View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
Z πρασινο εποχης γαρδελη και honda κοκκινο εξακύλινδρο στη μιχαλακοπουλου το μεσημερακι
ακρανοβιτς φυσικα λες και βγηκατε απο τα τσακαλια ησασταν!!!!!
τα εργαλεια στην πενα :beer:
Bradipous
04/04/2014, 20:42
Σε ειδα να με προσπερνας με το ασημι σιβικ σου ενω παραλληλα με εβριζες.
Οταν ηρθα διπλα σου να σου ζητησω τον λογο ειπες οτι 2 φορες πηγες να προσπερασεις και σε εκοψα και αν το ξανακανω θα με χτυπησεις. :uplate: :bawl:
Δεν καταλαβα αν εννοουσες οτι σε εκοψα ενω προσπαθουσες να προσπερασεις εμενα ή τον μπροστινο σου που σας περασα αμφοτερους αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ με αυτο αφου η συμπεριφορα σου ηταν αρκετα ασχημη για να σε αρχισω στα μπινελικια χωρις να δινω σημασια σε αυτα που λες.
Αφου στο τελος σου λεω αντε τραβα απο δω βρε μλκ, εκοψες παλι και κατεβαζοντας το παραθυρο μου λες, τι θες τωρα τσαμπουκαδες; Μου ρθε να γελασω βλεποντας εναν χοντρο (του στυλ σκατοσακουλα) μεσα στο σαπιο κουτι του να μου το λεει αυτο αλλα λεω δε γαμιεσαι βρε μλκ μαζι σ θα ασχολουμαι και σηκωθηκα κ εφυγα.
Οταν τελικα ηρεμος ξανασκεφτηκα το σκηνικο στο σπιτι νευριασα με τον εαυτο μου που σου την χαρισα. :mad:
Που θα παει ομως ολο και καπου θα σε ξαναπετυχω ρε κερατα. :a021:
amyroukai
05/04/2014, 08:45
Σε είδα χτες το βράδι μαγκακι με την μαύρη γιαχαμπουσα και το λευκό κοκκινο αραι. Μας βλέπεις να ξεκινάμε με πράσινο και ξεκινας καμαρωτος να περάσεις με κόκκινο κάθετα μπροστά μας.
Και είδα και εσένα βλαχαρα με το κουτί... Τρίτος στο φανάρι, πίσω απο εμένα και ενα αυτοκίνητο, να κορναρεις, να αναβεις προβολείς και να ουρλιαζεις "στο διάολο ρε" γιατί δεν φύγαμε με κόκκινο, αφού δεν περνούσε κανείς στον διασταυρουμενο δρόμο.
Ειδα λάιβ την υπερτατη κοντρα σε φαναρι μπροστα στην αγ. Παρασκευη χτες το βραδυ, β στρωμ με κατι αλλο, μαλλον σεμπεεφ...
:bawl::bawl: ακομα γελαω :moutza
Billymuse
05/04/2014, 13:04
Σε είδα σήμερα Transalp και άλλα 5-6 μηχανάκια να έχετε πέσει επι της Δυρραχείου επειδή ένα κωλοάμαξο τρύπησε το κάρτερ του
και χύθηκαν λάδια για 70-80μέτρα!!! Ευτηχώς ενα παλικάρι μας σταμάτησε λίγα δευτερα μετα το συμβαν για να προσέξουμε μη
πέσουμε και εμείς..τον ευχαριστώ απο δώ για την ειδοποίηση και ελπίζω τα παιδιά που πέσανε να μην χτύπησαν...
Σε είδα ρε βρωμόπαιδο σαββατόβραδο να μου κόβεις τη χολή (που δεν έχω πλέον) και να περνάς 3 λωρίδες αέρα πατέρα και να πλακώνομαι στα φρένα στην ποσειδώνος και μόλις σας πέρασα απο δίπλα κατάλαβα οτι είχατε πιεί τον αγλέορα και τα 5 που ήσασταν μεσα στο αμάξι.Τι πίνετε και το παίρνετε και το ρημάδι γαμώ το φελέκι μου......
zentakiasSF
07/04/2014, 16:05
Σε ειδα κοπελιά στην ιερα οδο λιγο πριν τις γραμμες με το μπλε punto, να θες να περασεις απο το πρατηριο στο ρευμα προς αιγαλεω, να σου παιζω τα φωτα καθως ερχομαι και να μην με εχεις δει!
Αντι να κρατησεις την αριστερη λωριδα, πηρες μια ανοιχτη στροφη και μπηκες στη δεξια, και οταν με ειδες ημουν ηδη διπλα σου στους 10 ποντους απο το κρασπεδο του πεζοδρομιου!
Το νου σου ηλιθια, αν δεν μπορεις ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΣ! Δεν ειναι αναγκη να μας σκοτωσεις, επειδη βαριεσαι να στριψεις το κεφαλι! ΖΩΑΔΙ!!!
Σε ειδα να πηγαινεις αναποδα με μια κινεζια στο δρομακι πισω απο την veso mare και εγω πηγαινα κανονικα με το αμαξι και επειδει πηγαινα σιγα επειδει εχει το σιδερενιο εξογκωμα στο δρομο μολις φτανω διπλα σου που περιμενες(παλι καλα..)μου λες ετσι ετσι μ@!$#α στα αρχ#$@$α σου λες και εισαι μονος σου στο δρομο μην σου γ@!$@ω τιποτα..Επιτοπου τραβηξα χειροφρενο και κατεβηκα ακομα πρεπει να τρεχεις απο το μεσημερι που εγινε αυτο τοσο νταης..
Υ.γ.Αναλογια βλαμμενων / φυσιολογικων "9/1".:moutza::a11:
Σε είδα πιτσιρίκο με το ποδήλατο να πηγαίνεις στο δρόμο σου και μια βιαστικιά κυριούλα πίσω σου να σου φωνάζει: κάνε στην άκρη να περάσω.. και μόλις σε περνάει να τραγουδάς: ..απόψε θέλω να σε ξεπεράσω. Χα
Σε είδα κι εσένα πιτσιρίκο να σηκώνεις το παπί που σου άφησε ο παππούς σου, να ξύνεις πινακίδα στο δρόμο, να είσαι στο τσακ να σε φέρει καπάκι και να έχει κι αμάξι πίσω σου.. Σε είχα και μαθητή γαμώτο..
σας ειδα με τις μηχανες σας να βγαινετε Κυριακη μεσημερι απο τη σχολη χωροφυλακης στη Μεσογειων
το φαναρι σας σας πορτοκαλι να αναβοσβηνει και το δικο μου πρασινο για τους πεζους!
εβρεχε οποτε βιαζοσασταν!!!! προφανως οτι ειχα και καροτσι με μωρο δεν ανεκοψε την βιασυνη σας ουτε σας εβαλε σε σκεψη να με αφησετε να περασω....
απλα με αφησατε στην βροχη στο ανυπαρκτο πεζοδρομιο αναμεσα στα δυο ρευματα στην Μεσογειων να περιμενω...
ευτυχως οι επομενοι ηταν ποιο ευγενικοι και με αφησαν να περασω....
ο σεβασμος δεν διδασκεται σε σχολες δυστυχως...
jorge's garage
08/04/2014, 00:06
Σας είδα την κυριακή κάτω απο την γέφυρα του κηφισού στην πέτρου ράλλη,να περιμένετε να σταματήσει η βρόχα για να φύγετε και οι πιο πολλοί να εχετε πιάσει κουβέντα μεταξύ σας.Τελικά η βροχη μας φέρνει πιο κοντά :P
Σε είδα και σένα bmw 116 αν δεν κανω λάθος στην έξοδο για λ. αθηνών(προς λαμία) αν έχεις μείνει το νερό να έχει σκεπάσει τις ρόδες σου και ο οδηγός να έχει βγάλει τα παπούτσια,να έχει κάνει την φόρμα 3/4 και κάτι να "ψαρέυει" με τα χέρια εκεί δίπλα :eek: .
Σε είδα σήμερα στην λεωφόρο καραμανλή στο μενίδι s duke ξάπλα και να λείπει το μισό μηχανάκι και ο αναβάτης,απο οτι μου είπαν καρφώθηκε σε ένα φορτηγό που πήγε να στρίψει/κάνει αναστροφή ελπίζω να είσαι καλα και όρθιος φίλε μου....
akis_trevor
09/04/2014, 14:42
ημουν με το παπι στο κεντρο και σε ειδα μπατσακο με το στρωμα να ερχεσαι επιδεικτικα διπλα μου με υφος "ειμαι απτο σοϊ του γ@μ@ω" και οταν στριψαμε παρεα να ανοιγεις γκαζι και να προσπαθεις να πεταξεις κωλο...μπραβο ρε....
το Σάββατο που μας πέρασε κατά τις 8 παρά, προαστιακός Αχαρναί, φανάρι κόκκινο στον κάθετο της Φιλαδελφείας, δύο σειρές αυτοκίνητα ήδη σταματημένα(1 αριστερά, 3 δεξιά), έρχεται με φόρα ο τελευταίος, κάνει πως φρενάρει στα 5 μέτρα και χτυπάει τον αριστερό. Κατεβαίνει η κοπελίτσα και πρέπει τώρα να βγάλει άκρη με 2 "κόκκαλα", τελειωμένα junky 45-50 ετών που ψάχνουν να βρουν ποιόν άλλο θα πάρουν μαζί τους.
Αν δεν υπήρχε το αυτοκίνητο σίγουρα θα είχαν περάσει τη διασταύρωση και κάποιο τυχερό θα χτύπαγαν στα πλαινά, αν είχε μηχανάκι στο φανάρι...
την επομενη φορα μαλακισμενα με τους φαρους που περνατε με κοκκινο σε δρομο που απαγορευεται καν να πας πεφτω πανω σας.-
θα μου πειτε γιατι δεν το κανες χτες βραδυ. γιατι θα στηνα εναν ανθρωπο που αφιερωσε χρονο για μενα και αλλον εναν που ερχοταν απο ταιλανδη. την επομενη φορε δεν θα ειστε τοσο τυχεροι.
Odin#9681
11/04/2014, 08:15
σε ειδα ρε τροχονομααααααραααααααααα στην κηφησιας χτες το πρωι στο υψος της Μαβιλη με το ροκο(..)μουστακο και το μαυρογυαλλι σε τιγκα συννεφια να εχεις κοψει κηφησιας και να δινεις το στενο. και να δινεις...και να δινεις... μεχρι που πιτωσε ο κοσμος ολος..κ τα δυο ρευματα της κηφησιας κλεισανε.
-Καλα ρε φιλε δεν βλεπεις οτι δεν εχει που να πανε? πρεπει να κλεισεις τον κοσμο ολο??
-(κομπολοι μοοουντ ον)εεε Αφου ηταν η σειρα τους φιλαρακι να φυγουνεεεεεεεε. εεεεεε που πας? πας να περασεις αναμεσα?
-Εχεις δει τι εχεις κανει?
-Σε παρακαλω δεν θελω υποδειξεις στο εργο μου...
-&@#%^!%$!!*#
σε ειδα τζιξερακια την ωρα που εστριβες εθνικης αντιστασεως χτες. εφευγα ευθεια λιμανι και δεν μπορεσα να σου σκασω ενα φασκελο ετσι για καλημερα :lol:
σε είδα εσένα με το μαύρο ματ ktm990 να με κλείνεις πριν την στροφή της γέφυρας της λαγουμιτζή, και να με ξανακλείνεις πάνω στη γέφυρα που βγαίνει συγγρού από τέρμα καλλιρόης....
επειδή πας στη δουλειά σου και θα σε ξαναπετύχω σίγουρα εκεί, σε περιμένει το χαντάκι κάποια στιγμή @ρχίδι....
amyroukai
11/04/2014, 13:02
Σε είδα την τετάρτη βράδι, αλλά ξέχασα να το γράΠΣω. Θεούλης φουλ εξτρά δερμάτινα καμπούρες κρανάκι απαστράπτον ξεταπωτουί κατέμ και η γκόμενα από πίσω τσιτσίδι. Περιττό να πω πόσο γκιόζης, ε; Καλός ο ναργιλές τουλάχιστον;
Σε είδα μικρό τουριστικό Tsokas να πετάγεσαι στα διόδια της αττικής οδού το πρωί από το μεσαίο ταμείο στο δεξί, εννοείται καθρέφτες φλας κλπ στα αυτά που δεν έχεις, με κλείνεις άσχημα στο κράσπεδο δεξιά, φρενάρω σχεδόν στον προφυλακτήρα σου, πάω να περάσω από αριστερά και κάνεις την ίδια μαλακία με το τσιμεντένιο πριν το γκισέ, κορνάροντας. Σταματάω δίπλα σου, είσαι και πρώτο μπόι πιθήκι, σε κοιτάω, κάνεις την πάπια, την κότα, ότι ζώο μπορείς. Καταπίνεις τη φωνούλα σου, τα @@ σου μπιζελάκια. Και μόλις σου κάνει παρατήρηση η κοπέλα στο γκισέ γιατί οδηγείς σαν μαλάκας και με έκλεισες, θυμήθηκες ότι είσαι σερνικό και άρχισες να ουρλιάζεις "εγώ δεν γουστάρω να μου χώνονται οι μηχανές" ξεχνώντας φυσικά ότι ΕΣΥ έκανες τη μαλακία και χώθηκες. Αλλά τα είπαμε, εσείς οι μεγάλοι και ζόρικοι άντρες κατά πρόσωπο δεν τολμάτε ποτέ να μιλήσετε.
Σε είδα αστυνομικέ να ρολάρεις δίπλα μου με το σουνζούκι σου, να κοιτάζεις το μοτοσακό μου και να μου λες ότι είναι όμορφο και πώς το έφτιαξα κι ότι είχες ένα 400αρι βιράγκο κι εσύ αλλά σου κόλλησε η μηχανή.. Έπρεπε να σταματήσεις και δεν είπαμε πολλά..
Εγώ πολύ χάρηκα πάντως και κορδωνόμουν σα το σκεπάρνι.. Χα
Σε βλέπω καθημερινά Τροχαία να απουσιάζεις μεγαλοπρεπώς... από τα εξής σημεία τουλάχιστον:
- Στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω (από τον Κηφισσό μέχρι και το σταθμό μετρό της Αγίας Μαρίνας). Εκεί, όλοι παρκάρουν χαλαρά και στα δύο ρεύματα χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.
Αν περνάς με αμάξι και έχεις ένα λεωφορείο μπροστά, θες για πλάκα ένα τέταρτο να κάνεις 500 μέτρα. Φαντάζομαι πίεσαν οι μαγαζάτορες εκεί να είναι ελεύθερη η στάθμευση για να ανέβει ο τζίρος.
- Κλειστό το Σύνταγμα (κλασσικό παράδειγμα) και από Βασ. Σοφίας σε στέλνει κάθετα παρκαρισμένος γερανός με αραχτό ξάπλα οδηγό προς το Κολωνάκι.
Από κει μετά το απόλυτο χάος! Τροχονόμος να διευκολύνει την κατάσταση ούτε για δείγμα!
Στην ουσία: "Κανονίστε μόνοι σας μ@λ@κες".
Σε βλέπω Τροχαία να τα έχεις χαμένα εντελώς!
- Χτες το πρωί, στην Συγγρού προς κέντρο, φτάνω στους Στύλους του Ολυμπίου Διός για να βρω κορδέλα κάθετα που τους στέλνει όλους δεξιά προς Καλλιρόης/Λεωφ. Βουλιαγμένης από Αθαν. Διάκου.
Λογικά, υποθέτεις ότι είναι κλειστό το κέντρο λόγω της βόμβας; Αμ δε!
Την ίδια στιγμή, όσοι έρχονται από Αθαν. Διάκου προς την Αμαλίας, στρίβουν κανονικότατα προς κέντρο χωρίς κανένα εμπόδιο ενώ εσύ που θες να πας προς την ίδια κατεύθυνση κάθεσαι φάτσα με δυο τροχονόμους να κοιτάς την κορδέλλα!
Πίσω από την πλάτη τους, όλοι πάνε κέντρο χαλαρά αρκεί να έρχονται από την σωστή κατεύθυνση.
Όποιος μου εξηγήσει την λογική αυτή, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.
- Στην Ακρόπολη και στους γύρω δρόμους, κρεμασμένα χαρτάκια της Τροχαίας, ζητούν την κατανόηση των οδηγών για να μην παρκάρουν εκεί λόγω διέλευσης επισήμου!!!
Πλάκα κάνετε έτσι; Μετά από την πλήρη απουσία σας, τί είδους κατανόηση ζητάτε;
και αφού όλο τον χειμώνα δεν έφαγα βροχη γιατι περίτεχνα την απέφευγα χθες δεν την γλίτωσα. και μας ειδα λοιπόν πολλους τολμηρούς και θαρραλέους (κανα 2 με καλοκαιρινό μπουφαν :uplate: ) να μην μασάμε μια και να κινούμαστε στην βροχή. οπως και κλασικά ολα τα σαλιγκάρια - οδηγοί αυτοκινήτων που φαντάζομαι και μερικοί δεν ειχαν καποια συγκεκριμένη δουλεια απλα βγήκαν στην βροχούλα να ειναι η εθνικη φρακαρισμένη και μονο απο μικρους δρομους, στενάκια, λιμνοθάλασσες να μπορει καπιος να περασει. χθες λοιπόν ευχαριστήθηκα το KLE.
guzzistas
12/04/2014, 21:30
Σας είδα σήμερα στην Αθήνα, 95% ξεκράνωτοι κλαρινογαμπροι...
μυαλό δεν βάζετε με τίποτε... λυπηρό, τουλάχιστον....
Σε ειδα χωρις κρανος γκομεναρα με το σκουτερακι σου να πηγαινεις αναποδα την κορινθου 2 τετραγωνα μεχρι τον ρουπα και μετα αναποδα το δρομακι διπλα απο το πλαισιο για να βγεις απο αγιου ανδρεου παραλιακα..:eek:
Σε είδα φιλαράκι σήμερα το βράδυ και χάζεψα την 32άχρονη κούκλα σου. Με 2-3 μαζεματάκια γίνεται κούτα.
314196
Εφηβικός νταλκάς η κυρία, ώρες ατελείωτες χαλβάδιασμα έξω από την αντιπ/πεία της suzuki αλλά τα γκαφρά πολλά και η ηλικία μου μικρή.
Σε άκουσα πάλι σήμερα και με γύρισες 32 χρόνια πίσω. Τα είπαμε και με σένα φίλε, εγώ σε ήξερα από παλιά για την καβαλούσες ενώ εσύ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με ήξερες. Και όμως με θυμήθηκες, θυμήθηκες τον πιτσιρίκο που στα έπρηζε, που τον είχες πάει και βόλτα,τον πιτσιρικά που όπου σε πετύχαινε παράταγε την παρέα του κι ερχόταν για να σε χαιρετήσει. Τα είπαμε κανένα πεντάλεπτο και μετά έφυγες. Την άνοιξες την κουκλάρα σου και αυτή με αποζημίωσε όπως μόνο τα 4κύλινδρα με 4 σε 1 μπορούν. Ξύπνησες θύμησες λέμε και στοιχειωμένα όνειρα.
Καλούς δρόμους παλίκαρε και όσο για την απορία σου "μα δεν κυκλοφορούν τώρα πολλές, εξαφανίστηκαν", δεν έχω λόγια. Πιθανότατα γιατί λίγοι τις είχατε και ακόμα πιο λίγοι τις έχετε έτσι συντηρημένες.
:wave2::wave2::wave2:
Υ.Γ.
1.400.000 αν θυμάμαι καλά μου είπες σου είχε φτάσει τότε που την είχες πάρει όταν με 78.000 έπαιρνες διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι.
Να'σαστε καλά.
σε ειδα σημερα με buell απο μεταμορφωση για κιφισια. εγω δικαβαλος με ελαφρυα συνεπιβατη, εσυ ξεκρανωτος δυστυχως , καναμε λιγο παιχνιδι και εστριψες αλλου.
Σε ειδα κι εσενα σκουτεροβιο με mega scooter να προσπαθεις να μου δειξεις τις ικανοτητες σου στη στροφη του σεφ εκει που τελειωνει η εθνικη. Που πας χωρις κρανος και μπουφαν και παιρνεις και τετοιες κλισεις... καλα το βαζες δε λεω, αλλα λιγο να σου φευγε ησουν 100% νεκτρος χωρις κρανος
KostRider
13/04/2014, 03:52
Σε είδα αρχικάγκουρα με το tdm, να ξεκινάς από το φανάρι διπλωμένος και να κοφτάρεις 1,2 και να χτυπάνε οι συναγερμοί των παρκαρισμένων αυτοκινήτων επειδή είχες και ξετάπωτες εξατμίσεις...ακράνοβιτς φυσικά...
Σε είδα κι εσένα καριόλα να κάνεις προσπεραση και να έρχεσαι καταπάνω μου, σε απέφυγα με ελιγμό..κι εσένα καριόλα που σταμάτησες πάνω στη στροφή για να σταματήσεις, χωρίς φλας βεβαίως,βεβαίως...
taisteal
13/04/2014, 03:54
Μαλλον θα ηταν το TDM που εφαγε σβαρνα καμποσα μετρα αποψε..
Και ειχε λινα αντι για λαστιχο..
Σε ειδα κοριτσακι να εχεις χαθει στο Σεφ, να με ρωτας ποιον δρομο να παρεις για να πας στην θαλασσα και οταν σε ρωτησα ποια θαλασσα μου ειπες μπουζουκια. Σε ειδα και εσενα χαρε, χωρις καθρευτες, με τα φλας ανοιχτα, να μιλας στο κινητο και να βριζεις. ο ΘΕΟΣ μαζι μας.
SHOOTER045
13/04/2014, 15:09
Σε ειδα petran ακρως πολεμικο και με καινουργιο κουστουμι στο cbr
Ηπιαμε και το καφεδακι μας αν και ειχα το τσουρμο μου
Καλη βολτα και τα λεμε οταν με το καλο γυρισεις
Σε είδα φιλαράκι σήμερα το βράδυ και χάζεψα την 32άχρονη κούκλα σου. Με 2-3 μαζεματάκια γίνεται κούτα.
314196
Εφηβικός νταλκάς η κυρία, ώρες ατελείωτες χαλβάδιασμα έξω από την αντιπ/πεία της suzuki αλλά τα γκαφρά πολλά και η ηλικία μου μικρή.
Σε άκουσα πάλι σήμερα και με γύρισες 32 χρόνια πίσω. Τα είπαμε και με σένα φίλε, εγώ σε ήξερα από παλιά για την καβαλούσες ενώ εσύ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με ήξερες. Και όμως με θυμήθηκες, θυμήθηκες τον πιτσιρίκο που στα έπρηζε, που τον είχες πάει και βόλτα,τον πιτσιρικά που όπου σε πετύχαινε παράταγε την παρέα του κι ερχόταν για να σε χαιρετήσει. Τα είπαμε κανένα πεντάλεπτο και μετά έφυγες. Την άνοιξες την κουκλάρα σου και αυτή με αποζημίωσε όπως μόνο τα 4κύλινδρα με 4 σε 1 μπορούν. Ξύπνησες θύμησες λέμε και στοιχειωμένα όνειρα.
Καλούς δρόμους παλίκαρε και όσο για την απορία σου "μα δεν κυκλοφορούν τώρα πολλές, εξαφανίστηκαν", δεν έχω λόγια. Πιθανότατα γιατί λίγοι τις είχατε και ακόμα πιο λίγοι τις έχετε έτσι συντηρημένες.
Υ.Γ.
1.400.000 αν θυμάμαι καλά μου είπες σου είχε φτάσει τότε που την είχες πάρει όταν με 78.000 έπαιρνες διαμέρισμα με το κλειδί στο χέρι.
Να'σαστε καλά.
Εναν με γυαλακια αδυνατο λες..?Εχει μια σωληνα για εξατμιση..
Pan (dvs)
13/04/2014, 18:33
Σας ειδα ολους να ερχεστε απ'όλη την Ηπερο,τις γυρω περιοχες (Κοζανη,Καστορια,
Γρεβενα,Αιτωλοακαρνανια,Λευκαδα,Κερκυρα),την Θεσσαλια και οχι μονο,
για να μας τιμησετε με την παρουσια σας, στην κοπη πιτας των λεσχων της Βορειοδυτικης
Ελλαδας.
314258
Μας τιμησατε με το παραπανω.:a23::a23::a23:
Η φωτο κλεμμενη απο τον φιλο Θοδωρη (tdmtheo-motoepirus)
Red Rider
13/04/2014, 19:50
Σε είδα σήμερα πιτσιρικά, 5-6 χρονών, με το μίνι μηχανάκι σου στα ολυμπιακά ακινητα.
Περνούσες ανάμεσα από τον κόσμο και τα παιδακια με 50 χιλιόμετρα, έκανες ζιγκ ζάγκ δίπλα στο νερο,ανέβηκες πάνω στο κτίριο από την ράμπα..
Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κάποιος να σε προσέχει..τουλάχιστον φορούσε κράνος, αλλά καμία άλλη προστασία.
Από την μία μου άρεσε γιατί πήγαινε χωρίς αύριο με περίσσια αυτοπεποίθηση ο μπόμπιρας.
Από την άλλη ήταν επικίνδυνος για τον κόσμο και για τον εαυτό του...
PetranGR
13/04/2014, 20:23
Σε ειδα petran ακρως πολεμικο και με καινουργιο κουστουμι στο cbr
Ηπιαμε και το καφεδακι μας αν και ειχα το τσουρμο μου
Καλη βολτα και τα λεμε οταν με το καλο γυρισεις
σε είδα και εγώ εσένα Δημήτρη, (μόλις μπηκα σπίτι) μετά απο 431 χλμ. αφού ακολουθήσαμε πιστά τις συμβουλές σου.
Σε είδα και είδα τον μικρό σου γιό να σου μοιάζει σαν 2 σταγόνες νερό.Να τον χαίρεσε.
Ευχαριστούμε και πάλι για το καφεδάκι,χρωστάω "πέσιμο" όταν θα πηγαίνετε Έδεσσα να δώ ρυθμούς...
Δεν μπορείς να πείς κουκλί το κουστουμάκι ,και fitment 99% :D Χωρίς να πειράξω τίποτα.
Όσο για τους υπόλοιπους σήμερα σας είδα πολλούς...
Είτε Πάνω Πέλλα,είτε Εγνατία οδό προς τα κάτω,είτε σαρακινούς,είτε βελβεντό.
ένα φάιζερ κόκκινο,με παρέα , ένα gsxr δικάβαλος με χάρισες ροπή κόφτη ψιλά ...
και αρκετούς σταματημένους αριδαία :)
όλοι ανταλλάξατε χαιρετισμούς.
Σας ειδα καμια 10αρια μηχανακια στο δρμο απο ιεραπετρα προς Άγιο Νικόλαο.Ολα ηταν μπεεεε ε εεμβε εκτος απο τον λιιντερ που ηταν με σι μπι εφ.:confused::p
guzzistas
13/04/2014, 22:19
Σας είδα σήμερα στο Λουτράκι κατά τις 12 μιση, στο φανάρι, μπαίνατε στην πόλη για καφεδάκι, καμιά 25αρια μηχανάκια και μπόλικα τσόπερ και χαιρετηθήκαμε, χέρια, κόρνες... γκ@υλα... :) :) :)
KostRider
14/04/2014, 00:31
σε είδα δυστηχώς πολύ αργά για σένα γατούλα μαύρη μες τη νύχτα και σε πάτησα με τη μηχανή...ελπίζω να πόνεσες μόνο και να γλύτωσες,δεν σε είδα μετά στην επιστροφή ξάπλα ευτυχώς..συγνώμη..
Εναν με γυαλακια αδυνατο λες..?Εχει μια σωληνα για εξατμιση..
Ναι, πάντα έτσι ήταν, απλά ο χρόνος τον κέρασε γυαλιά. Κατά τα άλλα ίδιος κι απαραλλαχτος τόσα χρόνια!
Σε είδα μπάρμπα πρωί πρωί να παίζεις με τις λωρίδες στον κηφισσό και να με λούζει κρύος ιδρώτας.....τί το παίρνεις το ρημάδι το ΜΕΡΤΣΕΝΤΕ σου μην ακούσεις κανα ψαλμό μεγάλη εβδομάδα......
captajohn
15/04/2014, 08:19
Σε είδα φίλε με το Transalp στα goody's στη Λαμία κ τα είπαμε λιγάκι. Σε είδα και σενα με το ταίρι σου έξω απο το Δομοκό που χαιρετηθηκαμε. Καλούς δρόμους να έχετε!
jorge's garage
15/04/2014, 10:06
Σε είδα πανιβλακα εχτες στην αγιου διονυσιου στο μενιδι να πηγαινεις με το xt κοματια να μην υπολογιζεις οτι εκεινη την ωρα περναγε μια γυναικα με το καροτσακι και το μωρο της και να χτυπας το καροτσακι με το μωρο μεσα,σε ειδα επισης να σηκωνεσαι και αντι να δεις αν ηταν καλα το μωρο να κοιτας τι εχει παθει το μηχανακι σου. παλι καλα το μωρο ηταν δεμενο στο καροτσακι και δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
Σε είδα και σε χάρηκα σήμερα το πρωί με το ολοκαίνουριο Yamahακι σου ( fazer?). Πήγαμε παρέα μέχρι και τη διασταύρωση στα Σπατα και πιάσαμε κουβεντούλα στο φανάρι. Μου είπες πως εξηγουσες στην συνεπιβαινουσα κόρη σου τα της μοτοσυκλέτας. Μακάρι να ήταν όλοι οι πατεράδες σαν και σένα. Πάντως αν το γουστάρει η κόρη προτείνω να αντικαταστησεις το jet της με full.
:beer:
Σας είδα και όλους εσάς οταν κοντοσταθηκα σε φανάρι και ήταν λες και βρισκόμουν σε ταινία. Κόσμος να περπατά, βιαστικοί, κίνηση με αμάξια σχεδόν σταματημενα όμως όλοι να κοιτάτε από μία οθόνη κινητού και να πατατε κουμπια μανιωδώς σε sms και email. Αντιλαμβανομαι πόσο ανάγκη έχουμε τα ρημάδια αλλά έχουμε καταντήσει ζόμπι.
Σας είδα πολλές μηχανές την Κυριακή στα Καλάβρυτα. Ο τελευταίος με το μονότρυπο ZZR 1100 φόραγε φωσφοριζέ πράσινο γιλέκο, μάλλον θα ήταν σκούπα σε βόλτα λέσχης.
Κατά την επιστροφή προς Αθήνα με βροχή, συνάντησα πολλούς, απο ΧΧ 1100 εως ΧΤ και χαιρέτησαν οι περισσότεροι, με εξαίρεση πάλι εναν γερμανόφιλο :D:) με επίπεδα κύλινδρα και αξονα που μας εγραψε κανονικά στο tele-tetio τοu.
Bradipous
16/04/2014, 13:53
Αν και σκεφτηκα να ανοιξω νημα γιατι δεν ηξερα που να το ποσταρω, ας το γραψω εδω...
Δε φτανει που εισαστε πιο αγενεις και απο εξαγριωμενους φιλαθλους του παοκ, ολο το προσωπικο απο τον μεγαλυτερο γιατρο μεχρι τις καθαριστριες και τον τυπο στο κυλικειο και αν τυχον τολμησεις να ρωτησεις κατι βρισκεις το μπελα σου. Δε φτανει που κανεις δεν ειναι στη θεση του και για να βρεις καποιον κανεις 2-3 γυρες και αν σου μιλησουν πρεπει να τους εισαι και ευγνωμων. Δε φτανει που στους διαδρομους ειναι παρατημενα μηχανηματα, φαρμακα και διαφορα ειδη υγιεινης, μπουκαλακια δειγματοληψιας κλπ. Εκει που με αποτελειωσατε ηταν οταν ειδα τις νοσοκομες να χρησιμοποιουν ως πολιορκητικο κρυο τους ασθενεις που μετεφεραν με καροτσακι για να ανοιγουν τις πορτες και ενας που ειπε "σιγα" αφου χτυπησε το ποδι του πανω στη πορτα ουτε που νοιαστηκε η νοσοκομα και συνεχισε την πορεια της (και αυτο εγινε αρκετες φορες και μαλιστα μπροστα σε ολο τον κοσμο). Δεν ξερω πως την εχετε δει εκει μεσα στο Παπανικολαου και τι σας εχει κανει ο μπουμπουκος αλλα αν δεν σας αρεσει το Μπουλο(γλου), κανεις δεν σας αναγκαζει καθεστε με το ζορι και να ταλαιπωρειτε τοσο τους εαυτους σας οσο και τους ασθενεις...
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Σε ειδα ταμπελακι στο σουπερμαρκετ να λες κατεψυγμενα λεμονια αργεντινης 2,48 το κιλο!!!!:cry::eek:
Takata Dome
16/04/2014, 19:35
314196
Υ.Γ.
Να'σαστε καλά.
Τον πετυχαίνω και εγώ συχνά τον κύριο αυτόν,εκτός πόλης όμως :beer:
taisteal
16/04/2014, 19:41
Σε ειδα πρασινο Versys στο φαναρι εξω απο Λαμια πριν μια ωρα..καλους δρομους
GIXXERAKIAS
16/04/2014, 22:26
Σε είδα το απόγευμα με το Άφρικα μαύρο ματ στα φανάρια στην Λένορμαν με τι μαύρο χωμάτινο κράνος και τα γυαλιά. Το χαζευα που ήταν μέσα στα χώματα, καλές δρόμους να έχεις!:)
AristidisZ
16/04/2014, 23:17
Σε βλέπω σχεδόν κάθε πρωί, με το xt125x σου, πάντα με το κρανάκι σου, τα γαντάκια σου, τις μποτούλες σου τα αδιάβροχά σου και σε χαίρομαι
να σαι καλά κοπελιά :beer:
o_gavros
17/04/2014, 00:24
Σε είδα πανιβλακα εχτες στην αγιου διονυσιου στο μενιδι να πηγαινεις με το xt κοματια να μην υπολογιζεις οτι εκεινη την ωρα περναγε μια γυναικα με το καροτσακι και το μωρο της και να χτυπας το καροτσακι με το μωρο μεσα,σε ειδα επισης να σηκωνεσαι και αντι να δεις αν ηταν καλα το μωρο να κοιτας τι εχει παθει το μηχανακι σου. παλι καλα το μωρο ηταν δεμενο στο καροτσακι και δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
γιατι δεν τον αρχισατε στις κλωτσές;;;
ούτε σε είδα ούτε με είδες. μόνο ξύλο θέλουνε ορισμένοι
ΔΕΝ σας είδα σήμερα, κανέναν από εσάς, 530χλμ Πειραιά-Θεσσαλονίκη και δεν πέτυχα ούτε μία μοτοσικλέτα... Τι έγινε, τον καιρό φοβηθήκαμε...
Σας είδα όλες και όλους να παρκάρεται τα κάρα σας όπου λάχει και όπως ναναι. Μ@λ@κες ζείτε για αυτά. Β@λτε τα στο κ@λ@ σας τώρα και πιείτε και φάτε σα ζώα. Νεολληνάρες!
Σας ειδα αρουραιοι αρνιαδες να εχετε βγει κατα χιλιαδες στην επαρχια και να κανετε οτι να'ναι, να βγαινετε σε κεντρικους δρομους χωρις να σταματε σε διασταυρωσεις, να κανετε προσπερασεις απο τα δεξια σε επαρχιακο δρομο απο ΛΕΑ που υπαρχει δεν υπαρχει και ενω μπορειτε να την κανετε κανονικα απο αριστερα, και αλλα τετοια ομορφα...
kouremenos
19/04/2014, 15:14
......σε ειδα NSR 250 καπου στο Αιγαλεω και επαθα 10 κολλητα ντεζαβου !!! πενα το εργκαλειο να το χαιρεσαι !!!
George_Sp
21/04/2014, 19:10
Σε είδα Αποστόλη με το BMW 850R από Εύβοια για Αθήνα και πιάσαμε και κουβεντούλα στο φέρυ. Ίδια μοτοσυκλετιστική πορεία περίπου απευθείας στις μεγάλες και γενικά ωραία συζήτηση. Ελπίζω να έφτασες και συ καλά και να πιούμε και κάνα καφεδάκι που λέγαμε :beer:
GIXXERAKIAS
22/04/2014, 08:02
Σε είδα εχθές να με περνάς με το kawazaki Ζ (750 πιθανόν) με αργούς ρυθμούς από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης,εγώ με το αμάξι στην κίνηση και πιό κάτω κατάλαβα γιατί πήγαινες τόσο αργά...έμεινες από βενζίνη πάνω στην στροφή των μεγάρων μετά το τελευταίο τούνελ και σε είδα να σπρώχνεις.
Ήθελα να σταματήσω αλλά δεν υπήρχε χώρος με την καμμία να σε έβαζα μέσα να σε παω στο βενζίνάδικο και να σε γυρίσω.Ελπίζω να το έκανε κάποιος άλλος η έστω να σε πήγε πατάκι κάποιος.Συγγνώμη.:(
Σε είδα, ντιρλα την Κυριακή το απόγευμα απο Λευκάδια μέχρι και τη στροφή της Σκύδρας, να οδηγάς το megane με πινακίδα ΚΕΚ και να αλλάζεις λωρίδες για πλάκα, οι απέναντι να τα χουν κάνει πάνω τους..και ο φίλος σου απο πίσω με τη μολυβί BMW με πινακίδα ΚΕΝ, τα νούμερα δεν τα λέμε, στα α..δια του. Σε άφησε να οδηγείς μόνος το κουτί σου αντί να σου πάρει τα κλειδιά. Σε είδα επίσης να προσπαθείς να το βάλεις στη αυλή σου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το περίπτερο στη στροφή της Σκύδρας στο δρόμο προς Θεσ/νίκη και να βρίσκεις στο δέντρο με 5χλμ την ώρα. Ευτυχώς δεν ξηλώθηκε το δεντράκι. Την επόμενη σε είδα πάλι μιας και επέστρεφα να έχεις βάλει τα κάρβουνα στη φωτιά..ζώον..
george_636
22/04/2014, 11:50
Σας είδα πάνω στην Εγνατία το απογευματάκι ζευγαράκια από νταλίκες, Kawasaki monstrer, Yamaha και KTM
είχε καναν αγώνα στο Istanbul park circuit το σαββατοκυριακο;;;
Ειδα να εχεις κολησει πισω στο Renault Megane μεγαλα κοκκινα γραμματα που εγραφαν... ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ :bawl:
:bawl: απλα ελιωσα στο γελιο
σε ειδα χτες βραδυ φιλε νταλικερη. μου αναψες δεξι φλας για να μου δειξεις οτι εχω καθαρο δρομο και μπορω να σε περασω μπαινοντας στο αντιθετο. περασα, σου αναψα για μια στιγμη τα αλαρμ σαν ''ευχαριστω'' και ανταποκριθηκες με ενα γρηγορο παιξιμο της μεγαλης σκαλας σου. καλους δρομους :beer:
HelenKoR
22/04/2014, 19:11
Ποιο ήταν το τσούρμο από μηχανές στην παλιά εθνική κοντά στα Μέγαρα σήμερα κατά τις 3;
notakos600
22/04/2014, 19:15
Ποιο ήταν το τσούρμο από μηχανές στην παλιά εθνική κοντά στα Μέγαρα σήμερα κατά τις 3;
Ερχόμουν από Κινέτα με κατεύθυνση για Μ.Πεύκο την ίδια ώρα, τους είδα κι εγώ να κάνουν αναστροφή και να μπαίνουν Εθνική οδό.
Σε ειδα με το xt κλασικα akranovits και βερμουδιτσα... και που να αρχισουν οι ζεστες...:rolleyes:
KostRider
23/04/2014, 13:57
Σας είδα διαδοχικά εναν αφρικανο και ενα τουονο να βγαίνετε μπροστά στο φανάρι, να ελέγχετε μην έρχεται κανείς και με ύφος χιλίων καρδιναλίων να το σφαζετε..φυσικά ακράνοβιτς, μην χαλάσει το μαλλί και η μόστρα...
akis_trevor
23/04/2014, 13:59
μπαινοντας στην περιμετρικη,ειδα στο αντιθετο ρευμα 4 μεγκα ον οφ 2 ή 3 δικαβαλα,φουλ φορτωμενοι και προβλεπε.απο εξω ησασταν,δεν προλαβα να σας χαιρετησω,καλους δρομους...:beer:
PetranGR
24/04/2014, 01:45
αγορίνα με το ΗΡ4 στην Θεσσαλονίκη μπροστά στην έκθεση,που στο καλό το βρήκες αγορίνα μου ; ΗΡ4 S1000RR στην Ελλάδα;
καλούς δρόμους σε πάτησα με την κόρνα και σε χαιρέτησα, παρότι ήμουν με το κουτί.
φίλε Petran πρέπει να σε είδα πριν καμιά ωρα (εκτος κι ήταν αλλος με το ίδιο "κουστουμι") στην αρχη της Αγ. Δημητριου (κοντα στην Λαγκαδά) οταν έριχνε καρέκλες! Ημουν στο ασημί slk που επαιξε τα φώτα αλλά με τόσο νερό αμφιβάλω αν με καταλαβες! :wave2:
akis_trevor
25/04/2014, 15:35
απο το υψος της βιομηχανικης μεχρι οβρυα στην πατρων πυργου ειδα 1 βαραντερο,1 στρομ και 1 φειζερ...καλους δρομους παιδες...
σε ειδα εχθες κατα τις 17:00 σε φανρι της ποσειδωνος λιγο μετα το αεροδρομιο , να σταματας το MT με endo . σΩραιος :beer:
με Ktm smr990 στο αντιθετο ημουν δικαβαλος και σε χαιρετησα .
κανεις απο εδω μεσα μηπως :confused:
GIXXERAKIAS
25/04/2014, 15:53
Σε είδα εχθές Africa Twin έν κινήση στην Τζαβέλλα στον Πειραία (μαύρο-χρυσό) και δεν πίστευα στα μάτια μου...ήσουν σαν καινούρια με τα αυτοκόλλητα τα γνήσια παντού (προστατευτικό αλυσίδας,ουρά,τεπόζιτο) με λίγη σκόνη πάνω σου να προδίδει ότι έχεις κυκλοφορήσει και το μόνο που σε πρόδιδε σαν μεταχειρισμένη ήταν το νυχάκι και το δίχαλο με την σκουριά από κάτω εκεί που πατάς όταν είσαι ακίνητη.
Μέχρι και το trip computer ήταν σαν να μην το έχει δεί ήλιος.Μακάρι να ήταν όλες οι μεταχειρισμένες μηχανές έτσι.Ωραίος ο τύπος!:beer:
Σε ειδα , χθες παρασκευη στην ΕΟ Θεσσαλονικης -Αθηνας, στο ΣΕΑ μετα τα Τεμπη.Εισουν ο μοναδικος μοτοσικλετιστης που συναντησα, θαραλλεος , με την κουκλα σου την GS1200 ADV! Καθησαμε μαζι, τα ειπαμε και συμφωνησαμε να συνεχισουμε το υπολοιπο ταξιδι μεχρι την Αθηνα μαζι! Απροσδοκητη εκπληξη, πολυ ευχαριστο το "δυσκολο" απο αποψης καιρου ταξιδι!Και επειδη σε καταλαβα οτι γουσταρεις πολυ την βολτα μας, προτεινα να γυρισουμε απο Θηβα-Ερυθρες-Αγιο Σωτηρα-Ελευσινα και οχι απο την μονοτονη ΕΟ και φυσικα το δεχθηκες!!Καλα ταξιδια φιλε μου Ηλια, θα τα λεμε!
Σε είδα μαλακιστηρι με το Beverly φυσικά ακρανοβιτς με το γκομενακι πίσω αξεσουάρ, να μπαινεις μπουνια στην Πλ.Καραϊσκάκη και να γλυτωνεις στο τσακ τον ταρίφα που ερχόταν απο Δεληγιωργη!Αμα σε χτύπαγε να φανταστώ θα έφταιγε ο μαλακοταριφας η κίτρινη φυλή κι αλλες τέτοιες ομορφιές;;; Καλά που δε σου τράβηξα τίποτα φαπες
KostRider
27/04/2014, 04:34
σε είδα μαλακοπίτουρα τζιπάτε,παρόλο που με είδες να πετάγεσαι και να πλακώνομαι στα φρένα...ευτυχώς σταμάτησες κι εσύ,μου έκανες νόημα συγνώμη,αλλά τι να την κάνω την συγνώμη σου,όταν παρολίγο να γίνουμε χαλκομανία.. η :moutza: όλη δική σου..
Takata Dome
28/04/2014, 18:45
1190 Adventure φούλ φορτωμένο,με Ιταλό αναβάτη,και κάπως έτσι έχω δεί πλέον όλα τα μεγάλα on-off απο κοντά. Με εξαίρεση το Explorer 1200. Τι διάολο,ακόμα και Granpasso κυκλοφορεί στην Πάτρα,Explorer όχι; :confused:
Black Mamba
28/04/2014, 20:22
Σε ειδα 1190R στο Κολωνακι να στεκεσαι καμαρωτο-καμαρωτο, πεντακαθαρο και σε χαλβαδιαζα...
Στα "παλια" τα χρονια θα ημουν με την προκαταβολη στο χερι στο πρωτο καταστημα με ΚΤΜ που θα εβρισκα μπροστα μου...:rolleyes:
KostRider
29/04/2014, 00:35
σε είδα κι εσένα σήμερα στη Λαμία με το fazer, δίπλα μου στο φανάρι να σταματάς και να κοιτά ο ένας τον άλλον..άναψε το φανάρι και ξεκινήσαμε ομαλά,αλλά εσύ το άνοιξες και περίμενες προφανώς να κάνω το ίδιο..σε ακολούθησα λίγο και μετά σε είδα έστριψες..καλό το εργαλείο σου και κρανάκι φορούσες,καλούς δρόμους!!! :beer:
Σε ειδα με το παπακι σου στην Κυμης απο την αριστερη λωριδα, να πηγαινεις με 50 και να σου κορναρουν απο πισω... Οταν σε παρει κανενας παραμαζομα, μετα θα φταιει εε??:confused:
maim2004
29/04/2014, 09:41
Σε είδα Ηλιουπόλεως με τη scooteria σου akranovic και με το παιδί σου δικάβαλο χωρις κράνος και αυτό....Κρίμα να μη σε ενδιαφέρει η ασφάλεια του παιδιού σου.
ειδα πουστη με αμαξι να βγαινει στην καβαλας ενω την κατεβαινα κι εγω, και το παλικαρι με το φειζερ το γυμνο.
βγηκε ενω ειχαμε φαναρι πρασινο και μαλιστα απο στενο που μονο μπαινεις απο καβαλας και δεν βγαινεις στην καβαλας.
παραλιγο να σκασει το παλικαρι πρωτα πανω του και αφου τον απεφυγε παραλιγο να σκασω εγω. το θεμα ειναι οτι ενω αποφευγω και γυρναω να τον βρισω πανω στα νευρα μου, δεν κοβω ταχυτητα εν αντιθεση με το παλικαρι μπροστα μου που εχει κοψει για να ριξει και αυτο τα μπινελικια του.
αποτελεσμα γυρναω μπροστα και βλεπω στο 1,5 μετρο το φειζερ κι εγω με καμια 80αρα να πηγαινω κατα πανω του.
εχτες σωθηκα λογω σχολειων rs, css.
κατεβασμα, πισω φρενο για να πλασαρω διπλα στο φειζερ την παπια, τιμονια, αμολυμα φρενων και ξανα γκαζι σε χρονο που το σκεφτομαι και ιδρωνω!!!
απο τελεσμα ακουμπησα με τον αριστερο καθρεφτη μου τον αγκωνα του!!!!
μειναμε ορθιοι, του ζητησα 1000 συγγνωμη, μου ειπε 1000 φορες οτι δεν τρεχει τπτ και οτι θα μας σκοτωνε το @ρχιδι, στο φαναρι μου αποκαλυψε οτι σημερα το παει το μηχανακι για πουλημα (ε ρε τι θα παθαιναμε....)!!!!! χωρισαμε με υχες για καλους δρομους και καλη πωληση.
φιου.....:sick:
Αυτο με τους μ@#$% που βγαινουν απο στενα αναποδα εχει παραγινει τελευταια.....
Μου ετυχε και εμενα σημερα.....
:evil:
Σας είδα να την έχετε στήσει όργανα της τάξης παντού και να κόβετε αβέρτα μπιλιέτα... Σας είδα να σταματάτε και εμένα φυσικά εγώ προβλεπέ όπως πάντα και εσείς ευγενικοί όπως όλες τις φορές που μου έχει τύχει έλεγχος... Σας είδα και εσάς οδηγούς να ξενερώνετε με τα μπιλιέτα ανά χείρας... υπάρχει ένα μυστικό να τη γλιτώσετε και αυτό λέγεται ΚΟΚ -όχι το γλυκό- όπου μάλλον θα πρέπει να του ρίξετε μια καλύτερη ματιά... :rolleyes:
KostRider
30/04/2014, 17:50
Σε είδα ξανθιά "μαμά" με το mega σκούτερ σου να έχεις μπροστά σου την μικρή σου..καλά για κράνος ούτε συζήτηση, μην χαλάσει το μαλλί..στο φανάρι έκανες και εκκίνηση...ζώον..
Σε είδα σκυλάκι να πεταγεσαι σχεδόν ολόκληρος απο το παράθυρο του οδηγου και παραλίγο να τη φας απο τον δεξι μου καθρέφτη! Ο βλάκας ο "ιδιοκτήτης" σου σε είχε αφήσει να κοβεις βόλτες πανω στο ταμπλό
Σε είδε και σενα στη Μεσογείων να μου βάζεις απροειδοποιητο διαγώνισμα σε Φρένα και Αντανακλαστικά!Ευτυχώς αριστευσα και στα δυο και δε γίναμε ενα.Εννοείται μου ζήτησε χίλια συγγνώμη...
Billymuse
01/05/2014, 21:19
Σε είδα φίλε με τον Δούκα που με παρέσυρες και καφριλιάσαμε άσχημα σήμερα στη παραλιακή...καλούς δρόμους να έχεις και πάντα όρθιος..:beer:
Σε είδα μπάρμπα να βγαίνεις απο το βενζινάδικο να κάνεις αναστροφή και να μη σταματάς με τίποτα...προσπάθησα να σε αποφύγω σε γλύτωσα αλλα δυστυχώς ο χωματόδρομος είχε άλλη άποψη....τα μπροστινά έχουν γίνει κώλος,ευτυχώς που δεξί πόδι δεν έχει πάθει ούτε κάταγμα ούτε καμμια ρίξη σε συνδέσμους.....τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς των ασφαλιστικών..... :cry:
Σε είδα μπάρμπα να βγαίνεις απο το βενζινάδικο να κάνεις αναστροφή και να μη σταματάς με τίποτα...προσπάθησα να σε αποφύγω σε γλύτωσα αλλα δυστυχώς ο χωματόδρομος είχε άλλη άποψη....τα μπροστινά έχουν γίνει κώλος,ευτυχώς που δεξί πόδι δεν έχει πάθει ούτε κάταγμα ούτε καμμια ρίξη σε συνδέσμους.....τώρα ξεκινάει ο γολγοθάς των ασφαλιστικών..... :cry:
Ελα, κριμα, καλα ξεμπερδεματα, τουλαχιστον δεν επαθες τιποτα!
1η του μηνα ειχαν βγει ολοι εξω και απο θαυμα πραγματικα γλυτωσα να μην γινω χαλκομανια πανω σε ενα Φιατ, δουλεψαν αντανακλαστικα πιστας μαλλον, ουτε ξερω πως περασα και βγηκα ζωντανος απο αυτο... (αυτο σε μεγαλο βαθμο δικο μου λαθος)
Σας βλεπω να σταματε στη μεση του δρομου χωρις προειδοποιηση και να μην αναβουν και τα στοπ σας, καποια στιγμη καποιος θα κολησει πισω σας, ελπιζω να μην παθει τιποτα...
george8mougios
03/05/2014, 08:10
Σε είδα κάγκουρα με το νεο versus 650 να κόβεις βόλτες όλη την εβδομάδα στο νησί, με ύφος 10 καρδιναλίων. Σε πέτυχα σταματημένο να μιλάς με την παρέα σου και πάρκαρα ακριβώς δίπλα σου με το gs. Κατάπιες την γλώσσα σου φυσικά!!!
devil's animal
03/05/2014, 09:51
σε ειδα να γραφεις εδω μεσα υποδηλωνοντας εμμεσως την ανωτεροτητα της βαυαρικης σου μοτοσυκλετας εναντι της πρασινης σχιστοματας που καβαλουσε τυπος στο νησι...
νομιζω οτι το παρκαρισμα του ελικα σε καφετερια πρεπει να διδασκεται σε σεμιναρια οταν παραλαμβανετε το κλειδι, προκειμενου ν'ανοιγουν οσο το δυνατον περισσοτερα σαγονια και να καταπινονται γλωσσες...
εισαι υπερβολικος........
σε νησι οι τρατες παιζουν εντος εδρας:smokin:
PetranGR
03/05/2014, 14:27
σε είδα Rider να πιάνουμε συζήτηση στο KTM EVENT ,στον ΜΑΚΙΝΑ και να κάνουμε μαζί βολτούλα ;)
theofilos888
03/05/2014, 15:29
Σε είδα στην κηφισίας μαλλί, γυαλί και κλασσική μηχανή!!!! Τα ρέστα (κράνη κλπ.) τυρόπιτες!!!! χαχαχαχα
σε είδα Rider να πιάνουμε συζήτηση στο KTM EVENT ,στον ΜΑΚΙΝΑ και να κάνουμε μαζί βολτούλα ;)
:wave2: χαρηκα για τη γνωριμία mate!
Moto μέρα η σημερινή
σας είδα και όλους τους υπόλοιπους και στο event της Harley Davidson
εδώ η δικιά μου με "κακές παρέες":
315508
και η αφεντομουτσουνάρα μου με τις 2 H-D που έκανα βόλτα
315513
315515
Δυστυχώς απο το KTM event δεν έχω Photo αλλα οδήγησα το 1190 adventure που το είχα απωθημένο και το DUKE 690 :D
george8mougios
03/05/2014, 17:44
Σε είδα και εγώ εδώ μέσα να μην αντέχεις να μην βγάλεις το κόμπλεξ σου προς τις bmw και τους αναβάτες της και να κρίνεις άμεσα χωρίς να γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις. Καλή καρδιά!
devil's animal
03/05/2014, 18:08
σε ειδα που με ειδες...
λευτερια στην βορεια Μυκονο...
:rockon:
Opisthogonia
04/05/2014, 00:30
vlepo kai ego tondevils na exei ena apolito dikio .opos vlepo merikoi na einai epikrites kai epidixies kai meta na min dexonte na tous krinei kaneis ....GG QQ BB
KAWAMANRIDER
06/05/2014, 15:54
σε ειδα που με ειδες...
λευτερια στην βορεια Μυκονο...
:rockon:
'Ανω Μερά Καλό Χωριό , λέμε :a08:
Σε είδα φούστη που πεταξες το σκυλάκι απο το παράθυρο του αυτοκινήτου σου στη Λεωφ. Βείκου. και σηκώθηκες και έφυγες. Το σκυλάκι έτρεχε πανω κατω στη Βεικου γυρεύοντας το αμάξι του αφεντικου του... Βρηκαν άλλο παιχνίδι τα μουλικα σου και το σουταρες αυτο, ε?
Σε είδα νεοφερμένε ντελιβερά να είμαστε με τα πακετάδικα και να κατεβαίνουμε τον περιφερειακο Γαλατσίου τάγμα! Σε είδα που εσκασες και ενα ρολλιν εντο στα φανάρια Βείκου - Πρωτοπαπαδάκη και σε χάρηκα! Άλλο ενα τιμόνι στην περιοχή μας. Σε εχω δει και με το "πολιτικό" σου εργαλείο (drz sm) αλλά φόρα ρε κανα κρανάκι... Βραδυνές βαρδιες να παίρνεις για να "παιζουμε"!
guzzistas
06/05/2014, 19:05
Σε είδα σύντροφε ducatoβιε χαιρέτησες στα διόδια Ελευσίνας σήμερα το πρωί. Καλούς δρόμους νάχεις!
SHOOTER045
06/05/2014, 19:46
Σε είδα με το GS και φουλ μπαγκάζια
Χαιρετηθήκαμε στο φανάρι καλούς δρόμους
PetranGR
07/05/2014, 21:19
σε είδα στο ιβανόφειο κοντά να ανεβαίνεις προς καυτατζόγλειο με το GSXR-600 ...
ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ 2 ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ ,ΣΑΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ "ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ" ; Τοποθετημένο εκείνη την στιγμή είχες 1 βαλίτσα τουλάχιστον 48 λίτρων της KAPPA τεράστια και απο πάνω έπαιρνε και εξτρά άλλη βαλίτσα,για πιο λόγο;;;;;