View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
amyroukai
19/07/2014, 13:31
Σε είδα ΚΤΜ390 (μάλλον) με την ακράπα. Και σε είδα και μπλε Νόλαν κράνος με κάτι καρτουνοζωάκια. Και σε είδα κορμάρα απίθανη επάνω, δυσκολευόσουν λίγο με το σανδάλι στις ταχύτητες και το πρασινάκι πεντικιούρ ήταν σε κίνδυνο, αλλά δεν πειράζει, όλα καλά... Μπράβο για την επιλογή στο μοτόρι, καλές βόλτες. Και λιγότερο σφίξιμο στο τιμόνι βρε, θα στρίβει καλύτερα :)
roukos_x
19/07/2014, 13:52
εθεαθη kawasaki zrx 1200 πρωι πρωι παρκαρισμενο στην ερυθραια.
ξαφνικα ειδα την κωλαρα του στα μουτρα μου κ εψαχνα να δω τι ειναι...
1200 εγραφε...
μαυρο, γυαλισμενο...
παλι καλα που δεν το ειδα απο μπροστα..
ααααααχ....:a07:
σε ειδα μεσηλικα με το fazer 600 να εχεις βγαλει τα τελικα απτην ουρα και να τα τα εχεις βαλει κατω απτο μοτερ!!!! :eek:
wtf????
Ενας με ενα σκουρο μπλε?Μου φανηκε οτι τον ειδα και εγω στην βενιζελου:bawl:
akis_trevor
20/07/2014, 00:05
Ενας με ενα σκουρο μπλε?Μου φανηκε οτι τον ειδα και εγω στην βενιζελου:bawl:
ooo yes!!!με μουστακι-μουσακι κατι τετοιο και ακρανοβιτς.τον πετυχα 2 φορες στο κεντρο.μια αγ νικολαου και μια κορινθου..
chester24
21/07/2014, 13:40
ooo yes!!!με μουστακι-μουσακι κατι τετοιο και ακρανοβιτς.τον πετυχα 2 φορες στο κεντρο.μια αγ νικολαου και μια κορινθου..
Τον ειδα κ εγω τον αρχοντα της μοντας....
Πλακα πλακα, απο μακρια ωραιο μου φανηκε χωρις τις εξατμισεις στην ουρα.... Τωρα απο κοντα.. :eleison:
Μουστακια χωρις κρανος το μαλλι κλοουν(μονο περιγραμμα και στην μεση τιποτα..) και ενα χαμογελο ο παιχτης με το τουμπανιασμα που ειχε κανει αλλο πραγμα ηταν μεστο νταλα ηλιο..:bawl:
Σε ειδα PetranGR τελευταια στιγμη πανω στην Εγνατια ατο υψος του 424, ησουν σταματημενος μαζι με ενα scooter, το κουστουμι το konica βγαζει ματι. Αντε , παντα ορθιος.
PetranGR
21/07/2014, 17:38
Σε ειδα PetranGR τελευταια στιγμη πανω στην Εγνατια ατο υψος του 424, ησουν σταματημενος μαζι με ενα scooter, το κουστουμι το konica βγαζει ματι. Αντε , παντα ορθιος.
Με είδες; εγώ γιατί δεν σε είδα; τι μηχανή ;;; γιατί είδα αρκετές να περνάνε :D :P
ειδα χθες την διαδρομη για Επιδαυρο...να στερειται "Παγκοσμιων" και να εχει γεμισει με Scooter καθε λογης κυβισμου...
Σε ειδα να τιναζεις το τσιγαρο απο το παραθυρο και οταν σε ρωτησα ''δεν εχει τασακι το αμαξι'' με κοιτουσες σαν χαζη...
Σας ειδα στην Κηφισιας να σας σταματανε σε μπλοκο για κρανακι...:rolleyes:
ac9800pba
21/07/2014, 22:19
320543 :confused:
Σε είδα βλάκα Ρεθυμνιώτη να με βρίζεις γιατι "ακουσον άκουσον" σταμάτησα σε διάβαση και εκανα νόημα στον παραπληγικό με το ηλεκτρικό καροτσάκι να περάσει !!!
Και οταν πιο κάτω σε πρόλαβα μου είπες με καμάρι οτι έχεις επαγγελματικό δίπλωμα Ε' κατηγορίας(αρα ξέρεις να οδηγάς το sh150 ακράνωτος) και οτι δεν έιμαστε Αγγλία να σταματάμε στις διαβάσεις και οτι δεν είσαι αμάξι να σταματας στις διαβάσεις και γενικώς οτι παπαριά σου κατέβαινε στο μυαλό. Λες και με το τριαξονικό σου σεβάστηκες ποτέ κανέναν στο δρόμο οταν δεν σέβεσαι με το σκούτερ σου τον παραπληγικό!
Ευχομαι να το διαβάζεις (αν και δεν νομίζω το μοτο να έχει τέτοιους ανάμεσα στα μέλη του) και όπως σου είπα οταν σε έβριζα, εύχομαι να μην βρεθεις ποτέ στη θεση του τετραπληγικού με το καροτσάκι.
Σημερα ντράπηκα που είμαι Έλληνας,βλέπαν οι τουρίστες και κουνούσαν το κεφάλι, θέλουμε και τουρίστες στην Κρήτη.
Ειλικρινα με τέτοια νεολαία ο τόπος δεν έχει ελπίδα!!
amyroukai
22/07/2014, 16:00
Σε είδα νέο βεστρομ χίλια σε μαύρο. Ο κάτοχος βέβαια ανεκδιήγητος, τούριστ στην αριστερή καμαρωτός σεινάμενος κουνάμενος, ευτυχώς και κρανωμένος και έκανε γρήγορα στο πλάι. Μαύρο δεν είν' κακό ή μάλλον δεν είναι ΤΟΣΟ κακό.
Σε είδα ZRΧ1200s. Το ψαλίδι λίγο περίεργο με την μικρή διατομή και την ανάποδη γέφυρα, αλλά έβγαζε μιά μπρουταλιτέ το συνολάκι, λαχταριστό. Ο κάτοχος ευτραφέστατος και εννοείται ακράνωτος, ήταν και μιάς ηλικίας και αυτά τα κουβαδάκια δεν τα ήξερε από τα μικράτα του και δεν τους μιλάει ούτε τώρα...
tzimidis
22/07/2014, 21:36
Se eida na koboun ta sidera me troxo na se bgaloun apo to anapodogyrismeno amaksi sou sto jumbo thivon. Elpizo na einai ligotero sobara apo oti edeixne
theofilos888
22/07/2014, 22:47
Σε είδα benelli tornado στο κατέβα της κηφισίας σημερα κατα τις 5 στο ύψος της φιλοθέης.
Antartis
24/07/2014, 13:39
Σε είδα παλίκαρε με το κουκλί repsol σου στον Πειραιά,κοντά στις γραμμές,εκεί κοντά στα ξύδια,να έχετε μαζευτεί σε ένα απο αυτά τα εκκλησάκια για ατυχήματα,και στεναχωρήθηκα.Δεν σήκωσα χέρι να χαιρετίσω σεβόμενος την στιγμή σας.Ήμουν με ένα μαύρο cbr.Να είστε όλοι σας καλά.
Με είδες; εγώ γιατί δεν σε είδα; τι μηχανή ;;; γιατί είδα αρκετές να περνάνε :D :P
zx9-r kokkino aspro , fasarioziko , moikana kai ta myala sta kagkela ;)
amyroukai
24/07/2014, 22:30
Σε είδα.
Σε είδα από μακριά, να έχεις σταματήσει στο πράσινο και να περιμένεις. Το τι περνούσε στο θολωμένο σου μυαλό, μόνο εσύ το ξέρεις, το φανάρι ήταν πράσινο όμως και εσύ με το πόδι στο φρένο.
Ήξερα ότι δεν θα προλάβω να περάσω το φανάρι, δεν κρατάει πολύ. Απορούσα όμως, τι περιμένεις με το yaris φορτωμένο με ποδήλατα στην μαγική σχάρα-κέρατο, πράσινο και εσύ ακίνητος.
Και ανάβει πορτοκαλί, έχω κλείσει γκάζι και πλησιάζω να δω φάτσα, να δω σε τι φάση είσαι, που ταξιδεύεις.
Και ανάβει κόκκινο και πριν σε πλευρίσω, βάζεις πρώτη και φεύγεις κύριος, ενώ οι κάθετα ερχόμενοι σε μουτζώνουν και σου κορνάρουν αλλά εσύ είπαμε, κοσμάρα.
Και μετά δεν είχα άλλη απορία, οι ποδηλάτες τη μαλακία την έχετε στο αίμα σας ότι και να οδηγείτε. Όπως και τον κοκ στα παλιά σας τα πετάλια. Ε, ρε cock ασάλιωτο που σας χρειάζεται...
PetranGR
24/07/2014, 22:32
zx9-r kokkino aspro , fasarioziko , moikana kai ta myala sta kagkela ;)
ντάξει εσύ ήσουν τότε που μετά μιλούσαμε με το φιλαράκι μου και με είπε οτι γύρισες και μας κοιτούσες :P
tsompanis
24/07/2014, 22:49
ωχου....σας ειδα όλους σήμερα και σας βαρέθηκα! πήρατε τις καλοκαιρινές άδειες και ροβολάτε
Ντάξει,είστε τριβάλιτσοι,ωραίοι και large
Μην πιάνετε όμως ΟΛΟ τον δρόμο για να συνεννοηθείτε και αφήστε και τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους.
Πάνω στην στροφή να βγάζετε τους χάρτες και να θέλετε να σταματήσετε και αυτοκίνητο?:eek:
Δεν πάτε στην Γη του πυρός,την Αλβανία θα περάσετε!!!
ντάξει εσύ ήσουν τότε που μετά μιλούσαμε με το φιλαράκι μου και με είπε οτι γύρισες και μας κοιτούσες :P
εισαι τσακαλος, αντε καλες βολτες και παντα ορθιος:beer:
zannisvel
25/07/2014, 13:42
Σε ειδα χθες βραδυ στη θηβων με την Αφρικανα σου, που ηταν σαν να βγηκε απο το εργοστασιο εχθες. Δεν εχω ξαναδει μηχανακι σε τετοια κατασταση!! :beer:
Σε χαιρετησα, νομιζες πως ημουν τρελος γυρισες κεφαλι απο την αλλη και με αγνοησες αλλα δεν πειραζει!! Ειναι περιεργο να βλεπεις ΧΤ με κρανος και φουλ προβλεπομενο καλοκαιριατικα.
Σε είδα ολόφρεσκο versys 1000......
Τελικά είναι άσχημο!
akis_trevor
25/07/2014, 19:39
σε ειδα αυτοκινητο με αυτοκολλητακια google street view και το π@π@ριπανω στην οροφη...bog brother is watching you...
σε ειδα αυτοκινητο με αυτοκολλητακια google street view και το π@π@ριπανω στην οροφη...bog brother is watching you...
Αν σε ειδε και αυτο πιστευω θασαι στο φρεσκο και ανανεωμενο google street map οπως και εγω με την γυναικα στο αυτοκινητο που το πηρα ματι στο δασυλιο να βολταρει-καταγραφει με ολα τα μπιχλιμπιδια στην οροφη..:beer::lol:
Σας είδα αρκετούς κυρίως με 2κύλινδρα ον/οφ που ανεβαίνατε προς τρίπολη μέσα σε πραγματικό χαλασμό ειδικά κοντά στο Αρτεμίσιο σήμερα το απόγευμα.
Οι πιο πολλοί οργανωμένοι - εξοπλισμένοι και πολύ το χάρηκα. Καλούς δρόμους και καλές διακοπές να εχετε.
soter3gm
27/07/2014, 14:06
Σε είδα μαγκάκο με το cbr να έρχεσαι τάπα στη γέφυρα της Ελευσίνας σε χαιρέτισα μέσα από το κουτί μου μιας και δεν μπορώ να καβαλήσω λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας, μου ανταπέδωσες με μια καλή κούφια πάνω στη στροφή και με το V,
Να είσαι καλά παλικάρι μου και καλούς δρόμους να έχεις μου έκανες μια από της πιο τονωτικές ενέσεις ,
Αιντε να δούμε πότε θα καβαλήσω πάλι , ίσως και ποτέ !!!!!
mikRRopixel
28/07/2014, 10:11
Σε είδα σήμερα το πρωί σε ένα φανάρι κάθετα της λ. Ηρακλείου, τύπε με το λευκό SYM300. Ακράνωτος, παντοφλίτσα, τσιγαράκι, καφεδάκι, μίλησες και στο κινητό για λίγο. Δεν σε είδα όμως να τρως τίποτα και ανησύχησα!
Σε είδα και σένα στη λ. Δημοκρατίας με το μαύρο TDM να περιμένεις στο φανάρι με κράνος, γάντια και μουφάν και έτριβα τα μάτια μου. Τόσα χρόνια στους δρόμους είσαι ο 2ος που βλέπω με το συγκεκριμένο μηχανάκι και με εξοπλισμό :)
chr1s_86
28/07/2014, 10:46
Σε είδα με Aprilia Futura στη Βασ. Σοφίας! :uplate:
Το δεύτερο που βλέπω, το πρώτο ήταν στην Γερμανία!
Σε ειδα να εχεις ενα σκουπηδι με ροδες σκουτερ αγνωστου ταυτοτητος και να εχεις τρυπησει τον λασπωτηρα πισω και να εχεις περασει κοτσαδορο!!!:eek:
Σε ειδα μωρη παλιογρια με την μπλουζα εξυπνη σιτα πανω στο σκουτερ και να εχει βγει το βυζι σαμπρελα εξω και να σαλεύει!!!:a04::a03:
Antartis
28/07/2014, 12:33
Σε είδα κοκκινο sp1 στην γρ.λαμπράκη,αραγμένο έξω απο λαστιχάδικο.Ακόμα και χωρίς πλαινό φέρινγκ είσαι μου....ρος !
karellen
29/07/2014, 12:55
Σε είδα να σπρώχνεις το καταπράσινο ZXR, Κυριακή μεσημέρι κάτω από το λιοπύρι,στη παλιά εθνική έξω από Καλαμάτα.Σε ρώτησα τι έπαθες,μου είπες "βενζίνη".
Πετάχτηκα 3-4 χλμ πιο κάτω και σου 'φερα ένα μπουκάλι να σε βγάλει μέχρι το βενζινάδικο.
Άλλη φορά να προσέχεις τα γραναζώματα γιατί το Καβασάκι ρουφάει! :wave2:
Σας ειδα στην Κρητη να μην χαιρετατε...
Μονο ενα bmw gs800 & ενα v-strom...:p
Σε ειδα και εσενα βλαμενη να κανεις αναστροφη πανω στην εθνικη και να βλεπω το Χριστο φανταρο!!:eek::confused:
KostRider
30/07/2014, 18:34
Σας είδα την Κυριακή χαρλεάδες να περνάτε μπουλούκι και σας χάρηκα! Καλούς δρόμους!
amyroukai
31/07/2014, 01:25
Σε είδα Fazer 600 τσακισμενο στην άκρη του δρόμου στον άγιο στεφανο. Ελπίζω ο αναβάτης να ειναι καλύτερα...
Σε είδα κομπλεξικε με το υδροαεροψυκτο gs. Αριστερά, φλασακι μόνιμα αναμμένο "μεριαστε να περάσω", μα κάθε που έβλεπες αυτοκίνητο κοκοκο-κοβω και περιμένω κολλημενος πισω σου να κάνεις στην άκρη. Διήθηση στον πλανήτη σου δεν μάθατε; Με το που βρήκαμε λίγη κίνηση σ'εχασα απ' τον καθρέφτη.
σε είδα δύστυχη αφρικάνα το πρωί ολοσχερώς καμένη στο κατέβασμα της Συγγρού.
Ελπίζω ο αναβάτης σου να είναι καλά...
Σε είδα.. με το ζόρι. Πεζοί, που περνάτε βράδυ, στο άσχετο, λεωφόρους σαν την Συγγρού, την Αθηνών κλπ.. πρέπει να καταλάβετε ότι ΔΕΝ φαίνεστε.
Ειδικά αν φοράτε σκούρα.. σκέτη παραλλαγή με το τοπίο.
theofilos888
31/07/2014, 20:30
Σε είδα μηχανάκι καμμενο στη Βείκου σημερα το απόγευμα αλλα δεν ειδα εσενα. Ελπίζω να εισαι καλα!
skylaros
31/07/2014, 20:38
Εγώ είδα ένα καμένο στη Συγγρού
amyroukai
31/07/2014, 21:23
Σε είδα τρακαρισμένο fazer να σε φορτώνει η οδική...
Σε είδα με το σκούτερ να κάνεις δεξιά στο δρόμο για Βαρνάβα, ευχαριστησα, ανταπεδωσες. Υπάρχουν και τέτοιοι λοιπον...
Σε είδα μλκ με το παπί ανάποδα Τατοίου μέσα στη νύχτα. Γιδι.
taisteal
01/08/2014, 00:37
Σε ειδα και σε βλεπω συνεχεια ρε βλακα με το gs με 4 προβολακια και τα φωτα αναμμενα,στο κεντρο της πολης,να γυρνας ετοιμος για
να φυγεις για την εξερευνηση του αμαζονιου..
Μας στραβωνεις ρε μουσκαρεεεε
Σας ειδα μπτο παρεες αλλα και μεμονομενες μοτο, φορτωμενες και ετοιμες για αναχωρηση στο λιμανι του Πειραια
Σε είδα γείτονα πριν απο λίγο με το καινούργιο KTM 1190 Adventure (απο τη μέρα που το πήρες όλο απο κεί περνάω γυρνώντας απο τη δουλεια και το χαζεύω) φορτωμένο... Διπλά ακριβώς παρκάρισμένο ένα GS1200 επισης φορτωμένο. Κάλο ταξίδι παίδες!!! :beer:
Σε είδα με το ΚΤΜ σου στην μαραθώνος απο τον Σταυρό μέχρι το Πικέρμι να σε πηγαίνει πατάκι ένα παπί γιατί δεν είχες αλυσίδα....
amyroukai
01/08/2014, 22:32
Σε είδα πιτσιρικά με το Fiat Stilo που κατάφερες να καρφωθείς μετωπικά με το απέναντι Golf στον παράδρομο, ευτυχώς με μόνο λαμαρίνες τσακισμένες. Τι σκ@τ@ έχετε στο κεφάλι σας που να πάρει...
zannisvel
02/08/2014, 06:16
Σε ειδα Fazer στις 6:30 στο Πειραια φορτωμενος ετοιμος για ταξιδακι!!! Πηγαμε παρεα μεχρι τη παραλια και χωρισαμε οταν επιασες ποταμι!!! Καλους δρομους και ανταποδιδω το χαιρετισμο απο εδω!!!:wave2:
KostRider
02/08/2014, 14:40
Σε είδα fazer 600 στα φανάρια στα Καλύβια και παίξαμε λίγο...Σε είδα κι εσένα με το Ζ να με ακολουθείς για να δεις το καμένο πίσω λάστιχο μου (burnout)πριν τα αλλάξω..αλλά ρε φίλε, βάλε κρανάκι κι εσύ κι η κοπέλα σου..
Σε ειδα να μου βγαζεις τα ματια μεσα στο super market με το απροδιαφανο φορεμα-κουρτινα-νυχτικο που φοραγες ο αντρας σου σε ειχε δει πριν βγεις εξω..?:eek:
soter3gm
02/08/2014, 21:45
Σε ειδα να μου βγαζεις τα ματια μεσα στο super market με το απροδιαφανο φορεμα-κουρτινα-νυχτικο που φοραγες ο αντρας σου σε ειχε δει πριν βγεις εξω..?:eek:
Τελευταίος το έμαθε :p
KostasV2
03/08/2014, 11:34
Σας είδα χτες ιταλοί BMWδάκηδες στο Κακό όρος, όλοι δικάβαλοι με τα συμπράγκαλα των διακοπών φορτωμένα και χαιρετηθήκαμε. Όχι σαν τους ντόπιους συναδέλφους σας... Σε είδα κι εσένα φίλε με το Megane να σταματάς στη μέση του δρόμου και να μαζεύεις κάτι νεογέννητα γατάκια για να μην τα πατήσουμε. Μπράβο! :)
σε ειδα γιδι, και πολύ το φχαρηστηθηκα, στην καφετερεια που δουλευεις στη μαρινα ζεας, να με κοιτας σαν χανος όταν σηκωθηκα και εφυγα επειδή δε με αφησες να παρκαρω τη μηχανη μου!
διαλογος:
γιδι: συγνωμη τη μηχανη αν θελετε η απέναντι η πιο περα...
εγω: γιατι εδώ τι ενοχλεί?
γιδι: εδώ είναι θεση για αυτοκίνητα..
(εν το μεταξυ ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα από το δικο μου ηταν παρκαρισμένα gs 1200 φουλ τριβαλιτσο με τη μιση τουρατεκ πανω, και μπουσα με αρκετα καλούδια αμφότερες με γυαλισμα καφετερειας)
εγω: (δειχνοντας διπλα) αυτά δεν μου μοιαζουν για αυτοκίνητα
γιδι: .......
εγω: δεν πειραζει δεν καθομαι και καθολου αμαλαχει αφου δε μας θες μιας και σου χαλαει τη μοστρα το μηχανακι μου..
(εκεινη ακριβως τη στιγμη, σκαει μυτη το φιλαρακι που θα τον πιναμε παρεα..)
εγω: σπυρο, παμε διπλα ρε γιατι εδώ δε μας θελουν, τους χαλαμε τη μοστρα....
γιδι, και δευτερος κεφτες επι της υποδοχης: ......
πολύ το χαρηκα! αει σιχτιρ!
βεβαια σημερα ειχατε κοσμο, και στα κοπανια σας, αλλα οσο μπαινει ο αυγουστος και θα εισαστε αδειοι επειδή ολοι θα λειπουν διακοπες, θα εχετε τα κακαλα να φεροσαστε ετσι? κριμα παντως καινουριο μαγαζι να χαλατε το ονομα σας...
Africaptan
03/08/2014, 23:34
Μας ειδα εμας τους Africaκηδες παραταγμενοι στην παραλιακη στο Ηρακλειο με τις αγαπες μας να καλοπερναμε!!!
taisteal
03/08/2014, 23:37
Σας ειδα Βολιωτες σχεδον ολους ακρανοβιτς...
spyrakos35
04/08/2014, 00:44
Σε ειδα να κανεις οσο πιο αριστερα γινεται με το ιχ σου για να κανω την διηθηση στην εθνικη....
Σε επιβραβευσα με thumps up και μου επαιξες κ συ τα φωτα.....
Μπραβο ρε μαγκα
:beer:
SHOOTER045
04/08/2014, 01:05
Σε είδα πιτσιρικοκαγκουρα να γελάς και να κάνεις χειρονομίες παλινδρόμησης γελώντας οταν σε συναντησα στην κόντρα πηγαινωντας στην δουλειά με το υπηρεσιακό.
Όταν γύρισα και ήρθα δίπλα σου αν και δικαβαλος εψαχνες να κρυφτείς,-βενζίνη είχα φουλ- και όταν σου είπα ότι θα έρθω μέχρι το σπίτι σου το ξανασκεφτηκες και σταμάτησες
Ξέχνα το τώρα για μερικούς μήνες.
PetranGR
04/08/2014, 01:46
Σε είδα "ηλίθιε" με την βέσπα σου δικάβαλος, χωρίς κράνος και οι 2, να απαγορεύετε να πάτε αριστερά και να μην ΒΛΕΠΕΙΣ καν πίσω σου οτι ερχόμουν ,απο τα αριστερά σου και σκέφτηκες τελευταίο μέτρο να κάνεις στροφή στα αριστερά με απαγορευτικό,και με είδα εμένα να κάνω σλάλομ aka ρόσσι, για να σε αποφύγω το τι χριστο παναγία σε κατέβασα ένας θεός ξέρει και σε είδα στον καθρέπτη να κουνάς και εσύ το χέρι ,έχε χάρη που δεν μπορούσα να φύγω γιατί ήταν μονόδρομος, θα σε κυνηγούσα,και καπάκι στα 50 μέτρα σε είδα ΖΩΟ με το κουτί σου να βγαίνεις απο ΣΤΟΠ χωρίς καν να με δείς και πλακώθηκα τελευταία στιγμή στα φρένα ...
όπως είμαι γύρισα σπίτι έκανα τον σταυρό μου, κλείδωσα την μηχανή και είπα άστο για σήμερα καλύτερα...
Ζώα!
Σε ειδα με το a-class στη μεσαια (μετα την αριστερη στροφη στην ανοδο του σκαραμαγκα, λιγο πριν το σημειο που ο παραδρομος βγαινει εθνικη) να μου αναβεις τα αλαρμ οταν καταλαβες οτι απο την αριστερη λωριδα ηθελα να μπω στη δεξια και ενω ειχες δει 2 φουριοζους να μπαινουν στη δεξια στα 20 μετρα απο σενα. Τους ειχα δει και γω βεβαια αλλα και μονο η κινηση γ@μησε! Οδηγεις σιγουρα μηχανη, οποτε ευγε!
Σε είδα μπετόβλακα με το ποδήλατο να σφάζεις το κόκκινο ενώ ξεκινάω με πράσινο απο απέναντι. Δεν σε χάλασε που δεν έκοψα και επίτηδες το κατευθυνα κατα πάνω σου με νεκρά και την ακραβοβιτς να ουρλιάζει απο τους κόφτες. το γουρλωσες το ματάκι, τσίμπησες και το βρισίδι σου. Άλλη φορά να σε ξαναδώ να το κάνεις.
amyroukai
05/08/2014, 12:47
Σε είδα E-Type, σαν καινούρια, σε ένα λαχταριστό λευκό κρεμ χρωματάκι... Καλούς δρόμους!
Σε ειδα TDMα να με εχεις παρει στο ποδι απο το Χιλτον.
Μετα Συγγρου και Φρατζη τα ανοιξαμε.
Βαρεσανε οι κοφτες και για λιγο νομιζες οτι ειχες ελπιδα...
Απο Tdm σε Tdm...μετραει διπλο το τσαγακι να ξερεις...
Γιατι εσβησες τα φωτα σου δεν καταλαβα ομως...
Σε ειδα να πεταγεσαι απο το λεωφορειο και να προλαβαινω να σταματησω οριακα...:rolleyes:
Red Rider
05/08/2014, 20:09
Σ'ευχαριστω φίλε με το μπλε Tiger,που μου ειπες ότι το σακίδιο μου ήταν ανοιχτό. :beer:
Φεύγοντας από κρίκο χθες και κάνοντας μία σβέλτη μέχρι λαιμό και πίσω, στο γύρνα πετυχαίνω στο φανάρι στη Γλυφάδα ΤΔΜ, ακράνοβιτς, φανελάκι μινέρβα, βερμούδα, και εσπαντρίγιες...
Οι ρυθμοί μου...χελώνας
Μέχρι και τη Συγγρού, σε ότι φανάρι κάτσαμε, ξερόγκαζα και καρύδωμα στην υποψία πράσινου ο παγκόσμιος.
Μόνος σου έτρεχες π@π@ρ@ και πάλι στο ίδιο σημείο ήσουν. Άστα διάλα πια με τα καγκούρια:moutza:
SHOOTER045
05/08/2014, 22:52
Σε είδα γιαγιουλα που ενώ με ειδες(μαλλον)να προσπαθείς να περάσεις την κατηφορικη τσουλήθρα, έκανες δύο τρία βήματα, τσιμπάω τα φρένα, και σε κορνάρω, με κοιτάς,συνεχιζω,και συνεχίζεις και εσύ το βάδην!!!! :eyepop::eyepop::eyepop::eyepop::eyepop:
Φρένα ξανά και το abs υπερωρίες, Ο Αη Πέτρος δεν ήθελε παρέα σήμερα
Τουλάχιστον κατάλαβες τι έκανες λέγοντας μου<Χαζομαρα έκανα έ?>
PetranGR
05/08/2014, 22:57
σας είδα πουρτσόβλαχοί πάνω στο συντριβάνι να στρίβω δεξιά επί της εγνατίας , με πράσσινο κανονικά και όπως φεύγω ευθεία και κοιτάω τον δρόμο μου,ήσασταν κρυμμένοι πίσω απο λεωφορείο που είχε ήδη ξεκινήσει και τρέξετε να περάσετε,και τα φρένα μου βαρέσαν υπερωρίες,απορώ πως δεν έφυγα φέτα με τέτοιο οδόστρωμα εκεί ...
Μετά θα μαζεύατε πολλές φάπες έτσι όπως ήμουν σήμερα,πολλές φάπες όμως.
Τί είδαν τα μάτια μου στην Εθνική σήμερα γυρνώντας από Χαλκίδα δεν λέγεται... Κι όλες αυτές τις μέρες αλλά χρειάζονται σελίδες ολόκληρες για να χωρέσει τόοοση βλακεία...
(Πρέπει να ήταν) cbr600rr, με τα όσα (τουλάχιστον -150-180), φανελάκι, χωρίς κράνος, είχε πέσει ολόκληρος πάνω στην μηχανή για να κρυφτεί πίσω από την υποτυπώδη ζελατίνα ...Και φυσικά, όλα αυτά στην ευθεία γιατί πριν τη στροφή πλακώθηκε στα φρένα... Κι ο κορυφαίος σκουτεράκιας με Beverly κι ασορτί Momo Design, είχε βάλει το μεγάλο του Smartphone( πιθανολογώ iphone) πίσω από την ζελατίνα κι έστελνε μηνύματα Ή άλλαζε την playlist...
Εζήτωσαν τους νικητές.
taisteal
06/08/2014, 14:25
Σας ειδα σημερα να κυκλοφορειτε στους δρομους αυτοκινητα και μηχανακια και να με ενοχλειτε.
Επρεπε να κατεβω απο τη μηχανη να σας δειρω ουλους ναουμ,αλλα ειχα το φαγητο στη φωτια και βιαζομουν..
Και σας ειδα και εσας γυναικες να με κοιταζετε και να με θαυμαζετε πανω στη μηχαναρα μου και να παθαινετε πλακα...
:giggle::giggle:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bob_o_mastoras
08/08/2014, 13:06
Σας ειδα να εχετε ερθει απο Γαλλια με CM 125 του τοτε, 80 χρονων ανθρωποι, χωρις εξοπλισμο και με jet κρανακια! :eek: :D
Εννοειτε σας εκανα εκπτωση! :D
Αφιερωμενο σε αυτους που θελουν κανα GS ή κανα Goldwing για να πανε μεχρι το Σουνιο.
321380
321381
:a08::sun::sun: Ηοndaαρα!!!!
roukos_x
11/08/2014, 07:27
Σας ειδα εχθες το βραδυ να με περικυκλωνετε εσυ κ η παρεα σου...
Οτι;;;;
Τι;;;
Πεσιμο;
Μπηκε αγνωστος στην γειτωνια σας κ τρεξατε να ελεγξετε;;; τι ειστε.. σκυλια;
Τι να σας πω.. το κερασακι στην τουρτα ηταν ο φιλος σου πισω που αναβοσβηνε τα φωτα κ εσυ διπλανε που σκουπιζες την ζελατινα σου επειδη σας πιτσιλισα με τα νερα που ειχε κατω ο δρομος... οργια..
σας ειδα παρεα με 2 μηχανες moto guzzi απο ιταλια
στο δερβενι με πορεια προς καβαλα
εκοψα και σας χαζευα
με χαιρετησατε αν και ειμουν με αμαξι
εφυγα
ενω εσεις συνεχισατε με τον ιδιο χαλαρο ρυθμο
καλες διακοπες!
panos1050
11/08/2014, 15:45
σας βλεπω ρε παιδες τις κυριακες που παω για προπονηση στον αχλαδοκαμπο (κολοσουρτη) να κατεβαίνετε και να ανεβαίνετε μαλλιά ,ολοι φουλ ντυμένοι ...
να ξερατε ποσο σας ζηλευω .
χαιρετάτε σχεδόν ολοι ,μπραβο
peterTHErider
11/08/2014, 16:10
Σας ειδα σημερα να εγκαταλειπετε την ατικκη με μεγαλα ον οφ καργα φορτωμενοι και ολοι με κοντομανικα και μερικοι και με βερμουδες και εναν τρελο αερα σημερα στην εθνικη!που πατε γυμνοι στα αγγουρια ρεεεε???
Σε είδα με το ducati με μαγιό,κοντομάνικο & σαγιονάρες να χωνεσαι στη στροφή από δεξιά,ενοχλημένος επειδή σε είχα περάσει...μα καλα....δεν σου έχουν πει ότι δεν περνάνε από δεξιά...?? Μου ήρθες & μαρσαρωντας...ζώων εε ζώων....
Σε είδα στην έξοδο της Εθνικής για Χαλκίδα φίλε παπιόβιε με Modenas,φουλ προβλεπόμενο και φορτωμένο το παπί με σαμάρια μπαγκαζιέρες κλπ...Ομολογώ πως πιο φορτωμένο παπί δεν έχω ξαναδεί!Καλούς δρόμους να έχεις και καλές διακοπές!
alexxxcbr
14/08/2014, 11:29
Σας ειδα χθες το αργα το απογευμα καραγκιοζηδες στην παλια εθνικη μεχρι το Λουτρακι να κανετε οτι θελετε παλι.:moutza:
Στο γυρισμο ομως αργα το βραδυ που ειχατε κοιμηθει ηταν κ@υλ@.:a44::vroum:
Σε ειδα και σενα Ferrari california λευκη να ρολαρεις το βραδυ στην Καβαλας και να στριβεις δεξια στον Κηφισσο.:beer:
Σε ειδα μικρε μεσα απο το αμαξι του πατερα σου, να χαζευεις την μηχανη στο φαναρι & να σου κλεινω το ματι μεσα απο το κρανος... φευγοντας σκας ενα χαμογελο κλεινωντας και εσυ το ματι;) (δικος μας και 'συ ε?:p)
amyroukai
15/08/2014, 08:11
Σε είδα μαυρο tdm, αργά εψες το βράδι
Για τον χαρουλη κίνησες, μα'χες καθυστερήσει.
Καβάλα άντρας αψηλος, στα ιταλικά ντυμένος, το γκάζι σου το εστιβε τη λύρα να μη χάσει.
Μια κουβέντα θα σου πω κι αν θέλεις άκουσε με:
Είναι ο χαρουλης νεαρός, παλι θα 'ρθει παιξει, μα αν γενεις στατιστικη, συ δεν θα τον ακούσεις.
Σε είδα και σένα νυχτερίδα να σκας φαρδιά πλατιά στη ζελατίνα του κράνους. Άλλος την πίνει τη ρακή, άλλος μεθαει. Για ποιον με πέρασες μωρέ, μοιαζω του Όζι Όσμπορν;
guzzistas
16/08/2014, 10:27
Σε βλέπω κάθε μέρα ρε καγκουρα με το ΤΔΜ στο Λουτράκι να κάνεις του κόσμου τις μλκιες μέσα στον κόσμο και στην κίνηση...
ακράνωτος, βερμούδα, σαγιονάρα, χωρίς πινακίδα...
κάθε μέρα, συνέχεια... εύχομαι να μην το φας το κεφάλι σου και να μην κλαίνε κι αυτοί που δεν θα φταίνε....
Σε είδα φίλε με το cbf στο λιμανι της Ηγουμενίτσας που προσφέρθηκες να πεις να μπορεσουν να φορτωσουν και τα δικα μας μηχανάκια καθως φτασαμε τελευταια στιγμη και με τα δερμάτινα θα υποφέραμε απο τη ζέστη μεχρι να πάρουμε το επόμενο. :beer: :beer:
Σε είδα και σένα φίλε Θανάση (transalp 700) που δουλευες στο λιμάνι της Κερκυρας να περιμένεις να σχολάσεις και να είσαι πάνω απο χάρτες σχεδιάζοντας μοτοδιαδρομη! Μολις μας είδες προσφέρθηκες να μας εξυπηρετησεις, προσεχες τις μηχανές και τα πράγματα μας και μας είπες για τα σχέδια που κάνετε με το φιλαράκι σου για ταξιδάκι! Τις ευχές μου να τα καταφέρετε. :beer: :beer:
amyroukai
18/08/2014, 16:54
Σε είδα γυφταριο ελληναρα τουρίστα. Σε είδα στο παραδοσιακό καφενείο με τον ωραίο ιδιοκτήτη να παραγγελνεις τοστ για το χοντρελακι σου που ουρλιάζει και μετά να του κανεις καυγά γιατί έφαγε δυο και τον περιμένουν οι κεφτέδες σπίτι, τη χοντρελω σύζυγο να ζητάει τοστ με τσιπς, να ωρυεσαι να μην παει στα βαθιά, να πινεις καπουτσινο φρεντο και Μιλκ Σέικ. Και ο μουστακαλης με την πουκαμίσα και το βλέμμα που λέει πολλά να χαμογελάει συνεχώς με νόημα... Η ίσως αυτό να είναι το νόημα και εγώ άργησα να το δω.
maim2004
19/08/2014, 09:15
Σε είδα φίλε με το CCM cafe racer στην Λεωφ. Μαραθώνος να το βάζεις με όσα και να σε κυνηγω σε όλο το δρομο για να το ζαχαρώσω...Ωραίο γκάζι!!! Πάντα όρθιος φίλε μου.
Σας είδα vstromαδες απο τα ιωαννινα εως την πατρα, να ειστε αμετρητοι και διασπαρτοι.
Σας ειδα και εσας απο την πατρα να μην φορατε κρανος ουτε για αστείο. Κανενας ομως
amyroukai
20/08/2014, 08:52
Σας βλέπω κοπέλια, δεν χαιρετά κανείς σας;
Σε είδα με το Honda xx & τις αγγλικές πινακίδες... Πιάσαμε κουβεντα! Καλούς δρόμους να έχεις & να χαίρεσαι όλα σου τα μηχανάκια!!(είπες ότι εχεις ακομα ένα busa1300& ένα bandit 1250!)
Red Rider
20/08/2014, 19:23
Σε είδα το πρωί στην Δραπετσώνα με το RD 500.
Σε είδα και εσένα "καπετάνιε" με το πανέμορφο R1,τα είπαμε στο φανάρι λίγο,καλούς δρομους και καλές θάλασσες :wave2:
Σε ειδα, η μαλλον σε βλεπω συχνα, παλιο καραγκιοζη με το καγκουροtdm σου και τις γ@μωεξατμησεις σου που περνας απο Δραπετσωνα με τους κοφτες και δεν αφηνεις κανεναν να ηρεμησει.Ελπιζω παλιο κομπλεξικε , αυτο που κανεις , να σου συμπληρωνει την ανασφαλεια που σου δινουν το μικρο πουλι και το ανυπαρκτο iq σου...Ευχομαι να με διαβαζεις και να ερθεις , απο κοντα, να μου ζητησεις τον λογο...
Billymuse
20/08/2014, 20:24
Σε ειδα μετα απο καιρο και εισαι ωραίο παιδί και οταν πάρεις το νεο μηχανάκι σου θα εισαι πιο ωραίο
χάρηκα που τα πάμε και άνοιξε το μάτι μας σήμερα :beer:
SHOOTER045
22/08/2014, 16:39
Σε είδα Μήτσο ( motomaniac)
Αν και τετρατροχος, νταξ τρώγεσαι
Νεξτ ταιμ με το σουμπουρου
Την άλλη φορά να πιούμε και καφέ ε.......
Αν και έπαθα με τις γνώσεις σου, τι διάολο με εγκυκλοπαιδεια κοιμάσαι....
guzzistas
23/08/2014, 23:34
ΔΕΝ σε είδα στο Λουτράκι πριν καμια ώρα που πήγα να ανέβω στη μηχανή μου...
#*@#&@(&# να έχεις μετακινήσει τη μηχανή σπάζοντας τη σχάρα και τη μπαγκαζιέρα, για να παρκάρεις το κουτί σου ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο...
ΠΑΛΙΟ (&&#*&@&#^
ΔΕΝ με είδες που σε έφτιαξα όπως έπρεπε ;)
Χειρότερα από τριτοκοσμικές χώρες έχουμε καταντήσει...
Σε είδα με το Hyundai i30 μπροστά μου, να βγάζεις το αριστερό χεράκι έξω από το παράθυρο. Ως εδώ όλα οκ. Μετά να βγάζεις και το δεξί κρατώντας ένα μπουκάλι νερό και να ρίχνεις πάνω στο αριστερό. Το τιμόνι δεν το κρατούσες και έκοβε 8άρια τ' αμάξι :confused:
Μετά να χώνεις και τα δύο χέρια μέσα και με το δεξί να ρυθμίζεις τον κεντρικό καθρέπτη σου (προφανώς για να βλέπεις τη φάτσα σου) ενώ το αριστερό έβρεχε και έστρωνε το μαλλί :uplate:
Τιμόνι δεν έπιασες και απορώ πως τη γλιτώσανε κάνα δυο από το αντίθετο ρεύμα...
Σε προσπέρασα με συνοπτικές διαδικασίες και άνοιξα γκάζι να φύγω από τον κίνδυνο που αποτελούσες. Περνώντας δεν άντεξα και κοίταξα απ' το ανοιχτό παράθυρό σου. Καμία χαζογκόμενα περίμενα (που έχω ξαναπετύχει μέχρι και να βάφονται)... αλλά ήσουν άντρας :moutza: μ@λ@κ@ να μη στα χρωστάω !
Σε είδα αρχοντοτσολιά λεβέντη μου μέσα στο Toyota σου Παρασκευή βραδάκι να βγαίνεις ορεξάτος να πάρεις καμμια αθώα ψυχή,γιατί δε σου έφτανε το φανάρι να βγάλεις την τσατσάρα να φτιάξεις το κλαρινοχωριστρούλα συνέχισες και κατα τη διαδρομή σε όλη την Λ.Αθηνών.Αλλά δε φταίς εσύ παλικαράκι μου....κάτι άλλοι φταίνε που σου δίνουν τα κλειδιά να το οδηγάς το ρημάδι.........
amyroukai
24/08/2014, 09:03
Σε είδα χιΨτερά με το γκομενάκι και το μπέρβερλι στην ΕΟ, να βγάζετε σέλφι οδηγώντας...
Iamthagod
24/08/2014, 11:30
Σε είδα θεία στο στοπ και εγώ σταματημένος να έρχεσαι και να μου τη σκας πίσω στο λάστιχο με το σειτσέντο σου και ευτυχώς ήμουν στα φρένα και δε με ξάπλωσες. Σε είδα επίσης να πηγαίνεις να βγεις από πάνω με το πρόσχημα πως άρχισα ΛΕΕΙ να κινούμαι. Συνέχισες με το εριστικό σου το υφάκι και με τα "Τι λες μωρέ" και "Τι λες καλέ" και καλά σε έκανα και σε κράτησα εκεί 1.5 ώρα μέχρι να έρθουν ασφαλιστικές. Δε με χάλασε καθόλου να μου βάλουν ολοκαίνουρια ουρά επειδή έχει ένα παλιό μικρό ραγισματάκι. Να ήσουν πιο ευγενική να σε άφηνα.
Επίσης σας είδα χθες Μ@@@@@Σ με τα σκούτερ και τα παπιά σας βράδυ ΧΩΡΙΣ κανένα φως και έξω από την πόλη. Τις φάγατε τις μούτζες σας. Μακάρι να μην τα φάτε τα μούτρα σας και πάρετε και κανέναν που δε φταίει μαζί σας.
Σας ειδα στην Πατρων - Πυργου να κανετε οοοτι να 'ναι... Αναστροφη στο πουθενα, παραβιαση φαναριων, προσπερασεις πανω σε τυφλα σημεια με 2πλη διαχωριστικη:confused:
Τελικα, ειναι χειροτερη απο την Πατρων - Κορινθου...
Σε είδα παπάρα παππούλη να παραβιάζεις στοπ σήμερα πρωί πρωί και να κόβεις κάθετα την Γούναρη. Σε είδα να τσαμπουκαλεύεσαι στο δικό μου παρατεταμένο κορνάρισμα και να βγαίνεις έξω από το αυτοκίνητο για να ζητήσεις τα ρέστα. Έλα όμως που δεν έβαλες χειρόφρενο και το πήρε ο κατήφορος. Έχει περάσει ολόκληρη μέρα και ακόμα γελάω με τα χάλια σου.
:bawl:
spyrakos35
25/08/2014, 01:14
σε είδα husqvarna nuda 900r....
απλά δεν πιάνεται.....
Σε ειδα fazer600 στης 14 αυγουστου να ανεβαινεις προς θεσσαλονικη και να πακετωνεις τους Ιχιδες στα διοδια περνοντας λιγο πριν ξεκινησουν με αποτελεσμα να κλεινει η μπαρα γι αυτους που ειχαν πληρωσει.:moutza:
Οταν περναμε χωρις να πληρωσουμε,καθομαστε πισω δεξια απο το προηγουμενο αμαξι και φευγουμε μαζι μ αυτον που πληρωσε,συνηθως του λεμε με νοημα και 1 ευχαριστω,μας κανει την καλη,δεν τον γαμαμε ομως.;)
τι κακο και αυτο.να θες να πας βολτα μετα απο ενα μηνα με την μηχανη και να λες.θα φτασω σπιτι μου;σε ειδα m@λ@κ@ να με κλεινεις με το αυτοκινητο σου στην ποσειδωνος.σας ειδα και εσας καριολες,να κανεις αναστροφη στην ποσειδωνος, στον φλοισβο και στο τσακ δεν επεσα πανω σου.ηρθαν παλι τα γιδια στην αθηνα.προσοχη σε ολους παιδια.
Σε είδα φιλαράκο με το Fazer σου πρωί στην Αλιπέδου να μου κάνεις σήμα να περάσω και απο την αμηχανία να μου σβήνει το μοτόρι χαχαχαχαχα.Καλούς δρόμους να έχεις παλικάρι μου...Σε είδα και εσένα φίλε εργάτη να βγαίνεις λίγο πιο κάτω σαν τον κίτσο τζαβέλα με την κόκκινη σημαία να μας κάνεις σήμα να σταματήσουμε για να βγεί το φορτηγό έλα όμως που είχαμε αναπτύξει ταχύτητα και στην προσπάθεια να φερνάρω πέταγε τα κωλομέρια η έρμη η μηχανή...
Σας είδα σήμερα που ήρθατε από διακοπές και κάνετε ότι μαλ@κ1α σας έρθει στο κεφάλι στην Κηφισίας πρωινιάτικα.Μα καλά ρε γίδια ανθρωπόμορφα... δεν μπορείτε ούτε καν στην λορίδα σας να κάτσετε ή με βάλατε σημάδι??? Δεν σας χάλασε που μείνατε χωρίς καθρέφτες... και βάλτε το καλά στο μυαλό σας... έτσι και σταματήσω θα εύχεστε να μην είχατε πάρει αυτοκίνητο σήμερα.Γίδια, ε γίδια!!!!
Κάποια μέρα κάποιος θα με ρίξει κάτω και τότε θα δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγάς αμάξι σαν μαλ@κας