PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

MG-KTiNoS
15/12/2016, 18:14
H εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση όλων των κατηγορούμενων για το Βατοπέδι

Όλο το δικαστήριο χειροκρότησε όταν άκουσε την αγόρευσή της

«Δεν προκύπτει δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους. Eκτελούσαν κυβερνητικές αποφάσεις και ως εκ τούτου ήταν πεπεισμένοι ότι εκτελούσαν σύννομες ενέργειες».

Για τους μοναχούς...
«Πίστευαν και πιστεύουν ότι οι παραλίμνιες εκτάσεις και η Βιστωνίδα τους ανήκει. Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε ότι οι μοναχοί επηρέασαν τους υπαλλήλους της ΚΕΔ ούτε αποδείχθηκε ότι είχαν δυνατότητα επιλογής ακινήτων που θα περιέρχονταν στην κατοχή τους με τις ανταλλαγές.

Ορισμένα από αυτά μάλιστα με τα ελαττώματα που είχαν όχι μόνο δεν ωφέλησαν, αλλά ζημίωσαν τη Μονή»

Παίδες δε ντρέχει ΜΙΑ.
Ξεχάστε τα ΟΛΑ

(και μετά μου λες η αριστερά και η δέξια και >>ΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΣΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΒΑΖΑΚΙ)
Καληνύχτα Ελλάδα
:(

teogtp
15/12/2016, 18:34
Πόσα είπαμε έφαγε η καθαρίστρια;

theofilos888
15/12/2016, 20:40
Πόσα είπαμε έφαγε η καθαρίστρια;

Στην καθαριστρια εμεινες; Αυτοι του ικα καλλιθεας; 17 μυρια; Α και ειναι εξω εεεεε!!!!!

RaGe_Raptor
15/12/2016, 21:34
Γενοπ ΔΕΗ . Τι να πρωτοπείς

Acacius
16/12/2016, 01:23
Οι Γερμανοί φταίνε παιδιά που μας ζηλεύΓουν γιατί είμαστε πιο έξυπνοι, μη μπερδεύεστε.

amyroukai
16/12/2016, 10:06
Και μετά το κωμικό της ΝΔ που άλλαξε το "ναι" σε "παρών" για το θέμα με τους συνταξιούχους επειδή -γράφεται- δεν άρεσε στον μπλε το μέτρο και ο επόμενος πρωθυπουργός οφείλει να δείχνει συνεργάσιμος...

δέκα μήνες φυλάκιση στους περιπτεράδες που δεν πούλησαν νερά στα ΜΑΤ, τότε παλιά στο τέξας. οι ΜΑΤατζήδες μετά από ΕΔΕ απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της κλοπής των νερών και στην συνέχεια έκαναν μήνυση για προσβολή της τιμής και τις υπόληψή τους. Οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο διαβάζω πως δεν αρνήθηκαν το σκηνικό, είπαν πως δεν ήθελαν να πουλήσουν στα ΜΑΤ λόγω ιδεολογίας και πως όταν έγινε η φασαρία και η πράξη, πιάστηκαν στα χέρια.

o_gavros
16/12/2016, 10:44
Τι νιάου;

theofilos888
16/12/2016, 11:30
Ναι σιγα μη γινοτανε τπτ. Εδω περπατησαν free οι του βατοπεδιου.

RaGe_Raptor
16/12/2016, 13:25
Ωχ...
376290

MG-KTiNoS
16/12/2016, 15:32
Ναι σιγα μη γινοτανε τπτ. Εδω περπατησαν free οι του βατοπεδιου.

μλκ νόμιζαν ότι είναι δική τους η λίμνη λέει....
:lol:

theofilos888
16/12/2016, 15:41
μλκ νόμιζαν ότι είναι δική τους η λίμνη λέει....

Παλι καλα που δε νομιζαν κ για την ακροπολη. Θα τους την εδιναν στο τελος! Καταραμενη χωρα....... να εχει τετοιους κατοικους!

MG-KTiNoS
16/12/2016, 22:26
Εντο με ταξί ακούστε τι είπε.... για τα ψίχουλα ελεημοσύνης που ΙΣΩΣ δώκουν τελικά.... (για να τα πάρουν πάλι πίσω λίγο καιρό μετά)
Ακούστε μόνο....

https://youtu.be/C9_F8wq80l0

απ τον ΆΝνα στο Καιάφα
:(

basilis_k6
17/12/2016, 19:24
http://www.ethnos.gr/diethni/arthro/fonoi_kai_biasmoi_se_zontani_metadosi-64765097/

ολα τα λεφτα στο τέλος

Προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στην εκπομπή είναι να έχει ηλικία άνω των 18 ετών και να είναι «ψυχικά υγιής».

Δεινόσαυρος
17/12/2016, 20:52
Αμ ναι, δεν θάθελες να βρεθεί στο παιχνίδι κανας τρελός κατα λάθος...

SHOOTER045
18/12/2016, 09:48
Καλη φαση

http://www.drive.gr/news/kosmos/dieselgate-idioktites-vw-stis-ipa-ta-epistrefoyn-gymna

Αρκεί να προχωράει.
Μου θυμίζει τα χρόνια της πρώτης απόσυρσης που οτι σαραβαλο/σάπιο πήγε στους εμπόρους, ακόμα και σπρώχνοντάς.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με καινούργια VW,έναντι της αμερικανικής αγοράς

basilis_k6
18/12/2016, 18:50
Καλη φαση

http://www.drive.gr/news/kosmos/dieselgate-idioktites-vw-stis-ipa-ta-epistrefoyn-gymna

Αρκεί να προχωράει.
Μου θυμίζει τα χρόνια της πρώτης απόσυρσης που οτι σαραβαλο/σάπιο πήγε στους εμπόρους, ακόμα και σπρώχνοντάς.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με καινούργια VW,έναντι της αμερικανικής αγοράς

και πολύ καλα κάνουν. Μαζί τους....

Κανονικά εφόσον ειναι υγειονομικού χαρακτηρα παράβαση θα έπρεπε να της κοψει και τις πωλησεις για ενα 3μηνο να σου πω εγω. Στην εε την κάναμε ντα... Μάλιστα τελικά φάγανε και προστιμο απο την εε οι χωρες που δεν εκαναν ντα την VW. θεατρο του παραλόγου.... Διοτι η ίδια η εε δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!

http://www.wsj.com/articles/volkswagen-faces-brussels-push-for-penalties-in-20-eu-countries-1473069445

RaGe_Raptor
18/12/2016, 19:28
http://www.iefimerida.gr/news/308108/akoy-gigantako-vaxevani

lleonidas
19/12/2016, 21:09
Τι τραβάμε με αυτούς τους γείτονες που έχουμε...όλο και κάτι καινούριο ξεφυτρώνει κάθε τόσο για να μας κρατάει σε εγρήγορση.
http://www.ert.gr/nekros-o-rosos-presvis-stin-agkyra-tourkos-astynomikos-o-drastis-video-photo/

amyroukai
19/12/2016, 21:17
όχι μόνο οι γείτονες!

στην Γερμανία έγινε τρομοκρατικό χτύπημα παρόμοιο με της Γαλλίας, με φορτηγό. WTF :(

lleonidas
19/12/2016, 21:45
Και όχι μόνο,δυστυχώς...πυροβολισμοί στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα (http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/59416/pyrovolismoi-stin-presveia-ton-hpa-stin-agkyra) (σε απόσταση 4 χλμ από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβης) και τρεις τραυματίες από πυρά στο ισλαμικό κέντρο στη Ζυρίχη (http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/elvetia-traymaties-apo-pyra-sto-islamiko-kentro-sth-zyrixh.4439736.html) .

amyroukai
19/12/2016, 21:48
καλά. στην γείτονα ότι και να γίνει ξέρουμε ποιός είναι από πίσω.

θα μου πεις στην ευρώπη δεν ξέρουμε (έστω υποπτευόμαστε τέλος πάντων μέχρι τα γουικιλιΞ να ξεβρακώσουν και επίσημα κάποιον);

SHOOTER045
20/12/2016, 08:39
Μάλιστα

Σήμερα δίνουν συντάξεις και δώρο σε συνταξιούχους αναξιοπαθούντες κτλπ.
Αλλά με τι λεφτά?
Ποιανού λεφτά?
Δανεικά?
Μάλλον όχι
Δουλεμενα λεφτά

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/755878/syntaxeis-ianoyarioy-2017-simera-i-katavoli-syntaxeon-toy-oga-kai-toy-oaee-xoris-to-ekas

Στους αστυνομικούς που με το έτσι θέλω κοψανε/ παρακρατησανε - με το έτσι θέλω - πενθήμερα και νυχτερινά, τουτέστιν 200 με 300 στον καθένα, πως θα πληρώσουν αυτοί, ενφια,τέλη κυκλοφορίας κλπ
Αυτό είναι η δεν είναι στάση(εν μέρη) πληρωμών.

http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AD

Οτι ο λογαριασμός δεν έβγαινε το ξέρανε,και με χάντρες και καθρεφτακια κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Αλλά και γι αυτές τις χάντρες και τα καθρεφτάκια,δεν έβγαλαν απο την τσέπη τους, αλλά έκοψαν χρήματα απο τους μονούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν, που δεν μπορούν να απεργησουν,που δεν μπορούν να σταματήσουν να κανουν την δουλειά τους.

kostas777
20/12/2016, 09:32
Αλλά και γι αυτές τις χάντρες και τα καθρεφτάκια,δεν έβγαλαν απο την τσέπη τους, αλλά έκοψαν χρήματα απο τους μονούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν, που δεν μπορούν να απεργησουν,που δεν μπορούν να σταματήσουν να κανουν την δουλειά τους.

Εμένα μου χρωστάνε 8 (οκτώ) μηνιάτικα. Ιδιωτικός τομέας, δηλαδή το αξίζουμε.

sniper
20/12/2016, 10:11
Μάλιστα

Σήμερα δίνουν συντάξεις και δώρο σε συνταξιούχους αναξιοπαθούντες κτλπ.
Αλλά με τι λεφτά?
Ποιανού λεφτά?
Δανεικά?
Μάλλον όχι
Δουλεμενα λεφτά

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/755878/syntaxeis-ianoyarioy-2017-simera-i-katavoli-syntaxeon-toy-oga-kai-toy-oaee-xoris-to-ekas

Στους αστυνομικούς που με το έτσι θέλω κοψανε/ παρακρατησανε - με το έτσι θέλω - πενθήμερα και νυχτερινά, τουτέστιν 200 με 300 στον καθένα, πως θα πληρώσουν αυτοί, ενφια,τέλη κυκλοφορίας κλπ
Αυτό είναι η δεν είναι στάση(εν μέρη) πληρωμών.

http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AD

Οτι ο λογαριασμός δεν έβγαινε το ξέρανε,και με χάντρες και καθρεφτακια κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Yπάρχει πάντα και ο δρόμος της παραίτησης και της αναζήτησης ενός καλύτερου αύριο στον ιδιωτικό τομέα, εντός ή εκτός συνόρων.

Ορκιστήκατε πίστη κι αφοσίωση κι υποταγή στις διαταγές, μην παραπονιέστε, τουλάχιστον δημοσίως.

SHOOTER045
20/12/2016, 10:23
Yπάρχει πάντα και ο δρόμος της παραίτησης και της αναζήτησης ενός καλύτερου αύριο στον ιδιωτικό τομέα, εντός ή εκτός συνόρων.

Ορκιστήκατε πίστη κι αφοσίωση κι υποταγή στις διαταγές, μην παραπονιέστε, τουλάχιστον δημοσίως.

Δεν πρόκειται για διαταγή.
Είναι αφαίμαξη με το έτσι θέλω.
Παίρνω απο εδώ να δώσω αλλού.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.
Και δεν παει έτσι η σ αρέσει η παραιτησου.
Ας παραιτηθούν-παρατησουν - οι αγρότες,οι φαρμακοποιοί,(τυχαία παραδείγματα, μην βάζω το κάθε επάγγελμα/κλάδο)
Με αυτή την λογική τι θα γίνει αν παραιτηθούν όλοι?

7Tolis
20/12/2016, 10:26
Το να μη σε πληρώσουν δεν έχει σχέση με καμία διαταγή. Είναι απλά μπινιά.

AristidisZ
20/12/2016, 10:31
Πέρσι δεν ήταν που είχαν πάρει τα σώματα ασφαλείας χριστουγεννιάτικο μποναμά ;

Ε τι, μόνο αυτοί δηλαδή θα παίρνουν φιλοδώρημα ;

SHOOTER045
20/12/2016, 10:35

Ναι Αριστείδη
Και τότε αντέδρασαν αλλες κοινωνικές ομάδες.
Αυτό που βλέπω είναι οτι μας βάζουν να τρωγομαστε μεταξύ μάς.
Κόβουν απο τον ενα,δίνουν στον άλλο και τούμπαλιν

sniper
20/12/2016, 10:38
Δεν πρόκειται για διαταγή.
Είναι αφαίμαξη με το έτσι θέλω.
Παίρνω απο εδώ να δώσω αλλού.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.
Και δεν παει έτσι η σ αρέσει η παραιτησου.
Ας παραιτηθούν-παρατησουν - οι αγρότες,οι φαρμακοποιοί,(τυχαία παραδείγματα, μην βάζω το κάθε επάγγελμα/κλάδο)

Δεν το βλέπεις σωστά, ο αγρότης, ο φαρμακοποιός, ο φουρναρης, εγώ κλπ είναι επιχειρηματίες. Αν είναι ικανοί/έξυπνοι/τυχεροί/πονηροί/δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να βγάλουν πάρα πολλά χρήματα, όπως βέβαια και να τα χάσουν όλα, βασισμένοι σε μια αρχική επένδυση κεφαλαίου, είτε χρηματική είτε γης (βασικά όλες οι επενδύσεις είναι χρηματικές).

Τώρα, σε αντίθεση με τους παραπάνω, τους ΔΥ τους παίρνει το κράτος βάση κάποιων αναγκών του κι αναλόγως των προσόντων τους (άλλη κουβέντα αυτή, όταν πχ συγκρίνουμε μισθούς εν ενεργεία στρατηγών με κάποιων ΔΕ άλλων υπηρεσιών-υπουργείων) τους αμοίβει.

Εγώ πάντα πίστευα ότι όσοι πηγαίνουν εκεί, δεν το κάνουν για τα λεφτά (που ποτέ δεν κονόμησε κανένας απο το μισθό του) αλλά για άλλους, ανώτερους (για τον καθένα) λόγους. Η λέξη καθήκον, υπερηφάνεια κλπ μου είναι γνωστές εδώ και 45+ χρόνια οπότε και πάντα υπήρχε και σχετική "φτώχεια" στις ΕΔ και ΣΑ, πλην της εποχής που ήρθε ο Αντρέας και μοίρασε διπλάσιους μισθούς, μέρος του σημερινού προβλήματος (όχι οι μισθοί αλλά ο τρόπος διοίκησης του κράτους).

Οπότε, αν είσαι εκει για τα λεφτά, έχασες.
Αν δεν είσαι, τότε μην διαμαρτύρεσαι δημοσίως. Έχετε όργανα, τα οποία και προφανώς τα έχουν γραμμένα στα @@ τους οι άλλοι, που μπορείτε να μιλήσετε.

Αν εμενα ο εργοδότης μου το κλείσει, δεν θα παίρνω μία. Εσείς έχετε την καβάτζα ενός κράτους απο πίσω σας.

teogtp
20/12/2016, 10:39

Ναι Αριστείδη
Και τότε αντέδρασαν αλλες κοινωνικές ομάδες.
Αυτό που βλέπω είναι οτι μας βάζουν να τρωγομαστε μεταξύ μάς.
Κόβουν απο τον ενα,δίνουν στον άλλο και τούμπαλιν

Αυτό δεν είναι μποναμας.
Μπαφος είναι και γυρνάει φτιάχνοντας προσωρινά κεφάλι. ....
Από λίγο και για όλους.

SHOOTER045
20/12/2016, 11:12
Δεν το βλέπεις σωστά, ο αγρότης, ο φαρμακοποιός, ο φουρναρης, εγώ κλπ είναι επιχειρηματίες. Αν είναι ικανοί/έξυπνοι/τυχεροί/πονηροί/δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να βγάλουν πάρα πολλά χρήματα, όπως βέβαια και να τα χάσουν όλα, βασισμένοι σε μια αρχική επένδυση κεφαλαίου, είτε χρηματική είτε γης (βασικά όλες οι επενδύσεις είναι χρηματικές).

Τώρα, σε αντίθεση με τους παραπάνω, τους ΔΥ τους παίρνει το κράτος βάση κάποιων αναγκών του κι αναλόγως των προσόντων τους (άλλη κουβέντα αυτή, όταν πχ συγκρίνουμε μισθούς εν ενεργεία στρατηγών με κάποιων ΔΕ άλλων υπηρεσιών-υπουργείων) τους αμοίβει.

Εγώ πάντα πίστευα ότι όσοι πηγαίνουν εκεί, δεν το κάνουν για τα λεφτά (που ποτέ δεν κονόμησε κανένας απο το μισθό του) αλλά για άλλους, ανώτερους (για τον καθένα) λόγους. Η λέξη καθήκον, υπερηφάνεια κλπ μου είναι γνωστές εδώ και 45+ χρόνια οπότε και πάντα υπήρχε και σχετική "φτώχεια" στις ΕΔ και ΣΑ, πλην της εποχής που ήρθε ο Αντρέας και μοίρασε διπλάσιους μισθούς, μέρος του σημερινού προβλήματος (όχι οι μισθοί αλλά ο τρόπος διοίκησης του κράτους).

Οπότε, αν είσαι εκει για τα λεφτά, έχασες.
Αν δεν είσαι, τότε μην διαμαρτύρεσαι δημοσίως. Έχετε όργανα, τα οποία και προφανώς τα έχουν γραμμένα στα @@ τους οι άλλοι, που μπορείτε να μιλήσετε.

Αν εμενα ο εργοδότης μου το κλείσει, δεν θα παίρνω μία. Εσείς έχετε την καβάτζα ενός κράτους απο πίσω σας.

Δεν κατάλαβες
Δεν κλαψομ@@νιαζω.
Και φυσικά είμαι περήφανος για αυτό που είμαι.
Και φυσικά δεν είμαι της λογικής δεν μας έδωσαν πενθήμερα/νυχτερινά θα τα γράψω στα @@ μου.
Και φαντάζομαι και οι περισότεροι συνάδελφοί μου.
Υπογραμμιζω την λογική του κράτους που κόβει απο εδώ για να δώσει αλλού

byron
20/12/2016, 11:24

Δεν θα παραιτηθούν όλοι.
Λίγο πριν την "έκθεση" στο εκλογικό σώμα, θα δωθούν κάποια παρόμοια ψίχουλα ως μπόνους, τα οποία θα δοθούν "σε αυτούς που σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της κρίσης".
Και μετά θα ψάξουν να βρούν "ισοδύναμα" από τους κατέχοντες, τους λαθρέμπορούς και την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά επειδή η μάχη αυτή είναι αργή και επώδυνη λόγω της λυσσαλέας αντίδραση της διαπλοκής και των ντόπιων συνεργατών τους που με αιχμή τα βοθροκάναλα σαμποτάρουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης, θα γίνει αύξηση της έκτακτης εισφοράς και μείωση του αφορολογήτου στα 5.000€.

Στο μεταξύ οι 400-500.000 Έλληνες που έχουν βρει δουλειά στο εξωτερικό (και πλήρωναν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές) θα γίνουν 700, οι εταιρίες θα συνεχίσουν να ανοίγουν ΑΦΜ στην Βουλγαρία, Μάλτα και Κύπρο, θα μείνουν οι Δημόσιοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που θα πρέπει να πληρώνουν τους παραπάνω. Και κάπου εκεί θα τελειώσει το έργο.

Με περηφάνια και αξιοπρέπεια όμως, όχι στα 4 όπως πριν.

sniper
20/12/2016, 11:28
Δεν θα παραιτηθούν όλοι.
Λίγο πριν την "έκθεση" στο εκλογικό σώμα, θα δωθούν κάποια παρόμοια ψίχουλα ως μπόνους, τα οποία θα δοθούν "σε αυτούς που σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της κρίσης".
Και μετά θα ψάξουν να βρούν "ισοδύναμα" από τους κατέχοντες, τους λαθρέμπορούς και την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά επειδή η μάχη αυτή είναι αργή και επώδυνη λόγω της λυσσαλέας αντίδραση της διαπλοκής και των ντόπιων συνεργατών τους που με αιχμή τα βοθροκάναλα σαμποτάρουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης, θα γίνει αύξηση της έκτακτης εισφοράς και μείωση του αφορολογήτου στα 5.000€.

Στο μεταξύ οι 400-500.000 Έλληνες που έχουν βρει δουλειά στο εξωτερικό (και πλήρωναν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές) θα γίνουν 700, οι εταιρίες θα συνεχίσουν να ανοίγουν ΑΦΜ στην Βουλγαρία, Μάλτα και Κύπρο, θα μείνουν οι Δημόσιοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που θα πρέπει να πληρώνουν τους παραπάνω. Και κάπου εκεί θα τελειώσει το έργο.

Επιτέλους.

Bladerunner
20/12/2016, 11:28
Όταν συγκρίνουμε τη θέση μας με άλλες πιο προνομιούχες, εκτός από τον υποβιβασμό των άλλων υπάρχει και ο προβιβασμός της δικής μας...

skylaros
20/12/2016, 12:43
Δεν θα παραιτηθούν όλοι.

Ας διώξει κάποιος τον Κουτσούμπα από το λογαριασμό του Βyron ! :D

Cpt. Haddock
20/12/2016, 14:34
Δεν θα παραιτηθούν όλοι.

Ετσι

ggs
20/12/2016, 14:41
Ετσι

να και η Αλεκα!:lol:

Cpt. Haddock
20/12/2016, 14:57

Αλεκα να σε πει ο Παρτσαλίδης ρε παλιορεβιζιονιστη :moutza:

Η Αλέκα μιλάει με νουμερα.

Ο παρακατω πινακας ειναι απο τον προΰπολογισμο του 2017. Τον βαζω οχι για να δουμε ποσο κοστιζει (σε δαπανες) το ελληνικο δημόσιο μονο, αλλα για το γεγονος οτι οι τοκοι του χρέους (που ο Συριζα εχει κανει σημαία) ειναι "μονο" 5,5 δις, δλδ περιπου 3% του ΑΕΠ. Οσο κοστιζουν 2 προεδριες δημοκρατίας.

Ασχολιαστο το οτι στην Ελλαδα, το υπουργείο τουρισμου ειναι προτελευταίο, με τελευταίο το υπουργείο μεταναστευτικης πολιτικης, εν μεσω προσφυγικης κρισης...

376612

buckley
20/12/2016, 15:00
Επιτέλους.

Εδώ είναι που εσύ o ίδιος θα απαντούσες " ναι τι ; "

ggs
20/12/2016, 15:02

Ο παρακατω πινακας ειναι απο τον προΰπολογισμο του 2017. Τον βαζω οχι για να δουμε ποσο κοστιζει (σε δαπανες) το ελληνικο δημόσιο μονο, αλλα για το γεγονος οτι οι τοκοι του χρέους (που ο Συριζα εχει κανει σημαία) ειναι "μονο" 5,5 δις, δλδ περιπου 3% του ΑΕΠ. Οσο κοστιζουν 2 προεδριες δημοκρατίας.

Ασχολιαστο το οτι στην Ελλαδα, το υπουργείο τουρισμου ειναι προτελευταίο, με τελευταίο το υπουργείο μεταναστευτικης πολιτικης, εν μεσω προσφυγικης κρισης...

376612

Αλεκα , ειναι ολα τα υπουργεια??
:p

Cpt. Haddock
20/12/2016, 15:03
Αλεκα , ειναι ολα τα υπουργεια??
:p

Τι να σΕ πω Χαρίλαε, δεν ειμαι κι ο Γιουκλιντ να ξέρω, αλλα αν κρινω οτι υπάρχει και το παραμαγαζο του Παππά (ψηφιακη πολιτικη να πουμε), μαλλον ναι.

ggs
20/12/2016, 15:06
Τι να σΕ πω Χαρίλαε, δεν ειμαι κι ο Γιουκλιντ να ξέρω, αλλα αν κρινω οτι υπάρχει και το παραμαγαζο του Παππά (ψηφιακη πολιτικη να πουμε), μαλλον ναι.

376613

byron
20/12/2016, 16:00

Οι δύο τελευταίες σειρές, είναι όλα τα λεφτα...:wave2:

Cpt. Haddock
20/12/2016, 16:05
Οι δύο τελευταίες σειρές, είναι όλα τα λεφτα...:wave2:

ΠΡακτικα σημαινει οτι ο "ενεργος πολιτης" αν βγαζει κατω απο 20χιλ, δουλευει για το κρατος. Ειναι η λεγομενη μέρα "φορολογικης απελευθέρωσης", που στην Ελλαδα ειναι η 31/12 :lol:

MG-KTiNoS
20/12/2016, 16:30

376612

Μια και σου αρέσουν τα νούμερα ας βάλω κι έγω ένα νουμεράκι
(χωρίς τις μίζες)
376617

Όπως θα κατάλαβες δε μιλάμε για χαρτζιλίκι, αλλά γιατί ποτέ δεν λέτε για αυτά?
Ούτε μια φορά ρε αδερφέ έτσι για τα μάτια?
:rolleyes:

AUFGEBRACHT
20/12/2016, 18:47
:bawl:
http://www.documentonews.gr/article/mhtsotakhs-xwris-bysma-ekana-th-thhteia-moy

taisteal
20/12/2016, 19:35

376625

cityfly
20/12/2016, 19:39

376612

Απορία

Γιατί σε ελληνικό πίνακα με ποσά χωρίζονται οι χιλιάδες με κόμμα;
Ούτε αυτό δεν ξέρουν;...

AristidisZ
20/12/2016, 20:17
Απορία

Ούτε αυτό δεν ξέρουν;...

Απάντηση:

Σιγά μην τον συντάσσουν Έλληνες...

nik69
20/12/2016, 21:07
Απορία

Ούτε αυτό δεν ξέρουν;...

Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό. Στις ρυθμίσεις των windows μπορείς να επιλέξεις να διαχωρίσεις τις χιλιάδες με κόμμα και τα δεκαδικά με τελεία ή να επιλέξεις το αντίστροφο. Τώρα το ποιό είναι κανόνας στην ευρώπη και το ποιό στην ιαπωνία πχ. δεν το γνωρίζω ακριβώς.
Μου έχει τύχει όμως software το οποίο για να γίνει εγκατάσταση στα windows έπρεπε να ρυθμίσεις τον διαχωρισμό των χιλιάδων με κόμμα υποχρεωτικά , αλλιώς δεν ξεκίναγε καν η εγκατάσταση.

cityfly
20/12/2016, 23:08
Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό. Στις ρυθμίσεις των windows μπορείς να επιλέξεις να διαχωρίσεις τις χιλιάδες με κόμμα και τα δεκαδικά με τελεία ή να επιλέξεις το αντίστροφο. Τώρα το ποιό είναι κανόνας στην ευρώπη και το ποιό στην ιαπωνία πχ. δεν το γνωρίζω ακριβώς.
Μου έχει τύχει όμως software το οποίο για να γίνει εγκατάσταση στα windows έπρεπε να ρυθμίσεις τον διαχωρισμό των χιλιάδων με κόμμα υποχρεωτικά , αλλιώς δεν ξεκίναγε καν η εγκατάσταση.

Φυσικά και είναι λάθος, εμείς χωρίζουμε τις χιλιάδες με κόμμα και τς δεκαδικά με τελεία, δεν είναι θέμα προτίμησης. Είναι θέμα ορθογραφίας.
Οι Άγγλοι πάλι και οι Αμερικάνοι κάνουν το ανάποδο.
Οι Άγγλοι μάλιστα αν δεν μου διαφεύγει καμιά χώρα είναι οι μόνοι στην Ευρώπη που ακολουθούν αυτή τη γραφή. (Εξαιρείται το Λουξεμβούργο που χρησιμοποιεί κατά βούληση και τα δύο)
Λογικό είναι να σε αφήνουν τα windows να επιλέξεις δεν μπορεί να ξέρει σε πια γλώσσα γράφεις.
Κι επίσης το ότι κάποιο πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις δε λέει κάτι (εκτός του ότι ίσως δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα των ανά τον κόσμο διαφορετικών γραφών.

Acacius
20/12/2016, 23:35

Οι τόκοι του χρέους είναι 5,5 δις, η προεδρία κοστίζει 3,3 *εκατομμύρια*. Δεδομένου του χρέους αλλά και της πιστοληπτικής μας ικανότητας οι τόκοι είναι σχεδόν προκλητικά χαμηλοί, αλλά 5δις δεν είναι στραγάλια, είναι όλος ο προϋπολογισμός για τα Υπουργεία Παιδείας και ΠολιτιΖμού/Αθλητισμού.

byron
21/12/2016, 09:25

:lol::lol:
376655

Cpt. Haddock
21/12/2016, 09:32
Όπως θα κατάλαβες δε μιλάμε για χαρτζιλίκι, αλλά γιατί ποτέ δεν λέτε για αυτά?
Ούτε μια φορά ρε αδερφέ έτσι για τα μάτια?

Ποιοι να "λεμε"; Ποιοι ειμαστε εμεις που, κατ'εσε', έχουμε την υποχρέωση αντικειμενικης ενημερωσης και παραθεσης των παντων; Γενικά, καταλαβαινεις καθολου τι γράφεις; Εβαλες εναν πινακα και καλά έκανες και ειναι ενδιαφέρων πινακας για το ποσα ξοδεύουμε σε βαρέλια χωρις πατο.

Το "σχολιο" τί το ήθελες κατα συγκεκριμένων στο φορουμ; Μείνε στο θεμα και άσε επιτέλους τη γκρινια και την κλάψα. Κουράζει.

Οι τόκοι του χρέους είναι 5,5 δις, η προεδρία κοστίζει 3,3 *εκατομμύρια*. Δεδομένου του χρέους αλλά και της πιστοληπτικής μας ικανότητας οι τόκοι είναι σχεδόν προκλητικά χαμηλοί, αλλά 5δις δεν είναι στραγάλια, είναι όλος ο προϋπολογισμός για τα Υπουργεία Παιδείας και ΠολιτιΖμού/Αθλητισμού.

Σωστα, τωρα που ξαναβλεπω τον πινακα, έκανα χοντρο λαθος στο σχόλιο. Φυσικα και 5,5, δις δεν ειναι στραγάλια, αλλα ειναι καταπολυ χαμηλότερο απο το αν "βγουμε στις αγορες" (αυτες που θα χορεύανε).

ggs
21/12/2016, 09:35
:lol::lol:
376655

:bawl::bawl:

nikos_abel
21/12/2016, 09:43

Ο πίνακας (αν τα νούμερα είναι σωστά, αλλά δεν έχει σημασία) και τα συμπεράσματά του είναι μια μαλακία και μισή (όχι εσύ Καπτενάκο μου, ο πίνακας)

Δηλαδή χωρίζουμε το λογαριασμό στα 2 στο τραπέζι που φάγαμε εγώ μια σαλάτα και μια μπύρα και εσύ 2.5 κιλά παϊδάκια 3 πατάτες και 2 κιλά κρασί;

Είπαμε φιλαράκια φιλαράκια, αλλά άλλο το Τσίβας και άλλο η άμστελ όταν πληρώνουμε στο κωλόμπαρο.

MikeG
21/12/2016, 10:04
Κάτι χρήσιμο.

https://www.thepressproject.gr/article/104562/Ti-xrostaei-i-Ellada-analutika-stoixeia---Kai-giati-den-biazetai-i-Troika-gia-to-neo-ekbiasmo

byron
21/12/2016, 20:31
Πάμε ρε δυνατά...οπου να'ναι θα δηλώσει και ο Μαρινακης αφισοκολλητης της ΟΑΚΚΕ. :tooth:

«Πολύ νωρίς, στα χρόνια της εφηβείας μου, οι ιδέες μου συναντήθηκαν και ταυτίστηκαν με τις ιδέες των Μπακούνιν, Μαλατέστα, Κροπότκιν, Προυντόν, αλλά και των Χέγκελ, Μαρξ.»

http://www.nostimonimar.gr/savvas-kofidis-sti-machi-me-ta-terata-tou-kratikou-michanismou-me-ta-terata-tou-fasismou-vgika-nikitis-den-egina-o-idios-teras/

376674

Billymuse
21/12/2016, 20:41
Respect στον Σάββα μόνο και μόνο για αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=UIB128-XhBo)

byron
21/12/2016, 21:12
Respect στον Σάββα μόνο και μόνο για αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=UIB128-XhBo)

Ναι ρε συ...respect στους αγωνιστές των διοδίων. Τι σχέση έχει ο Μπακούνιν και ο Μαλατεστα με Μαρξ και Εγκελς δεν καταλαβα πάντως.

MG-KTiNoS
21/12/2016, 21:36
Ναι ρε συ...respect στους αγωνιστές των διοδίων. Τι σχέση έχει ο Μπακούνιν και ο Μαλατεστα με Μαρξ και Εγκελς δεν καταλαβα πάντως.

ήταν ιδεολόγοι....
(όλα στο πιάτο τα θες)

Billymuse
21/12/2016, 22:08

Aυτα ας μείνουν ασχολίαστα,εξάλλου η συνεντεύξη έγινε στο exarhiotis.gr Έπρεπε να πάει με τα νερά της πλατείας...
Εγω θέλω να μοιραστώ αυτο με εσας..

376678

Στο T-shirt που γράφει ''κανένας'' φαντάζομαι έχει να κάνει με την ερώτηση στα γκάλοπ για το ''ποιον θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό;''

byron
21/12/2016, 23:17
Aυτα ας μείνουν ασχολίαστα,εξάλλου η συνεντεύξη έγινε στο exarhiotis.gr Έπρεπε να πάει με τα νερά της πλατείας...
Εγω θέλω να μοιραστώ αυτο με εσας..

376678

Στο T-shirt που γράφει ''κανένας'' φαντάζομαι έχει να κάνει με την ερώτηση στα γκάλοπ για το ''ποιον θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό;''

Το σίγουρο είναι πως οποιος κατέβαινε με T-shirt που θα είχε πάνω τον Τσε Γκεβάρα, θα ξεκίναγε με 5 μονάδες προβάδισμα...

Δώσε Μαλατεστα, Προυντόν και Γκεβάρα στον Έλληνα, και πάρε του και την ψυχή.

skylaros
21/12/2016, 23:32
Ότι ξέρουν οι Έλληνες τον Μαλατέστα και τον Προυντόν... μου θύμισε αυτό που είχε πει ένας άλλος User κάποτε (δεν ενθυμούμαι nick) ότι το μεγαλύτερο ποσοστό δικαστών είναι ΚΚΕ...

Οι Έλληνες είναι ένας αρκετά συντηρητικός λαός. Τα πανεπιστήμια που είναι χώρος που θεωρητικά οι άνθρωποι ανοίγουν το μυαλό τους, επικοινωνούν με τη διαφορετικότητα των άλλων, διαβάζουν και δέκα πράματα, είναι όλοι (σχεδόν) νέοι, πολύ νέοι άνθρωποι μακριά από τα σπίτια τους και βγάζουν ΔΑΠ σε συντριπτική πλειοψηφία.

ggs
22/12/2016, 00:29
Ε, ναι ρε σεις... Εντάξει... Δεν φταίει ο Σάββας ..δεν έχει ανοίξει κάνα βιβλίο το παιδί

Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μορφωμένοι να γίνουν βουλευτές..
376702

byron
22/12/2016, 06:36
Μέχρι να αξιωθουμε να δούμε τον Sakis υπουργό, έχουμε καιρό ακόμα.

MG-KTiNoS
22/12/2016, 07:31
Οι Έλληνες είναι ένας αρκετά συντηρητικός λαός. Τα πανεπιστήμια που είναι χώρος που θεωρητικά οι άνθρωποι ανοίγουν το μυαλό τους, επικοινωνούν με τη διαφορετικότητα των άλλων, διαβάζουν και δέκα πράματα, είναι όλοι (σχεδόν) νέοι, πολύ νέοι άνθρωποι μακριά από τα σπίτια τους και βγάζουν ΔΑΠ σε συντριπτική πλειοψηφία.
από πότε το τσατσιλίκι έγινε συντηρηρη ρε συ?

theofilos888
22/12/2016, 10:02
από πότε το τσατσιλίκι έγινε συντηρηρη ρε συ?

Τωρα εσυ λες τους ΔΑΠιτες τσατσους; Παραδοσιακα η δεξια δεν ηταν η συντηρητικη; Και η αριστερα η προοδευτικη;

Billymuse
22/12/2016, 10:52
Η σωστή φώτο με τον σωστό χορηγό..

376710

MG-KTiNoS
22/12/2016, 11:45
Στις 5.30 τα ξημερώματα το τηλεφωνικό κέντρο του Anarchy press δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και το οποίο υποστήριξε ότι εκπροσωπεί το κομμάντο Ζωή χωρίς τρόλλεϋ και λεωφορεία στην Πατησίων εκ μέρους του οποίου αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό των τρόλλεϋ, υποδεικνύοντας το σημείο, όπου συντάκτες μας θα μπορούσαν να παραλάβουν το κείμενο ανάληψης.

Το σημείο δεν ήταν άλλο από το «εσωτερικό» του καμένου περιπτέρου στην συμβολή Πατησίων και Τοσίτσα.

Πράγματι, ο σύντροφος που έσπευσε στο σημείο διέκρινε μέσα στα αποκαΐδια ένα φάκελο, ο οποίος και περιείχε την ανακοίνωση.

:a31:

https://anarchypress.wordpress.com/2016/12/21/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%bc%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84/

sniper
22/12/2016, 11:49
Στις 5.30 τα ξημερώματα το τηλεφωνικό κέντρο του Anarchy press δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και το οποίο υποστήριξε ότι εκπροσωπεί το κομμάντο Ζωή χωρίς τρόλλεϋ και λεωφορεία στην Πατησίων εκ μέρους του οποίου αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό των τρόλλεϋ, υποδεικνύοντας το σημείο, όπου συντάκτες μας θα μπορούσαν να παραλάβουν το κείμενο ανάληψης.

Το σημείο δεν ήταν άλλο από το «εσωτερικό» του καμένου περιπτέρου στην συμβολή Πατησίων και Τοσίτσα.

Πράγματι, ο σύντροφος που έσπευσε στο σημείο διέκρινε μέσα στα αποκαΐδια ένα φάκελο, ο οποίος και περιείχε την ανακοίνωση.

https://anarchypress.wordpress.com/2016/12/21/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%bc%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84/

Facetime ή Skype call;

el_hymador
22/12/2016, 12:02

Μλκ, μιλάμε για χτύπημα που ξέρανε το σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημειολογική στοχοποίηση. Την επόμενη φορά θα βάλλουν φωτιά στο καροτσάκι ενός κουλουρτζή και γκαζάκια στο τρενάκι που κάνει διαδρομές στην Διονυσίου Αεροπαγίτου...

MG-KTiNoS
22/12/2016, 12:05
Μλκ, μιλάμε για χτύπημα που ξέρανε το σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημειολογική στοχοποίηση. Την επόμενη φορά θα βάλλουν φωτιά στο καροτσάκι ενός κουλουρτζή και γκαζάκια στο τρενάκι που κάνει διαδρομές στην Διονυσίου Αεροπαγίτου...

μη ντουζ βάζεις ιδέες....

sniper
22/12/2016, 12:08

E μα είναι προφανές, χτυπήσανε τις αστικές συγκοινωνίες.

sakis81
22/12/2016, 12:18
Καλα, την μαλακια την εχουν τερματισει αι κοινωνικαι επανασταται προ πολλου.τα παραδειγματα τσακισματος του καπιταλισμου, απειρα

Μεγα φασιστομουτρο ο μπιλλης
http://m.lifo.gr/now/greece/99547

Παρτα πουστη σοιμπλε
http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/101984/ekapsan-to-hristoygenniatiko-dentro-stin-epeteio-tis-hreokopias

Ναζιστικο Δεντρο δεχεται περιποιηση
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=850510

Billymuse
22/12/2016, 12:43
Καλα, την μαλακια την εχουν τερματισει αι κοινωνικαι επανασταται προ πολλου.τα παραδειγματα τσακισματος του καπιταλισμου, απειρα

Μεγα φασιστομουτρο ο μπιλλης
http://m.lifo.gr/now/greece/99547

Παρτα πουστη σοιμπλε
http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/101984/ekapsan-to-hristoygenniatiko-dentro-stin-epeteio-tis-hreokopias

Ναζιστικο Δεντρο δεχεται περιποιηση
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=850510

3 links,το ενα πιο γελοίο απο το αλλο και δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο αλλα στο url..

kostas777
22/12/2016, 12:44
μη ντουζ βάζεις ιδέες....

Το ότι είναι τρολιά το καταλαβαίνουμε ευθύς αμέσως. Ή μήπως όχι;

Acacius
22/12/2016, 12:51
Στις 5.30 τα ξημερώματα το τηλεφωνικό κέντρο του Anarchy press δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα

Φαίνεται ότι στο anarchy press υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με χιούμορ και απέχθεια στην τυφλή βία. Ενθαρρυντικό, τέτοιες εποχές.

sakis81
22/12/2016, 12:56
3 links,το ενα πιο γελοίο απο το αλλο και δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο αλλα στο url..

Συγγνωμη. Επανορθωνω πάραυτα

http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2008/11/384299.html

SHOOTER045
22/12/2016, 14:28

Βγαίνει και σε νανούρισμα?

buckley
22/12/2016, 14:31

Ρε το μπαγάσα το Βύρωνα και δεν του φαινότανε...

MG-KTiNoS
22/12/2016, 17:16
Το ότι είναι τρολιά το καταλαβαίνουμε ευθύς αμέσως. Ή μήπως όχι;

Τρολιά?
Έχω μια δυσκολία να αντιμετωπίσω τον εμπρησμό με χιούμορ.
Θες ότι γιατί κάηκε το δικό μου μικροαστικό μαγαζάκι (2 φορές)
Θες γιατί δούλευα 1000 μέτρα από τη Μαρφίν?
Θες γιατί έζησα τη φωτιά στο Μινιόν και τον Κατράτζο
από 1ο χέρι.
Δεν το χω πάντως...
Είμαι από τους χαζούς που πιστεύουν στη δημοκρατία και στο κράτος δικαίου.
Μπορεί να είμαι και χαζός αλλά το να βάλεις φωτιά είναι... επικίνδυνο?
Λέω...

kostas777
22/12/2016, 17:38
Τρολιά?
Έχω μια δυσκολία να αντιμετωπίσω τον εμπρησμό με χιούμορ.
Θες ότι γιατί κάηκε το δικό μου μικροαστικό μαγαζάκι (2 φορές)
Θες γιατί δούλευα 1000 μέτρα από τη Μαρφίν?
Θες γιατί έζησα τη φωτιά στο Μινιόν και τον Κατράτζο
από 1ο χέρι.
Δεν το χω πάντως...
Είμαι από τους χαζούς που πιστεύουν στη δημοκρατία και στο κράτος δικαίου.
Μπορεί να είμαι και χαζός αλλά το να βάλεις φωτιά είναι... επικίνδυνο?
Λέω...

Έχω την εντύπωση ότι ήταν ειρωνικό απέναντι σε αυτούς που έκαναν τον εμπρησμό και όχι στα θύματα. Δεν είπα να γελάσεις, ούτε εγώ γέλασα, δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

MG-KTiNoS
22/12/2016, 17:42
Έχω την εντύπωση ότι ήταν ειρωνικό απέναντι σε αυτούς που έκαναν τον εμπρησμό και όχι στα θύματα. Δεν είπα να γελάσεις, ούτε εγώ γέλασα, δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Ήταν ρε Κώστα αλλά πάλι ξερωγω... Πόση μαλακία να αντέξουμε πια?

MG-KTiNoS
22/12/2016, 18:40
Νέα ποινική δίωξη, αυτή τη φορά για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Είχε προηγηθεί έρευνα από το ΚΕΦΟΜΕΠ που συνέταξε πόρισμα μετά τον έλεγχο εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά, διαπιστώνοντας «τρύπα» περίπου 45 εκατ. ευρώ.

Η δικογραφία μετά το τέλος της έρευνας από τις φορολογικές αρχές είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί σε ανακριτή.
---------------

Για να δούμε ?
Θα αλλάξει κάτι ή θα φάει καμιά βαργιά.... αναστολή και σπίτι του σα ντους άλλους
που δεν ήξεραν ότι δεν ήταν δική τους η λίμνη.
:smokin:

DAYMAN
22/12/2016, 23:03
Νέα ποινική δίωξη, αυτή τη φορά για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη. Είχε προηγηθεί έρευνα από το ΚΕΦΟΜΕΠ που συνέταξε πόρισμα μετά τον έλεγχο εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά, διαπιστώνοντας «τρύπα» περίπου 45 εκατ. ευρώ.

Η δικογραφία μετά το τέλος της έρευνας από τις φορολογικές αρχές είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί σε ανακριτή.
---------------

Για να δούμε ?
Θα αλλάξει κάτι ή θα φάει καμιά βαργιά.... αναστολή και σπίτι του σα ντους άλλους
που δεν ήξεραν ότι δεν ήταν δική τους η λίμνη.
:smokin:

για να δουμε! Αν και φοβαμαι οτι θα πεθανουμε και οι Ψυχαριδες θα ερθουν στην κηδεια μας οχι για εμας αλλα για το φρεντο.

Acacius
22/12/2016, 23:49
Ήταν ρε Κώστα αλλά πάλι ξερωγω... Πόση μαλακία να αντέξουμε πια?

Μαλάκες τους λέει, απλά με πιο καυστικό τρόπο. Καλό είναι, ειδικά επειδή οι εμπρηστές πιθανότατα θεωρούν εαυτούς αναρχικούς, οπότε το κράξιμο το δέχονται από "συντρόφους"

Eversman
24/12/2016, 08:55
Συνέντευξη Παππά στον Αυτιά, τώρα ...

" Η μεσαία τάξη έχει διαλυθεί, τι θα κάνετε για να στηρίξετε τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες?"

Η απάντηση ...

"Με ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών και ευκολίες στην ανάληψη δανείων" :eek:

Ρε άντε και γ@μηθειτε ρε κ@λοπαιδαραδες, με συγχυσατε Χριστουγεννιάτικα.

Υ.Γ.
Συγχωρέστε το ύφος και τα μπινελικια μου, αλλά είναι πολύ προκλητικοί οι κιαραταδες.

amyroukai
24/12/2016, 09:19
μα γιατί; αν χρωστάς πάνω από 15000 δόσεις ως και 50 ευρώ το μήνα. Η ζωή σου μόλις έγινε παραδεισένια :)

Eversman
24/12/2016, 11:14
μα γιατί; αν χρωστάς πάνω από 15000 δόσεις ως και 50 ευρώ το μήνα. Η ζωή σου μόλις έγινε παραδεισένια :)

Ω θεοί! Οι προσευχές μας εισακουστηκαν! ..... :lol:

stefanos
24/12/2016, 11:20
Μαλάκες τους λέει, απλά με πιο καυστικό τρόπο. Καλό είναι, ειδικά επειδή οι εμπρηστές πιθανότατα θεωρούν εαυτούς αναρχικούς, οπότε το κράξιμο το δέχονται από "συντρόφους"

Οι εμπρηστές το πιθανότερο είναι μεροκαματιάρηδες

teogtp
24/12/2016, 11:57
Συνέντευξη Παππά στον Αυτιά, τώρα ...

" Η μεσαία τάξη έχει διαλυθεί, τι θα κάνετε για να στηρίξετε τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες?"

Η απάντηση ...

"Με ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών και ευκολίες στην ανάληψη δανείων" :eek:

Ρε άντε και γ@μηθειτε ρε κ@λοπαιδαραδες, με συγχυσατε Χριστουγεννιάτικα.

Υ.Γ.
Συγχωρέστε το ύφος και τα μπινελικια μου, αλλά είναι πολύ προκλητικοί οι κιαραταδες.

Ε βέβαια. Αν δεν χρωστάς σε αυτή την χώρα σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι και εδώ έρχεται το κράτος να μας απαλαξει απο αυτο το προβλημα, τους κάνει οοοολους ισους για να μην υπάρχει μισος και διχόνοια μεταξύ μας.
Απλό.

MG-KTiNoS
24/12/2016, 12:20
Ε βέβαια. Αν δεν χρωστάς σε αυτή την χώρα σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι και εδώ έρχεται το κράτος να μας απαλαξει απο αυτο το προβλημα, τους κάνει οοοολους ισους για να μην υπάρχει μισος και διχόνοια μεταξύ μας.
Απλό.
---------------------------------------------------------------------------------

Ωωωωω τι είιιπεεεεεεε....
https://youtu.be/7A-jMVeu8R0

gior-gos
24/12/2016, 12:40
---------------------------------------------------------------------------------

Στην εξορια :eek:

teogtp
24/12/2016, 12:59
Στην εξορια :eek:

Καλά. .....κοροιδευε εσυ.
Κάνε Γαλλία εξορια και τα λέμε μετά. .....

teogtp
24/12/2016, 13:24

Και για να μην ξεχάσω.
Τα τζιμάνια που κυβερνανε, θα μας ρίξουν ένα ωραιότατο καπέλο στην εισαγωγή του καφέ.
Οπότε όποιος ασχολείται με την μεταποίηση του καφέ στην χωρα μας τρώει μια π@ύτσα από εδώ μέχρι την Λατινική Αμερική μιας και το προιον του θα είναι εκτός αγοράς λόγω τιμής.
Οι πολυεθνικές που δρουν στην χώρα μας τρίβουν τα χέρια τους μιας και διαθέτουν εργοστάσια σε τρίτες χώρες οπότε ο δασμος δεν θα τους αγγίζει.
Οπότε εγώ ο μαλακας που δεν χρωστάω σε κανένα και πληρώνω ακόμα τους φόρους και τον ΟΑΕΕ μάλλον πρέπει να την κάνω με ελαφρά για Βουλγαρία και θα είμαι πλέον "φοροφυγας".......
Ευτυχώς που έρχεται ο Κουλης με δρασκελιες να μας σώσει και αυτός. ....

stefanos
24/12/2016, 13:36
Και για να μην ξεχάσω.
Τα τζιμάνια που κυβερνανε, θα μας ρίξουν ένα ωραιότατο καπέλο στην εισαγωγή του καφέ.
Οπότε όποιος ασχολείται με την μεταποίηση του καφέ στην χωρα μας τρώει μια π@ύτσα από εδώ μέχρι την Λατινική Αμερική μιας και το προιον του θα είναι εκτός αγοράς λόγω τιμής.
Οι πολυεθνικές που δρουν στην χώρα μας τρίβουν τα χέρια τους μιας και διαθέτουν εργοστάσια σε τρίτες χώρες οπότε ο δασμος δεν θα τους αγγίζει.
Οπότε εγώ ο μαλακας που δεν χρωστάω σε κανένα και πληρώνω ακόμα τους φόρους και τον ΟΑΕΕ μάλλον πρέπει να την κάνω με ελαφρά για Βουλγαρία και θα είμαι πλέον "φοροφυγας".......
Ευτυχώς που έρχεται ο Κουλης με δρασκελιες να μας σώσει και αυτός. ....

Επιχειρηματική ευκαιρία.
Ρεβίθι παραδοσιακό από την εποχή της Γερμανικής κατοχής.
Ούτε εισαγωγές ούτε τίποτα.:lol:

MG-KTiNoS
24/12/2016, 13:54
Επιχειρηματική ευκαιρία.
Ρεβίθι παραδοσιακό από την εποχή της Γερμανικής κατοχής.
Ούτε εισαγωγές ούτε τίποτα.:lol:

έχει και ο Κορρές καφέ...
:bawl:

Gia
24/12/2016, 17:37
και χαρούπι για ποικιλία..:cry:

MG-KTiNoS
27/12/2016, 18:09
Οπότε εγώ ο μαλακας που δεν χρωστάω σε κανένα και πληρώνω ακόμα τους φόρους και τον ΟΑΕΕ μάλλον πρέπει να την κάνω με ελαφρά για Βουλγαρία και θα είμαι πλέον "φοροφυγας"........

Mην σου πω ότι άργησες κι όλας....
(εξέτασε και άλλες χώρες)
------------------------------------------

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1

Την έκδοση.... κλπ κλπ

και αφού αποφάσισαν ένα κάρο πράματα φέτος πάει ο "συνάδελφος" (μου τη σπάει η λέξη)
41 ετών από την Κερατέα.
Αυτά όμως δεν υπάρχουν όπως είπε και ο Μπουμπούκος κάποτε !

Ο 41χρονος Γ.Κ. που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια φαρμακείο στην Κερατέα έδωσε τέρμα στη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου.