View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
Αν είχα χρήμα για 1290, δε θα άνοιγα ποτέ αυτό το thread. :D
Αν έπαιρνα μικρό μοτοσικλετάκι, θα ήταν σίγουρα το 390. 125 για κανένα λόγο.
Άντε, πολύ σας βοήθησα. :p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/08/2019, 06:47
Κανα μουλτι?Μεταχειρο...
zannisvel
08/08/2019, 08:05
Shiver
GSXR
:confused:
MG-KTiNoS
08/08/2019, 08:22
πάρε προίκα
μην είσαι μαλάκας
Hyper ή shiver
Ότι και να 'ναι, καλοτάξιδο!
Ένας φίλος από όσους έγραψαν στις σελίδες που είπε έχει ΧΤ600 παντως! :lol:
MG-KTiNoS
08/08/2019, 12:33
κι εγώ έχω και σκέφτομαι να πάρω και 2ο
:cool:
κι εγώ έχω και σκέφτομαι να πάρω και 2ο
:cool:
Είναι τιμιοτατο για αυτό που κατασκευαστηκε!
Είχα. Το έδωσα για ένα 640SM. :D
εγω παντως που ειμαστε και κοντογειτονοι τον ειδα να τριγυρναει στη περιοχη με τσοπερ..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/08/2019, 22:54
εγω παντως που ειμαστε και κοντογειτονοι τον ειδα να τριγυρναει στη περιοχη με τσοπερ..
Μι βιραγκ???Μα μι μου πεις:lol:
Suzuki SV1000N. Δε γκζέρω αν είναι του κουμπάρου του lopsi (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157004) ή άλλο.
Κάποιοι είστε πολύ κοντά, παιδιά!!
Μόλις το πλύνω, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια! ^^
...
Μόλις το πλύνω, θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια! ^^
Ελπίζω να μιλάς για το μοτοσακό.
kalimera8764
09/08/2019, 10:50
Όλα τα μηχανάκια της αγοράς είπαμε, αυτό έλειπε.
Ναι, πλύντο, μη σε παρεξηγήσουμε κιόλας.
Μας γκάστρωσες καλοκαιριάτικα...
RaGe_Raptor
09/08/2019, 11:57
Στείλε πμ, δεν μπορώ να περιμένω άλλο...!
Κατσε να δω και μια στο ινστα.
Εδιτ :α, καλά, κατι χιόνια έχει εκεί :bawl:
Στείλε πμ, δεν μπορώ να περιμένω άλλο...!
Κατσε να δω και μια στο ινστα.
Εδιτ :α, καλά, κατι χιόνια έχει εκεί :bawl:
Δεν πολυασχολούμαι με insta/fb, δεν είμαι influencer (ή/και attention whore). :lol:
Δεν πολυασχολούμαι με insta/fb, δεν είμαι influencer (ή/και attention whore). :lol:
Βσικά γνωρίζεις ότι δεν μας νοιάζει, καμιά μαλακια θα φορτώθηκες πάλι, αλλά επειδή περιμενουμε 2 χρόνια να πάρεις κάτι είμαστε εδώ και κοιτάμε με αγωνία... Τι μαλακία πήρες πάλι; :tooth:
Bob_o_mastoras
09/08/2019, 12:49
Γυμνο χιλιαρι Ιαπωνικο. Αφου γερασε πλεον..
Βσικά γνωρίζεις ότι δεν μας νοιάζει, καμιά μαλακια θα φορτώθηκες πάλι, αλλά επειδή περιμενουμε 2 χρόνια να πάρεις κάτι είμαστε εδώ και κοιτάμε με αγωνία... Τι μαλακία πήρες πάλι; :tooth:
CBR 954 :lol:
CBR 954 :lol:
Οχι μπουσα; :tooth:
Τι μαλακία πήρες πάλι; :tooth:
:D :D
... δεν είμαι και attention whore. :lol:
Οντως, δε σου αρεσει καθολου η προσοχη ρε Blitz. Φαινεται κι απο αυτο το νημα αλλωστε. Δυο μερες αποκαλυπτηρια. :lol: :p
harris_x
09/08/2019, 14:23
Να πω; Να πω;;
:(
Οντως, δε σου αρεσει καθολου η προσοχη ρε Blitz. Φαινεται κι απο αυτο το νημα αλλωστε. Δυο μερες αποκαλυπτηρια. :lol: :p
Α, πρόσεξε κάποιος την ειρωνεία. :lol:
Παρασκευή είναι, τι καλύτερο θα έκανες;!
Ακομα το πλένεις το Ευρωπαϊκό? Προσοχή στα κυκλώματα :lol:
harris_x
09/08/2019, 14:29
Αααααχχχ... Πάει κι αυτός... :(
Ακομα το πλένεις το Ευρωπαϊκό? Προσοχή στα κυκλώματα :lol:
Δουλεύω μωρέ! Αύριο το πλύσιμο. :smokin:
Δουλεύω μωρέ! Αύριο το πλύσιμο. :smokin:
Σαββατιάτικα, βόλτα βρε, τι πλύσιμο (θα βρωμίσει αφού :) )
RaGe_Raptor
09/08/2019, 14:33
Ξεκινησα να γράφω :"ναι, γι'αυτό μας τα έπρηξες εδω μέσα" αλλα μου φανηκε καπως αγενές και το έσβησα :lol:
Παρασκευή είναι, τι καλύτερο θα έκανες;!
Βρε καλα κανεις. Χρειαζεται ενα τετοιο νημα για να εξισορροπηθει η anticlimax αποκαλυψη του CB500X του Πανου (Panos76). Τριαντα χρονια το περιμεναμε αυτο το μηχανακι και ουτε νημα δικο του δεν ανοιξε ο αθεοφοβος...
Ξεκινησα να γράφω :"ναι, γι'αυτό μας τα έπρηξες εδω μέσα" αλλα μου φανηκε καπως αγενές και το έσβησα :lol:
Με ειπες αγενη δηλαδη τωρα, ε; :mad: :lol:
Ε, αμα δε σηκωνει καζουρα κι ο Μοντεχρηστος του φορουμ, ποιος θα τη σηκωσει;
RaGe_Raptor
09/08/2019, 14:37
Βρε καλα κανεις. Χρειαζεται ενα τετοιο νημα για να εξισορροπηθει η anticlimax αποκαλυψη του CB500X του Πανου (Panos76). Τριαντα χρονια το περιμεναμε αυτο το μηχανακι και ουτε νημα δικο του δεν ανοιξε ο αθεοφοβος...
Με ειπες αγενη δηλαδη τωρα, ε; :mad:
:lol:
Οχι, το έθεσες πιο κομψά :D
Εδιτ: τι? Πηρε ο μπεμβεδάκιας χόνδα? :eek::p
Σαββατιάτικα, βόλτα βρε, τι πλύσιμο (θα βρωμίσει αφού :) )
Τι βόλτα καλοκαιριάτικα ρε, τρελός είσαι; Αν πάω βόλτα, θα είναι με το αυτοκίνητο. :lol: :lol: :lol:
Και πολύ καλά έκανες. Εδώ η συζήτηση είναι σοβαρή. Όπως κι εγώ.
Ευρωπαϊκό ακούω; Ducati Hypermotard 1100;
This is so fun....so fun indeed...:giggle::wlae:
Μόλις έμαθα ότι πήρε μοτοσακό ο Πάνος ο 76. Με γεια Πάνε! Πάνε καμιά βόλτα πάνω του, να μας πεις εντυπώσεις. :)
Bob_o_mastoras
09/08/2019, 20:27
To ΒΜW το χιλιαρι το γυμνο, δεν θυμαμαι πως το λενε τωρα...
Triumph Speed Triple. :cool:
panavour
09/08/2019, 20:38
408984
καλοριζικο το τρικυκλο ΒΜW:lol::lol:
RaGe_Raptor
09/08/2019, 21:52
408984
καλοριζικο το τρικυκλο ΒΜW:lol::lol:
Βασικά αυτο ειναι isetta, γνωστο ως bmw αλλά ειναι ιταλικής σχεδίασης και κατασκευαστηκε και απο άλλους κατασκευαστές :
Iso
Velam
De Carlo
Romi
Πάντα με το ονομα isetta
Πηγή Wikipedia
Αφου δεν θα μάθουμε τι μηχανάκι πήρε ο Τζωρτζ, ας μαθουμε κάτι τουλάχιστο :lol:
Πες μου ότι πήρες ποδήλατο, να γελάσει ο κάθε πικραμένος... :lol:
telegonos
09/08/2019, 23:18
Βασικά αυτο ειναι isetta, γνωστο ως bmw αλλά ειναι ιταλικής σχεδίασης και κατασκευαστηκε και απο άλλους κατασκευαστές :
Iso
Velam
De Carlo
Romi
Πάντα με το ονομα isetta
Πηγή Wikipedia
Αφου δεν θα μάθουμε τι μηχανάκι πήρε ο Τζωρτζ, ας μαθουμε κάτι τουλάχιστο :lol:
Aυτό που οδηγάει στην ταινία Brazil ο ήρωας, και του το ρημάζουν τα πιτσιρίκια, τι είναι;
408987
Ψάξε στο νήμα με τα αεροσκάφη του 2ου ΠΠ ρε νέος.
Σουήπη καλές βόλτες ρε λαμόγιο...
panavour
10/08/2019, 09:51
Aυτό που οδηγάει στην ταινία Brazil ο ήρωας, και του το ρημάζουν τα πιτσιρίκια, τι είναι;
408987
messerschmitt
https://en.wikipedia.org/wiki/Messerschmitt_KR200
karellen
10/08/2019, 11:56
408987
Παρόμοιο μ' αυτό που συνεχώς το ρημάζει ο Mr Bean.
408996
telegonos
10/08/2019, 13:39
Αυτό είναι Reliant Robin, και το ρημάζει κι ο Clarkson (και ο Stig και ο Ken Block στα επόμενα επεισόδια)
https://www.youtube.com/watch?v=QQh56geU0X8
Τελικά δεν το έπλυνα, αλλά ξέρω ότι αγωνιούσατε όλο το ΣΚ και δεν μπορώ να σας βασανίζω άλλο.
Ιδού το μπιστόλι:
409043
Μη σας πετύχω σε κάνα φανάρι...
RaGe_Raptor
12/08/2019, 15:19
Τελικά δεν το έπλυνα, αλλά ξέρω ότι αγωνιούσατε όλο το ΣΚ και δεν μπορώ να σας βασανίζω άλλο.
Ιδού το μπιστόλι:
409043
Μη σας πετύχω σε κάνα φανάρι...
Νταξ, υποκλίνομαι :moutza:
Bob_o_mastoras
12/08/2019, 15:25
:a014:
δεν εχει μηχανακι στη φωτο......
λαθος επισυναψη;
Καλορίζικο δεν το συζητάμε αλλά πλάκα κάνεις,έτσι;
Καλορίζικο δεν το συζητάμε αλλά πλάκα κάνεις,έτσι;
Δεν αστειεύονται με τέτοια πράγματα!
zannisvel
12/08/2019, 16:47
Καλορίζικο!!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/08/2019, 16:49
Τι ναι αυτο ρεεεεεεε κουτακια:bawl:
Υ.Γ.Αν ειναι αληθεια καλοριζικο:beer:
Bob_o_mastoras
12/08/2019, 16:51
Kαλοριζικο και καλοταξιδο!!
Αφου δεν πηρες bmw ολα καλα, μη μασας! :p
SeniorCanardo
12/08/2019, 16:56
Πρόσεχε όλοι κάπως έτσι ξεκινάνε και καταλήγουν στο τέλος με SUV. (Μια χοντρή στο διπλανό κάθισμα και τρία κουτσούβελα στο πίσω, αυτά συγκαταλέγονται στον έξτρα εξοπλισμό).
Καλόστριφτο και καλοτάξιδο.
Ωραίος για την αυλή ,το άλλο ασχολίαστο.
telegonos
12/08/2019, 17:09
Ειναι σαν το αμαξι του james bond στο die another day, αορατο. Διπλα στο σκουτερ ειναι παντως.
panos_zip
12/08/2019, 17:09
Μια το αμαξι, μια το σκουτερ.
Ωρε που παμε? Που παμε?
telegonos
12/08/2019, 17:10
Ωραίος για την αυλή
Σε ηδονιζει πλεον ο αδειος χωρος ε;
Ωραίος για την αυλή ,το άλλο ασχολίαστο.
409052
Bob_o_mastoras
12/08/2019, 17:23
Πιστευω ειναι καταληλη στιγμη για να αφησω αυτο εδω.
Τι ζητάω αυτή τη στιγμή από ένα μηχανάκι;
Μοτέρ: Θέλω να έχει 2 κυλίνδρους. Άντε, πάω μέχρι 3, μέγιστο. Πρέπει να έχει ροπή από χαμηλά. Η ροπή είναι το παν. Δε θέλω πολλά άλογα. Ευθείες και τελικές δε με απασχολούν.
Διαστάσεις: Πρέπει να είναι μαζεμένο, σχετικά ελαφρύ και με σχετικά χαμηλή σέλα. Με έμφαση στο "σχετικά". Αν και κάποιοι θεωρούν ελαφριά τα μηχανάκια των 220 κιλών. :lol: Δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 200 κιλά. Γεμάτο. Οτιδήποτε πάνω από αυτό, δεν είναι μοτοσικλέτα, μη λέμε τα ίδια. Όσο για το ύψος, ναι, είχα και 640 SM με 910 mm σέλα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά προτιμώ κάτι χαμηλότερο. Ας πούμε μέχρι ~820 mm.
Τύπος: Πρέπει να είναι διασκεδαστικό, ευέλικτο, παιχνιδιάρικο. Να μπορεί να κινηθεί με άνεση μέσα στην πόλη της Αθήνας και να χαζοχαίρεσαι ακόμα κι όταν πας στο περίπτερο. Ιδανικά, κάτι μεταξύ motard και street.
Χρήση: Το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κυρίως ως κανίβαλος εντός Αττικής και για μια βόλτα το μήνα, ίσως λιγότερο, εκτός νομού.
Άνεση: Ανέσεις, ανεμοκαλύψεις, μπαγκάζια κτλ δε με αφορούν, τα αφήνω για τους τουρίστες.
Εξοπλισμός: Θα προτιμούσα κάτι καλοστημένο, με καλά περιφερειακά, έτοιμο για πόλεμο, αλλά αν δεν έρχεται με Ohlins και Brembo από το εργοστάσιο, οκ, δεν είναι ακριβώς deal breaker.
Ηλεκτρονικά: Όσο λιγότερα (ή και καθόλου), τόσο καλύτερα. Αν έχει ABS, ΠΡΕΠΕΙ να απενεργοποιείται τουλάχιστον το πίσω.
Αξιοπιστία: Πρέπει να είναι επαρκώς αξιόπιστο και να μην είμαι στο συνεργείο κάθε 2 βδομάδες. Ξέρω ότι κυρίως ψάχνω για ευρωπαϊκό μηχανάκι, αλλά μη μου προτείνετε μηχανάκια που θέλουν 1500€ συντήρηση/έτος για να δουλεύουν.
Ηλικία/τιμή: Πρέπει να είναι μηχανάκι της τελευταίας 10ετίας και να βρίσκεται γύρω στα 5 χιλιάρικα, μεταχειρισμένο, σε άψογη κατάσταση. Ας πούμε μέχρι 6 για κάτι εξαιρετικό, με πολλά χρήσιμα έξτρα (πχ καλή εξάτμιση).
Νομίζω ότι αυτά είναι όλα. Αν προκύψει κάτι άλλο στην πορεία, θα το συμπληρώσω.
Ναι. Σε συνδυασμό με το παρακάτω, νομίζω ήταν προφανές. :D
Καλησπέρα, παιδιά.
Ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι διάβασα προσεκτικά ξανά όλες τις 38 σελίδες και έλαβα πάρα πολύ σοβαρά υπόψη όλες τις προτάσεις, πριν καταλήξω στη μοτοσικλέτα των ονείρων μου. Σήμερα το πρωί προχώρησα στη μεταβίβασή της και είμαι πλέον ξανά ένας μοτοσικλετιστής σαν κι εσάς, μετά από περίπου 15 μήνες αποχής. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, έναν-έναν προσωπικά, και εύχομαι να τα πούμε κι από κοντά, σε κάποια εκδρομή του φόρουμ.
Σα τα παλιά χρόνια, οι τουαλέτες στην αυλή.
:rolleyes:
Σα τα παλιά χρόνια, οι τουαλέτες στην αυλή.
:rolleyes:
Δεν πήρα μπεμβέ λέμε.
Καλόστριφτο και καλοτάξιδο.
lol
45 σελιδες παναθεμα σας... 45 σελιδες... Αιδως Αργειοι!
RaGe_Raptor
12/08/2019, 18:42
45 σελιδες παναθεμα σας... 45 σελιδες... Αιδως Αργειοι!
17 μαν, 17. Αλλά άξιζαν όλες, καθε ποστ, καθε αποψη/πληροφορία ελήφθη υπόψιν κι αυτό αντανακλάται στην τελική επιλογή του "χρήστη δικύκλου οχήματος"
17 μαν, 17. Αλλά άξιζαν όλες, καθε ποστ, καθε αποψη/πληροφορία ελήφθη υπόψιν κι αυτό αντανακλάται στην τελική επιλογή του "χρήστη δικύκλου οχήματος"
:touched:
Σοβαρά τώρα, προφανώς το αγόρασα για άλλους λόγους, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα, αλλά σκέφτηκα να κάνω ένα καλοκαιρινό αστειάκι. :D Αγοράστηκε καθαρά για να εξυπηρετήσει ανάγκες που δημιουργήθηκαν, στο μεταβατικό στάδιο που διανύω. Και ίσως να μείνει για πάντα ως "καθημερινό".
RaGe_Raptor
12/08/2019, 18:49
Σοβαρά τώρα, προφανώς το αγόρασα για άλλους λόγους, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα, αλλά σκέφτηκα να κάνω ένα καλοκαιρινό αστειάκι. :D Αγοράστηκε καθαρά για να εξυπηρετήσει ανάγκες που δημιουργήθηκαν, στο μεταβατικό στάδιο που διανύω. Και ίσως να μείνει για πάντα ως "καθημερινό".
Καλά ρε, το "χρήστης δικύκλου οχήματος" χτυπησε raw nerve και το γύρισες στο σοβαρό? :lol::p
Χαχ ναι, τέτοιος είμαι. :p
Αυτοσαρκάστηκα πολύ πριν από αυτό.
"...και είμαι πλέον ξανά ένας μοτοσικλετιστής σαν κι εσάς..."
:p
gior-gos
12/08/2019, 18:59
Αγοράστηκε καθαρά για να εξυπηρετήσει ανάγκες που δημιουργήθηκαν, στο μεταβατικό στάδιο που διανύω. Και ίσως να μείνει για πάντα ως "καθημερινό".
Κάπως έτσι ξεκινάει το "παππούδεμα".. ;)
:bawl:
Αγόρασα και κράνος με sun visor. O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!
Nostradamus
12/08/2019, 19:19
Παρουσίαση να μας κάνεις,..
Σας έχουμε όλους και παντού ρε γατούλιδες...sym θα λέτε και θα κλαίτε να ουμ....πλιτσερινι καλορίζικο και από δω....once you go scoot........:D
ρε καλά έκανες,εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι,και με αυτό θα βγάλεις ''γούστα'' εσύ.
Από την άλλη με το καλό να πάρεις και την Harley Davidson των ονείρων σου τώρα που έχεις ''καθημερινό'' :lol:
zannisvel
12/08/2019, 20:08
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω
Εδώ και κανα μήνα έχω πάρει βέσπα και το κρύβω από όλους μου τους γνωστούς.
Την ευχαριστιεμαι στα κρυφά, μέχρι που με είδαν....:facepalm:
Αν έπαιρνα βέσπα, κι εγώ θα την έκρυβα. :lol:
Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει πιο πρακτικό μηχανάκι από σκούτερ για την Αθήνα.
RaGe_Raptor
12/08/2019, 20:13
Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει πιο πρακτικό μηχανάκι από σκούτερ για την Αθήνα.
Και για τις μικρότερες. Σάιγκνους Εξ ρουλζ :vroum:
taisteal
12/08/2019, 20:16
Τις βεσπες να τις αφήσεις ήσυχες!
Καλόβολτο ρε το κτήνος
...και είμαι πλέον ξανά ένας μοτοσικλετιστής σαν κι εσάς...
Να πα να το πεις αυτό στον Μπούκλη, τον καναρινάκια.....ε , ρε γλέντια μόλις το πάρει χαμπάρι.......
και δεν είναι κάν καναρινί ...χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλορίζικο κιόλας.........έτσι κι΄αλλιώς κανείς δεν είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:
:beer::beer::beer:
Πάντως εδώ που τα λέμε 15000000000 σελίδες για να πάρεις χιουντάι σκούτερ.......:nono::nono::nono:
Αν δηλαδή έρθει η ώρα (αν, λέμε τώρα.....) να πάρεις μοτοσυκλέττα βλέπω να πέφτει ο σέρβερ και να γυρίζουμε
στις εποχές του '11-'12 τότε που το μοτο δούλευε μιά μέρα την βδομάδα..........................................
Να πα να το πεις αυτό στον Μπούκλη, τον καναρινάκια.....ε , ρε γλέντια μόλις το πάρει χαμπάρι.......
και δεν είναι κάν καναρινί ...χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το έχει δει (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&p=3004958&viewfull=1#post3004958), αλλά νομίζω ότι το πήρε ψύχραιμα.
Μου φαίνεται απίστευτο το πώς αλλάζει ο άνθρωπος. Θα φάνταζε λογική επιλογή και απολύτως αναμενόμενη για εμένα, αλλά από εσένα δε θα το περίμενα ποτέ. Μένει να πουλήσεις το Fiesta και να πάρεις τρίκυκλο. :p
Καλοτάξιδο!
Μου φαίνεται απίστευτο το πώς αλλάζει ο άνθρωπος. Θα φάνταζε λογική επιλογή και απολύτως αναμενόμενη για εμένα, αλλά από εσένα δε θα το περίμενα ποτέ.
Ούτε εγώ το περίμενα αλλά 1. με έπεισαν και 2. είχαν δίκιο. :p
Και ναι, είναι απίστευτο πώς αλλάζει ο άνθρωπος. Το βλέπω και στο πώς οδηγώ*.
* μηχανάκι. Στο αυτοκίνητο δεν έχει αλλάξει τίποτα, το ίδιο μαλάκας είμαι. :lol:
Καλοτάξιδο το καναπεδάκι!!
Το έχει ένας φίλος μου 2 χρόνια τώρα. μία χαρά είναι για αυτό που είναι...
Καλοτάξιδο!
Διάλεξες sym για να λιώσει γρήγορα να μήν το παντρευτείς έτσι? :D
Το Sym Jet14 είναι;
Αν είναι 125cc, έχω μία ελπίδα να έχω παρέα στο δρόμο για το Stork. Αν είναι το 200άρι, πάλι μόνος θα πορεύομαι. :)
lleonidas
12/08/2019, 23:20
Ναι, το Jet.
Καλές διαδρομές και από εμένα...και αχρείαστο το κράνος!
Πέρα από τις χαριτωμένες τρολιές με τις οποίες οι περισσότεροι στολίζουμε τα scooters, είναι εργαλεία πόλης, εξυπηρετικά για αστικές (και όχι μόνο) μετακινήσεις γι'αυτό και σημειώνουν υψηλές πωλήσεις(ιδίως τα 125cc-350cc) σε πολλές χώρες.
atom_smasher
13/08/2019, 00:21
O tempora o mores!
basilis_k6
13/08/2019, 02:56
Ενα τετοιο μου δινουν οσο εχω για σερβις το βεστρομ. :a014:
Δεν πρεπει να εχει υπαρξει θρεντ στα μοτο φόρουμ παγκοσμιως που να εχει καταληξει έτσι... αδοξα. Η κουβεντα στο μαγαζι πρεπει να ηταν οπως ο δογκανος οταν πηγε να αγορασει σκαφος :bawl:
Περα απο την πλακα καλοταξιδο (οχι καλοριζικο btw, δεν ειναι σπιτι)
RaGe_Raptor
13/08/2019, 06:43
Ενα τετοιο μου δινουν οσο εχω για σερβις το βεστρομ. :a014:
Δεν πρεπει να εχει υπαρξει θρεντ στα μοτο φόρουμ παγκοσμιως που να εχει καταληξει έτσι... αδοξα. Η κουβεντα στο μαγαζι πρεπει να ηταν οπως ο δογκανος οταν πηγε να αγορασει σκαφος :bawl:
Περα απο την πλακα καλοταξιδο (οχι καλοριζικο btw, δεν ειναι σπιτι)
Ετυμηγορία :
Καλορίζικο =καλό ριζικό/καλότυχο (να σε πω τη μοιρα σου, να σε πω το ριζικό σου)
Άρα ναι, μπορείς να πεις καλορίζικο δεν ειναι για τα ριζωμένα αντικείμενα μόνο :D
Δεν πρεπει να εχει υπαρξει θρεντ στα μοτο φόρουμ παγκοσμιως που να εχει καταληξει έτσι... αδοξα.
Για να το θέσω σχετικά κομψά, είναι σαν να βλέπεις ταινία "ποικίλης ύλης", να βγάζει η κυρία σιγά-σιγά τα ενδύματά της και τελικά να είναι κύριος.
Κάποτε ο ptc (αν θυμάμαι καλά) είχε γράψει πως όταν πάρω μηχανάκι, το φόρουμ δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο..
Τι να πούμε τώρα δηλαδής;; :lol:
Βασικά τον μπάκλεϋ λυπάμαι που στεναχωριέται για την κατάντια της νεολαίας και που δεν έχει που να πει τον πόνο του και να τον καταλάβουν και δεύτερον, γιατί δεν πήρες χόντα ρέιιι;; :bawl:
Δεν θυμάμαι αν είχες ποτέ σκούτερ, αλλά επείδή έχω αλλάξει τουλ. 4-5 (εως 150cc) μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σε ξεκουράσει και θα καλομάθεις.
Μόνο απροβλημάτιστο να είναι και άπεφτο!
:beer:
MG-KTiNoS
13/08/2019, 09:00
Βασικά τον μπάκλεϋ λυπάμαι που στεναχωριέται για την κατάντια της νεολαίας
Όλοι οι παλιόγεροι τα ίδια λέμε και είμαστε και ειδικοί στα πάντα ΟΛΑ
Μη μας ακούτε το καλό που σας θέλω.
Γρ΄φτε μας στα @@ σας
Για το καλό σας
Αυτό το λέω πιο σοβαρά από αστεία Τα 80ς ήταν σκατά και τα 70ς χειρότερα.
Η γενιά μας? ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ Ή ΚΟΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
υγ
αν θες ν αλλάξεις και αν μπορείς πρέπει πάντα να ξεκινάς από του που είσαι και που θες να πας
ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
Αυτό το λέω πιο σοβαρά από αστεία Τα 80ς ήταν σκατά και τα 70ς χειρότερα.
Η γενιά μας? ΤΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ Ή ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
Βγήκατε όμως από μία δύσκολη εποχή, είστε οι ''της μεταπολίτευσης καημένη γενιά'' αλλά είχατε οράματα, ορμή και σαφώς πιο μορφωμένοι και διαβασμένοι.
MG-KTiNoS
13/08/2019, 09:52
Βγήκατε όμως από μία δύσκολη εποχή, είστε οι ''της μεταπολίτευσης καημένη γενιά'' αλλά είχατε οράματα, ορμή και σαφώς πιο μορφωμένοι και διαβασμένοι.
Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο πως εξαργυρώθηκαν τα οράματα
αλλά ας μην το πιάσουμε το θέμα :lol:
Να ξέρεις πάντως πως πολλοί απ αυτούς τους σουρουκλεμέδες που βλέπεις σήμερα
στο γυαλί υπήρξαν συμμαθητές μου και συμφοιτητές μου
γμστ
τα νέα παιδιά σήμερα είναι 17 φορές πιο ξύπνια από τη γενιά του 60
που έλεγε και το ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ θεος σχορέστο