PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

byron
08/05/2016, 21:56
Είδα νωρίτερα μέρος της ομιλίας Μητσό, τώρα βλέπω Αλέξη...

Ρε σεις, έχουμε σωθεί και δεν το ξέραμε. Σε παράδεισο ζούμε και δεν το εκτιμούμε. Δεν το είχα καταλάβει...

Εγώ έβλεπα αυτό http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/akykloforhto-vinteo-ntokoymento-otan-kahke-h-athhna-gia-to-2o-mnhmonio.3936405.html

Όταν κάηκε η μισή Αθήνα λόγω της ψήφισης του 2ου μνημονίου. Βλέπω στο video την οργή, τον θυμό του κόσμου.
Και βλέπω και την ψήφιση του 3 και 4ου μνημονίου, με τους κόσμο να είναι άφαντος και αδιάφορος.
Λες και όντως ο καμμενος τους έχει ψεκάσει.
Λες και δεν μας αφορά.
Λες και δεν τρέχει τίποτα για τα παραμύθια που ψέκασαν προκειμένου να κάνουν τα χειρότερα.

Ούτε οι μορμόνοι δεν έχουν τέτοια κατανόηση στην ξεφτίλα.

amyroukai
08/05/2016, 22:07
Η απλά έχει ο κόσμος αποδεχτεί την ήττα και έχει καταλάβει πως μπλε πράσινο κόκκινο ροζ σκατουλί είναι απλώς αστεία ανθρωπάκια που το μόνο που ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της θέσης τους στο κοινοβούλιο, όχι η ευημερία των απ' έξω. Δεν έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί πιά γιατί δεν έχει καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο πλέον. Η ελπίδα has left the building. Να κάψεις και να σπάσεις... Γιατί; Υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο προσμένεις;

Νομίζω πως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σύριζα είναι αυτό. Αυτό κάποια στιγμή θα διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες.

Και συνεχίζουν να μετράνε ο Αλέξης και ο Κυριάκος το ποιός έχει το μεγαλύτερο πουλάκι. Και τώρα, προσοχή, θα μιλήσει ο φύρερ.

SHOOTER045
08/05/2016, 22:16
Εγώ έβλεπα αυτό http://m.news247.gr/eidiseis/koinonia/akykloforhto-vinteo-ntokoymento-otan-kahke-h-athhna-gia-to-2o-mnhmonio.3936405.html

Όταν κάηκε η μισή Αθήνα λόγω της ψήφισης του 2ου μνημονίου. Βλέπω στο video την οργή, τον θυμό του κόσμου.
Και βλέπω και την ψήφιση του 3 και 4ου μνημονίου, με τους κόσμο να είναι άφαντος και αδιάφορος.
Λες και όντως ο καμμενος τους έχει ψεκάσει.
Λες και δεν μας αφορά.
Λες και δεν τρέχει τίποτα για τα παραμύθια που ψέκασαν προκειμένου να κάνουν τα χειρότερα.

Ούτε οι μορμόνοι δεν έχουν τέτοια κατανόηση στην ξεφτίλα.

Η αυτοι που τους κατεύθυναν είναι τώρα αφεντικά

sv1000s
08/05/2016, 22:25

μαλλον ετσι ειναι!!

ο τσιπρας θα μας σωσει βρε!!!:bawl::bawl::bawl::bawl:
α ξεχασα βρε και ο φιλης!!!!!

ρε τι μαλακες ειμαστε τελικα.

SHOOTER045
08/05/2016, 22:46
μαλλον ετσι ειναι!!

ο τσιπρας θα μας σωσει βρε!!!:bawl::bawl::bawl::bawl:
α ξεχασα βρε και ο φιλης!!!!!

ρε τι μαλακες ειμαστε τελικα.

Οι αγανακτισμένοι τι έγιναν?
Τους διόρισαν όλους η ήταν ηδη διορισμένοι?

byron
08/05/2016, 23:21
Η απλά έχει ο κόσμος αποδεχτεί την ήττα και έχει καταλάβει πως μπλε πράσινο κόκκινο ροζ σκατουλί είναι απλώς αστεία ανθρωπάκια που το μόνο που ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της θέσης τους στο κοινοβούλιο, όχι η ευημερία των απ' έξω. Δεν έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί πιά γιατί δεν έχει καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο πλέον. Η ελπίδα has left the building. Να κάψεις και να σπάσεις... Γιατί; Υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο προσμένεις;

Τώρα με δουλεύεις, ναι? Δηλαδή όλοιιιιιι οι 500Κ, 1 εκατομμύριο που κατέβαιναν το 12 επί θίγονταν...έχασαν την ελπίδα τους? Κουράστηκαν? Ανακάλυψαν πως όλοι είναι ίδιοι? Τους σιχάθηκαν? Δεν έμεινε τίποτα να διαμαρτυρηθούν? Όλα είναι περιττά και ανούσια πλέον? Που να τρέχεις τώρα όλοι ίδιοι είναι, φάση ας πούμε?

Sorry, δεν το δέχομαι ως εξήγηση.

ΝΤΙΚ
08/05/2016, 23:29
με μια αριστερα για γελια,
μια δεξια για κλαμματα,
και ενα κεντρο ουσιαστικα διαλυμενο και χωρις σοβαρη εκπροσωπιση
πειτε μου
μπεσα ομως....
ποια ελπιδα περιμενετε για την ωρα....
μας εχουν κανει ζομπι, και τα ζομπι δεν επαναστατουν απλα ακολουθουν τον μπροστα τους...
εναν πλαστηρα θα ζηταμε ''εκ των υστερων'' ομως οταν θα ειμαστε πραγματικα σκατα.

taisteal
08/05/2016, 23:29
Τώρα με δουλεύεις, ναι? Δηλαδή όλοιιιιιι οι 500Κ, 1 εκατομμύριο που κατέβαιναν το 12 επί θίγονταν...έχασαν την ελπίδα τους? Κουράστηκαν? Ανακάλυψαν πως όλοι είναι ίδιοι? Τους σιχάθηκαν? Δεν έμεινε τίποτα να διαμαρτυρηθούν? Όλα είναι περιττά και ανούσια πλέον? Που να τρέχεις τώρα όλοι ίδιοι είναι, φάση ας πούμε?

Sorry, δεν το δέχομαι ως εξήγηση.

Μαλλον ο Γιαννης εχει δικιο.
Γενικα επικρατει μια απιστευτη απαθεια,και αλλη εξηγηση δεν μπορω να σκεφτω,εγω τουλαχιστον.
Η καθε μερα επιβεβαιωνει οτι τιποτα δεν ειναι τοσο κακο ωστε να μην μπορει να γινει χειροτερο.
Αν και η γνωμη μου ειναι οτι οι αγανακτισμενοι του 12' ηταν αγανακτισμενοι καταναλωτες,και
οχι αγανακτισμενοι με την εννοια να αλλαξουμε αυτα που μας ρημαζουν τη ζωη.
Η αγανακτηση θα επρεπε να εχει η να ειχε και πιο σοβαρους λογους υπαρξης περα απο το χρημα.

byron
09/05/2016, 00:20
Μαλλον ο Γιαννης εχει δικιο.
Γενικα επικρατει μια απιστευτη απαθεια,και αλλη εξηγηση δεν μπορω να σκεφτω,εγω τουλαχιστον.
Η καθε μερα επιβεβαιωνει οτι τιποτα δεν ειναι τοσο κακο ωστε να μην μπορει να γινει χειροτερο.
Αν και η γνωμη μου ειναι οτι οι αγανακτισμενοι του 12' ηταν αγανακτισμενοι καταναλωτες,και
οχι αγανακτισμενοι με την εννοια να αλλαξουμε αυτα που μας ρημαζουν τη ζωη.
Η αγανακτηση θα επρεπε να εχει η να ειχε και πιο σοβαρους λογους υπαρξης περα απο το χρημα.

Δεν νομίζω φίλε...
Όλα τα εργατικά συμβούλια που καλούσαν σε αντίσταση στους δρόμους?
Όλοι οι συνδικαλιστοπατέρες που είχαν απεργίες διαρκείας?
Όλοι οι καλλιτέχνες που έστηναν happenings στο Σύνταγμα, και έκαναν συναυλίες για τις καθαρίστριες?
Όλοι οι αγανακτισμένοι που στήνονταν στα κάγκελα για το μαύρο της ΕΡΤ?
Η ΕΣΗΕΑ που το 2012, έκανε απεργίες, αλλά οι κρίσιμες στιγμές επέβαλλαν να πάρουν φωτιά τα μολύβια, αλλά τώρα είναι ιερή η απεργία?
Οι αγανακτισμένοι που έσπαγαν κεφάλια των σαμαροβενιζέλων?
Όλοι οι αγανακτισμένοι του facebook?
Ο Λαζόπουλος?
Ο πιτσιρίκος, που από το εμετικό tweet για τους νεκρούς της Marfin, αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα μόλις εχθές?
358341

Αστο καλύτερα...μπορεί και να βαρέθηκαν.
Κάτι μου λέει όμως πως θα ξε-βαρεθούν όταν βρεθεί καλύτερος παραμυθάς να τους πάει στον κόσμο του Άρλεκιν.
Προς το παρόν, ας απολαύσουμε άλλον έναν πόλεμο κατά της διαπλοκής που θα εξαγγείλει, κανένα game of thrones, κανένα zeitgeist και να νοιώσουμε εθνικά υπερήφανοι που τα πάμε περίφημα σε κάθε τομέα.

amyroukai
09/05/2016, 00:44
Μα ο επόμενος παραμυθάς ήδη στήνει παράσταση. "Εμείς θα είχαμε ήδη ανάκαμψη, εμείς θα είχαμε ήδη τεράστια πλεονάσματα, εμείς δεν θα είχαμε κόψει συντάξεις, εμείς είμαστε ο σύριζα του 2014 στην ρητορική μας". Απλά δεν πείθει κανέναν πιά... Όχι, ψέμματα, έχει πείσει όσους δέθηκαν στο κομματικό του άρμα, όπως πάντα.

Οι εργατοπατέρες έχουν από καιρό δείξει ότι επίσης για τα δικά τους δικαιώματα κόπτονται και μόνον, να φανούν καλοί στο κόμμα μπας και ανέβουν από το χΟΥράφ στο γραφείο. Ο Λαζό ήταν... αγωνιστής; Πλάκα κάνεις; Βγάζει γέλιο (όταν δεν γίνεται γελοίος προσπαθώντας να παίξει πολιτικά).
Ο πιτσιρίκος δεν είναι ο κούκος που θα φέρει την άνοιξη, μιά έξυπνη πένα είναι. Και αφού δουλεύει εξωτερικό (αν κατάλαβα καλά όχι από χτες αλλά κάποιο καιρό τώρα), αυτό που έγραψε ότι πλέον δεν νιώθει τα προβλήματα της χώρας ως δικά του, δεν είναι άκυρο. Αν ρίξεις μαύρη πέτρα και φύγεις, χέστηκες κιόλας για την σύνταξη, το εφάπαξ, τις ασφαλιστικές εισφορές, το ποσοστό του ΦΠΑ και λοιπών φόρων.

Πάντως αν όλοι αυτοί που περιγράφεις ήταν... πιόνια του συριζα και έκαναν τον κακό χαμό πριν γίνει κυβέρνηση το ροζ για το παραμικρό στραβό, δεν έπρεπε να έχει ισχνή πλειοψηφία τριών εδρών αλλά καραμπινάτη "πασοκική" των καλών ημερών του ανδρέα. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.

υγ. γελώ επίσης με την καταδίκη της αστυνομικής βίας στην διαδήλωση και στα εξάρχεια κλπ. Ρε τύποι, εσείς δεν είστε κυβέρνηση; Εσείς δεν χαράζετε πολιτική και προφανώς στρατηγική αντιμετώπισης; τι πάει να πει "καταδικάζουμε" μετά από κάθε τέτοιο συμβάν; Τι πάει να πει περιμένουμε από το Υπουργείο να βρει τους υπεύθυνους; Η δε νεολαία συριζα καλεί την κυβέρνηση να... εκδημοκρατίσει την ελ.ας... Αυτή η παράνοια του είμαστε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχει πολύ ακόμα;

υ.γ.2. Σωθήκαμε με 153 ψήφους. Κεγαμό. Την υποκρισία της ΝΔ να μην ψηφίσει όσα υπέγραψε στα μνημόνια πέρυσι την παραβλέπω γιατί μου άρεσε ο ΚυρΓιάκος-Αλέξης του '14 και με διασκέδασε. Αλλά θα κονομήσουμε από τις τηλεοπτικές άδειες, σε τρεις δόσεις παρακαλώ (δωροεπιταγή για επόμενη αγορά θα έχει; ) και χωρίς πριμοδότηση των ήδη εχόντων κανάλι, γιατί είμεθα μπρούκληδες με τους νέους επενδυτές. Α και θα σωθούν οι συνάδελφοι του Αλέξη που θα πληρώνουν λιγότερα, γιούπι. Πέρα από τα 28000 που κρύβαμε ετησίως πριν, τώρα θα έχουμε και άλλον "αέρα". Πόσο κάνει η μούλτι εντούρο; Να ψωνίσω μιά κόκκινη και μιά λευκή να μην έχω περιττά βάρη στο μυαλό μου.

Pan (dvs)
09/05/2016, 01:07

Νομίζω πως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Σύριζα είναι αυτό. Αυτό κάποια στιγμή θα διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες.

Και συνεχίζουν να μετράνε ο Αλέξης και ο Κυριάκος το ποιός έχει το μεγαλύτερο πουλάκι. Και τώρα, προσοχή, θα μιλήσει ο φύρερ.

Μαλλον καταλαβε οτι ολα τα σωσιβια που του πεταξανε ειναι χαλασμενα.

taisteal
09/05/2016, 01:16
Με απλα λογια μιας και με καλυψε ο εταιρος Ρερεσιακος..
358342

Flying Mythos
09/05/2016, 06:39
Ο πιτσιρίκος, που από το εμετικό tweet για τους νεκρούς της Marfin, αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα μόλις εχθές?
358341

Τι κατάλαβες εσύ από αυτό το tweet ότι ήθελε να πει ο πιτσιρίκος;

duke200
09/05/2016, 07:11
εγω παντως είδα καποια ποσοστα απεργίας στο δημόσιο, κάτω απο το 1%

nikos_abel
09/05/2016, 08:00
Ναι, βαρέθηκα και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι άλλο. Ο καθένας το κώλο του.

amyroukai
09/05/2016, 08:22
Μαλλον καταλαβε οτι ολα τα σωσιβια που του πεταξανε ειναι χαλασμενα.

Κοίτα, δεν ξηγιέσαι καλά. Ο Κατρούγκαλος εξήγησε ότι με τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων θα παίρναμε σήμερα 15 ως 20 ευρώ λιγότερη σύνταξη και μισθούς. Δηλαδή τώρα λίγο το έχεις; Και μην παρεξηγηθώ στο ότι θεωρώ πως οι άλλοι ήταν καλύτεροι, πιθανότατα στα ίδια θα φτάναμε, με λίγη χρονική διαφορά υπέρ τους, η οποία δεν αλλάζει την ουσία. Το ότι μόνον ο φύρερ μίλησε για το ότι κανείς δεν έχει αγγίξει το κατεστημένο σε όλους τους τομείς (γιατί το κατρουγκαλίνι είπε ότι ακόμα ερευνά το πως και γιατί κάποιοι "πηδούσαν την ουρά" και έπαιρναν πχ τα εφάπαξ πιο γρήγορα) είναι σιχαμένα λαϊκίστικο αλλά και αληθές.

Δεν χρειάζεται σωσίβιο Πάνο. Αλλαγή πλεύσης έπρεπε να φέρουν σε κάθε τομέα (αυτή η ελπίδα ερχόταν τουλάχιστον) και διατηρήθηκε ΟΛΗ η παλιά κακή δομή του κράτους για την οποία έχουμε πει/γράψει τα μύρια όσα και απλά φορτώνουμε το άλογο της φάρμας των ζώων λίγο παραπάνω για να μην τολμήσουμε και αγγίξουμε το τζιζ κακό.

Επίσης κωμικό, χτες στις ειδήσεις μεταξύ άλλων άκουσα πως οι σύλλογοι των ΕΕ δήλωσαν ότι θα διαγράψουν από μέλη όσους βουλευτές ψηφίσουν "ναι". Ντάξει, έχω συγκλονιστεί. Ειδικά με τους δικούς μας που ως τώρα κάνουν ότι πει ο εκάστοτε αποπάνω, γιατί παραδοσιακά ο πρόεδρος του ΤΕΕ ανταμοίβεται κομματικά. Να σε δω νυν πρόεδρε, θα διαγράψεις τον πρώην πρόεδρο και νυν υφυπουργό που ψήφισε ναι; Τον πρωθυπουργό που περήφανα δήλωσε ότι οι συνάδελφοί του ελαφρύνονται; (όχι ντάξει αυτόν θα του δώσω και το multi βόλτα για το καλό που μας έκανε) :bawl:

υ.γ. τα ΜΑΤ χτες, των οποίων η συμπεριφορά κλπ θα ελεγθεί, έτυχε να δείρουν την ΛΑΕ; Ντάξει τόσο τρολ δεν ήταν άλλη κυβέρνηση, όχι. :lol:

Pan (dvs)
09/05/2016, 08:27
.........

Δεν χρειάζεται σωσίβιο Πάνο. Αλλαγή πλεύσης έπρεπε να φέρουν σε κάθε τομέα (αυτή η ελπίδα ερχόταν τουλάχιστον) και διατηρήθηκε ΟΛΗ η παλιά κακή δομή του κράτους για την οποία έχουμε πει/γράψει τα μύρια όσα και απλά φορτώνουμε το άλογο της φάρμας των ζώων λίγο παραπάνω για να μην τολμήσουμε και αγγίξουμε το τζιζ κακό.

Αυτο ηλπιζα και εγω οτι θα εκαναν.Οχι μονο δεν το εκαναν,αλλα στο ηδη σαπιο συστημα,προσθεσανε και την δικη τους σαπιλα.

byron
09/05/2016, 08:29
Τι κατάλαβες εσύ από αυτό το tweet ότι ήθελε να πει ο πιτσιρίκος;

Πες μας εσύ τι ΘΑ ήθελε να πει. Γιατί αν δεν ήθελε να πει αυτό που είπε (και κατάλαβε ο μέσος αναγνώστης), ας έλεγε κατευθείαν αυτο που εννοούσε.

(Και μην μου γράψεις για τις εξηγήσεις του κώλου που έγραψε στο blog του και γελάγανε και τα pixel της οθόνης...Τέτοια υψηλή διανόηση, ούτε στη Σορβώνη)

Nostradamus
09/05/2016, 08:36
Αυτη η κατασταση εχει ξεπερασει και τα πλεον απιστευτα κινηματογραφικα σεναρια.. Πριν καμια τριετια ελεγα δεν μπορει να μας δουλευουν ετσι, καποιος μας κανει πλακα... εβγαιναν στα καναλια οι ημιτρελοι και σου ελεγαν ολα πανε πριμα..

Με τα πολλα φεραμε στην εξουσια αυτα τα σαινια... Οι οποιοι εχουν ανεβασει το τρολαρισμα, σε επιπεδο που δεν μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει..

Τελικα ομως αποδεικνυεται οτι καταφεραν κατι απιστευτο.. να μην ανοιγει ρουθουνι...

Αυτο ομως που λεει ο αγαπητος Νικος παραπανω ειναι ολη η ουσια... "Ο καθενας τον κωλο του..Βαρεθηκα..." Αυτο λοιπον καταφεραν να κανουν... Ανθρωπους σκεπτομενους, να μην μπορουν αλλο να ασχοληθουν.. Εχει δικιο...Γιατι αν σε κοβει λιγο, και προσπαθησεις να ερμηνευσεις αυτο που γινεται το μονο που θα καταφερεις ειναι να τρελαθεις... Γιατι η λογικη πηγε περιπατο χρονια τωρα...

Τα χειροτερα ερχονται...

SHOOTER045
09/05/2016, 08:38
Κοίτα, δεν ξηγιέσαι καλά. Ο Κατρούγκαλος εξήγησε ότι με τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων θα παίρναμε σήμερα 15 ως 20 ευρώ λιγότερη σύνταξη και μισθούς. Δηλαδή τώρα λίγο το έχεις; Και μην παρεξηγηθώ στο ότι θεωρώ πως οι άλλοι ήταν καλύτεροι, πιθανότατα στα ίδια θα φτάναμε, με λίγη χρονική διαφορά υπέρ τους, η οποία δεν αλλάζει την ουσία. Το ότι μόνον ο φύρερ μίλησε για το ότι κανείς δεν έχει αγγίξει το κατεστημένο σε όλους τους τομείς (γιατί το κατρουγκαλίνι είπε ότι ακόμα ερευνά το πως και γιατί κάποιοι "πηδούσαν την ουρά" και έπαιρναν πχ τα εφάπαξ πιο γρήγορα) είναι σιχαμένα λαϊκίστικο αλλά και αληθές.

Επίσης κωμικό, χτες στις ειδήσεις μεταξύ άλλων άκουσα πως οι σύλλογοι των ΕΕ δήλωσαν ότι θα διαγράψουν από μέλη όσους βουλευτές ψηφίσουν "ναι". Ντάξει, έχω συγκλονιστεί. Ειδικά με τους δικούς μας που ως τώρα κάνουν ότι πει ο εκάστοτε αποπάνω, γιατί παραδοσιακά ο πρόεδρος του ΤΕΕ ανταμοίβεται κομματικά. Να σε δω νυν πρόεδρε, θα διαγράψεις τον πρώην πρόεδρο και νυν υφυπουργό που ψήφισε ναι; Τον πρωθυπουργό που περήφανα δήλωσε ότι οι συνάδελφοί του ελαφρύνονται; (όχι ντάξει αυτόν θα του δώσω και το multi βόλτα για το καλό που μας έκανε) :bawl:

υ.γ. τα ΜΑΤ χτες, των οποίων η συμπεριφορά κλπ θα ελεγθεί, έτυχε να δείρουν την ΛΑΕ; Ντάξει τόσο τρολ δεν ήταν άλλη κυβέρνηση, όχι. :lol:

Oh yes

http://www.iefimerida.gr/news/265902/syriza-kata-mat-gia-tin-epithesi-se-stelehi-tis-lae

stam2
09/05/2016, 10:16
358341

τι λέει ρε ο τύπος? τι έχει πάρει?

α ρε ποτάνα ανωνυμία του ιντερνέτ....

Flying Mythos
09/05/2016, 10:25
Πες μας εσύ τι ΘΑ ήθελε να πει. Γιατί αν δεν ήθελε να πει αυτό που είπε (και κατάλαβε ο μέσος αναγνώστης), ας έλεγε κατευθείαν αυτο που εννοούσε.

(Και μην μου γράψεις για τις εξηγήσεις του κώλου που έγραψε στο blog του και γελάγανε και τα pixel της οθόνης...Τέτοια υψηλή διανόηση, ούτε στη Σορβώνη)

Κοίτα να δεις, η ερμηνεία μιας δήλωσης, δε μπορεί να γίνει αποκομένη από το περιβάλλον της, πραγματικό, ιντερνετικό κλπ. Αν είναι να το συζητήσουμε με επιχειρήματα Αδώνειας προσέγγισης, απομονώνοντας στοιχεία, άστο καλύτερα.

Αν δε σου είναι κόπος γράψε δυο κουβέντες για το τι λέει η υψηλή διανόηση, για τα tweets πιτσιρίκου και μετά συζητάμε παρακάτω.

SHOOTER045
09/05/2016, 10:30

Και που το έγραψε τι έγινε?
Σιγά τα ωα.
Εδώ ΔΕΝ μπόρεσαν να βρούν τους ενόχους η ΔΕΝ θέλαν να τους βρουν.
Σε μια περιοχη που ηταν δεκάδες και κανεις δεν αναγνώρισε κανέναν,μιλάμε για συγκάλυψη.
Κανεις οπαδαρχης που διαδηλωνε εκείνη την μέρα δεν παραπέμφθηκε για παρεμπόδιση των πυροσβεστών που πήγαν να σβήσουν.
Και ασχολούμαστε τι είπε τότε ο πιτσιρίκος και ο κάθε πιτσιρίκος?
Πριν λίγες μέρες νομίζω ηταν η επέτειος -αν μπορω να το πω έτσι-ακουσες κάτι?έδωσαν σε κανένα δρόμο το όνομα τούς?

RaGe_Raptor
09/05/2016, 11:08
Ρε έχουμε τον πρωθυπουργό πρωτίστως και κατ'επέκτασιν το πολιτικό προσωπικό που μας αξίζει ... Τι στον ΜΠούτσο θέτε; Ξανά θα βγει ο αλέΚΣης. Μη σου πω θα τον ψηφίσω κιόλΑ.

amyroukai
09/05/2016, 11:46

Μητσε πάει να φανεί όπως τα λες καποιες φορες και μετά βλέπουμε κάτι τέτοια και...

https://www.kar.org.gr/2016/05/09/giati-apokalyptete-o-koukouloforos-sta-mat/

SHOOTER045
09/05/2016, 12:16
Μητσε πάει να φανεί όπως τα λες καποιες φορες και μετά βλέπουμε κάτι τέτοια και...

https://www.kar.org.gr/2016/05/09/giati-apokalyptete-o-koukouloforos-sta-mat/

Και τι παει να πει αυτό?
Και οι ρουβικωνες επώνυμοι είναι.

Nostradamus
09/05/2016, 12:26
Και τι παει να πει αυτό?
Και οι ρουβικωνες επώνυμοι είναι.

Απλα υποθετω οτι ο Γιαννης εννοει κατι του στυλ "ρε μ@λακες, εγω ειμαι ρε, μην βαρατε προς τα εδω"...

Billymuse
09/05/2016, 13:19
Απλα υποθετω οτι ο Γιαννης εννοει κατι του στυλ "ρε μ@λακες, εγω ειμαι ρε, μην βαρατε προς τα εδω"...

Κάπως έτσι... έχουν δει πολλά παρόμοια τα μάτια μας σε πορείες..

SHOOTER045
09/05/2016, 14:10
Απλα υποθετω οτι ο Γιαννης εννοει κατι του στυλ "ρε μ@λακες, εγω ειμαι ρε, μην βαρατε προς τα εδω"...και να με πιάσετε σε δυο ώρες θα βγω

Τώρα είναι εντάξει

stam2
09/05/2016, 14:50
14 συλλήψεις στα εξάρχεια...

4 Ελληνες
4 Ιρανοί
3 Γάλλοι
2 Ελβετοί
1 Αυστριακός

βάλτε κι έναν Πόντιο να γίνει ανέκδοτο....

SHOOTER045
09/05/2016, 14:55
14 συλλήψεις στα εξάρχεια...

4 Ελληνες
4 Ιρανοί
3 Γάλλοι
2 Ελβετοί
1 Αυστριακός

βάλτε κι έναν Πόντιο να γίνει ανέκδοτο....

Μάλλον πόντιος τους έπιασε

byron
09/05/2016, 15:23
Κοίτα να δεις, η ερμηνεία μιας δήλωσης, δε μπορεί να γίνει αποκομένη από το περιβάλλον της, πραγματικό, ιντερνετικό κλπ. Αν είναι να το συζητήσουμε με επιχειρήματα Αδώνειας προσέγγισης, απομονώνοντας στοιχεία, άστο καλύτερα.

Αν δε σου είναι κόπος γράψε δυο κουβέντες για το τι λέει η υψηλή διανόηση, για τα tweets πιτσιρίκου και μετά συζητάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχει καμμία αποκοπή από περιβάλλον. Και δεν υπάρχει καμμία επιλεκτική απομόνωση στοιχείων, μιας και η δήλωση παρατέθηκε αυτούσια. Αν το μέσο,(όπως στην προκειμένη περίπτωση το tweet) δεν είναι αρκετό για να μεταδώσει τις ανήσυχες κρυφές σκέψεις to take us beyond, αυτό αποτελεί λάθος όποιου το έγραψε.
Επομένως δεν χρειάζεται να διαβάζω between the lines και να προσπαθήσω να βρώ δικαιολογία σε κάποιον καραγκιόζη που πετάει μια χοντρομαλακία (εν μέσω τραγικών γεγονότων) για να αξίζει μια "δεύτερη ανάγνωση".

Αυτό που ζητάς, μου θυμίζει τους διάφορους υπήκοους που ακόμα και όταν ακούνε την μεγαλύτερη μαλακία από τον "αρχηγό", κανείς δεν μπαίνει στο δίλημμα να ρωτήσει "τιιιι....λες ρε μαλάκα?".
Όλοι το αποδίδουν, στο οτι δεν είναι δυνατόν ο τρισμέγιστος να είπε τέτοια μαλακία...κάποιο κρυφό νόημα υπάρχει, που δεν είμαι ικανός να καταλάβω.

Εγώ μένω σε αυτό που κατάλαβα, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. Αφού σε ενδιαφέρει το περιβάλλον να βάλουμε και το timing, ναι? Εσύ που κατάλαβες κάτι περισσότερο, μοιράσου το μαζί μας.

stam2
09/05/2016, 15:30
Μάλλον πόντιος τους έπιασε

χαλάρωσε βρε, χιούμορ κάνουμε...
αγαπάμε Πόντο...!

MG-KTiNoS
09/05/2016, 15:43
Στη Μπανανία τους πληρωνουμε κι όλας ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

https://youtu.be/36gwIkRcZlc

:wave2:

υγ
να ξερνάς

BLiTzER
09/05/2016, 15:45
Στη Μπανανία τους πληρωνουμε κι όλας ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

Τους ματατζήδες εννοείς;

stam2
09/05/2016, 15:46
προφανώς ακόμα και μια αριστερή κυβέρνηση,
χρειάζεται αυτούς τους κρατικούς μηχανισμούς...

edit: τους άλλους λέει, με τις κουκούλες.

MG-KTiNoS
09/05/2016, 15:55
προφανώς ακόμα και μια αριστερή κυβέρνηση,
χρειάζεται αυτούς τους κρατικούς μηχανισμούς...

edit: τους άλλους λέει, με τις κουκούλες.

Αυτό δεν έχει σχέση με κυβέρνηση, έχει σχέση με παρακράτος
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

BLiTzER
09/05/2016, 15:56
Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά, αντικειμενικά, το βίντεο δε δείχνει απολύτως τίποτα. Ο καθένας, φυσικά, βλέπει ό,τι θέλει.

Χωρίς να υπονοώ ότι δεν έχουν υπάρξει τέτοια περιστατικά. Συμβαίνουν, αλλά όχι εδώ απαραίτητα.

stam2
09/05/2016, 15:59
Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά, αντικειμενικά, το βίντεο δε δείχνει απολύτως τίποτα. Ο καθένας, φυσικά, βλέπει ό,τι θέλει.

έχεις δίκιο δεν δείχνει πολλά, επειδή το "κρατικό" κανάλι, όταν ο κάμεραμαν καταλάθως εστίασε στη φάση,
έκοψε αμέσως την εικόνα και γύρισε "τυχαία" σε άλλα πλάνα...

αλλά από την άλλη όλα συμπτώσεις είναι σε αυτή τη ζωή...

BLiTzER
09/05/2016, 16:00
Ναι, μπορεί. Όπως είπα, τέτοιες τακτικές δεν είναι κάτι καινούριο. Αλλά βλέποντας το βίντεο, μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο.

MG-KTiNoS
09/05/2016, 16:08
Τους ματατζήδες εννοείς;

Και τους από κάτω....
(που βγάζει τη κουκούλα του δείχνει φάτσα κι εκεί ο ταμπουκάς λαμβάνει ΤΕΛΟΣ)

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΜΗ Χ.....

BLiTzER
09/05/2016, 16:10
Δε θα έκανε κάτι παραπάνω ο ματατζής έτσι κι αλλιώς. Έχουν οδηγίες. Δε μπορούν να κάνουν ντου έτσι απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό εκμεταλλεύονται οι από κάτω και προχωρούν ανενόχλητοι μέχρι ένα σημείο.

Μπορεί πάντα να συμβαίνει και αυτό που υποθέτεις, βέβαια.

Nostradamus
09/05/2016, 16:10
Ζω για την μερα που τα ΜΑΤ θα αφησουν τα παιδια με τα ταγαρια να μπουν στην βουλη.. Αλλα και τοτε παω στοιχημα δεν θα γινει τιποτα.. Γιατι πραγματικα πιστευω οτι το παιχνιδι ειναι γραμμενο με αυτους τους κανονες.. εγω θα κανω πως θελω να σε καψω, εσυ θα με κυνηγας, θα φαμε ενα δυο βραδια μπαχαλο, θα καψουμε και κανενος μαλακα την περιουσια...

Στο μεταξυ θα ψηφιστουν οι νομοι που θα μοιρασουν καροτα στον κ@λο και των μεν και των δε...

Τωρα μας φταινε οι μπατσοι προβοκατορες, μετα τα παιδια με τις κουκουλες και καθε μερα που περναει ειμαστε πιο βαθια μεσα στα σκ@τα.. Και εχουν χαζεψει τα γεροντια απο το χαλι που εχουμε φτασει και οι ορδες αγραμματων νεαρων και ψηφιζουν ΧΑ...

Αλλα δεν γ@μεις... καλοκαιρι ερχεται, θα μας πιασουν και οι ζεστες, θα βαρεσουμε και καμια παραλια και το βλεπουμε το πραγμα απο την νεα σχολικη χρονια...

amyroukai
09/05/2016, 16:49
Μην τα λες αβίαστα, δεν έπεσε φήμη για εκλογές καλοκαιριού ;

Nostradamus
09/05/2016, 17:28

Γιατι ? Αφου η αξιολογηση θα κλεισει...αφου....

THEOD
09/05/2016, 17:37

Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν... Ο Τσίπρας θα έκανε εκλογές μόνο αν ήξερε ότι θα τις κερδίσει...Με την πτώση που έχει ξέρει ότι αυτό δεν γίνεται... Μόνο από "ατύχημα απώλειας δεδηλωμένης" θα μπορούσαν να παίξουν αλλά κι αυτό χλωμό μιας και κανένας βολεμένος (πια) αριστερός-μη χέσω δεν θα ρίξει την κυβέρνηση ξέροντας ότι στις εκλογές δεν θα είναι 1ο κόμμα και άρα οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι μισές...
Μπορείτε να πάτε για μπάνια αφοβα...

amyroukai
09/05/2016, 17:52
Για το θέμα με το βίντεο, σε... οργισμένη απάντηση ενός τύπου (που έβριζε όλους όσους δεν είναι 100% μέσα σε κάθε πορεία συγκέντρωση ταξικό αγώνα χημικά ξύλο κλπ κλπ) διάβασα την εξής εκδοχή: Ο κουκουλοφόρος βρίζει τον ΜΑΤατζή, μετά του λέει "αν έχεις @@ έλα να με πιάσεις να η φάτσα μου" και μετά ο ΜΑΤατζής αντιλαμβανόμενος ότι έμπλεξε με χαρντκορά και δεν θα βγάλει άκρη, υποχωρεί στην ασφάλεια.

Θα μου πεις γιατί να είναι αλήθεια αυτό; Απλά το αναφέρω σαν εκδοχή διότι αυτός που είχε ανεβάσει το βίδεο είναι δημοσιογράφος και υποστηρικτής κόμματος ανοιχτά, οπότε και οι σχολιαστές είναι του χώρου.

amyroukai
09/05/2016, 18:12

Πληρωμένη απάντηση στην επικήρυξη του Αδωνι η την οργή άλλων...

http://pitsirikos.net/2016/05/ποιος-είναι-ο-πιτσιρίκος/

stam2
10/05/2016, 07:48
Πληρωμένη απάντηση στην επικήρυξη του Αδωνι η την οργή άλλων...

http://pitsirikos.net/2016/05/ποιος-είναι-ο-πιτσιρίκος/

να πάει στην αμερική ο κύριος πομώνης κι όπου αλλού γουστάρει... με το minimum wage που τον περιμένει καλά θα περάσει. εκτός κι αν τον ταίζει καμιά θεία... Εμείς πάντως που δεν έχουμε θεία από το Σικάγο μένουμε Ελλάδα...

απλά να τους ενημερώσει για τις απόψεις του περί θυμάτων της τρομοκρατίας πριν φτάσει...
θα τις εκτιμήσουν ιδιαιτέρως εκεί.

tsompanis
10/05/2016, 08:49
Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν... Ο Τσίπρας θα έκανε εκλογές μόνο αν ήξερε ότι θα τις κερδίσει...Με την πτώση που έχει ξέρει ότι αυτό δεν γίνεται... Μόνο από "ατύχημα απώλειας δεδηλωμένης" θα μπορούσαν να παίξουν αλλά κι αυτό χλωμό μιας και κανένας βολεμένος (πια) αριστερός-μη χέσω δεν θα ρίξει την κυβέρνηση ξέροντας ότι στις εκλογές δεν θα είναι 1ο κόμμα και άρα οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι μισές...
Μπορείτε να πάτε για μπάνια αφοβα...

εκτός και αν είναι σίγουροι πως το καράβι μπαταρισε και την κοπανησουν με την μέθοδο " στριβειν δια του αρραβώνα" .αποσυρεσαι και ξεκοκαλιζεις αυτά που μαζεψες.
Καλύτερα να φύγεις ατσαλακωτος, παρά με ελικόπτερο από την βουλή. ...

και μιας και μιλάμε για ξεκοκαλισμα
την Παρασκευή ήμουν έξω από τα Συβοτα για δουλειά.
Εκεί κατά καιρούς έχουν παρκάρει απίστευτα σκάφη. Εμιρηδες, ρωσοι κλπ.
Από το βουναλάκι με τις ελιές που ειμασταν φαίνεται η παραλία της μεγα άμμου.
Ήταν παρκαρισμένο ένα ολοκαίνουριο καταμαράν και κάπως χαζεψε το μάτι μου με την ομορφιά του.
Μου είπαν ποιανού είναι, αλλά δεν έχει σημασία να το αναφέρω. Σημασία έχει ότι ήταν από τους δευτεροκλασατους υπουργούς της κυβέρνησης σαμαρα. ...
όλοι ξέρουμε πως τ'αρπαζουν. Όταν το βλέπεις όμως στην πράξη σου έρχεται κάπως!
Αυτοί τσαλαβουτουσαν στα γαλάζια νερά και εμείς προσπαθουσαμε να κάνουμε εμβόλια σε κάτι πρόβατα ζουλάπια που βλέπουν άνθρωπο και γίνονται ατμός!

sniper
10/05/2016, 09:34
Kόφτης...

Δεν θέλαμε να έχουμε "ρήτρα" 3,5% πλεονάσματος στο ΑΕΠ, οπότε βάλαμε αυτόματο κόφτη σε μισθούς και συντάξεις εφόσον δεν πιάσουμε πλεόνασμα 3,5%...

Είμαι εγώ ηλίθιος ή αυτός που το σκέφτηκε;

Α, μισό, βγήκε ο Κατρούγκαλος και είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να κόψουν μισθούς (δημοσίου) και συντάξεις (αν δεν πιάσουμε το 3,5%), θα αυξήσουν την φορολογία αντ' αυτού... Είναι υπουργός αυτός τώρα...

MG-KTiNoS
10/05/2016, 09:37
Ο Γιώργος Τράγκας (με φρέσκια offshore) στα Panama Papers
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το ICIJ το βράδυ της Δευτέρας τα ονόματα των προσώπων που εμπλέκονται στα Panama Papers και διατηρούν εταιρείες offshore σε φορολογικούς παραδείσους. Αναλύοντας στα στοιχεία στο OpenProject βρήκαμε και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα
Ο Γιώργος Τράγκας φαίνεται να είναι μέτοχος της TACANA PORTFOLIO S.A. με έδρα τον Παναμά και μάλιστα... κρυφός μέτοχος αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του επιμελητηρίου δεν εμφανίζεται πουθενά.....

Tacana putana...
:uplate:

spyrval
10/05/2016, 09:46
Kόφτης...

Δεν θέλαμε να έχουμε "ρήτρα" 3,5% πλεονάσματος στο ΑΕΠ, οπότε βάλαμε αυτόματο κόφτη σε μισθούς και συντάξεις εφόσον δεν πιάσουμε πλεόνασμα 3,5%...

Με το που πάει η σύνταξη να ανέβει από τα 800 ευρώ στο στροφόμετρο θα ακούς το χαρακτηριστικό ήχο και θα ξαναπέφτει στα 780 :tooth:

Για την προστασία του μοτέρ είναι.Μη χάσουμε τους μισούς ηλικιωμένους από ξαφνική χαρά.

amyroukai
10/05/2016, 10:06
Κτήνε δεν με χαλάει κιόλας ένας ιδιώτης να έχει βγάλει τα λεφτά του στο μαρακαΐμπο, τσα τσα. Αν είναι καθαρά και φορολογημένα, δικά του είναι και να τα κάνει ότι γουστάρει και αγαπά.

Πολιτικοί κλπ θα έχει ενδιαφέρον να φανούν...

THEOD
10/05/2016, 11:04
Αν είναι καθαρά και φορολογημένα,

:bawl: Το συντομότερο ανέκδοτο (παλιά ήταν το Αλβανός τουρίστας αλλά η πραγματικότητα το ξεπέρασε... ) :lol::lol:

MG-KTiNoS
10/05/2016, 11:05
Κτήνε δεν με χαλάει κιόλας ένας ιδιώτης να έχει βγάλει τα λεφτά του στο μαρακαΐμπο, τσα τσα. Αν είναι καθαρά και φορολογημένα, δικά του είναι και να τα κάνει ότι γουστάρει και αγαπά.

:lol:

Flying Mythos
10/05/2016, 12:06

Και γιατί να τα πάει στο μαρακαΐμπο αν είναι καθαρά και φορολογημένα; Να τα αφήσει στο ελλάντα ή αν φοβάται κούρεμα να τα πάει κάπου εδώ δίπλα. Το ότι τα στέλνει σε ένα παράδεισο ξεπλύματος, που δεν δίνει πληροφορίες σε κανένα, δεν είναι από μόνο του ύποπτο;

sniper
10/05/2016, 12:10
Και γιατί να τα πάει στο μαρακαΐμπο αν είναι καθαρά και φορολογημένα; Να τα αφήσει στο ελλάντα ή αν φοβάται κούρεμα να τα πάει κάπου εδώ δίπλα. Το ότι τα στέλνει σε ένα παράδεισο ξεπλύματος, που δεν δίνει πληροφορίες σε κανένα, δεν είναι από μόνο του ύποπτο;

Αν είναι παράνομα τα λεφτά εκεί, να υποστεί τις όποιες κυρώσεις κι αυτός κι όποιος άλλος έχει εμπλακεί (γιατί δεν θα τα πήγε εκεί μόνος του μέσα στη βαλίτσα). Κι αυτός κι οι πολιτικοί το ίδιο.
Αυτό είναι το θέμα μας;

Εδώ καίγεται το σπίτι μας και κοιτάμε του διπλανού που έχει πισίνα;

stam2
10/05/2016, 12:12

αν δεν έχουμε νερό να σβήσουμε τη φωτιά, δεν θα κοιτάξουμε την πισίνα του δίπλα.......?

amyroukai
10/05/2016, 12:12
Έτσι είναι.

Ψηφίστηκε το φορολογικασφαλιστικό και "τυχαία" την ίδια μέρα διέρρευσαν τα ελληνικά ονόματα για να ασχοληθούμε με το σπίτι του διπλανού και όχι το καμμένο δικό μας.

αν δεν έχουμε νερό να σβήσουμε τη φωτιά, δεν θα κοιτάξουμε την πισίνα του δίπλα.......?

Έτσι, όταν σου τελειώσουν τα λεφτά, θα πάρεις του Τράγκα να παναμέζικα... :bawl:
Τώρα σόρι κιόλας, πόσο άκυρο ήταν αυτό που είπες;

RaGe_Raptor
10/05/2016, 12:40
Γκάιζ,καταλαβαίνετε ότι ο "κόφτης" είναι ένα μόνιμο μνημόνιο που δε χρειάζεται πια να ψηφίζεται.πιο γερμανοτσολιάς πεθαίνεις . "Αυταπάτες" είπε; ΧΑΧΑΧΑ ... Μας αξίζει για ισόβιος πρωθυπουργός. Αγαπάω Τσίπρα.

stam2
10/05/2016, 12:45
Έτσι είναι.

Ψηφίστηκε το φορολογικασφαλιστικό και "τυχαία" την ίδια μέρα διέρρευσαν τα ελληνικά ονόματα για να ασχοληθούμε με το σπίτι του διπλανού και όχι το καμμένο δικό μας.

Έτσι, όταν σου τελειώσουν τα λεφτά, θα πάρεις του Τράγκα να παναμέζικα... :bawl:
Τώρα σόρι κιόλας, πόσο άκυρο ήταν αυτό που είπες;

χμμμ παρεξήγησις...
η οποία έχει να κάνει με τον χρονικό προσδιορισμό του πότε ψάχνεις το νερό, ή τα λεφτά...
Δηλαδή αν ο γείτονας δεν είχε γεμίσει την πισίνα του με όλο το νερό της δεξαμενής πυρασφάλειας του βουνού, δεν θα ψάχναμε τώρα για νερό ενώ καιγόμαστε...
αυτές οι αναζητήσεις, οι ανάλογες ποινές, μπλοκαρίσματα χρηματοροών προς τα έξω, μάζεμα των "μαυρων" κλπ έπρεπε να έχουν γίνει πριν φτάσουμε εδώ.
Αλλά πάλι αν υπήρχαν οι δομές και οι άνθρωποι για να γίνουν αυτά, τότε απλά δεν θα φτάναμε εδώ...

amyroukai
10/05/2016, 12:58
Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έγινε αθρόα εξαγωγή χρήματος για το σημερινό χάλι.

Πιο λογικό μου φαίνεται το ότι έφαγαν/τρώνε ακόμα οτιδήποτε δημόσιο υπάρχει συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν επηρεάζονται από κυβερνήσεις, τρόικες, μόικες. Και που υποτίθεται θα τους έβρισκε/έδιωχνε ο Αλέξης με την ελπίδα του και θα γυρνούσαν πίσω τα κλεμμένα κλπ κλπ κλπ και ενάμιση χρόνο μετά γελάνε και οι πέτρες.

Δεινόσαυρος
10/05/2016, 13:35
Μου είπαν ποιανού είναι, αλλά δεν έχει σημασία να το αναφέρω.

Γιατί δεν έχει;
Οι ντροπές και η δεοντολογία μας φάγαν.

byron
10/05/2016, 13:51
Γκάιζ,καταλαβαίνετε ότι ο "κόφτης" είναι ένα μόνιμο μνημόνιο που δε χρειάζεται πια να ψηφίζεται.πιο γερμανοτσολιάς πεθαίνεις . "Αυταπάτες" είπε; ΧΑΧΑΧΑ ... Μας αξίζει για ισόβιος πρωθυπουργός. Αγαπάω Τσίπρα.

Οκ, του πήρε 1.5 χρόνο για να ολοκληρώσει και να χωνέψει το 3πλο backflip υπογράφοντας ότι του έφεραν, και καμμιά 30-40αριά δις παραπάνω από ότι τον Δεκέμβρη του 14...
Δεν πρέπει να υπάρχει και να υπάρξει ΠΟΤΕ ακριβότερο ιδιαίτερο μάθημα οικονομικων στην ιστορία.

Είχα αυταπάτες λέει...ο πρωθυπουργός.

Καληνύχτα και να σκεπαζόμαστε.

sniper
10/05/2016, 13:58
...
..

Του τα εξήγησε τώρα ο Καρανίκας κι έμαθε. Τι θες;

RaGe_Raptor
10/05/2016, 14:02
Του τα εξήγησε τώρα ο Καρανίκας κι έμαθε. Τι θες;

ο Καρανίκας μάλλον του γράφει και τα tweets κατά την διάρκεια των ομιλιών του,φαίνεται απ'τα ορθογραφικά! όλο τον υπόλοιπο χρόνο τον αξιοποιούν για "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ" πςςςςςςςςςςςςςςς.....

Δεινόσαυρος
10/05/2016, 14:30

Ο μόνος που θα μπορούσε να το προβάλει και σαν κάτι θετικό!

Νια, νια, νια, δεν είπαμε ψέμματα, είχαμε αυταπάτες. Ορίστε, σας αποστομώσαμε, έ; Το βλέπω να επεκτείνεται σε διεθνές πολιτικό trend.

Χα, όταν οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρώγαν βελανίδια, εμέις κύριοι είχαμε... αυταπάτες!
Πάντα πρώτοι.

sv1000s
10/05/2016, 14:38
ερχετε ο κοφτης λεμε......:bawl::bawl::bawl:

https://youtu.be/68pb-ccC3Ks :smokin::smokin:

RaGe_Raptor
10/05/2016, 14:38
:lol::lol::lol::cry::cry::cry:
https://www.youtube.com/watch?v=S5omEzK6T68&feature=youtu.be
παρακαλώ μην επικεντρώνεστε στο ποιος ανέβασε το βίντεο αλλά στο βίντεο αυτό καθεαυτό. 'στω....:)

byron
10/05/2016, 14:50
Ο μόνος που θα μπορούσε να το προβάλει και σαν κάτι θετικό!

Νια, νια, νια, δεν είπαμε ψέμματα, είχαμε αυταπάτες. Ορίστε, σας αποστομώσαμε, έ; Το βλέπω να επεκτείνεται σε διεθνές πολιτικό trend.

Χα, όταν οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρώγαν βελανίδια, εμέις κύριοι είχαμε... αυταπάτες!
Πάντα πρώτοι.

Βασικά, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να παραδέχεσαι εμμέσως πως είπες ψέμματα, ή ευθαρσώς πως είχες αυταπάτες? Γιατί το δεύτερο, σημαίνει πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

Nostradamus
10/05/2016, 14:58
http://www.newsit.gr/politikh/Tsipras-sto-ypoyrgiko-Emeis-proteiname-ton-kofti-Den-einai-oyte-metra-oyte-Mnimonio/607127

Ρε δεν ειναι καλα το παιδι.. πραγματικα ομως..με χαρτια... εχει θεματα...

Dimos35
10/05/2016, 15:09
Δε σχολιάζω γενικώς στο θέμα αυτό, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ.
Τέτοιο ρεσιτάλ παπαρολογίας δεν θυμάμαι να έχω ξαναδιαβάσει.

Σε ποια χώρα αναφέρεται; Για την Ελλάδα μιλάει; Ποια απογείωση ρε ... στα διάλα συγχύστηκα .

Nostradamus
10/05/2016, 15:13
τωρα κανουμε τελικους ελεγχους και αρχιζει αμεσως μετα.. παρακαλω μεινετε στις θεσεις σας και ο κυβερνητης θα ενημερωσει ακριβως ποτε απογειωθηκαμε...

byron
10/05/2016, 15:22
τωρα κανουμε τελικους ελεγχους και αρχιζει αμεσως μετα.. παρακαλω μεινετε στις θεσεις σας και ο κυβερνητης θα ενημερωσει ακριβως ποτε απογειωθηκαμε...

Ναι, δραμαμίνες μην ξεχάσουμε να πάρουμε...

sniper
10/05/2016, 15:24
Ναι, δραμαμίνες μην ξεχάσουμε να πάρουμε...

Welcome aboard flight 1 from Athens to Europe. on behalf of the Captain mr Karanikas and the crew... bla bla

Nostradamus
10/05/2016, 15:31
Παντως απορω με κατι.. Στατιστικα, ας πουμε ενας στους 4 ψηφισε το θιασο... βαλε και κατι λιγοτερους που πηγαν με τον ταγματαρχη... Βγαλε και τα παιδια που δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον και δεν ασχολουνται και πολυ με το θεμα, αλλα ειναι παραλιες, γυαλι, μαλλι και παντελονι lee που λεγαμε στο σχολειο...

Ποσους μαζευουμε.. Να φτασουμε 1 στους 3.. Να βαλουμε και λιγους ακομη εχωντες, που δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια τι μετρα περνανε και απο ποιους, αφου το παντεσπανι ειναι πολυ, και ασφαλες για αυτους και τα παιδια τους.. Παμε λοιπον ακραια λεω εγω σε 1 στους 2??

Δεν προβληματιζονται ολοι αυτοι οι 300 οταν περπατανε στους δρομους οτι ο ενας στους 2 που ειναι διπλα τους παιζει και να τους σκασει καμια στο κεφαλι ? πως κυκλοφορουν απορω...

byron
10/05/2016, 15:32
Welcome aboard flight 1 from Athens to Europe. on behalf of the Captain mr Karanikas and the crew... bla bla

Είναι και στουπί...κοίτα μύτη. Βασικά, μόνο σκνίπα, κουρούπελο, ντέφι και ντάγκλα (όλα μαζί) πρέπει να είσαι για να λές τέτοιες μαλακίες. Και φυσικά να απευθύνεσαι σε βόδια που δεν θα πάρουν καν χαμπάρι τι σημαίνει "αναπροσαρμογή των μεγεθών του προϋπολογισμού"

Κάτι σαν τον Παλαβίτσα που μιλούσε για αναπροσαρμογή του κοινωνικού συνόλου στο νέο νόμισμα. Η έννοια του troll έχει χάσει την σημασία της. Μιλάμε για μαζική κατάποση LSD.

“Ο ‘κόφτης’ δεν επιφέρει αυτόματα μέτρα, αλλά είναι μηχανισμός αναπροσαρμογής των μεγεθών του προϋπολογισμού”, σημείωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Πηγή: http://www.cnn.gr/news/politiki/story/31634/katroygkalos-gia-kofti-den-epiferei-aytomata-metra#ixzz48G8oTLU6

Nostradamus
10/05/2016, 15:42
Είναι και στουπί...κοίτα μύτη. Βασικά, μόνο σκνίπα, κουρούπελο, ντέφι και ντάγκλα (όλα μαζί) πρέπει να είσαι για να λές τέτοιες μαλακίες. Και φυσικά να απευθύνεσαι σε βόδια που δεν θα πάρουν καν χαμπάρι τι σημαίνει "αναπροσαρμογή των μεγεθών του προϋπολογισμού"

Κάτι σαν τον Παλαβίτσα που μιλούσε για αναπροσαρμογή του κοινωνικού συνόλου στο νέο νόμισμα. Η έννοια του troll έχει χάσει την σημασία της. Μιλάμε για μαζική κατάποση LSD.

“Ο ‘κόφτης’ δεν επιφέρει αυτόματα μέτρα, αλλά είναι μηχανισμός αναπροσαρμογής των μεγεθών του προϋπολογισμού”, σημείωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Πηγή: http://www.cnn.gr/news/politiki/story/31634/katroygkalos-gia-kofti-den-epiferei-aytomata-metra#ixzz48G8oTLU6

9 στους 10 θα ειναι κερδισμενοι.. θα εχουνε καλυτερες συνταξεις...

Δεν μας ειπε ομως πως θα βρουμε πρωτα δουλεια, που να μην ειναι ημιαπασχοληση, να εχει εναν μισθο που να σου επιτρεπει να ζεις και οχι να επιζεις, να ειναι σταθερη, και να μπορεσει να σε φτασει στην συνταξη..

nicksior
10/05/2016, 15:52
Για να μην μειώσουμε μισθούς και μέγεθος του δημόσιου τομέα αυξήσαμε φόρους , φπα κλπ ..

Αυξάνοντας όμως φόρους και φπα αντί αύξησης θα έχουμε μείωση εσόδων (ήδη έχει καταγραφεί σαν αντίδραση με τις καταθέσεις πινακίδων , μείωση είσπραξης φπα κλπ)

Aρα πλεόνασμα πάπαλα…

Εδώ επεμβαίνει ο κόφτης και μειώνονται μισθοί και μέγεθος δημόσιου τομέα ..:confused:

Γουστάρω Παγκράτι Κολιάτσου μέσω Λαμίας.:bawl:

byron
10/05/2016, 15:53
Δεν μας ειπε ομως πως θα βρουμε πρωτα δουλεια, που να μην ειναι ημιαπασχοληση, να εχει εναν μισθο που να σου επιτρεπει να ζεις και οχι να επιζεις, να ειναι σταθερη, και να μπορεσει να σε φτασει στην συνταξη..

Ναι, στανταράκι...
Παλιά φίλη, έπιασε δουλειά λάτζα σε ταβέρνα στην Πέρδικα της Αίγινας με τις εξής συνθήκες εργασίας. 600€ το μήνα, χωρίς ένσημα, 7 μέρες (!) και 12ωρο. Και δεν με αφήνει να πάω στην επιθεώρηση να τον καταγγείλω τον πούστη, έτσι για το γαμώτο...δυσκολεύτηκε λέει να βρει αυτή τη δουλειά.

:moutza::moutza::moutza:

sniper
10/05/2016, 15:54
...
Εδώ επεμβαίνει ο κόφτης και μειώνονται μισθοί και μέγεθος δημόσιου τομέα ..:confused:

...

Δεν προσέχεις... Δεν θα κοπούν, διότι θα αυξηθούν φορολογία κι εισφορές.

sniper
10/05/2016, 15:55
Ναι, στανταράκι...
Παλιά φίλη, έπιασε δουλειά λάτζα σε ταβέρνα στην Πέρδικα της Αίγινας με τις εξής συνθήκες εργασίας. 600€ το μήνα, χωρίς ένσημα, 7 μέρες (!) και 12ωρο. Και δεν με αφήνει να πάω στην επιθεώρηση να τον καταγγείλω τον πούστη, έτσι για το γαμώτο...δυσκολεύτηκε λέει να βρει αυτή τη δουλειά.

Καλά άσε την επιθεώρηση, δεν πάμε μια βόλτα απο την ταβέρνα;

Nostradamus
10/05/2016, 15:56
Ναι, στανταράκι...

Τυπικη περιτπωση εποφελουμενου Ελληνα απο τον νομο Κατρουγκαλου..

byron
10/05/2016, 16:01
Καλά άσε την επιθεώρηση, δεν πάμε μια βόλτα απο την ταβέρνα;

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη. Δεν θέλει η ενδιαφερόμενη φίλη όμως...φαντάσου.

Αν κάποιος περνάει από εκεί, στο σταυροδρόμι της Πέρδικας πριν το βενζινάδικο, ας ρίξει 5 φάσκελα.

sniper
10/05/2016, 16:03
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη. Δεν θέλει η ενδιαφερόμενη φίλη όμως...φαντάσου.

Αν κάποιος περνάει από εκεί, στο σταυροδρόμι της Πέρδικας πριν το βενζινάδικο, ας ρίξει 5 φάσκελα.

1η φορά Αριστερά (μετά βεβαια τα προηγούμενα κονσόρτσιουμ ανικάνων)...

Πες της φίλης σου να μην έχει αυταπάτες, οι άλλοι που είχαν έχουν και λεφτά, εκτός.

nicksior
10/05/2016, 16:06
Δεν προσέχεις... Δεν θα κοπούν, διότι θα αυξηθούν φορολογία κι εισφορές.

:nono::nono:

Αναφέρεται ξεκάθαρα πως θα αφορά μισθούς και συντάξεις ...

nicksior
10/05/2016, 16:08
Πες της φίλης σου να μην έχει αυταπάτες, οι άλλοι που είχαν έχουν και λεφτά, εκτός.

Μάλλον να της πει να φοράει κάτι "ελαφρύ" για ν αυξήσει τα tips :lol:

MG-KTiNoS
10/05/2016, 16:13
http://tvxs.gr/news/blogarontas/trapezes-mme-oi-agapes-den-krybontai-diafimizontai

Ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των μεγάλων θαλασσοδάνειων οι τράπεζες ήταν ο πρώτος και κύριος αποδέκτης των πακέτων διάσωσης. Το έργο το έχουμε δει εδώ και 8 χρόνια: οι τράπεζες έχουν προβλήματα ρευστότητας, ανακεφαλαιοποιούνται με δημόσιο χρήμα, στηρίζονται, αμέσως μετά ακολουθεί νέα ανακεφαλαιοποίηση ενώ ο τραπεζικός δανεισμός προς πρόσωπα και μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Ομως η ολιγαρχία των εργολάβων της ενημέρωσης αποτελεί μια σταθερή εξαίρεση....

π.....η τυροπιτα....

sniper
10/05/2016, 16:15
:nono::nono:

Αναφέρεται ξεκάθαρα πως θα αφορά μισθούς και συντάξεις ...

Επιμένεις κιόλας..

"Αν χρειαστεί, αντί να μειώσουμε συντάξεις μπορούμε να αυξήσουμε τη φορολογία (...) και να προχωρήσουμε στην αύξηση των εισφορών. Όταν σου λείπουν χρήματα, είτε να μειώσεις τη δαπάνη μπορείς, ή να αυξήσεις τα έσοδα"

Από εδώ (http://www.capital.gr/story/3124461)

sniper
10/05/2016, 16:16
Μάλλον να της πει να φοράει κάτι "ελαφρύ" για ν αυξήσει τα tips :lol:

Μπορείς να ζητήσεις μόνος σου συγνώμη γι αυτό σου το ποστ.

MG-KTiNoS
10/05/2016, 16:17
Αν είναι παράνομα τα λεφτά εκεί, να υποστεί τις όποιες κυρώσεις κι αυτός κι όποιος άλλος έχει εμπλακεί (γιατί δεν θα τα πήγε εκεί μόνος του μέσα στη βαλίτσα). Κι αυτός κι οι πολιτικοί το ίδιο.
Αυτό είναι το θέμα μας;

Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στα Panama Papers είναι και εκείνο του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ που είναι μαζί με την Ευτυχία Κουτσουρέλη βασικοί μέτοχοι της εταιρείας Quest Συμμετοχών ΑΕ προχώρησαν σε διευκρινιστική δήλωση....

υγ
Εγώ αυτούς ήθελα να μια μέρα να τους ρωτήσω...
Μετά από τόσα ΜΟΠ πακέτα ντελόρ έσπα ξερω γω...
Που είναι ρε παιδιά αυτή η γ.... η βιομηχανία σας????

nicksior
10/05/2016, 16:21
Μπορείς να ζητήσεις μόνος σου συγνώμη γι αυτό σου το ποστ.

Κατάλαβες οτι σοβαρολογούσα ? ε?

Τότε συγνώμη!

sniper
10/05/2016, 16:23
Κατάλαβες οτι σοβαρολογούσα ? ε?

Τότε συγνώμη!

Εγώ αν άκουγα ότι μια κοπέλα, ή ο οποιοσδήποτε, δουλεύει 12ωρα, 7 μέρες τη βδομάδα ανασφάλιστα, δεν θα μιλούσα. Πλακίτσα, σίγουρα δεν θα έκανα.

duke200
10/05/2016, 16:24
πλεον στην ελλαδα δεν αξιζει να πληρωνεις τιποτα στο κράτος.

Αν είσαι υπαλληλος, εργασία μάυρη και ιδιωτική ασφάλιση, είναι μια καλή και ανταγωνιστική λύση.

αν είσαι ελέυθερος επαγγγελματίας, πουλας και αγοράζεις τα πάντα μάυρα

sniper
10/05/2016, 16:24
Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στα Panama Papers είναι και εκείνο του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ που είναι μαζί με την Ευτυχία Κουτσουρέλη βασικοί μέτοχοι της εταιρείας Quest Συμμετοχών ΑΕ προχώρησαν σε διευκρινιστική δήλωση....

υγ
Εγώ αυτούς ήθελα να μια μέρα να τους ρωτήσω...
Μετά από τόσα ΜΟΠ πακέτα ντελόρ έσπα ξερω γω...
Που είναι ρε παιδιά αυτή η γ.... η βιομηχανία σας????

Ρε μλκ Νικολάκη.... Πλήρωσες εσύ με τους φόρους σου την Quest ή την όποια ιδιωτική εταιρεία;

Για πες, που είναι η Softex;

sniper
10/05/2016, 16:25
πλεον στην ελλαδα δεν αξιζει να πληρωνεις τιποτα στο κράτος.

Αν είσαι υπαλληλος, εργασία μάυρη και ιδιωτική ασφάλιση, είναι μια καλή και ανταγωνιστική λύση.

αν είσαι ελέυθερος επαγγγελματίας, πουλας και αγοράζεις τα πάντα μάυρα

Εύγε....

MG-KTiNoS
10/05/2016, 16:34
Ρε μλκ Νικολάκη.... Πλήρωσες εσύ με τους φόρους σου την Quest ή την όποια ιδιωτική εταιρεία;

Για πες, που είναι η Softex;

Όχι ρε μλκ αλλά θελώ κι εγώ να πληρώνω τους ίδιους φόρους μ αυτούς.
Στο Μπαναμά...
Αυτοί δηλαδή έχουν το γκώλο από πίσω????

https://youtu.be/pRQjjEOChXs

υγ
πρόεδρος του ΣΕΒ λέει, πιο καλά να τον έλεγαν ΣΑΒΧΒ (σύλ. Ελ βιομηχάνων χωρίς βιομηχανία)

υγ2
Πόσο κάνει σήμερα ρε η μετοχή της στιπίτα μπανανα???
:rotflmao:

Nostradamus
10/05/2016, 16:43
Ρε Χτηνε σοβαρα τωρα, ολοι καναμε λαθη στην ζωη μας... Εγω ας πουμε πιστευα στον σοσιαλισμο (:moutza:) ... Αλλα ρε μαν αληθεια τωρα ο ΣΕΒ μας φταιει?

Εδω μας γ@μουν απο δεκα μεριες....

MG-KTiNoS
10/05/2016, 16:54
Ρε Χτηνε σοβαρα τωρα, ολοι καναμε λαθη στην ζωη μας... Εγω ας πουμε πιστευα στον σοσιαλισμο (:moutza:) ... Αλλα ρε μαν αληθεια τωρα ο ΣΕΒ μας φταιει?

Εδω μας γ@μουν απο δεκα μεριες....

η πιο μεγάλη λουτσα από κεί σου ήρθε με τις εΒλογίες, του κράτους φυσικά...
(που συχνά -μην πω πάντα- μιλάς για τα ίδια κωλόσογα)
Περί σοσιαλισμού δεν μιλώ καν.
Εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει στη Γαλλική επανάσταση.
Μας κυβερνάν τα κωλόσογα που κληρονομούν την Ελλάδα.
Και ρωτάω δεν σε πιάνει τρέλα να ξέρεις ότι το παιδί σου θα έχει αφέντη ένα από τα 3 ονόματα????