Σύνδεση

View Full Version : Honda CB500X 2019

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

o_gavros
18/09/2023, 13:29
Κουνα το λιγο το μηχανάκι ρε, να φευγουν οι ιστοί από τις αράχνες

Aris98
19/09/2023, 18:26
Μοντέλο του 21 πατήσαμε σήμερα τα 50 κ . Για την αλυσίδα ένας φίλος μου βάζει βαλβολίνη και παραφυνελαιο και εγώ σπρέι και καθαριστηκο. Το αποτέλεσμα είναι η δίκη του να είναι άπειρος καλύτερη από την δίκη μου . Έχει βάλει σε ένα μπουκαλάκι μουστάρδας με στόμιο και ρίχνει με αυτή μια γύρα

motojojo
19/09/2023, 19:06
Κι εγω θα το γυρισω σε βαλβολινη. Το μπουκαλακι μουστάρδας πολύ καλή ιδέα!

o_gavros
19/09/2023, 19:38
Ακόμα εξυπηρετικοτερο, το μπουκαλάκι των υγρών για φακους επαφής.
Τα πουλανε και σκέτα άδεια στα φαρμακεία για μισό ευρώ.

GoFigure
19/09/2023, 19:40
Μοντέλο του 21 πατήσαμε σήμερα τα 50 κ . Για την αλυσίδα ένας φίλος μου βάζει βαλβολίνη και παραφυνελαιο και εγώ σπρέι και καθαριστηκο. Το αποτέλεσμα είναι η δίκη του να είναι άπειρος καλύτερη από την δίκη μου . Έχει βάλει σε ένα μπουκαλάκι μουστάρδας με στόμιο και ρίχνει με αυτή μια γύρα

Δευτερώνω για την χρήση βαλβολίνης και παραφινέλαιου, αποτελεί οικονομική και αποδοτικότατη λύση, για λίπανση και καθαρισμό αλυσίδας. Όσον αφορά την εφαρμογή και μεταφορά προσωπικά χρησιμοποιώ κάποια πολύ οικονομικά πλαστικά μπουκαλάκια (https://www.coolpharmacy.gr/image/cache/catalog/Products/fialidia-plastika-stagonometro-poma-800x800.jpg) με σταγονομετρικό στόμιο και βιδωτό πώμα που υπάρχουν στο εμπόριο σε διάφορα μεγέθη. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα κάτι σταγονομετρικά μπουκαλάκια που πετούσε η γυναίκα όταν έβαφε το μαλλί, αλλά το πώμα που ασφαλίζει δίχως να αλλάζεις στόμιο προσφέρει άλλη εργονομία.

alexis72
19/09/2023, 19:44

446300 το εχω πολλά χρόνια -πολύ αποτελεσματικό -γενικά πολυ ευχαριστημένος κ το βρίσκεις γυρω στα 3-4 ευρω

billy84
19/09/2023, 20:26
Ένα μικρό update να υπάρχει..

Έγινε το σερβισάκι των 30.000km την Παρασκευή - αξίας 65€ - ευτυχώς χωρίς κάποια παρατήρηση.

Υπολείπονται μόλις 300Κ να φτάσουμε τον Bill για να δούμε την αξιοπιστία του cb500x_MY 19 :lol:

Αντε ωραίος! Καλά εγώ πιστεύω πως 300.000km τα έχει για πλάκα το CB500X!:cool:

Είναι καλή λύση για ταξίδι αλλά και πάλι η ποσότητα που ρίχνει είναι αρκετή. Εγώ χρησιμοποιώ πινέλο και το λάδι το έχω σε τσίγκινο κουτάκι νεσκαφέ.

motojojo
19/09/2023, 20:27
Το καλό με τα μπουκαλάκια που προαναφέρθηκαν είναι ότι μπορεις να τα κουβαλάς μαζί σου (πχ ταξίδι) χωρίς να φοβάσαι ότι θα γίνουν ολα πτανα από το λάδι.

Aris98
19/09/2023, 20:37
Αντε ωραίος! Καλά εγώ πιστεύω πως 300.000km τα έχει για πλάκα το CB500X!:cool:

Στο εξωτερικό υπάρχουν με 200000-250000 μοντέλα του 13 -14 . Στην Ελλάδα δύσκολο να κρατήσει κάποιος το cb τόσα χιλιόμετρα

spyrval
20/09/2023, 08:44
Και να κάνει κάποιος τόσα χλμ δε θα το ξέρουμε γιατί θα πωληθεί στον επόμενο από έμπορο με 80.000 χλμ.

sam4g
20/09/2023, 09:16

Λίγη προσοχή και καλό πλύσιμο μετά τη χρήση παραφινέλαιου. Εγώ την πάτησα στο hornet που είχα, όταν κάποιες σταγόνες έπεσαν στον καταλύτη και δεν τα καθάρισα επαρκώς. Αποτέλεσμα, κινούμενος στην εθνική με αρκετή ταχύτητα, ζεστάθηκε ο καταλύτης, και άρχισα να νιώθω υπερβολική ζέστη στα πόδια. Ευτυχώς, ήμουν κοντά σε διόδια, σταμάτησα πιο πριν να δω τί παίζει και είχε πάρει φωτιά. Μέχρι να τρέξω ποδαράτος στα διόδια να ζητήσω πυρόσβεση και να γυρίσω, ευτυχώς είχε σβήσει μόνη της. ΠΡΟΣΟΧΗ

toyar
20/09/2023, 09:48
Εργοστάσιακο σετ με σπρέι 19000χλμ
Αφτερ μάρκετ επώνυμο απλό με βαλβολινη 70000χλμ και συνεχιζει
καθαρισμα ποτέ...

Tallyban
20/09/2023, 19:38
CX500 του ογδόντα έβγαζαν 1500000χλμ, και 500Χ βγάζει μόνο 500000χλμ;;;

toyar
20/09/2023, 19:49
δεν τα φτιαχνουν πια οπως παλια.....

Tallyban
20/09/2023, 19:59
1500000χλμ στο CX του γνωστού μου,θαταν περισσότερα αλλά απεβίωσε,δε πρόλαβε.

strokt up
20/09/2023, 21:30
Το καλύτερο πράμα για λαδωμα αλυσίδας. Με ενα χέρι λαδώνεις αλυσίδα, δεν χάνει, το βάζεις μόνιμα κάτω απο την σελα και το πέρνεις μαζί σου και στα ταξίδια και παντού
446331

Volpad
20/09/2023, 22:06
Πρέπει να είναι φράουλα?

Bowleno
20/09/2023, 22:48
Πρέπει να είναι φράουλα?

:moutza::moutza::cry::cry::moutza:

:bawl:

strokt up
21/09/2023, 13:59
Πρέπει να είναι φράουλα?

Ναι για να μυρίζει και ωραία..αλλιως και με μπισκοτακι γίνεται δουλειά. Δοκίμασε το γενικά με αυτή την μέθοδο και θα με θυμηθείς.

panavour
22/09/2023, 09:57
CX500 του ογδόντα έβγαζαν 1500000χλμ, και 500Χ βγάζει μόνο 500000χλμ;;;
Ε πάρε cx του 80.Αμα βρεις.Δεν φτιάχνονται σήμερα τέτοιες μηχανές λόγω χαμηλότερης ποιότητος μετάλλων και πλαστικών (ανακυκλωμένα) αλλά και λόγω βιωσιμότητας των εταιρειών.Πρεπει να γίνεται κατανάλωση.Για φαντάσου να έπαιρνε ο καθένας μηχανάκι κάθε 43 χρόνια.Ολοι θα κλείνανε.

doctor_john
22/09/2023, 10:16
Kανείς δεν θα έκλεινε, ίσα ίσα που θα άνοιγε η αγορά σε περισσότερους από το 1/50 που καλύπτει σήμερα.
Τα κέρδη αυτών που έχουν παρεισφρήσει στην αγορά με τα ζωγραφιστά χαρτάκια τους θα περιορίζονταν.

panavour
22/09/2023, 10:26
Δηλαδή αν κάποιος πάρει ψυγείο ποιότητας ιζολα του 1960 που είχα και το πέταξα το 2010 χωρίς να έχει τίποτα (το βαρέθηκα) ,δεν θα έκλεινε η ιζολα που θα πούλαγε κάθε 50 χρόνια ψυγείο.Πες μας τι πίνεις να το πιούμε και μεις να ευτυχισουμε λίγο.χαχαχα.

doctor_john
22/09/2023, 10:29
Υπάρχουν και νυχτερινά Πάνο, να το τελειώσεις αξίζει τον κόπο. :)

panavour
22/09/2023, 10:37
Για να το λες κάτι θα ξέρεις,πάω το βράδυ να πιω κάτι να ευτυχισω και γω.

motojojo
22/09/2023, 10:41
Δεν τα κάνουν επίτηδες να χαλάνε για να αγοραζει ο κόσμος πιο πολύ. Χαλάνε επειδή ρίχνουν την ποιότητα. Και την ποιότητα τη ρίχνουν για να ρίξουν το κόστος και να αγοράσει ο κόσμος.

Ετσι πάνε αυτά.

Τώρα αγοράζεις ψυγείο με 500 ευρώ και λες 10 χρόνια να βγάλει καλά θα είναι. Δεν θα έδινες όμως 2000 ευρώ για το ίδιο ψυγείο κι ας ήξερες ότι θα κράταγε 50 χρόνια.
Έτσι θα έκλεινε η ιζόλα.

Nitse3
22/09/2023, 10:47
Και στο ενδιάμεσο υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται τεχνολογική εξέλιξη. Ένα ιζόλα του 1960 μαζί με αντίστοιχες συσκευές στο σπίτι μπορεί να σου εκτινάξει το λογαριασμό ρεύματος. Παρ 'ολα αυτά νομίζω υπάρχει και θέμα με την κερδοφορία/απληστία των εταιριών. Θεωρώ ότι και τότε που πουλούσαν προϊόντα που άντεχαν μια ζωή ήταν κερδοφόρες αλλά προφανώς σήμερα επιδιώκουν και πετυχαίνουν ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά.

motojojo
22/09/2023, 10:55
Προφανως πληρώνεις και την εξέλιξη. Το RnD κοστίζει.

Για την κερδοφορία των εταιρειών δεν είμαι σίγουρος, το σίγουρο είναι ότι τα κόστη έχουν αλλάξει πολύ μεσα στα χρόνια. Από τις μισθοδοσίες και τα τρεχοντα έξοδα (ενέργεια, γη, φορολογια κλπ) μέχρι τις διαδικασίες και τις προδιαγραφές που πρέπει να καλύπτουν τα προιόντα πριν βγουν στην αγορά.

Tallyban
22/09/2023, 19:32
Διαρκή αγαθά μεγάλης αξίας δε νοείται να τα φτιάχνουν να χαλάνε, προσβολή στην ανθρωπότητα και στις τέχνες.

Stevegrivas
24/09/2023, 00:35
Αγαπητε Panos76, επειδη και γω εδωσα προχθες το xmax250 μου και σε αυτο η συζυγος ηταν αρχοντισα, στο cb500x, για χρηση μονον εντος πολης και συντομων διαδρομων του 20' θα την παλευει ο συνεπιβατης η' ειναι τοσο αβολο ποια ? Πηγα να δω στην αντιπροσωπεια το νεο αλλα ο ανθρωπος δεν εχει για test ride και μου προτεινε να παω να βρω καποιο απο rent a bike (κερκυρα) δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα παω για το μοντελο του 2019-2020 που βρηκα μετςχειρισμενο σε καλη κατασταση η' να κανω την υπερβαση με καποια χρηματοδοτηση για νεο.

Panos76
25/09/2023, 09:00
Αγαπητε Panos76, επειδη και γω εδωσα προχθες το xmax250 μου και σε αυτο η συζυγος ηταν αρχοντισα, στο cb500x, για χρηση μονον εντος πολης και συντομων διαδρομων του 20' θα την παλευει ο συνεπιβάτης η' ειναι τοσο άβολο ποια ? Πήγα να δω στην αντιπροσωπεια το νεο αλλα ο ανθρωπος δεν έχει για test ride και μου προτεινε να πάω να βρω καποιο απο rent a bike (κερκυρα) δεν εχω αποφασίσει ακόμη αν θα παω για το μοντελο του 2019-2020 που βρηκα μετςχειρισμενο σε καλή κατάσταση η' να κανω την υπέρβαση με καποια χρηματοδοτηση για νεο.

Καλημέρες.

Δυστυχώς δεν υπάρχει μονοσήμαντη απάντηση στο ερώτημά σου.

Αντικειμενικά είναι στενό το μηχανάκι - όσο στενό βέβαια μπορεί να είναι για την κατηγορία του, διότι προφανώς πρέπει να συγκρίνουμε μεγέθη της ίδιας κατηγορίας.

Δηλ. δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με το τρανσάλπ ούτε με το άφρικα, αλλά με άλλα 500άρια.

Για εμένα και τη σύζυγο που είμαστε ~73 και 44kg αντίστοιχα, είναι πολύ οκ.

Για άλλο σωματότυπο ενδεχομένως είναι ανεπαρκές.

Επίσης η σύζυγος είναι κακό παράδειγμα, καθώς γκρινιάζει με τα πάντα, το κράνος, τα μαλλιά, τις λακκούβες, τον αέρα, ενώ η μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανύσει ως συνεπιβάτης είναι καμιά 60ριά km πήγαινε - έλα. Δεν περνάει ούτε για αστείο απ' το μυαλό της μία βόλτα πχ. 200km. Συνεπώς δεν μπορώ να βοηθήσω ούτε σε αυτό.

Σε ό,τι αφορά used VS new, αν αυτό που έχεις βρει έχει προίκα και είναι σε σωστή κατάσταση, αξίζει από το να δώσεις 2,5 - 3 χιλιάρικα παραπάνω για το καινούριο.

Δύσκολα θα χρειαστεί η εγγύηση ενώ οδηγικά/συμπεριφορικά, από όσο έχουμε ακούσει, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

Συνοψίζοντας είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο μηχανάκι, πολύ μαλακό σε όλα του (συμπλέκτες, αναρτήσεις, λειτουργία μοτέρ) με καλές ρεπρίζ, μέτρια ανεμοκάλυψη, σταθερότατο, πολύ φιλικό, υποφερτό σε κόστη συντήρησης και αρκετά οικονομικό (στα 3,4 με 3,6lt/100km σε μεικτή οδήγηση).

Προσπάθησε οπωσδήποτε να βρεις ένα να το οδηγήσεις μονός & διπλός.

Με το καλό ό,τι κάνεις.

Aris98
01/10/2023, 19:52
Το δικαβαλο είναι περίεργη ιστορία , εμένα η κοπέλα ανεβαίνει για βόλτες που και που έχουμε πάει εκδρομουλες . Ο συνεπιβάτης είναι 1.75 60 κιλά , και λέει ότι κάθεται μια χαρα. Από την άλλη εγώ που είμαι 1.70 65 κιλά έκατσα για μια απόσταση 5 λεπτών και λέω αρκετά ήταν. Βέβαια η κοπέλα δεν έχει εμπειρία από άλλες μηχανές για αυτό λογικά. Αν άλλαζα το cb σίγουρα το δικαβαλο θα ήταν ένας λόγος. Από την άλλη ξέρω κοπέλα στο ύψος μου και στα κιλά μου και ακολουθαει κανονικά στο cb αλλά εκεί ος έχει αλλαγμένη σέλα

Potis
20/11/2023, 12:18
Συνεχίζουμε την ενημέρωση περί συντήρησης του CB500X MY19.

Σήμερα έγινε το σέρβις των 24.000km - 3,5 χρόνια μετά την αγορά του δηλ. (ένας χρόνος βέβαια χάθηκε λόγω covid). - Σε εξουσιοδοτημένο.

To σέρβις διήρκησε πολλές ώρες και περιλαμβάνει μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή παραφλού, αλλαγή υγρών φρένων, αλλαγή μπουζί με τίμημα 240€.

Συμπληρωματικά χρειάστηκε πίσω τακάκι και.. αλυσιδογράναζα :faint: με έξτρα κόστος αυτά 200€.

Με έπαιρνε ακόμα να κρατήσω και τακάκι και αλυσίδα αλλά επειδή μου είναι τρομερά δύσκολο να μεταβαίνω στο συνεργείο το πήρα απόφαση και τα άλλαξα νωρίτερα.

Πώς λέει το άλλο θρεντ, τί κάνατε σήμερα για το μηχανάκι σας; -Ε, ξεκολι@στήκαμε :bawl:

441268

Καλησπέρα. Το έχεις ακόμη το εργαλείο να μας πεις γνώμες και εντυπώσεις;

Panos76
22/11/2023, 13:15
Καλησπέρα. Το έχεις ακόμη το εργαλείο να μας πεις γνώμες και εντυπώσεις;

Καλησπέρα.

Ναι, φίλε μου, μάλιστα εντελώς τυχαία πριν κανα δυο βδομάδες ανακάλυψα ότι έπρεπε να έχω περάσει ΚΤΕΟ από το καλοκαίρι :facepalm:

Έτσι έκλεισα ραντεβού και πήγα χύμα. Πέρασα αέρα χωρίς καμία παρατήρηση. Κόστος μαζί με το πρόστιμο 50€.

Κατά τα λοιπά, έχω φτάσει λίγα μεν - 32.000km - αλλά εντελώς απροβλημάτιστα δε - απλά κάθε μέρα βάζω μπροστά και φεύγω από τον Ιούλιο του '19 μέχρι τώρα.

Δεν έχω πάει ποτέ συνεργείο για το παραμικρό.

Το μηχανάκι το έχω πλέον μάθει καλά και είμαι μόνιμα σε διήθηση, σφήνες, χωσίματα και γενικά ό,τι χαρακτηρίζει μία πολίτικαλ σωστή συμπεριφορά μοτοσυκλετιστή στους δρόμους της Αθήνας.

Θέλω να πω, πως είναι μια χαρά το ζύγισμά του αν και βαριούτσικο. Δίσκοι - συμπλέκτες - μανέτες όλα όπως την πρώτη ημέρα.

Κατανάλωση είμαι στα 3,8 με 3,9 (βάσει του υπολογιστή του μηχανακίου). ΑΟ το τσιτώνω από 120 έως 160 και κέντρο όταν είμαι (συχνά) είμαι πρώτη - δευτέρα και συμπλεκταριστός όλη την ώρα (σε βαριά κίνηση).

Πραγματικά δεν έχω να προσάψω κάτι. Η έλλειψη αναφορών προβλημάτων από άλλους χρήστες είναι νομίζω ενδεικτική της αξιοπιστίας.

Απλά δεν είναι μηχανάκι για μούρη, σούζες και επιδόσεις.

Potis
01/12/2023, 23:11
Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά κατέληξα στη ktm . Με γέμιζε οπτικά και οδηγικά οσο κανένα άλλο μηχανάκι της κατηγορίας . Εύχομαι να είναι όσο αξιόπιστο είναι και το cb.

Nitse3
10/01/2024, 09:41
Εκπτώσεις η Χοντα στα 500αρια. Το CBX στα 7.400 και με επιπλέον έκπτωση στα αξεσουάρ!

man25
10/01/2024, 10:00
Πολύ καλή τιμή!

panavour
10/01/2024, 11:13
Γυμνό όμως,άμα βάλεις τα αξεσουάρ που έχουν οι άλλοι πάει στα 9500.

Panos76
10/01/2024, 11:26
Γυμνό όμως,άμα βάλεις τα αξεσουάρ που έχουν οι άλλοι πάει στα 9500.

Πιστεύω θα είναι κάτω από 8.500€ (αν υπολογίσουμε και την τρέχουσα έκπτωση που έχουν μπορεί και παρακάτω).

~800€ μου είχαν πάει κάγκελα, σταντ, χούφτες και όλο το σετ της μπαγκαζιέρας (σχάρα-πλακέτα στήριξης και μπαγκαζιέρα).

Για τα τωρινά δεδομένα που όλα έχουν πάρει την ανιούσα και για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για τα καλούδια του NX είναι αποδεκτή τιμή.

giorgosb
10/01/2024, 11:34
~800€ μου είχαν πάει κάγκελα, σταντ, χούφτες και όλο το σετ της μπαγκαζιέρας (σχάρα-πλακέτα στήριξης και μπαγκαζιέρα).

Αυτά Πάνο φαντάζομαι, όλα γνήσια Honda.. Είχες ψαχτεί για after market πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες; Ταιριάζουν να μπουν συνδυαστικά με την γνήσια σχάρα;

Panos76
10/01/2024, 11:40
Αυτά Πάνο φαντάζομαι, όλα γνήσια Honda..

Ναι, όλα χόνδα, τα είχα παραγγείλει μαζί με το μηχανάκι από την αντιπροσωπεία που το πήρα.

Τα givi που είχα κοιτάξει ήταν στη μισή τιμή (αλλά είμαι κολλημένος)

Είχες ψαχτεί για after market πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες; Ταιριάζουν να μπουν συνδυαστικά με την γνήσια σχάρα;

Όχι, δεν έχω ιδέα για το bold σκέλος, αλλά πχ. στη Ν. Μάκρη που το πήρα και είχε και givi, αν ρωτήσεις θα σου πουν σίγουρα τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

Potis
10/01/2024, 16:03
Πολύ καλή τιμή το Honda για όσους ψάχνονται!

basilis_k6
10/01/2024, 16:06
Πολύ καλή τιμή το Honda για όσους ψάχνονται!

το ειδα πριν λιγο. 7400 το 2023 και 7900 το καινουργιο. και καποιοι #%%#$@ πήρανε σκουτερ με 6κ.

AristidisZ
08/11/2024, 14:01
Να μαι και γω, ήρθε η ώρα για λάστιχα στο CB...

Έχουμε καμιά γνώμη σε τι να πάω ;

Χρήση πόλη, ανέβασμα πεζοδρόμια και λοιπές ομορφιές...

Panos76
08/11/2024, 14:14
Να μαι και γω, ήρθε η ώρα για λάστιχα στο CB...

Έχουμε καμιά γνώμη σε τι να πάω ;

Χρήση πόλη, ανέβασμα πεζοδρόμια και λοιπές ομορφιές...

Σε 1.500Km αλλάζω και εγώ!

Θα ήθελα κάτι σε ον-οφφ επιλογή τόσο για την εμφάνιση όσο και για κάποια ανετότερη διεύλεση σε χώμα (από τις πολλές που κάνω :lol:).

Ωστόσο με τρομάζει η ιδέα του -έστω και λίγο off - στους δρόμους της Αθήνας σε κλίσεις, στροφές, κλπ.

Και καλά, στα πρώτα km πες θα είναι οκ, μετά τι γίνεται;

Έτσι μάλλον θα πάω στους σκορπιούς πάλι, που πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο μετά από 20.000km.

CorpseAlive
08/11/2024, 14:16
Σε 1.500Km αλλάζω και εγώ!

Θα ήθελα κάτι σε ον-οφφ επιλογή τόσο για την εμφάνιση όσο και για κάποια ανετότερη διεύλεση σε χώμα (από τις πολλές που κάνω :lol:).

Ωστόσο με τρομάζει η ιδέα του -έστω και λίγο off - στους δρόμους της Αθήνας σε κλίσεις, στροφές, κλπ.

Και καλά, στα πρώτα km πες θα είναι οκ, μετά τι γίνεται;

Έτσι μάλλον θα πάω στους σκορπιούς πάλι, που πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο μετά από 20.000km.

Dunlop Trailmax απλά έχουν το ''κακό'' ότι φθείρονται πιο γρήγορα (αλλά είναι σούπερ για χαλαρό χώμα και τρομερό κράτημα σε στροφιλίκι) δοκιμασμένα.

AristidisZ
08/11/2024, 14:18
2 που πήρα τηλ (Μπούκης / Περιστεράς), αυτά μου πρότειναν

το πιο σημαντικό για μένα είναι η αντοχή στο βρεμένο, και ιδανικά στο χρόνο (κάνω κάνα 5αρι κμ ετησίως, άρα συνήθως τα αλλάζω λόγω ηλικίας και όχι φθοράς)

έχουμε καμιά άλλη πρόταση ;

Panos76
08/11/2024, 14:30
Dunlop Trailmax απλά έχουν το ''κακό'' ότι φθείρονται πιο γρήγορα (αλλά είναι σούπερ για χαλαρό χώμα και τρομερό κράτημα σε στροφιλίκι) δοκιμασμένα.

Σαν πρώτη τοποθέτηση είχε τα Dunlop Trailmax mixtour, που πράγματι ήταν αξιοπρεπέστατα σε όλα τους αλλά πέταγε εύκολα κώλο σε σχέση με τα πιρέΛΛι στα ίδια χρόνια. Για κάποιο λόγο τα εμπιστεύομαι περισσότερο τα σκόρπιον.

CorpseAlive
08/11/2024, 14:32
Σαν πρώτη τοποθέτηση είχε τα Dunlop Trailmax mixtour, που πράγματι ήταν αξιοπρεπέστατα σε όλα τους αλλά πέταγε εύκολα κώλο σε σχέση με τα πιρέΛΛι στα ίδια χρόνια. Για κάποιο λόγο τα εμπιστεύομαι περισσότερο τα σκόρπιον.

Μεταξύ μας τώρα, τα Scorpion δεν είναι λίγο Overkill για το cb500x?
Έχει ανάγκη τόσο γρήγορης κορώνας ? Εγώ αυτά φοράω στο BMW αλλά έβγαλαν και 20 κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα σε σχεδόν 1 χρόνο εντατικής ψυχανάλυσης μου στον δρόμο.

Panos76
08/11/2024, 15:12
Μεταξύ μας τώρα, τα Scorpion δεν είναι λίγο Overkill για το cb500x?
Έχει ανάγκη τόσο γρήγορης κορώνας ? Εγώ αυτά φοράω στο BMW αλλά έβγαλαν και 20 κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα σε σχεδόν 1 χρόνο εντατικής ψυχανάλυσης μου στον δρόμο.

Είναι πολύ η ροπή που βγαίνει στο δρόμο και θέλει διαχείριση :bawl:

Είναι θέμα αίσθησης, σου εμπνέει ασφάλεια το πως βεντουζώνει και αυτό δεν το αλλάζω (εύκολα)!

BabisStinson
08/11/2024, 15:27
Στο v85tt έχω Dunlop Trailmax Meridian. Κταπληκτικά λάστιχα, ειδικά για τον χαρακτήρα της μηχανής. Δες αν βγαίνουν στις διαστάσεις σου.

AristidisZ
11/11/2024, 10:48
Στο v85tt έχω Dunlop Trailmax Meridian. Κταπληκτικά λάστιχα, ειδικά για τον χαρακτήρα της μηχανής. Δες αν βγαίνουν στις διαστάσεις σου.

Νομίζω δε βγαίνει στο πίσω (όπως και τα Michelin Anakee Road)

Για τα Battlax A41 έχουμε άποψη ;