PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18

amyroukai
26/01/2017, 10:59
Υπάρχει ακομα το θρεντ? :smokin:

Κάνε λοκ στοκ αντ σμόκιν μπαρελς, Φρανσουά

BLiTzER
26/01/2017, 11:00
Ποιο το νόημα; Κάθε μέρα θα ξεπηδά ένα καινούριο.

Cpt. Haddock
26/01/2017, 12:10
Μα σοβαρα, εχει κανενα νοημα να το έχουμε;

Επι πολιτικης, συζητηση της πλακας, ο φαρμακοτριφτης για τα δάνεια του "Κηρυκα Χανίων", οι κακοι λαθρο που θα μας φανε ζωντανους, μας κλεβουν τις εικονες και κλαψ λυγμ και δυστυχια, οι αλβανοι νεοσυλλεκτοι, εξω οι ξενοι, κατω οι (νεο)φιλελέ, "ναι αλλα η κυβερνηση θεσμοθετησε 2 λεπτα αυξηση σε όσους ειναι πανω απο 102 ετων και εχουν γεννηθει αυγουστο", "δεν ειμαι ακροδεξιος αλλα..", οι μπερμπερινοι στο Πουατιέ, κλπ κλπ

Αηδία σκέτη.

Γνωμη μου: Αν θελετε να μεινει το θρεντ, μεινετε οσο μπορειτε στο θεμα, το οποίο ειναι πολιτικο και αφορα - κυριως - τα πεπραγμενα της τωρινης κυβερνησης και αντιπολιτευσης.

Για εθνικολαΐκοπατριωτικα και "δΥαδΩστΑΙ" θεματα, υπάρχουν ενα σωρο σκουπιδοσάιτς να βγάλετε το άχτι σας και να πειτε το δεκαρικο σας για τους εβρΕους που μας κυβερνανε.

BLiTzER
26/01/2017, 12:29
Δε διαφωνώ, αλλά είναι ένα οφτόπικ "πολιτικό" thread σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες. Ποιος νοιάζεται τι γράφεται; :p Είναι εδώ μόνο για να μη "μολύνονται" άλλα threads και να μην ανοίγουν σχετικά/άσχετα καινούρια καθημερινώς.

basilis_k6
26/01/2017, 12:38
εγω φοβάμαι οτι μιλάτε σοβαρα πάντως...πολύ φοβάμαι

Billymuse
26/01/2017, 12:51
Δε διαφωνώ, αλλά είναι ένα οφτόπικ "πολιτικό" thread σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες. Ποιος νοιάζεται τι γράφεται; :p Είναι εδώ μόνο για να μη "μολύνονται" άλλα threads και να μην ανοίγουν σχετικά/άσχετα καινούρια καθημερινώς.

Ακριβώς! Μια χαρά σάκος του μπόξ είναι που λέμε τις πίκρες μας και μερικοί φορ έβα αλόουν βρίσκουν κανέναν ποκραμένο να συμφωνεί μαζί του.

7Tolis
26/01/2017, 13:01
Με πήραν από τη τράπεζα μου και μου είπαν για έκδοση πιστωτικής κάρτας.
Αρχίσαμε; Ανάπτυξη;

BLiTzER
26/01/2017, 13:03
Αν πείσουν 5-6 ακόμα, σίγουρα θα έρθει η ανάπτυξη. Για τις τράπεζες.

nikos_abel
26/01/2017, 13:20
Αρχίσαμε; Ανάπτυξη;

Μόνο μια τράπεζα; Εδώ γίνεται της πόπης!!!!

cityfly
26/01/2017, 13:55
377957377957

Δύο φορές για να το εμπεδώσουμε; :p

buckley
26/01/2017, 14:08
Ποιοί ήταν οι χαμένοι του πολέμου ???
https://www.youtube.com/watch?v=MVq38vs6n_Y

RaGe_Raptor
26/01/2017, 14:36
Δύο φορές για να το εμπεδώσουμε; :p

Αν μπορούσα θα το έβαζα και στην υπογραφή μου :D

DAYMAN
26/01/2017, 15:02
Αρχίσαμε; Ανάπτυξη;

απο τις συστημικες η αυτη τς παραγκας;

RaGe_Raptor
26/01/2017, 15:04
Κύριοι,
Θέλετε και πολιτική συζήτηση επιπέδου...

377977

BLiTzER
26/01/2017, 15:08
"Διαθρωτικές"; :p

lleonidas
26/01/2017, 15:10
Ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Ted Malloch, του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μεταξύ άλλων δήλωσε στο BBC πως το ενιαίο νόμισμα μπορεί να καταρρεύσει μέσα στους επόμενους 18 μήνες, λέγοντας πως ο ίδιος «θα σόρταρε το ευρώ».

«Νομίζω πως είναι ένα νόμισμα που όχι μόνο οδεύει προς αφανισμό, αλλά έχει ένα πραγματικό πρόβλημα και θα μπορούσε μάλιστα να καταρρεύσει τον επόμενο ένα-ενάμιση χρόνο. Δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη. Ο Τζόζεφ Στίγκλιτς έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για το θέμα».

«Προσωπικά δεν είμαι βέβαιος πως θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση με την οποία να διαπραγματευτούμε συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου. Θα υπάρξουν δυνητικά διμερείς συμφωνίες με διάφορες χώρες; Νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική γι’ αυτό, σε μια αλλαγμένη πολιτική πραγματικότητα».

«Νομίζω πως ο Ντόναλντ Τραμπ αντιτίθεται στους υπερεθνικούς οργανισμούς, πιστεύει στα έθνη-κράτη, στις διμερείς σχέσεις και νομίζω πως θεωρεί ότι η ΕΕ έχει κάνει υπερβάσεις».
Πηγή (http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=573765&catID=2)

Εδώ (http://www.tribune.gr/world/news/article/324588/sok-neos-presvis-ton-ipa-stin-ee-sto-bbc-se-18-mines-den-tha-iparchi-evro.html) αυτούσια τα αποσπάσματα των απαντήσεων στα αγγλικά.

MG-KTiNoS
26/01/2017, 15:48
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.....
φούλ στόρι

https://youtu.be/HslJDDOwJqM

:lol: :cry:

DAYMAN
26/01/2017, 17:49
ετσι για να κανουμε λιγο πιο αναλαφρη αυτη την σοβαρη πολιτικη συζητηση που κανουμε εδω στο moto.gr
θα ειμαι εκει γιατι μου εχει λειψει παρα πολυ αυτο το .....ενωναμε τα αιδοια μας καταργωντας την εσοχη της και την εσοχη μου................. δεν μπορω αλλωστε να μην ειμαι απο τους πρωτους που θα ακουσω αυτο τον κολοσσο της ποιησης και της συγγραφης κρατωντας παρθενα την δροσοσταλιδα της τεχνης του στα αυτια μου προτου λερωθει απο κοινους αναγνωστες.

https://www.ianos.gr/events/tasos-kourakis-epi-somaton-lexeon-ekd.html

ειθε η τεχνη να μας ενωνει παντα συντροφοι.:rolleyes:

AUFGEBRACHT
26/01/2017, 21:08
Πάντως στη φωτό ακόμα κι η ίδια η Γεροβασίλη είναι λες και θέλει να ξεράσει με αυτά που λέει...

AUFGEBRACHT
26/01/2017, 21:14
Καλά. Για να ξεκολλήσουμε λίγο από το ατέρμονο λουπ της θρησκείας

Αμήν και πότε!!! Ειλικρινά, έχει καταντήσει γραφικό, κουραστικό, φαιδρό όλο αυτό... Κάτι πρέπει να γίνει.

MG-KTiNoS
26/01/2017, 23:08
Αμήν και πότε!!! Ειλικρινά, έχει καταντήσει γραφικό, κουραστικό, φαιδρό όλο αυτό... Κάτι πρέπει να γίνει.

http://buddhism.gr/

Όλοι Ζεν....

el_hymador
27/01/2017, 00:22
http://buddhism.gr/

Όλοι Ζεν....

OOOOOOOOOOOOOOOM

377991

Coyote.V
27/01/2017, 06:47
Από την ορκωμοσία Τραμπάκουλου

377994

Billymuse
27/01/2017, 09:53
Τι φάση εκει στην Καλαμάτα;

377999

378000

el_hymador
27/01/2017, 10:12
Όταν θες να κάνεις Upgrade στο profile σου, από φασιστάκος σε απλός νεοφιλελέ...

http://www.enikos.gr/politics/431822,H-syggnwmh-toy-Adwni-Gewrgiadh.html

Cpt. Haddock
27/01/2017, 11:49
Σπάνια γράφουμε κατι καλο σε αυτό το θρεντ, ενα καο νεο, κατι ευχαριστο.

Ειδικα απο εναν τομέα/θεσμο που τα τελευταία χρονια εχει σηκώσει πολλές συζητησεις με τις ενεργειες και αποφάσεις του. Μιλώ για τη δικαιοσυνη.

Ομως, η χθεσινη αποφαση για τη μη εκδοση των 8 αξιωματικων με έκανε να νιωσω καλύτερα επειτα απο πολύ καιρο.

Επι λέξει:

«H πιθανότητα ακυρώσεως ή περιστολής του πλαισίου δικαιωμάτων όλων των εκζητουμένων, ανεξαρτήτως του βαθμού ενοχής ή βαρύτητας των αδικημάτων τους, δεν επιτρέπει την εφαρμογή διατάξεων που ρυθμίζουν την έκδοσή τους, αφού αυτές υποχωρούν έναντι των υπέρτερης σημασίας κανόνων που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου»

Μια φράση, 20 λεξεις, μνημείο πολιτισμου.

buckley
27/01/2017, 12:02
Σπάνια γράφουμε κατι καλο σε αυτό το θρεντ, ενα καο νεο, κατι ευχαριστο.

Ειδικα απο εναν τομέα/θεσμο που τα τελευταία χρονια εχει σηκώσει πολλές συζητησεις με τις ενεργειες και αποφάσεις του. Μιλώ για τη δικαιοσυνη.

Ομως, η χθεσινη αποφαση για τη μη εκδοση των 8 αξιωματικων με έκανε να νιωσω καλύτερα επειτα απο πολύ καιρο.

Επι λέξει:

«H πιθανότητα ακυρώσεως ή περιστολής του πλαισίου δικαιωμάτων όλων των εκζητουμένων, ανεξαρτήτως του βαθμού ενοχής ή βαρύτητας των αδικημάτων τους, δεν επιτρέπει την εφαρμογή διατάξεων που ρυθμίζουν την έκδοσή τους, αφού αυτές υποχωρούν έναντι των υπέρτερης σημασίας κανόνων που προστατεύουν τα δικαιώματα του ανθρώπου»

Μια φράση, 20 λεξεις, μνημείο πολιτισμου.

Μλκ μου αν θες το πιστεύεις ,διαβάζω την 1η σου γραμμή ειδικά τα κόκκινα και λέω όχι ρε πούστη θα του βάλω το παρακάτω και σε όποιους αρέσει (φαντάσου ναταλεμεολα σε είχα και σένα στους άλλους ,όχι στους όποιους...)
Μετά "τα είδα όλα" τα υπόλοιπα...
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/germanikos-tupos-tourkoi-zhthsan-katafugio-sth-xwra-toy-exthrou-kolafos-ston-erntogan.4498743.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos5
Σωραίος...

Billymuse
27/01/2017, 12:44
Στον διαγωνισμό κωλοτούμπας και λαϊκισμου ξανα περνάει στη πρώτη θέση τον Τσίπρα ο Άδωνις...

378011

Τι άλλο θα γράψει για να πάρει κανα υπουργείο στο μέλλον..

Coyote.V
27/01/2017, 13:21
Δεν ξέρω πως τα βλέπετε τα πράγματα εσείς ρε παίδες αλλά εγώ έχω αγανακτήσει, ήμουν κατά της αποχής πάντα, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά...

Θεωρώ πλέον τον εαυτό μου ηλίθιο να ψηφίζω ανθρώπους που πιάνουν καρέκλες με παχυλούς μισθούς και το αποτέλεσμα είναι να με δουλεύουν. Δεν πάει το χέρι μου πουθενά σε αυτούς που υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό... πόσο μάλλον στα άκρα.

BLiTzER
27/01/2017, 13:26
Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της αποχής, αλλά αποφάσισα να ψηφίσω τις τελευταίες φορές, επειδή θεώρησα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα. Ποτέ ξανά.

pipe_smoker
27/01/2017, 15:07
Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της αποχής, αλλά αποφάσισα να ψηφίσω τις τελευταίες φορές, επειδή θεώρησα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα. Ποτέ ξανά.

Πες μας τώρα και τί ψήφισες να ζωντανέψει το πράγμα, γιατί κυλάει ψόφια η Παρασκευή σήμερα:lol:

BLiTzER
27/01/2017, 15:11
Τη μοναδική λογική επιλογή. Τότε. Τώρα ξέρω. :p

amyroukai
27/01/2017, 17:04
Meanwhile, σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, κάποια παιδιά με δίκαια αιτήματα κλείνουν την ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης γιατί δεν υποχωρούν αν δεν δικαιωθούν. Ξανά.

RaGe_Raptor
27/01/2017, 17:07
Meanwhile, σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, κάποια παιδιά με δίκαια αιτήματα κλείνουν την ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης γιατί δεν υποχωρούν αν δεν δικαιωθούν. Ξανά.

Τουλάχιστον θα δουλέψουν τα πέριξ μπορντέλα.

MG-KTiNoS
27/01/2017, 17:20
378034

:cool:
και πολύ καλά έκανε άσχετα αν μου κάθεται στα @@....

RaGe_Raptor
27/01/2017, 19:41
Άμα είσαι παίχτης...
378041

DrEvil
27/01/2017, 20:00
Η πρωτη φορα που προσωπικα διαβαζω/ακουω για δημευση σε παλιοπουστα (http://www.zougla.gr/greece/article/kampana-10-eton-ston-patriarxi-ton-ofshore)

amyroukai
27/01/2017, 20:05
όλα καλά και όλα ωραία.

για όσους ωφελήθηκαν από την δράση του τόσα χρόνια και "γλίτωναν λεφτά" από πρόστιμα και από τα παραθυράκια που τους άνοιγε, τσι-μου-δια... Γιατί θα κάνουν την δουλειά τους με τον επόμενο και αν πάει να πει κουβέντα, ο εν λόγω θα είναι το παράδειγμα του "να τι θα πάθεις"...

skylaros
28/01/2017, 02:33
Η πρωτη φορα που προσωπικα διαβαζω/ακουω για δημευση σε παλιοπουστα (http://www.zougla.gr/greece/article/kampana-10-eton-ston-patriarxi-ton-ofshore)

Θα κατέβεις κάτω ρε το καλοκαίρι θα δεις τι θα πάθεις από τα κορωνάκια!

Αδικία πάντως, πολλά τα χρόνια, έχει και PhD o άνθρωπος! Πέρα από την πλάκα με κάνουν να λυπάμαι τέτοια γεγονότα. Άνθρωποι που μπορούσαν να έχουν μια καλή ζωή, που τους τα είχε φέρει έτσι ώστε να μπορούν να περνούν καλά και ξεφτιλίζονται έτσι στο τέλος για μερικά σκατοευρό περισσότερα από αυτά που ΔΕ τους έλειπαν...

RaGe_Raptor
28/01/2017, 09:15
Θα κατέβεις κάτω ρε το καλοκαίρι θα δεις τι θα πάθεις από τα κορωνάκια!

Αδικία πάντως, πολλά τα χρόνια, έχει και PhD o άνθρωπος! Πέρα από την πλάκα με κάνουν να λυπάμαι τέτοια γεγονότα. Άνθρωποι που μπορούσαν να έχουν μια καλή ζωή, που τους τα είχε φέρει έτσι ώστε να μπορούν να περνούν καλά και ξεφτιλίζονται έτσι στο τέλος για μερικά σκατοευρό περισσότερα από αυτά που ΔΕ τους έλειπαν...

Άπληστο ον ο άνθρωπος . Αχάριστο. Πλεονέκτης. Όσο μεγαλύτερη η επιθυμία για περισσότερα,τόσο πιθανότερες οι παραβατικές ,σε βάρος συνανθρώπων συμπεριφορές. Παν μέτρον Άριστον

RaGe_Raptor
28/01/2017, 10:45
Όταν λέμε ότι είχε υποσχεθεί τα πάντα... :lol:
378053

ggs
28/01/2017, 14:39
Στον διαγωνισμό κωλοτούμπας και λαϊκισμου ξανα περνάει στη πρώτη θέση τον Τσίπρα ο Άδωνις...

378011

Τι άλλο θα γράψει για να πάρει κανα υπουργείο στο μέλλον..

Ρε τον Αδωνι.. Δεν του το χα.. Άλλαξε και το λουκ..

378058

xristos x
28/01/2017, 15:33
Όταν λέμε ότι είχε υποσχεθεί τα πάντα... :lol:
378053

Αντε να ερθει ο Κυριακος και αφου σπασει το αβατο των εξαρχειων να σπασει και το "αβατο" (http://luben.tv/stream/103614) του Αγιου Ορους (βλ. μονη εσφιγμενων)

378059

xristos x
28/01/2017, 16:18
Ναι...καλά τα λες.

Αυτό που ξεχνάς να αναφέρεις, είναι οτι στον ΑΣΕΠ θα προηγούνται οι ήδη υπηρετούντες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (πες μου πως δεν ξέρεις πότε διορίστηκαν αυτοί...:lol:).
Τα όμορφα περί διαφανών διαδικασιών και δημόσια ανακοινώσιμων αποτελεσμάτων, είναι να ΄χαμε να λέγαμε, όταν οι φυτευτοί 12-18μηνίτες θα έχουν πριμοδότηση στον ΑΣΕΠ.

Το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό (μέχρι να τους κουνήσει μαντήλι και ο υπόλοιπος ιδιωτικός τομέας που πληρώνει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους του κάθε μαλάκα).

Αυτο ακριβως λεω, περιμενω να δω πως θα εχουν προβαδισμα οι ηδη υπηρετουντες.
θα επαναφερουν πριμ στην μοριοδοτηση; θα ειναι αντισυνταγματικο αν γινει κατι τετοιο.
Να γινει διαγωνισμος για λιγοτερες απο τις υπαρχουσες θεσεις στον οποιο να συμμετεχουν μονο οι υπηρετουντες και οι τεως υπηρετουντες πιο πιθανο το κοβω αλλα παλι αδικο το βρισκω.
το καλυτερο για μενα θα ειναι διαγωνισμος ασεπ απο το μηδεν. τωρα για θεσεις π.χ. στην καθαριοτητα ποια θα ειναι τα κριτηρια ειναι αξιο συζητησης, αν θα πρεπει να ειναι δηλαδη γνωστικα ή κοινωνικα;

Και για αυτο που σου ελεγα μερικες σελιδες πριν...

Απο εδω... (http://www.enikonomia.gr/timeliness/137606,adedy-i-gerovasili-proaningeile-apolyseis-symvasiouchon.html)

Υπουργος Γεροβασιλη σπικινγκ..... (για να επιβεβαιωσω και τον καπτεν)
" ..... Με το θέμα των συμβασιούχων αντιμετωπίζουμε νομικά προβλήματα, ίσως και ανυπέρβλητα. Μονιμοποίηση συμβασιούχων δε μπορεί να γίνει. Η μόνη παράταση της εργασίας που μπορούν να πάρουν είναι μέχρι το τέλος του 2017. Μετά δεν μπορώ να πω τίποτα». Στην επισήμανση πως αυτό ισοδυναμεί με προαναγγελία χιλιάδων απολύσεων, επαναλαμβάνοντας τους προκατόχους της παλαιότερων κυβερνήσεων απάντησε κυνικά: «Ο συμβασιούχος δεν απολύεται – λήγει η σύμβασή του! .......
........ «Λύση για τους συμβασιούχους είναι μόνο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ, όπου μοριοδοτείται έτσι κι αλλιώς η προϋπηρεσία αλλά χωρίς ειδική μοριοδότηση των ήδη υπηρετούντων», αποκλείοντας ακόμη και την περίπτωση όποιας προτεραιότητας σε ενδεχόμενους διαγωνισμούς (στους δεδομένα ασφυκτικά μικρούς αριθμούς διορισμών που θα εγκριθούν από τους θεσμούς)."

RaGe_Raptor
28/01/2017, 16:45
Φανταστείτε όταν θα κυβερνήσει τί έχουν να δουν τα μάτια μας από την αυγούλα.

378060
378061

SHOOTER045
28/01/2017, 18:00

378060
378061

Τι?
Θα βγουν ξανά οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα?

basilis_k6
28/01/2017, 18:31
οσο οι δημοσκοπήσεις του δίνουν τοσο μεγάλο ποσοστό του κούλη δεν φοβάμαι.

taisteal
28/01/2017, 18:36
Ξεχάστε τον Κούλη,ίσως την επόμενη τετραετία και βλέπουμε..
Ο Τζίφρας έχει εδραιωθεί για τα καλά.

Εκτός και αν κάμωμε επανάσταση..

:bawl:
378065

DAYMAN
28/01/2017, 23:07

378060
378061

φανταστειτε μετα την ψευτοαριστερη λαιλαπα αυτον να κυβερναει! Καημενη Ελλαδα.

basilis_k6
28/01/2017, 23:26
νομίζω παντως φέτος θα ειναι η χειρότερη χρονιά για τα παιδιά που κάνουν exit poll στις κάλπες. Δηλαδη σκέψου τωρα οτι βγαινει ο αλλος και τον ρωτάνε τι ψηφισε και λέει ΓΑΠ. Το πιστεύεις?! Το γράφεις? Λές "χαχα καλό" και πας παρακάτω?

Cpt. Haddock
29/01/2017, 13:28
Υπουργος Γεροβασιλη σπικινγκ..... (για να επιβεβαιωσω και τον καπτεν)
" ... Στην επισήμανση πως αυτό ισοδυναμεί με προαναγγελία χιλιάδων απολύσεων, επαναλαμβάνοντας τους προκατόχους της παλαιότερων κυβερνήσεων απάντησε κυνικά: «Ο συμβασιούχος δεν απολύεται – λήγει η σύμβασή του! .......

Καταλαβαίνεις βεβαια οτι αν κατι τετοιο το ελεγε υπουργος ΝΔΣΟΚ, θα ειχε γινει της πουτάνας απο τα συριζοτρολ για τον ακαρδο νεοφιλελέ που θελει να μας πιει το αιμα. Αλλα τώρα που το λεει υπουργος Π(κτ)ΦΑ, κοιτάμε αλλου, σφυριζουμε αδιάφορα και ασχολουμαστε με τον Μητσοτάκη και τι θα κανει ΑΝ και ΟΤΑΝ κυβερνησει...

Το οτι θα ζούσα για να δω σε εξωφυλλο εφημεριδας της κάποτε προοδευτικης και διανοούμενης αριστεράς, αρθρο σαν το παρακατω (επιπέδου Αυριανης), δεν το περίμενα. Το "ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ" απο τα κοκκαλα του Δαμασκόπουλου, του Ηλιού, του Κύρκου, ακούστηκε μεχρι το γαλατικο χωριο που μένω

378076

xristos x
29/01/2017, 14:57
Καταλαβαίνεις βεβαια οτι αν κατι τετοιο το ελεγε υπουργος ΝΔΣΟΚ, θα ειχε γινει της πουτάνας απο τα συριζοτρολ για τον ακαρδο νεοφιλελέ που θελει να μας πιει το αιμα. Αλλα τώρα που το λεει υπουργος Π(κτ)ΦΑ, κοιτάμε αλλου, σφυριζουμε αδιάφορα και ασχολουμαστε με τον Μητσοτάκη και τι θα κανει ΑΝ και ΟΤΑΝ κυβερνησει...

Το οτι θα ζούσα για να δω σε εξωφυλλο εφημεριδας της κάποτε προοδευτικης και διανοούμενης αριστεράς, αρθρο σαν το παρακατω (επιπέδου Αυριανης), δεν το περίμενα. Το "ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ" απο τα κοκκαλα του Δαμασκόπουλου, του Ηλιού, του Κύρκου, ακούστηκε μεχρι το γαλατικο χωριο που μένω

378076

:lol: απο ανακοινωση της αδεδυ ειναι το λινκ και διαμαρτυρεται! :lol: ταμπελα εγω παντως (στο μυαλο μου) δεν εχω καταφερει ακομα να σου βαλω... εκει που ειμαι σιγουρος οτι προτειται για σημιτικο-πασοκ που εγινε θοδωρακης και εμεινε αστεγος (πολιτικα) τσουπ πεταγεται η αμφιβολια του Κωνσταντοπουλου (νικου). :beer:

viper1
29/01/2017, 16:25

378060
378061
Τι να δούμε από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα? Λογική στην πολιτική δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει. Όποιος και να ανέβει επάνω.

byron
29/01/2017, 17:27

378076

Μπα...
Δεν μπορούν να κάνουν κρακ. Έγιναν σκόνη μετά το "είναι τυχαίο;" που κατέληγε το εμετικό ρεπορτάζ για την βόλτα της σύριζανελ-χρυσαυγουλα παρεουλας στο Καστελόριζο.

378084

thunder ace
29/01/2017, 17:31
ρε σεις......κατι ακουω...................γινεται ολο και πιο δυνατο............................................τι ειναι;

AUFGEBRACHT
29/01/2017, 19:22
ρε σεις......κατι ακουω...................γινεται ολο και πιο δυνατο............................................τι ειναι;

Ο ύπνος των Ελλήνων;

kalgeorge
29/01/2017, 19:30
Ο ύπνος των Ελλήνων;

τα μπλοκα? αντε να ξεκινησει και αγροτοειάδα τωρα.....
γαμω την πουτανα χωρα που ζουμε.....

RaGe_Raptor
29/01/2017, 19:54
τα μάτια μας ,παιδιά.τα μάτια μας.

378092

amyroukai
29/01/2017, 20:19
τα μπλοκα? αντε να ξεκινησει και αγροτοειάδα τωρα.....
γαμω την πουτανα χωρα που ζουμε.....

έχει ήδη ξεκινήσει λέμε. δεν παρακολουθείς. ο Μπούτας έβγαλε και διάγγελμα αγώνος.

Cpt. Haddock
29/01/2017, 20:20
ταμπελα εγω παντως (στο μυαλο μου) δεν εχω καταφερει ακομα να σου βαλω...

ΟΥτε θα μπορεσεις, εχω αλλεργια στις ταμπέλες. Χαριν ευκολιας, κολα ενα φιλελευθερος (με την πραγματικη εννοια του ορου αν με εννοεις) για να συνεννοουμαστε. Απλα μην το κανεις "φιλελε", με εκνευριζουν οι δηθεν συντμησεις.

Επισης, εκτος απο σενα, ειμαι ο μονος εδω μεσα που εχω δηλωσει και ξαναδηλωνω οτι αν ψηφιζα στην Ελλαδα το 2015, θα ψηφιζα συριζα.
(κι αλλοι ψηφισαν και τωρα κοιτάνε αλλου ή κοβουν χερια)

SHOOTER045
29/01/2017, 21:50
τα μάτια μας ,παιδιά.τα μάτια μας.

378092

Τςςςςς
Γατάκι

378093

kalgeorge
30/01/2017, 04:20
έχει ήδη ξεκινήσει λέμε. δεν παρακολουθείς. ο Μπούτας έβγαλε και διάγγελμα αγώνος.

Εννοούσα εδώ Γιάννη

TROOPER
30/01/2017, 06:19
ΟΥτε θα μπορεσεις, εχω αλλεργια στις ταμπέλες. Χαριν ευκολιας, κολα ενα ...

...μαλακας.
:heartpound:

amyroukai
30/01/2017, 08:22
Εννοούσα εδώ Γιάννη

τι, θα βγουν τα ML των αγροτώνε του Κολωνακίου και θα ουρλιάζουν "δεν θα μας πάρεις πίσω τις Καγιέν, Όλι Ρεν" όπως παλιά; Συγκινούμαι.

amyroukai
30/01/2017, 09:37
μόλις το διάβασα και νομίζω ότι θα γελάω για πολύ καιρό.

Εκεί που το πολιτικώς ορθόν ξεπερνάει την λογική (http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/29/dont-call-pregnant-women-expectant-mothers-might-offend-transgender/): Περσινή οδηγία της βρεττανικής ιατρικής ένωσης (κάπως έτσι τέλος πάντων) προς το προσωπικό των νοσοκομείων για το πως θα πρέπει να απευθύνονται στους ασθενείς: Οι έγκυες δεν θα πρέπει να λέγονται "μέλλουσες μητέρες" αλλά "άνθρωποι σε εγκυμοσύνη", οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να αποκαλούνται "γηραιότεροι άνθρωποι", ο "βιολογικά άρρεν ή θήλυ" θα πρέπει να λέγεται "έχων ανατεθεί* το φύλο άρρεν ή θήλυ" γιατί μπορεί να γεννήθηκες κάπως αλλά αν δεν νιώθεις αυτό, δεν θα σε προσδιορίσει ούτε η γενετική ούτε η γλώσσα.

Γιατί όλοι έχουν αισθήματα. Και κανείς δεν πρέπει να "πληγωθεί". Οπότε πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ξανά, λαμβάνοντας υπ' όψη τις συνθήκες ενός καινούριου κόσμου.

Άρα φίλτατε Τρούπη δεν είναι σωστό αυτό που είπες και να ανακαλέσεις. Συχνά ερωτικά αυτοαπασχολούμενος έχοντας ανατεθεί το φύλο άρρεν. Γιατί και οι ξενιτεμένοι έχουν αισθήματα. :bawl:

*Γραμματικώς πολύ μορφωμένοι του φόρουμ, (ε, όχι πιά grammar freaks ή ότι άλλο), αν το σκότωσα προκαταβολικά λέω ότι φτάνω ως ένα επίπεδο... Ε, αυτό είναι λίγο εκτός.

SHOOTER045
30/01/2017, 12:26
Ο Μπαμπινιώτης τα έχει δει αυτά?
Άκου< ερωτικός αυτό απασχολούμενος...>
Και επειδή το δεύτερο μισο παραπέμπει σε εφορία, αν το περάσουν - δηλαδή αν τους προφέρουν απο δω και στο εξής έτσι-θα τους ζητήσουν και μπλοκακια

kalgeorge
30/01/2017, 17:17
τι, θα βγουν τα ML των αγροτώνε του Κολωνακίου και θα ουρλιάζουν "δεν θα μας πάρεις πίσω τις Καγιέν, Όλι Ρεν" όπως παλιά; Συγκινούμαι.

Εδώ στο φόρουμ εννοωωωωωωωω
Χααχαχαχα

Cpt. Haddock
30/01/2017, 17:51
...μαλακας.
:heartpound:

:pink::pink:

amyroukai
31/01/2017, 07:50
Ο Τραμπ θέλει να ανοίξει τον δρόμο στις μικρές επιχειρήσεις, εδώ θέλουμε να τις κλείσουμε. Τελικά, ποιός είναι ο σωστός δρόμος για την ανάπτυξη...;

378137

Billymuse
31/01/2017, 08:00
Σε βάθος 5ετίες η Starbucks (http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/30/starbucks-promises-hire-10000-refugees-open-letter-response/) ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 10000 πρόσφυγες σαν αντίδραση στην απαγορεύση του Τραμπ...:D

amyroukai
31/01/2017, 08:13
Ναι. Γιατί στα ταχυφαγεία στέλνουν βροχή βιογραφικών οι απόφοιτοι πανεπιστημίων, οπότε αυτό είναι σοβαρή αλλαγή πλεύσης :lol:

MikeG
31/01/2017, 08:22
Τα σύγχρονα χοτ επαγγέλματα:

Καφετζης
Σερβιοτορος
Σουβλατζης
Μπεργκερατζης

GFawkes
31/01/2017, 08:24
Ο Τραμπ θέλει να ανοίξει τον δρόμο στις μικρές επιχειρήσεις, εδώ θέλουμε να τις κλείσουμε. Τελικά, ποιός είναι ο σωστός δρόμος για την ανάπτυξη...;

378137

Μα φυσικα για την οικονομια της χωρας και των πολιτων της ειναι καλυτερο να υπαρχουν και πολλες μικρες επιχειρησεις....

Αντιθετα η παγκοσμιοποιηση απαιτει το κλεισιμο αυτων, για να ειναι ολοι υπαλληλοι....

τελικα ο τραμπ ειναι πιο αριστερος απο τους "αριστερουληδες"-αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τα ντοπια 4ποδα.

SHOOTER045
31/01/2017, 19:18
Βρε τι γίνεται στο Ελλάντα...

http://www.bloko.gr/2017/01/blog-post_5948.html?m=1

Πρωτάκουστο !!!!

Ηταν λέει...
Σαν να μακραίνει ο δρόμος...
Σορυ.

Ηταν λέει ένας αδερφός υπουργού, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης πολυτελούς και μεγάλου κυβισμού όχημα με βουλγαρικές πινακίδες ,ο οποίος φέρεται επίσης σαν επικεφαλής τριων ΜΚΟ μπλα μπλα μπλα.

Εντάξει τώρα?

amyroukai
31/01/2017, 19:25
άμα θες, για όσους δεν αρέσκονται στα clickbaits από το κάθε τυχαίο site, δεν εξηγάς κιόλας το πρωτάκουστο...;

εντάξει, δεν θυμάμαι αν έχει σύννεφα να πέσουμε και σήμερα. εννοείται κωμικό, απλά για τον τυχαίο έλληνα επιχειρηματία που έχει γεμίσει την Αθήνα με πινακίδες "BG" οπότε φαντάζομαι μόνο το τι θα γίνεται πιο βόρεια, πάλι, le gargar. Όπως με τον εφοριακό τον επίορκο, αυτός την έφαγε, οι επιχειρηματίες που δεν πλήρωναν πρόστιμα στο απυρόβλητο... Και κάτι φταίει σε αυτόν τον τόπο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι. ωραίοι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, αλλά επί της ουσίας...

SHOOTER045
31/01/2017, 21:29
Κολοκυθοπιτα

RaGe_Raptor
01/02/2017, 08:38
Πάμε δραχμή;

Καλύτερα ή χειρότερα;

Δεινόσαυρος
01/02/2017, 08:50
Σε βάθος 5ετίες η Starbucks (http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/30/starbucks-promises-hire-10000-refugees-open-letter-response/) ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 10000 πρόσφυγες σαν αντίδραση στην απαγορεύση του Τραμπ...:D

Δεν φαντάζομαι να έχει να κάνει τπτ με το γεγονός οτι τους πρόσφυγες θα τους προσλάβουν με πενταροδεκάρες...
Και κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά στον κόσμο όταν βρωμο-κεφαλαιο-επιχειρήσεις όπως η Στάρμπακς προβάλλονται σαν παράγοντες δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Κα μετα αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνουν τσογλάνια σαν τον Τρόμπα και νικαν στις εκλογές!
Φυσικά, το ενδεχόμενο να είχε ανακοινώσει η Σταρμπακς εγχώριες προσλήψεις με σωστούς μισθούς. μάλλον χλωμό, έ; Φάτε Τραμπ με το κουτάλι, λοιπόν...

Cpt. Haddock
01/02/2017, 13:04
Πάμε δραχμή;
Καλύτερα ή χειρότερα;

Ειναι πραγματικα εκπληκτικο που εν έτει 2017, κι ενω παμε για 8ο χρονο κρισης, τιθεται ακομα τέτοιο ερώτημα.

Ναι, καλυτερα. Με μία ΠΟΛΥ βασικη προϋποθεση: Να έχεις μπολικα λεφτα στο εξωτερικο (όπως συμβαινει με οσους θελουν δραχμη).

Αν δεν έχεις και θες δραχμη, είσαι ή κορόιδο ή χαζός.

:wave2:

basilis_k6
01/02/2017, 13:09
Ειναι πραγματικα εκπληκτικο που εν έτει 2017, κι ενω παμε για 8ο χρονο κρισης, τιθεται ακομα τέτοιο ερώτημα.

Ναι, καλυτερα. Με μία ΠΟΛΥ βασικη προϋποθεση: Να έχεις μπολικα λεφτα στο εξωτερικο (όπως συμβαινει με οσους θελουν δραχμη).

η να μην εχεις φραγκο και δουλεια στην ελλαδα

sniper
01/02/2017, 13:10

η να μην εχεις φραγκο και δουλεια στην ελλαδα

Ναι, αν δεν έχεις ελπίδα, η προοπτική να τα κάνεις όλα παρανάλωμα του πυρός είναι ελκυστική. Κι επικίνδυνη.

RaGe_Raptor
01/02/2017, 13:38

:a10:

RaGe_Raptor
01/02/2017, 13:39
Κι όλη αυτή η σπέκουλα που ξεκίνησε πάλι ;

sniper
01/02/2017, 13:55
Κι όλη αυτή η σπέκουλα που ξεκίνησε πάλι ;

Σπέκουλα; Ενναλλακτικά σενάρια είναι, τα κάνεις σε όλες τις δουλειές που έχουν ρίσκο.
Όπως θα έπρεπε να είχαν γίνει επί Γιάνη. Αν και μάλλον είχαν γίνει αλλά το έπαιξαν και χάσαμε (βλ. CC)

Αν συνεχίσουμε το ρομαντικό περίπατο ανάμεσα στα αγγούρια, δεν θα είναι σπέκουλα αλλά πραγματικότητα.

nikos_abel
01/02/2017, 13:59
Σπέκουλα; Ενναλλακτικά σενάρια είναι, τα κάνεις σε όλες τις δουλειές που έχουν ρίσκο.
Όπως θα έπρεπε να είχαν γίνει επί Γιάνη. Αν και μάλλον είχαν γίνει αλλά το έπαιξαν και χάσαμε (βλ. CC)

Αν συνεχίσουμε το ρομαντικό περίπατο ανάμεσα στα αγγούρια, δεν θα είναι σπέκουλα αλλά πραγματικότητα.

Και έλεγα που παράπεσε αυτό το ρημάδι το ν :lol:

RaGe_Raptor
01/02/2017, 14:00

Δε νομίζω πως μπορούμε να το απλοποιήσουμε έτσι το πράγμα,όπως και με οτιδήποτε άλλο αφορά τα "κοινά",την πολιτική.

basilis_k6
01/02/2017, 14:07
Φυσικά, το ενδεχόμενο να είχε ανακοινώσει η Σταρμπακς εγχώριες προσλήψεις με σωστούς μισθούς. μάλλον χλωμό, έ; Φάτε Τραμπ με το κουτάλι, λοιπόν...

“We have a long history of hiring young people looking for opportunities and a pathway to a new life around the world,” Mr Schultz said.

μετάφραση απο το καπιταλιστικό λεξικο: έχουμε μεγάλη ιστορία στην εκμετάλλευση ανθρώπων. Θα προσφέρουμε τα ψίχουλα μας για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα και θα σας πουλήσουμε και φιλανθρωπία.

Billymuse
01/02/2017, 14:15
Toυλάχιστον παλιά ήμασταν πιο ενωμένοι και είχαμε και τους καλλιτέχνες με το μέρος μας...

378188

sniper
01/02/2017, 14:25
Δε νομίζω πως μπορούμε να το απλοποιήσουμε έτσι το πράγμα,όπως και με οτιδήποτε άλλο αφορά τα "κοινά",την πολιτική.

Αν δεν το απλοποιήσεις, τότε πρέπει να πέσεις ή στις συνωμοσίες ή στο σενάριο της βλακείας (ή ακόμα χειρότερα της ασχετοσύνης/επικινδυνότητας).

RaGe_Raptor
01/02/2017, 14:29
Αν δεν το απλοιποιήσεις, τότε πρέπει να πέσεις ή στις συνωμοσίες ή στο σενάριο της βλακείας (ή ακόμα χειρότερα της ασχετοσύνης/επικινδυνότητας).

Δε λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει εναλλακτική οδός. Είναι όμως σοφό να γίνεται αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης ένα τόσο "δαιδαλώδες" θέμα; Ξέρει ο απλός πολίτης τί του γίνεται όσον αφορά τα οικονομικά σε επίπεδο κρατών;

AristidisZ
01/02/2017, 14:30
Δε λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει εναλλακτική οδός. Είναι όμως σοφό να γίνεται αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης ένα τόσο "δαιδαλώδες" θέμα; Ξέρει ο απλός πολίτης τί του γίνεται όσον αφορά τα οικονομικά σε επίπεδο κρατών;

Εν προκειμένω πάντως, εσύ το έκανες αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης

Εκτός αν δεν θεωρείς εαυτόν απλό πολίτη...

RaGe_Raptor
01/02/2017, 14:34
Εν προκειμένω πάντως, εσύ το έκανες αντικείμενο δημόσιας διαβούλευσης

Εκτός αν δεν θεωρείς εαυτόν απλό πολίτη...

Μακάρι να είχα τέτοια επιρροή!

sniper
01/02/2017, 14:35

Γιατί ξέρει τα βασικά και του λείπουν τα πολύπλοκα;

AristidisZ
01/02/2017, 14:37
Μακάρι να είχα τέτοια επιρροή!

Επιρροή, όπως διατείνεσαι, όμως τσουπ, εκεί στο άσχετο, το βάζεις σαν αντικείμενο συζήτησης - προβληματισμού ή δε ξερω γω τι άλλο

Άρα το κάνεις αντικείμενο δημόσιας συζήτησης

sniper
01/02/2017, 14:41
Επιρροή, όπως διατείνεσαι, όμως τσουπ, εκεί στο άσχετο, το βάζεις σαν αντικείμενο συζήτησης - προβληματισμού ή δε ξερω γω τι άλλο

:lol: :bawl:Τι έγινε; Δημόσια συζήτηση; :tooth:

Δηλαδή, θα συζητήσουμε δημόσια ποιοι; Κι επί ποίου θέματος;
Εγώ ο έχων αγνοια περί των οικονομικών με τον Βύρωνα (παράδειγμα); Κι εντελώς λάθος να είναι, πως θα πείσω ότι κάνει λάθος αν αρχίσει κι αραδιάζει ένα σωρό "νομους" κι αξιώματα κλπ των οικονομικών;

Έλα να σοβαρευτούμε. Δημόσια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει. Από την άλλη δημοκρατία έχουμε και η ψήφος του κατόχου 4 μεταπτυχιακών και 3 διδακτορικών επί των οικονομικών, μετράει ακριβώς όσο και η ψήφος του αγράμματου 18χρονου.

RaGe_Raptor
01/02/2017, 14:43

Δλδ εσύ μόνο εδώ μέσα το είδες...

basilis_k6
01/02/2017, 14:44
Από την άλλη δημοκρατία έχουμε και η ψήφος του κατόχου 4 μεταπτυχιακών και 3 διδακτορικών επί των οικονομικών, μετράει ακριβώς όσο και η ψήφος του αγράμματου 18χρονου.

ναι γιατι στην απαρχη της δημοκρατιας (ορθά) η λογική ήταν η εξίσωση των τάξεων και οχι των γνώσεων. Στο τέλος καταλήξαμε στο ανάποδο βέβαια.

RaGe_Raptor
01/02/2017, 15:20

Δλδ εσύ μόνο εδώ μέσα το είδες...

αυτό που θέλω να πω είναι ότι με δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της με ελαφρά τη καρδία και αμολάει δημοψήφισμα "sustainability analysis" ,θα μπορούσε να κάνει με την ίδια επιπολεότητα ένα ακόμη δημοψήφισμα "€ ή δραχμή".

kalgeorge
01/02/2017, 15:24
Toυλάχιστον παλιά ήμασταν πιο ενωμένοι και είχαμε και τους καλλιτέχνες με το μέρος μας...

378188

eklapsa re mlk xxaxxaxaxaxax

basilis_k6
01/02/2017, 15:26
αυτό που θέλω να πω είναι ότι με δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της με ελαφρά τη καρδία και αμολάει δημοψήφισμα "sustainability analysis" ,θα μπορούσε να κάνει με την ίδια επιπολεότητα ένα ακόμη δημοψήφισμα "€ ή δραχμή".

θα βγει δραχμη. 30% δεν εχει τιποτα να χάσει και 30% θα έχει πολλά να αγοράσει. βαλε και τους επαναστάτες της αποχής και φύγαμε για τύπωμα.