PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39]

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 02:55
ελα μου ντε... για τέννις το κόβω και εγώ σε λίγο

Kalgeorge...μήπως επειδή με το basket ασχολούμαι χρόνια;... μήπως επειδή έχω περάσει και σαν παίκτης απο το άθλημα αλλά και σαν προπονητής σε ομάδες μικρών;... λέω μήπως ρε παιδάκι μου... Στην μπάλα είμαι φίλαθλος και έτσι το βλέπω... αλλά την σπυριάρα την έχω ζήσει και ενα δύο πράγματα τα κατέχω πολύ καλά.

Εντάξει δεν είμαι Ομπράντοβιτς , ούτε παντογνώστης φωστήρας, αλλά κάποια πράγματα είναι πιο εμφανή σε μένα απο οτι σε άλλους.

Sogoku... ο Παπαλουκάς έκανε περισσότερα drive στην CCCK γιατί εκεί τον βοηθούσε το σύστημα και η σύνθεση της ομάδος να το κάνει. Στον ΟΣΦΠ έχοντας Τσίλντρες , Πρίντεζη και 1-2 παληκάρια ακόμα άνω των 2.05 τι δουλειά έχει να κατέβει κάτω απο την μέση της ρακέτας;

Αλλά ακόμα και αν το κάνει, ποιός θα είναι εκείνος που θα κρατήσει το βάρος της άμυνας αν η επίθεση πάει στραβά;... ο Πάρντο;

Ο Παπαλουκάς σαφώς και μπορεί καλύτερα.. κάθε παίκτης μπορεί καλύτερα.. το θέμα είναι που θα δώσει αυτό το καλύτερα. Στο κρίσιμο παιχνίδι της κούπας, τον είχες και έκανε μόνος του παιχνίδι με τον ΠΑΟ και οι άλλοι έβοσκαν σε λιβάδια. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος όταν έχει φάει όλο το ζόρι πιο πριν , είναι λογικό να κρεμάσει...

Για τα προηγούμενα παιχνίδια της σαιζόν , μια χαρά τα πήγε... δείτε τι σύστημα παίζει ο Κόκκινος , δείτε πως κάνει ανάπτυξη και πως εκδηλώνει επιθέσεις και θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι οτι είναι κάπου οριοθετημένος ο ρόλος του στην επίθεση.

Gandalf

kalgeorge
04/03/2009, 03:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ελα μου ντε... για τέννις το κόβω και εγώ σε λίγο

Kalgeorge...μήπως επειδή με το basket ασχολούμαι χρόνια;... μήπως επειδή έχω περάσει και σαν παίκτης απο το άθλημα αλλά και σαν προπονητής σε ομάδες μικρών;... λέω μήπως ρε παιδάκι μου... Στην μπάλα είμαι φίλαθλος και έτσι το βλέπω... αλλά την σπυριάρα την έχω ζήσει και ενα δύο πράγματα τα κατέχω πολύ καλά.

Gandalf

ααααααα.....αρα τα πραγματα πανε καπως συμφωνα με βιογραφικο δηλαδη;
χμ....κατσε.....

ασχολουμαι και εγω πολλα χρονια με μπασκετ....φαντασου οτι αρχες δεκαετιας 80 τραβιομουν (με πηγαιναν δηλαδη ) αλεξανδρειο.
εχω παιξει σε ομαδα 2 χρονια.
ο κολλητος μου ειναι προπονητης σε ομαδα μπασκετ στον βυρωνα, και τον βοηθαω πολλες φορες.

πως το βλεπεις;
ξερω;
το λεω παντα συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια.....γιατι συμφωνα με τα δικα μου δεν παει ετσι.

και ο σκουντης ασχολειται χρονια, αλλα ειναι πανιβλακας και πανασχετος

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 03:52
φυσικά και παίζει ρόλο το βιογραφικό...

Μόνο που δεν μιλώ για δύο χρόνια ... μιλώ για περίπου 8-9 χρόνια σαν παίκτης και άλλα 2-3 σαν προπονητής μικρών ομάδων. Μέχρι και τις πρώτες τάξεις ανδρικού δηλαδή σαν παίκτης, όπου απλά σταμάτησα γιατί δεν θα πήγαινα με όσα είχα παραπάνω απο μια ομάδα της τότε ΕΣΚΑ.

Δεν έβλεπα απο τις κερκίδες, ούτε έκανα τον δημοσιογράφο του αθλήματος μόλις βγήκε ο Γκάλης και έφερε στην επιφάνεια το άθλημα (γιατί πριν το 87, ελάχιστοι ασχολιόντουσαν!! ).

Μπορεί λοιπόν να φαίνεται παιδιάστικο το παραπάνω και στο στυλ "ποιός την έχει μεγαλύτερη"... αλλά πως να το κάνουμε.. σε κάποιες φάσεις, το βιογραφικό μετράει και καλό είναι να το αναφέρουμε.

Άσε λοιπόν να έχω μια πιο καλή οπτική για το τι βλέπω.

Gandalf

kalgeorge
04/03/2009, 03:54
φυσικά και παίζει ρόλο το βιογραφικό...

Μόνο που δεν μιλώ για δύο χρόνια ... μιλώ για περίπου 8-9 χρόνια σαν παίκτης και άλλα 2-3 σαν προπονητής μικρών ομάδων. Μέχρι και τις πρώτες τάξεις ανδρικού δηλαδή σαν παίκτης, όπου απλά σταμάτησα γιατί δεν θα πήγαινα με όσα είχα παραπάνω απο μια ομάδα της τότε ΕΣΚΑ.

Δεν έβλεπα απο τις κερκίδες, ούτε έκανα τον δημοσιογράφο του αθλήματος μόλις βγήκε ο Γκάλης και έφερε στην επιφάνεια το άθλημα (γιατί πριν το 87, ελάχιστοι ασχολιόντουσαν!! ).

Μπορεί λοιπόν να φαίνεται παιδιάστικο το παραπάνω και στο στυλ "ποιός την έχει μεγαλύτερη"... αλλά πως να το κάνουμε.. σε κάποιες φάσεις, το βιογραφικό μετράει και καλό είναι να το αναφέρουμε.

Άσε λοιπόν να έχω μια πιο καλή οπτική για το τι βλέπω.

Gandalf

αρα οπως τα λες, ξερεις περιπου 7 χρονια περισσοτερο μπασκετ απο μενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: α ρε μαγε....τα θες και τα λες;
αν ειναι ετσι τοτε...να σταματησουμε το ποστακι γαι μπαλα ρε συ, γιατι αφου εγω παιζω μπαλα σε ομαδες εως και επαγγελματικα, απο τα 10 μου, ξερω περισσοτερα απο ολους.
σωστα;;;

αχχαχαχ....ρε τι αλλο θα ακουσουμε

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 03:56
μα φυσικά και ξέρεις περισσότερη μπάλα απο μένα... εννοείται.. που είδες να το αμφισβητώ αυτό;

Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν το βλέπω εγώ απο την κερκίδα και εσύ το έχεις ζήσει;

Δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;...

ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.. και άλλο να το βλέπεις απο την κερκίδα...

Gandalf

kalgeorge
04/03/2009, 04:02
μα φυσικά και ξέρεις περισσότερη μπάλα απο μένα... εννοείται.. που είδες να το αμφισβητώ αυτό;

Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν το βλέπω εγώ απο την κερκίδα και εσύ το έχεις ζήσει;

Δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;...

ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.. και άλλο να το βλέπεις απο την κερκίδα...

Gandalf

παλι δεν με καταλαβες.....
ειπα οτι ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ κριτηρια, πρεπει να μην συζηταμε καθολου σε αυτο το ποστακι...αφου εγω τα ξερω καλυτερα απο ολους τους αλλους, συμφωνα με το βιογραφικο μου οπως λες.

δευτερον...ισως δεν διαβασες το κομματι που εγραψα οτι εχω παιξει 2 χρονια μπασκετ σε ομαδα, και οτι ειμαι ....ας το πουμε βοηθος προπονητη...
αρα τα περι κερκιδας, πρεπει να τα πεις σε καποιον που δεν εχει πλησιασει καν το γηπεδο απο κοντα.
καταλαβες πως το εννοω;
το βιογραφικο σου μπορει να συγκριθει με καποιον που δεν εχει γνωσεις και εμπειρια.
οχι με καποιον (και δεν εννοω απλα εμενα ) που εχει παιξει και εχει ασχοληθει με το αθλημα.

αλλιως λεμε κοτσανες!!!! και κανεις συγκρισεις του τυπου...εγω εχω παιξει μπασκετ 8 χρονια, εσυ εχεις παιξει μπασκετ 2 χρονια...αρα εγω ξερω πιο πολλα.:rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
04/03/2009, 04:05
Λοιπόν μάγκες... Τέρμα τα δίφραγκα. Μην ξαναγράψει κανείς για μπάλα γιατί θα χεστούμε!!!

Φεύγω τώρα. Με περιμένει ο Λιονέλ να πάμε για προπόνηση... και έχει κι ένα κωλόκαιρο σήμερα εδώ στη Βαρκελώνη ρε πούστη μου... :rotflmao:

kalgeorge
04/03/2009, 04:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Λοιπόν μάγκες... Τέρμα τα δίφραγκα. Μην ξαναγράψει κανείς για μπάλα γιατί θα χεστούμε!!!

Φεύγω τώρα. Με περιμένει ο Λιονέλ να πάμε για προπόνηση... και έχει κι ένα κωλόκαιρο σήμερα εδώ στη Βαρκελώνη ρε πούστη μου... :rotflmao:

ωχ...ενταξει ρε φιλαρακι δεν ειπαμε τιποτα......
τερμα εδω...

:rotflmao:

sogokou
04/03/2009, 05:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αρα οπως τα λες, ξερεις περιπου 7 χρονια περισσοτερο μπασκετ απο μενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: α ρε μαγε....τα θες και τα λες;
αν ειναι ετσι τοτε...να σταματησουμε το ποστακι γαι μπαλα ρε συ, γιατι αφου εγω παιζω μπαλα σε ομαδες εως και επαγγελματικα, απο τα 10 μου, ξερω περισσοτερα απο ολους.
σωστα;;;

αχχαχαχ....ρε τι αλλο θα ακουσουμε opa re marantona siga mis eisai epagelmatias kai apo ti kounia :bigcry: :bigcry: :bigcry: :eek: :eek: :smokin: :rotflmao:

kalgeorge
04/03/2009, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
opa re marantona siga mis eisai epagelmatias kai apo ti kounia :bigcry: :bigcry: :bigcry: :eek: :eek: :smokin: :rotflmao:

καλα εσυ το εχεις μαθει καλα αυτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακομα εφιαλτες βλεπεις :rotflmao:

sogokou
04/03/2009, 05:45
καλα εσυ το εχεις μαθει καλα αυτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακομα εφιαλτες βλεπεις :rotflmao: ase re pou legame me ton bill aston na perasei giati 8a zitisei penalti ase re pou etsi kai den se afiname 8a:bigcry: :bigcry: :bigcry: gi ayto eimastan:rolleyes: :rolleyes:

la_villa
04/03/2009, 05:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
εχεις δικιο sferopetadhn απλα ο συγκεκριμενος παει να μας βγαλει τρελους!!!και το κανει συνεχεια,οποτε σε αυτα π λεει επρεπε να του απαντησω επι προσωπικου!!

παντως εχεις δικο φιλε!λαθος μου αλλα το παλικαρι σκαει γαιδαρο με τα κατακοκκινα γυαλια του!!

βλάκα φίλε μου το ίδιο ισχύει και για τα καταπράσινα γυαλιά σας...

αλλά είπαμε ...δεν ήμαστε όλοι το ίδιο....αντε κατεβα καμιά πορεία τώρα...ζώον

sogokou
04/03/2009, 05:52
paidia iremia den xriazetai na vrizoume to gegonos einai ena o paok paei gia double:beer:

kalgeorge
04/03/2009, 05:54
ase re pou legame me ton bill aston na perasei giati 8a zitisei penalti ase re pou etsi kai den se afiname 8a:bigcry: :bigcry: :bigcry: gi ayto eimastan:rolleyes: :rolleyes:

ναι ρε.....και απο ποτε ειπαμε εχετε να νικησετε;; :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
04/03/2009, 05:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
βλάκα φίλε μου το ίδιο ισχύει και για τα καταπράσινα γυαλιά σας...

αλλά είπαμε ...δεν ήμαστε όλοι το ίδιο....αντε κατεβα καμιά πορεία τώρα...ζώον

εχει δικιο ο λα βιλλα

πρεπει να μιλας με περισσοτερο σεβασμο για μια ομαδα που φετος κατεκτησε αυτο :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

157395

sogokou
04/03/2009, 06:10
ναι ρε.....και απο ποτε ειπαμε εχετε να νικησετε;; :rotflmao: :rotflmao: me kourases eisai fantasmenos kai yprroptis kai an se petixo pou8ena:a016: :a015: :a023: :a29: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
04/03/2009, 06:13
me kourases eisai fantasmenos kai yprroptis kai an se petixo pou8ena:a016: :a015: :a023: :a29: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kserw kserw tha mou kla.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sogokou
04/03/2009, 06:22
kalaaaaaa xtipises to padaki san primantona kai milas
:yuck: :yuck: :wave2:

kalgeorge
04/03/2009, 06:24
kalaaaaaa xtipises to padaki san primantona kai milas
:yuck: :yuck: :wave2:

xm....kala otan matheis na grafeis gia na vgazoume akri, ta leme...

sta diala abale :p

blackbusa
04/03/2009, 06:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB

ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΑΓΜΕΝΕ:rotflmao: :rotflmao:

εεεεεεεεεεεεεεε....να μην ξεχναμε και σε μπαραζ που δεν εμφανιστηκε ποτε.....

:wave2:

manhunter
04/03/2009, 06:32
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα από ότι βλέπω...
:look: :look: :look: :look:

kalgeorge
04/03/2009, 06:35
εγω παλι βλεπω οτι καποιοι το εχουν ξεφτιλισει το θεμα

σας εχουμε πει πολλες φορες ΟΧΙ προσωπικους χαρακτηρισμους και τετοια.
εσεις συνεχιζετε τον χαβα σας...
να δω τι χρειαζεται για να συμμορφωθειτε.....

sogokou
04/03/2009, 06:37
εγω παλι βλεπω οτι καποιοι το εχουν ξεφτιλισει το θεμα

εσεις συνεχιζετε τον χαβα σας...
να δω τι χρειαζεται για να συμμορφωθειτε..... re oust paliovazele pou mas to paizeis kai mpaladoros :lol: :lol:

Sferopetadhn
04/03/2009, 06:44
Κανονίστε μόνο να μας κλείσουν το thread... Πού θα τα λέμε μετά ρε;

Άντε κουλάρετε!

ΥΓ Άσχετο, αλλά για να μη με λέτε μαλακίες πάρτε να μάθετε από άρθρο του Γ. Μπαμπινιώτη στο ΒΗΜΑ

"...Το όλο θέμα ξεκινά σε παλαιότερες εποχές, με την κατάργηση της δοτικής, οπότε και γεννιέται η ανάγκη να βρεθεί νέα λύση εκεί που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν η συγκεκριμένη πτώση. Έτσι, καθημερινές φράσεις όπως π.χ.. το "λέγεις μοι" παύουν να υφίστανται και η γλώσσα αναζητά έναν νέο τρόπο έκφρασης. Στην Βόρειο Ελλάδα προτιμήθηκε η αιτιατική ενώ στην Νότιο Ελλάδα η γενική για να δώσουν (σε νεώτερα ελληνικά) "με λες" και "μου λες", αντίστοιχα. Και οι δύο αυτοί τύποι είναι σωστοί καθώς χρησιμοποιούνται κανονικότητα μέσα στους... αιώνες από τους Έλληνες.

Κατά μίαν άποψη η αιτιατική είναι πιο κοντά στην δοτική οπότε, όσο παράξενο και να ακούγεται, ο βορειοελλαδίτικος τύπος (με λες) θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πιο δικαιολογημένος. Ο βασικότερος λόγος που σήμερα η σύνταξη με γενική θεωρείται ορθότερη (μου λες) είναι μάλλον επειδή η Νότιος Ελλάδα απελευθερώθηκε πρώτη και η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο κράτος ήταν αυτή που μιλούσαν σε εκείνα τα μέρη. Σήμερα, ειδικά μέσω των μέσων μαζική ενημέρωσης, έχει καθιερωθεί γενικότερα ο τύπος με την γενική. Το βέβαιο είναι πως έχει περάσει στο υποσυνείδητό μας ως ο ορθός τρόπος αν και αυτό όπως είδαμε δεν στέκει πραγματικά. Παρεμπιπτόντως, δυο από τους λογοτέχνες που έχουν γράψει με τον συγκεκριμένο τρόπο είναι ο Κώστας Π. Καβάφης και ο Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Ας μην ξεχνάμε το εξής σημαντικό: οι νοτιοελλαδίτες, που εκφράζουν τη δοτική μέσω γενικής λέγοντας "θα σου πω κάτι", "θα της δώσω κάτι", στον πληθυντικό διαπράττουν ακριβώς το "σφάλμα" που καταλογίζουν στα εκ Βορρά αδέλφια τους, και λένε: "θα σας πω κάτι", "θα τους δώσω κάτι". Χρησιμοποιούν δηλαδή αιτιατική! Επομένως, καθαρά από απόψεως ομοιογένειας, τα βόρεια ιδιώματα είναι πιο συνεπή διότι χρησιμοποιούν αιτιατική και στον ενικό και στον πληθυντικό..."

Δεν ξέρετε σουβλάκι να ζητάτε
δεν ξέρετε μπουγάτσα τί θα πει
δεν ξέρετε "σε λέω" να μιλάτε
και της... (δεν το λέω γιατί είναι ακατάλληλο) :nono:

Για το κύπελλο σήμερα θα πείτε τίποτα ή μόνο θα βρίζεστε;

MikeG
04/03/2009, 06:45
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sferopetadhn
04/03/2009, 06:45
ase re pou legame me ton bill aston na perasei giati 8a zitisei penalti ase re pou etsi kai den se afiname 8a:bigcry: :bigcry: :bigcry: gi ayto eimastan:rolleyes: :rolleyes:

Βουτάει σαν τον Φιόγκο; :rotflmao:

el_hymador
04/03/2009, 06:46
la villa και ACAB

157397

kalgeorge
04/03/2009, 06:47
Βουτάει σαν τον Φιόγκο; :rotflmao:

ναι απο δικαιολογιες αλλο τιποτα....
εδς μεχρι και τον ροναλντο ειχαν παρακαλεσει να ερθει για να νικησουν αλλα τιποτα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
04/03/2009, 06:49
...φυσικα δεν ειμαι mod, αλλα επειδη με κατι τετοια ξενερωσα και την εκανα απο το thread για λιγο καιρο, κοιταχτε να κουλαρετε γιατι θα φατε τρομερο κλασιμο και θα καταληξετε δυο γραφικοι που θα λενε τα δικα τους...

ελεος!

υπαρχουν forum που μπορεις να ριξεις και χριστοπαναγιες επι προσωπικου και να μην τρεχει μια, δεν κοιτατε να κανετε εγγραφη εκει;

chill :smokin:

sniper
04/03/2009, 06:51
Λοιπόν μάγκες......

Κανονίστε να μην ξαναγράψετε εδώ μέσα ή σε κάποιο άλλο θρεντ.....

blackbusa
04/03/2009, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...φυσικα δεν ειμαι mod, αλλα επειδη με κατι τετοια ξενερωσα και την εκανα απο το thread για λιγο καιρο, κοιταχτε να κουλαρετε γιατι θα φατε τρομερο κλασιμο και θα καταληξετε δυο γραφικοι που θα λενε τα δικα τους...

ελεος!

υπαρχουν forum που μπορεις να ριξεις και χριστοπαναγιες επι προσωπικου και να μην τρεχει μια, δεν κοιτατε να κανετε εγγραφη εκει;

chill :smokin:

ρε φιλε εκεινο το ενυδριο υπαρχει ακομα???το ανταλλαζω με ενα τσουρεκι....:D

kalgeorge
04/03/2009, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε φιλε εκεινο το ενυδριο υπαρχει ακομα???το ανταλλαζω με ενα τσουρεκι....:D

ελειπες αγορι μου;:lol:
για αυτο εχει παρει τα πανω του ο βαγγελακης και λεει;;;
:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
04/03/2009, 07:11
ελειπες αγορι μου;:lol:
για αυτο εχει παρει τα πανω του ο βαγγελακης και λεει;;;
:rotflmao: :rotflmao:

ο ποιος???αυτος που προσπαθει να μαθει την ''ΤΡΙΠΛΑ''....ξερεις ρε πια...εκεινη που οταν ερχεται η μπαλλα την αφηνεις να περασει αναμεσα απο τα ποδια σου για να μπερδεψεις το αντιπαλο και να μεινει αγαλμα και να ξεχυθεις στην επιθεση???ναι ναι ρε αυτη....τωρα μαθαινει οτι μολις την κανεις πρεπει να τρεξεις και εσυ και να μην την αφησεις να βγει πλαγιο....

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΧΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΠΩΠΩΠΩ ΡΕ.....ιστορικες στιγμες....τετοιο κραμα Μαραντονα Πελε Κροιφ με λιγο απο Μπατζιο σε τετοιο αχρηστο παιχτη δεν εχω ξαναδει.....

kalgeorge
04/03/2009, 07:32
ο ποιος???αυτος που προσπαθει να μαθει την ''ΤΡΙΠΛΑ''....ξερεις ρε πια...εκεινη που οταν ερχεται η μπαλλα την αφηνεις να περασει αναμεσα απο τα ποδια σου για να μπερδεψεις το αντιπαλο και να μεινει αγαλμα και να ξεχυθεις στην επιθεση???ναι ναι ρε αυτη....τωρα μαθαινει οτι μολις την κανεις πρεπει να τρεξεις και εσυ και να μην την αφησεις να βγει πλαγιο....

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΧΧΑ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΠΩΠΩΠΩ ΡΕ.....ιστορικες στιγμες....τετοιο κραμα Μαραντονα Πελε Κροιφ με λιγο απο Μπατζιο σε τετοιο αχρηστο παιχτη δεν εχω ξαναδει.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ρε τι μλκ εισαι :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
04/03/2009, 07:33

ρε ειανι κολπο...λεγεται ¨¨τους ξεγελαω ολους¨¨
αλλα αυτος στο ολους βαζει και τον εαυτο του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
04/03/2009, 07:37
ΥΓ Άσχετο, αλλά για να μη με λέτε μαλακίες πάρτε να μάθετε από άρθρο του Γ. Μπαμπινιώτη στο ΒΗΜΑ

"...Το όλο θέμα ξεκινά σε παλαιότερες εποχές, με την κατάργηση της δοτικής, οπότε και γεννιέται η ανάγκη να βρεθεί νέα λύση εκεί που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν η συγκεκριμένη πτώση. Έτσι, καθημερινές φράσεις όπως π.χ.. το "λέγεις μοι" παύουν να υφίστανται και η γλώσσα αναζητά έναν νέο τρόπο έκφρασης. Στην Βόρειο Ελλάδα προτιμήθηκε η αιτιατική ενώ στην Νότιο Ελλάδα η γενική για να δώσουν (σε νεώτερα ελληνικά) "με λες" και "μου λες", αντίστοιχα. Και οι δύο αυτοί τύποι είναι σωστοί καθώς χρησιμοποιούνται κανονικότητα μέσα στους... αιώνες από τους Έλληνες.

Κατά μίαν άποψη η αιτιατική είναι πιο κοντά στην δοτική οπότε, όσο παράξενο και να ακούγεται, ο βορειοελλαδίτικος τύπος (με λες) θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πιο δικαιολογημένος. Ο βασικότερος λόγος που σήμερα η σύνταξη με γενική θεωρείται ορθότερη (μου λες) είναι μάλλον επειδή η Νότιος Ελλάδα απελευθερώθηκε πρώτη και η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο κράτος ήταν αυτή που μιλούσαν σε εκείνα τα μέρη. Σήμερα, ειδικά μέσω των μέσων μαζική ενημέρωσης, έχει καθιερωθεί γενικότερα ο τύπος με την γενική. Το βέβαιο είναι πως έχει περάσει στο υποσυνείδητό μας ως ο ορθός τρόπος αν και αυτό όπως είδαμε δεν στέκει πραγματικά. Παρεμπιπτόντως, δυο από τους λογοτέχνες που έχουν γράψει με τον συγκεκριμένο τρόπο είναι ο Κώστας Π. Καβάφης και ο Αθανάσιος Χριστόπουλος.

Ας μην ξεχνάμε το εξής σημαντικό: οι νοτιοελλαδίτες, που εκφράζουν τη δοτική μέσω γενικής λέγοντας "θα σου πω κάτι", "θα της δώσω κάτι", στον πληθυντικό διαπράττουν ακριβώς το "σφάλμα" που καταλογίζουν στα εκ Βορρά αδέλφια τους, και λένε: "θα σας πω κάτι", "θα τους δώσω κάτι". Χρησιμοποιούν δηλαδή αιτιατική! Επομένως, καθαρά από απόψεως ομοιογένειας, τα βόρεια ιδιώματα είναι πιο συνεπή διότι χρησιμοποιούν αιτιατική και στον ενικό και στον πληθυντικό..."

Δεν ξέρετε σουβλάκι να ζητάτε
δεν ξέρετε μπουγάτσα τί θα πει
δεν ξέρετε "σε λέω" να μιλάτε
και της... (δεν το λέω γιατί είναι ακατάλληλο) :nono:

Για το κύπελλο σήμερα θα πείτε τίποτα ή μόνο θα βρίζεστε;

τί μΕ λές;;;;

έγραψες .....

ACAB
04/03/2009, 07:38
la villa και ACAB

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΑΓΚΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.GR:rotflmao: :rotflmao:

sogokou
04/03/2009, 08:37
kala petaxtike kai o busa tora na mas pei ti oti xerei mpala o xasogollis pou einai o cirus na pe8anei sta gelia me adeio terma xtipage tis mpekatses ase den grafo allo me kourasete se kana xrono pali:beer: :beer: :nono:

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 08:58
Sferopetadhn,

χαχαχαχαχαχαχα... εγώ δεν έχω πρόβλημα.. όπου και να πάω θα πω... souvlaki και θα κάνω την χαρακτηριστική κίνηση του Κωνσταντίνου με το προφιτερόλ στην ταινία για να δείξω την πίττα γύρω απο αυτό...χαχαχαχαχα

Gandalf

blackbusa
04/03/2009, 09:00
kala petaxtike kai o busa tora na mas pei ti oti xerei mpala o xasogollis pou einai o cirus na pe8anei sta gelia me adeio terma xtipage tis mpekatses ase den grafo allo me kourasete se kana xrono pali:beer: :beer: :nono:

αν και λες ανοησιες γιατι εγω δεν κατασκηνωνα στην επιθεση οπως εσυ.....εστω εφτανα εκει.....δεν μου εβγαινε η μπαλλα πλαγια μετα απο μια εκπληκτηκη ντριμπλα που μεχρι και σαλλιγκαρι σε περναγε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
04/03/2009, 09:02
Το ξεκλειδώνω..... εάν συνεχιστεί το γαμωσταύρισμα τρώνε ΒΑΝ με την μία οι εμπλεκόμενοι και κλειδώνει ξανά το θρεντ.

Εδώ κύριοι ασχολούμαστε με μηχανάκια και το θρεντ αυτό ανοιχτηκε με την ανοχή μας για να κάνουμε πλακίτσα, ΟΧΙ για να ρίχνουμε καντήλια.

Μην μας αναγκάσετε να ασχοληθούμε ξανά με το θρεντ αυτό.

la_villa
04/03/2009, 09:18

δυστηχ'ως μας ρίχνουν και εμάς καμιά φορά στο επίπεδο του βάζελου οπαδού....

μαλακία μας που παρασυρομαστε

Sferopetadhn
04/03/2009, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το ξεκλειδώνω..... εάν συνεχιστεί το γαμωσταύρισμα τρώνε ΒΑΝ με την μία οι εμπλεκόμενοι και κλειδώνει ξανά το θρεντ.

Εδώ κύριοι ασχολούμαστε με μηχανάκια και το θρεντ αυτό ανοιχτηκε με την ανομή μας για να κάνουμε πλακίτσα, ΟΧΙ για να ρίχνουμε καντήλια.

Μην μας αναγκάσετε να ασχοληθούμε ξανά με το θρεντ αυτό.

Έλα ρε τρισμέγιστε sniper... Θα τους συνετίζουμε εμείς... Μην ασχολείσαι εσύ. Δεν θα το ξανακάνουν τα παιδία. Να, εδώ θα κάτσουν χωρίς να ξαναπουν κουβέντα... Ω, Τρισμέγιστε mod... :lol:

Πέραν της πλάκας, μάγκες please ηρεμήστε.

sogokou
04/03/2009, 09:19
αν και λες ανοησιες γιατι εγω δεν κατασκηνωνα στην επιθεση οπως εσυ.....εστω εφτανα εκει.....δεν μου εβγαινε η μπαλλα πλαγια μετα απο μια εκπληκτηκη ντριμπλα που μεχρι και σαλλιγκαρι σε περναγε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: nai den eixes skini eixes ftiaxei ouranoxisti stin epi8esi :bigcry: :bigcry: :bigcry: :nono: :yuck: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 09:19
Σε αυτό είμαι μαζί με τον sniper... έλεος ρε παιδιά.. αφήστε τα καφριλίκια για αλλού...

τρίτη σαιζόν είμαστε εδώ και μόνο χαβαλές γινόταν..

Αν θέλετε να τα χώσετε ο ένας στον άλλο, στείλτε Pm και βριστείτε ελεύθερα... οι υπόλοιποι δεκάρα δεν δίνουμε για τις "πιτσικουλιές στα μαρμαρένια αλωνια"..:D

Gandalf

la_villa
04/03/2009, 09:20
la villa και ACAB

κάτσε μεγάλε...

πρώτα κοίτα τα του οίκου σου και ποιοι ξεκιναν τα επί προσωπικού ;)

ΠΑΝΤΑ βάζελοι....είναι τυχαίο....

αν μου βρεις γαύρο που να ξεκίνησε ...

arxaios
04/03/2009, 09:23
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!!:mad: :mad: :mad:

blackbusa
04/03/2009, 09:24
nai den eixes skini eixes ftiaxei ouranoxisti stin epi8esi

ναι ρε...απο τα γκολακια που τρωγατε και διδυμους πυργους φτιαχναμε....:lol: :lol: :lol:

ρε παπαρα ακομα να μαθεις να γραφεις ελληνικα???:lol: :sad:

peterTHErider
04/03/2009, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
κάτσε μεγάλε...

πρώτα κοίτα τα του οίκου σου και ποιοι ξεκιναν τα επί προσωπικού ;)

ΠΑΝΤΑ βάζελοι....είναι τυχαίο....

αν μου βρεις γαύρο που να ξεκίνησε ...

οταν καποιος ειναι προκλητικος και εριστικος να εισαι σιγουρος πως θα δεχθει και απαντηση!πρεπει μερικοι να μαθουν να ειναι αντικειμενικοι εδω περα...λεω εγω μια μαλακκια τωρα και οποιος θελει την ακουει.....

Gandalf dr685sm
04/03/2009, 09:25
la_villa... τι καταλαβαίνεις τώρα;.. κόφτο ρε φίλε... αμάν πια..

Κοίτα να δείς που θα πιείτε πικρό ποτήρι φαρμάκι σήμερα απο τα καρντάσια και άσε τις "φιλοφρονήσεις"...

Θα σε κεράσουν σουβλάκι σάντουιτς που θα πάει σύννεφο..

Gandalf

byron
04/03/2009, 12:06
To παρόν κλειδώνει λόγω τεχνικών προβλημάτων. Η συνέχεια εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75935) .

Το ότι έμεινε ως 1ο post to post του vangelis 64, δεν είναι τυχαίο...