View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
el_hymador
27/02/2009, 10:59
εδω ο κυβος φαινεται να τεμνεται απο το παραλληλογραμμο...
157077
el_hymador
27/02/2009, 11:00
και εδω ο κυβος φαινεται μπροστα απο το παραλληλογραμμο...
157078
el_hymador
27/02/2009, 11:01
Συμπερασμα:
Παιξτε λιγο ακομα με τις γραμμουλες...αμα σας βοηθαει να ξεχασετε την πικρα σας, πασο...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ν Τ Ι Ο Γ Κ Ο ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ:rotflmao: :rotflmao:
ΝΤΙΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:a029:
konsttanttinos
27/02/2009, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Kατ' αρχήν χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω και έναν Ολυμπιακό που δεν κραυγάζει οπαδικά ....
Τώρα για τη Δευτέρα ......... επειδή τα ίδια έλεγε και κάποιος άλλος για τη Σουτιέν ........... και καμμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ............ και επειδή τελευταία ο Αντωνάκης έχει κάτι κράμπες από το κλάδεμα στα ψηλά κλαδιά ............ και επειδή ο Ντιόγο τελευταία σπαταλάει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ ταλέντο του στις βουτιές .......... και τέλος πάντων, τα χάλια σας !!!
Μήήήήήήήήήήπως να το μάζευες λίγο ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενω για να δουμε εναν παναθηναικο που δεν κραυγαζει οπαδικα ποσο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να περιμενουμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ενω για να δουμε εναν παναθηναικο που δεν κραυγαζει οπαδικα ποσο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να περιμενουμε?
Με πολύ φόρα μπαίνεις ............... πάρ' το αλλιώς και ξαναμπές ...........
Γνώρισέ μας πρώτα, δες τι γράφει ο καθένας μας και τα ξαναλέμε ............. οι Παναθηναϊκοί του φόρουμ, οι πιό πολλοί τουλάχιστον (έχουμε και εμεις τον CAPS LOCK, αλλά θα τον στρώσουμε) , βλέπουμε και τα στραβά .........
Εσύ είσαι απλά βαμμένος γαυρος από όσο δείχνουν τα μέχρι τώρα ποστ σου !!!
Όλα σωστά όλα καλά αρκεί η κούπα στον Πειραιά !!!
Να σου θυμίσω το 2ο ποστ σου στη σελίδα 196 τι είχες συμπεριλάβει ...............
http://www.youtube.com/watch?v=98TrTwiurvQ :yuck: :yuck:
Προσέχτε τη συνθηματολογία ...........
konsttanttinos
28/02/2009, 01:08
Με πολύ φόρα μπαίνεις ............... πάρ' το αλλιώς και ξαναμπές ...........
Γνώρισέ μας πρώτα, δες τι γράφει ο καθένας μας και τα ξαναλέμε ............. οι Παναθηναϊκοί του φόρουμ, οι πιό πολλοί τουλάχιστον (έχουμε και εμεις τον CAPS LOCK, αλλά θα τον στρώσουμε) , βλέπουμε και τα στραβά .........
Εσύ είσαι απλά βαμμένος γαυρος από όσο δείχνουν τα μέχρι τώρα ποστ σου !!!
Όλα σωστά όλα καλά αρκεί η κούπα στον Πειραιά !!!
Να σου θυμίσω το 2ο ποστ σου στη σελίδα 196 τι είχες συμπεριλάβει ...............
http://www.youtube.com/watch?v=98TrTwiurvQ :yuck: :yuck:
Προσέχτε τη συνθηματολογία ...........
Φιλε μου, δεν με ενδιαφερει καν αν ο γαυρος παρει οτιδηποτε, και σιγουρα δεν ειμαι βαμμενος, οποτε τα συμπερασματα σου για μενα αφησε τα κατα μερος.Δεν ασχολουμαι πλεον με τα στημενα ελληνικα πρωταθληματα.
Ομως, εδω και καιρο βλεπω ενα παραληρημα αντιολυμπιακων που τους φταινε ολα εκτος απο την ομαδουλα τους.Τιποτε αλλο.Βεβαια καλα κανετε και λετε τα δικα σας, γιατι με το να κραζετε τον γαυρο ξεχνατε τα δικα σας.Καλο κι αυτο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι , αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
:beer: :beer: :beer:
konsttanttinos
28/02/2009, 01:35
.
Φιλε μου, δεν με ενδιαφερει καν αν ο γαυρος παρει οτιδηποτε, και σιγουρα δεν ειμαι βαμμενος, οποτε τα συμπερασματα σου για μενα αφησε τα κατα μερος.Δεν ασχολουμαι πλεον με τα στημενα ελληνικα πρωταθληματα.
Ομως, εδω και καιρο βλεπω ενα παραληρημα αντιολυμπιακων που τους φταινε ολα εκτος απο την ομαδουλα τους.Τιποτε αλλο.Βεβαια καλα κανετε και λετε τα δικα σας, γιατι με το να κραζετε τον γαυρο ξεχνατε τα δικα σας.Καλο κι αυτο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι , αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
Το οτι αηδιαζεις για τα γραφομενα των Παναθηναικων σημαινει οτι παιρνεις πολυ σοβαρα τα πραματα ισως να τα βλεπεις και τελειως οπαδικα......
Για το κλιμα που αντιλαμβανεσαι μαλλον εισαι υπερβολικος...... και αν ακομη υπαρχει μια αγανακτηση του φιλαθλου κοσμου θα πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι φυσιολογικο να κρινεσαι......
Εχεις αναρωτηθει ποτε για το τι ευθυνες μπορει να εχει ο προεδρος σας για την γνωμη που εχει σχηματιστει για τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο αλλα και για τα χαλια του Ελληνικου πρωταθληματος..... :wave2:
Φυσικα και δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.........αυριο εχουμε να απολαυσουμε μεγαλες ματσαρες ξερεις ποσες μπυρες θα κατεβασω παρεα με φιλους γαυρους :lol:
el_hymador
28/02/2009, 05:28
Κυριοι...
Το προγραμμα εχει ως εξης:
Κυριακη 01/03/2009
ΝΕΤ: 18:30 - 20:30 γαυρος - Παναθηναϊκος (ποδοσφαιρο)
ΑΝΤ1: 22:00 - 00:00 γαυρος - Παναθηναϊκος (μπασκετ)
Προμηθευτειτε εγκαιρως σουβλακια - πιτσες - πατατακια - ξηροκαρπια - μπυρες - υπογλωσσια & πρωτιστως καλη παρεα...
Μπορει η Δευτερα να ειναι η καθαρα, αλλα η Κυριακη ειναι της καφριλας και των #$%@#!$%#$...
Καλη μας διασκεδαση και χαλαρα...
:beer:
Gandalf dr685sm
28/02/2009, 05:46
Για το ντέρμπυ μου αρέσει που σκοτώνεστε.. under χαλαρά θα είναι ... απο όσο φαίνεται και ο γαύρος έχει αναστήσει τους παίκτες που ενας ένας δηλώνουν συμμετοχή απο τώρα.
Γκαλέτι, Ντούντου, Μπελούτσι απο όσο λέει θα παίξει.. μονο ο Λέτο εκτός.
Ο ΠΑΟ θα κατέβεις επίσης φουριόζος... βλέπω ενα μεγάλο Χ να κάθεται.
Στο basket... εκεί έχει γλέντι... κυρίως επειδή γίνεται στο ΣΕΦ.
Για την ομάδα μου... τι να πώ;.. το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι ο Σέρβος εμπιστεύεται πολύ τους νέους των δικών μας ακαδημιών(μην έχοντας και παίκτες αλλά και χρήμα να πάρει άλλους)..αλλά και ενα καλό που δεν έχουν δεί στα ΜΜΕ ακόμα...
ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ταχτσίδης, Καράμπελας (σύμφωνα με τα νέα), κυνηγάει Παπάζογλου - Κουτσιανικούλη, Παυλής, Γκέντσογλου, ... δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στον Γεωργέα απο δεξιά...Πλιάτσικας..με νέο φρούτο τον Ντιούφ που αν και δεν είναι Έλληνας ...τα 20 του χρόνια του δίνουν το δικαίωμα να βελτιωθεί.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι που ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ θα δώσει κορμό στην ΑΕΚ για αρκετά χρόνια.
Ας δούμε τι θα γίνει λοιπόν απο καλοκαίρι.
Gandalf
Αφού δεν είσαι όπως λες βαμμένος Γαύρος και δεν ασχολήσαι πλέον με τα στημένα ελληνικά πρωταθλήματα όπως λες ...............
ΜΗΠΩΣ θα ήθελες να μας πεις ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ;;;
Γιατί να τα στήνει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και οι άλλες ομάδες, με τέτοιο τρόπο που να τα παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..............
ΜΑΛΛΟΝ δε παίζει τέτοιο σενάριο !!!
Για τα αντι - ολυμπιακά δες από πάνω !!!
Για το ότι φταίνε ΚΑΙ οι ομάδες μας, ΟΠΟΥ φταίνε, εμείς πρώτοι απ' όλους το λέμε ..........
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.
Εγώ πάντως θα σχολιάσω το δικό σου ....
Φίλε και συνονόματε ....... μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!
Είμαστε στο 3ο ή 4ο θρεντ με τίτλο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" και εχουμε επιτύχει να διαφωνούμε πολιτισμένα, να πειραζόμαστε ανοικτά μεταξύ μας και ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ .......... γι' αυτό και μπορώ να μιλάω για σουτιεν, κλαδια και βουτιες ..........
Επίσης ..............
Τι σε κόφτει πως αποκαλώ την ΣΑΙΝΤ ΕΤΤΙΕΝ ;;; Γιατί σε αυτήν αναφέρεται το ΣΟΥΤΙΕΝ
Αν σε ενοχλούν τα κλαδιά ........... να πεις στον κηπουρό του Δήμου Κηφισσίας Αντώνη Νικοπολίδη, ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙ !!!
Για τις βουτιές πάλι αν σε ενοχλούν ............. τι να πω ........... άρχισε την ορειβασία !!!
Γι αυτό σου λέω άσ' το ΔΕΝ .......... μην προσπαθείς να βγεις από πάνω ........... τουλάχιστον βρες κάτι σοβαρότερο να πεις !!!
Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι ,
Να μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις εσύ .......
Άκουσες καθόλου την συνθηματολογία που ακούγεται στο βιντεάκι που έβαλες ;;;
Πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω να δεις όταν ο ACAB (παναθηναϊκός) έβαλε κάτι παρόμοιο, ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που του την είπαν .......... και μετά ξανασυζητάμε !!!
αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!! :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Πούσαι ΣΤΟΥΜΠΙ.............κοίτα μή βγεί τό 2ο σενάριο στήν έπιφάνεια.....
γιατί θά γελάσουν .............όλοι οί πικραμένοι....!!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ..............ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΓΑΛΛΙΑΣ...........
καί τού χρόνου μέ νέο αίμα.........έδώ είμαστε πάλι......
Καθήστε άναπαυτικά καί βλέπετε πώς ό τρίτος τής κανονικής περιόδου
παίζει γιά τήν όκτάδα τών πρωταθλητριών..........
ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ.......ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ
ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ...........ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΛΩΤΑΚΙΑ.....!!!!!!!!
Μωρέ ούτε σερβιέττα δέν τούς άφησες......:rotflmao:
Και πριν τις τεσσαροπενταρες........
Για σουτιεν και κυλωτες μιλαγες......
Θυμασαι...?? τερενς...??? ( η θελεις να σου βγαλω παλιοτερα ποστ ...??? )
Χρειαστηκες τρεις μηνες...??? :look:
Τσσερις μηνες..??? :look:
Μπααα.........
Μαλλον 5 μηνες χρειαστηκαν με την μιση ενδεκαδα εκτος ....
Για να επιβεβαιωθεις !
Παρεα λοιπον μαζι στο καναπε ( μονο βγαλε το μαγιω και το κοντομανικο που τα εχεις ξεχασει φορεμενα απο τοτε .. Ομονοια την ελεγαν ... Θυμασαι..???)
Οσο για τον τριτο.... Εαν δεν κανει νικη αυριο στην κατασταση που θα βρει ( σε ψυχολογια και δυναμικο ) τον σημερινο ολυμπιακο......Θα ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια το να ξαναασχοληθουμε μαζι του......
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+λες οτι ειχατε λιγους παιχτες εντεκαδας φετος σε αριθμο (αποψη και των φιλων μου γαυρων)
να δω ποιον θα πρωτοκαλυψετε!
Μην αγχωνεσε ρε....... :nono: :D
Λεφτα εχουμε!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για το ντέρμπυ μου αρέσει που σκοτώνεστε.. under χαλαρά θα είναι ... απο όσο φαίνεται και ο γαύρος έχει αναστήσει τους παίκτες που ενας ένας δηλώνουν συμμετοχή απο τώρα.
Γκαλέτι, Ντούντου, Μπελούτσι απο όσο λέει θα παίξει.. μονο ο Λέτο εκτός.
Ο ΠΑΟ θα κατέβεις επίσης φουριόζος... βλέπω ενα μεγάλο Χ να κάθεται.
Στο basket... εκεί έχει γλέντι... κυρίως επειδή γίνεται στο ΣΕΦ.
Για την ομάδα μου... τι να πώ;.. το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι ο Σέρβος εμπιστεύεται πολύ τους νέους των δικών μας ακαδημιών(μην έχοντας και παίκτες αλλά και χρήμα να πάρει άλλους)..αλλά και ενα καλό που δεν έχουν δεί στα ΜΜΕ ακόμα...
ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ταχτσίδης, Καράμπελας (σύμφωνα με τα νέα), κυνηγάει Παπάζογλου - Κουτσιανικούλη, Παυλής, Γκέντσογλου, ... δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στον Γεωργέα απο δεξιά...Πλιάτσικας..με νέο φρούτο τον Ντιούφ που αν και δεν είναι Έλληνας ...τα 20 του χρόνια του δίνουν το δικαίωμα να βελτιωθεί.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι που ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ θα δώσει κορμό στην ΑΕΚ για αρκετά χρόνια.
Ας δούμε τι θα γίνει λοιπόν απο καλοκαίρι.
Gandalf
ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ..........ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ...???
Καημένη...........ΑΕΚ.....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μπααα.........
Για να επιβεβαιωθεις !
Παρεα λοιπον μαζι στο καναπε ( μονο βγαλε το μαγιω και το κοντομανικο που τα εχεις ξεχασει φορεμενα απο τοτε .. Ομονοια την ελεγαν ... Θυμασαι..???)
Οσο για τον τριτο.... Εαν δεν κανει νικη αυριο στην κατασταση που θα βρει ( σε ψυχολογια και δυναμικο ) τον σημερινο ολυμπιακο......Θα ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια το να ξαναασχοληθουμε μαζι του......
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.........
Ότι θάναι έπιτυχία τό Χ γιά τό γαύρο αύριο....!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.............άν κατάλαβα καλά
είχατε μιά φανταστική πορεία φέτος γιά 4-5 μήνες πού έληξε έντελώς άδοξα...!!!
Τ' ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕ...........ΡΕ ΚΥΠΡΙΟΙ.....???
Ο ΓΑΥΡΟΣ............ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΕΤΟΣ......:rotflmao: :lol:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Καί γιά 5 όλόκληρους μήνες,όλοι σάς ζηλεύαμε........ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........
Γιά δέ τήν όμάδα μου ,τί νά πώ...??
Άπό Κύπριους έσείς,άπό Κύπριους κι έμείς........ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ..........
Βλέπεις όμως ...........ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΑΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.........
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.....!!!!
Καί κανείς δέν ξέρει πώς θά ήταν ή ΑΕΚ μέ τήν προοπτική τού C.L.
Λεπτομέρειες ε..........ξέρω ,ξέρω......
Μπορεί όμως φίλε τούς Ντιόγους νά τούς είχε ή ΑΕΚ............
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ...........!!!!!!!!
Ψιλοπράμματα..............
Γιά φαντάσου τώρα..........12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗ.................πόσες εύκαιρείες είχατε
νά κάνετε όμάδα.......!!!!
Πόσα λεφτά μπήκαν στά ταμεία σας.......
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ.............ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ.............
ΨΑΧΝΑΤΕ...............ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥΣ..............!!!!!!!!!
Θές τώρα καί τά στατιστικά γιά τή μεγάλη Εύρωπαική σας πορεία...??
Πάρτα λοιπόν.............
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ..............ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΟ .........!!!!
ΚΙ ΕΣΕΙΣ .................ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΟ ΒΑΘΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!
Χάρι στή μιά φορά πού κατάφερε ή ΑΕΚ νά πάει καλά ,τή χρονιά μέ τή Μίλαν
τήν μετέπειτα κάτοχο τού τροπαίου.....!!!!!
ΕΣΕΙΣ................ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ.............
ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.......????
ΠΡΕΠΕΙ..............ΛΟΙΠΟΝ
νά συγκρίνεις όμοια πράμματα....!!!!
Άν δούμε λοιπόν ποτέ τήν ΑΕΚ πρωταθλήτρια,νά άποκλείεται άπό Κυπριακή όμάδα
ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..............
ΤΟΤΕ.................τά ξαναλέμε....!!!!
Άλλιώς γύρνα καί ρίξε μιά ματιά, στόν τρίτο πού είχε χρήμα καί έπένδυσε........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ......???
ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....???
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....???
ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΑΡΙΝΟ.........2 ΦΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 7 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....???
ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ.....
ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.....?????????????????????????????????????
Αύτά είναι έρωτήματα καυτά.............σέ αύτά δώστε άπαντήσεις γαύροι
Φιλάκια ,καί όπως θάκανε κάθε νοήμων καί σωστός φίλαθλος γιά νά ξεβρωμίσει τό
ποδόσφαιρο, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΙΚΗ............ΣΤΟΝ ΠΑΟ......!!!!!
Α..........καί όποιος προλαβαίνει........
σήμερα θά πέσουν πολλά γκόλ στήν Καλογρέζα καί θάχει καί τσαμπουκάδες...........
ΜΗΝ .............ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ........!!!!!
Μπααα.........
Για να επιβεβαιωθεις !
ΔΕΕΕΕΕΕΝ τα λες καλά ..........:nono: :nono: :nono:
Ποιοί 5 μήνες ;;;
Αφού νωρίς νωρίς σας ξεπέταξε η Ανόρθωση ............... σου διέφυγε μάλλον ;;;
Κάνατε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις σε ένα διάστημα 3,5 μηνών (2 εμφανίσεις)
και κατόπιν ήλθαν οι Γάλλοι .............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όσο για το αύριο ........... Χ2 το βλέπω με επικρατέστερο το Χ !!!
ΑΝ ΔΕΝ νικήσετε ή μάλλον ΑΝ χάσετε ............ μας λες τι θα γίνει ;;;
:wave2: :wave2: :wave2:
konsttanttinos
28/02/2009, 09:43
Αφού δεν είσαι όπως λες βαμμένος Γαύρος και δεν ασχολήσαι πλέον με τα στημένα ελληνικά πρωταθλήματα όπως λες ...............
ΜΗΠΩΣ θα ήθελες να μας πεις ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ;;;
Γιατί να τα στήνει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και οι άλλες ομάδες, με τέτοιο τρόπο που να τα παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..............
ΜΑΛΛΟΝ δε παίζει τέτοιο σενάριο !!!
Για τα αντι - ολυμπιακά δες από πάνω !!!
Για το ότι φταίνε ΚΑΙ οι ομάδες μας, ΟΠΟΥ φταίνε, εμείς πρώτοι απ' όλους το λέμε ..........
Εγώ πάντως θα σχολιάσω το δικό σου ....
Φίλε και συνονόματε ....... μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!
Είμαστε στο 3ο ή 4ο θρεντ με τίτλο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" και εχουμε επιτύχει να διαφωνούμε πολιτισμένα, να πειραζόμαστε ανοικτά μεταξύ μας και ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ .......... γι' αυτό και μπορώ να μιλάω για σουτιεν, κλαδια και βουτιες ..........
Επίσης ..............
Τι σε κόφτει πως αποκαλώ την ΣΑΙΝΤ ΕΤΤΙΕΝ ;;; Γιατί σε αυτήν αναφέρεται το ΣΟΥΤΙΕΝ
Αν σε ενοχλούν τα κλαδιά ........... να πεις στον κηπουρό του Δήμου Κηφισσίας Αντώνη Νικοπολίδη, ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙ !!!
Για τις βουτιές πάλι αν σε ενοχλούν ............. τι να πω ........... άρχισε την ορειβασία !!!
Γι αυτό σου λέω άσ' το ΔΕΝ .......... μην προσπαθείς να βγεις από πάνω ........... τουλάχιστον βρες κάτι σοβαρότερο να πεις !!!
Να μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις εσύ .......
Άκουσες καθόλου την συνθηματολογία που ακούγεται στο βιντεάκι που έβαλες ;;;
Πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω να δεις όταν ο ACAB (παναθηναϊκός) έβαλε κάτι παρόμοιο, ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που του την είπαν .......... και μετά ξανασυζητάμε !!!
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!! :wave2: :wave2: :wave2:
Μπορω να σχολιασω καθε λεξη σου, απο καθε ποστ σου κι εγω, αλλα οπως σου ειπα δεν ασχολουμαι.Το να προσπαθεις να μου την πεις με αποσιωπητικα και κεφαλαια δεν μου λεει κατι.
Φαινεται οτι εισαι αγανακτισμενος με την παραγκα απο καθε σου λεξη, αλλα ακομη ασχολεισαι.
Δεν με πειραζει αυτο, αντιθετως διασκεδαζω με αυτα που γραφονται εδω.
Απλα θα σε παρακαλεσω για ακομη μια φορα να κρατησεις τα συμπερασματα για τον εαυτο σου, οπως επισης αυτα τα περι σοβαροτητας των γραφομενων μου.
Δεν χρειαζεται να προκαλεις σε καθε προταση σου, μπορεις απλα με επιχειρηματα και οχι προσωπικες σκεψεις να υποστηριξεις την ομαδαρα σου.Το να ειρωνευεσαι εδω ειναι απλα το λιγοτερο..γραφικο.
Α, ευτυχως συμφωνουμε στον λογο που δημιουργηθηκε το forum.
Παντα φιλικα.
Μπορω να σχολιασω καθε λεξη σου, απο καθε ποστ σου κι εγω, αλλα οπως σου ειπα δεν ασχολουμαι.Το να προσπαθεις να μου την πεις με αποσιωπητικα και κεφαλαια δεν μου λεει κατι.
Φαινεται οτι εισαι αγανακτισμενος με την παραγκα απο καθε σου λεξη, αλλα ακομη ασχολεισαι.
Δεν με πειραζει αυτο, αντιθετως διασκεδαζω με αυτα που γραφονται εδω.
Απλα θα σε παρακαλεσω για ακομη μια φορα να κρατησεις τα συμπερασματα για τον εαυτο σου, οπως επισης αυτα τα περι σοβαροτητας των γραφομενων μου.
Δεν χρειαζεται να προκαλεις σε καθε προταση σου, μπορεις απλα με επιχειρηματα και οχι προσωπικες σκεψεις να υποστηριξεις την ομαδαρα σου.Το να ειρωνευεσαι εδω ειναι απλα το λιγοτερο..γραφικο.
Α, ευτυχως συμφωνουμε στον λογο που δημιουργηθηκε το forum.
Παντα φιλικα.
Πάλι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις .........
Για την ταμπακιέρα θα πεις κάτι ;;;
Θα απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω ;;; Εκεί ντε στην πρώτη παράγραφο ........
Όσο για αυτά που λες ότι σε προκαλούν δηλαδή τα σουτιέν κλαδια και βουτιές ......σου επαναλαμβάνω ότι το βίντεάκι που έβαλες είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ και δεν κάνεις τον κόπο ΟΥΤΕ να το βγάλεις, αλλά ούτε και να ζητήσεις μια ανθρώπινη συγγνώμη !!!
Μην το παίζεις υπεράνω και έτσι και αν έχεις κάτι ΣΟΒΑΡΟ να σχολιάσεις ......... κάνε το .........
Αλλά πρώτα σβύσε τα αισχρής συνθηματολογίας βιντεάκια που έχεις βάλει ..........
konsttanttinos
28/02/2009, 11:08
Πάλι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις .........
Για την ταμπακιέρα θα πεις κάτι ;;;
Θα απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω ;;; Εκεί ντε στην πρώτη παράγραφο ........
Όσο για αυτά που λες ότι σε προκαλούν δηλαδή τα σουτιέν κλαδια και βουτιές ......σου επαναλαμβάνω ότι το βίντεάκι που έβαλες είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ και δεν κάνεις τον κόπο ΟΥΤΕ να το βγάλεις, αλλά ούτε και να ζητήσεις μια ανθρώπινη συγγνώμη !!!
Μην το παίζεις υπεράνω και έτσι και αν έχεις κάτι ΣΟΒΑΡΟ να σχολιάσεις ......... κάνε το .........
Αλλά πρώτα σβύσε τα αισχρής συνθηματολογίας βιντεάκια που έχεις βάλει ..........
Απο την πολη ερχομαι....
Κακως που ποσταρα.Συνεχιστε.
:smokin: :smokin:
Gandalf dr685sm
28/02/2009, 11:38
Βρε Terens...
Τον Παπασταθόπουλο ποιός τον πούλησε και γιατί, δεν θυμάσαι;... αφού μόνος σου δεν τα έλεγες;.. δεν άνηκε στην τάξη παικτών που ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ PLAYOFFS και μάλιστα το δήλωσαν και ανοικτά;
Τι περίμενες δηλαδή;... τα 5 μύρια που δόθηκε ήταν και να καλύψουν τρύπες για κάποιους που έλεγαν οτι τα οικονομικά της ΠΑΕ βαίνουν καλώς.
Η μόνη διαφορά του τότε με το τώρα, είναι οτι ο Σέρβος δεν είναι Δώνης και σίγουρα οχι Φερέρ... μπορεί να έχει κάποιους που δεν τον γουστάρουν αλλά όλοι βλέπουν οτι η ομάδα μόνο με αυτόν κουτσοτραβάει (ρε παίζει μέχρι και ο Μαιστόροβιτς λέμε...:D ).
Αν τώρα αυτός λέει πως δεν πουλάει παίκτες το μόνο λογικό είναι οτι δεν θα πουληθούν. Αν τώρα τον "διώξουν"..γιατί μόνος του δεν θα φύγει.... τότε θα έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσουν.
Η ώρα που θα ξεδιαλύνουν πολλά πράγματα για την ΑΕΚ θα είναι το καλοκαίρι... και οχι ίσως με την κακή έννοια.
Προσωπικά έχοντας και στο μυαλό την οδηγία της UEFA για τις ομάδες που πρέπει να έχουν και παίκτες απο τις ακαδημίες εντός αυτών (την σαιζόν 09-10) , μόνο ευχάριστο μου φαίνεται να παίζουν οι νεαροί... τουλάχιστον αυτοί θα είναι διψασμένοι, θα έχουν να αποδείξουν κάτι .. και το σημαντικότερο... θα είναι Έλληνες οι περισσότεροι... για αυτό και λέω κορμό.
Α και που είσαι ... δεν ήταν μόνο ο Παπασταθόπουλος... ήταν και ο Κονέ.. και ο Μόρας...και άλλα παιδιά που έφυγαν απο την ομάδα του 2004 που έχασε μόνη της το πρωτάθλημα με τον Ιωνικό.
Gandalf
Απο την πολη ερχομαι....
Κακως που ποσταρα.Συνεχιστε.
:smokin: :smokin:
Οταν απαντάς σε ποστ δικό μου ........... να περιμένεις ότι θα σου απαντήσω !!!
Μήπως είχες την απαίτηση, αυτό .......
........ να μείνει αναπάντητο ;;;
Φίλε, αν δε σ' αρέσει η φωτιά μην πηδάς απ' το τηγάνι !!!
Τι συμβαίνει, δεν αντέχεις το διάλογο ;;;
Μόνος σου θα μιλάς ;;;
Ή έχεις το αλάθητο και δεν πρέπει να σου αντιμιλάμε ;;;
ΥΓ Περα από τις γνωστές αερολογίες και το στυλάκι του θιγμένου (που θα έπρεπε να το έχω εγώ) ............. θα απαντήσεις σε τίποτα ή ας το αφήσουμε καλύτερα ........ συγγνώμη θα ζητήσεις για το βιντεάκι που έβαλες ή τουλάχιστον αποδεχόμενος το ατόπημά σου, θα το σβύσεις ;;;
Gandalf dr685sm
28/02/2009, 15:28
Δεν το είπα πριν τον αγώνα με την Ξάνθη;... το είπα.. όσοι είδαν το παιχνίδι θα είδαν οτι ο Σέρβος πλέον δίνει βάση σε όλους τους νέους παίκτες..
Και η πλάκα είναι οτι οι περισσότεροι εξ αυτών (βλ. Ντιούφ, Ταχτσίδης... ακόμα και Μπέρνς) δίνουν ελπίδα...
Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ είχε φρεσκάδα και κατά διαστήματα έδινε ποιοτικό ποδόσφαιρο...:eyepop:
Ειδικά ο Ντιούφ έκανε πολύ καλά πράγματα για δεύτερο του παιχνίδι με την ομάδα και με δεδομένο οτι είναι μόνο 20 χρονών.
Να τονίσω εδώ οτι πολύυυυυυυυυ δουλειά απο Νσαλίβα και Πελετιέρι.. για πολύυυυυ δουλειά λέμε απο τα παιδιά.
Μπορώ να πω οτι αυτή η ΑΕΚ με παιδιά των 20-25 ετών και με κάποιες προσθήκες όπως του Κυργιάκου-Μαιστόροβιτς πίσω και με Μπλάνκο Σκόκο Εντίνιο μπροστά , αν δουλευτούν θα δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Πρώτη φορά είδα και θεατές να απολαμβάνουν πραγματικά ποδόσφαιρο.
Ειδικά στο πρώτο 15λεπτο , η ΑΕΚ σε μερικούς αυτοματισμούς ήταν λες και έπαιζε άλλη ομάδα στο γήπεδο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.........
Ότι θάναι έπιτυχία τό Χ γιά τό γαύρο αύριο....!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.............άν κατάλαβα καλά
είχατε μιά φανταστική πορεία φέτος γιά 4-5 μήνες πού έληξε έντελώς άδοξα...!!!
Τ' ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕ...........ΡΕ ΚΥΠΡΙΟΙ.....???
Ο ΓΑΥΡΟΣ............ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΕΤΟΣ......:rotflmao: :lol:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Καί γιά 5 όλόκληρους μήνες,όλοι σάς ζηλεύαμε........ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........
Γιά δέ τήν όμάδα μου ,τί νά πώ...??
Άπό Κύπριους έσείς,άπό Κύπριους κι έμείς........ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ..........
Βλέπεις όμως ...........ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΑΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.........
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.....!!!!
Καί κανείς δέν ξέρει πώς θά ήταν ή ΑΕΚ μέ τήν προοπτική τού C.L.
Λεπτομέρειες ε..........ξέρω ,ξέρω......
Μπορεί όμως φίλε τούς Ντιόγους νά τούς είχε ή ΑΕΚ............
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ...........!!!!!!!!
Ψιλοπράμματα..............
Γιά φαντάσου τώρα..........12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗ.................πόσες εύκαιρείες είχατε
νά κάνετε όμάδα.......!!!!
Πόσα λεφτά μπήκαν στά ταμεία σας.......
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ.............ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ.............
ΨΑΧΝΑΤΕ...............ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥΣ..............!!!!!!!!!
Θές τώρα καί τά στατιστικά γιά τή μεγάλη Εύρωπαική σας πορεία...??
Πάρτα λοιπόν.............
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ..............ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΟ .........!!!!
ΚΙ ΕΣΕΙΣ .................ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΟ ΒΑΘΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!
Χάρι στή μιά φορά πού κατάφερε ή ΑΕΚ νά πάει καλά ,τή χρονιά μέ τή Μίλαν
τήν μετέπειτα κάτοχο τού τροπαίου.....!!!!!
ΕΣΕΙΣ................ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ.............
ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.......????
ΠΡΕΠΕΙ..............ΛΟΙΠΟΝ
νά συγκρίνεις όμοια πράμματα....!!!!
Άν δούμε λοιπόν ποτέ τήν ΑΕΚ πρωταθλήτρια,νά άποκλείεται άπό Κυπριακή όμάδα
ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..............
ΤΟΤΕ.................τά ξαναλέμε....!!!!
Άλλιώς γύρνα καί ρίξε μιά ματιά, στόν τρίτο πού είχε χρήμα καί έπένδυσε........
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ......???
ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....???
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....???
ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΑΡΙΝΟ.........2 ΦΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 7 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....???
ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ.....
ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.....?????????????????????????????????????
Αύτά είναι έρωτήματα καυτά.............σέ αύτά δώστε άπαντήσεις γαύροι
Φιλάκια ,καί όπως θάκανε κάθε νοήμων καί σωστός φίλαθλος γιά νά ξεβρωμίσει τό
ποδόσφαιρο, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΙΚΗ............ΣΤΟΝ ΠΑΟ......!!!!!
Α..........καί όποιος προλαβαίνει........
σήμερα θά πέσουν πολλά γκόλ στήν Καλογρέζα καί θάχει καί τσαμπουκάδες...........
ΜΗΝ .............ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ........!!!!!
Πως θα ηταν η αεκ με την προποπτικη C.L......??? C.L. ειπες...??? :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Το πρωταθλημα το" κλεψαμε" απο τα συνετερακια του Ντεμη... Και το ξερεις πολυ καλα !!!
Απο αυτα τα 12 χρονια που αναφερεις εχεις βγει ουεφα πολλες φορες..... Τρις χειροτερα τα πηγατε..... Ασε την κουβεντα δεν σε παιρνει.....
Η αεκ αποκλειστικε σαν δευτερααθλητρια ( πρωταθλητρια για εσας μιας και μιλατε για κλεψια )απο πολυ κατωτερη ομαδα απο αυτη...την κυπριακη... που μοιραζε τριαρες σε εμας, στους αλλους , και στους παραλλους.... ( Αληθεια... Διαβαζεις ποτε αυτα που γραφεις..?? )
Οσο για την τελευταια του γαλικου πρωταθληματος που αναφερεις..... Θυμαμαι και τι ελεγες για την 4η του ισπανικου.....ΤΑ ΙΔΙΑ !!! :lol:
Παρε τις απαντησεις σου λοιπον και αν εχεις απορια εδω ειμαστε.....
( Καιρο σου λεω οτι θα μεινεις ΠΑΛΙ μεταξεταστεος εσυ το βιολι σου.... :lol: )
ρε σεις συγρινετε μια ομαδα που κοντεψε να διαλυθει με μια ομαδα π κυνηγουσε C.L???(τουλαχιστον ετσι λεγατε}χα0χαχ0αχ0αχ0αχ0α0χα0:lol:
Πως θα ηταν η αεκ με την προποπτικη C.L......??? C.L. ειπες...??? :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Το πρωταθλημα το" κλεψαμε" απο τα συνετερακια του Ντεμη... Και το ξερεις πολυ καλα !!!
Απο αυτα τα 12 χρονια που αναφερεις εχεις βγει ουεφα πολλες φορες..... Τρις χειροτερα τα πηγατε..... Ασε την κουβεντα δεν σε παιρνει.....
Η αεκ αποκλειστικε σαν δευτερααθλητρια ( πρωταθλητρια για εσας μιας και μιλατε για κλεψια )απο πολυ κατωτερη ομαδα απο αυτη...την κυπριακη... που μοιραζε τριαρες σε εμας, στους αλλους , και στους παραλλους.... ( Αληθεια... Διαβαζεις ποτε αυτα που γραφεις..?? )
Οσο για την τελευταια του γαλικου πρωταθληματος που αναφερεις..... Θυμαμαι και τι ελεγες για την 4η του ισπανικου.....ΤΑ ΙΔΙΑ !!! :lol:
Παρε τις απαντησεις σου λοιπον και αν εχεις απορια εδω ειμαστε.....
( Καιρο σου λεω οτι θα μεινεις ΠΑΛΙ μεταξεταστεος εσυ το βιολι σου.... :lol: )
ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΜΠΙ.........
Όποιος δέ θέλει νά δεί τήν άλήθεια,δέν πρόκειται νά τή δεί ποτέ.........
Έκείνο όμως πού μού κάνει μεγάλη έντύπωση είναι τό.........
ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.......ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΟΠΙΟ.......ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ....!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ.........ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ........ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.....!!!!
Καί ποιά είναι αυτά....???
ΑΠΑΤΗ.........
ΡΕΜΟΥΛΑ.........
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.........
ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.........
ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥ...........
ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ...........
Μέ λίγα λόγια ,συνειδήσεις λάστιχο.......
Μέ όση εύκολία λοιπόν δέχεσαι καί δικαιολογείς.........τίς βρωμιές σας
μέ άλλη τόση θεωρώ πώς προσπερνάς..........
ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.........
ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ..............
ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΕΣ..........ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
ΤΟΥΣ ΕΦΡΑΙΜΗΔΕΣ..........!!!!!!
Όταν λοιπόν δέ ναρκώνει καί δέν άποπροσανατολίζει αύτό τό λαικό άθλημα...
σέ δύσκολους καιρούς,τότε,..........
παίζει άκόμα πιό σημαντικό ρόλο στηρίζοντας μεγιστάνες καί τίς κομπίνες τους.....
περιχαρρακώνοντας τους στά μάτια τού κοσμάκη .........καί ταυτόχρονα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ....!!!
Νά χαίρεσαι καί νά άπολαμβάνεις λοιπόν τούς τίτλους σας, γιατί ή ζωή είναι
πολλή μικρή ......!!!
Κι άσε έμάς νά λιώνουμε στή μιζέρια μας.....
Είσαι άπό τή μεριά τών δυνατών........
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..........ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΟΥΡΑ................!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..........
Άν ήμουν γαύρος,θά ντρεπόμουν γιά πάρα πολλά πράγματα,όπως νιώθω ντροπή
πολλές φορές γιά τήν όμάδα μου άπέναντι στούς μικρούς.......
Καί .........ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........
προσπαθώντας νά δικαιολογήσω τά άδικαιολόγητα........
Γιατί πολλές φορές προκαλείτε καθώς γίνεστε βασιλικώτεροι τού βασιλιά....!!!
Κάπως έτσι προέκυψε τό ....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ..........
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ........μετά τό μάτς μέ τόν Άρη..........στό όποίο βέβαια
ποιός γαύρος πήρε θέση...??
ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ.............ΜΟΥΓΚΑ.......!!!!
Αύτή ήταν ή άπάντηση όλων σας,έκτός άπό κανά δυό πού καί πάλι
προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν..........ΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ...!!!!
Καί ξέρεις ποιό είναι τό πιό άστείο τής ύπόθεσης γιά μένα.....??
Αύτό τό μάτς ήταν όντως άτυχο γιά σάς ........
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ........καί οί δύο
Τό πέναλτυ βέβαια..........ήταν άλλο ένα γελοίο πέναλτυ σάν πολλά άλλα,άν
πάς καί δείς τό βιντεάκι στό you-tube καί έσύ θά γελάσεις....!!!!
Είδικά έκείνο πού δείχνει τά έργα σας τήν πρώτη πενταετία μέ τήν ΑΕΚ....!!!!
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....???
Έδώ είδα τή μαλακία τής ΑΕΚ στήν Ξάνθη καί ξενέρωσα........μού στέρησε τή
χαρά τής πρόκρισης.....!!!
Ένα πέτσινο πέναλτυ ,καί ένα άμφισβητούμενο γκόλ πού
άκυρώθηκε, παρότι τό δεύτερο τους ήταν
άπό άνύπαρκτο φάουλ...........
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ......???
Άντε..........καλή Σαρακοστή....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δεν το είπα πριν τον αγώνα με την Ξάνθη;... το είπα.. όσοι είδαν το παιχνίδι θα είδαν οτι ο Σέρβος πλέον δίνει βάση σε όλους τους νέους παίκτες..
Και η πλάκα είναι οτι οι περισσότεροι εξ αυτών (βλ. Ντιούφ, Ταχτσίδης... ακόμα και Μπέρνς) δίνουν ελπίδα...
Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ είχε φρεσκάδα και κατά διαστήματα έδινε ποιοτικό ποδόσφαιρο...:eyepop:
Ειδικά ο Ντιούφ έκανε πολύ καλά πράγματα για δεύτερο του παιχνίδι με την ομάδα και με δεδομένο οτι είναι μόνο 20 χρονών.
Να τονίσω εδώ οτι πολύυυυυυυυυ δουλειά απο Νσαλίβα και Πελετιέρι.. για πολύυυυυ δουλειά λέμε απο τα παιδιά.
Μπορώ να πω οτι αυτή η ΑΕΚ με παιδιά των 20-25 ετών και με κάποιες προσθήκες όπως του Κυργιάκου-Μαιστόροβιτς πίσω και με Μπλάνκο Σκόκο Εντίνιο μπροστά , αν δουλευτούν θα δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Πρώτη φορά είδα και θεατές να απολαμβάνουν πραγματικά ποδόσφαιρο.
Ειδικά στο πρώτο 15λεπτο , η ΑΕΚ σε μερικούς αυτοματισμούς ήταν λες και έπαιζε άλλη ομάδα στο γήπεδο.
Gandalf
ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΡΕ............ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ
Πούντο.....????
Στά 5 μέτρα πάσσα δέν περνάνε τά πουλέν σου........!!!!
Μού πόνεσαν τά μάτια.....!!!!!
el_hymador
01/03/2009, 06:18
Στοιχημα...
η διαιτησια over σημερα!
80-20, αλλα το θεμα ειναι πως θα σφυριζουν υπερ του ΠΑΟ..
:winka:
κυριακη κοντη γιορτη....:evil:
υ.γ.ελπιζω ηρεμα ε...:wave2:
παιδες τι ωρα ειναι τα ντερμπι σημερα?
blackbusa
01/03/2009, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
παιδες τι ωρα ειναι τα ντερμπι σημερα?
18.30 γιατι το βραδυνο με την μπαλλα με τα σπυρια θα ειναι τσοντα....γιαυτο και το βαλανε στις 22.00...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
01/03/2009, 14:24
Σούπα το ντέρμπυ στην μπάλα όπως και αναμενόταν.. λίγο ζεστή γιατί είχε κάπως πάθος αλλά μέχρι εκεί.
Αίντε να δούμε τώρα τι θα γίνει και στο basket.
Gandalf
Akatanomastos
01/03/2009, 14:27
το παιχνιδι ηταν φιλικο..
Κραταω μονο ενα δοκαρι απο γαματο φαουκ του ΚΑΡΑ\
2 ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΦΣΑΙΝΤ: ΣΤΟ 1 ο σαλπι ειχε περασει ΚΑΙ τον νικοπολι ΑΡΑ μιλαμε για ΓΚΟΛ
στο 2 ο κλευτον νομιζω ανατρεπεται και υπαρχει πεναλντι
γαυρακια να χαιρεστε τα παλτα σας..
μονο ο γκαλετι μετραει ο εκει μεσα..
κατα τα αλλα ο βουτηχτης που με σωστο στα φαουλ διαιτητη πηρε τα παπαρια του
ο αβααμ κλασσικο τσεκουρι επρεπε να ειχε αποβληθει εκει που κλωτσαει τον χριστοδουλοπουλο(αν ειχε καρτα, νομιζω ειχε
η ομαδα μας ειχε καλη αντιμετωπιση του ματς χωρις αγχος και με δεκα παικτες εκανε ειχε αξιωσεις για γκολ..
kalgeorge
01/03/2009, 14:42
αρκετα καλο παιχνιδι ....
μπραβο στην ομαδα ....
λιγες παρατηρησεις μονο....
- παρα πολυ καλη η διαιτησια του σπαθα.....αφηνε το παιχνιδι στις βουτιες των γαυρων και σφυριζε οτι εβλεπε...πολυ καλος.
- με καμμια δυναμη πεναλτυ του γαυρου στην φαση με το σπυροπουλο....βρισκει καθαρα μπαλα
- στην αποβολη του σαριεγκι....εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουμπησε....μπορει να μην ειδα καλα δεν το λεω με σιγουρια.
- τι να πει κανεις για την φαση του κλευτον....θα μιλησουν και οι γαυροι για διαιτησια...
- χιλια μπραβο στον χριστοδουλοπουλο για την μαγκια του....μπραβο ρε μαγκα...η πουστρα ο τορο βουτηξε σαν γκομενα.:yuck:
μια ερωτηση προς τους γαυρους: ο ντιογκο εχει μια κιτρινη καρτα , του σφυριζεται οφ σαιντ και συνεχιζει την φαση.....ειναι δευτερη κιτρινη ή οχι;;;;;;;;;;;;;;;;
Akatanomastos
01/03/2009, 14:50
επισης να πουμε για αλλη μια φορα
για τους αηδιαστικους σαλιαρηδες της νετ.
οι χαρακτηρισμοι τους
για τις ενεργειες του γαυρου ξεκινανε απο καταπληκτικες εως φαντιστικες
ενω του παναθηναικου απο κακες μεχρι καλες
μπραβο ξανα στην παναθα, παιξαν καλα και σαν σοβαρη ομαδα και ας μην ηθελαν οι εποπτες να βαλουμε γκολ
el_hymador
01/03/2009, 14:57
ψτ, πρωΚταθλητες της φουτσας....
με -αδικως- 10 παιζαμε και σας ειχαμε στα χαλαρο...
τρεις φασεις ειναι λαθος στην κατα τα αλλα πολυ καλη διαιτησια του Σπαθα
-η δευτερη κιτρινη στο Σαριεγκι
-ενα οφσαϊντ μουφα οπου εβγαιναν δυο παναθηναϊκοι μονο τους φατσα φορα με τον Αντωνακη στο α' ημιχρονο
-και το οφσαϊντ στον Κλεϊτον οπου μετα του εγινε και καθαροτατο πεναλτι
anyway...
να το χαιρεστε το μουφοπρωταθλημα σας, αλλα το +12 της βαθμολογιας δεν φανηκε πουθενα στο γηπεδο...
καλα, αυτη η υπεροχη ομαδαρα σας δεν μπορουσε να κερδισει τον Παναθηναϊκο μεσα στο τηγανι με 10?
:lol: :lol: :lol: :lol:
και ευχαριστω να λετε που δεν σας το κολησσαμε το παστελι...
el_hymador
01/03/2009, 15:13
Τι Πατρα και λαλακιες...
αλλου εκανε την εμφανιση του ο βασιλιας καρναβαλος, αλλα για αλλη μια φορα δεν τον καψαμε...
:D
157230
karapialis
01/03/2009, 15:13
ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ δημοσιογραφοι στην φαση της αποβολης:
'' ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι η δευτερη κιτρινη καρτα για τον Σαριεγκι ''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΥΤΥΧΩΣ
ΕΛΕΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αρκετα καλο παιχνιδι ....
μπραβο στην ομαδα ....
λιγες παρατηρησεις μονο....
- παρα πολυ καλη η διαιτησια του σπαθα.....αφηνε το παιχνιδι στις βουτιες των γαυρων και σφυριζε οτι εβλεπε...πολυ καλος.
- με καμμια δυναμη πεναλτυ του γαυρου στην φαση με το σπυροπουλο....βρισκει καθαρα μπαλα
- στην αποβολη του σαριεγκι....εχω την εντυπωση οτι δε τον ακουμπησε....μπορει να μην ειδα καλα δεν το λεω με σιγουρια.
- τι να πει κανεις για την φαση του κλευτον....θα μιλησουν και οι γαυροι για διαιτησια...
- χιλια μπραβο στον χριστοδουλοπουλο για την μαγκια του....μπραβο ρε μαγκα...η πουστρα ο τορο βουτηξε σαν γκομενα.:yuck:
μια ερωτηση προς τους γαυρους: ο ντιογκο εχει μια κιτρινη καρτα , του σφυριζεται οφ σαιντ και συνεχιζει την φαση.....ειναι δευτερη κιτρινη ή οχι;;;;;;;;;;;;;;;;
:nono: :nono: :nono:
Nomiζω οτι ενας διαιτητης μονο καλος δεν μπορει να χαρακτηριστει οταν.......
Δεν βλεπει το παραμικρο ( μιας και μιλαμε για ορια περιοχης )........ στην φαση με το Σπυροπουλο.....
Βγαζει με αδικη κιτρινη τον σαριεγκι
Κοβει ετοιμο γκολ σας με ανυπαρκτο οφφ σαιτ ( κλειτον... )
Πιστευω οτι αφου ο ευρωπεος δεν μπορεσε να κανει νικη ουτε με αυτον τον ολυμπιακο ( που μην ξεχναμε πριν λιγες μερες του πηρε το σουτιεν η τελευταια Γαλλιας....) ουτε σε αυτον, ουτε στο προυγουμενο αγωνα του πρωταθληματος......
Δεν μπορει πραγματικα να ελπιζει σε τιποτα απεναντι του.......
Και απλα το μονο που εχει να ελπιζει ειναι να μην αντιστρεφονται οι οροι γιατι τοτε πρπει να μιλαμε μονο για 4 και πανω.....
157239
vangelis 64
01/03/2009, 17:04
Ρε βάζελοι θα μάς τρελλάνετε;Πού στο διάλο είδατε καλή τη διαιτησία του Σπάθα δήλαδή;:confused:
Που σάς έκοψε τρία τετ α τετ;(Ρουκάβινα,Σαλπιγγίδης,Κλέιτον)
Που τσίμπησε στη βουτιά τού Γκαλέτι και σάς άφησε με 10;
Μήπως επειδή δεν χάσατε το παίζετε υπεράνω;
Άντε....το μόνο που μένει είναι να πείτε και κανα ευχαριστώ από πάνω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
STOYBI,ωραία φωτο ρε συ,από Ιρλανδέζικη παμπ την πέτυχες;Από πότε φοράει τετράφυλλο τριφύλλι ο ΠΑΟ;:rotflmao:
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε βάζελοι θα μάς τρελλάνετε;Πού στο διάλο είδατε καλή τη διαιτησία του Σπάθα δήλαδή;:confused:
STOYBI,ωραία φωτο ρε συ,από Ιρλανδέζικη παμπ την πέτυχες;Από πότε φοράει τετράφυλλο τριφύλλι ο ΠΑΟ;:rotflmao:
Θα ερθει η ωρα και του πενταφυλλου...... :winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
01/03/2009, 17:19
Δεν βλεπει το παραμικρο ( μιας και μιλαμε για ορια περιοχης )........ στην φαση με το Σπυροπουλο.....
Πιστευω οτι αφου ο ευρωπεος δεν μπορεσε να κανει νικη ουτε με αυτον τον ολυμπιακο ( που μην ξεχναμε πριν λιγες μερες του πηρε το σουτιεν η τελευταια Γαλλιας....) ουτε σε αυτον, ουτε στο προυγουμενο αγωνα του πρωταθληματος......
Δεν μπορει πραγματικα να ελπιζει σε τιποτα απεναντι του.......
Και απλα το μονο που εχει να ελπιζει ειναι να μην αντιστρεφονται οι οροι γιατι τοτε πρπει να μιλαμε μονο για 4 και πανω.....
Μην ξεχνας οτι για πολλοστη φορα σας προστατεψαν απο την ηττα...αλλο δεν μπορεις να κερδισεις και αλλο δεν σε αφηνουν να κερδισεις....εχει διαφορα :winka: :wave2:
el_hymador
01/03/2009, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Που σάς έκοψε τρία τετ α τετ;(Ρουκάβινα,Σαλπιγγίδης,Κλέιτον)
Που τσίμπησε στη βουτιά τού Γκαλέτι και σάς άφησε με 10;
Μήπως επειδή δεν χάσατε το παίζετε υπεράνω;
Άντε....το μόνο που μένει είναι να πείτε και κανα ευχαριστώ από πάνω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την ζημια την καναν οι πλαγιοκορακες...
ο Σπαθας αντικειμενικα ηταν καλος προς το μετριο, αλλα συγκριτικα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας ηταν εκπληκτικος!!!
Μιλαμε για τεραστιο αλμα προοδου να εισαι διατητης στην zouper league και να μην υποκυπτεις στις βουτιες των γαυρων...ενταξει οχι σε ολες, αλλα ειναι προοδος οπως και να το κανουμε...ειμαι πολυ συγκινημενος...:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Την ζημια την καναν οι πλαγιοκορακες...
ο Σπαθας αντικειμενικα ηταν καλος προς το μετριο, αλλα συγκριτικα με αυτα που εχουν δει τα ματακια μας ηταν εκπληκτικος!!!
Μιλαμε για τεραστιο αλμα προοδου να εισαι διατητης στην zouper league και να μην υποκυπτεις στις βουτιες των γαυρων...ενταξει οχι σε ολες, αλλα ειναι προοδος οπως και να το κανουμε...ειμαι πολυ συγκινημενος...:bawl:
Αν ρωτάς εμένα ............ η περίπτωση ήταν κλασσικό χειρουργείο !!!
Από ένα λάθος έκαστος !!! Δεν μπορείς να φωνάξεις για ένα λαθάκι ........... :nono: :nono: :nono:
Όμως ΚΑΙ τα τρια λαθάκια ήταν καθοριστικής σημασίας !!!
Το πρώτο οφφ-σαϊντ ήταν σε τετ-α-τετ με τον κηπουρό δηλαδή μισό γκόλ.
Η αποβολή Σαριέγκι χωρίς επαφή .............. τι να λέμε τώρα !!!
Και το τελευταίο οφφ-σάϊντ ήταν ΠΕΝΑΛΤΥ !!!
Αν αυτό δεν είναι χειρουργική αλλίωση αποτελέσματος τότε τι είναι ;;;
δεν το ειδα αλλα ενημερωθηκα.
ακουγεται σα να σας αδικησε η διαιτησια αν και εγω πιστευω πλεον οτι μιλαμε απλα για αχρηστους και χωρις δολο απλα με βλακεια αλλα εσεις προσπαθοντας να μοιασετε στα χανουμια μαλλον θα προτιμησετε να λετε τα δικα σας.εγω απο αυτα που εμαθα και οτι καταφερα να δω στο νετ,μαλλον σουπα το πραμα.
περιμενουμε και ενα μπραβο για το μπασκετακι :winka:
οσο για τη μπαλα αντε και του χρονου φουντουνια :wave2:
το παιχνιδι ηταν ψιλο μουφα,απο το 15 αρχισα να νυσταζω αν και το ειδα ολο ως το τελος.η διετησια ηταν απο μετρια εως κακη,ευνοηθεικε πολυ ο ολυμπιακος,ο παο σε καποια σημεια αν και με 10 επαιξε πολυ καλητερα απο τον οσφπ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]
ακουγεται σα να σας αδικησε η διαιτησια αν και εγω πιστευω πλεον οτι μιλαμε απλα για αχρηστους και χωρις δολο απλα με βλακεια αλλα εσεις προσπαθοντας να μοιασετε στα χανουμια μαλλον θα προτιμησετε να λετε τα δικα σας
ρε φιλε αν ηταν οντως απο βλακεια πως εγινε και δεν αδικηθηκε καθολου ο οσφπ?
blackbusa
01/03/2009, 18:46
ρε μαγκες σοβαρα τωρα.....γιατι επεσαν δακρυγονο/α στο Φαληρο σημερα????περασα απο εκει κατα τις 9.20 περιπου και πηγα να μεινω απο αναπνοη και δεν εβλεπα απο ο τσουξιμο????ηταν κανεις να μας πει???μηπως πηγε να γινει κανα ντου στο ΣΕΦ μετα την μπαλλα????
ρε φιλε αν ηταν οντως απο βλακεια πως εγινε και δεν αδικηθηκε καθολου ο οσφπ?
γιατι ειχε καμια ευκαιρια για να αδικηθει ?
Το πρώτο οφφ-σαϊντ ήταν σε τετ-α-τετ με τον κηπουρό δηλαδή μισό γκόλ.
Η αποβολή Σαριέγκι χωρίς επαφή .............. τι να λέμε τώρα !!!
Και το τελευταίο οφφ-σάϊντ ήταν ΠΕΝΑΛΤΥ !!!
μαλλον ειχε
μαλλον ειχε
το οφ σαιντ πιο ευκολα το δινεις παρα το αφηνεις εκτος αν εισαι σιγουρος (αυτο για τα οφ σαιντ)
η καρτα με τη πρωτη ματια λες οτι ειναι.
δε θεωρω οτι αδικηθηκε εσκεμενα.
κανεις λαθος η αμφιβολια στο οφ σαιντ ειναι υπερ του επητηθεμενου και οχι του αμυνομενου
κανεις λαθος η αμφιβολια στο οφ σαιντ ειναι υπερ του επητηθεμενου και οχι του αμυνομενου
οκ κανω λαθος
σορρυ βγηκε λιγο με υφος αυτο το ποστ δε το ηθελα:)
σορρυ βγηκε λιγο με υφος αυτο το ποστ δε το ηθελα:)
no problem
απλα διαφωνουμε αλλα οι μπυρες-μπυρες
Μην ξεχνας οτι για πολλοστη φορα σας προστατεψαν απο την ηττα...αλλο δεν μπορεις να κερδισεις και αλλο δεν σε αφηνουν να κερδισεις....εχει διαφορα :winka: :wave2:
Yπερβολικο σε βρισκω....... :rolleyes:
Στο ξαναλεω...... Οι πιθανοτητες και σε αυτο το ντερμπυ ηταν σε μεγαλο ποσοστο υπερ σας...
Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι ( ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..) ΕΣΥ...????
Κατσε και θα με θυμηθεις οταν οι πιθανοτητες σε καποιο ντερμπυ θα ειναι τουμπαλιν.... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
no problem
απλα διαφωνουμε αλλα οι μπυρες-μπυρες
ναι ο σκοπος πιστευω πως δεν ειναι να μαλονουμε,αλλα να κανουμε κατι να αλλαξει το ποδοσφαιρο μας,γιατι ο μονος τροπος να αλλαξει ειναι να αλλαξουμε εμεις οι φιλαθλοι.Αντε μπας και μοιασουμε ποτε την αγγλια:)
Σκουντηδες και λοιπα παπαγαλακια που πηρατε αερα και μιλησατε για αλλαγη σελιδας στο μπασκετ θα φατε τα μικροφωνα σας .....φιεστα και κουπα στο ΣΕΦ πελατες
Οσο για το ποδοσφαιρο........... ουτε κορακια ουτε εποπτες θα σας σωνουν σε λιγο καιρο...... ο κοκκινος θιασος εχει παρει την κατηφορα....... 35 λεπτα εναντιον 10 και κανατε μια κεφαλια
Παντως σας εχουν προπονησει καλα στις βουτιες....... ο μενδρινος μολις μπηκε τραβηξε την καλυτερη βουτια.... :wave2:
el_hymador
01/03/2009, 19:40
Yπερβολικο σε βρισκω....... :rolleyes:
Στο ξαναλεω...... Οι πιθανοτητες και σε αυτο το ντερμπυ ηταν σε μεγαλο ποσοστο υπερ σας...
Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι ( ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..) ΕΣΥ...????
Κατσε και θα με θυμηθεις οταν οι πιθανοτητες σε καποιο ντερμπυ θα ειναι τουμπαλιν.... :winka:
Ε μα αυτο σου λεω, οτι ακομη και με 10 θα το ειχατε ρουφηξει το μπαλακι, αλλα παρενεβει δις ο "απο μηχανης εποπτης" και σας γλυτωσε...οποτε δεν μπορω με την δικη σου ευκολια να πω
"ασχετως απο καποιο (καποια ειναι) λαθη του διατητη" θα επρεπε να κερδισουμε...
εκτος και αν πιστευεις οτι ενα 0-2 με 10 παικτες θα ηταν ψιλα γραμματα...
και μην μου πεις οτι αδυνατουσαμε να το επιτυχουμε...μετα να σας εβλεπα...
el_hymador
01/03/2009, 19:45
α και οσο για το μπασκετ, μου θυμισατε το ανεκδοτο με τον τυπο στη παρτουζα που φωναζει "να οργανωθουμε ρε παιδια! εχω φαει 10 και εχω ριξει εναν..."
καλυτερα ετσι, θα ειναι πολυ πιο κ@υλ@ οταν θα ξαναπαρουμε το πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ (εκτος και αν καθαρισουμε νωρις με 3-0 νικες...)
Akatanomastos
01/03/2009, 21:26
Εγω θα ειχα απαιτηση απο τον παο ΜΟΥ να κερδισει αυτο το παιχνιδι
απο τον γαυρο τι απαιτηση εχεις , μετα απο 2 ξεφτυλες με την σαιντ ετιεν, εργοτελη, παοκ κλπ κλπ?
σιγουρα εχεις αλλα μας την κρυβεις ..:winka:
μην λες τοσο αψηφιστα
ασχετα απο το καποιο λαθος του διαιτητη υπερ του οσφπ..
γιατι εκτος εδρας, δεδομενου του παιχνιδιου με λιγες φασεις, 10 παικτες, 2 οφ σαιντ που ηταν γκολ και ενα δοκαρι δεν εχω κανενα παραπονο
ΕΣΥ? τι εχεις να θυμασαι? μια κεφαλια του μπελουτσι(ο οποιος ακουμπησε μπαλα 3 φορες)
τελος παντων, μην λεμε μια ζωη τα ιδια..αμα δεν καταλαβαινετε τι να κανουμε..
στα του βαζελου κστι που ηθελα απο ποιο πριν να γραψω αλλα δεν..
φαινεται η αμυνα να εχει στρωσει, ο βυντρα ειναι αλανθαστος, ο πολωνος ξερει τις θεσεις που τον βαζει να παιξει, ο σαριεγκις κανει λιγα αλλα καλα,
μονο ο νιλσον σου προκαλει μια ανασφαλεια στις τριπλες πασες αλλα δεν τον θεωρω κακο για την θεση
μου φανηκε πως ηταν καλο το ποιο επιθετικο σημερινο σχημα
αλλα η εμμονη να παιζει ο σαλπι δεξια ποτε δεν μαρεσε, νομιζω οτι χανεις καποια πραγματα που εχει πολυ καλα οταν παιζει μεσα στην περιοχη.
θα μου αρεσε ενα 4-4-2 με
for
ρουκαβινα
σαλπι
που και οι δυο εχουν καλη επαφη με τερμα και
κεντρο κλασσικα
ζιλμπερτο
σιμαο
και προωθημενοι παικτες με φαντασια δυο απο τους
καρα ιβανσιτς
γκαμπριελ κλευτον
και κατι που εγραψε κατα την διαρκεια του αγωνα και μου κανε εντυπωση ειναι οτι ο παο εχει την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα..
δεν το περιμενα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
απο τον γαυρο τι απαιτηση εχεις , μετα απο 2 ξεφτυλες με την σαιντ ετιεν, εργοτελη, παοκ κλπ κλπ?
σιγουρα εχεις αλλα μας την κρυβεις ..:winka:
μην λες τοσο αψηφιστα
γιατι εκτος εδρας, δεδομενου του παιχνιδιου με λιγες φασεις, 10 παικτες, 2 οφ σαιντ που ηταν γκολ και ενα δοκαρι δεν εχω κανενα παραπονο
ΕΣΥ? τι εχεις να θυμασαι? μια κεφαλια του μπελουτσι(ο οποιος ακουμπησε μπαλα 3 φορες)
τελος παντων, μην λεμε μια ζωη τα ιδια..αμα δεν καταλαβαινετε τι να κανουμε..
Δηλ... Το να χανεις απο τον δευτερο παοκ.... Ειναι ξευτιλα...????
Aσε βρε φιλε τις ξεφτυλες και τους εργοτεληδες..... Αστο δεν σε παιρνει...... :wave2:
Τωρα αν εσυ σε ολο το παιχνιδι αν η μονη φαση που ειδες να απειληθηκατε ηταν η κεφαλια του μπελουτσι...???? Ψαχτο...... :winka:
Απλα...Εχετε χαρη που τραυματιστικε ο αντζας στο καλυτερο του φετινο παιχνιδι ...
Και οτι μεινατε με δεκα με αδικη αποβολη...... ( κατι που σας ξυπνησε και σας εδεσε στην διαρκεια του παιχνιδιου...) Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι απο εκεινη την ωρα κανατε καλλυτερο παιχνιδι !
Gandalf dr685sm
02/03/2009, 03:06
Είπαμε.. το παιχνίδι ήταν σούπα... στα υπέρ του ΠΑΟ οτι απο το 55+ έπαιζε με 10 και είχε χώσει τον ΟΣΦΠ στην περιοχή του. Αλλά απο εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν το κλασσικό "κλωτσοπατινάδα" style που γίνεται σε κάθε ντέρμπυ. και φυσικά.... under....
Για το basket... γαύροι ηρεμήστε... μπράβο για την νίκη, αλλά να υπενθυμίσω οτι απο πριν οι Πράσινοι έλεγαν οτι δεν είναι και τόσο σημαντικό το παιχνίδι για αυτούς (ίσως γιατί την κούπα την πήραν στο προηγούμενο... ).
Αφήστε να δούμε στο τέλος τι θα γίνει γιατί σίγουρα ο ΠΑΟ , έχει την ίδια "δικτατορία τίτλων" που έχετε και εσείς στο ποδόσφαιρο...
Πάντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο απο την σούπα που είδαμε στο ασπρόμαυρο τόπι.
Gandalf
Gandalf dr685sm
02/03/2009, 03:09
και όταν τα γράφει και ενας υποστηρικτής του γαύρου (δηλωμένος άλλωστε) νομίζω οτι δεν χωράνε και πολλά σχόλια.
http://www.sport-fm.gr/article/167254
Gandalf
Ε μα αυτο σου λεω, οτι ακομη και με 10 θα το ειχατε ρουφηξει το μπαλακι, αλλα παρενεβει δις ο "απο μηχανης εποπτης" και σας γλυτωσε...οποτε δεν μπορω με την δικη σου ευκολια να πω
"ασχετως απο καποιο (καποια ειναι) λαθη του διατητη" θα επρεπε να κερδισουμε...
εκτος και αν πιστευεις οτι ενα 0-2 με 10 παικτες θα ηταν ψιλα γραμματα...
και μην μου πεις οτι αδυνατουσαμε να το επιτυχουμε...μετα να σας εβλεπα...
Τωρα...... ( αν ο παπους μου ειχε....@ ) Ειχατε και φασεις βρε χυμα κανονικες και λαβατε....
( Θα σε ακουσει και κανενας και θα νομιζε οτι σε ολο το παιχνιδι εγιναν μονο οι φασεις που φωναζετε εσεις....... Για διαιτησια.....
Ασε να εχουμε καποιες και εμεις.... Και ελα να βγαλουμε υποθετικο σκορ μετα......
Το θεμα ειναι φιλε οτι το χθεσινο παιχνιδι επρεπε να το ειχες καθαρισει με ενα 2-0 ΧΩΡΙΣ τις φασεις που αδικηθικες......
Με ψυχολογια πατο λογο σουτεν...
Με αρκετους παιχτες να προερχονται απο τραυματισμους και χωρις καν σωστη προπονηση στα ποδια τους...
Με βασικο παιχτη απων λογο διαφορων και καυγαδων με προπονητη....
Πιστευω οτι ειναι σαφεστατο αυτο που λεω.......
Τι δεν μπορεις να καταλαβεις....
Το οτι μου λες οτι αδικηθηκες...???
Και εγω αδικηθηκα σε φαση μισο γκολ.... Δεν μου λεει κατι αυτο...
ο ολυμπιακος σε ολο το παιχνδι ειχε 2 φασεις ολες κιολες1η το σουτ του τοροσιδη 2η την κεφαλια του μπελουτσι.φιλε σορρυ κιολας αλλα μ φενονται @@ριες αυτα π λες,το δεν ειχα βαισκους,ψυχολογια κλπ αστο για τις ερασιτεχνικες ομαδες.Αν καποιος αναπληρωματικος δε μπορει να αναπληρωσει τα κενα τοτε δε αξιζει να παιζει και να πληρωνετε.
ο ολυμπιακος σε ολο το παιχνδι ειχε 2 φασεις ολες κιολες1η το σουτ του τοροσιδη 2η την κεφαλια του μπελουτσι.φιλε σορρυ κιολας αλλα μ φενονται @@ριες αυτα π λες,το δεν ειχα βαισκους,ψυχολογια κλπ αστο για τις ερασιτεχνικες ομαδες.Αν καποιος αναπληρωματικος δε μπορει να αναπληρωσει τα κενα τοτε δε αξιζει να παιζει και να πληρωνετε.
Γιατι...??? Η ψυχολογια εχεις την εντυπωση δεν παιζει βασικο ρολο...????
Eiχες αξιολογο σουτ απο πατσα.....
Ειχες παλι ξερο σουτο απο το υψος του πεναλτυ του μπελουτσι.....
Ειχες την φαση με Σπυροπουλο -γκαλετι
Ειχες την ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ η οποια δεν δοθηκε στο σπρωξιμο τσαμπουκα του χριστοδουλοπουλου ( μιας και απο εδω μεσα ολοι ειδαμε την αδικη
αποβολη του σαριεγκι αλλα κανενας την δικαια μη δοθεισα του χριστοδουλοπουλου..)
Το οτι αυτη η ομαδα η μονη φυσιολογικη της καταληξη ηταν οτι καποια στιγμη θα καιγοταν το ξερουμε ολοι αυτο.....
Οσο για αναπληρωματικους και τις παπαριες που λεω... για πεσ μου εσυ αν βλεπεις καμμια διαφορα απο ερασιτεχνικη ομαδα οσο αφορα τα υπολοιπα περα απο την βασικη ενδεκαδα που παιζει ο οσφπ τοσους μηνες..???? Αν βλεπεις ελα να ξανασυζητησουμε.......
το οτι δεν εχεις παικτες ειναι λαθος και προβλημα σου.
απο τον οσφπ μονο αυτες θυμαμαι
τωρα για ψυχολογια οι επαγγελματιες οφειλουν να την ξεπερασουν
τωρα για ψυχολογια οι επαγγελματιες ωφηλουν να την ξεπερασουν
Τραβα πεστο στον Λετο αυτο...... :wave2:
johnnyestia
02/03/2009, 05:03
Δηλαδή τώρα θα μας πείτε πως η διαιτησία έκανε λάθη εκατέροθεν?
Οκ. ας δεχτώ ότι έπρεπε ο Χριστοδουλόπουλος να πάρει κόκκινη κάρτα. (αν και ο Τοροσίδης επίσης έσπρωχνε και μόλις τον ακούμπησε ο Λάζος βούτηξε με υπέρμετρο στόμφο όπως όλοι οι γαύροι κάνουν στην πρώτη ευκαιρία)
Αφού πάμε με το γράμμα των κανονισμων, έπρεπε να πάρει κόκκινη και ο Ντιόγκο αφού συνέχισε την φάση μετά το σφύριγμα του οφσάιντ, και κόκκινη ο Μπελούτσι που πήγε κατευθείαν στα πόδια του Βύντρα για να του κόψει την μπάλα. Όσο για την κόκκινη του σαριέγκι, και καθαρό φουλ να ήταν το δεύτερο μαρκάρισμα στον Γκαλέτι (συγχαρητήρια για την βουτιά), δεν βγάζεις έτσι εύκολα δευτερη κίτρινη σε ντέρμπι, υπάρχει και η παρατήρηση.
Από την άλλη, δίνει 2 οφσαϊντ που ήταν 100% γκόλ. Το πρώτο που ο Σάλπι είχε περάσει και τον Νικοπολίδη και το δεύτερο που γίνεται το (καθαρό) τράβιγμα-πέναλτι στον Κλεύτον. Για να μην μιλήσω για τις τουλάχιστον 10 φορές που κόψαμε την μπάλα στο κέντρο καθαρά και κοβόταν η αντεπίθεση με ανύπαρκτα ή ανάποδα φουλ.
Όταν φτάνει ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας Ζιλμπέρτο Σίλβα να λέει ότι πρώτη φορά στην καριέρα του αδικείται η ομάδα του συστηματικά σε όλη την σεζόν, όλα τα άλλα περισσεύουν. Και ας είσαστε όχι +11, αλλα +111. Ειδικά η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι ντροπή να πάρει πρωτάθλημα και για αυτό δεν φταίει η ανυπαρξία των άλλων, όπως έντεχνα πλασσάρουν οι "αντικειμενικοί", αλλά το ανεκδιήγητο σπρώξιμο που έχετε πάρει στο 80% των φετινών σας παιγνιδιών και οι τόσοι βαθμοί -έχω χάσει το μέτρημα- που έχει χάσει ο ΠΑΟ από τα κοράκια.
Ειχες την ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ η οποια δεν δοθηκε στο σπρωξιμο τσαμπουκα του χριστοδουλοπουλου
Εγώ εκεί είδα ......... πρώτα να σπρώχνεται ο Χριστοδουλόπουλος την ώρα που είναι σκυμμένος ........ όχι τρομερά έντονα, αλλά σπρώχτηκε ................ και μετά να σπρώχνει εντονότερα αυτός !!!
Άρα κίτρινη ή κόκκινη ΚΑΙ στους δύο ..........
doctor x
02/03/2009, 05:19
:smokin:
157249
la_villa
02/03/2009, 05:26
Εγώ εκεί είδα ......... πρώτα να σπρώχνεται ο Χριστοδουλόπουλος την ώρα που είναι σκυμμένος ........ όχι τρομερά έντονα, αλλά σπρώχτηκε ................ και μετά να σπρώχνει εντονότερα αυτός !!!
Άρα κίτρινη ή κόκκινη ΚΑΙ στους δύο ..........
:lol: :lol: :lol: :lol:
πρόβλημα μυωπίας μάλλον....
μαπα το ντέρμπυ..απόλυτα δίκαιο το Χ
κανείς δεν μπήκε να το κερδίσει...μπήκαν κ οι δυο να μην χάσουν όπως στον πρώτο γύρο...
κατα τ'αλλα συνεχίστε στο γνωστό σας άθλημα....ξερετε πιο...περί διαιτησίας...
το πέναλτυ στον γκαλέτι απο το σπυρόπουλο όμως.....φερμουάρ
el_hymador
02/03/2009, 05:28
@STOUBI: Προσπαθεις να απαξιωσεις την αποδοση του Παναθηναϊκου με καθε τροπο και να περασεις στο ντουκου τα διατητικα λαθη, που οπως και να το κανουμε δεν ηταν ενα αναποδο πλαγιο και ενα αυστηρο φαουλ, αλλα δυο φασεις για γκολ και μια αποβολη παικτη...
τα περι ψυχολογιας κτλ ειναι αστεια...ντερμπι ηταν και μαλιστα μεταξυ αιωνιων! Θυμαμαι και στον πρωτο γυρο που ηρθε η ομαδα σου που "χριζεται" για αλλη μια φορα πρωταθλητης στο ΟΑΚΑ, ποσο υπεροχο ποδοσφαιρο παιξατε...ουτε παικτες σας ελειπαν τοτε, ουτε ψυχοτραλαλα ειχατε απο ηττες...
αυτη τη φορα παιζατε στην εδρα σας, με "διασφαλισμενη" διαφορα βαθμων και το μονο που ειχατε να κανετε ηταν να αποδειξετε την "αδιαμφισβητητη" υπεροχη των +11 απεναντι σε μια ομαδα που υποτιθεται οτι ειστε πολυ καλυτερη απο αυτη. Θεμα γοητρου δηλαδη και ισως μια εμμεση απαντηση σε αυτα που λεμε για την διαιτησια...
Και οι δυο προεχρομασταν απο ευρωπαϊκα παιχνιδια οποτε το θεμα κουραση ισχυε και για τους δυο...ασε που εσεις πηγατε στη Γαλλια και κανατε περιπατο αναψυχης, μην μου πεις οτι δωσατε των αγωνα της ζωης σας...
Ολα υπερ σας ηταν και μαλιστα απο τη στιγμη που μειναμε με δεκα ειχατε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να αποδειξετε επιτελους την περιβοητο "φτιαξτε πρωτα ομαδα και μετα μιλαμε" που επικαλειστε μονιμως..
Αρα, μηπως θα επρεπε να εχεις περισσοτερες απαιτησεις εσυ απο την ομαδα σου;
Εγω ειμαι ευχαριστημενος αφου ακομα και με 10 ειχα τις ευκαιριες μου να σου βαλω γκολ...εσυ;
la_villa
02/03/2009, 05:30
ότι να ναι
:lol: :lol: :lol:
φοβερή και η διαιτησία στο μπάσκετ....μονο οι πράσινες φανέλες του ελειπαν....
υ.γ "Μηδέν παθητικό σε 5 φετινά ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και φυσικά αήττητος στο πρωτάθλημα από Τεν Κάτε, Μπάγεβιτς και Σάντος!"
απλά πολύ απλά ο Θρύλος αυτήν την περίοδο κάνει "κοιλιά" και χτες ήθελε το Χ....και το πήρε πολύ μα ΠΟΛΥ εύκολα....γιατι? πολύ απλά γιατι ΔΕΝ υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που να μπορεί να τον κοντράρει...
kalgeorge
02/03/2009, 05:40
stoybi kai vageli anaferomoun ston spatha...ta of side itan lathos apo tous epoptes oxi dika tou...moni adikia i voutia tou galeti pou omws emeis xriastikame 3 replay gia na doume ti egine....autos den borese amesws.
mi leme oti theloume....kai stoubi....
otan exei dokari kai komena of side opws eipes....ikanopoiimenos eisai file, kai den exeis apaitisi opws grafeis.
kalgeorge
02/03/2009, 05:48
a kai kati allo giati exw diavasi arketes kotsanes :D
den boreis na katigories ton panathinaiko extes pou den nikise...telos.
epaize me deka
ektos edras
me 10 paiktes
me duo katharotata of side sfurigmena anapoda
me ena penalti pou den dothike.
me ton gauro na kanei MIA fasi , tou beloutsi.
imarton diladi.....meta lete giati krazoume kapoious oti lene kotsanes
johnnyestia
02/03/2009, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
απλά πολύ απλά ο Θρύλος αυτήν την περίοδο κάνει "κοιλιά" και χτες ήθελε το Χ....και το πήρε πολύ μα ΠΟΛΥ εύκολα....γιατι? πολύ απλά γιατι ΔΕΝ υπάρχει ομάδα στην ελλάδα που να μπορεί να τον κοντράρει...
Η 18η της γαλλίας Σουτιεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό των 16 του CH. L.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή αν τα γράφετε γιατί δεν μπορείτε να κρυφτείτε από πουθενά :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Η 18η της γαλλίας Σουτιεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό των 16 του CH. L.
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή αν τα γράφετε γιατί δεν μπορείτε να κρυφτείτε από πουθενά :confused:
ωρες-ωρες μου θυμιζετε τη ρηση ελληνα πολιτικου ''εξω παμε καλα'' :lol: :lol: :lol:
ωρες-ωρες μου θυμιζετε τη ρηση ελληνα πολιτικου ''εξω παμε καλα'' :lol: :lol: :lol:
Εξω πάει το ποδόσφαιρο καλά !!!
Και εκεί φαίνεται ποιός είναι άξιος και ποιός μούφα ........ κατάλαβες π'λί μου (Χατζηχρήστος)
Akatanomastos
02/03/2009, 07:45
εχει δικιο ο Τροοπερ, σημασια εχει τι γινετε εδω,
αφου το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πλεον παγκοσμια σταθερα, και βαρομετρο για το ποδοσφαιρο
η καταταξη της UEFA θα φτιαχνεται πλεον με εξομοιωτες στον Η/Υ,
και καθε ευρωπαικη ομαδα(αρσεναλ, ρεαλ..) θα βλεπουμε ποσους βαθμους
θα επαιρνε στην Ελλαδα αν ηταν στην θεση του γαυρου,
με διαιτησια υπερ, εναντιον εργοτεληδες, θρασυβουλους και ολη την σουπερ λιγκα
απο κει λοιπον θα προκυπτουν τα παντα..
:lol:
Εξω πάει το ποδόσφαιρο καλά !!!
Και εκεί φαίνεται ποιός είναι άξιος και ποιός μούφα ........ κατάλαβες π'λί μου (Χατζηχρήστος)
πηρε ελληνικη ομαδα κουπιτσα και δε το καταλαβα :confused:
εχει δικιο ο Τροοπερ, σημασια εχει τι γινετε εδω,
αφου το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πλεον παγκοσμια σταθερα, και βαρομετρο για το ποδοσφαιρο
η καταταξη της UEFA θα φτιαχνεται πλεον με εξομοιωτες στον Η/Υ,
και καθε ευρωπαικη ομαδα(αρσεναλ, ρεαλ..) θα βλεπουμε ποσους βαθμους
θα επαιρνε στην Ελλαδα αν ηταν στην θεση του γαυρου,
με διαιτησια υπερ, εναντιον εργοτεληδες, θρασυβουλους και ολη την σουπερ λιγκα
απο κει λοιπον θα προκυπτουν τα παντα..
απο εδω πας εκει και αυτο κατι λεει λευτερη.
και εδω εισαι πελατακι πολλα χρονια τωρα.
αντε και του χρονου
Akatanomastos
02/03/2009, 08:03
απο εδω πας εκει και αυτο κατι λεει λευτερη.
τιποτα δεν λεει
η παναθα εχει κανει καλα παιχνιδια και στο τσαμπιος λιγκ
ΚΑΙ στην σουπερ λιγκα (πολυ καλητερα απο τα καλα του γαυρου)
τελος παντων, ειλικρινα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα, να το χαιρεστε
αφου εσεις γουσταρετε ετσι εμενα πραγματικα μου περισσευει..
εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την ομαδα μου, για την οποια η χρονια εχει ακομα μελλον
και ειμαι σιγουρος οτι η βελτιωσει θα συνεχιστει και του χρονου..
la_villa
02/03/2009, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Η Σουτιεν είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό.
σαφώς καλύτερη....η οποί Σεν Ετιέν ως τωρα είναι αήττητοι στην Ευρώπη με Βαλένθια , Ρόζενμποργκ στον ομιλο της
σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεστε με αυτήν...
εδώ δεν συγκρίνεστε με τον Θρύλο με ευρωπαική ομάδα πας να συγκριθείς...
παίξε ταμπούρι , κλέβε αποτελέσματα με υπερβολικές δόσεις τύχης και ονειρέψου ότι εχεις καλή ομαδα
απλά στην ελλάδα που παίζουν οι αντίπαλοι σου ταμπούρι δες μπορείς να σταυρώσεις αποτέλεσμα γιατι εδώ ΕΣΥ πρέπει να παίξεις μπάλα...
όποτε μην χαιρεσαι με τα αποτελέσματα σου στην ευρώπη....
είναι αντίστοιχα του εργοτέλη του Ηρακλή που σου πήραν διπλά εδω στην ελλάδα...με το δικό σου σύστημα....αυτό τις κάνουν μεγάλες ομάδες????
μάλλον είστε λίγο χαμηλοτάβανι εκεί στον βάζελο
Akatanomastos
02/03/2009, 09:14
σαφώς καλύτερη....η οποί Σεν Ετιέν ως τωρα είναι αήττητοι στην Ευρώπη με Βαλένθια , Ρόζενμποργκ στον ομιλο της
σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεστε με αυτήν...
εδώ δεν συγκρίνεστε με τον Θρύλο με ευρωπαική ομάδα πας να συγκριθείς...
παίξε ταμπούρι , κλέβε αποτελέσματα με υπερβολικές δόσεις τύχης και ονειρέψου ότι εχεις καλή ομαδα
καλα εσυ εισαι απο αλλο παραμυθι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ ακομα ψαχνεις ΠΕΝΑΛΝΤΙ του σπυροπουλου στον γκαλλετι:rotflmao: :rotflmao:
η πολυ ελλαδα σου κανει κακο γιαυτο μαζευεις 5 μπαλακια απο ομαδες τυπου σαιντ ετιεν..
και με πεναλντι οτι να ναι στο καραισκακη
:rotflmao:
la_villa
02/03/2009, 09:16
η πολυ ελλαδα σου κανει κακο γιαυτο μαζευεις 5 μπαλακια απο ομαδες τυπου σαιντ ετιεν..
και με πεναλντι οτι να ναι στο καραισκακη
:rotflmao:
δυστηχώς δεν είχα την τύχη σου ....να γλιτώνω στα 2 μέτρα γκολ!!!!!!!!2 και 3 φορές
αλλά μην παραξενεύεσαι που είσαι 11 πόντους πίσω
ΕΔΩ πρέπει εσύ να παίξεις μπάλα...κάτι που δεν έμαθες ποτέ σαν ομάδα...είπαμε...ταμπούρι κ άγιος Θεός...εκτός αν θεωρείς ότι με 11 παίκτες πίσω απο την σέντρα στην ευρώπη έχεις προσφέρει κατι παραπάνω απο καταστρεπτικό ποδόσφαιρο
Akatanomastos
02/03/2009, 09:19
δυστηχώς δεν είχα την τύχη σου ....να γλιτώνω στα 2 μέτρα γκολ!!!!!!!!2 και 3 φορές
χαχαααχα και ομως την ειχες..
στο καραισκακη επρεπε να μαζεψεις αλλα 2-3 μπαλακια συνολο 5
ο βαζελος στο μαδριγαλ αν ειδες καλα το παιχνιδι δεν ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, η αμυνα ειχε καλη λειτουργια και κινδυνεψε πραγματικα σε 3-4 φασεις, ασχετα αν οι ισπανοι ειχαν τεραστια κατοχη..
δεν ειναι και τοσο τραγικο το νουμερο, και οταν εχεις σε σχετικα καλη μερα τον Μαριο ο οποιος εβγαλε ενα σιγουρο γκολ με το ποδι (δεν θυμαμαι, μπορει τελικα να ηταν οφ σαιντ)
la_villa
02/03/2009, 09:23
73- 27 κατοχή
όχι ρε τι τραγικό νούμερο...έχεις δίκιο μια φάση έβγαλε και αυτή ήταν offside
πέρα ότι είστε πέρα βρέχει σαν ομαδα...στην ευρώπη ελληνικες ομάδες ΑΝ θέλουν να κάνουν κάτι έτσι πρέπει να παίξουν...
ο Θρύλος όμως δεν παίζει έτσι....γι'αυτό κ έχει ρίξει 4αρες κι 6αρες και αντίστοιχα μάζεψε
πέρσυ που πήγαμε με ένα λίγο πιο επιθετικό σχήμα απο το δικό σας αλλά ταμπούρι μεν είδαμε τι έγινε...
κ φυσικά φυσικά θέλεις και αρκετη τύχη....
y.g πάει κ ο Λέτο οριστικά μάλλον....ή μήπως πάει ο Ερνέστο?
Akatanomastos
02/03/2009, 09:28
αλλά μην παραξενεύεσαι που είσαι 11 πόντους πίσω
ΕΔΩ πρέπει εσύ να παίξεις μπάλα...κάτι που δεν έμαθες ποτέ σαν ομάδα...είπαμε...ταμπούρι κ άγιος Θεός...εκτός αν θεωρείς ότι με 11 παίκτες πίσω απο την σέντρα στην ευρώπη έχεις προσφέρει κατι παραπάνω απο καταστρεπτικό ποδόσφαιρο
μα το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος δεν επιτρεπει να παιζεις δημιουργικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη..
αν εσυ θεωρεις οτι δημιουργεις στην ευρωπη χριζεις ιατρικης καταστασης :rotflmao: :rotflmao:
καινουργιο αυτο
Ο.Σ.Φ.Π. Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟς:rotflmao: :rotflmao:
και παρολου που παιζουμε αμυντικα εξω, υπαρχουν παικτες με αρετες και τεχνικη, δεν γινοντε ολα τοσο απλα οσο λες..
δεν πας σε ευρωπαικη εδρα κλεινεσαι πισω και ερχονται τα γκολ απο μονα τους..
δεν κλεινεσαι πισω και δεν τρως γκολ ετσι απλα..
δεν βαζεις γκολ στο μιλανο, δεν βαζεις 3 μπαλακια στην βρεμη, δεν βαζεις γκολ στο μαδριγαλ και δεχεσαι γκολ απο ανυπαρκτο πεναλντι με 70 -30 διαιτησια.. ετσι απλα..
η παναθα στο κατω κατω παιρνει αποτελεσματα στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ, τελιωνει πρωτος στον ομιλο και εσυ τρως 5 μπαλακια απο τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥς που πανε για Ligue 2
Akatanomastos
02/03/2009, 09:30
73- 27 κατοχή
όχι ρε τι τραγικό νούμερο...έχεις δίκιο μια φάση έβγαλε και αυτή ήταν offside
ε τωρα λες πραγματα για να κανεις εντυπωσεις..
η κατοχη δεν σημαινει οτι απαραιτητα βγαζεις φασεις, ή γκολ..
δες το ματς και θα δεις ποσες ηταν κλασσικες για γκολ
Υπάρχει μόνο μία ομάδα που:
-όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου της έρχονται Χ
-περνάει από όμιλο του CL με 6-7 βαθμούς
-σκοράρει εκτός έδρας συνήθως με το πρώτο σουτ το οποίο κάνει στο β ημίχρονο γιατί στο α μόνο διώχνει για να φύγει η μπάλα
όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει
ρωτήστε κανένα παλιότερο από που βγαίνει το <<βάζελος>>
Akatanomastos
02/03/2009, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Υπάρχει μόνο μία ομάδα που:
-όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου της έρχονται Χ
-περνάει από όμιλο του CL με 6-7 βαθμούς
-σκοράρει εκτός έδρας συνήθως με το πρώτο σουτ το οποίο κάνει στο β ημίχρονο γιατί στο α μόνο διώχνει για να φύγει η μπάλα
όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει
ρωτήστε κανένα παλιότερο από που βγαίνει το <<βάζελος>>
ωραιες οι εντυπωσεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι περασαμε με 10 ποντοι
Clubs Pld W D L GF GA Pts
Panathinaikos 6 3 1 2 8 7 10
Internazionale 6 2 2 2 8 7 8
Bremen 6 1 4 1 7 9 7
Anorthosis 6 1 3 2 8 8 6
και 5 ισοπαλιες απο 12 αγωνες
www.uefa.com τα εχει ολα εκει..
οι υπολοιποι 5 απο την 19η σουτιεν και οι της αεκ βλεπουν ευρωπη με κυαλια..
οσο και αν πληγωνει αυτη ειναι η αληθεια παιδες..
η Ελλαδα πως το πειρε το euro?
ταμπουρι και τυχη,οποτε......
Akatanomastos
02/03/2009, 10:28
το μεγαλυτερο κερδος ειναι που οι κοκκινοι σκανε απο την ζηλια τους..
η ελλαδα εχει παει μια φορα σε παγκοσμιο και μαζεψε 4αρες
1 φορα πηρε ευρο και περσι πηρε παλι παπαρια στο ευρο
η παναθα εχει πολυυυυυυυυυυυυ μεγαλυτερη ιστορια στην ευρωπη
ειπαμε κυαλια ομορφοπαιδα
Στα υπόλοιπα (εκτός ΠΑΟ) 6 παιχνίδια το ομίλου τα 4 ήταν Χ
Φέτος ο ΠΑΟ με 10β πέρασε πρώτος με 7 θα πέρναγε δεύτερος
Δεν μπορώ να είμαι περήφανος για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αλλά κάνω πλάκα μόνο σε αυτούς που νικάω εγώ και όχι όταν χάνουν από άλλους
Εδώ και 12 χρόνια ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει καλύτερη ομάδα και με έχει νικήσει όπου με βρήκε και με όλους τους τρόπους Αν αύριο φαει 25 πόντους από την Barcelona π.χ δεν δικαιούμαι να κάνω πλάκα
Από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ της Ευρώπης ζηλεύω μόνο την ρέντα
Κοιτάξτε με ποιές ομάδες έπαιξε φέτος ο Ολυμπιακός στον όμιλο του UEFA και τις αντίστοιχες του ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια
el_hymador
02/03/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Στα υπόλοιπα (εκτός ΠΑΟ) 6 παιχνίδια το ομίλου τα 4 ήταν Χ
Φέτος ο ΠΑΟ με 10β πέρασε πρώτος με 7 θα πέρναγε δεύτερος
Δεν μπορώ να είμαι περήφανος για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη αλλά κάνω πλάκα μόνο σε αυτούς που νικάω εγώ και όχι όταν χάνουν από άλλους
Εδώ και 12 χρόνια ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει καλύτερη ομάδα και με έχει νικήσει όπου με βρήκε και με όλους τους τρόπους Αν αύριο φαει 25 πόντους από την Barcelona π.χ δεν δικαιούμαι να κάνω πλάκα
Από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ της Ευρώπης ζηλεύω μόνο την ρέντα
Κοιτάξτε με ποιές ομάδες έπαιξε φέτος ο Ολυμπιακός στον όμιλο του UEFA και τις αντίστοιχες του ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια
Σε ειδα και οταν επαιζες με κατι Μολντε, Χερενφεν και Μακαμπι Χαϊφα ποσο καλα τα πηγες...
Περισυ ηταν η πρωτη φορα που παιξατε σοβαρα και κατι κανατε...οποιος υποστηριζει οτι παιζετε επιθετικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη απλα λεει γελοιοτητες...χεστηδες και pussies ειστε που εκτος των συνορων της ευνοϊκης διαιτησιας δεν μπορειτε να σταυρωσετε αποτελεσμα...μην ξεχνατε περισυ πηρατε το πρωτο σας διπλο!!!
Τοσα χρονια πανωλεθριες και πο*τσα δεν μπορει να ειναι απλως συγκυριες...εθελοτυφλειτε και δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι εχει γυρισει μπουμερανγκ η παραγκα πανω σας...
blackbusa
02/03/2009, 11:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συγκρινετε δηλαδη το basket με την μπαλλα???λιγη σοβαροτητα δεν ξανει κακο....εκτος απο οτι ο παναθηναικος εχει παρει 4 ευρωπαικα στο μπασκετ και σχεδον σε ολα τα final four ηταν παρων....στην Ελλαδα οτι και να γινει ας πουμε με διαιτησια στο τελος παιζουν και Play off....και εκει η διαφορα φαινετε....στο ποδοσφαιρο δεν μπορεις να απαιτησεις ευρωπαικη κουπα αλλα στην Ελλαδα τα ''ανθρωπινα'' λαθη σχηματιζουν και διαφορες και οριζουν και πρωταθλητες...και οταν δεν ειναι ουτε αυτο δυνατον ολο και καποια ενσταση η αλλαγη νομου θα βρουμε με τις ευλογιες τις ΕΠΟ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
02/03/2009, 11:08
μα αυτό λέμε....και έγραψα πριν
οι ελληνικές ομα΄δες μόνο έτσι μπορούν αν θέλουν να κάνουν κάτι...
κ ο βαζελος απο τύχη έχει υπεραρκετη
la_villa
02/03/2009, 11:10
Περισυ ηταν η πρωτη φορα που παιξατε σοβαρα και κατι κανατε...οποιος υποστηριζει οτι παιζετε επιθετικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη απλα λεει γελοιοτητες...χεστηδες και pussies ειστε που εκτος των συνορων της ευνοϊκης διαιτησιας δεν μπορειτε να σταυρωσετε αποτελεσμα...μην ξεχνατε περισυ πηρατε το πρωτο σας διπλο!!!
φαντάζομαι μιλάς για τα εκτός έδρας...
όπου έχεις κανει 7 διπλά και έχω κανει 2...έστω και πέρσυ
γιατι στα εντός άστα...έχω παίξει μπάλα που δεν πρόκειται να παίξεις ούτε στην επόμενη 100ετια σου
κ ας μην μιλήσουμε για διαιτησιες στην ευρώπη ....