Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

sniper
19/02/2016, 14:53
Μπαϊσέξουαλ και μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.
Δες τί συνέβαινε με τις αμιγώς λούγκρες:

Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.

Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:

* Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
* Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
* Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
* Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
* Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
* Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
* Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
* Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
* Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
* Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο.

ΟΚ, αλλά το τραβάγαν το κουπί ε; Την έριχναν την ψήφο...

Αν είσαι μπάι δλδ είναι οκ;

kostaspetrou
19/02/2016, 15:00
ΟΚ, αλλά το τραβάγαν το κουπί ε; Την έριχναν την ψήφο...

Αν είσαι μπάι δλδ είναι οκ;
Ναι,σε πολύ ειδικές περιπτώσεις το τραβούσαν το κουπί. Έριχναν όμως αρκετά μανίκια σε συζύγους,εταίρες κλπ,οπότε αμιγώς λούγκρες δεν μπορείς να τους πεις,γι'αυτό παρέθεσα το πρωτότυπο.

Αυτό για να πάψουν κάποιοι λουγκροπατέρες να φέρουν ως επιχείρημα ότι στην αρχαία Αθήνα τον έτρωγαν,άρα ήταν αδερφές,άρα η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό.

Δεν είναι δυνατό να λέμε ψέμματα ή διαστρεβλωμένα πράγματα για να προωθήσουμε τις απόψεις μας(δεν αναφέρομαι σ' εσένα προσωπικά).
Κάτι ανάλογο με τη διαστρεβλωμένη ρήση του ισοκράτη περί ελληνικής παιδείας κλπ.

Για το αν είναι οκ αν είσαι μπάι... όσο δεν το προωθείς σε ανήλικα ως ξεφωνημένος δεν με πειράζει προσωπικά.

@ Cpt. Haddock: παραθέτουμε τη μετάφραση μαζί με το πρωτότυπο ως έχει,πού τη βλέπεις την εξιδανίκευση;

byron
19/02/2016, 15:01
Επικρατούσα θρησκεία, οχι επισημη.

Εσένα, μάλλον σε έχουν τσιπάρει με τεχνολογία RFID (https://www.youtube.com/watch?v=KyGS7WEVo88) για να πετάγεσαι όποτε μιλάμε για ΧΟ.

(Στο 1:55 αρχίζει το ρεσιτάλ)

Σχόλια από κάτω :

lepoythree Τα πάντα ΄τεχνιαίως κακά΄ στον πλανήτη γή γίνονταν εξ' αρχής για το τσιπάρισμα.Μάλλιαζε η γλωσσα μας να το λέμε ....Μετά Χριστόν προφητης δεν υπάρχει...και μας έλεγαν κολλημένους!
Τώρα να δώ αυτούς που κορόϊδευαν τι έχουν να πούν.....

Georgios Papadimitriou Δημοσιογραφοι ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ του κερατα,η πανιβλακες.!!! Ας διαλεξουν,εμας δεν μας πυθουν παντος...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

pollwNotos
1) δεν μας ενδιαφέρει αν έχει 666 μας ενδιαφέρει πως μας στερεί την ελευθερια μας. Θα ξέρουν που ήμουν που είμαι που πάω τι κάνω
2) Η Αποκάλυψη λέει χάραγμα όχι εμφυτέψει
3) μετά την κάρτα που θα αρραβωνιαστούμε τον διάβολο μετά θα το βάλουμε στο χέρι με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕP

sniper
19/02/2016, 15:04
... δεν αναφέρομαι σ' εσένα προσωπικά....

Λίγο με νοιάζει, εγώ μάλλον έχω καταγωγή απο Σπάρτη και σίγουρα καθόλου από Αθήνα.

Συνεχίστε όμως...

skylaros
19/02/2016, 15:18
Λίγο με νοιάζει, εγώ μάλλον έχω καταγωγή απο Σπάρτη και σίγουρα καθόλου από Αθήνα.

Συνεχίστε όμως...

Εκεί να δεις τι λένε οι κακές γλώσσες πόσο κανέλα βάζαν στο ρυζόγαλο !

ggs
19/02/2016, 15:22
Εσένα, μάλλον σε έχουν τσιπάρει με τεχνολογία RFID (https://www.youtube.com/watch?v=KyGS7WEVo88) για να πετάγεσαι όποτε μιλάμε για ΧΟ.

(Στο 1:55 αρχίζει το ρεσιτάλ)

Σχόλια από κάτω :

lepoythree Τα πάντα ΄τεχνιαίως κακά΄ στον πλανήτη γή γίνονταν εξ' αρχής για το τσιπάρισμα.Μάλλιαζε η γλωσσα μας να το λέμε ....Μετά Χριστόν προφητης δεν υπάρχει...και μας έλεγαν κολλημένους!
Τώρα να δώ αυτούς που κορόϊδευαν τι έχουν να πούν.....

Georgios Papadimitriou Δημοσιογραφοι ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ του κερατα,η πανιβλακες.!!! Ας διαλεξουν,εμας δεν μας πυθουν παντος...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

pollwNotos
1) δεν μας ενδιαφέρει αν έχει 666 μας ενδιαφέρει πως μας στερεί την ελευθερια μας. Θα ξέρουν που ήμουν που είμαι που πάω τι κάνω
2) Η Αποκάλυψη λέει χάραγμα όχι εμφυτέψει
3) μετά την κάρτα που θα αρραβωνιαστούμε τον διάβολο μετά θα το βάλουμε στο χέρι με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕP

ρε μην γελας μ αυτα...ξερεις ποσος κοσμος..

dimmie_72
19/02/2016, 15:24
Εκεί να δεις τι λένε οι κακές γλώσσες πόσο κανέλα βάζαν στο ρυζόγαλο !

Για την Σπάρτη αναφέρει ο Πλούταρχος "ο ψυχικός δεσμός μεταξύ των νέων δεν είχε καμία σχέση με τις σωματικές επαφές και οτί εστερείτο τα πολιτικά του δικαιώματα δυνάμει νόμου όποιος προσπαθούσε να ασελγήσει εις βάρος άλλου" Λακεδ.Επιτηδ.7,237C

ωχ και κει είχαν επιβάλει ποινές, λες νάπεφτε @@@@@@; :bawl:

Billymuse
19/02/2016, 15:27
Nα και ένα καλο νέο (http://www.gazzetta.gr/plus/article/879691/athanati-ellada-apofylakizetai-o-roypakias) επιτέλους...

skylaros
19/02/2016, 15:51
Για την Σπάρτη αναφέρει ο Πλούταρχος "ο ψυχικός δεσμός μεταξύ των νέων δεν είχε καμία σχέση με τις σωματικές επαφές και οτί εστερείτο τα πολιτικά του δικαιώματα δυνάμει νόμου όποιος προσπαθούσε να ασελγήσει εις βάρος άλλου" Λακεδ.Επιτηδ.7,237C

ωχ και κει είχαν επιβάλει ποινές, λες νάπεφτε @@@@@@; :bawl:

Δώσε έμφαση στο εις βάρος ;)

Hayate
19/02/2016, 16:02
Έλα αλεεεεεκοοοοοοοο;τι είπατεεεεεε; http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/apofylakizetai-o-roypakias.3916422.html

Έντιτ βασίλη δε σε πρόλαβα...

pipe_smoker
19/02/2016, 16:13
Nα και ένα καλο νέο (http://www.gazzetta.gr/plus/article/879691/athanati-ellada-apofylakizetai-o-roypakias) επιτέλους...

Όντως ευχάριστο το νέο...

Άντε λίαν συντόμως να ακούσουμε και το ακόμα πιο ευχάριστο....

7Tolis
19/02/2016, 16:24
Για το γάιδαρο καβαλα είμαστε. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ενυδρεία; That's the question.

Hayate
19/02/2016, 16:27
Για το γάιδαρο καβαλα είμαστε. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ενυδρεία; That's the question.

Είχαν σίγουρα στάνες...

MG-KTiNoS
19/02/2016, 16:39

:lol:

MG-KTiNoS
19/02/2016, 18:40
352545

Ρε πλάκα μας κάνετε τόσο καιρό εδώ μέσα...
Τον έφαγε λέει το κομματικό κράτος???
ΤΟν άξιο τον άνθρωπΑ...
:lol:
ρε άι απο κει....
:moutza:

υγ
είχε και άρθρο αλλά βαριέμαι.
:D

amyroukai
19/02/2016, 18:51

Είχε αμπάρι η τριήρης;

MG-KTiNoS
19/02/2016, 18:53
Είχε αμπάρι η τριήρης;

και αράπη με τούμπανο....

Billymuse
19/02/2016, 18:55
Aμερικάνικες σημαίες,εικόνες,μάτια,φυλαχτά...ε πως να μην πιάσεις τον παστίτσιο η τον άλλο που έγραψε το στάτους για το δυστήχημα με το ελικόπτερο..ενω αφήνεις τον κάθε Τζήμερο να γράφει τις παπαριές του..Για τους διπλανούς του δεν σχολιάζω καν..

pipe_smoker
19/02/2016, 18:56
Είχε αμπάρι η τριήρης;

και αράπη με τούμπανο....

Δεν αφήνετε τις μλκιες λεω εγω να ξεκινάτε σιγουλια σιγουλια?:beer:

MG-KTiNoS
19/02/2016, 19:08
Δεν αφήνετε τις μλκιες λεω εγω να ξεκινάτε σιγουλια σιγουλια?:beer:

Το κουπί ρε???
Τώρα στα γεραματα???
:rotflmao:

MG-KTiNoS
19/02/2016, 19:09
Aμερικάνικες σημαίες,εικόνες,μάτια,φυλαχτά...ε πως να μην πιάσεις τον παστίτσιο η τον άλλο που έγραψε το στάτους για το δυστήχημα με το ελικόπτερο..ενω αφήνεις τον κάθε Τζήμερο να γράφει τις παπαριές του..Για τους διπλανούς του δεν σχολιάζω καν..

είναι αυτό που λέμε...
-Δείξε μου τους φίλους σου....

amyroukai
19/02/2016, 19:50
Αχτουνγκ, οι αγρότεν μαχεν κοινωφελές έργον. Σε συνεργασία με την αστυνομία και την δίωξη ναρκωτικών, πιάνουν το αμάξι απ' την Περσία.
Τα αλάνια θα μείνουνε χαρμάνια.

http://m.athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=newsarticle&id=121151&cat=news

kalgeorge
20/02/2016, 14:52
http://www.huffingtonpost.gr/2016/02/19/politiki-sumfonia-gia-megali-bretania-ee_n_9276756.html?utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

dimmie_72
20/02/2016, 15:48
http://www.huffingtonpost.gr/2016/02/19/politiki-sumfonia-gia-megali-bretania-ee_n_9276756.html?utm_source=Sport24&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Πολλά τα συμφέροντα της ΕΕ από επενδύσεις στο City :D

byron
20/02/2016, 19:01
Είναι μακράν ο άνθρωπος.

352604

GFawkes
20/02/2016, 19:40
«Ειδικό καθεστώς» εντός ΕΕ και ο Κάμερον τα πήρε όλα...

Κ ο δικος μας πηρε τα @##€%€@ του

Μικe777
21/02/2016, 00:41
«Ειδικό καθεστώς» εντός ΕΕ και ο Κάμερον τα πήρε όλα...

Κ ο δικος μας πηρε τα @##€%€@ του
μπα δεν νομιζω οτι φταει ο δικος μας τελικα!
απλα ειναι μια αποδειξη οτι η ΕΕ ειναι μια κλειστη λιγκα
ενα πανηγυρακι για λιγους και εκλεκτους..
κοινως ολοι μαζι
κι ο ψωριαρης χωρια!!!:D

tsompanis
21/02/2016, 09:00
Αχτουνγκ, οι αγρότεν μαχεν κοινωφελές έργον. Σε συνεργασία με την αστυνομία και την δίωξη ναρκωτικών, πιάνουν το αμάξι απ' την Περσία.
Τα αλάνια θα μείνουνε χαρμάνια.

http://m.athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=newsarticle&id=121151&cat=news

Ε δεν μπορείς να πεις ότι τον πιάσανε. ....αυτός πήγε με τα μούτρα:lol:

byron
21/02/2016, 11:57
Ε δεν μπορείς να πεις ότι τον πιάσανε. ....αυτός πήγε με τα μούτρα:lol:

Μάλλον δοκίμαζε το προϊόν την ώρα που έφτασε στα μπλόκα :lol:

pipe_smoker
21/02/2016, 12:07
Μάλλον δοκίμαζε το προϊόν την ώρα που έφτασε στα μπλόκα :lol:

Νομίζω (ξαναλέω νομίζω) ότι υπάρχει ένα νομικό παραθυράκι (ή μπορεί να υπήρχε κάποτε) το οποίο λέει πως σε περίπτωση ατυχήματος, ο οδηγός δε διώκεται για παράνομες ουσίες που μπορεί να βρεθούν στην κατοχή του.
Γίνεται κατάσχεση αυτών από το νοσοκομείο και τελειώνει το στόρυ εκεί.

Πιθανότατα βέβαια, αν ισχύει κάτι τέτοιο, να ισχύει για κάποιον που μπορεί να είχε ένα "τσιγάρο" στην τσέπη και στούκαρε σε καμιά κολώνα.
Κόντεψε που κόντεψε να πεθάνει, μην τον τρέχουν και για κατοχή.

Τώρα να νόμιζε κάτι τέτοιο ο μάστορης που κουβάλαγε ένα πεντόκιλο Μαροκινό, και σου λέει "Κάτσε να το στουκάρω μπας και τη γλιτώσω"...
Ε, ναι μάλλον δοκίμαζε το προϊόν για να καταλήξει σε τέτοιο συμπέρασμα:lol:

byron
21/02/2016, 12:11
Αστείο μου φαίνεται ρε pipe...
Δλδ τι; έχει ο άλλος κιλά πάνω του, και λένε οκ...πες πως δεν τα είδαμε; :lol:

pipe_smoker
21/02/2016, 12:24
Αστείο μου φαίνεται ρε pipe...
Δλδ τι; έχει ο άλλος κιλά πάνω του, και λένε οκ...πες πως δεν τα είδαμε; :lol:

Όχι ρε συ.

Κατ'αρχάς ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος.

Αλλά και αν ισχύει κάτι τέτοιο, η λογική μου λέει ότι θα έχει κάποια βάση στο ιατρικό απόρρητο.
Γι'αυτό κι έφερα παράδειγμα κάποιον που έχει στην τσέπη ένα τσιγάρο.
Αν το βρουν οι γιατροί την ώρα που του βγάζουν τα ρούχα για να τον χώσουν εντατική δεν ξέρω αν έχουν δικαίωμα να καλέσουν αστυνομία.

Καμία σχέση με αυτόν που κουβαλάει πεντόκιλα, ή καμιά 10ριά δεντράκια στο πορτ μπαγκάζ:lol:

tsompanis
21/02/2016, 13:06
Σιγά ρε pipe μην είχε και Μαροκινό. ...Αλβανικό του κερατά θα είχε:bawl:

pipe_smoker
21/02/2016, 14:12
Σιγά ρε pipe μην είχε και Μαροκινό. ...Αλβανικό του κερατά θα είχε:bawl:

Χασίς λέει ρε.
Όχι φούντα.

Θα μου πεις αυτοί στις ειδήσεις όλα ίδια τα λένε.

Πιτσιρικάς είχα βαρεθεί κάθε φορά που γινόταν ληστεία σε τράπεζα, να ακούω τη στάνταρ ατάκα "Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή τύπου εντούρο, μεγάλου κυβισμού".
Και να δείχνουν φωτογραφίες αρχειου, με πάπιες μέχρι supersport:lol:

MG-KTiNoS
21/02/2016, 14:16
Είναι μακράν ο άνθρωπος.

352604

Εγώ το βλέπω τρομερή μαλακία πάντως.....
Θα έπαιζε ΑΝ ο Έλληνας είχε επιλογές.
Να όμως που τώρα τους είδαμε ΟΛΟΥΣ και τι έγινε?
Ίδια γευση...
και τη γευση !!!
ΣΚΑΤΑ

pipe_smoker
21/02/2016, 14:20
Εγώ το βλέπω τρομερή μαλακία πάντως.....
Θα έπαιζε ΑΝ ο Έλληνας είχε επιλογές.
Να όμως που τώρα τους είδαμε ΟΛΟΥΣ και τι έγινε?
Ίδια γευση...
και τη γευση !!!
ΣΚΑΤΑ

Ρε άσε λίγο την γκρίνια μια φορά.

Κυριακή είναι.

Πάνε δες λίγο τις φωτό από την πίτα.

Αύριο είναι Δευτέρα.
Θα καταθλιΦΤούμε με την ησυχία μας:lol:

MG-KTiNoS
21/02/2016, 14:21
Ρε άσε λίγο την γκρίνια μια φορά.

Κυριακή είναι.

Πάνε δες λίγο τις φωτό από την πίτα.

Αύριο είναι Δευτέρα.
Θα καταθλιΦΤούμε με την ησυχία μας:lol:

Δίκιο έχεις...
:beer:

Δεινόσαυρος
21/02/2016, 14:52
Πιτσιρικάς είχα βαρεθεί κάθε φορά που γινόταν ληστεία σε τράπεζα, να ακούω τη στάνταρ ατάκα "Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή τύπου εντούρο, μεγάλου κυβισμού".

:D Ναι, δεν είχαν τότε το κασέ που έχουν τώρα οι προπέλες!
ΟΚ πλάκα κάνω, σε XR400R μάλλον η αναφορά. Η και 250. Γιατί ποιος την θεωρούσε τότε «μικρή» μηχανή;

Πάντως θίγεις πιστεύω κάτι το σημαντικότατο:
Θα έκανα μάλιστα και παράφραση στο γνωστό ρητό του Ντιντερό:
«Όταν πνιγεί ο τελευταίος μαρκετίστας με τα εντόσθια του τελευταίου δημοσιογράφου, μόνο τότε θα είναι ο άνθρωπος ελεύθερος!»

pipe_smoker
21/02/2016, 14:58
:D Ναι, δεν είχαν τότε το κασέ που έχουν τώρα οι προπέλες!
ΟΚ πλάκα κάνω, σε XR400R μάλλον η αναφορά. Η και 250. Γιατί ποιος την θεωρούσε τότε «μικρή» μηχανή;

Βρε και με TDM λέμε να γινόταν η ληστεία το ίδιο λέγανε:lol:

Δεινόσαυρος
21/02/2016, 15:13
Βρε και με TDM λέμε να γινόταν η ληστεία το ίδιο λέγανε:lol:

Ε, ναι, και ορθώς μάλλον.

Γιατί εφόσον είχαμε εισαχθεί πλεόν στην ΕΟΚ, γιατί να χρημοποιούμε τον όρο με την περιορισμένη Ελληνο-Αγγλική έννοια, και όχι την πολύ πιο προηγμένη Ιταλική, Γερμανική, Ευρωπαϊκή, δλδ.

SHOOTER045
21/02/2016, 15:38
Νομίζω (ξαναλέω νομίζω) ότι υπάρχει ένα νομικό παραθυράκι (ή μπορεί να υπήρχε κάποτε) το οποίο λέει πως σε περίπτωση ατυχήματος, ο οδηγός δε διώκεται για παράνομες ουσίες που μπορεί να βρεθούν στην κατοχή του.
Γίνεται κατάσχεση αυτών από το νοσοκομείο και τελειώνει το στόρυ εκεί.

Πιθανότατα βέβαια, αν ισχύει κάτι τέτοιο, να ισχύει για κάποιον που μπορεί να είχε ένα "τσιγάρο" στην τσέπη και στούκαρε σε καμιά κολώνα.
Κόντεψε που κόντεψε να πεθάνει, μην τον τρέχουν και για κατοχή.

Τώρα να νόμιζε κάτι τέτοιο ο μάστορης που κουβάλαγε ένα πεντόκιλο Μαροκινό, και σου λέει "Κάτσε να το στουκάρω μπας και τη γλιτώσω"...
Ε, ναι μάλλον δοκίμαζε το προϊόν για να καταλήξει σε τέτοιο συμπέρασμα:lol:

Πλεον και οι ίδιες οι ασφαλιστικές πιέζουν σε περίπτωση ατυχήματος ώστε να πληρώσουν όσα λιγότερα η να απαιτήσουν περισότερα.
Εννοείται πως αν κάποιος τραυματίας έχει στην κατοχή του ουσίες ενημερώνεται η αστυνομία το ιατρικό απόρρητο δεν παραβιάζεται.
Τοτε θα έπρεπε όσοι πηγαίνουν από τροχαία και λένε ότι το έπαθαν συι ποδόσφαιρο,μπάσκετ, απο την σκάλα ,απο το μπάνιο .
Και είναι καταφανώς απο πτώση με μότο,να μην ενημερώνεται η αστυνομία

pipe_smoker
21/02/2016, 15:44
.
Εννοείται πως αν κάποιος τραυματίας έχει στην κατοχή του ουσίες ενημερώνεται η αστυνομία το ιατρικό απόρρητο δεν παραβιάζεται.

Δεκτό.

Γι'αυτο το χιλιοτονισα το "νομίζω" γιατι έγραφα με μεγάλη επιφύλαξη.

SHOOTER045
21/02/2016, 15:50
Το απόρρητο ισχύει (απ οτι ξέρω) αν εαν ο ασθενής εμπλακεί κάπου και ακολουθεί ηδη απο πριν ειδική αγωγή η παρακολούθηση κλπ.
Οχι κάποιος που πάει στα επείγοντα (Α'βοηθειες)και έχει πανω του ενα γαρο,ένα φιξακι,χάπια κλπ

Μικe777
21/02/2016, 17:36
Το απόρρητο ισχύει (απ οτι ξέρω) αν εαν ο ασθενής εμπλακεί κάπου και ακολουθεί ηδη απο πριν ειδική αγωγή η παρακολούθηση κλπ.
Οχι κάποιος που πάει στα επείγοντα (Α'βοηθειες)και έχει πανω του ενα γαρο,ένα φιξακι,χάπια κλπ

αν ομως τα χει κατεβασει πριν?
τι γινεται??:confused:

SHOOTER045
21/02/2016, 17:39
αν ομως τα χει κατεβασει πριν?
τι γινεται??:confused:

Αιμοληψια

Billymuse
21/02/2016, 18:47
Kαι άλλες αποζημιώσεις (http://www.aek365.com/a-443954/apozhmiwsh-700-000-eurw-se-oikogeneia-fantarou-pou-pethane-enw-ektelouse-entole.htm) απο το κράτος για ευθύνες στρατιωτικών...

GFawkes
22/02/2016, 09:51
Tελικα οι Τουρκοι ειναι αδερφια μας ή οχι;
εχω μπερδευτει...
:confused:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500059894#ref=newsroombox
Τη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο μπλοκάρει τώρα η Τουρκία. Η Άγκυρα εγείρει πολλαπλά ζητήματα στις συζητήσεις για το επιχειρησιακό σχέδιο της νατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο που γίνονται στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, ενώ αρνείται την επαναπροώθηση προσφύγων στα παράλιά της, κάτι που υποτίθεται ότι είναι το βασικό σκεπτικό της επιχείρησης.

Η Άγκυρα διά του εκπροσώπου της στη Στρατιωτική Επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει τη χάραξη του επιχειρησιακού πλάνου το οποίο θα εγκριθεί σε επίπεδο μόνιμων αντιπροσώπων προκειμένου να κινηθεί με σαφή εντολή η νατοϊκή δύναμη SNMG2 στο Αιγαίο, μπλόκαρε μέχρι την περασμένη Παρασκευή σημαντικές πτυχές της επιχείρησης, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

«Εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτά τα πράγματα, δεν έχω τέτοιες οδηγίες», φέρεται να είπε ο τούρκος εκπρόσωπος στην τελευταία συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας χωρίς να απαντά στο βασικό ερώτημα: τι θα συμβαίνει με τις βάρκες που θα εντοπίζονται από τα στρατιωτικά μέσα εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και οι οποίες υποτίθεται ότι πρέπει να επιστρέφουν στα τουρκικά παράλια.

GFawkes
22/02/2016, 09:53
Kαι άλλες αποζημιώσεις (http://www.aek365.com/a-443954/apozhmiwsh-700-000-eurw-se-oikogeneia-fantarou-pou-pethane-enw-ektelouse-entole.htm) απο το κράτος για ευθύνες στρατιωτικών...

Αυτο δεν ειναι το σωστο;

Να αποζημιωθουν οι οικογενειες των νεκρων παιδιων;

sniper
22/02/2016, 10:17
Tελικα οι Τουρκοι ειναι αδερφια μας ή οχι;
εχω μπερδευτει...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500059894#ref=newsroombox
Τη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο μπλοκάρει τώρα η Τουρκία. Η Άγκυρα εγείρει πολλαπλά ζητήματα στις συζητήσεις για το επιχειρησιακό σχέδιο της νατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο που γίνονται στη Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ, ενώ αρνείται την επαναπροώθηση προσφύγων στα παράλιά της, κάτι που υποτίθεται ότι είναι το βασικό σκεπτικό της επιχείρησης.

Η Άγκυρα διά του εκπροσώπου της στη Στρατιωτική Επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει τη χάραξη του επιχειρησιακού πλάνου το οποίο θα εγκριθεί σε επίπεδο μόνιμων αντιπροσώπων προκειμένου να κινηθεί με σαφή εντολή η νατοϊκή δύναμη SNMG2 στο Αιγαίο, μπλόκαρε μέχρι την περασμένη Παρασκευή σημαντικές πτυχές της επιχείρησης, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

«Εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτά τα πράγματα, δεν έχω τέτοιες οδηγίες», φέρεται να είπε ο τούρκος εκπρόσωπος στην τελευταία συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας χωρίς να απαντά στο βασικό ερώτημα: τι θα συμβαίνει με τις βάρκες που θα εντοπίζονται από τα στρατιωτικά μέσα εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και οι οποίες υποτίθεται ότι πρέπει να επιστρέφουν στα τουρκικά παράλια.

Αφενός θα πέσει πολύ γέλιο με το ποιος θα κάνει τι σε περίπτωση εντοπισμού κάποιου πλωτού μέσου (ειδικά σε αμφιλεγόμενες νησίδες στυλ Ίμια)...

Από την άλλη θα μάθει επιτέλους ο κόσμος τον 27ο μεσημβρινό, εκεί που θέλει εδώ και πολλά χρόνια τη διχοτόμηση του Αιγαίου η Τουρκία.

Και τελικά, ο συνωστισμός στρατών σε κλειστούς κι εύφλεκτους χώρους, μόνο καλό δεν φέρνει.

Ιδωμεν.

GFawkes
22/02/2016, 10:21
Στην καλυτερη και ευνοϊκότερη των περιπτώσεων, ισως αποκαλυφθεί και το πραγματικο προσωπο της τουρκιας....

οχι οτι δεν το ξερουν ολοι...ειδικα οι γερμανοι που εχουν συμφωνήσει με την τουρκια την συνεκμετάλλευση του Αιγαιου
(το οποιο πλεον δεν μας ανηκει...αλλα στους δανειστες, και γιαυτο θελουν να αποδυναμώσουν τον Ελληνικο Στρατο/επενδυσεις και πιεζουν σε μειωση ΚΑΙ των κληρωτών)

byron
22/02/2016, 10:39
Αφενός θα πέσει πολύ γέλιο με το ποιος θα κάνει τι σε περίπτωση εντοπισμού κάποιου πλωτού μέσου (ειδικά σε αμφιλεγόμενες νησίδες στυλ Ίμια)...

Από την άλλη θα μάθει επιτέλους ο κόσμος τον 27ο μεσημβρινό, εκεί που θέλει εδώ και πολλά χρόνια τη διχοτόμηση του Αιγαίου η Τουρκία.

Και τελικά, ο συνωστισμός στρατών σε κλειστούς κι εύφλεκτους χώρους, μόνο καλό δεν φέρνει.

Ιδωμεν.

http://www.liberal.gr/arthro/34253/amyna--diplomatia/2016/isonpou-kai-pos-to-paeisin-i-agkura-sta-ellinotourkika.html

byron
22/02/2016, 11:01
Αυτό που είναι πολύ επικίνδυνο για εμάς, αφορά την διαφαινόμενη ήττα της Τουρκίας στο μέτωπο της Συρίας, καθώς δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη της που είναι η δημιουργία Κουρδικού κράτους στην βόρεια Συρία. Οι Ρώσοι είναι μάλλον ξεκάθαροι για τις προθέσεις τους, όπως και οι Αμερικάνοι. Το ανέκδοτο των Τούρκων, να ζητά την επέμβαση του ΝΑΤΟ κατά των συμμάχων των Αμερικάνων του YPG, δείχνει τον πανικό που βρίσκεται.

Οι Ρώσοι «Η Ρωσία δεν αφήνει αμφιβολίες για τις διαθέσεις της και έχει προειδοποιήσει και την Ουάσιγκτον ότι θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή θεωρήσει ότι εκδηλώνεται εναντίον των δυνάμεων της στην Συρία, και έτσι ρίχνει όλο το βάρος της ενισχύοντας τις δυνάμεις του Άσαντ και των Κούρδων να απωθήσουν τις δυνάμεις του ISIS και να ανακαταλάβουν περιοχές που ελέγχουν μέχρι τώρα οι τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της FSS, της διάδοχου της KGB Νικολάι Κοβαλιόφ, η Ρωσία θα βομβαρδίσει τα τουρκικά στρατεύματα εάν επιχειρήσουν να εισβάλουν στη Συρία, ενώ η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι κάθε ξένη επέμβαση στη Συρία θα είναι παράνομη και η ρώσικη αντίδραση θα διαμορφωθεί από τις συνθήκες. Πρόσθεσε ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν απωθήσει τους αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία.
Ο επικεφαλής του γραφείου που πριν δυο εβδομάδες άνοιξε το κόμμα των Κούρδων της Συρίας PYD στη Μόσχα, δήλωσε ότι η ρωσική αεροπορία υποστηρίζει και καλύπτει την αντεπίθεση των ένοπλων κουρδικών δυνάμεων YPG και αποκάλυψε ότι η Μόσχα έχει δεσμευθεί ότι θα υπάρξει ομοσπονδιακό μοντέλο στη μεταπολεμική Συρία, όπου οι Κούρδοι θα αποκτήσουν τη δική τους κρατική ομόσπονδη οντότητα.»

Κάπως έτσι διαμορφώνει και τους στόχους της για την επόμενη μέρα, βάζοντας στην θέση του και τον Άσαντ διαμέσου του πρέσβη της Ρωσίας στον ΟΗΕ, όταν ο Ασαντ δήλωσε πως θα συνεχίζει να πολεμά μέχρι να επανακτήσει τον έλεγχο σε όλη τη Συρία.
« Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ρωσική εφημερίδα Kommersant, ο Τσούρκιν ανέφερε ότι η Ρωσία βοήθησε τον Ασαντ να αναστρέψει την πορεία του πολέμου, οπότε είναι καθήκον του σύρου προέδρου να ευθυγραμμιστεί με τη θέση της Μόσχας και να δεσμευτεί με την πορεία των ειρηνευτικών συνομιλιών.
Οπως σημείωσε ο ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ, η Ρωσία εργάζεται για την ειρηνική επίλυση στην Συρία και για αυτόν τον λόγο η απόπειρα ανακατάληψης του ελέγχου όλης της συριακής επικράτειας θα είναι μια ανώφελη προσπάθεια που θα σύρει επ’ αόριστον τη χώρα σε εμπόλεμη σύρραξη.»

Κάπου θα πρέπει να ξεσπάσει μετά ο Ερντογάν, και εμείς είμαστε ο πιο εύκολος στόχος. Μακάρι να μην επαληθευτεί κανένα τέτοιο σενάριο, αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά.

sniper
22/02/2016, 11:05
Αυτό που είναι πολύ επικίνδυνο για εμάς, αφορά την διαφαινόμενη ήττα της Τουρκίας στο μέτωπο της Συρίας, καθώς δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη της που είναι η δημιουργία Κουρδικού κράτους στην βόρεια Συρία. Οι Ρώσοι είναι μάλλον ξεκάθαροι για τις προθέσεις τους, όπως και οι Αμερικάνοι. Το ανέκδοτο των Τούρκων, να ζητά την επέμβαση του ΝΑΤΟ κατά των συμμάχων των Αμερικάνων του YPG, δείχνει τον πανικό που βρίσκεται.

Οι Ρώσοι «Η Ρωσία δεν αφήνει αμφιβολίες για τις διαθέσεις της και έχει προειδοποιήσει και την Ουάσιγκτον ότι θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή θεωρήσει ότι εκδηλώνεται εναντίον των δυνάμεων της στην Συρία, και έτσι ρίχνει όλο το βάρος της ενισχύοντας τις δυνάμεις του Άσαντ και των Κούρδων να απωθήσουν τις δυνάμεις του ISIS και να ανακαταλάβουν περιοχές που ελέγχουν μέχρι τώρα οι τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της FSS, της διάδοχου της KGB Νικολάι Κοβαλιόφ, η Ρωσία θα βομβαρδίσει τα τουρκικά στρατεύματα εάν επιχειρήσουν να εισβάλουν στη Συρία, ενώ η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι κάθε ξένη επέμβαση στη Συρία θα είναι παράνομη και η ρώσικη αντίδραση θα διαμορφωθεί από τις συνθήκες. Πρόσθεσε ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί έχουν απωθήσει τους αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία.
Ο επικεφαλής του γραφείου που πριν δυο εβδομάδες άνοιξε το κόμμα των Κούρδων της Συρίας PYD στη Μόσχα, δήλωσε ότι η ρωσική αεροπορία υποστηρίζει και καλύπτει την αντεπίθεση των ένοπλων κουρδικών δυνάμεων YPG και αποκάλυψε ότι η Μόσχα έχει δεσμευθεί ότι θα υπάρξει ομοσπονδιακό μοντέλο στη μεταπολεμική Συρία, όπου οι Κούρδοι θα αποκτήσουν τη δική τους κρατική ομόσπονδη οντότητα.»

Κάπως έτσι διαμορφώνει και τους στόχους της για την επόμενη μέρα, βάζοντας στην θέση του και τον Άσαντ διαμέσου του πρέσβη της Ρωσίας στον ΟΗΕ, όταν ο Ασαντ δήλωσε πως θα συνεχίζει να πολεμά μέχρι να επανακτήσει τον έλεγχο σε όλη τη Συρία.
« Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ρωσική εφημερίδα Kommersant, ο Τσούρκιν ανέφερε ότι η Ρωσία βοήθησε τον Ασαντ να αναστρέψει την πορεία του πολέμου, οπότε είναι καθήκον του σύρου προέδρου να ευθυγραμμιστεί με τη θέση της Μόσχας και να δεσμευτεί με την πορεία των ειρηνευτικών συνομιλιών.
Οπως σημείωσε ο ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ, η Ρωσία εργάζεται για την ειρηνική επίλυση στην Συρία και για αυτόν τον λόγο η απόπειρα ανακατάληψης του ελέγχου όλης της συριακής επικράτειας θα είναι μια ανώφελη προσπάθεια που θα σύρει επ’ αόριστον τη χώρα σε εμπόλεμη σύρραξη.»

Κάπου θα πρέπει να ξεσπάσει μετά ο Ερντογάν, και εμείς είμαστε ο πιο εύκολος στόχος. Μακάρι να μην επαληθευτεί κανένα τέτοιο σενάριο, αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά.

Δεν είναι τόσο απλό. Δεν μιλάμε για μια διένεξη μεταξύ Τουρκίας-Κούρδων, αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα, οι δρόμοι και τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής είναι ένα από τα ζητούμενα.
Δεν είναι τυχαίο που οι Σαούντ μιλάνε για χερσαίες επιχειρήσεις με δικό τους κόσμο.. Αυτοί έχουν να ρίξουν ντουφεκιά σε "πόλεμο" από την εποχή του Λώρενς της Αραβίας.

Το ζητούμενο είναι να μην βγεί καμια σπίθα κι αρπάξουμε φωτιά εμείς... ή δεν ξέρω, μπορεί τελικά αυτή η φωτιά να είναι η κάθαρσή μας.

sniper
22/02/2016, 11:34
Και τελικά, μία χώρα που δεν μπορεί μόνη της να υπερασπιστεί τα σύνορά της και εδώ και 40 χρόνια το πετάει το μπαλάκι στη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (είτε γιατί δεν έχει τα πολιτικά @@ ή δεν μπορεί στρατιωτικά (αφού έχει ευνουχιστεί η στρατιωτική ηγεσία - και με τις δικές τους μαλ@κίες ομολογουμένως) να το φέρει εις πέρας, είναι άξια της μοίρας της.

Κι όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Όρθια και ξεβράκωτη στο κρύο.

byron
22/02/2016, 11:44
Δεν είναι τόσο απλό. Δεν μιλάμε για μια διένεξη μεταξύ Τουρκίας-Κούρδων, αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα, οι δρόμοι και τα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής είναι ένα από τα ζητούμενα.
Δεν είναι τυχαίο που οι Σαούντ μιλάνε για χερσαίες επιχειρήσεις με δικό τους κόσμο.. Αυτοί έχουν να ρίξουν ντουφεκιά σε "πόλεμο" από την εποχή του Λώρενς της Αραβίας.

Π@πάρια θα κάνουν οι Σαούντ. Ότι γίνεται με αυτούς, αφορά την κόντρα για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στην Μέση Ανατολή κόντρα στους Σιίτες Ιρανούς. Εδώ δεν μπορεί να τα βάλει με τους ξυπόλυτους αντάρτες στην Υεμένη, που τους έχουν ξεβρακώσει. Δήλωσαν μεν για επέμβαση και μπλα μπλα μπλα, αλλά με 4 αεροπλάνα που έχουν μετακινήσει ούτε ακροβατικό σμήνος δεν φτιάχνουν.
Οι Σαούντ, δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι που θα τους φέρει κόντρα με Αμερικάνους και Ρώσους, πολύ περισσότερο για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της Τουρκίας.

Κερδισμένοι θα είναι οι Ιρανοί, που με την υποστήριξη κατά του ISIS στο Ιράκ (και με χερσαίες δυνάμεις), αλλά και με το οτι εγκατέλειψαν την πυρηνική ρητορική θεωρούνται αξιόπιστος σύμμαχος.
Ιράν-Ρωσία-και μια λωρίδα Κουρδιαστάν (Αλεβίτες-Σιίτες κυρίως) στο βόρειο Ιράκ και Συρία που θα καταλήγει στην Μεσόγειο θα είναι οι νικητές όταν τελειώσει το έγκλημα που γίνεται στην Συρία.

GFawkes
22/02/2016, 12:54
352813

dimmie_72
22/02/2016, 14:16
και Συρία που θα καταλήγει στην Μεσόγειο θα είναι οι νικητές όταν τελειώσει το έγκλημα που γίνεται στην Συρία.
για την τελευταία δεν θάπαιρνα και όρκο μιας και η έξοδος στη Μεσόγειο αφορά άλλον :D

byron
22/02/2016, 14:21
για την τελευταία δεν θάπαιρνα και όρκο μιας και η έξοδος στη Μεσόγειο αφορά άλλον :D

Για ποιά λες? Για την Ρωσία? Μα αυτή έχει ναυτική βάση πολλά χρόνια. Εκτός και δεν κατάλαβα ποιόν εννοείς.

dimmie_72
22/02/2016, 14:35
Για ποιά λες? Για την Ρωσία?

της οποίας η παρουσία ετίθετο εν αμφιβόλω ενώ τώρα εγκαθιδρύεται με την ευλογία των συμμάχων. ;)

byron
22/02/2016, 14:51
της οποίας η παρουσία ετίθετο εν αμφιβόλω ενώ τώρα εγκαθιδρύεται με την ευλογία των συμμάχων. ;)

Ευλογία, και με 1000 προσευχές μαζί μη σου πω. :lol:

Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο, πως απ΄την στιγμή που μια πιθανή επικράτηση δυνάμεων στην περιοχή θα έβαζε σε κίνδυνο την μοναδική της βάση στην Μεσόγειο, δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς αντίδραση. Το 2013 είχε ακουστεί μάλιστα πως θα εγκατέλειπαν την βάση στην Ταρτούς λόγω της προέλασης των αντικαθεστωτικών δυνάμεων.

Win Win κατάσταση για τον Βλαδίμηρο. Και αποκατέστησε στα μάτια των δυτικών το status της υπερδύναμης που κανείς δεν μπορεί να αψηφά, και όλη η ιστορία με την Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας ξεχάστηκε, και διέσωσε τον Ασαντ που ήταν θέμα εβδομάδων να χαθεί ο πόλεμος, και έστειλε όλα τα γατάκια για νάνι.

Όποιος θέλει, ας πάει να βάλει στρατό στο μπάχαλο που γίνεται εκεί. Και σίγουρα οι Δυτικοί δεν θέλουν με την καμία. Αν μπορεί να τελειώσει και τον πόλεμο για να σταματήσουν οι προσφυγικές ροές, άγαλμα θα του κάνουν.

Μόνο ο Σουλτάνος θα φάει τα παπάρια του, σε κάθε περίπτωση. Είτε θα ταπεινωθεί στο εσωτερικό και εξωτερικό αναγνωρίζοντας το νέο status quo, είτε θα κάνει καμμιά μαλακία και θα γινει της κολάσεως εκεί (για αυτούς).
Κάπου δήλωσε ο Νταβούσογλου προχθές, πως σε ένα πόλεμο με τους Ρώσους θα κερδίσουν σε μια εβδομάδα (μαζί με τους συμμάχους τους). Κούνια που τους κούναγε αν πιστεύουν πως θα διακινδυνεύσει κάποιος δυτικός, πόλεμο με την Ρωσία για να κάνει το χατήρι των Τούρκων.

Pan (dvs)
22/02/2016, 14:56
Και τελικά, μία χώρα που δεν μπορεί μόνη της να υπερασπιστεί τα σύνορά της και εδώ και 40 χρόνια το πετάει το μπαλάκι στη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (είτε γιατί δεν έχει τα πολιτικά @@ ή δεν μπορεί στρατιωτικά (αφού έχει ευνουχιστεί η στρατιωτική ηγεσία - και με τις δικές τους μαλ@κίες ομολογουμένως) να το φέρει εις πέρας, είναι άξια της μοίρας της.

Κι όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Όρθια και ξεβράκωτη στο κρύο.

Να σε διορθωσω στα χρονια.Πριν απο 30 χρονια,το 86 αν θυμαμαι καλα,επι Αντρικου,ητανε η τελευταια φορα που ορθωσαμε το αναστημα μας και μας πηρανε πολυ στα σοβαρα.

sniper
22/02/2016, 15:01
Να σε διορθωσω στα χρονια.Πριν απο 30 χρονια,το 86 αν θυμαμαι καλα,επι Αντρικου,ητανε η τελευταια φορα που ορθωσαμε το αναστημα μας και μας πηρανε πολυ στα σοβαρα.

Τίποτα δεν κάναμε. Κι αυτό γιατί όλοι οι πολιτικοί (εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι) ήταν ή απλα ανόητοι ή "καθοδηγούμενοι" ξεκινάμε απο το 1945 μέχρι και σήμερα. Εμφύλιος, χούντα, κύπρος, Χώρα, Ιμια κοκ.

Pan (dvs)
22/02/2016, 15:03
Τίποτα δεν κάναμε. Κι αυτό γιατί όλοι οι πολιτικοί (εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι) ήταν ή απλα ανόητοι ή "καθοδηγούμενοι" ξεκινάμε απο την 1945 μέχρι και σήμερα. Εμφύλιος, χούντα, κύπρος, Χώρα, Ιμια κοκ.

Εγω θα ελεγα οτι καναμε κατι και μας πηρανε στα σοβαρα,τη συγκεκριμενη στιγμη.Τουλαχιστον ετσι το εβλεπα εγω απο το ποστο που ετυχε να υπηρετω.

sniper
22/02/2016, 15:15
Εγω θα ελεγα οτι καναμε κατι και μας πηρανε στα σοβαρα,τη συγκεκριμενη στιγμη.Τουλαχιστον ετσι το εβλεπα εγω απο το ποστο που ετυχε να υπηρετω.

Το κακό μ' αυτες τί θέσεις είναι ότι βλέπεις μέρος του έργου. Ξέρεις πόσοι φαντάροι έχουν κερδίσει τους Τουρκους;

dimmie_72
22/02/2016, 15:22
Win Win κατάσταση για τον Βλαδίμηρο. Και αποκατέστησε στα μάτια των δυτικών το status της υπερδύναμης που κανείς δεν μπορεί να αψηφά, και όλη η ιστορία με την Ουκρανία και την προσάρτηση της Κριμαίας ξεχάστηκε, και διέσωσε τον Ασαντ που ήταν θέμα εβδομάδων να χαθεί ο πόλεμος, και έστειλε όλα τα γατάκια για νάνι.

Lessons learned από Γιουγκοσλαβία και Λιβύη. Όποιος δεν βρίσκεται με σημαντικές δυνάμεις στο πεδίο δεν έχει κανένα διπλωματικό πλεονέκτημα. Είναι απαραίτητο από ένα σημείο και έπειτα να αποδείξουν το σημαντικό τους ρόλο στη διεθνή σκακιέρα τόσο στην περιοχή όσο και σε κάθε σημείο του κόσμου.

Μόνο ο Σουλτάνος θα φάει τα παπάρια του, σε κάθε περίπτωση. Είτε θα ταπεινωθεί στο εσωτερικό και εξωτερικό αναγνωρίζοντας το νέο status quo, είτε θα κάνει καμμιά μαλακία και θα γινει της κολάσεως εκεί (για αυτούς). Κάπου δήλωσε ο Νταβούσογλου προχθές, πως σε ένα πόλεμο με τους Ρώσους θα κερδίσουν σε μια εβδομάδα (μαζί με τους συμμάχους τους). Κούνια που τους κούναγε αν πιστεύουν πως θα διακινδυνεύσει κάποιος δυτικός, πόλεμο με την Ρωσία για να κάνει το χατήρι των Τούρκων.

Οι στρατιωτικοί εκεί το ξέρουν καλά το παιχνίδι με την παραπλάνηση και τις ασύμμετρες απειλές γιατί μελετούν και έχουν και γνώμη στις αποφάσεις της πολιτικής τους ηγεσίας. Υπάρχει άλλο υποψήφιο και μια ζωή ανυποψίαστο θύμα που είναι πρόσφορο για επίδειξη δύναμης και εξασφάλιση ανταλλαγμάτων από πλευράς Τουρκίας.

MG-KTiNoS
22/02/2016, 20:31
Ο μεγαλοεκδότης (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης παραδέχτηκε με επιστολή του στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής πως δεν διαθέτει αντίγραφα για τις 10 δηλώσεις που ισχυρίζεται πως τις έχει καταθέσει αλλά «λείπουν» από το φάκελο που εξετάζουν οι ελεγκτικές αρχές.
------------------------------------------------------------

Α ρε πουστη τυροπιτα ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕΣ.....
:a43:

Pan (dvs)
22/02/2016, 20:32
Το κακό μ' αυτες τί θέσεις είναι ότι βλέπεις μέρος του έργου. Ξέρεις πόσοι φαντάροι έχουν κερδίσει τους Τουρκους;

Δεν μιλαμε για τετοια περιπτωση.Τελος παντως οπως και να χει δεν το χουμε.

GFawkes
23/02/2016, 08:02
Απο το νετ.....αν αληθευει κ πω οτι μας κοροιδευουν στα μουτρα μας θα εχω αδικο;

Οι αρχηγοί της Συριακής αντιπολίτευσης συναντιούνται σε ένα πολυτελές ξενοδοχεία στην Τουρκία, για να συζητήσουν την επισιτιστική κρίση στις Συριακές πόλεις!!! Κανένα σχόλιο

352896

nicksior
23/02/2016, 09:41
Απο το νετ.....αν αληθευει κ πω οτι μας κοροιδευουν στα μουτρα μας θα εχω αδικο;

Οι αρχηγοί της Συριακής αντιπολίτευσης συναντιούνται σε ένα πολυτελές ξενοδοχεία στην Τουρκία, για να συζητήσουν την επισιτιστική κρίση στις Συριακές πόλεις!!! Κανένα σχόλιο

352896

Αυτά να τα βλέπει το μοτο.γρ

Ετσι διοργανώνονται οι εκδρομές !

GFawkes
23/02/2016, 09:42
Αυτά να τα βλέπει το μοτο.γρ

Ετσι διοργανώνονται οι εκδρομές !

Tssssss

Δεν εχεις γνωρισει εμενα ή το Μικε!!!
:evil:

SHOOTER045
23/02/2016, 10:00
http://policenet.gr/article/%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B7-70-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF

GFawkes
23/02/2016, 11:25
Πηγα να αγορασω κατι απο ebay

παντου νικες λεμε!!!!

μαζι με Σιερα Λεονε και Νιγηρια μας εχουν...

352914

byron
23/02/2016, 11:26
Πηγα να αγορασω κατι απο ebay

παντου νικες λεμε!!!!

μαζι με Σιερα Λεονε και Νιγηρια μας εχουν...

352914

Μπα, άσχετο είναι. Το ποιό συνηθισμένο ban που βλέπω στο ebay, είναι η Ιταλία.

Panos76
23/02/2016, 11:36

https://left.gr/news/i-google-mporei-na-rixei-ton-tsipra

byron
23/02/2016, 11:46

https://left.gr/news/i-google-mporei-na-rixei-ton-tsipra

Nαι μιλάμε για εγκυρότητα...
Αυτός που το υπογράφει, είναι στα high του http://tvxs.gr/news/ellada/synelaban-ekdoti-efimeridas-kai-dyo-dimosiografoys-gia-ekbiasmoys

byron
23/02/2016, 11:53
Περισσότερο γελοίος πεθαίνεις.

https://left.gr/news/o-p-skoyrletis-katigorei-ton-dieythynonta-tis-eldorado-gold-gia-paignidia-me-tis-metohes-tis

Αν δεν ήταν τόσο τραγικά άσχετοι και καφενόβιοι, θα ήξερε πόσο βαριά κατηγορία είναι αυτή που πέταξε και πόσο εύκολα μπορεί να τον πάει γαμι@ντας ο άλλος.

Οτι να΄ναι, πραγματικά.

Panos76
23/02/2016, 11:59
Μάλιστα. Μου έκανε κ εμένα εντύπωση, λέω τι παίζει.

GFawkes
23/02/2016, 12:32
Περισσότερο γελοίος πεθαίνεις.

https://left.gr/news/o-p-skoyrletis-katigorei-ton-dieythynonta-tis-eldorado-gold-gia-paignidia-me-tis-metohes-tis

Αν δεν ήταν τόσο τραγικά άσχετοι και καφενόβιοι, θα ήξερε πόσο βαριά κατηγορία είναι αυτή που πέταξε και πόσο εύκολα μπορεί να τον πάει γαμι@ντας ο άλλος.

Οτι να΄ναι, πραγματικά.

Eχει μαλλον πληροφοριες απο "πρωτο χερι"....
το καλο :a31:

GFawkes
23/02/2016, 12:56
Επιτελους ενα κομμα που θα δωσει στον λαο...

https://www.youtube.com/watch?v=znqlMbKrBYE

byron
23/02/2016, 13:05
Επιτελους ενα κομμα που θα δωσει στον λαο...

Αυτό είναι το κόμμα που θα δώσει στον λαό. https://www.youtube.com/watch?v=lRzi_6TlKMg

και αν απορεί κανείς που βρέθηκαν τα 3 τρις $$$$, η απάντηση από 0:30 ως 1:45 https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

GFawkes
23/02/2016, 13:15
Αυτό είναι το κόμμα που θα δώσει στον λαό. https://www.youtube.com/watch?v=lRzi_6TlKMg

και αν απορεί κανείς που βρέθηκαν τα 3 τρις $$$$, η απάντηση από 0:30 ως 1:45 https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8
Κατοπιν παρακολουθησης του ανωτερω, αυτοματα μπηκα εδω.....

ανανεωση διαβατηριου δικαιολογητικα
http://www.passport.gov.gr/

:wave2:

Δεν υπαρχει ελπιδα, παρα μονο η μεταναστευση.....
(σε αλλο πλανητη μηπως;)

PortisHead
23/02/2016, 13:18
Μην μου πειτε για την πηγη ενημερωσης , δεν την ξερω δεν την παρακολουθω,απλα το Link πηρα απο εκει
γιατι εχει και τις επισημες αποφασεις σε εικονες....

http://tvxs.gr/news/ellada/proin-boyleytis-tis-nd-epairne-10000-eyro-mina-apo-nosokomeio-elpis

(http://tvxs.gr/news/ellada/proin-boyleytis-tis-nd-epairne-10000-eyro-mina-apo-nosokomeio-elpis)

skylaros
23/02/2016, 13:41
Δε κατάλαβα, γιατί τίθεται προς αμφισβήτηση το ότι πουλάμε αρχαία Απολλώνια τεχνολογία στους Αμερικανούς ? Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω βρίσκεις κάποιον που γνωρίζει. Καλά έκανε και τους την πούλησε, άλλωστε πούλησε μόνο ένα μικρό μέρος της, για εμάς καμιά ουσιαστική σημασία δεν έχει πέρα του οικονομικού. Για τους δύσπιστους παραθέτω ένα ελάχιστο σχέδιο από πτητική συσκευή που χρονολογείται 2300 πχ και βρέθηκε σε σπήλαιο της κεντρικής Ελλάδας.352924

tzimidis
23/02/2016, 13:50
Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
με Rolex στα χέρια με γούνες στους ώμους.

All time classic (https://www.youtube.com/watch?v=9qJ07lXjwwM)

Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτις
άμα λάχει να ούμε...

Panos76
23/02/2016, 13:53
Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτις
άμα λάχει να ούμε...

Λογικό δεν είναι; Είναι μεγάλη η βόλεψη για αρκετούς και έχει στηθεί πολύ καλά το μαγαζί κοντά δύο αιώνες τώρα.

nickald
23/02/2016, 13:54

Καμια ελπις.....

7Tolis
23/02/2016, 14:00

Ειδα κάτι παληκαράκια στο βινδεο,στάνταρ οδηγουν tdm με ακράπες.

Μετά την ορκωμοσία θα λάβει χώρα part00za στο λόμπι του ξενοδοχείου

skylaros
23/02/2016, 14:05
Εντάξει, δεν έχουμε γίνει και Αίγυπτος! http://kollectnews.org/2016/02/23/i-aiguptos-kuvernatai-apo-paranoikous/

GFawkes
23/02/2016, 14:06
Μετά την ορκωμοσία θα λάβει χώρα part00za στο λόμπι του ξενοδοχείου

τωρα που το ξαναβλεπω

:a021:

μια χαρα τα λενε!!!
:bawl:

byron
23/02/2016, 14:09
Εντάξει, δεν έχουμε γίνει και Αίγυπτος! http://kollectnews.org/2016/02/23/i-aiguptos-kuvernatai-apo-paranoikous/

Καλά, αυτοί έχουν κόψει φρένα εντελώς.

Panos76
23/02/2016, 14:13

:eyepop:Αυτό πρέπει να φύγει για Avaaz άμεσα!

Nostradamus
23/02/2016, 14:41
Καλά, αυτοί έχουν κόψει φρένα εντελώς.

Αντε ρε ασχετοι... οχι απλα δεν εχουν κοψει φρενα αλλα ειναι και ετη φωτος μπροστα... Ειναι κλασσικη περιπτωση http://www.imdb.com/title/tt0181689/

:a018:

dimmie_72
23/02/2016, 15:49
http://www.stripes.com/news/middle-east/us-russia-agree-on-syria-cease-fire-plan-questions-remain-1.395472

ok εκεχειρία και βαρβάτη μάλιστα....
Ομπάμα-Πούτιν #denkailigo
αν δω τον Ερντογάν να κάθετε στ'αυγά του θα είναι η 1η φορά στη νεώτερη ιστορία για την Τουρκία. :)

και έρχεται και άνοιξη ρε γμτ όπου παραδοσιακά πάντα συμβαίνουν θερμά επεισόδια :rolleyes:

Nostradamus
23/02/2016, 16:24
http://www.stripes.com/news/middle-east/us-russia-agree-on-syria-cease-fire-plan-questions-remain-1.395472

ok εκεχειρία και βαρβάτη μάλιστα....
Ομπάμα-Πούτιν #denkailigo
αν δω τον Ερντογάν να κάθετε στ'αυγά του θα είναι η 1η φορά στη νεώτερη ιστορία για την Τουρκία. :)

και έρχεται και άνοιξη ρε γμτ όπου παραδοσιακά πάντα συμβαίνουν θερμά επεισόδια :rolleyes:

εκεχειρια οκ αλλα για τα νοτιοανατολικα... τι τον πειραζχει να κανει καμια τζουρτζουνα ετσι για να ξεσπασει ο αφεντης λιγο τα νευρα του προς τα δυτικα του.. Οχι τιποτε πολυ σοβαρο..Ετσι να κανει θερμο επεισοδιο που λες και εσυ...

dimmie_72
23/02/2016, 16:33
εκεχειρια οκ αλλα για τα νοτιοανατολικα... τι τον πειραζχει να κανει καμια τζουρτζουνα ετσι για να ξεσπασει ο αφεντης λιγο τα νευρα του προς τα δυτικα του.. Οχι τιποτε πολυ σοβαρο..Ετσι να κανει θερμο επεισοδιο που λες και εσυ...

Επειδή προκήρυξε και προεδρικές εκλογές ο Άσαντ τον Απρίλιο και βλέπω να τις κερδίζει,
θα χαρώ νάμαι Άγγελος κακών ειδήσεων.

Όχι για κάναν άλλο λόγο, αλλά γιατί μονίμως ασχολούμαστε
με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά που μας αφορούν
:a014:

AUFGEBRACHT
23/02/2016, 17:42
Διακοπή ροής και μικρή σύνδεση με τα προηγούμενα:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147400&page=122&p=2708620&viewfull=1#post2708620

Επικοινωνήσαμε με Λάρισα και μάθαμε πως δεν είναι μούφα είδηση και πως όντως είναι πραγματική. Έκανα μια πρόταση και κάποια μέλη έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν. Αρχικά λοιπόν θέτουμε ερώτημα στους admin-μοντεράτορες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις εάν μπορούμε μέσα από εδώ να οργανωθούμε και να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας. Να ανοίξουμε καινούριο thread, αντιτίθεται σε κάποιον κανόνα; Εφόσον έχουμε το ΟΚ να πράξουμε αναλόγως μήπως διευρυνθεί ο μικρός κύκλος των μελών του φόρουμ που προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά. Ευχαριστούμε!

MG-KTiNoS
23/02/2016, 17:46
Πάντως έχει πολύ μεγάλη πλάκα να βλέπεις τους ΝΔκράτες να μιλάν για ρουσφέτια, διορισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι.

Έβλεπα και μια σελίδα στο ΦΒ που λένε V 4 βολεμένα κι έβριζαν το σύριζα και τα παιδιά που "διορίζει"
Είχα λιώσει....

Η ιστορία στην Ελλάδα που λέτε... Αρχίζει σήμερα.
Το χτες δεν υπάρχει.

AUFGEBRACHT
23/02/2016, 18:06
Επειδή προκήρυξε και προεδρικές εκλογές ο Άσαντ τον Απρίλιο και βλέπω να τις κερδίζει,
θα χαρώ νάμαι Άγγελος κακών ειδήσεων.

To ποσοστό της νίκης το έχει αποφασίσει άραγε ή όχι ακόμα;...

amyroukai
23/02/2016, 18:30
Διακοπή ροής και μικρή σύνδεση με τα προηγούμενα:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147400&page=122&p=2708620&viewfull=1#post2708620

Επικοινωνήσαμε με Λάρισα και μάθαμε πως δεν είναι μούφα είδηση και πως όντως είναι πραγματική. Έκανα μια πρόταση και κάποια μέλη έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν. Αρχικά λοιπόν θέτουμε ερώτημα στους admin-μοντεράτορες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις εάν μπορούμε μέσα από εδώ να οργανωθούμε και να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας. Να ανοίξουμε καινούριο thread, αντιτίθεται σε κάποιον κανόνα; Εφόσον έχουμε το ΟΚ να πράξουμε αναλόγως μήπως διευρυνθεί ο μικρός κύκλος των μελών του φόρουμ που προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά. Ευχαριστούμε!

Πάντως και άσχετα με το ζήτημα της ΔΕΗ στο οποίο τα είπαμε ήδη (και το οποίο θα υπάρχει ξανά το επόμενο 4μηνο), το πόσο... δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω... κάνεις μιά ντουζίνα παιδιά, άνεργος... τι σκέφτεται κάποιος σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ήδη 11άδα με τους γονείς, είπαν να γεννήσουν και ρέφερι; Άνεργος και λογικά ανασφάλιστος, πραγματικά τι σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, πως στο καλό θα κάνει τη γέννα, δεν συζητάω καν για τα λοιπά έξοδα που ήδη έχει και αυξάνονται... Και με συγχωρείτε για το "αναίσθητο-ψυχρό-στεγνό οικονομοτεχνικό" του ρητορικού ερωτήματος.

kalgeorge
23/02/2016, 21:04
Κατοπιν παρακολουθησης του ανωτερω, αυτοματα μπηκα εδω.....

ανανεωση διαβατηριου δικαιολογητικα
http://www.passport.gov.gr/

:wave2:

Δεν υπαρχει ελπιδα, παρα μονο η μεταναστευση.....
(σε αλλο πλανητη μηπως;)

μλκς αυτό με τα κιτρινα γραμματα που μας ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ πολύ με εκνευριζει....