View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
DoctoR_k6
15/03/2014, 01:29
Σας ειδα να κυνηγιεστε μεσα στην κινηση απο γλυφαδα προς αλιμο. Ενας με 990 adv κ ο αλλος με super duke!!
Σα να μην τον ειχες τον adv μου φανηκε φιλε...
Υ.Γ Για να ειμαι σωστος ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
Antartis
15/03/2014, 16:08
Σας είδα αρκετούς σήμερα στον Υμηττό. GS,Tenere,MT-09 (κούκλα), κανα δυο καθαρά, πάντα όρθιοι.
Είδα κ εσένα τριμάλακα μεσήλικα με την μολυβί mercedes-αρχαιότητα με τα μπουριά,να περνάς ξυστά απο τις μηχανές που περιμέναμε το πράσινο στην π.ράλη με 100+.Δηλαδή ρε κολόγερε αν δεν άναβε πράσινο πως θα φρέναρες;Στο δε φανάρι με το ποτάμι,μέχρι να βάλω ταχύτητα,έκοψες αριστερά το τιμόνι και πέρασες στο τσακ να μπεις μπροστα.Μπήκες Λαμπράκη,έσφαξες και το φανάρι στο κωλόμπαρο φορτσάτος,κάπου γείτονας θα είσαι ρε κ@ριόλη,δεν θα σε ξαναπετύχω...; Κρίμα που δεν κράτησα την πινακίδα σου.
Σας ειδα σημερα στο δρομο για Χαλκιδα! Πολυ χαρηκα γιατι ειδα αρκετους μηχανοβιους να χαιρονται την τοσο ωραια ημερα....Λυπαμαι που ημουν με το κουτι..
chaoskiller
15/03/2014, 17:16
Σε ειδα ρε παλικαρι να επιδεικνυεις την ικανοτητα σου στο μηχανακι σου και το ομολογω σε χαρηκα...αλλά σε ειδα δυο φαναρια πιο κατω στην Βουλιαγμένης στον Αί Γιάννη μετα απο δυνατη στουκα πανω σε ενα focus!!!
Ούτε κράνος , ούτε τιποτα... ανατρίχιασα βλέπωντας τα πόδια σου να τρέμουν απο το σοκ....ανατρίχιασα μέχρι το κόκκαλο...Γιατι ρε γαμώτο γίνεστε δωρητές οργάνων? Γιατι το cool μαλλί είναι πιο σημαντικό από το να μείνεις φυτό?
Γιατί ρε γαμώτο?
Ελπίζω τίποτα από τα παραπάνω να ισχύει για το παληκάρι και να είναι τυχερος αυτή τη φορά, δύναμη σε αυτόν και τους δικούς του..
guzzistas
15/03/2014, 18:05
Σε είδα πριν κανα δίωρο στην κακιά σκάλα φίλε με το bmw gs να μας χαιρετάς... και φυσικά ανταποδώσαμε! καλούς δρόμους να έχεις!
SHOOTER045
15/03/2014, 18:06
Ειδα παρα πολλους γυρνωντας εδω
Μονο ενας ανταπεδωσε απ τα τρια ss που εβγαιναν γυρω στις 11+φουριοζοι απο το πρατηριο της bp μετα το σχηματαρι
Σας είδα χθες το βράδυ στην Κηφισίας Gsxr 600 και Bmw 1200r να κοιτάζεστε στο φανάρι και να τα...στηνετε! Ο ηχος που αφησατε φευγοντας κι οι δυο ηταν κατι παραπανω απο ηδονικος...
amyroukai
15/03/2014, 19:04
Σε ειδα ψες βραδι με το beverly μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να παλευεις να περάσεις όπως να' ναι, αρκεί να μείνεις μπροστά. Το χασατε το λίγο που 'χατε οι σκουτερακηδες... Τι να πω, καλά μυαλά και μακριά μου.
Για εσένα, υπερανθρωπε ( μπορεί και υπανθρωπε) που καταφερες να καρφώσεις το φόκους στο παρτερι στην ευθεία, μόνος σου στην κάθοδο ΕΟ το πρωι, οτι και να πω... Τσιγαρακι χαλαρός να χαζευεις το ρημαδι, τα σπαρμένα κομμάτια και τον κόσμο που έψαχνε να δει τι έγινε. Θεά.
Σε σημερα κατα τις 5:15 εξω απο το υγεια. Εσυ με tdm με ξεταπωτες εξατμισεις, εγω με bandit. Περασες με φορα το πρασινο, ανοιξα πρωτη δευτερα και μολις με καταλαβες ανοιξες κι εσυ. Ανοιξαμε μεχρι να αλλαξουμε δρομους. Ενα φαναρακι ακομα το ειχαμε.
Μετα τις γεφυρες εστριψες μαλλον για κατεχακη, εγω συνεχισα για κεντρο.
χαα το είδα και αυτό, να βγάζεις αριστερό φλας και να περιμένω να κάνεις αριστερά σε κάποια διασταύρωση, ενώ εσύ αντίθετα έκανες δεξιά και στάθμευσες, σαν να είχες βγάλει αλάρμ, ένα πράγμα. Όταν σταμάτησα δίπλα στο παραθύρι σου και στο είπα, γύρισες με κοίταξες και ξαναγύρισες στην κουβεντούλα που είχες με τον ξανθό Άγγελο που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού. Έσκυψα να δω μήπως άξιζε τον κόπο αλλά μπαααα, ούτε με πρίτι μπρά ρε φίλε δεν μαζευόταν. Κρίμα!!
:bawl:
σε ειδα ακρανωτο κατω απο τη γεφυρα πριν καμια βδομαδα....δεν λεω ποιος ησουν. πες το μονος σου.
σε ειδα κι εσενα μπαρμπα να ριχνεις με το αμαξι το ινοβα και αφοτου δεν σου περασε η συμπεριφορα ''το παιζω κινεζος'', αλλα ουτε και το στυλ ''ξερεις ποιος ειμαι εγω?'' ηρθε το παλικαρι που του ανηκε και εφυγα μετα. αντε πουστη!
Σας βλέπω από παπάκια μέχρι χιλιάρες και βάλε, τώρα που ανοίγει ο καιρός, με τα κράνη στον αγκώνα... Τουλάχιστον δεν θα πάθει τίποτα ο αγκώνας αν πέσετε... Αν φοράτε μπουφάν βέβαια, την βλέπω την εξάρθρωση ώμου...Να 'στε καλά να έχετε ωραίο μαλλί...
Σας ειδα στην εθνικη σημερα δικαβαλο σε varadero (ζευγος) να πηγαινει με 130-140 ο οδηγος κανονικα με κρανος και η αλλη απο πισω με το κρανος στον αγκωνα... :confused:
Σας είδα σήμερα από το xt club στην εθνική και μετά στη λίμνη Μαραθώνα για καφέ. Μου θυμήσατε καγκουροσυνάντηση από το Αμέρικα.:uplate:
Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως μία ομάδα μπορεί να στιγματιστεί από 2-3 καραγκιόζηδες.
SHOOTER045
16/03/2014, 22:55
σε ειδα χαζουλη με το μαυρο χρυσο gixxer εγω με το παπι να με περνας 200 μετρα πριν το φαναρι με οσα
στο κακκινο σταματησες ηρθα δεξια σε χαιρετησα δεν αποκριθηκες
και κοιταζες περιεργα το κρανος μου μετα ηρθες λιγο ποιο μπροστα και το ειδες καλα
ε καιφοραγα το υπηρεσιακο δεν εχω ανοιγομενο ι.χ
στο πρασινο εφυγες με φορα και προσπαθουσες ανεπιτυχως να σουζαρεις λιγο ακομα και θα πηγαινες στο παρτερι
νταξει δεν ειχες πινακιδα περασε η μαγκια σου
πρωτος γυρος δικος σου
next time.....:rtr:
jorge's garage
16/03/2014, 23:42
Σας ειδα σημερα μοτοκροσαδες και εντουραδες στα 120 αλλοι σε πιστες και αλλοι σε μονοπατια:beer: .Σε ειδα και σενα τσοπανοσκυλο να με παιρνεις στο κυνηγι. Ηταν κανεις απο εδω?(οχι το τσοπανοσκυλο,πανω εννοω :p)
Σε είδα μπλε GSX 750 νωρίτερα στο Χαλάνδρι να επιδεικνύεις ξεδιάντροπα τα καλογυαλισμένα σου ''μούσκουλα'' και να διαφημίζεις περήφανα τον DOHC κινητήρα σου.
Ήσουν και περιποιημένη και κούκλα..κι ας πέρασαν τα χρόνια από πάνω σου.
Σας ειδα χθες αρκετους Ισθμο-Επιδαυρο-Ναυπλιο-Κορινθο και χαιρετηθηκαμε! :wave2:
nick_VFR
17/03/2014, 17:13
Σας είδα (και ήσασταν πολλοί) στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών αλλά και στην οδό Θήβας - Λειβαδιάς...
... και ζήλεψα, ήμουν με το κουτί!! :cry: :cry: :cry:
plimiras
17/03/2014, 19:11
Σε ειδα πανηλιθια με το κουτι σου στην εξοδο εξαμιλιων και αργους να βγαινεις και να κοκαλωνεις μολις με ειδες να ερχομαι την πορτα σου :moutza::moutza: ευτυχως δεν ερχοταν κανενας στο αντιθετο και σε απεφυγα . Αν ειμουν με το κουτι θα δοκιμαζες την σιδερια του vitara και θα σε εστελνα στο :a29::a29::moutza::moutza:
Σε ειδαμε κοπελια,στο διπλανο αμαξι στο φαναρι να σκαλιζεις την μυτουλα και να τρως τα κακαδια!:yuck: Η γυναικα μου χτυπιοταν μολις την ειδε:lol:
Σε είδα ανεγκέφαλο ζονγκ να ρίχνεις τη ζαριά και να προσπερνάς χωρίς καμία ορατότητα εμένα και το λεωφορείο που είχε σταματήσει στη στάση στη λεωφ. Πεντέλης. Οριακά χώθηκες πάλι μέσα επειδή φρέναρε το λεωφορείο που ερχόταν από την απέναντι μεριά. Μπράβο, και εις ανώτερα. Και όταν φτάσεις πες στη γιαγιά μου ότι μου λείπει και τη σκέφτομαι.
amyroukai
18/03/2014, 10:08
Σας βλέπω, οι κυκλοφοριακές αλλαγές στον Πειραιά και οι πινακίδες "απαγορεύεται η στροφή" δεν σας αγγίζουν...
Σε είδα και εσένα αντράκι με το ανατρεπόμενο, μπουμπουνητό σε κόκκινο φανάρι να προχωράς να διασχίσεις κάθετα την Πειραιώς και όταν έφαγες μούτζα και κόρνες και από τα δύο ρεύματα να σταματάς κλείνοντας λωρίδες από το ένα ρεύμα και να κάνεις το σηματάκι με το χεράκι "τι έγινε" αντί να πεις και συγγνώμη.
low pass
18/03/2014, 16:14
Σε είδα σχιζοφρενή ταρίφα να μου παίρνεις παραμάζωμα το πόδι ενώ περίμενα στο φανάρι επειδή ήθελες να χωθείς κ να μπεις πρώτος! Είσαι τυχερός που δεν μου έπεσε η μηχανή ρε μπαγάσα...
Σε είδα κ σένα οδηγέ λεωφορείου να μην μου βγάζεις δεξί φλας σταματώντας στην στάση κ όταν σε προσπερνούσα σε είδα να μιλάς κ στο κινητό!
Ε βέβαια, πού ελεύθερο χέρι για τα φλας.
Σου την είπα όμως κ μου γνεψες με το χέρι σαν να λες "έχεις δίκιο"...
Τόσος κόσμος πάνω στο λεωφορείο, ένας δεν βρέθηκε να στην πει;
: Με ειδα να καβαλαω το Μοτορι μου μετα απο 4 μηνες... :a25::a25::a25:
Ξεμαθα ρε πουστι μου :D
KostasV2
18/03/2014, 19:34
Σε είδα παλιοπούστη με το πράσινο Skoda να κάνεις αναστροφή με κόκκινο στο ΙΚΑ και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Ευτυχώς άκουσες την κόρνα και έκοψες πριν με κόψεις... Τυχερός είσαι που τη γλίτωσες με ένα κωλοδάχτυλο, μουνόπανο! Έπρεπε να σταματήσω...
Θάνος Φ.
18/03/2014, 23:13
Σε ειδα 1290 σημερα στη μεσογειων με αυτοκολλητο μοτο.
Ποιος το πηρε?
Εφυγες με σουζες και παντες.
Φαινεται το μοτορι οτι δε το κραταει τιποτα κατω και το ξεφτιλιζει το λαστιχο
Ε, καταλαβαίνεις τώρα... Ελεύθερος ο δρόμος, η ασφάλεια της νησίδας... τα πολλά άλογα... Ντρέπομαι, αλλά ΝΑΙ εγώ ήμουν! :D
Takata Dome
18/03/2014, 23:49
Βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο V Strom 650 με αυτοκόλλητο moto.gr στην Πάτρα,στην Αγίου Ανδρέου έξω απο τo Mανιατόπουλο. Ποιός είναι;
Βλέπω κάθε μέρα παρκαρισμένο V Strom 650 με αυτοκόλλητο moto.gr στην Πάτρα,στην Αγίου Ανδρέου έξω απο τo Mανιατόπουλο. Ποιός είναι;
Μάλλον ο νιόνιος Νιο123456789 είναι (στρομ 650και μοτο συνάδουν). Αλλά σε Μανιατόπουλο??? λες να θέλει να πάρει ποδήλατο??? Μπορεί και ναι.
spyrakos35
19/03/2014, 05:34
Σε είδα χτες γειτονόπουλο με το μεγκα-σκούτερ και σου είπα κάποια πράγματα εντελώς φιλικά.....
να φοράς κράνος πάντα και να μην υποτιμάς την μαλακία που κυκλοφορεί στον δρόμο ασχέτως απόστασης που θα διανύσεις...
να πάρεις κανονικό κλειστό κράνος και να πετάξεις το τζετ που έχεις.....
ελπίζω να με ακούσεις...
:beer:
Σε ειδα στα φαναρια να περνας με στιλακι και να σε χαζευουν ολοι!
Ανοιξε ο καιρος και αρχισαμε...:lol:
Σε είδα με το πράσινο παπί (kawa?) και το μπουφάν RICHA να τρέχεις πάνω στο πεζοδρόμιο σύριζα με τις εξώπορτες των πολυκατοικιών σαν να ήσουν στην Αττική οδό.
Ο επόμενος που θα κάνει το ίδιο μπροστά μου και τον προλάβω θα βρεθεί αγκαλιά με τα παλούκια που έχει βάλει ο Δήμαρχος στην άκρη του πεζοδρομίου.
Λίγο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει όποιος το κάνει αυτό ότι κινδυνεύει να χτυπήσει κάποιον που βγαίνει από μαγαζί ή πολυκατοικία ανυποψίαστος.
Αν κάποιος δεν το διαθέτει ούτε κι αυτό, ας απευθυνθεί σε μένα και θα φροντίσω να του δώσω λίγο.
Σε ειδα τυπε με σκουτερ ασπρο sym το καινουργιο,το επαγγελματικο να εχεις βαλει 2 μαγαλα ηχεια πισω και τις μπαταριες (μαλλον) στην πλατη σου να παιζει τερμα μουσικη,στην Λ.Καβαλας προς Ελευσινα.:confused:Τι εχετε παθει ρε π@@στη μου;
zentakiasSF
20/03/2014, 00:01
σε ειδα με το μαυρο σεϊτσεντο/τσικουετσεντο (τα μπερδευω) που ξεπαρκαρες μπροστα μου χωρις να βγαλεις φλας κ χωρις να ελεγξεις, κ οταν περασα οριακα σφηνα κ σου εκανα νοημα "ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ", μου κατεβηκες απ' το αμαξι στο φαναρι κ μου ζητουσες κ τα ρεστα!!
Τ Ρ Ο Μ Π Α !!!!!
GIXXERAKIAS
20/03/2014, 07:58
Σε είδα τώρα το πρωί στον Κηφισσό με το BMW cafe racer και κοίταζες συνέχεια κάτι στο αριστερό μέρος της μηχανής.Αν φόραγες και κράνος θα ήσουν πιό μάγκας.;)
Σε ειδα στο Περιγιαλι με το παπι να βγαινεις απο απεναντι να περασεις το φορτηγο που ηταν μπροστα σου και να ερχεσαι για μετοπικη! Οχι μονο εκανες βλακεια, οχι δεν φοραγες ουτε κρανος, αλλα ειχες ενα μικροσκοπικο αγορακι πισω να κρατιεται ισα-ισα με την τσαντα στην πλατη, και ενα ακομα πιο μικρο μπροστα αναμεσα στα ποδια σου!!!!
Και αν τον ρωτησεις θα σου πει "εγω τα αγαπω τα παιδια μου"...
Σε ειδα και εσενα παπα στο Κοκκωνι με το παπι δικαβαλο, να ερχεσαι παλι απο απεναντι και να θελεις να σταματησεις μπροστα στην εκκλησια, μονο που ειχες χαραξει πορεια πριν περασω πρωτα εγω, και ηταν πορεια μετοπικης. Ειναι και στενος ο δρομος, δεν ηξερα αν επρεπε να συνεχισω ή να το κοψω απεναντι, δεν μπορουσα να ψυχολογισω τι θα κανεις (παρ'οτι με κοιταζες), το εκοψα τερμα ακρη δεξια και ισα-ισα περασα αναμεσα απο εσας και το πεζοδρομιο της εκκλησιας, τι στο καλο εχετε στο κεφαλι σας?!!?!!?
KostRider
20/03/2014, 18:30
Σε είδα τσοπανόσκυλο να πετάγεσαι και να απειλείς τον αδελφό μου μπροστά που είχε σταματήσει γιατί περνούσε το κοπάδι, όπως έκανα κι εγώ. Σου έριξα δύο κόφτες και πήγες από εκεί που ήρθες...γαβγίζουν και οι μηχανές, πιο πολύ από εσένα...
Είδα και πολύ τετραξονικό στο δρόμο για Άμφισσα, μεταλλεία βλέπεις...
THANOS_KTM
21/03/2014, 08:22
Πόσο βλάκας:moutza: μπορείς να είσαι εσύ με το Ducati 1198 που χτές το απόγευμα με πέρασες από δεξιά:eek: στην δεξιά λωρίδα πάνω στην άδεια εκείνη την στιγμή γέφυρα στον Κηφισσό.:mad:
Λυπάμαι που το λέω...αλλά αν σε είχε πετύχει το Yiaris παρακάτω δεν θα στεναχωριόμουν,ΓΙΔΙ.:moutza:
Billymuse
21/03/2014, 14:10
Σε είδα σήμερα ξάπλα στη Μεσογείων λίγο μετά την Εθνική άμυνα ξάπλα στο οδόστρωμα και να μη μπορείς να κουνηθείς..το μηχανάκι σου να
σου το σηκώνουν οι γύρω και να καλούν ασθενοφόρο..δε ξέρω πως έγινε το ατύχημα αλλα σου εύχομαι να μην έχεις πάθει τπτ και σιδερένιος.
υ.γ) το κράνος λογικά θα σε έσωσε αλλα αμα είχες και ενα jacket μπορεί να ήσουν όρθιος μέχρι να έρθει η τροχαία..
arisrodolivos
21/03/2014, 16:55
σας ειδα μετα τον αγρα να με προσπερνατε και να χανεστε μαυρο fazer
μαυρη africa ημουν με της δουλειας το καρο κατευθυνση προς φλωρινα
για που ρε παλληκαρια με κανατε να ζηλεψω καλα ταξιδια ναχετε
KostRider
22/03/2014, 11:45
Σε είδα μόλις τώρα μαύρο mustang να περνάς μπροστά μου και να βρυχάσαι στην εθνική που σταμάτησα για καφέ...τι ήχος Θεέ μου ο V8...
mondo 52
22/03/2014, 12:43
ειδα πολλα cbf 600 να πηγαινουν προς το μαραθωνα.εγω γυρναγα απο το φραγμα.ειναι hondoπεριοχι?????
Σε ειδα σημερα το μεσημερι να κανεις ανοιγματα με το nsr250 καθως πηγαινα στο super market με την γυναικα απεναντι απο τον αγιο ανδρεα (νοσοκομειο) στην πατρα..!!:beer:
Υ.γ.ΚΑι τωρα βλεπω οτι το εχεις και αγγελια στο car.gr>...
Σε ειδα πριν την εξοδο για λαγκαδα φιλε με το μαυρο versys κι εσενα με το μαυρο hornet στο χολομωντα, με κανατε να γουσταρω διπλα που χαιρετισατε με το χερι.καλους δρομους.
KostRider
23/03/2014, 17:26
Σας είδα πολλούς σήμερα με τέτοια μέρα...στην Παύλιανη μπεμβεδακιδες ήσασταν ομάδα, ήπιαμε μαζί καφέ στο καταφύγιο Οίτης, σας είδα γκρουπάκι Λαρισαιων να περνάτε χαιρετώντας μπροστά από το καφέ, σας είδα και στον γυρισμό πολλούς και χαιρετηθήκαμε! Καλούς δρόμους να έχουμε!
Dnspower
23/03/2014, 17:40
Σε είδα σήμερα στη Μαραθώνος με το cbx 1100 ακριβώς όπως στη φωτό να είναι πένα.
Πολύ όμορφο σα καινούργιο πηγαίναμε για πολύ ώρα μαζί και το χάζευα όποτε με πέρναγες και στα φανάρια που παρεπιπτόντως είναι πάααρα πολλά. :mad:
Καλούς δρόμους και να βγάζεις συχνά το εργαλείο βόλτα με κανα ματάκι βέβαια κρεμασμένο. :D
http://autobikegallery.com/wp-content/uploads/2012/06/1981-Honda-CBX-Specifications.jpg
jorge's garage
23/03/2014, 18:34
Σας είδα σήμερα στα πιστάκια κάτω απο ένα δέντρο να έχετε αράξει παρεάκι και σας χάρηκα,χαιρέτησα αλλά δεν ξέρω αν με είδατε.Σε είδα και εσένα φίλε μου και την παρέα σου σε ένα ψιλοπέτρινο δρομάκι κάτω απο τα πιστάκια που εγώ ανέβαινα και εσείς κατέβαινατε και παραλίγο να έρθουμε μετοπική, σταματήσαμε just με ρώτησες αν είμαι εντάξει και εγώ το ίδιο.Ολα καλά τελικά και αν είσαι απο εδώ σου ζητάω συγνώμη που δεν σας είδα έγκαιρα για να σας άφηνα να περνάγατε!
Black Mamba
23/03/2014, 19:43
Σας ειδα πολλους με τα μοτοσακα σας να πηγαινετε την βολτα σας στην Αθηνων- Κορινθου.
Σας "επαιζα" τα φωτα με το κουτι μου αλλα εσεις :a13:
Γιατι ρε 'σεις?:confused:
zannisvel
23/03/2014, 19:46
Σας ειδα 4 εντουραδες στο Κρυονερι, λασπομενοι να κενετε ενα break και να συνεχιζετε!!!! Σας ζηλεψα!!
Γιώργο Δραμινέ με το tdm αν διαβάζεις δώθε στείλε πμ το mail σου να σου στείλω φωτογραφίες από το λιοντάρι στην Αμφίπολη (ξέχασα το fb), από τις λίγες που έβγαλα!.
Ειδωθήκαμε τρελάκηδες μοτοδραμινοι στην Αμφίπολη, ελπίζω η μέρα σας να κύλησε όμορφα όπως η δικιά μας!
GIXXERAKIAS
24/03/2014, 08:24
Σε είδα να σε κυνηγάνε στον Κηφισσό να σε μαζέψουν κουταβίνι (με λουρί χωρίς στοιχεία) ήσουν πολύ τρομαγμένο και γύρναγες γύρω γυρω από το αμάξι του παιδιού που σταμάτησε πρίν σε χτυπήσει,ευτυχώς πρόλαβαν να σε μαζέψουν κάποιοι πριν μπώ απο τον παράδρομο να βοήθήσω και εγώ πρίν σε χτυπήσει κάποιο αμάξι έτσι όπως ήσουν σε πανικό.
Σε δώσανε στην αγκαλιά μου και ήσουν πολύ τρομαγμένος....έδωσες μεγάλο αγώνα ρε μπαγάσα (λόγω κουταβίσιων δοντιών ξέσκισε τρία άτομα που προσπάθησαν να τον μαζέψουν αλλά ήταν σε κατάσταση πανικού) και μου τράβηξες και εμένα μία καλή μέχρι να ηρεμήσεις για κανένα πεντάλεπτο στην αγκαλιά μου.(τρύπησε το δερμάτινο γάντι σαν να μήν υπήρχε και με μάτωσε)
Σε χάιδευα πολύ ώρα να ηρεμήσεις και μιά κοπελιά σου έδινε λιχουδιές.Σέ άφησα κάτω και έμεινες εκεί,κοίταξα τα δόντια σου είδα άιμα αλλά το πιθανότερο είναι να ήταν απο εμένα και των άλλων τρίων παλικαριών,μετά απο λίγο ξεψάρωσες σε φωνάζαμε και σηκώθηκες κανονικά στα ποδαράκια σου.
Δυστηχώς ήμουν με το σκούτερ και έπρεπε να πάω στο γραφείο.Η κοπελιά σε πήρε με τις λιχουδιές και θα σε πήγαινε πιό πίσω σε ένα καφενείο που είναι κάποια κοπέλα που προσέχει και άλλα από ότι μου είπε.Θα περνάω να σε χαιρετάω σε μπαγάσα.:)
Σε είδα ρε μπαρμπάδι με το τζόκει το θεϊκο και τo Sunny το κοφτόκωλο να κάμεις αναστροφή στην θηβών και ευτυχώς που είχα και οπτικό πεδίο και πρόλαβα να φρενάρω γιατί είσαι και πολύ μάπας αδερφάκι μου......
Σας ειδα και σας θαυμασα το σ/κ στο Αθενς........
Μα κανενας κρανος ρε παιδι μου;:confused:
Σας ειδα 4αδα
XS11, Z900, Guzzi ασπρο και ασπροκοκκινο Bol'Dor προς λιμνη Μαραθωνα....
Μπαρμπαδια μοιαζατε αλλα σας γουσταρα!!!
Σας ειδα πολλους με τα μοτοσακα σας να πηγαινετε την βολτα σας στην Αθηνων- Κορινθου.
Σας "επαιζα" τα φωτα με το κουτι μου αλλα εσεις :a13:
Γιατι ρε 'σεις?:confused:
Kαλυτερα βγαλε χερι και χαιρετα, αλλιως μεσα απο το κουτι θα νομιζουν οτι κανεις σημα για αλλο λογο...
Σε ειδα γυφτοβουλγαρε λιγο πιο κατω απο την γειτονια μου, να εχεις βαψει στο παλιο astra S/W που εχεις τα καπακια στις ζαντες (τάσια; ) με ασημι σπρε'ι'.... και να εχεις βαψει και τα λαστιχα μαζι!!! :bawl::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
SHOOTER045
25/03/2014, 16:21
σε ειδα κλαρινογαμπρε(οχι τον billymyse)
με new vespa
σακακι
παντελονι-βρακα
σκαρπινι
μαλλι-γλυψιμο αγελαδας
γυαλλι κουλ
με το πιπινι πισω με το καυτο σορτς και την κω@@χαραδρα
να πηγαινετε δεξια αριστερα(τωρα αν ο εναγκαλισμος που σε εκανε παρεπεμπε σε ενδοπαλαμικη πεοπαλινδρομηση δεν ξερω)
αλλα τα χρειαστηκα γιατι πανω στην προσπεραση με βγαλατε στο αντιθετο
στο φαναρι που σας αρχισα στα μπινελικια με κοιτουσατε σαν αρειανο
ειπαμε ηρθε η αννοιξη
αλλα μα@@κιστειτε αλλου
στα δυο θα σας εκοβα χαμενα............
Billymuse
25/03/2014, 16:42
σε ειδα ακρανωτο κατω απο τη γεφυρα πριν καμια βδομαδα....δεν λεω ποιος ησουν. πες το μονος σου.
σε ειδα κι εσενα μπαρμπα να ριχνεις με το αμαξι το ινοβα και αφοτου δεν σου περασε η συμπεριφορα ''το παιζω κινεζος'', αλλα ουτε και το στυλ ''ξερεις ποιος ειμαι εγω?'' ηρθε το παλικαρι που του ανηκε και εφυγα μετα. αντε πουστη!
Αν και με καθυστέρηση εγώ ήμουν αυτός :a13::tomates:
Black Mamba
25/03/2014, 19:03
Σε ειδα+την ακουσα σημερα στο κεντρικο της
Καισαριανης να την κοφτιαζεις ανελεητα την Ιταλιδα την Panigale...
Ωωωωω, τι μελωδια απο τα τελικα σου...:a32:
Το κρανακι ομως το αφησες να κοιματε στο σπιτι, ναι?
Και στον ιδιο δρομο γνωστοι σκαγκουινοι με γαμωτοκερατοTΙ-ΛΔΙ-ΕΜ με ξεταπωτες Remus
ακουγοντουσαν σαν κλ@νιες στους κοφτες (τα αλογα δεν κρυβονται, γαρ...) και
ετερος σκαγκουινος με ΧΤ (με τα ιδια χουγια, ααχχχ αυτα τα αλογα λεμε...) και
ολα αυτα μπροστα σε δυο , κουκλες κατα τ' αλλα, τροχονομισες που κοιταγανε σαν ζωα τα
κρανη που δεν φορουσαν...
Οι συγκεκριμενοι την Λεωφωρο Εθν. Αντιστασεως την κανουν πανω-κατω ισα με 10 φορες την ημερα
και κανεις δεν τους μιλαει...
Αυτοι φταινε?:rolleyes:
Σας είδα ζητάδες πριν λίγο να μου αλλαζετε την πορεία στην Παυλου Μελά, μαλιστα ο ένας απο σας με βοήθησε να γυρίσω επι τοπου, λόγω πορείας του Άρη! Μάλιστα η δικαιολογία ηταν "φιλαράκι γύρνα γιατί εισαι και ασπρόμαυρος... ότι πρέπει για στόχος είσαι σήμερα!" :lol:
Γυρνώντας σπίτι από κοντινό πιστάκι με το κτήνος σβηστός στην κατηφόρα ( το μοναδικό λάθος που ήμουν σβηστός) σε βλέπω μιλάς στο κινητό και τραβιέσαι δεξιά. Χώθηκα αριστερά αλλά λέξεις όπως φλας και καθρέπτες σου είναι άγνωστες λέξεις και ας έκανες 10 χρόνια γερμανία σαν οδηγός. Σου φώναξα ΦΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ενώ προσπαθούσα να σε αποφύγω και σε απέφυγα πάλι καλά. Άρχισες να βρίζεις και αν και έβραζα μέσα μου δεν έδωσα συνέχεια. Πήγα σπίτι δεν μπορούσα να ηρεμήσω και ενώ πήγαινα στην δουλειά σε βρίσκω μπροστά μου. Δεν ήξερα ότι μιλάς κινέζικα τόσο καλά αλλά τελικά ζήτησες συγνώμες στα ελληνικά. Μακακα ε μακακα!!!
σε ειδα δευτερα βραδυ κοκκινομαλα με κρανος και er6 στη θηβων να το πηγαινεις μπουνια. αν ειχες καθρεφτες και δεν εσφαζες και το κοκκινο τι καλα που θα τανε...
Σε είδα φίλε με το κρος (φουλ εξάρτηση) στο δρόμο για Πιτίτσα προχθές. Χαιρέτησα και ανταπέδωσες! Καλούς δρόμους να έχεις!
...Επίσης σε είδα κοκκινομάλλα κοπελιά με τη λευκή βέσπα δικάβαλη χθες βράδυ στην Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, να με προσπερνάς από δεξιά με σφήνα την ώρα που ήδη προσπερνούσα κανονικά το λεωφορείο που έκανε στάση. Σαν να μην έφτανε αυτό, 200 μέτρα πιο κάτω έσφαξες το κόκκινο στη διασταύρωση χωρίς καν να κοιτάξεις...μείναμε με ανοιχτά τα στόματα κι εγώ και τα παληκάρια στο σκουτεράκι δίπλα από την επίδειξη δεινής οδηγικής ικανότητας (#not) !!! :moutza:
amyroukai
28/03/2014, 11:22
Σε είδα. Ένας μποέμ θεούλης. Να, σχεδόν άκουγα τη σκέψη σου:
Εβγήκα στον περιφερειακό με το Βεστρώμ,
στο κλείσιμο του πρωινού,
στερνή Παρασκευή του Μάρτη.
Κι ο δρόμος άδειος σαν να ήτανε,
ναι, θα το παραδεχτώ, υπέκυψα:
στο πάθος του σφιχτού εναγκαλισμού,
στη μανιασμένη σμίξη πίσσας, αδρανών και καουτσούκ,
στη φιμωμένη κραυγή πάθους του μοτέρ,
που το δεξί μου χέρι, σφικτό στο γκριπ, φουντώνει.
Μα δεν αφέθηκα για να παρασυρθώ,
το στρώμα μου θα γέρνει μα εγώ όχι!
Τη ρότα θα χαράζω, θα βλέπω από ψηλά,
Γέρνοντας ανάποδα από τη μηχανή,
περήφανος και άκαμπτος,
ορθός σαν καραβιού κατάρτι.
Καπετάνιο με Βεστρώμ και το κόκκινο HJC κάρμπον σουπερ γουάου κράνος, τα κόκκινα φανάρια δεν είναι απλά τίτλος ταινίας, ούτε είναι διακοσμητικά, τέσσερα ή πέντε έσφαξες μαζεμένα; Ελπίζω να μην σε ξαναβρώ πουθενά διασταυρούμενο, ελπίζω και εύχομαι να μην φας κανέναν άλλο κακομοίρη λάχανο. Και καλά μυαλά, γιατί από συμπλέγματα καλά τα πας...
Ησηχο ησηχο το ποταμακι αργοκυλαει το γαλαζιο του νερακι....:smokin:Σε ειδα φρεατιο,σχαρες εξω από την τροχαια στην Λ.Καβαλας να εισαι στον αερα,με κατι μπετοβεργιες να εξεχουν,καποιος θα παθει ζημια μεχρι να το φτιαξουν.
Αλεξανδρος...!
28/03/2014, 17:12
Σε ειδα κοπελια (μιλφ) με το cbf στην ποσειδωνος με γυαλι αλα TOP GUN να οδηγας με το κρανος στο ντεποζιτο και το τακουνι 12 ποντο χωρις να σε νοιαζει τιποτα ,ανεμελα.!
George_Sp
29/03/2014, 05:04
Σε είδα φιλαράκο με το πράσινο ninjaκι στη γέφυρα της Καλλιθέας γύρω στις 22:30 με κράνος μπουφανάκι και να κρατάς στο αριστερό χέρι περασμένο 2ο κράνος για την κοπελιά ίσως που θα πήγαινες να παραλάβεις για βραδινή βολτούλα. Έσκασα και γω δίπλα σου ακριβώς το ίδιο.
Το γούσταρα τρελά γιατί 2 πράσινα kawasaki με προβλεπέ οδηγούς με κρανάκι και για τις συνεπιβάτισσες δε συναντάς κάθε μέρα. Ήθελα να σου σκάσω thumbs up αλλά μας πρόλαβε το φανάρι που μόλις σε είχα προλάβει και έστριψες. Καλές βόλτες να χεις! :beer:
Σας είδα ευθειάκηδες και σας βαρέθηκα ετι μια φορά..
Σε ειδα πορτοκαλι Hayabusa...με 52αρα μπαγκαζιερα !!
Ακομα γελαω !!!
Σας βλεπω ολους γενικως(και μενα φυσικα) να καταληγετε μετα απο μανουρα με αλλους οδηγους...στη φραση "εχε χαρη που..." και να αποχωρειτε !
Καλα κανετε!
Δεν ξερεις τι τρελα κουβαλαει ο καθε βλακας...!
Καμμια φαπα ομως ποτε θα διαβασουμε οτι επεσε???
Opisthogonia
31/03/2014, 00:11
se eida mori kotara kai ourliaza san trelos apo to parathiro tou sinodigou opou kathomouna ,ZOO epi tis leoforo kavalas ora 5 to mesimeri me xalari kinisi na foras mavro giali kai na exeis akoubisi to ena xeri sto timoni me tin palami kai tentomena ta daxtila kai me to allo na kratas to mano kai na ta vafis TO SPITI SOU ZOO .....fonaza mexri pou ekopses kai epiases terma dexia ZOO ...eprepe na exoune pliris katasxesi diplomatos gia kati tetia zoadia
mikRRopixel
31/03/2014, 10:33
Σας είδα 2 hayabusa χθες στο φανάρι του Hilton. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καβαλάτε τις θεωρητικά πιο γρήγορες μηχανές αλλά αρνείστε να προστατέψετε την κεφάλα σας!
PetranGR
31/03/2014, 10:45
σε είδα,σε 2 συνεχόμενα φανάρια να κοιτάς απο πάνω μέχρι κάτω την μηχανή μου τα πάντα εξαρτήματα μπρος πίσω, στο επόμενο αν το ξανα έκανες θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα...
Εγώ πάλι είδα σήμερα στην Π. Κυριακού αναβάτη Varadero ΜΕ κράνος και το πούρο σε μέγεθος BigMak να εξέχει από την ανοικτή ζελατίνα...:eek::uplate::confused::lol:
KostRider
31/03/2014, 16:09
Σε είδα κοπελιά με το σκούτερ να βγαίνεις από διασταύρωση, παρόλο που είδες το αυτοκίνητο που ερχόταν...περίμενες να φρενάρει; αν δεν έκανες ελιγμούς να το αποφύγεις και παρολίγον να πέσεις πάνω στη μηχανή μου, θα σε έκανε με τα κρεμμυδάκια... ζώον...
Σε είδα (...και έκοψα) 50άρα να βγαίνεις σε διασταύρωση από αριστερά μου άνετη και ωραία, και μετά τα μπινελίκια να έχεις αυτό το ηλίθιο βλέμμα του στυλ τι θέλει αυτός?
Με σκοτώνει η σκέψη οτι κυκλοφορείς στους δρόμους ψάχνοντας να πετύχεις τον απρόσεκτο
low pass
31/03/2014, 18:43
Σε είδα τροχονόμε να μας έχεις στη διαστάυρωση σταματημένους άσκοπα αφού δεν ερχόταν κανείς.Σε κόρναρα για να μας δώσεις το ok, κ τότε ξεκόλλησες.
Δε λέω, σας έχει βαρέσει κ σας το καυσαέριο ρε πστμ....
xaotikos
31/03/2014, 19:13
Σας είδα σήμερα να πλακώνεστε στα μπουκέτα στην μεσογείων μπροστά απο το πεντάγωνο...για την ακρίβεια, ο ένας οδηγός αυτοκινήτου είχε βγει και πλάκωνε τον άλλο που ήταν μέσα στο αμάξι!!! Για πολύ μπουνίδι λέμε. Μετά άναψε φανάρι και απλα φύγατε...
George_Sp
31/03/2014, 19:16
Σε είδα στη Λιοσίων κατά τις 17:00 φίλε με το V-strom να έχεις ξεχάσει τα κλειδιά στη μπαγαζιέρα και να πηγαίνεις γρηγορούτσικα. Στην αρχή που σε χτύπησα στη πλάτη στο φανάρι ξαφνιάστηκες αλλά όταν σου πάσαρα τα κλειδιά έβαλες τα γέλια. Αν δε φόραγες κράνος μπουφάν γάντια τα κλειδιά ακόμα εκεί θα ήτανε :lol:
Σε είδα με το μαυρο CB400 στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης και μου τρέχανε τα σάλια, ωραίο εργαλείο...! Δεν το πήγαινες γλήγορα μιας και μου ριχνες 10+ χρόνια.
Καλούς δρόμους!
zentakiasSF
31/03/2014, 23:56
Σε είδα φιλε με το varadero σημερα κατα τη μια το μεσημερι στη λιοσιων στο υψος του σταθμου αττικης, να ερχεσαι καταπανω μου εχοντας χασει το μπροστινο σου κ σε απεφυγα τελευταια στιγμη απο το να χασω το αριστερο μου ποδι.
Γυρισα, σε ειδα ορθιο κ σενα κ την κοπελα κ το dero καρφωμενο στον προφυλακτηρα του αγροτικου.
Ευτυχως εισαι καλα κ συ κ η δικια σου, κ ελπιζω να δικαιωθεις απο το δημο για τα λαδια στη μεση του δρομου!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!
(ειμαι ο τυπος με το cb400 που λιγο πριν ειχα προσπερασει το αγροτικο στο οποιο καρφωθηκες)
thePrince
01/04/2014, 08:02
Σε είδα, πατέρα με το «βελτιωμένο» Varadero σου αλλά με μηδενική προστασία να έχεις σφηνωμένο μπροστά σου το πιτσιρίκι σου, 7-8 χρονών και δεν μου φάνηκε να είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε εξαίρεση. Συγχαρητήρια εύχομαι, για τα σκατά που έχεις στο κεφάλι και ελπίζω να μην γίνει το παιδάκι ακόμα ένα νούμερο στις στατιστικές — για εσένα χέστηκα να πω την αλήθεια.
2stroker
01/04/2014, 14:15
Σε ειδα τριμάλακα με το τζιποτρακτερο σου στα κατω πατησια με τη γυναικα διπλα να κραταει το μωρο σου(με το ζορι να ταν 1 χρονου) στα ποδια της!Ευγε!!!
makaros33
01/04/2014, 15:51
σε είδα σήμερα με το γνωστό μας σηματάκι (moto.gr) στην πινακίδα σου το μεσημέρι φιλαράκο με το μαύρο kawasaki παπί στο φανάρι στην γέφυρα μάντρας να περημενης να αναψη πράσινο σου φώναζα μέσα απο το κουτί άλλα με το κράνος δεν με άκουγες .
μάλλον και εσυ κάπου εκεί κοντά δουλεύεις εαν σε έκρινα σωστά απο τα ρούχα που φόραγες
KostRider
01/04/2014, 20:01
Σε είδα παποβιε στην εθνική οδό, έξω από την Λαμία με σακίδιο μεγάλο στην πλάτη κράνος και μπουφάν! Καλούς δρόμους να έχεις!!!
Σε είδα παποβιε στην εθνική οδό, έξω από την Λαμία με σακίδιο μεγάλο στην πλάτη κράνος και μπουφάν! Καλούς δρόμους να έχεις!!!
Πέτυχα κι εγώ έναν προχθές το βράδυ όπως γύριζα απο Αθήνα.. Λες να ήταν ο ίδιος; Χα
thePrince
02/04/2014, 08:06
Σε είδα ξανά με το Varadero να μεταφέρεις το παιδί, με την ίδια αμφίεση με τη χθεσινή (δυστυχώς δεν έπεσα έξω για το σύνηθες) να σφάζεις το ίδιο φανάρι αφού είχες καβαλήσει τη διπλή διαχωριστική και να στρίβεις στο ίδιο στενό. Άμα πηγαίνεις τον γιο στο σχολείο, μην κουράζεσαι, του έχεις ήδη μάθει ότι χρειάζεται για να επιβιώσει στην Ελλάδα: το Ωχ αδερφέ, το Δε βαριέσαι, το Είμαι ο γαμάω της παρέας και δεν θα μου συμβεί τίποτα και το Σας έχω γραμμένους στα παπάρια μου. Εύγε!
Σε ειδα 50αρι με σκουτερ ταχυδρομου 10 το βραδυ διχως κρανος, να μιλας στο κινητο και να κατεβαινεις στην μεση της λεωφορου της μιας λωριδας με 30 χλμ/ω.....
Αληθεια, την ουρα απο αυτοκινητα πισω σου την ειδες;...
Αλλα ξεχασα....στην χωρα μας παντα οι αλλοι φταινε....
Αγόρια και κορίτσια ΔΙ.ΑΣ..... με αμέριστο respect στο έργο σας , αλλά ήμαρτον μη καβαλάτε το καλάμι...έχουμε γεμίσει καουμπόυδες !(Καλαμακίου και Παραλιακή σήμερα το πρωί κατά τις 0730.....:yuck:)
Σε ειδα γερο με πρασινο toyota στο κεντρο της λαμιας να μιλας στο κινητο και να σφαζεις ΣΤΟΠ....κλ που μολις ειχα ξεκινησει και ημουν με 10 χιλ και φρεναρα....ελεος ρε παιδια
mikRRopixel
03/04/2014, 10:02
Σας είδα τελευταία στιγμή παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ πριν καμια ώρα, παραλίγο να σας εμβολίσω σήμερα το πρωί στη Βυζαντίου (Ν.Ιωνία), πέρναγα το πράσινο κύριος και εσείς εκείνη τη στιγμή σφάζατε το κόκκινο. Δεν ξέρω αν βιαζόσασταν και έπρεπε να σπεύσετε κάπου αλλά και πάλι δεν είδα να έχετε αναμμένους φάρους κλπ. προσοχή ρε παιδιά!
Σε ειδα με το Merc A-class να σταματας οπως εβγαινες απο το στενακι, να με βλεπεις οτι ερχομαι και ειμαι κοντα, και να πεταγεσαι!;!;!!!
το ιδιο κανενα μισαωρο αργοτερα, εκει κοντα, παλιο BM 3-series, τα δικυκλα δεν μετρανε, ε;
George_Sp
04/04/2014, 00:00
και τι δεν είδα σήμερα:
Σας είδα να μιλάτε στο κινητό ένας δύο τρεις τέσσερις και να πηγαίνετε τις λωρίδες σαν οχιές. Άρχισα τα ξερόγκαζα και τις κόρνες δίπλα σας. Μετά το πέμπτο περιστατικό απλά είδα το δείκτη βενζίνης να μου λέει ''καλαραμαλ@καςεισαι;''. Τσάμπα βενζίνη στη τελική. Κανονικά θέλει χειροβομβίδα από το παράθυρο.
Σας είδα αφηρημένους στη Βουλιαγμένης αριστερή λωρίδα τρενάκι ακορντεόν 3 αυτοκίνητα γιατί δε κρατάμε αποστάσεις. Ο τελευταίος τέταρτος που ξέφυγε και έκανε ελιγμό βρέθηκε μπροστά μου όταν έκανα διήθηση αλλά ευτυχώς το χα μυριστεί και φρέναρα νωρίτερα.
Σε είδα και σένα σκουτερόβιε αγκαλίτσα με την τροχαία και το sedan πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα μετά τη τυφλή αριστερή Βουλιαγμένης πριν τα φανάρια του Athens Metro Mall.
Σε είδα και σένα μλκα παπόβιε δικάβαλο με το δίχρονο μέσα στο ντουμάνι το γκομενάκι πίσω και το κράνος στον αγκώνα να πηγαίνεις δίχως αύριο, να την βρίζεις όποτε γυρνούσες κεφάλι πίσω και να κλοτσάς με το αριστερό τα αμάξια να περάσεις στη Λένορμαν.
Σκέφτομαι από αύριο να βγω με αντιαρματικές ρουκέτες πάνω στο βερσάκι. ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΛΑΧΑΝΟ ΡΕ ΖΟΜΠΙΑ! ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ! :moutza:
Σε είδα Μπεμβεδάκια ''μουράτε'' στις στήλες Ολυμπίου Διός να κάνεις απίστευτες σφήνες μέσα στην κίνηση και να γυρνάς στο φανάρι πίσω να αρπάξεις ικανοποίηση από όσους δίτροχους είδαν τα κατορθώματά σου. Ήθελες και μαρσαριστή πρώτη δευτέρα καρυδωμένες αλλά δε σε χάλασε που κούμπωσε νεκρά και έμεινες στην εκκίνηση πίσω και από τα 50άρια κοπανώντας το σασμάν.:cry:
Αφού ξέσπασα πάμε και στα ωραία.
ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ SHOEI ΚΡΑΝΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗ ΛΕΝΟΡΜΑΝ! ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
:D
Σε ειδα φιλε μου(η καλυτερα "mein freund"- ειχε πινακιδα TR- Γερμανία/επαρχία Trier), στην ακτη Μιαούλη στο λιμανι του Πειραια με το φορτωμενο Gs1200, εσενα και την γυναικα σου!!χαρηκα πολυ τον εξοπλισμο σας και τις γεματες αυτοκολλητα εξωτερικου βαλιτσες σου! Σε χαιρετησα και αμεσως ανταποδωσες! Καλα ταξιδια να εχετε!
Σε ειδα και παλι να ανεβαινεις την Κηφισιας με το τουονο σου ΧΜ@810....
ποσα κομπλεξ κουβαλας ρε φιλαρακι και χωνεσαι ετσι ασχημα σε moto και auto....
και εαν θελεις να πεθανεις εσυ οκ...οι αλλοι γιατι να χτυπησουν ή να πανε φυλακη....
Βρες μια γκομενα να ξελαμπικαρεις....
Σε ειδα μπομπιρα να με χαιρετας πισω απο το τζαμι του αυτοκινητου. Σε χαιρετισα και εγω και σου επαιξα
τα φωτα. Αλλος ενας "δικος μας" ;)
Σε ειδα μπομπιρα να με χαιρετας πισω απο το τζαμι του αυτοκινητου. Σε χαιρετισα και εγω και σου επαιξα
τα φωτα. Αλλος ενας "δικος μας" ;)
Keep προσηλυτιzing:bawl:
Σε ειδα χθες το βραδυ στα λιμανακια με το tenere(?) να ξυνεις αυτια(σοβαρα ο τυπος σχεδον εξυνε γονατο σε αυτες τις στροφες)...
Μπραβο σου,εγω χεζομαι εκει και παω κοτα!
amyroukai
04/04/2014, 11:49
Σε είδα πιωμενε έλληνα της διασποράς να εξερχεσαι γραφείου δημόσιας υπηρεσίας βρίζοντας σε οτι γλώσσα ξέρεις και ουρλιάζοντας. Δεν σε άφησε να περάσεις όλη την ουρά γιατί "είσαι άρρωστος"... Οπότε πήρες το σιμπιζακι που ηταν παρκαρισμένο πανω στη ράμπα ΑΜΕΑ, έχοντας ρίξει τους κώνους και έφυγες. Περαστικά σου, ζώον.
GIXXERAKIAS
04/04/2014, 13:55
Σε είδα γλυκό,αμάνικο,αξύριστο αγόρι και μου είχε λείψει η μουτσούνα σου....πάρε με τηλεφωνο στο 9001000200 να ακούω την φωνούλα σου πού και πού όπως του άλλου άγριου αγοριού που είχα καιρό να ακούσω και χάρηκα που τα είπαμε διά τηλεφώνου έστω. :beer:
Σε είδα SR 500 στο ανέβασμα της Καλλιρρόης σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια σου..μόνο η πινακίδα σου (και ο αναβάτης σου:p) μαρτυρούσαν την ηλικία σου.
Σε είδα κι εσένα δύστυχο κόκκινο χωμάτεrized Domie να με ζαλίζεις με τα καμμένα λάδια που έβγαζες από τις εξατμίσεις σου.. ούτε μπουκωμένο δίχρονο τόση κάπνα!
jorge's garage
04/04/2014, 15:52
Σε είδα γλυκό,αμάνικοπάρε με τηλεφωνο στο 9001000200 :beer:
Σαν να λέμε πάρ'τον στα τέσσερα.........
επόμενα λεπτά :p
Σε είδα στο μενίδι σήμερα με το six days να πηγαίνεις προς βουνό, στο κρανάκι σου είχες αυτοκόλητο moto.gr,ελα πες ποιός είσαι?