PDA

View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15

νεοσσός
18/06/2020, 11:22
Πολύ ενδιαφέρουσα και αντικειμενική προσέγγιση. Ως προς τις χαμηλές στροφές, έχω ακούσει το αντίθετο για τα Street Triple 675. Μήπως έχει μπει αυτερμάρκετ εξάτμιση χωρίς επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου;

Η εμπειρία μου με το τρικύλινδρο MT-09 SP ήταν εξαιρετική ως προς τη λειτουργία στις χαμηλές στροφές. Τραβούσε καλά από τις 1.800 rpm.

Σε σχέση με το Duke III πώς σου φαίνεται για τη χρήση που κάνεις;
Γιατί θεωρείς τα 1000άρια SS άχρηστα για το δρόμο αφού λες ότι σε βάζουν στην πρίζα; Αυτό το αίσθημα δεν αρκεί;

harris_x
18/06/2020, 11:26
Ήρθα να κάνω το ποστ #1000.

Και τώρα που το καβάτζωσα, μπορώ να πάρω τον χρόνο μου να γράψω 5 πράγματα. :D

Το μηχανάκι όντως δεν έχει καμία σχέση με το ΜΤ07. Βρίσκεται σε τελείως διαφορετική κλάση. Μιλάμε για ένα μηχανάκι με πλαισιάρα, ψαλιδάρα, ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Άλλο πράγμα.

Τα 1000άρια SS επίσης είναι άλλο πράγμα. Προσφέρουν σίγουρα κάποιες συγκινήσεις που δε βρίσκεις αλλού, και τα SS γενικότερα σε βάζουν "στην πρίζα" με το που τα καβαλήσεις, αλλά, γενικά μιλώντας, είναι επιεικώς άχρηστα για τον δρόμο.

Δυστυχώς, έχω κάνει 2-3, σχετικά κοντινές, βόλτες μόνο, οπότε δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη ακόμα, αλλά από τη 2η μόλις βόλτα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, που κάνει σίγουρα εξίσου καλά τόσο δρόμο, όσο και πίστα.

Οι αναρτήσεις ακόμα ρυθμίζονται, μετά από κάθε βόλτα, μέχρι να βρω το sweet spot μου, ενώ τα φρένα του έχουν εκπληκτικό δάγκωμα. Το μοτέρ του ουρλιάζει μέχρι τις 12.500 rpm, αλλά χαμηλά με απογοητεύει λίγο, όντας συνηθισμένος κι από το 2κύλινδρο που τραβούσε από το ρελαντί. Πιθανότατα αυτό θα διορθωθεί με πιο κοντό γρανάζωμα ή/και με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Θα δούμε, όταν αποφασίσω να ασχοληθώ. Η πρώτη του είναι πολύ μακριά, τόσο που δοκιμάζω σουζίτσες με συμπλεκτάρισμα πρώτης, το οποίο είναι λίγο τρομακτικό. Βέβαια, βοηθάει πολύ στην κίνηση εντός πόλης, αφού μπορείς να κρατήσεις την πρώτη ταχύτητα μέχρι τα 100+ km/h. Το κιβώτιό του το βρίσκω μέτριο, θα μπορούσαν καλύτερα, αφού μερικές φορές δυσκολεύομαι να κουμπώσω πρώτη από νεκρά. Κανένα πρόβλημα εν κινήσει, όμως, οπότε μικρό το κακό. Επίσης οι καθρέφτες του μετακινούνται ελαφρώς στις μεγάλες ταχύτητες και γίνονται εκνευριστικοί.

Το βάρος του είναι εξαιρετικά χαμηλό, στα επίπεδα του ΜΤ07, ενώ έχει 17 λίτρα ντεπόζιτο. Όσο το έχω κινήσει ως τώρα, δηλαδή αποκλειστικά εντός πόλης και σε επαρχιακό στροφιλίκι, βλέπω μια μέση κατανάλωση περίπου στα 6,6 λ/100 χλμ. Η θέση οδήγησης είναι καλή, λίγο πιο επιθετική από του ΜΤ (προτιμώ του ΜΤ), ενώ έχει και λίγο πιο ψηλή σέλα, αλλά σίγουρα καλύτερη από του ΜΤ, ακόμα και για τον συναναβάτη.

Α και ο ήχος του είναι εθιστικός. :pink:

Σε γενικές γραμμές, το μηχανάκι είναι πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο, ενώ φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα με αξιώσεις.

Τι άλλο θα θέλατε να μάθετε;!

Αδερφή.

BLiTzER
18/06/2020, 11:37
Πολύ ενδιαφέρουσα και αντικειμενική προσέγγιση. Ως προς τις χαμηλές στροφές, έχω ακούσει το αντίθετο για τα Street Triple 675. Μήπως έχει μπει αυτερμάρκετ εξάτμιση χωρίς επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου;

Η εμπειρία μου με το τρικύλινδρο MT-09 SP ήταν εξαιρετική ως προς τη λειτουργία στις χαμηλές στροφές. Τραβούσε καλά από τις 1.800 rpm.

Σε σχέση με το Duke III πώς σου φαίνεται για τη χρήση που κάνεις;
Γιατί θεωρείς τα 1000άρια SS άχρηστα για το δρόμο αφού λες ότι σε βάζουν στην πρίζα; Αυτό το αίσθημα δεν αρκεί;

Έχει aftermarket εξάτμιση. Δεν μπορώ να ξέρω 100% τι άλλο έχει γίνει στο μηχανάκι όσον αφορά "βελτιώσεις" που ίσως επηρεάζουν, αλλά θα τα ξετρυπώσω σιγά-σιγά. Το μηχανάκι είχε κάνει μόλις σέρβις, οπότε δε χρειάζεται τίποτα για κάνα χρόνο ακόμα, γι'αυτό δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Πάντως έχει μια αρκετά σημαντική "τρύπα" μεταξύ 3.500-4000 rpm και μετά ανεβάζει εύκολα μέχρι τον κόφτη.

Το ΜΤ09 έχει +200 κυβικά περίπου και είναι ρυθμισμένο για ροπή, οπότε δεν έχει καμία σχέση.

Το Duke ήταν σίγουρα πιο ευέλικτο στην πόλη, αλλά το 675 είναι πολύ καλύτερο πακέτο για all-around χρήση. Ίσως το τέλειο πακέτο.

Όχι, δεν αρκεί. Και ένα καλό γυμνό μπορεί να σου προσφέρει παρόμοιες συγκινήσεις (ίσως -10%), αλλά με το 50% της προσπάθειας.

panavour
18/06/2020, 11:37

ποτε το πουλας???:D

harris_x
18/06/2020, 11:51

Θα σου πει το βραδάκι :lol:
Λογικά απο αύριο :bawl:

ptc
18/06/2020, 12:13
Ακριβώς η εμπειρία που είχα κι εγώ. Μόνο αρνητικό η "απογοήτευση" στο άνοιγμα του γκαζιού χαμηλά. Όχι πως δεν έχει ροπή, απλά είχα καλομαθει απ' τα ΜΤ. Στο γραναζωμα σηκώνει όντως κόντεμα, μέχρι και -1+3 πχ του πάει μια χαρά (και αν θυμάμαι καλά δεν επηρεάζεται και το κοντέρ). Για σούζα δευτέρα κάπου στις 8000-9000. Καλά χιλιόμετρα και πάλι.

Parkaki
18/06/2020, 12:20
Χαχα ρε φιλε κουβαλας πολλη τρελα, ετσι πρεπει ομως, yolo πουλα αγοραζε ειναι αρκετα ενθουσιαστικο.. Και εγω 3 σε 6 μηνες εχω αλλαξει, ηταν να γινει νωριτερα αλλα ηρθε ο virus και δε μπορουσα να αγορασω.. Καποιος ειπε οτι τε σκουτερ δεν ειναι μηχανες.. ισως δε ξερω.. 3 ειχα στη ζωη μου.. παντως το ρανερ που πηρα προσφατα ειναι πιο διασκεδαστικο απο αρκετες αλλες που ειχα..

Πολυ ωραιο το εργαλειο που πηρες φιλε, η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ξαναδει, αλλα τωρα που ειδα το δικο σου ειμαι σιγουτος οτι θα αρχισω να το βλεπω στο δρομο και θα λεω ααα ναι αυτο ειναι.. Παντα ετσι γινετα:D

νεοσσός
18/06/2020, 12:29
Δεν έχω οδηγήσει Street Triple 675, αλλά έχω ακούσει πολύ καλές εντυπώσεις από φίλο που πήρε τέτοιο, ερχόμενος από τετρακύλινδρο μεσαίου κυβισμού και έλεγε ότι του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η ροπή στις χαμηλές στροφές. Οπότε απομυθοποιήθηκε λίγο το θέμα της πανταχού παρούσας ροπής, αν χαμηλά δεν είναι τόσο δυνατό. Βέβαια έχει μεγάλο εύρος, αν τραβάει μέχρι τις 12.500 rpm.

Ως προς το αρχικό δάγκωμα των φρένων, συμφωνώ ότι είναι ωραία η αίσθηση, αλλά σε δημόσιο δρόμο χαμηλής πρόσφυσης θεωρώ ότι είναι μειονέκτημα, καθότι η προοδευτικότητα είναι πιο σημαντική.

Cpt_Slow
18/06/2020, 12:33
after τελικο χωρις remapping το χαντακωνει αυτο το μοτερ χαμηλα, βαλε της arrow το χαρτη τσαμπα στο βαζουν

sapila racing
18/06/2020, 12:40
Ως προς το αρχικό δάγκωμα των φρένων, συμφωνώ ότι είναι ωραία η αίσθηση, αλλά σε δημόσιο δρόμο χαμηλής πρόσφυσης θεωρώ ότι είναι μειονέκτημα, καθότι η προοδευτικότητα είναι πιο σημαντική.

:zzz:

Το Triumph αυτό δεν είναι για αρχάριους/ες οδηγούς.

BLiTzER
18/06/2020, 12:52

Θα σου πει το βραδάκι :lol:
Λογικά απο αύριο :bawl:

"Όχι ρε, αυτό θα το κρατήσω."

:lol:

after τελικο χωρις remapping το χαντακωνει αυτο το μοτερ χαμηλα, βαλε της arrow το χαρτη τσαμπα στο βαζουν

Δεν ξέρω αν έχει γίνει remapping. Όπως και να'χει θα το κοιτάξω. :beer:

Δεν έχω οδηγήσει Street Triple 675, αλλά έχω ακούσει πολύ καλές εντυπώσεις από φίλο που πήρε τέτοιο, ερχόμενος από τετρακύλινδρο μεσαίου κυβισμού και έλεγε ότι του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η ροπή στις χαμηλές στροφές.

Τα 4κ 600άρια είναι νεκρά στο μισό εύρος στροφών. Πιο γρήγορα πηγαίνω σβηστός.

Έχει ABS. :lol: :lol:

(απενεργοποιήσιμο, αλλιώς δε θα το αγόραζα :smokin: )

spyrval
18/06/2020, 12:58
"Όχι ρε, αυτό θα το κρατήσω."

Άντε, να μπεις κι εσύ στον κλειστό κύκλο των αναβατών που όταν κάποιος τους ρωτήσει πότε πήραν τη μηχανή μπορούν με περηφάνια να πουν "πέρυσι"
:D

doctoras
18/06/2020, 13:11

Το ισχυρότερο κριτήριο επιλογης σε μοτοσυκλέτες ταυλας

buckley
18/06/2020, 13:19
Ήρθα να κάνω το ποστ #1000.

Και τώρα που το καβάτζωσα, μπορώ να πάρω τον χρόνο μου να γράψω 5 πράγματα. :D

Το μηχανάκι όντως δεν έχει καμία σχέση με το ΜΤ07. Βρίσκεται σε τελείως διαφορετική κλάση. Μιλάμε για ένα μηχανάκι με πλαισιάρα, ψαλιδάρα, ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Άλλο πράγμα.

Τα 1000άρια SS επίσης είναι άλλο πράγμα. Προσφέρουν σίγουρα κάποιες συγκινήσεις που δε βρίσκεις αλλού, και τα SS γενικότερα σε βάζουν "στην πρίζα" με το που τα καβαλήσεις, αλλά, γενικά μιλώντας, είναι επιεικώς άχρηστα για τον δρόμο.

Δυστυχώς, έχω κάνει 2-3, σχετικά κοντινές, βόλτες μόνο, οπότε δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη ακόμα, αλλά από τη 2η μόλις βόλτα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο, που κάνει σίγουρα εξίσου καλά τόσο δρόμο, όσο και πίστα.

Οι αναρτήσεις ακόμα ρυθμίζονται, μετά από κάθε βόλτα, μέχρι να βρω το sweet spot μου, ενώ τα φρένα του έχουν εκπληκτικό δάγκωμα. Το μοτέρ του ουρλιάζει μέχρι τις 12.500 rpm, αλλά χαμηλά με απογοητεύει λίγο, όντας συνηθισμένος κι από το 2κύλινδρο που τραβούσε από το ρελαντί. Πιθανότατα αυτό θα διορθωθεί με πιο κοντό γρανάζωμα ή/και με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Θα δούμε, όταν αποφασίσω να ασχοληθώ. Η πρώτη του είναι πολύ μακριά, τόσο που δοκιμάζω σουζίτσες με συμπλεκτάρισμα πρώτης, το οποίο είναι λίγο τρομακτικό. Βέβαια, βοηθάει πολύ στην κίνηση εντός πόλης, αφού μπορείς να κρατήσεις την πρώτη ταχύτητα μέχρι τα 100+ km/h. Το κιβώτιό του το βρίσκω μέτριο, θα μπορούσαν καλύτερα, αφού μερικές φορές δυσκολεύομαι να κουμπώσω πρώτη από νεκρά. Κανένα πρόβλημα εν κινήσει, όμως, οπότε μικρό το κακό. Επίσης οι καθρέφτες του μετακινούνται ελαφρώς στις μεγάλες ταχύτητες και γίνονται εκνευριστικοί.

Το βάρος του είναι εξαιρετικά χαμηλό, στα επίπεδα του ΜΤ07, ενώ έχει 17 λίτρα ντεπόζιτο. Όσο το έχω κινήσει ως τώρα, δηλαδή αποκλειστικά εντός πόλης και σε επαρχιακό στροφιλίκι, βλέπω μια μέση κατανάλωση περίπου στα 6,6 λ/100 χλμ. Η θέση οδήγησης είναι καλή, λίγο πιο επιθετική από του ΜΤ (προτιμώ του ΜΤ), ενώ έχει και λίγο πιο ψηλή σέλα, αλλά σίγουρα καλύτερη από του ΜΤ, ακόμα και για τον συναναβάτη.

Σε γενικές γραμμές, το μηχανάκι είναι πολύ διασκεδαστικό και ευχάριστο, ενώ φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τα πάντα με αξιώσεις.

:faint: ,το 675 ???

Απόφυγε Εξάρχεια Γκύζη Ζωγράφου :p

BLiTzER
18/06/2020, 13:36
Εντάξει, δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Ήθελα να τονίσω ότι δεν κουράζει με συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων μέσα στην πόλη. Ούτε σκορτσάρει. Απλά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμο χαμηλά.

o teos
18/06/2020, 14:27
Εντάξει, δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Ήθελα να τονίσω ότι δεν κουράζει με συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων μέσα στην πόλη. Ούτε σκορτσάρει. Απλά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμο χαμηλά.

Μην γίνεσαι λουλης το μηχανάκι ΓΑΜΑΕΙ.....:D

doctor_john
18/06/2020, 16:05
Ανοίξαν το πορτάκι και δεν του βαλαν φαϊ, γι'αυτό δεν πετάει το χρυσό του...
πήγαινε ταϊσε το και θα δεις.

pektis
18/06/2020, 16:49
Καλα χιλιομετρα ρε...
Καμια φωτογραφια θα βαλεις;;:look::beer:

harris_x
18/06/2020, 16:53
Καλα χιλιομετρα ρε...
Καμια φωτογραφια θα βαλεις;;:look::beer:

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&page=66&p=3050691&viewfull=1#post3050691

billy84
18/06/2020, 16:54
Ούτως ή άλλως με το γυμνό δε σε ενδιαφέρει η πορεία με αρκετά km οπότε βάζεις ένα -1 μπροστά να είσαι αρχηγός.:D

νεοσσός
18/06/2020, 17:48
Μην γίνεσαι λουλης το μηχανάκι ΓΑΜΑΕΙ.....:D
Δε μετράει η γνώμη σου, γιατί εσύ τον επηρέασες, αφού σε επηρέασε πρώτα ο Χάρης. Οι παρέα των τριών σουτιέν 675 έχετε καταντήσει. Απλά ο ένας δεν ήταν αρκετά άνδρας ώστε να αντέξει την απόλυτη εκδοχή της ντεητόνας και πήγε σιγά-σιγά από scooter σε street triple. :p

rainmike
18/06/2020, 22:42
Πάνω απο 1000 ποστς,αυτά είναι.
Δηλαδή Βίρνα το street trιple είναι όντως ψόφιο χαμηλά?

panos_zip
19/06/2020, 18:45
4 θα ηταν τα σουτιέν, αλλά ας όψεται που με έχει φάει η άτιμη η θάλασσα.

Lioulios
19/06/2020, 20:01
Πουλήθηκε το Εγγλέζικο ή να ξαναμπω σε καμια βδομάδα για τα καλορύζικα ;

spyrval
19/06/2020, 23:01
Δηλαδή Βίρνα το street trιple είναι όντως ψόφιο χαμηλά?

Έχω φάει σκόνη από όποιο GSX250R κυκλοφορεί Γιάγκο. Μένει μόνο να δούμε νήμα για το Suzuki με 200 posts σε μεγάλο παγκόσμιο φόρουμ που ασχολείται με μηχανές,πρωτομηχανακιγιααρχάριο και φλέγοντα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.
Οπότε πώς το ρωτάς αυτό, Γιάγκο;

o_gavros
16/09/2020, 18:38
...σιζον 9, επ. 01...φάητ...

νεοσσός
16/09/2020, 18:40
Πούλησε και το στρυ τρηπλ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159146)!

o_gavros
16/09/2020, 18:41
σπαρταράει η είδηση

bulmont
16/09/2020, 18:53
Θα πάρει πατίνι..........ηλεκτρικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

νεοσσός
16/09/2020, 18:57
Πιστεύω ότι πούλησε το RRR (triple R ντε!) επειδή δεν τράβαγε χαμηλά.

Αν πιστέψουμε τους "προσωπικούς λόγους" που επικαλείται, πιστεύω ότι κατά βάθος φοβάται να δεθεί με ένα μοτοσακό και τα πουλάει γρήγορα. :p

RaGe_Raptor
16/09/2020, 18:58
Δε μπορεί να συμβαίνει αυτό!

Volpad
16/09/2020, 19:02
Εγώ λέω ότι βρήκε hyper να πάρει και για αυτό το πούλησε...

νεοσσός
16/09/2020, 19:06
Εγώ λέω ότι βρήκε hyper να πάρει και για αυτό το πούλησε...
Δε νομίζω ότι μπορεί να κουλαντρίσει δέκα κιλά ροπής. :p

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/09/2020, 19:10
Απίστευτο. Μέλι έχει ο κερατας????

o teos
16/09/2020, 19:13
Κάνει για πωλητής αν μη τι άλλο....απ την άλλη αυτό το μηχανάκι πουλήθηκε μόνο του...δεν ήθελε βοήθεια...καλοπουλητο βρε...τυχερος ο αγοραστής...:D

billy84
16/09/2020, 19:22
Μην κουράζεστε ρε παιδιά.Είδε και απόειδε ο Πλίτσερ και ήρθε η ώρα για Χόντα!:bawl:

rainmike
16/09/2020, 20:11
Μαγκες ξεκινησε καινούρια σεζόν?Μόνο μη μας φάει τα δικαιώματα το νετφλιξ και αναγκαζόμαστε
να πληρώσουμε:D

RaGe_Raptor
16/09/2020, 20:13
Μαγκες ξεκινησε καινούρια σεζόν?Μόνο μη μας φάει τα δικαιώματα το νετφλιξ και αναγκαζόμαστε
να πληρώσουμε:D

:bawl:

mikes
16/09/2020, 20:56
εγω παντως επειδη τον καταλαβαινω και τον νιωθω τον πλιτσερ, πιστευω οτι η προσφατη εμπειρια του
ως αμαξοκαυλος τον εχει καπως μπερδεψει και πισω απ' τους "προσωπικους λογους" κρυβεται η αναγκη
του για μια μοτοσυκλετα μεν, με μεταφορικες ικανοτητες αυτοκινητου δε....

420991

BLiTzER
16/09/2020, 23:45
...σιζον 9, επ. 01...φάητ...

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είναι το μοναδικό μηχανάκι που λυπάμαι πραγματικά που φεύγει. Και, βασικά, λυπάμαι κυρίως που δεν πρόλαβα να το βάλω πίστα, γιατί αυτό το μηχανάκι φώναζε "πίστα"... Oh well. Yolo.

Όχι, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν. Αυτό ήταν το τελευταίο πείραμα. Αν δε δούλεψε αυτό, δε θα δουλέψει τίποτα.

Ή μπορεί και να αλλάξω γνώμη αύριο. :D

bulmont
17/09/2020, 07:42
Να σου πώ, αναλαμβάνεις να πουλήσεις και το δικό μου το μηχανάκι (με το αζημίωτο.....) γιατί εγώ δεν
το κατέχω το σπόρ.....τόσες βδομάδες δυό τρία τηλέφωνα μόνο.........

o teos
17/09/2020, 07:46
Να σου πώ, αναλαμβάνεις να πουλήσεις και το δικό μου το μηχανάκι (με το αζημίωτο.....) γιατί εγώ δεν

Αν μιλάμε για το KTM....λογικο το βρίσκω και αυτοι που πήραν η έχουν μάστορα μπατζανακη η πολύ ελεύθερο χρονο :a014::lol:

doctoras
17/09/2020, 08:49
ρε μάστορα τι κάνεις και τα καταφέρεις έτσι?? έπεσες αρκετά απο την τιμή που ανακοίνωσες? γιατί ρωτάω γιατί όλοι έχουμε την εμπειρία της πώλησης και αν δεν τα σκοτώσεις δε φεύγουν και μιλάμε για παστρικά προσεγμένα μηχανάκια....
τι να πω...μάλλον οι επιλογές αγοράς σου είναι πολύ εύστοχες συνδυαστικά με αθήνα (ως μεγαλύτερη αγορά) έχεις και "άστρο" μάλλον. Πάντως αν δεν μπαίνεις μέσα, παιξε μπαλα, σε πάει

αν και κανονικά με το ρυθμό που τα βαριέσαι, θα σου ταίριαζε μίσθωση μοτοσυκλέτας leasing και συγκεκριμένο χρονικά συμβόλαιο

zoslen
17/09/2020, 09:22
Θα πρεπει να ανεβει λίστα με όλα τα μηχανάκια που εχουν περασει απο τα χερια του για να μην ξαναπαρει το ίδιο... Αν τα θυμαται όλα...

buckley
17/09/2020, 09:35
Θα πρεπει να ανεβει λίστα με όλα τα μηχανάκια που εχουν περασει απο τα χερια του για να μην ξαναπαρει το ίδιο... Αν τα θυμαται όλα...

Γιατί παρακαλώ ,δηλαδή εμείς είμαστε μαλάκες που ξαναπήραμε το ίδιο μηχανάκι ? :cry:
Προσέξτε, δεν εννοώ απλά το ίδιο μοντέλο... :p

BLiTzER
17/09/2020, 10:01
ρε μάστορα τι κάνεις και τα καταφέρεις έτσι?? έπεσες αρκετά απο την τιμή που ανακοίνωσες? γιατί ρωτάω γιατί όλοι έχουμε την εμπειρία της πώλησης και αν δεν τα σκοτώσεις δε φεύγουν και μιλάμε για παστρικά προσεγμένα μηχανάκια....
τι να πω...μάλλον οι επιλογές αγοράς σου είναι πολύ εύστοχες συνδυαστικά με αθήνα (ως μεγαλύτερη αγορά) έχεις και "άστρο" μάλλον. Πάντως αν δεν μπαίνεις μέσα, παιξε μπαλα, σε πάει

αν και κανονικά με το ρυθμό που τα βαριέσαι, θα σου ταίριαζε μίσθωση μοτοσυκλέτας leasing και συγκεκριμένο χρονικά συμβόλαιο

Όχι, δεν έπεσα καθόλου από την τιμή αγοράς. Ίσα-ίσα το πούλησα ελαφρώς υψηλότερα, αφού η τιμή αγοράς ήταν εκπληκτική και το μηχανάκι άξιζε αρκετά παραπάνω. Γι'αυτό έτρεξα να το κλείσω τότε και γι'αυτό αγοράστηκε χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ήξερα ότι, σε κάθε περίπτωση, δε θα έχανα ευρώ.

Το "κόλπο" είναι να κάνεις καλές αγορές και καλές πωλήσεις. Αυτό προϋποθέτει να γνωρίζεις 2 πράγματα και να μη βιάζεσαι. Και αυτή τη φορά βιαζόμουν λίγο. Αν έκανα υπομονή μέχρι Άνοιξη, άνετα το έδινα 3-4 κατοστάρικα πάνω. Εδώ το μυστικό ήταν η ΠΟΛΥ καλή αγορά. ;)

BLiTzER
17/09/2020, 10:04

Αμέ. :D

buckley
17/09/2020, 10:10
Όχι, δεν έπεσα καθόλου από την τιμή αγοράς. Ίσα-ίσα το πούλησα ελαφρώς υψηλότερα, αφού η τιμή αγοράς ήταν εκπληκτική και το μηχανάκι άξιζε αρκετά παραπάνω. Γι'αυτό έτρεξα να το κλείσω τότε και γι'αυτό αγοράστηκε χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ήξερα ότι, σε κάθε περίπτωση, δε θα έχανα ευρώ.

Το "κόλπο" είναι να κάνεις καλές αγορές και καλές πωλήσεις. Αυτό προϋποθέτει να γνωρίζεις 2 πράγματα και να μη βιάζεσαι. Και αυτή τη φορά βιαζόμουν λίγο. Αν έκανα υπομονή μέχρι Άνοιξη, άνετα το έδινα 3-4 κατοστάρικα πάνω. Εδώ το μυστικό ήταν η ΠΟΛΥ καλή αγορά. ;)

Δεν χρειάζονται τα κεφαλαία, ξέρουμε ότι ξέρεις ορθογραφία :bawl:

buckley
17/09/2020, 10:11

Ρε μπας και έχεις βάλει στις φωτό της αγγελίας και τα μούτρα σου :cry:

teogtp
17/09/2020, 10:13
Ρε μπας και έχεις βάλει στις φωτό της αγγελίας και τα μούτρα σου :cry:

:lol:

doctor_john
17/09/2020, 10:26
Ο αγώνας που κάνει είναι αγνός και πρέπει να το αναγνωρίσουμε πέρα από τον μάταιο σκοπό που μερικοί
έχουν την εμπειρία να διακρίνουν.. :a55:

buckley
17/09/2020, 10:35
Ο αγώνας που κάνει είναι αγνός και πρέπει να το αναγνωρίσουμε πέρα από τον μάταιο σκοπό που μερικοί
έχουν την εμπειρία να διακρίνουν.. :a55:

Δε λέει κάτι αυτό κι ο Βαγγελάκης ο μινάρας με το κατέμ ,αγνός είναι :bawl:

basilis_k6
17/09/2020, 11:34

Πάντα η καλή αγορά ειναι η ουσία. στην πώληση δεν μπορείς να κάνεις πολλα πέρα απο το να πλασάρεις σωστα το ΔΙΚΟ σου μηχανάκι.

BLiTzER
17/09/2020, 11:39
Και η πώληση έχει κάποια "μυστικά". Θέλει χαρακτήρα, εκτός των άλλων, για να πιάσεις την τιμή που θες.

Parking
17/09/2020, 11:41
στην πώληση δεν μπορείς να κάνεις πολλα πέρα.... .

Πέρα από άπυρη υπομονή και πάντα κράνος
γιατί είναι αμαρτία να τρέχεις σε αυτόφωρα
ή σε κέντρα μεταμόσχευσης καράφλας....

Και η πώληση έχει κάποια "μυστικά". Θέλει χαρακτήρα, εκτός των άλλων, για να πιάσεις την τιμή που θες.

Μπας και πουλάς και γαλακτομπούρεκο ?
γιατί εδώ έχουμε ένα προβληματάκι τώρα τελευταία :D

RaGe_Raptor
17/09/2020, 11:41

Τι σας έπιασε και πουλήσατε τα 675 σας ,ρε παιδιά? (Αν κατάλαβα και ο Τεός?)
Σας περνούσε ο Χάρης με ιδιο μηχανάκι και είπατε να αλλάξετε για να έχετε δικαιολογία?

ptc
17/09/2020, 11:42
Ενα ακομα μυστικο για να βγαινεις κερδισμενος (εκτος της καλης αγορας φυσικα) ειναι να υπολογιζεις στην αγορα μονο το ποσο που εδωσες στη μεταβιβαση και οχι ο,τι αλλο εριξες σε σερβις, αναλωσιμα, βελτιωσεις. Μιλαω εκ πειρας. :D

On to the next one! :beer:

BLiTzER
17/09/2020, 11:53
Σας περνούσε ο Χάρης με ιδιο μηχανάκι και είπατε να αλλάξετε για να έχετε δικαιολογία?

Εγώ αποφάσισα να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, και να δεχτώ ότι οι παλιοί, καλοί καιροί, με παρέα 20 χιλιάρια SS κάθε Κυριακή Επίδαυρο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρώ μοτοσικλέτα για 5 (και αν) σοβαρές βόλτες τον χρόνο. Έζησα όλη την καλή φάση, έκανα τις μαλακίες μου, το διασκέδασα όσο πάει, αλλά πλέον πέθανε. Προχωράμε.

o teos
17/09/2020, 11:54

:moutza::lol:

Για να μας περασει ο χαρης πρεπει να ερθει πρωτα σε βολτα:D

PaNick67
17/09/2020, 12:09
Εγώ αποφάσισα να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, και να δεχτώ ότι οι παλιοί, καλοί καιροί, με παρέα 20 χιλιάρια SS κάθε Κυριακή Επίδαυρο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρώ μοτοσικλέτα για 5 (και αν) σοβαρές βόλτες τον χρόνο. Έζησα όλη την καλή φάση, έκανα τις μαλακίες μου, το διασκέδασα όσο πάει, αλλά πλέον πέθανε. Προχωράμε.

Οποτε ηρθε η ωρα για NC 750X? :bawl:

Περα απο την πλακα, αυτη η συνειδητοποιηση ειναι μεγαλο πραγμα και δειχνει ωριμοτητα ανεξαρτητως ηλικιας. :beer:

peterTHErider
17/09/2020, 12:20

εαν το εννοεις αυτο καιρος να σβησεις απο δω το προφιλ και να γραφτεις στο ψαρεμα.γρ η στο πλεξιμο.γρ!!!!
να μην σε βαζουμε και σε πειρασμο!!:bawl:

εντιτ.:περιμενουμε να μας πεις τι πηρες...:a014:

BLiTzER
17/09/2020, 12:25
εαν το εννοεις αυτο καιρος να σβησεις απο δω το προφιλ και να γραφτεις στο ψαρεμα.γρ η στο πλεξιμο.γρ!!!!
να μην σε βαζουμε και σε πειρασμο!!:bawl:

εντιτ.:περιμενουμε να μας πεις τι πηρες...:a014:

Αυτό πρέπει να ήταν το πρώτο μου σοβαρό ποστ εδώ και 12 χρόνια. :lol:

harris_x
17/09/2020, 12:26
:moutza::lol:

Για να μας περασει ο χαρης πρεπει να ερθει πρωτα σε βολτα:D

:lol::lol::lol::lol:

DoctoR_k6
17/09/2020, 12:32
Μυριζομαι παντοφλα σε συνδυασμο με οικογενεια...κ τι τα θες τωρα αυτα κλπ κλπ. :lol:

BLiTzER
17/09/2020, 12:33
Μυριζομαι παντοφλα σε συνδυασμο με οικογενεια...κ τι τα θες τωρα αυτα κλπ κλπ. :lol:

Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ζήσει κάποιο από τα 2. ;) Είμαι ο μοναδικός κύριος της ζωής μου.

DoctoR_k6
17/09/2020, 12:35
Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ζήσει κάποιο από τα 2. ;) Είμαι ο μοναδικός κύριος της ζωής μου.

Αν δεν ειναι γυναικα στη μεση ή οικογενεια (στα θεμελια) γιατι να το παρατησεις ο αθλημα...?
Βαρεθηκες τα μοτο? Γινεται?

Nitse3
17/09/2020, 12:36

Φάση είναι και αυτή ανάλογη με την ηλικία. Μπορεί αργότερα να έρθει η εποχή που και πέντε σοβαρές βόλτες μαζί με κυριακάτικους κοντινούς καφέδες θα είναι ο στόχος και θα είναι αρκετός ή που θα απολαμβάνεις και μόνος σου την μοτοσυκλέτα.

BLiTzER
17/09/2020, 12:37
Αν δεν ειναι γυναικα στη μεση ή οικογενεια (στα θεμελια) γιατι να το παρατησεις ο αθλημα...?
Βαρεθηκες τα μοτο? Γινεται?

Αυτό που είπα. Δεν έχει νόημα, δε μου κάνει κούκου όπως κάποτε, οι βόλτες είναι σπάνιες, οι παρέες έχουν αποδεκατιστεί, δεν, δεν, πολλά δεν. Η φάση πλέον έχει 1 υπέρ και 20 κατά. Και δεν είναι αρκετό. :p Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι σήμερα. Αλλά έτσι σκεφτόμουν και πριν 2 χρόνια που έδωσα το ΜΤ. Και τελικά δεν άλλαξε τίποτα. Το STR ήταν μια τελευταία δοκιμή.

Φάση είναι και αυτή ανάλογη με την ηλικία. Μπορεί αργότερα να έρθει η εποχή που και πέντε σοβαρές βόλτες μαζί με κυριακάτικους κοντινούς καφέδες θα είναι ο στόχος και θα είναι αρκετός ή που θα απολαμβάνεις και μόνος σου την μοτοσυκλέτα.

Μπορεί κι αυτό. Ποτέ δε λέω ποτέ. Κάνω αυτό που γουστάρω τη δεδομένη στιγμή.

S705
17/09/2020, 12:42
blΙtzerακο δεν συμφωνώ.

η μηχανή είναι ιδέα και οι ιδέες απολαμβάνονται ΚΑΙ δίχως πάρε.

BLiTzER
17/09/2020, 12:45
blΙtzerακο δεν συμφωνώ.

η μηχανή είναι ιδέα και οι ιδέες απολαμβάνονται ΚΑΙ δίχως πάρε.

Δεν έχω σκοπό να απέχω από τον μοτοσικλετισμό γενικότερα. Πιθανότατα θα αγοράσω κάτι πρακτικό, για καθημερινή μετακίνηση και καμιά σύντομη βολτούλα*. Αλλά σίγουρα θα απέχω από το είδος του μοτοσικλετισμού που με συγκινούσε πριν 3, 5, 10 χρόνια.

* Όχι NC. :lol:

SeniorCanardo
17/09/2020, 12:46

Ουυφφφφφ!
Πραγματικά άρχισα να αγχώνομαι, λέω αυτός μεγάλωσε απότομα στα τελευταία γενέθλια!

Όταν αρχίζουν οι "σοβαρότητες" και οι "ωριμότητες", ακολουθεί "ζόφος" και βρίσκεσαι ξαφνικά να χαζεύεις καλάμια ψαρέματος.:bawl:

Volpad
17/09/2020, 12:55
Εγώ πάντως το βλέπω ανάποδα.

Παρόλο που οι παρέες μου έχουν σπάσει, παρόλο που πλέον δεν έχω δυνατότητα να πηγαίνω βόλτες όποτε θέλω λόγω μωρού, παρόλο που μπορεί να πάω μόνο μία βόλτα το 2μηνο ή το 3μηνο, όταν πάω, δεν θέλω να συμβιβάζομαι.
Θέλω να οδηγώ αυτό που γουστάρω.
Για αυτό, προτιμώ να συντηρώ αυτό που θέλω να οδηγώ στις βόλτες. Μπορεί κάθε service να πονάει, αλλα μία στο τόσο που θα βγώ για βόλτα, γουστάρω.

Η εναλλακτική του να συμβιβαστώ με κάτι μικρό βάσει των καθημερινών μου αναγκών, θα με έκανε, και να ξενερώνω κάθε μέρα που οδηγώ κάτι το οποίο δεν με χαροποιεί, και σε ενδεχόμενη βόλτα να μην την απολαμβάνω.

Δεν θα ήμουν ποτέ "χαρούμενος".

BLiTzER
17/09/2020, 12:59
Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά, είναι διαφορετικά. Εκτιμάς το κάθε δευτερόλεπτο που είσαι μόνος, την κάθε σταγόνα ελευθερίας, γιατί είναι κάτι που συνήθως δεν έχεις. Εγώ δεν έχω τέτοια ανάγκη. Είμαι πάντα ελεύθερος. Αν θέλω, πάω αύριο και αγοράζω ένα GSXR1000. :p

KotsosDR
17/09/2020, 13:05
και βρίσκεσαι ξαφνικά να χαζεύεις καλάμια ψαρέματος.:bawl:

Εκεί να δείς carbon , τιτάνιο , μαγνήσιο και άλλα εξωτικά υλικά :lol:

Υ.Γ. Το ψάρεμα μπορεί να σου δώσει αδρεναλίνη που δεν μπορείς να φανταστείς ;)! https://www.youtube.com/watch?v=lI1opmyp52U

S705
17/09/2020, 13:06
Αν θέλω, πάω αύριο και αγοράζω ένα GSXR1000. :p

Και πόσες μέρες θα το κρατήσεις? :bawl:

Volpad
17/09/2020, 13:11
Όταν έχεις οικογένεια και παιδιά, είναι διαφορετικά. Εκτιμάς το κάθε δευτερόλεπτο που είσαι μόνος, την κάθε σταγόνα ελευθερίας, γιατί είναι κάτι που συνήθως δεν έχεις. Εγώ δεν έχω τέτοια ανάγκη. Είμαι πάντα ελεύθερος. Αν θέλω, πάω αύριο και αγοράζω ένα GSXR1000. :p

Κοίτα, καταλαβαίνω τη λογική σου, όμως απο τη δικιά μου μεριά το ίδιο θα ίσχυε ακόμα και άν δεν είχα οικογένεια.
Την επιλογή των τελευταίων μοτοσυκλετών μου, την έκανα με την ίδια λογική, παρόλο που ούτε παντρεμένος ήμουν, ούτε παιδί είχα.

Παλαιότερα, πηγαίναμε πολλές φορές με τη γυναίκα βόλτες και αυτό επηρέασε την επιλογή μου μόνο στο θέμα άνεσης συνεπιβάτη.
Άν επέλεγα τώρα, το μόνο που θα άλλαζε, θα ήταν οτι δεν θα με ένοιαζε η θέση του συνοδηγού (παρόλα αυτά, κατα 99%, δεν θα άλλαζα την μηχανή που πήρα τελευταία).

o teos
17/09/2020, 13:12
Και πόσες ΩΡΕΣ θα το κρατήσεις? :bawl:

FIXED

buckley
17/09/2020, 13:13

Δεύτερο σοβαρό ποστ εδώ και χρόνια ...:smokin:

BLiTzER
17/09/2020, 13:22
Κοίτα, καταλαβαίνω τη λογική σου, όμως απο τη δικιά μου μεριά το ίδιο θα ίσχυε ακόμα και άν δεν είχα οικογένεια.
Την επιλογή των τελευταίων μοτοσυκλετών μου, την έκανα με την ίδια λογική, παρόλο που ούτε παντρεμένος ήμουν, ούτε παιδί είχα.

Παλαιότερα, πηγαίναμε πολλές φορές με τη γυναίκα βόλτες και αυτό επηρέασε την επιλογή μου μόνο στο θέμα άνεσης συνεπιβάτη.
Άν επέλεγα τώρα, το μόνο που θα άλλαζε, θα ήταν οτι δεν θα με ένοιαζε η θέση του συνοδηγού (παρόλα αυτά, κατα 99%, δεν θα άλλαζα την μηχανή που πήρα τελευταία).

Καταλαβαίνω τι λες. Απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά. Δε νιώθω ότι συμβιβάζομαι πάντως. Απλά αυτό θέλω τώρα. "Συμβιβάζομαι" ίσως από την άποψη ότι δε βγάζω 5 χιλιάρικα τον μήνα, ώστε να έχω 10 διαφορετικά μηχανάκια να κάθονται στο γκαράζ μου, και να μη δίνω δεκάρα αν μου στοιχίζουν κι αν κινούνται ή όχι. Δυστυχώς δεν μπορώ να το έχω αυτό. Οπότε απλά κάνω αυτό που νιώθω ανά περίοδο.

Nitse3
17/09/2020, 13:28
Σε βλέπω να αγοράζεις πάλι το beverly :lol:

BLiTzER
17/09/2020, 13:30
Χαχα μπα, δε με συγκινούν τα τόσο ογκώδη, βαριά σκούτερ. Αλλά ένα μικρότερο, πολύ πιθανό.

Volpad
17/09/2020, 13:33
Ναι, σαφώς. Δεν λέω οτι η άποψή σου είναι λάθος. Απλά η δικιά μου είναι ανάποδη.

Αυτό με τα 5 χιλιάρικα το μήνα και για εμένα είναι συμβιβασμός... :lol:

Εντωμεταξύ, άν κατάλαβα καλά, εσύ το STR δεν το κυκλοφορούσες γενικά. Το είχες για βόλτες.
Αντίθετα, εγώ το δικό μου το κυκλοφορώ κάθε μέρα. Είναι το κύριο μεταφορικό μου μέσο, μίας και η διαδρομή για τη δουλειά μου είναι με "ανοιχτούς" δρόμους.
Παρόλα αυτά σαφώς και τα έξοδα είναι τεράστια σε σχέση με ένα μικρότερο μηχανάκι ή με ένα μικρό αμάξι (που έχω και δεν το κουνάω σχεδόν καθόλου).

Το πρόβλημά μου τώρα, είναι οτι πρέπει να πάρω αυτοκίνητο, γιατι το μωρό δεν μπορεί να καβαλήσει και δε χωράει στο ματίζ...

harris_x
17/09/2020, 13:36
Εγω θα συμφωνήσω με τον πλίτσι.

Το να έχεις 7.000€ να κάθονται, να ζητούν 50ρια κάθε χρόνο και 250ρια κάθε εξάμηνο για να βγεις το πολύ μια βόλτα το μήνα, είναι τουλάχιστον κουτό.

BLiTzER
17/09/2020, 13:37
Ναι, σαφώς. Δεν λέω οτι η άποψή σου είναι λάθος. Απλά η δικιά μου είναι ανάποδη.

Αυτό με τα 5 χιλιάρικα το μήνα και για εμένα είναι συμβιβασμός... :lol:

Εντωμεταξύ, άν κατάλαβα καλά, εσύ το STR δεν το κυκλοφορούσες γενικά. Το είχες για βόλτες.
Αντίθετα, εγώ το δικό μου το κυκλοφορώ κάθε μέρα. Είναι το κύριο μεταφορικό μου μέσο, μίας και η διαδρομή για τη δουλειά μου είναι με "ανοιχτούς" δρόμους.
Παρόλα αυτά σαφώς και τα έξοδα είναι τεράστια σε σχέση με ένα μικρότερο μηχανάκι ή με ένα μικρό αμάξι (που έχω και δεν το κουνάω σχεδόν καθόλου).

Το πρόβλημά μου τώρα, είναι οτι πρέπει να πάρω αυτοκίνητο, γιατι το μωρό δεν μπορεί να καβαλήσει και δε χωράει στο ματίζ...

Έχω πάνω από 4 χρόνια να χρησιμοποιήσω μοτοσικλέτα για οτιδήποτε εκτός από βόλτες του ΣΚ (και βραδινές :D). Η μοτοσικλέτα για μένα ήταν πάντα αναψυχή, διασκέδαση, ευχαρίστηση, όχι μετακίνηση, ανάγκη, πρακτικότητα.

katsar
17/09/2020, 13:37
Η κα@λα ,τα γούστα και οι μ@λ@κιες πληρώνονται όμως.

giorgos.boun
17/09/2020, 13:43
Εγω θα συμφωνήσω με τον πλίτσι.

Το να έχεις 7.000€ να κάθονται, να ζητούν 50ρια κάθε χρόνο και 250ρια κάθε εξάμηνο για να βγεις το πολύ μια βόλτα το μήνα, είναι τουλάχιστον κουτό.

κουτο για ποιον?

Το δικο μου περισσοτερο καθετε, περισσοτερα ζηταει και λιγοτερο βγαινει. Αρα τι υπαρχει περισσοτερο απο το κουτο?

Δεν ειναι ιδια τα δεδομενα σε ολους. Ειναι κουτο στην περιπτωση του πλιτσερ.

Σορρυ για το off topic.

RaGe_Raptor
17/09/2020, 13:45
Ευτυχώς τον ξεφορτώθηκες τον χάρο, φιλαράκ'.

harris_x
17/09/2020, 13:48
κουτο για ποιον?

Το δικο μου περισσοτερο καθετε, περισσοτερα ζηταει και λιγοτερο βγαινει. Αρα τι υπαρχει περισσοτερο απο το κουτο?

Δεν ειναι ιδια τα δεδομενα σε ολους. Ειναι κουτο στην περιπτωση του πλιτσερ.

Σορρυ για το off topic.

εννοείται ότι δεν είναι ίδια τα δεδομένα για όλους

harris_x
17/09/2020, 13:53
Ευτυχώς τον ξεφορτώθηκες τον χάρο, φιλαράκ'.

όταν γράφεις για Triumph θα πλένεις τα χέρια σου, θα τα περνάς αντισηπτικό και μετά θα περνάς αντισηπτικό και το πληκτρολόγιο, όταν γράφεις για Triumph :mad:

RaGe_Raptor
17/09/2020, 13:57
όταν γράφεις για Triumph θα πλένεις τα χέρια σου, θα τα περνάς αντισηπτικό και μετά θα περνάς αντισηπτικό και το πληκτρολόγιο, όταν γράφεις για Triumph :mad:

Να πίνω και λίγο? :lol:

doctoras
17/09/2020, 14:04
μικρό ταπεινό αλλά διασκεδαστικό μηχανάκι να πάρεις
ίσως δείγμα είναι οτι το σκουτερ το χρησιμοποιησες περισσότερο απο άλλες περιπτώσεις

harris_x
17/09/2020, 14:04
Να πίνω και λίγο? :lol:

αν όταν γράφεις μονολογείς, ναι, επιβάλλεται

:lol::lol:

McGyver
17/09/2020, 14:09

Πού να έγραφε πως ξεφορτώθηκε το Χάρη, ρε Χάρη Χάρη...

harris_x
17/09/2020, 14:10
Πού να έγραφε πως ξεφορτώθηκε το Χάρη, ρε Χάρη Χάρη...

:bawl::bawl::bawl:

bulmont
17/09/2020, 14:47
..... δε μου κάνει κούκου ......

Κρίμα, κι' είσαι νέο παιδί.................

:bawl::look:

buckley
17/09/2020, 14:49
Κρίμα, κι' είσαι νέο παιδί.................

:bawl::look:

Πιο πίσω να πας να διαβάσεις εσύ :bawl:

peterTHErider
17/09/2020, 16:04
για μενα το 80%της χαρας κτησης μιας μοτο ειναι να καθεται στο γκαραζ.και να εχω στη ακρη του μυαλου μου πως ΟΠΟΤΕ γουσταρω καβαλαω και παω βολτα!μπορει μια τη βδομαδα μπορει μια το μηνα...
εχω μια ψυχικη ηρεμια με το να ξερω πως υπαρχει εκει και με περιμενει...

RaGe_Raptor
17/09/2020, 16:48
για μενα το 80%της χαρας κτησης μιας μοτο ειναι να καθεται στο γκαραζ.και να εχω στη ακρη του μυαλου μου πως ΟΠΟΤΕ γουσταρω καβαλαω και παω βολτα!μπορει μια τη βδομαδα μπορει μια το μηνα...

:beer: αυτό είναι επένδυση με 100% επιστροφή και συμφωνώ 100%
:beer:

mikes
17/09/2020, 19:01
Δεν έχω σκοπό να απέχω από τον μοτοσικλετισμό γενικότερα. Πιθανότατα θα αγοράσω κάτι πρακτικό, για καθημερινή μετακίνηση και καμιά σύντομη βολτούλα*. Αλλά σίγουρα θα απέχω από το είδος του μοτοσικλετισμού που με συγκινούσε πριν 3, 5, 10 χρόνια.

* Όχι NC. :lol:

εγω τα ελεγα, (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&page=70&p=3065119&viewfull=1#post3065119) αλλα το περασατε ολοι στο ντουκου.....

μονο ποτε θα πεθανω δε ξερω ρε πστμ.. :lol:

lospsi
17/09/2020, 20:58

:beer: