View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
xristos x
27/02/2017, 23:58
Μένεις στο ότι το βίντεο είναι "του Μουρούτη" κι όχι στην ουσία του ,η οποία είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας! Και κάπου εδώ κολλάει και η Βενεζουέλα,ε; Μηταφίδης όπως Αυλωνίτου;;;
Και για πε που ειναι η αντιστροφη της πραγματικοτητας σε κατι απο αυτα που εγραψα!
xristos x
28/02/2017, 00:16
Οσο για το συριζαιος, ιδεολογικα ταγμενος κλπ θα σε παραπεμψω σε παλαιοτερη αναρτηση μου που παλι ειχε τεθει το ιδιο ζητημα
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149406&page=101&p=2807512&viewfull=1#post2807512)
"Αυτο που ομως λεω ειναι οτι μια ιστορια εχει αρχη, αιτιες, εξελιξεις και αποτελεσματα. Δεν μπορεις να την πιασεις απο την μεση και να την αναλυεις, αλλα και αν την πιασεις πρεπει να την αξιολογησεις με βαση του τι προηγηθηκε. Διαβαζω ειδησεις και πριν την κριση, δεν ξεκινησε να με απασχολει το θεμα στο σημειο που ξεκινησε να κυβερνα ο συριζα.
Δεν εχω πει κατι σε σχεση με αποψεις, ειναι δεκτες ολες, αν εχεις παρατηρησει σχολιαζω μονο λινκ απο ειδησεις που αμφισβητω την ορθοτητα και την σκοπιμοτητα."
RaGe_Raptor
28/02/2017, 00:39
Οσο για το συριζαιος, ιδεολογικα ταγμενος κλπ θα σε παραπεμψω σε παλαιοτερη αναρτηση μου που παλι ειχε τεθει το ιδιο ζητημα
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149406&page=101&p=2807512&viewfull=1#post2807512)
"Αυτο που ομως λεω ειναι οτι μια ιστορια εχει αρχη, αιτιες, εξελιξεις και αποτελεσματα. Δεν μπορεις να την πιασεις απο την μεση και να την αναλυεις, αλλα και αν την πιασεις πρεπει να την αξιολογησεις με βαση του τι προηγηθηκε. Διαβαζω ειδησεις και πριν την κριση, δεν ξεκινησε να με απασχολει το θεμα στο σημειο που ξεκινησε να κυβερνα ο συριζα.
Δεν εχω πει κατι σε σχεση με αποψεις, ειναι δεκτες ολες, αν εχεις παρατηρησει σχολιαζω μονο λινκ απο ειδησεις που αμφισβητω την ορθοτητα και την σκοπιμοτητα."
Να το πάλι... :)
Έχεις προτάξει τα στήθη σου προς υπεράσπιση ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγες φορές. Σόρι κιόΛα.
Και πολλές φορές μοιάζει να γράφεις όπως θα έγραφε κάποιος που πιθανότατα θα βρισκόταν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Σόρι κιόΛα (2ο).
xristos x
28/02/2017, 00:40
Έχεις προτάξει τα στήθη σου προς υπεράσπιση ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγες φορές. Σόρι κιόΛα.
Και πολλές φορές μοιάζει να γράφεις όπως θα έγραφε κάποιος που πιθανότατα θα βρισκόταν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Σόρι κιόΛα (2ο).
οκ,οκ
Και για πε που ειναι η αντιστροφη της πραγματικοτητας σε κατι απο αυτα που εγραψα!
RaGe_Raptor
28/02/2017, 00:49
οκ,οκ
Μια εκτίμηση είναι δική μου
"Δε θα καταλάβαινες τίποτα επειδή εσείς οι Συριζαίοι" κλπ...
Κρίνοντας από τα γραφόμενα σου γενικότερα στο νήμα.
xristos x
28/02/2017, 00:54
ναι ρε παιδι μου, πες εσυ και θα ζητησω να μου το εξηγησουν.
AristidisZ
28/02/2017, 08:01
Καλά ας γράφει και κανείς από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, έχουμε χορτάσει στο παρόν από την επιχειρηματολογία της πρώην Ρηγίλης και νυν Πειραιώς...
χαρτι υγειας εχουν τα σουπερ μαρκετ
Αλληλούια
Ηρθε η αναπτυξη...
:lol:
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149406&page=101&p=2807512&viewfull=1#post2807512)"
οπου απαντηση δεν ειχε δωθει και παλι....
:bawl:
ρε...δεν εχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια....
ειπαμε....η χωρα γ@μει και δερνει, περναμε γαματα, (ο τονος οπου γουσταρετε!!)
και ολα τα αλλα στα μπαλακια μοας...
φφεεεετττααααα!!!
αντε καμια βολτα να ξεχαρμανιασετε...
SHOOTER045
28/02/2017, 09:23
αντε καμια βολτα να ξεχαρμανιασετε...
Το αυτό :a013::a013::a013:
Παίρνω το παπί και πάω τσαρκα...
Για πληρωμές
.....Για πληρωμές.....
Oπως ελεγε και ο καπεταν Σπυρος ο κοτσιδας....
Π@υτσ@@@@@
RaGe_Raptor
28/02/2017, 09:39
Καλά ας γράφει και κανείς από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, έχουμε χορτάσει στο παρόν από την επιχειρηματολογία της πρώην Ρηγίλης και νυν Πειραιώς...
Είναι κι αυτό μια άποψη :)
xristos x
28/02/2017, 12:21
Είναι κι αυτό μια άποψη :)
Καλημερα!!! :a55:
xristos x
28/02/2017, 12:27
Αλληλούια
Ηρθε η αναπτυξη...
.
Ειπα εγω κατι τετοιο;; (#1486 6/10/16 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149406&page=100&p=2807329&viewfull=1#post2807329))
RaGe_Raptor
28/02/2017, 12:45
Καλημερα!!! :a55:
Καλησπέρα!
xristos x
28/02/2017, 12:49
Καλησπέρα!
Καλησπέρα! :a014:
ναι ρε παιδι μου, πες εσυ και θα ζητησω να μου το εξηγησουν.
RaGe_Raptor
28/02/2017, 12:49
Καλησπέρα! :a014:
Έχεις μπει σε loop mode :)
Ειπα εγω κατι τετοιο;; (#1486 6/10/16 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149406&page=100&p=2807329&viewfull=1#post2807329))
Εφαγες 2 ωρες απο την ζωη σου να ψαχνεις το χαμπεμους ΙΙ !!!
Να υποθεσω οτι δεν εχεις μηχανη, και πας για ...ψαρεμα...
Τεσπα...εισαι χαρουμενος με την κατασταση και το χαίρεσαι...
μπραβο σου.
Ενα τεράστιο μερος του πληθυσμού ομως οχι...
και τα πραγματα θα γινουν χειρότερα-προσωπικη μου εκτίμηση-...
αυτη την κουβεντα την εχω βαρεθει...
λειπουν και οι -απο πρωτο χερι- εκτιμήσεις που με εκαναν να γελαω και δεν εχει νοημα πλεον.
:wave2:
Πολύ ενδιαφέροντα τα τελευταία ποστ.
kostas777
28/02/2017, 12:57
Ενα τεράστιο μερος του πληθυσμού ομως οχι...
Είναι επειδή είστε και χοντροί οι περισσότεροι :cool:
Είναι επειδή είστε και χοντροί οι περισσότεροι :cool:
Εξαρταται που μας κοιταζεις.....
:D
αν κοιτας χαμηλα....Ναι!!
xristos x
28/02/2017, 13:04
Εφαγες 2 ωρες απο την ζωη σου να ψαχνεις το χαμπεμους ΙΙ !!!
Να υποθεσω οτι δεν εχεις μηχανη, και πας για ...ψαρεμα...
:wave2:
Να τυγχανει να θυμαμαι τι εχω γραψει παιζει;; Εγω δεν πεταω μια φωτο ετοιμη απο την ομαδα αληθειας (και λοιπα παρατηρητηρια) χωρις να μπορω να γραψω κατι σχετικο με αυτη η να συζητησω σχετικα με αυτη. Ουτε αν συμβει κατι τετοιο πηδαω σε αλλο θεμα ουτε προσεβαλα κανεναν προσωπικα.
kostas777
28/02/2017, 13:06
Εξαρταται που μας κοιταζεις.....
:D
αν κοιτας χαμηλα....Ναι!!
Μπα, έχετε και τέτοια. Παραλίγο να το πιστέψουμε :p
379162
Να τυγχανει να θυμαμαι τι εχω γραψει παιζει;; Εγω δεν πεταω μια φωτο ετοιμη απο την ομαδα αληθειας (και λοιπα παρατηρητηρια) χωρις να μπορω να γραψω κατι σχετικο με αυτη η να συζητησω σχετικα με αυτη. Ουτε αν συμβει κατι τετοιο πηδαω σε αλλο θεμα ουτε προσεβαλα κανεναν προσωπικα.
Εβαλα εγω φωτο ετοιμη απο την ομαδα αληθειας ;;;
Τα εχει μπερδεψει....γενικοτερα.
Κλαην μαιν δικε μου...
peace, chill κλπ
xristos x
28/02/2017, 13:20
Εβαλα εγω φωτο ετοιμη απο την ομαδα αληθειας ;;;
Τα εχει μπερδεψει....γενικοτερα.
Κλαην μαιν δικε μου...
peace, chill κλπ
Μη με προκαλεις! Παω για ψαρεμα και θα τα πουμε αργοτερα.... :beer:
RaGe_Raptor
28/02/2017, 20:09
άρρωστα μυαλά
379170
άρρωστα μυαλά
379170
Ταξικο δυστύχημα ;;
Ας πει κάποιος του μαλακα ότι Ταξικο δυστύχημα είναι να σπάσεις στο ξύλο τον Τζάμπο όταν σου προτείνει να σε κάνει σκλάβο για 400 ευρώ τον μήνα... Νόμιμα κιόλας.. Και να σπάσεις στο ξύλο τον κάθε Μανιο που νομοθετει την σκλαβιά.. Αστοδιαλο με τον κάθε καραγκιόζη
Ταξικο δυστύχημα ;;
Ας πει κάποιος του μαλακα ότι Ταξικο δυστύχημα είναι να σπάσεις στο ξύλο τον Τζάμπο όταν σου προτείνει να σε κάνει σκλάβο για 400 ευρώ τον μήνα... Νόμιμα κιόλας.. Και να σπάσεις στο ξύλο τον κάθε Μανιο που νομοθετει την σκλαβιά.. Αστοδιαλο με τον κάθε καραγκιόζη
Ταξικο ευτυχημα θελεις να πεις.
Billymuse
02/03/2017, 21:09
Ποιός τα ακουει τώρα τα ταλιμπάνια
Αθωώθηκε ο «γέροντας Παστίτσιος (http://www.eleftherostypos.gr/ellada/83047-athoothike-o-gerontas-pastitsios/)»
el_hymador
02/03/2017, 22:12
Mια φορά στα 100 χρόνια χρησιμοποιώ αμάξι στην Αθήνα και ακόμα πιο σπάνια κατεβαίνω με αυτό στο κέντρο. Σήμερα, που ήταν μια τέτοια once in a million ημέρα, το μαλακισμένο το ΠΑΜΕ, αυτοί οι επαγγελματίες ποριούχοι διαμαρτυρόμενοι, διαδήλωναν έξω από το Hilton... στο Hilton!!!! 2 ώρες από Παγκράτι στην Κηφισία....
Billymuse
02/03/2017, 22:22
4 διαφορετικες πορείες είχε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο, αυριο να μας δω που έχει απεργία το Μετρο,Ησαπ,Τραμ :cry:
Mια φορά στα 100 χρόνια χρησιμοποιώ αμάξι στην Αθήνα και ακόμα πιο σπάνια κατεβαίνω με αυτό στο κέντρο. Σήμερα, που ήταν μια τέτοια once in a million ημέρα, το μαλακισμένο το ΠΑΜΕ, αυτοί οι επαγγελματίες ποριούχοι διαμαρτυρόμενοι, διαδήλωναν έξω από το Hilton... στο Hilton!!!! 2 ώρες από Παγκράτι στην Κηφισία....
Όποια μέρα και να χρειαζόσουν αμάξι, σε πορεία τους θα έπεφτες.
Αθωώθηκε ο «γέροντας Παστίτσιος (http://www.eleftherostypos.gr/ellada/83047-athoothike-o-gerontas-pastitsios/)»
Θαύμα, θαύμα!
nikos_abel
03/03/2017, 07:00
Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά δεν αθωώθηκε, απλά παραγράφηκε.....
Δε παλεύονται σήμερα οι δρόμοι. Το νου σας αδέρφια
PortisHead
03/03/2017, 08:42
Εεεεετσι.
Τιμωρηθηκες μια και καλη, και αναδρομικα μάλιστα , για την αποφυγή τόσον καιρο.
el_hymador
03/03/2017, 09:10
Κακώς. Λιθοβολισμός του άξιζε ή πυρπόληση με αγιασμένη βενζίνη
Η αγιασμένη βενζίνη δεν παίρνει φωτιά.
el_hymador
03/03/2017, 09:19
Σωστά, αγιασμένο νερό.
Δεν ήξερα ότι οι βενζιναδες είναι τόσο θρησκοι!
Έτσι εξηγείται!
RaGe_Raptor
03/03/2017, 10:22
Απαλλάχθηκε .
Billymuse
03/03/2017, 12:33
Απαλλάχθηκε .
Σωστή παρατήρηση,με συνεπήρε το κύμα αλληλεγγύης :lol:
Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. http://www.protothema.gr/economy/article/659166/diorisan-689-atoma-se-mko-gia-tous-prosfuges-deite-analutika-/
Έβλεπα κι εγώ τη Μαρία πρώτη μούρη σε κάθε φωτογραφία και βίντεο με πρόσφυγες.
Και... τι έκανες σήμερα Μαρία; Μπράβο Μαρία. Ευχαριστούμε Μαρία...
Μέχρι που πήγα στο νησί και έμαθα πως η Μαρία πληρώνεται και παίρνει περισσότερο από μένα!!!
Το ότι παίρνει περισσότερα δεν με νοιάζει. Το ότι εμφανίζεται με πόνο ψυχής να βοηθάει χωρίς να αναφέρεται πουθενά πως τα παίρνει χοντρά με χάλασε πολύ.
Πως να παραπονεθεί μετά η Μαρία για τη βρώμα, τους καβγάδες, της ζημιές, τις κλοπές, τους βιασμούς και τα λοιπά που γίνονται και δεν βγαίνουν πέρα από τα όρια του νησιού;
Γαργάρα η Μαρία.
Ελπίζω να μην τη δω στα ίδια κανάλια να κλαίγεται σε λίγο καιρό.
Οι ίδιοι που κλαίνε τώρα γιατί τους τρώνε τη σοδειά, τους άνοιξαν το σπίτι κλπ, πήγαιναν τη νύχτα και άναβαν φωτοβολίδες για να βγουν εκεί οι πρόσφυγες να πάρουν τις εξωλέμβιες. Να τις κάνουν τι?
Γιατί φιλαράκια "για το χαρτί" γίνονται όλα. Ξεπουλάμε τα πάντα για λίγα λεφτά.
Κρίμα οι άνθρωποι που ξεσπιτώνονται. Σαφώς να τους βοηθήσουμε. Θα έπρεπε όμως να φροντίσουμε να μην ξεσπιτώνονται εξαρχής.
Και επιτέλους... ντροπή να πληρώνεται η ψεφτο-συμπόνοια μας.
Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες. http://www.protothema.gr/economy/article/659166/diorisan-689-atoma-se-mko-gia-tous-prosfuges-deite-analutika-/
Μέχρι που πήγα στο νησί και έμαθα πως η Μαρία πληρώνεται και παίρνει περισσότερο από μένα!!!
Το ότι παίρνει περισσότερα δεν με νοιάζει. Το ότι εμφανίζεται με πόνο ψυχής να βοηθάει χωρίς να αναφέρεται πουθενά πως τα παίρνει χοντρά με χάλασε πολύ.
Πως να παραπονεθεί μετά η Μαρία για τη βρώμα, τους καβγάδες, της ζημιές, τις κλοπές, τους βιασμούς και τα λοιπά που γίνονται και δεν βγαίνουν πέρα από τα όρια του νησιού;
Γαργάρα η Μαρία.
Οι ίδιοι που κλαίνε τώρα γιατί τους τρώνε τη σοδειά, τους άνοιξαν το σπίτι κλπ, πήγαιναν τη νύχτα και άναβαν φωτοβολίδες για να βγουν εκεί οι πρόσφυγες να πάρουν τις εξωλέμβιες. Να τις κάνουν τι?
Κρίμα οι άνθρωποι που ξεσπιτώνονται. Σαφώς να τους βοηθήσουμε. Θα έπρεπε όμως να φροντίσουμε να μην ξεσπιτώνονται εξαρχής.
Μια χαρα τα λες...
χρονια τα γραφω αυτα....εχω πολλους τετοιους στον "κυκλο" μου....
ξερεις...επαναστατες των 5000€/μηνα με μερσεντε, βιλιτσα και πισινα...
χεσε μεσα!!!
el_hymador
03/03/2017, 13:52
Γαργάρα η Μαρία.
Θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο αν η Μαρία είχε προσληφθεί και έξυνε το απαυτό της. Το ότι είναι στο νησί και βοηθάει ανθρώπους δεν είναι μεμπτό. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά, πρέπει να το έχεις και να θέλεις να βοηθήσεις. Η λογική του ότι η Μαρία και η κάθε Μαρία είναι στα κάγκελα για τους μετανάστες γιατί την πληρώνουν, μου κάνει σαν αν λέμε ότι "κοίτα τον μαλάκα τον γιατρό στο ακριτικό νησί που διαμαρτύρετε γιατί δεν έχει ούτε πιεσόμετρο, για τα φράγκα το κάνει, μην χάσει τον μισθό του".
Σωστή παρατήρηση,με συνεπήρε το κύμα αλληλεγγύης :lol:
''Γέρων'' κι' εσύ, ή, παστίτσιος;;;;;;;;;;;;;;;;;
amyroukai
03/03/2017, 15:21
Διόρισαν 689 άτομα σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες[/B]
Να σου πω καλύτερο... Προσφάτως "έπρεπε" να γίνει μιά υιοθεσία σκυλιού. Ψάχναμε δώθε και κείθε, αγγελίες, πετ σοπ κλπ (το θεωρώ αστείο να αγοράσεις σκυλί, συν το ότι δεν έπρεπε να είναι μικρό, έπρεπε να είναι μαθημένο ήδη σε σπίτι κλπ). Μεταξύ άλλων, ένα σκυλί από ακριτικό νησί. Το οποίο ταξίδεψε Αθήνα με συνοδό και στην ερώτηση "αν δεν μας κάνει" η απάντηση ήταν ε δεν πειράζει, πάει πίσω. Ποιός τα πληρώνει αυτά, εισιτήρια "για πλάκα" Αθήνα, συνοδό, γιατρούς, κομμωτήρια κλπ κλπ κλπ; Από φίλο έμαθα για κάτι τύπου φιλοζωικές που μαζεύουν άρρωστα γατιά, τα κάνουν καλά και τα στέλνουν επίσης για υιοθεσία. Ποιός τα πληρώνει αυτά...; Μαύρη τρύπα σαν τις ΜΚΟ... Επειδή λες για δουλειές που πληρώνονται πιο καλά από τις "κανονικές" δουλειές δηλαδή.
Stefanos73
03/03/2017, 15:35
Θα έπρεπε να μας απασχολεί περισσότερο αν η Μαρία είχε προσληφθεί και έξυνε το απαυτό της. Το ότι είναι στο νησί και βοηθάει ανθρώπους δεν είναι μεμπτό. Δεν νομίζω ότι κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά, πρέπει να το έχεις και να θέλεις να βοηθήσεις. Η λογική του ότι η Μαρία και η κάθε Μαρία είναι στα κάγκελα για τους μετανάστες γιατί την πληρώνουν, μου κάνει σαν αν λέμε ότι "κοίτα τον μαλάκα τον γιατρό στο ακριτικό νησί που διαμαρτύρετε γιατί δεν έχει ούτε πιεσόμετρο, για τα φράγκα το κάνει, μην χάσει τον μισθό του".
Ο γιατρός είναι εκεί γιατί ο κόσμος ηταν ήδη εκεί και θα συνεχίσει να είναι. Αν όμως ο πόλεμος σταματούσε (λέμε καμιά λαλακία) οι "Μαρίες" θα έμεναν στεγνές!
stefanos
03/03/2017, 16:07
Οι ΜΚΟ εφόσον δεν διαχειρίζονται φόρους μου και κρατικό χρήμα ας κάνουν ότι γουστάρουν,
και ας προσλάβουν όποιους θέλουν.
Για να ντρεπόμαστε είναι οτι δεν μπορεί το κράτος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και
μπαίνουν στη μέση ΜΚΟ.
Τριτοκοσμικά και βάλε πράγματα.
el_hymador
03/03/2017, 17:29
Ο γιατρός είναι εκεί γιατί ο κόσμος ηταν ήδη εκεί και θα συνεχίσει να είναι. Αν όμως ο πόλεμος σταματούσε (λέμε καμιά λαλακία) οι "Μαρίες" θα έμεναν στεγνές!
A δηλαδή παίζει θέμα εντοπιότητας για το ποιος θα βηθηθει η όχι;
Οι ΜΚΟ εφόσον δεν διαχειρίζονται φόρους μου και κρατικό χρήμα ας κάνουν ότι γουστάρουν,
και ας προσλάβουν όποιους θέλουν.
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως νομίζεις. Οι ΜΚΟ υπάρχουν και σε μεγάλο βαθμό συντηρούνται από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις προς αυτές.... Και έχουν στηθεί τρελλές πυραμιδούλες και έχουν γίνει τρελλά πάρτυ με τα χρήματα αυτών των επιδοτήσεων (για πολλά εκατομμύρια μιλάμε όχι τιποτα ψωροδεκάρες...). Κάτι καλόπαιδα στο υπ. Πολιτισμού θα στα εξηγήσουν καλύτερα... :whistle:
Stefanos73
03/03/2017, 18:27
A δηλαδή παίζει θέμα εντοπιότητας για το ποιος θα βηθηθει η όχι;
Νομιζα ότι το θέμα συζήτησης ήταν το όφελος αυτών που βοηθούν. Όχι ποιος θα βοηθηθεί, γιατί αυτό είναι δεδομένο. ΌΛΟΙ.
stefanos
03/03/2017, 19:10
Δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως νομίζεις. Οι ΜΚΟ υπάρχουν και σε μεγάλο βαθμό συντηρούνται από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις προς αυτές.... Και έχουν γίνει κάτι τρελλά πάρτυ με τα χρήματα αυτών των επιδοτήσεων (για πολλά εκατομμύρια μιλάμε όχι ψωροδεκάρες...). Κάτι καλά κυκλώματα στο υπ. Πολιτισμού θα στα εξηγήσουν καλύτερα... :wave2:
Οι περισσότερες και κυρίως οι μεγάλες ΜΚΟ έχουν σαν κύρια πηγή χρηματοδότησης τον κόσμο, συγχρηματοδοτούμενα, και EU, ή UN κλπ
Υπάρχει και κρατική επιχορήγηση αλλά όταν φτάνεις στο επίπεδο να προτιμάει η EU και τα Ηνωμένα έθνη να δίνουν τις επιδοτήσεις για τους πρόσφυγες
σε ΜΚΟ και ΟΧΙ στο Ελληνικό κράτος για να τις διαχειριστεί επέτρεψέ μου να τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
Εξάλλου μιλάμε για ποσοστά ώς 20%.
Billymuse
03/03/2017, 19:16
Απο κολλητό που δουλεύει στη ΦΡΟΝΤΕΞ, απο την πλεύρα της Τουρκίας γίνεται πάρα πολυ καλή δουλειά στο θέμα των ΜΚΟ και φυσικά με τα κονδύλια που πήρανε για να σταματήσουν οι μεγάλες ροές μεταναστών. Μου είπε ότι άνετα απο την απέναντι πλεύρα αποτρέπεται ενα ποσοστό της τάξης του 80% να περάσει τα σύνορα. Αν και εδω δεν παίζει να το μάθουμε ποτέ απο κάποιο κανάλι μιας και βολεύει να λέμε για τις ''τουρκικές'' προκλήσεις.
Οι περισσότερες και κυρίως οι μεγάλες ΜΚΟ έχουν σαν κύρια πηγή χρηματοδότησης τον κόσμο, συγχρηματοδοτούμενα, και EU, ή UN κλπ
Υπάρχει και κρατική επιχορήγηση αλλά όταν φτάνεις στο επίπεδο να προτιμάει η EU και τα Ηνωμένα έθνη να δίνουν τις επιδοτήσεις για τους πρόσφυγες
σε ΜΚΟ και ΟΧΙ στο Ελληνικό κράτος για να τις διαχειριστεί επέτρεψέ μου να τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
Εξάλλου μιλάμε για ποσοστά ώς 20%.
ΑΑΑΧ καλό μου παιδί...Πόσο αθώος είσαι... :lol: :lol: :wave2:
Μανολης67
03/03/2017, 21:08
Μένω Μυτιλήνη απο το 2005, (δεν ειμαι Μυτιλινιός, ) η κονόμα δεν είναι κακό και στο κάτω κάτω της γραφής μάγκας όποιος μπορεί και τα παίρνει..αλλά κονόμα και φιλανθρωπία μαζί (δηθεν ) είναι απαράδεκτο..
Και για να πούυμε τα πράγματα με το όνομα τους: απίστευτο χρήμα έπεσε στην (πόλη) της Μυτιλήνης με το προσφυγικό..μιλάμε για ΠΟΛΛΆ ΛΕΦΤΑ....
Και εδω κατι παράξενο...οταν μιλά η κυρία Τασία ότι τα νησία (Σαμος Χιος Μυτιλήνη) πλούτισαν απο το προσφυγικό (σωστό) και ο Μαρδάς για Συρους επενδυτές ειναι απλά αριστεροί....όταν αναφέρεται ο Σφακιανάκης για πρόσφυγες με 500 Ευρα (και αυτό σωστό) ειναι Φασίστας...
Υ.Γ το καλοκαίρι του 2015 πέρασαν απο το Νησί πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες..όλοι αυτοί εφυγαν από το Νησί για Πειραιά και Καβαλα ακτοπλοϊκώς (και με αεροπλάνο αρκετοί)
παμε λοιπόν 1.000.000 Χ 30 Ευρω το ατομικό ελάχιστο εισιτήριο εχουμε 30.000.000 ευρω ΜΟΝΟ στην ακτοπλοια..
Πάμε ξανα..απο το 1.000.000 αν αφησαν στο νησί ο καθένας πχ 100 Ευρω για σαντουιτς νερά παπούτσια (το πρώτο που αγοράζουν) κάρτες τηλεφώνου πάμε ελάχιστο 100.000.000 ευρω στο Νησί το ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
αν πάμε τώρα και υπολογίσουμε FRONTEX (ειναι υψηλόμισθοι) ΜΚΟ και επίσκεψη Παπα.....
κάντε υπολογισμό...
Εγώ επισήμανα τον πρόσκαιρο "πλουτισμό" κάποιων εις βάρος των κακόμοιρων των μεταναστών χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες στη δική μας ζωή και των παιδιών μας.
Η Μαρία αν είχε δουλειά δεν θα ήταν εκεί. Αν ήταν δωρεάν ακόμα περισσότερο. Την ξέρω προσωπικά τη Μαρία.
Αυτό με χαλάει.
Όσο για τις ΜΚΟ αρκει να το ψάξουμε λίγο για να δούμε ποιος είναι (πάλι) από πίσω και μαζεύει το χρήμα. Είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε πως έρχονται λεφτά μόνο από εξωτερικούς παράγοντες. Ακόμα κι αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χρηματοδοτούνται σε τακτική βάση και από την Ελλάδα.
Όσο για το γιατρό... Η (συνήθης τελευταία) τακτική, γιούργια και "τη μπάλα στην κερκίδα"; Ναι... αλλά οι προηγούμενοι;
Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν. Ούτε στους προηγούμενους και πολύ περισσότερο στους επόμενους. Με το χέρι στην καρδιά.
Εγώ επισήμανα τον πρόσκαιρο "πλουτισμό" κάποιων εις βάρος των κακόμοιρων των μεταναστών χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες στη δική μας ζωή και των παιδιών μας.
Η Μαρία αν είχε δουλειά δεν θα ήταν εκεί. Αν ήταν δωρεάν ακόμα περισσότερο. Την ξέρω προσωπικά τη Μαρία.
Αυτό με χαλάει.
Όσο για τις ΜΚΟ αρκει να το ψάξουμε λίγο για να δούμε ποιος είναι (πάλι) από πίσω και μαζεύει το χρήμα. Είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε πως έρχονται λεφτά μόνο από εξωτερικούς παράγοντες. Ακόμα κι αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χρηματοδοτούνται σε τακτική βάση και από την Ελλάδα.
Όσο για το γιατρό... Η (συνήθης τελευταία) τακτική, γιούργια και "τη μπάλα στην κερκίδα"; Ναι... αλλά οι προηγούμενοι;
Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν. Ούτε στους προηγούμενους και πολύ περισσότερο στους επόμενους. Με το χέρι στην καρδιά.
Γιατί το λες πρόσκαιρο πλουτισμό;
Δεν δουλεύει η Μαρία και κάθε Μαρία;
3-4 γνωστοί μου,εντελώς ασχετοι μεταξύ τους,με οικογένεια πιάσαν δουλεια σε χοτσποτ,καθαριστες-στριες και αλλά.
Το κακό που είναι επειδή βγαίνουν στο γιαλί;
stefanos
04/03/2017, 07:44
ΑΑΑΧ καλό μου παιδί...Πόσο αθώος είσαι... :lol: :lol: :wave2:
Καθόλου αθώος.
Απλά δεν πιστεύω και δεν πίστεψα ποτέ στο "δωρεάν" και μου φαίνεται φυσικό κάποιος που κάνει κάτι να πληρώνεται.
Είσαι μάγκας και δημιουργείς ένα οργανισμό που προσφέρει κάτι στον κόσμο και βγάζεις μεροκάματα?
Δεν με χαλάει.
Είσαι τόσο μάγκας που παίρνεις χρήμα από τον ΟΗΕ και την ΕΕ και το κράτος και δίνεις και μεροκάματο σε μερικούς άνεργους
και διακοπές δωρεάν σε μερικούς εθελοντές και γίνεσαι και πλούσιος?
Πάλι δε χαλιέμαι και καλά κάνεις και προχώρα και παραπέρα.
Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος και υπάρχουν λαμόγια παντού και στις ΜΚΟ και στα σωματεία και στο κράτοςκαι στη λαική της γειτονιάς μου.
Αλλά συνεχίζω να ψωνίζω από την λαϊκή γιατί με συμφέρει.
Γιατί το λες πρόσκαιρο πλουτισμό;
Δεν δουλεύει η Μαρία και κάθε Μαρία;
3-4 γνωστοί μου,εντελώς ασχετοι μεταξύ τους,με οικογένεια πιάσαν δουλεια σε χοτσποτ,καθαριστες-στριες και αλλά.
Το κακό που είναι επειδή βγαίνουν στο γιαλί;
Γιατί θέλω να πιστεύω και εύχομαι να μην μείνουν μόνιμα έτσι όλοι αυτοί. Να μην είναι σε παράγκες για να έχουν ανάγκη ΜΚΟ και Μαρίες.
Είναι λογικό να εξαθλιώνω κάποιους για να έχουν δουλειά μερικοί άλλοι; Τέτοια "ανάπτυξη" ζητάμε;
Οι 600+ θα ήταν καλύτερο να δούλευαν στα γραφεία ασύλου να προχωρήσει η κατάσταση. Όχι εσκεμμένα να τη συντηρούμε.
Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος και υπάρχουν λαμόγια παντού και στις ΜΚΟ και στα σωματεία και στο κράτοςκαι στη λαική της γειτονιάς μου.
Αλλά συνεχίζω να ψωνίζω από την λαϊκή γιατί με συμφέρει.
Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθώ να πω. Για να σε συμφέρει κάτι έχει κάνει αυτός. Μήπως σε ταΐζει καρκίνο; Μήπως έχει μετανάστες να δουλεύουν νυχθημερόν με 10 ευρώ την ημέρα; Μήπως θα κλείσει τον σωστό επαγγελματία που δουλεύει δίπλα του;
Η λογική "συντηρώ το λαμόγιο γιατί με συμφέρει" μας έφτασε εδώ σήμερα.
Και δυστυχώς δε βλέπω διάθεση να σταματήσει.
stefanos
04/03/2017, 08:56
Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθώ να πω. Για να σε συμφέρει κάτι έχει κάνει αυτός. Μήπως σε ταΐζει καρκίνο; Μήπως έχει μετανάστες να δουλεύουν νυχθημερόν με 10 ευρώ την ημέρα; Μήπως θα κλείσει τον σωστό επαγγελματία που δουλεύει δίπλα του;
Και προτιμάει ο σωστός επαγγελματίας που είναι δίπλα να καταργήσω εγώ ο ανύποπτος
ή συνωμοσιολόγος πελάτης την λαϊκή και να ψωνίζω από το SM?
Ας κάνει κάτι και αυτός για το μεροκάματο του.
Τηλέφωνα έχει και το σδοε και το ικα και η αστυνομία, στην περίπτωση που
ξέρει κάτι που δεν γνωρίζω εγώ για τον διπλανό του.
Εγώ οφείλω να γνωρίζω ότι οι φράουλες είναι μικρότερες από τις πατάτες και ότι οι ντομάτες και τα αγγούρια βγαίνουν
το καλοκαίρι και μέχρι εκεί.
Και προτιμάει ο σωστός επαγγελματίας που είναι δίπλα να καταργήσω εγώ ο ανύποπτος
ή συνωμοσιολόγος πελάτης την λαϊκή και να ψωνίζω από το SM?
Ας κάνει κάτι και αυτός για το μεροκάματο του.
Τηλέφωνα έχει και το σδοε και το ικα και η αστυνομία, στην περίπτωση που
ξέρει κάτι που δεν γνωρίζω εγώ για τον διπλανό του.
Εγώ οφείλω να γνωρίζω ότι οι φράουλες είναι μικρότερες από τις πατάτες και ότι οι ντομάτες και τα αγγούρια βγαίνουν
το καλοκαίρι και μέχρι εκεί.
Πάλι οι άλλοι μας φταίνε που εσύ τρως πλαστική ντομάτα;
Περίμενε τότε να σε φροντίσει ο Αλέξης, ο Κούλης και ο κάθε χορτάτος. Εσένα που ψάχνεις το φθηνότερο στη λαϊκή.
Ο διπλανός επαγγελματίας αν δεν έχει δουλειά θα έρθει κάποια στιγμή που θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο. Αφού έχει διώξει τη γυναίκα/ανηψιά/ξάδερφο κλπ από τη δούλεψη του.
Και θα γελάει η κοιλιά του Πάγκαλου γιατί μαζί τα φάγαμε.
Εσύ το μόνο που οφείλεις στον εαυτό σου και στην οικογένεια σου είναι να βρεις την πιο φτηνή ντομάτα και να δεις στην wikipedia πότε βγαίνουν τα αγγούρια όρθια;
Κανείς δεν είπε να καταργήσεις τη λαϊκή. Αν δεν πάρεις από το λαμόγιο (που εσύ πρώτα από όλους πρέπει να ψαχτείς, γιατί το παιδί σου θα φάει τη φόλα) δεν σημαίνει πως αυτομάτως πας στο super market.
Δεινόσαυρος
05/03/2017, 13:22
Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά δεν αθωώθηκε, απλά παραγράφηκε.....
Ποια είναι η διαφορά;; [genuine question]
Όπως και να 'χει, πάλι καλά να λέμε - θα ήταν φριχτή αντανάκλαση για (ο,τι έχει απομείνει) απ' την Ελληνική κοινωνία αν του έβρισκαν το παραμικρό.
---
Αυτό που θέλω να ξέρω όμως, είναι ποιός colon game-mon π88στης τον έδωσε τον άνθρωπο. Δεν μου το βγάζεις απ' τον νου (μέχρι αποδείξεως τουναντίον) οτι ήταν το ΦουΜπου. - «Α, γεια σας κύριε Ζουκο, είμαστε ένα φασιστικό κράτος, και ένας δικός σας μας σατίρισε. Τα στοχεία του, παρσκαλώ...». - «Ναι βεβαίως, ευχαρίστως, το ΦουΜπου τάσσεται σθεναρά εναντίον της σάτιρας εις βάρος αυταρχικών καθεστώτων.»
Πολύ αισχρή φασιστο-οργάνωση, μην την στηρίζετε, ρε παιδιά....
Facebook και τέχνη (https://www.theguardian.com/culture/2017/mar/01/facebooks-ban-on-charles-blackman-nude-artwork-attacked-as-living-in-the-1950s)
Ποιοί είναι άραγε οι αληθινοί Ταλιμπάν της υπόθεσης;
Δεινόσαυρος
05/03/2017, 16:58
Είσαι μάγκας και δημιουργείς ένα οργανισμό που προσφέρει κάτι στον κόσμο και βγάζεις μεροκάματα?
Δεν με χαλάει.
Είσαι τόσο μάγκας που παίρνεις χρήμα από τον ΟΗΕ και την ΕΕ και το κράτος και δίνεις και μεροκάματο σε μερικούς άνεργους
και διακοπές δωρεάν σε μερικούς εθελοντές και γίνεσαι και πλούσιος?
Πάλι δε χαλιέμαι και καλά κάνεις και προχώρα και παραπέρα.
Μόνο κάποιος τέρμα αφελής θα πίστευε οτι δεν υπάρχουν απατεώνες που κοροιδεύουν ΟΗΕ, ΕΕ, κλπ και τα κονομάνε με προσχήματα φιλανθρωπίας. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους πούμε και μπράβο. Επειδή μοίρασαν κάτι ψίχουλα για το θεαθηναι;;; Μα αυτό είναι μέρος του παιγνιδιού τους δεν το κάνουν για κοινωνικό έργο...
Με απασχολεί το να λέμε οτι δεν πιστεύουμε στο τσάμπα για την πάρτη μας (και εύγε, σωστότατο) αλλά πιστεύουμε στο τσάμπα για τον κάθε σπατεώνα και τσακάλι, γιατί αυτοί, στην τελική, «προσφέρουν έργο», και μαγκιά τους.
Κάπως νοσηρή μου φαίνεται αυτή η αντίληψη.
Μόνο ο παραλήπτης των ψιχουλων θα μπορούσε να δει κάτι θετικό σε τέτοιες απατεωνίες.
amyroukai
07/03/2017, 14:43
Νέο κόμμα από τον Σάββα Τσιτουρίδη (ναι το θυμόμουν το όνομα αλλά έπρεπε να τον γκουγκλάρω (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF %82) για να επιβεβαιώσω ποιός είναι)
Θα μας σώσει το "Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών" πλέον, όχι δεν έχει σχέση με τους συμπαθείς πωλητές εφημερίδας του Περισσού.
Ωσανά. Και σανά. κΣανά.
Billymuse
07/03/2017, 15:11
Aγνό παιδί και αυτός (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=369373)
RaGe_Raptor
09/03/2017, 12:15
Γ@μησε... :facepalm
el_hymador
09/03/2017, 12:26
Γ@μησε... :facepalm
(και) Για αυτό το "παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο" έχει πολύ μεγαλύτερο ρεύμα..
el_hymador
10/03/2017, 14:22
ΠΡΟΣΟΧΗ!
***ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ DEBATE ΑΘΕΩΝ - ΠΙΣΤΩΝ***
https://roides.wordpress.com/2017/03/10/10mar17/
...το 78,4% του κόσμου επιθυμεί η μισθοδοσία των κληρικών να γίνεται από την εκκλησία και όχι από το κράτος.
...το 78,4% του κόσμου επιθυμεί η μισθοδοσία των κληρικών να γίνεται από την εκκλησία και όχι από το κράτος.
Δεν παίζει... Σίγουρα μιλάμε για Ελλάδα;
Ναι βρέ...... Εδώ δηλώνουν ολοι δημοκράτες (και ψηφίζουν χρυσή κραυγή.....)
SHOOTER045
10/03/2017, 15:03
ΠΡΟΣΟΧΗ!
***ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ DEBATE ΑΘΕΩΝ - ΠΙΣΤΩΝ***
https://roides.wordpress.com/2017/03/10/10mar17/
Τι σχέση έχει το αν είσαι άθεος η πιστός με το αγγούρι που τρώμε μαζί ταυτόχρονα?
Μήπως οι ιερείς δεν έχουν < μαύρα > εισοδήματα για γάμους,βαπτίσεις,κηδείες μνημόσυνα κλπ?
Έχουν
Μήπως η εκκλησία (όχι η έννοια)
Να έβαζε λίγο παραπάνω το χερακι στην τσέπη τής εκποιωντας κάτι απο τον τεράστιο πλούτο σε ακίνητα?
Δεν λέω να βγάλει κειμήλια στην μαύρη.
Μήπως η αστυνομία να έπαιρνε τα έσοδα απο τροχαιες παραβάσεις (όχι ο καθένας αστυνομικός,ανάλογα πόσες κλήσεις κόβει, αλλά στο σύνολο)
Και όχι να πηγαίνουν υπέρ δήμων που έτσι και αλλιως χρηματοδοτούνται.
Θα ελάφρυνε και ο προϋπολογισμός και θα υπήρχε και ποιο < αυστηρή > αστυνόμευση.
Μήπως κάθε φορά που πηγαινουν να κανουν τουσ σεκιουριτι σε κάποια Α.Ε να πληρώνει για την φύλαξη των οπαδών η του γηπέδου της.
Μήπως οι πυροσβέστες που πηγαίνουν για τον κάθε κουλο που στραμπουληξε το ποδι του στην ορειβασία ,να μετακινούν ελικόπτερα και οχήματα για το βλαμμενο.
Να πληρώνονται?
Μήπως σε πολλές εκφράσεις του ευρυτερου δημοσίου θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο?
Λέω εγώ τώρα
Ρε σκούτερ τα 'χεις κάνει ρώσικη σαλάτα......
Λοιπόν γιά μένα οι παπάδες να πληρώνονται από την εκκλησία......
Ο μαλάκας που τον χειμώνα χάνετε και τον ψάχνει η ΕΜΑΚ να βάζει το χέρι στην τσέπη......
Οι ΠΑΕ να κλείσουν.....(γιατί να φυλάνε το μαγαζί του Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Κούγια κλπ, κι' όχι
το φαρμακείο του Κτήνος;;;; Στο κάτω-κάτω το φαρμακείο είναι πιό χρήσιμο....)
Οι πυροσβέστες να πάνε να σβήσουν μιά φωτιά, τα ΕΜΑΚ να τρέξουν σε σεισμούς και πλημμύρες γι' αυτό
πληρώνουμε και υπάρχουν....
Οι παπάδες που κολλάνε μ' όλα αυτά;;;;;
el_hymador
10/03/2017, 15:41
Παίζει... το ποσοστό αυτό σημαίνει πως ένας μεγάλος αριθμός εκκλησιαζόμενων και πιστών ανθρώπων, δεν θέλουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τους κληρικούς.
SHOOTER045
10/03/2017, 15:57
Ρε σκούτερ τα 'χεις κάνει ρώσικη σαλάτα......
Λοιπόν γιά μένα οι παπάδες να πληρώνονται από την εκκλησία......
Ο μαλάκας που τον χειμώνα χάνετε και τον ψάχνει η ΕΜΑΚ να βάζει το χέρι στην τσέπη......
Οι ΠΑΕ να κλείσουν.....(γιατί να φυλάνε το μαγαζί του Μαρινάκη-Μελισσανίδη-Κούγια κλπ, κι' όχι
το φαρμακείο του Κτήνος;;;; Στο κάτω-κάτω το φαρμακείο είναι πιό χρήσιμο....)
Οι πυροσβέστες να πάνε να σβήσουν μιά φωτιά, τα ΕΜΑΚ να τρέξουν σε σεισμούς και πλημμύρες γι' αυτό
πληρώνουμε και υπάρχουν....
Οι παπάδες που κολλάνε μ' όλα αυτά;;;;;
Βάγγο
Σε πρόσφατο μνημόσυνο - τρισάγιο.
Που είχε ταυτόχρονα 4
Ο παπας πήρε απο 20€ απ τον καθένα
Και απο σαλάτες ξερω
el_hymador
10/03/2017, 17:14
Βάγγο
Σε πρόσφατο μνημόσυνο - τρισάγιο.
Που είχε ταυτόχρονα 4
Ο παπας πήρε απο 20€ απ τον καθένα
Και απο σαλάτες ξερω
Αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός, άσχετα αν είναι απαράδεκτο ως "είθισται"... εγώ αναφέρομαι στα 193.000.000 ευρώ ετησίως για την μισθοδοσία των 10.238 ιερέων και 100 αρχιερέων που πληρώνονται από το κράτος. Μιλάμε για ένα δις κάθε 5 χρόνια, χώρια τις απώλειες από ειδικά απαλλακτικά καθεστώτα και εξαιρέσεις στην φορολόγηση και στις κρατήσεις.
Billymuse
10/03/2017, 18:03
Αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός, άσχετα αν είναι απαράδεκτο ως "είθισται"... εγώ αναφέρομαι στα 193.000.000 ευρώ ετησίως για την μισθοδοσία των 10.238 ιερέων και 100 αρχιερέων που πληρώνονται από το κράτος. Μιλάμε για ένα δις κάθε 5 χρόνια, χώρια τις απώλειες από ειδικά απαλλακτικά καθεστώτα και εξαιρέσεις στην φορολόγηση και στις κρατήσεις.
Δεν πειράζει.Εχουμε 2000 λιγότερους γιατρούς.
Στ' απαυτά μας ρέ....
Θα πάμε στον μάγο του χωριού (τον παπά της ενορίας) θα κάνουμε κι' ένα τάμα (βλέπε ''θα λαδώσουμε
κάναν άγιο-α'' .... ) και θα γίνουμε περδίκιαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην ταλαιπωρούμαστε μωρέ. Γλυτώνουμε level έτσι. Ασθένεια, κατευθείαν στον παπά, διάβασμα, τέλος.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
10/03/2017, 19:42
https://www.youtube.com/watch?v=UA47ofd-xlQ
ερχωντε νεες μεθωδει θεραπειας.
kostas777
10/03/2017, 20:08
Αν σε φυλάει ο Θεός δεν έχεις ανάγκη ούτε κράνος, δεν ξέρετε εσείς.
Billymuse
10/03/2017, 20:50
379552
Billymuse
11/03/2017, 12:19
Για να δούμε θα πληρώσει ο Γλίτσας Θέμος Αναστασιάδης η θα την σκαπουλάρει πάλι
Πέντε εκατομμύρια ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος (http://www.efsyn.gr/arthro/ola-na-plirothoyn)».
Billymuse
11/03/2017, 12:22
H μέρα πάει απο το καλό στο καλύτερο. Μπάτσος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthh-astynomikos-gia-th-dolofonia-toy-taksitzh-sthn-kastoria.4570121.html). Μεμονομένο περιστατικό και αυτό.
Nostradamus
12/03/2017, 00:46
H μέρα πάει απο το καλό στο καλύτερο. Μπάτσος δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/synelhfthh-astynomikos-gia-th-dolofonia-toy-taksitzh-sthn-kastoria.4570121.html). Μεμονομένο περιστατικό και αυτό.
Τι σχέση έχει τώρα αν ήταν αστυνομικός ?? Αν ήταν κάτι άλλο θα ήταν οκ ?
Ρε μην τα ισοπεδώνουμε όλα..
paramedic
12/03/2017, 09:26
Τι σχέση έχει τώρα αν ήταν αστυνομικός ?? Αν ήταν κάτι άλλο θα ήταν οκ ?
Ρε μην τα ισοπεδώνουμε όλα..
Σωστός! Απο την άλλη ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ έσωσαν κόσμο στην ληστεία στο super market στο Καματερό και συνέλαβαν τον έναν δράστη οπότε βλεπουμε και την αντίθετη μεριά.
Σωστός! Απο την άλλη ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ έσωσαν κόσμο στην ληστεία στο super market στο Καματερό και συνέλαβαν τον έναν δράστη οπότε βλεπουμε και την αντίθετη μεριά.
Ε ποιοι θα τον έσωζαν; Φουρνάρηδες ή υδραυλικοί; Αυτή είναι η δουλειά των αστυνομικών.
paramedic
12/03/2017, 15:35
Φυσικα και εννοείται οτι αυτοθ θα το έκαναν μιας και αυτη ειναι η δουλειά τους αλλα το σχόλιο μου έγκειται στο οτι ο παπαρας που σκότωσε τον άνθρωπο στην Καστοριά ειναι "μπατσος" αλλα αυτοί που έκαναν την δουλειά τους στην ληστεια ειναι "αστυνομικοί". Αυτο για να δούμε και εμείς και οι αστυνομικοί πως τους αντιμετωπίζει η κοινωνία όταν κάνουν κατι σωστό και πως όταν κάνουν κατι κακό. Τροφή για σκέψη προς όλους βασικά.
basilis_k6
12/03/2017, 18:45
Φυσικα και εννοείται οτι αυτοθ θα το έκαναν μιας και αυτη ειναι η δουλειά τους αλλα το σχόλιο μου έγκειται στο οτι ο παπαρας που σκότωσε τον άνθρωπο στην Καστοριά ειναι "μπατσος" αλλα αυτοί που έκαναν την δουλειά τους στην ληστεια ειναι "αστυνομικοί". Αυτο για να δούμε και εμείς και οι αστυνομικοί πως τους αντιμετωπίζει η κοινωνία όταν κάνουν κατι σωστό και πως όταν κάνουν κατι κακό. Τροφή για σκέψη προς όλους βασικά.
σκέψου το λίγο σαν την παιδεραστια. Μπορεί να εισαι παιδέρα ηλεκτρολόγος αλλα μπορεί να εισαι και δάσκαλος η παπάς. Βαραίνει το πραμα. Οταν εισαι μπατσος δολοφόνος χτυπάει αλλιώς. δεν συμφωνω αλλα έτσι ειναι γενικα η γνώμη του κόσμου. Μάλλον οχι, με τους παπάδες συμφωνω λίγο.
RaGe_Raptor
17/03/2017, 14:13
Είναι από ομάδαηλήθιας . Απομακρυνθείτε οι έχοντες αλλεργία.
Οι υπόλοιποι ,που σας ενδιαφέρει το περιεχόμενο κι όχι το ταμπελάκι δείτε:
https://twitter.com/omadaalithias/status/842705904772571136
Οι άνθρωποι έχουν στρατηγικό σχεδιασμό αλλά δεν τους βγαίνει...
Σοβαρά τώρα;
8 χρόνια χωρίς αναστολή ο Σώρρας.
Ακόμα μια συνωμοσία για να μείνει η Ελλάδα στο σκότος!
AristidisZ
17/03/2017, 15:05
Πω και τα γραφεία τι θα γίνουν τώρα ;
8 χρόνια χωρίς αναστολή ο Σώρρας. .......
Στ' αρχιδι@ του.............'ετσι κι' αλλιώς, κι' οι φυλακές δικές του θα μας πεί πώς είναι.......................
RaGe_Raptor
17/03/2017, 15:12
Στ' αρχιδι@ του.............'ετσι κι' αλλιώς, κι' οι φυλακές δικές του θα μας πεί πώς είναι.......................
Θα κατέβει ένα διαστημόπλοιο για να δραπετεύσει .
Ε, μάλλον
(σιγά μην φύγει ο γίγας μ' ελικόπτερο κι' άλλες τέτοιες μαλακίες).....
RaGe_Raptor
17/03/2017, 15:16
Ωπ, ξέχασα το γαμώτικον
:ufo:
el_hymador
17/03/2017, 17:09
Αυτή η χώρα τρώει τα παιδιά της! Φυλακή ο Σώρρας... μοναδικές ελπίδες που μας έχουν απομείνει:
-Τα απίστευτα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο
-Η ομάδα Έψιλον και οι Ανδρομέδιοι
-Το Μπέβατρον του Γκιώλβα
-Οι προφητείες των μοναχών (με γκανιάν τον Παίσιο)
-Το ξανθό γένος
amyroukai
17/03/2017, 17:52
όχι, όχι τα πετρέλαια. το διάβασα σήμερα, τα έκρυψε ο ΓΑΠ για να μπούμε στο ΔΝΤ. αυτά να τα ξεχάσεις. θα τα πάρει ο σόιμπλες και το ταμείο πως το λένε τσάμπα.
Billymuse
17/03/2017, 18:32
Τουλαχιστον αυτος δεν προλαβε να μπει στη Βουλη..
RaGe_Raptor
17/03/2017, 22:07
Για τους γεννημένους έιτιζ και πίσω
:roflmao:
379829
Αυτή η χώρα τρώει τα παιδιά της! Φυλακή ο Σώρρας... μοναδικές ελπίδες που μας έχουν απομείνει:
-Τα απίστευτα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο
-Η ομάδα Έψιλον και οι Ανδρομέδιοι
-Το Μπέβατρον του Γκιώλβα
-Οι προφητείες των μοναχών (με γκανιάν τον Παίσιο)
-Το ξανθό γένος
Φτού σου Κρόνε ...
Εμείς οι υποστηρικτές θα πληρώσουμε εφορία τώρα , ξέρει κανείς ;