PDA

View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

buckley
13/12/2018, 14:53
Εσύ συνήθως λες πετυχημένα τώρα τι φάση είπες να σαι ασορτι με τον καιρο?:lol:

Είμαι νηστικός ρε :moutza::bawl:

rainmike
13/12/2018, 14:54
Είμαι νηστικός ρε :moutza::bawl:

Με συγχωρείς τότε,είναι σοβαρό το θεμα:rolleyes:

devil's animal
13/12/2018, 15:07
Τα νούμερα είναι για τους μαθηματικούς. Η οδηγική απόλαυση δε μετριέται. Και σίγουρα δε χρειάζεται κυβικά ή άλογα (απαραίτητα).

η μεγαλυτερη πατατα που εχει γραφτει...(εντελως φιλικα)...:wave2:

και ειναι πατατα γιατι απλουστατα χρειαζονται ΚΑΙ τα κυβικα ΚΑΙ τα αλογα για να απολαυσεις ενα μοτο...σε συναρτηση ΠΑΝΤΑ με τα skills...

καποιος λιγο τρελαμενος και χερας μπορει ευκολα να παει ενα ss μεσα στην πολη, μεσα στην κινηση, πολυ, πολυ γρηγορα και φυσικα απολαυστικοτατα...
και οχι μονο ss, και οποιοδηποτε μηχανακι ανω των 1000cc...
τωρα αν και κατα ποσο θα τον κλεισουν μεσα σε ενα μπουντρουμι και δεν θα δει ξανα το φως του ηλιου λογω ΚΟΚ, μικρη σημασια εχει στην κουβεντα μας...αλλα οτι γινεται, γινεται...

συνεχιστε ομως γιατι εχει πλακα να μιλατε για ροπες με μπρικακια οπως το mt07-09...

ptc
13/12/2018, 15:20
Ωχ, πλάκωσαν οι γλήγοροι...
Ας τα μαζεύουμε εμείς σιγά σιγά.

rainmike
13/12/2018, 15:20

και ειναι πατατα γιατι απλουστατα χρειαζονται ΚΑΙ τα κυβικα ΚΑΙ τα αλογα για να απολαυσεις ενα μοτο...σε συναρτηση ΠΑΝΤΑ με τα skills...

καποιος λιγο τρελαμενος και χερας μπορει ευκολα να παει ενα ss μεσα στην πολη, μεσα στην κινηση, πολυ, πολυ γρηγορα και φυσικα απολαυστικοτατα...
τωρα αν και κατα ποσο θα τον κλεισουν μεσα σε ενα μπουντρουμι και δεν θα δει ξανα το φως του ηλιου λογω ΚΟΚ, μικρη σημασια εχει στην κουβεντα μας...αλλα οτι γινεται, γινεται...

συνεχιστε ομως γιατι εχει πλακα να μιλατε για ροπες με μπρικακια οπως το mt07-09...

Δεν είναι σωστό να τη λες σε κάποιον κρίνοντας καθαρά υποκειμενικά γιατι αυτό κάνεις.Λες τη γνώμη σου δε με ενδιαφέρει να συζητήσω τι σου αρέσει και τι θεωρείς,μια χαρά τα λες όπως και ο απο πάνω.

BLiTzER
13/12/2018, 15:29

Το ότι είχες 1000άρι SS, και αγόρασες 650άρι motard για να χαίρεσαι οδήγηση, απλά αποδεικνύει ό,τι γράφω. :smokin:

Σαφώς χρειάζονται και τα κυβικά και τα άλογα, αλλά με μια ελάχιστη τιμή, ώστε να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κάποια πράγματα. Από κει και πάνω, περισσότερα δε σημαίνει απαραίτητα καλύτερα/διασκεδαστικότερα.

taisteal
13/12/2018, 15:32
402062

devil's animal
13/12/2018, 16:09
Το ότι είχες 1000άρι SS, και αγόρασες 650άρι motard για να χαίρεσαι οδήγηση, απλά αποδεικνύει ό,τι γράφω. :smokin:

Σαφώς χρειάζονται και τα κυβικά και τα άλογα, αλλά με μια ελάχιστη τιμή, ώστε να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κάποια πράγματα. Από κει και πάνω, περισσότερα δε σημαίνει απαραίτητα καλύτερα/διασκεδαστικότερα.

καμια σχεση με αυτα που λεμε το οτι ειχα 1000αρι ss και αγορασα 650αρι μοταρντ..ασε που χρονολογικα εγινε το αναποδο...το xr το αγορασα το 2007, το 2010 ηταν ετοιμο...το 2011 αγορασα και το gixxer...

αλλα οπως ειπα και πριν, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε...το οτι δεν βλεπεις, πλεον, πολλα ss στους δρομους να πηγαινουν Παναγιά βοήθα ειναι αποτελεσμα 2 παραγοντων:
1ον και σημαντικοτερο...ειναι πολυεξοδα...which means οτι καποιος νοημων ανθρωπος δεν δινει τοσα λεφτα για να κυκλοφορει ενα μοτο που ξεφτιλιζει σε χρονο ρεκορ λαστιχα, βενζινη, αλυσιδογραναζα μεσα στην πολη...
2ον και λιγοτερο σημαντικο, οι περισσοτεροι που τα εχουν ειναι κουλομαριες...

ΑΛΛΑ μπορουν να πανε εξαιρετικα γρηγορα και ισως πιο γρηγορα απο το οποιοδηποτε μοτο σε πολλες διαδρομες ΑΝ ο ιδιοκτητης ειναι ολιγον τι σταρχιδιστης, χερας και φραγκατος...:lol:

το οτι οι περισσοτεροι διασκεδαζουν με τις σκουτεροπαπιες των 700 και 900 κυβικων (βλ. mt) δεν λεει απολυτως τιποτα...παλιοτερα το εκαναν με tdm και xt...
οπως και να εχει ενα δυνατο, ανω των 900cc, τετρακυλινδρο με ροπακλα και αλογα μπορει να οδηγηθει παρα πολυ γρηγορα σε ολες τις συνθηκες και τους δρομους...και δεν μπορει να συγκριθει με κανενα δικυλινδρο ή τρικυλινδρο μπ0υρδελακι του σωρου... δεν μπορει απο το συνολο των αναβατων, αλλα σαν κατασκευη μια χαρα μπορει...

teogtp
13/12/2018, 16:43
Ωχ, πλάκωσαν οι γλήγοροι...
Ας τα μαζεύουμε εμείς σιγά σιγά.

402062

https://youtu.be/z3LuqU-9bx8

:D

BLiTzER
13/12/2018, 17:36
ΑΛΛΑ μπορουν να πανε εξαιρετικα γρηγορα και ισως πιο γρηγορα απο το οποιοδηποτε μοτο σε πολλες διαδρομες ΑΝ ο ιδιοκτητης ειναι ολιγον τι σταρχιδιστης, χερας και φραγκατος...:lol:

το οτι οι περισσοτεροι διασκεδαζουν με τις σκουτεροπαπιες των 700 και 900 κυβικων (βλ. mt) δεν λεει απολυτως τιποτα...παλιοτερα το εκαναν με tdm και xt...
οπως και να εχει ενα δυνατο, ανω των 900cc, τετρακυλινδρο με ροπακλα και αλογα μπορει να οδηγηθει παρα πολυ γρηγορα σε ολες τις συνθηκες και τους δρομους...και δεν μπορει να συγκριθει με κανενα δικυλινδρο ή τρικυλινδρο μπ0υρδελακι του σωρου... δεν μπορει απο το συνολο των αναβατων, αλλα σαν κατασκευη μια χαρα μπορει...

Δε διαφωνώ στα παραπάνω. Απλά εγώ λέω κάτι τελείως διαφορετικό που ΔΕΝ έχει να κάνει με την ικανότητα του αναβάτη. :p

Αλλά το κουράσαμε. Πάμε παρακάτω.

ptc
13/12/2018, 18:57
Παντως παιδια, καλα τα κυβικα σιγουρα, αλλα προσωπικα η πιο δυνατη εμπειρια που ειχα στο ανοιγμα του γκαζιου πανω σε μηχανη ηταν σε YZ450F. Σε χιλιαρια εχω οδηγησει και διαφορετικους κυλινδρισμους (Tuono, Tiger, CBR) και ΟΚ, υπαρχει σιγουρα δυναμη αλλα ειναι αναλογικα με αυτο που περιμενεις. Δλδ οπως το 600 ειναι πιο δυνατο απο το 300 καπως ετσι και το 1000 ειναι ακομα πιο δυνατο. Υπαρχει μια γραμμικοτητα ρε παιδι μου. Το ξερο ηταν απο αλλο πλανητη, ηταν πιο κοντα σε εμπειρια απο λουνα παρκ η αισθηση. Σαν νουμερα μαλλον θα ειναι αστεια τα κιλα ροπης αλλα η αισθηση ηταν κατι που θα το θυμαμαι παντα.

basilis_k6
13/12/2018, 18:59
Παντως παιδια, καλα τα κυβικα σιγουρα, αλλα προσωπικα η πιο δυνατη εμπειρια που ειχα στο ανοιγμα του γκαζιου πανω σε μηχανη ηταν σε YZ450F. Σε χιλιαρια εχω οδηγησει και διαφορετικους κυλινδρισμους (Tuono, Tiger, CBR) και ΟΚ, υπαρχει σιγουρα δυναμη αλλα ειναι αναλογικα με αυτο που περιμενεις. Δλδ οπως το 600 ειναι πιο δυνατο απο το 300 καπως ετσι και το 1000 ειναι ακομα πιο δυνατο. Υπαρχει μια γραμμικοτητα ρε παιδι μου. Το ξερο ηταν απο αλλο πλανητη, ηταν πιο κοντα σε εμπειρια απο λουνα παρκ η αισθηση. Σαν νουμερα μαλλον θα ειναι αστεια τα κιλα ροπης αλλα η αισθηση ηταν κατι που θα το θυμαμαι παντα.

once you go καρατιμόνα you never go back

BLiTzER
13/12/2018, 19:04

:lol: :lol: Το ίδιο είχα πάθει όταν καβάλησα ένα 525. Άλλαζες 9 ταχύτητες και ήσουν ακόμα εκεί, αλλά σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού, έκανες κακάκια. Νομίζω είχε μόνο 2 θέσεις: off και καπάκι.

buckley
13/12/2018, 19:04

Εισαγωγικά να βάζεις γιατί ξερό λέγεται το δίχρονο το αερόψυκτο του 80 ...:smokin:

RaGe_Raptor
13/12/2018, 20:44
[...] Μιλάω για προοδευτικό ( :lol: ) άνοιγμα γκαζιού [...]

έλα,ποιός με φώναξε! :bawl:

GogosLux
13/12/2018, 20:52
2ον και λιγοτερο σημαντικο, οι περισσοτεροι που τα εχουν ειναι κουλομαριες...

ΑΛΛΑ μπορουν να πανε εξαιρετικα γρηγορα και ισως πιο γρηγορα απο το οποιοδηποτε μοτο σε πολλες διαδρομες ΑΝ ο ιδιοκτητης ειναι ολιγον τι σταρχιδιστης, χερας και φραγκατος...:lol:.

Αλήθεια είναι αυτό !

Όχι και σκούτεροπάπια το ΜΤ, μα το ΜΤ ? :eyepop:

RaGe_Raptor
13/12/2018, 21:04
το κάθε μηχανΆΚΙ έχει τις χάρες του,κι ο κάθε ιδιοκτήτης το χαίρεται όπως αυτός νομίζει.αυθυποβολή.νομίζει ότι το χαίρεται δλδ :D

είμαστε κι εμείς οι χεράδες βέβαια,που.....τα γλεντάμε όλα τα μηχανΆΚΙΑ,ε! :smokin::lol:

Apache
13/12/2018, 21:13
Tελικά μετά από 28 σελίδες βγήκε συμπέρασμα;

BLiTzER
13/12/2018, 21:19
Όχι, θέλουμε να μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο νήμα αναζήτησης μοτοσικλέτας έβερ.

Άκρη βρίσκεται εύκολα. Λεφτά δε βρίσκονται. :lol:

Apache
13/12/2018, 22:46
Όχι, θέλουμε να μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο νήμα αναζήτησης μοτοσικλέτας έβερ.

Άκρη βρίσκεται εύκολα. Λεφτά δε βρίσκονται. :lol:

Τι τα θές τα μηχανάκια;:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

devil's animal
14/12/2018, 12:51
Όχι και σκούτεροπάπια το ΜΤ, μα το ΜΤ ? :eyepop:

ε, τι ειναι ρε συ το 600κατι δικυλινδρο και το 850 τρικυλινδρο?
σκουτερόπαπιες ειναι...

οταν υπαρχουν tuono, gsx-s 1000, 1190/1290, ολα τα muscle (gsx 1400, cb1300, zx1200, xjr1300), ολα τα ss ανω των 750cc με καρατιμονα που τα εχουν κανει γυμνα/streetfighter...

τι ειναι τα ΜΤ? οεο?:D
budget μηχανακια ειναι....:smokin:

BLiTzER
14/12/2018, 12:58
Είναι αστείο, αλλά, απ'όλα τα παραπάνω, μόνο το 1290 (το duke ε) μου ακούγεται πιο διασκεδαστικό από τα ΜΤ. :D

ptc
14/12/2018, 13:07
Είναι αστείο, αλλά, απ'όλα τα παραπάνω, μόνο το 1290 (το duke ε) μου ακούγεται πιο διασκεδαστικό από τα ΜΤ. :D

Ρε συ Γιωργο, να σε ρωτησω κατι ασχετο που θελω (μιας και το νημα ειναι πλεον "καφενες" ετσι κι αλλιως). Πώς γινεται να μην αναβει ποτε το πρασινο κυκλακι διπλα στο ονομα σου ενω εισαι σχεδον συνεχεια μεσα στο φορουμ; Το ιδιο εχω προσεξει και για αλλο μελος. Ειναι καποια ρυθμιση ή ειναι feature αποκλειστικα για πρωην moderators;

BLiTzER
14/12/2018, 13:14
[...]ή ειναι feature αποκλειστικα για πρωην moderators;

:lol:

Έχεις βρουμ.

Panos76
14/12/2018, 13:19

Έχεις βρουμ.

ινβίζιμπλ μόουντ εξεκιούτιβΛι* από τη στοά των πρώην moderators; :lol:

*θεϊκή ατάκα / paraphrasing του exclusively από παλιό συνάδελφο :D

sniper
14/12/2018, 13:19
Ρε συ Γιωργο, να σε ρωτησω κατι ασχετο που θελω (μιας και το νημα ειναι πλεον "καφενες" ετσι κι αλλιως). Πώς γινεται να μην αναβει ποτε το πρασινο κυκλακι διπλα στο ονομα σου ενω εισαι σχεδον συνεχεια μεσα στο φορουμ; Το ιδιο εχω προσεξει και για αλλο μελος. Ειναι καποια ρυθμιση ή ειναι feature αποκλειστικα για πρωην moderators;

Πρώην; :uplate:

ptc
14/12/2018, 13:23

Έχεις βρουμ.

Αχα. Οπως το ειχα καταλαβει, μονο για πρωην moderators...

:D :beer:

BLiTzER
14/12/2018, 13:29
ινβίζιμπλ μόουντ εξεκιούτιβΛι* από τη στοά των πρώην moderators; :lol:

*θεϊκή ατάκα / paraphrasing του exclusively από παλιό συνάδελφο :D

https://youtu.be/5z0Gitlj9bM

Απλά να ξεκαθαρίσω, επειδή μας παρακολουθούν και παιδιά, ότι δεν υπάρχει τίποτα για "πρώην moderators" (γι'αυτό γέλασα πριν). Δε μεταφέρονται τα δικαιώματα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. :p

buckley
14/12/2018, 13:39

Απλά να ξεκαθαρίσω, επειδή μας παρακολουθούν και παιδιά, ότι δεν υπάρχει τίποτα για "πρώην moderators" (γι'αυτό γέλασα πριν). Δε μεταφέρονται τα δικαιώματα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. :p

Το τσίμπησες το κοπλιμάν ρε αχαίρευτε καλλιτέχνη...
ΥΓ "Γιώργο" όμως ρε μλκ, σε είπαν "Γιώργο", συγκινήθηκα λέμε...:a022:

devil's animal
14/12/2018, 13:55

:faint::faint::faint::faint::faint::faint:

buckley
14/12/2018, 14:04
:faint::faint::faint::faint::faint::faint:

Εσένα εκτός από το φαί πρέπει να σ' αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα...:p:bawl:

sniper
14/12/2018, 14:05

Η ρετσινιά δεν φεύγει ποτέ.

buckley
14/12/2018, 14:07
Η ρετσινιά δεν σας φεύγει ποτέ.

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

AristidisZ
14/12/2018, 14:23

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να αγοράσω την αντικαταστάτρια του μωρού μου, σε έχω χαλαρά :smokin:

rainmike
14/12/2018, 14:30
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να αγοράσω την αντικαταστάτρια του μωρού μου, σε έχω χαλαρά :smokin:

Δύσκολα φίλε,τώρα σε λίγο θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τις τελικές :lol:

GogosLux
14/12/2018, 15:10
σκουτερόπαπιες ειναι...

οταν υπαρχουν tuono, gsx-s 1000, 1190/1290, ολα τα muscle (gsx 1400, cb1300, zx1200, xjr1300), ολα τα ss ανω των 750cc με καρατιμονα που τα εχουν κανει γυμνα/streetfighter...

Συμφωνω !

Για αυτο ειπα να ανεβω και εγω στα κυβικα και να κατέβω στους κυλίνδρους :lol: - για 2ο μηχανακι δεν ειναι κακο :p

rainmike
14/12/2018, 15:55
σκουτερόπαπιες ειναι...

ναι και το 848 streetfighter σκουτερόπαπια ειναι μπροστα στο gsx1400 μόνο που το περνάει απο πάνω;)

devil's animal
14/12/2018, 16:02
ναι και το 848 streetfighter σκουτερόπαπια ειναι μπροστα στο gsx1400 μόνο που το περνάει απο πάνω;)

μην μπερδευεσαι αγορι...το 848 ειναι ανω των 750cc και συγκαταλεγεται ουσιαστικα στα streetfighter με καρατιμονα αφου βγαινει και 848 σε εκδοση supersport...

αλλα επειδη λεγαμε για ροπες λιγο πριν...ναι...ειναι πολυ χλιαρο στις ροπες σε σχεση με το gsx 1,4....;)

rainmike
14/12/2018, 16:04
μην μπερδευεσαι αγορι...το 848 ειναι ανω των 750cc και συγκαταλεγεται ουσιαστικα στα streetfighter με καρατιμονα αφου βγαινει και 848 σε εκδοση supersport...

αλλα επειδη λεγαμε για ροπες λιγο πριν...ναι...ειναι πολυ χλιαρο στις ροπες σε σχεση με το gsx 1,4....;)
Εντάξει αφού παραδέχεσαι τη μηχανή τών ονείρων μου παω πασο:lol:

pipe_smoker
14/12/2018, 16:31
Εντάξει αφού παραδέχεσαι τη μηχανή τών ονείρων μου παω πασο:lol:

Για το GSX λες? :lol:

rainmike
14/12/2018, 16:37
Για το GSX λες? :lol:
Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχω μια ελαφριά προτίμηση στα ντουκάτι

devil's animal
14/12/2018, 18:02

τρως καλα, ασπιρινουλα μαζι με ντεπον, ξαπλωνεις να κοιμηθεις ενα 8ωρακι και το πρωι μπορει να σου εχει περασει...

rainmike
14/12/2018, 18:32
τρως καλα, ασπιρινουλα μαζι με ντεπον, ξαπλωνεις να κοιμηθεις ενα 8ωρακι και το πρωι μπορει να σου εχει περασει...

Φίλε για την τρέλα άλλα φάρμακα ενδείκνυνται;)

pipe_smoker
14/12/2018, 18:45

Δεν έχω προσέξει κάτι. Για γιαπωνεζοφιλο σε είχα:D

TsoliasGR
21/12/2018, 10:49
Να σου δώσει ένα ο buckley ή tsolias τόσα μηχανάκια έχουν γιατι να ξοδεύεσαι ,και για αντάλλαγμα θα τους πηγαίνεις δικάβαλα:)

με 1500 δίνω την yamaha αν την θές...Θέλει και 1500 μαζέματα και καλά ταξίδια.....

TsoliasGR
21/12/2018, 11:05
Μμ;

Μοτέρ: Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2-κύλινδρος με 2ΕΕΚ
Διαστάσεις: 2.080 x 790 x 1.060 χιλ. /Ύψος σέλας 690 mm/ Απόσταση από το έδαφος 135 mm/Βάρος 190 κιλά
Τύπος: Ιδανικά, κάτι μεταξύ motard και street....Eίναι κάτι ανάμεσα απο harley davinson και hayabusa... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Χρήση: Το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κυρίως για μια βόλτα το μήνα, ίσως λιγότερο, εκτός νομού.....Ρεζερβουάρ 11,2 λίτρα με Μέση κατανάλωση 29,47 χλμ/λ άρα σε φτάνει να πας μια βόλτα...
Άνεση: Ανέσεις, ανεμοκαλύψεις, μπαγκάζια κτλ δε με αφορούν, τα αφήνω για τους τουρίστες.
Εξοπλισμός: Θα προτιμούσα κάτι καλοστημένο, με καλά περιφερειακά, έτοιμο για πόλεμο, αλλά αν δεν έρχεται με Ohlins και Brembo από το εργοστάσιο, οκ, δεν είναι ακριβώς deal breaker. Ανάρτηση:E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. Π: Μονάδα Pro-Link με μονό αμορτισέρ/Φρένα E: Δίσκος 290 χιλ.με διπίστονη δαγκάνα Π: Δίσκος 240 χιλ. με μονοπίστονη δαγκάνα
Ηλεκτρονικά: injection/ το ABS μπορείς να το παίξεις όπως θες λογικά....αν έχει πίσω...αν και αμφιβάλλω,Ηλεκτρονικό λιτό κοντέρ...
Αξιοπιστία: Japan και ΌΧΙ Yamaha....
Ηλικία/τιμή: Μοντέλο 2-3 ετών και στα κάτω απο 7.000 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

Για ρίξε μαντεψια να σε δώ πόσα ψάρια πιάνεις...

MG-KTiNoS
21/12/2018, 17:23
Βενελι και Ιμαλάια θα πάρει κανένας να μάθουμε αν σπάνε?
:cool:

BLiTzER
21/12/2018, 17:30
Για ρίξε μαντεψια να σε δώ πόσα ψάρια πιάνεις...

Όχι απλά Honda, αλλά Honda τσοπεροειδές. Με 45 άλογα. :lol: :lol: :lol: :lol: Και δεν παίρνω παπί καλύτερα, να μου βγει και πιο φθηνά; Ίδιες "συγκινήσεις" προσφέρουν.

Βενελι και Ιμαλάια θα πάρει κανένας να μάθουμε αν σπάνε?

Όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί. Υπομονή.

MG-KTiNoS
21/12/2018, 17:57
Όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί. Υπομονή.

https://technuggets.biz/shop/benelli-leoncino-scrambler-2018/

Αυτό να πάρεις !

billy84
21/12/2018, 18:01
Tώρα τον αποτελείωσες!:bawl:

buckley
21/12/2018, 18:01
https://technuggets.biz/shop/benelli-leoncino-scrambler-2018/

Αυτό να πάρεις !

Μλκ μου ούτε για διακοσμητικό δεν κάνει αυτό ...

BLiTzER
21/12/2018, 18:03
Μαχιμότατο, έτοιμο για σκληρό εντούρο. Δε θα δυσκολευτεί και η οδική να βρει τα ίχνη του 300 μέτρα παρακάτω. Θα ακολουθήσει τα πεταμένα μέρη του.

MG-KTiNoS
21/12/2018, 18:04
Μλκ μου ούτε για διακοσμητικό δεν κάνει αυτό ...

402260

Εμένα μ αρέσει (οκ όχι μ αυτά τα λάστιχα)
αλλά δεν ξέρω αν σκορπάει οπότε θέλω να μάθω από κάποιον που το χει.

Μαχιμότατο, έτοιμο για σκληρό εντούρο. Δε θα δυσκολευτεί και η οδική να βρει τα ίχνη του 300 μέτρα παρακάτω. Θα ακολουθήσει το ίχνος από μέρη του.
Μπορεί να μαρκάρει την περιοχή του με λάδγια.
Που ξέρεις !

BLiTzER
21/12/2018, 18:07
Εμφανισιακά δεν είναι κακό πάντως. Το έκανα μερικές βόλτες στις λάσπες.

Και το ένα και το άλλο.

MG-KTiNoS
21/12/2018, 18:16

Και το ένα και το άλλο.

Εγώ το σκέφτομαι για αντικαταστάτη του ΧΤ σιγά σιγά αν δεν πάω σε κανένα 660 ΧΤ πάλι

buckley
21/12/2018, 18:18

Και το ένα και το άλλο.

Να πάρεις και το μαέστρο μαζί :bawl:

MG-KTiNoS
21/12/2018, 18:27
Να πάρεις και το μαέστρο μαζί :bawl:

Δεν βγάζω τζάμπα φωτογραφίες πχια...

reinmeister
21/12/2018, 18:34
αΦτό...

rainmike
21/12/2018, 18:36
αΦτό...

Κούκλα

BLiTzER
21/12/2018, 18:38
Αν το πουλάς μέχρι 6 χιλιάρικα, στο αγοράζω. :D

Εν τω μεταξύ ΚΑΙ σε αυτό ψαλίδι από μπιεμέξ του 1982; Τι στο διάολο....

EDIT: Τώρα διαβάζω ότι έχει ακριβώς 0 ροπή χαμηλά και είναι και βαρύτερο από το 1000άρι. Θαύμα της Μηχανικής πάλι η σουζούκι. Να μου λείπει.

devil's animal
21/12/2018, 18:44
αΦτό...

ρε μλκ rein, αυτο ειναι το νοθο παιδι του Μegatron με τον Bublebee...στα μουτρα ειναι Disepticon, στον κωλο Autobot...:bawl:

reinmeister
21/12/2018, 18:58
βασικα το 750 ειναι, που κανει 9 κουτα...το ψαλιδακι μια χαρα ειναι με ψωμακι εκει που χρειαζεται...στα λεφτα του ,εαν πλησιαζει τον χαρακτηρα του δικου μου, ειναι ξεκαθαρα δυνατη περιπτωση...εαν δεν εχεις κανα ψυχολογικο με τα Ι4 δες το...

υ.γ. το δικο μου (που δεν πουλαω:cool:) φοραει ψαλιδι αυτουσιο Κ15...αμα θε αληθινο ψαλιδι θα πλερωσει...

υ.γ. τσεκαρε το θρεντ που θα γραψω για το δικο μου...θα σε βοηθησει να κρινεις ...

υ.γ. 2 για να μην μπερδευομαστε...παρτε και το 1000

TsoliasGR
21/12/2018, 19:01
Όχι απλά Honda, αλλά Honda τσοπεροειδές. Με 45 άλογα. :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού το βρήκες είσαι θηριο :lol:
Αλλά αν εξαιρέσεις ότι είναι 45 άλογα είναι ότι ζητάς....

BLiTzER
21/12/2018, 19:03
βασικα το 750 ειναι, που κανει 9 κουτα...το ψαλιδακι μια χαρα ειναι με ψωμακι εκει που χρειαζεται...στα λεφτα του ,εαν πλησιαζει τον χαρακτηρα του δικου μου, ειναι ξεκαθαρα δυνατη περιπτωση...εαν δεν εχεις κανα ψυχολογικο με τα Ι4 δες το...

υ.γ. το δικο μου (που δεν πουλαω:cool:) φοραει ψαλιδι αυτουσιο Κ15...αμα θε αληθινο ψαλιδι θα πλερωσει...

υ.γ. τσεκαρε το θρεντ που θα γραψω για το δικο μου...θα σε βοηθησει να κρινεις ...

υ.γ. 2 για να μην μπερδευομαστε...παρτε και το 1000

Το 1000άρι είναι όντως πολύ καλή περίπτωση (δε δίνω τόσα λεφτά για μηχανάκι, αλλά για κάποιον άλλον) και θεώρησα ότι παρόμοιας φιλοσοφίας είναι και το 750, αλλά όχι. Είναι απλά ο φτωχός συγγενής. Δες παραπάνω:

EDIT: Τώρα διαβάζω ότι έχει ακριβώς 0 ροπή χαμηλά και είναι και βαρύτερο από το 1000άρι. Θαύμα της Μηχανικής πάλι η σουζούκι. Να μου λείπει.

Μου αρέσουν ροπάτα μηχανάκια σε χαμηλές/μεσαίες. Αυτό είναι deal breaker. Γι'αυτό απέκλεισα τα Ι4, δεν είναι ψυχολογικό, είναι λειτουργικό. :p

Αφού το βρήκες είσαι θηριο :lol:
Αλλά αν εξαιρέσεις ότι είναι 45 άλογα είναι ότι ζητάς....

Όχι, δεν είναι. :p Και τα "45 άλογα" δεν είναι κάτι που προσπερνάς έτσι απλά, ακόμα κι αν ήταν. Σε αυτά τα άλογα, παίρνω ένα μονοκύλινδρο 400άρι που κάνει τα πάντα πολύ καλύτερα και κοστίζει τα μισά.

reinmeister
21/12/2018, 19:27
Το 1000άρι είναι όντως πολύ καλή περίπτωση (δε δίνω τόσα λεφτά για μηχανάκι, αλλά για κάποιον άλλον) και θεώρησα ότι παρόμοιας φιλοσοφίας είναι και το 750, αλλά όχι. Είναι απλά ο φτωχός συγγενής. Δες παραπάνω:

Μου αρέσουν ροπάτα μηχανάκια σε χαμηλές/μεσαίες. Αυτό είναι deal breaker. Γι'αυτό απέκλεισα τα Ι4, δεν είναι ψυχολογικό, είναι λειτουργικό. :p

Όχι, δεν είναι. :p Και τα "45 άλογα" δεν είναι κάτι που προσπερνάς έτσι απλά, ακόμα κι αν ήταν. Σε αυτά τα άλογα, παίρνω ένα μονοκύλινδρο 400άρι που κάνει τα πάντα πολύ καλύτερα και κοστίζει τα μισά.

δεν το χω ψαξει το 750 οποτε δεν εχω ουσιωδη αποψη...γι αυτο αλλως τε εγραψα "εαν" πλησιαζει τον χαρακτηρα του δικου μου..

στο κομματι ροπης για να μην το τεντωσουμε πολυ τεχνικα με λιγα λογια μονο,οντως ψυχολογικο ειναι...τι εννοω...

ροπη ανευ ελαστικοτητας,εφ οσον μας ενδιαφερει και πολη,που μας ενδιαφερει μια και λες "ΧΑΜΗΛΕΣ και μεσαιες",ειναι απλα αχρηστη...

σε χαμηλους κυβισμους που λογω μικροτερων αδρανειακων φορτιων που υπαρχει μια συμπαθητικη ελαστικοτητα ανεξαρτητως σχεδιασης μοτερ,ειναι τοσο μικρη που δεν ειναι αξια αναφορας...

σε μεγαλους κυβισσμους 1000+ και v2 ειναι επισης αχρηστη χαμηλα, διοτι εαν ανοιξεις λιγουλακι αντρικα το γκαζι με κατω απο 2500-3000 θα μαθεις ποσο κοστιζουν στροφαλομπιελες με πολυ αποτομο και ψυχοφθορο τροπο...ακομη κι αν δεν ειναι αποτομος θα ειναι σιγουρα ψυχοφθορος...θα κανεις λιγη δουλιτσα με κανα εν σειρα δικυλινδρο, με 180αρη στροφαλο,αλλα στρηταδικο αξιοπρεπες που θες , με τετοιο μοτερ, δεν υπαρχει...(προσοχη εδω μην κανει κανεις το λαθος και αναφερει την μαρκα bmw γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ειναι κριμα γιατι μολις γυρισα...):cry:

το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μοτερ που εχει σχεδιαστει εβερ που να συνδιαζει ροπη-δυναμη-ελαστικοτητα-αξιοπιστια σε σχεδον τελειο βαθμο ειναι μονο το Ι4 μεγαλου κυβισμου με 180αρη στροφαλο...εντ οβ ντισκασιον...αλλωστε με την σημερινη τεχνολογια που οι διαστασεις εχουν μικρυνει κατα πολυ,τοτε τα συγκεκριμενα μοτερ πλησιαζουν επικινδυνα την χρηστικη τελειοτητα...

υ.γ. θα ανοιξω σε λιγο το θρεντ με την παπια μου...εκει θα καταλαβεις περισσοτερα...

RaGe_Raptor
21/12/2018, 19:55
δεν το χω ψαξει το 750 οποτε δεν εχω ουσιωδη αποψη...γι αυτο αλλως τε εγραψα "εαν" πλησιαζει τον χαρακτηρα του δικου μου..

στο κομματι ροπης για να μην το τεντωσουμε πολυ τεχνικα με λιγα λογια μονο,οντως ψυχολογικο ειναι...τι εννοω...

ροπη ανευ ελαστικοτητας,εφ οσον μας ενδιαφερει και πολη,που μας ενδιαφερει μια και λες "ΧΑΜΗΛΕΣ και μεσαιες",ειναι απλα αχρηστη...

σε χαμηλους κυβισμους που λογω μικροτερων αδρανειακων φορτιων που υπαρχει μια συμπαθητικη ελαστικοτητα ανεξαρτητως σχεδιασης μοτερ,ειναι τοσο μικρη που δεν ειναι αξια αναφορας...

σε μεγαλους κυβισσμους 1000+ και v2 ειναι επισης αχρηστη χαμηλα, διοτι εαν ανοιξεις λιγουλακι αντρικα το γκαζι με κατω απο 2500-3000 θα μαθεις ποσο κοστιζουν στροφαλομπιελες με πολυ αποτομο και ψυχοφθορο τροπο...ακομη κι αν δεν ειναι αποτομος θα ειναι σιγουρα ψυχοφθορος...θα κανεις λιγη δουλιτσα με κανα εν σειρα δικυλινδρο, με 180αρη στροφαλο,αλλα στρηταδικο αξιοπρεπες που θες , με τετοιο μοτερ, δεν υπαρχει...(προσοχη εδω μην κανει κανεις το λαθος και αναφερει την μαρκα bmw γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας και ειναι κριμα γιατι μολις γυρισα...):cry:

το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μοτερ που εχει σχεδιαστει εβερ που να συνδιαζει ροπη-δυναμη-ελαστικοτητα-αξιοπιστια σε σχεδον τελειο βαθμο ειναι μονο το Ι4 μεγαλου κυβισμου με 180αρη στροφαλο...εντ οβ ντισκασιον...αλλωστε με την σημερινη τεχνολογια που οι διαστασεις εχουν μικρυνει κατα πολυ,τοτε τα συγκεκριμενα μοτερ πλησιαζουν επικινδυνα την χρηστικη τελειοτητα...

υ.γ. θα ανοιξω σε λιγο το θρεντ με την παπια μου...εκει θα καταλαβεις περισσοτερα...

"μάστορα" είναι guest η εμφάνιση ή θα σε έχουμε ξανά κοντά μας?:beer:

edit:τώρα είδα το άλλο νήμα.

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 11:30
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπαραθέσει αυτό το βιντεάκι (https://www.youtube.com/watch?v=HzVD9KMTLtE&t=159s),αλλά στα σωστά χέρια πιστεύω πως κάνει παπάδες το συγκεκριμένο gsx.Πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοιοι δημοσιογράφοι ειδικού τύπου και βλέπουμε και hands on τι συμβαίνει με τις μοτοσυκλέτες.Δεν θεωρώ πως χρειάζεται 40 εκατοστά ύψος ψαλιδιού,brembo 8πιστονες και ωχλινς για να προσφέρει ένα μηχανάκι ένα ολοκληρωμένο σύνολο.Δεν το λέω για σένα blitzer,γενικά μιλάω για το αίσθημα ενός μεγάλου ποσοστού αναβατών ότι αν θες συγκινήσεις πρέπει να αγοράσεις ευρωπαικό.

BLiTzER
22/12/2018, 12:38
Δεν θεωρώ πως χρειάζεται 40 εκατοστά ύψος ψαλιδιού,brembo 8πιστονες και ωχλινς για να προσφέρει ένα μηχανάκι ένα ολοκληρωμένο σύνολο.Δεν το λέω για σένα blitzer,γενικά μιλάω για το αίσθημα ενός μεγάλου ποσοστού αναβατών ότι αν θες συγκινήσεις πρέπει να αγοράσεις ευρωπαικό.

Έχω αγοράσει 6 ιαπωνικά και 2 ευρωπαϊκά την τελευταία 10ετία. Το τελευταίο μου μηχανάκι ήταν ΜΤ07. ΦΥΣΙΚΑ το γνωρίζω αυτό. Υπάρχουν μηχανάκια sum > its parts. Επίσης ισχύει, όμως, ότι αν αγοράσεις ένα καλό ευρωπαϊκό, δε θα χρειαστεί να ρίξεις ούτε ευρώ σε περιφερειακά. Πόσα ιαπωνικά της προηγούμενης δεκαετίας μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό; Αλλά το κυριότερο θέμα στην περίπτωσή μου είναι ότι ψάχνω μεγάλο, ιαπωνικό, γυμνό/μοτάρ, δικύλινδρο μηχανάκι και ΔΕΝ υπάρχει (και ο rein τα ίδια λέει στο δικό του νήμα). Αν έβγαινε πχ το ΜΤ09 σε δικύλινδρο, θα ήταν μια καλή πρόταση. :p

Το ότι αν έχεις χέρια μπορείς να πας πας γρήγορα - σχεδόν - οτιδήποτε είναι άλλο θέμα, για άλλη συζήτηση.

Jimmu
22/12/2018, 12:54
Στο 1ο ποστ: "Ξέρω ότι κυρίως ψάχνω για ευρωπαϊκό μηχανάκι, ...".......,

Μετά από 32 σελίδες : "το κυριότερο θέμα στην περίπτωσή μου είναι ότι ψάχνω μεγάλο, ιαπωνικό...."......

......Fiesta,κάθε μέρα γιορτή:bawl::bawl::bawl:

Tα συμπεράσματα δικά σας....

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 12:58
Έχω αγοράσει 6 ιαπωνικά και 2 ευρωπαϊκά την τελευταία 10ετία. Το τελευταίο μου μηχανάκι ήταν ΜΤ07. ΦΥΣΙΚΑ το γνωρίζω αυτό. Υπάρχουν μηχανάκια sum > its parts. Επίσης ισχύει, όμως, ότι αν αγοράσεις ένα καλό ευρωπαϊκό, δε θα χρειαστεί να ρίξεις ούτε ευρώ σε περιφερειακά. Πόσα ιαπωνικά της προηγούμενης δεκαετίας μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό; Αλλά το κυριότερο θέμα στην περίπτωσή μου είναι ότι ψάχνω μεγάλο, ιαπωνικό, γυμνό/μοτάρ, δικύλινδρο μηχανάκι και ΔΕΝ υπάρχει (και ο rein τα ίδια λέει στο δικό του νήμα). Αν έβγαινε πχ το ΜΤ09 σε δικύλινδρο, θα ήταν μια καλή πρόταση. :p

Το ότι αν έχεις χέρια μπορείς να πας πας γρήγορα - σχεδόν - οτιδήποτε είναι άλλο θέμα, για άλλη συζήτηση.

Έχω καταλάβει τι ψάχνεις :lol: έχει γίνει κατανοητό σε αηδιαστικό βαθμο μετά από 32 σελίδες.Γενικότερο ήταν το σχόλιό μου,αλλά δεν διαφωνώ ότι ένα μηχανάκι σαν αυτό που περιγράφεις θα 'ταν άψογο(ένα ιαπωνικό hyper πχ) .Κι εγώ επίσης θα προτιμούσα ένα mt09 σύνολο με μοτέρ mt07,αλλά υπάρχει το tracer που με καλύπτει σε τεράστιο βαθμό,εσένα σίγουρα όχι.

Και επειδή έχω όρεξη για κουβέντα,δεν νομίζω πως ένας νορμάλ αναβάτης θα καταλάβει διαφορά μεταξύ nissin και brembo φρένα και yamaha(δεν ξέρω ποιος αναλαμβάνει να τους τις παράγει) vs ohlins ρυθμισμένες αναρτήσεις.Σίγουρα κάποιος που το ψάχνει παραπάνω θα θέλει και λίγα παραπάνω,και συμφωνώ 100% ότι οι big japan 4 χάνουν χρήματα μη παράγοντας "r" εκδόσεις των μοτοσυκλετών τους,αλλά φαντάζομαι κάποιο λόγο θα'χουν που εμείς οι απλοί άνθρωποι,που δεν έχουμε τελειώσει marketing,που δεν δουλεύουμε στην μοτοσυκλετιστική βιομηχανία δεκαετίες,που,που,που...δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

BLiTzER
22/12/2018, 13:10
Στο 1ο ποστ: "Ξέρω ότι κυρίως ψάχνω για ευρωπαϊκό μηχανάκι, ...".......,

Μετά από 32 σελίδες : "το κυριότερο θέμα στην περίπτωσή μου είναι ότι ψάχνω μεγάλο, ιαπωνικό...."......

......Fiesta,κάθε μέρα γιορτή:bawl::bawl::bawl:

Tα συμπεράσματα δικά σας....

Ψάχνω κυρίως ευρωπαϊκό μηχανάκι, επειδή το ιαπωνικό που ψάχνω ΔΕΝ υπάρχει, όπως γράφει ξεκάθαρα στη συνέχεια της πρότασης. Σοβαρό πρόβλημα ανάγνωσης/κατανόησης.

Έχω καταλάβει τι ψάχνεις :lol: έχει γίνει κατανοητό σε αηδιαστικό βαθμο μετά από 32 σελίδες.Γενικότερο ήταν το σχόλιό μου,αλλά δεν διαφωνώ ότι ένα μηχανάκι σαν αυτό που περιγράφεις θα 'ταν άψογο(ένα ιαπωνικό hyper πχ) .Κι εγώ επίσης θα προτιμούσα ένα mt09 σύνολο με μοτέρ mt07,αλλά υπάρχει το tracer που με καλύπτει σε τεράστιο βαθμό,εσένα σίγουρα όχι.

Το ΜΤ07 είναι εξαιρετικό, αλλά είναι όντως μικροκαμωμένο και του λείπει αυτό το "κάτι" για να το πάρεις σοβαρά. Το μοτέρ του είναι διαμάντι, πάντως, γι'αυτό που είναι, το'χω γράψει δεκάδες φορές.

Jimmu
22/12/2018, 14:11
Ψάχνω κυρίως ευρωπαϊκό μηχανάκι, επειδή το ιαπωνικό που ψάχνω ΔΕΝ υπάρχει, όπως γράφει ξεκάθαρα στη συνέχεια της πρότασης. Σοβαρό πρόβλημα ανάγνωσης/κατανόησης.

.

Κοίτα, ΌΛΟΙ θα θέλαμε ένα σύγχρονο BROS 1000....

Βάσει υπαρκτών όμως μοντέλων, θες να μας πεις πως δεν υπάρχει σύγχρονο ιαπωνικό 1000αρι δικύλινδρο V ή όντως ψάχνεις για -υπαρκτό ή μη-μηχανάκι ???Υπάρχουν παντα και οι μοντιφες αν πιστεύεις πως το φάσμα των μοντέλων του εμπορίου δε σε καλύπτει...just saying

BLiTzER
22/12/2018, 14:29
Γενικά δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτήν την κατηγορία, όχι μόνο εξ Ιαπωνίας. Σύγχρονο, γυμνομοτάρ, μαζεμένο, κάτω από 200 κιλά, δικύλινδρο, ~800cc. Πέρα από το Hyper δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα άλλο. :lol: Αν ήταν απλό και υπήρχαν πολλές επιλογές, δε θα έμπαινα στον κόπο, ούτε θα έφτανε 30+ σελίδες. :p

Αλλά οκ, έχει δίκιο ο Rein. Όλα αυτά σχεδόν λύνονται αν ανέβεις κατηγορία και πας σε 1000άρι, 4κύλινδρο γυμνό (βάζουμε στην άκρη το motard-οειδές, αναγκαστικά). Ξεκινώντας αυτό το νήμα, ήθελα να αποφύγω τα 1000άρια, καθώς τα θεωρώ υπερβολικά για καθημερινή χρήση (οικονομικά και πρακτικά), αλλά μάλλον είναι μονόδρομος για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ θέλω.

Jimmu
22/12/2018, 15:00
Ωραίος!CB1000R από μένα λοιπον.:beer:

reinmeister
22/12/2018, 16:11
Γενικά δεν υπάρχει ποικιλία σε αυτήν την κατηγορία, όχι μόνο εξ Ιαπωνίας. Σύγχρονο, γυμνομοτάρ, μαζεμένο, κάτω από 200 κιλά, δικύλινδρο, ~800cc. Πέρα από το Hyper δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα άλλο. :lol: Αν ήταν απλό και υπήρχαν πολλές επιλογές, δε θα έμπαινα στον κόπο, ούτε θα έφτανε 30+ σελίδες. :p

Αλλά οκ, έχει δίκιο ο Rein. Όλα αυτά σχεδόν λύνονται αν ανέβεις κατηγορία και πας σε 1000άρι, 4κύλινδρο γυμνό (βάζουμε στην άκρη το motard-οειδές, αναγκαστικά). Ξεκινώντας αυτό το νήμα, ήθελα να αποφύγω τα 1000άρια, καθώς τα θεωρώ υπερβολικά για καθημερινή χρήση (οικονομικά και πρακτικά), αλλά μάλλον είναι μονόδρομος για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ θέλω.

βασικα το προβλημα με τον ιαπωνα, ειναι οτι αισθανεσαι οτι σε εχει πιασει, απο λιγο,εως πολυ μαλακα...λες, σου δινω βρε πουστη 10 χιλιαρικα και μου δινεις σιδερενια ψαλιδια,πλαισια πλαστελινες και φρενα σκουπιδια και μοτερ κασες,ενω ο ευρωπαιος με τα ιδια λεφτα μου δινει αληθινο μηχανακι...

ο ιαπωνας εχει μια ασυλληπτη τεχνογνωσια ετσι ωστε να του δινεται η δυνατοτητα με μετρια ανταλλακτικα να στηνει καταπληκτικα συνολα,παντα με το σκεπτικο του εκαστοτε χαρακτηρα μοτοσυκλεττας...

απο την αλλη ομως σου λεει ,οτι αν θες ξεβρακωτο μηχανακι,εισαι κουλος πλεμπαιος,οποτε δεν θες ουτε αλογα ουτε φρενα ουτε αναρτησεις οποτε τραβα κοψε τον λαιμο σου...τρανταχτο πααραδειγμα το cb1000r που αναφερθηκε παραπανω...εχει μοτερ αποδυναμωμενο κατα 50 σχεδον αλογα και πλαισιο μονης ραχοκοκκαλιας εν ετη 2018...

θα σου πει ο κατοχος οτι μια χαρα στριβει και παει για τον χαρακτηρα του,αλλα εγω ρε μαστορα θελω να πιασει και λιγο τοπο το χρημα που εδωσα..να πω οτι πληρωσα και δυο ανταλλακτικα της προκοπης να μην αισθανθω εντελως μαλακας...

εκει εγω εκτιμησα την σουζουκι που απλως ξεβρακωσε πρακτικα ενα gsxr και το εβγαλε για πουλημα με λογικοτατα λεφτα...ε οκ...εβαλε μια σκουπιδοαναρτηση πισω για να μην ξεχασουμε και τις καταβολες μας,αλλα σε γενικες γραμμες φερθηκε με σεβασμο στον πελατη...δεν μιλαμε φυσικα για ελλαδα με την τιμολογιακη πολιτικη του λαμογιου που το κοστολογει στα 13500 ευρω αλλα στην αγγλια που για παραδειγμα εχει σκαρτες 10000 λιρες...

επι του πρακτεου...κανα sm 990 που ειναι ακριβως αυτο που θες και παιζει στο σκαρτο 6αρι δεν σου λεει κατι?

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 16:56
βασικα το προβλημα με τον ιαπωνα, ειναι οτι αισθανεσαι οτι σε εχει πιασει, απο λιγο,εως πολυ μαλακα...λες, σου δινω βρε πουστη 10 χιλιαρικα και μου δινεις σιδερενια ψαλιδια,πλαισια πλαστελινες και φρενα σκουπιδια και μοτερ κασες,ενω ο ευρωπαιος με τα ιδια λεφτα μου δινει αληθινο μηχανακι...

Εκτός από το "μοτέρ κάσες" που οκ,ίσως χρειάζονται ελέω αξιοπιστίας,δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά σύγχρονα μηχανάκια που να πληρούν τις παραπάνω κακές προυποθέσεις.Μπορείς να δώσεις μερικά παραδείγματα; Να αποκλείσω και κανά μοντέλο απ'τα 50-60 dreambikes :lol:

reinmeister
22/12/2018, 17:14
Εκτός από το "μοτέρ κάσες" που οκ,ίσως χρειάζονται ελέω αξιοπιστίας,δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά σύγχρονα μηχανάκια που να πληρούν τις παραπάνω κακές προυποθέσεις.Μπορείς να δώσεις μερικά παραδείγματα; Να αποκλείσω και κανά μοντέλο απ'τα 50-60 dreambikes :lol:

α παντα ειναι θεμα εμπειριων,προσλαμβανουσων καθως και οπτικης...το δικο σου dream bike μπορει να ειναι ο δικος μου σκουπιδοντενεκες και τ'αναπαλλιν...

για να μην το κουραζουμε πολυ...πες μου εσυ ενα γιαπωνεζικο ξεβρακωτο που να μην ντρεπεσαι να το βαλεις διπλα ,επι παραδειγματι, στο super duke 1290,το bmw s 1000 r , το aprilia tuono rsv4...ενα ετσι...δεν θελω πολλα...

katsar
22/12/2018, 17:30
Το ΜΤ07 είναι εξαιρετικό, του λείπει αυτό το "κάτι" για να το πάρεις σοβαρά..

Άλογα το λένε :smokin:

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 17:38
α παντα ειναι θεμα εμπειριων,προσλαμβανουσων καθως και οπτικης...το δικο σου dream bike μπορει να ειναι ο δικος μου σκουπιδοντενεκες και τ'αναπαλλιν...

για να μην το κουραζουμε πολυ...πες μου εσυ ενα γιαπωνεζικο ξεβρακωτο που να μην ντρεπεσαι να το βαλεις διπλα ,επι παραδειγματι, στο super duke 1290,το bmw s 1000 r , το aprilia tuono rsv4...ενα ετσι...δεν θελω πολλα...

Δεν απάντησα για να ξεκινήσω αντιδικία. Δεν το κουράζουμε καθόλου, ρώτησα κάτι που νόμιζα ότι δεν θα σε κουράσει να απαντήσεις εφόσον έχεις κάνει την παραπάνω δήλωση. Για να σου απαντήσω όμως, θεωρώ πως ένα mt10 δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το bmw και το aprilia. Το ktm είναι μια κατηγορία μόνο του, με την κακή έννοια. Επίσης, το z1000 αν και βαρύ, πιστεύω ότι, ενώ υστερεί, προσφέρει κι αυτό ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Δεν νομίζω ότι gsxs και z1000 υστερούν(αν υστερούν) λόγω φρένων, πλαισίου ή ψαλιδιου.

gior-gos
22/12/2018, 17:43
Κι εγω πιστευω οτι ενα z1000 ειναι πολυ κοντα στο super duke 1290 :beer:

buckley
22/12/2018, 17:46

Τι λες του ανθρώπου ρε τώρα ,αν υπήρχε θα το χες πάρει πιθανότατα.Κοίτα να δεις πάντως μετά από αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι καταλήγεις μοιραία σε κάποιες αποφάσεις ...
Όποιος έχει ακόμα άντερα (τσέπη χρόνο χώρο) χτυπάει μια από αυτές τις όμορφες ευρωπαίες γκόμενες που έγραψες και ζει με τα καπρίτσια τους.Μιλάω πάντα για το μέσο χρήστη που θα πληρώσει από την τσέπη τη συντήρηση οπότε μην κρίνεις εξ ιδίων.Το μούτρο που γράφω αλλού με τα ευρωπαικά παίζει με Ντουκάτι και ΚΤΜ αλλά έχει (καλά να είναι ο άνθρωπος) άντερα να τα στηρίζει.Οι γιαπωνέζοι λες να μη μπορούν ή να μη θέλουν να σου δώσουν αυτό που ζητάς ,βέβαια θα μου πεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο :wave2:

pipe_smoker
22/12/2018, 17:56
Σύγχρονο, γυμνομοτάρ, μαζεμένο, κάτω από 200 κιλά, δικύλινδρο, ~800cc. Πέρα από το Hyper δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα άλλο.

Το καινουριο Duke 790?

Μιας και είναι φιλοσοφική η συζήτηση και δεν έβαλες το κόστος στην εξίσωση.

Το ktm είναι μια κατηγορία μόνο του, με την κακή έννοια.

Θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 18:00
Το καινουριο Duke 790?
Θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό?

Όσα συγκριτικά έχω δει/διαβάσει, εκτός από πολύ μαλακες αναρτήσεις για οτιδήποτε σοβαρό, όλοι λένε για πάρα πολλή ροπή, σε φάση που συγκαταλεγεται πιο εύκολα σε μηχανή παιχνιδιού, κανιβαλου παρά σε στριφτερο all around. Σίγουρα όλα αυτά είναι 100% θεωρητικά, γι'αυτο και δεν ήθελα εξαρχής να ξεκινήσω αντιδικία, γιατί δεν γνωρίζω.

ΥΓ:έχει πει ο blitzer εξαρχής ότι πρέπει να παίζει γύρω στα 5κ αυτό που θα επιλέξει.

pipe_smoker
22/12/2018, 18:04
Όσα συγκριτικά έχω δει/διαβάσει, εκτός από πολύ μαλακες αναρτήσεις για οτιδήποτε σοβαρό, όλοι λένε για πάρα πολλή ροπή, σε φάση που συγκαταλεγεται πιο εύκολα σε μηχανή παιχνιδιού, κανιβαλου παρά σε στριφτερο all around. Σίγουρα όλα αυτά είναι 100% θεωρητικά, γι'αυτο και δεν ήθελα εξαρχής να ξεκινήσω αντιδικία, γιατί δεν γνωρίζω.

ΥΓ:έχει πει ο blitzer εξαρχής ότι πρέπει να παίζει γύρω στα 5κ αυτό που θα επιλέξει.

Ε αρα ο,τι ακριβώς ψάχνει είναι:lol:

Ναι απλά είπε ότι δεν παίζουν γενικώς μηχανάκια σε αυτό το στυλ που περιέγραφε.
Εάν εννοουσε και σε αυτή την τιμή, πασο.

ΥΓ. Αυτό που ειπα να εξηγήσεις αφορούσε το 1290 γιατί αν κατάλαβα καλά εκεί αναφεροσουν όταν είπες «το ΚΤΜ είναι μια κατηγορία μόνο του με την κακή έννοια»

reinmeister
22/12/2018, 18:13
Δεν απάντησα για να ξεκινήσω αντιδικία. Δεν το κουράζουμε καθόλου, ρώτησα κάτι που νόμιζα ότι δεν θα σε κουράσει να απαντήσεις εφόσον έχεις κάνει την παραπάνω δήλωση. Για να σου απαντήσω όμως, θεωρώ πως ένα mt10 δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το bmw και το aprilia. Το ktm είναι μια κατηγορία μόνο του, με την κακή έννοια. Επίσης, το z1000 αν και βαρύ, πιστεύω ότι, ενώ υστερεί, προσφέρει κι αυτό ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Δεν νομίζω ότι gsxs και z1000 υστερούν(αν υστερούν) λόγω φρένων, πλαισίου ή ψαλιδιου.

σαφως και το εκανες, αλλα δεν με ενοχλει...οπως δεν με ενοχλει ουτε η ειρωνια εφ οσον υπαρχει και το αντιστοιχο διαννοητικο και γνωστικο υποβαθρο στο οποιο να μπορει να στηριχθει...υγιη και τα δυο και οπως προειπα δεν με ενοχλουν...

το θεμα ομως δεν ειναι εκει...το κουραζουμε διοτι δεν αντεληφθης το σκεπτικο μου...δεν ειπα οτι τα γιαπωνεζικα ειναι αχρηστα...ειπα οτι ο ιαπωνας δεν σεβεται τον πελατη και του λεει...

"θες ξεβρακωτο? εισαι κουλαντζα και ψιλοφτωχος οποτε παρε αποδυναμωμενο μοτερ,υποδεεστερο παλσιο-αναρτησεις-φρενα και κανε και μοκο...εαν ησουν χερας και λεφτας θα παιρνες SS..."

ελα ομως που υπαρχουν πολλοι λατρεις των γιαπωνεζικων που και χεραδες ειναι και εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν το οτιδηποτε,αλλα παραλληλα βαρεθηκαν να ακουμπουν τους αγκωνες στα γονατα και να θελουν φυσικοθεραπευτη να τους ισιωσει την μεση μετα απο καθε βολτα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν βαρεθηκαν το γκαζι και τα κορυφαια φρενα και αναρτησεις...

να το παμε και πιο περα mega on offs...

ο ιαπων σου λεει" εχεις φραγκα μεν, αλλα εφ οσον εισαι τουριστας ,εισαι κωλογερος και κουλος και περαν αυτων δεν σου χρειαζονται πανω απο 100-120 αλογα για να κανεις τουρισμο,ουτε τιποτα φρενοαναρτησεις της ανθρωπιας...βαλε πανω την γρεντζω,κοιτα κανα αξιοθεατο και μην τρεχεις γιατι ειναι επικινδυνο..."

ο ευρωπαιος απο την αλλη σου λεει "εισαι ωραιος-γρηγορος λεφτας αλλα οχι κολλημενος με την πιστα...οποτε γιατι να σου στερησω γκαζια φρενα κι αναρτησεις επειδη γουσταρεις ξεβρακωτες η ταξιδιαρες γκομενες? αμα εχεις το μπαγιωκο,εχω το μηχανακι..."

καταλαβες τωρα τι εννοω?

rainmike
22/12/2018, 18:15
σαφως και το εκανες, αλλα δεν με ενοχλει...οπως δεν με ενοχλει ουτε η ειρωνια εφ οσον υπαρχει και το αντιστοιχο διαννοητικο και γνωστικο υποβαθρο στο οποιο να μπορει να στηριχθει...υγιη και τα δυο και οπως προειπα δεν με ενοχλουν...

το θεμα ομως δεν ειναι εκει...το κουραζουμε διοτι δεν αντεληφθης το σκεπτικο μου...δεν ειπα οτι τα γιαπωνεζικα ειναι αχρηστα...ειπα οτι ο ιαπωνας δεν σεβεται τον πελατη και του λεει...

"θες ξεβρακωτο? εισαι κουλαντζα και ψιλοφτωχος οποτε παρε αποδυναμωμενο μοτερ,υποδεεστερο παλσιο-αναρτησεις-φρενα και κανε και μοκο...εαν ησουν χερας και λεφτας θα παιρνες SS..."

ελα ομως που υπαρχουν πολλοι λατρεις των γιαπωνεζικων που και χεραδες ειναι και εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν το οτιδηποτε,αλλα παραλληλα βαρεθηκαν να ακουμπουν τους αγκωνες στα γονατα και να θελουν φυσικοθεραπευτη να τους ισιωσει την μεση μετα απο καθε βολτα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν βαρεθηκαν το γκαζι και τα κορυφαια φρενα και αναρτησεις...

ο ιαπων σου λεει" εχεις φραγκα μεν, αλλα εφ οσον εισαι τουριστας ,εισαι κωλογερος και κουλος και περαν αυτων δεν σου χρειαζονται πανω απο 100-120 αλογα για να κανεις τουρισμο,ουτε τιποτα φρενοαναρτησεις της ανθρωπιας...βαλε πανω την γρεντζω,κοιτα κανα αξιοθεατο και μην τρεχεις γιατι ειναι επικινδυνο..."

ο ευρωπαιος απο την αλλη σου λεει "εισαι ωραιος-γρηγορος λεφτας αλλα οχι κολλημενος με την πιστα...οποτε γιατι να σου στερησω γκαζια φρενα κι αναρτησεις επειδη γουσταρεις ξεβρακωτες η ταξιδιαρες γκομενες? αμα εχεις το μπαγιωκο,εχω το μηχανακι..."

καταλαβες τωρα τι εννοω?

+675

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 21:15
ΥΓ. Αυτό που ειπα να εξηγήσεις αφορούσε το 1290 γιατί αν κατάλαβα καλά εκεί αναφεροσουν όταν είπες «το ΚΤΜ είναι μια κατηγορία μόνο του με την κακή έννοια»
Μα αυτό εξήγησα

ΤάκηςΜπ
22/12/2018, 21:16

καταλαβες τωρα τι εννοω?

Μανία καταδίωξης; σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να ξεκινήσω αντιδικία, ούτε ειρωνευτηκα. Είχα καταλάβει τι εννοείς εξαρχής. Παραδείγματα ζήτησα.

o teos
22/12/2018, 21:59

καταλαβες τωρα τι εννοω?

:a10:

toyar
24/12/2018, 06:37
επειδη μπηκε ο παραγοντας σεβασμος στα χρηματα του πελατη.....
αποψη μου ειναι οτι ο ιαπωνας αυτο το υπηρετει πολυ καλυτερα απο ολους
οχι με την εννοια οτι το προιον του ειναι καλυτερο με τις ζελατινες
αλλα με την εννοια οτι αυτο το υποδεεστερο στα χαρτια που σου πουλαω σημερα θα αποδειχθει καλυτερο σε βαθος χρονου
γιατι αν καινουριο παιρνει 8/10 το ιδιο οκταρι θα παιρνει και σε 5 χρονια που οι αντιπαλοι θα αρχιζουν τα ναζια
το ιδιο και σε 10 χρονια που οι αλλοι θα εχουν εξαυλωθει
γιατι κανενας ποτε δεν εφτασε στο σημειο να θελει να ξεφορτωθει γιαπωνεζικο μηχανακι κι αν εφτασε το εδιωξε ευκολα
αυτο για μενα ειναι σεβασμος στον πελατη

buckley
24/12/2018, 07:42
επειδη μπηκε ο παραγοντας σεβασμος στα χρηματα του πελατη.....
αποψη μου ειναι οτι ο ιαπωνας αυτο το υπηρετει πολυ καλυτερα απο ολους
οχι με την εννοια οτι το προιον του ειναι καλυτερο με τις ζελατινες
αλλα με την εννοια οτι αυτο το υποδεεστερο στα χαρτια που σου πουλαω σημερα θα αποδειχθει καλυτερο σε βαθος χρονου
γιατι αν καινουριο παιρνει 8/10 το ιδιο οκταρι θα παιρνει και σε 5 χρονια που οι αντιπαλοι θα αρχιζουν τα ναζια
το ιδιο και σε 10 χρονια που οι αλλοι θα εχουν εξαυλωθει
γιατι κανενας ποτε δεν εφτασε στο σημειο να θελει να ξεφορτωθει γιαπωνεζικο μηχανακι κι αν εφτασε το εδιωξε ευκολα
αυτο για μενα ειναι σεβασμος στον πελατη

Έτσι... βέβαια παλαιότερα φλερτάρανε με το 10/10 (ποτάνα Χόνδα).Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια που χα το 750 Κ6 έψαχνα δεύτερη 4δα εξατμίσεων ΗΜ 341.
Βρήκα σε σπίτι παλαιού αγωνιζόμενου στην Παιανία που είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα όταν έκλεισε το μαγαζί του.
Οι εξατμισούλες ήταν στην αυλή κρεμασμένες σαν σε τσιγγέλια στην κρεαταγορά.Πόσα χρόνια ήταν εκτεθειμένες στην βροχή άγνωστο.
Με wd και σύρμα κουζίνας έγιναν 9/10 και σκεφτείτε ότι ήταν ήδη 40+ ετών ...;)

RaGe_Raptor
24/12/2018, 08:43
Έτσι... βέβαια παλαιότερα φλερτάρανε με το 10/10 (ποτάνα Χόνδα).Δεν θα ξεχάσω πριν χρόνια που χα το 750 Κ6 έψαχνα δεύτερη 4δα εξατμίσεων ΗΜ 341.
Βρήκα σε σπίτι παλαιού αγωνιζόμενου στην Παιανία που είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα όταν έκλεισε το μαγαζί του.
Οι εξατμισούλες ήταν στην αυλή κρεμασμένες σαν σε τσιγγέλια στην κρεαταγορά.Πόσα χρόνια ήταν εκτεθειμένες στην βροχή άγνωστο.
Με wd και σύρμα κουζίνας έγιναν 9/10 και σκεφτείτε ότι ήταν ήδη 40+ ετών ...;)

:confused:
402303

:bawl:

buckley
24/12/2018, 09:16
:confused:
402303

:bawl:

Επίτηδες ρε το γράψα έτσι ...:bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139517&p=2815201&viewfull=1#post2815201
στη μέση το Κ6

MG-KTiNoS
24/12/2018, 09:35
Τι λες του ανθρώπου ρε τώρα ,αν υπήρχε θα το χες πάρει πιθανότατα.Κοίτα να δεις πάντως μετά από αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι καταλήγεις μοιραία σε κάποιες αποφάσεις ...
Όποιος έχει ακόμα άντερα (τσέπη χρόνο χώρο) χτυπάει μια από αυτές τις όμορφες ευρωπαίες γκόμενες που έγραψες και ζει με τα καπρίτσια τους.Μιλάω πάντα για το μέσο χρήστη που θα πληρώσει από την τσέπη τη συντήρηση οπότε μην κρίνεις εξ ιδίων.Το μούτρο που γράφω αλλού με τα ευρωπαικά παίζει με Ντουκάτι και ΚΤΜ αλλά έχει (καλά να είναι ο άνθρωπος) άντερα να τα στηρίζει.Οι γιαπωνέζοι λες να μη μπορούν ή να μη θέλουν να σου δώσουν αυτό που ζητάς ,βέβαια θα μου πεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο :wave2:

μόνο χρήμα... Μπούκλα...

reinmeister
24/12/2018, 09:49

δεν διαφωνουμε ουσιαστικα...σαφως και για μενα τα κοστη δεν ειναι ιδια μια και δεν πληρωνω εργασια και στα ανταλλακτικα εχω εκπτωσεις κι επισης θα κανω συγκεκριμενες βελτιωσεις που θα με γλιτωσουν μελλοντικα προβληματα...συμφωνοι οτι θα καταληξεις στον ιαπωνα για να χεις το κεφαλι σου ησυχο,αλλα οταν ο ιαπωνας δεν βγαζει καθολου αυτο που θες θα αναγκαστεις να πας ευρωπη...αν ο αλλος θελει οπωσδηποτε,για παραδειγμα, V2 θα παει ευρωπη ειτε του αρεσει ειτε οχι...

οπως εγραψα και σε αλλο θρεντ,στην πισω πλευρα του μυαλου μου εχω τον σουπερ δουκα 1290,ακριβως λογω αυτου του σκαλωματος με τα V2...εαν δηλαδη δεν ανακαλυπτα τον σουζουκα να σαι σιγουρος πως θα ειχα ηδη ΚΤΜ...και λαβε εδω υπ οψιν οτι δεν υπαρχει πιο βαμμενος ιαπωνας απο μενα...

Ζεύκας
12/03/2019, 15:12
Καλησπέρα έχουμε κάνα νέο;

BLiTzER
12/03/2019, 15:31
Ο Lorenzo έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του MotoGP που έχει πάρει 13ες θέσεις με 3 διαφορετικά εργοστάσια.

Α και έπεσε ένα αεροπλάνο κάπου.

RaGe_Raptor
12/03/2019, 17:07
Ο Lorenzo έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του MotoGP που έχει πάρει 13ες θέσεις με 3 διαφορετικά εργοστάσια.

Α και έπεσε ένα αεροπλάνο κάπου.

Είναι το 2ο 737 max σε διάστημα μηνών. Μην το πάρεις καλύτερα

BLiTzER
22/05/2019, 20:45
Γιαααα πείτε οι κάτοχοι/γνώστες. Για καθημερινή χρήση και βόλτες και απ'όλα. SM 950 vs 990. Ποιο και γιατί; Απ'όσα έχω διαβάσει, μου φαίνεται καλύτερη επιλογή το 950. Το 990 διαβάζω ότι πάσχει στα χαμηλά και στην τροφοδοσία γενικότερα και είναι σαφώς ακριβότερο. Νομίζω είναι λίγο πιο χαμηλό από το 950; Βάρος πάνω-κάτω παίζουν στα ίδια. Κατανάλωση, νομίζω, επίσης. Αξίζει η αγορά ενός τέτοιου μηχανακίου, σαν μοναδικό μηχανάκι, σήμερα; Εγκυκλοπαιδικά πάντα.

Κόστος γύρω στα 350€ για το μεγάλο σέρβις, αν έχω ενημερωθεί σωστά; Κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια είναι αυτό; Και το μικρό σέρβις;

basilis_k6
22/05/2019, 21:00
Κόστος γύρω στα 350€ για το μεγάλο σέρβις, αν έχω ενημερωθεί σωστά; Κάθε χρόνο ή κάθε 2 χρόνια είναι αυτό; Και το μικρό σέρβις;
στα μηχανάκια τα σερβις πανε με χλμ. ξεχασες βρε.... :lol: