PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

amyroukai
18/01/2017, 11:33
ένα μικρό διάλειμμα με μιά τόση δα προειδοποίηση να μην ξεκινήσουν προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί διότι θα βρέξει γενικότερα και μπορείτε να συνεχίσετε την πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση των εξελίξεων, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

xristos x
18/01/2017, 11:51
κι επισης για σημερα η ε.μ.υ εχει προβλεψει νεφωσεις και βροχες κατά την διαρκεια της ημερας για την Αθηνα

Θα μου πεις,γιατι τα βαζεις αυτά κατω από τα λεγομενα μου?ε,οσο σχεση εχουν αυτά που απαντας στον σουτερ,άλλο τοσο εχουν και τα δικα μου.

αγαπητε μας συριζαιε,για την ταμπακιερα θα μας πειτε τιποτα?

http://www.iefimerida.gr/news/313703/o-psyharis-paredose-ton-dol-sta-heria-toy-syriza-analamvanei-o-moylopoylos

:bawl::bawl::bawl:

θεωρεις οτι δεν εχουν σχεση;;;;; τα λινκ τα διαβασες; εχεις καμια γνωμη για αυτα που λεω; πχ εχεις κανεις αιτηση τωρα η παλαιοτερα στον οαεδ η στον ασεπ;

το πρωτο λινκ το σχολιασε ο ktinos και δεν θεωρησα οτι χρειαζεται να το σχολιασω παραπανω. τα αλλα δυο λινκ λενε για ΣΧΕΔΙΟ της κυβερνησης να υπαρξει ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ στους ΟΤΑ (να υπαρξει δηλαδη η οργανωση των αναγκων των δημων σε προσωπικο και ο αριθμος τους να μην καθοριζεται απο το ποσους ψηφους χρειαζονταν οι κυβερνωντες και να ειναι ομηροι οι συμβασιουχοι) και η διαδικασια αυτη να γινει μέσω ΑΣΕΠ. Εδω κολλανε αυτα που εγραψα, για τον ασεπ γιατι υπαρχει μια ταση ισοπεδωσης.

"αγαπητε μας συριζαιε,για την ταμπακιερα θα μας πειτε τιποτα?

http://www.iefimerida.gr/news/313703...-o-moylopoylos" καθε φορα που γραφω σε αυτο το θεμα παιρνω εναν χαρακτηρισμό και ενα ασχετο λινκ με αυτο που γραφω!

xristos x
18/01/2017, 11:55
Ναι...καλά τα λες.

Αυτό που ξεχνάς να αναφέρεις, είναι οτι στον ΑΣΕΠ θα προηγούνται οι ήδη υπηρετούντες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (πες μου πως δεν ξέρεις πότε διορίστηκαν αυτοί...:lol:).
Τα όμορφα περί διαφανών διαδικασιών και δημόσια ανακοινώσιμων αποτελεσμάτων, είναι να ΄χαμε να λέγαμε, όταν οι φυτευτοί 12-18μηνίτες θα έχουν πριμοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό (μέχρι να τους κουνήσει μαντήλι και ο υπόλοιπος ιδιωτικός τομέας που πληρώνει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κάθε μαλάκα).

Ξερω ρε Βυρωνα πως μπαιναν οι συμβασιουχοι γι αυτο εγραψα για τον οαεδ και οτι πλεον δεν μπορουν να γινουν ετσι οι προσληψεις συμβασιουχων.

εδιτ. Για την πριμοδοτηση δεν μπορω να απαντησω γιατι μιλαμε για σχεδιο και δεν εχω δει πως θα υλοποιηθει. Προς το παρον δεν υπαρχει πριμοδοτηση και ειναι ισοβαθμια η προυπηρεσια απο ιδιωτικο και δημοσιο τομεα ( η πριμοδοτηση 50% των μοριων σε οσους ειχαν εμπειρια απο δημοσιο φορεα καταργηθηκε το 09 απο τον γαπ)

Cpt. Haddock
18/01/2017, 12:31
[...] καθε φορα που γραφω σε αυτο το θεμα παιρνω εναν χαρακτηρισμό και ενα ασχετο λινκ με αυτο που γραφω!

Δε φταίμε εμεις αν γράφεις σαν τη Γεροβασιλη :p:lol:

byron
18/01/2017, 12:48
Ξερω ρε Βυρωνα πως μπαιναν οι συμβασιουχοι γι αυτο εγραψα για τον οαεδ και οτι πλεον δεν μπορουν να γινουν ετσι οι προσληψεις συμβασιουχων.

εδιτ. Για την πριμοδοτηση δεν μπορω να απαντησω γιατι μιλαμε για σχεδιο και δεν εχω δει πως θα υλοποιηθει. Προς το παρον δεν υπαρχει πριμοδοτηση και ειναι ισοβαθμια η προυπηρεσια απο ιδιωτικο και δημοσιο τομεα ( η πριμοδοτηση 50% των μοριων σε οσους ειχαν εμπειρια απο δημοσιο φορεα καταργηθηκε το 09 απο τον γαπ)

Μα ο ίδιος ο Βερναρδάκης το δήλωσε στην συνέντευξη του.

Σε νομοθετική πρωτοβουλία «με αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία» για τη μετατροπή συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου μέσω του ΑΣΕΠ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, στο διαγωνισμό θα έχουν προβάδισμα οι ήδη υπηρετούντες, που υπολογίζονται σε περίπου 10.000 και αφορούν κατά κύριο λόγο σε συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως παιδικοί σταθμοί και κοινωνικές δομές.

Για τις περιπτώσεις ορισμένων δημάρχων, που δεν υπογράφουν παρατάσεις συμβάσεων καθαριότητας με το αιτιολογικό ότι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίνουν τα κονδύλια για τη μισθοδοσία τους, ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι «αυτοί που δεν έχουν εφαρμόσει το νόμο είναι παράνομοι και αναγκαστικά θα ελεγχθούν», ενώ υπογράμμισε ότι «πίσω από το πρόσχημα ότι ένας Επίτροπος είπε να μην πληρώσει, κρύβεται η στρατηγική ορισμένων δημάρχων να αναθέσουν αυτές τις υπηρεσίες σε εργολαβικές συμβάσεις».

Για το Ελεγκτικό Συμβούλιο που χαρακτηρίζει ώς "παράνομο" και άσχετους...no comment.

xristos x
18/01/2017, 13:28
Μα ο ίδιος ο Βερναρδάκης το δήλωσε στην συνέντευξη του.

[I]Σε νομοθετική πρωτοβουλία «με αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία» για τη μετατροπή συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου μέσω του ΑΣΕΠ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, στο διαγωνισμό θα έχουν προβάδισμα οι ήδη υπηρετούντες, που υπολογίζονται σε περίπου 10.000 και αφορούν κατά κύριο λόγο σε συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως παιδικοί σταθμοί και κοινωνικές δομές..

Αυτο ακριβως λεω, περιμενω να δω πως θα εχουν προβαδισμα οι ηδη υπηρετουντες.
θα επαναφερουν πριμ στην μοριοδοτηση; θα ειναι αντισυνταγματικο αν γινει κατι τετοιο.
Να γινει διαγωνισμος για λιγοτερες απο τις υπαρχουσες θεσεις στον οποιο να συμμετεχουν μονο οι υπηρετουντες και οι τεως υπηρετουντες πιο πιθανο το κοβω αλλα παλι αδικο το βρισκω.
το καλυτερο για μενα θα ειναι διαγωνισμος ασεπ απο το μηδεν. τωρα για θεσεις π.χ. στην καθαριοτητα ποια θα ειναι τα κριτηρια ειναι αξιο συζητησης, αν θα πρεπει να ειναι δηλαδη γνωστικα ή κοινωνικα;

SHOOTER045
18/01/2017, 14:00
Αυτο ακριβως λεω, περιμενω να δω πως θα εχουν προβαδισμα οι ηδη υπηρετουντες.
θα επαναφερουν πριμ στην μοριοδοτηση; θα ειναι αντισυνταγματικο αν γινει κατι τετοιο.

Τάδε εφη Βερναρδάκης
Ετοιμάζεται ήδη μια νομοθετική πρωτοβουλία σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμισης /
Που σημαίνει όπως καταλαβαίνω, οτι με νομο της κυβέρνησης θα γίνει

Να γινει διαγωνισμος για λιγοτερες απο τις υπαρχουσες θεσεις στον οποιο να συμμετεχουν μονο οι υπηρετουντες και οι τεως υπηρετουντες πιο πιθανο το κοβω αλλα παλι αδικο το βρισκω.
το καλυτερο για μενα θα ειναι διαγωνισμος ασεπ απο το μηδεν. τωρα για θεσεις π.χ. στην καθαριοτητα ποια θα ειναι τα κριτηρια ειναι αξιο συζητησης, αν θα πρεπει να ειναι δηλαδη γνωστικα ή κοινωνικα;

δουλεια στον αγωνιστή / πρωην καλαθοσφαιριστή οικονόμου
Γιατί και γνώστης είναι και έχει τα κριτήρια ( μάλλον και κάποια εκατομμύρια απο τα συμβόλαια του,αλλά δεν μας αφορά αυτό, όπως και κάνα δύο τρεις ακόμα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με παχυλα συμβόλαια, αλλά παλι δεν μας αφορά αυτό.
Όπως οτι κάποιοι εκ των αθλητών έχουν βρεθεί ντοπαρισμένος και εκκρεμεί η απόφαση για τις νίκες/συμμετοχές που είχαν
Αλλά παλι δεν μας αφορα αυτο

Όσο για τα κενά στα νοσοκομεία εδώ γελαμεμε ατομα έστω και άνεργους ποτε θα προλάβουν να μαθουν ,πότε θα προσφέρουν πότε θα απολυθουν?
Θα μπορούσαν κάλλιστα να αφήσουν τους κομματικούς διορισμούς και να δουν σοβαρά το θέμα υγεία
Τουλάχιστον

xristos x
18/01/2017, 14:18
Όσο για τα κενά στα νοσοκομεία εδώ γελαμεμε ατομα έστω και άνεργους ποτε θα προλάβουν να μαθουν ,πότε θα προσφέρουν πότε θα απολυθουν?
Θα μπορούσαν κάλλιστα να αφήσουν τους κομματικούς διορισμούς και να δουν σοβαρά το θέμα υγεία
Τουλάχιστον

Ειναι επιχειρημα το "σιγα μωρε τι θα προσφερουν αφου μεχρι να μαθουν τη δουλεια θα φυγουν"; Μιλαμε για 12μηνη συμβαση, για προσωπικο απο ολες τις εκπαιδευτικες βαθμιδες (υε,δε,τε,πε) πτυχιουχους δηλαδη που δεν παιρνει πανω απο δυο βδομαδες εκπαιδευσης (βαρια) να μπορουν να προσφερουν σημαντικα σε τομεις που εχουν μια εξειδικευση. Δεν ξεκινανε απο το μηδεν.
Τους κομματικους διορισμους που ακριβως τους ειδες; Μπηκες στον κοπο να δεις τα προσωρινα αποτελεσματα του οαεδ;;Σε τι μορφη ειναι εστω;

SHOOTER045
18/01/2017, 14:28
:whiteflag::whiteflag::whiteflag:

Billymuse
19/01/2017, 07:37
Πάντως στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Goal News (http://news247.gr/newspapers/Sport/goal_news/article4485276.ece/BINARY/w980/22936824.jpg), γράφει ότι έγινε ανάκληση των ντοπαρισμένων αθλητών. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω ανα ισχύει ο Πίνακας...

Nostradamus
19/01/2017, 13:25
Ειναι επιχειρημα το "σιγα μωρε τι θα προσφερουν αφου μεχρι να μαθουν τη δουλεια θα φυγουν"; Μιλαμε για 12μηνη συμβαση, για προσωπικο απο ολες τις εκπαιδευτικες βαθμιδες (υε,δε,τε,πε) πτυχιουχους δηλαδη που δεν παιρνει πανω απο δυο βδομαδες εκπαιδευσης (βαρια) να μπορουν να προσφερουν σημαντικα σε τομεις που εχουν μια εξειδικευση. Δεν ξεκινανε απο το μηδεν.
Τους κομματικους διορισμους που ακριβως τους ειδες; Μπηκες στον κοπο να δεις τα προσωρινα αποτελεσματα του οαεδ;;Σε τι μορφη ειναι εστω;

Ρολοι δουλευει η χωρα φιλε μου ε?

GFawkes
19/01/2017, 13:38
377742

SHOOTER045
19/01/2017, 13:50
377742

Αν τους μετρήσεις όλους
Πρέπει να το πέρασαν το νούμερο

ggs
19/01/2017, 14:12
πανε οι χρυσαΒγιτες σχολειο? πανε... (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/perama-xrysaygites-trampoukisan-daskaloys-giati-dexthhkan-prosfygopoyla.4482887.html)

amyroukai
19/01/2017, 14:24
Άστα γιατί την όλη φάση εκεί την έχει οργανώσει γνωστή μου δασκάλα (χμ, ήταν και μέλος εδώ κάποτες) και την αφήγηση την είχα "πρώτο χέρι".

Η αθάνατη ελληνική λεβεντιά σε όλο το μεγαλείο.

xristos x
19/01/2017, 15:51
Ρολοι δουλευει η χωρα φιλε μου ε?

Οχι φυσικα,δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. Οτι ειναι ενα λιθαρακι βελτιωσης ειπα. Διαφωνεις;

Nostradamus
19/01/2017, 16:28
Οχι φυσικα,δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. Οτι ειναι ενα λιθαρακι βελτιωσης ειπα. Διαφωνεις;

Διαφωνω ναι.. Μιλωντας για χωρα, το να κανεις ενα σωστο και 10 "λαθη", να παραπλανεις τον κοσμο με ψεμματα, να μην αναγνωριζεις τιποτε απο τα σφαλματα σου και να συνεχιζεις να κατηγορεις τους αλλους ειναι μικροτητα, μικροψυχια, και χειριστο παραδειγμα ανθρωπινης συμπεριφορας.

Acacius
19/01/2017, 16:52
πανε οι χρυσαΒγιτες σχολειο? πανε... (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/perama-xrysaygites-trampoukisan-daskaloys-giati-dexthhkan-prosfygopoyla.4482887.html)

Ο καθ'ένας τραμπουκίζει στη βαθμίδα που του αντιστοιχεί. Οι αριστεροί στα Λύκεια/Πανεπιστήμια, οι χρυσαυγίτες στο δημοτικό :lol:

MG-KTiNoS
19/01/2017, 17:59
Αν τους μετρήσεις όλους
Πρέπει να το πέρασαν το νούμερο

Η ΔΕΑ δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή της κωλοτούμπας
Ήταν απ αυτούς που είχαν την αξιοπρέπεια να φύγουν όταν κατάλαβαν ότι αυτά που
πίστευαν για σωστά ( σωστά ή λάθος δεν είναι το θέμα μας) δεν θα γίνονταν.
Καμία σχέση δηλαδή με διαφορους χαχόλους που τρέχουν από ΛΑΟΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κλπ
χωρίς να τρέχει κάστανο.
ΦΥΣΙΚΑ όλη οι κουβέντα είναι ΠΑΛΙ για τους φουκαράδες του δημοσιού
Σκουπιδιάρηδες. νηπιαγωγούς κλπ Μιλάμε δηλαδή για μισθούς κάτω από το χιλιάρικο.
Για τα ρετιρέ δεν ακούω τίποτα.
Για τους ΝΔΟΚ υπαλλήλους της βουλής πχ
Για τους "συμβούλους" του κράτους που συχνά είναι και του τραπεζικού τομέα (για να μείνουμε στο θέμα κωλοτράπεζες)
και φυσικά κουβέντα για δ/ντες νοσοκομείων εξοπλιστικά προγράμματα μεγάλους δήμους και φιλές αγρίων βάρβαρες
που ευδοκιμούν στη χώρα.

ΑΝ είχαν πάει σε κάποιο σχολείο αναρχικοί πχ ξέρεις τι θα είχε γίνει ε?
Αυτοί όμως έχουν... ασυλία.
Για αυτό φυσικά δεν είναι ακόμα φυλακή και ο κύριος Λαγός.

spyrval
19/01/2017, 18:06
Άστα γιατί την όλη φάση εκεί την έχει οργανώσει γνωστή μου δασκάλα (χμ, ήταν και μέλος εδώ κάποτες) και την αφήγηση την είχα "πρώτο χέρι".

Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να πεις δυό πράγματα γιατί αν και προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με αυτήν την ιστορία.

DAYMAN
19/01/2017, 18:28

ξερεις το αποτελεσμα της ψηφοφορια του συλλογου γονεων και κηδεμονων ; Αν ναι θα ειχε ενδιαφερον. Ξεχωρα απο τον Λαγο τους τραμπουκους και τα ομορφα αυτα.

MG-KTiNoS
19/01/2017, 18:39
ξερεις το αποτελεσμα της ψηφοφορια του συλλογου γονεων και κηδεμονων ; Αν ναι θα ειχε ενδιαφερον. Ξεχωρα απο τον Λαγο τους τραμπουκους και τα ομορφα αυτα.

Φίλε μου από το δημόσιο σχολείο δεν μπορείς να αποκλείσεις κανέναν.
(όπως και από το δημόσιο νοσοκομείο)
Ότι κι αν ψήφισε ο σύλλογος ο νόμος είναι νόμος.
Αν δεν σ αρέσει ο νόμος και το δημόσιο πας Ι.Χ Μωραίτη κι ετς...

Φυσικά αν είχαν μποκάρει σε Αμερικάνικο σχολείο έτσι :D θα τους είχαν κόψει το γκώλο
κανονικά και με το νόμο.

xristos x
19/01/2017, 19:23
Διαφωνω ναι.. Μιλωντας για χωρα, το να κανεις ενα σωστο και 10 "λαθη", να παραπλανεις τον κοσμο με ψεμματα, να μην αναγνωριζεις τιποτε απο τα σφαλματα σου και να συνεχιζεις να κατηγορεις τους αλλους ειναι μικροτητα, μικροψυχια, και χειριστο παραδειγμα ανθρωπινης συμπεριφορας.

Δεκτη η αποψη σου και γενικοτερη απο αυτο στο οποιο εγω απευθυνομουν. (εχω διαφορετικη βεβαια)

Να φανταστω πως απο τα "10" λαθη τα 6 τα εντοπιζεις το πρωτο 7μηνο, τα 3 πριν κυβερνησει και το 1 στο υπολοιπο; ποσοστιαια μιλωντας παντα.

SHOOTER045
19/01/2017, 19:30
Δεκτη η αποψη σου και γενικοτερη απο αυτο στο οποιο εγω απευθυνομουν. (εχω διαφορετικη βεβαια)

Να φανταστω πως απο τα "10" λαθη τα 6 τα εντοπιζεις το πρωτο 7μηνο, τα 3 πριν κυβερνησει και το 1 στο υπολοιπο; ποσοστιαια μιλωντας παντα.

377750

SHOOTER045
19/01/2017, 19:33
Ειδικα αυτό το 1 υπόλοιπο με ξερανε.
Τι να διαλεξω....
Άμπε μπα μπλομ
Στην τύχη

http://www.bloko.gr/2017/01/blog-post_944.html?m=1
Παραδοχή μουζαλα ,ότι χάθηκε η μπάλα με τις ΜΚΟ και τα κονδύλια

sakis81
19/01/2017, 19:35
ΑΝ είχαν πάει σε κάποιο σχολείο αναρχικοί πχ ξέρεις τι θα είχε γίνει ε?
Αυτοί όμως έχουν... ασυλία.
Για αυτό φυσικά δεν είναι ακόμα φυλακή και ο κύριος Λαγός.

εχεις δικιο.τα καημενα τα αναρχοπουλα,τους εχουν ξεσκισει στις διωξεις για τις ''συμβολικες'' διαμαρτυριες

http://tvxs.gr/news/ellada/athooi-ksana-oi-25-antieksoysiastes-poy-eisebalan-sti-mitropoli-thessalonikis
http://www.protothema.gr/greece/article/646660/adiexousiastes-eisevalan-se-ekdilosi-gia-prosfuges-petodas-auga-kai-heirodikodas/
http://www.protothema.gr/greece/article/475582/epeisodia-sto-apth-koukouloforoi-me-ropala-bikan-sto-panepistimio/
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/anarxikoi_olis_tis_europis_sto_apth-64410080/

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

MG-KTiNoS
19/01/2017, 19:36
Είχαμε κάποτε μια κουβέντα με το ΔΗμητρη που δεν τον βλέπω πια εδώ για τα τις τιμές των φαρμάκων....
------------------------------------------

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ότι η απελευθέρωση δηλαδή των ΜΥΣΥΦΑ θα μειώσει τις τιμές τους, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, λίγες μόλις ημέρες μετά την 1/1/2017, έρχεται η πρώτη εταιρεία να δηλώσει ότι αυξάνει τις χονδρικές της τιμές σε πολλά ΜΥΣΥΦΑ.
μπλα μπλα

Η εταιρεία Reckitt Benckiser λοιπόν τις τελευταίες ημέρες ενημερώνει τους φαρμακοποιούς ότι από 1/2/2017 αυξάνει τις χονδρικές τιμές των ΜΥΣΥΦΑ της έως και 20% και τους καλεί μάλιστα να... προλάβουν να αγοράσουν φθηνά για να πωλούν «ακριβά» από 1/2. Τα φάρμακα που διακινεί είναι αρκετά κινήσιμα, πρόκειται για τα σκευάσματα STREPSILS, NUROFEN, STREPFEN, GAVISCON και άλλα...

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δε θα είναι και η μόνη εταιρεία... Έπεται και συνέχεια...

Σας παραθέτουμε τον νέο τιμοκατάλογο-ντοκουμέντο

μπλα μπλα

:wave2:

γμ το σπτκ τους.... παλιάνθρωποι

xristos x
19/01/2017, 19:40
Ειδικα αυτό το 1 υπόλοιπο με ξερανε.
Τι να διαλεξω....
Άμπε μπα μπλομ
Στην τύχη

Παραδοχή μουζαλα ,ότι χάθηκε η μπάλα με τις ΜΚΟ και τα κονδύλια

Ειπα ποσοστιαια. Σαν το 10 να ηταν η πιτα. Η πιτα μπορει για σενα να αποτελειται απο 35.000 λαθη.

Τους ρουσφετολογικους διορισμους τους μετρησες αν ξεπερναν τους 100.000 τελικα;; :p

SHOOTER045
19/01/2017, 19:42
Ειπα ποσοστιαια. Σαν το 10 να ηταν η πιτα. Η πιτα μπορει για σενα να αποτελειται απο 35.000 λαθη.

Τους ρουσφετολογικους διορισμους τους μετρησες αν ξεπερναν τους 100.000 τελικα;; :p

Όχι
Είναι παραπάνω....

https://youtu.be/IRQZtAIO8aE

cityfly
19/01/2017, 19:46
377742

Τόσες ψήφους υπολόγισαν ότι τους λείπουν;

RaGe_Raptor
19/01/2017, 19:52

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Cpt. Haddock
19/01/2017, 19:56

Ακομα στα δεκα εχεις μεινει; :tooth:

xristos x
19/01/2017, 20:24
Παρα πολυ σωστα, μονο μια μικρη διορθωση αν μου επιτρεπεις αφου αν το διαβασες το λινκ που εβαλες ο τιτλος ειναι λειψος

Παραδοχή μουζαλα ,ότι χάθηκε η μπάλα απο την ευρωπαικη επιτροπη *με τις ΜΚΟ και τα κονδύλια αφου τα χρηματα που δωθηκαν σε αυτες δεν περασαν απο τα χερια του κρατους και δοθηκαν απευθειας σε αυτες

Απο το λινκ που εβαλες * " Αυστηρό έλεγχο των κονδυλίων που έχουν διατεθεί στις ΜΚΟ για τους πρόσφυγες ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ελληνική κυβέρνηση, μετά και τα σημαντικά προβλήματα .....", "....και έχουμε δηλώσει πως δεν μπορούμε να έχουμε εμείς τον οικονομικό έλεγχο σ΄αυτά τα χρήματα"
(Αυτο γιατι απο τα 210 εκατομμύρια ευρώ που εδωσε η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ τα 59,82 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν στο κράτος και τα 150,62 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν σε διεθνείς οργανισμούς και ΜΚΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και η Ευρωπαικη Επιτροπη εχει την δυνατοτητα μονο να τις ελεγξει)
"«Οι ΜΚΟ οφείλουν να διαχειρίζονται με διαφάνεια τα χρήματα που διατίθενται», επεσήμανε από την πλευρά του ο Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως υπάρχει έλεγχος......"

xristos x
19/01/2017, 20:27
Ακομα στα δεκα εχεις μεινει; :tooth:

Κανεις δεν καταλαβε το ποσοστιαια;; Πρεπει να την ψαξω με τα ελληνικα μου...

SHOOTER045
19/01/2017, 20:30
Παρα πολυ σωστα, μονο μια μικρη διορθωση αν μου επιτρεπεις αφου αν το διαβασες το λινκ που εβαλες ο τιτλος ειναι λειψος

Απο το λινκ που εβαλες * " Αυστηρό έλεγχο των κονδυλίων που έχουν διατεθεί στις ΜΚΟ για τους πρόσφυγες ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η ελληνική κυβέρνηση, μετά και τα σημαντικά προβλήματα .....", "....και έχουμε δηλώσει πως δεν μπορούμε να έχουμε εμείς τον οικονομικό έλεγχο σ΄αυτά τα χρήματα"
(Αυτο γιατι απο τα 210 εκατομμύρια ευρώ που εδωσε η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ τα 59,82 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν στο κράτος και τα 150,62 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν σε διεθνείς οργανισμούς και ΜΚΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και η Ευρωπαικη Επιτροπη εχει την δυνατοτητα μονο να τις ελεγξει)
"«Οι ΜΚΟ οφείλουν να διαχειρίζονται με διαφάνεια τα χρήματα που διατίθενται», επεσήμανε από την πλευρά του ο Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως υπάρχει έλεγχος......"

377751

ggs
19/01/2017, 20:35
Με τις απίστευτες μλκιες που έχει κάνει ο συριζανελ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο είδος.

Υβρίδια Ζωής Κωνσταντοπουλου - Αδωνι Γεωργιαδη..

Κυριάκο βοηθα..

xristos x
19/01/2017, 20:38
377751

οκ!εγραψες κατι, μου πεταξες ενα λινκ, εκατσα και το διαβασα,εκατσα και απαντησα και μου πετας σαν απαντηση μια γελοιογραφια!! καλο! :lol:

σχολη Κουλης!

DAYMAN
19/01/2017, 20:54
Φίλε μου από το δημόσιο σχολείο δεν μπορείς να αποκλείσεις κανέναν.
(όπως και από το δημόσιο νοσοκομείο)
Ότι κι αν ψήφισε ο σύλλογος ο νόμος είναι νόμος.
Αν δεν σ αρέσει ο νόμος και το δημόσιο πας Ι.Χ Μωραίτη κι ετς...

Φυσικά αν είχαν μποκάρει σε Αμερικάνικο σχολείο έτσι :D θα τους είχαν κόψει το γκώλο
κανονικά και με το νόμο.

Νικο δεν διαφωνω σε αυτο που λες.
Ομως αν ηθελαν και μιλω για την κυβερνηση και τις απατες ΜΚΟ ολα θα μπορουσαν να ειχαν οργανωθει και χωρις παρατραγουδα. Ομως επιμενουν οχι σε λαθος πολιτικη αλλα σε συμφεροντα και δημιουργειται ολη αυτη η αντιδραση.

amyroukai
19/01/2017, 23:04
Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να πεις δυό πράγματα γιατί αν και προσπαθώ δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με αυτήν την ιστορία.

Δεν έχω να πω τίποτα, αλλά θα αντιγράψω απλά όσα είπε η ίδια:

Αυτό το κείμενο όπως και όλα τα άλλα, αναρτήθηκε στην ανοικτή, δημόσια και ελεύθερη σελίδα μου σε αυτόν εδώ το χώρο, με πολύ θάρρος και παρρησία. Την τελευταία φορά που έγραψα για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων δέχθηκα “προειδοποιήσεις”. Είμαι επικηρυγμένη βλέπετε στις σελίδες της Χρυσής Αυγής και στις σελίδες της “σοβαρής” Χρυσής Αυγής. Αλλά δυστυχώς δεν φοβάμαι. Δυστυχώς. Για αυτο θα συνεχίσω να μιλάω. Ξέρω. Δεν επιτρέπεται αυτήν την εποχή. Ιδιαίτερα σε γυναίκες. Όμως θα το κάνω.
Δεν μπορώ να μην το κάνω. Γιατί θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και η ψυχή μου θα με ρωτήσει: “Μίλησες ; Υπερασπίστηκες τον αδύναμο;”

Σήμερα ήμουν μάρτυρας σε μια από τις πιο θλιβερές εικόνες της ζωή μου. Προπηλακισμοί. Χαστούκια. Μπουνιές. Βρισιές. Ουρλιαχτά. Υστερίες. Τεντωμένα πρόσωπα. Υψωμένες γροθιές.
Μέσα και έξω από τον ιερό χώρο ενός σχολείου.
Γιατί;
Για να μην έρθουν στην απογευματινή βάρδια ενός δημόσιου ελληνικού σχολείου κάπου 20-25 παιδιά του πολέμου. Παιδιά που έχουν επιβιώσει από οβίδες, από μισαλλοδοξία, από φανατισμό, από πείνα, από δίψα, από το κρύο, από τη θάλασσα. Παιδιά τραυματισμένα στη ψυχή και στο σώμα.
Παιδιά . Παιδιά. Παιδιά γαμώτο. Παιδιά.

Δεν θα πω πολλά όμως για τον Υπόδικο. Παρά μόνο πως ούτε επιθετικότητα ήταν αυτο που έκανε. Ούτε καν βία. Ήταν ένα χορευτικό. Μια περφόρμανς. Ένα σκετς. Αγανακτισμένος έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου για να μπει τελικά μέσα, να κάνει μια στροφή σα να χόρευε ζεϊμπέκικο και στη συνέχεια να αποχωρήσει. Το ξύλο στις δασκάλες και στους δασκάλους το έριξαν οι συνοδοί του.
Ολα αυτά που σας περιγράφω έγιναν μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών που δεν είχαν προλάβει να αποχωρήσουν από το σχολείο. Έκλαιγαν αυτά τα παιδιά. Είδαν τον Κύριο και την Κυρία τους, τους δασκάλους τους, να τρώνε σφαλιάρες και σπρωξίματα.
Γιατί;
Πως θα παρηγορήσουμε αυτά τα παιδιά.;
Ποιος θα τους εξηγήσει; Τι να τους εξηγήσει;
Για αυτά τα παιδιά δεν γίνεται όλο αυτο; Για να τα προστατεύσουμε;.
Γιατί έπρεπε να γίνει όλο αυτο;

Το υπόλοιπο μήνυμά μου αφορά στους γονείς του σχολείου. Και κάθε σχολείου. Ιδιαίτερα εκείνους που ήμασταν μαζί στη συζήτηση. Ξέρω πως το σχόλιό μου θα φτάσει στα χέρια τους. Θέλω να τους πω πως δεν έχω θυμό γι αυτους. Έχω θυμό μόνο σε όσους εκμεταλλεύονται τα συναισθήματά τους.

Γιατί τα ξέρω τα συναισθήματά τους. Ήμουν κοντά τους τα τελευταία 19 χρόνια. Ήμουν κοντά τους όταν έχασαν τη δουλειά τους. Όταν μαζί με τους άλλους συναδέρφους μαζέψαμε λίγα χρήματα για να τους πληρώσουμε το κομμένο ρεύμα. Ήμουν εκεί κοντά στην μητέρα που κακοποιήθηκε από έναν βάναυσο σύζυγο και με άφησε να της κρατήσω το χέρι. Ήμουν κοντά τους στην αγωνία τους για τον μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Δεν θα τους κατηγορήσω. Γιατί τους κατανοώ. Ξέρω. Ειλικρινά ξέρω τις δυσκολίες , τις αγωνίες και τον πόνο της ψυχής τους. Και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας. Ξέρω το βάρος του να μεγαλώνεις παιδιά σε αυτές τις δύσκολες εποχές της χολέρας. Της φτώχειας. Της ψυχικής ανέχειας. Ξέρω. Ήμουν εκεί όταν εκμυστηρεύτηκαν τις αγωνίες τους. Πήρα τα παιδιά τους αγκαλιά όταν μάτωναν τα γόνατά τους στο προαύλιο και ζητούσαν τη μαμά. Μέχρι να έρθει η μαμά, ήμουν εγώ εκεί για εκείνα. Χωρίς φόβο τα πήρα αγκαλιά όταν έβραζαν από πυρετό. Πολλές φορές κόλλησα τις ασθένειές τους. Τις γρίπες τους. Τα δερματικά τους. Τα παράσιτά τους. Ναι . Τα Ελληνάκια έχουν από ολα αυτα. Αλλά δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να είμαι εκεί σαν δεύτερη Μητέρα για αυτα. Τα αγαπάω τα παιδιά τους. Μάλιστα τα πιο μικρά, μερικές φορές μπερδεύονται και με φώναζαν μαμά. Αλήθεια. Το κάνουν αυτο οι πολύ μικροί μαθητές.

amyroukai
19/01/2017, 23:04
Και η συνέχεια, γιατί δεν χωρούσε σε ένα ποστ όλο.

Και θα συνεχίσω να τα αγαπάω και να διαθέτω την αγκαλιά μου και την ψυχή μου για αυτά. Γιατί έχω επιλέξει να είμαι Δασκάλα. Είναι δύσκολο να είσαι δάσκαλος. Γιατί βλέπεις να κυλάει η ιστορία μπροστά σου και πολλές φορές είναι πέρα από τις δυνάμεις σου να αλλάξεις το ελάχιστο.Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Έτσι νόμιζα. Έτσι ήθελαν να με κάνουν να νομίζω . Ότι είμαι θύμα. Ότι δεν μπορώ να αλλάξω πολλά. Είναι ψέμα όμως. Μπορώ να αλλάξω τη μοίρα μου. Μπορώ να αλλάξω τη μοίρα των μαθητών μου. Μπορώ να συμβάλω λίγο. Ένα μικρο βηματάκι προς μια πιο ανθρώπινη ζωή.
Πιο ανθρώπινη ζωή.
Και γι αυτόν τον λόγο θα συνεχίζω να αγκαλιάζω τα παιδιά τους όταν έχουν πυρετό και να βρίσκομαι δίπλα στις μητέρες αυτές όταν θα θέλουν υποστήριξη. Θα το κάνω..Με όλη μου την καρδιά.

Θα το κάνω όμως και για τα παιδιά των προσφύγων .
Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην το κάνω και για τα παιδιά των προσφύγων.

Ξέρετε γιατί;
Για ένα μόνο λόγο.

Για να αλλάξω τον κόσμο. Αυτό με ενδιαφέρει μόνο.
Δυστυχώς αυτο με ενδιαφέρει μόνο.

Γιατί ο Δαρβίνος είπε, πως τα είδη που δείχνουν Συμπόνια στα αδύναμα μέλη της αγέλης, είναι τα είδη που επιβιώνουν. Είναι τα είδη που κατακτούν το κόσμο. Τα δυνατά είδη. Αυτά τα είδη στο βασίλειο της φύσης επιβιώνουν. Όχι τα βίαια. Όχι εκείνα που αφήνουν πίσω στο πέρασμά τους και έξω από την αγέλη τον αδύναμο. Αλλά αυτά που κάνουν χώρο.

Χώρο.

Θα ήθελα να είμαστε μαζί σε αυτό το Μεγάλο και Ιερό σκοπό. Μια αγκαλιά. Για να αλλάξουμε τον κόσμο. Για να γίνουμε λίγο πιο δυνατοί και λίγο πιο θωρακισμένοι και προετοιμασμένοι για τα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Σε αυτές τις φήμες πολέμου και σε αυτο το χωνευτήρι ψυχών που έχει καταντήσει ο κόσμος θέλω ειλικρινά να είμαστε μαζί και να αγκαλιάσουμε τους αδύναμους.
Για να αλλάξουμε τον κόσμο.

Θα έρθετε;

Ελένη Καραγιάννη
Εκπαιδευτικός εικαστικής αγωγής
Συντονίστρια Εκπαίδευσης Σχιστού

taisteal
19/01/2017, 23:50
377762

Nostradamus
20/01/2017, 00:55

Θα κοιτάξω να το πω όσο πιο απλά γίνεται..

Επί 40 χρόνια γινόταν ένα πάρτι. Νδοκ εναλλάξ και όσο στο σπίτι υπήρχε φαγητό όλοι σφυριζαμε αδιάφορα. Άλλοι από άγνοια. Άλλοι από αδιαφορία, άλλοι γιατί μας βόλευε, άλλοι γιατί απλά μας έκοβε μέχρι εκεί, και κάτι λίγοι τα έβλεπαν, τα φώναζαν αλλά ήταν λίγοι.

Όταν λοιπόν γ@μηθηκε η δουλίτσα, άρχισε ο κόσμος ο πολύς να σαλταρει μεταφορικά και κυριολεκτικά, άρχισε να πέφτει μαύρο δαγκωτό στο παρελθόν, και ο κόσμος δεν είχε πλέον που να στραφεί, έσκασαν μύτη κάτι λεβεντοπαιδα, και είπανε κάτι προγράμματα που ήθελε ο κόσμος να ακούσει.. Να πιστέψει ότι υπάρχει ελπίδα... Κάτι για νταούλια και χορούς και άλλα τρυφερά..

Όταν λοιπόν είμαι κάτω γιατί με γονατίσαν οι προηγούμενοι, εσύ λες θα με σηκώσεις και τελικά απλά με κρατάς εκεί, είσαι ψεύτης και λαμογιο ίδιο και χειρότερο.. Γιατί εσύ ήρθες σαν σωτήρας του αύριο.. Δεν είπες κοίτα θα σε σηκώσω αλλά σε καμία 10άρια, 15αρια χρόνια από τώρα..

Η λοιπόν είσαι ηλιθιος και δεν έχεις ιδέα ότι το αύριο σου δεν εφαρμόζεται η ψεύτης. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να σου πω την αλήθεια.

Όσο για την ΧΑ, την εμφάνιση της την οφείλουμε στα 40 χρόνια ΝΔΟΚ. Την σταθεροποιηση της όμως θα την χρωστάμε στον Σύριζα.

skylaros
20/01/2017, 02:29
Το ότι πέρασε ο Σύριζα 2,3,5 χρόνια δε πάει να πει ότι η ΝΔ με τόσα χρόνια με την κουτάλα, με το Ζάππειο κλπ πέρασε από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ... Δεν αναφέρω καν το ΠΑΣΟΚ μέχρι να έρθει αν έρθει ξανά στο προσκήνιο.

ggs
20/01/2017, 07:24
Όσο για την ΧΑ, την εμφάνιση της την οφείλουμε στα 40 χρόνια ΝΔΟΚ. Την σταθεροποιηση της όμως θα την χρωστάμε στον Σύριζα.

Στα υπόλοιπα δεν θα διαφωνήσω, αλλά σε αυτό ναι.
Πολλοί περνάνε ζόρια αλλά ΧΑ δεν έγιναν.

Την άνοδο της ΧΑ την οφείλουμε στον φασιστακο που κουβαλάμε μέσα μας.

DAYMAN
20/01/2017, 08:14

ετσι λες; Εισαι σιγουρος για αυτο; Η οργη,αγανακτηση,η ανομια η τελος η ισονομια που δεν εφαρμοζεται δεν ισχυει;

Αν ΔΕΝ εξαλειφθουν τα παραπανω τοσο πιο πολυ θα κανουμε συζητηση για φασιστακους και θα βιωνουμε Λαγους και στρατιες ξυρισμενων κεφαλιων με περιεργα τατουαζ στα κορμια τους οχι μονο στα σχολεια αλλα και στα σπιτια μας.
Αλλα για στασου φασιστακος ειναι και ο "νεαρος" των ,Εξαρχειων,οι επαναστατικες οργανωσεις του κωλου που δρουν ανενοχλητες και με ενα ΑΚ και μια αμυντικη στο χερι μοιραζουν δικαιοσυνη,οι σταυροφοροι της οργης που καινε τρολευ εξω απο το πολυτεχνειο,οι 2 μεγαλοιδιοκτητες των πολλων ΜΚΟ που επανασταση κανουν και αυτοι; Τι οχι;
Σαμπως εχει δικιο ο Nostradamus με την τοποθετηση του. Μηπως-και βαζω πρωτο τον εαυτο μου μεσα- αυτο που τουλαχιστον εμεις οι μεγαλυτεροι ζησαμε απο το 80 βολευε; Μηπως ηταν η κατασταση που εξυπηρετουσε και εμας και ολους αυτους τους σαλτιμπαγκους που φερνουν φασισμο σημερα στην ζωη μας να μας κανει να σιωπουμε και να λεμε το κλασσικο ελα μωρε καλα περναω.:)

xristos x
20/01/2017, 08:19
Θα κοιτάξω να το πω όσο πιο απλά γίνεται..

Επί 40 χρόνια γινόταν ένα πάρτι. Νδοκ εναλλάξ και όσο στο σπίτι υπήρχε φαγητό όλοι σφυριζαμε αδιάφορα. Άλλοι από άγνοια. Άλλοι από αδιαφορία, άλλοι γιατί μας βόλευε, άλλοι γιατί απλά μας έκοβε μέχρι εκεί, και κάτι λίγοι τα έβλεπαν, τα φώναζαν αλλά ήταν λίγοι.

Όταν λοιπόν γ@μηθηκε η δουλίτσα, άρχισε ο κόσμος ο πολύς να σαλταρει μεταφορικά και κυριολεκτικά, άρχισε να πέφτει μαύρο δαγκωτό στο παρελθόν, και ο κόσμος δεν είχε πλέον που να στραφεί, έσκασαν μύτη κάτι λεβεντοπαιδα, και είπανε κάτι προγράμματα που ήθελε ο κόσμος να ακούσει.. Να πιστέψει ότι υπάρχει ελπίδα... Κάτι για νταούλια και χορούς και άλλα τρυφερά..

Όταν λοιπόν είμαι κάτω γιατί με γονατίσαν οι προηγούμενοι, εσύ λες θα με σηκώσεις και τελικά απλά με κρατάς εκεί, είσαι ψεύτης και λαμογιο ίδιο και χειρότερο.. Γιατί εσύ ήρθες σαν σωτήρας του αύριο.. Δεν είπες κοίτα θα σε σηκώσω αλλά σε καμία 10άρια, 15αρια χρόνια από τώρα..

Η λοιπόν είσαι ηλιθιος και δεν έχεις ιδέα ότι το αύριο σου δεν εφαρμόζεται η ψεύτης. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να σου πω την αλήθεια.

Το ειχα καταλαβει και απο πριν τι ηθελες να πεις και πολυ καλα. :beer:
Απλα μετα εκανα μια απόπειρα να μαντεψω τα ποσοστα στους παραγοντες (χρονικα) που σε εχουν κανει να εχεις αυτη την αποψη.
Δεν ηταν ειρωνικη ερωτηση σε καμια περιπτωση.

xristos x
20/01/2017, 08:25
ετσι λες; Εισαι σιγουρος για αυτο; Η οργη,αγανακτηση,η ανομια η τελος η ισονομια που δεν εφαρμοζεται δεν ισχυει;

Αν ΔΕΝ εξαλειφθουν τα παραπανω τοσο πιο πολυ θα κανουμε συζητηση για φασιστακους και θα βιωνουμε Λαγους και στρατιες ξυρισμενων κεφαλιων με περιεργα τατουαζ στα κορμια τους οχι μονο στα σχολεια αλλα και στα σπιτια μας.
Αλλα για στασου φασιστακος ειναι και ο "νεαρος" των ,Εξαρχειων,οι επαναστατικες οργανωσεις του κωλου που δρουν ανενοχλητες και με ενα ΑΚ και μια αμυντικη στο χερι μοιραζουν δικαιοσυνη,οι σταυροφοροι της οργης που καινε τρολευ εξω απο το πολυτεχνειο,οι 2 μεγαλοιδιοκτητες των πολλων ΜΚΟ που επανασταση κανουν και αυτοι; Τι οχι;
Σαμπως εχει δικιο ο Nostradamus με την τοποθετηση του. Μηπως-και βαζω πρωτο τον εαυτο μου μεσα- αυτο που τουλαχιστον εμεις οι μεγαλυτεροι ζησαμε απο το 80 βολευε; Μηπως ηταν η κατασταση που εξυπηρετουσε και εμας και ολους αυτους τους σαλτιμπαγκους που φερνουν φασισμο σημερα στην ζωη μας να μας κανει να σιωπουμε και να λεμε το κλασσικο ελα μωρε καλα περναω.:)

Μην τα πολυμπλεκεις με την εννοια φασισμος, ειναι πολυ συγκεκριμενο πραγμα. :beer:

amyroukai
20/01/2017, 08:47
Μόλις τι διάβασα και έχω εκπλαγεί...

ΛΕΥΤΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!!!

Τόλμησες να κλείσεις το τηλέφωνο στο αυγό ζωντανά πριν σου εξηγήσει γιατί δικαιολογημένα έδειρε τους δάσκαλους; Στην μπουζού.
Προσθήκη: τώρα διάβασα λοιπόν ότι η μήνυση αφορά το ότι είπε η Στεφανίδου πως χτύπησε και ο βουλευτής εκπαιδευτικούς ενώ δεν έγινε αυτό.

Νέοι καιροί, νέα ήθη.

DAYMAN
20/01/2017, 08:58
Μην τα πολυμπλεκεις με την εννοια φασισμος, ειναι πολυ συγκεκριμενο πραγμα. :beer:

λες ε; Θα ηθελα πολυ να ξερω τι ειναι συγκεκριμενο.
:beer:

ggs
20/01/2017, 09:02

απολυτα σιγουρος.

Ο λαός αυτός έχει περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις , έχει πεθάνει στην κυριολεξία αλλά φασίστας δεν έγινε (εκτος των γνωστων καθαρματων). Ισα ισα ,τους πολέμησε.
Η εξισωση χρυσαβγιτων , με ΜΚΟ και μπαχαλους στερείται λογικής νομίζω.

Nostradamus
20/01/2017, 09:06
Το ότι πέρασε ο Σύριζα 2,3,5 χρόνια δε πάει να πει ότι η ΝΔ με τόσα χρόνια με την κουτάλα, με το Ζάππειο κλπ πέρασε από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ... Δεν αναφέρω καν το ΠΑΣΟΚ μέχρι να έρθει αν έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Δεν νομιζω οτι κανενας ειπε κατι τετοιο. Αλλα αυτη την στιγμη η κυβερνηση ειναι αλλη. Εγινε κυβερνηση με ψευτικες υποσχεσεις. Οτι κανανε και οι προηγουμενοι δηλαδη.

Ειναι μικροτητα λοιπον να βγαινεις και να λες, "ναι αλλα οι αλλοι 40 χρονια τι κανανε" ξανα και ξανα και ξανα καθε φορα που καποιος σε λεει ψευτη. Προσωπικα δεν ξερω πως να το πω αλλιως. Δεν τιμας τα παντελονια που φορας. Ενα πραγμα θεωρω οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει. τον "λογο" του.

Σου εδωσα μια ευκαιρια να μου αποδειξεις οτι θα κρατησεις τον λογο σου. 7 μηνες μετα και με τα πρωτα ζορια, κρυφτηκες πισω απο την "δημοκρατικοτερη" επιλογη της κοινωνιας μας, το δημοψηφισμα. Ομολογω οτι εκει, ευτυχως που τα γυρισε.

ΩΣΤΟΣΟ απο αγνοια, απο το γεγονος οτι ηταν στα ορια του, απο το οτι καλεσες ολους τους νεους για "καταληψη" η δεν ξερω τι αλλο, ο λαος σου εδωσε αυτο που υποτιθεται του ζητουσες..

ΝΑΙ φωναζαν οι ΝΔΟΚ, ΟΧΙ ψιθυριζες εσυ. Ε στο εδωσα... και τι εκανες.. ακομη ποιο βαθια..

Ε δεν εχεις τσιπα λοιπον. Ο "λογος" σου δεν μετραει.. Και οσο και αν εισαι νταης, και ριχνεις και καμια ψιλη, δεν εχεις μπεσα, ρε.. Εισαι αστειο ανθρωπακι οτι θεση μεγαλη και αν κατεχεις..

DAYMAN
20/01/2017, 09:19
απολυτα σιγουρος.

Ο λαός αυτός έχει περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις , έχει πεθάνει στην κυριολεξία αλλά φασίστας δεν έγινε (εκτος των γνωστων καθαρματων). Ισα ισα ,τους πολέμησε.

το ιδιο λεω οτι ο λαος αυτος τους πολεμησε.
Στην εξισωση θα διαφωνησω οσο υπαρχουν οι καφροι που λεγεται τρομοκρατες,μπαχαλακηδες,ΜΚΟ,κτλ τοσο θα γιγαντωνονται οι στρατιες του Μιχαλολιακου.
Οσο "σπαμε" τα κεφαλια και των δυο κατηγοριων τοσο πιο κοντα στο δικαιο και στην δημοκρατια πλησιαζουμε.

sakis81
20/01/2017, 09:36
χρυσαυγιτες και μπαχαλο-άναρχο-αλληλεγγυοι είναι δύο κλόουν στο ίδιο τσίρκο,που, παρά το λιγο διαφορετικο ρεπερτόριο,εξυπηρετούν το ίδιο κοινό,κατά την ταπεινή μου άποψη.το ότι είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης,εχοντας αποκτήσει στάτους χαβουζας ενισχύει,πιστεύω, την άποψη μου.

MG-KTiNoS
20/01/2017, 10:26

ΆΝθωρποι που είναι οπαδοί του Χίτλερ
΄Κουβαλάνε μαχαίρια και μπιστόλια πάνω τους
Έχουν διαπράξει φόνους
πιστευουν ότι πρέπει να στηρωθούν όλοι οι ΑΜΕΑ
κλπ κλ π (είναι μεγάλο το ρεπερτόριο)
και συνεχώς προακλούν βία και εντάσεις
θέση έχουν μόνο στη φυλακή ή στο τρελάδικο.

Οι ίσες αποστάσεις είναι ξέπλυμα και είναι επίσεις κάτι που επιδιώκουν
Γιατί εμείς κι όχι οι άλλοι.
Γιατί μεγάλε οι άλλοι δεν έχουν ΡΟυπακιά ούτε Φίρερ ν αναλαμβάνει
την πολιτική ευθύνη
:rolleyes:

byron
20/01/2017, 11:30
απολυτα σιγουρος.

Μάλλον πλάκα κάνεις, αλλά δεν πειράζει. Μεγάλη κουβέντα, που βαριέμαι να κάνω εδώ μέσα. Μια ανάγνωση της ιστορίας για την υποδοχή των προσφύγων του 1916 και του 1922 είναι αρκετή. Ότι σκατά βγαίνουν απ΄το στόμα τους τώρα, έβγαιναν από πολύ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τότε. Και όχι για σκούρους, αλλά για Έλληνες.

Αυτός ο αστικός μύθος των φιλέσπλανων Ελλήνων που καλλιεργήθηκε έντονα ως μέρος μια πολιτισμικής κουλτούρας, είναι μύθος και μεγάλος.

Δεν ξέρω αν στερείται λογικής. Γενικά τα συνθήματα "Θάνατος στους Φασίστες" και λοιπά τσιτάτα, έχουν διάφορες αναγνώσεις (και συμπεράσματα).

Εικόνα 1 : Σάββατο πρωί, χρυσαυγίτες παρελαύνουν με στρατιωτικό περπάτημα στην Σωτήρος του Πειραιά. Χώνουν και μια δυο σπρωξιές-ψιλές σε κάτι αριστεριστές που μοιράζουν φυλλάδια, και συνεχίζουν την σιχαμένη τους επέλαση μέχρι το Πασαλιμάνι. Κάποιοι απ΄αυτούς κρατάνε και κάτι κοντάρια "σημαίες" και καλά.
Εικόνα 2 : Προχθές (Τρίτη απόγευμα γύρω στις 7), καμιά 30-40 μπάχαλοι με κουκούλες και μαδέρια/καδρόνια/κλαδια στα χέρια ανεβαίνουν την Ζωοδόχου Πηγής στο ύψος της Σμολένσκι...για κάπου.

Στα @@ μου, να σου πω την αλήθεια για το ποιές είναι οι (μεγάλες) ιδεολογικές τους διαφορές. Ο τρόπος επιβολής της ιδεολογίας τους, είναι ίδια.-

Nostradamus
20/01/2017, 11:35
Το ειχα καταλαβει και απο πριν τι ηθελες να πεις και πολυ καλα. :beer:
Απλα μετα εκανα μια απόπειρα να μαντεψω τα ποσοστα στους παραγοντες (χρονικα) που σε εχουν κανει να εχεις αυτη την αποψη.
Δεν ηταν ειρωνικη ερωτηση σε καμια περιπτωση.

Ρε συ τι ποσοστα και παραγοντες και χρονικα.. Τα βαριεμαι τα ποσοστα, τα βλεπω καθε μερα στην δουλεια μου. Πινακες, γραφηματα και τριχες κατσαρες..

Εχεις πανω απο ενα μυριο ανεργους. 24 η 25 η 20 το ποσοστο εχει μικρη σημασια. Διαφωνει κανεις οτι αυξανει συστηματικα η ελαστικη απασχοληση?? Και πριν μου πεις ναι αλλα με τους αλλους ξεκινησε αυτο, επιστρεφω και λεω ΑΥΞΑΝΕΙ.. Αρα εσυ μπορεις να λες πεφτουν τα ποσοστα αλλα εγω θα σου πω οτι αυξανουν τα ποσοστα της ελαστικης.. Που ειναι ταφοπλακα για το οποιο πλανο και μελλον των νεων ειδικα ανθρωπων.

Αυξανουν οι φοροι, εμμεσα και αμεσα? Οι εισφορες και οι κρατησεις? Τα νουμερα τα ποσσοστα και οι δεικτες, θελουν χρονια για να βελτιωθουν. Συμφωνεις?
Επισης. αν απο ανεργος περασω σε 300 -400 ευρω ελαστικη απασχοληση το μηνα ειναι μια ανασα σιγουρα..Αλλα δεν ειναι ζωη σωστα?? Και δεν προκειται να παρω τα 1000 ξανα ουτε σε μια δεκαετια.. Αρα ας αφησουμε τις θεωριες.

Ημασταν σε ενα φιλικο σπιτι τις γιορτες. Αναμμενα καλοριφερ, μεγκλα.. Ερχονται λοιπον μια 9χρονη και μια 11χρονη, και δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι συμβαινει και ιδρωναν στο παιχνιδι στο μεσα δωματιο με τα υπολοιπα παιδια. Εχουν περασει την μιση τους ζωη σε οικοδομη που πετρελαιο γιοκ, τα κουφωματα παλια, και η θερμανση ειναι αεροθερμα, κανενα κλιματιστικο στα ζορια και διπλο καλτσακι, ρομπα κτλ κτλ... Δεν ξερουν τι θα πει καλοριφερ...Χιλιαδες κοσμου ειναι ετσι. Τι θες να πουμε για δεικτες...

ggs
20/01/2017, 11:47
Μάλλον πλάκα κάνεις, αλλά δεν πειράζει. Μεγάλη κουβέντα, που βαριέμαι να κάνω εδώ μέσα. Μια ανάγνωση της ιστορίας για την υποδοχή των προσφύγων του 1916 και του 1922 είναι αρκετή. Ότι σκατά βγαίνουν απ΄το στόμα τους τώρα, έβγαιναν από πολύ μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τότε. Και όχι για σκούρους, αλλά για Έλληνες.

Αυτός ο αστικός μύθος των φιλέσπλανων Ελλήνων που καλλιεργήθηκε έντονα ως μέρος μια πολιτισμικής κουλτούρας, είναι μύθος και μεγάλος.

Δεν ξέρω αν στερείται λογικής. Γενικά τα συνθήματα "Θάνατος στους Φασίστες" και λοιπά τσιτάτα, έχουν διάφορες αναγνώσεις (και συμπεράσματα).

Εικόνα 1 : Σάββατο πρωί, χρυσαυγίτες παρελαύνουν με στρατιωτικό περπάτημα στην Σωτήρος του Πειραιά. Χώνουν και μια δυο σπρωξιές-ψιλές σε κάτι αριστεριστές που μοιράζουν φυλλάδια, και συνεχίζουν την σιχαμένη τους επέλαση μέχρι το Πασαλιμάνι. Κάποιοι απ΄αυτούς κρατάνε και κάτι κοντάρια "σημαίες" και καλά.
Εικόνα 2 : Προχθές (Τρίτη απόγευμα γύρω στις 7), καμιά 30-40 μπάχαλοι με κουκούλες και μαδέρια/καδρόνια/κλαδια στα χέρια ανεβαίνουν την Ζωοδόχου Πηγής στο ύψος της Σμολένσκι...για κάπου.

Στα @@ μου, να σου πω την αλήθεια για το ποιές είναι οι (μεγάλες) ιδεολογικές τους διαφορές. Ο τρόπος επιβολής της ιδεολογίας τους, είναι ίδια.-

Πλάκα δεν κάνω .άλλωστε , οι μαρμάρινες πλάκες με ονόματα που είναι σπαρμένες σε ολη την Ελλάδα δεν σηκώνουν πλάκα.
Ναι , πάντα αυτός ο τόπος είχε τους ήρωες και τους εφιάλτες του . θέλω να πιστεύω ότι οι εφιάλτες δεν είναι οι περισσότεροι.

Ο παράλογος συμψηφισμός που γίνεται μεταξύ ΧΑ και μπάχαλων , έχει μόνο ένα σκοπό. Να δικαιολογήσει την συμπάθεια σε ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνικη κοινωνια.
Το να μην συμφωνείς,εγκρίνεις ή απεχθανεσαι μπαχαλους,αναρχικους, κκεδες,συριζεους ,ανταρσιες,πασοκους ,νδ κλπ είναι ένα κομμάτι .

Το να είσαι ΧΑ είναι ΑΛΛΟ

bulmont
20/01/2017, 11:51

Πόσο δίκιο έχει αυτή η κουβέντα!!!!!!!!!!!!
Μας γ@μησες ρε τζιτζιές .....................

sniper
20/01/2017, 12:04
Πλάκα δεν κάνω .άλλωστε , οι μαρμάρινες πλάκες με ονόματα που είναι σπαρμένες σε ολη την Ελλάδα δεν σηκώνουν πλάκα.
Ναι , πάντα αυτός ο τόπος είχε τους ήρωες και τους εφιάλτες του . θέλω να πιστεύω ότι οι εφιάλτες δεν είναι οι περισσότεροι.

Ο παράλογος συμψηφισμός που γίνεται μεταξύ ΧΑ και μπάχαλων , έχει μόνο ένα σκοπό. Να δικαιολογήσει την συμπάθεια σε ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνικη κοινωνια.
Το να μην συμφωνείς,εγκρίνεις ή απεχθανεσαι μπαχαλους,αναρχικους, κκεδες,συριζεους ,ανταρσιες,πασοκους ,νδ κλπ είναι ένα κομμάτι .

Παράλογος θα ήταν αν δεν είχαν τον ίδιο τρόπο επιβολής των ιδεών τους.

Πάμε να βαρέσουμε κανέναν μετανάστη - πάμε να καρφώσουμε κανέναν ΧΑ και στην πορεία σπάμε και 2-3 αυτοκίνητα/μηχανάκια/τζαμαρίες.'

Εκτός αν και οι 2 λαμβάνουν εντολές απο την ίδια πηγή. Οπότε ΟΚ, άλλη ιστορία.

xristos x
20/01/2017, 12:15
Ρε συ τι ποσοστα και παραγοντες και χρονικα.. Τα βαριεμαι τα ποσοστα, τα βλεπω καθε μερα στην δουλεια μου. Πινακες, γραφηματα και τριχες κατσαρες..

Εχεις πανω απο ενα μυριο ανεργους. 24 η 25 η 20 το ποσοστο εχει μικρη σημασια. Διαφωνει κανεις οτι αυξανει συστηματικα η ελαστικη απασχοληση?? Και πριν μου πεις ναι αλλα με τους αλλους ξεκινησε αυτο, επιστρεφω και λεω ΑΥΞΑΝΕΙ.. Αρα εσυ μπορεις να λες πεφτουν τα ποσοστα αλλα εγω θα σου πω οτι αυξανουν τα ποσοστα της ελαστικης.. Που ειναι ταφοπλακα για το οποιο πλανο και μελλον των νεων ειδικα ανθρωπων.

Αυξανουν οι φοροι, εμμεσα και αμεσα? Οι εισφορες και οι κρατησεις? Τα νουμερα τα ποσσοστα και οι δεικτες, θελουν χρονια για να βελτιωθουν. Συμφωνεις?
Επισης. αν απο ανεργος περασω σε 300 -400 ευρω ελαστικη απασχοληση το μηνα ειναι μια ανασα σιγουρα..Αλλα δεν ειναι ζωη σωστα?? Και δεν προκειται να παρω τα 1000 ξανα ουτε σε μια δεκαετια.. Αρα ας αφησουμε τις θεωριες.

..

Φιλε μου δεν θα διαφωνισω σε τιποτα απο οσα λες. Και για να τα συνδεσω με το προηγουμενο μηνυμα σου η "ευμαρεια" των τελευταιων 30 ετων μας εκανε να ευτελιστουν εννοιες οπως συλλογικοτητα, συνδικαλισμος, κοινωνικο κρατος, κλπ. Τι εργασιακες σχεσεις και δικαιωματα και τι απολαβες να εχεις αν δεν υπαρχει ειλικρινης κοινωνικος διαλογος αλλα συζητηση προβατου-λυκου για το τι θα φανε το μεσημερι. Ολα αυτα που λες (ανεργια,εργασιακος μεσαιωνας κλπ) δεν ειναι πρωτογνωρα, δεν συνεβησαν πρωτη φορα σε μας ουτε ειμαστε οι πρωτοι που τα συζηταμε και τα αναλυουμε. Εχουν γραφτει βιβλια απειρα. Αν μπορεσουμε να διαβασουμε λιγο ιστορικα τι συνεβη στο παρελθον ισως να μην αναγκαστουμε να ακολουθησουμε τα ιδια λαθη. :beer:

sniper
20/01/2017, 12:19
... Αν μπορεσουμε να διαβασουμε λιγο ιστορικα τι συνεβη στο παρελθονισως να μην αναγκαστουμε να ακολουθησουμε τα ιδια λαθη. :beer:

Ανάποδα πρέπει να το δεις.

Όταν μάθεις τι γινόταν παλιότερα, ξέρεις τι σε περιμένει. Γιατί το "να μην αναγκαστουμε να ακολουθησουμε τα ιδια λαθη" είναι ανεφάρμοστο, εφόσον δεν αποφασίζεις εσύ την πορεία των πραγμάτων.
Και μην μου πεις για δημοκρατίες, το οχι έγινε ναι, αυτός που θα γ@μουσε τους πάντες (ο Γιανης ντε) δίνει διαλλέξεις τώρα και τ'αρπάζει απ' όπου μπορεί και να χαμε να λέγαμε.

xristos x
20/01/2017, 12:29
Ανάποδα πρέπει να το δεις.

Όταν μάθεις τι γινόταν παλιότερα, ξέρεις τι σε περιμένει. Γιατί το "να μην αναγκαστουμε να ακολουθησουμε τα ιδια λαθη" είναι ανεφάρμοστο, εφόσον δεν αποφασίζεις εσύ την πορεία των πραγμάτων.
Και μην μου πεις για δημοκρατίες, το οχι έγινε ναι, αυτός που θα γ@μουσε τους πάντες (ο Γιανης ντε) δίνει διαλλέξεις τώρα και τ'αρπάζει απ' όπου μπορεί και να χαμε να λέγαμε.

Αναποδα δεν μπορω να το δω σαν ανθρωπος αφου δεν πιστευω στην μοιρα και οτι ειναι να γινει θα γινει. Πιστευω στις επιλογες (στις υπαρχουσες) και στην συγκριση τους. Προσδοκω εναν καλυτερο κοσμο αλλα ξερω οτι ηταν και πολυ χειροτερος στο παρελθον (εδιτ και στο παρον φυσικα σε αλλα σημεια του χαρτη). αμην.

ggs
20/01/2017, 12:36
Παράλογος θα ήταν αν δεν είχαν τον ίδιο τρόπο επιβολής των ιδεών τους.

Πάμε να βαρέσουμε κανέναν μετανάστη - πάμε να καρφώσουμε κανέναν ΧΑ και στην πορεία σπάμε και 2-3 αυτοκίνητα/μηχανάκια/τζαμαρίες.'

Εκτός αν και οι 2 λαμβάνουν εντολές απο την ίδια πηγή. Οπότε ΟΚ, άλλη ιστορία.

δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω..

GFawkes
20/01/2017, 12:51
Οποιοσδηποτε προσπαθει δια της βιας και του τραμπουκισμου
να επιβαλει τις οποιες ιδεες του,

ειναι για εμενα το ιδιο φασιστας.

(αριστεροφασιστας, δεξιοφασιστας, κεντροφασιστας....στχδμ)
Τα λοιπα ειναι λογια του καφενειου κλπ...κλπ..κλπ..
να χα με να λεγαμε.

sniper
20/01/2017, 12:53

(αριστεροφασιστας, δεξιοφασιστας, κεντροφασιστας....στχδμ)
να χα με να λεγαμε.

O φασισμός είναι ιδεολογία. Οπότε όλοι δεν ειναι φασίστες.

Ο τραμπουκισμός όμως είναι τρόπος ζωής, ανεξαρτήτου ιδεολογίας.

byron
20/01/2017, 12:56

Oi μαρμάρινες πλάκες, δεν σηκώνουν πλάκα και πολύ περισσότερο όταν είναι στημένες σε κόκκαλα αθώων. Εγώ δεν μίλησα για το αν γνώρισε η Ελλάδα τον φασισμό. Μίλησα για το οτι τον "πολέμησε".

xristos x
20/01/2017, 13:03

να χα με να λεγαμε.

"Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα"
Η υπερβολικη χρηση της εννοιας (ενω η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια) αλλα και η δημιουργία συνθετων λεξεων με αυτη εχουν ως μονο αποτελεσμα την συγχυση και υποβαθμιση της.

RaGe_Raptor
20/01/2017, 13:57
Ο (καλός άκρο-) δεξιός συγκυβερνήτης επιδεικνύει το "λάφυρο" μέσα από το λίαρ τζετ.
377768377768

DAYMAN
20/01/2017, 14:04
"Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα"
Η υπερβολικη χρηση της εννοιας (ενω η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια) αλλα και η δημιουργία συνθετων λεξεων με αυτη εχουν ως μονο αποτελεσμα την συγχυση και υποβαθμιση της.

θα σου πω μια ιστορια
καπου εκει στα τελη των 70ς -79 ηταν αν θυμαμαι καλα - ηθελα ενα κοριτσακι ξερεις γιατι φανταζομαι. Αλλα στην φαντασια μου ηταν και η πραξη εκεινη την εποχη. Ελα ντε ομως που ......... τι να κανω την ακολουθουσα οπου πηγαινε μπας και δω φως.
Παμε λεει μια μερα στα γραφεια.
Ποια γραφεια λεω εγω.
Να εκει στο ΑΑΜΠΕ -αργοτερα με ετρεχε και στον Ρηγα-στο διώροφο διαγωνια απο την Ριβιερα επι της Βαλτετσιου λιγο πιο κατω απο το σπιτι σου μου λεει.
Πηγαμε λοιπον γιατι καραβια εσερνε η συγκεκριμενη απο τοτε και εγω ως "βλωμενοσκα" εφηβος ακολοθουσα μεχρι να πετυχω τον στοχο μου.
Οσες φορες πηγα-τα συμποσια ηταν αρκετα το ιδιο και η μαλακια που εδερνε οσους συμμετειχαν- ακουσα ακριβως τον ιδιο λογο και εννοω αυτο το υφος,λεκτικη τοποθετηση,η ιδια ακολουθια. Ενοιωθα οτι ημουν σε ταινια του Αγγελοπουλου και προλογιζε μια φωνη κατι μεταξυ της συγχωρεμενης Αλικης Νικολαιδου και του Ζουραρη με νοηματικη σχεση λεξεων τυπου δημιουργικη ασαφεια-βλεπε Βαρουφακης- κατω απο ενα συχνο .....πωωωωωωωωω ρε τι λεει το ατομο.
Κουραστηκα βαρεθηκα δεν μαμησα τελικα μονο κανα χερι στο βυζι.
Η ιδια τοποθετηση ρε φιλε η ιδια γλωσσα ακομα και σημερα που και εσυ ο ιδιος εχεις πιστεψει και καταπιει αμασητη.
Ασε μας λοιπον που θα αναλυσεις τι ειναι φασισμος. Ζησαμε και τον δεξιο ζουμε και τον αριστερο ολοκληρωτικα και τα δυο.
Ποια η διαφορα;

RaGe_Raptor
20/01/2017, 14:08
Εμετός :yuck: :vomit:

377769

amyroukai
20/01/2017, 14:18
Τι έγινε ρε παιδιά, ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι ΦΕΤΟΣ ότι οι πολιτικοί χρησιμοποιούν την φρουρά, το αυτοκίνητο κλπ όχι μόνον για υπηρεσιακούς λόγους; Πάλι καλά που έχει συννεφιά...

sniper
20/01/2017, 14:21
...
Ποια η διαφορα;

Η διαφορά είναι ότι άλλοι γ@μ@νε κι άλλοι όχι.

Παλαιώθεν και έχεις την συμπάθειά μας.

RaGe_Raptor
20/01/2017, 14:28
Τι έγινε ρε παιδιά, ανακάλυψαν οι δημοσιογράφοι ΦΕΤΟΣ ότι οι πολιτικοί χρησιμοποιούν την φρουρά, το αυτοκίνητο κλπ όχι μόνον για υπηρεσιακούς λόγους; Πάλι καλά που έχει συννεφιά...

να σου θυμίσω πως όταν πήγανε οι πρώτη φορά αριστερά για ορκωμοσία,πήγανε με κάτι σαπάκια και λέγανε "νέα ήθη". αυτό.

BLiTzER
20/01/2017, 14:30
Ε τότε δεν είχαν κάτι καλύτερο. Τώρα απέκτησαν. :lol:

amyroukai
20/01/2017, 14:31
να σου θυμίσω πως όταν πήγανε οι πρώτη φορά αριστερά για ορκωμοσία,πήγανε με κάτι σαπάκια και λέγανε "νέα ήθη". αυτό.

εδώ ήμουν και τα είδα.

αλλά, ξαναρωτάω, το 2017 το θυμήθηκαν αυτό; Και είναι ο μόνος ή απλά αυτόν θυμήθηκαν τώρα; Καλά κάνουν και τον ξεμπροστιάζουν αλλά το γεγονός ότι για τους 299 άλλους δεν υπάρχει καμμία αναφορά, μάλλον υποψιάζει στο ότι ο δημοσιογράφος "εκτελεί συμβόλαιο". Βαριέμαι να γκουκλάρω να δω και ποιός είναι/τι είναι ο πολιτκός του δημοσιεύματος.

GFawkes
20/01/2017, 14:39

Καλο ειναι να κατανοουμε το νοημα, και να μην μενουμε στο εντυπωσιασμο....

π.χ. απο αλλη πηγη
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82+&dq=
"φασισμός ο [fasizmós] Ο17 : 1. πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμο"
Αν σταθεις στο δεξιας και το αριστερας χανεις το νοημα...

το οποιο ειναι :
"καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμο"

Rings a bell;

xristos x
20/01/2017, 14:42
θα σου πω μια ιστορια
καπου εκει στα τελη των 70ς -79 ηταν αν θυμαμαι καλα - ηθελα ενα κοριτσακι ξερεις γιατι φανταζομαι. Αλλα στην φαντασια μου ηταν και η πραξη εκεινη την εποχη. Ελα ντε ομως που ......... τι να κανω την ακολουθουσα οπου πηγαινε μπας και δω φως.
Παμε λεει μια μερα στα γραφεια.
Ποια γραφεια λεω εγω.
Να εκει στο ΑΑΜΠΕ -αργοτερα με ετρεχε και στον Ρηγα-στο διώροφο διαγωνια απο την Ριβιερα επι της Βαλτετσιου λιγο πιο κατω απο το σπιτι σου μου λεει.
Πηγαμε λοιπον γιατι καραβια εσερνε η συγκεκριμενη απο τοτε και εγω ως "βλωμενοσκα" εφηβος ακολοθουσα μεχρι να πετυχω τον στοχο μου.
Οσες φορες πηγα-τα συμποσια ηταν αρκετα το ιδιο και η μαλακια που εδερνε οσους συμμετειχαν- ακουσα ακριβως τον ιδιο λογο και εννοω αυτο το υφος,λεκτικη τοποθετηση,η ιδια ακολουθια. Ενοιωθα οτι ημουν σε ταινια του Αγγελοπουλου και προλογιζε μια φωνη κατι μεταξυ της συγχωρεμενης Αλικης Νικολαιδου και του Ζουραρη με νοηματικη σχεση λεξεων τυπου δημιουργικη ασαφεια-βλεπε Βαρουφακης- κατω απο ενα συχνο .....πωωωωωωωωω ρε τι λεει το ατομο.
Κουραστηκα βαρεθηκα δεν μαμησα τελικα μονο κανα χερι στο βυζι.
Η ιδια τοποθετηση ρε φιλε η ιδια γλωσσα ακομα και σημερα που και εσυ ο ιδιος εχεις πιστεψει και καταπιει αμασητη.
Ασε μας λοιπον που θα αναλυσεις τι ειναι φασισμος. Ζησαμε και τον δεξιο ζουμε και τον αριστερο ολοκληρωτικα και τα δυο.
Ποια η διαφορα;

Εχεις την συμπάθεια μου (ερε τι τραβαγατε και σεις οι παλιοι για λιγο βυζακι :p :bawl: ). Παρ ολα αυτα ο ορισμος δεν ειναι δικος μου ειναι ανθρωπων που εχουν μελετησει λιγο παραπανω απ οτι εχουμε μελετησει ολοι εμεις εδω μεσα μαζι. Και τα πορτοκαλια και τα νερατζια ειναι εσπεριδοειδη αλλα δεν ειναι το ιδιο πως να το κανουμε.

GFawkes
20/01/2017, 14:45
Και τα πορτοκαλια και τα νερατζια ειναι εσπεριδοειδη αλλα δεν ειναι το ιδιο πως να το κανουμε.

Εισαι σιγουρος....;

Ναι ή οχι;

αριστερα ή δεξια;

το ψαρι ψηνεται και απο τις δυο μεριες;
κλπ...
:D

Cpt. Haddock
20/01/2017, 14:48
Εχεις την συμπάθεια μου (ερε τι τραβαγατε και σεις οι παλιοι για λιγο βυζακι :p :bawl: ). Παρ ολα αυτα ο ορισμος δεν ειναι δικος μου ειναι ανθρωπων που εχουν μελετησει λιγο παραπανω απ οτι εχουμε μελετησει ολοι εμεις εδω μεσα μαζι. Και τα πορτοκαλια και τα νερατζια ειναι εσπεριδοειδη αλλα δεν ειναι το ιδιο πως να το κανουμε.

To οτι εχουν μελετήσει δε σημαινει οτι κατέχουν και την απολυτη αληθεια βέβαια. Αλλο αν μας αρέσει ή βολεύει για την κουβέντα.

Αλλωστε, κανεις δεν ειπε ποτέ οτι η αριστερα δεν εχει μελετησει ή δεν έχει καλο θεωρητικο υποβαθρο.

Πάντα στην πραξη στα σκατωνει :smokin:

xristos x
20/01/2017, 15:01
Καλο ειναι να κατανοουμε το νοημα, και να μην μενουμε στο εντυπωσιασμο....

π.χ. απο αλλη πηγη
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82+&dq=
"φασισμός ο [fasizmós] Ο17 : 1. πολιτικοκοινωνικό σύστημα της άκρας δεξιάς, με έντονα αυταρχικό και εθνικιστικό χαρακτήρα, που καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμο"
Αν σταθεις στο δεξιας και το αριστερας χανεις το νοημα...

το οποιο ειναι :
"καταργεί τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία και βασίζεται στο μονοκομματισμό και στον ολοκληρωτισμο"

Rings a bell;

Ναι αν βγαλεις και το "εθνικιστικο χαρακτηρα" και αν η γιαγια ειχε ρουλεμαν κλπ κλπ. Υπαρχουν και αλλες λεξεις, καθεστως, δικτατορια,χουντα,μοναρχια, καθε μια εχει ξεχωριστη σημασια. Εχεις ακουσει κανεναν να λεει δεξιοκομμουνιστης; τοσο ακυρο ειναι το αριστεροφασιστας σαν λεξη.

Nostradamus
20/01/2017, 15:02

Ξερεις τι γινεται.. Ο Συνασπισμος της Αριστερας ηταν ενας χωρος του 3%. Τοσος ηταν, τοσος ειναι και παλι. Αν εισαι αυτης της φρουρας της παλιας, πραγματικα εχεις την αμεριστη συμπαθεια μου. Πολιτικα μπορει να μην μπορουσαμε ποτε να συζητησουμε αλλα μια μπυρα την επινα.. Αν εισαι ομως και ανηκεις εκει, επρεπε τωρα να εισαι στα "οπλα"...Γιατι δεν ειστε εσεις.. Αυτοι οι λιγο γραφικοι/ρομαντικοι (δεν το λεω αρνητικα, για εσας οι λοιποι ημαστε συστημικοι) που ειχαν μια ιδεα και την παλευαν μεχρι κεραιας.. Και οταν δεν εβγαινε δεν ξεφτυλιζαν την φιλοσοφια τους... Τα καναν ολα μπαχαλο και φευγανε..

το υπολοιπο ποσοστο που εβγαλε την κυβερνηση αυτη, ειναι κατι κεντρωοι αλλα και "κεντρωοι" που ειδαν το χωρο τους να γινεται τρελο π@τανακι που θελουν να το παρουν ολοι.. Το χερι τους δεν πηγαινε να το ριξουν στου Αντωνη το μαγαζι, που δεν ξεχωριζε πλεον απο του Βαγγελη το μαγαζι που καποτε το ψηφιζαν με τα δυο το χερια κτλ κτλ.. Ουτε βεβαια θα το ριχνανε στην ΧΑ (για το μεγαλυτερο ποσοστο λεμε) και φυσικα οι ΑΝΝΕΛ ηταν για τους ιδιους ο περιγελος των κομματων, (πιο κατω και απο του Λεβεντη)..

Αυτοι λοιπον ειναι που τραβανε τωρα τις κ@λοτριχες τους, και δεν κοιτανε τα μουτρα τους ουτε στον καθρεφτη.. Γιατι οι φαπες πανε μπαλα, και δεν ξερουν που να πρωτοφτυσουν...κατα την Βουλη η κατα τον καθρεφτη... Και ειναι κριμα, γιατι αναμεσα τους ειναι και πολλοι που πραγματικα θελαν να πιστεψουν καπου με ολη την αναγκη που εχουν καποιοι ανθρωποι σε αυτο...

xristos x
20/01/2017, 15:03
To οτι εχουν μελετήσει δε σημαινει οτι κατέχουν και την απολυτη αληθεια βέβαια. Αλλο αν μας αρέσει ή βολεύει για την κουβέντα.

Αλλωστε, κανεις δεν ειπε ποτέ οτι η αριστερα δεν εχει μελετησει ή δεν έχει καλο θεωρητικο υποβαθρο.

Πάντα στην πραξη στα σκατωνει :smokin:

Εχετε μεσιε καλυτερο ορισμο για τον φασισμο;;

byron
20/01/2017, 15:04

Ναι, ε;

Αν μπορείς, χωρίς να το γκουγκλάρεις πες μου σε ποιόν θα απέδιδες το παρακάτω;

“Among all the nations and sub-nations of Austria, only three standard-bearers of progress took an active part in history, and are still capable of life — the Germans, the Poles and the Magyars. Hence they are now revolutionary. All the other large and small nationalities and peoples are destined to perish before long in the revolutionary holocaust. For that reason they are now counter-revolutionary. …these residual fragments of peoples always become fanatical standard-bearers of counter-revolution and remain so until their complete extirpation or loss of their national character … [A general war will] wipe out all these racial trash [Völkerabfälle – original was given at Marxist websites as “petty hidebound nations” J.D.] down to their very names.
The next world war will result in the disappearance from the face of the earth not only of reactionary classes and dynasties, but also of entire reactionary peoples. And that, too, is a step forward.”

byron
20/01/2017, 15:24
Το ρίχνω και μεταφρασμένο κάπως, για να μην ταλαιπωρώ.

«Ανάμεσα σε όλα τα έθνη και υπο–έθνη της Αυστρίας, τρεις ήταν οι σημαιοφόροι της προόδου που έλαβαν ενεργό μέρος στην ιστορία, και εξακολουθούν να είναι σε θέση να επιβιώσουν, οι Γερμανοί, οι Πολωνοί και οι Μαγυάροι (Ούγγροι).
Ως εκ τούτου, είναι πλέον επαναστατικά. Το πεπρωμένο όλων των άλλων μεγάλων και μικρών εθνοτητων και λαών είναι να καταστραφούν πριν το επαναστατικό ολοκαύτωμα.

Για αυτόν το λόγο, αυτές (οι εθνότητες/λαοί) θεωρούνται αντεπαναστατικές. … αυτά τα υπολείμματα λαών γίνονται πάντα φανατικοί σημαιοφόροι της αντεπανάστασης και θα παραμένουν έτσι μέχρι το πλήρες ξερίζωμα τους ή την απώλεια του εθνικού τους χαρακτήρα … Ένας γενικευμένος πόλεμος θα εξαλείψει όλα αυτά τα υπερσυντηρητικά φυλετικά σκουπίδια μέχρι ακόμα και τα ονόματά τους.

Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα οδηγήσει στην εξαφάνιση από το πρόσωπο της γης, όχι μόνο των αντιδραστικών τάξεων και των δυναστειών, αλλά και ολόκληρων αντιδραστικών λαών. Και αυτό, επίσης, είναι ένα βήμα προόδου.»

xristos x
20/01/2017, 15:25
Ναι, ε;

Αν μπορείς, χωρίς να το γκουγκλάρεις πες μου σε ποιόν θα απέδιδες το παρακάτω;

“Among all the nations and sub-nations of Austria, only three standard-bearers of progress took an active part in history, and are still capable of life — the Germans, the Poles and the Magyars. Hence they are now revolutionary. All the other large and small nationalities and peoples are destined to perish before long in the revolutionary holocaust. For that reason they are now counter-revolutionary. …these residual fragments of peoples always become fanatical standard-bearers of counter-revolution and remain so until their complete extirpation or loss of their national character … [A general war will] wipe out all these racial trash [Völkerabfälle – original was given at Marxist websites as “petty hidebound nations” J.D.] down to their very names.
The next world war will result in the disappearance from the face of the earth not only of reactionary classes and dynasties, but also of entire reactionary peoples. And that, too, is a step forward.”

Ας το παρει το ποταμι μαζι με αυτο που θες να πεις

BLiTzER
20/01/2017, 15:26
Τυφλοί είστε; Αφού το γράφει (εμμέσως). :p

Cpt. Haddock
20/01/2017, 15:31
τοσο ακυρο ειναι το αριστεροφασιστας σαν λεξη.

Tόσο άκυρη που όταν τη βλέπω παντα μου έρχεται στο νου ο Καμμενος... Για τον οποίο ολοι εσεις οι συριζαίοι τρολ και μη αριστεροι εχετε καταπιει το αμιλητο νερο, κανετε την παπια και ανεχεστε σοτ ονομα της εξουσιας η αισθητική, τα πιστεύω και η πολιτικη του Καμμενου να καθοριζει εν πολλοις την ΠΦΑ. Γαργάρα ομως.

Κριμα. ΠΡαγματικα. Αν ειστε πραγματικα αριστεροι θα επρεπε να ντρέπεστε για αυτη την καταντια και να το λετε δημόσια.

Εχετε μεσιε καλυτερο ορισμο για τον φασισμο;;

Ιδεολογικο προσημο, βασισμενο στο κομμα που ιδρυσε ο Μουσολινι.
(σου κάνει ή ειναι πολύ απλο; )

xristos x
20/01/2017, 15:32
Το έριξα από πάνω Χρήστο, σε μετάφραση.

τηρησα την υποσχεση μου και δεν το γκουγκλαρισα, οχι ενταξει το επιασα το νοημα του κειμενου με τα λοουεραγγλικα μου του στρατηγακη, δεν την χρειαζομουν την μεταφραση του google. εννοω τον γραφοντα να παρει το ποταμι μαζι με το γιατι το αναφερεις.

Cpt. Haddock
20/01/2017, 15:33
τηρησα την υποσχεση μου και δεν το γκουγκλαρισα, οχι ενταξει το επιασα το νοημα του κειμενου με τα λοουεραγγλικα μου του στρατηγακη, δεν την χρειαζομουν την μεταφραση του google. εννοω τον γραφοντα να παρει το ποταμι μαζι με το γιατι το αναφερεις.

Ενας παχυμουσάτος φιλοσοφος του 19ου αιώνα :wave2:

xristos x
20/01/2017, 15:36
Ιδεολογικο προσημο, βασισμενο στο κομμα που ιδρυσε ο Μουσολινι.
(σου κάνει ή ειναι πολύ απλο; )

Υπεραρκετο αν γνωριζεις τα χαρακτηριστικα του κομματος που ιδρυσε ο Μουσολινι.

xristos x
20/01/2017, 15:50
... Για τον οποίο ολοι εσεις οι συριζαίοι τρολ και μη αριστεροι εχετε καταπιει το αμιλητο νερο, κανετε την παπια και ανεχεστε σοτ ονομα της εξουσιας η αισθητική, τα πιστεύω και η πολιτικη του Καμμενου να καθοριζει εν πολλοις την ΠΦΑ. Γαργάρα ομως.

Κριμα. ΠΡαγματικα. Αν ειστε πραγματικα αριστεροι θα επρεπε να ντρέπεστε για αυτη την καταντια και να το λετε δημόσια.

Καπετανιε αν ειναι να αρχισουμε τους χαρακτηρισμους,ταμπελες και να χαλαμε τις καρδιες μας δεν εχω ορεξη να συνεχισω την κουβεντα, ουτε ποσοστα παιρνω ουτε γραμμενος ειμαι πουθενα. Το εχεις ξανακανει και στο εχω ξαναπει , την πλακα την δεχομαι αλλα ως εκει.

ggs
20/01/2017, 15:57
Ενας παχυμουσάτος φιλοσοφος του 19ου αιώνα :wave2:

και οχι μονο ο Μαρξ.. Χεγκελ, Ενγκελς και αλλοι..
τον 18-19 αιωνα... αναμεσα στα χιλιαδες που ειπαν ειναι και αυτο... οπως και για την οικογενεια, τον θεο , το κεφαλαιο... κλπ

18-19 αιωνας ετσι?

Ο λόγος βέβαια που το συγκεκριμένο απόσπασμα του Μαρξ αναπαράγεται 200 χρόνια μετα ,κυρίως από site ellashtfra,ellinonegersis κλπ είναι για να βγει η πολύ απλή εξίσωση

Αριστερός = μαρξ = σφαγες = ο αριστερός θέλει σφαγές

Η ίδια περίπου εξίσωση υπάρχει πάλι στα ίδια site
Αριστερός = διεθνιστής = διεθνιστές το 1940 θέλαν αποχή από τον πόλεμο = αριστερός=προδότης

Βλέπεις , οι απίστευτες μλκιες ενός κόμματος που καπηλεύτηκε την λέξη «αριστερά» όχι μόνο στο ονομα του αλλά και στις πράξεις του , έδωσε το δικαίωμα σε «νέοαριστεροφαγους» να εκδηλωθούν ανοιχτά με το πρόσχημα της αντιπολίτευσης.

byron
20/01/2017, 15:58

Δεν έκανα μετάφραση από το google...:lol:

Το αναφέρω, ως απόδειξη του πόσο συγκεχυμένες είναι οι κόκκινες γραμμές στις ιδεολογίες όταν χρησιμοποιούνται ίδιες μεθοδοι επικράτησης, και πόσο εύκολα μπορείς να ταξινομήσεις λανθασμένα ως φασίστα/προοδευτικό/κουμουνιστή κάποιον που ακολουθεί τις μεθόδους που περιγράφει η ετυμολογία που παρέθεσες.

Σαν να λέμε την άλωση του ΔΟΛ...:lol: Όταν οι δεξιοί/πασόκοι τα είχαν βρει με τους εκδότες, ήταν λασπολόγοι, προδότες, βοθροκάναλα, γερμανοτσολιάδες, διαπλοκή.
Όταν χρησιμοποιεί τόσο άτσαλα, ακόμα χειρότερες μεθόδους (άδειες με χρηματοδότηση Αττικής του μεγαλοεργολάβου κουμπάρου, εφημερίδα του Βαξεβάνη με τον ίδιο μεγαλοεργολάβο κουμπάρο, τοποθέτηση αρχισυριζαίου στο τιμόνι του ΔΟΛ)...είναι ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
Αλλά όπως είπε ο Captain, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεγαλύτερη ξεφτίλα από την συγκυβέρνηση με τον Καμμένο. Τον παλαβό χριστιανοταλιμπάν, που θα έσκιζε τα μνημόνια από τα CDO's που θα τιτλοποιούσε. Και αντί να τον κλείσουν στο Δαφνί (όχι μόνο του...) κρατάνε κυβέρνηση. Και δεν τα λέω τώρα, από το 2012 (δεν δουλεύει το link, το κάνω quote)

Μην σκιάζεστε ρε σύντροφοι. Τώρα που θα βγει ο Καμμένος θα λύσει και τα προβλήματα μας όλα και θα είμαστε όλοι αγαπημένοι. Εχει βρει τον τρόπο να ταιριάξει τα αιτήματα της δεξιάς και της αριστεράς για να ζήσουμε εμείς καλά και οι άλλοι καλύτερα.
Διάβαζα το οικονομικό πρόγραμμα του και θα κάνει :

1. Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Όταν βγει η απόφαση, τα σχετικά έσοδα θα τιτλοποιούνται (CDOs) και θα βγούμε για δανεισμό στις αγορές ! με collateral τις αποζημιώσεις. Σημειώνει δε ότι οι σχετικοί τίτλοι θα είναι αξιολόγησης ΑΑΑ γιατί θα έχουν την εγγύηση του Γερμανικού Δημοσίου ! Προβλεπόμενα έσοδα 250δις ! :a18:

2. Ανακήρυξη ΑΟΖ και τιτλοποίηση των μελλοντικών εσόδων (CDOs) με collateral τα έσοδα απο την ΑΟΖ !. Υψηλής αξιολόγησης γιατί έχουν collateral φυσικούς πόρους υψηλής αξίας !. Προβλεπόμενα έσοδα: 150δις ! :a012:

Μαλάκες έίμαστε χαμένοι από χέρι...:lipssealed:

Κατά τα άλλα, γελάμε με τον Σώρρα...

ΥΓ. Το παραπάνω κείμενο, θα μπορούσε να έχει ειπωθεί από τον Κάίζερ, τον Μάρξ, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Έγκελς ή τον Μουσολίνι. Ένας απ΄αυτούς το είπε. Και αν ήμουν σπίτι, θα έβρισκα και την συγχαρητήρια επιστολή που είχε σταλεί απο κάποιον μικρό θεούλη, για την .... εξάλειψη των Ινδιάνων.

ggs
20/01/2017, 16:21
Τι κακό έχει ο 18ος-19ος αιώνας δηλαδή; Τις θεωρίες του 18-19ου αιώνα δεν ακολουθούν ως "αναπτυξιακό μοντέλο" οι απανταχού αριστεριστές του 21ου αιώνα; Έχει βγει κάποια καινούργια θεώρηση και δεν την έχω πάρει χαμπάρι; Ο κορμός είναι ΙΔΙΟΣ. Όπως και του καπιταλισμού φυσικά.
.

Δλδ, εσυ έχεις ακούσει κάποιον «αριστεριστή» τον 21ο αιώνα να θέλει κάποια εθνοκάθαρση ή , έστω , να θεωρεί έθνη ως κατώτερα?

Θεωρώ πως υπερεκτιμάς τον Περισσό, αν θεωρείς πως οι δικές του μαλακίες διέσυραν την "αριστερά" παγκοσμίως. Οι δικές του μαλακίες, πέρασαν απ΄την κολυμπήθρα με ελαφρύ βρέξιμο για να εξακολουθεί να υφίσταται το κόμμα του "όχι γενικώς".
Υπήρξαν πολύ μεγαλύτεροι ηγέτες που έκαναν ότι μπορούσαν.

Ο περισσος ??? σοβαρα τωρα..:bawl:
δεν ξερω τι εννοεις "διεσυραν" . Μαλλον , εννοεις την πτωση της ΕΣΣΔ.

δυστυχώς , για πολλούς , οι ιδέες η ιστορία και η μνήμη δεν διασύρονται έτσι εύκολα..

sniper
20/01/2017, 16:32
Ρε σεις τώρα, σοβαρά προσπαθείτε να εξισώσετε τις ιδεολογίες (από όλες τις πλευρές), με τις όποιες ακρότητές τους, του 19ου αιώνα;

Δλδ, το διεθνές περιβάλλον, οι παραγωγικές δομές, οι τάξεις κλπ είναι ίδιες; (ΟΚ, δέχομαι ότι το διεθνές κεφάλαιο παραμένει το ίδιο)

Θα βάλω τις φωνές ή τα κλάματα σε λίγο.

ggs
20/01/2017, 16:43
Όχι, όσο δεν έχω ακούσει κάποιον καπιταλιστή να θέλει δούλους. Προσαρμόζονται στις εποχές.

Όχι, δεν εννοώ την πτώση. Εννοώ την στάση τους από το Μακεδονικό, την στάση τους στην έναρξη του Β'ΠΠ, την στάση τους σε στελέχη τους που έδωσαν την ζωή τους, την στάση τους στην καταστολή της Τσεχοσλοβακίας, στην πτώση της ΕΣΣΔ, και τόσα που μπορώ να γράφω μέχρι αύριο (και όχι μόνο για αυτούς, για να εξηγούμαι).

Όταν οικειοποιούνται χωρίς αιδώ, μια χαρά ρόμπα γίνονται.

Τελος πάντων, επειδή θα πάει μακριά το τένις, αν θες να δεις δούλους τον 21 αιώνα κοίτα λίγο Ασία, Αφρική, Λ. Αμερική.

Αν εννοείς την στάση του ΚΚ(Ε)? σε όλα αυτά τα θέματα, ναι μπορούμε να γράφουμε μέχρι αύριο.

Ρόμπα γίνονται αυτοί που τις οικειοποιουνται χωρίς αιδώ... Όχι οι ιδέες, η ιστορία, η μνήμη

Καλό ΣΚ

RaGe_Raptor
20/01/2017, 16:59
Η αλάνθαστη κρίση του σοφού λαού μας έχει στείλει σε θώκους εξουσίας τους πιο εκλεκτούς της φυλής μας. Πανίκας σε όλο του το μεγαλείο:
377774

xristos x
20/01/2017, 17:12
Η αλάνθαστη κρίση του σοφού λαού μας έχει στείλει σε θώκους εξουσίας τους πιο εκλεκτούς της φυλής μας. Πανίκας σε όλο του το μεγαλείο:
377774377775κατι εχουν με τα γενεθλια τους!

MG-KTiNoS
20/01/2017, 17:42

Με το μπαρδόν αλλά εγώ δεν έχω δει ΚΑΜΙΑ άνοδο.
Στη ΝΔ ήταν όλοι αυτοί μέχρι που τους πέταξε έξω ο Κωστάκης ο 2ος
Οι ψήφοι αυτοί είναι και το ποσοστό μπορεί να παίζει σε σχέση με τη γενική αποχή.
Πάντα εδώ ήταν λοιπόν, απλά τώρα έχουμε την τύχη να τυς βλέπουμε αφού πριν ήταν στις τρύπες τους
(και εκεί πρέπει να επιστρέψουν)

tzimidis
20/01/2017, 18:10
Gia tin ora pantos etoimasteite apo deytera gia miso eyro syn sto mikro nescafe 50gr,
2 eyro o jacobs filtrou 500gr,
kai apo 25-30% oloi oi ellinikoi kafedes.

stin ygeia mas.....