View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
peterTHErider
26/05/2020, 00:21
εχω μικρη εμπειρια απο σκουτερ και εχω οδηγησει τυχαια και για λιγο διαφορα.ποτε δεν ειχα δικο μου.
αλλα μπορω να πω πως τα καλυτερα με διαφορα ειναι τα χοντα sh 150-300.τη χοντα στα μεγαλα τη δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα σε αυτα νομιζω δινει ρεστα και βγαζει ψωμακι.beverly οδηγησα απο τα παλια και νομιζω οτι θεση η οδηγησης και γενικα η αισθηση ηταν απο απαισια ως επικινδυνη.σορι αλλα αυτο εισεπραξα εγω...
αν οντως αγοραζεις και πουλας με τους ρυθμους που λες πως την παλευεις με τις μεταβιβασεις; (κοστος σε χρονο και χρημα)
doctoras
26/05/2020, 07:40
Με μπέρδεψες.. να σου πω καλορίζικα ή οχι?? :)
Ναι!
Ναι!
Ευχαριστώ! :D
Λεπόν... δεν έχω μεγάλη εμπειρία από σκούτερ (τον τελευταίο χρόνο πήρα σκούτερ), αλλά πάντα μελετάω πάρα πολύ πριν αγοράσω κάτι, και το Beverly 350 θεωρώ ότι αυτήν τη στιγμή προσφέρει το καλύτερο πακέτο έναντι τιμής στη μεσαία κατηγορία. Το αγόρασα με το σκεπτικό να κάνω "τα πάντα". Δηλαδή καθημερινό κατά 90%, αλλά να μπορεί να πάει και μια εκδρομούλα αξιοπρεπώς. Μου αρέσει η μοτοσικλέτα και η "αλητεία", αλλά δεν ήθελα να χάσω τις ανέσεις του σκούτερ στην καθημερινότητα (αυτόματο, άνετο, με χώρους, χωρίς ποδομοχλούς).
Έχει αρκετό γκαζάκι (11-12 άλογα πάνω από το 300...), πιο μοτοσικλετάδικη αίσθηση παρά σκουτερίσια (όσο γίνεται αυτό σε ένα σκούτερ), πολύ στιβαρό και δεμένο και, γενικά, ένα συμπαθητικό "sport touring" σύνολο (για σκούτερ πάντα ε). Κινείται άνετα στα 120-130 χλμ/ώρα για πάντα χωρίς να ζορίζεται. Έχει ΠΟΛΥ γλυκιά κύληση, είναι αθόρυβο, εξαιρετικό δούλεμα. Έχει ABS και απενεργοποιήσιμο ASR (traction control). Μάλιστα είναι το μοναδικό σκούτερ που προσφέρει το τελευταίο, όσο γνωρίζω. Στη σβέλτη οδήγηση, πάσχει στα αμορτισέρ, αλλά αυτό μάλλον είναι πρόβλημα όλων των σκούτερ. Στην καθημερινότητα, δεν παρατήρησα κάτι που δε μου άρεσε σε αυτόν τον τομέα.
Έχει κοντό, ημιφιμέ ανεμοθώρακα από το εργοστάσιο, αλλά τον αφαίρεσα την πρώτη μέρα, γιατί έτρωγα ΠΟΛΥ θόρυβο στο κράνος. Είναι βαρύ (~190 κιλά), το οποίο του προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα παντού, αλλά είναι αρκετά μαζεμένο και θυμίζει πραγματικό σκούτερ στις διαστάσεις, όχι βάρκα όπως τα περισσότερα μεσαία/μεγάλα. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίον το προτίμησα. Έχει χώρο κάτω από τη σέλα για ένα full face (όχι πολύ άνετα) και αρκετά άλλα πράγματα, και γενικά μου φάνηκαν πολύ μελετημένοι και ουσιαστικοί οι χώροι αποθήκευσης (έχει και USB). Κρύβει μπόλικες γαμάτες τεχνολογίες που βαριέμαι να αναλύω τώρα (μοτέρ, μετάδοση). Η περίληψη είναι ότι έχει πολύ αραιά διαστήματα σέρβις: λάδια κάθε 10.000 χλμ και ιμάντες κάθε 20.000 χλμ. Γενικά, ένα ποιοτικότατο σύνολο.
Αν δεν είσαι βλαμμένος σαν εμένα, φυσικά, γιατί εγώ το πούλησα σήμερα. :D
Ωχ ωχ ,κάτι βρήκε η κφλ ο μικρός :a7:
peterTHErider
26/05/2020, 08:05
αν οντως αγοραζεις και πουλας με τους ρυθμους που λες πως την παλευεις με τις μεταβιβασεις; (κοστος σε χρονο και χρημα)
παντως επειδη αρκετοι το εχουνε κανει δουλιτσα αυτο και πανε απο τις αγοραπωλησιες να βγαλουνε μεροκαματο ειχα ακουσει οτι σχεδιαζετε πανω απιμο χ αριθμο το χρονο(νομιζω 3 η 5) να πληρωνεις καποιο φορο σαν εμπορας!τωρα το λεω πολυ γενικα αλλα ακουστηκε σε εμπορικους χωρους!
panavour
26/05/2020, 08:22
ο βηχας και το χρ....... εεεεεεμ ο ερωτας ηθελα να πω δεν κρυβονται.:lol:
harris_x
26/05/2020, 08:51
Άντε, τα αποκαλυπτήρια, μη σας παιδεύω...
418468
:plaf:
:bigcry:
Καλο :sick: ρίζικο :yuck:
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
harris_x
26/05/2020, 08:52
Μπα, νομίζω τα σκούτερ πέθαναν για μένα... μόνο κάνα μικρό ως 2ο ίσως. Δεν είμαι τέτοιος τύπος, δυστυχώς.
Άγιο είχαμε.... :eleison::priest:
harris_x
26/05/2020, 08:53
εγώ θα του πω πάντως :winka:
Σ'αγαπώ σε λατρεύω χωρίζουμε :lol:
Σ'αγαπώ σε λατρεύω χωρίζουμε :lol:
...είπε του σκούτερ, πω πω χυλόπιτα :cry:
εχω μικρη εμπειρια απο σκουτερ και εχω οδηγησει τυχαια και για λιγο διαφορα.ποτε δεν ειχα δικο μου.
αλλα μπορω να πω πως τα καλυτερα με διαφορα ειναι τα χοντα sh 150-300.τη χοντα στα μεγαλα τη δεν την εχω σε εκτιμηση αλλα σε αυτα νομιζω δινει ρεστα και βγαζει ψωμακι.beverly οδηγησα απο τα παλια και νομιζω οτι θεση η οδηγησης και γενικα η αισθηση ηταν απο απαισια ως επικινδυνη.σορι αλλα αυτο εισεπραξα εγω...
Πολύ ωραία είναι τα SH αν θες να πηγαίνεις από το Α στο Β σβέλτα. Αλλά σκούτερ χωρίς χώρους είναι, για μένα τουλάχιστον, άχρηστα. Επίσης το SH300 έχει 6+ χιλιάρικα, γελάω.
Ούτε εμένα μου άρεσε η θέση του Beverly, ομολογουμένως, και σε διαδρομή 1,5 ώρας άρχισα να ενοχλούμαι ψηλά στα πόδια, λόγω καναπεδάτης στάσης. Αλλά θεώρησα ότι είναι θέμα συνήθειας.
Δεν τα μετράω καν αυτά. Είναι λογικό να έχεις κάποιο κόστος όταν αλλάζεις οχήματα κάθε 6-12 μήνες. Τα βάζω στα κόστη χρήσης και είτε τα "κερδίζω" από μια καλή αγορά, είτε χάνω ένα μικρό ποσό. Δυστυχώς, δε γίνεται δωρεάν.
Πες, αμέ. :D
παντως επειδη αρκετοι το εχουνε κανει δουλιτσα αυτο και πανε απο τις αγοραπωλησιες να βγαλουνε μεροκαματο ειχα ακουσει οτι σχεδιαζετε πανω απιμο χ αριθμο το χρονο(νομιζω 3 η 5) να πληρωνεις καποιο φορο σαν εμπορας!τωρα το λεω πολυ γενικα αλλα ακουστηκε σε εμπορικους χωρους!
Εγώ δεν το έχω κάνει "δουλίτσα" πάντως, ούτε γίνεται με σκοπό να βγάλω "μεροκάματο", άσχετα αν έχει τύχει να κάνω μερικές πολύ καλές αγορές και να μη χάσω απολύτως τίποτα ή και να κερδίσω ακόμα. Είναι μέρος του "παιχνιδιού", δεν είναι αυτοσκοπός. Εννοείται ότι πάντα κοιτάζω να χάνω τα λιγότερα χρήματα ή καθόλου, αν είναι δυνατόν. Τους τελευταίους 9 μήνες, άλλαξα 3 μηχανάκια. Συγκεκριμένα σε αυτό, δεν έχασα ούτε ευρώ στην αγοραπωλησία και ίσως βγάλω και μερικά ψιλά από κάποια έξτρα που μου έμειναν. Το προηγούμενο το πούλησα επίσης ακριβώς στην τιμή που το αγόρασα. Οι καλές αγορές είναι το "κόλπο".
Αν πραγματικά σχεδιάζουν κάτι τέτοιο, είναι ακόμα μια τακτική να αρμέξει λεφτά το κράτος από ό,τι μαλακία μπορεί να σκεφτεί.
panavour
26/05/2020, 11:16
Πολύ ωραία είναι τα SH αν θες να πηγαίνεις από το Α στο Β σβέλτα. Αλλά σκούτερ χωρίς χώρους είναι, για μένα τουλάχιστον, άχρηστα. Επίσης το SH300 έχει 6+ χιλιάρικα, γελάω.
Ούτε εμένα μου άρεσε η θέση του Beverly, ομολογουμένως, και σε διαδρομή 1,5 ώρας άρχισα να ενοχλούμαι ψηλά στα πόδια, λόγω καναπεδάτης στάσης. Αλλά θεώρησα ότι είναι θέμα συνήθειας.
Δεν τα μετράω καν αυτά. Είναι λογικό να έχεις κάποιο κόστος όταν αλλάζεις οχήματα κάθε 6-12 μήνες. Τα βάζω στα κόστη χρήσης και είτε τα "κερδίζω" από μια καλή αγορά, είτε χάνω ένα μικρό ποσό. Δυστυχώς, δε γίνεται δωρεάν.
Εγώ δεν το έχω κάνει "δουλίτσα" πάντως, ούτε γίνεται με σκοπό να βγάλω "μεροκάματο", άσχετα αν έχει τύχει να κάνω μερικές πολύ καλές αγορές και να μη χάσω απολύτως τίποτα ή και να κερδίσω ακόμα. Είναι μέρος του "παιχνιδιού", δεν είναι αυτοσκοπός. Εννοείται ότι πάντα κοιτάζω να χάνω τα λιγότερα χρήματα ή καθόλου, αν είναι δυνατόν. Τους τελευταίους 9 μήνες, άλλαξα 3 μηχανάκια. Συγκεκριμένα σε αυτό, δεν έχασα ούτε ευρώ στην αγοραπωλησία και ίσως βγάλω και μερικά ψιλά από κάποια έξτρα που μου έμειναν. Το προηγούμενο το πούλησα επίσης ακριβώς στην τιμή που το αγόρασα. Οι καλές αγορές είναι το "κόλπο".
Αν πραγματικά σχεδιάζουν κάτι τέτοιο, είναι ακόμα μια τακτική να αρμέξει λεφτά το κράτος από ό,τι μαλακία μπορεί να σκεφτεί.
Πως γινεται αυτο?Εδω και 10 χιλιομετρα εχει το κοντερ και ο αλλος σου λεει ειναι μεταχειρισμενο,οχι εσυ που τουκανες και 300 χλμ τουλαχιστον?Απο απλη περιεργεια ρωταω,γιατι μου κανει εντυπωση.
Ε μπορεί να το πήρε ήδη ελαφρως μεταχειρισμένο με 2000 χλμ πχ στο κοντερ.
harris_x
26/05/2020, 11:30
[...]
Αν πραγματικά σχεδιάζουν κάτι τέτοιο, είναι ακόμα μια τακτική να αρμέξει λεφτά το κράτος από ό,τι μαλακία μπορεί να σκεφτεί.αυτό ακούγεται τα τελευταία 20 χρόνια.
Πως γινεται αυτο?Εδω και 10 χιλιομετρα εχει το κοντερ και ο αλλος σου λεει ειναι μεταχειρισμενο,οχι εσυ που τουκανες και 300 χλμ τουλαχιστον?Απο απλη περιεργεια ρωταω,γιατι μου κανει εντυπωση.
Μεταχειρισμένο αγοράστηκε εξ αρχής το μηχανάκι. Εννοείται ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει σε καινούρια οχήματα. Στο καινούριο όχημα, έχεις χάσει 10-15% της αξίας του τη στιγμή που βγαίνεις από το μαγαζί.
Εσένα όταν αγοράζεις μηχανάκι πρέπει να σου λέμε καλοπούλητο!
Εσένα όταν αγοράζεις μηχανάκι πρέπει να σου λέμε καλοπούλητο!
:lol:
11 μηχανάκια σε 12 χρόνια. Κι αυτό επειδή έκανα ένα "διάλειμμα" με αυτοκίνητο για 1,5 χρόνο, αλλιώς θα είχα 1-2 ακόμα. ΠΟΥΤΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ;! :lol: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, κι εγώ θα ήθελα να κρατήσω ένα μηχανάκι έστω 2-3 χρόνια. Αλλά είτε τα βαριέμαι, είτε οι συνθήκες/ανάγκες δε βοηθούν.
peterTHErider
26/05/2020, 13:16
δεν το ειπα για σενα.το ειπα απλα με αφορμη εσενα.
ως προς τo sh ναι ειναι ακριβο αλλα ειναι το καλυτερο.αυτο ειναι ενα στοιχειο.οπως η αξιοπιστια της χοντα σε αυτα τα μικρα ειναι ανωτερη τον ανταγωνιστων.συν την μεταπωλητικη αξια που αν το κρατησεις σε καλη κατασταση μενει υπερβολικα ψηλα και φευγει σαν ζεστο ψωμακι.παρε ενα καινουργιο σιμ και πουλα το μετα απο 3 χρονια.καταλαβαινεις τι λεω.
ως προς τo sh ναι ειναι ακριβο αλλα ειναι το καλυτερο.αυτο ειναι ενα στοιχειο.οπως η αξιοπιστια της χοντα σε αυτα τα μικρα ειναι ανωτερη τον ανταγωνιστων.συν την μεταπωλητικη αξια που αν το κρατησεις σε καλη κατασταση μενει υπερβολικα ψηλα και φευγει σαν ζεστο ψωμακι.παρε ενα καινουργιο σιμ και πουλα το μετα απο 3 χρονια.καταλαβαινεις τι λεω.
Ναι, σίγουρα το όνομα "Honda" μετράει, αλλά δε θεωρώ ότι κρατάει τα σκήπτρα στα σκούτερ. Θα έλεγα ότι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο το έχει το Xmax 300/400. Κι αυτό είναι πανάκριβο, βέβαια, αλλά έχει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσεις από ένα σκούτερ και ακόμα περισσότερα. Απλά είναι βάρκα, που εμένα δε μου αρέσουν. Ε αμέσως μετά θα έβαζα το Beverly 350 ως το καλύτερο σύνολο της κατηγορίας. Αλλά, ξανά, δεν είμαι σκουτεράκιας, έχω ασχοληθεί ελάχιστα.
Το μικρό Sym που είχα, πάντως, μοντέλο 2018, το κράτησα 8 μήνες, έκανα 6.000 χλμ, και το πούλησα ακριβώς όσο το αγόρασα. :D
peterTHErider
26/05/2020, 13:37
Ναι, σίγουρα το όνομα "Honda" μετράει, αλλά δε θεωρώ ότι κρατάει τα σκήπτρα στα σκούτερ. Θα έλεγα ότι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο το έχει το Xmax 300/400. Κι αυτό είναι πανάκριβο, βέβαια, αλλά έχει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσεις από ένα σκούτερ και ακόμα περισσότερα. Απλά είναι βάρκα, που εμένα δε μου αρέσουν. Ε αμέσως μετά θα έβαζα το Beverly 350 ως το καλύτερο σύνολο της κατηγορίας. Αλλά, ξανά, δεν είμαι σκουτεράκιας, έχω ασχοληθεί ελάχιστα.
Το μικρό Sym που είχα, πάντως, μοντέλο 2018, το κράτησα 8 μήνες, έκανα 6.000 χλμ, και το πούλησα ακριβώς όσο το αγόρασα. :D
σωστα,γιατι το πηρες φθηνα προφανως.γιατι ο πρωτος ειχε το μεγαλο χασιμο.δες sh του χρονου να παρακαλανε να τα παρουν με 500-600 μειον απο το καινουργιο!τα εχω δει!οπως το λες ομως,το xmax ειναι βαρκα.αν θες το πιο "σπορ" και με ανθρωπινη θεση οδηγησης το χοντα ειναι η επιλογη.και με τους χωρους υπαρχει η αλλη οπτικη οτι το επιπεδο πατωμα εξυπηρετει πολυ.
δεν ξερω γιατι υπερασπιζομαι τα χοντα:cry:
SeniorCanardo
26/05/2020, 13:52
Ρε συ "Μπλίτζερ" μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι σημαίνει "τα βαριέμαι".
Πήρες ένα μηχανάκι το "τερμάτισες" και το βαρέθηκες, πήρες ένα μηχανάκι εκμεταλλεύτηκες το 50% των δυνατοτήτων του το βαρέθηκες και πας να πάρεις ένα άλλο για να βαρεθείς ένα διαφορετικό 50%, ή μήπως πήρες κάτι και σου βγήκε τελείως "άλλο πράγμα" από αυτό που περίμενες;
Καταλαβαίνω να πάρεις κάτι, να αλλάξουν οι οικονομικές, επαγγελματικές, οικογενειακές συνθήκες και να πας σε κάτι διαφορετικό.
Αλλά ξέρω εγώ σκούτερ πούλησες, σκούτερ πήρες, "same shit different scooter", τι περίμενες και δεν το βρήκες, μεγαλύτερο ντουλαπάκι; :D
Εκτός αν είσαι σε φάση "brute force", βαράω random και αν το πετύχω-το πέτυχα.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση το "βαριέμαι". :p Απλά το νιώθεις. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιο μηχανάκι ήταν κακό ή ότι το εκμεταλλευτήκα πλήρως. Απλά... συνέβη.
Ε δεν είχε καμία σχέση το ένα σκούτερ με το άλλο. Αλλά αυτό το τελευταίο ήταν ειδική περίπτωση, γι'αυτό έφυγε σε 4 μέρες. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, κάθε άλλο. Προέκυψε. Ανωτέρα βία. Θα εξηγηθώ συντόμως.
Όχι, ποτέ δε "βαράω random", αλλά είμαι αρκετά αυθόρμητος και νομίζω απολαμβάνω και λίγο (έως πολύ) τη φάση της αγοράς, του ψώνιου. Ίσως είναι αυτό, δεν ξέρω, δεν το έχω φιλοσοφήσει. Σίγουρα κάποιο θεματάκι έχω πάντως. :lol:
doctoras
26/05/2020, 15:09
Εισαι θεούλης!! Καλορίζικο είτε αυτο ή το επόμενο! :)
Μου θυμισες:
https://youtu.be/sv6bXfRP_IQ
Keep on rocking :)
Εδώ μέσα δεν έχει γίνει κατανοητό ότι τα σκούτερ δεν είναι μηχανάκια
RaGe_Raptor
26/05/2020, 15:47
Εδώ μέσα δεν έχει γίνει κατανοητό ότι τα σκούτερ δεν είναι μηχανάκια
συμφωνώ,όμως έβαλα δίγομα michelin στο Cygnus και σα να το χαίρομαι σε αστικό και πέριξ περιβάλλον :D
συμφωνώ,όμως έβαλα δίγομα michelin στο Cygnus και σα να το χαίρομαι σε αστικό και πέριξ περιβάλλον :D
Την επόμενη φορά pirelli........εκει να δεις γλέντι σε αστικο περιβάλλον...ειχα ξυσει σταντ ουκ ολίγες φορές με το gts 250:D
11 μηχανάκια σε 12 χρόνια. Κι αυτό επειδή έκανα ένα "διάλειμμα" με αυτοκίνητο για 1,5 χρόνο, αλλιώς θα είχα 1-2 ακόμα. ΠΟΥΤΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ;! :lol: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, κι εγώ θα ήθελα να κρατήσω ένα μηχανάκι έστω 2-3 χρόνια. Αλλά είτε τα βαριέμαι, είτε οι συνθήκες/ανάγκες δε βοηθούν.
φιλε τα ιδια κανω ...επεστρεψα στις μηχανες μετα απο διαλλειμα 7ετιας και εχω αλλαξει 10 σε 5 χρονια...δε μπορω να στεριωσω με τιποτα..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/05/2020, 17:11
18 μηχανάκια σε 16χρόνια :D
Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι....
Με το καλό το επόμενο Blitzer
Τίποτα καλύτερο από το να οδηγείς μοτοσικλέτα για πρώτη φορά, μετά από 1,5 χρόνο αποχής, σε καταιγίδα, με πλημμυρισμένους δρόμους παντού, τα απόνερα των αυτοκινήτων να σε βρέχουν μέχρι το γόνατο, ακόμα και το ίδιο σου το μηχανάκι να σε προδίδει και να πετάει τόνους νερού ΜΕΣΑ στα παπούτσια σου, και όλα αυτά ενώ έχεις φορέσει καλοκαιρινό, πλήρως διάτρητο μπουφανάκι, t-shirt, καλοκαιρινά, κοντά ΜΧ γάντια, και σταράκια, γιατί καλοκαίρι, γιόλο.
Αλλά fuckin' worth it.
Και να ο λόγος για τον οποίον πήρε δρόμο το σκούτερ μέσα σε 4 μέρες:
418489
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
ΥΓ. Μην περιμένετε βραβείο φωτογραφίας, έχω 138 λίτρα νερού πάνω μου.
ΥΓ2. ΠΟΛΛΑ δημόσια ευχαριστώ στον τεούλη που έτρεξε για να το πάρω σήμερα χωρίς να παιδευτώ (πολύ :lol: ). :pink: :beer:
είσαι μεγάλη κουφάλα :lol:
μπράβο ρε φίλε,ωραίο μοτόρι!!!!!:beer:
Τίποτα καλύτερο από το να οδηγείς μοτοσικλέτα για πρώτη φορά, μετά από 1,5 χρόνο αποχής, σε καταιγίδα, με πλημμυρισμένους δρόμους παντού, τα απόνερα των αυτοκινήτων να σε βρέχουν μέχρι το γόνατο, ακόμα και το ίδιο σου το μηχανάκι να σε προδίδει και να πετάει τόνους νερού ΜΕΣΑ στα παπούτσια σου, και όλα αυτά ενώ έχεις φορέσει καλοκαιρινό, πλήρως διάτρητο μπουφανάκι, t-shirt, καλοκαιρινά, κοντά ΜΧ γάντια, και σταράκια, γιατί καλοκαίρι, γιόλο.
Αλλά fuckin' worth it.
418489
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Λογικά θα την βγάλει τη χρονιά το εξόφθαλμο ε :bawl:
:beer:
Με γεια το Street Triple R 675 BLiTzER! Επιτέλους το νήμα βρήκε το στόχο του με κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. :)
Έχω αρχίζει και γλυκοκοιτάζω το Honda Forza 300 που νομίζω ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα. Έχω ακούσει όμως ότι μετά τις 30.000 χιλιόμετρα αρχίζει να καίει λάδι.
18 μηχανάκια σε 16χρόνια https://www.moto.gr/forums/images/motogr/smilies/icon_smile_big.gif
Ένα μοτοσακό έχω αγοράσει στη ζωή μου. :lol:
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΣΣΟ ΑΝΕΣΤΗΣΑ!
Επί κορονοϊού δεν έχει μείνει ψυχή στο γραφείο και έχει πέσει όλη η δουλειά πάνω μου. Τουλάχιστον δεν έχει κίνηση στους δρόμους από το Μάρτιο και το πηγαινέλισμα γίνεται εύκολα.
Διάβαζα λίγο-λίγο τα τελευταία μηνύματα και προς στιγμήν χάρηκα με το Beverly, διότι σκέφθηκα ότι έχω ελπίδα να έχω παρέα στις Storki-ιάδες, αν και προτιμούσα το Sym. Με τα 125cc του Sym, θα σε είχα στις παρατεταμένες ανηφορικές ευθείες. Με το Street Triple θα τρέμει μέχρι και ο Χάρης.
Άμα το γυρίσεις σε κανένα 125άρι πάλι, να κανονίσουμε κανένα Αθανάσιο Διάκο! :p
giorgosb
26/05/2020, 20:05
Δεν έκατσε για πολύ στο car η αγγελία... :D το τσίμπησες αμέσως και καλα έκανες. Καλορίζικο, να το χαρείς! (και να μακροημερεύσει..!) :beer:
Δεν έκατσε για πολύ στο car η αγγελία... :D το τσίμπησες αμέσως και καλα έκανες. Καλορίζικο, να το χαρείς! (και να μακροημερεύσει..!) :beer:
Δικό σου ήταν; Έτρεχα πρωί Δευτέρας να το προλάβω, πριν πιάσω δουλειά. :D
Ευχαριστώ!
Εχω την εντυπωση οτι μετα το ρεκορ συντομοτερης ιδιοκτησιας θα πας στα καπακια για το αντιθετο ρεκορ. Μηχανη για μακροχρονια* σχεση το R.
Καλοταξιδο!
*παιζει δηλαδη να κλεισει εξαμηνο...
giorgosb
26/05/2020, 20:10
Όχι, απλά απ' όταν πέτυχα την αγγελία, έμπαινα και το ζαχάρωνα... είναι ωραίο το άτιμο.. :rolleyes:
Εχω την εντυπωση οτι μετα το ρεκορ συντομοτερης ιδιοκτησιας θα πας στα καπακια για το αντιθετο ρεκορ. Μηχανη για μακροχρονια* σχεση το R.
Καλοταξιδο!
*παιζει δηλαδη να κλεισει εξαμηνο...
Aχαχα μετά είδα το τελευταίο. :lol:
"Αυτό θα το κρατήσω."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εν τω μεταξύ ο πωλητής το είχε να αστράφτει. Το πήρε ο Πλίτσερ και με μία βόλτα στη βροχή το έκανε σύχριστο. Οι κόκκινες ζάντες έγιναν καφέ. Ρε κρίμα το μεκανάκι ρε!
Αλλά τι λέω...; Μέχρι το Σάββατο θα έχεις βρει προσφορά KTM Superduke 1290 R και θα πάει άκλαφτο το Triumph.
Δεν είναι κόκκινες. Άλλη αγγελία θυμάσαι. :p
lleonidas
26/05/2020, 20:28
Την επόμενη Τρίτη έχουμε 2 Ιουνίου, θα έχεις κλείσει πια ένα μήνα με το triple.
Κατά το μεσημεράκι βολεύει να συναντηθούμε για εκείνη την ανταλλαγή που λέγαμε με το ΜΤ; :D
Καλές βόλτες ρε!
Cpt_Slow
26/05/2020, 20:35
Εν τω μεταξύ ο πωλητής το είχε να αστράφτει. Το πήρε ο Πλίτσερ και με μία βόλτα στη βροχή το έκανε σύχριστο. Οι κόκκινες ζάντες έγιναν καφέ. Ρε κρίμα το μεκανάκι ρε!
Αλλά τι λέω...; Μέχρι το Σάββατο θα έχεις βρει προσφορά KTM Superduke 1290 R και θα πάει άκλαφτο το Triumph.
κοκκινες εχει το rx
κοκκινες εχει το rx
Υπάρχει στις αγγελίες κι ένα σαν το δικό μου, με βαμμένες κόκκινες. Εκείνο εννοούσε μάλλον.
Υπάρχει στις αγγελίες κι ένα σαν το δικό μου, με βαμμένες κόκκινες. Εκείνο εννοούσε μάλλον.
Αν δεν είναι αυτό με τις κόκκινες ζάντες, καλύτερα να κρατούσες το Beverly. :p
rainmike
26/05/2020, 20:49
Με γειά το μηχανάκι φίλε,καλοτάξιδο καλόστριφτο αγρατζούνιστο και πάντα όρθιος.
Ευτύχως δεν έγραψα ευχές προχθες γιατι θα έπρεπε να ξαναγράψω.
Κράτα το καμμιά βδομάδα τουλάχιστον,έχει πέσει πολύ δουλεία στο γραφείο.:lol:
Με γειά,καλά χιλιόμετρα,εύχομαι να ηρεμήσεις :)
Αλλά fuckin' worth it.
418489
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :
ΥΓ2. ΠΟΛΛΑ δημόσια ευχαριστώ στον τεούλη που έτρεξε για να το πάρω σήμερα χωρίς να παιδευτώ (πολύ :lol: ). :pink: :beer:
:heartpound:καλοτάξιδο και από δω μικρή μας πέστροφα......αν δεν ήξερε κολύμπι σίγουρα έμαθε σήμερα...:D
RaGe_Raptor
26/05/2020, 21:01
καυλόστριφτο φιλαράκ':beer:
GiorgosLa
26/05/2020, 21:02
Άντε καλοτάξιδο ξανά.
Θα τα ξαναπούμε σε... κάνα δυο σελίδες πιστεύω. :D
KotsosDR
26/05/2020, 21:38
Καλοτάξιδο ! :beer::beer::beer:
Σας ευχαριστώ όλους. 64 σελίδες, αλλά είχε πλάκα ε; :p
Θα επανέλθω με φωτογραφίες.
DoctoR_k6
26/05/2020, 22:09
Καλά χλμ!!!
basilis_k6
26/05/2020, 23:07
σουτιεν ρε? δωστο γρηγορα...
doctor_john
27/05/2020, 00:29
Ωραίο! καλοτρεχούμενο!
Πολύ καλή κίνηση της triumph να το δίνει ασταρωμένο λευκο, σαν τον καμβά :evil:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/05/2020, 06:59
Καλορίζικο πλιτς. Πραγματικά όμορφο μοτορι .
Εύχομαι καλή και μακρά (:bawl:) συμβίωση...
panos_zip
27/05/2020, 08:05
Γ@μ@ει
Καλοτάξιδο μαν!
Καλοτάξιδο!!
Πολυ ωραία μηχανή... Από τα πιο όμορφα γυμνά..
Και απ'όσο έχω ακούσει, είναι και ωραίο στο δρόμο...
Με γειες ρε!
Ωραίο μοτόρι!
:beer: :beer:
418524
Καλό πωλητήριο!
:tooth:
doctor_john
27/05/2020, 09:32
Όχι ρε συ, μη του λές τέτοια. Αυτό είναι ωραίο, έχει και δύναμη για παντρειά.
Αν το δώσει σύντομα θα τον πάμε για μεταπωλησιακό στρες, το σύνδρομο του μαντρά κ.λπ.
Τα δεδομένα λένε πάντα την αλήθεια.
Το έκανε βόλτα με βροχή και έγινε το μηχανάκι σκατα.
Βαριέται εύκολα (λέει).
Που, διάθεση για πλύσιμο.....
Άρα ....
Τα δεδομένα λένε πάντα την αλήθεια.
Το έκανε βόλτα με βροχή και έγινε το μηχανάκι σκατα.
Βαριέται εύκολα (λέει).
Που, διάθεση για πλύσιμο.....
Άρα ....
Όχι ρε, το μηχανάκι καθαρό είναι. Αφού πετούσε ΟΛΟ το νερό πάνω μου. Δεν ξέρω πώς το έχει καταφέρει αυτό η Triumph, ειλικρινά...
harris_x
27/05/2020, 10:01
Όχι ρε, το μηχανάκι καθαρό είναι. Αφού πετούσε ΟΛΟ το νερό πάνω μου. Δεν ξέρω πώς το έχει καταφέρει αυτό η Triumph, ειλικρινά...
:facepalm:
καλόστριφτο (λέμε τώρα) μωρή γκρίνια :amitamotion::amitamotion::amitamotion::amitamotion::amitamotion:
"Οι μοτοσικλέτες δεν είναι σκούτερ"®
Cpt. Haddock
27/05/2020, 13:03
:evil::beer::beer::beer:
Όλοι στην τραιουμφ θα καταλήξετε :evil:
Mετά το Τράιουμφ άντε και μ' ένα Βικτόρια σίκρετ......
Με γειά το κιλοτάκι ρε :beer:
:evil::beer::beer::beer:
Όλοι στην τραιουμφ θα καταλήξετε :evil:
Ή με σκούτερ :D
Ποιο νεοσσό, όλο το φόρουμ κρέμεται από τα χείλη σου :bawl:
Καλά χιλιόμετρα φίλε, να το χαρείς και πάντα όρθιος!!!!
zannisvel
28/05/2020, 08:42
Πολύ ωραίο μηχανάκι!!!
Καλόστριφτο να είναι!!
:beer::beer:
sapila racing
28/05/2020, 08:54
Αντε με αυτό θα ευχαριστιέσαι οδήγηση, μπορείς να πας και track days! :beer:
DRAKONET
28/05/2020, 13:02
καλους δρομους ....καλα χλμ
αλλωστε
"Αν δεν οδηγεις στη βροχη, δεν οδηγεις"
RaGe_Raptor
28/05/2020, 18:38
καλους δρομους ....καλα χλμ
αλλωστε
"Αν δεν οδηγεις στη βροχη, δεν οδηγεις"
:bawl::bawl::bawl:
RaGe_Raptor
28/05/2020, 21:04
Ορίστε.
418583
άντε ρε φίλε,επιτέλους. :beer:
doctoras
28/05/2020, 21:22
Ωραιο εργαλείο!
Ορίστε.
418583
Μια καυλα ειναι :a03::heartpound:
sapila racing
28/05/2020, 21:24
Πολύ ωραίο το τουμπανάκι! :beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/05/2020, 21:36
Ενα από τα πιο όμορφα μηχανάκια. Αν επιτρέπεται πόσο πήγε το μαλι?
Ορίστε.
418583
Γαμάτο!!! Καλόβολτο :beer:
Μετά το πλύσιμο παίρνει μπροστά ή θέλει να περάσεις με πιστολάκι τα πηνία; :p
Πανέμορφο! Καλοτάξιδο!
contes di Zante
28/05/2020, 23:08
Καλόστριφτο με πολλά και καλά χιλιόμετρα!!
Ωραιο εργαλείο!
Μια καυλα ειναι :a03::heartpound:
Πολύ ωραίο το τουμπανάκι! :beer:
Να δεις πού έχω ακούσει τέτοιο διάλογο, τί μου θυμίζει....
Να δεις πού έχω ακούσει τέτοιο διάλογο, τί μου θυμίζει....
Όταν κυκλοφορείς με Τράιαμφ:
https://www.youtube.com/watch?v=o8S2fkfFG7g
Σας ευχαριστώ όλους, παίδες. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το απολαύσω ακόμα, με τον κωλόκαιρο, αλλά επιφυλάσσομαι. Δυο φορές καβάλησα, δυο φορές έβρεχε. :lol:
Triathlon 7
29/05/2020, 21:49
Σας ευχαριστώ όλους, παίδες. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το απολαύσω ακόμα, με τον κωλόκαιρο, αλλά επιφυλάσσομαι. Δυο φορές καβάλησα, δυο φορές έβρεχε. :lol:
Εύχομαι λοιπόν, ατελείωτα ευτυχισμένα και ...στεγνά χιλιόμετρα!
:beer: :beer::beer:
Σας ευχαριστώ όλους, παίδες. Δυστυχώς ...
Πριν διαβάσω το υπόλοιπο μήνυμα, φανταζόμουν ότι θα συνέχιζες λέγοντας ότι το πούλησες κι αυτό. :lol:
Το επόμενο
https://www.linkedin.com/posts/interestingengineering_engineering-activity-6672262805053423616-CHrx
Λευκάδιος
30/05/2020, 12:00
Πολύ ωραίο, καλή διασκέδαση :beer:
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις εντυπώσεις από το Street Triple 675 R; Πώς σου φαίνεται σε σχέση με τα άλλα που είχες, π.χ. το CBR1000 και το MT-07;
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις εντυπώσεις από το Street Triple 675 R; Πώς σου φάνηκε σε σχέση με τα άλλα που είχες, π.χ. το CBR1000 και το MT-07;
Δεν τα μαθες ? :bawl:
DoctoR_k6
18/06/2020, 10:29
Ποιο ΜΤ-07?
Θα το εχει διαγραψει ο εγκεφαλος ηδη...
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας πεις εντυπώσεις από το Street Triple 675 R; Πώς σου φαίνεται σε σχέση με τα άλλα που είχες, π.χ. το CBR1000 και το MT-07;
Ήρθα να κάνω το ποστ #1000.
Και τώρα που το καβάτζωσα, μπορώ να πάρω τον χρόνο μου να γράψω 5 πράγματα. :D
Το μηχανάκι όντως δεν έχει καμία σχέση με το ΜΤ07. Βρίσκεται σε τελείως διαφορετική κλάση. Μιλάμε για ένα μηχανάκι με πλαισιάρα, ψαλιδάρα, ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Άλλο πράγμα.
Τα 1000άρια SS επίσης είναι άλλο πράγμα. Προσφέρουν σίγουρα κάποιες συγκινήσεις που δε βρίσκεις αλλού, και τα SS γενικότερα σε βάζουν "στην πρίζα" με το που τα καβαλήσεις, αλλά, γενικά μιλώντας, είναι επιεικώς άχρηστα για τον δρόμο.
Δυστυχώς, έχω κάνει 2-3, σχετικά κοντινές, βόλτες μόνο, οπότε δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη ακόμα, αλλά από τη 2η μόλις βόλτα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, που κάνει σίγουρα εξίσου καλά τόσο δρόμο, όσο και πίστα.
Οι αναρτήσεις ακόμα ρυθμίζονται, μετά από κάθε βόλτα, μέχρι να βρω το sweet spot μου, ενώ τα φρένα του έχουν εκπληκτικό δάγκωμα. Το μοτέρ του ουρλιάζει μέχρι τις 12.500 rpm, αλλά χαμηλά με απογοητεύει λίγο, όντας συνηθισμένος κι από το 2κύλινδρο που τραβούσε από το ρελαντί. Πιθανότατα αυτό θα διορθωθεί με πιο κοντό γρανάζωμα ή/και με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Θα δούμε, όταν αποφασίσω να ασχοληθώ. Η πρώτη του είναι πολύ μακριά, τόσο που δοκιμάζω σουζίτσες με συμπλεκτάρισμα πρώτης, το οποίο είναι λίγο τρομακτικό. Βέβαια, βοηθάει πολύ στην κίνηση εντός πόλης, αφού μπορείς να κρατήσεις την πρώτη ταχύτητα μέχρι τα 100+ km/h. Το κιβώτιό του το βρίσκω μέτριο, θα μπορούσαν καλύτερα, αφού μερικές φορές δυσκολεύομαι να κουμπώσω πρώτη από νεκρά. Κανένα πρόβλημα εν κινήσει, όμως, οπότε μικρό το κακό. Επίσης οι καθρέφτες του μετακινούνται ελαφρώς στις μεγάλες ταχύτητες και γίνονται εκνευριστικοί.
Το βάρος του είναι εξαιρετικά χαμηλό, στα επίπεδα του ΜΤ07, ενώ έχει 17 λίτρα ντεπόζιτο. Όσο το έχω κινήσει ως τώρα, δηλαδή αποκλειστικά εντός πόλης και σε επαρχιακό στροφιλίκι, βλέπω μια μέση κατανάλωση περίπου στα 6,6 λ/100 χλμ. Η θέση οδήγησης είναι καλή, λίγο πιο επιθετική από του ΜΤ (προτιμώ του ΜΤ), ενώ έχει και λίγο πιο ψηλή σέλα, αλλά σίγουρα καλύτερη από του ΜΤ, ακόμα και για τον συναναβάτη.
Α και ο ήχος του είναι εθιστικός. :pink:
Σε γενικές γραμμές, το μηχανάκι είναι πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο, ενώ φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα με αξιώσεις.
Τι άλλο θα θέλατε να μάθετε;!