PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

kalgeorge
07/12/2008, 22:53
ασχετο...ειδατε τη εγινε στο καυταντζογλειο;;;

κουβεντα ομως απο κανεναν στις ειδησεις....γαργαρα

STOYBI
07/12/2008, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
παλι δεν μου απαντησες :lol:
οπως και να εχει, εγιναν ΚΑΙ απο φιλαθλους που χαραμιζουν το ΣΑΒΒΑΤΟ;) για να δουν πολο, και ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ.
θελω να πω...οτι αν ΔΕΝ ειχε βρισει κανεις μανες, σπιτια, κλπ, δεν θα ειχε γινει τιποτα.
θα ειχαν ληξει ολα ωραια και καλα, και δεν θα το συζηταγαμε τωρα.
:wave2:

Ενταξει ρε... ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ !!! :lol: :lol:

( Μανες σπιτια κλπ... αληθεια... εχεις παει σε καποιο πρωταθληματακι με τα πιτσιρικια του δημοτικου να δεις τι ακουγετε απο ηλιθιους πατεραδες..??)

Κατα τα αλλα.....

(Σε παραπεμπω στην απαντηση που εδωσα στον χυμα...)

Και φαντασου.... Αγωνας στο ποδοσφαιρο-μπασκετ με παιχτη του παο με σπασμενο απο λοστο ποδι.. Και θανασακη πχ :lol: με σπασμενο απο καδρονι κεφαλι...)

Τι θα λεγαμε σημερα...?? :confused:

kalgeorge
07/12/2008, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ενταξει ρε... ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ !!! :lol: :lol:

( Μανες σπιτια κλπ... αληθεια... εχεις παει σε καποιο πρωταθληματακι με τα πιτσιρικια του δημοτικου να δεις τι ακουγετε απο ηλιθιους πατεραδες..??)

Κατα τα αλλα.....

(Σε παραπεμπω στην απαντηση που εδωσα στον χυμα...)

Και φαντασου.... Αγωνας στο ποδοσφαιρο-μπασκετ με παιχτη του παο με σπασμενο απο λοστο ποδι.. Και θανασακη πχ :lol: με σπασμενο απο καδρονι κεφαλι...)

Τι θα λεγαμε σημερα...?? :confused:

δεν σε καταλαβα :confused:

STOYBI
07/12/2008, 22:59
μιας και το ειπες.
κανενα ποδι δεν εσπασε.
πρηστικε το ποδι του παιχτη του γαυρου απο κλωτσια, αν το χτυπουσαν με λοστο φιλε στουμπι θα το ειχε παρει στα χερια τωρα.:lol:

<<< Κάπου εκεί, έγινε μια εγκληματική ενέργεια, καθώς κάποιος έσβησε τα φώτα κι επικράτησαν σκηνές χάους! Οι οπαδοί των «πράσινων» πετούσαν ό,τι έβρισκαν προς τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», που δεν μπορούσε να αποχωρήσει. Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων! Αλλοι οπαδοί μπήκαν μέσα και ήρθαν στα χέρια με τους παίκτες του Ολυμπιακού κι άπαντες αποχώρησαν με... ενθύμια!

Ο Ολυμπιακός, τα έβαλε με την αστυνομία, καθώς οι μόλις 8 (!!!) αστυνομικοί που βρίσκονταν στην πισίνα, δεν μπορούσαν να επιβάλουν την τάξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και δυο εξ αυτών. Στη συνέχεια, έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, που μπήκαν μέσα στο κολυμβητήριο για να βγάλουν έξω τους οπαδούς και το επεισόδια συνεχίστηκαν κι απέξω μέχρι και την Λεωφόρο Πεντέλης! Τελικά, συνελήφθησαν δυο οπαδοί.

Κι αφού τελείωσαν όλα, οι περισσότεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, έφυγαν από το γήπεδο με τα μαγιό, καθώς από το «πλιάτσικο» που έγινε στον πάγκο, γλίτωσαν μόνο τρεις τσάντες!>>> http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8250&subid=2&tag=6171&pubid=1557766

Τζωρτζη... Στο ξαναλεω... Μονο το πλιατσικο να κρατησεις απο οσα εγιναν.... Το ΣΑΒΒΑΤΟ.. Αλλοι ηταν στο γηπεδο....
:winka:

kalgeorge
07/12/2008, 23:02
<<< Κάπου εκεί, έγινε μια εγκληματική ενέργεια, καθώς κάποιος έσβησε τα φώτα κι επικράτησαν σκηνές χάους! Οι οπαδοί των «πράσινων» πετούσαν ό,τι έβρισκαν προς τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», που δεν μπορούσε να αποχωρήσει. Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων! Αλλοι οπαδοί μπήκαν μέσα και ήρθαν στα χέρια με τους παίκτες του Ολυμπιακού κι άπαντες αποχώρησαν με... ενθύμια!

Ο Ολυμπιακός, τα έβαλε με την αστυνομία, καθώς οι μόλις 8 (!!!) αστυνομικοί που βρίσκονταν στην πισίνα, δεν μπορούσαν να επιβάλουν την τάξη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και δυο εξ αυτών. Στη συνέχεια, έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, που μπήκαν μέσα στο κολυμβητήριο για να βγάλουν έξω τους οπαδούς και το επεισόδια συνεχίστηκαν κι απέξω μέχρι και την Λεωφόρο Πεντέλης! Τελικά, συνελήφθησαν δυο οπαδοί.

Κι αφού τελείωσαν όλα, οι περισσότεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού, έφυγαν από το γήπεδο με τα μαγιό, καθώς από το «πλιάτσικο» που έγινε στον πάγκο, γλίτωσαν μόνο τρεις τσάντες!>>> http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8250&subid=2&tag=6171&pubid=1557766

Τζωρτζη... Στο ξαναλεω... Μονο το πλιατσικο να κρατησεις απο οσα εγιναν.... Το ΣΑΒΒΑΤΟ.. Αλλοι ηταν στο γηπεδο....
:winka:

ρε μαν σιγουρα, εξαλλου σου εγραψα και πιο πανω....ΔΕΝ ηταν ΜΟΝΟ φιλαθλοι.

αλλα αυτο που λεω τοση ωρα ειναι οτι αν ΔΕΝ ειχαν προκληθει, δεν θα ειχε γινει τιποτα.
η ατμοσφαιρα ηταν πολυ καλη, χωρις διαθεση γαι επεισοδια.
κατι που ειπε και ο πολιστας του γαυρου οπως θα διαβασες.

τωρα το που κατεληξαν τα επεισοδια ρε συ δνε ειανι κατι που μπορεις να το επικρινεις.
εχει σημασια αν πηραν τα μαγιο ή οχι; εκει ειναι το θεμα μας;;;
το θεμα ειναι να μην ξεκινησουν, απο κει και περα....αστο.
αλλα μπορουσαν να ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ....
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΛΕΩ

el_hymador
07/12/2008, 23:11
Μην μπερδευεσε.... Δεν μιλαμε αν γινονται επεισοδια... Παντου γινονται επεισοδια......

Για σπασμενα ποδια παιχτων με λοστους μιλαμε...... ( Εχει διαφορα ! )

ρε συ stoub, μιλαμε να φευγουν οι σκακιερες σε τουρνουα και να σκανε πανω σε κεφαλια....

π.μ. για λεπτομερειες αν θες:winka:

la_villa
07/12/2008, 23:15
gia to polo

μάλιστα.....

τότε φαντάζομαι θα είσαι σίγουρος ότι και τα επεισόδια της Ριζούπολης τότε τα δημιουργήσαν βάζελοι....

la_villa
07/12/2008, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
ΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ????????? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΜΕ.........
:lol: :lol: :lol: :lol:

το γιατί ήταν σημαντικά δεν βλέπω????

α το λες πιο κάτω....μάλιστα για τους ίδιους λόγους τα 10 περσυνά μας;)

kalgeorge
07/12/2008, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μάλιστα.....

τότε φαντάζομαι θα είσαι σίγουρος ότι και τα επεισόδια της Ριζούπολης τότε τα δημιουργήσαν βάζελοι....

νταξει εσυ εισια τελειως αλλου....

la_villa
07/12/2008, 23:19

μάλιστα....τα αγια παιδιά προκλήθηκαν....τι άλλο θα ακούσουμε....

la_villa
07/12/2008, 23:23
[BΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;;;;
ΜΑΝ....ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..:wave2: [/B]

και αφού πήγες σε αγώνα πόλο....γιατι πήρες λοστούς και σκάλες (!!) μαζί σου???

πες μας ότι είσαι κ μέντιουμ και περίμενες να προκληθείς απο τους παίκτες.....

kalgeorge
07/12/2008, 23:30

εισαι τελειως αλλου αγορι μου...
δεν σου απανταω αλλο
εδω δεν σου απαντανε ουτε οι γαυροι...

la_villa
07/12/2008, 23:32
αλλα αυτο που λεω τοση ωρα ειναι οτι αν ΔΕΝ ειχαν προκληθει, δεν θα ειχε γινει τιποτα.
η ατμοσφαιρα ηταν πολυ καλη, χωρις διαθεση γαι επεισοδια.
κατι που ειπε και ο πολιστας του γαυρου οπως θα διαβασες.

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΛΕΩ

ρε μας υποτιμούν που μας υποτιμουν οι πολιτικοί με τις μαλακίες που λένε μην τους μιμήσε

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΒΛΑ (!!!) Κ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ????ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΗΓΑΤΕ Η ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ Κ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΖΙ????

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΠΕΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...Κ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚ Η ΦΤΗΝΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

κωλολαός ήμαστε ρε πούστη μου....σκέτη σιχαμάρα

la_villa
07/12/2008, 23:33

πάντως όχι σε αγώνα πόλο να σπάω!!!!

kalgeorge
07/12/2008, 23:53
ρε τερενς...τωρα στην αθλητικη κυριακη...ο δικος σας...ο κωστης βρε...
ειπε οτι ο τενκατε στα προηγουμενα παιχνιδια επαιξε......3-6-1

και εγω που νομιζα οτι δεν υπαρχει αυτο το συστημα ρε μαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

kalgeorge
08/12/2008, 00:13

ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

τονισα πολλες φορες ( αλλα μαλλον διαβαζεις μονο αυτα που σε συμφερουν ) οτι ΔΕΝ μπλεχτηκαν ολοι στα επεισοδια....ΟΥΤΕ ΕΓΩ.
εσυ παλι λες τα δικα σου.
επισης οπως ειπαν και αλλοι εδω, και μαλιστα γαυροι...η ριζουπολη ηταν προμελετημενη...το σαββατιατικο οχι.
τελος , ουτε τουβλα υπηρχαν...που ειδες μονο εσυ, ουτε σκαλες ουτε τιποτα. σιδερα που ξηλωθηκαν απο το γηπεδο, ναι.
και δεν δικαιολογησα σε καμμια απαντηση μου τα οσα εγιναν.αλλοιμονο.
ειπα μονο οτι δεν πηγαν με σκοπο να δημιουργησουν επεισοδια..αλλα προκληθηκαν.

οσο για τον σιχαμερο λαο του γαυρου, τσεκαρε πιο πισω σε παιχνιδια...τι εχουν κανει με εθνικο, βουλιαγμενη, πανιωνιο...και μετα ξανα μιλας

zzr2005
08/12/2008, 09:25

και εγω που νομιζα οτι δεν υπαρχει αυτο το συστημα ρε μαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

εγώ το είπα ότι δεν υπάρχει ρε...:lol: λαθος άνθρωπο κραζεις....
εννοώντας φυσικά ότι καμια σοβαρή ομαδα και σοβαρός προπονητης δεν παιζει τετοιος συστημα....

ειναι σαν να παιξεις το 4-2-4..
καποτε το έπαιζε η Βραζιλια...οποιος το παιξει τωρα θα τον πουν γραφικο.....;)
σαν συστήματα όλα υπάρχουν....στο γήπεδο είναι τι βγαίνει...

και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο έβγαινε όντως πιο πολύ 5-4-1
τωρα στις αθλητικές εκπομπές που αποκαλούν το 4-4-2 με ρόμβο, 4-1-2-1-2 μπορείς να ακούσεις ότι θέλεις...:lol:

έτσι βάφτισαν και το 5-4-1 (στην περίπτωση ας πουμε του Αστέρα μάλλον ηταν 3-4-3) σε 3-6-1

kalgeorge
08/12/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εγώ το είπα ότι δεν υπάρχει ρε...:lol: λαθος άνθρωπο κραζεις....
εννοώντας φυσικά ότι καμια σοβαρή ομαδα και σοβαρός προπονητης δεν παιζει τετοιος συστημα....

kala egw me ton terens eixa antiparathesi gia auto..
alla afou petaxtikes...akou ta kai esy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
08/12/2008, 09:47
ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

μα πόσο χαζός είσαι

γύρνα καμιά σελίδα πίσω...

¨". Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

"Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βαγγέλης Πάτερος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έκανε ράμματα ενώ ο Γιώργος Ντόσκας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από χτύπημα με λοστό και εκφράζονται φόβοι για σπάσιμο. Διάφορα αντικείμενα, από μπουκάλια μέχρι…σκάλα (!), "

βούτα σε καμιά πισίνα να συνέλθεις...

zzr2005
08/12/2008, 09:52

"ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

και γιατί δεν τα έκλειναν να μην μπαίνει η βροχή?:lol: :lol:

Υ.Γ. Αλήθεια υπάρχει καποιος φίλαθλος που πάει να δει ΠΟΛΟ και δεν πάει απλός να βρισει ή και κατι παραπάνω τον αντίπαλο ???

εξαιρούνται συγγενείς αθλητών και γυναικείες παρουσίες που πάνε για ευνόητους λόγους...;)

zzr2005
08/12/2008, 09:57
kala egw me ton terens eixa antiparathesi gia auto..
alla afou petaxtikes...akou ta kai esy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

3-6-1 δεν παιζαμε παντως...που να χτυπατε τον κωλο σας κατω....:lol:

πιστευω οτι παιζαμε 1-2-2-3-1-1 με λύμπερο..:lol:

που στην άμυνα μετατρέπεται σε 5-4-1 και στην επίθεση σε 3-4-3...:lol:

kalgeorge
08/12/2008, 10:04
μα πόσο χαζός είσαι

γύρνα καμιά σελίδα πίσω...

¨". Ενας σιδηρολοστός, χτύπησε στο πόδι τον Ντόσκα, ο οποίος αρχικά φοβήθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα, ενώ άνοιξαν και κάποια παράθυρα κι άρχισε βροχή τούβλων!"

"Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βαγγέλης Πάτερος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έκανε ράμματα ενώ ο Γιώργος Ντόσκας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μετά από χτύπημα με λοστό και εκφράζονται φόβοι για σπάσιμο. Διάφορα αντικείμενα, από μπουκάλια μέχρι…σκάλα (!), "

βούτα σε καμιά πισίνα να συνέλθεις...

επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου :wave2:

kalgeorge
08/12/2008, 10:06
3-6-1 δεν παιζαμε παντως...που να χτυπατε τον κωλο σας κατω....:lol:

πιστευω οτι παιζαμε 1-2-2-3-1-1 με λύμπερο..:lol:

που στην άμυνα μετατρέπεται σε 5-4-1 και στην επίθεση σε 3-4-3...:lol:

απαντηση πρωτα στο πιο πανω ποστ...
ΝΑΙ ΥΠΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥΣ κοσμος που παει ΜΟΝΟ για να ΔΕΙ πολο....επειδη δεν παμε εμεις...δεν σημαινει οτι δενπαει κανενας.
ειδικα φετος ξαναλεω

οσο για το συστημα...εγω νομιζω οτι τελικα παιζουμε 4-4-( ριζα του 4 :rotflmao: ) το οποιο στην αμυνα μετατρεπεται σε ρομβο, οταν εχουμε κατοχη μπαλας σε πολυγωνο, στην επιθεση ορθογωνιο παραλληλογραμο και οταν παμε φουλ επιθεση σε ισοσκελες τριγωνο :lol: :lol:

zzr2005
08/12/2008, 10:20
απαντηση πρωτα στο πιο πανω ποστ...
ΝΑΙ ΥΠΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥΣ κοσμος που παει ΜΟΝΟ για να ΔΕΙ πολο....επειδη δεν παμε εμεις...δεν σημαινει οτι δενπαει κανενας.
ειδικα φετος ξαναλεω

δεν ειναι οτι δεν πάω εγώ...
ειναι οτι δεν έχω ακουσει κανέναν να πηγαίνει ή τέλοσπαντων κάποιον που να εχει κάτσει σπιτι να παρακολουθήσει πόλο...
είμαι σίγουρος οτι είναι τρομερό άθλημα να παίζεις αλλά το θεωρώ από τα πιο βαρετά να βλέπεις...

σίγουρα καποιοι θα πηγαίνουν για να δουν ...αλλά σε τέτοια παιχνίδια μάλλον ειναι 1 στους 100..

ας πούμε ποσο κόσμο μαζεύει ο Παναθηναικός στο πόλο σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδι?
απλα από περιέργεια....
να δω πόσους gay οπαδούς έχουμε....:lol: :rotflmao:

kalgeorge
08/12/2008, 10:21
δεν ειναι οτι δεν πάω εγώ...
ειναι οτι δεν έχω ακουσει κανέναν να πηγαίνει ή τέλοσπαντων κάποιον που να εχει κάτσει σπιτι να παρακολουθήσει πόλο...
είμαι σίγουρος οτι είναι τρομερό άθλημα να παίζεις αλλά το θεωρώ από τα πιο βαρετά να βλέπεις...

σίγουρα καποιοι θα πηγαίνουν για να δουν ...αλλά σε τέτοια παιχνίδια μάλλον ειναι 1 στους 100..

ας πούμε ποσο κόσμο μαζεύει ο Παναθηναικός στο πόλο σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδι?
απλα από περιέργεια....
να δω πόσους gay οπαδούς έχουμε....:lol: :rotflmao:

ρεεεεεεεεεε αυτο σου λεω μια ωρα :lol:
μαζευει πολυ κοσμο
ειδικα φετος που εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια και η ομαδα εχει προοπτικες :wave2:

zzr2005
08/12/2008, 10:30
ρεεεεεεεεεε αυτο σου λεω μια ωρα :lol:
μαζευει πολυ κοσμο
ειδικα φετος που εχει γινει πολυ καλη προσπαθεια και η ομαδα εχει προοπτικες :wave2:

πήξαμε στους πούστηδες .... :lol: :lol: :lol:

ναι ε?
δεν το ήξερα φιλε και μου κάνει πραγματικά εντύπωση....
γιατι γενικά εκτος απο φίλους Παναθηναικούς, ούτε κανένας γνωστός μου Ολυμπιακός δεν πάει στο πόλο , που παραδοσιακά είναι δυνατός ο Ολυμπιακός...

el_hymador
08/12/2008, 10:47
Ρε σεις λυστε μου μια απορια...

ο σφυρουλας του Υποκαταστηματος Θρακης - ΠΑΟ θα παραπεμφθει αραγε;

:a13:

kalgeorge
08/12/2008, 10:55
εγω εχω αλλη απορια...

τα αεκακια που εχουν χαθει;;;;
:rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
08/12/2008, 10:57
εγω εχω αλλη απορια...

έγιναν βάτραχοι...:lol:

irinia
08/12/2008, 11:02

EINAI THΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ..........

Μεγάλωσε μέ pro............. :rotflmao: :rotflmao:

Άν πάς πίσω,θά δείς τί είπα..........πόσα είναι τά άρχικά συστήματα καί πώς τά
βαπτίζουν.............καί τά μετονομάζουν οί νεώτεροι μέ τίς παραλλαγές....ΔΗΘΕΝ...!!

Γιατί ή ΑΕΚ γιά παράδειγμα μέ Δώνη έπαιζε 4-3-2-1.......ή 4-2-1-2-1...ή 4-2-2-1-1...

ή 4-3-1-1-1.....ή 4-2-2-1-1......ή 4-3-2-1...........ή ...ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.....!!!

Στά πλαίσια αύτά κάποιοι άνακάλυψαν καί τό 3-6-1...........πού όπως σού έγραψα

τό είδα σέ κάποιες όλλανδικές καί γερμανικές όμάδες κατά καιρούς....

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ............ό Σπυρόπουλος καί ό Νίλσεν...........

ΧΑΦ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ......!!!!

Μή μού άλλάζεις τά λόγια..............ντροπή.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
08/12/2008, 11:03
Γαματο, το εχει γραψει παναθηναϊκος, αλλα αξιζει να διαβαστει απο ολους...αλλωστε το φανταστικο σεναριο που περιγραφει ο ανθρωπος δεν διαφερει και πολυ απο αυτα που ειχαμε δει και ακουσει πριν λιγα χρονια οταν ο γαυρος εχασε στην Ξανθη και κοντεψε να γινει πραξικοπημα...

O Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Σκόντα Ξάνθης, ματς κομβικό για την πορεία του στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Στο πρώτο λεπτό ο νεαρός Νίνιτς του Ολυμπιακού με μία έξυπνη κίνηση αφήνει την μπάλα μπροστά και ο Βάλλας των γηπεδούχων τον κλαδεύει ερχόμενος με φόρα από πίσω.

Στο τέταρτο λεπτό ο Ματζιοτιτς του Ολυμπιακού ξεχύνεται μπροστά και ο Κωστούλας τον τραβάει από την φανέλα, σταματώντας τον.

Κλασικές περιπτώσεις κίτρινης κάρτας, αλλά η κάρτα δεν βγαίνει απο το τσεπάκι του διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιμάοβιτς κάνει ένα φάουλ στον Αγκάλι στο κέντρο του γηπέδου, ο Σαριέγκιτς με φόρα πατάει το χέρι του πεσμένου αντιπάλου και κιτρινίζεται απο τον ρέφερι.

Δέκα λεπτά μετά πάλι ο Σαριέγκιτς με φόρα σταματάει αντικανονικά τον Γκρζέλακ και ο Κουκουλάκης βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ατζαμή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός τελικά με 10 παίκτες δεν αντέχει το σφυροκόπημα της Ξάνθης, χάνει με 2-1 με γκολ του Χάρη Παππά και ο Πειραιάς “βράζει”…

Το λιμάνι κλείνει για 18 ημέρες, από αγανακτισμένους οπαδούς του Θρύλου….

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει εσπευσμένα από την Ρωσία όπου είναι για “δουλειές” για να πάρει μέτρα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης βγάζει ανακοίνωση 32 σελίδες κατηγορώντας από τον Κώστα Καραμανλή μέχρι τον Αδωνη Γεωργιάδη….

Ο Τάκης Τσουκαλάς κόβει σε ένδειξη διαμαρτυρίας την χαρακτηριστική του “αφάνα σπόιλερ”!

Ο Αλέφαντος εμφανίζεται στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας και ζητάει την βοήθεια της προκειμένου να αναλάβει αρχιδιαιτητής και να καθαρίσει “τις αισχρές διαιτησίες που στερούν τον Ολυμπιακό από το 28ο συνεχές πρωτάθλημα, όπως τότε εμένα μου το στέρησε ο Δούρος”

ΥΓ Η παραπάνω ιστορία και τα πρόσωπα της είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Είναι όμως μία διδαχτική ιστορία για όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ Ο Κουκουλάκης στο ημίχρονο δεν έκανε ντουζ. Διάβασε προσεχτικά τον κανονισμό περί “μαρκαρισμάτων που επιφέρουν κίτρινη κάρτα” και στο δεύτερο ημιχρόνιο βγήκε διαβασμένος…Ευγε!

kalgeorge
08/12/2008, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EINAI THΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ..........

Μεγάλωσε μέ pro............. :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ............ό Σπυρόπουλος καί ό Νίλσεν...........
ΧΑΦ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ......!!!!
Μή μού άλλάζεις τά λόγια..............ντροπή.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο σπυροπουλος επαιζε και πλαγιος χαφ (μπακ-χαφ που λενε δηλαδη ) στον πανιωνιο
το εχει κανει πολλες φορες και στον παναθηναικο.
ο νιλσον οκ, δεν μπορει χαφ το παλλικαρι :p

la_villa
08/12/2008, 13:13
1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.
με γεια σου :wave2:

τελικά εσύ πάντως μας αποδεικνύεις το μέγεθος της βλακείας σου...και ακόμα δεν έπιασες πάτο

"Κομμάτια τσιμέντου, σίδερα και γυαλιά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις. "
απο sportday
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....

μάλιστα όλα τα site λένε το ίδιο και εσύ επιμένεις ότι τα σπάσατε και κάνατε ότι κάνατε επειδή προκληθήκατε!!!!αλλιώς δεν θα γινόταν τπτ.....λυπάμαι αλλά δεν πείθεις...

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΙ....ΤΟΥΒΛΑ ...ΠΕΤΡΕΣ....ΓΥΑΛΙΑ....ΣΚΑΛΕΑ(~!!!) ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ.....

από κει κ πέρα τζάμπα καίει η λάμπα....αν είχατε όπλο τελικά σίγουρα θα πυροβολούσατε και εσείς ;)

kalgeorge
08/12/2008, 13:16
τελικά εσύ πάντως μας αποδεικνύεις το μέγεθος της βλακείας σου...και ακόμα δεν έπιασες πάτο

"Κομμάτια τσιμέντου, σίδερα και γυαλιά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις. "
απο sportday
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....

μάλιστα όλα τα site λένε το ίδιο και εσύ επιμένεις ότι τα σπάσατε και κάνατε ότι κάνατε επειδή προκληθήκατε!!!!αλλιώς δεν θα γινόταν τπτ.....λυπάμαι αλλά δεν πείθεις...

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΙ....ΤΟΥΒΛΑ ...ΠΕΤΡΕΣ....ΓΥΑΛΙΑ....ΣΚΑΛΕΑ(~!!!) ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ.....

από κει κ πέρα τζάμπα καίει η λάμπα....αν είχατε όπλο τελικά σίγουρα θα πυροβολούσατε και εσείς ;)

νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

EVI
08/12/2008, 13:16
εγω εχω αλλη απορια...

prospathoyn na kerdisoyn ton soyvlako panthrakiko ta kataferan

eprepe na paei enas gavros(h afentia moy)sto oaka gia na kerdisoyn :rotflmao: :lol:

la_villa
08/12/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ο σφυρουλας του Υποκαταστηματος Θρακης - ΠΑΟ θα παραπεμφθει αραγε;
:a13:

αδικηθήκατε πάλι ρε γαμώτο :lol: :lol: :lol:

ρε τι τραβάτε....:lol: :lol: :lol:

υ.γ έχετε καταντήσει χειρότεροι κλαψιάρηδες και απο τα χανούμια..... τουλάχιστον αυτοί την γελοιότητα την κατάλαβαν νωρίς ότι τους φτύναν και κάποια στιγμή το κόψαν....
δεν φτάνει που το παράρτημα σας στην Ξάνθη περπάταγε επί 90 λεπτά περιμένοντας να βάλετε κανά γκολ μην γίνει καμιά στραβή και δεν νικήσετε....ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝ λέμε....ένα σπριντ δεν είδα σε κανένα σημείο του αγώνα ;)
δες το δεύτερο γκολ για να καταλάβεις την απέλπισια του παραρτήματος σας να φάει κ 2ο γκολ....αυτά δεν γίνονται ΟΥΤΕ στα ερασιτεχνικά.....δεν έμεινε ούτε ενας αμυντικός πίσω....πιο τραβηγμένο δεν γινόταν....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
08/12/2008, 13:24
νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

εμ έτσι είναι...εκτέθηκες μόνος σου και δεν μπορείς να τα μαζεψεις τώρα

ποιος ασχολειται με τον LAZIO...αυτός είναι σε παράλληλη πραγματικότητα...

kalgeorge
08/12/2008, 13:35

δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....:wave2:

idi
08/12/2008, 14:24
εγω εχω αλλη απορια...

3 βαθμους κατω σας

αρα σε 3 αγωνιστικες σας περασαμε... (εχουμε μεταξυ μας παιχνιδακι για να ριξουμε μερικες τορπιλες ακομα στο κοτερο του πατερα)

ελεος ρε πουστη μου μεχρι και οι βαζελοι στα ιδια χαλια με εμας εχουν το θρασος και μα τη λενε ...

ελεος!!!

la_villa
08/12/2008, 14:26
σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
γιατι αραγε;

δεν έπαψαν να ασχολούνται με το θέμα...έπαψαν να ασχολούνται με τις βλακείες που γράφεις...αν τις πστεύεις δεν ξέρω....

όλοι σου είπαν ότι σου λεώ κ εγώ απλά βαρέθηκαν να μιλάνε στα ντουβάρια...ίσως καλά κάναν

όταν μας δικαιολογήσεις που βρέθηκαν τουβλά,λοστοί,σκάλες κ πόσα άλλα θα σε πιστέψω....

javrar6
08/12/2008, 14:27
και μια που μιλαμε για δηλωσεις,,,,,,,......ακουστε τα παρακατω .....

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις πιο πετυχημένες σεζόν των τελευταίων ετών, με το νταμπλ στην Ελλάδα και την πορεία μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ όλα αυτά, βασικοί παίκτες όπως ο Λεντέσμα, ο Λούα Λούα και εσύ απομακρυνθήκατε στο τέλος της σεζόν. Το ίδιο και ο προπονητής Τάκης Λεμονής. Γιατί πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;
«Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν στην αρχή της περσινής σεζόν. Η ομάδα δημιούργησε μία εσωτερική δομή η οποία περιέπλεκε την προσπάθεια του προπονητή. Ο κόουτς Λεμονής, κατά την άποψή μου, όχι μόνο έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά θα έπρεπε να είναι ακόμα στο τιμόνι της ομάδας. Το ίδιο και εγώ, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που προανέφερες».

Θα ήθελα να απαντήσεις σε κάποιες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος λόγος που τελείωσε η καριέρα σου στον Ολυμπιακό ήταν η πολύ κακή απόδοσή σου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 4-0.
«Με τον Ολυμπιακό έχω κάνει μεγάλα ματς. Εχω σημειώσει σημαντικά γκολ. Πρέπει να ήμουν μέσα στους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας αναφορικά με τα γκολ που σημείωσα στις δύο σεζόν που έπαιξα. Πάνω απ όλα όμως είμαι άνθρωπος και στο συγκεκριμένο ματς δεν ήμουν σε καλή ημέρα. Ηταν ένα πολύ κακό βράδυ. Μην ξεχνάτε όλη την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα. Υπήρξε ένας «πόλεμος» μεταξύ των εγωισμών του Ριβάλντο και του προέδρου του Ολυμπιακού. Δύο πολύ ισχυρών προσωπικοτήτων. Από τη μία ήταν ο Ριβάλντο, που έλεγε με τον τρόπο του «είμαι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου» και από την άλλη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να αποδείξει πως ο «βασιλιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός.

Το συγκεκριμένο ματς είχε ξεφύγει από τα όρια ενός ντέρμπι και η ήττα θα προκαλούσε πολλές απώλειες σε όποια ομάδα έχανε. Ο Ριβάλντο είναι φίλος μου, αλλά ο κόσμος αναλώθηκε σε πολλά λανθασμένα σενάρια μετά το ματς, ενώ και ο Τύπος έκανε μεγάλο κακό. Ξαφνικά, όλη η δουλειά και ο ιδρώτας μου για 2 χρόνια στην ομάδα εξαφανίστηκαν. Με μετέτρεψαν σε «σκουπίδι». Δεν ήταν καθόλου δίκαιη αυτή η αντιμετώπιση. Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη και δεν με αγγίζει καμιά φήμη. Παρ όλα όσα πέρασα, κρατάω μία πολύ καλή ανάμνηση από την εμπειρία μου στην Ελλάδα και θα έχω πολλά καλά πράγματα να διηγούμαι για τη χώρα σας στα παιδιά μου».

Πόσο μεγάλη είναι η πίκρα σου για το άδοξο τέλος της καριέρας σου στον Ολυμπιακό;
«Οσο καιρό ήμουν στην ομάδα, προσπαθούσα να βλέπω τα πράγματα θετικά, και ήλπιζα ότι τα κακώς κείμενα θα διορθωθούν. Παρότι δεν πήρα τα λεφτά που δικαιούμουν για να φύγω, δεν τα διεκδίκησα γιατί είμαι κύριος. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για κάποιους άλλους ανθρώπους που ήταν τότε στον Ολυμπιακό.

Έπρεπε να με σεβαστούν. Είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι και εγώ ένα μέρος της ιστορίας του συλλόγου και δεν μπορούν να με διαγράψουν. Δεν έπρεπε να με διώξουν και να σπιλώσουν το όνομά μου με τέτοιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ήταν δειλοί. Αυτό που δεν κατάλαβαν, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να είναι πάνω από την ίδια την ομάδα. Όλοι μας κάποια στιγμή θα φύγουμε από τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα θα παραμείνει. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Τόσο καιρό δεν είχα μιλήσει γιατί δεν είχα διάθεση να ανοίξω διάλογο με αυτούς τους ανθρώπους μέσω του Τύπου».

αυτα τα ειπε ο ζουλιο σεζαρ....

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=165814

kalgeorge
08/12/2008, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
3 βαθμους κατω σας

αρα σε 3 αγωνιστικες σας περασαμε... (εχουμε μεταξυ μας παιχνιδακι για να ριξουμε μερικες τορπιλες ακομα στο κοτερο του πατερα)

ελεος ρε πουστη μου μεχρι και οι βαζελοι στα ιδια χαλια με εμας εχουν το θρασος και μα τη λενε ...

ελεος!!!

ε δεν περναει η ωρα αλλιως ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol:

Lazio
08/12/2008, 14:31
δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....:wave2:

1) Καταδικαζω καθε ειδους βια απο οποιο χωρο προερχεται......πιστευω οτι οι οπαδοι μας προκληθηκαν αλλα δεν ειχαν σωστη αντιδραση

2) Να μην μιλανε οι αρουραιοι για βια γιατι ειναι οι πρωτοι διδαξαντες..... να μην ξεχναμε τσιρακια της κοκκινης ΠΑΕ και Διοικητικοι Συνδεσμων αφαιρεσαν τη ζωη του αδελφου μας Φιλοπουλου δυστυχως η βια σε αυτους υποκινειται απο τα πολυ εσωτερικα τους

3) Αδελφε Kal οντως εγω ειχα προτεινει μποικοταζ .....
Αν και εγω κανταω κοπανος ορισμενες φορες το καταλαβαινω και μαζευομαι ..... μερικοι ομως δεν παιρνουν χαμπαρι:wave2:

Lazio
08/12/2008, 14:32

??

Κανε μας τη χαρη ρε πατριωτακι...... :wave2:

kalgeorge
08/12/2008, 14:32
δεν έπαψαν να ασχολούνται με το θέμα...έπαψαν να ασχολούνται με τις βλακείες που γράφεις...αν τις πστεύεις δεν ξέρω....

όλοι σου είπαν ότι σου λεώ κ εγώ απλά βαρέθηκαν να μιλάνε στα ντουβάρια...ίσως καλά κάναν

όταν μας δικαιολογήσεις που βρέθηκαν τουβλά,λοστοί,σκάλες κ πόσα άλλα θα σε πιστέψω....

δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

kalgeorge
08/12/2008, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
1) Καταδικαζω καθε ειδους βια απο οποιο χωρο προερχεται......πιστευω οτι οι οπαδοι μας προκληθηκαν αλλα δεν ειχαν σωστη αντιδραση

2) Να μην μιλανε οι αρουραιοι για βια γιατι ειναι οι πρωτοι διδαξαντες..... να μην ξεχναμε τσιρακια της κοκκινης ΠΑΕ και Διοικητικοι Συνδεσμων αφαιρεσαν τη ζωη του αδελφου μας Φιλοπουλου δυστυχως η βια σε αυτους υποκινειται απο τα πολυ εσωτερικα τους

3) Αδελφε Kal οντως εγω ειχα προτεινει μποικοταζ .....
Αν και εγω κανταω κοπανος ορισμενες φορες το καταλαβαινω και μαζευομαι ..... μερικοι ομως δεν παιρνουν χαμπαρι:wave2:

+1 σε ολα

javrar6
08/12/2008, 15:06
:a18: :a18: :a18:

kalgeorge
08/12/2008, 15:53
και δεν μου λετε....τωρα αυτη .....ειναι η μασκα του ζορο;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

πιο πολυ για του χανιμπαλ μου κανει.

149765

javrar6
08/12/2008, 23:34
ρε ηρθαν και οι αποκριες??????

καλα το κρανακι που το ειχε?????:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ρε αυτοι οταν βαλουν γκολ κανουν και παρασταση......τωρα καταλαβα οταν μιλουσανε για θεαμα με ενα εισιτηριο βλεπεις και θεατρο......τρεμε μπραντ πιτ..............:lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
09/12/2008, 08:17
ρε αυτοι οταν βαλουν γκολ κανουν και παρασταση......τωρα καταλαβα οταν μιλουσανε για θεαμα με ενα εισιτηριο βλεπεις και θεατρο......τρεμε μπραντ πιτ..............:lol: :lol: :lol: :lol:

xaxaxaaxaxaaxxaxaax

re ton mlk :lol:

Lazio
09/12/2008, 22:53
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.............. ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΕ....ΟΛΕ.....ΟΛΕ...... :a23: :a23: :a23: :a23:

STOYBI
09/12/2008, 23:09
Και η υπερπροσπαθεια του ηρωικου ( και καμμια σχεση με την τυχη ) ΠΑΟ για προκριση στο τσου-λου συνεχιζετε.......

Αφου...... <<< Εχασε ντέρμπι, Σάβιο η Ανόρθωση!
5/12/2008 9:56:31 μμ

Με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία έρχεται η Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ για να παίξει στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια, ηττήθηκε από το ΑΠΟΕΛ με 0-1 στο ντέρμπι κορυφής της Κύπρου. Ετσι, η «κυρία»... γκρεμίστηκε από την κορυφή.

Σκόρερ του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση του «ΓΣΠ» ήταν ο Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς στο 63', ο οποίος σκόραρε έπειτα από το λάθος του Μπαρτόν και την ασίστ του Ονουάτσι.

Ο Μιροσάβλιεβιτς μάλιστα είχε και δοκάρι στο 28'. Εκτός από τη νίκη η Ανόρθωση έχασε στο 11' τον Σάβιο λόγω τραυματισμού, και η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης, είναι αμφίβολη. >>>

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωπ... Δεν υπολογισα...... <<< Η Ανόρθωση έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στην ανάπαυλα, με δύο εκ των κορυφαίων παικτών της να αποχωρούν λόγω τραυματισμού (Μπεκιάι, Δέλλας), με τον Κετσπάγια να κάνει εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού ο Κωνσταντίνου πέρασε στο κέντρο της άμυνας στη θέση του Δέλλα. >>>

Ρε ... :look: Δεν συμπληρωνετε και κανα δικο μας τζοκερ να μας κανετε και εμας χαρουμενους.... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
09/12/2008, 23:14
και δεν μου λετε....τωρα αυτη .....ειναι η μασκα του ζορο;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

πιο πολυ για του χανιμπαλ μου κανει.

Ρε... Αντε αφηστε την μασκα του παιδιου ησυχη.... :mad:

149876

STOYBI
09/12/2008, 23:15
:rotflmao:

149877

STOYBI
09/12/2008, 23:16
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

149878

Lazio
09/12/2008, 23:22
Ωπ... Δεν υπολογισα...... <<< Η Ανόρθωση έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στην ανάπαυλα, με δύο εκ των κορυφαίων παικτών της να αποχωρούν λόγω τραυματισμού (Μπεκιάι, Δέλλας), με τον Κετσπάγια να κάνει εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού ο Κωνσταντίνου πέρασε στο κέντρο της άμυνας στη θέση του Δέλλα. >>>

Ρε ... :look: Δεν συμπληρωνετε και κανα δικο μας τζοκερ να μας κανετε και εμας χαρουμενους.... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a31: :a31: :a31:

la_villa
09/12/2008, 23:52
βασικά όπως φάνηκαν οι δύο ομάδες....

θα περνούσε αυτή που την βόλευε και το Χ....ήταν τυχερός ο βάζελος και ήταν αυτός...

η νίκη ήρθε μεν αλλά έτσι όπως ήρθε.....δυο μέτριες ομάδες χωρίς να μπορούν να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο....

αν το Χ το βόλευε την Ανόρθωση θα πέρναγε αυτή...το ίδιο άνετα...
σε έναν όμιλο χωρίς την μεγάλη ομάδα....για άλλη μια φορά;)

el_hymador
10/12/2008, 00:07
Μετα την προσκριση, βγηκε μονο ενας Παναθηναϊκος να γραψει κατι...(ο Lazio)

και δυο γαυροι...:a018:

ενδεικτικο του ποσο τους τσουζει....

περαστικα σας και καλη επιτυχια με την Σαλκε μπας και περασετε σαν δευτεροι στον επομενο γυρο του Ουεφα...

δεν εχω ορεξη να γραψω κατι παραπανω

javrar6
10/12/2008, 00:26
ΚΑΙ ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
PANATHINAIKOS- 10 points!!!!
ή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΕΝ(ΚΑΤΕ) points!!!!!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ..........

HELLAS-EUROPE-PANATHINAIKOS...!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΥΕΦΑ!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

javrar6
10/12/2008, 00:29
Μετα την προσκριση, βγηκε μονο ενας Παναθηναϊκος να γραψει κατι...(ο Lazio)

και δυο γαυροι...:a018:

ενδεικτικο του ποσο τους τσουζει....

περαστικα σας και καλη επιτυχια με την Σαλκε μπας και περασετε σαν δευτεροι στον επομενο γυρο του Ουεφα...

δεν εχω ορεξη να γραψω κατι παραπανω

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΝΝ ΣΑΛΚΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ .......!!!!!!!!!

javrar6
10/12/2008, 00:32
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΛΩΦΑΡΔΙΑ........
ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

javrar6
10/12/2008, 00:39
βασικά όπως φάνηκαν οι δύο ομάδες....

θα περνούσε αυτή που την βόλευε και το Χ....ήταν τυχερός ο βάζελος και ήταν αυτός...

η νίκη ήρθε μεν αλλά έτσι όπως ήρθε.....δυο μέτριες ομάδες χωρίς να μπορούν να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΕ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ...ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.......ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑ
ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ ΧΕΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ 3η ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ 1ους ΣΤΟ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ..........:bigcry: :bigcry:

javrar6
10/12/2008, 01:53
ΟΠαναθηναϊκός, ο Ευρωπαίος πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκρίθηκε για πέμπτη φορά στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, φυσικά η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Οι «πράσινοι» έσπασαν όλα τα ρεκόρ με την φετινή τους πρόκριση, που για πρώτη φορά ήρθε μετά από τόσο κακό πρώτο γύρο, όταν συγκέντρωσαν μόλις έναν βαθμό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόκριση του Παναθηναϊκού ήρθε με την πρώτη, πειραματική μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 1991-92, όταν οι «πράσινοι» απέκλεισαν τη Γκέτεμποργκ στους «16» χάρις στον εκπληκτικό Δημήτρη Σαραβάκο και μπήκαν στους δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, στους «8» της διοργάνωσης.

Φυσικά, το 1995-96, ο Παναθηναϊκός πέρασε πανηγυρικά πρώτος από τον όμιλό του, αφήνοντας πίσω Ναντ, Πόρτο και Ααλμποργκ, και έφτασε μετά από μεγάλη πορεία στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2000-01 ήταν από τις πιο περιπετειώδεις πορείες του «τριφυλλιού», καθώς μετά από ένα εκπληκτικό διπλό στο Αμβούργο, η πρόκριση κρινόταν στο τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Γιουβέντους. Αποτέλεσμα 3-1 και οι «πράσινοι» πέταξαν έξω την «βέκια σινιόρα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος, την επόμενη σεζόν, το 2001-02, ο Παναθηναϊκός πέρασε με τα... τσαρούχια στους «16» στην δεύτερη φάση των ομίλων, αφού πήρε 9 βαθμούς στα πρώτα τρία ματς και άφησε πίσω του ακόμη και την Αρσεναλ, τερματίζοντας πρώτος και πέρασε και πάλι στους «16».

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ Η ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ......

:winka: :rotflmao: :lol: :wave2: :wave2:

giobazolias
10/12/2008, 05:53

Κατσε κατω απ τη Μεταλισκ.................!!!!!!!

(που θα ελεγε και ο Ιακωβου)

STOYBI
10/12/2008, 07:01
:a31: :a31: :a31:

Lazio.... Tην οθονη προσεχε παιδι μου....

Και βαλε και καμμια θερμαντικη στον καρπο γιατι επιασαν τα κρυα.....

Και μην εκδηλωνεσε στο φορουμ..... Τα προσωπικα σου δεν μας ενδιαφερουν....

Lazio
10/12/2008, 07:12
Lazio.... Tην οθονη προσεχε παιδι μου....

Και βαλε και καμμια θερμαντικη στον καρπο γιατι επιασαν τα κρυα.....

Και μην εκδηλωνεσε στο φορουμ..... Τα προσωπικα σου δεν μας ενδιαφερουν....

Πιξε γαυρακο....πιξε

Καναπε αγορασες ..... η θα περιμενεις τις εκπτωσεις?

SnakeMJK
10/12/2008, 08:51
Στα περι κωλοφαρδίας...

Όταν άλλοι με 10 πόντους είναι πρώτοι στον όμιλο και άλλοι με 10 πόντους δεν προκρίνονται, ναι βαζελάκια μου, είναι κωλοφαρδία... Καθώς και όταν γυρνάνε τα 2-0 σε 2-2 κλπ... Ας μην το προχωρήσουμε άλλο. Σας ευχομαι "καλή" συνέχεια με την επόμενη ομάδα.... :lol:

Lazio
10/12/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Στα περι κωλοφαρδίας...

Όταν άλλοι με 10 πόντους είναι πρώτοι στον όμιλο και άλλοι με 10 πόντους δεν προκρίνονται, ναι βαζελάκια μου, είναι κωλοφαρδία... Καθώς και όταν γυρνάνε τα 2-0 σε 2-2 κλπ... Ας μην το προχωρήσουμε άλλο. Σας ευχομαι "καλή" συνέχεια με την επόμενη ομάδα.... :lol:

Ξεκολλατε ρε καφενεια της Ευρωπης τσουκαλαδες ....... δες λιγο τους ομιλους η μαντσεστερ περασε πρωτη με 9 βαθμους.....οι υπολοιποι με 11 μονο η λιβερπουλ τελειωσε με 14

Πειτε αλλα ανεκδοτα μας κανετε να ξεχνιωμαστε απο την ολη κατασταση :wave2:

la_villa
10/12/2008, 10:13
οι βαθμοί οφείλονται στο ότι δεν υπήρχε τελικά πραγματικά μεγάλη ομάδα στον όμιλο....

στην ουσία 4 ισάξιες ήταν....όσο ξεφτύλα και να είναι για την Ίντερ αυτό....
η Βέρντερ ούτως ή αλλως παραπαίει και η Ανόρθωση έκανε ότι μπορούσε...

και μην πει κανείς την Ιντερ μεγάλη ομαδα γιατι θα πέσει πολύ γέλιο....τα αποτελεσματά της μιλουν απο μόνα τους...

kalgeorge
10/12/2008, 10:18
Στα περι κωλοφαρδίας...

που σαι snake.......

www.ikea.gr

exei κατι καλα καναπεδακια για γαυρους προσφορα με την επιδειξη του κασκολ.

ρε δεν εχετε βαρεθει τοσα χρονια πουτ@@, πικρα και ξεφτυλικι;;;
ειστε για λυπηση ...

stvr1
10/12/2008, 10:19
Όπως και να έχει μπράβο σας που περάσατε....

giobazolias
10/12/2008, 11:27
Στα περι κωλοφαρδίας...

οι βαθμοι οφειλονται στις ισοπαλιες που ο ομιλος σας ειχε ελαχιστες και στην ανυπαρκτη εκεινη τη χρονια Λα Κορουνια που ειχε χασει απ ολους!!!!

Δεν πειραζει ομως!!!!
βγηκατε τριτοι με 10 βαθμους, πηγατε στο ΟΥΕΦΑ και μαζεψατε 7 τεμαχια απ τη New Castle!!!!

Tην ιδια χρονια εμεις βγηκαμε τριτοι με 9 βαθμους και αποκλειστηκαμε πολυ δυσκολα απ τη Σεβιλλη στο ΟΥΕΦΑ!

Ειναι λογικο ομως να μας τα κανετε τσουρεκια για τους 10 βαθμους που μαζεψατε αλλα δεν περασατε!!!!!!
Εδω περσι, που περασατε στους 16 φωταγωγησατε τον Πειραια και κανατε λες και πηρατε το Τσου Λου!!!!

Lazio
10/12/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οι βαθμοι οφειλονται στις ισοπαλιες που ο ομιλος σας ειχε ελαχιστες και στην ανυπαρκτη εκεινη τη χρονια Λα Κορουνια που ειχε χασει απ ολους!!!!

Δεν πειραζει ομως!!!!
βγηκατε τριτοι με 10 βαθμους, πηγατε στο ΟΥΕΦΑ και μαζεψατε 7 τεμαχια απ τη New Castle!!!!

Tην ιδια χρονια εμεις βγηκαμε τριτοι με 9 βαθμους και αποκλειστηκαμε πολυ δυσκολα απ τη Σεβιλλη στο ΟΥΕΦΑ!

Ειναι λογικο ομως να μας τα κανετε τσουρεκια για τους 10 βαθμους που μαζεψατε αλλα δεν περασατε!!!!!!
Εδω περσι, που περασατε στους 16 φωταγωγησατε τον Πειραια και κανατε λες και πηρατε το Τσου Λου!!!!

Παντως εχουν ρεαλιστη προεδρο...... καθε χρονο θετει ως στοχο την κατακτηση της Ευρωπαικης κουπας ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

javrar6
10/12/2008, 13:23
Πιξε γαυρακο....πιξε

Καναπε αγορασες ..... η θα περιμενεις τις εκπτωσεις?

χα χα χα χα χα χα χα χα χα.........
δεν τους ειπε κανεισ για της εκπτωσεις που εχουν οι 120???????
τρεχατε στον ενα (τρι-θεσιο) ενα σκαμπο δωρο!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

javrar6
10/12/2008, 13:25
Παντως εχουν ρεαλιστη προεδρο...... καθε χρονο θετει ως στοχο την κατακτηση της Ευρωπαικης κουπας ......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι το λες αυτο??????? το ματς με την υπερ ομαδα της χερτα δεν ειναι τελικος?????

149905

la_villa
10/12/2008, 13:44

αφού αποκλείσαμε με 2 νίκες την Σοσο.....μην ξεχνιόμαστε...εσείς αποχαιρετίσατε πολύ νωρίτερα

το ότι είστε κωλόφαρδοι το αποδεικνύει ότι σε όμιλο σας ολόκληρη Γιουβέντους τερμάτισε τελευταία....φαντάσου σε τι κατάσταση ήταν ;)
μιας και λες για Λα Κορούνια...

la_villa
10/12/2008, 13:45
γιατι το λες αυτο??????? το ματς με την υπερ ομαδα της χερτα δεν ειναι τελικος?????

η οποία είναι 3η στο γερμάνικο πρωτάθλημα και όχι 10τε όπως η Βερντερ
;)

javrar6
10/12/2008, 13:57
η οποία είναι 3η στο γερμάνικο πρωτάθλημα και όχι 10τε όπως η Βερντερ
;)

:rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: πες και αλλα πες...............μας εχεισ τρελεναει στο γελιο!!!!!!!!!!!
για πες μας τωρα και σε ποια θεση ειναι η ιντερ η μεταλιστ η γαλατα και η μπενφικα??????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος σταματα..........
κοιτα να νικησεις τον ΤΕΛΙΚΟ σου παλι ............
Ερωτηση αν λεω αν χασετε (που κανεις δεν το θελει) θα ανανεωσει ο ισπανος????

javrar6
10/12/2008, 14:01
δηλαδι αν περασετε θα βγειτε και θα πανηγυρισετε που σε εναν τετοιο ομηλο περασατε 3 ????
η ομαδαρα που σας απεκλεισε δεν βγεικε ουτε ουεφα.......λεει κατι αυτο????
δηλαδι εσεις θελετε να παιξετε με την βερντερ στον αλλο γυρο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

javrar6
10/12/2008, 14:06
ελα κλαψε λιγο ακομα.........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

149912

javrar6
10/12/2008, 14:07
αντεχεις ακομα λιγο??

149913

javrar6
10/12/2008, 14:09
κοιτα και αυτη

149914

STOYBI
10/12/2008, 14:24
«Τυχερός όποιος παίξει με ΠΑΟ!»
10/12/2008 1:16:44 πμ

<<< Στον... κόσμο του συνεχίζει να βρίσκεται ο τεχνικός τη Ιντερ, Ζοσέ Μουρίνιο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν νίκησε σε κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε μόλις σε δύο από τις συνολικά 6 αναμετρήσεις, ενώ ηττήθηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της.
Ο Πορτογάλος επαναλάμβανε διαρκώς τόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Βέρντερ στη Γερμανία, όσο και σε τηλεοπτικές του δηλώσεις για ελληνικό δίκτυο, την έκπληξή του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού και μάλιστα ως πρώτου στον όμιλο, ενώ δεν είχε ούτε έναν καλό λόγο για την ελληνική ομάδα.

«Η πρόκριση του Παναθηναϊκού μου προκάλεσε έκπληξη. Όποια ομάδα κληρωθεί μαζί του στην επόμενη φάση, θα είναι η πιο τυχερή στη διοργάνωση! Ακούσαμε το αποτέλεσμα του αγώνα στην Αθήνα και ξέραμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα», είπε στη συνέντευξη Τύπου.
Στη τηλεόραση δήλωσε: «Νομίζω ότι δεν άξιζε να προκριθεί. Μάθαμε ότι Παναθηναϊκός νίκησε μ’ ένα ακόμα τυχερό γκολ. Ελπίζω να προκριθεί στα προημιτελικά και εκεί να συναντηθούμε ξανά. Συνεχίζω να θεωρώ καλύτερες ομάδες του ομίλου την Ιντερ και τη Βέρντερ»...

Για την πρόκριση της ομάδας του ως δεύτερης, αρκέστηκε να δηλώσει: «Τερματίσαμε δεύτεροι με οκτώ βαθμούς και τώρα μας αξίζει ν’ αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Μας αξίζει τώρα να αντιμετωπίσουμε τη Μπαρτσελόνα ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επόμενο γύρο.
Αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς, καθώς δεν παίζαμε με την πρώτη ομάδα. Η Βέρντερ Βρέμης έπαιξε πολύ καλά σήμερα, ενώ ήταν από την αρχή το φαβορί για την δεύτερη θέση του ομίλου». >>>

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8340&subid=2&tag=6112&pubid=1567946

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
10/12/2008, 14:40
STOYBI...
ξέρεις υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος.. το οτι τον ενόχλησε που έχασε εντός έδρας ίσως. Γιατί μην ξεχνάμε πως έκανε και πως έκανε τις αλλαγές εν μέσω πανικού με τον Βάζελο...

Αλλά οτι και να πεί , οτι και να πούμε εμείς , η ουσία είναι οτι ο Βάζελος έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία... ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ... πέρασε στους 16... αν περάσει και στους 8 όμως, εκεί θα έχει κάνει κάτι παρά πολύ καλό ... με τύχη ή χωρίς.

Βέβαια τώρα δεν έχει καφενεία... το χειρότερο είναι να πέσει απέναντι σε καμιά Τσέλσυ. Το καλύτερο... χμμμμ.... δεν έχει καλύτερο.. όλες οι δεύτερες τώρα είναι ομαδάρες.

Αίντε να δούμε τι τους περιμένει αυτούς... αλλά να δούμε και εσάς με Χέρτα.

Gandalf

STOYBI
10/12/2008, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
STOYBI...
ξέρεις υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος.. το οτι τον ενόχλησε που έχασε εντός έδρας ίσως. Γιατί μην ξεχνάμε πως έκανε και πως έκανε τις αλλαγές εν μέσω πανικού με τον Βάζελο...

Gandalf

Εχεις καποιο δικιο.... Τον καθενα θα πειραζε στην θεση του..... ( Εδω θα πειραζε εμας δεν θα πειραζε αυτους... :lol: )

Δεν ειναι τυχαιο ομως που αναφερθηκε μονο σε αυτους ( ενω εφαγε με χρυσα κουταλια και απο τους υπολοιπους δυο...) Δεν νομιζεις...??

AntoD
10/12/2008, 14:59
Η διαφορα…….

Champions League

Ο ΠΡΩΤΟΣ του ομιλου…και με τι ομαδες….

Group B
Clubs Pts

Panathinaikos
10
Internazionale
8
Bremen
7
Anorthosis
6

Και ο παλευω για να περασω….στο ΟΥΕΦΑ!!!!!

Group B Pts

Galatasaray
9
Metalist
7
Olympiacos
3
Hertha
2
Benfica
1

la_villa
10/12/2008, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Η διαφορα…….

Champions League

Ο ΠΡΩΤΟΣ του ομιλου…και με τι ομαδες….

Group B
Clubs Pts

Panathinaikos
10
Internazionale
8
Bremen
7
Anorthosis
6

Και ο παλευω για να περασω….στο ΟΥΕΦΑ!!!!!

Group B Pts

Galatasaray
9
Metalist
7
Olympiacos
3
Hertha
2
Benfica
1

απορώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ομιλος σου είναι δυνατότερος απο αυτόν του Θρύλου στο UEFA???
η Ιντερ έκανε μόλις 2 νίκες και καταφερε και έχασε απο τον βάζελο (αυτοί θα ακούνε στην Ιταλία τα αντίστοιχα των δικών μας για τα κατορθώματα με Χαιφα)
η Βέρντερ είναι πλύυυυυυυυυυυυυυυ κάτω απο Χέρτα...
η Ανορθωση καλή μεν ομάδα απ'ότι φάνηκε αλλά δεν φτάνει ούτε Μπενφικα (αήττητη σε 11 αγ.!!) ούτε Μέταλιστ
και αυτή η Γαλατά ΑΥΤΗΝ την Ιντερ θα την νίκαγε μέσα έξω....

οπότε παλι στα μαλακά έπεσες....όποτε έχεις πέσει με μια δυνατή ομάδα στον ομιλο έχεις πιάσει άνετα 4η θέση

la_villa
10/12/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
STOYBI...
Gandalf

εννοείται σε αυτό....αλλά δεν λέει και ψέματα...

αλλά ο Μουρίνιο εχει σημαντικότερα προβλήματα να κοιτάξει που η ομάδα του παραπαίει και όλοι τον κράζουν....
η Ιντερ ως τώρα απογοητεύει τόσο με τις χάλια εμφανίσεις της όσο κ με τα αποτελεσματά της...

el_hymador
10/12/2008, 15:14
Ρε γαυροι;

Σας ζητησε κανενας να μας κανετε αναλυση της πορειας του ΠΑΟ στους ομιλους;

Δεν γραφετε ενα mail στον Μουρινιο να τα συζητησετε και να τα συμφνησετε μπας και αισθανθειτε καλυτερα;

Γιατι πολυ ζορι διαπιστωνω ρε παιδι μου...τοσο πολυ σας πειραξε;...

ξυδακι και κανα αφεψημα για τα νευρα...

Χερτατισματα

STOYBI
10/12/2008, 15:16
εννοείται σε αυτό....αλλά δεν λέει και ψέματα...

αλλά ο Μουρίνιο εχει σημαντικότερα προβλήματα να κοιτάξει που η ομάδα του παραπαίει και όλοι τον κράζουν....
η Ιντερ ως τώρα απογοητεύει τόσο με τις χάλια εμφανίσεις της όσο κ με τα αποτελεσματά της...

Καμμια σκατζα ( να τους διναμε την μεταλιστ και να μας εδιναν την ιντερ ) δεν επαιζε...??:(

giobazolias
10/12/2008, 15:21
[Bη Βέρντερ είναι πλύυυυυυυυυυυυυυυ κάτω απο Χέρτα...
[/B]

ναι πολυ!
φανηκε και στο μεταξυ τους αγωνα που παιξαν 3 μερες πριν παιξουν με μας (το Νοεμβρη)

http://www.livegoals.com/free_football_highlights/werder-bremen-hertha-berlin-live-video-highlights-011108.php

η Βερντερ ειναι ακριβως η ιδια ομαδα που παιξατε και σεις περσι με τη διαφορα οτι φετος εχει ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΖΑΡΟ!!!!!

STOYBI
10/12/2008, 15:22
Ρε γαυροι;

Σας ζητησε κανενας να μας κανετε αναλυση της πορειας του ΠΑΟ στους ομιλους;

Δεν γραφετε ενα mail στον Μουρινιο να τα συζητησετε και να τα συμφνησετε μπας και αισθανθειτε καλυτερα;

Γιατι πολυ ζορι διαπιστωνω ρε παιδι μου...τοσο πολυ σας πειραξε;...

ξυδακι και κανα αφεψημα για τα νευρα...

Χερτατισματα

Αναλυση κανουμε και συζηταμε βασικες λεπτομερειες της δοξασμενης προκρισης μιας ελληνικης ομαδας....

Γιατι βρε παιδια τοσο ζορι...??? :confused:

STOYBI
10/12/2008, 15:23
ναι πολυ!
φανηκε και στο μεταξυ τους αγωνα που παιξαν 3 μερες πριν παιξουν με μας (το Νοεμβρη)

http://www.livegoals.com/free_football_highlights/werder-bremen-hertha-berlin-live-video-highlights-011108.php

η Βερντερ ειναι ακριβως η ιδια ομαδα που παιξατε και σεις περσι με τη διαφορα οτι φετος εχει ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΖΑΡΟ!!!!!

Εχεις δικιο.... Ειναι πλασματικη η διαφορα τους στην βαθμολογια ( οπως και η δικια μας αλλωστε...) Ετσι δεν ειναι...???

giobazolias
10/12/2008, 15:30
Εχεις δικιο.... Ειναι πλασματικη η διαφορα τους στην βαθμολογια ( οπως και η δικια μας αλλωστε...) Ετσι δεν ειναι...???

Το ποδοσφαιρο ειναι περιπλοκο αθλημα που τετοιου ειδους συγκρισεις ειναι για γελια!

εμεις απλα γελαμε με τα επιχειρηματα/συμπερασματα που ανακαλυπτετε να απαξιωσετε την πορεια του ΠΑΟ!

el_hymador
10/12/2008, 15:34
Αναλυση κανουμε και συζηταμε βασικες λεπτομερειες της δοξασμενης προκρισης μιας ελληνικης ομαδας....

Γιατι βρε παιδια τοσο ζορι...??? :confused:

7-0

Αμετρητες 5αρες

Μολντε, Χερενφεν, Μακαμπι Χαϊφα

Πρωτη εκτος εδρα νικη στην ευρωπη μετα απο σειρα ετων πιπ@ς και ξεφτιλας

"Ειτε παιζουμε με την Ρεαλ ειτε με τον ολυμπιακο πρπει να δειχνουμε την ιδια σοβαροτητα" Αλεξ Φεργκιουσον

δεν σε πειραζει να συζητησω και εγω βασικες λεπτομερειες της ενδοξης πορειας σας στην Ευρωπη ε;

Χθες κατφεραμε για τριτη φορα αυτο που εσας σας πηρε χροοοοοοονια για να επιτυχετε και θεωρειτε μεχρι στιγμης η μεγαλυτερη σας επιτυχια...

συνεχισε να συζητας λοιπον...ισως αυτο να απαλυνει τον πονο σου...

zzr2005
10/12/2008, 15:34
η πίκρα σας γαυροι δεν τελειωσε χθες.....

εχει συνεχεια την επομενη εβδομαδα...:lol: :lol:

ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΟΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

STOYBI
10/12/2008, 15:37
7-0

Χθες κατφεραμε για τριτη φορα αυτο που εσας σας πηρε χροοοοοοονια για να επιτυχετε και θεωρειτε μεχρι στιγμης η μεγαλυτερη σας επιτυχια...

συνεχισε να συζητας λοιπον...ισως αυτο να απαλυνει τον πονο σου...

Αδιαβαστο σε πιανω.... :wave2:

STOYBI
10/12/2008, 15:39
η πίκρα σας γαυροι δεν τελειωσε χθες.....

εχει συνεχεια την επομενη εβδομαδα...:lol: :lol:

ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΟΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Πονος...??? Ποιοι μιλατε..?? Εσεις...??

Ο πονος φιλε μου... Μυριζει παντα .... Θαλασσα !!! :evil:

el_hymador
10/12/2008, 15:39
Αδιαβαστο σε πιανω.... :wave2:

τι;

8-0 ηταν;

STOYBI
10/12/2008, 15:41

εμεις απλα γελαμε με τα επιχειρηματα/συμπερασματα που ανακαλυπτετε να απαξιωσετε την πορεια του ΠΑΟ!

Και εμεις... Με αυτα γελαμε !! Η μονη μας διαφορα ειναι οτι εσεις αργητε να τα ανακαλυψετε.... :beer: :beer: