PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

sniper
23/01/2017, 16:12
Σε γερμανιες και αμερικες τα γκρικ μποιζ μπορεί να φωνάζουν για Μακεδονία ελληνική και τα τοιαύτα.
Αν φωνάξουν όμως < θα παρουμε την Ουάσιγκτον- η - φακ δε τραμπ,όχι με το πλοιο της γραμμής,με απευθείας πτήση θα τους στείλουν, αφού κανουν ενα περασμα στο Γκουαντάναμο.
Το ίδιο μάλλον θα συνέβαινε αν έλεγαν θα πάρουμε το Βερολίνο κτλπ.
Αλλά νταξει μωρέ μια πλακιτσα κάνανε τα <παιδιά>
Σιγά και τι έγινε επειδή φοράνε στολές του Ε.Σ με το εθνόσημο και σχηματίζουν τον αετό της γείτονος?
Είναι καποιες χειρονομίες που δείχνουν τα αυτονόητα.
Όχι.τις σκιές του μπλιτζερ.
Αν εγώ σου δείξω το μεσαίο δάχτυλο εσύ και ο καθένας τι θα καταλάβει?
Οτι σε Βριζώ η δειχνω το ένα (1).
Είπαμε
Μαθανε οτι γ@μιομ@στε,πλακωσανε και οι γύφτοι

Ε,όταν βρεθεί κάνας χαζός Ελληνας της Κωνσταντινούπολης που θα υπηρετησει στον τουρκικό στρατό,ως οφείλει να κάνει,και θα βγάζει σελφι με σημαια Αγια Σοφία και μαρμαρωμενο βασιλιά ποστερ,τότε θα υπάρχει κάποια ταύτιση με το περιστατικό των Αλβανών που παρέθεσε ο σουτερ.Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λεγαμε

Εδιτ.συνυπογραφω ότι έγραψε ο σουτερ.με πρόλαβε στη στροφή

Οι Ελληνες της πόλης εξολοθρευτηκαν στα 50s από τα μεμέτια. Δεν υπάρχουν τετοιοι πλέον.

Για τα εθνόσημα κλπ, δεν ξέρω εσείς σε ποιο στρατό υπηρετήσατε, αλλά υπάρχουν κι Ελληνες που δεν το τίμησαν/τιμούν.
Επίσης, υπάρχουν και μη Ελληνες που το τιμούν (βλ Αντετοκούνμπο).

Δεν είχατε εσείς μουσουλμάνους στα ΚΕ που πήγατε; Τι διάολο, ο μόνος είμαι που τα βλέπω;

Και στην τελική, και το χειρότερο συνομωσιολογικό σενάριο να ισχύει, αυτοι καλά κάνουν. Οι άλλοι που υποτίθεται ότι διοικούν τον στρατό, τι κάνουν;

Υ.Γ. Θα έχει γέλιο να τιμωρηθεί κανένας (κάποιοι) Αξκος(οι) στο κέντρο για πλημμελή μέτρα φύλαξης λόγω των κινητών... Θα γελάνε και οι αρουραίοι.

SHOOTER045
23/01/2017, 16:12
Εύστοχη θα ήταν αν έλεγε ότι θα σχηματίζει με τα χέρια του την αγιασοφιά (δεδομένου ότι δε βλέπω καμία σημαία στην παραπάνω φωτογραφία), στην οποία περίπτωση θα βγάζει πολλά λεφτά ως καλλιτέχνης και δε θα έχει ανάγκη τον στρατό πια.

377863
Τώρα δηλαδή
Εσύ το εκλαμβανεις αυτό ως:
1)είσαι το Νο1,ο πρώτος
2)αι γ@μισου

sniper
23/01/2017, 16:15
377863
Τώρα δηλαδή
1)είσαι το Νο1,ο πρώτος
2)αι γ@μισου

Μπορεί να είναι και γαστρεντερολόγος όμως...

SHOOTER045
23/01/2017, 16:15
Οι Ελληνες της πόλης εξολοθρευτηκαν στα 50s από τα μεμέτια. Δεν υπάρχουν τετοιοι πλέον.

Για τα εθνόσημα κλπ, δεν ξέρω εσείς σε ποιο στρατό υπηρετήσατε, αλλά υπάρχουν κι Ελληνες που δεν το τίμησαν/τιμούν.

Δεν είχατε εσείς μουσουλμάνους στα ΚΕ που πήγατε; Τι διάολο, ο μόνος είμαι που τα βλέπω;

Και στην τελική, και το χειρότερο συνομωσιολογικό σενάριο να ισχύει, αυτοι καλά κάνουν. Οι άλλοι που υποτίθεται ότι διοικούν τον στρατό, τι κάνουν;

Υ.Γ. Θα έχει γέλιο να τιμωρηθεί κανένας (κάποιοι) Αξκος(οι) στο κέντρο για πλημμελή μέτρα φύλαξης λόγω των κινητών... Θα γελάνε και οι αρουραίοι.

Εγώ τουλαχιστον εκεί που ήμουν
Ουτε μεμετια,ούτε μουσουλμάνους είχαμε.
Ουτε ρωσοποντιους
Ουτε ρομά (το είπα ευγενικά)
Για αυτό ρωτάω,επειδή δεν πέτυχα τέτοιες καταστάσεις.
Και καλά θα κάνουν να τιμωρήσουν πρωτα απ όλα τον υπεύθυνο που τους έβαλε μαζί κλπ κλπ

sakis81
23/01/2017, 16:16

Υπάρχουν καποιες λίγες χιλιάδες Ελλήνων στην καταγωγή,Τούρκοι πολίτες.
Μαζί σου
Όχι,εκεί που υπηρέτησα δεν είχε μουσουλμάνους
Μαζί σου
Οντως

sniper
23/01/2017, 16:18
Εγώ τουλαχιστον εκεί που ήμουν
Ουτε μεμετια,ούτε μουσουλμάνους είχαμε.
Ουτε ρωσοποντιους
Ουτε ρομά (το είπα ευγενικά)

Εσύ (καλά όχι εσύ, οι πρόγονοί σου) ρε Μήτσε, από την Αριδαία είστε ή μπας και ήρθατε από αλλού; Και όταν ήρθαν, σου ειχαν πει το καλωσόρισμα που δέχτηκαν;

BLiTzER
23/01/2017, 16:20
μπλιτζ,είμαι μαζί σου σε πολλά,όχι όμως σε αυτό.

Δεν ξέρω τι κατάλαβες, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να εξηγήσω. :p Όπως λέει και ο σνάιπερ, δε φταίνε οι 7 (ή 8) της παραπάνω φωτογραφίας που το κράτος μας είναι ανίκανο και απολαμβάνει να κάθεται στα 4.

377863
Τώρα δηλαδή
1)είσαι το Νο1,ο πρώτος
2)αι γ@μισου

Το 2. Αλλά το κάνει με ειρωνικό χαμόγελο, οπότε μάλλον κάτι καλό του είπα και δεν είχε απάντηση. +1 για μένα.

SHOOTER045
23/01/2017, 16:23
Εσύ (καλά όχι εσύ, οι πρόγονοί σου) ρε Μήτσε, από την Αριδαία είστε ή μπας και ήρθατε από αλλού; Και όταν ήρθαν, σου ειχαν πει το καλωσόρισμα που δέχτηκαν;

Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο
Γιατί θα σου θυμισω τα λογια της εκ Αλβανίας γνωστής που ανέφερες.
Αλλά με αυτους που έφερε το ΠΑΣΟΚ (αν θυμάμαι καλά) κάπου στα τέλη του 80.
Δεν έχουμε καμια σχέση απο ομιλία από οψη κλπ.
Δεν έχω ασβερκους στο σοι μου,ουτε και στο χωριό μου

RaGe_Raptor
23/01/2017, 16:24
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να εξηγήσω. :p Όπως λέει και ο σνάιπερ, δε φταίνε οι 7 (ή 8) της παραπάνω φωτογραφίας που το κράτος μας είναι ανίκανο και απολαμβάνει να κάθεται στα 4.

Κάποια πράγματα θα πρέπει να λέγονται ευθαρσώς και ξεκάθαρα κι όχι μέσα από ,ιδιοφυές είναι η αλήθεια, καυστικό χιουμοράκι,κατά την άποψή μου.

MG-KTiNoS
23/01/2017, 16:27

https://www.facebook.com/konstantinoupoli/

και πολλοί έχουν πάει τα τελευταία χρόνια λόγο κρίσης και δουλευουν εκεί.

Στην Σμύρνη μάλιστα ο δήμαρχος τους άνοιξε και εκκλησία

http://www.iefimerida.gr/news/166961/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE

:wave2:

sniper
23/01/2017, 16:31
Μπορεί να μοιάζει οξύμωρο
Γιατί θα σου θυμισω τα λογια της εκ Αλβανίας γνωστής που ανέφερες.
Αλλά με αυτους που έφερε το ΠΑΣΟΚ (αν θυμάμαι καλά) κάπου στα τέλη του 80.
Δεν έχουμε καμια σχέση απο ομιλία από οψη κλπ.
Δεν έχω ασβερκους στο σοι μου,ουτε και στο χωριό μου

Άρα μην τους λές πόντιους, πές τους Ουσμπέκους, Κιργίσιους, Γεωργιανούς κλπ

Και δεν θυμάσαι καλά. Ήρθαν όντως Πόντιοι τη δεκαετία του 80 αλλά πολλοί περισσότεροι απο τους παραπάνω σπό τα 90s και μετά.
Επί αμφοτέρων κυνερνήσεων.

Αλλά, είπαμε. Το κράτος δουλεύει ρολόι, σαν καλοΛαδωμένη μηχανή.

sniper
23/01/2017, 16:31
https://www.facebook.com/konstantinoupoli/

και πολλοί έχουν πάει τα τελευταία χρόνια λόγο κρίσης και δουλευουν εκεί.

Στην Σμύρνη μάλιστα ο δήμαρχος τους άνοιξε και εκκλησία

http://www.iefimerida.gr/news/166961/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE

:wave2:

Μείνε στο θέμα. Πήγαν τωρα να δουλέψουν εκεί, εκτός απν πήγαν για 5ετείς στον Τουρκικό Στρατό.

amyroukai
23/01/2017, 16:42
φακ δε τραμπ,

Αυτό είναι νοηματικά και συντακτικά λάθος, αν μιλάμε για πρόσωπο και όχι για επίθετο.

Επίσης, προεκλογικά, μπορεί οι "δικοί μας" στο γιου ες οφ έι να στήριξαν τον "έξω οι ξένοι" πρόεδρο. Ωπ. Παύση. Έξω οι ξένοι. Έξω η σύζυγος δηλαδής. Έξω όλοι δηλαδή πλην γηγενών Ινδιάνων. Εκτός από τους Νάβαχο, αυτοί να φύγουν γιατί όπως μας είχε πει κάποιος κάποτε, είναι Ελληνική φυλή και το Νάβαχο βγαίνει από την λέξη ναυαγός, αρχαίοι ημών πρόγονοι που ατύχησαν στην ήπειρο και έμειναν και έδωσαν το φως στους κοκκινόδερμους και ζευγάρωσαν με τις γυναίκες τους. Αλλά οκ, τελικά εννοούμε μόνο τους -εύκολα θύματα- μεξικανούς. Άντε και κανέναν κουβανό. Παύση τέλος. Δεν είναι δυνατόν να ήταν ΟΛΟΙ οι ομογενείς με τον τραμπ, οπότε σίγουρα κάποιος το είπε, άπειρος κόσμος το είπε, κάθε καταγωγής και επιπέδου. και δεν έχει μπει σε καράβι ακόμα, θα το μαθαίναμε, όπως το περιστατικό "ρατσισμού" εναντίον των φωτοβόλων ελλήνων στην ουρά του σουπερμάρκετ, από ρεντνεκικής καταγωγής δίποδο που απαιτούσε να μιλάνε Αγγλικά στην χώρα του και όχι την μητρική τους, αλλά που να ξέρει τον πλούτο του ελληνικού αλβαφήτου ο inbred πίθηκΑς...

BLiTzER
23/01/2017, 16:45
Επειδή στην Αμερική ξέρουν να μιλούν (ή να γράφουν) αγγλικά. :lol: :lol:

amyroukai
23/01/2017, 16:47

ε τι να πω, εδώ έχεις δίκιο.

sniper
23/01/2017, 16:48

Wat da fuk man?

BLiTzER
23/01/2017, 16:50
Your being impolite. You must of been abused as a child.

sniper
23/01/2017, 16:51

Aight

RaGe_Raptor
23/01/2017, 16:59

αυτό το "must of been" ρπστμ...!!! :a26::a11::a018:

el_hymador
23/01/2017, 17:08
Παιδιά να σας πω... έληξε ο συναγερμός, το defcon1 και η απαγόρευση κυκλοφορίας ή ακόμα κάνουν τον αετό με τα χέρια τους οι πιτσιρικάδες οι Αλβανοί; Να βγω από το καταφύγιο;

amyroukai
23/01/2017, 17:18
Παιδιά να σας πω... έληξε ο συναγερμός, το defcon1 και η απαγόρευση κυκλοφορίας ή ακόμα κάνουν τον αετό με τα χέρια τους οι πιτσιρικάδες οι Αλβανοί; Να βγω από το καταφύγιο;

να βγεις μετά την αποκριά, έμαθα ότι αναγνωρίστηκαν και κρατούνται και για τιμωρία θα τους πετάξουμε σαν αετό με τριπλή καλούμπα να μάθουν.

bulmont
23/01/2017, 17:36
Και καλά θα κάνουν να τιμωρήσουν πρωτα απ όλα τον υπεύθυνο που τους έβαλε μαζί κλπ κλπ

Σωστόοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επρεπε να τους βάλουν στο λόχο του λοχαγού ΠύρρουΔήμα με επιλοχία τον Κακιασβίλι και λοχία την Μανιάνη.......

sakis81
23/01/2017, 17:45

Καλή η πλάκα.Όταν όμως κάτι αλλά πιτσιρίκια κάνουν κάτι άλλο με τα χεράκια τους,ξέρεις,τα τεντώνουν ψηλά,όλοι εσείς οι large κι έτσι,αρχίζουν να σκουζουν.και μη μου πεις ότι δεν έχουν σχέση.Χειρονομίες και οι δύο,με βαθύ συμβολισμό.κι αν δε ξέρεις για τα εγκλήματα των Αλβανών που ασπάζονται αυτή τη χειρονομία,ευχαρίστως να σου πω

Billymuse
23/01/2017, 19:29
Καλή η πλάκα.Όταν όμως κάτι αλλά πιτσιρίκια κάνουν κάτι άλλο με τα χεράκια τους,ξέρεις,τα τεντώνουν ψηλά,όλοι εσείς οι large κι έτσι,αρχίζουν να σκουζουν.και μη μου πεις ότι δεν έχουν σχέση.Χειρονομίες και οι δύο,με βαθύ συμβολισμό.κι αν δε ξέρεις για τα εγκλήματα των Αλβανών που ασπάζονται αυτή τη χειρονομία,ευχαρίστως να σου πω

Άλλο η ιδέα της μεγάλης αλβανίας, άλλο κάνω με τα χέρια μου κατα κάποιο τρόπο την σημαία των προγόνων μου.

Billymuse
23/01/2017, 19:31
Και φυσικά έχουμε κοντή μνήμη, ο Ελλην-αρας θα βγάλει την χολή του που τον πείραξε οτι κάνανε τα φαντάρια και όχι ο άλλος που παίζει στην Εθνική Ελβετίας και μπροστά σε 30000 Ελληνες έκανε αυτο...

377873

AristidisZ
23/01/2017, 19:34
Ναι αλλά έβαλε γκολάρα και απαυτώσαμε τη Γιούβε, οπότε χαλάλι του

Billymuse
23/01/2017, 19:37
Ναι αλλά έβαλε γκολάρα και απαυτώσαμε τη Γιούβε, οπότε χαλάλι του

Aναστήσαμε και τον Αρίστο ρε :lol: ελα ρε κοπρίτη μετα προς Κρίκο

AristidisZ
23/01/2017, 19:44
Aναστήσαμε και τον Αρίστο ρε :lol: ελα ρε κοπρίτη μετα προς Κρίκο

Ο Αρίστος διαβάζει, αλλά δε παρεμβαίνει στο παρόν γιατί εκνευρίζεται :p

Την άλλη Δευτέρα, και αυτό είναι δέσμευση :cool:

Acacius
23/01/2017, 19:47
Και φυσικά έχουμε κοντή μνήμη, ο Ελλην-αρας θα βγάλει την χολή του που τον πείραξε οτι κάνανε τα φαντάρια και όχι ο άλλος που παίζει στην Εθνική Ελβετίας και μπροστά σε 30000 Ελληνες έκανε αυτο...

Για το θέμα με τα φαντάρια κρατάω μετριοπαθή στάση, αλλά κάνεις άκυρη σύγκριση. Γιατί να προσβληθούμε που ένας ελβετός πανηγυρίζει κάνοντας το σήμα της Αλβανίας σε ποδοσφαιρικό αγώνα; Πρόβλημα της Ελβετίας.

Μικe777
23/01/2017, 21:12
Για το θέμα με τα φαντάρια κρατάω μετριοπαθή στάση, αλλά κάνεις άκυρη σύγκριση. Γιατί να προσβληθούμε που ένας ελβετός πανηγυρίζει κάνοντας το σήμα της Αλβανίας σε ποδοσφαιρικό αγώνα; Πρόβλημα της Ελβετίας.

και γιατι να στεναχωρηθουμε που κατι παιδια καναν την σημαια της πατριδας τους
εχουμε μεγαλη καρδια εμεις οι Ελ ολους τους εχουμε αγκαλιασει..:)

Δεινόσαυρος
23/01/2017, 21:34

Εγώ δεν κατάλαβα...
Είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι ο αετός ήταν Αλβνικός;;

Εμένα για Βυζαντινός μου κάνει. Μεγαλο-Ιδεάτες είναι τα παιδιά και τα παρεξήγησαν οι βιαστικοί.

DAYMAN
23/01/2017, 21:42

βγες δεν σε πειραζει κανενας εσενα.:cry: Αεκτζης δεν εισαι;

Δεινόσαυρος
23/01/2017, 22:08
δεν ξερω...

εδώ ,στο δικό μας συμπάν , όσες φορές χρειάστηκα τους πουλημένους σπυριάρηδες , καλά τα κατάφεραν …. Δυο φορες μαλιιστα εσωσαν την ζωη σε δικούς μου ανθρώπους.. κατά τυχη??

μαλλον , την άλλη φορά θα ξεκινήσω με ξεμάτιασμα και ευχέλαιο και βλέπουμε..

Ε, να ανάψεις κανα καντήλι που στάθηκες τόσο τυχερός, εγώ όποτε ακούω ιστορία από τον τομέα είναι για κάποιον που φάγαν και όχι κάποιον που σώσαν.

===

Αλλά για να τονίσω και το αυτονόητο, δεν έχω πρόβλημα με τον τομέα, κάθε άλλο, αλλά με το πώς εξελίσσεται, και για την κατάντια που πουλάν σαν «επιστήμη» .
«Επιστήμη» είναι π.χ. και το να καργάρουμε τα ζωντανά μας με αντιβιοτικά, ωστέ να μπορούμε να τα ανατρέφουμε υπο άθλιες συνθήκες και να κονομάμε.
Αν εξελιχθούνε τίποτα βακτηρίδια που δεν τα πιάνουν τα αντιβιοτικά και γυρίσουμε εν μια νυκτί στον μεσσαίωνα, οπου πέθαινες από γρατζουνιά, θα σου πώ εγώ τι εστί βερίκοκο (aka επιστήμη) και τι ευχέλαια και ti ξεματιάσματα θα ρίχνουμε.

el_hymador
23/01/2017, 22:18

Εμείς οι Large επίσης , δεν μπορούμε τις ότι να ΄ναι εξισώσεις... επίσης δεν πιστεύω να εννοείς ότι αφού ανεχόμαστε τα νεούδια και τους ψάρακες που μ@λ@κίζονται στον θάλαμο, θα πρέπει να αφήσουμε τις ναζούλες να κάνουν τα ναζάκια τους ελεύθερα...

el_hymador
23/01/2017, 22:18
βγες δεν σε πειραζει κανενας εσενα.:cry: Αεκτζης δεν εισαι;

Όχι ντε!

RaGe_Raptor
23/01/2017, 22:20
Παιδάκια μια διαπίστωση όχι μόνο για εδώ μέσα αλλά και γενικότερα . Αν κάποιος γράψει ή πει κάτι "πατριωτικό" τρόπον τινά , του κολλάται ταμπέλα ή για να το γράψω ορθά , του κωλάττε ταμπαίλλα. Κι αυτό είναι κατάρα.

amyroukai
23/01/2017, 22:25
Αν εξελιχθούνε τίποτα βακτηρίδια που δεν τα πιάνουν τα αντιβιοτικά και γυρίσουμε εν μια νυκτί στον μεσσαίωνα, οπου πέθαινες από γρατζουνιά, θα σου πώ εγώ τι εστί βερίκοκο (aka επιστήμη) και τι ευχέλαια και ti ξεματιάσματα θα ρίχνουμε.

που να δεις τι έχει να γίνει αν σκάσει ένα τεράστιο EMP και μείνουμε χωρίς ρεύμα. Για να μην πω αν σκάσει κανένας μετεωρίτης όπως τότε που εξαφανίστηκαν οι δειν... Ωχ ρε συ μπλακ χιούμορ, συλλυπητήρια για το μακρινό σόι.

Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.

sakis81
23/01/2017, 22:40
Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
Εμείς οι Large επίσης , δεν μπορούμε τις ότι να ΄ναι εξισώσεις... επίσης δεν πιστεύω να εννοείς ότι αφού ανεχόμαστε τα νεούδια και τους ψάρακες που μ@λ@κίζονται στον θάλαμο, θα πρέπει να αφήσουμε τις ναζούλες να κάνουν τα ναζάκια τους ελεύθερα...

Οκ,κατανοητό.τους Ελληνες φασίστες τους πατάτε κάτω,τους Αλβανούς φασίστες τους ανεχεστε αφού είναι νεουδια και ψαρακες και μαλακιζονται!!!!
Αφιερωμένο εξαιρετικά,αν και ξεφεύγει λίγο από τα μουσικά μου γουστα
377877

el_hymador
23/01/2017, 23:00
Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Οκ,κατανοητό.τους Ελληνες φασίστες τους πατάτε κάτω,τους Αλβανούς φασίστες τους ανεχεστε αφού είναι νεουδια και ψαρακες και μαλακιζονται!!!!
Αφιερωμένο εξαιρετικά,αν και ξεφεύγει λίγο από τα μουσικά μου γουστα
377877

Οκ, άσε μας λοιπόν στην παρακμή μας, εσύ ζέψου τα φυσεκλίκια και γέμισε σακιά με άμμο περιμένοντας 6 ψάρακες να πάρουν έξοδο και να κάνουν την επίθεση τους.

sakis81
23/01/2017, 23:00
Ε, να ανάψεις κανα καντήλι που στάθηκες τόσο τυχερός, εγώ όποτε ακούω ιστορία από τον τομέα είναι για κάποιον που φάγαν και όχι κάποιον που σώσαν.

===

Αλλά για να τονίσω και το αυτονόητο, δεν έχω πρόβλημα με τον τομέα, κάθε άλλο, αλλά με το πώς εξελίσσεται, και για την κατάντια που πουλάν σαν «επιστήμη» .
«Επιστήμη» είναι π.χ. και το να καργάρουμε τα ζωντανά μας με αντιβιοτικά, ωστέ να μπορούμε να τα ανατρέφουμε υπο άθλιες συνθήκες και να κονομάμε.

Όταν η επιστήμη σηκώσει τα χέρια ψηλά,η λύση είναι μία...377878

sakis81
23/01/2017, 23:12
Οκ, άσε μας λοιπόν στην παρακμή μας, εσύ ζέψου τα φυσεκλίκια και γέμισε σακιά με άμμο περιμένοντας 6 ψάρακες να πάρουν έξοδο και να κάνουν την επίθεση τους.

Οκ, οποιος θέλει να καταλάβει,κατάλαβε.οποιος θέλει να παριστάνει τον χαζό,πρόβλημα του

Δεινόσαυρος
23/01/2017, 23:30
Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.

Καλομελέτα κι έρχεται... (http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/article/medicine_03)

..λένε οι μάγοι της φυλής στο UC Berkeley.

Acacius
23/01/2017, 23:33
και γιατι να στεναχωρηθουμε που κατι παιδια καναν την σημαια της πατριδας τους
εχουμε μεγαλη καρδια εμεις οι Ελ ολους τους εχουμε αγκαλιασει..:)

Εκεί γίνεται λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί τους δίνεις ένα τουφέκι έχοντας την προσδοκία να προστατεύσουν τη χώρα στην οποία μεγάλωσαν από πιθανούς μεγαλοϊδεατισμούς της χώρας στην οποία αισθάνονται ότι ανήκουν.

[ακολουθεί βερσιόν ΑνΕλ/ΧΑ]
Εκεί γίνεται λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί τους δίνεις ένα τουφέκι έχοντας την προσδοκία να κάνουν ντου στη χώρα στην οποία αισθάνονται ότι ανήκουν, υπηρετώντας τον πιθανό μεγαλοϊδεατισμό της χώρας στην οποία μεγάλωσαν.

el_hymador
24/01/2017, 00:49
Οκ, οποιος θέλει να καταλάβει,κατάλαβε.οποιος θέλει να παριστάνει τον χαζό,πρόβλημα του

Μωρέ εγώ κατάλαβα αλλά όχι αυτό που νομίζεις ή θέλεις να πιστεύεις...

Σε αυτούς τι περίμενες να κάνουν οι Τούρκοι δηλαδή;

377880

...και μη μου πεις ότι "ήταν δικά μας"... last year και βάλε... όσο "δική μας" είναι η Πόλη αλλά τόσο μπορούν να πιστεύουν οι UCKάδες ότι είναι "δική τους" η Τσαμουριά και whatever έχουν στο κεφάλι τους περί μεγάλης Αλβανίας...

...και κάτι τελευταίο αγαπητέ... μας τον έχουν φορέσει μέχρι τις αμυγδαλές και εμείς ασχολούμαστε με φανταστικούς εχθρούς, τους "εύκολους" κιόλας γιατί βολεύει. Ας ταραχθούμε τον άλλο μήνα με έναν Αφγανό που έγραψε μια μαλακία σε ένα τοίχο εκκλησίας... και αυτό βολεύει.

DrEvil
24/01/2017, 00:53
Εκτός από τους Νάβαχο, αυτοί να φύγουν γιατί όπως μας είχε πει κάποιος κάποτε, είναι Ελληνική φυλή και το Νάβαχο βγαίνει από την λέξη ναυαγός, αρχαίοι ημών πρόγονοι που ατύχησαν στην ήπειρο και έμειναν και έδωσαν το φως στους κοκκινόδερμους και ζευγάρωσαν με τις γυναίκες τους.

Αυτο τωρα που το θυμηθηκες ρε συ, μετα απο τοσα χρονια.
Μετα το τσιπουρο (μαλλον) απο την μυτη, ηταν το μεγαλυτερο γελιο που εριξα.

Acacius
24/01/2017, 01:06

Εάν αυτά τα τρία γίδια ήταν φαντάροι στον τουρκικό στρατό και έβγαζαν την ίδια φωτογραφία ντυμένοι με παραλλαγή, θεωρείς ότι οι Τούρκοι ανώτεροί τους θα έπρεπε να μην αντιδράσουν;

Εδώ μια διευκρίνιση: σε αντίθεση με την φωτογραφία με τα εθνίκια στην Αγιά Σοφιά αυτό που έκαναν τα φαντάρια δεν είναι υποχρεωτικά εθνικιστικό. Η σούπερ-καλόπιστη έως αγαθιάρα ερμηνεία είναι ότι βρέθηκαν όλοι μαζί στο στρατόπεδο και πήραν μια φωτογραφία "κωλόψαρα αλβανικής προελεύσεως, πααααρουσιάστε, πουλ πουλ πουλ" για το χαβαλέ, επειδή έχουν κοινή καταγωγή. Λέμε τώρα.

Δεινόσαυρος
24/01/2017, 01:36
...και κάτι τελευταίο αγαπητέ... μας τον έχουν φορέσει μέχρι τις αμυγδαλές και εμείς ασχολούμαστε με φανταστικούς εχθρούς, τους "εύκολους" κιόλας γιατί βολεύει. Ας ταραχθούμε τον άλλο μήνα με έναν Αφγανό που έγραψε μια μαλακία σε ένα τοίχο εκκλησίας... και αυτό βολεύει.

+1000000

Εύκολες και άκρως τεμπέλικες αντιδράσεις από άτομα που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την σκέψη.

Αλλά στα δύσκολα όλοι κωλώνουμε, να μου πεις, εύκολα* δίνε μας να γλεντάει ο λαός.

* Εθνικισμούς, Αγανακτισμούς, νεο-Κατοχισμούς, απ' όλα έχει ο μπαχτσες, μόνο τον εαυτό να πριν πρέπει να κοιτάξουμε ποτέ.
Να προσθέσω και πολιτικο-Ορθισμούς και μεσοαστικούς καθωσπρεπεισμούς.

sakis81
24/01/2017, 01:49
Μωρέ εγώ κατάλαβα αλλά όχι αυτό που νομίζεις ή θέλεις να πιστεύεις...

377880

...και μη μου πεις ότι "ήταν δικά μας"... last year και βάλε... όσο "δική μας" είναι η Πόλη αλλά τόσο μπορούν να πιστεύουν οι UCKάδες ότι είναι "δική τους" η Τσαμουριά και whatever έχουν στο κεφάλι τους περί μεγάλης Αλβανίας...

Μου συγκρίνεις άσχετα πράγματα.αυτοι είναι αεκτζηδες χούλιγκανοι,του γκέτο κλαμπ,για όσους ξέρουν.αν περναγε κοντά κάνας αστυνομικός λογικά θα είχαν πρόβλημα.και καλά θα τους έκανε,διότι δεν δείχνουν σεβασμό προς την χώρα που βρισκονται.ομως ΑΝ το έκαναν αυτό στον στρατό,στην καλύτερη θα βρισκόντουσαν για "αναψυχή" σε κάνα φυλάκιο στο Κουρδιστάν.οχι επειδή οι 3 χιλιάδες εναπομείναντες Έλληνες είναι απειλή για την Τουρκία,αλλά για παραδειγματισμό.κι αν εσύ θεωρείς τους Αλβανούς ως φανταστικούς εχθρούς,δεν είναι και πολύ παλιές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού τους στον ΣΚΑΙ.ακριβως επειδή μας τον έχουν φορέσει μέχρι τις αμυγδαλές,έχουν αντιληφθεί τι μπουρδελισταν είμαστε και μας κάνουν πλάκα.

kostas777
24/01/2017, 02:10
Α. Λίγο από 'δω, λίγο από 'κει, κάτι έπιασα.

Προτείνω σε αντίποινα οι Έλληνες αναρχικοί στην επόμενη διαδήλωση να κάψουν αλβανικές σημαίες αντί για ελληνικές.

Πάντως ευτυχώς που εμείς δεν μπορούμε να σχηματίσουμε την σημαία μας με τα χέρια.

taisteal
24/01/2017, 05:32
Μην φοβάστε.
Δεν θα εισβάλλουν σε Γερμανική αποικία,είμαστε ασφαλείς.
Αλλά καλού κακού πάρτε κανένα τουφέκι και βουρ στο βουνό μπας και...

:lol:

amyroukai
24/01/2017, 06:39
Καλομελέτα κι έρχεται... (http://evolution.berkeley.edu/evolibrary/article/medicine_03)

..λένε οι μάγοι της φυλής στο UC Berkeley.

Και για να καταλάβω που το πας δηλαδή (που, τελικά, για τον πλανήτη, αν χαθούμε ως είδος, θα είναι το καλύτερο συμβάν από γέννησής του, αλλά λεπτομέρειες), ΟΤΑΝ συμβεί στα πέριξ ο χρησμός του Μπέρκλειου προφήτου, θα μας σώσει ο ύψιστος με μιά προσευχή, ένα σταυροκόπημα και ένα τάμα λαμπάδα στο μπόι του Φασούλα στον Άγιο Θεράποντα; Το βακτήριο θα πει "ώπα μεγάλε, άγιο μύρο έχει ποτίσει το δέρμα αυτό, ας φάω κανέναν άπιστο καλύτερα, μην μπλέξω". Κάτι τέτοιο εννοείς ότι θα γίνει, γιατί από την παρουσία των εικόνων στα νοσοκομεία ξεκίνησε η τεκμηριωμένη επιστημονικά συζήτηση αυτή και το επιχείρημά σου;

Billymuse
24/01/2017, 07:56
Ωραία πράγματα, μεγαλύτερος ντόρος έγινε για το περιστατικό με 5-6 φαντάρια που δεν τιμήσανε το εθνόσημο αλλα κάτι πρώην υπουργοί που λέγανε τη Σημαία την πήρε ο αέρας στα Ημια (https://www.youtube.com/watch?v=tx5uKqsVwOY). Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας έχουμε τη συμμαχία στο ΝΑΤΟ οπότε δεν θα μας πειράξει ποτε κανείς :look:

nikos_abel
24/01/2017, 08:20
Και για να καταλάβω που το πας δηλαδή (που, τελικά, για τον πλανήτη, αν χαθούμε ως είδος, θα είναι το καλύτερο συμβάν από γέννησής του, αλλά λεπτομέρειες), ΟΤΑΝ συμβεί στα πέριξ ο χρησμός του Μπέρκλειου προφήτου, θα μας σώσει ο ύψιστος με μιά προσευχή, ένα σταυροκόπημα και ένα τάμα λαμπάδα στο μπόι του Φασούλα στον Άγιο Θεράποντα; Το βακτήριο θα πει "ώπα μεγάλε, άγιο μύρο έχει ποτίσει το δέρμα αυτό, ας φάω κανέναν άπιστο καλύτερα, μην μπλέξω". Κάτι τέτοιο εννοείς ότι θα γίνει, γιατί από την παρουσία των εικόνων στα νοσοκομεία ξεκίνησε η τεκμηριωμένη επιστημονικά συζήτηση αυτή και το επιχείρημά σου;

Προκαλείς να το πάω αλλού το χαμπέμους και η αρκούδα θα αρχίσει τη γκρίνια πάλι :lol:

SHOOTER045
24/01/2017, 08:37
Και για να αλλάξουμε λίγο την κουβέντα
Σήμερα πριν λίγη ωρα άκουσα αυτό

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.newsit.gr/ellada/Neos-foros-sta-aytokinita/694161&ved=0ahUKEwjWlsmendrRAhVMBMAKHbm0BE0QFghfMAg&usg=AFQjCNGesxh3T28dSJDC82V7tguwbyDvzQ&sig2=u8Pbmz8fP1oO57_x3aacBg

Τέλος ακινησίας λέει.
Για όσους έχουν χαλασμένα, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
Γιατί λέει κοστίζουν σε ευταξία χώρου, σε χρόνο υπαλλήλων να τακτοποιήσει χαρτιά ακινησίας και πινακίδες, οι οποίες πλεον μετα την διετία θα καταστρέφονται.
Το καλό σενάριο είναι(απο οτι ειπαν)
30 ευρο ανα όχημα,ανεξάρτητου κυβισμού, αξίας, κλπ.
Το κακό σενάριο είναι η διασύνδεση αυτου του νέου φόρου με το λεγόμενο περιουσιολογιο.
Δηλαδή ποσο είχε όταν αγοράστηκε η ποσο έχει τώρα.
Μάλλον ο buckley και μερικοί ακόμα θα πρέπει να αρχίσουν να χαρίζουν μηχανάκια.
Ευχαρίστως θα δεχομουν ένα...

BLiTzER
24/01/2017, 08:39
Και πέρσι λεγόταν αυτό. Και πρόπερσι. Μάλλον λειτουργεί με το ίδιο σύστημα που λειτουργεί και η διασταύρωση ανασφάλιστων/πινακιδωμένων για αποστολή προστίμων στο σπίτι. :lol:

GFawkes
24/01/2017, 08:45
Τέλος ακινησίας λέει.
Και ταυτοχρονα κατηγορουν οσους εχουν πινακιδες εξωτερικου στα οχηματα μεγαλου κυβισμου...

Εγινε παιδια!!!

Το καταλαβαμε-ειστε τσακαλια....

Ελβετια θα γινουμε λεμε!!!

Μισο να βγαλω μια φωτο τους αναπαραγωγικους μου να στειλω μια προκαταβολη!!!

χαχαχαχα

SHOOTER045
24/01/2017, 09:02
Και πέρσι λεγόταν αυτό. Και πρόπερσι. Μάλλον λειτουργεί με το ίδιο σύστημα που λειτουργεί και η διασταύρωση ανασφάλιστων/πινακιδωμένων για αποστολή προστίμων στο σπίτι. :lol:

Μετα το φετινό φιάσκο της αναπροσαρμογής των τελών, ξεκίνησαν ηδη (έτσι λένε) να συζητάνε για τα τέλη του 2018.
Ώστε να τα κανουν ποιο δίκαια (και καλά)
Και μέσα στα πλαίσια αυτού αν χάσουν κάπου απο την αναπροσαρμογή, πρέπει να τα πάρουν απο κάπου αλλού.
Όσο για τα ανασφαλιστα και την ηλεκτρονική διασταύρωση κραταω μικρο καλάθι.
Αλλά τους έχει φοβηθεί το μάτι μού.
Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν γίνει

BLiTzER
24/01/2017, 09:03
Ποτέ δεν πρόκειται να μειώσουν τα τέλη προς όφελος του συνόλου του πληθυσμού. Οπότε μην ανησυχείς. :)

buckley
24/01/2017, 09:06
Και για να αλλάξουμε λίγο την κουβέντα
Σήμερα πριν λίγη ωρα άκουσα αυτό

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.newsit.gr/ellada/Neos-foros-sta-aytokinita/694161&ved=0ahUKEwjWlsmendrRAhVMBMAKHbm0BE0QFghfMAg&usg=AFQjCNGesxh3T28dSJDC82V7tguwbyDvzQ&sig2=u8Pbmz8fP1oO57_x3aacBg

Τέλος ακινησίας λέει.
Για όσους έχουν χαλασμένα, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
Γιατί λέει κοστίζουν σε ευταξία χώρου, σε χρόνο υπαλλήλων να τακτοποιήσει χαρτιά ακινησίας και πινακίδες, οι οποίες πλεον μετα την διετία θα καταστρέφονται.
Το καλό σενάριο είναι(απο οτι ειπαν)
30 ευρο ανα όχημα,ανεξάρτητου κυβισμού, αξίας, κλπ.
Το κακό σενάριο είναι η διασύνδεση αυτου του νέου φόρου με το λεγόμενο περιουσιολογιο.
Δηλαδή ποσο είχε όταν αγοράστηκε η ποσο έχει τώρα.
Μάλλον ο buckley και μερικοί ακόμα θα πρέπει να αρχίσουν να χαρίζουν μηχανάκια.
Ευχαρίστως θα δεχομουν ένα...

Λοιπόν επειδή δεν ξεκίνησε καλά η μέρα (χάλασε η καφετιέρα κιετς) πρόσεξε τι άρθρα ανεβάζεις φίλος εντάξει.
Από μοτόρι τι χρωματάκι θες ,έχουμε απ όλα...

SHOOTER045
24/01/2017, 09:16
Λοιπόν επειδή δεν ξεκίνησε καλά η μέρα (χάλασε η καφετιέρα κιετς) πρόσεξε τι άρθρα ανεβάζεις φίλος εντάξει.
Από μοτόρι τι χρωματάκι θες ,έχουμε απ όλα...
Σπαμ ον
Δεν έχω πρόβλημα.
Σε εμπιστεύομαι :D
Αν ήσουν κοντά θα σου εκανα καφέ.
Εσπρέσσο
Νες
Ελληνικο
Σπαμ οφ

GFawkes
24/01/2017, 09:21
Σπαμ ον
Δεν έχω πρόβλημα.
Σε εμπιστεύομαι :D
Αν ήσουν κοντά θα σου εκανα καφέ.
Εσπρέσσο
Νες
Ελληνικο
Σπαμ οφ

Τις νεες τιμες του καφε τις ειδες;

κοτσο θα σε πιασει το "νιατο"

SHOOTER045
24/01/2017, 09:29
Τα έμαθα απο< πρωτο χέρι>

Δεινόσαυρος
24/01/2017, 10:21
Καλημερούδια και ελπίζω ολονών οι καφετιέρες να δουλεύουν ρολόι.

τελικά, για τον πλανήτη, αν χαθούμε ως είδος, θα είναι το καλύτερο συμβάν από γέννησής του, αλλά λεπτομέρειες

Ναι ρε παιδμ, επιστροφή στις μέρες των Δεινοσαύρων, που δεν μας σκότιζαν των χώρο αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα!

Κοίτα να δες amyroukai, αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό που λες, είσαι πολύ τυχερός, γιατί οι επιλογές σου είναι μονόδρομος, και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου για το τι θα σκευτεί το κάθε βακτηρίδιο, έτσι; Ελπίζω βέβαια, εν προκειμένω, να είσαι εσύ αυτός που δεν μιλάει σοβαρά, ο χώρος εδώ δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς το αγαπημενό του πόκεμον, με ή χωρίς τις Μανιχαικές αντιλήψεις.

Κατα τα άλλα είμαι με τον Σποκ, δεν γίνεται τέτοια συζήτηση εδώ χωρίς να ξεφύγουμε εντελώς απο το τις προδιαγραφές του Χαμπέμους. Ας αρκεσθούμε στην απλή σου διαπίστωση οτι είμεθα όλοι αμαρτωλοί - αμαρτωλοι, σου λέω.

Cpt. Haddock
24/01/2017, 10:35
To παρον θρεντ ρεπει προς τον εμετο τελευταία...

Δεν ξερω αν εχει νοημα η συνεχιση του. Μιλαω ως χρηστης και οχι ως μοντερέιτορ.

Ετσι κι αλλιως, σοβαρη πολιτικη συζητηση δε γινεται.

kostas777
24/01/2017, 13:11
που, τελικά, για τον πλανήτη, αν χαθούμε ως είδος, θα είναι το καλύτερο συμβάν από γέννησής του, αλλά λεπτομέρειες

Αρχηγέ, χαλάρωσε :) Όλα γίνονται για να γελάω εγώ και ο κολλητός μου. Είναι η αλήθεια.

MG-KTiNoS
24/01/2017, 14:06
Και για να καταλάβω που το πας δηλαδή (που, τελικά, για τον πλανήτη, αν χαθούμε ως είδος, θα είναι το καλύτερο συμβάν από γέννησής του, αλλά λεπτομέρειες),

Ντουγρού για κει πάμε και δε χάσει η Βενετιά βελόνι.
Σκ... τα έχουμε κάνει όλα.
Είμαστε άκαρδοι, άπληστοι, αδίστακτοι, υβριστές, ψεύτες και πολύ πολύ χυδαίοι
Νομίζουμε ότι η γη είναι... τσιφλίκι μας και πως ΟΛΑ έχουν φτιαχτεί για της ψ... μας το χαβά.
Ίσως τελικά μας αξίζει κι όλας (ότι θα πάθουμε)

It's not dark yet, but it's getting there...
όπως είπε και ο Ντίλαν.

DAYMAN
24/01/2017, 17:14

περιμενες σοβαρη πολιτικη συζητηση δηλ στο moto.gr;:uplate::bawl:

bulmont
24/01/2017, 17:24

Γιατί παρακαλώ;;;;;;; Μια χαρά πολιτικούς αναλυτές-σχολιαστές έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή ο μπόγδανος είναι καλύτερος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

MG-KTiNoS
24/01/2017, 17:38

Αποδείχθηκε, στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής, ότι ο δανεισμός της εφημερίδας «Κήρυκας» Χανίων, της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέχει το 60% των μετοχών σύμφωνα και με το πόθεν έσχες του, είναι ασυνήθιστος, καθώς ένα δάνειο του 2005 από την τράπεζα Πειραιώς, επί 11 χρόνια και 5 μήνες δεν πληρωνόταν και η δανείστρια τράπεζα δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Η οικογένεια Μητσοτάκη, μετά από το θόρυβο, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ρύθμιση με την τράπεζα. Αλλά η ρύθμιση, είναι εξίσου ασυνήθιστη. Το δάνειο των 717.000 ευρώ ρυθμίστηκε σε δόσεις των 3.000 ευρώ τον μήνα για δύο χρόνια, με την τελευταία δόση να είναι 640.000 ευρώ αλλά ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να ζητήσει νέο διακανονισμό πριν από την καταβολή της τελευταίας δόσης...

Ok μετά απ αυτό τι πολτική κουβέντα θες να κάνουμε?

amyroukai
24/01/2017, 17:54

θεωρητικά, γίνεται. μόνο θεωρητικά όμως.

MG-KTiNoS
24/01/2017, 18:16
θεωρητικά, γίνεται. μόνο θεωρητικά όμως.

Να σου πω...
Σε διορίζω εδώ και τώρα στο υπ' έχω δε...
αμα ψηφίσεις αυτόνΑ που θα σου πω, είσαι?

Να μιλάμε σοβαρά ρε αδερφέ επι τέλους....
:cry:

Coyote.V
24/01/2017, 18:16
Ρε DAYMAN γιατί μας απαξιώνεις έτσι, επειδή καβαλάμε μηχανάκι;

SHOOTER045
24/01/2017, 19:11

Αξίζει να προσπαθήσεις

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:18
Σοβαρή πολιτική.
377920

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:20
Σοβαρή πολιτική
377921

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:22
Σοβαρή πολιτική
377924

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:24
Σοβαρή πολιτική
377925

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:26
Σοβαρή πολιτική
377926

RaGe_Raptor
24/01/2017, 20:28
Σοβαρή πολιτική
377927

DAYMAN
24/01/2017, 21:06
Ρε DAYMAN γιατί μας απαξιώνεις έτσι, επειδή καβαλάμε μηχανάκι;

δεν απαξιωνω κανεναν! Αλλα ετσι δεν γινεται συνηθως; Αντιδραση ,επιβολη ,χλευσμος και στο τελος σβησιμο σχολιων και μπαν.:)
καμια φορα ζηλευω συζητησεις στο indymedia ρε γμτ!:bawl:
Αν εθιξα καποιον εκφραζω ταπεινα την συγνωμη μου.:)

Billymuse
24/01/2017, 21:07
Kάνεις ποιός είναι πιο λαϊκιστης και ψεύτης γιατί αμα αρχίσουμε να αναπαράγουμε και των άλλων τα καλά δε θα τελειώσει ποτέ το νήμα :wave2:

RaGe_Raptor
24/01/2017, 22:05
Kάνεις ποιός είναι πιο λαϊκιστης και ψεύτης γιατί αμα αρχίσουμε να αναπαράγουμε και των άλλων τα καλά δε θα τελειώσει ποτέ το νήμα :wave2:

Εννοείτε Billy αλλά τώρα κυβερνάνε αυτοί. Αργά ή γρήγορα,όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έρθει και η σειρά του "6 μηνών πολιτικού κρατούμενου" . Πάντως αν παρακολουθήσει κάποιος Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών βγάζει διαβατήριο. Συναγωνίζονται ποιος θα πει τη μεγαλύτερη εξυπνάδα.

"Γιατί γελάτε κύριοι;" λολ ρε φίλε

RaGe_Raptor
24/01/2017, 22:22
Πάντως εγώ λέω να βάλουμε όλα όσα μας χωρίζουν για λίγο στην άκρη και σε μισή ώρα από τώρα ,και για 24 ώρες ,να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση 2 χρόνων διακυβέρνησης από την "πρώτη φορά συριζανελοφασιστερά" με όση λαμπρότητα της αρμόζει.

AUFGEBRACHT
24/01/2017, 22:43
ναι. εδώ τελειώνουν "οι δικοί μας" θητεία και δεν ξέρουν να λύσουν/δέσουν ατομικό τυφέκιο και κλείστρο, το να λες ότι πήγαν οι "ξένοι" να μαθητεύσουν είναι κωμικό.

Κάτσε ρε φίλος, το σημαντικό είναι να ξέρεις να λύνεις και να δένεις τυφέκιο, ή να ξέρεις να τακτοποιείς καλά τα άρβυλα στην αποθήκη ιματισμού, να καθαρίζεις σωστά τις πατάτες και να πλένεις καλά τα τσίγκινα ποτήρια στα μαγειρεία; Γιατί εγώ στο κέντρο εκπαίδευσης αυτό κατάλαβα... να φανταστείς, μια φορά έφυγα μόνος μου από τα μαγειρεία για να πάω να κάνω επιτέλους βολή, έτσι για να δικαιολογήσω τους 16 πιο άχρηστους μήνες της ζωής μου και όταν γύρισα ο καραβανάς εκεί με απειλούσε με φυλακή επειδή είχα παρατήσει το πόστο μου. Τον είχα ρωτήσει εάν γίνει κανα ντου (λέμε τώρα), τι θα ήταν πιο φονικό να πετάξω στους "απέναντι" για να υπερασπίσω τα πάτρια εδάφη, άρβυλα ή ποτήρια;

Υ.Γ. Κοίτα να δεις σύμπτωση, σαν σήμερα πριν 14 χρόνια απολύθηκα από φαντάρος...

MG-KTiNoS
25/01/2017, 07:48
Εννοείτε Billy αλλά τώρα κυβερνάνε αυτοί. Αργά ή γρήγορα,όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έρθει και η σειρά του "6 μηνών πολιτικού κρατούμενου" . Πάντως αν παρακολουθήσει κάποιος Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών βγάζει διαβατήριο. Συναγωνίζονται ποιος θα πει τη μεγαλύτερη εξυπνάδα.

"Γιατί γελάτε κύριοι;" λολ ρε φίλε

και θα φύγουν ΟΛΟΙ πλούσιοι και θα γελάνε και θα κάνουν πλάκα
κι εμείς θα βρίζουμε ο ένας τον άλλο για το ποιός έκλεψε λιγότερο
και είναι πιο καλός από τον άλλονΑ
:cry:

Billymuse
25/01/2017, 07:51
+660 ^^
Και επισης το αστείο είναι οτι οι μισοί που αντιδράσανε για το περιστατικό με τα φαντάρια είναι αυτοι που κλαίγονται στα φουστάνια των μανάδων τους για να παρουν εύνοικη μετάθεση..

DAYMAN
25/01/2017, 10:38
κλαιμε,γελαμε,σχολιαζουμε,χτυπαμε το κεφαλι στον τοιχο,αρχιζουμε τα σκληρα, τι απο ολα;
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/allazei-to-sima-tis-real-mono-stin-arabia/3260878

τι φρενίτιδα επικρατει με αυτο το Ισλαμ τελικα;

amyroukai
25/01/2017, 10:49
Πόσα λεφτά θα χώσουν οι αραβικές χώρες σε μπλουζάκια και λοιπά αξεσουάρ; Πολλά; Ε, για ένα σηματάκι (που επίσης μπήκε για παρόμοιους ταλιμπανικούς λόγους κάποτε) θα κάνουμε έτσι;

σόρι, ξέχασα το :bawl:

Cpt. Haddock
25/01/2017, 10:50
κλαιμε,γελαμε,σχολιαζουμε,χτυπαμε το κεφαλι στον τοιχο,αρχιζουμε τα σκληρα, τι απο ολα;
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/allazei-to-sima-tis-real-mono-stin-arabia/3260878

τι φρενίτιδα επικρατει με αυτο το Ισλαμ τελικα;

Κανε ο,τι θες αλλα διαβασες καλα το αρθρο ή εμεινες μονο στο "Φευγει ο σταυρος" και δωστου κλαμα και δυστυχια

BLiTzER
25/01/2017, 10:57
Ένας λιγότερος σταυρός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Cpt. Haddock
25/01/2017, 11:01
Ένας λιγότερος σταυρός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

μα το σταυρο που σου κανω :p

teogtp
25/01/2017, 11:06
μα το σταυρο που σου κανω :p

Φήμες λένε ότι ο "Σταύρος του Νότου "
Θα μετονομαστει σε "......του Νότου "

:tooth:

amyroukai
25/01/2017, 11:08
Να το πάμε ανάποδα; Πες ότι είσαι οπαδός της Μακάμπι. Ή της Αλ-(οτιδήποτε). Και χριστιανός, τύπου ΠΟΛΥ πιστός. Θα φορούσες μπλουζάκι με το εβραϊκό αστέρι; Με το... (δεν ξερω και γω και δεν με νοιάζει κιόλας τι);

Πιθανότατα όχι, εδώ βλέπω ανθρώπους να φρικάρουν και για "μικρά" πράγματα.

Αν σου έδινε η ομάδα την δυνατότητα ΚΑΙ να ζήσεις το οπαδηλίκι σου ΚΑΙ να μην αισθάνεσαι "προσβεβλημένος" από το όποιο θρησκευτικό σύμβολο που έτσι και αλλιώς ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την μπάλα, το πρόβλημα είναι...;

amyroukai
25/01/2017, 11:09

Δεν θα μετονομαστεί σε τίποτα, καθαρίζει η κλίκα του νότου :bawl:

BLiTzER
25/01/2017, 11:10
από το όποιο θρησκευτικό σύμβολο που έτσι και αλλιώς ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την μπάλα

Θρησκεία και μπάλα. Ουδεμία σχέση. Μμμμ...

amyroukai
25/01/2017, 11:12
Θρησκεία και μπάλα. Ουδεμία σχέση. Μμμμ...
άστο, θα με μπανάρουν :lol:

RaGe_Raptor
25/01/2017, 11:18
Πίστη .
Θέλει ο άλλος να πιστεύει;ωραία, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όπως επίσης μπορεί να μην πιστεύει.
Τι γίνεται όταν έρχεται ο άλλος και λέει "θάνατος στους άπιστους";

Cpt. Haddock
25/01/2017, 11:22

O "Σταύρος" μπορει να μετονομαστει σε "Χαρίλαο" :p

nikos_abel
25/01/2017, 11:24
Γουγλάρετε SASO και διαβάστε.

BLiTzER
25/01/2017, 11:28
Πίστη .
Θέλει ο άλλος να πιστεύει;ωραία, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όπως επίσης μπορεί να μην πιστεύει.
Τι γίνεται όταν έρχεται ο άλλος και λέει "θάνατος στους άπιστους";

Όπου "άπιστοι" = "πιστοί άλλων θρησκειών", γιατί, ως γνωστόν, η μόνη πραγματική θρησκεία είναι αυτή στην οποία πιστεύει ο εκάστοτε πιστός. :lol:

Σε πιο σοβαρό τόνο, ναι, ο καθένας θα έπρεπε να πιστεύει όπου γουστάρει, χωρίς να επηρεάζει καθ'οποιονδήποτε άλλον τρόπο τη ζωή του. Από την άλλη, τα θρησκευτικά σύμβολα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης εκτός θρησκευτικών ναών και, φυσικά, το σπίτι του καθενός.