλεγχο θα σας ζητήσω να με μάθετε.

est
08/02/2015, 11:18
Σε είδα CB750 (ίσως και να ήσουν του ´69 αλλά δεν είμαι και τόσο εξπέρ για να το ξεχωρίσω) στο χρωματάκι το ωραίο το γαλαζοπράσινο.
Να σε χαίρεται ο κάτοχός σου για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!:beer:

spyrakos35
08/02/2015, 21:34
να μην στρίβεις με το φουζουρού στην Επίδαυρο και να σε περνάω απ' εξω........

amyroukai
08/02/2015, 21:41
Σε ειδα ηλιε να λαμπεις ολη μερα παρα τις προβλεψεις, βρωμερο τρολ.

dimzan
09/02/2015, 01:56
σε ειδα εξατμισουλα μου ξεβιδωτη πανω στη μηχανη..

καποιος π00στης δεν προλαβε να την ξηλωσει εντελως και εφυγε καθ οδον.. ψαχνω πως θα σε ξαναβαλω πανω χωρις να σε κλεψουν και αυτη την φορα.

τωρα εμεις κοιμομαστε διπλα διπλα και το δικυκλο ειναι μονο και ερημο χωρις εξατμιση, μεχρι να του κουμπωσουμε παλι την πανασχημη μαμισια.

με εχουν βαλει στο ματι, γ@μω τα κλεφτρονια γ@μω!!

skylaros
09/02/2015, 05:52
Σε είδα
HONDA XR 250 EX BAJA μετατροπή/ανακατασκευή από το Σπύρο να κυκλοφορείς, από κοντά είσαι πιο όμορφο ακόμα :D
Σπύρε μέχρι να δω από κοντά λέω πως μάζεψε έτσι αυτός, από τις φωτογραφίες τον θυμάμαι παχουλό :p

Billymuse
10/02/2015, 20:53
Σε είδα βλάκα με το Versys να προσπαθείς να κάνεις σφήνες και να κολάς απο πίσω μου στον Κηφισό
για κόντρα φάση?? Εκτός οτι πήγες να σκοτωθείς μόνος σου πιο πολυ γέλασα όταν είδα οτι είχες βάλει
και Yoshimura στο χρέπι σου :moutza:

Nik0s_Dk
13/02/2015, 18:34
Σε είδα καημένε με την brand new r6 σου 7 το πρωί στο Κολωνάκι, να αράζεις ξαπλωτός πάνω της και να βαράς κόφτες με το πόδι στη μέση του δρόμου γράφοντας στα παπάκια σου τον κόσμο που πήγαινε στη δουλειά του.. Σε είδα που την έβαλες στο σταντ και μάγκικα ανέβηκες από πίσω πηδώντας πάνω της. Και έπεσες.. Και η (κατά ταλλα) κούκλα σου κόλησε στα κάγκελα. :moutza:
Σε είδα και σενα ταριφούλη που ξέχασες να τραβήξεις χειρόφρενο και έτρεχες αλλόφρων στην Πατριάρχου Ιωακείμ να σταματήσεις το ταξί σου.. Πάλι καλά που σταμάτησε στο παπί του φίλου!

rider
13/02/2015, 18:38
Σε είδα, η μάλλον καλύτερα είδα την μηχανή σου σφηνωμένη στο εμπρός μέρος του λεωφορείου στην Τούμπα σήμερα το πρωί κατα τις 07:00. Ελπίζω η ζημιά να ήταν μόνο τα σίδερα.... :(

akis_trevor
13/02/2015, 18:53
ειδα εναν ελεφαντα παρκαρισμενο χτες το βραδυ,γεροκωστοπουλου αναμεσα απο κορινθου και κανακαρη....λεω μηπως ειναι κανενος δικου μας...:cool:

pektis
13/02/2015, 19:04
Σε ειδα να φευγεις απο stop σαν να μη τρεχει τιποτα... επρεπε να εχω φορτηγο...:look:

KostRider
14/02/2015, 14:18
Σε είδα τρελό μελαχρινό μωράκι, με το κολάν και παραλίγο να τρακάρω...που να πιάσουν και οι ζέστες... ;) σας είδα όλους σήμερα να μην χρησιμοποιείτε ούτε για αστείο τα φλας και αλάρμ...

γιωτάς
14/02/2015, 14:49
Σε είδα κυρατσα με το τσιουαουα (η όπως αλλιώς τα λένε αυτά τα ρακουν που γαβγίζουν) να σπέρνεις τον τρόμο όταν ήθελες να κάνεις ελιγμο με κουτί σου ενώ αυτό καθόταν στα πόδια σου.

Σας είδα και εσάς Κυρία μου με το jeep σας που ενώ κυρίως απο δική μου απροσεξία κοντεψατε να με κάνετε σαμαρακι στο δρόμο, μου ζητήσατε συγγνωμη. Σας ευχαριστώ και από εδώ και εύχομαι να μεταδοσετε την οδηγική σας παιδεία και στα 2 σας παιδακια που είχατε μαζί.

amyroukai
14/02/2015, 15:19
Σε ειδα με το φακιολι στο κεφαλι να χωνεις ξερογκαζιες στο ντουλαποντιβανοκασελα χαρχαρλεϊ στον πειραια. Δεν καταλαβα τι επαιζε το στερεο. Κοψε λιγο ρε μορτη, ουτε ο τζαξ τελερ δεν ειχε τετοιο τουπε. Ποσο πιθηκοι ειστε μερικοι ακομα...

Σε ειδα στο γκλου κυρ χιπστερ που εβγαλες την παλια σου μοδα (το τζιξερ) με το ψευτικο καθικακι (σε μοκα με κρεμ σιριτι) τυπου σιξτις αζελατινωτο που λογικα φορας με το νεο σου καφε ρεισερ, δεν φανταζεσαι ποσο γελιο σκορπισες...

macdeath_s
16/02/2015, 00:45
Σε είδα σήμερα προς μετά το Ribas προς Σούνιο με το GSXR άσπρο-μπλε και την πινακίδα διπλωμένη. Επειδή είχα κολλήσει από πίσω σου σε κάποιες στροφές ελπίζω να μην παρεξήγησες ότι ήθελα να σε πιέσω ή κάτι τέτοιο. Άλλωστε στην ευθεία που άνοιξες δεν ακολούθησα. Καλούς δρόμους να χεις (ελπίζω να μην είσαι μπάτσος μόνο γιατί δίνεις κακό παράδειγμα με την πινακιδούλα σου ;) )

amyroukai
16/02/2015, 07:33
Σε ειδα χτες απογευμα nc700 στην αριστερη λωριδα της ΕΟ καπου στο περιστερι. Η τροχαια ειχε κλεισει το δρομο, δυο κοπελες με στολη τραβουσαν τη μηχανη, ειχα ακουσει σειρηνες οσο περιμεναμε στην κινηση νωριτερα αλλα ιχνη απο τρακαρισμα δεν υπηρχαν ουτε το μηχανακι φαινοταν χτυπημενο... Ελπιζω ολα καλα.

Eversman
16/02/2015, 07:51
Σε είδα πάνω στο κόκκινο Trasnalp, με συνεπιβάτη το γιό σου μάλλον, και οι δύο ακράνωτοι, να αγνοείς τον εδώ και ώρα αναμμένο "Σταμάτη" και να διασχίζεις κάθετα και τα δύο ρεύματα της Θησέως, αναγκάζοντας την κοπελίτσα με το γκολφάκι, να πλακωθεί στα φρένα για να μην σας σμπαραλιάσει. Ούτε που το πήρες είδηση ....

Σε είδα και εσένα φίλε με το γκρί Varadero στην Παραλιακή, στο ρεύμα πρός Πειραιά, στο ύψος της Αλίμου. Προβλεπέ με τις προστασίες σου, ΑΛΛΑ ... βρέ καλέ μου άνθρωπε ... την προστατευτική ποδιά της piaggio για την βροχή και το κρύο, τί την ήθελες και την έβαλες? Μέ ένα ισοθερμικό θα ήσουν σούπερ και δεν θα φαινόσουν σαν τον μπάτμαν με απλωμένα φτερά.

macdeath_s
16/02/2015, 16:11
Σας είδα γίδια της ΔΙΑΣ να κάνετε (ή μάλλον να προσπαθείτε να κάνετε) σούζες μες στην κίνηση στη βουλιαγμένης. Φυσικά περνάγατε και τα κόκκινα χωρίς σειρήνες. Αν ήταν 1η φορά που το έβλεπα (μέσα στο μήνα φυσικά) να πω εντάξει... Αλλά και πάλι το παιδάκι με το Husqvarna μετά γιατί το σταματήσατε ρε γουρούνια ? Και του τη λέγατε για την κρυμμένη πινακίδα ??? :eek: έχει μάτια ο κόσμος και βλέπει οπότε μην αναρωτιέστε μετά για φίλους-συγγενείς που ντρέπονται να πούνε για μπάτσο στην παρέα/οικογένεια.

7Tolis
16/02/2015, 17:05
Σε είδα στο Τζανειο. Σε πονουσε η μέση συνφορουμίτη. Κόψε τις παρέες με τον Abdulah.

amyroukai
16/02/2015, 17:15
Σε ειδα μεσημερι να μπουκαρεις με κουκουλα μεσα σε κρεωπωλειο, οι υπαλληλοι να σε κοιτουν λιγο κουμπωμενοι και να παιρνεις μια σακκουλα κρεατα. Πριν προλαβω να παρω το 100, φτανω στη γωνια με το αυτοκινητο και βλεπω τα λευκα υπηρεσιακα, βλεπω και χωρις τα παρκαρισμενα να μου κοβουν τη θεα, περα απο το κεφαλι σου το σωμα με τη στολη...
Ρε γιδι διας, γαμω το κερατο σου, τη γαμωκουκουλα αφου μπαινεις να ψωνισεις ποσο δυσκολο σου ειναι να τη βγαλεις; Τι ειστε 'σεις πια...

pektis
16/02/2015, 17:35
Σε είδα με ένα κλασικό triumph να εχεις όρεξη για "άνοιγμα"...

mikes
16/02/2015, 18:57
Σε είδα στο Τζανειο. Σε πονουσε η μέση συνφορουμίτη. Κόψε τις παρέες με τον Abdulah.κι εγω σε ειδα! η μεση με πονουσε επειδη τις εκοψα τις παρεες με τον λεγαμενο.. :smokin: :lol: πολυ σκληρα δουλευετε ρε! θελετε κανεναν ακομα στην ομαδα?? :lol: :p

GiannisZ
16/02/2015, 19:03
Σε ειδα κατα τις 12:15 σημερα μεσημερι με το μαυρο tmax στη Καβάλας στο υψος του MediaMarkt, να τρεμεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο το κρυο... Φυσικα χωρις κρανος και γαντια... Μιλαμε για ανωμαλια στο επακρο...

Tedvj23
17/02/2015, 10:58
Σε ειδα χθες το βραδακι πελετιδη(δημαρχε ησουνα με τον vaska νωριτερα..?)να περπαταμε μαζι στην μαιζωνος και να χαιρετας τους παντες μιλωντας στο τηλεφωνο συνεχεια και μπκες στο δημαρχειο αργα το βραδυ...:look:

vaska
17/02/2015, 13:13
Σε ειδα χθες το βραδακι πελετιδη(δημαρχε ησουνα με τον vaska νωριτερα..?)να περπαταμε μαζι στην μαιζωνος και να χαιρετας τους παντες μιλωντας στο τηλεφωνο συνεχεια και μπκες στο δημαρχειο αργα το βραδυ...:look:

ρε λύσσα με τον vaska που έχεις αδερφούλη μου. Ναι μαζί μου ήταν ο δήμαρχος και τα λέγαμε

:bawl:

theofilos888
17/02/2015, 14:41
ρε λύσσα με τον vaska που έχεις αδερφούλη μου. Ναι μαζί μου ήταν ο δήμαρχος και τα λέγαμε

Σε ειδα vaska να γινεσαι σημειο αναφορας στην πατρα!!!!

Tedvj23
17/02/2015, 14:56

Σχωραμε δεν θα το ξαναματακανω....:bawl:

teogtp
17/02/2015, 20:55
Σε είδα τραγοπαπα για ακόμα μια φορά,να πετάς τα σκουπίδια σου απο το μπαλκόνι.........:yuck:
Δεν σε χάλασε που έγινες ξεφτιλα όταν άρχισα να πανηγυριζω το τρίποντο.

McGyver
18/02/2015, 07:53
Συνέχεια εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144296)...