Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

byron
23/02/2016, 21:25
μλκς αυτό με τα κιτρινα γραμματα που μας ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ πολύ με εκνευριζει....

+990

Να δω πότε θα κουνηθούν οι μοδιστρες να τα βγάλουν...

gior-gos
23/02/2016, 21:28
Πάντως και άσχετα με το ζήτημα της ΔΕΗ στο οποίο τα είπαμε ήδη (και το οποίο θα υπάρχει ξανά το επόμενο 4μηνο), το πόσο... δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω... κάνεις μιά ντουζίνα παιδιά, άνεργος... τι σκέφτεται κάποιος σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ήδη 11άδα με τους γονείς, είπαν να γεννήσουν και ρέφερι; Άνεργος και λογικά ανασφάλιστος, πραγματικά τι σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, πως στο καλό θα κάνει τη γέννα, δεν συζητάω καν για τα λοιπά έξοδα που ήδη έχει και αυξάνονται... Και με συγχωρείτε για το "αναίσθητο-ψυχρό-στεγνό οικονομοτεχνικό" του ρητορικού ερωτήματος.

Κατι αντιστοιχο σκεφτομαι οταν βλεπω εικονες προσφυγων - μεταναστων με νεογεννητα στα χερια και εγκυες.

kalgeorge
23/02/2016, 21:28
http://luben.tv/stream/73929

amyroukai
23/02/2016, 21:29
Κατι αντιστοιχο σκεφτομαι οταν βλεπω εικονες προσφυγων - μεταναστων με νεογεννητα στα χερια και εγκυες.

Εκεί πες τρέχουν να γλιτώσουν το θάνατο... Κάπως το καταλαβαίνω.

gior-gos
23/02/2016, 21:48
Εκεί πες τρέχουν να γλιτώσουν το θάνατο... Κάπως το καταλαβαίνω.

Εφοσον η χωρα σου βρισκεται σε πολεμο και κινδυνευεις να σκοτωθεις ή να γινεις προσφυγας

δεν καταλαβαινω τη λογικη του "βαζουμε μπρος να κανουμε παιδια"..

amyroukai
23/02/2016, 21:54
Εφοσον η χωρα σου βρισκεται σε πολεμο και κινδυνευεις να σκοτωθεις ή να γινεις προσφυγας

Ούτε εγώ, αλλά... Το έχω δει να γίνεται στον ευρύτερο κύκλο γνωστών για να εξασφαλίσουν θέση στο δημόσιο. Να πω ότι πιθανώς να σκέφτονται το ίδιο για μιά θέση στον ευρωπαϊκό παράδεισο; Ως παιδί παιδιού που γεννήθηκε στην κατοχή στην Αθήνα, δεν μπορώ να ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν η γιαγιά μου (ο παππούς πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός για να προβληματιστώ σχετικά). Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.

SHOOTER045
23/02/2016, 21:59
http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/34080-lamia-oi-astynomikoi-kai-ta-prosfygopoula-foto

gior-gos
23/02/2016, 22:01
Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.

Σωστο κι αυτο.

MG-KTiNoS
23/02/2016, 22:03
Ούτε εγώ, αλλά... Το έχω δει να γίνεται στον ευρύτερο κύκλο γνωστών για να εξασφαλίσουν θέση στο δημόσιο. Να πω ότι πιθανώς να σκέφτονται το ίδιο για μιά θέση στον ευρωπαϊκό παράδεισο; Ως παιδί παιδιού που γεννήθηκε στην κατοχή στην Αθήνα, δεν μπορώ να ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν η γιαγιά μου (ο παππούς πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός για να προβληματιστώ σχετικά). Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.

ρε αμυρού...
Ο άνθρωπος είναι μετανάστεις από την αρχή του χρόνου.
Όπου υπάρχει φαί πάει.
Φυσιολογικό είναι.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή (ότι κι αν λένε τα χρυσαυγουλα)
τα 11 εκ της απογραφής δεν υπάρχουν πιά.
Είμαστε κάπου 9 (λένε)
Τ άλλα 2 την έχουν κάνει.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως με ποια λογική λέμε ότι οι ΑΕ καλέ κάνουν και πάνε όπου
βρουν πιο καλά ενώ οι εργάτες πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους....
Ελευθερη αγορά για μερικούς ????
:p
Οι άλλοι πούλο????

------------------------
Βυρωανάαααααακοοοοοοο ουυυυ ουυυυυυυυυυυυυυυυ..........

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, μετά από παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Π. Αθανασίου. Μαζί του διώκονται για απιστία οι υπάλληλοι της τράπεζας ALPHA BANK που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια.

να μ ακούς όταν σου μιλάω...
:lol:

Hayate
23/02/2016, 22:03
https://youtu.be/LPWFW2ULHpc κάτι τέτοιοι μαλάκες έχουν βήμα...και δε τους έχουν κλείσει στο ΨΝΑ ακόμα...για να μη πώ τυφεκισμό απο τα 5 βήματα και γίνω "κακός"...

Billymuse
23/02/2016, 22:11
Κάτι τέτοια σαν τον Προτοσάλτε βγαίνουν όταν δε βάζεις προφυλακτικό όταν πρέπει.

byron
24/02/2016, 07:28
Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, μετά από παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Π. Αθανασίου. Μαζί του διώκονται για απιστία οι υπάλληλοι της τράπεζας ALPHA BANK που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια.

να μ ακούς όταν σου μιλάω...
:lol:

Τι να ακούω ρε συ? Οτι η θάλασσα είναι βαθειά, και ο ουρανός γαλάζιος? ποιά είναι η βόμβα που αποκάλυψες, πως οι εκδότες έχουν πάρει δάνεια? :lol:
Τα έχουμε πει εδώωωωω και πολλά χρόνια εδώ μέσα, σιγά το νέο. Μια ματιά στους ισολογισμούς όλων των εκδοτικών απ΄το 2003-2004 δείχνει σε τι κατάσταση ήταν. Καμμία (0) εκδοτική σε καμμία χρονιά (εκτός του Τεγόπουλου το 2007 που είχε πουλήσει την Χρυσή Ευκαιρία) δεν είχε κέρδη.
Πως λειτουργούσαν? Ελα μου ντε? :lol:

Και να σου πω και μια πιθανή εξέλιξη στην υπόθεση? Μια μάντρα θα τους κλ@σουν...Το οτι δεν είχε επαρκή καλύμματα, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το οτι αυτά που είχε βάλει ως εχέγγυα ΤΟΤΕ, δεν καλύπτουν ΤΩΡΑ την αξία των δανείων. Και συνήθως οι εισηγμένοι έβαζαν ώς εγγυήσεις μετοχές με κάλυμμα 40% του δανείου.
Ε, όταν η εταιρία και οι μετοχές :wave2:, σκάει και το δάνειο...αυτό αποκάλυψαν οι έρευνες και εσύ εσχάτως μέσω της "άκρης" :D.

Οκ, απ΄τα 110 δις που είναι τα κόκκινα δάνεια, καλύψεις υπάρχουν για τα 50. Τα υπόλοιπα...σεισάχθεια (που σου αρέσει κιόλας).

byron
24/02/2016, 07:29
Κάτι τέτοια σαν τον Προτοσάλτε βγαίνουν όταν δε βάζεις προφυλακτικό όταν πρέπει.

Τι έκανε ρε Billy ο αποπάν, πες μας γιατί δεν πήρε κάτι το αυτί μου. :D

Pan (dvs)
24/02/2016, 07:59

Στον πολεμο η ζωη σε καποια πραγματα συνεχιζεται κανονικα ανεξαρτητα απο τις συνθηκες,οικογενεια,οικονομια,παραγωγη κλπ.Μειωνεται η δραστηριοτητα ,πχ αντι για τεσσερα παιδια δυο,αλλα δεν αναστελλεται.

yes-u
24/02/2016, 08:09

Ακριβώς αυτό!
Ακόμη και τα ψάρια, αλλά και τα βρώσιμα φυτά έχουν αλλάξει την αναπαραγωγική τους ηλικία, εξ' αιτίας της συγκομιδής τους και την έχουν προσαρμόσει σε πιο πρώιμη φάση, γιατί ο άνθρωπος να ξεφύγει από αυτή τη φυσική προσαρμογή;

GFawkes
24/02/2016, 08:18
Ακριβώς αυτό!
Ακόμη και τα ψάρια, αλλά και τα βρώσιμα φυτά έχουν αλλάξει την αναπαραγωγική τους ηλικία, εξ' αιτίας της συγκομιδής τους και την έχουν προσαρμόσει σε πιο πρώιμη φάση, γιατί ο άνθρωπος να ξεφύγει από αυτή τη φυσική προσαρμογή;

ορμώμενος απο το σχολιο σου να πω οτι η νοημοσύνη του ανθρωπου εχει φτασει στα επιπεδα των ψαριων!!!!
Διαβαζωντας αυτο το θρεντ δεν εχω παρα να συμφωνήσω.
:D

amyroukai
24/02/2016, 08:28
Μάλλον χαμηλότερα είναι.
Χτες διάβαζα για "σωρούς πτωμάτων παιδιών προσφυγόπουλων" στην Τουρκία, με λειψά όργανα και γράφεται ότι "χάθηκαν" μερικές χιλιάδες παιδιά.
Τα ψάρια δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

GFawkes
24/02/2016, 08:32
Μαλλον θα συμφωνησω...

Εαν θελαμε να βοηθησουμε πραγματικα αυτους τους δυσμοιρους, θα ειχαμε μπει ολοι μεσα στην Συρια να το ληξουμε νωρις...

αλλα οι "συμμαχοι" ειχαν κρυφη αντζεντα...

amyroukai
24/02/2016, 08:35
Κρυφή. Μπορεί να ήταν, αρχικά.
Δεν νομίζω να μπορεί να το πει κανείς τώρα πιά.

GFawkes
24/02/2016, 11:24
Οπως αντιλαμβανεστε, τα ορια της ευρωπης οπως τα βλεπουν οι "συμμαχοι" μας τελειωνουν στα σκοπια

εμεις εδω υπαγωμεθα στην ανατολια/ασια

H Αυστρία «προσφέρει» στρατιώτες για τα σύνορα της ΠΓΔΜ πριν τη Διάσκεψη

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500060468
Την πρότασή της για υποστήριξη με στρατιώτες στην ΠΓΔΜ για φύλαξη των συνόρων στο προσφυγικό της επανέλαβε η Βιέννη ενώ προετοιμάζεται για τη Διάσκεψη χωρών των Δυτικών Βαλκανίων -διάσκεψη που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αθήνας αλλά και την ενόχληση των Βρυξελλών και της ολλανδικής προεδρίας. Κατά της στάσης του Βερολίνου στρέφεται η Αυστρία, «ας πει η Γερμανία τι θα κάνει».

GFawkes
24/02/2016, 11:58
353048

Pan (dvs)
24/02/2016, 12:03
353048

Πλακα μας κανεις?Εδω πληρωνουμε και εισιτηριο για να τους δουμε.

byron
24/02/2016, 13:11
Η Ευρώπη βρίσκεται σε παράκρουση εξαιτίας του προσφυγικού. Το θέμα είναι πολύ δύσκολο...η ΕΕ τρεκλιζει και ο κάθε ένας κάνει οτι του θεωρεί σωστό για το εθνικό συμφέρον του.
Εδώ έκλεισε το Βέλγιο τα σύνορα με την Γαλλία...που είναι ανοιχτά από την εποχή της Benelux...τι να λέμε τώρα...

Η άκρα δεξιά ανεβαίνει παντού, και θα ανέβει και εδώ. Το πείραμα που είναι σε εξέλιξη, να μαζευτούν 50-60-100.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, μπας και σταματήσουν οι ροές, μόνο καλή εξέλιξη για εμάς δεν είναι.

skylaros
24/02/2016, 14:10
Tα έχουμε πει ξανά στο ίδιο νήμα(?) η τελευταία κρίση του καπιταλισμού κράτησε 30 χρόνια και τελείωσε με έναν παγκόσμιο πόλεμο. Οι δε δονήσεις του έπλητταν χώρες μέχρι και τη 10ετία του 70. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, τα όποια παράλογα του σήμερα θα φαντάζουν αστεία στον παραλογισμό του αύριο. Όμως δε μας δικαιολογώ πλέον. Γραφή και ανάγνωση ξέρουν όλοι λίγο πολύ, ας ανοίξουν τα μάτια τους ας πετάξουν τις παρωπίδες και τα βαρίδια που τους φόρτωσε το σχολείο, οι δάσκαλοι, οι γονείς και ας "νιώσουν" πως είναι πιόνια. Πάω να ακούσω αντάρτικα!

MG-KTiNoS
24/02/2016, 14:11
Και να σου πω και μια πιθανή εξέλιξη στην υπόθεση? Μια μάντρα θα τους κλ@σουν...

Εμένα οι πυγέζ μου λένε :D ότι αυτά δεν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑς.... αλλά το κουαρτέτο....
Οπότε λέω ότι θα τα σκάσουν....
(και όπως είδες δεν ήταν ο παλιοδ/ντης της εθνικής αλλά και μια σοβαρή τράπεζα)

υγ
Θα δούμε κι άλλα....
Θα πάθουμε κι άλλα
:(

GFawkes
24/02/2016, 14:13
. Το πείραμα που είναι σε εξέλιξη, να μαζευτούν 50-60-100.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, μπας και σταματήσουν οι ροές, μόνο καλή εξέλιξη για εμάς δεν είναι.

Το αυτο...

κακα τα μαντατα

MG-KTiNoS
24/02/2016, 14:38
Ε, όταν η εταιρία και οι μετοχές :wave2:, σκάει και το δάνειο...αυτό αποκάλυψαν οι έρευνες και εσύ εσχάτως μέσω της "άκρης" :D.
ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ.... Μια ζωή στο μαγαζί και να μην έχω πα΄ρει χαμπα΄ρι τέτοιο πράμα..????
Οκ, απ΄τα 110 δις που είναι τα κόκκινα δάνεια, καλύψεις υπάρχουν για τα 50. Τα υπόλοιπα...σεισάχθεια (που σου αρέσει κιόλας).
Αυτό έγινε μέχρι χτες πολλές φορές για τους πλούσιους, τις ομάδες ποδοσφαίρου και άλλους πολλούς αλλά ΠΟΤΕ για κανένα φουκαρά...
Μην μπερδευεις τις βουρτσες με τις... φανέλες...

Μια και δε μπρόλαβα πριν....
:p

amyroukai
25/02/2016, 08:30
Και βλέποντας μια ανάρτηση ενός φιλου στο φεσιμπουκ, λέω δεν ψάχνω αν υπάρχει η αναφερόμενη πηγή; υπάρχει και στο ελληνικό άρθρο δεν έγραφε ούτε τα μισά. Ο ανιψιός του γνωστού Κένεντι, γράφει...

http://www.politico.eu/article/why-the-arabs-dont-want-us-in-syria-mideast-conflict-oil-intervention/

The CIA began its active meddling in Syria in 1949 — barely a year after the agency’s creation. Syrian patriots had declared war on the Nazis, expelled their Vichy French colonial rulers and crafted a fragile secularist democracy based on the American model. But in March 1949, Syria’s democratically elected president, Shukri-al-Quwatli, hesitated to approve the Trans-Arabian Pipeline, an American project intended to connect the oil fields of Saudi Arabia to the ports of Lebanon via Syria. In his book, Legacy of Ashes, CIA historian Tim Weiner recounts that in retaliation for Al-Quwatli’s lack of enthusiasm for the U.S. pipeline, the CIA engineered a coup replacing al-Quwatli with the CIA’s handpicked dictator, a convicted swindler named Husni al-Za’im. Al-Za’im barely had time to dissolve parliament and approve the American pipeline before his countrymen deposed him, four and a half months into his regime.

Και εδώ ας τραγουδήσουμε. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

tsompanis
25/02/2016, 08:55
Διάβαζα για το φαγοπότι που γίνεται με τα ελληνικά αεροδρόμια. ....
Που θα τους επιδοτησουμε με κάτι δις για τα επόμενα 52 χρόνια (!!!!!) Για να τα εκμεταλλευτουν οι γερμαναραδες που θέλουνε να τα πάρουν από τους Καναδους!

Και ερωτώ ....ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτήν την χώρα?

Συμπέρασμα=Αρα οι αγρότες που κλείνουν τα αεροδρόμια, θίγουν κυρίως συμφέροντα καναδων και Γερμανών:lol:

GFawkes
25/02/2016, 08:56

Χρονια το φωναζω αυτο...

γλυκα αγορια η ιδεολογια εχει πεθανει...

μην ψαχνετε για σωτηρες ...μονο το χρημα μετραει ..

stam2
25/02/2016, 09:05
Η Ευρώπη βρίσκεται σε παράκρουση εξαιτίας του προσφυγικού. Το θέμα είναι πολύ δύσκολο...η ΕΕ τρεκλιζει και ο κάθε ένας κάνει οτι του θεωρεί σωστό για το εθνικό συμφέρον του.
Εδώ έκλεισε το Βέλγιο τα σύνορα με την Γαλλία...που είναι ανοιχτά από την εποχή της Benelux...τι να λέμε τώρα...

Η άκρα δεξιά ανεβαίνει παντού, και θα ανέβει και εδώ. Το πείραμα που είναι σε εξέλιξη, να μαζευτούν 50-60-100.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, μπας και σταματήσουν οι ροές, μόνο καλή εξέλιξη για εμάς δεν είναι.

εδώ πάντως το κράτος φροντίζει είτε με το καλό είτε με το άγριο για την επίλυση του προβλήματος...
https://www.youtube.com/watch?v=V8CDjQATG6o

GFawkes
25/02/2016, 09:43
"Επίταξη ιδιωτικής περιουσίας για στέγαση λαθρομεταναστών.. "

Yπεροχα....

συντομα θα γινουμε και εμεις Συρια...

Γιατι μπλεκουμε σε ξενα χωραφια ακομη, δεν το εχω καταλαβει....

stam2
25/02/2016, 09:45

XAXAXAXA!

Nostradamus
25/02/2016, 10:11
"Επίταξη ιδιωτικής περιουσίας για στέγαση λαθρομεταναστών.. "

Yπεροχα....

συντομα θα γινουμε και εμεις Συρια...

Και να εισαι ο ιδιοκτητης, να βρεις κανενα μαγκα δικηγορο, να υπαρχει κανενα παραθυρο στον νομο που να μην συντρεχουν οι λογοι επιταξης, και να βρεθεις με μερικα εκατομμυρια σε 10 χρονια απο τωρα για τα παιδια σου, οταν θα τελειωσουν οι δικες με το δημοσιο... Δεν ειναι κακο...

GFawkes
25/02/2016, 10:13
Και να εισαι ο ιδιοκτητης, να βρεις κανενα μαγκα δικηγορο, να υπαρχει κανενα παραθυρο στον νομο που να μην συντρεχουν οι λογοι επιταξης, και να βρεθεις με μερικα εκατομμυρια σε 10 χρονια απο τωρα για τα παιδια σου, οταν θα τελειωσουν οι δικες με το δημοσιο... Δεν ειναι κακο...
Παιζει δυνατα αυτο...

και μετα θα σχολιαζουμε στο Παπαριαμ 4934837627 οτι "αποζημιωση του δημοσιου για μ@λ@κι@ υπουργου" και λοιπα και λοιπα...

MG-KTiNoS
25/02/2016, 13:04
Διάβαζα για το φαγοπότι που γίνεται με τα ελληνικά αεροδρόμια. ....
Που θα τους επιδοτησουμε με κάτι δις για τα επόμενα 52 χρόνια (!!!!!) Για να τα εκμεταλλευτουν οι γερμαναραδες που θέλουνε να τα πάρουν από τους Καναδους!

Συμπέρασμα=Αρα οι αγρότες που κλείνουν τα αεροδρόμια, θίγουν κυρίως συμφέροντα καναδων και Γερμανών:lol:

όχι έχουμε υπογράψει ότι αν κλείσουν οι δρόμοι...
ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε ΠΑΛΙ.

Γιατί οι κλεπτοποιήσεις ΕΤΣΙ ήταν στην Ελλάδα εξ απ ανέκαθεν... :p
Αλλά ξέρεις, η θάλασσα είναι βαθιά κλπ κλπ
(κι αμα δεις κανένανΕ να αγωράζει δω χάμου πεζ μου κι εμένα....
Εμείς δε μπουλάμε ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ)
:cool:

PortisHead
25/02/2016, 13:30

Υπάρχει...
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη που απέστειλε έγγραφο
στις Εισαγγελίες Εφετών όλης της χώρας να σταματησουν τα μπλοκα αμεσα, βαση του αρθρου 292 του Π.Κ.
μιας και αποτελουν αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών,
βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων,
και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους.

...αλλά υπάρχει και καποιος πιο πανω ....ο Μπουτας.....ο οποιος την εγραψε κανονικα και δηλωσε οτι τα μπλοκα θα παραμείνουν.

Εισαγγελίες και μ@λ@κιες.... :lol:

MG-KTiNoS
25/02/2016, 18:10
Δεν έχω λόγια γι αυτό που έζησα πριν μια ώρα στην έξοδο της Λαμίας προς Στυλίδα ...Πάνω από 100 πρόσφυγες στο δρόμο με τα πόδια για τα σύνορα και ο κόσμος από τα σπίτια να βγαίνει και να τους δίνει ότι ζητάνε για το δρόμο .. Ηλικιωμένοι με δάκρυα στα μάτια να θέλουν να βοηθήσουν αλλά να μην ξέρουν πως ..Περνούν απ την συνοικία Νέα Μαγνησία .. Οι κάτοικοι απόγονοι προσφύγων βλέπουν εικόνα απ την δική τους ιστορία και δεν μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα !!Μαθητές μαζί με την δασκάλα δίνουν το κολατσιό τους ...Γιατροί της πόλης με δική τους πρωτοβουλία κάνουν ότι μπορούν .Την πολιτεία εκτός απ την τροχαία συγνώμη αλλά δεν την είδα klp klp klp
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mαγαζάτορες στα Τέμπη ξυλοκοπούν εθελοντές που μοίραζαν νερά σε πρόσφυγες γιατί χαλούσαν την πιάτσα....

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Δυο πρόσφυγες κρεμάστηκαν από δέντρα στην πλατεία Βικτωρίας. Στην περιοχή βρίσκονται και άνδρες της Αστυνομίας. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι δύο πρόσφυγες είναι καλά στην υγεία τους....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tα νέα της ημέρας....
:a31:

kalgeorge
25/02/2016, 18:46
Και βλέποντας μια ανάρτηση ενός φιλου στο φεσιμπουκ, λέω δεν ψάχνω αν υπάρχει η αναφερόμενη πηγή; υπάρχει και στο ελληνικό άρθρο δεν έγραφε ούτε τα μισά. Ο ανιψιός του γνωστού Κένεντι, γράφει...

http://www.politico.eu/article/why-the-arabs-dont-want-us-in-syria-mideast-conflict-oil-intervention/

The CIA began its active meddling in Syria in 1949 — barely a year after the agency’s creation. Syrian patriots had declared war on the Nazis, expelled their Vichy French colonial rulers and crafted a fragile secularist democracy based on the American model. But in March 1949, Syria’s democratically elected president, Shukri-al-Quwatli, hesitated to approve the Trans-Arabian Pipeline, an American project intended to connect the oil fields of Saudi Arabia to the ports of Lebanon via Syria. In his book, Legacy of Ashes, CIA historian Tim Weiner recounts that in retaliation for Al-Quwatli’s lack of enthusiasm for the U.S. pipeline, the CIA engineered a coup replacing al-Quwatli with the CIA’s handpicked dictator, a convicted swindler named Husni al-Za’im. Al-Za’im barely had time to dissolve parliament and approve the American pipeline before his countrymen deposed him, four and a half months into his regime.

δεν εχει αποδειχτεί τίποτα... είναι όλα φήμες.....

https://www.youtube.com/watch?v=RShIYVeRaKg

SHOOTER045
25/02/2016, 22:29
http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

http://policenet.gr/article/%C2%AB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%C2%BB

Οκ μετανάστες-λαθρομεταναστες,ενα κουβάρι όλοι.
Αν και έχει ειπωθεί το γιατί δεν μένουν να πολεμήσουν κτλπ.
Και οτι πολλοί έλληνες υπήρξαμε στο παρελθόν μετανάστες (πόντιοι-μικρασιατες κλπ)
Διαφορετικές εποχές και γενοκτονία αλλά ας πάμε στο θέμα.
Οκ το σωστό θα ηταν να τελείωνε ο πόλεμος και να γυρνούσαν όλοι πίσω.
Μόνο που δεν θέλουν (έτσι λένε οι ίδιοι τουλάχιστον)
Πάμε στην αρχή του σκεπτικού μού.
Το 40'ειχαμε πόλεμο, σωστά?
Πόσοι έφυγαν μετανάστες έξω?
Πάμε λίγο μετά.
Εμφύλιος.
Πόσοι έφυγαν?
Λίγοι,άντε μερικοί, σίγουρα όχι ορδές.
Μετέπειτα δικτατορία.
Πόσοι έφυγαν εξω εκτός απο τον Άκη, τον Αντρέα την παρέα τους και κάποιους διανοούμενους?
Πάμε ποιο κοντά.
Πόλεμος και εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβία, διάσπαση αυτής κτλπ.
Πόσοι έφυγαν μετανάστες κτλπ???
Κάτι περίεργο συμβαίνει.
Και καταληγω στο ρεζουμε του προβληματισμού μού.
Η Τουρκία ενώ λέει οτι θα βοηθήσει την ανακοπή, το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει την προώθηση.
Κάθε μέρα ανακοινώνουν νέα σημεία συγκέντρωσης, παραμονής, επίταξης κατοικιών ξενοδοχείων κτλπ.
Και η Ευρώπη τι?
Μας πετάει το μπαλάκι.
Εσωτερικά τα άκρα κανουν πανηγύρι (και απο τις δυο πλευρές)
Και κάθε μέρα έρχονται ασταμάτητα οι καραβιες.
Τα σύνορα μας κλείνουν η έκλεισαν.
Το μέτρο με τα HOT spot μιλάει απο μόνο τού
http://www.bloko.gr/2016/02/400.html?m=1
Εξω δεν μπορούν να φύγουν, μέσα δεν θέλουν να κάτσουν.
Αφού μας ευνουχισαν οικονομικά ,μας κατάντησαν αποθήκη ψυχών και σωμάτων.
Απο εξω μας έκλεισαν σχεδόν όλοι,και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.
Ποια σεγκεν και μαλακιες.
Είμαστε εκτός απλά δεν το φωνάζουν.
Λοιπόν
Τι νομίζετε οτι θα γίνει?

GFawkes
25/02/2016, 22:39
Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου
https://m.youtube.com/watch?v=ImimvEuvRjc

AUFGEBRACHT
25/02/2016, 22:43
Εμφύλιος.Πόσοι έφυγαν?Λίγοι,άντε μερικοί, σίγουρα όχι ορδές.

Μήτσο, αν σκεφτείς ότι μόνο την δεκαετία 1950-1960 μετανάστευσαν κοντά 320.000 Έλληνες, σίγουρα λίγους ή μερικούς δεν τους λες... Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι τόσα χρόνια διαβάζαμε για τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο και σε μερικές χώρες αποτελούν την μεγαλύτερη παροικία και μέσα σε λίγους μήνες οι Έλληνες εμφανίζονται ως ένας λαός που έμεινε στον τόπο του μετά από κατοχές-εμφυλίους-φτώχεια κτλ κτλ...

AUFGEBRACHT
25/02/2016, 22:45
Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει

Μάλλον θα ήταν πιο ταιριαστό πλέον "τη ρωμιοσύνη να την κλαις εκεί που πάει να γλείψει"...

SHOOTER045
25/02/2016, 22:53
Μήτσο, αν σκεφτείς ότι μόνο την δεκαετία 1950-1960 μετανάστευσαν κοντά 320.000 Έλληνες, σίγουρα λίγους ή μερικούς δεν τους λες... Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι τόσα χρόνια διαβάζαμε για τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει σε όλο τον κόσμο και σε μερικές χώρες αποτελούν την μεγαλύτερη παροικία και μέσα σε λίγους μήνες οι Έλληνες εμφανίζονται ως ένας λαός που έμεινε στον τόπο του μετά από πολέμους-εμφυλίους-φτώχεια κτλ κτλ...
Το 50-60 τι πόλεμο είχαμε?
Έφυγαν για να μην πολεμήσουν?
Απο ανέχεια και φτώχια ναι.

Αλλά

Πως πήγανε ?
Με βάρκες?
Παράνομα?
Πήγανε αλλά όχι έτσι οπως έρχονται όλοι.
Τυχαία σήμερα είχα μια συζήτηση με εναν παλιό φίλο όπου είχα ακούσει οτι κάποτε επιχείρησε να παει παράνομα (λαθρομετανάστης )στην Αμερική.-και αν και το εψαξα δεν μπορώ να το επιβαβαιωσω αυτό που μου είπε.
Οτι όταν τον έπιασαν τον εβαλαν για 18. Μηνες σε κοινωφελείς εργασίες (κάτεργα) για να εξαγοράσει το εισιτήριο του.
Και αφού συμπλήρωσε τα <μεροκάματα>αεροπλάνο και πίσω
ενώ οι Μεξικανοί είπε έφευγαν στον μήνα

AUFGEBRACHT
25/02/2016, 23:09
Το 50-60 τι πόλεμο είχαμε?
Έφυγαν για να μην πολεμήσουν?
Απο ανέχεια και φτώχια ναι.
Αλλά
Πως πήγανε ?
Με βάρκες?
Παράνομα?
Πήγανε αλλά όχι έτσι οπως έρχονται όλοι.

Έλα ρε Μήτσο, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη σου... Άντε να δεχτώ το επιχείρημά σου, δηλ. εμείς δικαιούμασταν να έχουμε ανέχεια τότε, ενώ ο Σύριος, ο Αφγανός και ο Ιρακινός ζει μέσα στον πλούτο και στη χλιδή; Είναι επιχείρημα ότι δεν πήγανε Αμερική και Αυστραλία με βάρκες και φουσκωτά; Έλα τώρα...

Έξω από το χορό λέει μια σοφή παροιμία πολλά τραγούδια ξέρεις... έχω βαρεθεί να διαβάζω ανώδυνες "βαρυσήμαντες" δηλώσεις ότι έτσι και γινόταν πόλεμος εδώ όλοι θα μένανε και θα κάνανε Κούγκι το σπίτι τους και θα κόβανε λαρύγγια για την πατρίδα τους... τα λένε οι ίδιοι που πριν 8 μήνες στήνονταν με τις ώρες στα ΑΤΜ για €60 από τα ξημερώματα στις ουρές τα λένε οι ίδιοι που γέμιζαν τα αστυνομικά τμήματα για να εκδώσουν διαβατήριο στους ίδιους και τα παιδιά τους, τα λένε οι ίδιοι που φεύγει κανένας γνωστός για έξω και πετάνε ατάκες "καλά κάνεις και φεύγεις από το μπουρδέλο" αλλά έχουν άποψη για τον Σύριο και τον Αφγανό γτ αυτός δεν έχει δικαίωμα να φύγει και δεν αγαπά την πατρίδα του... Έλα ρε Μητσάρα, σε παρακαλώ...

SHOOTER045
25/02/2016, 23:15
Η ευκολία που γίνεται η μετάβαση, Συρία, Μαρόκο προς τα εδώ με προβληματίζει.
Ενώ άλλα ανεπτυγμένα αραβικά κράτη,σφράγισαν τα σύνορα τους απο την αρχή και κατέστησαν σαφές το ΔΕΝ.
Και όλοι αυτοι βλέπουν ΜΟΝΟ Ευρώπη.
Εύχομαι να έχω άδικο αλλά....

AUFGEBRACHT
25/02/2016, 23:22
Η ευκολία που γίνεται η μετάβαση, Συρία, Μαρόκο προς τα εδώ με προβληματίζει.
Ενώ άλλα ανεπτυγμένα αραβικά κράτη,σφράγισαν τα σύνορα τους απο την αρχή και κατέστησαν σαφές το ΔΕΝ.
Και όλοι αυτοι βλέπουν ΜΟΝΟ Ευρώπη.
Εύχομαι να έχω άδικο αλλά....

Ποιο είναι το αραβικό κράτος και μάλιστα αναπτυγμένο, που σφράγισε τα σύνορά του; Οι Ιταλοί δεν δέχονται καραβιές ολόκληρες νομίζεις; Πόσα καράβια είχαν βουλιάξει αύτανδρα σε Λαμπεντούζα και πέριξ με Λίβυους, Σομαλούς, Σουδανούς πολύ πριν εμφανιστεί φουσκωτό στο Αιγαίο;

DrEvil
25/02/2016, 23:27
Μια διαφορα την ειχε η μεταναστευση των Ελληνων το '50-'60, αγαπητε.
Την προσκληση.

Μα απο την αλλη, πως να μην συμφωνησω με τον Κτηνο.
Πως γινεται να αφησεις τον αλλον, να πεθαινει μπροστα σου.

AUFGEBRACHT
25/02/2016, 23:40
Μια διαφορα την ειχε η μεταναστευση των Ελληνων το '50-'60, αγαπητε.
Την προσκληση.

Μα απο την αλλη, πως να μην συμφωνησω με τον Κτηνο.
Πως γινεται να αφησεις τον αλλον, να πεθαινει μπροστα σου.

Εγώ δεν είπα ότι δεν είχε διαφορές, αλλά πρόσκληση-ξεπρόσκληση δεν παύει να είναι μετανάστευση... Ξαναλέω, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες. Ο αδερφός μου έζησε 3 μήνες στη Συρία σε ένα διαμέρισμα, 3 μήνες είχε να κοιμηθεί κανονικά όπως εμείς οι προνομιούχοι και κάθε τόσο πεταγόταν από τις εκρήξεις, τους πυροβολισμούς και τα τανκς κάτω από την πόρτα. Είδε ανθρώπους να τρελαίνονται και να παθαίνουν νευρικούς κλονισμούς γιατί δεν άντεχαν άλλο κάθε 10 λεπτά να σκάει μια οβίδα και να περιμένεις η επόμενη να πέσει μέσα στο σπίτι σου...

Αφορισμούς, ονειρώξεις για κομμένα λαρύγγια εχθρών και υπεράσπιση βωμών και εστιών τις αφήνω για κάτι τύπους με κούρεμα μοϊκανού, σαν το λουλούδι από τα μέρη μου που αν αναμονή τον ορδών των τζιχαντιστών έκανε προετοιμασία στο περιπολικό της αστυνομίας στο Σχιστό τότε με τους αγρότες... ακριβώς τέτοιες καραμέλες πιπίλαγε στο fb του...

DrEvil
25/02/2016, 23:45
Βρε καλε μου ανθρωπε.
Δεν διαφωνω.
Απλα επισημαινω την διαφορα (αν και μου αρεσει το term 'διαφορετικοτητα´) των εποχων και καταστασεων.

Τοτε, εκανες αιτηση κι αν γινοταν αποδεκτη, πηγαινες με συγκεκριμενους ορους και συνθηκες.
Τωρα απλα μας ερχονται.

(Προσωπικα, καλα κανουν γιατι αν εκει ειναι να ζεις την ημερα κι δεν ξερεις αν υπαρχει επομενη, μονο η ελπιδα θα πρεπει να ειναι οδηγος σου)

ggs
25/02/2016, 23:45
Βρωμοελληνες... (https://youtu.be/OohHsI4frZw)

pipe_smoker
25/02/2016, 23:56

Μόνο μην κάνεις κανά αστείο και κατέβεις προς τα σχόλια....

Θα χώσεις τα νύχια σου στα μάτια σου και θα τα ξεριζώσεις....

ggs
26/02/2016, 00:04

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ ισχύει και σήμερα για πολλούς

DrEvil
26/02/2016, 00:05

Και που κολλαει αυτο;

ggs
26/02/2016, 00:19
Και που κολλαει αυτο;

Είδες 1ωρα ντοκιμαντέρ σε 5 λεπτά και δεν κατάλαβες αν έχει σχέση με την μετανάστευση ας πούμε;

DrEvil
26/02/2016, 00:24
Είδες 1ωρα ντοκιμαντέρ σε 5 λεπτά και δεν κατάλαβες αν έχει σχέση με την μετανάστευση ας πούμε;

Το εχω δει, οταν το ειχαν βαλει πριν καμια 30αρια η 230αρια σελιδες, ας πουμε.
Και κατι ξερω απο μεταναστευση. Απο γεννησιμιου κι προσωπικη εμπειρια, ας πουμε.
Και παλι.
Που κολλαει αυτο το βιντεο;

ggs
26/02/2016, 00:30
Το εχω δει, οταν το ειχαν βαλει πριν καμια 30αρια η 230αρια σελιδες, ας πουμε.
Και κατι ξερω απο μεταναστευση. Απο γεννησιμιου κι προσωπικη εμπειρια, ας πουμε.
Και παλι.
Που κολλαει αυτο το βιντεο;

Ξέρω γω; .. Είναι ένα ντοκιμαντέρ που μιλάει για την μετανάστευση των Ελλήνων.. Κάτι που κουβεντιασουμε στα τελευταία 5-6 ποστ... Που να κολλάει λες;

DrEvil
26/02/2016, 00:34
Ξέρω γω; .. Είναι ένα ντοκιμαντέρ που μιλάει για την μετανάστευση των Ελλήνων.. Κάτι που κουβεντιασουμε στα τελευταία 5-6 ποστ... Που να κολλάει λες;
Whatever, dear Sir.
Σχωρνα με που δεν καταλαβαινω την συγκριση των εποχων κι συνθηκων.

Το επομενο βιδεο που θα δω σχετικα με την μεταναστευση, θα επρεπε μαλλον να εχει θεμα την εισρροη των Χομο "Σαπιους" στα εδαφη των Νεαντερνταλ.
Η το αντιθετο, γουατεβα.

taisteal
26/02/2016, 00:37
353160

DrEvil
26/02/2016, 00:41
353160

Μπα, αυτο ηταν το '22 η '23;
Ο παρεας εβαλε βιδεο με πιο μπαγιατικο θεμα.
Βρες κατι λιγο προτερο.

kalgeorge
26/02/2016, 00:43

δηλαδή καθισατε και το είδατε?

taisteal
26/02/2016, 00:43
Βρες κατι λιγο προτερο.

Το παρον.

DrEvil
26/02/2016, 00:45
Το παρον.

Αυτο μαλλον ειναι βαρβαροτερο.
Ουχι προτερο, αγαπητε.

pipe_smoker

Προσωπικά όχι, γιατί είμαι πτώμα και το έβαλα σε playlist για να θυμηθώ να το δω αύριο.

Απλά έτυχε να σκρολάρω προς τα κάτω.

Αλλά τί σου κάνει τόση εντύπωση ακόμα κι αν το είχαμε δει?

taisteal

Ναι.

kalgeorge
26/02/2016, 00:57
Προσωπικά όχι, γιατί είμαι πτώμα και το έβαλα σε playlist για να θυμηθώ να το δω αύριο.

Απλά έτυχε να σκρολάρω προς τα κάτω.

Αλλά τί σου κάνει τόση εντύπωση ακόμα κι αν το είχαμε δει?

μου κανει εντυπωση ΜΟΝΟ ότι καθισατε και το ειδατε....τοσης μεγάλης διάρκειας , τετοια ωρα

kalgeorge
26/02/2016, 01:00
Ναι.

κατσε να δουμε... το ποσταρε 00.45

είναι διαρκειας μίας ώρας.... και ποσταρες 01.37 (την εικονα)

οποτε ή το ειχες ήδη δεί άλλη μερα... ή το είδες σε φαστ φοργουοντ, ή δεν το είδες καθόλου
ποιο από τα παραπάνω?

γιατι εγω εννοουσα αν καθισατε και το ειδατε ΤΩΡΑ

taisteal
26/02/2016, 01:02
Το εχω ξαναδει.
Το να γραψω ψεματα οτι το ειδα δεν εχει καποιο οφελος.

DrEvil
26/02/2016, 01:03
κατσε να δουμε... το ποσταρε 00.45

είναι διαρκειας μίας ώρας.... και ποσταρες 00.37 (την εικονα)

οποτε ή το ειχες ήδη δεί άλλη μερα... ή το είδες σε φαστ φοργουοντ, ή δεν το είδες καθόλου
ποιο από τα παραπάνω?

γιατι εγω εννοουσα αν καθισατε και το ειδατε ΤΩΡΑ

Παρτο αναποδα με τους χρονους.
Κι παλι δεν βγαινει, αλλα κι αν ειναι ο ΖουΜπερμαν;

(Κι μην με παρεξηγησετε, λιγο πλακα πηγα να κανω, αλλα την τελευταια που ειχα Ται και γγς απεναντι, φοβομουν οτι ειχαν βρει το κλειδι για το τσιγκινο κι με κοιταγαν ετσι)

kalgeorge
26/02/2016, 01:05
Το εχω ξαναδει.
Το να γραψω ψεματα οτι το ειδα δεν εχει καποιο οφελος.

μα αυτό ρωτησα.... αν καθισατε και το ειδατε τωρα.. ή εστω αν το ειδατε ορθιοι :D

εβιλ εχεις δικιο, το διορθωνω

nicksior
26/02/2016, 07:12
Μόλις βρεθεί τρόπος να ξεχωρίζουμε το 5χρονο προσφυγόπουλο από το 5χρονο λαθρομεταναστάκι ..

Όλα τα προβλήματα θα λυθούν!

Σοβαρά τώρα.

Οσο υπάρχουν πολεμικές συγκρούσεις αλλά και τραγικές ανισότητες διαβίωσης , θα πραγματοποιούνται μετακινήσεις πληθυσμών .

Ανάσχεση με «ανθρωπιστικούς» όρους δεν υπάρχει , ή τους σφάζεις , turkish rules, ή τους αφήνεις να περάσουν.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η αδυναμία ενσωμάτωσης αυτών των πληθυσμών και φυσικά οικονομικό , μοιρασιά της πίτας δηλ.

Υγ.
Ολοι είμαστε περήφανοι για τον Αγιετοκούμπο (αν έγραψα σωστά τ’ονομά του )

tsompanis
26/02/2016, 08:07
Έλα ρε Μήτσο, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη σου... Άντε να δεχτώ το επιχείρημά σου, δηλ. εμείς δικαιούμασταν να έχουμε ανέχεια τότε, ενώ ο Σύριος, ο Αφγανός και ο Ιρακινός ζει μέσα στον πλούτο και στη χλιδή; Είναι επιχείρημα ότι δεν πήγανε Αμερική και Αυστραλία με βάρκες και φουσκωτά; Έλα τώρα...

Έξω από το χορό λέει μια σοφή παροιμία πολλά τραγούδια ξέρεις... έχω βαρεθεί να διαβάζω ανώδυνες "βαρυσήμαντες" δηλώσεις ότι έτσι και γινόταν πόλεμος εδώ όλοι θα μένανε και θα κάνανε Κούγκι το σπίτι τους και θα κόβανε λαρύγγια για την πατρίδα τους... τα λένε οι ίδιοι που πριν 8 μήνες στήνονταν με τις ώρες στα ΑΤΜ για €60 από τα ξημερώματα στις ουρές τα λένε οι ίδιοι που γέμιζαν τα αστυνομικά τμήματα για να εκδώσουν διαβατήριο στους ίδιους και τα παιδιά τους, τα λένε οι ίδιοι που φεύγει κανένας γνωστός για έξω και πετάνε ατάκες "καλά κάνεις και φεύγεις από το μπουρδέλο" αλλά έχουν άποψη για τον Σύριο και τον Αφγανό γτ αυτός δεν έχει δικαίωμα να φύγει και δεν αγαπά την πατρίδα του... Έλα ρε Μητσάρα, σε παρακαλώ...

Επειδή με τα λαρυγγια μάλλον αναφέρεσαι σε μένα και το κλειδωμένο θέμα, να σου διευκρινίσω ότι αναφερόμουν στον Συριο που έχασε όλη την οικογένεια του και όχι σε αυτόν που θα προσπαθήσει να γλυτώσει τα παιδιά του από τον πόλεμο φεύγοντας μακριά.
Από εκεί και πέρα το τι θα έκανε ο καθένας για την πατρίδα του δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν νομίζεις πως όλοι είναι μάγκες του πληκτρολογιου και κοβουν παπαρδελες αβέρτα.

MG-KTiNoS
26/02/2016, 08:44
Σοβαρά τώρα.

Οσο υπάρχουν πολεμικές συγκρούσεις αλλά και τραγικές ανισότητες διαβίωσης , θα πραγματοποιούνται μετακινήσεις πληθυσμών .

Oi άνθρωποι νικ πάνε εκεί που υπάρχει φαί (και ζουν καλά)
Αυτό συμβαίνει από τη αρχή της ιστορίας.

(μας ενοχλεί όμως που έρχονται αυτοί εδώ αλλά δεν λέμε κουβέντα
για τις εταιρείες μας που πάνε εκεί και βάζουν και δουλευουν μικρά παιδιά,
δεν πληρώνουν φόρους έχουν μισθούς πείνας κλπ κλπ )

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΕΣ
:a018:

7Tolis
26/02/2016, 09:57
Μάγκες κομμένο το "έχεις ενυδρείο;" (http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/celebrities-news/o-gkletsos-apokaluptei-mono-egw-exw-paei-me-antra-se-ayth-th-xwra.3925386.html) Γειά σου ρε γκλέτσο άρχοντα με την ιχθυοκαλλιέργεια :winka:

DrEvil
26/02/2016, 18:39
Α, καλα....
http://www.zougla.gr/politiki/article/to-maksimou-adiazi-tin-isagelea-tou-ariou-pagou-gia-ta-mploka

kalgeorge
26/02/2016, 18:42
Α, καλα....
http://www.zougla.gr/politiki/article/to-maksimou-adiazi-tin-isagelea-tou-ariou-pagou-gia-ta-mploka

απλα προσπαθουν να αποφασισουν με ποια μεριά θα πανε ( με τους αγροτες ή εναντια στους αγροτες )
:bawl:

amyroukai
26/02/2016, 19:13
Α, καλα....

«η κυβέρνηση κατανοεί τον κοινωνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων των αγροτών και άλλων επαγγελματικών ομάδων και πιστεύει πάντοτε ότι η ποινική καταστολή πρέπει να είναι μόνο έσχατο μέσο παρέμβασης ενώπιον των διαταραχών της ζωής των πολιτών. Ο διάλογος είναι ο αποτελεσματικότερος όλων τρόπος αποκατάστασης της κοινωνικής δικαιοσύνης»

Ναι, έχει χαθεί η μπάλα. Και μετά διαβάζεις αυτό και λες, μήπως είναι υπερβολικός ο πιτσιρίκος; Δεν είναι όμως. Η παράνοια βασιλεύει, τάζουμε ομελέτα άνευ σπασμένων αυγών ακόμα και τώρα.

Εμένα με συμφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.
Φαντάζεσαι τη μια και μοναδική φορά που ζεις να είσαι σαν τον Τσίπρα και το παρεάκι του;
Φαντάζεσαι να μιλάς για ιδέες, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τους ανιδιοτελείς αγώνες των αριστερών, να πηγαίνεις στην Καισαριανή, να λες πόσο σε έχει επηρεάσει ο Τσε Γκεβάρα και να είσαι ένα ξεπουλημένο σκουλήκι;
Όχι, το φαντάζεσαι;
Δεν ξέρω αν το φαντάζεσαι αλλά ο Τσίπρας το ζει.
Αυτό ζει.
Και χαμογελάει κιόλας.

Read more: http://pitsirikos.net/2016/02/%ce%b5%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82/#ixzz41IbfGsRA

MG-KTiNoS
27/02/2016, 09:28
[I]
«η κυβέρνηση κατανοεί τον κοινωνικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων των αγροτών και άλλων επαγγελματικών ομάδων και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Endo με Taxi εξάγουμε επιστήμονες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες... Σε λίγο και αγρότες....
:moutza:

amyroukai
27/02/2016, 09:38
Endo με Taxi εξάγουμε επιστήμονες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες... Σε λίγο και αγρότες....
:moutza:

Σε λίγο;;;;

Ο τσομπανης δεν έλεγε μερικά χαμπεμους πιο πίσω ότι πολλοί δραστηριοποιούνται Αλβανία;

Nostradamus
27/02/2016, 10:10
Σε λίγο;;;;

Ο τσομπανης δεν έλεγε μερικά χαμπεμους πιο πίσω ότι πολλοί δραστηριοποιούνται Αλβανία;

Και Ρουμανια... Αν και αυτοι που γνωρισα ηταν κτηνοτροφοι απο την Λαρισα... Ειχαν αγορασει κοπαδια με πολλα ζωα και τα δουλευαν οι ντοπιοι γι αυτους.. :D

amyroukai
27/02/2016, 11:23
Και Ρουμανια... Αν και αυτοι που γνωρισα ηταν κτηνοτροφοι απο την Λαρισα... Ειχαν αγορασει κοπαδια με πολλα ζωα και τα δουλευαν οι ντοπιοι γι αυτους.. :D

Πως ρε φίλε με 5000 έσοδα το χρόνο, λάθος θα κάνεις :lol:

Δεν ρωτάω αν δηλώνονται πουθενά αυτά...

Nostradamus
27/02/2016, 11:38

ναι ρε μια χαρα τα δηλωναν.. στο τραπεζι που βρεθηκαμε... :lol::lol:

AUFGEBRACHT
27/02/2016, 11:57
Επειδή με τα λαρυγγια μάλλον αναφέρεσαι σε μένα και το κλειδωμένο θέμα, να σου διευκρινίσω ότι αναφερόμουν στον Συριο που έχασε όλη την οικογένεια του και όχι σε αυτόν που θα προσπαθήσει να γλυτώσει τα παιδιά του από τον πόλεμο φεύγοντας μακριά.
Από εκεί και πέρα το τι θα έκανε ο καθένας για την πατρίδα του δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός και αν νομίζεις πως όλοι είναι μάγκες του πληκτρολογιου και κοβουν παπαρδελες αβέρτα.

Φίλτατε κάπου είδα γραμμένη αυτή τη φράση με τα λαρύγγια και υποσυνείδητα χρησιμοποιήθηκε σε αυτά που έγραψα. Μπορεί να ήταν εδώ, μπορεί και αλλού, αφού τελευταία το διαδίκτυο έχει γίνει ένας αφόρητος οχετός (όχι ότι δεν ήταν, απλά τώρα έχει ξεχειλίσει ανεξέλεγκτα). Ασφαλώς και δεν ξέρω τι θα έκανε ο καθένας για την πατρίδα του, από την στιγμή που δεν ξέρω κι εγώ ο ίδιος τι θα έκανα για την πατρίδα μου, όπως και κανείς δεν ξέρει τι θα έκανε για την πατρίδα του (και μεταξύ μας προσεύχομαι να μην χρειαστεί να έλθει η αποφράδα εκείνη μέρα που θα πρέπει να λάβει ο καθένας μια τέτοια απόφαση). Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται, άλλο να είσαι στο σπιτάκι σου (όχι εσύ, όλοι μας) και στην ακίνδυνη θαλπωρή του καναπέ και άλλο στη Χομς, στο Κανταχάρ, στο Τικρίτ. Οπότε, το να κρίνεται κάποιος που έχει ζήσει μια κατάσταση, από κάποιον που όχι μόνο δεν έχει ζήσει αυτή την κατάσταση αλλά δεν έχει πάρει μυρωδιά, δεν νομίζεις πως είναι τζάμπα μαγκιά;

Πριν κάποια χρόνια, πηγαίνοντας με τη μηχανή στη δουλειά, βλέπω 2 τύπους να βαράνε αλύπητα κάποιον. Αυθόρμητα σταματάω και τους βάζω τις φωνές και σε κλάσματα δευτερολέπτου ο ένας γύρισε και με σημάδεψε με το όπλο του στο κεφάλι. Ούτε που κατάλαβα για πότε έφυγα, σταμάτησα μια γωνία παρακάτω, πήρα τηλ αμέσως την αστυνομία και προσπάθησα να συγκρατήσω τα στοιχεία από το παπί με το οποίο έφυγαν οι ληστές, κρυμμένος πίσω από ένα φορτηγάκι για να τα δώσω στην αστυνομία, ενώ μόλις την κοπάνησαν έτρεξα να δω αν το παιδί που χτύπαγαν ήταν καλά. Όταν είπα σε πολλούς αυτό που έζησα, υπήρξαν αρκετοί που με είπαν δειλό, κότα κτλ. και ότι αυτοί δεν θα έφευγαν, κάποιοι το πήγαν ακόμα παραπέρα και μου είπαν πως αν ήταν στη θέση μου θα μπορούσαν να καταλάβουν αν το όπλο ήταν αληθινό ή ψεύτικο και θα χτυπιόνταν μαζί τους. Το λιγότερο που μπορώ να τους αποκαλέσω αυτούς είναι τσάμπα μάγκες και μακάρι να μη βρεθούν σε ανάλογη κατάσταση... το πως αντιδράς σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι κάτι το οποίο το προαποφασίζεις...

amyroukai
27/02/2016, 12:18
Ο αγώνας δεν τελειώνει έτσι απλά.

Μέχρι το απόγευμα θα έχει ελευθερωθεί η Εγνατία οδός στο ύψος του κόμβου του Νησελίου, στο ρεύμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας, που τελούσε υπό επ΄ αόριστον αποκλεισμό από τους αγρότες, από τη 1 Φεβρουαρίου 2016.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Νίκος Βόλκος επισήμανε «είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και με σαφή τη θέση μας ότι τίποτε δεν τελείωσε. Παραμένουμε σε εγρήγορση».

Το μπλόκο στον κόμβο Νησελίου στήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2016 και η δύναμή του ανερχόταν στα 550 τρακτέρ.

550. Τρακτέρ. "Φτωχών ανθρώπων". 550. Σε ένα μπλόκο μόνο. Αν δεν είναι νούμερα ότι να' ναι σαν τα κοπάδια των επιδοτήσεων και τα βοσκοτόπια, πέφτω απ' το 7ο σύννεφο στο 1ο αριστερά.

nick_VFR
27/02/2016, 12:47
Σχετικά με τα κομμένα λαρύγγια...

Ο καθένας σε αυτή την χώρα έχει την γνώμη του (και ξέρετε τι λένε για τις γνώμες) για το ποιών τα λαρύγγια πρέπει να κόψει.
Άλλου του φταίνε οι αριστεροί.
Άλλου του φταίνε οι δεξιοί.
Άλλου του φταίνε οι (νεο)φιλελεύθεροι.
Άλλου του φταίνε οι Γερμανοί.

... και πάει λέγοντας!

Πού μας οδηγεί αυτός ο τρόπος σκέψης; Και αν ήμασταν Σύριοι, ποιανών τα λαρύγγια θα κόβαμε; Και ποιος (πιθανότατα) θα έκοβε το δικό μας; Και τι θα έβγαινε μέσα από όλο αυτό;

MG-KTiNoS
27/02/2016, 13:17

ρε Αμιρού το πράγμα είναι απλό...
Όταν μιλάς για ελευθερη οικονομία πάει να πει....
Συμφέρει ή δεν συμφέρει να είναι εδώ.

Αν φορολογήσεις πολύ, ξεπαρεού
Πόσα έβγαλε πόσα πλήρωσε πόσα δεν πλήρωσε....
ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

amyroukai
27/02/2016, 13:26
ρε Αμιρού το πράγμα είναι απλό...
Όταν μιλάς για ελευθερη οικονομία πάει να πει....
Συμφέρει ή δεν συμφέρει να είναι εδώ.

Αν φορολογήσεις πολύ, ξεπαρεού
Πόσα έβγαλε πόσα πλήρωσε πόσα δεν πλήρωσε....
ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Αν μεταφέρεις την φορολογική σου έδρα ναι. Αν είσαι εδώ με ελληνικό αφμ και έχεις έσοδα από δραστηριότητες έξω, πληρώνεις και εδώ, την διαφορά της έξω φορολογίας με την έσω. Αν είναι αρνητικό το νούμερο δεν πληρώνεις τίποτα, αλλά οι χώρες που συζητήθηκαν έχουν χαμηλότερο συντελεστή.

byron
27/02/2016, 13:30

Εμπαθή και κακόπιστο σε βρίσκω...

Αφού τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, είναι σαφή :

1.176.043 φορολογούμενοι δεν κατέβαλαν κανέναν φόρο στο ελληνικό Δημόσιο (μηδενικό εισόδημα)
1.304.634 δήλωσαν εισοδήματα έως 1.000 ευρώ
Σχεδόν το 50% (3,98 εκατ.) των φορολογουμένων δηλώνει εισοδήματα έως 5.000 ευρώ
8.516.953 φορολογούμενοι δήλωσαν το 2015 εισόδημα 73,93 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 32,079 δισ. ευρώ προέρχονται από μισθούς και τα 24,648 δισ. ευρώ από συντάξεις
Τα εισοδήματα των ελευθέρων επαγγελματιών ανέρχονται στα 4,824 δισ. ευρώ
Τα εισοδήματα των αγροτών στα 1,344 δισ. ευρώ
Τα εισοδήματα των ναυτικών στα 769,5 εκατ. ευρώ.
Το 3% των φορολογουμένων πληρώνει το 42% (!!!) του φόρου εισοδήματος

Τι δεν καταλαβαίνεις, αφού? :lol:

taisteal
27/02/2016, 13:34
Τι δεν καταλαβαίνεις, αφού? :lol:

Εσκασε παλληκαρι χθες με gs1200 adv 2016,φουλ και μαζι με τα ρουχα και τα αξεσουαρ
του εφτασε 29.000..
Και κανει δηλωση 6.500.

Φτωχεια καταραμενη

:lol::lol:

SHOOTER045
27/02/2016, 13:36
Πως τα καταφέρνουν ρπσμ.

byron
27/02/2016, 14:02
Φτωχεια καταραμενη

Είναι να μην σε κατατρέχει η μοίρα ρπμ...:(

Κάποιοι άνθρωποι, με μούντζα γεννήθηκαν :lol:

taisteal
27/02/2016, 14:03
Είναι να μην σε κατατρέχει η μοίρα ρπμ...:(

Κάποιοι άνθρωποι, με μούντζα γεννήθηκαν :lol:

:(....

353287

byron
27/02/2016, 14:06
:(....

353287

353288

dimmie_72
27/02/2016, 14:08
Πως τα καταφέρνουν ρπσμ.

θες και συ gs1200 adv 2016,φουλ και μαζι με τα ρουχα και τα αξεσουαρ; :p

byron
27/02/2016, 14:25
Για να μην στεναχωριόμαστε, κάτι θετικό.
Με την εγκυρότητα του μεγάλου Τριανταφυλλόπουλου και του τιτάνα Αυτιά.

30 τρις € περιμένουν την Ελλήνων έλευση για να σωθούμε από τους τοκογλύφους.

Δηαδοσται πρην το καταιβασουν !!

https://youtu.be/tOBugICklXg

SHOOTER045
27/02/2016, 16:21
θες και συ gs1200 adv 2016,φουλ και μαζι με τα ρουχα και τα αξεσουαρ; :p

Όχι προπελεν και τρεφεν.
Αλλά εν ΚΤΜεν 990,1190 καθολεν δεν με χαλαγεν

dimmie_72
27/02/2016, 17:07
Όχι προπελεν και τρεφεν.
Αλλά εν ΚΤΜεν 990,1190 καθολεν δεν με χαλαγεν

όλοι adv θα καταλήξετε ρε, ο άλλος με το εξατμισωμένο άσχημο street fighter του περιφερειακού κανόνισε με τον παππού Πολύζο να κάνει τεστ το Άφρικα :bawl:

amyroukai
27/02/2016, 20:00
Υπάρχουν και οργανωμένες χώρες,.οργανωμένες δομές και όχι μόνο γκιοζηδες σε αυτόν τον κόσμο.

"Το καλοκαίρι θα πάμε στην παραλία για βουτιά, στην ίδια θάλασσα όπου κάθε εβδομάδα οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή η Ευρώπη δεν παρέχει ασφαλή διέλευση", είπε. "Και ενώ δεν το κάνει, θα είναι συνεργός σε αυτές τις μαφίες εμπορίας ανθρώπων και της βύθισης σκαφών. Κουραστήκαμε να περιμένουμε. Τώρα θα προχωρήσουμε σε άμεσες ενέργειες"

http://m.lifo.gr/now/world/91500

Δεινόσαυρος
27/02/2016, 20:36
Εγω ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει, και όποιος θέλει και μπορεί ας το εξηγήσει:
Γιατί δεν πάνε να βγούν Σερβία από Βουλγαρία (που είναι και ΕΕ, σε αντίθεση με την Μακεδονία) ή και από Ρουμανία ακόμα, μέσω Προμαχώνα, παρά συνωστίζονται όλοι Ειδομένη;

Εδώ που τα λέμε, και από Τουρκία μπορούσαν να μπουν Βουλγαρία, και μάλιστα με λιγότερο κίνδυνο πνιγμού. Υπάρχει λόγος που δε γίνεται αυτό;

---

Όσο για τους Βαρκελώνιους, πολύ μπλα-μπλά, ας ναυλώσουν ένα βαπόρο ναρθεί να τους πάρει.

SHOOTER045
27/02/2016, 20:47
όλοι adv θα καταλήξετε ρε, ο άλλος με το εξατμισωμένο άσχημο street fighter του περιφερειακού κανόνισε με τον παππού Πολύζο να κάνει τεστ το Άφρικα :bawl:

είχα και εγώ πρόταση να το κάνω τέστ
Αλλά αρνήθηκα.
Έχουμε και ενα ίματζ....