PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

SHOOTER045
11/03/2016, 17:56
Ρόδο με τίποτα, δεν αφήνουν οι Τούρκοι!

:moutza:ρε

Δεινόσαυρος
11/03/2016, 17:58
US of A, υποστηρικτες του Τραμπ κανουν διαδηλωση κατα της μεταναστευσης.

Και εμφανιζεται ινδιανος και αρχιζει να τους τη λεει ασχημα :lol:

Άτοπο.
Οι Αμερικάνοι δεν ήταν μετανάστες - ήταν εισβολείς/κατακτητές οπότε δεν πέφτει λόγος στους Ινδιάνους.
Έχασαν. Different story.

======

Να και ένα καίριο σκιτσάκι...

354755

Cpt. Haddock
11/03/2016, 18:14
Λαθος. Mayflower :wave2:

Pan (dvs)
11/03/2016, 18:32
Άτοπο.
Οι Αμερικάνοι δεν ήταν μετανάστες - ήταν εισβολείς/κατακτητές οπότε δεν πέφτει λόγος στους Ινδιάνους.
Έχασαν. Different story.

Οι πρωτοι Ευρωπαιοι,Αγγλοι-Γαλλοι-Πορτογαλοι,πηγανε εκει σαν κατακτητες.Αυτοι ομως που πηγανε μαζικα εκει και ονομαστηκαν αργοτερα Αμερικανοι,δεν πηγανε σαν κατακτητες.Πηγανε σαν προσφυγες.Αλλοι γιατι γινοτανε πολεμος στη χωρα τους,αλλοι γιατι τους κυνηγουσανε πολιτικοι τους αντιπαλοι,αλλοι γιατι δεν θυμοτανε ποτε ητανε η τελευταια φορα που βαλανε κατι στο στομα τους και αλλοι αναγκαστικα σαν σκλαβοι.

Σιγα σιγα πηραν τα πανω τους και περνανε το κεφαλι σε οποιον βρισκοτανε μπροστα τους,μια κακια συνηθεια την οποια εχουνε ακομη και σημερα.

Δεινόσαυρος
11/03/2016, 18:52
Λαθος. Mayflower :wave2:

Ναι, καλά, πέμπτη φάλαγγα ήταν, η επόμενη καραβελα είχε τον Captain με τον στρατό.
John Smith, έτσι, όχι Χάντοκ. Και καλιεργούσαν όλη τη περιοχή με καναβούρι για τα πανιά των πλοίων της Α.Μ.
Δεν πήγαν παρακαλετά ακριβώς....
Ξες τι λένε, φαντάζομαι, για την παρακαλετή εισβολή...

Pan, οι μετανάστες πήγαν με πρόσκληση, ΑΦΟΥ οι άλλοι είχαν κατακτήσει τη χώρα και χρειάζονταν εργατικά χέρια.
«Bring me your tired, your poor,
Your huddled masses yearning to breathe free,
The wretched refuse of your teeming shore.»* σου λέει τίποτα...;;

Αν τώρα οι Μεξικάνοι είχαν καταφέρει να πάρουν το Τέξας με τον Μεξικάνικο Πόλεμο, κανείς δεν θα τους έλεγε τίποτα. Δυστυχώς, δεν...

* Φέρτε μου τους κουρασμένους σας, τους φτωχούς σας,
Τις κουλουριασμένες μάζες που ποθούν να αναπνεύσουν ελεύθερα
Την άθλια σαβούρα των συνωστισμένων ακτών σας
(Τα λόγια στό Άγαλμα της Ελευθερίας, στο κεντρο υποδοχής Ellis Island)

Αλλα ωσπού να κερδίσουν αυτην την Ελευθερία να καλούν τον κάθε χαμένο, ξέρεις πόσα ξόδεψαν σε ουίσκυ για τους Ινδιάνους;

amyroukai
11/03/2016, 20:16
Η Γερμανία προσέχει για να έχει. Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής δια μετανασται nsfw κύριοι...

http://m.lifo.gr/now/world/93056

Μανολης67
11/03/2016, 20:59
Η Γερμανία προσέχει για να έχει. Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής δια μετανασται nsfw κύριοι...

Κοκκίνισα, προσοχή σκληρές εικόνες.

akis_trevor
12/03/2016, 11:12

οτι ερωτικος λαος οι γερμανοι;;; :bawl:

MG-KTiNoS
12/03/2016, 11:39
οτι ερωτικος λαος οι γερμανοι;;; :bawl:

ναι έχουν και καλές τσόντες....

(ξύλο βούρδουλες κλπ )

:D

Μόνο οι Γιαπωνέζοι έχουν τόσο άρρωστα πράματα πάντως !
:rolleyes:

DAYMAN
13/03/2016, 20:36
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/article/178666/6000-symmetoxes-gia-omadiko-aynanismo

γατακια 11 εκατομμύρια ειμαστε και το κανουμε καθε μερα :cry:

GiorgosLa
13/03/2016, 22:03
http://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/article/178666/6000-symmetoxes-gia-omadiko-aynanismo

γατακια 11 εκατομμύρια ειμαστε και το κανουμε καθε μερα :cry:

Και ποιος κερδίζει? Όποιος φτάσει μακρύτερα? :)

teogtp
13/03/2016, 22:28
Και ποιος κερδίζει? Όποιος φτάσει μακρύτερα? :)

Οχι.
Αυτος που θα παει στην ΠΑΡΓΑ και θα την παιζει μονος του..............

MG-KTiNoS
13/03/2016, 22:50
Οχι.
Αυτος που θα παει στην ΠΑΡΓΑ και θα την παιζει μονος του..............

http://www.reporter.com.cy/celebrity/entertainment/article/45105/6000-atoma-mechri-stigis-ga-to-festibal-avnanismoy-stin-parg

teogtp
13/03/2016, 22:53
http://www.reporter.com.cy/celebrity/entertainment/article/45105/6000-atoma-mechri-stigis-ga-to-festibal-avnanismoy-stin-parg

:lol:
Ελεος ρε συ........αυτος τωρα λεγεται ρεπορτερ;
Να παω να πιασω και εγω δουλεια αν ειναι ετσι.

taisteal
13/03/2016, 22:54
Ελεος ρε συ........αυτος τωρα λεγεται ρεπορτερ;

Οχι...μαλακας...

teogtp
13/03/2016, 22:54
Οχι...μαλακας...

Εχουμε τον νικητη!

GFawkes
14/03/2016, 22:06
Αν αυτό που λέμε Ογρώπη -άντε κι εμείς μέσα, μη και χαλἀσει η μανέστρα- οι κάτοικοί της, οι πολιτικοί της, οι επιστήμονες, οι τεχνικοί, οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι, οι παραγωγοί, οι, οι ,οι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό που λέμε μεταναστευτικό ρεύμα, δεν σημαίνει τίποτε παραπάνω από ένα απίθανα τεράστιο πολιτισμικό κενό, φτιαγμένο επιμελώς από τα παραπετάματα του έργου των προγόνων όλων μας, που κόπιασαν για να τα απορρίψουν, αν και αναποτελεσματικά καθώς φαίνεται.
Σημαίνει και αδυναμία αντίληψης κόστους, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, είναι για λογιστές που μόνο ψιλά γράμματα διαβάζουν, αυτό που λέμε για το δέντρο και το δάσος.
Τέτοια λαμπρότης πνεύματος χαρακτηρίζει σήμερα τους επιγόνους των διαφωτιστών, των εγκυκλοπαιδιστών, των ερευνητών, των φιλοσόφων, των διανοητών, των τραγικών, των καλλιτεχνών, των παιδιών της Σχολής της Κοπεγχάγης...
Ανάξιοι οι επίγονοι, μαλλον γιατί είναι τεμπελόσκυλα (με κάθε σεβασμό στους σκύλους)...

GFawkes
14/03/2016, 22:07
Oλοι για Παργα-Πραγα ετοιμάζεστε;
:bawl:

MG-KTiNoS
14/03/2016, 22:15
Σήμερα πάνω από 1000 άτομα -πρόσφυγες- πέρασαν τσαμπουκά στην "Μακεδονία" μέσα από το ποτάμι
εκεί που δεν είχε φράχτη....
Συνέλαβαν και Έλληνες φωτορεπόρτερ

Του κάκου εθέλοντες και αστυνομία τους έλεγαν να ην πάνε.... '

354872

SHOOTER045
14/03/2016, 22:38
Σήμερα πάνω από 1000 άτομα -πρόσφυγες- πέρασαν τσαμπουκά στην "Μακεδονία" μέσα από το ποτάμι
εκεί που δεν είχε φράχτη....
Συνέλαβαν και Έλληνες φωτορεπόρτερ

Του κάκου εθέλοντες και αστυνομία τους έλεγαν να ην πάνε.... '

354872 http://policenet.gr/article/%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7
http://www.karatzova.com/2016/03/blog-post_660.html?m=1
Θυμοσαστε την ιστορία με τα 4 ταξί απο Θεσσαλονίκη προς τα εδω πριν λιγες μέρες

http://www.karatzova.com/2016/03/blog-post_56.html?m=1

MG-KTiNoS
14/03/2016, 22:46
καλή τύχη και καλό δρόμο στους ανθρώπους....
:(

Panos76
15/03/2016, 14:06
354887

amyroukai
15/03/2016, 21:48
Διαδώστε.

Η συνομωσία των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων. Τα hot spots είναι βάσεις των ισλαμιστών, για να μας καταστρέψουν. Διαβάστε πριν το κατεβάσουν. Λολ.

http://hellas-now.com/aftos-ine-o-chartis-ton-hot-spot-tis-attikis-ti-periergo-vlepete/

ΟΛΑ τα HOT SPOT είναι δίπλα ή και πάνω στις εξόδους του Νομού Αττικής.

ΟΛΑ τα HOT SPOT βρίσκονται μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Τον ήπιαμε...

taisteal
15/03/2016, 21:51
Διαδώστε.

Η συνομωσία των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων. Τα hot spots είναι βάσεις των ισλαμιστών, για να μας καταστρέψουν. Διαβάστε πριν το κατεβάσουν. Λολ.

http://hellas-now.com/aftos-ine-o-chartis-ton-hot-spot-tis-attikis-ti-periergo-vlepete/

ΟΛΑ τα HOT SPOT βρίσκονται μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Τον ήπιαμε...

Μην αγχωνεσαι,θα βγουν οι παρασημοφορημενοι να πολεμησουν...

Μανολης67
16/03/2016, 11:10
Διαδώστε.

Τον ήπιαμε...

http://kourdistoportocali.com/news-desk/protomagia-miso-ekatommyrio-apelpismenous-prosfyges-stin-ellada/

Cpt. Haddock
16/03/2016, 11:22
http://kourdistoportocali.com/news-desk/protomagia-miso-ekatommyrio-apelpismenous-prosfyges-stin-ellada/

Προσπαθω να καταλαβω πώς απο 45,000 που ειναι σήμερα, θα φτασουν τις 500,000 σε 1,5 μηνα...

Κοινώς, παπαριες λέει το site (όπως και τα περισσοτερα τέτοια)

Μανολης67
16/03/2016, 11:58

Προσπαθω να καταλαβω πώς απο 45,000 που ειναι σήμερα, θα φτασουν τις 500,000 σε 1,5 μηνα...

Κοινώς, παπαριες λέει το site (όπως και τα περισσοτερα τέτοια)

45.000???

Στην Μυτιλήνη πέρσι είχαμε 5.000 σε μιά ημέρα, κάνε υπολογισμό μόνο για την Μυτιλήνη...Λέσβο (δήλωση Πρωθυπουργού της χώρας) ...............
Την Κυριακή με 8-9 μποφώρ και απαγορευτικό ειχαμε 1.000 αφίξεις..
εγω περπάταγα στην προκυμαία Μυτιλήνης με έπαιρνε ο αέρας, αν είχαμε Κράτος έπρεπε να κάνουμε Υπουργό Ναυτιλίας κάποιον από τους διακινητές.

taisteal
16/03/2016, 11:59
45.000???

(δήλωση Πρωθυπουργού της χώρας) ...............

Τεραστια βαρυτητα ο λογος του

:cry::lol:

Cpt. Haddock
16/03/2016, 12:01
45.000???

Στην Μυτιλήνη πέρσι είχαμε 5.000 σε μιά ημέρα, κάνε υπολογισμό μόνο για την Μυτιλήνη...Λέσβο (δήλωση Πρωθυπουργού της χώρας) ...............

Ναι, 45,000 ειναι οι διαμενοντες στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Το πόσους ειχες σε μια μέρα περισυ δε λεει κατι γιατι 1 μυριο απο αυτους πηγαν στη Γερμανια.

Δες τα νουμερα και πες μου αν βγαινουν. Ξέρεις, οι μεταναστες/προσφυγες ειναι απελπισμενοι, αλλα όχι ηλιθιοι. Μη νομιζεις οτι δεν ξέρουν για το γεγονος οτι τα συνορα με τη Μακεδονια (χιχιχιχιχι), έχουν κλεισει.

Stergios69
16/03/2016, 12:29
τα συνορα με τη Μακεδονια (χιχιχιχιχι), έχουν κλεισει.
Θα ζητήσω την παραίτησή σου... :D

GFawkes
16/03/2016, 12:39
Ναι, 45,000 ειναι οι διαμενοντες στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Το πόσους ειχες σε μια μέρα περισυ δε λεει κατι γιατι 1 μυριο απο αυτους πηγαν στη Γερμανια.

Δες τα νουμερα και πες μου αν βγαινουν. Ξέρεις, οι μεταναστες/προσφυγες ειναι απελπισμενοι, αλλα όχι ηλιθιοι. Μη νομιζεις οτι δεν ξέρουν για το γεγονος οτι τα συνορα με τη Μακεδονια (χιχιχιχιχι), έχουν κλεισει.

τωρα ομως δεν πανε...

και 5-6.000 νεοι ερχονται ανα ημερα...

do the math.

SHOOTER045
16/03/2016, 15:01
Φρέσκο πράμα...

http://www.bloko.gr/2016/03/blog-post_455.html?m=1

tsompanis
16/03/2016, 15:55
Φρέσκο πράμα...

http://www.bloko.gr/2016/03/blog-post_455.html?m=1

όπως έχει αποδειχθεί θα το καταπιουμε και αυτό αμασητο....
ρε που μπλεξαμε ρε....

taisteal
16/03/2016, 18:16
όπως έχει αποδειχθεί θα το καταπιουμε και αυτό αμασητο....
ρε που μπλεξαμε ρε....

Για να πληρωσεις τους φορους θα πληρωνεις....φορο
Ρουκετες που πανε στραφι..
Τον Ελληναρα τον πειραξε(οχι αδικως)το Μακεδονια του Μουζαλα,και το πηδημα της Ε.Ε. δεν τον ενοχλει

Στα τρενααααα μσκαρια

:mad:

kalgeorge
16/03/2016, 19:00

και κατι ακομα πιο νέο, απλα για να είστε προετοιμασμένοι μερικοί που ίσως να μη το ξερετε.
εγω απλα το αναφερω, μην την πατησει κανεις.

εχετε ακουσει-διαβασει φανταζομαι για την καταργηση των 500ευρων που είναι να εφαρμοστει άμεσα.

προσφάτως πηγα στην τραπεζα να "χαλασω" το μοναδικο 500 ευρω που είχα στα χέρια μου.
ο διάλογος που ακολουθησε ήταν:

-λυπάμαι δεν μπορούμε να σας το χαλάσουμε, θα πρέπει να το καταθέσετε!!
- γιατί?
- τι γιατι? γιατι οι καταθέσεις φορολογούνται και πρεπει να τα καταθέτετε αυτά.
- καλα σοβαρα τωρα? και αν το βρήκα δηλαδή εξω στο δρόμο, δεν μπορειτε να μου το "χαλασετε?
- κοιταξτε, και πάλι, καταθέστε το να σας το χαλασω, αλλα φυσικά μπορω να σας δώσω ΜΟΝΟ 420 ευρω, τα αλλα θα μείνουν μεσα.

οποτε της λέω... καλα αντι να το χαλασετε να πληρώσω δόση ΕΝΦΙΑ με αυτό ή ουτε αυτό γινεταί?

και παιρων την απαντηση.
-γινεται να πληρωσετε, απλα έχετε στο νου σας... ότι τωρα που θα καταργηθούν αυτά, αν ερθετε με 500ευρο να πληρωσετε οτιδήποτε, θα πρεπει να μας αποδείξετε ΠΟΥ το βρήκατε και ΓΙΑΤΙ δεν το ειχατε δηλωσει!

βεβαια, όλα αυτά μπορει να είναι και εκφοβισμος για να τρεξουν οσοι εχουν να τα καταθέσουν.. αλλά ήθελα να ενημερώσω για το θεμα.

AristidisZ
16/03/2016, 19:02
και κατι ακομα πιο νέο, απλα για να είστε προετοιμασμένοι μερικοί που ίσως να μη το ξερετε.

εχετε ακουσει-διαβασει φανταζομαι για την καταργηση των 500ευρων που είναι να εφαρμοστει άμεσα.

προσφάτως πηγα στην τραπεζα να "χαλασω" το μοναδικο 500 ευρω που είχα στα χέρια μου.

- γιατί?
- καλα σοβαρα τωρα? και αν το βρήκα δηλαδή εξω στο δρόμο, δεν μπορειτε να μου το "χαλασετε?
- κοιταξτε, και πάλι, καταθέστε το να σας το χαλασω, αλλα φυσικά μπορω να σας δώσω ΜΟΝΟ 420 ευρω, τα αλλα θα μείνουν μεσα.

οποτε της λέω... καλα αντι να το χαλασετε να πληρώσω δόση ΕΝΦΙΑ με αυτό ή ουτε αυτό γινεταί?

και παιρων την απαντηση.
-γινεται να πληρωσετε, απλα έχετε στο νου σας... ότι τωρα που θα καταργηθούν αυτά, αν ερθετε με 500ευρο να πληρωσετε οτιδήποτε, θα πρεπει να μας αποδείξετε ΠΟΥ το βρήκατε και ΓΙΑΤΙ δεν το ειχατε δηλωσει!

βεβαια, όλα αυτά μπορει να είναι και εκφοβισμος για να τρεξουν οσοι εχουν να τα καταθέσουν.. αλλά ήθελα να ενημερώσω για το θεμα.

Από όλα αυτά κρατάω μόνο ένα

το γεγονός ότι είχες 500ρικο

Cpt. Haddock
16/03/2016, 19:30
Για να πληρωσεις τους φορους θα πληρωνεις....φορο
Τον Ελληναρα τον πειραξε(οχι αδικως)το Μακεδονια του Μουζαλα,και το πηδημα της Ε.Ε. δεν τον ενοχλει

Στα τρενααααα μσκαρια

Μου αρέσει που ακομα νομιζετε οτι ευθύνεται η ΕΕ και γι' αυτο.

taisteal
16/03/2016, 19:35

Για τον παρα φυση φορολογικο βιασμο μας;
Ποιος ευθυνεται;;
Ο κυρ Μητσος που δεν εκοβε αποδειξεις;;
Η οποιος κυβερνησε απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα;
Η αληθινη Ευρωπη εδειξε το προσωπο της και στο μεταναστευτικο..

MG-KTiNoS
16/03/2016, 19:36

όλος ο πλανήτης Μακεδονία τη λέει εδώ και χρόνια εκτώς από μας.....
----------------------
Macedonia - Wikipedia, the free encyclopedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia
Μετάφραση αυτής της σελίδας
Macedonia most commonly refers to: Republic of Macedonia ... Macedonia may also refer to: ... Macedonia, Makedonia, Makedonija or Makedoniya may refer to:.
‎Republic of Macedonia - ‎Macedonia (Greece) - ‎Macedonia (region) - ‎Macedon
------------------------------

αλλά ΚΑΙ για αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑΣ...... και ο Μουζάλας...
(ένας από τους λίγους σοβαρούς ανθρώπους που έχουν δει τα ματάκια μας)
Όχι ότι τα κάναμε ΠΟΥΤΑΝΑ εδώ και κάτι χρόνια με τις μλκιες μας.'
ΤΩΡΑ το πάθαμε αυτό.

MG-KTiNoS
16/03/2016, 19:37
Εμένα μ αρέσει που πιστεύεις ότι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση....
:p

Ποιος ευθυνεται;;
Ο κυρ Μητσος που δεν εκοβε αποδειξεις;;
Η οποιος κυβερνησε απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα;
Η αληθινη Ευρωπη εδειξε το προσωπο της και στο μεταναστευτικο..

Ο ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΡΕ ΜΛΚ!!!
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

υγ
πήγε ένας λέει πελάτης μου πριν λίγο καιρό και πήρε 5000ε μετοχές της εθνικής.
Του είπα να μην το κάνει αλλά μ έγραψε.
-Πόσο κάτω να πέσουν έλεγε...
Σήμερα κάνουν 300

Cpt. Haddock
16/03/2016, 19:44
Ποιος ευθυνεται;;.

Να σου πώ αμέσως:

1) Η δευτερη 4ετια Σημιτη με τον υπέρογκο καταναλωτικο δανεισμό (αλλα με σχετικα καλά δημοσιονομικά)
2) Η 5ετια Καραμανλή που διέλυσε τα δημοσιονομικά με τον υπέρογκο κρατικο δανεισμο και τις χιλιαδες προσληψεις (και τα "ολα τα κιλα, ολα τα λεφτα" στους αγροτες που καλούμαστε τωρα να δώσουμε πίσω)
3) Ο ΓΑΠ που άργησε να καταλάβει το γκρεμό που ερχόταν και 6 μηνες εκανε χιππικες γιορτές
4) Η εκάστοτε αντιπολίτευση που απλα αντιδρούσε μονο για κομματικα οφέλη
5) Ο Σαμαράς που δεν προχώρησε καμια μεταρρυθμιση
6) Ο Τσιπρας που πολιτευτηκε υποσχομενος λαγους με πετραχείλια και αφου σπατάλησε ενα εξάμηνο στο τιποτα με τον καράφλα, τώρα ακολουθει κι αυτος την ίδια ηλιθια πεπατημένη μπας και του βγουν τα νουμερα: Φορους και πανωφόρους.

Αν νομιζεις οτι σε κατι απο τα παραπανω υπήρξε δακτυλος της ΕΕ, μαλλον εχεις λαθος οπτικη ως προς την πραγματικότητα.

Δεν ειναι θέμα αποδειξεων του καθε κυρ-Μητσου (που τον αναφερουμε σαν φουκαρα Ξανθόπουλο παντα). Ειναι απλα οτι αν πας σαν επαίτης και ζητας δανεικα τα οποία ενω στα δινουν με πολυ χαμηλοτερο επιτόκιο απο της αγορας παρ' ολα αυτα τους λες τοκογλυφους και δεν εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου (κοινως να βαλεις μια ταξη στα δημοσιονομικα), απλα θα τον τρως συνέχεια και αυτοι που θα στον φοράνε θα επικαλούνται συνέχεια τους κακούς ξένους για να καλυψουν την ανικανότητά τους.

MG-KTiNoS
16/03/2016, 19:52
Να σου πώ αμέσως:

1) Η δευτερη 4ετια Σημιτη με τον υπέρογκο καταναλωτικο δανεισμό (αλλα με σχετικα καλά δημοσιονομικά)
2) Η 5ετια Καραμανλή που διέλυσε τα δημοσιονομικά με τον υπέρογκο κρατικο δανεισμο και τις χιλιαδες προσληψεις (και τα "ολα τα κιλα, ολα τα λεφτα" στους αγροτες που καλούμαστε τωρα να δώσουμε πίσω)
3) Ο ΓΑΠ που άργησε να καταλάβει το γκρεμό που ερχόταν και 6 μηνες εκανε χιππικες γιορτές
4) Η εκάστοτε αντιπολίτευση που απλα αντιδρούσε μονο για κομματικα οφέλη
5) Ο Σαμαράς που δεν προχώρησε καμια μεταρρυθμιση
6) Ο Τσιπρας που πολιτευτηκε υποσχομενος λαγους με πετραχείλια και αφου σπατάλησε ενα εξάμηνο στο τιποτα με τον καράφλα, τώρα ακολουθει κι αυτος την ίδια ηλιθια πεπατημένη μπας και του βγουν τα νουμερα: Φορους και πανωφόρους.

Αν νομιζεις οτι σε κατι απο τα παραπανω υπήρξε δακτυλος της ΕΕ, μαλλον εχεις λαθος οπτικη ως προς την πραγματικότητα.

Δεν ειναι θέμα αποδειξεων του καθε κυρ-Μητσου (που τον αναφερουμε σαν φουκαρα Ξανθόπουλο παντα). Ειναι απλα οτι αν πας σαν επαίτης και ζητας δανεικα τα οποία ενω στα δινουν με πολυ χαμηλοτερο επιτόκιο απο της αγορας παρ' ολα αυτα τους λες τοκογλυφους και δεν εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου (κοινως να βαλεις μια ταξη στα δημοσιονομικα), απλα θα τον τρως συνέχεια και αυτοι που θα στον φοράνε θα επικαλούνται συνέχεια τους κακούς ξένους για να καλυψουν την ανικανότητά τους.

Κι εγώ που νόμιζα ότι αγοράζαμε τόσα πολλά όπλα και έπεφταν οι μίζες σύνεφο....
Κι εγώ που νόμιζα ότι τα δημόσια έργα τα έπερναν ΠΑΝΤΑ οι δικοί μας άνθρωποι και κόστιζαν 5 φορές πιο πολύ απ ότι στην Ιταλία
κι εγώ που νόμιζα ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες....
κι εγώ που νόμιζα ότι εξαγωγές έκαναν μόνο οι δικοί μας....
κι εγώ που νόμιζα ότι η Ζίμενς...
Μλκ καλά κάλα που είσαι εδώ και μας τα εξηγείς!!!
Πως δεν τα έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια
ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΠΤΕΙΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

υγ
κι οι κωλοτράπεζες σας πρώτες
:moutza:

kalgeorge
16/03/2016, 19:52
Από όλα αυτά κρατάω μόνο ένα

το γεγονός ότι είχες 500ρικο

ναι το κρατουσα σαν φυλαχτο... χαχαχαχαχαχ
ένα το ειχα.... τωρα παει και αυτό.

Cpt. Haddock
16/03/2016, 20:04
Κι εγώ που νόμιζα ότι αγοράζαμε τόσα πολλά όπλα και έπεφταν οι μίζες σύνεφο....Διαφθορά δημοσίου τομέα
Κι εγώ που νόμιζα ότι τα δημόσια έργα τα έπερναν ΠΑΝΤΑ οι δικοί μας άνθρωποι και κόστιζαν 5 φορές πιο πολύ απ ότι στην Ιταλία Διαφθορά δημοσίου τομέα
κι εγώ που νόμιζα ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες....Διαφθορά δημοσίου τομέα
κι εγώ που νόμιζα ότι εξαγωγές έκαναν μόνο οι δικοί μας.... Διαφθορά δημοσίου τομέα
κι εγώ που νόμιζα ότι η Ζίμενς...Διαφθορά δημοσίου τομέα
Μλκ καλά κάλα που είσαι εδώ και μας τα εξηγείς!!!
Πως δεν τα έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια
ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Βλέπεις πού ειναι το κοινό προβλημα;

κι οι κωλοτράπεζες σας πρώτες
:moutza:

Ειχα ποτέ τράπεζα και δεν το ήξερα; :confused:

xristos x
16/03/2016, 20:25
Θα το εβαζα στα ανεκδοτα αλλα ειπα να περασω απο δω πρωτα....
354974
354975
354976

dimmie_72
16/03/2016, 21:02
όλος ο πλανήτης Μακεδονία τη λέει εδώ και χρόνια εκτώς από μας.....

Tη "λέει", αλλά σημασία έχει ότι σε κάθε διπλωματικό έγγραφο διεθνών οργανισμών αναφέρεται ως FYROM.
Αν αρχίσουμε να τη... "λέμε" και μεις, θα εκλείψει κι αυτό.
Άσε που απεμπολούμε για άλλη μια φορά κι ένα μελλοντικό διαπραγματευτικό όπλο.
Βέβαιααυτά καμιά σχέση με τη χαζομάρα του Μουζάλα που έγινε και τεράστιο θέμα, τη στιγμή που μόνος του δήλωσε γκάφα.

dimmie_72
16/03/2016, 21:08
αλλά ΚΑΙ για αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑΣ...... και ο Μουζάλας...
(ένας από τους λίγους σοβαρούς ανθρώπους που έχουν δει τα ματάκια μας)

κοινωνικά ευαίσθητος ναι, σοβαρός όχι. αν ήταν, θα είχε και αποτελέσματα.
αν πάμε στο αντίθετο άκρο που υποψιάζομαι με την υπομονή του Καμμένου για παραίτησή του, η έλλειψη σοβαρότητας ακριβώς θα είναι αυτό που φταίει.

Ohm
16/03/2016, 21:14
[για το χαρτονόμισμα των 500€]

τί παπάτζες σου είπε το τσόλι ρε

για πες, τί έγινε τελικά;

kalgeorge
16/03/2016, 21:23
τί παπάτζες σου είπε το τσόλι ρε

για πες, τί έγινε τελικά;

δεν εγινε τιποτα περισσοτερο απο αυτα που εγραψα στο ποστακι

tzimidis
16/03/2016, 23:39

- γιατί?

και παιρων την απαντηση.

σε εμάς στα S/M πάντως τελευταία σκάνε πάνω από 20 διαφορετικοί με 500ευρα κάθε μέρα για να τους τα χαλάσουμε (και τρωνε πορτα). ένας μου είπε σήμερα ότι οι τράπεζα πλέον ζητάει 5% προμήθεια (σιγά που θα αφήναν την ευκαιρία)

taisteal
17/03/2016, 00:40
Βλέπεις πού ειναι το κοινό προβλημα;

Συμφωνοι,το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ οτι οι κυβερνησεις τα εκαναν κωλος.
Το ερωτημα μου ειναι πως παιρνοντας εξοντωτικα μετρα θα ανακαμψει ο τοπος;
Θα φτιαξεις τα δημοσιονομικα,οπως ελεγαν οτι θα τα φτιαξουν ολοι μεχρι τωρα,και θα δουμε φως στο τουνελ
και αλλες τετοιες βλακειες.
Ειδαμε τα αποτελεσματα.
Αυτη τη στιγμη πανω απο 3.000.000 ελληνες χρωστουν στην εφορια,πως θα πληρωθουν αυτα αν τον
πατας στο λαιμο και του παιρνεις μεχρι το τελευταιο ευρω;;;
Μιλαμε για χρεη υψους 20 Δις +
Οταν η φορολογικη λαιλαπα διωχνει τις επιχειρησεις,και οσοι μενουν χαροπαλευουν πως στον πεο θα
φτιαξεις κρατος;;
Δεν ξερω,μπορει και να τα βλεπω στραβα μιας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες,αλλα ετσι αναπτυξη δεν...
Μαλλον πρεπει να φυγουμε ολοι και να μεινει.....το Κρατος

skylaros
17/03/2016, 03:38
Εμένα μου φαντάζει εξωπραγματικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι το 2016 που ακόμα πιστεύουν στις αυτορυθμιζόμενες αγορές. Μου φαντάζει απίστευτο το ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν έφταιγαν οι τράπεζες όταν ανοιχτά οι "ίδιες" οι τράπεζες λένε πως για χρόνια δάνειζαν αλόγιστα με μεγάλο ρίσκο (σε άτομα που δε θα έπρεπε να είχαν δανειστεί) μπορεί κανείς να δει τα νούμερα της φούσκας τους. Με τρελαίνει να ακούω πως δε φταίνε οι κυβερνήσεις όταν αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών ήταν η όποια δημοσιονομική πολιτική και φυσικά η εμμονή με την "αυτορύθμιση". Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο και φυσικά δεκάδες άλλα όμορφα που μπορούμε να γράφουμε για ώρες. Το πιο τραγικό είναι πως από τους υπεύθυνους δεν άνοιξε ρουθούνι και έστειλαν στο απόσπασμα τον κόσμο που δεν έφταιγε.

Αυτό το μάθημα που υπήρχε κάποτε ξεχωριστά στις οικονομικές σχολές και λεγόταν (πάνω κάτω) κρατική κεντρική οικονομική πολιτική, έχει τυχαία(?) απομακρυνθεί από όλες τις οικονομικές σχολές και η μόνη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι μέσα από κάποια πασαλείμματα του μαθήματος πολιτικής οικονομίας. Ναι αυτό το παλαιολιθικό πράγμα που έλεγε πως ένα κράτος χτίζει οικονομικές πολιτικές που ήταν και λίγο για άτομα με σχετική νοητική καθυστέρηση ή πυροβολημένους που είχαν μείνει ακόμα στην τρίτη διεθνή :p ΑΛΛΑ ρε γαμώτο έστω για τα μάτια ...

buckley
17/03/2016, 07:53
Μάθε τέχνη κι άστηνε...
http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/16/koinwnia-mesologgi-dimarxos-prwhn-_n_9479892.html?utm_hp_ref=greece&ncid=fcbklnkgrhpmg00000001&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_home_sidebar&utm_campaign=24MediaWidget

tsompanis
17/03/2016, 07:58
σε εμάς στα S/M πάντως τελευταία σκάνε πάνω από 20 διαφορετικοί με 500ευρα κάθε μέρα για να τους τα χαλάσουμε (και τρωνε πορτα). ένας μου είπε σήμερα ότι οι τράπεζα πλέον ζητάει 5% προμήθεια (σιγά που θα αφήναν την ευκαιρία)

Για τους ενδιαφερομενους το αναφέρω, να ξερετε πως μπορείτε άνετα να χαλάσετε 500ευρω στην Αλβανία ή τα Σκόπια. Και να πάρετε πίσω ευρώ όχι λεκ. Η προμήθεια είναι 2% και αυτά μόνο αν πας με δεσμιδα. Εννοείται πως κανένας δεν ρωτάει οτιδήποτε.

nicksior
17/03/2016, 09:21
Προσφυγικός καταυλισμός στο Θησείο το 1922.

354999

Απο εδώ μαζί με πολλά άλλα για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Αθήνα του τότε και του σήμερα

http://athensopenmuseum.com/

Δεινόσαυρος
17/03/2016, 11:40
skylaros, το καράβι πλέει ακυβέρνητο εδώ και χρόνια, ξέρεις.... :D

Τώρα δεν μένει πια παρά να ρίξουμε τον κλήρο, να δούμε... ποιός, ποιός, ποιός θα φαγωθεί, οεοεεεεοεοε

Δεινόσαυρος
17/03/2016, 11:41
Μάθε τέχνη κι άστηνε...
http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/16/koinwnia-mesologgi-dimarxos-prwhn-_n_9479892.html?utm_hp_ref=greece&ncid=fcbklnkgrhpmg00000001&utm_source=Contra&utm_medium=huffpost_home_sidebar&utm_campaign=24MediaWidget

Ε, θα άκουσαν οι άνθρωποι για τη έξοδο του Μεσολογγίου...

byron
17/03/2016, 11:53
Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο και φυσικά δεκάδες άλλα όμορφα που μπορούμε να γράφουμε για ώρες.

Αυτό το μάθημα που υπήρχε κάποτε ξεχωριστά στις οικονομικές σχολές και λεγόταν (πάνω κάτω) κρατική κεντρική οικονομική πολιτική, έχει τυχαία(?) απομακρυνθεί από όλες τις οικονομικές σχολές και η μόνη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι μέσα από κάποια πασαλείμματα του μαθήματος πολιτικής οικονομίας. Ναι αυτό το παλαιολιθικό πράγμα που έλεγε πως ένα κράτος χτίζει οικονομικές πολιτικές που ήταν και λίγο για άτομα με σχετική νοητική καθυστέρηση ή πυροβολημένους που είχαν μείνει ακόμα στην τρίτη διεθνή :p ΑΛΛΑ ρε γαμώτο έστω για τα μάτια ...

Εμένα πάλι, με τρελλαίνει να είναι κάποιος από οικονομική κατεύθυνση και να αναμασά τις δικαιολογίες του Βαρουφάκη. Χωρίς να έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ για ώρες σε κουβέντες και στοιχεία, απλά τσίμπησα (πολύ) στο συγκεκριμένο, μιας και μου φαίνεται ακατανόητο το πως κάποιος που έχει σπουδάσει οικονομικά, θεωρεί πως το τύπωμα χρήματος και ο (ακατ)αλόγιστος δανεισμός για την κάλυψη ελλειμάτων μιας μικρής και μη ανταγωνιστικής οικονομίας, μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές χωρίς συνέπειες. Όπως και επίσης, να θεωρεί πως τα επιτόκια πήγαν εκεί που πήγαν...επειδή δεν μας δάνειζε η ΕΚΤ. Εκτός και τρολλάρεις, οπότε παρεξήγησα. Διαφορετικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

ΥΓ. Πραγματικά, δεν ξέρω πόσοι έχετε κάτσει να διαβάσετε τα post που γράφει ο Captain. Ανεξήγητο, το οτι "διαβάζετε" τα ακριβώς αντίθετα απ΄όσα γράφει.

Cpt. Haddock
17/03/2016, 12:22
Συμφωνοι,το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ οτι οι κυβερνησεις τα εκαναν κωλος.
Το ερωτημα μου ειναι πως παιρνοντας εξοντωτικα μετρα θα ανακαμψει ο τοπος;
Θα φτιαξεις τα δημοσιονομικα,οπως ελεγαν οτι θα τα φτιαξουν ολοι μεχρι τωρα,και θα δουμε φως στο τουνελ
και αλλες τετοιες βλακειες.
Ειδαμε τα αποτελεσματα.
Αυτη τη στιγμη πανω απο 3.000.000 ελληνες χρωστουν στην εφορια,πως θα πληρωθουν αυτα αν τον
πατας στο λαιμο και του παιρνεις μεχρι το τελευταιο ευρω;;;
Μιλαμε για χρεη υψους 20 Δις +
Οταν η φορολογικη λαιλαπα διωχνει τις επιχειρησεις,και οσοι μενουν χαροπαλευουν πως στον πεο θα
φτιαξεις κρατος;;
Δεν ξερω,μπορει και να τα βλεπω στραβα μιας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες,αλλα ετσι αναπτυξη δεν...
Μαλλον πρεπει να φυγουμε ολοι και να μεινει.....το Κρατος

Θυμάσαι να έχω πει/γραψει ποτέ οτι η λυση ειναι η φορολογική λαίλαπα; Το αντιθετο λεω και υποστηρίζω γι' αυτο και θεωρω οτι ολες οι κυβερνησεις που κληθηκαν να διαχειριστουν την οικονομική κριση τα σκατωσαν ακολουθώντας την ίδια πεπατημένη των επιπλέον φόρων. Κανενας δεν προσπάθησε ειλικρινα να διορθωσει τα δημοσιονομικα με προοπτική βαθους χρονου. Κοινώς να μερμνησει ωστε αυτο το κράτος που κοστιζει πολλά, παράγει λιγα (και κακής ποιότητας) και βασιζεται για έσοδα σε μια όλο και μικρότερη φορολογική βαση, να αλλαξει λογική και διαχειριση. Αντιθετως, δεν το πειράζουμε, απλά απομυζούμε οτι εχει μεινει (με κυριο στόχο τους μισθωτους που ειναι παντα η ευκολη λεια).

Κι επειδη, οπως λεει ο Βυρωνας, δεν ξερω αν με διαβαζετε καθόλου, δειτε τουλάχιστον τον παρακάτω πινακα. Δε χρειάζεται ουτε σχολια, ουτε επεξηγηση, παρα μονο οτι ο χοντρος της Ραφηνας που, παρεα με τον αλογοσκουφη και τον ανεκδιηγητο παπαθανασίου, τα εστειλαν ολα στο διαολο, τυγχανει της εκτιμησης του Τσιπρα (ο οποιος αρχιζει και του μοιαζει κιολας στα κιλα και στην αδρανεια).

Γιατι ακομα υπάρχει κοσμος που πιστευει οτι τα μνημονια εφεραν την κριση

355009

Δεινόσαυρος
17/03/2016, 12:27
... τις δικαιολογίες του Βαρουφάκη.

Ποιές δικαιολογίες του Βαρουφάκη;
Ο Βαρουφάκης τα δάνεισε αυτά που λέει ο skylaros;

Ή μήπως ο Βαρουφάκης είναι που θα πληρώσει την νύφη;

byron
17/03/2016, 13:20
Ποιές δικαιολογίες του Βαρουφάκη;
Ο Βαρουφάκης τα δάνεισε αυτά που λέει ο skylaros;

Ή μήπως ο Βαρουφάκης είναι που θα πληρώσει την νύφη;

Διαβασε το παρακάτω

Με βγάζει εκτός εαυτού να λέμε ότι δε φταίει η ΕΕ όταν επιλογή της ήταν να μη μπορούμε να δανειστούμε κατευθείαν από την ΕΚΤ με αποτέλεσμα να πάνε τα επιτόκια στο διάολο

Διάβασε το παρακάτω.
Βαρουφάκης : "Οι τράπεζες έκλεισαν γιατί έκοψε την ρευστότητα η ΕΚΤ." - " Η τρόικα έκλεισε τις τράπεζες στο πλαίσιο πραξικοπήματος. Η αγωνία των τροϊκανών (εξ&εσ) να μου χρεώσουν το κλείσιμο τους με τιμά ιδιαίτερα."

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι "Πως δάνεισαν αυτά που λέει ο skylaros". Αυτά που λέει ο skylaros δεν λένε και πολλά πράγματα. Αν θεωρείς τις ελληνικές τράπεζες υπερδανεισμένες όταν ξεκίνησε η κρίση, προφανώς δεν έχει ελέγξει τίποτα στοιχεία. http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=tipspd20&plugin=1
Και το παραπάνω, αφορά δανεισμό νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Αν τσεκάρεις στη χώρα που ζεις, όπως και στην Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία...ακόμα και στην Ουγγαρία, υπάρχουν κάτι όμορφοι δείκτες επί του ΑΕΠ που τρίβεις τα μάτια σου.
Το γιατί έσκασαν, προφανώς έχει να κάνει με την ποιότητα των δανειοληπτών (που ήταν προβλεπόμενη υπό φυσιολογικές συνθήκες), αλλά κυρίως από την πτώση του ΑΕΠ κατά 25% και την ανεργία που προκλήθηκε.

Και αν θυμάμαι καλά, την πτώση του ΑΕΠ και την χρεωκοπία της χώρας...δεν την προκάλεσε ο δανεισμός των τραπεζών (σε αντίθεση με τις άλλες χώρες), αλλά ο δανεισμός του κράτους που ξόδευε τα κέρατα του, για να συντηρεί το τίποτα. Εκτός και τα ξέρεις διαφορετικά εσύ.

Ohm
17/03/2016, 13:33
εγώ με τα λίγα που βλέπω και τα λιγότερα που ξέρω είναι ότι 1) ο έλληνας είναι, γενικά, αλλεργικός στην οικονομία 2) χώρα που δεν παράγει τίποτα αλλα εισάγει μέχρι και σπίρτα δεν έχει μέλλον και 3) δημόσιοι υπάλληλοι να πληρώνονται περισσοτερό μηχανικούς είναι να βαράς το κεφάλι σου σε όποια γωνία βρεις...

tsompanis
17/03/2016, 13:49
Για κάποιον λόγο τον οποίον δεν ξέρουμε (έστω εγώ τουλάχιστον) δεν θέλουν παραγωγή. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Πάνω που πάνε να στρώσουν κάτι, δίνουν μια και το γκρεμίζουν.
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ικανοτήτων της κυβέρνησης.
Δεν θεωρώ Ράμα και γκρουεφσκι πως τον λένε εξυπνοτερους από τους δικούς μας.
κάποιον λακο έχει η φάβα. Δεν μπορεί. ...
Κάποια στιγμή θα το μάθουμε όταν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά για εμας θα είναι αργά.

Cpt. Haddock
17/03/2016, 13:57
Οχι, δεν ειναι θεμα ικανοτήτων, ειναι θεμα ιδεοληψιών. Η αναπτυξη και η παραγωγη, προϋποθετουν ιδιωτικό τομέα, μικρο κράτος, λιγα περιθώρια μιζας και διαφθοράς.

Κοινώς, λιγη πελατεία ψήφων. Κατι που σκοτώνει τα κρατικιστικά κομματα οπως το πασοκ, τη νδ και τον συριζα.

Μην ψαχνετε για αόρατους εχθρους και σκοτεινά κέντρα. The fault is not in our stars but in ourselves που ειπε κι ο βαρδος πριν απο 5 αιώνες

nick_VFR
17/03/2016, 14:04
Για κάποιον λόγο τον οποίον δεν ξέρουμε (έστω εγώ τουλάχιστον) δεν θέλουν παραγωγή. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Πάνω που πάνε να στρώσουν κάτι, δίνουν μια και το γκρεμίζουν.
Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ικανοτήτων της κυβέρνησης.
Δεν θεωρώ Ράμα και γκρουεφσκι πως τον λένε εξυπνοτερους από τους δικούς μας.
κάποιον λακο έχει η φάβα. Δεν μπορεί. ...
Κάποια στιγμή θα το μάθουμε όταν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά για εμας θα είναι αργά.

Φυσικά και δεν θέλουν ανάπτυξη. Ανάπτυξη σημαίνει (ανάμεσα στα άλλα) δουλειές, παραγωγή πλούτου και εισοδήματος που δεν μπορούν να το ελέγξουν και να το διοχετεύσουν όπως θέλουν αυτοί.

Αυτοί θέλουν να ελέγχουν πλήρως την οικονομία, ώστε όσο γίνεται περισσότεροι έλληνες πολίτες να τους έχουν ανάγκη για να επιβιώσουν, είτε με διορισμό στο δημόσιο, είτε με διευκολύνσεις όσο αφορά τις επιχειρήσεις τους (οι οποίες αναγκαστικά θα γίνονται εν μέρει τουλάχιστον, κρατικοδίαιτες).
Αυτό που γινόταν πάντα δηλαδή, απλά καλυπτόταν κάτω από πακτωλούς (δανεικών) χρημάτων...

tsompanis
17/03/2016, 14:16
Αντε και πούμε πως είναι έτσι. Δεν μαζεύουν χρήμα αυτήν την στιγμή. Όπως και παραπάνω ο λαμιωτης στην εφορία χρωστάνε 3 μύρια Έλληνες. Που θα βρουν τα φράγκα να συντηρησουν το πελατειακο τους συν μισθούς και συντάξεις έστω και κουτσουρεμενες?

skylaros
17/03/2016, 14:27
Βύρωνα προφανώς και δε θα αναλωθούμε σε αναλύσεις ούτε είναι ποιος την έχει πιο μεγάλη (την αποψάρα :p ). Όμως εδώ υπάρχει ένα θέμα, το σύστημα αυτό απέτυχε και είναι προφανές. Δε χρειάζεται να μπουν οι επικριτές του στη διαδικασία να αποδείξουν κάτι, οι υποστηρικτές του θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία ή του να αποδείξουν ότι κάτι άλλο θα ήταν χειρότερο ή ότι θα τα κάνουν καλύτερα από εδώ και πέρα (πράγμα που όπως βλέπουμε δε πρόκειται να γίνει σύντομα). Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης μια χαρά υποστήριζαν τις ελεύθερες αυτορυθμιζόμενες αγορές, το ότι άφηναν τις τράπεζες να δανείζουν αλόγιστα, ότι υπήρχε πελατειακό καθεστώς, ότι ότι ότι... πρέπει να αποδεχθούμε ότι έτσι δουλεύει το πράγμα ΠΑΝΤΟΥ, τα ποσοστά αλλάζουν και το ότι κράτη με πολύ ισχυρή οικονομία μπορούν συνήθως και ξεπερνούν αυτά τα ζόρια (συνήθως πηδώντας τις οικονομίες των άλλων). Να το πω αλλιώς... υπάρχουν αυτοί που λένε σοσιαλιστικές οικονομίες και στάζει μέλι το στόμα τους, εγώ θα σου πω ότι τα έκαναν μαντάρα και είναι εύκολο νομίζω να το τεκμηριώσω (εγώ ή ο οποιοσδήποτε) εκεί λοιπόν θα έρθει ο υποστηρικτής της σοσιαλιστικής οικονομίας και θα σου πει, "όχι φίλε μου, αυτά που είδαμε ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός δεν είναι όμως ο πραγματικός" ... Αυτό που λέω εγώ είναι πως @@ μέντολες η εφαρμογή σοσιαλιστικής οικονομίας αυτή τη χρονική περίοδο έτσι όπως είναι τα πράγματα στον κόσμο η μόνη εφαρμογή που μπορεί να έχει είναι αυτή της Κίνας ή της πρώην Σοβιετικής ένωσης. Κάπως έτσι και αυτό το φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα σε αυτή τη χρονική συγκυρία και σε χώρες μεγέθους Ελλάδας πάντα αυτή την άθλια εφαρμογή θα έχει. Οι υποστηρικτές του θα λένε πως δεν εφαρμόζεται σωστά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι και τίποτα παραπάνω.

byron
17/03/2016, 14:39
Βύρωνα προφανώς και δε θα αναλωθούμε σε αναλύσεις ούτε είναι ποιος την έχει πιο μεγάλη (την αποψάρα :p ). Όμως εδώ υπάρχει ένα θέμα, το σύστημα αυτό απέτυχε και είναι προφανές. Δε χρειάζεται να μπουν οι επικριτές του στη διαδικασία να αποδείξουν κάτι, οι υποστηρικτές του θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία ή του να αποδείξουν ότι κάτι άλλο θα ήταν χειρότερο ή ότι θα τα κάνουν καλύτερα από εδώ και πέρα (πράγμα που όπως βλέπουμε δε πρόκειται να γίνει σύντομα). Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης μια χαρά υποστήριζαν τις ελεύθερες αυτορυθμιζόμενες αγορές, το ότι άφηναν τις τράπεζες να δανείζουν αλόγιστα, ότι υπήρχε πελατειακό καθεστώς, ότι ότι ότι... πρέπει να αποδεχθούμε ότι έτσι δουλεύει το πράγμα ΠΑΝΤΟΥ, τα ποσοστά αλλάζουν και το ότι κράτη με πολύ ισχυρή οικονομία μπορούν συνήθως και ξεπερνούν αυτά τα ζόρια (συνήθως πηδώντας τις οικονομίες των άλλων). Να το πω αλλιώς... υπάρχουν αυτοί που λένε σοσιαλιστικές οικονομίες και στάζει μέλι το στόμα τους, εγώ θα σου πω ότι τα έκαναν μαντάρα και είναι εύκολο νομίζω να το τεκμηριώσω (εγώ ή ο οποιοσδήποτε) εκεί λοιπόν θα έρθει ο υποστηρικτής της σοσιαλιστικής οικονομίας και θα σου πει, "όχι φίλε μου, αυτά που είδαμε ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός δεν είναι όμως ο πραγματικός" ... Αυτό που λέω εγώ είναι πως @@ μέντολες η εφαρμογή σοσιαλιστικής οικονομίας αυτή τη χρονική περίοδο έτσι όπως είναι τα πράγματα στον κόσμο η μόνη εφαρμογή που μπορεί να έχει είναι αυτή της Κίνας ή της πρώην Σοβιετικής ένωσης. Κάπως έτσι και αυτό το φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα σε αυτή τη χρονική συγκυρία και σε χώρες μεγέθους Ελλάδας πάντα αυτή την άθλια εφαρμογή θα έχει. Οι υποστηρικτές του θα λένε πως δεν εφαρμόζεται σωστά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι και τίποτα παραπάνω.

Μου έβγαλες τα μάτια ρε. Βάλε καμμιά παράγραφο να το ξαναδιαβάσω, γιατί το 'χασα.

sniper
17/03/2016, 14:54
Μου έβγαλες τα μάτια ρε. Βάλε καμμιά παράγραφο να το ξαναδιαβάσω, γιατί το 'χασα.

Και με παραγράφους πάλι ό,τι να 'ναι είναι αφου ξεκινάει με λάθος παραδοχή.

Cpt. Haddock
17/03/2016, 14:57
Εγω παλι δεν καταλαβαινω αν η Κινα και η ΕΣΣΔ αναφέρονται ως παραδειγματα προς μιμηση ή προς αποφυγη.

Αφηνω στην άκρη το οτι η Κινα ειναι το κατ'εξοχην πεδιο εφαρμογης των χειριστων μορφων κομμουνισμου και καπιταλισμου ταυτοχρονα :lol:

skylaros
17/03/2016, 15:06
Εγω παλι δεν καταλαβαινω αν η Κινα και η ΕΣΣΔ αναφέρονται ως παραδειγματα προς μιμηση ή προς αποφυγη.

Αφηνω στην άκρη το οτι η Κινα ειναι το κατ'εξοχην πεδιο εφαρμογης των χειριστων μορφων κομμουνισμου και καπιταλισμου ταυτοχρονα :lol:

Ρε καρντάσια γράφω κάτι μλκς ταυτόχρονα που βαριέμαι πάρα πολύ(που τις γράφω) γι'αυτό και δεν έχει και σωστή μορφή αυτό που έγραψα, θα ξεκλέψω χρόνο και θα το διατυπώσω αργότερα καλύτερα.

Καπετάνιο παραδείγματα προς αποφυγή και οι δύο είναι, για διαφορετικούς λόγους που είχαν όμως έναν περίπου ίδιο παρονομαστή.
(Άσχετο όταν ο Μπους ο νεότερος πήγε στην Κίνα επίσκεψη πρώτη φορά λέγετε πως γυάλισε το μάτι του, είπε μάλιστα ότι ποιος καπιταλισμός στην Αμερική εδώ (Κίνα) είναι ο παράδεισος του! Αλήθεια ψέμματα δε ξέρω αλλά δε μου μοιάζει πολύ μακρινό)

Sniper τι λάθος παραδοχή κάνω, δε τον έχουμε αρκετό για σύγκριση με τον Βύρωνα ή το σύστημα αυτό στην Ελλάδα δεν απέτυχε? (Σκοπός των οικονομικοπολιτικών συστημάτων είναι η ευημερία των πολιτών μέσες άκρες στη θεωρία)

MG-KTiNoS
17/03/2016, 15:08
Εμένα μου φαντάζει εξωπραγματικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι το 2016 που ακόμα πιστεύουν στις αυτορυθμιζόμενες αγορές....

Δεν πιστεύουν, τους συμφέρει να κάνουν ότι γουστάρουν...
Όταν ας πούμε έδιναν στεγαστικά δάνεια και τιμολογούσαν τα ακίνητα 3 φορές την αξία τους η αγορά αυτορρυθμίζονταν και οι τιμές προσαρμόζονταν στη ζήτηση.
Όταν οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια οι αγορά σταμάτησε να αυτορρυθμίζεται και ήρθε το κράτος να σώσει τις τράπεζες γιατί η οικονομία έπρεπε να αυτορυθμιστεί ξανά.... Την ευθύνη φυσικά την είχε μόνο καταναλωτής ο δανειοδότης ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΚΙΑ....
Αυτοί τη στιγμή οι υπάλληλοι και ΜΟΝΟ, των τραπεζών οι οποίοι πληρώνονται με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου, ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τους δημοσίους υπαλλήλους και τι ακριβώς προσφέρουν?
ΤΙΠΟΤΑ
Φυσικά για ΟΛΑ ΑΥΤΑ φταίει ο Βαροφάκης και όχι η ανικανότητα τους....
Ελεύθερη αγορά και αυτορυθμιζόμενη για ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Για μας Σοβιετική ένωση, Βίβα Ζαπάτα κλπ κλπ
Και η πλάκα ξέρεις πια είναι?
Ότι έχουν να πουν και από πάνω...
και τα λένε σε ανθρώπους που τους έχει γίνει ο κώλος κόσκινο....

Δεν μας χ... ρε Νταλάρα???

:wave2:

sniper
17/03/2016, 15:10
...

Sniper τι λάθος παραδοχή κάνω, δε τον έχουμε αρκετό για σύγκριση με τον Βύρωνα ή το σύστημα αυτό στην Ελλάδα δεν απέτυχε? (Σκοπός των οικονομικοπολιτικών συστημάτων είναι η ευημερία των πολιτών μέσες άκρες στη θεωρία)

Το συστημα στην Ελλάδα δεν απέτυχε για τους λόγους που λες. Κι αν απέτυχε εδώ, το ίδιο ακριβως συστημα έχουν και σχεδόν παντου σε όλο τον κόσμο αλλά εκεί δεν απέτυχε.Μόνο εμείς και κάτι αφρικανικές χώρες με εμφυλιο επι δεκαετίες ζούμε (ή θα ζουμε σε λιγο καιρό) έτσι.

Cpt. Haddock
17/03/2016, 15:10
Αυτοί τη στιγμή οι υπάλληλοι και ΜΟΝΟ, των τραπεζών οι οποίοι πληρώνονται με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου, ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τους δημοσίους υπαλλήλους

:uplate::uplate::uplate:

μλκ μου, ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ακουω γερο σε καφενειο, πανω απο ουζα

Ohm
17/03/2016, 15:18
Αυτοί τη στιγμή οι υπάλληλοι και ΜΟΝΟ, των τραπεζών οι οποίοι πληρώνονται με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου, ξεπερνούν κατά πολύ σε αριθμό τους δημοσίους υπαλλήλους και τι ακριβώς προσφέρουν?
ΤΙΠΟΤΑ

τραπεζικοί υπάλληλοι είναι στην τάξη μεγέθους των δεκάδων χιλιάδων.

δημόσιοι υπάλληλοι είναι στην τάξη μεγέθους των εκατοντάδων χιλιάδων.

οι τραπεζικοί υπάλληλοι, χοντρικά, είναι δέκα φορές λιγότεροι από τους δημόσιους υπαλλήλους.

sniper
17/03/2016, 15:20

Το πιθανότερο είναι ότι θα ψηφιζαν καλύτερα αν πριν την ρίξουν τα έπιναν κιολας.

byron
17/03/2016, 15:20

Δεν έχεις ακούσει τις κόντρες μεταξύ ΚΚΕ-ΜΛ(Μάο) και ΜΛ-ΚΚΕ(Χότζα), τις ένδοξες εποχές των αμφιθεάτρων και του ζιβάγκο? Εβγαζαν ανακοίνωση οι Μαοϊκοί για την αύξηση ρεκόρ στην παραγωγή σιτηρών ή χάλυβα πχ, στην Κίνα, έβγαζαν αντι-ανακοίνωση οι Αλβανοί, πως η αύξηση στα σιτηρά ήταν από χωράφια ποτισμένα με το αίμα εργατών και άλλα όμορφα. :lol:

Μέχρι που το ΚΚΕ-ΜΛ διασπάστηκε, έγινε ΚΟΕ, έγινε συνιστώσα, έγινε μέρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και σταμάτησαν να λένε μαλακίες. :lol:

MG-KTiNoS
17/03/2016, 15:22

Έλα τώρα σοβαρά...
Για πες μαζ μας πόσο πουλάγατε τη μετοχη της μεγαγαλακτικής εταιρίας Τσιπίτα μπανάνα, εκεί στα ΧΑΑΑΑΑ...
ΤΟΤΕ που είχαμε υπερκατανάλωση????

nick_VFR
17/03/2016, 15:24
ΤΙΠΟΤΑ

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3111922/xekinoun-ta-programmata-ethelousias-exodou-stis-trapezes

"Σημειώνεται ότι μέσω εθελουσίων εξόδων, το προσωπικό των τραπεζών έχει μειωθεί κατά 20.000 άτομα από το 2009 μέχρι και το 2014. Έτσι από 4.160 καταστήματα και 64.150 άτομα προσωπικό το 2009, οι τράπεζες έχουν σήμερα 43.500 εργαζόμενους και δίκτυο 2.516 καταστημάτων."

Όσο για το τι προσφέρουν... νόμιζα ότι μετά το κλείσιμο των τραπεζών επί 2 εβδομάδες τον Ιούλιο του 2015 (και τον πανικό που ακολούθησε) θα είχε απαντηθεί αυτό το ερώτημα, αλλά μάλλον έκανα λάθος.

byron
17/03/2016, 15:24
Δεν πιστεύουν, τους συμφέρει να κάνουν ότι γουστάρουν...
Όταν ας πούμε έδιναν στεγαστικά δάνεια και τιμολογούσαν τα ακίνητα 3 φορές την αξία τους η αγορά αυτορρυθμίζονταν και οι τιμές προσαρμόζονταν στη ζήτηση.
Όταν οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια οι αγορά σταμάτησε να αυτορρυθμίζεται και ήρθε το κράτος να σώσει τις τράπεζες γιατί η οικονομία έπρεπε να αυτορυθμιστεί ξανά.... Την ευθύνη φυσικά την είχε μόνο καταναλωτής ο δανειοδότης ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΚΙΑ....
ΤΙΠΟΤΑ
Φυσικά για ΟΛΑ ΑΥΤΑ φταίει ο Βαροφάκης και όχι η ανικανότητα τους....
Ελεύθερη αγορά και αυτορυθμιζόμενη για ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Για μας Σοβιετική ένωση, Βίβα Ζαπάτα κλπ κλπ
Και η πλάκα ξέρεις πια είναι?
Ότι έχουν να πουν και από πάνω...
και τα λένε σε ανθρώπους που τους έχει γίνει ο κώλος κόσκινο....

Δεν μας χ... ρε Νταλάρα???

Μαέστρο, κεντάς σήμερα. :tooth: :tooth: :tooth:

Δώσε πόνο, δώσε κλάμα. :tooth: :tooth: :tooth:

Cpt. Haddock
17/03/2016, 15:25
Μα το βουδα Νικολάκη, πηγαινε ξάπλωσε και πιες κανενα αφέψημα... Ελπιζω ειλικρινα απλά να τρολαρεις

byron
17/03/2016, 15:26
Έλα τώρα σοβαρά...
Για πες μαζ μας πόσο πουλάγατε τη μετοχη της μεγαγαλακτικής εταιρίας Τσιπίτα μπανάνα, εκεί στα ΧΑΑΑΑΑ...
ΤΟΤΕ που είχαμε υπερκατανάλωση????

Αντε βίβα. Ρίξε και ένα καλαματιανό, να ρθούμε στο τσακίρ :bawl:

Cpt. Haddock
17/03/2016, 15:31
Αντε βίβα. Ρίξε και ένα καλαματιανό, να ρθούμε στο τσακίρ :bawl:

:a33::a33::a33::a33:

https://www.youtube.com/watch?v=kbZVlLmdDAA

MG-KTiNoS
17/03/2016, 15:37

Κι εγώ συνηθίσει να μην ακούω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα...
Όταν δεν έχετε τι να πείτε το ρίχνετε στη τρελίτσα και στις προσβολές.
Λοιπόν απλά πράγματα

Πόσοι είναι οι τραπεζικοί στην Ελλάδα και σε τι χρησιμεύουν ή αν το θες και διαφορετικά
σηκώνει η Ελληνική αγορά όλα αυτά τα καταστήματα???

Το γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην ελεύθερη αγορά της Ελλάδας
θα μας το πεις άλλη φορά.

Εγώ πάντως όταν σε διαβάζω μου έρχεται στο μυαλό ο μαλάκας ο Μάνος
που μιλάει για ελεύθερη αγορά αλλά όταν ήταν υπουργός χάρισε κάτι δις στο γαύρο.
Εννίοτε και ο Τζίμερος που μιλάει για τους κρατικοδίαιτους και μετά πάει στις συνεδριάσεις
τις περιφέρειας υπογράφει παρών να πληρωθεί και μετά φεύγει...
:cool:

Cpt. Haddock
17/03/2016, 15:43
Το πόσοι είναι οι υπάλληλοι στο έγραψαν παραπανω. Οταν πετας τέτοιες καφενειακές κοτσάνες λογικής συνθημάτων, μην περιμενεις επιχειρήματα ρε Νικο. Λιγο λογικη. Εχεις κολλησει και σε ΚΑΘΕ ποστ αναφερεις τις τραπεζες. Κατάλαβε οτι αλλου ειναι το προβλημα.

Οι ξενες τράπεζες αποχώρησαν (και λογικα) απο μια καταρρέουσα αγορά. Σε συνθηκες αναπτυξης (εικονικής ή οχι ειναι αλλο θεμα), ήταν παρουσες πανω απο 10. Μετά, τον πούλο. Ειναι τόσο απλο. Τι να κανουν εδω;

MG-KTiNoS
17/03/2016, 15:45
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3111922/xekinoun-ta-programmata-ethelousias-exodou-stis-trapezes

"Σημειώνεται ότι μέσω εθελουσίων εξόδων, το προσωπικό των τραπεζών έχει μειωθεί κατά 20.000 άτομα από το 2009 μέχρι και το 2014. Έτσι από 4.160 καταστήματα και 64.150 άτομα προσωπικό το 2009, οι τράπεζες έχουν σήμερα 43.500 εργαζόμενους και δίκτυο 2.516 καταστημάτων."

Όσο για το τι προσφέρουν... νόμιζα ότι μετά το κλείσιμο των τραπεζών επί 2 εβδομάδες τον Ιούλιο του 2015 (και τον πανικό που ακολούθησε) θα είχε απαντηθεί αυτό το ερώτημα, αλλά μάλλον έκανα λάθος.

Το περί εθελουσίων εξόδων δεν το σχολιάζω καν τα είπε η ΤΡΟΙΚΑ
Το άλλο θα στο απλά...
Έπρεπε να σας είχαν κλείσε εδώ και πολλά χρόνια και να έρθουν άλλοι στη θέση σας.
Ελεύθερη οικονομία το λένε και δεν εχετε εξαιρεθεί
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

Cpt. Haddock
17/03/2016, 15:49
Ποια Τροικα ρε ανθρωπε; Εζησα την πρωτη εθελούσια στην ABN AMRO, το 1998. Εκτοτε εζησα αλλες 4 (στην τελευταια πηρα μερος κιολας :lol: )Σταματα να γραφεις ο,τι σου κατεβαινει σε πραγματα που αγνοεις. Κριμα ειναι ρε συ.

Αλλα μια και το κουβεντιαζουμε.

Να κλεισουν ολα τα φαρμακεια και να ερθουν αλλοι στη θεση σας :lol:

byron
17/03/2016, 15:53
Κι εγώ συνηθίσει να μην ακούω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα...
Όταν δεν έχετε τι να πείτε το ρίχνετε στη τρελίτσα και στις προσβολές.
Λοιπόν απλά πράγματα

Πόσοι είναι οι τραπεζικοί στην Ελλάδα και σε τι χρησιμεύουν ή αν το θες και διαφορετικά
σηκώνει η Ελληνική αγορά όλα αυτά τα καταστήματα???

Το γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην ελεύθερη αγορά της Ελλάδας
θα μας το πεις άλλη φορά.

Εγώ πάντως όταν σε διαβάζω μου έρχεται στο μυαλό ο μαλάκας ο Μάνος
που μιλάει για ελεύθερη αγορά αλλά όταν ήταν υπουργός χάρισε κάτι δις στο γαύρο.
Εννίοτε και ο Τζίμερος που μιλάει για τους κρατικοδίαιτους και μετά πάει στις συνεδριάσεις
τις περιφέρειας υπογράφει παρών να πληρωθεί και μετά φεύγει...
:cool:

Καλά τα λες. Όταν σου πούμε σε τι χρησιμεύουν οι τράπεζες (επομένως και αυτοί που δουλεύουν εκεί), θα μας κάνεις την χάρη να μας πεις σε τι χρησιμεύουν και οι φαρμακοποιοί με το κλειστό επάγγελμα και το 25% κέρδος βρέξει χιονίσει?
Με κανένα χαριτωμένο επιχείρημα σε παρακαλώ, γιατί μας έχεις τσακίσει στα διαγράμματα και στα εμπεριστατωμένα παραδείγματα.

ΥΓ: η HSBC σημαίνει Hongkong and Shanghai Banking Corporation. Δεν σημαίνει Hellenic Swimming Bikini Corp.
ΥΓ2. Αμα θέλεις κανένα κονέ για ξένη τράπεζα, καμμιά JP Morgan, καμμιά Bank Of America κλπ ρίψατε πμ για να σε στείλω συστημένο στο Κολωνάκι.

Να πας με άσπρη ρόμπα μόνο για καλή εντύπωση. Είναι λίγο prive η φάση...:D

ggs
17/03/2016, 15:59

Η καλύτερη απ όλες , και που θέλει κοχονες για να μπεις μέσα, είναι η Bank Saderant Iran….και δεν καταλαβαίνει τίποτα από κρίση…:cool:

Νικο , μην πας μονο μέσα εκεί να τους βρίζεις…. Θα στην πέσουν μέχρι και τα κάδρα του Αγιατολαχ…:bawl:

byron
17/03/2016, 15:59
Το περί εθελουσίων εξόδων δεν το σχολιάζω καν τα είπε η ΤΡΟΙΚΑ
Το άλλο θα στο απλά...
Έπρεπε να σας είχαν κλείσε εδώ και πολλά χρόνια και να έρθουν άλλοι στη θέση σας.
Ελεύθερη οικονομία το λένε και δεν εχετε εξαιρεθεί
ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

Epic post. :tooth: :tooth:

Ρε συ, πες μας τωρα...ειλικρινά. Εδώ πέρα δεν γράφεις για να πεις κάτι, ναι? Αντί να πας στο γήπεδο, να κατέβεις μία στη Μεσολογγίου να τα κάνεις πουτάνα, να ρίξεις δύο μολότωφ στη Χαρ.Τρικούπη ρε αδελφέ....γράφεις στο Habemus :lol:
Θα σου ΄λεγα να βγάλεις το TDM ή το ΧΤ να ρίξεις καμμιά γκαζιά, αλλά είναι βαριά κουβέντα αυτό. :lol:
Θα νομίζεις πως σε ειρωνεύομαι. :lol:

byron
17/03/2016, 16:02

Η καλύτερη απ όλες , και που θέλει κοχονες για να μπεις μέσα, είναι η Bank Saderant Iran….και δεν καταλαβαίνει τίποτα από κρίση…:cool:

Νικο , μην πας μονο μέσα εκεί να τους βρίζεις…. Θα στην πέσουν μέχρι και τα κάδρα του Αγιατολαχ…:bawl:

Εχει και την Kedr εδώ στη Συγγρού, δίπλα στα στριπτιζάδικα. Όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, με ρωσάκια καιετς.

Με κάθε προθεσμιακή, δώρο ένας "χορός" :a01:

:lol::lol:

Cpt. Haddock
17/03/2016, 16:04
Εχει και την Kedr εδώ στη Συγγρού, δίπλα στα στριπτιζάδικα. Όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, με ρωσάκια καιετς.

Με κάθε προθεσμιακή, δώρο ένας "χορός" :a01:

:lol::lol:

Ελα σε παρακαλω, ειχα παει για συνεντευξη εκει.

(ολοι περναμε στιγμες αδυναμιας :lol: )

Πελατης κερασι ποτακι την "κανονιστικη συμμορφωση; " :tooth:

ggs
17/03/2016, 16:04
Εχει και την Kedr εδώ στη Συγγρού, δίπλα στα στριπτιζάδικα. Όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, με ρωσάκια καιετς. :a01:

και κααααλα επιτοκια...

ρε συ , απο την πισω πλευρα εχουν παντα απλωμενα να στεγνωνουν ...:lol:

byron
17/03/2016, 16:06
και κααααλα επιτοκια...

ρε συ , απο την πισω πλευρα εχουν παντα απλωμενα να στεγνωνουν ...:lol:

Money Laundering κυριολεκτικά δηλαδή ?

:tooth: :tooth: :tooth:

kalgeorge
17/03/2016, 16:06
Ποια Τροικα ρε ανθρωπε; Εζησα την πρωτη εθελούσια στην ABN AMRO, το 1998. Εκτοτε εζησα αλλες 4 (στην τελευταια πηρα μερος κιολας :lol: )Σταματα να γραφεις ο,τι σου κατεβαινει σε πραγματα που αγνοεις. Κριμα ειναι ρε συ.

Αλλα μια και το κουβεντιαζουμε.

Να κλεισουν ολα τα φαρμακεια και να ερθουν αλλοι στη θεση σας :lol:

Ελλας - γαλλια συμμαχία
:lol::a014:

MG-KTiNoS
17/03/2016, 16:07
Το πόσοι είναι οι υπάλληλοι στο έγραψαν παραπανω. Οταν πετας τέτοιες καφενειακές κοτσάνες λογικής συνθημάτων, μην περιμενεις επιχειρήματα ρε Νικο. Λιγο λογικη. Εχεις κολλησει και σε ΚΑΘΕ ποστ αναφερεις τις τραπεζες. Κατάλαβε οτι αλλου ειναι το προβλημα.

Οι ξενες τράπεζες αποχώρησαν (και λογικα) απο μια καταρρέουσα αγορά. Σε συνθηκες αναπτυξης (εικονικής ή οχι ειναι αλλο θεμα), ήταν παρουσες πανω απο 10. Μετά, τον πούλο. Ειναι τόσο απλο. Τι να κανουν εδω;

Αν αφαιρέσεις παπάδες στρατό αστυνομία και ΔΕΚΟ θα εκπλαγείς με το πόσοι μένουν....
Στο δημόσιο.
Τώρα για τα άλλα που λες θα στο πω απλά.
Αν λειτουργούσε η δημοκρατία (και το λέω σοβαρά) οι βασικότεροι μέτοχοι των τραπεζών
πριν τις πάρουν οι ξένοι, έπρεπε σήμερα να είναι φυλακή.
Έχουν πάρει το 80% του ΕΣΠΑ και κάτι ψιλά σε ανακεφαλοποιήσεις.
Απλή ερώτηση καφενείου...
και ποιά είναι τ αποτελέσματα?
Καταθέσεις στο εξωτερικό?

Κατά τ άλλα έχουμε κατακεραυνώσει αγρότες ταρίφες φορτηγατζήδες δημοσίους φαρμακοποιούς γιατρούς κλπ κλπ
και μιλάμε για ελεύθερη οικονομία, αυτορυθμιζόμενη με τα λεφτά των άλλων...
Ναι είναι εκνευριστικό...

υγ
το ξαναλέω
Σε κανένα ιδεολογικό ντοκουμέντο του σοσιαλισμού δε λέει ότι πρέπει να κλέβεις τη ΔΕΗ και να τη φεσώνεις
και σε κανένα ιδεολογικό ντοκουμέντο της θεωρίας του φιλελευθερισμού δε λέει ότι οι δικοί μας προστατεύονται
και επιλεκτικά πριμοδοτούνται...

Ή ΕΤΣΙ Ή ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
και τα 2 δεν παίζουν

Cpt. Haddock
17/03/2016, 16:08
Ελλας - γαλλια συμμαχία
:lol::a014:

Εξω παμε καλα :lol:

byron
17/03/2016, 16:12
Αν αφαιρέσεις παπάδες στρατό αστυνομία και ΔΕΚΟ θα εκπλαγείς με το πόσοι μένουν....
Στο δημόσιο.

Τρελλαίνομαι για εκπλήξεις. Για πε για πε για πε....:a014:

Απλή ερώτηση καφενείου...
και ποιά είναι τ αποτελέσματα?
Καταθέσεις στο εξωτερικό?

Νταξ...
Μπορεί να το πάρεις βαριά...
Μπορεί να πέσεις απ΄τα σύννεφα...
Μπορεί να είναι χτύπημα βαρύ...

Αλλά...

Οι καταθέσεις στο εξωτερικό....

Είναι των καταθετών...

Μας έχεις ράψει σήμερα ρε συ...δείξε λίγο οίκτο, μας βρήκες ανοιχτούς και μας χτυπάς αλύπητα.

:tooth: :tooth: :tooth:

Cpt. Haddock
17/03/2016, 16:13
Στο δημόσιο.

Τακτικό Προσωπικό:

Κυβερνητικοί – Πολιτειακοί Φορείς: 110
Βουλή: 1.713
Ανεξάρτητες Αρχές: 1.743
Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας / Γ.Γ. Μέσων Ενημέρωσης: 416
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας &Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: 15.745
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: 86.955
Υπουργείο Εξωτερικών: 1.921
Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης: 16.357
Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης: 65.564
Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού: 14.471
Υπουργείο Οικονομικών: 14.896
Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας: 2.949
Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων: 178.464
Υπουργείο Υγείας: 78.814
Αποκεντρωμένες Διοικήσεις: 6.788
ΟΤΑ: 81.260
Αργία: 914
Κινητικότητα: 4.411
Μετακινήσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί: 1.007
ΣΥΝΟΛΟ: 573.958

Να υποθεσω λοιπον (για να βγει ο συλλογισμος σου μια και εχουμε 45,000 τραπεζικους), οτι απο τους 574,000 οι 540,000 ειναι ΔΕΚΟ, στρατιωτικοι και παπαδες :tooth:

Πηγη: http://www.aftodioikisi.gr/proto-thema/i-aktinografia-tou-ellinikou-dimosiou-pos-katanemontai-oi-ipalliloi-ana-ipourgeio-nea-sirriknosi-prosopikou

MG-KTiNoS
17/03/2016, 16:14
Epic post. :tooth: :tooth:

Ρε συ, πες μας τωρα...ειλικρινά. Εδώ πέρα δεν γράφεις για να πεις κάτι, ναι? Αντί να πας στο γήπεδο, να κατέβεις μία στη Μεσολογγίου να τα κάνεις πουτάνα, να ρίξεις δύο μολότωφ στη Χαρ.Τρικούπη ρε αδελφέ....γράφεις στο Habemus :lol:
Θα σου ΄λεγα να βγάλεις το TDM ή το ΧΤ να ρίξεις καμμιά γκαζιά, αλλά είναι βαριά κουβέντα αυτό. :lol:
Θα νομίζεις πως σε ειρωνεύομαι. :lol:

Θύμισε μου λίγο έτσι για να γελάσουμε... :D
Όταν το ΧΑΑ ήταν στις 6484 μονάδες
ήταν μια καλή εποχή για τα Ρωσιδακια ε?

Ήταν κι εν;aς χοντρός met;a που έλεγε ότι το σκάνδαλο λέει θα το ταχτοποιήσει κλπ κλπ
(Μετά έγινε κυβέρνηση οπότε όπως πάντα ξέρεις...)
Αλλά εσείς καμία σχέση....
Είχε προβλήματα το τουόνο στα ηλεκτικά και ψάχναμε SRX πιστόνι στο ebay