View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
AUFGEBRACHT
25/05/2016, 19:20
Άσχετο με την ουσία, αλλά κρατική τηλεόραση πρέπει να υπάρχει. Όχι φυσικά για να βολεύονται οι ημέτεροι αλλά για να εκπαιδεύει και να προάγει τον πολιτισμό. Οφείλει να υπάρχει.
Κάλυψη της Eurovision ας πούμε, μιας και αναφέρθηκε ο πολιτισμός... Τότε που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ άκουγα την ίδια καραμέλα από πολλούς, ότι πρέπει να υπάρχει κρατική τηλεόραση αφ' ενός για να είναι το αντικειμενικό αντίβαρο στα ψέματα των ιδιωτικών καναλιών :bawl: και αφ' ετέρου για να προάγει τον πολιτισμό. Όταν ρώταγα να μου πούνε την τελευταία εκπομπή πολιτισμού που είχαν παρακολουθήσει στην ΕΡΤ προ κλεισίματος, απάντηση δεν έπαιρνα, ούτε και όνομα συγκεκριμένης εκπομπής. Αν ρωτήσω πόσες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος είδατε αυτή την εβδομάδα στην ΕΡΤ -με ειλικρίνεια όμως- η απάντηση θα κυμαίνεται από καθόλου ως μερικά δευτερόλεπτα στην καλύτερη...
Όπως έγινε με τον μεσιέ Κωστοπούλ ντε ΚλικοΝίτρο, που βγήκε στο σφ... στην βραδινή εκπομπή εννοώ και το παίζει ακόμα πολύ τυπάκι σε κάθε δημόσια εκδήλωση ατσαλάκωτος... Τέτοια ισονομία και ισοπολιτεία βλέπω να γίνεται πάλι.
Ο Κωστόπουλος από ό,τι έχει δηλώσει, πλήρωσε όσα χρωστούσε σε εργαζομένους. Αν ισχύει, τότε καλά κάνει και το παίζει όσο ατσαλάκωτος θέλει. Όποιος έχει πέραν τούτου πρόβλημα, είναι απλώς κομπλεξικός. Αν από την άλλη δεν ισχύει, ας γίνουν όσα έγραψα πιο πάνω...
Το αυτό ισχύει και για όποιον άλλον αναφέρει ο καθένας.
SHOOTER045
25/05/2016, 19:25
Κάλυψη της Eurovision ας πούμε, μιας και αναφέρθηκε ο πολιτισμός... Τότε που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ άκουγα την ίδια καραμέλα από πολλούς, ότι πρέπει να υπάρχει κρατική τηλεόραση αφ' ενός για να είναι το αντικειμενικό αντίβαρο στα ψέματα των ιδιωτικών καναλιών :bawl: και αφ' ετέρου για να προάγει τον πολιτισμό. Όταν ρώταγα να μου πούνε την τελευταία εκπομπή πολιτισμού που είχαν παρακολουθήσει στην ΕΡΤ προ κλεισίματος, απάντηση δεν έπαιρνα, ούτε και όνομα συγκεκριμένης εκπομπής. Αν ρωτήσω πόσες ώρες τηλεοπτικού προγράμματος είδατε αυτή την εβδομάδα στην ΕΡΤ -με ειλικρίνεια όμως- η απάντηση θα κυμαίνεται από καθόλου ως μερικά δευτερόλεπτα στην καλύτερη...
Πωωωωωωω
Τώρα που το λες δεν ξέρω κανέναν σχολιαστή, δεν έχω δει καμία ταινία-σειρα-εκπομπη και προ μαύρου και μετα μαύρου εποχή...
Αν και από την άλλοι οι αφανείς γνώριζαν τόσα χρόνια που δούλευαν και πάνω από όλα τι σανό έδιναν κάθε μέρα στους λοβοτομημένους τηλεθεατές.
Το καταλαβαίνεις πόσο εξωφρενικό είναι αυτό που λες, ναι?
Συλλογική ευθύνη λέγεται, και δεν θέλεις να ταυτιστείς με αυτούς που την εφάρμοσαν. Ξέρεις πως πάει...όσο λιγότερους έχουμε από "αυτούς", τόσο το καλύτερο για εμάς τους "σωστούς". Επομένως, αν τους απολύσουμε/διώξουμε/τους στείλουμε στο διάολο, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε από τέτοιες συμπεριφορές.
Το οποίο είναι σεβαστό ως άποψη (εφόσον μπορείς να την υποστηρίξεις βέβαια) απλά στο thread με το μαύρο της ΕΡΤ δεν φαίνεται να επικαλείσαι την συλλογική ευθύνη...μόνο για κάποια βύσματα μιλάς. Οι άλλοι, ήταν αθώοι και βρέθηκαν στον δρόμο από τα καθίκια που την έκλεισαν. Πουτάνα όλα όπως λες...
& το πρόβλημα δεν είναι ότι 2500 κόσμος θα είναι χωρίς δουλειά, που κάποιοι σαφώς ήταν βύσματα, το πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
Όπως έγινε με τον μεσιέ Κωστοπούλ ντε ΚλικοΝίτρο, που βγήκε στο σφ... στην βραδινή εκπομπή εννοώ και το παίζει ακόμα πολύ τυπάκι σε κάθε δημόσια εκδήλωση ατσαλάκωτος... Τέτοια ισονομία και ισοπολιτεία βλέπω να γίνεται πάλι.
Ρε amyrou...Οκ, να τα πει κάποιος άσχετος αλλά εσύ που είσαι μέσα στην αγορά να πετάς τα παραπάνω?
Το εταιρικό δίκαιο, και τις ευθύνες που απορρέουν από ΟΕ,ΕΕ,ΑΕ και μέχρι που φθάνουν οι οικονομικές απαιτήσεις των οφειλετών..δεν τις έχεις ακούσει ποτέ δηλαδή? Στα παπάρια μου για το κάθε λαμόγιο, τι θα του πάρουν και τι θα του αφήσουν...αλλά είναι δυνατόν να αλλάζει το εταιρικό δίκαιο ανάλογα την φάτσα κάποιου, με το αν είχε γκόμενα μοντέλο, και αν έγραφε μαλακίες στο ΚΛΙΚ?
skylaros
25/05/2016, 19:53
Αυτό γίνεται σε εμας εδώ και πολύ καιρό.
Νομίζω το ξεκίνησε ο Κυριάκος.
Ηδη ξέρω δύο (πρωην )συναδέλφους που τους έστειλαν σπίτι.
Όπως και αρκετούς άλλους που διαβάζω στα <δικά μας μέσα>
Το θέμα είναι και ηθικό πέρα απο παράνομο.
Ένας υπερασπιστής του νόμου ο οποίος για να φορέσει αυτήν την στολή χρησιμοποίησε <πλάγιες> και παράνομες μεθόδους,δεν θα έπρεπε να είναι καν στο σώμα.
Η βαρύτητα των κατηγοριών ποικίλλει.
Απο απλή παραποίηση μέχρι συμμετοχή<ειδικών>σε πλαστογραφία κτλπ.
Δεν είναι όλοι στο ίδιο καζάνι κατηγορίας.
Αλλά όλοι αυτοί είναι παράνομοι και καλώς γίνεται εκκαθάριση.
Κάτι δικαιολογίες του τύπου βραβεύτηκαν με εύφημες η κινδυνεύουν απο ποινικούς που εβαλαν φυλακή μου ακούγονται γελοίες.
Απο την στιγμή που παρανομησαν θα πρέπει να δεχτούν τις συνέπειες
Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης και οι παρόντες εξαιρούνται αν γουστάρεις, αλλά γνωρίζεις πολλούς ένστολους που να ΜΗ χρησιμοποίησαν πλάγιες μεθόδους (εκτός όσων έδωσαν πανελλήνιες) ή και παράνομες για την ένταξη τους στο σώμα, την όποια ανέλιξη ή θέση-μετάθεση που έχουν? Αυτός ο τόπος βρωμάει ΠΑΝΤΟΥ !
skylaros
25/05/2016, 20:03
Δε βλέπω τηλεόραση αλλά όταν σπάνια βλέπω, μόνο κάτι εκπομπές της Νετ και του καναλιού της βουλής βλέπω. Επίσης συχνά βάζει και ωραίες ταινίες. Τέλος η ΕΡΤ δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Το έχω αναφέρει ξανά, ότι ένα απόγευμα της ζωής μου μετά από κοντά μήνα περπάτημα φτάνοντας στο Ταίναρο μετά από μια στροφή έπιασα στο ραδιόφωνο στο δεύτερο πρόγραμμα από την κεραία των Κυθήρων Χατζηδάκη! Μόνο και μόνο γι'αυτό για να μπορούν να ακούσουν και άλλοι περιπατητές στη μέση του πουθενά Χατζηδάκη θέλω να υπάρχει ΕΡΤ. Τις παθογένειες, τις όποιες παθογένειες μπορούμε να τις φτιάξουμε η λογική του πονάει χέρι κόψει κεφάλι δε μου αρέσει!
kalgeorge
25/05/2016, 20:11
Το να χαίρεσαι που έχασαν τη δουλειά τους ένα σωρό εργαζόμενοι επειδή δεν χώνευες τον εργοδότη τους, είναι απλώς δείγμα σκατανθρωπισμού.
).
re man τι λες???
ξερεις τι είναι το ΝΟΟΡ 1?
Η μιλαμε στον αερα?
εχει να κανει με τον εργοδοτη του?????
SHOOTER045
25/05/2016, 20:14
Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης και οι παρόντες εξαιρούνται αν γουστάρεις, αλλά γνωρίζεις πολλούς ένστολους που να ΜΗ χρησιμοποίησαν πλάγιες μεθόδους (εκτός όσων έδωσαν πανελλήνιες) ή και παράνομες για την ένταξη τους στο σώμα, την όποια ανέλιξη ή θέση-μετάθεση που έχουν? Αυτός ο τόπος βρωμάει ΠΑΝΤΟΥ !
Ναι παρα παρα πολλούς.
Όπως και πολλούς άλλους που χρησιμοποιούν τεχνάσματα προκειμένου να πετύχουν θέση γραφείου(βεβαιώσεις γιατρών για προβλήματα σε μεση-σπονδυλικη στήλη κλπ)ενω και οδηγάνε ι.χ και έχουν μότο κάποιοι.
Μαϊμού διαζύγια προκειμένου να πάρουν επιμέλεια παιδιών και μετάθεση, και μετα απο αυτό ΘΑΥΜΑ
ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Μιλάω για την αστυνομία γενικά και που έχω γνώση.
Φαντάζομαι οτι συμβαίνουν και άλλου
re man τι λες???
ξερεις τι είναι το ΝΟΟΡ 1?
Η μιλαμε στον αερα?
εχει να κανει με τον εργοδοτη του?????
Μη συγκρίνεις μήλα με καρέκλες.
Τι σχέση έχει το εμπόριο ναρκωτικών με την έκφραση πολιτικής άποψης (έστω και αν είναι η άποψη που δεν σου αρέσει);
amyroukai
25/05/2016, 20:23
Ρε amyrou...Οκ, να τα πει κάποιος άσχετος αλλά εσύ που είσαι μέσα στην αγορά να πετάς τα παραπάνω?
Το εταιρικό δίκαιο, και τις ευθύνες που απορρέουν από ΟΕ,ΕΕ,ΑΕ και μέχρι που φθάνουν οι οικονομικές απαιτήσεις των οφειλετών..δεν τις έχεις ακούσει ποτέ δηλαδή? Στα παπάρια μου για το κάθε λαμόγιο, τι θα του πάρουν και τι θα του αφήσουν...αλλά είναι δυνατόν να αλλάζει το εταιρικό δίκαιο ανάλογα την φάτσα κάποιου, με το αν είχε γκόμενα μοντέλο, και αν έγραφε μαλακίες στο ΚΛΙΚ?
Εμ... Δεν είναι όλες οι εταιρίες ίδιες (δικηγόρος δεν είμαι και προφανώς και δεν τα ξέρω όλα για όλες τις εταιρίες) αλλά για να το λες... Το που έγραφε και ποιάν είχε γκόμενα δεν με νοιάζει, καλά έκανε. Για ΟΕ ξέρω μόνον κάτι λίγα, όπου οι οφειλέτες θα σου πάρουν και το σώβρακο που φοράς. Με ζμπαθάτε για το σφάλμα και τον λαϊκισμό, νόμιμος και ηθικός κλπ κλπ κλπ.
el_hymador
25/05/2016, 20:35
Μαλακία έγραψε ο τυπάς στο twitter. Το να χαίρεσαι που έκλεισε το MEGA ως κανάλι ή το να πεις πως τέλος πάντων καλώς έκλεισε αφού δεν πήγαινε, είναι πολιτική θέση. Το να χαίρεσαι που έχασαν τη δουλειά τους ένα σωρό εργαζόμενοι επειδή δεν χώνευες τον εργοδότη τους, είναι απλώς δείγμα σκατανθρωπισμού.
Και βέβαια το MEGA καλώς έκλεισε. Αφού δεν το σηκώνει η αγορά, να κλείσει όπως έχουν κλείσει χιλιάδες άλλα μαγαζιά λόγω κρίσης. Ίδιοι νόμοι για όλους, έτσι δεν είναι; Και αν ο Μπόμπολας χρωστάει λεφτά σε εργαζομένους, ας του βγάλουν ό,τι έχει στο σφυρί μέχρι να πληρωθούν όπως θα γινόταν και με οποιονδήποτε άλλον. Μέχρι εκεί ok. Μέχρι εκεί όμως.
Γιατί από εκεί και πέρα το πράγμα ξεφεύγει...
Τι πάει να πει «δεν ήταν αντικειμενικό ενημερωτικό μέσο το MEGA»;
Γιατί, ποιο μέσο είναι αντικειμενικό;
Και τι πάει να πει αντικειμενικό; Ποιά άποψη έπρεπε να υποστηρίζει για να είναι αντικειμενικό;
Και στο κάτω κάτω, ακόμα και αν το MEGA υποστήριζε ξεκάθαρα μια σειρά θέσεων, γιατί δεν έχει το δικαίωμα; Ο Κουρής γιατί το έχει; Η Αυγή; Η Ελεύθερη Ώρα;
Επειδή πλασάρεται ως αντικειμενικό; Και οι από πάνω το ίδιο κάνουν.
Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είναι ίδια με την «πρέπει να το βομβαρδίσουν κιόλας το πουστροκάναλο που δεν λέει αυτά που μας αρέσουν για να είμαστε απόλυτα σίγουροι» , αλλά ξέρεις τώρα, οι φιλελέδες είναι πιο σαλονάτοι, πιο φλώροι ρε παιδί μου, δεν είναι του πολέμου, άντε το πολύ πολύ στο Playstation...
Όσο για όσους βρεθούν με εικονικά πτυχία, αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι τουλάχιστον:
1. Να απολυθούν (φυσικά χωρίς αποζημίωση) γιατί πήγαν να ξεγελάσουν την υπηρεσία τους.
2. Να τους ζητήσουν πίσω τα παραπανίσια έσοδα που είχαν τόσο καιρό λόγω του πτυχίου ενώ δεν τα δικαιούταν.
3. Να αποκλειστούν από οποιονδήποτε μελλοντικό διαγωνισμό στο Δημόσιο (είτε αφορά μόνιμη είτε προσωρική θέση).
Κανένας δεν χαίρεται όταν κάποιος χάνει την δουλειά του αλλά δεν μπορείς να ακούς και τον κάθε παπάρα να "αγωνιά" για το μέλλον των τεχνικών, μακιγιέζ, καμεραμάν κτλ, όταν στο μέσο στο οποίο δουλεύανε όχι μόνο δεν νοιάστηκε αλλά προμόταρε έμμεσα και άμεσα την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων άλλων. Και ναι, "καμία δουλεία δεν είναι ντροπή", αλλά πέστε μου αν θα δουλεύατε ως γραφίστες στην εφημερίδα "Στόχος".... ή αν θα δεχόστασταν μια θέση στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.... ή για να μη λέτε ότι το πάω μονόπαντα, αν θα αρθρογραφούσατε στην Αυγή και στον Ριζοσπάστη...
Τώρα γιατί πρέπει να είναι έστω και λίγο αντικειμενικό ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όταν μάλιστα έτσι πλασαριζόταν, ελπίζω να καταλαβαίνει καταλαβαίνει κανείς γιατί... αν εσείς θεωρείτε "ρεπορτάζ" συγκεκριμένες γραμμές και κατευθύνσεις και να θεωρείτε "έγκυρους δημοσιογράφους" τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς που ξέρναγαν καθημερινά προπαγάνδα, ξέρω γω; Βάλτε ΑΝΤ1... δεν φτάνει το MΕGA σε "ποιότητα" αλλα οκ, κοντά είναι...
εναλλακτικά κάντε φίλη την Ακρίτα στο fb... είχε φάει πολύ ψωμάκι από τo ΜΕGA, με τα "εκπληκτικά" σενάρια της
el_hymador
25/05/2016, 20:40
Πάρτε αντικειμενικότητα και ίσες αποστάσεις να γουστάρετε
https://bluebig.wordpress.com/2016/05/25/μega-αφιέρωμα-θυμόμαστε-20-στιγμές-που-το-μ/
kalgeorge
25/05/2016, 20:41
Μη συγκρίνεις μήλα με καρέκλες.
Τι σχέση έχει το εμπόριο ναρκωτικών με την έκφραση πολιτικής άποψης (έστω και αν είναι η άποψη που δεν σου αρέσει);
δεν συγκρινω τιποτα.
απαντησα σε αυτό που ειπες εσυ , που ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ αστοχο
AUFGEBRACHT
25/05/2016, 20:41
Δε βλέπω τηλεόραση αλλά όταν σπάνια βλέπω, μόνο κάτι εκπομπές της Νετ και του καναλιού της βουλής βλέπω. Επίσης συχνά βάζει και ωραίες ταινίες. Τέλος η ΕΡΤ δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Το έχω αναφέρει ξανά, ότι ένα απόγευμα της ζωής μου μετά από κοντά μήνα περπάτημα φτάνοντας στο Ταίναρο μετά από μια στροφή έπιασα στο ραδιόφωνο στο δεύτερο πρόγραμμα από την κεραία των Κυθήρων Χατζηδάκη! Μόνο και μόνο γι'αυτό για να μπορούν να ακούσουν και άλλοι περιπατητές στη μέση του πουθενά Χατζηδάκη θέλω να υπάρχει ΕΡΤ. Τις παθογένειες, τις όποιες παθογένειες μπορούμε να τις φτιάξουμε η λογική του πονάει χέρι κόψει κεφάλι δε μου αρέσει!
Εγώ πάλι έχω αναφέρει ξανά για μια εκπομπή που μεταδίδεται απόγευμα στην ΕΡΑ για τα διεθνή τεκταινόμενα, όπου η δημοσιογράφος έκανε ανάλυση για το πόσο της αρέσει το game of thrones, και ποιος χαρακτήρας και τι φοβερή σειρά (και όλα αυτά μεταξύ ατελείωτων αααααα, εεεεεε, οοοοοο με ενδιάμεσες προσπάθειες για ολοκληρωμένες φράσεις). Όταν πηγαίνω στην δουλειά ο μόνος σταθμός που έχει σήμα σε όλη την διαδρομή είναι η ΕΡΑ, τα πρωϊνά έχει την εκπομπή Απολύτως σχετικό... Οι τύποι είναι τόσο εξοργιστικοί που τελικά το έκλεισα για να μην συγχίζομαι, ατελείωτο λιβάνισμα και γλείψιμο στην κυβέρνηση, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν ζεις στην ίδια χώρα με αυτή των παρουσιαστών. Αφήνω τις σφήνες και υπενθυμίσεις κάθε 10 λεπτά του στυλ "εμείς μόνο λέμε την αλήθεια, μόνο το κρατικό ραδιόφωνο είναι ποιοτικό, οι άλλοι σας λένε ψέματα"...
Κι εγώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, αν δω τηλεόραση θα δω κανένα ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΪ τα Σ/Κ, πριν 2-3 εβδομάδες ας πούμε είχε ένα φοβερό ντοκιμαντέρ του BBC για τα Γκαλαπάγκος. Όσες φορές είχε και έχει τύχει να γυρίσω για λίγο ΕΡΤ, ντοκιμαντέρ δεν θυμάμαι να είχα πετύχει, μόνο κάτι ανούσιες και άνοστες (για τα δικά μου γούστα) εκπομπές. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κριτήρια, εσένα σε αγαλλίασε στη μέση του πουθενά να ακούσεις Χατζιδάκι, η νοικοκυρά στη διπλανή σου πολυκατοικία αγαλλιάζει όταν βλέπει τη Μενεγάκη, θεμιτή η δική σου προτίμηση, θεμιτή και της νοικοκυράς. Γενικά πάντως είναι φαιδρό και παράλογο όλοι να παραπονιούνται για τα σκουπίδια της ιδιωτικής ΤV και η κρατική TV που όλοι λένε ότι πρέπει να υπάρχει λόγω ποιότητας, να "ανταμείβεται" με μονοψήφια ποσοστά. Όπως έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, έτσι έχουμε και την τηλεόραση που μας αξίζει, πολύ απλό...
kalgeorge
25/05/2016, 20:49
Εγώ πάλι έχω αναφέρει ξανά ...
είναι φοβερα αστειο που βριζουμε κατι... για την "προσφορα" του, για τον αποπροσανατολισμο του... για τα όσα χρωστάει... κλπ κλπ κλπ.. και νομιζουμε ότι θα ξυπνησει ένα πρωι πχ ο μπομπολας και θα πει ως εδώ!!!!! θα αλλαξουμε ροτα...
:bawl::bawl::bawl::bawl:
εχουμε πολύ γέλιο...
και όταν παλι αυτό το κακο-φαιδρο-ζημιογόνο κλπ κλπ παει για κλείσιμο.... παλι εχουμε την "επανασταση" μας.
Το καταλαβαίνεις πόσο εξωφρενικό είναι αυτό που λες, ναι?
Συλλογική ευθύνη λέγεται, και δεν θέλεις να ταυτιστείς με αυτούς που την εφάρμοσαν. Ξέρεις πως πάει...όσο λιγότερους έχουμε από "αυτούς", τόσο το καλύτερο για εμάς τους "σωστούς". Επομένως, αν τους απολύσουμε/διώξουμε/τους στείλουμε στο διάολο, τόσο λιγότερο κινδυνεύουμε από τέτοιες συμπεριφορές.
Το οποίο είναι σεβαστό ως άποψη (εφόσον μπορείς να την υποστηρίξεις βέβαια) απλά στο thread με το μαύρο της ΕΡΤ δεν φαίνεται να επικαλείσαι την συλλογική ευθύνη...μόνο για κάποια βύσματα μιλάς. Οι άλλοι, ήταν αθώοι και βρέθηκαν στον δρόμο από τα καθίκια που την έκλεισαν. Πουτάνα όλα όπως λες...
Βύρωνα ειλικρινά χαράς το κουράγιο σου να ψάξεις τόσο παλιό thread.
Στα λεγόμενα μου λοιπόν γράφω ότι το πρόβλημα δεν τόσο ότι ο κόσμος θα έμενε χωρίς δουλειά αλλά το γεγονός ότι αποφάσισαν μέσα σε 5 ώρες για κάτι το οποίο έχει δημόσιο χαρακτήρα.
Τι σχέση έχει ο δημόσιος χαρακτήρας της ΕΡΤ με το οποιοδήποτε άλλο κανάλι του οποιουδήποτε ιδιώτη που θέλει να χειραγωγει τα πληθη; Και ξέρεις άλλο business και άλλο δημόσιο.
Ναι πουτανα όλα λοιπόν σε περιπτώσεις που μια κυβέρνηση αποφασίζει και διαταζει χωρίς τις απαραίτητες συζητήσεις σε βουλή τουλάχιστον.
Νομίζω ότι αυτό λοιπόν που παρεθεσες δεν χρειαζόταν περαιτέρω ερμηνείας αλλά μπήκα στο κόπο να το κάνω.
Όσο για το mega η κλασική ατάκα δυστυχώς επαληθεύεται. Όλοι θα χορεψουν στο τέλος το χορό που τόσα χρόνια έπαιρναν μέρος σαν οργανοπαιχτες.
Τέλος όταν εγώ δουλεύω κάπου και με βάζουν να τρομοκρατω το κόσμο γιατί πρέπει να πληρώσω το δάνειο μου, έχω ευθύνη ή δεν έχω; Καλώς ή κακώς πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού.
Η ζωή είναι δύσκολη και ισχύει για όλους αυτό.
SHOOTER045
25/05/2016, 20:57
Πάρτε αντικειμενικότητα και ίσες αποστάσεις να γουστάρετε
https://bluebig.wordpress.com/2016/05/25/μega-αφιέρωμα-θυμόμαστε-20-στιγμές-που-το-μ/
Εντάξει
Λιγοτερο καταδηκτικο θα ηταν το άρθρο αν το είχε κάνει ανακοίνωση το Μαξίμου.
Luben tv που το αναδημοσιευσε απο το βαθυκόκκινο
Κανένας δεν χαίρεται όταν κάποιος χάνει την δουλειά του αλλά δεν μπορείς να ακούς και τον κάθε παπάρα να "αγωνιά" για το μέλλον των τεχνικών, μακιγιέζ, καμεραμάν κτλ, όταν στο μέσο στο οποίο δουλεύανε όχι μόνο δεν νοιάστηκε αλλά προμόταρε έμμεσα και άμεσα την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων άλλων. Και ναι, "καμία δουλεία δεν είναι ντροπή", αλλά πέστε μου αν θα δουλεύατε ως γραφίστες στην εφημερίδα "Στόχος".... ή αν θα δεχόστασταν μια θέση στο κυλικείο των γραφείων της Χρυσής Αυγής.... ή για να μη λέτε ότι το πάω μονόπαντα, αν θα αρθρογραφούσατε στην Αυγή και στον Ριζοσπάστη...
Όχι, δε θα αρθρογραφούσα ούτε στον Στόχο, ούτε στη Δημοκρατία, ούτε στην Αυγή, ούτε στο Χωνί, ούτε στον Ριζοσπάστη.
Στα MEGA, ΑΝΤ1, Star, ΣΚΑΪ ναι. Δεν είναι ουδέτερα, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα προαναφερθέντα.
Τώρα γιατί πρέπει να είναι έστω και λίγο αντικειμενικό ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όταν μάλιστα έτσι πλασαριζόταν, ελπίζω να καταλαβαίνει καταλαβαίνει κανείς γιατί... αν εσείς θεωρείτε "ρεπορτάζ" συγκεκριμένες γραμμές και κατευθύνσεις και να θεωρείτε "έγκυρους δημοσιογράφους" τους τηλεοπτικούς εισαγγελείς που ξέρναγαν καθημερινά προπαγάνδα, ξέρω γω; Βάλτε ΑΝΤ1... δεν φτάνει το MΕGA σε "ποιότητα" αλλα οκ, κοντά είναι...
Έτυχε σήμερα να δω ειδήσεις από τον ΑΝΤ1. Είχε ρεπορτάζ από την επιχείρηση στην Ειδομένη, αλλά ούτε πλάνα είχε ούτε εξήγησε γιατί δεν είχε. Αντικειμενικότητα...
Κι εδώ ξαναρωτάω:
Και τι πάει να πει αντικειμενικό; Ποιά άποψη έπρεπε να υποστηρίζει για να είναι αντικειμενικό;
Τι είναι αντικειμενικότητα κατά τη γνώμη σου;
Η είδηση αυτή καθ' αυτή, δεν είναι αντικειμενική. Είναι ή αληθής ή ψευδής ή ατελής (out of context που λένε και στο χωριό μου...)
Ένα σχόλιο επίσης δεν μπορεί ποτέ να είναι αντικειμενικό, γιατί περιέχει την άποψη ενός συγκεκριμένου ατόμου, είτε καλοπροαίρετη είτε όχι.
Τί είναι αυτό που ζητάς όταν λες «αντικειμενικότητα»;
εναλλακτικά κάντε φίλη την Ακρίτα στο fb... είχε φάει πολύ ψωμάκι από τo ΜΕGA, με τα "εκπληκτικά" σενάρια της
Τα μυστικά της Εδέμ ήταν ωραία σειρά. Οι άλλες δεν μου άρεσαν.
kalgeorge
25/05/2016, 21:02
Η ζωή είναι δύσκολη και ισχύει για όλους αυτό.
η ζωη είναι δυσκολη και ο καθενας κρινεται από τις επιλογες του.
εγω που και με το κλείσιμο της ερτ συμφωνούσα μπορω να εχω γνώμη? (αυτό δεν παει στον μαικ τζι, αλλα γενικα)
δηλαδή αν καποιος συμφωνει μονο με το ένα, δεν πραττει καλώς?
και κατι άλλο, όπως ειπαν και άλλοι πιο πριν, όλοι ήξεραν τι έκαναν... τι "προσεφεραν" και όλοι κρίνονται.
είμαι 3 χρονια ανεργος, ενα κονέ δυνατό που εχω μου προτεινε να μου ανοιξει μαγαζι ενεχυροδανειστήριο στο κιατο, κλασσικο ωράριο, με πολύ καλό μισθό, που θα δουλευε στανταρ χωρίς να τον νοιάζουν τα κέρδη, διότι ήταν βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος στο Κιάτο.
προτιμησα να συνεχισω να παλεύω μόνος μου με ότι μπορουσα.
ΔΕΝ το λεω σε καμια περιπτωση για να μου πείτε μπραβο (καποιοι θα συμφωνήσουν καποιοι όχι, δεν εχει να λέει ) αλλα δεν μπορω να διαβαζω να παρουσιάζονται σαν άμοιροι ευθυνών οι του μεγκα.
amyroukai
25/05/2016, 21:08
Γιώργη ευθύνες προφανώς και δεν είχαν οι απλοί υπάλληλοι. Και δεν είναι το ίδιο "βαρύ" να ξεπλένεις χρήμα σε ένα ψεύτικο μαγαζί με το να είσαι ο ηχολήπτης της Όλγας ας πούμε. Ή ο καφετζής στο κτίριο. Ή ο executive assistant janitor.
χμ... λες να εκποιήσουν κανένα laptop από το μέγκα; :lol:
μου προτεινε να μου ανοιξει μαγαζι ενεχυροδανειστήριο στο κιατο
Αν με ρώταγαν να πω την πρώτη νόμιμη δουλειά που μου έρχεται στο μυαλό και είναι ντροπή, αυτή θα έλεγα.
kalgeorge
25/05/2016, 21:10
Γιώργη ευθύνες προφανώς και δεν είχαν οι απλοί υπάλληλοι. Και δεν είναι το ίδιο "βαρύ" να ξεπλένεις χρήμα σε ένα ψεύτικο μαγαζί με το να είσαι ο ηχολήπτης της Όλγας ας πούμε. Ή ο καφετζής στο κτίριο. Ή ο executive assistant janitor.
χμ... λες να εκποιήσουν κανένα laptop από το μέγκα; :lol:
δεν με καταλαβες... αυτό ήταν καθαρα απαντηση στο "τι να κανουν μωρε τα παιδια"? (όποια και αν είναι αυτά)
αλλα όμως φιλε και ο καφετζης και ο ηχολήπτης της Όλγας όπως λες... που τοσο καιρο λεει "δουλειες υπαρχουν παιδες... απλα δεν γουστάρετε να κανετε ότι δουλειά να είναι" ( πραγματικη συζητηση σου λεω αυτή... χωρις πλακα ), ας παει να ψαχτεί να δουλεψει ηχολήπτης αλλου τωρα, να δει την γλύκα.
AUFGEBRACHT
25/05/2016, 21:11
Έτυχε σήμερα να δω ειδήσεις από τον ΑΝΤ1. Είχε ρεπορτάζ από την επιχείρηση στην Ειδομένη, αλλά ούτε πλάνα είχε ούτε εξήγησε γιατί δεν είχε. Αντικειμενικότητα...
Ατυχές παράδειγμα το συγκεκριμένο, όταν έχουν απαγορευτεί οι κάμερες και εκδιωχθεί σε απόσταση ασφαλείας τα ΜΜΕ τι πλάνα να έχει; Τα "ζωντανά" πάντως πλάνα της ΕΡΤ πολλές φορές ενέχουν τον κίνδυνο σκορβούτου... ο τηλεθεατής πάντως μένει με την εντύπωση ότι είναι live.
AUFGEBRACHT
25/05/2016, 21:12
είναι φοβερα αστειο που βριζουμε κατι... για την "προσφορα" του, για τον αποπροσανατολισμο του... για τα όσα χρωστάει... κλπ κλπ κλπ.. και νομιζουμε ότι θα ξυπνησει ένα πρωι πχ ο μπομπολας και θα πει ως εδώ!!!!! θα αλλαξουμε ροτα...
:bawl::bawl::bawl::bawl:
εχουμε πολύ γέλιο...
και όταν παλι αυτό το κακο-φαιδρο-ζημιογόνο κλπ κλπ παει για κλείσιμο.... παλι εχουμε την "επανασταση" μας.
Αν θες κάνε μια επεξήγηση μόνο γιατί δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση όσων λες με το quote στην αναφορά μου.
kalgeorge
25/05/2016, 21:13
Αν με ρώταγαν να πω την πρώτη νόμιμη δουλειά που μου έρχεται στο μυαλό και είναι ντροπή, αυτή θα έλεγα.
φιλε ξαναλεω δεν διεκδικώ ουτε δάφνες ουτε τιποτα.... ισως αν ειχα μεγαλυτερη αναγκη να το εκανα και αυτό! ποτε δεν ξερεις και ευχομαι ποτε να μην το μαθω.
αλλά όμως τι να κανουμε?? ετσι είναι, κρινομαστε για τις επιλογες μας.
σε λιγο δηλαδή θα βγει και η τρεμη και θα πει ¨ρε παιδια, τι να κανω? εγω φταιω? αυτην την γραμμή έπαιρνα!!
και εμεις θα τρεξουμε να πουμε οκ ρε παιδι μου ενα δικιο το εχει...
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
και μετα (όπως διαβασα καπου ) θα αναστηθεί και ο χιτλερ να κανει διαλεξη για τα ανθρωπινα δικαιώματα!
ημαρτον
kalgeorge
25/05/2016, 21:14
Αν θες κάνε μια επεξήγηση μόνο γιατί δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση όσων λες με το quote στην αναφορά μου.
γιουνκερ κλινσμαν δεν εχει να κανει με σενα... λαθος το κουοτ\
:wave2:
διαβασα το κειμενακι σου και απλα μου βγηκε ότι οντως ότι κραζουμε που λειτουργεί το κραζουμε και που όταν δεν θα λειτουργει.
δεν είναι ότι αντιπαρατίθεμαι καπου μαζι σου
Ατυχές παράδειγμα το συγκεκριμένο, όταν έχουν απαγορευτεί οι κάμερες και εκδιωχθεί σε απόσταση ασφαλείας τα ΜΜΕ τι πλάνα να έχει; Τα "ζωντανά" πάντως πλάνα της ΕΡΤ πολλές φορές ενέχουν τον κίνδυνο σκορβούτου... ο τηλεθεατής πάντως μένει με την εντύπωση ότι είναι live.
Δεν κατάλαβες το σχόλιο.
Το γεγονός πως βρέθηκε ελληνική κυβέρνηση που θα απαγορέψει τις κάμερες (εκτός από αυτές που κρατάνε τα δικά μας τα παιδιά φυσικά...), είναι από μόνο του μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας.
Το γεγονός όμως πως στον ΑΝΤ1 δέχτηκαν το δαχτυλάκι και δεν έκαναν ούτε καν ένα πλάγιο σχόλιο (του τύπου «δυστυχώς δεν μπορούμε να μεταδώσουμε πλάνα λόγω της απαγόρευσης...»), δείχνει πως είναι αντικειμενικοί όσο και ο Χατζηνικολάου στη μεγάλη επιτυχία του Φίνου «δεν το γουστάρω το γαμωμνημόνιο, να τη χέσω την Ευρωζώνη».
kostaspetrou
25/05/2016, 21:32
Αντικειμενικότητα είναι να λες τα πράγματα όπως έγιναν, όχι όπως ήθελες να γίνουν.
Χωρίς διαστρεβλώσεις,ψέμματα,φωτομοντάζ,τηλεδίκες.
Αντικειμενικότητα είναι να δίνεις βήμα σε όλους.
Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν είσαι διαπλεκόμενος.
Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν σου χαρίζουν χρέη και στο καπάκι σου εγκρίνουν δάνειο ενώ ήδη χρωστάς.
Η ουσία της δημοσιογραφίας είναι ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ. Τίποτε άλλο,το συμπέρασμα είναι στην κρίση του ακροατή τηλεθεατή.
Αν εσείς θεωρείτε ότι ότι τα πανελλαδικής εμβέλειας μέινστριμ κανάλια είναι αντικειμενικά και έγκυρα, τότε να το ψάξετε κάπως καλύτερα το ζήτημα.
Τώρα σε ό,τι αφορά σ' αυτούς που θα μείνουν στο δρόμο:σαφώς και δεν αρέσει σε κανένα να μένουν άνεργοι οι συμπολίτες μας,ειδικά όσοι δεν είναι πρώτα ονόματα στο αντικείμενό τους.
Απ'την άλλη ρε σεις, πείτε μου ένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να στενοχωρηθώ περισσότερο για τους δημοσιογράφους του Μέγκα και του κάθε ******κάναλου απ' ότι για έναν πχ αγρότη που ζορίζεται.
Γιατί;
Ειδικά απ'τη στιγμή που η εταιρεία του δεν έκανε σωστά και δίκαια τη δουλειά της;
Έπρεπε να το είχαν κλείσει για χρέη και διασπορά ψευδών ειδήσεων, όχι να το αφήσουν.
kalgeorge
25/05/2016, 21:32
Δεν κατάλαβες το σχόλιο.
Το γεγονός πως βρέθηκε ελληνική κυβέρνηση που θα απαγορέψει τις κάμερες (εκτός από αυτές που κρατάνε τα δικά μας τα παιδιά φυσικά...), είναι από μόνο του μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας.
Το γεγονός όμως πως στον ΑΝΤ1 δέχτηκαν το δαχτυλάκι και δεν έκαναν ούτε καν ένα πλάγιο σχόλιο (του τύπου «δυστυχώς δεν μπορούμε να μεταδώσουμε πλάνα λόγω της απαγόρευσης...»), δείχνει πως είναι αντικειμενικοί όσο και ο Χατζηνικολάου στη μεγάλη επιτυχία του Φίνου «δεν το γουστάρω το γαμωμνημόνιο, να τη χέσω την Ευρωζώνη».
ναι ρε μαν... οκ και τι να γινει? δεν καταλαβες τι εννοει ο χιμαδορ (μαλλον)
δεν ειπε ότι ο αντενα πχ είναι οκ και το μεγκα σκατοπροπαγανδα... αν ηταν στο χερι του φανταζομαι θα τα εκλεινε και τα δυο :lol:
αυτό που λεει είναι ότι από την στιγμη που εχει χρεη τα οποια επεφταν-πεφτουν στους πολιτες... να κλεισει.
εκτος και αν καταλαβα λαθος
ναι ρε μαν... οκ και τι να γινει? δεν καταλαβες τι εννοει ο χιμαδορ (μαλλον)
δεν ειπε ότι ο αντενα πχ είναι οκ και το μεγκα σκατοπροπαγανδα... αν ηταν στο χερι του φανταζομαι θα τα εκλεινε και τα δυο :lol:
αυτό που λεει είναι ότι από την στιγμη που εχει χρεη τα οποια επεφταν-πεφτουν στους πολιτες... να κλεισει.
εκτος και αν καταλαβα λαθος
Μια χαρά κατάλαβα.
Απλώς διαφωνώ με την άποψη «αν ηταν στο χερι του φανταζομαι θα τα εκλεινε και τα δυο». Δεν κλείνουμε το στόμα αυτού που λέει πράγματα που δεν μας αρέσουν. Όσο κι αν δεν μας αρέσουν.
Για τα χρέη κτλ τα έγραψα κι εγώ. Νόμοι υπάρχουν, ας εφαρμοστούν. Τέλος
kalgeorge
25/05/2016, 21:46
Μια χαρά κατάλαβα.
Απλώς διαφωνώ με την άποψη «αν ηταν στο χερι του φανταζομαι θα τα εκλεινε και τα δυο». Δεν κλείνουμε το στόμα αυτού που λέει πράγματα που δεν μας αρέσουν. Όσο κι αν δεν μας αρέσουν.
Για τα χρέη κτλ τα έγραψα κι εγώ. Νόμοι υπάρχουν, ας εφαρμοστούν. Τέλος
δεν ειπε κανεις να κλεισει διοτι δεν συμφωνει με τις αποψεις μας, παλι αστοχο το σχόλιο σου.
ειπε ο χιμαδορ ότι "ετσι και αλλιως δεν προσφερει τιποτα" ( σε γενικες γραμμες αυτό δηλαδή)
ολοι για τα χρεη λεμε...
ασε που τζαμπα ¨τσακωνόμαστε" , ετσι και αλλιως δεν πιστευω ότι δεν θα σωθει εστω και την τελευταια στιγμη
δεν ειπε κανεις να κλεισει διοτι δεν συμφωνει με τις αποψεις μας, παλι αστοχο το σχόλιο σου.
Τα σχόλιά μου δεν είναι ποτέ άστοχα.
Μπορείς να ανατρέξεις και τώρα στο thread και να διαπιστώσεις πως όσοι χαίρονται που κλείνει το MEGA, χαίρονται επειδή λέγεται MEGA και όχι επειδή χρωστάει.
kalgeorge
25/05/2016, 22:00
Τα σχόλιά μου δεν είναι ποτέ άστοχα.
Μπορείς να ανατρέξεις και τώρα στο thread και να διαπιστώσεις πως όσοι χαίρονται που κλείνει το MEGA, χαίρονται επειδή λέγεται MEGA και όχι επειδή χρωστάει.
καλα, γαι να το λες... ετσι θα ειναι.
παντως....
α) αυτο που εκανες κουοτ οτι καποιος ειναι σκατανθρωπος που θελει να κλεισει μια επιχειρηση λογο του εργοδοτη (και ο αλλος αναφεροταν στην μεγαλυτερη ποσοτητα διακινησης ναρκωτικων εβερ ) ειναι όσο αστοχο οσο και η βολή του ΘΒ στον γαμο του καραγκιόζη απο την ταινια.
β) εχουν γραψει πολλες φορες εδω οτι το προβλημα τους ειναι με τα χρέη (και σαν επιπλεόν αιτιολογια αναφερουν το οτι "οκ δεν προσεφερε και τιποτα" )
αλλα δεν βαριεσαι.....κουβεντα να γινεται
καλα, γαι να το λες... ετσι θα ειναι.
Και έτσι το λέω και έτσι είναι
παντως....
α) αυτο που εκανες κουοτ οτι καποιος ειναι σκατανθρωπος που θελει να κλεισει μια επιχειρηση λογο του εργοδοτη (και ο αλλος αναφεροταν στην μεγαλυτερη ποσοτητα διακινησης ναρκωτικων εβερ ) ειναι όσο αστοχο οσο και η βολή του ΘΒ στον γαμο του καραγκιόζη απο την ταινια.
Quote έκανα στον χυμαδόρ. Το tweet το έγραψε άλλος. Και δεν «αναφερόταν στην μεγαλύτερη ποσότητα διακίνησης ναρκωτικών έβερ», αλλά παραλλήλισε τις δύο περιπτώσεις, σαν να λέμε δηλαδή πως το να λέει ειδήσεις η Τρέμη και ο Πρετεντέρης είναι το ίδιο με το να φορτώνεις ένα καράβι ηρωίνη και να γεμίζεις πρέζα τη μισή Ευρώπη.
Και αφού δεν λυπάσαι τον ναυτικό του καραβιού που έφερε την ηρωίνη, τότε δεν πρέπει να λυπάσαι και τους φροντιστές του MEGA.
Ε, λοιπόν sorry ρε φίλε, αλλά όχι, Καμία σχέση
β) εχουν γραψει πολλες φορες εδω οτι το προβλημα τους ειναι με τα χρέη (και σαν επιπλεόν αιτιολογια αναφερουν το οτι "οκ δεν προσεφερε και τιποτα" )
αλλα δεν βαριεσαι.....κουβεντα να γινεται
Το thread υπάρχει ακόμα ξέρεις και τα ποστ δεν είναι και τόσο πίσω...
kalgeorge
25/05/2016, 22:14
[QUOTE=fkol k4;2752547]
. Και δεν «αναφερόταν στην μεγαλύτερη ποσότητα διακίνησης ναρκωτικών έβερ»,
QUOTE]
to NOOR1 απο μόνο του και μονο σαν αναφορα, ΕΙΝΑΙ η μεγαλυτερη διακινηση ναρκωτικών εβερ.
αν δδεν το ξερεις, δεν πειραζει, δεν θα σου πουμε τιποτα.
δεν εκανε συγκριση... αναφερει οτι οταν κατι κανει κακο (οτι κακο και αν ειναι αυτο) δεν θα στενοχωρηθεί αν δεν συνεχισει να λειτουργει.
αλλα αφου δεν κανεις ποτέ λαθος, τζαμπα γραφω
H λυση ειναι να παρει η ΕΡΤ το μεγκα,
να το μετονομασει σε ΕΡΤ 5,
ή αριστερά στα MgHz
και να μας δειχνει ντοκυμαντερ απο το γουαδαλκιβιρ τον καιρο του Φρανκο
και της δομες του Βιετναμ επι Χο Τσι Μινχ
ετσι για να γουσταρουμε.....πολυφωνια.
Δεν εβλεπα μεγκα
γενικα βλεπω ελαχιστη τηλεοραση,
αλλα σιγουρα περα απο τους 10-20 βολεμενους
υπαρχουν αλλοι 500 που θα μεινουν στο δρομο και αυτο δεν ειναι καλο.
Δεν ειδα συναυλιες εξω απο το κτηριο του,
δεν ειδα επαναπροσληψη 2500 ατομων (ΕΡΤ)
-[πως γκενεν αυτο τα μεγαλυτερα σε ακροαματικοτητα καναλια να ειναι λειτουργικα με 500 ατομα και η ΕΡΤ του 3% θελει 3000!!!]-
δεν ειδα δηλωσεις δακρυβρεχτες
δεν ειδα Ραχηλ-μια ειναι η Ραχηλ- στα καγκελα με μπλουζακι Burberry...
αρα δεν ειναι σοβαρο.
Good night and good luck.
εγώ παρακολουθώ το "Σαν σήμερα" ή "Από τον Φρόυντ στο διαδίκτυο" που μ' αρέσει πολύ, και βασίζεται στο εθνικό οπτικοακουστικό αρχείο.
Αρκεί, ή πρέπει να βρω και κάτι άλλο που μου αρέσει και παρακολουθώ...?
για τη γιουροβίζιον χέστηκα, μόνο για το καημένο το κορίτσι, τη Δάφνη Μπόκοτα σκέφτομαι μετά τι θα κάνει αν την κόψουν....
kalgeorge
26/05/2016, 12:15
εγώ παρακολουθώ το "Σαν σήμερα" ή "Από τον Φρόυντ στο διαδίκτυο" που μ' αρέσει πολύ, και βασίζεται στο εθνικό οπτικοακουστικό αρχείο...
Φίλε να το κοιτάξεις τωρα που ειναι νωρίς :P
Φίλε να το κοιτάξεις τωρα που ειναι νωρίς :P
το βλέπω όσο μπορώ, και προλαβαίνω...!
το βλέπω όσο μπορώ, και προλαβαίνω...!
Το σαν σήμερα, είναι γαμάτο, και δυστυχώς δε το προλαβαίνω ρπμ
Ε δες το σαν χθες...
PortisHead
26/05/2016, 13:06
Καντο follow στο Twitter , πιο βολικο και άμεσο καθημερινά.
;)
Καντο follow στο Twitter , πιο βολικο και άμεσο καθημερινά.
;)
Αρα και λογαρισμό στο τουϊτερ :lol:
θενξ φορ δε τιπ ;)
Ότι και να πούμε γιαυτόν είναι πολύ λίγο.
Ας μαθαίνουν οι νεώτεροι ότι κάποτε υπήρξαν και κάποιοι ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΟΙ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
Πήγε κόντρα στο σύστημα τότε που χρειαζόταν κάκκαλα.......και τον έφαγαν
ΜΠΑΤΣΟΙ παρακαλώ,οι εκφραστές του κράτους και του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..!!
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στον τελευταίο ΕΝΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
που έδωσε τη ζωή του για αυτή τη χώρα,όπως αποδεικνύεται εντελώς άδικα.
ηταν οι εποχες που οι ιδεολογοι δεν ηταν επαγγελματιες..................:(
MG-KTiNoS
27/05/2016, 07:57
-Ο Κοτζαμάνης δεν ήταν μπάτσος ήταν ένας κοινός αλήτης (όπως πάντα)
-Ένας ιδεολόγος δεν είναι ποτέ επαγγελματίας, ένας επαγγελματίας όμως το παίζει πάντα ιδεολόγος
ή ερασιτέχνης γιατί το κόλπο δουλευει και πουλάει πιο καλά το φούμαρο.
ΑΥΤΑ όμως έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα και
ΑΥΤΟΙ έφεραν και τους σημερινούς "ιδεολόγους" αφού ο κόσμος
βρέθηκε στην ασφηκτική ανάγκη να ξεφύγει από δαύτους
ΑΝ κάποιος ψάχνει το ποιός φταίει σήμερα που ΟΛΟΙ θέλουν να μας σώσουν
ας ρίξει μια ματιά εκεί.
:(
Pan (dvs)
27/05/2016, 08:01
-Ο Κοτζαμάνης δεν ήταν μπάτσος ήταν ένας κοινός αλήτης (όπως πάντα)
.........
Ο οποιος ξυπνησε ενα πρωι ,ηπιε την καφεδουμπα του και αμεσως μετα ειπε αντι να φαω τυροπιτα,παω να φαω τον Λαμπρακη?
-Ο Κοτζαμάνης Γκοτζαμάνης δεν ήταν μπάτσος ήταν ένας κοινός αλήτης (όπως πάντα)
-Ένας ιδεολόγος δεν είναι ποτέ επαγγελματίας, ένας επαγγελματίας όμως το παίζει πάντα ιδεολόγος
ή ερασιτέχνης γιατί το κόλπο δουλευει και πουλάει πιο καλά το φούμαρο.
ΑΥΤΑ όμως έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα και
ΑΥΤΟΙ έφεραν και τους σημερινούς "ιδεολόγους" αφού ο κόσμος
βρέθηκε στην ασφηκτική ανάγκη να ξεφύγει από δαύτους
ΑΝ κάποιος ψάχνει το ποιός φταίει σήμερα που ΟΛΟΙ θέλουν να μας σώσουν
ας ρίξει μια ματιά εκεί.
Φιξχτ
πυξιδας990
27/05/2016, 08:39
η ανοχη της τοτε κυβερνησης σε διαφορα σκοτεινα τσουτσεκια,εφερε και τη δολοφονια..
η ανοχη της κοινωνιας στα φωτεινα τωρινα τσουτσεκια,εχει φερει <δολοφονιες>κατα συρροη...
ε όχι και Μαύρη Νύχτα για την Ελλάδα ρε Τέρενς...
μαύρη νύχτα μπορείς να πεις την 27η Απριλίου (ένα μήνα πριν δηλαδή, ξέχασες να ανοίξεις θέμα), που μπήκαν οι Γερμανοί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος...
ή μαύρη νύχτα μπορείς να πεις την 20ή Ιουλίου που μπούκαραν οι κωλότουρκοι στην Κύπρο...
εντάξει, οκ κρίμα για τον Λαμπράκη, και ας αναπαύεται καλά εκεί που είναι η ψυχή του, αλλά είναι απλά μία πολιτική δολοφονία....
μαύρη νύχτα μπορείς να πεις την 27η Απριλίου (ένα μήνα πριν δηλαδή, ξέχασες να ανοίξεις θέμα), που μπήκαν οι Γερμανοί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος...
ή μαύρη νύχτα μπορείς να πεις την 20ή Ιουλίου που μπούκαραν οι κωλότουρκοι στην Κύπρο...
εντάξει, οκ κρίμα για τον Λαμπράκη, και ας αναπαύεται καλά εκεί που είναι η ψυχή του, αλλά είναι απλά μία πολιτική δολοφονία....
Σωστα ρε Τερενς… μαύρη νυχτα για την Ελλάδα είναι όταν όλοι οι Έλληνες στεναχωριόνται …
Και στην δολοφονία του Λαμπράκη πολλοί Έλληνες χάρηκαν…
Αλλα για στάσου…
Και στην εισβολή των Γερμανών πολλοί Έλληνες χάρηκαν…
Όπως επίσης και στην εισβολή των τούρκων πολλοί Έλληνες χάρηκαν (και τους άνοιξαν και το δρόμο)..
Και λες μαυρη νυχτα μια πολιτικη δολογφονια? Σχεδον τροχαιο…
Τελικα , δεν εχει μαυρες νυχτες η Ελλαδα …μονο «μαυρες» ψυχες..
Σωστα ρε Τερενς… μαύρη νυχτα για την Ελλάδα είναι όταν όλοι οι Έλληνες στεναχωριόνται …
Και στην δολοφονία του Λαμπράκη πολλοί Έλληνες χάρηκαν…
Αλλα για στάσου…
Και στην εισβολή των Γερμανών πολλοί Έλληνες χάρηκαν…
Όπως επίσης και στην εισβολή των τούρκων πολλοί Έλληνες χάρηκαν (και τους άνοιξαν και το δρόμο)..
Και λες μαυρη νυχτα μια πολιτικη δολογφονια? Σχεδον τροχαιο…
Τελικα , δεν εχει μαυρες νυχτες η Ελλαδα …μονο «μαυρες» ψυχες..
κουοτάρεις εμένα και απευθύνεσαι στον Τέρενς...?
και πλαγίως πετάς και το "μαύρες" ψυχές...?
δεν σου το 'χα, νόμιζα ότι είσαι πιο ευθύς γενικά...
ίσως έκανα λάθος.
Βέβαια όσο και να λοιδωρείς, δεν παύει ιστορικά να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ονομαστεί μία "μαύρη στιγμή" για μία χώρα, να πρέπει να υπάρχει βαθύτατη και βάναυση αλλαγή για τις τύχες όλων των κατοίκων της χώρας. Και δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτό την αλλαγή μιας κυβέρνησης σαν μία τόσο σοβαρή και βάναυση αλλαγή για τους κατοίκους της χώρας...
δεν μειώνω την σημασία της δολοφονίας του Λαμπράκη. Απλώς πιστεύω ότι το να ονομάζεται μαύρη νύχτα για την Ελλάδα, αυτομάτως μειώνει την σημασία κάποιων πραγματικά μαύρων νυχτών της χώρας μας...
κουοτάρεις εμένα και απευθύνεσαι στον Τέρενς...?
και πλαγίως πετάς και το "μαύρες" ψυχές...?
δεν σου το 'χα, νόμιζα ότι είσαι πιο ευθύς γενικά...
ίσως έκανα λάθος.
Βέβαια όσο και να λοιδωρείς, δεν παύει ιστορικά να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ονομαστεί μία "μαύρη στιγμή" για μία χώρα, να πρέπει να υπάρχει βαθύτατη και βάναυση αλλαγή για τις τύχες όλων των κατοίκων της χώρας. Και δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτό την αλλαγή μιας κυβέρνησης σαν μία τόσο σοβαρή και βάναυση αλλαγή για τους κατοίκους της χώρας...
δεν μειώνω την σημασία της δολοφονίας του Λαμπράκη. Απλώς πιστεύω ότι το να ονομάζεται μαύρη νύχτα για την Ελλάδα, αυτομάτως μειώνει την σημασία κάποιων πραγματικά μαύρων νυχτών της χώρας μας...
οι μαύρες ψυχές απευθύνονται κατ ευθείαν σε εσένα και σε όποιον άλλο έχει την ίδια άποψη.
Η δολοφονία του Λαμπράκη ήταν ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αν διαχωρίζεις την Ελλάδα από την δημοκρατία , τότε έχεις πρόβλημα ή με την Ελλάδα ή με την δημοκρατία ή και με τα δυο.
Κατάργηση παρελάσεων, σχολείο χωρίς βαθμούς και προσευχή (http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1423685/katarghsh-parelaseon-sholeio-horis-vathmoys-kai.html?ref=yfp) (από την Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου)
amyroukai
27/05/2016, 10:30
Για τις παρελάσεις και την προσευχή δεν θα στεναχωρηθώ ιδιαίτερα.
Καλά οι παρελάσεις δεν με πείραζαν κιόλας... Η προσευχή όμως ναι. ΑΝ θέλω ρε τύπε. Και είχαμε θεολόγο λυκειάρχη κιόλας, κόλλημα και πίεση.
Πολιτικη και ποδοσφσιρο παντα διχαζουν και για αυτο πολυ καλα μερικα φορουμ δεν επιτρεπουν τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις..ισως πρεπει να ισχυει και για αυτο το φορουμ, ας το σκεφτουν οι υπευθυνοι..
Φανταζομαι αντιδρασεις να παω να γραφω σε αμιγως πολιτικα φορουμ για μοτοσυκλετες και τεχνικα θεματα..
Τα θεματα αυτα σε ενα χωρο που ενωνει οπως οι μηχανες, ακυρωνουν την οποια προσπαθεια κατανοησης της μοτοσυκλεριστικης ιδεας. ..ξεχναμε το δασος και τσακωνομαστε για το δεντρο..
Θα πενθησουμε ολοι μαζι σαν φορουμ ή ο καθενας μονος του???
Ας πούμε ότι είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά τα "ενημερωτικά" sites, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Επίσης:
"Αναδιοργάνωση σε 4 χρόνια Γυμνάσιο και 2 χρόνια Λύκειο."
"Επίσης, συμμετοχή έχει η αξιολόγηση εργασιών κατά τη διάρκεια της Γ΄ Λυκείου."
οι μαύρες ψυχές απευθύνονται κατ ευθείαν σε εσένα και σε όποιον άλλο έχει την ίδια άποψη.
Αν διαχωρίζεις την Ελλάδα από την δημοκρατία , τότε έχεις πρόβλημα ή με την Ελλάδα ή με την δημοκρατία ή και με τα δυο.
συγχαρητήρια που μπόρεσες τελικά να βρεις το θάρρος να είσαι ευθύς και να δείξεις τον "καλό" σου εαυτό.
θα σε στόλιζα κι εγώ με όμορφα και ποιητικά επίθετα, αλλά με ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα δεν μπορώ να πω και πολλά, καθ' ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αντίληψης....
θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι πιστεύεις, μαζί και με το ότι είσαι δημοκράτης όσο δεν υπάρχει κάποια άποψη διαφορετική από τη δική σου. Γιατί στην διαφορετική άποψη η απάντηση σου είναι η ύβρις...
Πολιτικη και ποδοσφσιρο παντα διχαζουν και για αυτο πολυ καλα μερικα φορουμ δεν επιτρεπουν τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις..ισως πρεπει να ισχυει και για αυτο το φορουμ, ας το σκεφτουν οι υπευθυνοι..
Φανταζομαι αντιδρασεις να παω να γραφω σε αμιγως πολιτικα φορουμ για μοτοσυκλετες και τεχνικα θεματα..
Τα θεματα αυτα σε ενα χωρο που ενωνει οπως οι μηχανες, ακυρωνουν την οποια προσπαθεια κατανοησης της μοτοσυκλεριστικης ιδεας. ..ξεχναμε το δασος και τσακωνομαστε για το δεντρο..
βασικά το σημαντικότερο σε αυτό το φόρουμ είναι ότι επιτρέπεται στους mods κλπ, να υβρίζουν τον οποιονδήποτε έχει, άλλη/διαφορετική/λάθος/μπερδεμένη κλπ άποψη από αυτούς.... και αυτό δεν περιορίζεται στις πολιτικές συζητήσεις δυστυχώς... και είναι και ο λόγος που τόσος κόσμος απομακρύνεται βεβαίως.
βλέπεις δύο μέλη να κουβεντιάζουν όμορφα και πολιτισμένα, και "πετάγεται" ένας κάποιος που υποτίθεται ότι διατηρεί την τάξη και την ψυχραιμία, και floodάρει με flame τη συζήτηση... τι άλλο να πεις μετά....
συγχαρητήρια που μπόρεσες τελικά να βρεις το θάρρος να είσαι ευθύς και να δείξεις τον "καλό" σου εαυτό.
θα σε στόλιζα κι εγώ με όμορφα και ποιητικά επίθετα, αλλά με ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα δεν μπορώ να πω και πολλά, καθ' ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αντίληψης....
θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι πιστεύεις, μαζί και με το ότι είσαι δημοκράτης όσο δεν υπάρχει κάποια άποψη διαφορετική από τη δική σου. Γιατί στην διαφορετική άποψη η απάντηση σου είναι η ύβρις...
βασικά το σημαντικότερο σε αυτό το φόρουμ είναι ότι επιτρέπεται στους mods κλπ, να υβρίζουν τον οποιονδήποτε έχει, άλλη/διαφορετική/λάθος/μπερδεμένη κλπ άποψη από αυτούς.... και αυτό δεν περιορίζεται στις πολιτικές συζητήσεις δυστυχώς... και είναι και ο λόγος που τόσος κόσμος απομακρύνεται βεβαίως.
βλέπεις δύο μέλη να κουβεντιάζουν όμορφα και πολιτισμένα, και "πετάγεται" ένας κάποιος που υποτίθεται ότι διατηρεί την τάξη και την ψυχραιμία, και floodάρει με flame τη συζήτηση... τι άλλο να πεις μετά....
Ευτυχώς που δεν στολίζεις εσύ.
Δεν σε βλέπω να απομακρύνεσαι πάντως.
. και είναι και ο λόγος που τόσος κόσμος απομακρύνεται βεβαίως.
..
σχεδον το παρακαλαμε για μερικους....
όχι, δεν στολίζω. Απαντώ. Θα έπρεπε να μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά.
Και μάλιστα απαντώ με πολύ μεγάλη εγκράτεια διότι δεν είμαι ίσα με το πάτωμα στο ήθος...
και ναι, δεν φεύγω. Αν θέλετε, μπορείτε να με διώξετε όμως. Τοοοόσο δημοκρατικά, όσο "σέβεστε" και όποιο μέλος έχει μία άποψη που δεν θα σας αρέσει.
Ίσως μετά να τα λέτε πιο όμορφα και πιο δημοκρατικά μεταξύ σας...
έχετε πολλή έπαρση μερικοί....
και επαναλαμβάνω....
όχι, δεν στολίζω. Απαντώ. Θα έπρεπε να μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά.
Και μάλιστα απαντώ με πολύ μεγάλη εγκράτεια διότι δεν είμαι ίσα με το πάτωμα στο ήθος...
και ναι, δεν φεύγω. Αν θέλετε, μπορείτε να με διώξετε όμως. Τοοοόσο δημοκρατικά, όσο "σέβεστε" και όποιο μέλος έχει μία άποψη που δεν θα σας αρέσει.
Ίσως μετά να τα λέτε πιο όμορφα και πιο δημοκρατικά μεταξύ σας...
έχετε πολλή έπαρση μερικοί....
Εντάξει, τώρα καταλαβαίνεις ότι προσπαθείς να μας ταράξεις, με το σις και με το σας και με τους δήθεν πλάγιους τρόπους με αναφορές σε δημοκρατίες κλπ, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφου πιστεύεις ότι δεν έχουμε δημοκρατία, γιατι την επικαλείσαι, και φυσικά γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει κι εδώ μέσα;
Ξέρεις, το φορουμ υπάρχει αρκετά χρόνια, και το φαινόμενο να υπάρχουν κάποιοι που δεν γουστάρουν αλλά παραμένουν είναι παλιό και συχνό.
και επαναλαμβάνω....
ΟΚ, χαλάρωσε ένα μήνα τώρα.
και επαναλαμβάνω....
Δεν έχεις βήμα εδώ μέσα τόσο καιρό; καταπιέζεσαι;
Nostradamus
27/05/2016, 11:30
μ αρεσει αυτο το χωρις βαθμος <προφιλ μαθητη>... και γ@μω τις φασεις... Να κανουν οι καθηγητες like και poke φαση και αυτος με τα περισσοτερα να παιρνει υποτροφια...
Ρε σεις....μαύρη μέρα για την Ελλάδα και γενικότερα τον Ελληνισμό, ΕΓΩ θεωρώ την 29η Μαΐου.. οποιαδήποτε άλλη, έρχεται μετά από αυτήν.....
Όσο για το ανέκδοτο περί δημοκρατίας, ας ανοίξει κάποιος ανάλογο θρεντ στα ανέκδοτα......
Cpt. Haddock
27/05/2016, 13:07
Γενικα έχεις θεμα με την 29η Μαΐου ή εννοεις μια συγκεκριμένη χρονια;
Γενικα έχεις θεμα με την 29η Μαΐου ή εννοεις μια συγκεκριμένη χρονια;
Το 1453 θα εννοεί αλλά μάλλον ξέχασε να διαβάσει 2-3 αιώνες ιστορίας
Ρε σεις....μαύρη μέρα για την Ελλάδα και γενικότερα τον Ελληνισμό, ΕΓΩ θεωρώ την 29η Μαΐου.. οποιαδήποτε άλλη, έρχεται μετά από αυτήν.....
Θα συμφωνήσω 100% και να προσθέσω ότι, κατά τη γνώμη μου, μέρος της ευθύνης για την άλωση έχει η εκκλησία απορρίπτοντας βοήθεια από τους καθολικούς (μια ευθύνη δηλ. που έχει ρίζες από το σχίσμα του 1054).
ps: Μία μαύρη ημέρα που την πληρώνουμε και θα την πληρώνουμε σε πολλά επίπεδα.
AristidisZ
27/05/2016, 13:16
Μαύρη μέρα για την Ελλάδα ήταν όταν πιάσαν τον Κοσκωτά
2 χρονάκια ακόμα να είχε και θα σου λεγα εγώ που θα έφτανε η ομάδα
Τα περί ξέρετε εσείς, ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149379).
AUFGEBRACHT
27/05/2016, 18:44
Καταλήξαμε τελικά; Μαύρη νύχτα στην σύγχρονη ιστορία μας είναι το σχίσμα του 1054;
Pan (dvs)
27/05/2016, 19:08
Καταλήξαμε τελικά; Μαύρη νύχτα στην σύγχρονη ιστορία μας είναι το σχίσμα του 1054;
Και απο ποτε ξεκιναει η συγχρονη ιστορια μας?
theofilos888
27/05/2016, 19:15
Λαος που δεν ξερει την ιστορια του, ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει. Μετα το 1821 συνεχεια τα ιδια κανουμε......
AUFGEBRACHT
27/05/2016, 19:25
Πάντως όχι από το 1054...
Pan (dvs)
27/05/2016, 19:39
Λαος που δεν ξερει την ιστορια του, ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει. Μετα το 1821 συνεχεια τα ιδια κανουμε......
Ενω πριν ρε Θεοφιλε?
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ............ΠΕΣ ΤΑ
Να γιατί αυτή η χώρα από την εποχή του Εφιάλτη είναι έτσι....!!!
Όταν κάποιοι λόγω έλλειψης πνεύματος ή εντέχνως δεν αντιλαμβάνονται
ότι εκείνη τη νύχτα μαζί με τον Λαμπράκη δολοφονήθηκε και το ΚΡΑΤΟΣ,
Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που είπες...!!!
Η πιο μαύρη νύχτα της μεταπολεμικής μας ιστορίας που οδήγησε στη ΧΟΥΝΤΑ...!!
Και αν κάποιος αφελής, το λιγότερο που μπορώ να τον χαρακτηρίσω για να κρατάω τα
προσχήματα,ξεχνάει το τι έκανε ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκείνη τη νύχτα ,ας πάει τουλάχιστον να δει το Ζ του Γαβρά
μιας και δεν διαβάζει την πραγματική ιστορία....!!!
Για να μην πω ότι .................... το παλιό καλό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,αυτό που εμφάνισε και εξαφάνισε
τρομοκρατικές οργανώσεις σε μία νύχτα........χο.......χο........χο...!!!
Αυτό που έβαζε κάποτε τους πεθαμένους να ψηφίζουν.
Αυτό που συνεργαζόταν με τη Γκεστάμπο φορώντας κουκούλες στο κεφάλι και
μετά από τις σφαγές των Γερμανών αγόραζε ΣΤΡΑΒΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ πριν λίγα χρόνια...!!
Σε βολεύει ο κάθε Κοτζαμάνης να είναι ο υπεύθυνος ε....??
Δεν απευθύνεσαι όμως σε γίδια,εδώ μέσα κυκλοφοράνε και άτομα που ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..!!
Το ξέρω πολύ άσχημο αυτό,χαλάει την πιάτσα,τι να κάνουμε όμως να μας συγχωρείς
που βάζουμε τον εγκέφαλο και ασχολείται και με άλλα πράμματα εκτός από φαί ,χέσιμο και σεξ...!!
Εγώ είπα ποια είναι....
Και η σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού (κράτους και όχι Ελληνισμού, είναι 2 διαφορετικά πράγματα) ξεκινάει το 1824.....
Ποιος σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με την διαίρεση της θρησκείας; μόνο κάτι περίεργοι φανατισμένοι ένθεν και ένθεν, σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες έχει παρατηρηθεί αυτό, π.χ. Σουνίτες εναντίον Σηιτών (Ισλαμ) και γιατί; γιατί απλά κάποιοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν μερίδιο μεγαλύτερο στην μάσα, οι αρχηγοί δεν τους άφηναν, έβρισκαν μια γελοία (κατ΄εμε) διιαφορά και voila η αίρεση, σχίσμα (εδώ βάλτε όποια ονομασία θέλετε, το ίδιο κάνει) ένα κοινό έχουν όλες: έχουν αιματοκυλήσει τον κόσμο στο όνομα του "θεού".....
theofilos888
27/05/2016, 22:28
Ενω πριν ρε Θεοφιλε?
Πιο πριν ιστορια δεν εχουμε κανει. Ηταν η "κακια" τουρκοκρατια και δεν μας λεγανε για αυτα. Κατι απ εξω απ εξω που ακουσαμε, μας ειπαν, πως ο εφιαλτης δεν εφυγε ποτε. Και πως η ελλαδα εχει τη μεγαλυτερη πληγη για χωρα. Τους ελληνες. Τοτε δεν ηξερα τι σημαινει. Τωρα βλεπω. Δυστυχως σε καιριες θεσεις ειναι παλι ενας "εφιαλτης".
Δυστυχως σε καιριες θεσεις ειναι παλι ενας "εφιαλτης".
Η μεγαλύτερη πληγή από καταβολής Ελληνισμού, Ελληνικού κράτους......και οτιδήποτε άλλου Ελληνικού.....
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 00:55
Εγώ είπα ποια είναι....
Είπες ότι μαύρη ημέρα για την Ελλάδα και γενικότερα τον Ελληνισμό θεωρείς την 29/5. Για την Ελλάδα ως γεωγραφικό χώρο; Για την Ελλάδα με την σημερινή γεωγραφική θέση; Ρωτάω, γιατί πολύ απλά το 1453 εάν ρώταγες κάποιον που κατοικούσε σε κάποια περιοχή εντός των σημερινών γεωγραφικών ορίων της Ελλάδας τι θεωρεί τον εαυτό του, η πιθανότητα να σου απαντούσε Έλληνας, είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Ρωμαίος μπορεί, Έλληνας πάλι όχι... Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι περί έθνους, εθνικότητας, εθνικής ταυτότητας, πάντως όλη αυτή η ιστορία είναι τέκνο του διαφωτισμού. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για μαύρη σελίδα για τον ελληνισμό, όταν ο όρος αυτός ήταν ανύπαρκτος ή στα μυαλά μιας χούφτας λογίων της εποχής εκείνης.
Για να μην αφήσω αναπάντητο το ερώτημά σου, δεν θεωρώ μόνο μια ημέρα μαύρη ημέρα για την Ελλάδα. Αν πρέπει να το πιάσω χρονολογικά, προσωπικά θεωρώ ότι η 9η Οκτωβρίου 1831 είναι μια μαύρη ημέρα, η 25η Ιανουαρίου 1833 είναι μια μαύρη ημέρα, η 29η Μαίου 1921 είναι, η 13η Σεπτεμβρίου 1922, η 18η Ιουνίου 1946, η 21η Απριλίου 1967 είναι. Τελευταία μαύρη ημέρα χρονολογικά είναι η 23η Απριλίου 2010.
Είπες ότι μαύρη ημέρα για την Ελλάδα και γενικότερα τον Ελληνισμό θεωρείς την 29/5. Για την Ελλάδα ως γεωγραφικό χώρο; Για την Ελλάδα με την σημερινή γεωγραφική θέση; Ρωτάω, γιατί πολύ απλά το 1453 εάν ρώταγες κάποιον που κατοικούσε σε κάποια περιοχή εντός των σημερινών γεωγραφικών ορίων της Ελλάδας τι θεωρεί τον εαυτό του, η πιθανότητα να σου απαντούσε Έλληνας, είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Ρωμαίος μπορεί, Έλληνας πάλι όχι... Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι περί έθνους, εθνικότητας, εθνικής ταυτότητας, πάντως όλη αυτή η ιστορία είναι τέκνο του διαφωτισμού. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για μαύρη σελίδα για τον ελληνισμό, όταν ο όρος αυτός ήταν ανύπαρκτος ή στα μυαλά μιας χούφτας λογίων της εποχής εκείνης.
Για να μην αφήσω αναπάντητο το ερώτημά σου, δεν θεωρώ μόνο μια ημέρα μαύρη ημέρα για την Ελλάδα. Αν πρέπει να το πιάσω χρονολογικά, προσωπικά θεωρώ ότι η 9η Οκτωβρίου 1831 είναι μια μαύρη ημέρα, η 25η Ιανουαρίου 1833 είναι μια μαύρη ημέρα, η 29η Μαίου 1921 είναι, η 13η Σεπτεμβρίου 1922, η 18η Ιουνίου 1946, η 21η Απριλίου 1967 είναι. Τελευταία μαύρη ημέρα χρονολογικά είναι η 23η Απριλίου 2010.
Ασφαλώς το Βυζάντιο δεν ήταν Ελληνισμός με την σημερινή έννοια, ούτε με την όποια γεωγραφική θέση η οποία τότε εκτεινόταν σε πολύ μεγαλύτερα όρια από τα σημερινά της Ελλάδας.
Την θεωρώ ως την πιο μαύρη διότι με αυτό χάθηκαν αιώνες εξέλιξης, πολιτισμικής, οικονομικής, κ.λ.π.
Την στιγμή που ολόκληρη η ευρώπ(ε)η έκανε βήματα στα εμπρός σε όλα τα επίπεδα εμείς είχαμε μείνει στον μεσαίωνα...... (και ας μην γελιόμαστε, ακόμα εκεί είμαστε, αναλογικά)
Εξ ου, καιι τα χάλια μας σε όλα τα επίπεδα, στην "δημοκρατία", στην Βουλή (εδώ γελάμε), και στην κοινωνία γενικότερα.
Αμφιβάλλει άραγε κανείς ότι αν δεν υπήρχαν αυτά τα 400 χρόνια θα είχαμε μια πολύ διαφορετική εξέλιξη;
Μαύρες μέρες υπήρξαν πολλές, πάρα πολλές καιι θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες (Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο)
Απλώς πιστεύω ότι η συγκεκριμένη επηρέασε στον ύψιστο βαθμό την εξέλιξη (προς το χειρότερο) ενός ολόκληρου Λαού (Έθνους, κράτους, μου είναι αδιάφορο) στην αυτήν γεωγραφική θέση, είτε Έλληνες λεγόντουσαν είτε Βυζαντινοί είτε Ρωμαίοι.....
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
Δεν ήταν μαύρη νύχτα έτσι..??
Κατ'αρχήν κανείς δεν είπε ότι δεν υπήρξαν ΠΟΛΛΕΣ μαύρες νύχτες στην ιστορία
αυτού του λαού και της χώρας,αλλά εσένα μπορεί να μη σε βολεύει να είναι και
η μέρα που ανέφερα μία από αυτές..!!
Δεύτερο όμως και πολύ πιο σημαντικό είναι που θεωρείς την 27η Απριλίου του 1941 και όχι
την 6η την πιο σημαντική μέρα για τα βάσανα που τράβηξε ο Ελληνικός λαός
στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο από τους Γερμαναράδες του Χίτλερ...!!
Ε βέβαια το Ρούπελ και η Μακεδονία Ελλάδα είναι..??
Εντάξει δε με πήγες και πολύ πίσω ,καμμιά 2500 χρόνια,τότε που οι πρόγονοι μας
προσπαθούσαν να χτίσουν την Εθνική συνείδηση.
Το έργο από τότε παίζεται,εμείς και οι αποικίες.
Αλλά βλέπεις τότε υπήρξε ένας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,τώρα..??
Απλά η φύση εκδικείται και το τέρας της αστυφιλίας που έστησε η χούντα.........
ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ έχοντας μαζέψει 6,5 μύρρια και δεν ξέρω
πόσους αλλοδαπούς.
Δεν σας στέλνουμε λέω εγώ και το υπουργείο Βορείου Ελλάδας να το στήσετε
στο Κολωνάκι,μαζί με το υπουργείο Γεωργίας και Αιγαίου...???
Έτσι κι αλλιώς βλαχάκια μας ανεβάζετε, Μακεδονομάχους μας κατεβάζετε.
Αλλά μ'αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι....!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΤΟ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Μας λες λοιπόν ότι το 1450 όποιον ρωτούσες που κατοικούσε μέσα στα σημερινά Ελληνικά σύνορα
πιθανότατα θα σου απαντούσε ότι είναι Ρωμαίος..??
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΔΩ...??
Μόνο σκοπιμότητες ή αρρωστημένη σκέψη υπάρχει....!!!!
Φιλοσοφία Κίσσινγκερ,τους Έλληνες ένας τρόπος υπάρχει να τους ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.
Να τους αλλοιώσουμε την Εθνική συνείδηση χτυπώντας στα ήθη,τις παραδόσεις και τη θρησκεία...!!!
3000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...........ΕΛΛΑΝΕΣ όπως το έγραφε στο άγαλμα
του Μεγάλου Ανδρός στούς Δελφούς προς τον Απόλλωνα....!!!
Ρε μπας και ο Όμηρος ήταν Τούρκος..??
Ναι, αλλά παίζετε το παιχνίδι στο easy όλοι εσείς με τις μαύρες μέρες.
Τρεις άσπρες μπορεί να βρει κανένας;
Άντε να σας δω στο hard λίγο :D
Ναι, αλλά παίζετε το παιχνίδι στο easy όλοι εσείς με τις μαύρες μέρες.
Τρεις άσπρες μπορεί να βρει κανένας;
Άντε να σας δω στο hard λίγο :D
H ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ
Από ημερομηνίες με ΑΣΠΡΕΣ μέρες ,
άσπρες όχι μόνο για τον λαό μας
αλλά και για όλον τον κόσμο.
Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας,
πολλοί θα ήθελαν να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Απ’ τους άπιστους Φράγκους
λευτεριά μη ζητάτε!
Με δικό σας τουφέκι
και σπαθί πολεμάτε!»
Μια ζωή,λαός ανάδελφος στις χαρές και τις λύπες
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....!!!
skylaros
28/05/2016, 08:59
Η μέρα που δολοφονήθηκε ο Λαμπράκης προφανώς και ήταν μαύρη. Ο Λαμπράκης ήταν μια προσωπικότητα πολύ ιδιαίτερη. Ήταν αριστερός αλλά δεν ήταν ελεγχόμενος από το ΚΚΕ όπως ήταν οι περισσότεροι αριστεροί εκείνης της εποχής δυστυχώς. Οι συναντήσεις του επίσημου σχεδόν παρακράτους με τη CIA είχαν κιόλας ξεκινήσει. Το πραξικόπημα της χούντας ήταν στα σκαριά και αυτό αποδεικνύεται ουσιαστικά και από τις μαρτυρίες του Παπαγεωργόπουλου ( Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή πράκτορα της ΕΥΠ) αλλά και συνδέσμων της CIA και των συνταματαρχών που λένε για τις άριστες σχέσεις που είχαν με τους Αμερικανούς. Ένας ανεξάρτητος αριστερός που ήταν πολύ αγαπητός από τον κόσμο . (Μπορεί ο Καραμανλής ο γέρος να λέει πως ο Λαμπράκης ήταν ασήμαντος πολιτικά αλλά μάλλον ξέχναγε πως ακόμα και πεθαμένος του έριξε την κυβέρνηση και τον έστειλε στα καφέ του Σικουάνα). Η σχέση Καραμανλή και Παλατιού ήταν στα τάρταρα και φαινόταν πως νέες δυνάμεις θα έπρεπε να έρθουν και να πάρουν τα ηνία της χώρας. Η Κύπρος είχε πολύ πρόσφατα γίνει ανεξάρτητη ( κάτι που δεν άρεσε) ο Κένεντι δολοφονείται μετά από λίγους μήνες και γενικά μοιάζει πως η ροή της ιστορίας μοιάζει να αναστατώνεται. η προσωπικότητα Λαμπράκη θα μπορούσε να γίνει ανάχωμα στα όποια επικείμενα σχέδια για Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και μετά για τη χούντα. Το σχέδιο άλλωστε της δολοφονίας του ήταν οργανωμένο και συμμετείχαν σε αυτό και ανώτατα στελέχη της χωροφυλακής της ΕΥΠ και προφανώς και του πολιτικού συστήματος. Μαύρη μέρα λοιπόν γιατί αν δεν είχε γίνει η δολοφονία ενός όπως φαίνεται ιδεαλιστή αγωνιστή ΜΠΟΡΕΙ η νεότερη Ελληνική ιστορία να ήταν αρκετά διαφορετική.
MG-KTiNoS
28/05/2016, 09:14
ωχχχχ.... τι άλλο θα δουν τα μάτια μας???
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 11:09
Είμαι υδρόψυκτος, οπότε πίνω μόνο νερό Βίκος (αν θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση να διαγραφεί η φίρμα).
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 11:42
Μας λες λοιπόν ότι το 1450 όποιον ρωτούσες που κατοικούσε μέσα στα σημερινά Ελληνικά σύνορα
πιθανότατα θα σου απαντούσε ότι είναι Ρωμαίος..??
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΔΩ...??
Μόνο σκοπιμότητες ή αρρωστημένη σκέψη υπάρχει....!!!!
Φιλοσοφία Κίσσινγκερ,τους Έλληνες ένας τρόπος υπάρχει να τους ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.
Να τους αλλοιώσουμε την Εθνική συνείδηση χτυπώντας στα ήθη,τις παραδόσεις και τη θρησκεία...!!!
3000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...........ΕΛΛΑΝΕΣ όπως το έγραφε στο άγαλμα
του Μεγάλου Ανδρός στούς Δελφούς προς τον Απόλλωνα....!!!
Ρε μπας και ο Όμηρος ήταν Τούρκος..??
Φίλτατε, να ξέρεις ότι όσο αρρωστημένη (βαριά κουβέντα αλλά το προσπερνώ) σκέψη μπορεί να είναι αυτό που είπα, άλλο τόσο αρρωστημένη σκέψη μπορεί να είναι το ότι ο Κίσσιντζερ θέλει να μας καταστρέψει, να αλλοιώσει θρησκεία, γλώσσα, εθνική συνείδηση και λοιπά urban myths. Νισάφι πια, άλλη δουλειά δεν έχει ο Κίσσιντζερ κι ο κάθε Εβραίος, κοιμάται αγκαλιά με τα Πρωτόκολλα της Σιών και απεργάζεται πως θα καταφέρει να διαλύσει τους Έλληνες και την ορθοδοξία που είναι το μοναδικό τους εμπόδιο για να πετύχουν τα μοχθηρά τους σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία. Συνέχισε να πιστεύεις ότι η χούντα έγινε για να κάνουν οι Ισραηλινοί των πόλεμο των Έξι ημερών ανενόχλητοι και τέτοια άλλα conspiracy theories. Συνέχισε να πιστεύεις ότι το 1450 αν ρώταγες κάποιον στον ελλαδικό χώρο θα σου έλεγε ότι είναι Έλληνας, θα έκανε και τον σταυρό του με ευλάβεια, θα απήγγειλε και αποσπάσματα από τον Επιτάφιο του Περικλή και μετά θα δάκρυζε έμπλεος εθνικής ελληνικής υπερηφάνειας. Αντίστοιχα, εάν το 1450 ρώταγες έναν κάτοικο της ιταλικής χερσονήσου, επίσης δεν θα αποκαλούσε τον εαυτό του Ρωμαίο, αλλά βέρο Ιταλό.
Σε διαβάζω να μιλάς για δολοφονία Λαμπράκη και μαύρη ημέρα...κι είσαι το ίδιο άτομο που έχει γράψει εδώ μέσα που είσαι ρε Παπαδόπουλε, α ρε Παπαδόπουλε γιατί να μην είσαι εδώ, που είναι ρε παιδιά το πουλί να μας κυβερνήσει, υπομονή και το πουλί αναγεννιέται πάλι από τις στάχτες του. Εάν ρε μάστορα εμείς πίνουμε κάτι, εγώ τι πρέπει να πω για εσένα; Μιλάς για παρακράτος και πολιτικές δολοφονίες τώρα, ενώ στο παρελθόν αναπολείς συνταγματάρχες με μυστριά, συνταγματάρχες μυστακοφόρους, και φοίνικες που αναγεννούνται από την τέφρα τους; Χαλάρωσε λοιπόν σε παρακαλώ με τους χαρακτηρισμούς και τις αρρωστημένες σκέψεις...
Cpt. Haddock
28/05/2016, 12:00
:rolleyes:
359872
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 12:04
:rolleyes:
359872
Πάλι καλά που δεν έβαλες άλλα "πουλιά", να τρέχουν το φόρουμ στο ΕΣΡ σαν το φιλί του Παπακαλιάτη...
Πω,πω,πω..φαντασου να επαιρνε και το μουλτι ο τερενς να δεις τι θα γινοτανε εδω μεσα..χα,χα..
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 12:14
Πω,πω,πω..φαντασου να επαιρνε και το μουλτι ο τερενς να δεις τι θα γινοτανε εδω μεσα..χα,χα..
Δεν το πήρε επειδή οι Ιταλοί ήταν σύμμαχοι των Γερμανών στον Άξονα, ή επειδή ο πάπας για να βοηθήσει την Βασιλεύουσα είχε θέσει προϋπόθεση την ένωση των 2 εκκλησιών;
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το habemustarxidii@mou παίρνει τροπή "λίστα"; :rolleyes:
Ρε ξεκολλάτε, να μιλήσουμε για κανένα μΕχανάκι, καμια κολλημένη βαλβίδα, είναι τα φίλτρα της ΜΑΝ καλύτερα από τα μαμά;
Έχει καταπληκτική μέρα έξω κι εμείς εδώ να χαλιόμαστε με μ@λ@κίες......
(το άδειο τεπόζιτό μου μέσα.....)
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 14:32
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το habemustarxidii@mou παίρνει τροπή "λίστα"; :rolleyes:
Ρε ξεκολλάτε, να μιλήσουμε για κανένα μΕχανάκι, καμια κολλημένη βαλβίδα, είναι τα φίλτρα της ΜΑΝ καλύτερα από τα μαμά;
Έχει καταπληκτική μέρα έξω κι εμείς εδώ να χαλιόμαστε με μ@λ@κίες......
(το άδειο τεπόζιτό μου μέσα.....)
Έχω BMW φίλος, δεν με παίρνει να μιλήσω για μεχανάκια...
Υ.Γ. Αύριο προβλέπεται ακόμα καλύτερη ημέρα και το τεπόζιτο είναι σχεδόν γεμάτο...
Έχω BMW φίλος, δεν με παίρνει να μιλήσω για μεχανάκια...
Υ.Γ. Αύριο προβλέπεται ακόμα καλύτερη ημέρα και το τεπόζιτο είναι σχεδόν γεμάτο...
Τυχερέ.....:( (για το τεπόζιτο, όχι για την προπέλα, να εξηγούμεθα :p )