PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

Red Rider
16/02/2017, 17:21
Δεν μας νοιάζει ούτε το επάγγελμα του τύπου ούτε τι ψηφίζει ο καθένας.:)

Μας(σας) νοιάζει όμως τι μηχανή καβαλάει και τι καπέλο φοράει?

stefanos
16/02/2017, 18:03
Μας(σας) νοιάζει όμως τι μηχανή καβαλάει και τι καπέλο φοράει?

Καθόλου.

SHOOTER045
16/02/2017, 18:10
Εχεις δίκιο αποκλείεται να είναι μπάτσος..μη βάλω τα αποτελέσματα απο τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους γιατί θα ψάχνουμε σύννεφο για να πέσουμε.

Αδικαιολόγητος
Πάρε 11880
Τα αποτελέσματα μπήκαν ποιο πίσω.
Όπως και τα αποτελεσματα απο τις εκλογές με τα ποσοστά του συριζα στις φυλακές.

Ωπ τι έχουμε εδώ...

Ενα παιδι μετράει τα άστρα...
378812

Σορυ
Ενα παιδί
Φωτογραφίζεται με κλούβα των ΜΑΤ
Γιατί να μπορεί αυτός και να μην κατακρίνεται,και να μην μπορεί ο άλλος?
Λατρεύω την δημοκρατία ορισμένων

paramedic
16/02/2017, 18:24
Δηλαδή εξισώνουμε τον αναρχικό, ανεγκέφαλο, με λογική του όχλου παπάρα με τον εκπαιδευμένο αστυνομικό που πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του και να έχει ενα επίπεδο απέναντι στον πολίτη αρχικά κλπ κλπ.
Με το ίδιο σκεπτικό εγώ που έχω ασθενείς με εγκεφαλικά που ξυπνάνε ή υπο επήρρεια των φαρμάκων καταστολής ακόμα ή καρκίνους στο κεφάλι που δεν ξέρουν τι κάνουν, λένε κλπ να πρέπει να τους βρίζω, να τους βαράω, να τους μιλάω χυδαία, να κοπανιέμαι και να ουρλιάζω(επειδή αυτά κάνουν και αυτοί) και να μην προσπαθώ να τους κάνω καλά.
Δεν είναι λογική αυτή φίλε μου. Αυτός έχει δικαίωμα να κάνει οτι γουστάρει επειδή είναι καραγκιόζης και ηλίθιος , οι αστυνομικοί τι δικαιολογία έχουν που έχουν εκπαιδευτεί(λογικά) να μην είναι και αυτοί κάφροι σαν τους κάφρους?

ggs
16/02/2017, 18:26
Πάντως, αστυνομικός δεν είναι.κι ας υποστηρίζουν οι ηρακληδες Πουαρό του μοτό.gr το αντιθετο.:wave2:

Είναι καιρό αυτή φώτο. Ίσως, 2-3 χρόνια.
Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ήταν αστυνομικός και είχε γίνει αρκετό σουσουρο τότε.
Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια.

Billymuse
16/02/2017, 18:30
Δηλαδή εξισώνουμε τον αναρχικό, ανεγκέφαλο, με λογική του όχλου παπάρα με τον εκπαιδευμένο αστυνομικό που πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του και να έχει ενα επίπεδο απέναντι στον πολίτη αρχικά κλπ κλπ.
Με το ίδιο σκεπτικό εγώ που έχω ασθενείς με εγκεφαλικά που ξυπνάνε ή υπο επήρρεια των φαρμάκων καταστολής ακόμα ή καρκίνους στο κεφάλι που δεν ξέρουν τι κάνουν, λένε κλπ να πρέπει να τους βρίζω, να τους βαράω, να τους μιλάω χυδαία, να κοπανιέμαι και να ουρλιάζω(επειδή αυτά κάνουν και αυτοί) και να μην προσπαθώ να τους κάνω καλά.
Δεν είναι λογική αυτή φίλε μου. Αυτός έχει δικαίωμα να κάνει οτι γουστάρει επειδή είναι καραγκιόζης και ηλίθιος , οι αστυνομικοί τι δικαιολογία έχουν που έχουν εκπαιδευτεί(λογικά) να μην είναι και αυτοί κάφροι σαν τους κάφρους?

Με την διαφορά ότι οι πραγματικοί αναρχικοί και όχι αυτοι του Πρετεντέρη δεν θα προβούν σε τέτοιες ενέργειες η όπως βολεύει να βγαίνει προς τα έξω.
Το ότι ειναι εκπεδευμενοι αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας...

Red Rider
16/02/2017, 18:30
Ωραίο θεμα,εξελίσσεται σε διαγωνισμό φωτογραφίας..

SHOOTER045
16/02/2017, 18:36
Δεν μας νοιάζει ούτε το επάγγελμα του τύπου ούτε τι ψηφίζει ο καθένας.:)

Είναι καιρό αυτή φώτο. Ίσως, 2-3 χρόνια.
Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ήταν αστυνομικός και είχε γίνει αρκετό σουσουρο τότε.
Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι αυτός που αναφέρεσαι.
Εκείνος είναι πρωην αστυνομικός που κατέβηκε υποψήφιος με την χ.α

paramedic
16/02/2017, 18:38
Ε πετάμε και κανένα τρολλάρισμα ρε αδερφέ να ελαφρώνει το νήμα!

ggs
16/02/2017, 18:40
Ο συγκεκριμένος δεν είναι αυτός που αναφέρεσαι.
Εκείνος είναι πρωην αστυνομικός που κατέβηκε υποψήφιος με την χ.α

Ψαχνωντας πρόχειρα για την φώτο, ένα δύο site που είδα λέγαν ότι ήταν αστυνομικός. Εποχή Παπουτσή!!!

SHOOTER045
16/02/2017, 18:47
Με την διαφορά ότι οι πραγματικοί αναρχικοί και όχι αυτοι του Πρετεντέρη δεν θα προβούν σε τέτοιες ενέργειες η όπως βολεύει να βγαίνει προς τα έξω.

Έτσι
Τώρα μιλάς σωστά
Οι πραγματικοί αναρχικοί παράγουν έργο

378813

378814

378816

Όχι εικόνες

Billymuse
16/02/2017, 18:51
Έτσι
Τώρα μιλάς σωστά
Οι πραγματικοί αναρχικοί παράγουν έργο

378813

378814

378816

Όχι εικόνες

Kαι εγω αν ζούσα 500 χλμ μακριά και η μόνη μου ενημέρωση ειναι απο το Policenet ίσως αυτα θα πιστεύα, αλλα ας μην πιάσουμε αυτο το θέμα με τους κουκουλοφόρους γιατί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

378818

TROOPER
16/02/2017, 18:54
Αφου παμε σε διαγωνισμο φωτο ας δουμε λιγο...

Εδω βλεπουμε μια εκπαιδευτικη εκδρομη. Οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι φασιστες μαζι με μπατσους!!! Ειναι εκδρομεις της ιεραποστολικης εκκλησιας της Ελλαδος μαζι με ανυποψιαστους πηγασους!!!
378815

Εδω προφανως βλεπουμε εναν φιλυσηχο μεροκαματιαρη που συλλαμβανει την ΚΑΝΤΙ-ΚΑΝΤΙ γιατι η ρουφιανα δεν του καθοτανε οταν την εβλεπε μικρος στην τελεβιζορ! Στο λουρι της τσαντας ΔΕΝ γραφει αυτο που μερικοι πουαρω του μοτο.γρ θα πειτε οτι γραφει!!! Γραφει "αγαπη μονο"!
378817

Αυτο ουδεμια σΚεση εχει με το SS που φοραγανε οι φιλοι μας ναζι κανει η ναμηζι! Κεραυνοι ειναι γιατι σε προηγουμενη υπΕρεσια δεχτηκε ο καημενος βροχη αντικειμενων ενω η υποδειξη οφ σαιντ ηταν σωστη!!!!
378819

MikeG
16/02/2017, 18:57
Αρκετά παρακαλώ με το θέμα μπάτσοι vs άλλοι. Ας συνεχίσετε αν θέλετε τη συζήτηση στα ευρύτερα πολιτικά-οικονομικά πλαίσια όπως γινόταν μέχρι πριν. Διαφορετικά πάμε για λουκέτο.

TROOPER
16/02/2017, 18:59
Εδω ειναι προφανες οτι ο αΘρωπας ζηλευει που οι φιλοι του εχουν νεροπιστολα ενω αυτουνου η γυναικα του του το εκρυψε σε σημειο που δεν το εφτανε επειδη την προηγουμενη μερα της εκανε τη μπουυγαδα μπορδελο!!!
378820

Τσομη τακακια να βαλεις. Αυτα τελειωνουνε και θα χεις κανα ατυχημα ρε φιλε!!! (Του λεει ο μηχανικος του)
378821

Αλλα ο τσοςΜη δεν τον ακουσε και να τωρα...θα πληρωσει η ασφαλεια ευτυχως!!!
378822

TROOPER
16/02/2017, 19:00
Πάντως, αστυνομικός δεν είναι.κι ας υποστηρίζουν οι ηρακληδες Πουαρό του μοτό.gr το αντιθετο.:wave2:

Και καλα εμεις ειμαστε πουαροι.
Εσυ που ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι;

TROOPER
16/02/2017, 19:07
Και για να επιστερψουμε στο πολιτικο κομματι του θεματος οπως ειπε και ο MikeG....

Αυτο
378823

Δεν εχει καμια σΚεση με αυτο...
378824

Αντε μπραβο...μη τρελαθουμε κι ολας!!!

Eversman
16/02/2017, 19:30
Εδω ειναι προφανες οτι ο αΘρωπας ζηλευει που οι φιλοι του εχουν νεροπιστολα ενω αυτουνου η γυναικα του του το εκρυψε σε σημειο που δεν το εφτανε επειδη την προηγουμενη μερα της εκανε τη μπουυγαδα μπορδελο!!!
378820

Τσομη τακακια να βαλεις. Αυτα τελειωνουνε και θα χεις κανα ατυχημα ρε φιλε!!! (Του λεει ο oμηχανικος του)
378821

Αλλα ο τσοςΜη δεν τον ακουσε και να τωρα...θα πληρωσει η ασφαλεια ευτυχως!!!
378822

Μια παρατήρηση για την πρώτη εικόνα και συμπαθατε με για το άσχετο, αλλά εκεί πήγε το μάτι μου :D ...

Εδώ έχουμε ένα πανέμορφο USP compact της H&K των 9mm. Το πιστολι είναι ασφαλισμένο και το δάχτυλο ορθως έξω από την σκανδάλη. Η όλη κίνηση και στάση ωστοσο, είναι παντελώς λανθασμένη :D

skylaros
16/02/2017, 19:41
Είναι διαφορετικοί οι λόγοι που οι έγκλειστοι ψηφίζουν Σύριζα ή παλιότερα ΠΑΣΟΚ από αυτούς που πολλοί αστυνομικοί ψηφίζουν χρυσή αυγή. Στην Ελλάδα πριν 25-30 χρόνια υπήρχαν σε όλη την επικράτεια 1200-1500 φυλακισμένοι το χρόνο (Δε μιλάω για πιο παλιά με τους εξωρίστους). Οι περισσότεροι ήταν μέσα για κλοπές συνήθως μικρής αξίας, ναρκωτικά, παράνομο μικροεμπόριο, νταβατζηλίκια και μερικοί για μαχαιρώματα. Το έγκλημα στην Ελλάδα άλλαξε την δεκαετία του 90 και έγινε αρκετά διαφορετικό από αυτό που ήταν. Ναι υπάρχει σύνδεση και με το ρεύμα μεταναστών από τα Βαλκάνια αλλά και με το ότι όλες οι δυτικές κοινωνίες (πλην ελαχίστων) και γενικά ο ανεπτυγμένος κόσμος είχε αυτό που λέμε "σκληρό" έγκλημα. Ήταν η γενικότερη αλλαγή της κοινωνίας όπου οι άνθρωποι άρχισαν να συμπεριφέρονται λιγότερο σαν άνθρωποι σε πολλούς τομείς (όχι πως παλιότερα όλοι ήταν καλή καρδιά αλλά η κοινωνία ξέσπαγε σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες) Τέλος πάντων αυτό είναι τεράστια κουβέντα, με πολλές παραμέτρους και ίσως και βαρετή. Αλλού θέλω να καταλήξω. Οι φυλακισμένοι πλέον είναι 12-13 χιλιάδες. Οι δεξιές κυβερνήσεις ήταν αυτές που σαν λογική είχαν πάντα την τιμωρία και τον παραδειγματισμό. Λογικές που υπάρχουν ακόμα σε πολλά κράτη του κόσμου όπου δεν έχουν ως στόχο την εξέλιξη των πολιτών αλλά τη διατήρηση τους σε συγκεκριμένες συνθήκες. Οι αριστερές κυβερνήσεις (μη μου μιλήσει κανείς για Σοβιετία) ήταν πάντα στη λογική του Σωφρονισμού και όχι της ψυχολογικής και φυσικής εξόντωσης. Όταν αναλαμβάνουν αριστερές, αριστερίστικες αν το θέλετε κυβερνήσεις, πάντα περνούν νομοθεσίες περισσότερο ελαστικές σε ότι αφορά άδειες, αποφυλακίσεις, προγράμματα εντός των φυλακών κλπ. Είναι λογικό όλοι οι κρατούμενοι να επιθυμούν την ελευθερία τους ή καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, είναι λογικό να επιθυμούν προγράμματα επανένταξης όταν θα βγουν έξω και γενικά να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Είναι λογικό λοιπόν και ειδικά όταν έχουν γίνει εξαγγελίες για αποσυμφόρηση των φυλακών, να ψηφίζουν αυτό που πιστεύουν πως θα τους κάνει τις συνθήκες καλύτερες. Είναι πολύ διαφορετικό από έναν πολίτη και μάλιστα από κάποιο δημόσιο λειτουργό να ψηφίζει χρυσή αυγή. Εκεί ένας πολίτης με σταθερή και μόνιμη εργασία επιλέγει να έρθει στον τόπο το τέρας του Ναζισμού. Δεν έχει να κάνει με οργή ή με προσωπικό συμφέρον αλλά με κάτι πολύ βαθύτερο, ένας άνθρωπος που επιλέγει τον ναζισμό είναι και ο ίδιος τέρας και φέρει την ασχήμια την ίδια μέσα του. Δε γίνετε να υπάρξει καλός Ναζί, είναι σα να λέει κάποιος πως υπάρχει καλός παιδόφιλος,δολοφόνος,βιαστής,βασανιστής.

BLiTzER
16/02/2017, 19:42
Μπορούσες απλά να πεις ότι είναι 2 διαφορετικά πράγματα το να ψηφίζεις Αριστερά (και οτιδήποτε πιο αριστερά του κέντρου) και ΧΑ. :p

skylaros
16/02/2017, 19:46
Μπορούσες απλά να πεις ότι είναι 2 διαφορετικά πράγματα το να ψηφίζεις Αριστερά (και οτιδήποτε πιο αριστερά του κέντρου) και ΧΑ. :p

E πάνω κάτω :p

teogtp
16/02/2017, 19:50
Ρε Μήτσο, πραγματικά αυτή η εμμονή σου να υπερασπιζεσαι μαλακες μονο και μονο επειδή φορανε την ιδια στολη με την δικη σου,είναι απίστευτη!
Και ναι μαλακες υπάρχουν και στίς δύο πλευρές.

basilis_k6
16/02/2017, 22:06
το βάζω κυρίως γιατι με πέθανε στο γέλιο το βίντεο.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/vinteo-ntokoymento-to-nazistiko-parti-ths-xryshs-ayghs.4526208.html

Billymuse
16/02/2017, 22:14
Άντε να έρθει πάλι κανα ψιλόνορμαλ εισόδημα στις οικογέειες στην Ελλάδα να γυρίσει και η ΧΑ στο πραγματικό της ποσοστό γύρω στο 0,3%

el_hymador
16/02/2017, 22:21
Άντε να έρθει πάλι κανα ψιλόνορμαλ εισόδημα στις οικογέειες στην Ελλάδα να γυρίσει και η ΧΑ στο πραγματικό της ποσοστό γύρω στο 0,3%

Και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφίζουν άμα τους υποσχεθεί μερτσεντέ και διακοποδάνεια....

Billymuse
16/02/2017, 22:28
Και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφίζουν άμα τους υποσχεθεί μερτσεντέ και διακοποδάνεια....

Το γελάς, για φαντάσου να έλεγες πριν 10+ χρόνια οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα κάνουν κοινή κυβέρνηση κάποια στιγμή στον χρόνο..στο Δαφνί θα σε είχαν :lol:

el_hymador
16/02/2017, 22:36
Το γελάς, για φαντάσου να έλεγες πριν 10+ χρόνια οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα κάνουν κοινή κυβέρνηση κάποια στιγμή στον χρόνο..στο Δαφνί θα σε είχαν :lol:

Καθόλου δεν το γελάω, το πιστεύω και μιλάω πολύ σοβαρά! Αν με μια οικονομική κρίση βάλαμε στο κοινοβούλιο τους ναζί, σε περίπτωση δυσκολότερων καταστάσεων θα δημιουργήσουμε / υποστηρίξουμε κάτι, το οποίο θα κάνει τον ISIS να μοιάζει με σώμα προσκόπων... οπότε ναι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ερντογάν, εξωγηίνους, όλους θα τους ψηφίσουμε αν μας τάξουν χάντρες και καθρεφτάκια

DAYMAN
17/02/2017, 00:10
Οι αριστερές κυβερνήσεις (μη μου μιλήσει κανείς για Σοβιετία) ήταν πάντα στη λογική του Σωφρονισμού και όχι της ψυχολογικής και φυσικής εξόντωσης.
αν δεν μιλησουμε για Σοβιετια ποιες αριστερες κυβερνησεις μενουν; Του Μαο,της Β.Κορεας,του Φιντελ ,αλλη -αλλες ποιας;
ειλικρινη και χωρις πολιτικο δολο η απορια μου.
:)

RaGe_Raptor
17/02/2017, 00:21
Ακολουθεί ανέκδοτο :)

378832

skylaros
17/02/2017, 00:36
αν δεν μιλησουμε για Σοβιετια ποιες αριστερες κυβερνησεις μενουν; Του Μαο,της Β.Κορεας,του Φιντελ ,αλλη -αλλες ποιας;

Του Πρόντι στην Ιταλία. Στις περισσότερες Ευρωπαικες χώρες έχει περάσει Αριστερή / Σοσιαλιστική κυβέρνηση. Αυτοί που αναφέρεις αν δε κάνω λάθος λίγες σελίδες πιο πίσω τους ονομάζατε με καθεστώτα και τους συγκρίνατε με τον Χίτλερ και τον Φράνκο. Μπορούμε να μιλήσουμε ξεχωριστά αν θέλεις γι'αυτούς που ήταν και πολύ διαφορετικά συστήματα μεταξύ τους. Άλλο ο Μάο, άλλο Βόρεια Κορέα και άλλο Φιντέλ και Κούβα.

xristos x
17/02/2017, 02:17
Να λάβουμε ως γεγονός και αρχή οτι ως ευρωπη ζουμε σε ενα καπιταλιστικο συστημα (καλως ή κακως);
Να δεχθουμε οτι οι αρχες της αριστερας (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE)) ξεκινησαν απο την Ευρωπη (ουτε απο ρωσια,κινα κουβα κλπ);
Επισης οτι η Ευρωπη ειναι δελεαστικη για τις κοινωνικες της κατακτησεις, την προωθηση της κοινωνικής ισότητας, την φιλία και την συνεργασία ανάμεσα στα έθνη και τους λαούς, με σεβασμό στην κουλτούρα του κάθε λαου, την ουσιαστική παιδεία και μόρφωση που να αφορά όλα τα μέλη της κοινωνίας, εναντίον του σκοταδισμού είτε εθνικιστικού, είτε θρησκευτικού.. Αυτα ειναι χαρακτηριστικα της αριστερας και οι αγωνες για αυτα εκαναν την ευρωπη γνωστη. (Την δημοκρατια τη θεωρω δεδομενη )
Αν ολα αυτα τα συνεκτιμησουμε με την πρωτη παραδοχη (που δεν υπάρχει περιπτωση να αλλαξει, αφου δεν υπαρχει πλεον "αντιπαλο δεος") καταληγουμε οτι η αριστερα δεν ειναι "οι κακοι κομμουνισται" , ειναι αναγκη.

(ειναι αλλη συζητηση κατα ποσο αυτά ειναι εφικτα και τι περιθωρια υπάρχουν)

GFawkes
17/02/2017, 07:58
Αφου παμε σε διαγωνισμο φωτο ας δουμε λιγο...

Εδω βλεπουμε μια εκπαιδευτικη εκδρομη. Οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι φασιστες μαζι με μπατσους!!! Ειναι εκδρομεις της ιεραποστολικης εκκλησιας της Ελλαδος μαζι με ανυποψιαστους πηγασους!!!
378815

Εδω προφανως βλεπουμε εναν φιλυσηχο μεροκαματιαρη που συλλαμβανει την ΚΑΝΤΙ-ΚΑΝΤΙ γιατι η ρουφιανα δεν του καθοτανε οταν την εβλεπε μικρος στην τελεβιζορ! Στο λουρι της τσαντας ΔΕΝ γραφει αυτο που μερικοι πουαρω του μοτο.γρ θα πειτε οτι γραφει!!! Γραφει "αγαπη μονο"!
378817

Αυτο ουδεμια σΚεση εχει με το SS που φοραγανε οι φιλοι μας ναζι κανει η ναμηζι! Κεραυνοι ειναι γιατι σε προηγουμενη υπΕρεσια δεχτηκε ο καημενος βροχη αντικειμενων ενω η υποδειξη οφ σαιντ ηταν σωστη!!!!
378819

Kαι εγω αν ζούσα 5000 χλμ μακριά και η μόνη μου ενημέρωση ειναι απο το Indymedia ίσως αυτα θα πιστεύα, αλλα ας μην πιάσουμε αυτο το θέμα με τους κουκουλοφόρους γιατί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

378818

No comment.Απλα λιγο Edit.

Ο κοσμος παει μπροστα και εδω ζουμε στον μεσαιωνα.

:(

nikos_abel
17/02/2017, 08:11
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανέβει σε μηχανή η να μπει σε περιπολικό και να βγει φωτογραφίες.

Τι λες βρε;

teogtp
17/02/2017, 08:11
Εγώ απορώ γιατί πιέζετε τον εαυτό σας και δεν κάνετε log out;

amyroukai
17/02/2017, 08:42
why we still need communism. https://youtu.be/dqB-EMqpsUA

ταλαντεύτηκα ανάμεσα στο εδώ και στο αστεία περίεργα.

DAYMAN
17/02/2017, 08:56
Του Πρόντι στην Ιταλία. Στις περισσότερες Ευρωπαικες χώρες έχει περάσει Αριστερή / Σοσιαλιστική κυβέρνηση. Αυτοί που αναφέρεις αν δε κάνω λάθος λίγες σελίδες πιο πίσω τους ονομάζατε με καθεστώτα και τους συγκρίνατε με τον Χίτλερ και τον Φράνκο. Μπορούμε να μιλήσουμε ξεχωριστά αν θέλεις γι'αυτούς που ήταν και πολύ διαφορετικά συστήματα μεταξύ τους. Άλλο ο Μάο, άλλο Βόρεια Κορέα και άλλο Φιντέλ και Κούβα.

οκ διευκρινιστηκε.:)

RaGe_Raptor
17/02/2017, 09:18
Vintage
378837

kostas777
17/02/2017, 09:23
Συμπερασματική λογική 5ης Δημοτικού.

Αν έχεις μυαλό 5ης δημοτικού ναι, γιατί δεν είπα αυτό. Κόλλησες στην πληρωμή εσύ, κλάιν.

patsavour
17/02/2017, 09:37
http://www.pronews.gr/portal/20170216/genika/koinonia/71/den-xanagine-ekleisan-noritera-ton-oga-logo-tsiknopemptis

εσεις που εργαζεσθε στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομεα το τσικνισατε??

BLiTzER
17/02/2017, 09:40
Έτσι είναι. Πού να περιμένουν μέχρι τις 14.30, πάει αργά. :lol:

kostas777
17/02/2017, 09:45
http://www.pronews.gr/portal/20170216/genika/koinonia/71/den-xanagine-ekleisan-noritera-ton-oga-logo-tsiknopemptis

εσεις που εργαζεσθε στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομεα το τσικνισατε??

Όλοι μαζί εντός εταιρείας σαν οικογένεια ;)

Billymuse
17/02/2017, 09:54

Το οτι σχολιάζουμε το ενα άκρο δεν σημαίνει οτι ασπαζόμαστε το άλλο :wave2:

Εδιτ:
Ειδικά τα λεγόμενα μου δείχνουν άκρως μεσαιωνικά και οτι αναπολώ άλλες εποχές..

TROOPER
17/02/2017, 09:54

Αντιλαμβανομαι οτι ζειτε στον μεσαιωνα και θελετε να προχωρησετε. Αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι πρεπει να επιστρεψουμε στη δεκαετιες του 30-40.

Ευχαριστουμε.

RaGe_Raptor
17/02/2017, 09:59
Όλοι μαζί εντός εταιρείας σαν οικογένεια ;)

Μακάρι όλοι οι εργοδότες να ήταν σαν και τον δικό σου . Εκτός κι αν κυριολεκτείς λέγοντας "οικογένεια."

Panos76
17/02/2017, 10:01
Μακάρι όλοι οι εργοδότες να ήταν σαν και τον δικό σου . Εκτός κι αν κυριολεκτείς λέγοντας "οικογένεια."

Είναι δικιά του η εταιρία :a48: :lol:

kostas777
17/02/2017, 10:27

Όχι, μακάρι οι συνάδελφοι να ήταν σαν τους δικούς μου και εγώ δικός σας, γιατί από αφεντικό άστα να πάνε ...

Η απληρωσιά μας ενώνει :p

TROOPER
17/02/2017, 10:30

Δεχομενος την ΑΠΟΡΙΑ σου με ελλειψη δολου θα σε προτρεψω να μπεις στο youtube και να δεις "το βαρος των αλυσιδων".

byron
17/02/2017, 10:57
Δεχομενος την δηλωση σου για ελλειψη δολου θα σε προτρεψω να μπεις στο youtube και να δεις "το βαρος των αλυσιδων".

Tην ποιά;

TROOPER
17/02/2017, 11:21
Tην ποιά;

Εχεις δικιο. Διορθωσα. Την ΑΠΟΡΙΑ για ελειψη δολου.

DAYMAN
17/02/2017, 11:26
Δεχομενος την δηλωση σου για ελλειψη δολου θα σε προτρεψω να μπεις στο youtube και να δεις "το βαρος των αλυσιδων".

φοβηθηκα σε καποια στιγμη μην μου ζητησεις να βγαλω τον ΕΛΑΣ στο βουνο.:)
Παρεπιμτοντως το εχω δει- το εχω και στο αρχειο μου- και ξερεις κατι πολλες απο περιπτωσεις που αναφερονται στο βιντεο τις ειχα αντιληφθει και μου εχουν εξηγησει Σερβοι κατα την παραμονη μου εκει. Μου κανει εντυπωση η μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο αλλα και την περιοχη του Κουμανοβο.

TROOPER
17/02/2017, 11:35
φοβηθηκα σε καποια στιγμη μην μου ζητησεις να βγαλω τον ΕΛΑΣ στο βουνο.:)
Παρεπιμτοντως το εχω δει- το εχω και στο αρχειο μου- και ξερεις κατι πολλες απο περιπτωσεις που αναφερονται στο βιντεο τις ειχα αντιληφθει και μου εχουν εξηγησει Σερβοι κατα την παραμονη μου εκει. Μου κανει εντυπωση η μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο αλλα και την περιοχη του Κουμανοβο.

Και γι αυτο διορθωσα μετα την παρατηρηση του Βυρωνα.

Οσο για τις αποριες που εχεις οσον αφορα την μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο και την περιοχη του Κουμανοβο προφανως και δεν ειμαι εγω αυτος που θα τις λυσω αφου δεν εφτιαξα εγω το ντοκιμαντερ. Οβερολ παντως δε νομιζω οτι αρνειται κανεις οτι η πρωην Γιουγκοσλαβια ηταν μια πετυχημενη περιπτωση εφαρμογης μιας πολιτικης που δεν ηταν κομενη και ραμενη στα προτυπα του αμερικανικου ιμπεριαλισμου η του καποταλιστικου συστηματος απο τη μια και απο την αλλη τραβηξε μια εντελως διαφορετικη γραμμη απο τα αισχη της Σταλινικης τυρρανιας.

DAYMAN
17/02/2017, 11:46
Και γι αυτο διορθωσα μετα την παρατηρηση του Βυρωνα.

Οσο για τις αποριες που εχεις οσον αφορα την μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο και την περιοχη του Κουμανοβο προφανως και δεν ειμαι εγω αυτος που θα τις λυσω αφου δεν εφτιαξα εγω το ντοκιμαντερ. Οβερολ παντως δε νομιζω οτι αρνειται κανεις οτι η πρωην Γιουγκοσλαβια ηταν μια πετυχημενη περιπτωση εφαρμογης μιας πολιτικης που δεν ηταν κομενη και ραμενη στα προτυπα του αμερικανικου ιμπεριαλισμου η του καποταλιστικου συστηματος απο τη μια και απο την αλλη τραβηξε μια εντελως διαφορετικη γραμμη απο τα αισχη της Σταλινικης τυρρανιας.

γιατι εχετε την ταση να αλλαζετε λεξεις ΔΕΝ ειπα αποριες ειπα μου κανει εντυπωση!
οσο αν ηταν μια πετυχημενη εφαρμογη μιας πολιτικης συγκρινομενη με ποια αλλη;

amyroukai
17/02/2017, 11:46
καποταλιστικου συστηματος

αυτό είναι ένα σύστημα που μανιωδώς ελέγχει την λίμπιντο των κατοίκων της χώρας και παρακολουθεί την ερωτική τους ζωή εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία τους κατά την σεξουαλική επαφή;

TROOPER
17/02/2017, 11:53
αυτό είναι ένα σύστημα που μανιωδώς ελέγχει την λίμπιντο των κατοίκων της χώρας και παρακολουθεί την ερωτική τους ζωή εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία τους κατά την σεξουαλική επαφή;

Καπως ετσι αφου σε ενα συστημα σαν αυτο η ανεργια σε πολλες περιπτωσεις βαραει κοκκινα με αποτελεσμα να χανει το προτυπο του "αντρα κυνηγου" τις ιδιοτητες του και καπως ετσι σε προσφατες ερευνες καταντανε οι συζηγοι σε ποσοστο 30% να δεχονται σωματικα πλεον κακοποιηση απο τις γυναικες τους :lol:

GFawkes
17/02/2017, 11:53
Ελα να ελαφρυνει η ατμοσφαιρα....

378843

TROOPER
17/02/2017, 11:57
γιατι εχετε την ταση να αλλαζετε λεξεις ΔΕΝ ειπα αποριες ειπα μου κανει εντυπωση!
οσο αν ηταν μια πετυχημενη εφαρμογη μιας πολιτικης συγκρινομενη με ποια αλλη;

Συγγνωμη που δεν ακριβολογησα. Δεν εχεις αποριες. Σου κανει εντυπωση.
Το ερωτημα σου εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ.

DAYMAN
17/02/2017, 12:03
Συγγνωμη που δεν ακριβολογησα. Δεν εχεις αποριες. Σου κανει εντυπωση.
Το ερωτημα σου εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ.

παλι ο Προντι;:eek:

Coyote.V
19/02/2017, 21:59
378894

Leon67
20/02/2017, 11:49
378894

θα πρότεινα να τους πληρώνουμε και μπουρδελο-επίσκεψη να είναι και ευχαριστημένοι.....

THEOD
20/02/2017, 12:47
378894
Και μετά θέλουμε ο Ελληνας πολίτης να είναι συνεπής στις ασφαλιστικές του εισφορές (ακόμα και αν έχει την δυνατότητα να είναι)... :moutza:

skylaros
20/02/2017, 13:05
Κορίτσια έχετε κάνει ποτέ NST ?

sniper
20/02/2017, 13:41
Κορίτσια έχετε κάνει ποτέ NST ?

Εμείς όχι, κάποιες από τις γυναίκες μας ναι.

Προφανώς η υπηρεσία παρέχεται, τα έξοδα για τις Σύριες καλύπτονται από τον ΟΗΕ (την αρμοστεία), κι "εμείς" που πληρώνουμε κανονικά (δεν γίνεται κι αλλιώς) τις ασφαλιστικές μας εισφορές, δεν μπορούμε να έχουμε την υπηρεσία παρά μόνο εάν πληρώσουμε.

Όλα αυτά είναι ΟΚ, εφόσον η φωτό είναι από κάποια ιδιωτική κλινική.
Εάν είναι από δημόσιο νοσοκομείο, είναι προκλητική.

nikos_abel
20/02/2017, 14:07

Προφανώς η υπηρεσία παρέχεται, τα έξοδα για τις Σύριες καλύπτονται από τον ΟΗΕ (την αρμοστεία), κι "εμείς" που πληρώνουμε κανονικά (δεν γίνεται κι αλλιώς) τις ασφαλιστικές μας εισφορές, δεν μπορούμε να έχουμε την υπηρεσία παρά μόνο εάν πληρώσουμε.

Προκλητική μεν, λογική* δε. Θα μπορούσε να λέει π.χ. "για εξαιρέσεις ρωτήστε τη γραμματεία" ή κάτι τέτοιο.

*για τους λόγους που αναφέρεις φυσικά, συν ότι η έγγυος πρόσφυγας ενδεχομένως να το έχει περισσότερη ανάγκη
καθώς εξ ορισμού δεν έχει φράγκο, ενώ η ντόπια όλο και κάτι έχει**

**τώρα το κατα πόσο έχει αυτό λογική ενώ επίσης πληρώνει εισφορές αλλά δεν καλύπτεται, ανήκει στο θέατρο του παραλόγου όπου ζούμε.
Απλά, το ότι υπάρχει μια αδικία "εν οίκω" δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να γίνεται κάτι άλλο "σωστό".

Ευχαριστώ, την αγάπη μου

Σημείωση : προφανώς συμφωνούμε, απλώς το εμπλούτισα

TROOPER
20/02/2017, 14:07

+1000

xristos x
20/02/2017, 14:47

+650

Μια μικρη ερωτηση, ξερουμε απο ποιο νοσοκομειο(δημοσιο ή ιδιωτικο) ειναι; Ο ενας λεει γνωστο νοσοκομειο της αθηνας χωρις να λεει ποιο, ο αλλος λεει οτι ειναι στη βεροια (και το διαψευδουν). Πληροφοριακα...

Red Rider
20/02/2017, 18:24
Είναι ένα καλό βήμα,ωστε να ελεγχθούν σιγα σιγα υγειονομικά ολοι οι πρόσφυγες.

RaGe_Raptor
20/02/2017, 19:37
Φρέσκια παρτίδα ,πάρε κόσμε

Coyote.V
20/02/2017, 23:49
+650

Μια μικρη ερωτηση, ξερουμε απο ποιο νοσοκομειο(δημοσιο ή ιδιωτικο) ειναι; Ο ενας λεει γνωστο νοσοκομειο της αθηνας χωρις να λεει ποιο, ο αλλος λεει οτι ειναι στη βεροια (και το διαψευδουν). Πληροφοριακα...

Επειδή εγώ την ανέβασα... δεν ξέρω, από προχθές κυκλοφορεί στα σόσιαλ.

Και με τις υγείες μας τα νέα μέτρα.. όσο για τις ελαφρύνσεις δεν το πιστεύω. Προβλέπω πολλές κωλοτούμπες με την έλευση των θεσμών... αυτοί όπως έρχονται φεύγουν και μετά παρακαλάμε και παρουσιάζουμε ως νίκη τον ερχομό τους.
Δυστυχώς έτσι θα εξελιχθούν πάλι τα πράγματα. Άλλο ένα φιάσκο για να το χωνέψουμε.

skylaros
21/02/2017, 00:34
Εγώ δε καταλαβαίνω αυτοί του "Ναι" του δημοψηφίσματος γιατί γκρινιάζουν όταν οι Συριζαίοι στην Ευρώπη δε λένε "όχι". Πραγματικά όμως!

Σε ότι αφορά τη φωτογραφία. Άποψη μου είναι ότι θα έπρεπε να μπαίνει ο οποιοσδήποτε μέσα σε ένα νοσοκομείο και να τον εξετάζουν και να τον κάνουν καλά. Σε όποιο μέρος του κόσμου και αν είναι, από όποιο μέρος του κόσμου και αν είναι. Αλλά επειδή πάλι θα μου πείτε να μη πιστεύω σε ιστορίες και παραμυθάκια, θα σας προσγειώσω στην πραγματικότητα λέγοντας σας ότι έχουμε πτωχεύσει όχι μόνο NST δε θα κάνουν τσάμπα αλλά και πολλά άλλα. Εισφορές πληρώνουμε για το ελάχιστο που θα μας προσφέρουν. Ότι αναγράφουν για Σύριους πρόσφυγες αυτό έχει να κάνει με το ότι έχουν υπογράψει συμφωνία με την Ε.Ε και παίρνουν λεφτάκια γι αυτή τη δουλειά. Αυτός είναι ένας καθαρά δημοκρατικός και φιλελεύθερος τρόπος διακυβέρνησης και απορώ γιατί σας ξενίζει...

gior-gos
21/02/2017, 07:44
Ειδα χθες τον Σταθακη στην τηλεοραση με γραβατα. Τι εγινε; Λαθος τον θυμαμαι πιο παλια χωρις γραβατα; Αρχισαν σιγα σιγα απο αριστεροι αγωνισται να ντυνονται πολιτικοι;

nikos_abel
21/02/2017, 08:17
Εγώ δε καταλαβαίνω αυτοί του "Ναι" του δημοψηφίσματος γιατί γκρινιάζουν όταν οι Συριζαίοι στην Ευρώπη δε λένε "όχι". Πραγματικά όμως!

Αχαχαχαχαχαχα, πόσο δίκιο......

RaGe_Raptor
21/02/2017, 08:35
Αχαχαχαχαχαχα, πόσο δίκιο......

Αγαπάμε Σύριζα :kiss:

ggs
21/02/2017, 08:53

+1000

ΥΓ: αν βρεθει Συρος που να ξερει να διαβαζει το "καρδιοτοκογραφημα" , χαλαλι του...
μαλλον , η ταμπέλα απευθύνεται στους … «ελληνες»

el_hymador
21/02/2017, 09:52
378894

Tραγικό… αλλά και πολύ βολικό να διοχετεύσουμε το θυμό και την αγανάκτηση μας προς τους πρόσφυγες, ότι τάχα μου απολαμβάνουν ειδικών προνομίων, ενώ θα έπρεπε να έχουμε κρεμάσει ανάποδα όσους βίαζαν κατ εξακολούθηση το εθνικό σύστημα υγείας ( και όχι μόνο) στην χώρα μας

Δηλαδή αν απλά έγραφε η ανακοίνωση ότι δεν καλύπτεται η συγκεκριμένη εξέταση, χωρίς τις εξαιρέσεις, στα @@δια μας ε; Που έχουμε πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα μας στα ταμεία… αλλά οι Σύριοι είναι η ρίζα του προβλήματος…

ΑΙΡΧΟΝΤΕΟ Ι ΚΣΕΝΙ ΚΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΣΕΤΑΣΙΣ!

7Tolis
21/02/2017, 10:04
Στο τομέα της υγείας οι πρόσφυγες έχουν καλύτερη μεταχείριση πάντως. Δεν το λέω γιατί κάπου το άκουσα. Το λέω γιατί το ζω λόγω δουλειάς. Καλό είναι αυτό σαφώς αλλά θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και για τους ντόπιους. Σαφώς και είναι προκλητικό αλλά και αυτοί άνθρωποι είναι. Στις συνθήκες που ζουν, λογικό είναι να φθείρονται ως οργανισμοί γρηγορότερα.

byron
21/02/2017, 10:50
Tραγικό… αλλά και πολύ βολικό να διοχετεύσουμε το θυμό και την αγανάκτηση μας προς τους πρόσφυγες, ότι τάχα μου απολαμβάνουν ειδικών προνομίων, ενώ θα έπρεπε να έχουμε κρεμάσει ανάποδα όσους βίαζαν κατ εξακολούθηση το εθνικό σύστημα υγείας ( και όχι μόνο) στην χώρα μας

Δηλαδή αν απλά έγραφε η ανακοίνωση ότι δεν καλύπτεται η συγκεκριμένη εξέταση, χωρίς τις εξαιρέσεις, στα @@δια μας ε; Που έχουμε πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα μας στα ταμεία… αλλά οι Σύριοι είναι η ρίζα του προβλήματος…

ΑΙΡΧΟΝΤΕΟ Ι ΚΣΕΝΙ ΚΕ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΣΕΤΑΣΙΣ!

Ναι, οκ μια χαρά τα λες. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν υποστηρίζει να μην έχουν την ΙΔΙΑ μεταχείριση με όσους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ήδη τα μαλλιοκέφαλα τους σε ιατροφαρμακευτικές εισφορές (με 0 ανταποδοτικότητα). Και προσωπικά με ενοχλεί η διάκριση υπέρ οποιασδήποτε ομάδας ανθρώπων.

Αν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα, για να τσιμπίσουμε τα εύσημα του αντιρατσιστή/διεθνιστή/αλτρουιστή, καληνύχτα.

byron
21/02/2017, 10:54

Προφανώς ποτέ δεν ασχολήθηκες σοβαρά, με το τί έλεγαν οι του ΝΑΙ και τι έλεγαν οι του ΟΧΙ.
Έμεινες στο κλασικό διχαστικό και εμφυλιακό δίλλημα των κυβερνώντων που ταύτισαν τους ΝΑΙ με γερμανοτσολίαδες, και τους ΟΧΙ με πατριώτες. Γιαυτό και δεν καταλαβαίνεις.

el_hymador
21/02/2017, 11:15
Ναι, οκ μια χαρά τα λες. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν υποστηρίζει να μην έχουν την ΙΔΙΑ μεταχείριση με όσους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ήδη τα μαλλιοκέφαλα τους σε ιατροφαρμακευτικές εισφορές (με 0 ανταποδοτικότητα). Και προσωπικά με ενοχλεί η διάκριση υπέρ οποιασδήποτε ομάδας ανθρώπων.

Αν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα, για να τσιμπίσουμε τα εύσημα του αντιρατσιστή/διεθνιστή/αλτρουιστή, καληνύχτα.

Δεν κατάλαβες μάλλον… η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες και γίνονται αναφορές για συσσίτια και hot-spots και επιδόματα, μόνο όταν στην «είδηση» περιλαμβάνεται ο κακός μετανάστης που του χαϊδεύουμε τα αυτιά, ενώ αφήνουμε τους έλληνες στην μοίρα τους…

Πριν έρθουν οι μετανάστες δηλαδή ήμασταν Ελβετία, δεν πεινάγε κόσμος, δεν αυτοκτονούσαν, δεν έπερναν χούφτες τα αντικαταθλιτικά για να την παλέψουν και σε περίπτωση παρανυχίδας, γινόταν αερομεταφορά σε ιδιωτική κλινική με το καλύτερο Team γιατρών...
Το θέμα λοιπόν και αυτό που ρωτάω είναι το εξής:

Τι μας πειράζει περισσότερο; το ότι δεν έχουμε καλύψεις ούτε στα βασικά ή ότι η πρόσφυγας από την Συρία πιστεύουμε ότι έχει προνόμια; Γιατί αν είναι το δεύτερο, μου κάνει σαν μια παγκοσμιοποιημένη παραλλαγή του «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

Το σύστημα υγείας χωλαίνει εδώ και δεκαετίες και στον πο*τσο μας λουλούδια, χαρταετό… σαν μαλάκες το πληρώναμε για να εισπράξουμε άθλιες υπηρεσίες όταν το χρειαζόμασταν. Το ξέραμε (και αυτό και πολλά άλλα) και δεν κάναμε τίποτα. Ας τα λουστούμε τώρα αλλά ας έχουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να συνειδητοποιήσουμε την μαλακία μας και να μην ψάχνουμε συνεχώς εξιλαστήρια θύματα.

byron
21/02/2017, 11:29
Προφανώς οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν οτι παρέχεται σε κάθε ασθενή που έχει ανάγκη. Αν αυτό το επιπλέον, το καλύπτει η Ύπατη Αρμοστία ή ΜΚΟ ή κάποιος τρίτος φορέας δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως καλύπτονται από κονδύλια των ασφαλισμένων...τότε κάτι δεν πάει καλά. Και αν συμβαίνει αυτό μου είναι αδιάφορη η ιδιότητα του άλλου, είτε είναι μετανάστης, είτε Ρομά, είτε μουσικοσυνθέτης, είτε σαλεπιτζής.

Εσύ κατάλαβες "να ψοφήσει η κατσίκα", εγώ κατάλαβα το "που μας έφεραν οι αλήτες".
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

GFawkes
21/02/2017, 11:51
Η κοινη λογικη δεν ειναι και τοσο κοινη!
:facepalm:

nikos_abel
21/02/2017, 12:07
Είτε κάποιος πληρώνει εισφορές, είτε δεν πληρώνει, είτε έχει πληρώσει τα άντερά του, είτε είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο τση κΕνωνίας,
όταν μπαίνει σε νοσοκομείο θα έπρεπε (για να παραφράσω) treat first, ask later.

Τώρα η σημασία το ποιος πληρώνει, ανήκει στη κατηγορία που βάζουμε τα πάντα σε αριθμούς.

Βγαίνουν δε βγαίνουν τα νούμερα, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία, είμαστε μαλάκες απάνθρωποι και που το συζητάμε.

el_hymador
21/02/2017, 12:25
Εγώ αναρωτιέμαι… αν αυτή η ανακοίνωση έγραφε απλώς «η εξέταση NST δεν καλύπτεται από τα ταμεία και πληρώνεται άμεσα», χωρίς την υποσημείωση για την εξαίρεση των προσφύγων, θα γινόταν viral στα social media; Και να ναι, θα ήταν τόσο λάβρος ο κόσμος και για τους μαλάκες που κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΕΣΥ, όσο λάβρος ήταν με τα εμετικά του σχόλια για τους μετανάστες – πρόσφυγες;

byron
Είτε κάποιος πληρώνει εισφορές, είτε δεν πληρώνει, είτε έχει πληρώσει τα άντερά του, είτε είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο τση κΕνωνίας,
όταν μπαίνει σε νοσοκομείο θα έπρεπε (για να παραφράσω) treat first, ask later.

Τώρα η σημασία το ποιος πληρώνει, ανήκει στη κατηγορία που βάζουμε τα πάντα σε αριθμούς.

Βγαίνουν δε βγαίνουν τα νούμερα, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία, είμαστε μαλάκες απάνθρωποι και που το συζητάμε.

Δηλαδή, αν σου πει κάποιος πως ένα σύστημα υγείας έχει κόστος για να λειτουργήσει, θα πέσεις απ΄τα σύννεφα; AlexLightening εσύ;

BLiTzER
Η αλήθεια είναι ότι ο χυμαδώρης έχει δίκιο. Αν δεν υπήρχε η υποσημείωση, δε θα έκανε καμία εντύπωση.

GFawkes
21/02/2017, 12:27
Η αλήθεια είναι ότι ο χυμαδώρης έχει δίκιο. Αν δεν υπήρχε η υποσημείωση, δε θα έκανε καμία εντύπωση.

Συμφωνω

το οτι ειμαστε ο πιο ηλιθιος λαος νομιζω οτι ειναι πλεον δεδομενο....

byron
21/02/2017, 12:30

Δεν θα έκανε καμμία εντύπωση γιατί θα ήταν αναληθής. Γιαυτό.

Αν έγραφε πως "Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος εξαιρούνται" θα ήταν λογικό;

kostas777
21/02/2017, 12:30
το οτι ειμαστε ο πιο ηλιθιος λαος νομιζω οτι ειναι πλεον δεδομενο....

Για πες μου έναν έξυπνο λαό να αλλάξω, να πάω με του είδους μου :p

sniper
21/02/2017, 12:31
Δηλαδή, αν σου πει κάποιος πως ένα σύστημα υγείας έχει κόστος για να λειτουργήσει, θα πέσεις απ΄τα σύννεφα; AlexLightening εσύ;

Ένα σύστημα υγείας έχει κόστος.

Αλλά επειδή δεν γεννηθήκαμε χθες, και τεσπα κάτι μπορεί να ξέρουμε ©Κτινος, το κόστος αυτό είχε εκτοξευτεί στα ουράνια από πολύ παλιότερα από σήμερα:

1. Μονοπωλιακό καρτέλ εταιρειών
2. Δώρα σε διάφορους, σχετικού και άσχετους
3. Βραχυπροθεσμο δανεισμό, αφού γινόταν οι διαγωνισμοί (αρχικά τους έκανε το κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα, μετά έγιναν κεντρικά από το υπουργειο - κάτι σαν την Δνση Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ ρε αδερφέ), παραδίδονταν εξοπλισμοί ή οιοδήποτε άλλο υλικό, και πλήρωναν 2-3 χρόνια μετά, κι αν.

Όλα αυτά βεβαίως έχουν εφαρμογή σε όλο το δημόσιο, όχι μόνο στον τομέα υγεία, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

RaGe_Raptor
21/02/2017, 12:32
Και δε μου λέτε παιδιά , εσείς το πανηγυρίσατε το τέλος της λιτότητας ή είσαστε τίποτα γερμανοτσολιάδες!

byron
21/02/2017, 12:35
Και δε μου λέτε παιδιά , εσείς το πανηγυρίσατε το τέλος της λιτότητας ή είσαστε τίποτα γερμανοτσολιάδες!

Είμαστε οπαδοί της Ακριβοπούλου, και το πανηγυρίσαμε.

byron
21/02/2017, 12:40
Όλα αυτά βεβαίως έχουν εφαρμογή σε όλο το δημόσιο, όχι μόνο στον τομέα υγεία, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες :lol: https://www.youtube.com/watch?v=KZkSzi9ODVg

RaGe_Raptor
Είμαστε οπαδοί της Ακριβοπούλου, και το πανηγυρίσαμε.

Χωνί,Κόντρα ,ολυμπίατζιαρ , αυγή,ΕΡΤ

Έτσι μπράβο.

Επίσης γιατί να μην ακολουθήσουμε αυτό το μονΔέλο !
378947

BLiTzER
Δεν θα έκανε καμμία εντύπωση γιατί θα ήταν αναληθής. Γιαυτό.

Αν έγραφε πως "Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος εξαιρούνται" θα ήταν λογικό;

Δε θα έκανε εντύπωση, γιατί θα ήταν το σύνηθες.

Αν έγραφε "εξαιρούνται οι τάδε", θα γινόταν viral γι'αυτήν ακριβώς την εξαίρεση κι όχι για τη διακοπή παροχής στους υπόλοιπους καθαυτή. Όπως και τώρα, έγινε για τους γνωστούς "έξω οι πρόσφυγες" λόγους κι όχι επειδή το NST δεν καλύπτεται από τα ταμεία.

el_hymador
21/02/2017, 12:44

"...μου φτιάχνουν πίτσες για να με ηρεμήσουν", εντάξει σεξιστικό, ρατσιστικό, whatever, δεν μπορώ... :bawl::bawl:

amyroukai
21/02/2017, 12:55

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ... Είμαι ακραία οργισμένος και δεν ξαναμπαίνω σε ΜΜΜ :lol: Αυτό με την πίτσα όμως, δίκαιο. COMFORT FOODS FTW. Είπε και έφαγε ένα κομμάτι μήλο ακόμα, δακρυσμένος.

Βύρωνα είμαι ακραία προβληματισμένος με αυτά που βλέπεις :bawl:

nikos_abel
21/02/2017, 13:01

Με αυτή τη λογική, μεθαύριο θα βρεθούν ανάλογα επιχειρήματα για το κόστος του συστήματος που καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε (όπως έχει βρεθεί άλλωστε για το νερό, το φαγητό, το σεξ κλπ κλπ).

Αν βέβαια μπορούσαμε να χωνέψουμε το παράλογο της υπόθεσης, δε θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε, αλλά θα ήμασταν αλλιώς.

Στα σύννεφα.

Αν και κατα μία έννοια πολύ πιο προσγειωμένα σου έχει ήδη απαντήσει ο σνάιπερ.

ggs
21/02/2017, 13:06
Και να ταν μόνο οι εξετάσεις..

Πόσα πληρώνουμε για να τους ταιζουμε, ποτιζουμε, κοιμηζουμε στα "Χίλτον" του Μουζαλα..

Καλύτερα να τους ντουφεκαμε στα σύνορα να μην μας τρώνε τα λεφτά..

BLiTzER
21/02/2017, 13:09
Σε εμάς αποκλείεται να γυρίσουν, οπότε ας τα τρώνε αυτοί καλύτερα, που τα έχουν ανάγκη, παρά οι "άλλοι".

ggs
21/02/2017, 13:11
Σε εμάς αποκλείεται να γυρίσουν, οπότε ας τα τρώνε αυτοί καλύτερα, που τα έχουν ανάγκη, παρά οι "άλλοι".

Ναι , αλλα τα στερουνται οι ελληνες , χριστιανοι , φορολογουμενοι…

byron
21/02/2017, 13:17
Και να ταν μόνο οι εξετάσεις..

Πόσα πληρώνουμε για να τους ταιζουμε, ποτιζουμε, κοιμηζουμε στα "Χίλτον" του Μουζαλα..

Καλύτερα να τους ντουφεκαμε στα σύνορα να μην μας τρώνε τα λεφτά..

Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, σίγουρα όχι εδώ μέσα πάντως. Αν αναφέρεσαι γενικά για τα σχόλια των χρυσαυγιτών...οκ. Τι περίμενες δλδ;

Με αυτή τη λογική, μεθαύριο θα βρεθούν ανάλογα επιχειρήματα για το κόστος του συστήματος που καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουμε (όπως έχει βρεθεί άλλωστε για το νερό, το φαγητό, το σεξ κλπ κλπ).

Αν βέβαια μπορούσαμε να χωνέψουμε το παράλογο της υπόθεσης, δε θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε, αλλά θα ήμασταν αλλιώς.

Στα σύννεφα.

Αν και κατα μία έννοια πολύ πιο προσγειωμένα σου έχει ήδη απαντήσει ο σνάιπερ.

Τι σχέση έχει η απάντηση του sniper με την δική σου; Για ότι αφορά την υγεία, είμαστε μαλάκες/απάνθρωποι που το συζητάμε είπες...
Το οτι δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ότι θέλεις τσάμπα, έχει να κάνει με τον απάνθρωπο/μαλάκα φαρμακοποιό; Το οτι πηγαίνω στα επείγοντα του Ευαγγελισμού με χτύπημα στο στήθος, και μου δίνουν χαρτάκι με τον αριθμό 506 (!!), έχει να κάνει με ανάλγητους γιατρούς και απάνθρωπους νοσηλευτές, ή με το οτι το σύστημα έχει καταρρεύσει λόγω έλλειψης χρημάτων;