Σύνδεση

View Full Version : Ποιο να είναι το επόμενο μηχανάκι μου;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15

νεοσσός
13/08/2019, 09:59
Πώς ένα scooter ανασύρει το ζήτημα του χάσματος γενεών και κάνει τους παλαιούς να απολογηθούν...

Εσείς φταίτε που κατήντησε ο κόσμος με διτροχομπανιέρες. :p

karellen
13/08/2019, 10:05
Γιώργο καλορίζικο καλές βόλτες και άπεφτο!
Θα σε εξυπηρετήσει αφάνταστα. :beer:

GiorgosLa
13/08/2019, 10:42
Υπάρχουν κάτι μπλιτσερ και κάτι ταιστελ, που ότι και να καβαλήσουν τα πάνε σφαίρα. Να σέβεστε.

ΥΓ. (Μη ξεχνιόμαστε. Από 10 ευρώ ο καθένας όπως συμφωνήσαμε, έτσι???)

Καλοτάξιδο :beer::beer:

teogtp
13/08/2019, 10:53
Υπάρχουν κάτι μπλιτσερ και κάτι ταιστελ, που ότι και να καβαλήσουν τα πάνε σφαίρα. Να σέβεστε.

ΥΓ. (Μη ξεχνιόμαστε. Από 10 ευρώ ο καθένας όπως συμφωνήσαμε, έτσι???)

Καλοτάξιδο :beer::beer:

Αυτοί έπαθαν παλιμπαιδισμο,ο ένας πηρε κουβαδάκια και ο άλλος παίζει με αυτοκόλλητα......

:p

panos_zip
13/08/2019, 11:17
Δεν πρεπει να εχει υπαρξει θρεντ στα μοτο φόρουμ παγκοσμιως που να εχει καταληξει έτσι... αδοξα.

Ήταν πολύ καλό παιδί. Παράδειγμα για όλους στη γειτονιά. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.
Ποιός ξέρει με τι παρέες έμπλεξε και τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.
Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να τον βοηθήσει η παναγία να τα καταφέρει.

o teos
13/08/2019, 11:56
Ποιός ξέρει με τι παρέες έμπλεξε και τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση

:whistle::whistle::a01:

karellen
13/08/2019, 11:57
Ήταν πολύ καλό παιδί. Παράδειγμα για όλους στη γειτονιά. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.
Ποιός ξέρει με τι παρέες έμπλεξε και τον έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.
Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί να τον βοηθήσει η παναγία να τα καταφέρει.

'To παιδάκι αυτό απέχθη.
Απέχθη από απεχθείς εξωγήινους' :ufo:

buckley
13/08/2019, 13:30
Κάποτε ο ptc (αν θυμάμαι καλά) είχε γράψει πως όταν πάρω μηχανάκι, το φόρουμ δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο..

Τι να πούμε τώρα δηλαδής;; :lol:

Βασικά τον μπάκλεϋ λυπάμαι που στεναχωριέται για την κατάντια της νεολαίας και που δεν έχει που να πει τον πόνο του και να τον καταλάβουν και δεύτερον, γιατί δεν πήρες χόντα ρέιιι;; :bawl:

Δεν θυμάμαι αν είχες ποτέ σκούτερ, αλλά επείδή έχω αλλάξει τουλ. 4-5 (εως 150cc) μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σε ξεκουράσει και θα καλομάθεις.

Μόνο απροβλημάτιστο να είναι και άπεφτο!

:beer:

Όντως μου στοίχισε , καταλαβαίνω πάντως ότι αλλάζει ο κόσμος.

Ο κόσμος είπαμε όχι ο μπακλης...

aris xj
13/08/2019, 13:30
:lol::D:D:beer:
409150

νεοσσός
13/08/2019, 14:43
Μάθαμε λοιπόν το μοτοσακό που πήρες. Πες μας τώρα ότι θα κάνεις delivery με αυτό, να πηδηχτούμε από το παράθυρο. :p

Panos76
13/08/2019, 14:49
Μπα, ετοιμάζεται για λαμπρά πράγματα https://www.youtube.com/watch?v=bjaofTmJE2Q

:bawl:

bulmont
13/08/2019, 14:55
Μπα, ετοιμάζεται για λαμπρά πράγματα https://www.youtube.com/watch?v=bjaofTmJE2Q

:bawl::bawl::bawl:

Ζεύκας
13/08/2019, 17:38
Πες μας τώρα ότι θα κάνεις delivery με αυτό, να πηδηχτούμε από το παράθυρο. :p

ελπίζω να μένεις σε υπερυψωμένο ισόγειο άντε το πολύ στον πρώτο

BLiTzER
13/08/2019, 18:51
Γελάω, αλλά η νέα μου δουλειά περιέχει delivery. :lol:

To μηχανάκι είναι το Jet14 125 l/c του 2018, με 6000 χλμ. Ευχαριστώ για τις ευχές. :D

rainmike
13/08/2019, 21:16

To μηχανάκι είναι το Jet14 125 l/c του 2018, με 6000 χλμ. Ευχαριστώ για τις ευχές. :D

Καλορίζικο:)

gior-gos
13/08/2019, 22:48

Αν το μηχανάκι στο έχει δώσει η δουλεια - και δεν το έχεις αγοράσει - όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν ε ;)

:lol:

bulmont
14/08/2019, 06:48
Γελάω, αλλά η νέα μου δουλειά περιέχει delivery.....

Πές μας ότι μοιράζεις τσάγια με την βέσπα που αγόρασες.......

RaGe_Raptor
14/08/2019, 07:53

Όπα, λες οτι κυριολεκτικά μοιραζει τσάγια? Κανει ντελιβερι τσάγια σε ολες τις γεύσεις?
Ή οτι μοιραζει μοτοσικλετιστικά τσαγια? :lol:

buckley
14/08/2019, 09:44

Που την είδες τη βέσπα ρε γέρο ;

BLiTzER
14/08/2019, 10:10
Καλοτάξιδο!
Διάλεξες sym για να λιώσει γρήγορα να μήν το παντρευτείς έτσι? :D

Διάλεξα Sym γιατί ήταν το καλύτερο σε φυσιολογική τιμή. Δοκίμασα και το αντίστοιχο Honda (Vario), μάλιστα το έδινε και 100€ φθηνότερα, και προτίμησα το Sym.

Δεν θυμάμαι αν είχες ποτέ σκούτερ, αλλά επείδή έχω αλλάξει τουλ. 4-5 (εως 150cc) μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σε ξεκουράσει και θα καλομάθεις.

Δεν είχα ποτέ ούτε σκούτερ, ούτε παπί. Για να καλομάθω το πήρα. :D

karateo
14/08/2019, 10:48
Διαβάζω καλά λόγια για τα SYM απλά το citycom 300 του πατέρα μου στα 2 χρόνια με 3.000χλμ εξωτερικά ήταν ΠΟΛΥ χειρότερο απο το SH300 στα 7 του χρόνια.
Και ήταν δουλεμένο σε πολύ καλύτερες συνθήκες.
Τώρα ξαναπήρε sym αφού κάνει το πολύ 1000/έτος και δεν άξιζε κάτι άλλο.

Η Honda έχει καβαλήσει το καλάμι στις τιμές οπότε χρειάζεται να τις κόψουμε λίγο τις πωλήσεις :p

Ένα σκούτερ σαν το δικό σου χρειάζεται όταν είναι εφικτό. Είναι εργαλεία. Χειμώνα-Καλοκαίρι και ειδικά αν μένεις σε πόλη όπως η Αθήνα.
Αν οδηγούσε η γυναίκα μου θα δικαιολογούσα ένα και εγώ αλλά τα καταφέρνω μια χαρά με το ΜΤ :)

Cpt. Haddock
14/08/2019, 14:51
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

buckley
14/08/2019, 14:57
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Μη στεναχωριέσαι ρε , μέχρι το τέλος του 19 και πολύ λέω να το κρατήσει.

billy84
19/08/2019, 23:40
Οι ανάγκες αλλάζουν και το παν είναι η σωστή εκτίμηση τους. Καλορίζικο! :beer:

Sapadak
20/08/2019, 08:11
Νταξ, τι να πρωτοπιάσω.

Σκούτερ
125
Sym

Δεν έχω λόγια :lol:

Όπως και να έχει να το φχαριστηθείς, και προσεχτικά στις στροφές

Το αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει

Jimmu
20/08/2019, 08:29
Τι ζητάω αυτή τη στιγμή από ένα μηχανάκι;

Μοτέρ: Θέλω να έχει 2 κυλίνδρους. Άντε, πάω μέχρι 3, μέγιστο. Πρέπει να έχει ροπή από χαμηλά. Η ροπή είναι το παν. Δε θέλω πολλά άλογα. Ευθείες και τελικές δε με απασχολούν.
Διαστάσεις: Πρέπει να είναι μαζεμένο, σχετικά ελαφρύ και με σχετικά χαμηλή σέλα. Με έμφαση στο "σχετικά". Αν και κάποιοι θεωρούν ελαφριά τα μηχανάκια των 220 κιλών. :lol: Δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 200 κιλά. Γεμάτο. Οτιδήποτε πάνω από αυτό, δεν είναι μοτοσικλέτα, μη λέμε τα ίδια. Όσο για το ύψος, ναι, είχα και 640 SM με 910 mm σέλα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά προτιμώ κάτι χαμηλότερο. Ας πούμε μέχρι ~820 mm.
Τύπος: Πρέπει να είναι διασκεδαστικό, ευέλικτο, παιχνιδιάρικο. Να μπορεί να κινηθεί με άνεση μέσα στην πόλη της Αθήνας και να χαζοχαίρεσαι ακόμα κι όταν πας στο περίπτερο. Ιδανικά, κάτι μεταξύ motard και street.
Χρήση: Το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κυρίως ως κανίβαλος εντός Αττικής και για μια βόλτα το μήνα, ίσως λιγότερο, εκτός νομού.
Άνεση: Ανέσεις, ανεμοκαλύψεις, μπαγκάζια κτλ δε με αφορούν, τα αφήνω για τους τουρίστες.
Εξοπλισμός: Θα προτιμούσα κάτι καλοστημένο, με καλά περιφερειακά, έτοιμο για πόλεμο, αλλά αν δεν έρχεται με Ohlins και Brembo από το εργοστάσιο, οκ, δεν είναι ακριβώς deal breaker.
Ηλεκτρονικά: Όσο λιγότερα (ή και καθόλου), τόσο καλύτερα. Αν έχει ABS, ΠΡΕΠΕΙ να απενεργοποιείται τουλάχιστον το πίσω.
Αξιοπιστία: Πρέπει να είναι επαρκώς αξιόπιστο και να μην είμαι στο συνεργείο κάθε 2 βδομάδες. Ξέρω ότι κυρίως ψάχνω για ευρωπαϊκό μηχανάκι, αλλά μη μου προτείνετε μηχανάκια που θέλουν 1500€ συντήρηση/έτος για να δουλεύουν.
Ηλικία/τιμή: Πρέπει να είναι μηχανάκι της τελευταίας 10ετίας και να βρίσκεται γύρω στα 5 χιλιάρικα, μεταχειρισμένο, σε άψογη κατάσταση. Ας πούμε μέχρι 6 για κάτι εξαιρετικό, με πολλά χρήσιμα έξτρα (πχ καλή εξάτμιση).

Τι να πει κανείς μετά από 50 σελίδες......Καλή επιλογή,έχεις πέσει μέσα σε ότι αρχικά ζητούσες....:rolleyes::bawl:
Να το χαρείς με υγεία και καλόβολτο πάραυτα.:beer:

bulmont
20/08/2019, 08:36
Ειναι σαν αυτούς που ψάχνουν μιά γυναίκα σαν την Σκλεναρίκοβα
και τελικά παντρεύονται την Λουκά...............

telegonos
20/08/2019, 10:27
Ειναι σαν αυτούς που ψάχνουν μιά γυναίκα σαν την Σκλεναρίκοβα
και τελικά παντρεύονται την Λουκά...............

Ακομη χειροτερο, βγαζουν ασχημες ακομα και τις κουκλαρες, κ παραδεχονται για ωραιες, μονο κατι υπερδιαστημικα ομορφες, κ οταν βλεπεις την γυναικα τους... για τα λιονταρια στο κολοσσαιο κ αυτα αν ειναι καμια βδομαδα αφαγωτα.

Το παρατηρω πολυ συχνα αυτο το κοινωνικο φαινομενο.

BLiTzER
20/08/2019, 12:17
Μέσα πέσατε σε όλα, μοτοσικλέτες και γυναίκες. :lol:

bulmont
20/08/2019, 14:19
Μέσα πέσατε σε όλα, μοτοσικλέτες και γυναίκες. :lol:

Πές μας πώς θα 'ρθεις σε συγκέντρωση με σκούτερ και την Λουκά.................

buckley
20/08/2019, 15:14
Πές μας πώς θα 'ρθεις σε συγκέντρωση με σκούτερ και το Λουκά.................

Υπάρχουν και χειρότερα :bawl:
ΥΓ επιμένω ότι δεν θα μακροημερεύσει το εργαλείο στα χέρια του μικρού πάντως :smokin:

McGyver
20/08/2019, 15:27
'νταξ' μαλάκες, υπάρχουν και χειρότεροι από εμένα :bawl:...

Καλορίζικο man!

:beer::beer::beer::beer::beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/08/2019, 15:33
Πές μας πώς θα 'ρθεις σε συγκέντρωση με σκούτερ και την Λουκά.................

Και η λουκα θα φωραει μπικινι...

SONone
20/08/2019, 15:57
Αγόρασα και κράνος με sun visor. O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

ποιο κρανος πηρες? ειναι καμια μαρκα τουλαχιστον? φaιπερ , ή κλαμπον? :D

BLiTzER
20/08/2019, 18:42
ποιο κρανος πηρες? ειναι καμια μαρκα τουλαχιστον? φaιπερ , ή κλαμπον? :D

FG ST.

Αγάπες, για όσους δεν το κατάλαβαν ήδη, το μηχανάκι αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που ζητούσα. Προέκυψε, για άλλους λόγους. Και απλά θεώρησα αστείο να το ποστάρω εδώ και να γελάω με τα σχόλιά σας, όπως τα παραπάνω. :lol:

Μοτοσικλέτα δεν πρόκειται να αγοράσω όσο έχω το αυτοκίνητο που έχω. Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή, μιλώντας για υποθετικό σενάριο, κάποτε στο μέλλον κτλ κτλ. :D Αυτήν την περίοδο προέχουν άλλα θέματα. Όταν τα λύσω, ξανασυζητάμε 40-50 σελίδες ακόμα. :D

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Το ΜΠΙΣΤΟΛΙ είναι σούπερ γι'αυτό που το θέλω. Γλιτώνω τουλάχιστον 2 ώρες χαμένου χρόνου καθημερινά, κάνω πράγματα/βόλτες/δουλειές που δε θα έκανα διαφορετικά (τουλάχιστον όχι άμεσα) και καίει 2.5λ/100.

Και φοράω ό,τι παπούτσια θέλω. :lol:

telegonos
20/08/2019, 19:56
Ε όντως μέσα πέσαμε τότε.

buckley
20/08/2019, 20:43
FG ST.

Αγάπες, για όσους δεν το κατάλαβαν ήδη, το μηχανάκι αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που ζητούσα. Προέκυψε, για άλλους λόγους. Και απλά θεώρησα αστείο να το ποστάρω εδώ και να γελάω με τα σχόλιά σας, όπως τα παραπάνω. :lol:

Μοτοσικλέτα δεν πρόκειται να αγοράσω όσο έχω το αυτοκίνητο που έχω. Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή, μιλώντας για υποθετικό σενάριο, κάποτε στο μέλλον κτλ κτλ. :D Αυτήν την περίοδο προέχουν άλλα θέματα. Όταν τα λύσω, ξανασυζητάμε 40-50 σελίδες ακόμα. :D

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Το ΜΠΙΣΤΟΛΙ είναι σούπερ γι'αυτό που το θέλω. Γλιτώνω τουλάχιστον 2 ώρες χαμένου χρόνου καθημερινά, κάνω πράγματα/βόλτες/δουλειές που δε θα έκανα διαφορετικά (τουλάχιστον όχι άμεσα) και καίει 2.5λ/100.

Και φοράω ό,τι παπούτσια θέλω. :lol:

Τι δηλαδή, λόγω χαμηλής ταχύτητας χαζεύεις τα τοπία ? :bawl:

BLiTzER
20/08/2019, 21:15
Δεν ξέρω τι εννοείς "χαμηλή ταχύτητα", αλλά άνετα κοντράρει οτιδήποτε έχεις στο γκαράζ σου. :lol:

buckley
20/08/2019, 21:21
Δεν ξέρω τι εννοείς "χαμηλή ταχύτητα", αλλά άνετα κοντράρει οτιδήποτε έχεις στο γκαράζ σου. :lol:

Έλα ρε όμορφε :bawl:

409273

ΥΓ κρατήθηκα και δεν έβαλα τη φωτό της vanda πάντως :smokin:

rainmike
20/08/2019, 21:42

Τι σε λέει ρε μπακλίκο?

bulmont
20/08/2019, 21:51
...... αλλά άνετα κοντράρει οτιδήποτε έχεις στο γκαράζ σου. :lol:

Αυτό είναι χτύπημα, κάτω απ' την ζώνη...................

νεοσσός
20/08/2019, 21:57
Τα μισά να μου είχε πει...

buckley
20/08/2019, 22:06
https://www.football-academies.gr/afiste-ia-paidia-na-oneireyontai/
:tooth:

bulmont
20/08/2019, 22:26
Εισαι μεγάλο πουσταρδέλι κι' εσύ..........................

BLiTzER
22/08/2019, 18:54
Έλα ρε όμορφε :bawl:

Σήμερα το πρωί, ανεβαίνω Γαλατσίου. Στο φανάρι της Πατησίων, είναι δίπλα μου ένα μοτογκούτσι, που ακουγόταν σαν χάρλεϊ, από αυτά που καβαλούσε ο Μουσολίνης. Ανάβει το φανάρι, ξεκινάμε, μου πήρε λίγη ώρα εμένα ( :lol: ), αυτός ήταν ήδη 20 μέτρα μπροστά. Ε εκεί λίγο πιο κάτω έχει μια δεξιά στροφή, τον περνάω από εξωτερική και σε σκεφτόμουν, ρε μπάκλι. :lol:

νεοσσός
22/08/2019, 19:13
Μήπως είναι το σπίτι του εκεί, στη δεξιά στροφή και σταμάτησε ο άνθρωπος;

Το βασικό ζητούμενο είναι ότι συνήθως τρέχει αυτός που θέλει να αποδείξει ότι είναι γρήγορος ή έστω να το επιβεβαιώσει στον εαυτό του. Όλες τις φορές που έχω δει Lamborghini στο δρόμο και τις περισσότερες φορές που έχω δει Ferrari, πάνε πιο αργά από τη ροή των αυτοκινήτων.

Όταν με το καλό πάρεις Kawasaki H2, θα το τρέχεις δυο φορές το χρόνο και τις υπόλοιπες δε θα σε νοιάζει να τρέχεις, θα σου αρκεί η αίσθηση των δυνατοτήτων.

BLiTzER
22/08/2019, 19:14

Πολύ πιθανό. Πάνω στη στροφή. Ή το συνεργείο, και σταμάτησε από συνήθεια. :lol:

taisteal
22/08/2019, 19:36
Σήμερα το πρωί, ανεβαίνω Γαλατσίου. Στο φανάρι της Πατησίων, είναι δίπλα μου ένα μοτογκούτσι, που ακουγόταν σαν χάρλεϊ, από αυτά που καβαλούσε ο Μουσολίνης. Ανάβει το φανάρι, ξεκινάμε, μου πήρε λίγη ώρα εμένα ( :lol: ), αυτός ήταν ήδη 20 μέτρα μπροστά. Ε εκεί λίγο πιο κάτω έχει μια δεξιά στροφή, τον περνάω από εξωτερική και σε σκεφτόμουν, ρε μπάκλι. :lol:

Τώρα μου θύμισες ένα σκηνικό, τυπάς με 1290 adve σε στροφιλίκι καλό,τον αφήνω με περνάει και τον κυνηγάω.
Τον βρήκα μετά από κανένα τέταρτο πιο κάτω που σταμάτησε για τσιγάρα και τον έραψα..

DoctoR_k6
22/08/2019, 23:35

Το βασικό ζητούμενο είναι ότι συνήθως τρέχει αυτός που θέλει να αποδείξει ότι είναι γρήγορος ή έστω να το επιβεβαιώσει στον εαυτό του. Όλες τις φορές που έχω δει Lamborghini στο δρόμο και τις περισσότερες φορές που έχω δει Ferrari, πάνε πιο αργά από τη ροή των αυτοκινήτων.

Όταν με το καλό πάρεις Kawasaki H2, θα το τρέχεις δυο φορές το χρόνο και τις υπόλοιπες δε θα σε νοιάζει να τρέχεις, θα σου αρκεί η αίσθηση των δυνατοτήτων.

Αυτό κάνεις κάθε πρωί ρε...?
Είπα κ γω. :lol:

BLiTzER
22/08/2019, 23:41

Κλάμα. :lol:

billy84
22/08/2019, 23:47
Ρε φίλε ευτυχώς που το είπες αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Έχει τύχει να συμπεσω στο γρήγορο γκρουπ στα Μέγαρα με τον Πασσα και διάφορους άλλους αγωνιζόμενους και με είχαν κάνει ανεμοστροβιλο.

Εντάξει μπορώ να λέω πλέον ότι εγώ δεν έτρεχα, δεν είχα να αποδείξω κάτι άλλωστε. Αυτοί είχαν! :bawl:

o teos
22/08/2019, 23:55
Ρε φίλε ευτυχώς που το είπες αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Έχει τύχει να συμπεσω στο γρήγορο γκρουπ στα Μέγαρα με τον Πασσα και διάφορους άλλους αγωνιζόμενους και με είχαν κάνει ανεμοστροβιλο.

Εντάξει μπορώ να λέω πλέον ότι εγώ δεν έτρεχα, δεν είχα να αποδείξω κάτι άλλωστε. Αυτοί είχαν! :bawl:

:bawl::bawl:

νεοσσός
23/08/2019, 08:30
Αυτό κάνεις κάθε πρωί ρε...?
Είπα κ γω. :lol:

Ακόμα σε άδεια είσαι c; Εδώ και δύο εβδομάδες έχουν αλλάξει το συγχρονισμό των φαναριών στην Αργυρουπόλεως και ειδικά στην ανηφόρα το πάω σαν 50άρι, αφού ξέρω ότι θα με πιάσουν τα φανάρια έτσι κι αλλιώς.

buckley
23/08/2019, 08:58

Τα ίδια έπαθα και γω με έναν γ@μημένο πιτσιρικά χθες με ένα μπέβερλυ ,να πρέπει δηλαδή να ανεβάζω πάνω από 6000 στροφές στο 900 για να τον περάσω* :bawl:

* Τελικά με πέρασε το πουστ@ριό :tooth:

Γιατί έστριψα αριστερά στην Κένεντυ :smokin:

karellen
23/08/2019, 10:11
:smokin:

To enter σου πρέπει να είναι το πιο καθαρό πλήκτρο! :a014:

BLiTzER
23/08/2019, 10:23
Κι εμένα με πέρασε μετά, στις ευθείες της Γαλατσίου. Μην το παίζω και γρήγορος. :lol: Στο φανάρι της Κύμης, πάντως, μαζί ήμασταν. Αυτός συνέχισε, εγώ έστριψα.

Κωλοφάναρα η Γαλατσίου μπαϊδεγουέι. Όλα κόκκινα μονίμως...

MG-KTiNoS
23/08/2019, 10:24
. Στο φανάρι της Πατησίων, είναι δίπλα μου ένα μοτογκούτσι, που ακουγόταν σαν χάρλεϊ, από αυτά που καβαλούσε ο Μουσολίνης. XXXXXX mpla mpla mpla και σε σκεφτόμουν, ρε μπάκλι. :lol:

O Mussolini είχε πράγματι μια Γκούτσι
Του την είχαν χαρίσει λόγω των τεράστιων αγορών που είχε κάνει για το γαμωστρατό του.

https://youtu.be/Fxaxi2MIK_Y

Πάντως για την ιστορία το αφεντικό της γκούτσι έγινε παρτιζάνος
και μέχρι το τέλος της ζωής του προσπάθησε να αποκαταστήσει τις ζημιές
του καθεστώτος.

υγ
δε νομίζω ότι ο Μπρούκλης παραπέμπει σ όλα αυτά.
:D

buckley
23/08/2019, 10:40
O Mussolini είχε πράγματι μια Γκούτσι
Του την είχαν χαρίσει λόγω των τεράστιων αγορών που είχε κάνει για το γαμωστρατό του.

https://youtu.be/Fxaxi2MIK_Y

Πάντως για την ιστορία το αφεντικό της γκούτσι έγινε παρτιζάνος
και μέχρι το τέλος της ζωής του προσπάθησε να αποκαταστήσει τις ζημιές
του καθεστώτος.

υγ
δε νομίζω ότι ο Μπρούκλης παραπέμπει σ όλα αυτά.
:D

Ρε μαεστράκο είναι τυχαίο που δεν έκανες τώρα κανένα ορθογραφικό ούτε καν ηθελημένο ?
Ή προσέχεις μόνο όταν θες να μας ψαρώσεις, στην συγκεκριμένη εδώ περίπτωση με την Ιταλική σου προιστορία ... :p

buckley
23/08/2019, 10:46

Το αναμενόμενο θα ήταν να είχαν σβηστεί τα γράμματα από το κουμπί ρε :bawl:
Αλλά ούτε καν :tooth:

409323
409324

karellen
23/08/2019, 10:59
Το αναμενόμενο θα ήταν να είχαν σβηστεί τα γράμματα από το κουμπί ρε :bawl:
Αλλά ούτε καν :tooth:

409323
409324

νεοσσός
23/08/2019, 11:08
Μάλλον το enter έχει πιάσει μούργα κα καθιζήματα, οπότε σε κάθε πάτημα κολλάει κάτω και πατιέται πολλές φορές.

Φαντάζομαι τον Πλίτσερ να προσπερνάει το Moto Guzzi και να τραγουδάει κάτω από το visor, "κορόιδο Μουσολίνι" και στο καπάκι Τερλέγκα "όπως θα παίρνω τις στροφές".

bulmont
23/08/2019, 11:19
Μάλλον το enter έχει πιάσει μούργα κα καθιζήματα, οπότε σε κάθε πάτημα κολλάει κάτω και πατιέται πολλές φορές.

Φαντάζομαι τον Πλίτσερ να προσπερνάει το Moto Guzzi και να τραγουδάει κάτω από το visor, "κορόιδο Μουσολίνι" και στο καπάκι Τερλέγκα "όπως θα παίρνω τις στροφές".

Καλά μιλάμε νεοσσός αποδείχτηκες κολοσσός.................

teogtp
23/08/2019, 13:06

Κάποιος να πει του μπακλεη, ότι το εντερ στο πληκτρολόγιο δεν είναι σαν την μανιβέλα από τα χρεπια του.
Το πατάς ΜΙΑ φορά και πιάνει.

buckley
23/08/2019, 13:14
Κάποιος να πει του μπακλεη, ότι το εντερ στο πληκτρολόγιο δεν είναι σαν την μανιβέλα από τα χρεπια του.
Το πατάς ΜΙΑ φορά και πιάνει.

Άντε κάνε καμμιά βουτιά ρε :bawl:

νεοσσός
23/08/2019, 14:08
Άντε κάνε καμμιά βουτιά ρε :bawl:
Αυτή είναι η καλύτερη βρισιά που έχεις; :p

Γκαρσόν! Ένα τίλιο στον κύριο παρακαλώ!

buckley
23/08/2019, 14:50
Αυτή είναι η καλύτερη βρισιά που έχεις; :p

Γκαρσόν! Ένα τίλιο στον κύριο παρακαλώ!

Αν έχω γράψει βρισιές εδώ μέσα κάποια στιγμή ήταν χάριν αστειότητας :a05:

katsar
23/08/2019, 15:08
Τώρα εγώ φταίω; https://www.youtube.com/watch?v=xkN33lzBjSM (Koufomata - Vrisies) :D

MG-KTiNoS
24/08/2019, 10:42
Ρε μαεστράκο είναι τυχαίο που δεν έκανες τώρα κανένα ορθογραφικό ούτε καν ηθελημένο ?
Ή προσέχεις μόνο όταν θες να μας ψαρώσεις, στην συγκεκριμένη εδώ περίπτωση με την Ιταλική σου προιστορία ... :p

:cool:
Τώρα που είναι καλοκαίρι είμαι χαλαρός
Με βιάγκρα ασχολούμαι ΜΟΝΟ.

Περί ΠΣαρώματος ΕΝΑ σου λέω
υΠάρχουν άνθρωποι που λένε
και άνΘρωποι που ΚΑΝΟΥΝ.
Προχτές έκανα μπακ τις φωτογραφίες (τις ψηφιακές όχι τις άλλες)
και είναι στο 1 τέρα
Φιλάκια και να προσέχεις γέρο μου
409331

buckley
24/08/2019, 11:54

Περί ΠΣαρώματος ΕΝΑ σου λέω
υΠάρχουν άνθρωποι που λένε
και άνΘρωποι που ΚΑΝΟΥΝ.
Προχτές έκανα μπακ τις φωτογραφίες (τις ψηφιακές όχι τις άλλες)
και είναι στο 1 τέρα
Φιλάκια και να προσέχεις γέρο μου
409331

Έχεις φωτογένεια ρε μπαγάσα πάντως ,τι να λέμε...:a012:

νεοσσός
24/08/2019, 12:15

...
Βάζεις εσύ καταστάρα κονομάει ο βενζινάς
πάει στις πουτ...
δεν τα βγάζει πέρα
Αγοράζει βιάγκρα από μένα
με τα λεφτά εγώ πάω εκδρομές
και πάει λέγοντας.
...

Βιαγκροπώλης;

MG-KTiNoS
24/08/2019, 12:50
Βιαγκροπώλης;

ναι...
Έχω βοηθήσει χιλιάδες παππούδες να βρουν ξανά το δρόμο για τη δόξα
και έχω ακούσει εκατομμύρια κατάρες από γριές
που νόμιζαν ότι ότι τώρα που γέρασε θα μαζευτεί.
Είμαι υπεύθηνος για την προίκα 100δων κοριτσιών
στο τέως Ανατολικό Μπλοκ
και κουβεντιάζουν να δώσουν τ όνομα μου
σε κεντρικό δρόμο στο Τσισινό της Μολδαβίας.

MG-KTiNoS
24/08/2019, 12:54
Έχεις φωτογένεια ρε μπαγάσα πάντως ,τι να λέμε...:a012:

Οι άλλοι έχουν :cool:
409342

νεοσσός
24/08/2019, 13:19
ναι...
στο τέως Ανατολικό Μπλοκ
https://www.youtube.com/watch?v=RFdOBZTEakw

bulmont
25/08/2019, 10:12
ναι...
στο τέως Ανατολικό Μπλοκ

https://www.youtube.com/watch?v=6gIj8laYUi4

Coyote.V
28/08/2019, 16:09
Ορίστε, 50 σελίδες και αυτός αλλαξοπίστησε...

Ρε χορχόδειλε ούτε παπί;

BLiTzER
28/08/2019, 16:22
Τι να το κάνω; Ντελιβεράς είμαι;! :D

Coyote.V
28/08/2019, 16:27
Ξέρω γω... είναι ευκολία στην κίνηση, Αθήνα δεν μένεις; Απλά αναρωτιέμαι γιατί το παράτησες έτσι. Εγώ αν έπαιρνα την απόφαση να πουλήσω την μηχανή και να πάρω αμάξι σίγουρα ένα 250αρακι εντουράκι θα το έπαιρνα... αλλά έκανα το ανάποδο, πούλησα το αμάξι.

Coyote.V
28/08/2019, 16:30
Πήρες απόφαση σε εποχή με άδειους τους δρόμους της Αθήνας, αυτό σκέπτομαι...

BLiTzER
28/08/2019, 16:32
Ένα σκούτερ υπερτερεί στα πάντα. Ήθελα μόνο πρακτικότητα+οικονομία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το παπί κερδίζει μόνο στην οικονομία, θυσιάζοντας αρκετά, δεν αξίζει.

Coyote.V
28/08/2019, 16:35
ε, πες το έτσι.... δεν διαφωνώ, ναι ένα μικρό σκούτερ είναι εργαλείο στην Αθήνα. Κανένα μπουφανάκι, κράνος, γάντια κράτα μόνο, τον χειμώνα χρειάζεται.

BLiTzER
28/08/2019, 16:39
Έχω τα πάντα και περισσότερα. Είχα μηχανάκια παλιά. :lol:

rainmike
28/08/2019, 18:07
Αμαξάκi και σκουτεράκι τώρα δηλαδή:rolleyes:
Αντε και καλούς απογόνους:D Και αν χαλάσει η φάση πάντα θα υπάρχει το hypermotard.:lol:

BLiTzER
28/08/2019, 21:44
Αντε και καλούς απογόνους:D Και αν χαλάσει η φάση πάντα θα υπάρχει το hypermotard.:lol:

Μπα, δεν αξίζουν τα ducati με τέτοια συντήρηση. Το κοίταξα, το έψαξα, έχω καλύτερους τρόπους να τρώω ένα 500ρικο τον χρόνο. Μάλλον απωθημένο θα μείνει το hyper, καθώς έχουν περάσει οι εποχές που σκεφτόμουν παντελώς παράλογα. :p

RaGe_Raptor
28/08/2019, 22:49
Μπα, δεν αξίζουν τα ducati με τέτοια συντήρηση. Το κοίταξα, το έψαξα, έχω καλύτερους τρόπους να τρώω ένα 500ρικο τον χρόνο. Μάλλον απωθημένο θα μείνει το hyper, καθώς έχουν περάσει οι εποχές που σκεφτόμουν παντελώς παράλογα. :p

diy

Volpad
29/08/2019, 01:13
diy

Συμφωνώ...

telegonos
29/08/2019, 08:29
D for Destroy?

buckley
29/08/2019, 08:41
D for Destroy?

Δεν χρειάζεται ,αυτά την κάνουν αυτή τη δουλειά και μόνα τους :bawl:

buckley
29/08/2019, 08:54

Ποιο hyper ρε, με την πορεία που ακολουθεί ο μικρός για ηλεκτρικό πατίνι τον βλέπω σύντομα :bawl:

bulmont
29/08/2019, 08:55
Ποιο hyper ρε, με την πορεία που ακολουθεί ο μικρός για ηλεκτρικό πατίνι τον βλέπω σύντομα :bawl:

Volpad
29/08/2019, 10:32
D for Destroy?

Dry It Yourself...

Όταν είναι βρεγμένα δε πολυδουλεύουν... :lol:

viper1
29/08/2019, 11:25
Dry It Yourself...

Όταν είναι βρεγμένα δε πολυδουλεύουν... :lol:

Τα περνάς πλαστικοποίηση. Έχουν πάτωμα τα σκούτερ λέμε

o teos
29/08/2019, 13:56

KOTA..:evil::a43:

thanosgp
29/08/2019, 22:48
diy με ducati και desmo δεν νομίζω.Στο nc700 τα κάνω όλα μόνος μου ,παρ'όλα αυτά σκέφτομαι να πάρω multi 1200 enduro!!!!
:ufo:

GogosLux
30/08/2019, 16:38
Έχω τα πάντα και περισσότερα. Είχα μηχανάκια παλιά. :lol:

Μετα απο την παραπανω δηλωση και 53 σελιδες το μονο που αρμόζει στο παρόν θρεντ ειναι να κλειδωθεί και να ξεχαστει :lol: !

viper1
30/08/2019, 16:48
Μετα απο την παραπανω δηλωση και 53 σελιδες το μονο που αρμόζει στο παρόν θρεντ ειναι να κλειδωθεί και να ξεχαστει :lol: !

Μα δεν έχει πάρει μηχανάκι. Σκούτερ πήρε :tooth:

BLiTzER
30/08/2019, 17:51
Μα δεν έχει πάρει μηχανάκι. Σκούτερ πήρε :tooth:

Ακριβώς.

Μηχανάκια = μοτοσικλέτες.

Σκούτερ, παπιά = σκούτερ, παπιά.

Βάρκες = "μοτοσικλέτες" άνω των 220 κιλών + μεγκασκούτερ.

Μηχανές = ξυριστικές, του γκαζόν κτλ.

buckley
30/08/2019, 17:54
Ακριβώς.

Μηχανάκια = μοτοσικλέτες.

Σκούτερ, παπιά = σκούτερ, παπιά.

Βάρκες = "μοτοσικλέτες" άνω των 220 κιλών + μεγκασκούτερ.

Μηχανές = ξυριστικές, του γκαζόν κτλ.

Οι παλιοί πάντως μηχανές έλεγαν τα 2κυκλα άνω των 50 cc, δεν το πρόλαβα μου τα παν :p

BLiTzER
30/08/2019, 17:55
Οι παλιοί πάντως μηχανές έλεγαν τα 2κυκλα άνω των 50 cc, δεν το πρόλαβα μου τα παν :p

Γι'αυτό δε χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη για μηχανάκια. Τη χρησιμοποιούν τα ΚΑΠΗ και οι παντελώς άσχετοι με το σπορ.

"ΦΙΛΕ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ, ΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ ΤΗ 1000ΑΡΑ ΝΑΟΥΜ!"

ή

"- Πάμε με τη μηχανή, μωρό μου; - ΝΑΙ!". Και ανεβαίνουν στο τιμάξ.

buckley
30/08/2019, 17:59
Γι'αυτό δε χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη για μηχανάκια. Τη χρησιμοποιούν τα ΚΑΠΗ και οι παντελώς άσχετοι με το σπορ.

Καλά κάνεις ,από τότε που πήρες 4τροχο κράτα αυτό τον όρο για αυτό που βρίσκεται αθέατο στο μπροστινό συνήθως μέρος του κουτιού :p

BLiTzER
30/08/2019, 18:04
Καλά κάνεις ,από τότε που πήρες 4τροχο κράτα αυτό τον όρο για αυτό που βρίσκεται αθέατο στο μπροστινό συνήθως μέρος του κουτιού :p

Πάντα είχα 4τροχο. :p Είμαι φαν της σπορ κίνησης με οποιοδήποτε μέσο. :smokin: