PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18

nikos_abel
21/02/2017, 13:21
Το οτι δεν πας σε ένα φαρμακείο να πάρεις ότι θέλεις τσάμπα, έχει να κάνει με τον απάνθρωπο/μαλάκα φαρμακοποιό; Το οτι πηγαίνω στα επείγοντα του Ευαγγελισμού με χτύπημα στο στήθος, και μου δίνουν χαρτάκι με τον αριθμό 506 (!!), έχει να κάνει με ανάλγητους γιατρούς και απάνθρωπους νοσηλευτές, ή με το οτι το σύστημα έχει καταρρεύσει λόγω έλλειψης χρημάτων;

Ναι, ναι και όχι. Το σύστημα εμείς το φτιάξαμε και το συντηρούμε. Και με το σκεπτικό σου, ως ανθρώπινη οντότητα, φροντίζεις να βοηθήσεις να συντηρηθεί ακόμη περισσότερο.

Δεν γράφω για να καταλάβεις εσύ. Γράφω για αυτούς που μπορούν.

ggs
21/02/2017, 13:24
Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό, σίγουρα όχι εδώ μέσα πάντως. Αν αναφέρεσαι γενικά για τα σχόλια των χρυσαυγιτών...οκ. Τι περίμενες δλδ;

Εννοεις που διαβασα γκρινια για τα λεφτα (μας) που τρωνε οι μεταναστες ?
Ναι , και εδώ μέσα ..

Τους ΧΑβγιτες τους ξερουμε … δεν δινω βαση σε κανενα σχολιο τους …

Το «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» που κυκλοφορει πολύ τελευταια είναι που δεν αντεχω γενικα.

byron
21/02/2017, 13:49
Το «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» που κυκλοφορει πολύ τελευταια είναι που δεν αντεχω γενικα.

Ναι, μια χαρά κυκλοφορεί. Ρατσισμός πάντα υπήρχε, άσχετα το οτι ήταν συγκαλυμμένος στους χαρούμενους καιρούς. Κάποιες περιοχές που έχουν δεχθεί τεράστιους αριθμούς προσφύγων και έχουν αφεθεί στη μοίρα τους (και οι κάτοικοι και οι πρόσφυγες) είναι αναμενόμενο να υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα. Σε κάποιες άλλες, όπως στο Πέραμα πχ είναι αδικαιολόγητο και εξαιρετικά ανησυχητικό.

Όπως και να ΄χει, ανακοινώσεις όπως αυτή που σχολιάζουμε δημιουργούν μια χαρά εντυπώσεις και αντανακλαστικά. Από όσους δηλώνουν «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» μέχρι τους (κατά δήλωση ή πράξη) αλληλέγγυους που λειτουργούν ως αστυνομία ηθικής στο κατά πόσο ρατσιστές είναι (γενικά) οι άλλοι.

el_hymador
21/02/2017, 14:09
Δεν έχει να κάνει με τους “άλλους”, εμείς ως κοινωνία είμαστε. Γιατί στεκόμαστε στην προφανέστατη πρώτη ανάγνωση δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω. Περικοπές στην υγεία, στις συντάξεις, στα εργασιακά διακαιώματα και στην αξιοπρέπεια μας τελικά, έχουν γίνει άπειρες τα τελευταία επτά χρόνια.

Σε πολλές άλλες τρανταχτές περιπτώσεις, όπου ολόκληρες κοινωνικές ομάδες (Ελλήνων) καταδικάστηκαν και αποκλείστηκαν από βασικά κοινωνικά αγαθά, ενώ άλλες,όχι και τόσο ευπαθείς, μείνανε στο απυρόβλητο, όχι μόνο δεν υπήρξαν αντιδράσεις αλλά πολύς κόσμος με φιλελέ ευρωπαϊκή εσάνς χαιρέτησε και επιδοκίμασε τις αποφάσεις αυτές, βαπτίζοντας τις μάλιστα εξυγιαντικές και απαραίτητες(μακρυά από τον κώλο μας...) για το καλό του τόπου.

Δηλαδή δεν μας πειράζει που αν πάθουμε κάτι θα είμαστε προνομιούχοι αν βρούμε ράντζο και έχουν καμία ασπιρίνη να μας δώσουν, μας πειράζει -και μάλλον είναι και βασικός λόγος που το ΕΣΥ είναι*δέλο- το ότι παρέχεται δωρεάν μια εξέταση στους πρόσφυγες και όχι σε εμάς...

Οk...

GFawkes
21/02/2017, 14:15
Για πες μου έναν έξυπνο λαό να αλλάξω, να πάω με του είδους μου :p

Μια χαρα εισαι εδω

αραξε και απολαυσε το τελος της λιτοτητας.

ελβετια θα γινουμε.

το πε και η ΕΡΤ
:lol:

ggs
21/02/2017, 14:15
Ναι, μια χαρά κυκλοφορεί. Ρατσισμός πάντα υπήρχε, άσχετα το οτι ήταν συγκαλυμμένος στους χαρούμενους καιρούς. Κάποιες περιοχές που έχουν δεχθεί τεράστιους αριθμούς προσφύγων και έχουν αφεθεί στη μοίρα τους (και οι κάτοικοι και οι πρόσφυγες) είναι αναμενόμενο να υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα. Σε κάποιες άλλες, όπως στο Πέραμα πχ είναι αδικαιολόγητο και εξαιρετικά ανησυχητικό.

Όπως και να ΄χει, ανακοινώσεις όπως αυτή που σχολιάζουμε δημιουργούν μια χαρά εντυπώσεις και αντανακλαστικά. Από όσους δηλώνουν «εγω δεν ειμαι ρατσιστης , αλλα….» μέχρι τους (κατά δήλωση ή πράξη) αλληλέγγυους που λειτουργούν ως αστυνομία ηθικής στο κατά πόσο ρατσιστές είναι (γενικά) οι άλλοι.

Οπότε , μάλλον συμφωνούμε ότι αυτή η «ανακοίνωση» δεν είχε κανένα άλλο νόημα παρα να «αφυπνίσει» τους «Έλληνες» για την «εισβολή» που δέχονται.

Προσωπικά , πιστεύω ότι δεν είναι καν «επίσημη» ανακοίνωσή ,αλλά κάποιος «ελληνοψυχος» υπάλληλος την κρέμασε εκεί.

Και , φυσικά , εχει γίνει «σημαία» από όλα τα «ελληνοψυχα» site.

Το πρόβλημα των μεταναστών (ανθρωπιστικό – οικονομικό – κοινωνικό κλπ) είναι όντως μεγάλο και στην Ελλάδα μιας και έχει γίνει και αυτή μια χωρα –buffer για να μην «προχωρήσουν οι βάρβαροι και αλλοιώσουν τον Πολιτισμό της πολιτισμένης Ευρώπης».

Βαλε και την κριση … ολο αυτό φέρνει σε δοκιμασία την ανθρωπιά και την λογική μας.
Θελει λιγο ψυχραιμια και καθαρη σκεψη…

byron
21/02/2017, 14:27
Βαλε και την κριση … ολο αυτό φέρνει σε δοκιμασία την ανθρωπιά και την λογική μας.
Θελει λιγο ψυχραιμια και καθαρη σκεψη…

Μπα...παπάρια φταίει η κρίση. Όταν 70 από τους 130 γονείς του 1ου Δημοτικού σχολείου Περάματος κάνουν αίτηση μεταγραφής και από τους υπόλοιπους μόνο οι 10 τα στέλνουν στο σχολείο λόγω του οτι θα πάνε 20 ξένα πιτσιρίκια στο σχολείο τους, η κρίση είναι το άλλοθι.

ggs
21/02/2017, 14:33
Μπα...παπάρια φταίει η κρίση. Όταν 70 από τους 130 γονείς του 1ου Δημοτικού σχολείου Περάματος κάνουν αίτηση μεταγραφής και από τους υπόλοιπους μόνο οι 10 τα στέλνουν στο σχολείο λόγω του οτι θα πάνε 20 ξένα πιτσιρίκια στο σχολείο τους, η κρίση είναι το άλλοθι.

+φωνω απόλυτα.

κι εγώ έτσι πιστεύω. ότι η κρίση δεν άλλαξε τους ανθρώπους. απλώς, έριξε τις «μάσκες» .

ΥΓ : αμα πεις σε αυτούς τους 70 ότι είναι ρατσιστές , ξέρεις τι θα σου απαντήσουν ,ε?:lol:

kalgeorge
21/02/2017, 14:56
ρε σεις καμμια θεσούλα εκει που τον παιζ.....εεε δουλευετε μπας και υπαρχει?
να βολευτούμε και εμεις που με το ζορι προλαβαίνουμε να ριξουμε μια γρηγορη ματια στο μοτο

AristidisZ
21/02/2017, 15:02

Βέβαια το Πέραμα ήταν μια από τις πλέον κλασσικές αριστερές γειτονιές της Αθήνας, και εν μέσω κρίσης γέμισε ΧΑ

Εκτός αν η κρίση ήταν το άλλοθι για να το γυρίσουν στο καλαματιανό οι γείτονές μου...

Billymuse
21/02/2017, 15:16
Βέβαια το Πέραμα ήταν μια από τις πλέον κλασσικές αριστερές γειτονιές της Αθήνας, και εν μέσω κρίσης γέμισε ΧΑ

Εκτός αν η κρίση ήταν το άλλοθι για να το γυρίσουν στο καλαματιανό οι γείτονές μου...

Ας είναι καλα ο κάθε Βίκτωρας Ρέστης -Εφοπλιστής που κράταγε τα ταμεία τους ζωντανά τα χρόνια που ήταν στο 0,3% ΄...

kostas777
21/02/2017, 15:33
Μια χαρα εισαι εδω

Όχι εγώ είμαι πανέξυπνος, πιο έξυπνος από όλους σας και θέλω να μου πεις τη χώρα με τους έξυπνους να πάω κι εγώ να μείνω, γιατί να συναναστρέφομαι με χαζούς με χαζεύει κι εμένα :p

αραξε και απολαυσε το τελος της λιτοτητας.

Το απολαμβάνω ήδη. Εγώ λιτότητα, αφραγκιά, κρίση και λοιπές μαλακίες, τις πέρασα όταν όλοι εσείς το παίζατε μπρούκληδες με τα λεφτά άλλων.

ελβετια θα γινουμε.

το πε και η ΕΡΤ

Αυτή είναι η χώρα των smarty pants λοιπόν! ;)

alexxxcbr
21/02/2017, 16:59
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες :lol: https://www.youtube.com/watch?v=KZkSzi9ODVg

Με πεθανες ρε Βυρωνα.:lol::lol::lol:

TROOPER
21/02/2017, 17:27
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες :lol: https://www.youtube.com/watch?v=KZkSzi9ODVg

Μλκ αντεξες;!
Αν ναι εχεις θεμα!!! Σοβαρα!!! :a7:

Leon67
21/02/2017, 17:58

Αυτό με την εκπαίδευση είναι λίγο περίεργο: Σίγουρα και τα 20 που λες ξένα παιδιά έχουν δικαίωμα στην μάθηση. Έχω δει τα ίδια 20 χρόνια πριν στην Γαλλία, το αποτέλεσμα της μαζικής εγγραφής ξένων παιδιών σε ένα σχολείο υποβιβάζει βραχυπρόθεσμα το επίπεδο διδασκαλίας. Όσο μικρότερα τα παιδιά τόσο χειρότερο μάλιστα αφού οι γονείς συνήθως δεν μπορούν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στα πρώτα χρόνια (ίσως ούτε και αργότερα) στην εκπαίδευση των παιδιών αφού ούτε Ελληνικά ξέρουν, ούτε γράφουν αλλά και ούτε οι ίδιοι είναι και πολύ μορφωμένοι. Το εκπαιδευτικό σύστημα όσο και να θέλει να είναι σωστό, δίκαιο κτλ δεν κάνει θαύματα. Αλλιώς θα αποδώσει ένα παιδάκι που η μαμά του το βοηθάει στην αριθμητική, ορθογραφία κτλ και αλλιώς κάποιο που η μαμά του δεν ξέρει γραφή ούτε στην μητρική της. Σε κάποιο βαθμό λοιπόν το επίπεδο διδασκαλίας θα πέσει για να αφομοιώσει τα ξένα παιδάκια εις βάρος των ντόπιων. Μια χαρά τους καταλαβαίνω που μπορεί μεν να θέλουν να είναι προοδευτικοί, δημοκρατικοί κτλ αλλά έχουν υποχρέωση και στα παιδιά τους πέρα από την Πολιτεία που όσο πάει και παραπαίει επικίνδυνα.

nikos_abel
21/02/2017, 18:13
Αυτό (δυστυχώς) είναι αλήθεια. Η τάξη "προχωρά" τόσο όσο και ο πιο αδύναμος μαθητής.

Αυτό βέβαια όταν υπάρχει η θέληση να μην αφήσουμε πίσω τον πιο αδύναμο, αλλιώς μια χαρά δημιουργούμε τάξεις 2 και περισσότερων ταχυτήτων ή ακομη χειρότερα.

Το οποίο με τη σειρά του προκαλεί άλλες ανισότητες, μπούλινγκ κλπ.

Γάμησέ τα. Φαύλος κύκλος.

OptimusPrime
21/02/2017, 20:05
Αυτό με την εκπαίδευση είναι λίγο περίεργο: Σίγουρα και τα 20 που λες ξένα παιδιά έχουν δικαίωμα στην μάθηση. Έχω δει τα ίδια 20 χρόνια πριν στην Γαλλία, το αποτέλεσμα της μαζικής εγγραφής ξένων παιδιών σε ένα σχολείο υποβιβάζει βραχυπρόθεσμα το επίπεδο διδασκαλίας. Όσο μικρότερα τα παιδιά τόσο χειρότερο μάλιστα αφού οι γονείς συνήθως δεν μπορούν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στα πρώτα χρόνια (ίσως ούτε και αργότερα) στην εκπαίδευση των παιδιών αφού ούτε Ελληνικά ξέρουν, ούτε γράφουν αλλά και ούτε οι ίδιοι είναι και πολύ μορφωμένοι. Το εκπαιδευτικό σύστημα όσο και να θέλει να είναι σωστό, δίκαιο κτλ δεν κάνει θαύματα. Αλλιώς θα αποδώσει ένα παιδάκι που η μαμά του το βοηθάει στην αριθμητική, ορθογραφία κτλ και αλλιώς κάποιο που η μαμά του δεν ξέρει γραφή ούτε στην μητρική της. Σε κάποιο βαθμό λοιπόν το επίπεδο διδασκαλίας θα πέσει για να αφομοιώσει τα ξένα παιδάκια εις βάρος των ντόπιων. Μια χαρά τους καταλαβαίνω που μπορεί μεν να θέλουν να είναι προοδευτικοί, δημοκρατικοί κτλ αλλά έχουν υποχρέωση και στα παιδιά τους πέρα από την Πολιτεία που όσο πάει και παραπαίει επικίνδυνα.

Θα σου πω αυτο που ειδα με της ανιψιες μου που πριν ενα χρονο ηρθαν Γερμανία η μια 4 δημοτικού και η αλλη νηπιαγωγείο.... Στην τάξη της μεγάλης απο τα 22 παιδακια τα 8 ηταν ξενα... και δεν ξεραν τιποτα απο γλώσσα ο αδερφός μου με την γυναικα του ουτε λέξη γερμανικα... Στο σχολείο κανουν το αυτονόητο βαζουν μια ωρα παραπάνω γερμανική γλώσσα και τους δίνουν υλικό για το σπίτι φωτογραφίες σχεδια για να μαθαίνουν γρήγορα της λέξεις...στην μικρή καναν ενα τεστ ανάπτυξης καπως ετσι το λενε να δουνε το νοητικό επίπεδο της και αν μπορεί να παει πρώτη τάξη η οχι μετα το νηπιαγωγείο.... σε 3 μηνες μιλούσαν, στους 6 μηνες σχεδον καλα, σε ενα χρονο απτεστα η μικρή και η μεγάλη σχεδόν απτεστα.... που θελω να καταλήξω στο οτι τα παιδια μαθαίνουν πολυ γρήγορα και δεν κρατανε καμία τάξη πίσω... και σου λεω για το Γερμανικο που ειναι απο τα πιο ταξικά εκπαιδευτικά συστήματα... που σε μεγαλο βαθμό αν οχι εξολοκλήρου καθορίζει ο/η δασκαλα/ος αν θα παει γυμνάσιο η τεχνικο λυκειο κλπ κλπ.... απο 22 παιδια στο γυμνάσιο περασαν 4 τα δυο παιδια ηταν απο αλλοδαπούς γονείς...

byron
21/02/2017, 20:49
Αυτό με την εκπαίδευση είναι λίγο περίεργο: Σίγουρα και τα 20 που λες ξένα παιδιά έχουν δικαίωμα στην μάθηση. Έχω δει τα ίδια 20 χρόνια πριν στην Γαλλία, το αποτέλεσμα της μαζικής εγγραφής ξένων παιδιών σε ένα σχολείο υποβιβάζει βραχυπρόθεσμα το επίπεδο διδασκαλίας.

Πάει αλλού η κουβέντα, αλλά τα σχολεία ένταξης αλλοδαπών μαθητών λειτουργούν χρόνια, με Αλβανάκια, Ρωσάκια κλπ κλπ.
Δεν μιλάμε όμως για κάτι τέτοιο...τα παιδιά που θα πάνε στα σχολεία που συζητάμε, ΔΕΝ θα ενταχθούν στις σχολικές τάξεις. Ούτε καν τις ίδιες ώρες δεν θα είναι εκεί...για απογευματινά τμήματα συζητάμε, μετά την λήξη του σχολείου.

Αλλιώς θα αποδώσει ένα παιδάκι που η μαμά του το βοηθάει στην αριθμητική, ορθογραφία κτλ και αλλιώς κάποιο που η μαμά του δεν ξέρει γραφή ούτε στην μητρική της. Σε κάποιο βαθμό λοιπόν το επίπεδο διδασκαλίας θα πέσει για να αφομοιώσει τα ξένα παιδάκια εις βάρος των ντόπιων.

Μάλλον δεν έχεις υπόψη σου για το επίπεδο του μέσου γονέα, οπου το μόνο βιβλίο που υπάρχει στην βιβλιοθήκη είναι καμμια ξεχασμένη ΔΟΜΗ ή λογοτεχνία της παραλίας.
Ας πούμε πως θα ήταν πολύ χρήσιμο, να μην βοηθάνε σε κανένα μάθημα...

skylaros
21/02/2017, 21:34
Ακόμα θυμάμαι μια θειά μου κάπου το 95 να δίνει σφαλιάρες στην κόρη της (σφαλιάρες όχι αστεία) πρώτη λυκείου τότε αυτή γιατί δεν έγραψε καλά άγνωστο, γιατί αργεί να λύσει ασκήσεις στα μαθηματικά και να την εξετάζει... απόφοιτος δημοτικού η θεία, με λάδωμα στο δάσκαλο κάτι λάδια (και δε κάνω πλάκα), ούτε εφημερίδα δε μπορεί να διαβάσει η θεία. Γέννημα θρέμμα παιδί αστικού κέντρου η θεία.

nikos_abel
22/02/2017, 07:22
..... υποβιβάζει βραχυπρόθεσμα ....

.... που θελω να καταλήξω στο οτι τα παιδια μαθαίνουν πολυ γρήγορα και δεν κρατανε καμία τάξη πίσω... ...

Ναι, αποσύρω το σχόλιό μου, έχετε δίκιο.

GFawkes
22/02/2017, 08:03
Όχι εγώ είμαι πανέξυπνος, πιο έξυπνος από όλους σας και θέλω να μου πεις τη χώρα με τους έξυπνους να πάω κι εγώ να μείνω, γιατί να συναναστρέφομαι με χαζούς με χαζεύει κι εμένα :p

! ;)

:a013:
378973

DAYMAN
22/02/2017, 09:17

οι ωρες και οι ταξεις ειναι διαφορετικες απο του ελληνικου σχολειου. Απογευμα κατα βαση λειτουργουν αυτα τα σχολεια. Ειναι κατι σαν σχολειο εισαγωγης αφου πρωτα μαθαινουν την γλωσσα -αν την μαθουν τελικα-και γινονται καποια μαθηματα στα αραβικα.

GFawkes
22/02/2017, 09:19
:whiteflag:
Ρεζιλι των....κοπροσκυλων....

"Forbes: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που έγινε είδηση στη Βενεζουέλα "

"Συγχαρητήρια στην Ελλάδα -η Βενεζουέλα παρακολουθεί τώρα τα νέα για την ελληνική φτώχεια και την οικονομική δυσπραγία". Με αυτόν τον καυστικό τίτλο, ο αρθρογράφος του Forbes, Tim Wostall περιγράφει την επιδείνωση της ελληνικής κρίσης."
http://www.capital.gr/oikonomia/3192801/forbes-sugxaritiria-stin-ellada-pou-egine-eidisi-sti-benezouela

και
http://mononews.gr/pltm-ftochia-stin-ellada-egine-idisi-sti-venezouela-sigcharitiria-mas-dini-forbes/125226
και σε πολλα αλλα...

και ταυτοχρονα...

Σπίρτζης: Σήμερα γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση
http://www.sport-fm.gr/article/spirtzis-simera-giortazoume-tin-eksodo-apo-tin-krisi/3335091

Πιο σουρεαλ και απο ταινια του Καουρισμακι εχει γινει το πραγμα...

Υ.Γ.

Υδροπονικη ή σε βουνο χυμα;
:smokin:

byron
22/02/2017, 09:27
Skunk, σιγουρακι.

GFawkes
22/02/2017, 09:31
Απο Πλ. Ωδειου-Σοφοκλεους....διπλα ειναι...

RaGe_Raptor
22/02/2017, 09:34
Τς,τς,τς...

Εδώ έχουμε μπει στο "ξέφωτο της μετα-λιτότητας" (Δραγασάκης), τελείωσε η κρίση (Σπίρτζης) κι εσείς εκεί , μεμψίμοιροι ρπστμ .

DAYMAN
22/02/2017, 09:34

"Forbes: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που έγινε είδηση στη Βενεζουέλα "

"Συγχαρητήρια στην Ελλάδα -η Βενεζουέλα παρακολουθεί τώρα τα νέα για την ελληνική φτώχεια και την οικονομική δυσπραγία". Με αυτόν τον καυστικό τίτλο, ο αρθρογράφος του Forbes, Tim Wostall περιγράφει την επιδείνωση της ελληνικής κρίσης."
http://www.capital.gr/oikonomia/3192801/forbes-sugxaritiria-stin-ellada-pou-egine-eidisi-sti-benezouela

και
http://mononews.gr/pltm-ftochia-stin-ellada-egine-idisi-sti-venezouela-sigcharitiria-mas-dini-forbes/125226
και σε πολλα αλλα...

και ταυτοχρονα...

Σπίρτζης: Σήμερα γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση
http://www.sport-fm.gr/article/spirtzis-simera-giortazoume-tin-eksodo-apo-tin-krisi/3335091

Πιο σουρεαλ και απο ταινια του Καουρισμακι εχει γινει το πραγμα...

Υ.Γ.

Υδροπονικη ή σε βουνο χυμα;
:smokin:

μα ειπα Μαροκινο,Αλβανικο η δικο μας Καλαματιανο. Οσο για το τρολλαρισμα του Μαδουρο ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο.:bawl:

Leon67
22/02/2017, 09:58
οι ωρες και οι ταξεις ειναι διαφορετικες απο του ελληνικου σχολειου. Απογευμα κατα βαση λειτουργουν αυτα τα σχολεια. Ειναι κατι σαν σχολειο εισαγωγης αφου πρωτα μαθαινουν την γλωσσα -αν την μαθουν τελικα-και γινονται καποια μαθηματα στα αραβικα.

Αν χωριστά -που έχει άλλα μειονεκτήματα- τότε δεν ισχύουν αυτά που έγραψα αλλά και πάλι μετά την εισαγωγή σε κανονικές τάξεις το πρόβλημα παραμένει σε μικρότερο βαθμό.

DAYMAN
22/02/2017, 10:32
Αν χωριστά -που έχει άλλα μειονεκτήματα- τότε δεν ισχύουν αυτά που έγραψα αλλά και πάλι μετά την εισαγωγή σε κανονικές τάξεις το πρόβλημα παραμένει σε μικρότερο βαθμό.

οχι σε οτι αφορα τα παιδια απο hotspot εδω στην περιοχη μου απογευμα πανε στο σχολειο.Μιλαω για καμια 20αρια παιδια ηλικιων εως και 12 ετων. Το χωριστα δεν ξερω τι μειονεκτηματα εχει αλλα οι λογος ειναι η γλωσσα και η διαφορα στην υλη κτλ. Γενικες γνωσεις ,γλωσσα,μαθηματικα,γυμναστικη ,εικαστικα ειναι κυριως τα μαθηματα για τα παιδια αυτα. Επισης καποια μαθηματα στα αραβικα που δεν ξερω τι ακριβως ειναι.

kostas777
22/02/2017, 10:55

Τι λε ρε φίλαι, μας δείχνουν οι φτωχοί με το δάχτυλο ε, που καταντήσαμε. Να μας κάνει είδηση, ποιά, η Βενεζουέλα, αυτοί οι εκ γεννετής μπατίρηδες. Αντί να μας κάνει είδηση η Ελβετία ε. Εκεί που είναι οι πελούσιοι ε.

el_hymador
22/02/2017, 10:56
Ξεχωριστά είναι τα τμήματα και προφανώς διαφορετική η ύλη. Το αν ενσωματωθούν αυτά τα παιδιά μακροπρόθεσμα στις τάξεις κανονικού προγράμματος, δεν το ξέρει κανείς. Εδώ δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο...σε κάθε περίπτωση δεν είναι προσανατολισμένη η ύλη προς την ένταξη τους στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τα δικά τους μαθήματα κάνουν / συνεχίζουν.

GFawkes
22/02/2017, 11:31
Mακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι....

;)

el_hymador
22/02/2017, 11:47
Τι λε ρε φίλαι, μας δείχνουν οι φτωχοί με το δάχτυλο ε, που καταντήσαμε. Να μας κάνει είδηση, ποιά, η Βενεζουέλα, αυτοί οι εκ γεννετής μπατίρηδες. Αντί να μας κάνει είδηση η Ελβετία ε. Εκεί που είναι οι πελούσιοι ε.

Ταξίδευες κυνηγημένη από την μοίρα σου, για τιγκατάλεφτη μα πένθιμη Ελβετία

GFawkes
22/02/2017, 12:12
Μα καλα..
τι επαθαν τα συντροφια και μας κοπανανε ετσι...

μετα τον Μαδουριο και το Die Linke: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και πρέπει να προσανατολιστεί για έξοδο από το ευρώ

http://www.zougla.gr/kosmos/article/die-linke-i-elada-exi-xreokopisi-ke-prepi-na-prosanatolisti-gia-eksodo-apo-to-evro

Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και πρέπει να προσανατολιστεί για έξοδο από το ευρώ, υποστηρίζει η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του αριστερού κόμματος της Γερμανίας Die Linke, Σάρα Βάγκενκνεχτ.

Τελικα δεν τελειωσε η κριση;....
μας ειπε ψεμματα ο Σπιτζης...

Πεφτω απ τα συννεφα...!!!
:bawl:

sniper
22/02/2017, 12:19
Μα καλα..
τι επαθαν τα συντροφια και μας κοπανανε ετσι...

μετα τον Μαδουριο και το Die Linke: Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και πρέπει να προσανατολιστεί για έξοδο από το ευρώ

http://www.zougla.gr/kosmos/article/die-linke-i-elada-exi-xreokopisi-ke-prepi-na-prosanatolisti-gia-eksodo-apo-to-evro

Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και πρέπει να προσανατολιστεί για έξοδο από το ευρώ, υποστηρίζει η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του αριστερού κόμματος της Γερμανίας Die Linke, Σάρα Βάγκενκνεχτ.

Τελικα δεν τελειωσε η κριση;....
μας ειπε ψεμματα ο Σπιτζης...

Πεφτω απ τα συννεφα...!!!

Καλά οκ, η ίδια ρητορική με του ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση.

BLiTzER
22/02/2017, 14:11
Με αφορμή αυτό που έκανε η Le Pen στον Λίβανο, διάβασα σε κάποιο άρθρο το εξής:

"The burqa and the niqab, a full face veil worn by some Muslim women, have been prohibited in public areas in France since 2011. Headscarves and other "conspicuous" religious symbols were banned from French schools in 2004."

"The law does not mention any particular symbol, and thus bans all Christian (veil, signs), Muslim (veil, signs), Sikh (turban, signs) Jewish and other religions' signs."

ΚΑΠΤΑΙΝ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!

TROOPER
22/02/2017, 14:21
Με αφορμή αυτό που έκανε η Le Pen στον Λίβανο, διάβασα σε κάποιο άρθρο το εξής:

"The burqa and the niqab, a full face veil worn by some Muslim women, have been prohibited in public areas in France since 2011. Headscarves and other "conspicuous" religious symbols were banned from French schools in 2004."

"The law does not mention any particular symbol, and thus bans all Christian (veil, signs), Muslim (veil, signs), Sikh (turban, signs) Jewish and other religions' signs."

ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!

sniper
22/02/2017, 14:55
ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!

Ενοχλείται ο Κάπτεν απο τις φωνές;

kalgeorge
22/02/2017, 18:39
Ενοχλείται ο Κάπτεν απο τις φωνές;

εσεις οι δυο οι από πανω....μπαινετε πιστα και σας δινουν το ιδιο μηχανακι και απλα γερνετε λιγο και βγαζετε φωτο?

sotostzav
22/02/2017, 18:51
εσεις οι δυο οι από πανω....μπαινετε πιστα και σας δινουν το ιδιο μηχανακι και απλα γερνετε λιγο και βγαζετε φωτο?

Ο τρουπερ πανω σε χονΔα;;Και σε πιστα μεσα;;Στα πρωτα 100 μετρα το πολυ θα χε γινει φυτιλια το μηχανακι..Δεν υπαρχει περιπτωση,κατι μαγικο κανει ο ανθρωπος και τα στελνει να βρουν τον σοϊχιρο :D

kalgeorge
22/02/2017, 18:53
Ο τρουπερ πανω σε χονΔα;;Και σε πιστα μεσα;;Στα πρωτα 100 μετρα το πολυ θα χε γινει φυτιλια το μηχανακι..Δεν υπαρχει περιπτωση,κατι μαγικο κανει ο ανθρωπος και τα στελνει να βρουν τον σοϊχιρο :D

όχι ρε, εμενα μου κανει κατι σαν τα τουριστικα πχ... που ανεβαινεις στο μηχανακι (στηριγμενο στο εδαφος) και γερνεις και απλα σε βγαζει καποιος φωτο.. πως ειανι στο γηπεδο της Ρεάλ πχ, που βαζεις το κεφαλι μεσα στην ομαδικη φωτο που σηκωνουν την κουπα....

εντιτ.. ουτε το νουμερο δεν αλλαξαν ετσι για το ξεκαρφωμα :lol:

Billymuse
22/02/2017, 18:55
Bάλανε άλλους χορηγούς όμως

Cpt. Haddock
23/02/2017, 00:04

:D:D:D

Μεχρι και ντραμς εχουμε

(ο νομος περι κοσμικου κρατους περασε στη Γαλλια το 1905... )

sniper
23/02/2017, 09:52
.....

εντιτ.. ουτε το νουμερο δεν αλλαξαν ετσι για το ξεκαρφωμα :lol:

Είναι ερωτικά μηχανάκια. Καμία σχέση με τον Hayden

byron
23/02/2017, 10:04
Για τα αποτελέσματα της περήφανης νίκης και το τέλος της λιτότητας, έχει μάθει κανείς τίποτα;

Αυτό το "απ΄την μια τσέπη θα βγαίνουν, και στην άλλη θα μπαίνουν" υπάρχει κανένας insider, κανένα πρώτο χέρι©;

Nostradamus
23/02/2017, 10:15
Για τα αποτελέσματα της περήφανης νίκης και το τέλος της λιτότητας, έχει μάθει κανείς τίποτα;

Αυτό το "απ΄την μια τσέπη θα βγαίνουν, και στην άλλη θα μπαίνουν" υπάρχει κανένας insider, κανένα πρώτο χέρι©;

Αυτο που εισαι ακομη δυσπιστος δεν μπορω να το καταλαβω. Το καθαρογραφουν και θα ενημερωθεις.. Στο μεταξυ ξεκινα να ονειρευεσαι ξανα. τα καλυτερα ερχονται.

Panos76
23/02/2017, 10:22
http://www.athensvoice.gr/economy/ntaiselmploym-meta-eurogroup-den-mporo-na-yposhetho δε νομίζω να συμβεί πριν το 2050.

sniper
23/02/2017, 10:24

379006

RaGe_Raptor
23/02/2017, 10:57

Στην ΕΡΤ ζητάνε προσλήψεις και αυξήσεις. Αφού ήρθε η μετά-λιτότητα σου λέει

bulmont
23/02/2017, 12:46

Μόνο που δεν θ' ανήκουν στο ίδιο παντελόνι οι τσέπες.............................

RaGe_Raptor
24/02/2017, 08:56

Μόνο ο Βύρωνας και 2-3 ακόμη εγκάθετοι έμειναν να αμφισβητούν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης
379049

379050

BLiTzER
24/02/2017, 09:08
Η αλήθεια είναι ότι οποιοσδήποτε πολιτικός θα κατάφερνε τα ίδια. Αν στέλναμε την κυρά Μαριγώ του απέναντι μανάβικου, θα είχαμε περισσότερες ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Cpt. Haddock
24/02/2017, 10:04
Μόνο που δεν θ' ανήκουν στο ίδιο παντελόνι οι τσέπες.............................

Προφανως και δεν το λεμε για πλακα. Αλλωστε το δηλωσε ο Ευκλειδης: "Καποιοι θα κερδισουν, καποιοι θα χασουν"

byron
24/02/2017, 10:36
Μόνο ο Βύρωνας και 2-3 ακόμη εγκάθετοι έμειναν να αμφισβητούν το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης
379049

379050

Αφού το λέει το Χωνί, έτσι θα είναι.

sniper
24/02/2017, 10:43

Εγώ για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό ακούω ειδήσεις και δε καταλαβαίνω τίποτα. Αλτσχάιμερ;

AristidisZ
24/02/2017, 10:48

H πλάκα βέβαια είναι ότι είχα δει πρόσφατα μια δημοσκόπηση (όχι στο Χωνί), σε έγκριτο (και μη κυβερνητικό) ΜΜΕ στην οποία το 85% δήλωνε απογοητευμένο από κυβέρνηση Σύριζα

Βέβαια όταν έγινε η ερώτηση "με κυβέρνηση Σαμαρά θα ήμασταν καλύτερα σήμερα", το ίδιο δείγμα απήντησε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% "όχι"

Τα συμπεράσματα δικά σας (μας)

kerasaki
24/02/2017, 11:02
Είναι δυνατόν οποιαδήποτε αναδιανομή από αυτές που ετοιμάζονται και διαφημίζονται ως 'μηδενικό ισοζύγιο' να μην αδειάσουν κι άλλο τις τσέπες μας? Είναι σαν να λέμε ότι περιμένουμε αλλάγες στα τέλη κυκλοφορίας κι ο κόσμος αναμένει να πληρώσει μικρότερο ποσό. Ακόμα κι γίνει, η μείωση θα είναι για το 2% του πλυθισμού κι όλοι οι υπόλοιποι θα τη φάμε εκεί που ξέρετε.

freco
24/02/2017, 13:03
H πλάκα βέβαια είναι ότι είχα δει πρόσφατα μια δημοσκόπηση (όχι στο Χωνί), σε έγκριτο (και μη κυβερνητικό) ΜΜΕ στην οποία το 85% δήλωνε απογοητευμένο από κυβέρνηση Σύριζα

Βέβαια όταν έγινε η ερώτηση "με κυβέρνηση Σαμαρά θα ήμασταν καλύτερα σήμερα", το ίδιο δείγμα απήντησε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% "όχι"

Τα συμπεράσματα δικά σας (μας)

Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Θα έπρεπε 85% να θέλει τον Σαμαρά; Το ότι "με χαλάει" ο Τσίπρας δε σημαίνει ότι με "φτιάχνει" κάποιος από τους άλλους.
Είναι κοινό μυστικό πως είναι όλοι άχρηστοι. Αυτό αποτυπώνεται κι εδώ.

Έτσι δεν ψήφιζαν οι περισσότεροι μέχρι σήμερα;
Με χαλάει ο "Α".
Με χαλάει και ο "Β".
Επειδή δεν πρέπει/θέλω να ξαναβγεί ο 'Α" θα ψηφίσω τον "Β".
Ε... τώρα είναι μεταξύ "Β" και "Γ".

Ανέκαθεν οι επιλογές ήταν όλες (μελετημένα) άχρηστες και οδηγούσαν στο (σχεδόν) ίδιο αποτέλεσμα που βόλευε αυτούς που στήναν το παιχνίδι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι γίνεται όταν αποφασίζουν άλλοι για σένα με βάση το δικό τους (φυσικά) συμφέρον.

Υπήρχε βέβαια και υπάρχει και ένα τμήμα ιδεολόγων που δικαιολογεί τα "σταθερά" ποσοστά σε κάποια μικρότερα κόμματα.

Coyote.V
24/02/2017, 20:40
Ρε παλικάρια, έχω να κάνω δύο ερωτήσεις και παράλληλα απαντάω στον εαυτό μου.

Υπάρχει δημοκρατία;
Υπάρχει σύνταγμα;

Αν υπήρχε δημοκρατία τότε θα σεβόντουσαν τη θέληση του λαού όπως ας πούμε το δημοψήφισμα.
Αν υπήρχε σύνταγμα θα υλοποιούσαν τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Απλά πράγματα, έχω άδικο;

Υ.Τ.... τελικά οι ερωτήσεις είναι τρεις.

basilis_k6
24/02/2017, 20:54
Ανέκαθεν οι επιλογές ήταν όλες (μελετημένα) άχρηστες και οδηγούσαν στο (σχεδόν) ίδιο αποτέλεσμα που βόλευε αυτούς που στήναν το παιχνίδι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ έτσι γίνεται όταν αποφασίζουν άλλοι για σένα με βάση το δικό τους (φυσικά) συμφέρον.

καμια μελετημένη κατάσταση δεν υπάρχει. ούτε και κανένα κρυφο λόμπι εδω στην ελλάδα. Άσχετα με την παρούσα κατάσταση/κυβερνηση, οταν διαχρονικα σε κυβερνάνε δικηγόροι, δημοσιογράφοι, αεργα πλουσιοπαιδα και γενικα οποισδήποτε καριερίστας που δεν εχει καμια μα καμία σχέση με τον λαό, τι περιμένεις να γίνει προς το συμφέρον σου? Επίσης η πολιτική ειναι πολύ δυσκολη δουλεια, θέλει πολύ μυαλο, αφοσίωση, ιδέες, @@ και πολλά ακόμη. Η κοινωνία που ζεις έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό τέτοιων ανθρώπων, το ίδιο μικρό ειναι και στο κοινοβούλιο. Μήν ξεχνάς ακόμη οτι σε μία χωρα που πάει καλα πχ γαλλία ή ήπα το να κυβερνήσεις ειναι πολύ πιο έυκολο απο μία χωρα που είναι διεφθαρμένη και φτωχη. Στη γερμάνια ας πούμε και εμένα να βάλεις πάλι τρένο θα πήγαίνει. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή με συνέπεια και συνέχεια δεν επιρεάζετε σημαντικα απο την κεφαλή/κυβέρνηση. Το βέλγιο έμεινε 1,5 χρόνο χωρίς κυβέρνηση και δεν έτρεχε μία.

freco
24/02/2017, 21:23
καμια μελετημένη κατάσταση δεν υπάρχει. ούτε και κανένα κρυφο λόμπι εδω στην ελλάδα.

Και πως εξηγείς που ανέκαθεν μας έρχονταν βασιλιάδες και σωτήρες φυτευτοί από το εξωτερικό; Πως "τυχαίνει" και όλοι είναι συγγενείς και μπατζανάκια;

Άσχετα με την παρούσα κατάσταση/κυβερνηση, οταν διαχρονικα σε κυβερνάνε δικηγόροι, δημοσιογράφοι, αεργα πλουσιοπαιδα και γενικα οποισδήποτε καριερίστας που δεν εχει καμια μα καμία σχέση με τον λαό, τι περιμένεις να γίνει προς το συμφέρον σου?

Γιατί στις "πετυχημένες" χώρες κυβερνάνε αγρότες και οικοδόμοι;
Προς το συμφέρον μου προσωπικά δεν περιμένω να γίνει κάτι. Ούτε σε κόμματα ούτε σε νεολαίες ούτε πολιτικοποιημένος υπήρξα για να περιμένω να βολευτώ.
Περιμένω όμως και απαιτώ να γίνει το καλύτερο για τη χώρα μου από αυτούς που υποτίθεται την διοικούν για το καλό της.

Επίσης η πολιτική ειναι πολύ δυσκολη δουλεια, θέλει πολύ μυαλο, αφοσίωση, ιδέες, @@ και πολλά ακόμη. Η κοινωνία που ζεις έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό τέτοιων ανθρώπων, το ίδιο μικρό ειναι και στο κοινοβούλιο. Μήν ξεχνάς ακόμη οτι σε μία χωρα που πάει καλα πχ γαλλία ή ήπα το να κυβερνήσεις ειναι πολύ πιο έυκολο απο μία χωρα που είναι διεφθαρμένη και φτωχη. Στη γερμάνια ας πούμε και εμένα να βάλεις πάλι τρένο θα πήγαίνει. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή με συνέπεια και συνέχεια δεν επιρεάζετε σημαντικα απο την κεφαλή/κυβέρνηση. Το βέλγιο έμεινε 1,5 χρόνο χωρίς κυβέρνηση και δεν έτρεχε μία.

Σωστά τα λες. Μόνο που η χώρα κουρδίζεται από νόμους που ψηφίζονται από πολιτικούς και πρωτίστως εφαρμόζονται. Για σκέψου κάποιον Έλληνα πολιτικό που να είναι διατεθειμένος να κουρδίσει κάτι άλλο εκτός από το ρόλεξ που πήρε με τα λεφτά μας.

Εγώ δεν ξέρω κανένα να θέλει να γίνει καπετάνιος σε πλοίο που βουλιάζει. Αυτοί γιατί "κόβονται" τόσο για την καρέκλα; Μήπως για ίδίον όφελος;

@Coyote.V Ούτε δημοκρατία, ούτε δικαιοσύνη υπάρχει. Όταν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι ή όταν έχουν δικαίωμα να τους αλλάζουν φωτογραφικά για να καλύψουν τις "πομπές" τους δεν λέγεται δημοκρατία. Ένα παρεάκι κυβερνάει και οι παρατρεχάμενοι τους που γλύφουν για ένα "καλύτερο" σήμερα. Κανείς δε σκέφτεται ότι το αύριο μας περιμένει στη γωνία. Κι "αυτοί" μετά τη μπάζα θα φύγουν. Αλοίμονο στους παρατρεχάμενους και σε μας.

amyroukai
24/02/2017, 21:25
Γιατί στις "πετυχημένες" χώρες κυβερνάνε αγρότες και οικοδόμοι;

αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ αλλά με πρόλαβες. Μπούτας φορ πρέζιντεντ.

basilis_k6
24/02/2017, 22:51
αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ αλλά με πρόλαβες. Μπούτας φορ πρέζιντεντ.

απαντάω και στους δυο

οχι δεν κυβερνάνε αγρότες ουτε οικοδόμοι. Και εκει η ιδια πλέμπα ειναι που φροντίζει τους "ίσους" της. Ομως οι ίσοι (εχοντες και λίγο παρακάτω) ειναι +50%, εδω ειναι 10%? Επίσης δεν ειναι ακριβώς γαμώ τις δουλειες το βουλευτιλίκι στην ευρώπη, πιο πολλά βγαζουν εξω αυτοι. δες ενα πινακα του 2012.

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/PINAKES/vouleutesee.png

Acacius
24/02/2017, 23:00
Το ότι υπάρχει δημοκρατία ενισχύεται - για να μη γράψω αποδεικνύεται - από το πόσο απλά και χωρίς παρατράγουδα εξελέγη ένα μέχρι πρότινος μικρό κόμμα όπως ο συριζα, παρά την όποια αντίδραση των "συστημικών". Το ότι βγήκαν ακόμα χειρότεροι τρόμπες από τους προηγούμενους (γνώμη μου) δεν είναι πρόβλημα της δημοκρατίας, είναι πρόβλημα αυτών που ψήφισαν. Το ίδιο ισχύει και για τους τρόμπες των υπολοίπων κομμάτων.

Το ότι μετά το δημοψήφισμα έγινε κωλοτούμπα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εσκεμμένα ασαφή ερώτηση που ζητήθηκε να απαντηθεί, για να υπάρχει περιθώριο ελιγμών. Αν το ερώτημα ήταν
α) σκύβουμε το κεφάλι και μένουμε Ευρώπη
ή
β) ΜΠιστολιάζουμε τους πάντες, έξοδος από Ευρώ/ΕΕ και ό,τι αυτό συνεπάγεται
θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Τέτοιο ερώτημα πάντως δύσκολα θα μπορούσε να τεθεί διότι ο Αλέκσης και ο Γιάννης με το ένα νι πίστευαν ότι μας παίρνει να το(ν) παίζουμε σκληροί και αγέρωχοι (https://www.slang.gr/lemma/13650-allos-gamei-ki-allos-plironei).

stefanos
25/02/2017, 09:08
Σωστά τα λες. Μόνο που η χώρα κουρδίζεται από νόμους που ψηφίζονται από πολιτικούς και πρωτίστως εφαρμόζονται. Για σκέψου κάποιον Έλληνα πολιτικό που να είναι διατεθειμένος να κουρδίσει κάτι άλλο εκτός από το ρόλεξ που πήρε με τα λεφτά μας.

Εγώ δεν ξέρω κανένα να θέλει να γίνει καπετάνιος σε πλοίο που βουλιάζει. Αυτοί γιατί "κόβονται" τόσο για την καρέκλα; Μήπως για ίδίον όφελος;

Γιατί οι Νόμοι που ψηφίζονται εφαρμόζονται?
Φταίνε οι πολιτικοί που δεν εφαρμόζονται?
Βλέπεις κανένα να γράφει για κράνη για κτεο για λάστιχα για καθρέφτες για για....
Δεν πάω στην εφαρμογή του μνημονίου που μας κοροϊδεύει η Ευρώπη ολόκληρη
ότι ψηφίσαμε και δεν εφαρμόζουμε τίποτα.
Τα απλά τα καθημερινά που μας επηρεάζουν όλους.
Από εφορία πολεοδομία τροχαία τα πάντα όλα.
Γενικό το κακό.

RaGe_Raptor
25/02/2017, 09:44
Γιατί οι Νόμοι που ψηφίζονται εφαρμόζονται?
Φταίνε οι πολιτικοί που δεν εφαρμόζονται?
Βλέπεις κανένα να γράφει για κράνη για κτεο για λάστιχα για καθρέφτες για για....
Δεν πάω στην εφαρμογή του μνημονίου που μας κοροϊδεύει η Ευρώπη ολόκληρη
ότι ψηφίσαμε και δεν εφαρμόζουμε τίποτα.
Τα απλά τα καθημερινά που μας επηρεάζουν όλους.
Από εφορία πολεοδομία τροχαία τα πάντα όλα.
Γενικό το κακό.

δε θα ξεκινήσει η "προσαρμογή" του Έλληνα στη "νομιμότητα" οικειοθελώς κι από τη "βάση της πυραμίδας", πάντως.

RaGe_Raptor
25/02/2017, 09:47
εννοώ πως αν δεν υπάρξει "δικαιοσύνη-ισονομία" και "αίσθημα δικαίου" γενικότερα,κανείς δε θα αισθάνεται την "υποχρέωση να είναι νόμιμος" αντιθέτως με την παρούσα κατάσταση όλοι αισθανόμαστε την υποχρέωση να "κλέψει" ο καθένας όσα περισσότερα καταφέρει από τους κλέφτες (χωρίς εισαγωγικά) πολιτικούς/πολιτικό σύστημα.

stefanos
25/02/2017, 11:10
εννοώ πως αν δεν υπάρξει "δικαιοσύνη-ισονομία" και "αίσθημα δικαίου" γενικότερα,κανείς δε θα αισθάνεται την "υποχρέωση να είναι νόμιμος" αντιθέτως με την παρούσα κατάσταση όλοι αισθανόμαστε την υποχρέωση να "κλέψει" ο καθένας όσα περισσότερα καταφέρει από τους κλέφτες (χωρίς εισαγωγικά) πολιτικούς/πολιτικό σύστημα.

Καμιά σοβαρή κοινωνία δεν βασίζεται στην καλή θέληση του πολίτη να εφαρμόζει τους νόμους.
Νόμους έχουμε, κράτος δεν έχουμε με καμία έννοια μηχανισμούς ελέγχου τίποτα.
Από εκεί και πέρα ο Νόμος της ζούγκλας.
Ο αδυναμος τρώει σφαλιάρα που πάει σύννεφο.

Acacius
25/02/2017, 15:05
Καμιά σοβαρή κοινωνία δεν βασίζεται στην καλή θέληση του πολίτη να εφαρμόζει τους νόμους.

Κι όμως, εγώ πιστεύω ότι σε όλες τις σοβαρές κοινωνίες ο πολίτης εφαρμόζει τους νόμους χωρίς μπαμπούλα, με τους ελέγχους να λειτουργούν επικουρικά. Αλλιώς δε γίνεσαι σοβαρό κράτος.

Κι εκεί νομίζω είναι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα: η νοοτροπία του Έλληνα, ο οποίος δεν είναι πολίτης αλλά φύλαρχος (η πάρτη μου και το σόι μου να κερδάνε)

basilis_k6
25/02/2017, 18:26
και πάλι σε αντιπαράθεση με άλλα κράτη θα πω το εξής. Ανομία για τους πλούσιους η τους "φίλους" υπάρχει παντου. Στην ελλάδα ομως σου σβυνει κλήση ο δευτερος ξάδερφος απο άλλη πόλη σε άλλη. Το ποσοστό των ανθώπων που έχει πρόσβαση σε "καθαρή" ανομία σε οποιοδήποτε τομέα ειναι μεγαλύτερο απο αυτό που τελικά θα την "πληρώσει". Μας το έχουν πει 100 φορές, το ξέρουμε, δεν κάνουμε τίποτα και νομίζω οτι η πλειοψηφία δεν θέλει κιόλας. ΔΙΑΦΘΟΡΑ! Αρχίσανε να κόβουν αποδείξεις και νομίζαμε οτι είμαστε στην ελβετία.

Αποψη. το τεράστιο πρόβλημα της ελλάδας ειναι οτι με το μεγάλο κράτος του πασόκ η μισή ελλάδα πέρασε στο γαμάω και δέρνω, δεν με πιάνει κανένας, δεν παω στη δουλεια και παιρνω δυο μισθούς, εχω φίλους που θα μου κάνουν χάρη γιατι θα τους κάνω και εγω κτλ. Όταν το κομματικο (και μη) κράτος δημοσίου ειχε 2εκ ανθρώπους και μάλιστα με την νοοτροπία "ειμαστε όλοι συνάδελφοι" κατέρρευσε κάθε έλεγχος/νόμος/λειτουργία/θεσμός κτλ. Κάθε κυράτσα απέκτησε μισθό ιδιωτικού επι 5 και εξουσία βουλευτη. Οι 40άρηδες θα θυμούνται οτι τους πυροσβέστες δεν του σταματάγανε σε μπλόκο γιατι "συναδελφος". Απο τον οτε διόριζες το παιδί σου στη δεη γιατι "συναδελφος". Έπερνες προτεραιοτητα σε χειρουργείο άλλης πόλης με ένα τηλεφωνο απο καθαρίστρια νοσοκομείου γιατι "συνάδελφος" Επειδη το κόυρασα, όπως μαζί τα φάγαμε έτσι μαζί τα καταστρέψαμε όλα.

bulmont
25/02/2017, 18:36
.... Επειδη το κόυρασα, όπως μαζί τα φάγαμε έτσι μαζί τα καταστρέψαμε όλα.

Πάγκαλε εσύ;;;;;;

RaGe_Raptor
25/02/2017, 21:26
καλά,ξέρει ο Πανούτσος και δεν ξέρει ο Μυταφίδης?αφού το λένε και τα επίσημα στοιχεία.. (http://www.liberal.gr/arthro/117983/apopsi/a-panoutsos/ston-paradeiso-tou-madouro.html).

ggs
25/02/2017, 22:07
καλά,ξέρει ο Πανούτσος και δεν ξέρει ο Μυταφίδης?αφού το λένε και τα επίσημα στοιχεία.. (http://www.liberal.gr/arthro/117983/apopsi/a-panoutsos/ston-paradeiso-tou-madouro.html).

Εντάξει.. Ότι τούτη η κυβέρνηση είναι αριστερή, το πιστεύει ακόμα μόνο ο Κυριάκος κσι ο Μιχαλολιακος.. Προφανώς, δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να την στελεχώσει γι αυτό υπάρχουν τα καμάρια σαν τον Μυταφιδη και τους άλλους.

Βέβαια, από την άλλη έχεις το απαύγασμα βλακειας και πληρωμενης δημοσιογραφιας που λέγεται Πανουτσος.
Και, καλά, άμα ασχολείται με τον Παναργειακο και την Δοξα Δράμας, στα @@ μας..

Αμα όμως κάνει πολιτική ανάλυση στο liberal... Εμετός..

Έδειξε μεγάλη σπουδή να βρει τα οικονομικά στοιχεία της Βενεζουέλας τώρα, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον να δει τα ίδια στοιχεία πριν και μετά την κυβέρνηση Τσαβες... Δεν πληρώθηκε γι αυτό θα μου πεις..
Η Βενεζουέλα πληρώνει το λάθος της να βασιστεί μόνο στο πετρέλαιο...

Από την άλλη, ο Πανουτσος κσι το φιλελε-liberal όχι μόνο κάνουν την πάπια σε σκληρότερα και πιο αυταρχικα καθεστώτα όπως η Κίνα και οι Άραβες, αλλά τους γλύφουν και τον κωλο γιατι έχουν λεφτά... Εινσι επενδυτές... Έτσι, όπως όλες οι κακές πουτανες, χλευαζουν τον μπατιρη αλλά στήνονται στα τέσσερα στον φραγκατο κι ας ρείχνει κσι ξύλο.. Λεφτά έχει..

Acacius
26/02/2017, 00:47
Εντάξει.. Ότι τούτη η κυβέρνηση είναι αριστερή, το πιστεύει ακόμα μόνο ο Κυριάκος κσι ο Μιχαλολιακος.. Προφανώς, δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να την στελεχώσει γι αυτό υπάρχουν τα καμάρια σαν τον Μυταφιδη και τους άλλους.

Μια χαρά αριστερή είναι η κυβέρνηση, η οποία διατηρεί όσες αριστερές αγκυλώσεις της επιτρέπουν οι συνθήκες (και αρκετές ακόμα που δεν της επιτρέπουν). Δεν παύεις να είσαι αριστερός μόλις αποδειχθεί ότι είσαι ανίκανος ή/και κωλοτουμπάκιας. Απλά φανερώνεις τι ποιότητας αριστερά έχουμε.

Τους σοβαρούς του συριζα, τους περισσότερους τους είδαμε στην πράξη και προσωπικά απογοητεύτηκα. Τους "αγνούς" αριστερούς που δεν είχαν θέμα να συγκυβερνούν με ΑνΕλ αλλά τα τσούγκρισαν επειδή δε βγήκαμε από την ΕΕ μόνοι μας, τους αφήνω στην κρίση άλλων.

ggs
26/02/2017, 05:50
Μια χαρά αριστερή είναι η κυβέρνηση, η οποία διατηρεί όσες αριστερές αγκυλώσεις της επιτρέπουν οι συνθήκες (και αρκετές ακόμα που δεν της επιτρέπουν). Δεν παύεις να είσαι αριστερός μόλις αποδειχθεί ότι είσαι ανίκανος ή/και κωλοτουμπάκιας. Απλά φανερώνεις τι ποιότητας αριστερά έχουμε.

Τους σοβαρούς του συριζα, τους περισσότερους τους είδαμε στην πράξη και προσωπικά απογοητεύτηκα. Τους "αγνούς" αριστερούς που δεν είχαν θέμα να συγκυβερνούν με ΑνΕλ αλλά τα τσούγκρισαν επειδή δε βγήκαμε από την ΕΕ μόνοι μας, τους αφήνω στην κρίση άλλων.

Οκ.. Έτσι θα είναι.. Έχουμε αριστερή κυβέρνηση με αριστερές (!!) αγκυλώσεις (!!!!!!!)

Δεν ξέρω βέβαια τι εννοείς (δώσε κάνα παράδειγμα αν θες), πάντως οι κατασχέσεις αναπηρικών συντάξεων πχ δεν είναι αριστερή αγκυλωση.

Ο συριζας ποτέ δεν είχε σοβαρούς.. Όχι τώρα μόνο.. Και παλιά.. Όταν ήταν δέκα κωλοι για μια καρέκλα.. Αλλά τότε πασοκαρα και λεφτά υπήρχαν και δεν ασχολούμαστε μωρέ τώρα με πολιτική και άλλα βαρετά πράγματα.

Εστιασες όμως μόνο στην πρώτη παράγραφο αυτών που έγραψα, οπότε φαντάζομαι στα άλλα συμφωνείς.

byron
26/02/2017, 08:04
Έδειξε μεγάλη σπουδή να βρει τα οικονομικά στοιχεία της Βενεζουέλας τώρα, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον να δει τα ίδια στοιχεία πριν και μετά την κυβέρνηση Τσαβες... Δεν πληρώθηκε γι αυτό θα μου πεις..
Η Βενεζουέλα πληρώνει το λάθος της να βασιστεί μόνο στο πετρέλαιο...

Λάθος...;
Δεν υπήρξε κανένα "λάθος". Στρατηγική επιλογή τους ήταν, προκειμένου να στηρίξουν την δικτατορία που
εγκαθίδρυσαν. Για άσχετους με εκείνους λόγους τα έσοδα την περίοδο Τσαβες εκτοξεύθηκαν (πάνω από 2 τρις $), και ξοδεύτηκαν για την δημιουργία κομματικού κρατικού "στρατού" και προβολής του σοσιαλιστικού κράτους που εξαλειψε (!!!) την φτώχεια.
Οκ, δεν το λες και κατόρθωμα...

Η πραγματικότητα είναι απλή, και δεν είναι κακό να την δούμε.
Η δικτατορία του Τσαβες-Μαδουρο δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δικτατορία που υποτίθεται πως ανετρεψαν.
Ο κόσμος εκεί υποφέρει από έλλειψη βασικών αγαθών.
Σε οικονομικό επίπεδο, οι μουλάδες του Ιράν πχ είναι μακράν μπροστά.
Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, πως τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν αποχωρίζονται με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο την εξουσία.

AUFGEBRACHT
26/02/2017, 08:29
Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, πως τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν αποχωρίζονται με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο την εξουσία.

Υπάρχει κάποιο καθεστώς, οποιαδήποτε μορφής ή ιδεολογίας, που να θέλει να αποχωριστεί την εξουσία; Εδώ ο άλλος είναι διαχειριστής σε πολυκατοικία και νομίζει ότι είναι πρόεδρος του Αρείου Πάγου...

byron
26/02/2017, 09:14
Υπάρχει κάποιο καθεστώς, οποιαδήποτε μορφής ή ιδεολογίας, που να θέλει να αποχωριστεί την εξουσία; Εδώ ο άλλος είναι διαχειριστής σε πολυκατοικία και νομίζει ότι είναι πρόεδρος του Αρείου Πάγου...

Με δημοκρατικές διαδικασίες και τρόπους εννοώ...

ggs
26/02/2017, 14:56
Λάθος...;
Δεν υπήρξε κανένα "λάθος". Στρατηγική επιλογή τους ήταν, προκειμένου να στηρίξουν την δικτατορία που
εγκαθίδρυσαν. Για άσχετους με εκείνους λόγους τα έσοδα την περίοδο Τσαβες εκτοξεύθηκαν (πάνω από 2 τρις $), και ξοδεύτηκαν για την δημιουργία κομματικού κρατικού "στρατού" και προβολής του σοσιαλιστικού κράτους που εξαλειψε (!!!) την φτώχεια.
Οκ, δεν το λες και κατόρθωμα...

Η πραγματικότητα είναι απλή, και δεν είναι κακό να την δούμε.
Η δικτατορία του Τσαβες-Μαδουρο δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δικτατορία που υποτίθεται πως ανετρεψαν.
Ο κόσμος εκεί υποφέρει από έλλειψη βασικών αγαθών.
Σε οικονομικό επίπεδο, οι μουλάδες του Ιράν πχ είναι μακράν μπροστά.

Ω, τι βολικό να λέμε ότι κατά τύχη τους ήρθαν 2 τρις $ κσι σιγά τι πράγμα που κατάφεραν να λιγδωδουν το άντερο του και οι φτωχοί.. Προφανώς, για πρώτη φορά είχαν κέρδη από το πετρέλαιο ή, μάλλον, όταν είχαν τα έτρωγαν άλλοι.

Ω, τι βολικό να λέμε ότι ήταν στρατηγική τους επιλογή να κρεμαστούν στο πετρέλαιο κσι να την πατήσουν, αλλά να μην λέμε για το εμπάργκο που τους έχει επιβάλει η φιλευσπλαχνη δύση.
Επίσης, τι βολικό να λέμε δικτατορία μια χώρα που είχε εκλογές το 2015 για την εθνοσυνελευση κσι τις κέρδισε η αντιπολίτευση και θα έχει εκλογές το 2019 για πρόεδρο.

Αλλά είπαμε.. Είναι φτωχοί και κουμουνιστές.. Ο εφιάλτης κάθε δυτικού νεοφιλελε...

Αν ήταν πλούσιος και θεοταλιμπαν βασιλιάς, θα ήταν επενδυτής και θα στηναμε κωλο να πάρει τα λιμάνια και αεροδρόμια...

Ακόμα τα σύνδρομα του εμφυλίου και της ψωροκωσταινας δεν μας έχουν αφήσει...

Cosco ftw

stefanos
26/02/2017, 19:03
Πιάσατε πάλι κομμουνισμους και καπιταλισμούς.
Τα συστήματα αυτά προϋποθέτουν παραγωγή βοιομηχανία κεφάλαιο, μέσα μεταφοράς πλούτο παραγωγή κλπ.
Τι σχέση έχουν με την Ελλάδα?
Τι σχέση έχουν με τη Βενεζουέλα?
Η Βενεζουέλα τι παράγει? τίποτα ,μόνο πετρέλαιο.
Ας πάρουν ένα καπιταλιστικό ή κομμουνιστικό κουταλάκι και καλή τους όρεξη.
Εξαρτώνται στα πάντα όλα από τους άλλους.
Πρώτα παράγεις και μετά αποφασίζεις πώς θα το μοιράσεις.

byron
26/02/2017, 19:36
Lol...
Για ποιες εκλογές μιλάς; Αυτές που θα γίνουν μόνο όταν θα είναι σίγουρο πως θα κερδίσει ο Ρημαδουρο;
Ή για το δημοψήφισμα που απαγορεύτηκε;
Για ποια αντιπολίτευση μιλάς; Αυτή που είναι όλη στη φυλακή;

OMG + 3 LoL

ΥΓ. Φυσικά και είναι τυχαία (με την έννοια της αδυναμίας διαμόρφωσης τιμής) η έκρηξη της τιμής του πετρελαίου που έφερε έσοδα. Εκτός και είχαν προβλέψει τις ατελείωτες ανάγκες της Κίνας σε πρώτες ύλες, που γέμισε τα ταμεία όλης της Λατινικής Αμερικής (όχι μόνο σε πετρέλαιο).
Και μαζί με αυτές, τους Άραβες, Ρώσους κλπ κλπ.

Και πόσο βολικό να επικαλούμαστε τις κυρώσεις για την αποτυχία των μάγων, όταν ακόμα χειρότερες κυρώσεις (στα πάντα, ΚΑΙ στις εξαγωγές πετρελαίου) είχαν και οι Ιρανοι...

Οκ...αν στα οικονομικά τους κάνουν ρόμπα οι μουλάδες, με ποιο μοντέλο θα συγκρίνουμε, για να δούμε το προφανές; Με του Σώρρα;

Και μ'αυτον...στα πέναλτι βλέπω να πηγαίνουν. :lol:

Coyote.V
26/02/2017, 19:50
Την κυβέρνηση αυτή, την αριστερή την έχει στηρίξει η Γιάννα.
Τραγικό ε;

Θυμάμαι τότε που κυκλοφόραγε ο γκοτζίλα στο δημοψήφισμα του 15, ο κόσμος ήξερε τι θα συμβεί ψηφίζοντας ΟΧΙ μη μου πει κανείς ότι δεν ήξερε.

Δεν συνέβηκε όμως..

Μαζεύτηκαν όλοι οι πολιτικοί και τσάκισαν την μεσαία τάξη και κάτω για να μην κουρευτούν οι καταθέσεις τους.

Αυτό όμως μας στοίχισε πολύ ακριβά γιατί παράλληλα με αυτόν τον τρόπο τσάκισαν την πραγματική οικονομία και έχουν φτάσει σε ένα σημείο να παίζουν με τους αριθμούς.
Ανάπτυξη λέει.
Με νέα μέτρα λιτότητας που δεν θα είναι λιτότητας, αλλά θα τα πάρουν πάλι από τους μη έχοντες για να τα μοιράσουν όπου εκείνοι νομίζουν για να φέρουν ανάπτυξη...

Όση ανάπτυξη βλέπετε αυτά τα 7 χρόνια άλλη τόση θα δείτε στην συνέχεια.

xristos x
26/02/2017, 19:50
Εγω αναρωτιεμαι τι σχεση εχουν οι χωρες της λατινικης αμερικης (+εσσδ,κουβα,κινα κλπ) με την ευρωπη και τι μετραμε χωρις να εξεταζουμε την ιστορια τους, το τι καθεστως υπηρχε πριν, πως διαμορφωθηκε η νοοτροπια των λαων τους και τι επιρροες ειχαν.

Εχουμε ποτιστει με την ρητορικη του αδωνι και οποτε κολλαει η κουβεντα "ναι αλλα η Βενεζουελα...." , "ναι αλλα η Κουβα...."

RaGe_Raptor
26/02/2017, 19:56
Χωνί,Κόντρα ,ολυμπίατζιαρ , αυγή,ΕΡΤ

Έτσι μπράβο.

Επίσης γιατί να μην ακολουθήσουμε αυτό το μονΔέλο !
378947

λολολολολολολολ το ξαναματαβάζω

πόσο θα το ήθελαν και οι συριζοΠΣεκαΖμένοι! για τη διασφάλιση της δημοκρατίας ,βεβαίως, και της λαϊκής κυριαρχίας ενάντια στην ψυχορραγούσα διαπλοκή!!!!:lol:

379135

xristos x
26/02/2017, 20:06
λολολολολολολολ το ξαναματαβάζω

πόσο θα το ήθελαν και οι συριζοΠΣεκαΖμένοι! για τη διασφάλιση της δημοκρατίας ,βεβαίως, και της λαϊκής κυριαρχίας ενάντια στην ψυχορραγούσα διαπλοκή!!!!:lol:

379135

Εχουμε ποτιστει με την ρητορικη του αδωνι και οποτε κολλαει η κουβεντα "ναι αλλα η Βενεζουελα...." , "ναι αλλα η Κουβα...."

Καλωστονα! :lol:

RaGe_Raptor
26/02/2017, 20:09
Καλωστονα! :lol:

ναι,ναι...

RaGe_Raptor
26/02/2017, 20:15
Πιάσατε πάλι κομμουνισμους και καπιταλισμούς.
Τα συστήματα αυτά προϋποθέτουν παραγωγή βοιομηχανία κεφάλαιο, μέσα μεταφοράς πλούτο παραγωγή κλπ.
Τι σχέση έχουν με την Ελλάδα?
Τι σχέση έχουν με τη Βενεζουέλα?
Η Βενεζουέλα τι παράγει? τίποτα ,μόνο πετρέλαιο.
Ας πάρουν ένα καπιταλιστικό ή κομμουνιστικό κουταλάκι και καλή τους όρεξη.
Εξαρτώνται στα πάντα όλα από τους άλλους.
Πρώτα παράγεις και μετά αποφασίζεις πώς θα το μοιράσεις.

νομίζω πως κανείς δεν θα ασχολούνταν αν δεν υπήρχε το love affair των κυβερνώντων με τα καθεστώτα αυτά.

byron
26/02/2017, 20:17
Εγω αναρωτιεμαι τι σχεση εχουν οι χωρες της λατινικης αμερικης (+εσσδ,κουβα,κινα κλπ) με την ευρωπη και τι μετραμε χωρις να εξεταζουμε την ιστορια τους, το τι καθεστως υπηρχε πριν, πως διαμορφωθηκε η νοοτροπια των λαων τους και τι επιρροες ειχαν.

Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε, που θα πετάξεις το καρότο για την Αδωνια ρητορική.
Ναι, αυτόν τον μαλακα περίμενα να παπαγαλίσω για να έχω άποψη του τι συμβαίνει γύρω μου και στον κόσμο.

xristos x
26/02/2017, 21:03
Κάνε μας τη χάρη ρε φίλε, που θα πετάξεις το καρότο για την Αδωνια ρητορική.
Ναι, αυτόν τον μαλακα περίμενα να παπαγαλίσω για να έχω άποψη του τι συμβαίνει γύρω μου και στον κόσμο.

Συγνωμη ..... ξερω οτι ηταν βαρυ το "ρητορικη αδωνι"! :lol:
Την αποψη μου την εχω πει πιο πανω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=151388&page=83&p=2852254&viewfull=1#post2852254) οποτε ηταν απλα μια προσωπικη παρατηρηση της ομοιοτητας. :beer:

ggs
26/02/2017, 21:17
Lol...
Για ποιες εκλογές μιλάς; Αυτές που θα γίνουν μόνο όταν θα είναι σίγουρο πως θα κερδίσει ο Ρημαδουρο;
Ή για το δημοψήφισμα που απαγορεύτηκε;
Για ποια αντιπολίτευση μιλάς; Αυτή που είναι όλη στη φυλακή;

OMG + 3 LoL

ΥΓ. Φυσικά και είναι τυχαία (με την έννοια της αδυναμίας διαμόρφωσης τιμής) η έκρηξη της τιμής του πετρελαίου που έφερε έσοδα. Εκτός και είχαν προβλέψει τις ατελείωτες ανάγκες της Κίνας σε πρώτες ύλες, που γέμισε τα ταμεία όλης της Λατινικής Αμερικής (όχι μόνο σε πετρέλαιο).
Και μαζί με αυτές, τους Άραβες, Ρώσους κλπ κλπ.

Και πόσο βολικό να επικαλούμαστε τις κυρώσεις για την αποτυχία των μάγων, όταν ακόμα χειρότερες κυρώσεις (στα πάντα, ΚΑΙ στις εξαγωγές πετρελαίου) είχαν και οι Ιρανοι...

Οκ...αν στα οικονομικά τους κάνουν ρόμπα οι μουλάδες, με ποιο μοντέλο θα συγκρίνουμε, για να δούμε το προφανές; Με του Σώρρα;

Και μ'αυτον...στα πέναλτι βλέπω να πηγαίνουν. :lol:

OMG και 12 lol

Κυρώσεις στο Ιράν με τεράστιες εξαγωγές στην δύση και επενδύσεις δυτικών στην χώρα.... Μάλιστα..

Για το πότε, πως και ποιοι κέρδισαν εκλογές στην Βενεζουέλα, δεν είναι κρυφό.. Φυσικά, απέχει πολύ από την τέλεια δημοκρατία.

Τελος πάντων, έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για δημοκρατία όταν την έχουμε κάνει ανάλογη της τσέπης που έχει μια χώρα..
Αυτή η στρεβλη και επικίνδυνη ιδεοληψια που έχουν όλοι οι νεοφιλελε να γίνονται οι απόλυτοι υπέρμαχοι της απόλυτης ελευθερίας όταν πρόκειται μόνο για φτωχές "σοσιαλιστικες" χώρες, αλλά γλύφουν, χαϊδεύουν και δίνουν κωλο σε χώρες που η ελευθερία και η Δημοκρατία είναι άγνωστες λέξεις, η καταπίεση και η εξαθλίωση του πληθυσμού ειναι καθημερινή, η βία και η τρομοκρατία από το κράτος είναι νόμος κλπ κλπ

Είπαμε, επενδυτές...

Τα λιμάνια στους Κινέζους, τα ακίνητα στους Άραβες..

Οι άνθρωποι είναι businessmen...

Οπότε, μιας και έχετε τρομοκράτηθει με τον "αριστερό" Σύριζα,ησυχάστε...

Μπορεί να ονειρεύονται Βενεζουελες και μπολιβαριανες επαναστάσεις, αλλά με τους δεύτερους κάνουν μπίζνες... Γαματοι..

Cpt. Haddock
27/02/2017, 11:58
Οπότε, μιας και έχετε τρομοκράτηθει με τον "αριστερό" Σύριζα,ησυχάστε...

Μπορεί να ονειρεύονται Βενεζουελες και μπολιβαριανες επαναστάσεις, αλλά με τους δεύτερους κάνουν μπίζνες... Γαματοι..

Το ίδιο γράφει κι ο Πανουτσος παντως στην τελευταία του παραγραφο.... :smokin:

THEOD
27/02/2017, 18:31

Πουσαι ρε μάνα μου και έχω φάει τον κόσμο ?... Γίνεται σε παρακαλώ να αναλάβεις για 1-2 χρονάκια μπας και πάρω λίγο τα ίσια μου ? Και άμα ψοφάς για εξουσία ευχαρίστως να σε διορίσω και ισόβιο... Μην μασάς, μόνο 6 διαμερισματάκια είναι...

ggs
27/02/2017, 20:37

Μπα... :smokin:

xristos x
27/02/2017, 22:53

μπλα μπλα κακογραμμενος* αχταρμας**.... συμπερασμα ο συριζας θελει να μας κανει βενεζουελα!

* "...έχει διπλασιάσει τη μητρική θνησιμότητα από 66/100.00 τοκετούς ...." : με τι ισουτε το ποσοστο αυτο μονο ο ιδιος ξερει (το φαγε το ενα μηδενικο)
"Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα της χώρας, οι δολοφονίες είναι 66/100.00." : Ολόκληρη η προταση. Παλι το μηδενικο το φαγε, αλλα και παλι συντακτικα και σαν νοημα ειναι οτι να ναι.
".... τον Ιούλιο του 2016 η διευθύντρια του Information Service of the United Nations Αλεσάντρα Βελούτσι...." : εδω κανει εναν αναλεξισμο κανονικα ειναι United Nations Information Service (UNIS) και η Αλεκα η Βελουτσι ανελαβε 1/6/2016, στις 19 ιουλιου ανεβαλε την ενημερωση γιατι 50 μκο αμφισβητισαν τα στοιχεια του ΟΗΕ και του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας και η Fadelia Chaib του Π.Ο.Υ. ειπε οτι θα εξεταστουν με τον Παναμερικανικο Οργανισμο Υγειας το πως συλλεχτηκαν τα στοιχεια. Δεν λεει τι απεφανθη τελικα (ουτε εγω ξερω αφου δεν πρεπει να εχει βγει πορισμα). Οποτε ειναι ο λογος των 50 μκο απεναντι στα μεχρι τοτε στοιχεια του ΟΗΕ και του ΠΟΥ.

** -Οταν θελεις να βγαλεις συμπερασματα για μια χωρα και την πορεια καποιων δεικτων δεν συγκρινεις μονο με μεσους ορους αλλων χωρων αλλα με τα ποσοστα της ιδιας χωραςσε προηγουμενα χρονια. Αλλιως μην χρησιμοποιεις καθολου στοιχεια.
- Δεν αναφερετε πουθενα στο κειμενο η λεξη εμπαργκο αλλα και γενικοτερα η σταση αλλων χωρων (ΗΠΑ, Ρωσια) και το πως επιρεαζουν τα στατιστικα που αναφερει.

xristos x
27/02/2017, 23:10
Αν το κειμενο ηταν γραμμενο πριν 2 χρονια και το συμπερασμα του ηταν "αφηστε τις @@ιες, οποιος τα βαζει με τους ισχυρούς τον πατανε κατω, δεν πα να κατεχει και το πετρελαιο της βενεζουελας" θα το καταλαβαινα.
Εν ετι 2017 και ενω ειναι ηδη κυβερνηση δεν εχει ερθει σε ρηξη, χαρτι υγειας εχουν τα σουπερ μαρκετ ειναι αυτο που με οδηγει στο συμπερασμα οτι

.... οποτε κολλαει η κουβεντα "ναι αλλα η Βενεζουελα...." , "ναι αλλα η Κουβα...."

RaGe_Raptor
27/02/2017, 23:23
Δεν θα καταλάβαινες τίποτα γιατί έχετε μια ιδιάζουσα αντίληψη της πραγματικότητας εσείς οι Συριζαίοι

https://mobile.twitter.com/omadaalithias/status/836198378765697024/video/1

xristos x
27/02/2017, 23:35
Δεν θα καταλάβαινες τίποτα γιατί έχετε μια ιδιάζουσα αντίληψη της πραγματικότητας εσείς οι Συριζαίοι

https://mobile.twitter.com/omadaalithias/status/836198378765697024/video/1

:lol::lol: δεν απαντας καν επι του θεματος ,λες οτι εχω ιδιαζουσα αντιληψη και μου βαζεις βιντεο απο την ομαδα αληθειας του μουρουτη, απο την ομαδα αληθειας;;;; σοβαρα τωρα! Κι οταν λεω για ρητορικη αδωνι θιγεσαι;;379158

RaGe_Raptor
27/02/2017, 23:41
:lol::lol: δεν απαντας καν επι του θεματος ,λες οτι εχω ιδιαζουσα αντιληψη και μου βαζεις βιντεο απο την ομαδα αληθειας του μουρουτη, απο την ομαδα αληθειας;;;; σοβαρα τωρα! Κι οταν λεω για ρητορικη αδωνι θιγεσαι;;

I saw that coming....
Η μπάλα στην εξέδρα.

xristos x
27/02/2017, 23:45
I saw that coming....
Η μπάλα στην εξέδρα.

μου βαζεις βιντεο της "ομαδας αληθειας" για να μου την πεις χωρις να απαντησεις κατι σχετικο με αυτο που εγραψα, κλασικα κολας και την ταμπελα συριζαιος... και εγω πεταω την μπαλα στην εξεδρα! οκ, και παλι φιλοι θα μαστε .... :beer:

RaGe_Raptor
27/02/2017, 23:53
μου βαζεις βιντεο της "ομαδας αληθειας" για να μου την πεις χωρις να απαντησεις κατι σχετικο με αυτο που εγραψα, κλασικα κολας και την ταμπελα συριζαιος... και εγω πεταω την μπαλα στην εξεδρα! οκ, και παλι φιλοι θα μαστε .... :beer:

Μένεις στο ότι το βίντεο είναι "του Μουρούτη" κι όχι στην ουσία του ,η οποία είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας! Και κάπου εδώ κολλάει και η Βενεζουέλα,ε; Μηταφίδης όπως Αυλωνίτου;;;