View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
el_hymador
18/01/2009, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
2 σελιδες μετά για τα των γιαννακοπουλαίων τα θεαματα ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΜΟΚΟ...ΤΟΥΜπΕΚΙ...ΤΣΙΜΟΥΚΙΣΤΑΝ ένα πρ΄μα
:lol: :lol: :lol:
κατά τ'άλλα εσείς θέλετε σωστό πρόεδρο και σας φταίει ο σόκρατες...:lol:
υ.γ λάθος...όχι ο νίνης...ο διαιτητης έδειξε την μεγάλη του κλάσ(ει)η...
Τι εγινε ρε γαμοτο με τους Γιαννακοπουλους;;!
Ιδεα δεν εχω...βαλε κανα link, κανε καμια περιγραφη..
http://www.corshamref.org.uk/offpics.htm
It makes no difference if the Red attacker No. 8 is injured or not - he is still committing an offside offence
(interfering with an opponent by distracting the goalkeeper).
Στην περίπτωση μας δεν "interfering with an opponent by distracting the goalkeeper" αλλά interfering with play (means playing or touching the ball passed or touched by a team-mate)
http://www.fifa.com/flash/lotg/football/en/Laws11_01.htm
http://www.fifa.com/flash/lotg/football/en/Laws11_03.htm
152661
blackbusa
19/01/2009, 01:17
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
152664
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.corshamref.org.uk/offpics.htm
It makes no difference if the Red attacker No. 8 is injured or not - he is still committing an offside offence
(interfering with an opponent by distracting the goalkeeper).
Στην περίπτωση μας δεν "interfering with an opponent by distracting the goalkeeper" αλλά interfering with play (means playing or touching the ball passed or touched by a team-mate)
http://www.fifa.com/flash/lotg/football/en/Laws11_01.htm
http://www.fifa.com/flash/lotg/football/en/Laws11_03.htm
:nono: :nono:
:wave2:
kalgeorge
19/01/2009, 07:05
mia erwtisi re paidia....
mias kai tis faseis oles den prolava na tis dw...kai petuxa se eidisis mono ta gol apo ta paixnidia.
sto penalty tou panathinaikou pou lete oti den itan , den ekferw gnwmi giati to eida mono mia fora xwris replay kai tetoia.
alla.....eida oti KANEIS apo tous paixtes tou ari den diamartutithike
el_hymador
19/01/2009, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
mias kai tis faseis oles den prolava na tis dw...kai petuxa se eidisis mono ta gol apo ta paixnidia.
sto penalty tou panathinaikou pou lete oti den itan , den ekferw gnwmi giati to eida mono mia fora xwris replay kai tetoia.
alla.....eida oti KANEIS apo tous paixtes tou ari den diamartutithike ]
Δεν ηταν πεναλτι.
kalgeorge
19/01/2009, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
]
Δεν ηταν πεναλτι.
ok
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ................ δεν το αρνήθηκα ποτέ !!!
Σε προκαλώ να πάρεις θέση την οποία πάντα υπεκφεύγεις με επιχειρήματα του στυλ "ναι μεν ........ αλλά" !!!
Όσο για τα υπόλοιπα ............... ΠΟΤΕ δεν σε χαρακτήρισα και μην μου επισυνάπτεις κατηγορίες ανυπόστατες και ανύπαρκτες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!
Αν απαντάς να απαντάς ΚΟΣΜΙΑ όπως κάνω εγώ !!!
Μορφωμένο παιδί δείχνεις ........... μην ξεπέφτεις σε υβριστικό λόγο !!!
Αν κάπου σε έχω χαρακτηρήσει .............. κάνε το copy - paste να το δω και εγώ γιατί δεν το θυμάμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!!
Νομιζω σου απαντησα στις ερωτησεις σου.....
Αν εχεις καμμια απορια ... Εδω ειμαστε...
Εσυ αρχισες τις απαντησεις με τραγουδακια.....
Σε λιγο θα αρχισεις τις απαντησεις με συνθηματακια, παροιμιες , και παει λεγοντας.....
Μηπως θελεις να το γυρισουμε στα "προσωπικα και αυτα που μου ελεγες...???
Γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων .. ( γενικα μιλαω...)
Στο οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει ντοπες....??? ( Δεν το λεω εγω.... Η παροιμια το λεει..)
Η.. στο οτι δεν υπηρχαν αθλητες στην ποδηλασια ( για αυτη μιλας αν καταλαβα καλα) και σε αλλα αθληματα ... τελη του 70 που τηρουσαν το ευ αγωνιζεσθαι...??? Εγω για αυτους μιλαω....
Τον υβριστικο λογο που χρησιμοποιησα...??? ( Αν θελεις μου το κανεις copy - paste σε παρακαλω..???
alla.....eida oti KANEIS apo tous paixtes tou ari den diamartutithike
XΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ........
Μάλλον δέν είδες καλά....
kalgeorge
19/01/2009, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
XΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ........
Μάλλον δέν είδες καλά....
oxi eida poly kala, mono enas pou itan ligo pio pera etrexe pros ton diaititi...
malista o karabelas pou to ekane....oute kix den eipe.
xanalew, den kserw an itan, apla mou ekane entipwsi
Ήταν δεν ήταν, έφαγαν και άλλα 3, οπώτε λίγη σημασία έχει...
SnakeMJK
19/01/2009, 08:55
Μέσα στην γκρίνια είστε όλοι οι αντιΟλυμπιακοί (α.Ο. για συντομία).
Για μπάσκετ, νομίζω τα αεκάκια δεν πρέπει να μιλάνε καν. Για τους βάζελους, τους ευχαριστώ για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ελπίζω μην γίνει καμιά μλκια κ χάσουμε στο σεφ :p :p
Για την μπάλα, στις σέρρες έπρεπε να χε λήξει με μεγάλο score το παιχνίδι και να χαν φάει και 5-6 κόκκινες οι πανσερραικοί... αλλά μάλλον επειδή μας πάει φοβερά η διαιτησία, είπαν να μην το γαμήσουν κ σε αυτό το παιχνίδι, για ξεκάρφωμα... όσο για τον θεατρίνο σίλβα, είναι φοβερό πόσο έδειξε ότι πονάει την στιγμή που αυτοχτυπήθηκε :rotflmao:
SnakeMJK
19/01/2009, 09:04
:lol: :lol: :lol:
152675
el_hymador
19/01/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Μέσα στην γκρίνια είστε όλοι οι αντιΟλυμπιακοί (α.Ο. για συντομία).
Για μπάσκετ, νομίζω τα αεκάκια δεν πρέπει να μιλάνε καν. Για τους βάζελους, τους ευχαριστώ για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ελπίζω μην γίνει καμιά μλκια κ χάσουμε στο σεφ :p :p
Για την μπάλα, στις σέρρες έπρεπε να χε λήξει με μεγάλο score το παιχνίδι και να χαν φάει και 5-6 κόκκινες οι πανσερραικοί... αλλά μάλλον επειδή μας πάει φοβερά η διαιτησία, είπαν να μην το γαμήσουν κ σε αυτό το παιχνίδι, για ξεκάρφωμα... όσο για τον θεατρίνο σίλβα, είναι φοβερό πόσο έδειξε ότι πονάει την στιγμή που αυτοχτυπήθηκε :rotflmao:
Για το play-offs στο ΣΕΦ, παλι στο ιδιο εργο θεατες θα ειστε...θα πεσει πολυ γελιο :lol:
Εγω λεω οτι επρεπε να ειχαν φαει 11 κοκκινες οι παικτες του Πανσερραϊκου, να παιζατε σε αδεια γηπεδο....ρε την παλευετε καθολου; Το ματς το ειδα και ηταν μια χαρα απο διαιτησια, τι ειναι αυτα που λετε επιτελους; Αλλα η γ@μημενη η δυαναμη της συνηθειας βλεπεις...
Για τον θεατρινο τον Σιλβα θα συμφωνησω, ηταν εξαιρετικος, αλλα η χρυση σφαιρα και το οσκαρ πανε στον Ντιογο....μιλαμε για υποκριτικη αλλου επιπεδου...
Akatanomastos
19/01/2009, 10:35
παιδι αυτο που εγινε χτες με τον σιλβα που δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις, εγινε και σε αλλο παιχνιδι, που παλι ΔΕΝ ηταν πεναλντι και πλαλι ΔΕΝ διαμαρτυρηθηκε κανεις..
δεν θυμαμαι σε ποιο ματς..
μαλλον ο Κοκκαλης αυτην την αγωνιστικη αμολησε τα τσακαλια του να δωσουν πεναλντι για να θολωσει τα νερα
ΑΦΟΥ βεβαια εχει δημιουργησει την χαωτικη διαφορα των 9 :lol:
SnakeMJK
19/01/2009, 10:59
είναι ολοκάθαρο θέατρο...
152681
Akatanomastos
19/01/2009, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
είναι ολοκάθαρο θέατρο...
ναι ναι
και τον ζιλμπερτο αμα δεις απο την μεση και πανω θα πεις, τον φαγανε τον παππου..:lol:
αλλα δεν ειναι ολα οπως δειχνουν:winka:
giobazolias
19/01/2009, 11:09
ο Σιλβα ηταν εξ επαφης με φατσα το τερμα και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ μιας και οι πιθανοτητες να βαλει γκολ, ηταν πολλες!!!
Για οποιον εχει παιξει ποδοσφαιρο...............
εστω και λιγο να σου ακουμπησουν το ποδι απο πισω την ωρα που σουταρεις, ειναι αρκετο να αλλαξει τροχια το ποδι και να μην παει στη μπαλλα αλλα να χτυπησει στο αλλο ποδι (το σταθερο) !!!!
Το οτι ο Καραμπελας δεν αντεδρασε...........λεει πολλα!!!
δεν ειμαι κατηγορηματικος για τη φαση μιας και δεν υπαρχει καλη γωνια για να δουμε αν οντως ηρθαν σε επαφη τα ποδια............... αλλα θα ειχε ενδιαφερον να ακουγαμε τη γνωμη του Καραμπελα και να εξηγησει γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε!
Τεραστια απωλεια απ το χθεσινο αγωνα ..................ο Τζιωλης!!!
Παγοσμια πρωτοτυπια ο βασικος Ματζιος να εχει 2 γκολ και ο αναπληρωματικος Ρουκαβινα 5!!!
Φοβερος ο Καραγκουνης .............στις διπλωματικες σχεσεις με το τεχνικο τιμ.......τον εφαγε τον Ιβανσιτς ο πουστης!!!!!Περσι ο Καραγκουνης ηταν χρησιμος.........φετος ομως θα βοηθαγε μονο ως αναπληρωματικος σε μεγαλους αγωνες που ο ΠΑΟ ειναι μπροστα στο σκορ και θελει να ταλαιπωρισει τη μπαλλα!!!
Ελπιζουμε να μην κανει μαλακια ο Τεν Κατε με το Ματτος και να τον κρατησει.....
ο Ματτος επαιζε 1,5 χρονια χωρις διακοπη και ειναι λογικο να κλαταρει!
θα παρει τα πανω του παλι μιας και στον πρωτο γυρω δεν πολυεπαιξε και θα προσφερει πολλα!
ας μην ξεχναμε οτι ο Σιλβα παει στα 33 και δεν θα μπορει να παιζει συνεχεια..................!!!
Νινης, Ρουκαβινα, Κλειτον .................... Π Ρ Ε Π Ε Ι .............Ν Α.............. Π Α Ι Ζ Ο Υ Ν............!!!!!!
Akatanomastos
19/01/2009, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Φοβερος ο Καραγκουνης .............στις διπλωματικες σχεσεις με το τεχνικο τιμ.......τον εφαγε τον Ιβανσιτς ο πουστης!!!!!Περσι ο Καραγκουνης ηταν χρησιμος.........φετος ομως θα βοηθαγε μονο ως αναπληρωματικος σε μεγαλους αγωνες που ο ΠΑΟ ειναι μπροστα στο σκορ και θελει να ταλαιπωρισει τη μπαλλα!!!
συμφωνω με ολα τα αλλα εκτος απο αυτο
ας πιασουμε τον ιβανσιτς..
ο Αντρεας εχει ταλεντο και ιδιαιτερα χαρακτηριστηκα ΑΛΛΑ ειναι πολυ ασταθης, 7 στα 10 παιχνιδια που παιζει ειναι αφαντος, και νομιζω πως ΔΕΝ του αξιζει μια θεση στην βασικη ενδεκαδα.
επισης τον πιανει ωρες ωρες μια στραβοκλωτσια που βγαζουν ματι..
ο ιβανσιτς ειναι να βαλει κανα φαουλ, αντε και καμια σεντρα
ο Καραγκουνης τωρα, παιρνει συνεχεια μπαλες, μακρια και κοντα απο την περιοχη ανακατευει τους αμυνομενους ωστε να βρεθουν δρομοι, γυριζει πισω να μαρκαρει αλλα και να παρει μπαλα πισω απο την σεντρα για να οργανωσει..Ο καραγκουνης επισης εχει καλο ποδι(οπως και ο ιβανσιτς) και εχει βαλει ΠΟΛΛΑ χρησιμα γκολ εξω και μεσα στην περιοχη
λοιπον νομιζω πως δεν τιθεται θεμα ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑς μεταξυ των δυο παικτων, σε αυτο το θεμα τους συγκρινουμε, γιατι το παιχνιδι των δυο ειναι πολυ διαφορετικο για να πουμε ποιος ειναι ποιος καλος ως παικτης..
el_hymador
19/01/2009, 11:19
Εμενα μου αρεσει η all time classic νοοτροπια των γαυρων...που βγαινουν και ζηατνε και τα ρεστα....
μουφα το πεναλτι;
για εμενα 100%!!!
το θεμα ειναι οτι ειναι το δευτερο (!) που κερδιζει ο Παναθηναϊκος στο φετεινο πρωταθλημα, ενω του εχουν στερησει δεν θυμαμαι και εγω ποσα...
Δεν λεω οτι πρεπει να παιρνουμε ως αποζημιωση μουφα πεναλτι, καθε αλλο, τετοιες νικες να τις χαιρονται οι ιθαγενεις γαυροι...
Στατιστικα ομως να το παρεις το γ@μημενο, 1 μουφα υπερ μας πεναλτι εναντι 15 αδικων κατα μας αποφασεων ειναι αποδεκτος αριθμος δεν νομιζετε;
Και δεν πιστευω οτι εχουμε υπερβει την αναλογια αυτη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα της s.league σε οτι αφορα στην ευνοια της διαιτησιας...μουφες φασεις εχουν δοθει ακομα και στους ουραγους της βαθμολογιας...
el_hymador
19/01/2009, 11:21
α, και κατι αλλο γαυρακια....
και μονο το γεγονος οτι οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι του forum, παραδεχονται το οτι ηταν ανυπαρκτο το πεναλτι λεει πολλα....
δειτε τις απαντησεις σας σε αντιστοιχες φασεις (ειναι πολλες!) και βγαλτε τα συμπερασματα σας...
kalgeorge
19/01/2009, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
..Ο καραγκουνης επισης εχει καλο ποδι(οπως και ο ιβανσιτς) και εχει βαλει ΠΟΛΛΑ χρησιμα γκολ εξω και μεσα στην περιοχη
..
gia xanarixto mia re sy auto me to KALO podi tou karagouni:confused: :confused: :confused: :confused:
giobazolias
19/01/2009, 11:33
Εμενα μου αρεσει η all time classic νοοτροπια των γαυρων...που βγαινουν και ζηατνε και τα ρεστα....
μουφα το πεναλτι;
για εμενα 100%!!!
το θεμα ειναι οτι ειναι το δευτερο (!) που κερδιζει ο Παναθηναϊκος στο φετεινο πρωταθλημα, ενω του εχουν στερησει δεν θυμαμαι και εγω ποσα...
Δεν λεω οτι πρεπει να παιρνουμε ως αποζημιωση μουφα πεναλτι, καθε αλλο, τετοιες νικες να τις χαιρονται οι ιθαγενεις γαυροι...
Στατιστικα ομως να το παρεις το γ@μημενο, 1 μουφα υπερ μας πεναλτι εναντι 15 αδικων κατα μας αποφασεων ειναι αποδεκτος αριθμος δεν νομιζετε;
Και δεν πιστευω οτι εχουμε υπερβει την αναλογια αυτη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα της s.league σε οτι αφορα στην ευνοια της διαιτησιας...μουφες φασεις εχουν δοθει ακομα και στους ουραγους της βαθμολογιας...
μην πας μακρια.............στο πρωτο ημιχρονο ο Ρεγκειρο κανει πεναλτυ και κοκκινη καρτα που δεν δοθηκε!
ηταν σουτ που πηγαινε μεσα και ο Ρεγκειρο σταματαει τη μπαλλα με το χερι μπροστα στο τερμα!!!
οι γαυροι αυτα τα λενε για εσωτερικη καταναλωση και να μπερδευουν τα πραγματα ετσι ωστε να φαινεται οτι ολοι ευνοουνται και ολοι αδικουνται!!!!
οτι μπορει κανει ο καθενας!!!
Akatanomastos
οκ.........μακαρι να ειμαι λαθος αλλα νομιζω πως ο Καραγκουνης καθηστερει την αναπτυξη!!!
ο φετινος ΠΑΟ ειναι σε θεση να παιξει πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο, και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!
μουφα το πεναλτι;
για εμενα 100%!!!
Ξέχασες επίσης να αναφέρεις ότι υπήρξε και πέναλτυ (και κόκκινη κάρτα) το οποίο ΔΕΝ δόθηκε νωρίτερα .......
Παρ' όλα αυτά και εγώ λέω ότι δεν ήταν πέναλτυ και κακώς δώθηκε .....
Αλλίωση όμως του αποτελέσματος δεν νομίζω ότι υπήρξε !!!
kalgeorge
19/01/2009, 11:38
, και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!
edw eisia lathos,prepei na se diorthwsw....ante giati na doume ti allo tha doume edw mesa
i swsti protasi eprepe na einai....
και ο καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
;)
οκ.........μακαρι να ειμαι λαθος αλλα νομιζω πως ο Καραγκουνης καθηστερει την αναπτυξη!!!
ο φετινος ΠΑΟ ειναι σε θεση να παιξει πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο, και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!
Ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι ο παικταράς ............... ΑΛΛΑ αυτό που διαθέτει το δίνει ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ !!!
Είναι χρησιμότατος για την ψυχολογία της ομάδας και ο φυσικός αρχηγός αυτή τη στιγμή !!!
ΔΕΝ είναι γρήγορος αλλά απασχολεί συνεχώς 1-2 αμυντικούς και αυτό είναι για μένα ανεκτίμητο ....
Επίσης είναι ΒΑΣΙΚΟ ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ και όχι να κάθεται να περιμένει να του έλθει η μπάλλα .....
Akatanomastos
19/01/2009, 11:42
Akatanomastos
για μενα απο αυτη την αποψη ο ζιμπελτρο ειναι ο ποιο αργος κρικος στο κεντρο και μπροστα, αλλα οκ ειναι αμυντικο χαφ και παπους
ομως επειδη μιλαμε για τον ιβανσιτς και με αυτον συγκρινουμε, δεν νομιζω οτι αργει την αναπτυξη.
ο αυστριακος επαιρνε την μπαλα και δεν μπορουσε να κανει και μια τριπλα της προκοπης ωστε να περασει εναν παικτη
ο καραγκουνης τα κανει αυτα
bye the way εκει που ο ζιλμπερτο πηρα το μουφα πεναλντι εκανε ΓΑΜΩ τις τριπλες
Akatanomastos
19/01/2009, 11:43
Ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι ο παικταράς ............... ΑΛΛΑ αυτό που διαθέτει το δίνει ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ !!!
Είναι χρησιμότατος για την ψυχολογία της ομάδας και ο φυσικός αρχηγός αυτή τη στιγμή !!!
ΔΕΝ είναι γρήγορος αλλά απασχολεί συνεχώς 1-2 αμυντικούς και αυτό είναι για μένα ανεκτίμητο ....
Επίσης είναι ΒΑΣΙΚΟ ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ και όχι να κάθεται να περιμένει να του έλθει η μπάλλα .....
+500
πρεπει να φτιαξουμε φαν κλαμπ του καραγκουνα εμεις:lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Ήταν δεν ήταν, έφαγαν και άλλα 3, οπώτε λίγη σημασία έχει...
AN HΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ.....!!!
Κάπως έτσι ρίχνει τίς τεσσάρες καί ό θρύλος....!!!
όσο γιά τή φάση πάνω στή γραμμή..........ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ...!!!
Τό ζητούμενο..........ΗΤΑΝ..........κλάψε , κλάψε........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ...!!!
ΚΑΙ..............ΕΓΕΝΕΤΟ.........!!!
Πάντως μπορεί ό Σίλβα νά μή φτάνει μέ τίποτε τό Ντιόγο.........ΑΛΛΑ..........
προσωπικά τού δίνω........ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ.........ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ
ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ........!!
ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΚΤΗ.........ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ............ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.........!!!!
ΕΝΑ ΚΑΤΙ..............ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ..........ή Σέρρα άπλά ....
ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ............ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
19/01/2009, 11:47
όσο γιά τή φάση πάνω στή γραμμή..........ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ...!!!
γιατι αυτο?
kalgeorge
19/01/2009, 11:51
+500
πρεπει να φτιαξουμε φαν κλαμπ του καραγκουνα εμεις:lol: :bigcry:
εγω παλι πιστευω το οτι ο παο παει σκατα τοσα χρονια φταιει γιατι δυστηχως υπαρχουν καποιοι που σκεφτονται σαν εσας στην ομαδα:( :(
καποιοι που τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ τους εχουν παιχτες....που ...¨δινουν αυτο που εχουν¨ ή ¨ειναι τυπάρας¨και αλλες τετοιες μ@λ@κιες....:(
ετσι εχουμε φτασει να φορανε την φανελα της ομαδος παιχτες που δεν δικαιουνται...και να τους εχουμε και ψηλα :( (καραγκουνης, γκουμας, βυντρα, τζιωλης,μαντζιος κλπ κλπ κλπ ) ....
καθεστε και συγκρινετε τον καραγκουνη με τον ιβανσιτς.....δηλαδη τι να πω...πραγματικα εχω απογοητευτει...
ενας ανθρωπος που ΔΕν εχει πασα, ΔΕΝ εχει σουτ...ΔΕΝ εχει μυαλο...και απλα πεφτει συνεχεια κατω και τρεχει περα δωθε....αξιζει να εχει θεση στην ομαδα αντι του ιβ...( τον οποιο δεν πολυ παω αλλα συγκριτικα με καρα μιλαμε )
ενας ανθρωπος που οταν παει η μπαλα πανω του θα κανει 2-3λεπτα να φυγει απο αυτον...και εσεις λετε οτι ΔΕΝ καθυστερει την αναπτυξη...:( :(
ενω ο Μαλακας ο κλευτον και ο νινης την δινουν με την μια και συνεχως φτιαχνουν φασεις....
περαστικα μας λοιπον....ετσι θα παει ο παναθηναικος μπροστα.....:( :( :( :( :(
ΕΓΩ ΦΙΛΕ.........ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Καί τό χέρι του στή φυσική του θέση.........τό σούτ ήταν πολύ δυνατό καί πήρε σώμα
καί χέρι........
Τό χέρι είναι μέρος τού σώματος καί δέν τό κόβουμε όταν είμαστε στήν περιοχή.......
Πιστεύω ότι ό διαιτητής ...ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.......
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ.........ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ......
Άπό τό Σίλβα νομίζω πώς άπλά..........ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ........
Όπότε βλέποντας το σφαιρικά........δέν νομίζω ότι ύπήρξε καμμία εύννοια...!!!
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ............ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟ-ΠΟ ΟΤΙ...........ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑΝΑΙ.........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-0....
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑ...........ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.....!!!
Στούμπι.............τά πήρα................μ'άκούς............??????????
Akatanomastos
19/01/2009, 12:01
εγω παλι πιστευω το οτι ο παο παει σκατα τοσα χρονια φταιει γιατι δυστηχως υπαρχουν καποιοι που σκεφτονται σαν εσας στην ομαδα:( :(
χααχαα.. καταρχας δεν διαλεγω εγω παικτες ουτε ο αρχαιος αρα δεν χαλαμε εμεις τον βαζελο
και ναι, σε σχεση με οτν ιβανσιτς ΠΑΝΤΑ, εχει προσφερει, προσφερει τωρα, και θα προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον αυστριακο..
ο οποιος ξαναλεω, 6-7 στις 10 πασες/σεντρες/σουτ πανε ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΕς, οκ τα αλλα 3 ειναι καλα..
ο αυστριακος ξερει καποια μπαλα, αλλα δεν εχει προσωπικοτητα για να σταθει σε εναν αγωνα..
1 παιχνιδι θυμαμαι τον ιβανσιτς που ηταν οπως θα πρεπει να ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι.
Με νευρα(οσα χρειαζονται), ΚΟΚΚΙΝΑ ματια απο την πορωση και απιστευτο παθος.Σε καποιο παιχνιδι με τον γαυρο, νομιζω στο 0 - 0 στο καραισκακη (τρεις μερες πριν την τραγωδια)
σε ολα τα αλλα παιχνιδια ηταν σαν 15χρονο
ΑΝ τωρα μου λεγες να χουμε εναν νινη/γκαμπριελ ακομα αντι καραγκουνη δεν θα διαφωνουσα..
Ο Ζαιρι παιδακια θα μας χαλαγε?:confused:
ποσο χρονων ειναι αυτος? 29?
και νομιζω παιζει ΚΑΙ δεξια ΚΑΙ αριστερα με το ιδιο καλα αποτελεσματα..
kalgeorge
19/01/2009, 12:04
χααχαα.. καταρχας δεν διαλεγω εγω παικτες ουτε ο αρχαιος αρα δεν χαλαμε εμεις τον βαζελο
και ναι, σε σχεση με οτν ιβανσιτς ΠΑΝΤΑ, εχει προσφερει, προσφερει τωρα, και θα προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον αυστριακο..
ο οποιος ξαναλεω, 6-7 στις 10 πασες/σεντρες/σουτ πανε ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΕς, οκ τα αλλα 3 ειναι καλα..
ο αυστριακος ξερει καποια μπαλα, αλλα δεν εχει προσωπικοτητα για να σταθει σε εναν αγωνα..
1 παιχνιδι θυμαμαι τον ιβανσιτς που ηταν οπως θα πρεπει να ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι.
Με νευρα(οσα χρειαζονται), ΚΟΚΚΙΝΑ ματια απο την πορωση και απιστευτο παθος.Σε καποιο παιχνιδι με τον γαυρο, νομιζω στο 0 - 0 στο καραισκακη (τρεις μερες πριν την τραγωδια)
σε ολα τα αλλα παιχνιδια ηταν σαν 15χρονο
ΑΝ τωρα μου λεγες να χουμε εναν νινη/γκαμπριελ ακομα αντι καραγκουνη δεν θα διαφωνουσα..
..
re sy den eipa oti esy dialegeis..eipa anthrwpoi ston pao pou skeftontai san esas..
autoi diladi pou eferan pisw ton fusa.
pou kratisan stoper ton vintra kai ipan eimaste ok
autoi pou eferan ton karagouni kai ton perasan gia metagrafara giati DEN piran allo paixti.
klp klp klp klp
ton karagouni me opoion kai na ton sugkrineis, einai XEIROTEROS...an den to vlepete...ok
:wave2: :wave2:
καποιοι που τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ τους εχουν παιχτες....που ...¨δινουν αυτο που εχουν¨ ή ¨ειναι τυπάρας¨και αλλες τετοιες μ@λ@κιες....:(
ετσι εχουμε φτασει να φορανε την φανελα της ομαδος παιχτες που δεν δικαιουνται...και να τους εχουμε και ψηλα :( (καραγκουνης, γκουμας, βυντρα, τζιωλης,μαντζιος κλπ κλπ κλπ ) ....
καθεστε και συγκρινετε τον καραγκουνη με τον ιβανσιτς.....δηλαδη τι να πω...πραγματικα εχω απογοητευτει...
ενας ανθρωπος που ΔΕν εχει πασα, ΔΕΝ εχει σουτ...ΔΕΝ εχει μυαλο...και απλα πεφτει συνεχεια κατω και τρεχει περα δωθε....αξιζει να εχει θεση στην ομαδα αντι του ιβ...( τον οποιο δεν πολυ παω αλλα συγκριτικα με καρα μιλαμε )
ενας ανθρωπος που οταν παει η μπαλα πανω του θα κανει 2-3λεπτα να φυγει απο αυτον...και εσεις λετε οτι ΔΕΝ καθυστερει την αναπτυξη...:( :(
ενω ο Μαλακας ο κλευτον και ο νινης την δινουν με την μια και συνεχως φτιαχνουν φασεις....
περαστικα μας λοιπον....ετσι θα παει ο παναθηναικος μπροστα.....:( :( :( :( :(
Μην μπλέκεις τα πράματα ρε Τζώρτζη ...........
Κανείς δεν είπε να μην παίζει ο Ιβανσιτς και κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του ...... απλά θεωρώ ότι υπάρχει χώρος ΚΑΙ για τους 2 στην ομάδα και λέω ότι ο Καραγκούνης έχει τη δική του αξία !!!
Όσο και για τον Νινη ........ ποιός σύγκρινε τον ένα με τον άλλο ;;; Σαφώς και πρέπει να παίζει ο μικρός !!! Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων χρόνων ...
Όσο για τους άλλους .......... Τζιώλης έφυγε, Βύντρα ......... δεν έχουμε καλύτερο να βάλουμε, Γκούμας γέρος αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμος (ψηλοί αντίπαλοι επιθετικοί) σαν αναπληρωματικός και τέλος Μάντζιος δεν θα με χάλαγε καθόλου το να τον δώσουμε .....
kalgeorge
19/01/2009, 12:28
Μην μπλέκεις τα πράματα ρε Τζώρτζη ...........
Κανείς δεν είπε να μην παίζει ο Ιβανσιτς και κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του ...... απλά θεωρώ ότι υπάρχει χώρος ΚΑΙ για τους 2 στην ομάδα και λέω ότι ο Καραγκούνης έχει τη δική του αξία !!!
Όσο και για τον Νινη ........ ποιός σύγκρινε τον ένα με τον άλλο ;;; Σαφώς και πρέπει να παίζει ο μικρός !!! Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων χρόνων ...
Όσο για τους άλλους .......... Τζιώλης έφυγε, Βύντρα ......... δεν έχουμε καλύτερο να βάλουμε, Γκούμας γέρος αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμος (ψηλοί αντίπαλοι επιθετικοί) σαν αναπληρωματικός και τέλος Μάντζιος δεν θα με χάλαγε καθόλου το να τον δώσουμε .....
δεν μπερδευω τιποτα...και αν ειδες στο τελος των οσων εγραψες συμφωνεις μαζι μου.
συμβιβαζομαστε δηλαδη με αυτα που εχουμε σαν μικρη ομαδα, και μετα απορουμε γιατι δεν τραβαμε καθολου.
και για να μην τα μπλεκουμε, επειδη μιλαμε για καραγκουνη τωρα...ο ανθρωπος δεν ειναι για πουθενα!!!!! και ειδικα ΑΡΙΣΤΕΡΑ που παιζει :confused: :confused: :confused:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να λετε οτι ενας δεξιοποδαρος ειναι καλυτερος απο εναν αριστεροποδαρο για να παιζει αριστερα....θα μας παρουν με τις πετρες.
ο καραγκουνης ειναι κλασικο παραδειγμα αχρηστου παιχτη ( το 2001 στην λεοφωρο τον φωναζαμε χολη της ομαδος, και οχι με το ονομα του ) ο οποιος ειτε απο ΜΜΕ ειτε απο παραγοντες ειτε απο παραμυθιασμα ( μπαμ ο παο με επιστροφη καραγκουνη ) κλπ κλπ , εχει παρει θεση βασικου.
σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα..δεν θα επαιζε ουτε αλλαγη.
αν εσεις ( οι οποιοιδηποτε εσεις ) δεν θελετε να το δειτε....δικαιωμα σας:wave2:
Akatanomastos
19/01/2009, 12:36
η ιντερ γιατι τον ηθελε?
kalgeorge
19/01/2009, 12:38
η ιντερ γιατι τον ηθελε?
ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
ενταξει....δεν θα συνεχισω την κουβεντα με καλυψες....
επισης ο χαριστεας ειναι παιχταρας γιατι επαιξε μπουντεσλιγκα.
ο αγριτης premier league
κλπ κλπ κλπ
:lol:
Akatanomastos
19/01/2009, 12:40
ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
ενταξει....δεν θα συνεχισω την κουβεντα με καλυψες....
επισης ο χαριστεας ειναι παιχταρας γιατι επαιξε μπουντεσλιγκα.
ο αγριτης premier league
κλπ κλπ κλπ
:lol:
ναι οκ
τον χαριστεα και τον αγριτη δεν τον ζητησε ομαδα επιπεδου ιντερ..
νομιζω πως οταν πηγε στο μιλανο ο καρα, κατι θα ειχαν δει σε αυτον..
τοτε που λες εσυ οτι τον βριζατε και τον λεγατε χολη της ομδας..:rolleyes:
kalgeorge
19/01/2009, 12:54
ναι οκ
τον χαριστεα και τον αγριτη δεν τον ζητησε ομαδα επιπεδου ιντερ..
νομιζω πως οταν πηγε στο μιλανο ο καρα, κατι θα ειχαν δει σε αυτον..
τοτε που λες εσυ οτι τον βριζατε και τον λεγατε χολη της ομδας..:rolleyes:
1) ναι ειχε δει, απο οτι θυμαμαι χρειαζοντουσαν ατομο για να διατηρει το γκαζον, ειχε παραιτηθει ενας παπουλης που ειχαν.
2) οταν λες τον βριζαμε...τον λεγαμε...ποιους εννοεις; εμας που παμε γηπεδο και βλεπουμε απο κοντα τα πραγματα;;
Akatanomastos
19/01/2009, 12:57
( το 2001 στην λεοφωρο τον φωναζαμε χολη της ομαδος, και οχι με το ονομα του )2:
σιγουρα τον εβριζε ολη η λεωφορος..:rolleyes:
παντως εκεινη την εποχη(ισως λιγο ποιο μετα) που ημουνα αθηνα και πηγαινα γηπεδο θυμαμαι να φωναζουν
εχεις μια *ωλη σαν του γκουσγκουνη καραγκουνη καραγκουνη..
μαλλον εγω ειμουνα στα "επισημα" που δεν βλεπεις καλα..
Akatanomastos
19/01/2009, 12:59
το θεμα ειναι οτι εσενα δεν σαρεσει το στιλ του αλλα δεν αρκεισαι σε αυτο..
θες να τον βγαλεις ολοτελα ασχετο..
εναν ανθρωπο που εχει παιξει σε γιουρο με σημαντικη προσφορα, εχει βαλει καταπληκτικα γκολ, κλπ κλπ κλπ
δικαιωμα σου.. νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε..
kalgeorge
19/01/2009, 12:59
παντως εκεινη την εποχη(ισως λιγο ποιο μετα) που ημουνα αθηνα και πηγαινα γηπεδο θυμαμαι να φωναζουν
θα σου απαντησω γαιτι εχει γελιο η υποθεση..
για να σου εξηγησω το αυτονοητο λοιπον, για οποιον παιχτη ξεκινουσε εκεινη την περιοδο βασικος ακουγοταν ενα συνθημα.
και για τον φυσα ειχαμε συνθημα..
και για επαλε
και για ζουταουτας (βγαλτον παιχτη και αυτον ....σε παρακαλω )
οτι αλλο θελεις να σου ξεκαθαρισω, στην διαθεση σου
kalgeorge
19/01/2009, 13:01
το θεμα ειναι οτι εσενα δεν σαρεσει το στιλ του αλλα δεν αρκεισαι σε αυτο..
θες να τον ολοτελα ασχετο..
εναν ανθρωπο που εχει παιξει σε γιουρο με σημαντικη προσφορα, εχει βαλει καταπληκτικα γκολ, κλπ κλπ κλπ
δικαιωμα σου.. νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε..
οκ σωστα δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε...μια απαντηση μονο σε αυτο που ποσταρισες.
ο ανθρωπος ....
ΔΕΝ εχει σουτ
ΔΕΝ εχει πασα.
ΔΕΝ εχει τριπλα
ΔΕΝ εχει σεντρα.
ΔΕΝ δινει με την μια.
κοιτα να δεις που εχεις δικιο τελικα.....δεν ειναι ασχετος.
τωρα για τα ¨εχει παιξει σε γιουρο¨ ¨εχει βαλει σημαντικα γκολ¨ κλπ κλπ πρωτον δεν αξιζει καν να σου απαντησω...και δευτερον απλα βλεπω οτι τρως οτι σε ταιζουν
ας το αφησουμε εδω λοιπον
Akatanomastos
19/01/2009, 13:01
θα σου απαντησω γαιτι εχει γελιο η υποθεση..
για να σου εξηγησω το αυτονοητο λοιπον, για οποιον παιχτη ξεκινουσε εκεινη την περιοδο βασικος ακουγοταν ενα συνθημα.
οτι αλλο θελεις να σου ξεκαθαρισω, στην διαθεση σου
τελικα τον λεγατε χολη ή τον "ανεβαζατε" ψυχολογικα μεγαλε παντογνωστη της 13..:lol:
τεσπα ρε γιωρη διαβασε το προηγουμενο μυνημα μου..
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε..:wave2:
Akatanomastos
19/01/2009, 13:04
τωρα για τα ¨εχει παιξει σε γιουρο¨ ¨εχει βαλει σημαντικα γκολ¨ κλπ κλπ
ναι ναι.. αυτα δεν εχουν καθολου σημασια για την αξια ενος παικτη η παρουσια του σε ενα γιουρο με ισπανιες, γαλλιες, πορτογαλλιες και αλλες ασημαντες ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙς ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..:lol:
ΔΗΛΑΔΗ που φαινεται η αξια του παικτη?στα αποδυτηρια? :lol:
el_hymador
19/01/2009, 13:04
o Καραγκουνης ειναι παικτης ειδικων αποστολων, ξερει να κανει αριστα τρια πραγματα:
1. Να ταλαιπωρει την μπαλα κρατωντας την
2. Να παιρνει (εκβιαζει) φαουλ
3. Σουτ
Για ολα τα αλλα κλαυτα Χαραλαμπε...τριπλα δεν εχει, μεταβιβαση δεν εχει, στα στημενα βαραει στο γαμο του καραγκιοζη κτλ-κτλ
Για τον φετεινο Παναθηναϊκο της τρυπιας και ανυπαρκτης αμυνας ειναι μια χαρα...
Για μια ομαδα που θελει να βγαινει γρηγορα μπροστα με συνδυασμους και σβελτες πασες ειναι οτι χειροτερο...αλλα φυσικα μια ομαδα που παιζει αυτο το ποδοσφαιρο εχει πρωτιστως εξασφαλισει τα μετοπισθεν με μια αμυντικη γραμμη....
σε εμας ποιος αμυνετε;
για πειτε μου ποσο συχνα ακουτε τα ονοματα του Βυντρα και του Σαριεγκι στους τελευταιους αγωνες;
Ανυπαρκτοι ειναι, δεν παιρνιυν μπαλα στα ποδια τους ουτε για αστειο, γιατι το τσαφ και η γκελα καραδοκει...η ομαδα αμυνεται στο κεντρο προκειμενου να μην φθανουν οι επιθετικοι στο διδυμο της συμφορας...
Δεδομενου αυτου, μια χαρα ειναι ο Καραγκουνης, ταιριαζει στο παιχνιδι αυτο.
Οταν αποκτησουμε αξιοπιστους παικτες στην αμυνα και εχουμε την δυνατοτητα να βγαινουμε πιο γρηγορα μπροστα, χωρις να τρεμει το φυλλοκαρδι μας σε ξαφνικες αντεπιθεσεις, οκ, τοτε συμφωνωοτι δεν εχει θεση ο Καραγκουνης στην ομαδα.
kalgeorge
19/01/2009, 13:06
τελικα τον λεγατε χολη ή τον "ανεβαζατε" ψυχολογικα μεγαλε παντογνωστη της 13..:lol:
τεσπα ρε γιωρη διαβασε το προηγουμενο μυνημα μου..
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε..:wave2:
κριμα νομιζω οτι μιλαω με παιδακι...
τι δεν καταλαβες απο αυτο που σου ειπα για τα συνθηματα; να το παμε αλλη μια;;
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ.
ΓΚΕ ΓΚΕ ΤΩΡΑ;
οσο για το ειρωνικο παντογνωστη της 13 θα το δεχτω απο καποιον που παει γηπεδο.:wave2:
kalgeorge
19/01/2009, 13:08
o Καραγκουνης ειναι παικτης ειδικων αποστολων, ξερει να κανει αριστα τρια πραγματα:
1. Να ταλαιπωρει την μπαλα κρατωντας την
2. Να παιρνει (εκβιαζει) φαουλ
3. Σουτ
Για ολα τα αλλα κλαυτα Χαραλαμπε...τριπλα δεν εχει, μεταβιβαση δεν εχει, στα στημενα βαραει στο γαμο του καραγκιοζη κτλ-κτλ
Για τον φετεινο Παναθηναϊκο της τρυπιας και ανυπαρκτης αμυνας ειναι μια χαρα...
α μπραβο.........:beer:
ακατανομαστε ριξε μια ματια τι γραφει και το παλικαρι εδω μπας και καταλαβεις
kalgeorge
19/01/2009, 13:09
ναι ναι.. αυτα δεν εχουν καθολου σημασια για την αξια ενος παικτη η παρουσια του σε ενα γιουρο με ισπανιες, γαλλιες, πορτογαλλιες και αλλες ασημαντες ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙς ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..:lol:
ΔΗΛΑΔΗ που φαινεται η αξια του παικτη?στα αποδυτηρια? :lol:
και ο βενετιδης ειχε παρουσια στο γιουρο...
παιχταρας εεε;;;;;;
μηπως μπορεις να γραψεις πανω απο 5 γκολ που εχει βαλει ο καραγκουνης;;
οχι τιπτα αλλο γιατι με προβληματισες με αυτο που ειπες για τα ¨γκολ του ¨
:confused:
Akatanomastos
19/01/2009, 13:10
κριμα νομιζω οτι μιλαω με παιδακι...
τι δεν καταλαβες απο αυτο που σου ειπα για τα συνθηματα; να το παμε αλλη μια;;
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ.
ΓΚΕ ΓΚΕ ΤΩΡΑ;
οσο για το ειρωνικο παντογνωστη της 13 θα το δεχτω απο καποιον που παει γηπεδο.:wave2:
παιδακι ειμαι αδερφε
για το γηπεδο σου ειπα..
οταν ημουν αθηνα μεχρι το 03 πηγαινα συχνα (εως 18 χρονων δηλαδη, δεν πηγαινα σε καθε αγωνιστικη)
μετα εφυγα.. τι να κανουμε?εχασα την δυνατοτητα να γινω παντογνωστης..
Akatanomastos
19/01/2009, 13:12
μηπως μπορεις να γραψεις πανω απο 5 γκολ που εχει βαλει ο καραγκουνης;;
οχι τιπτα αλλο γιατι με προβληματισες με αυτο που ειπες για τα ¨γκολ του ¨
:confused:
εσυ μαλλον θες να ξεχνας..
σκεψου ΜΟΝΟ τα ευρωπαικα του γκολ, και σε τι παιχνιδια ηταν, και ΑΝ ΘΕς θα δεις την αξια τους..
Akatanomastos
19/01/2009, 13:14
α μπραβο.........:beer:
ακατανομαστε ριξε μια ματια τι γραφει και το παλικαρι εδω μπας και καταλαβεις
δεν διαφωνω με τα του χυμαδορ..
καταρχας η συζητηση ξεκινησε σε συγκριση με τον αυστριακο..
μη μου πειτε οτι ο ιβανσιτς εχει καλητερυ τριπλα απο τον καρα..
ο αντρας πεταει την μπαλα μπροστα και πεφτει πανω σε οποιον τον μαρκαρει, και αν περασει περασε..
ε απο αυτο το πραμα ο καρα εχει καλητερη τριπλα
kalgeorge
19/01/2009, 13:17
παιδακι ειμαι αδερφε
για το γηπεδο σου ειπα..
οταν ημουν αθηνα μεχρι το 03 πηγαινα συχνα (εως 18 χρονων δηλαδη, δεν πηγαινα σε καθε αγωνιστικη)
μετα εφυγα.. τι να κανουμε?εχασα την δυνατοτητα να γινω παντογνωστης..
δεν πειραζει...next time :wave2:
kalgeorge
19/01/2009, 13:18
εσυ μαλλον θες να ξεχνας..
σκεψου ΜΟΝΟ τα ευρωπαικα του γκολ, και σε τι παιχνιδια ηταν, και ΑΝ ΘΕς θα δεις την αξια τους..
παλι ομως δεν μου τα αναφερεις...
ειμαι περιεργος να δω αν τα βγαλεις πανω απο 5....
kalgeorge
19/01/2009, 13:19
δεν διαφωνω με τα του χυμαδορ..
καταρχας η συζητηση ξεκινησε σε συγκριση με τον αυστριακο..
μη μου πειτε οτι ο ιβανσιτς εχει καλητερυ τριπλα απο τον καρα..
ο αντρας πεταει την μπαλα μπροστα και πεφτει πανω σε οποιον τον μαρκαρει, και αν περασει περασε..
ε απο αυτο το πραμα ο καρα εχει καλητερη τριπλα
οκ....με καλυψες παλι :wave2:
Akatanomastos
19/01/2009, 13:20
δεν πειραζει...next time :wave2:
ναι σε μια αλλη ζωη..
αυτο που δεν καταλαβαινω με σενα ειναι οτι θες να τον βγαλεις εντελως αχρηστο..
ενω προφανως δεν ειναι
el_hymador
19/01/2009, 13:20
Παντως Kal, εγω δεδομενων των καταστασεων δεν νομιζω οτι ειναι κακος παικτης, ισα-ισα...μας εχει ξελασπωσει αρκετες φορες....
προσεχε, δεν μιλαω σαν ποδοσφαιρικη αξια, αλλα για το στυλ και την αναπτυξη του φετεινου Παναθηναϊκου...
Akatanomastos
19/01/2009, 13:21
παλι ομως δεν μου τα αναφερεις...
ειμαι περιεργος να δω αν τα βγαλεις πανω απο 5....
ναι ναι θα κατσω να τα μετρησω για να σε πεισω..
ασε μας ρε γιωργη
εσυ που πας γηπεδο και βλεπεις πολυ μπαλα αν κατσεις να τα μετρησεις θα τα βγαλεις..να σε σιγουρος..
Akatanomastos
19/01/2009, 13:26
προσεχε, δεν μιλαω σαν ποδοσφαιρικη αξια
δηλαδη και συ θεωρεις οτι αυτος ο παικτης ΔΕΝ εχει ποδοσφαιρικη αξια..:eek:
kalgeorge
19/01/2009, 13:27
ναι σε μια αλλη ζωη..
αυτο που δεν καταλαβαινω με σενα ειναι οτι θες να τον βγαλεις εντελως αχρηστο..
ενω προφανως δεν ειναι
οκ :wave2:
kalgeorge
19/01/2009, 13:29
Παντως Kal, εγω δεδομενων των καταστασεων δεν νομιζω οτι ειναι κακος παικτης, ισα-ισα...μας εχει ξελασπωσει αρκετες φορες....
προσεχε, δεν μιλαω σαν ποδοσφαιρικη αξια, αλλα για το στυλ και την αναπτυξη του φετεινου Παναθηναϊκου...
το σωζεις...αρα... σε μια ομαδα που εχει μπουρδελο αναπτυξη και στυλ παιχνιδιου...αυτος ο παιχτης ταιριαζει.
οκ ετσι το δεχομαι.
σε μια σοβαρη ομαδα αρα, οπως θα επρεπε να ειναι ο παο, δεν θα εχει θεση
Παιδιά η αξία δεν είναι μόνο πάσα, τρίπλα, σουτ κ.λ.π. είναι και η προσωπικότητα ενός παίκτη, δηλαδή το να είναι αυτός που με την παρουσία του θα εμψυχώνει και την υπόλοιπη ομάδα ......... και αυτό ο Καραγκούνης ΤΟ ΕΧΕΙ ..........
Τι να κάνεις 11 παικταράδες (όταν θέλουν να παίξουν) αλλά που δεν θέλουν να παίξουν ........ βλέπε Κονσεϊσάο (Φλάβιο)..........
kalgeorge
19/01/2009, 13:41
Παιδιά η αξία δεν είναι μόνο πάσα, τρίπλα, σουτ κ.λ.π. είναι και η προσωπικότητα ενός παίκτη, δηλαδή το να είναι αυτός που με την παρουσία του θα εμψυχώνει και την υπόλοιπη ομάδα ......... και αυτό ο Καραγκούνης ΤΟ ΕΧΕΙ ..........
Τι να κάνεις 11 παικταράδες (όταν θέλουν να παίξουν) αλλά που δεν θέλουν να παίξουν ........ βλέπε Κονσεϊσάο (Φλάβιο)..........
:confused: :confused: αλλα, αντι αλλων......προσωπικοτητα ο καραγκουνης....:confused: :confused:
giobazolias
19/01/2009, 14:13
Δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο!
ο Καραγκουνης θα επρεπε να ειναι παικτης ειδικων αποστολων οπωε ειπε και ο Ηυμαδορ!!!
πλεον δεν ειναι το μηχανακι που ηταν οταν πηρε μεταγραφη στην Ιντερ!
μπορει να προσφερει................αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να παιρνει τη φανελα βασικου στο σπιτι του!
Εφτασε σε σημειο να παιξει ανετοιμος μετα απο τραυματισμο και να μην προσφερει τιποτα!
Το ποιο σωστο θα ηταν να μοιραζεται περισσοτερο χρονο με τον Ιβανσιτς που και αυτος μπορει να προσφερει.......αναλογα με την ιδιατεροτητα του αγωνα!!
Σε αγωνες εντως εδρας εναντια μικρομεσαιων ομαδων που κλεινονται.............ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ που εχει καλυτερη μπαλλια αλλα και δινει τη μπαλλα με τη μια!!!!
οι κλειστες αμυνες ανοιγουν με γρηγορες εναλλαγες της μπαλλας γιατι δεν προταβαινουν προλαβαινουν να οργανωνονται.......
παικτη που μπορει να βγαλει καλες σεντρες.............οπωες ο Ιβανσιτς
παικτη που παιζει απ τα πλαγια οπως ο Ιβανσιτς και οχι που συγκλεινει προς το κεντρο οπως ο Καραγκουνης!
Θα μπορουσαν τουλαχιστον οι Καραγκουνης/Ιβανσιτς να συνυπαρχουν και να παιζουν εναλακτικα αναλογα με τον αγωνα.................ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΣ και να ΧΑΣΟΥΜΕ τον Ιβανσιτς!!!!!!!
ο Καραγκουνης πρεπει επιτελους...........ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!!
la_villa
19/01/2009, 14:16
άντε βαζελάκια μια χαρά σας πάει η διαιτησία...
καθάρισε και τον άρη χτες...
και για άλλη μια φορά μετα του Παμπορίδηδες κακους +++ φετος καθάρισε κ ο Δαλούκας
7 κάρτες ο Παπαποδ χωρίς να κάνει φάουλ το σάββατο άρπαξε μια!!!
κ 6 ο ντιόγκος!!!
μια χαρά δουλεύει το καταστημα σας...να είχατε κ ομάδα...:lol: :lol: :lol:
ενώ κάτι Μπαρκαρουάν ΄,Ψωμάς και πόσοι άλλοι ακόμα περιμένουν να δουν κάρτα ;)
ο Καραγκουνης θα επρεπε να ειναι παικτης ειδικων αποστολων οπωε ειπε και ο Ηυμαδορ!!!
μπορει να προσφερει................αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να παιρνει τη φανελα βασικου στο σπιτι του!
Εφτασε σε σημειο να παιξει ανετοιμος μετα απο τραυματισμο και να μην προσφερει τιποτα!
Το ποιο σωστο θα ηταν να μοιραζεται περισσοτερο χρονο με τον Ιβανσιτς που και αυτος μπορει να προσφερει.......αναλογα με την ιδιατεροτητα του αγωνα!!
Σε αγωνες εντως εδρας εναντια μικρομεσαιων ομαδων που κλεινονται.............ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ που εχει καλυτερη μπαλλια αλλα και δινει τη μπαλλα με τη μια!!!!
οι κλειστες αμυνες ανοιγουν με γρηγορες εναλλαγες της μπαλλας γιατι δεν προταβαινουν προλαβαινουν να οργανωνονται.......
παικτη που παιζει απ τα πλαγια οπως ο Ιβανσιτς και οχι που συγκλεινει προς το κεντρο οπως ο Καραγκουνης!
Θα μπορουσαν τουλαχιστον οι Καραγκουνης/Ιβανσιτς να συνυπαρχουν και να παιζουν εναλακτικα αναλογα με τον αγωνα.................ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑΣ και να ΧΑΣΟΥΜΕ τον Ιβανσιτς!!!!!!!
Τι να κανουμε...... αμα εισαι αδυναμια του Τζιγγερ παιζεις παντα
Κριμα για τον Ιβ....... ο Κατε θα πρεπει να αναθεωρησει σε αυτην τη περιπτωση
Υ.Γ Να παψουν καποια κοκκινα αρρωστακια να γραφουν λαλακιες..... τους εχουμε παρει χαμπαρι :lol:
giobazolias
19/01/2009, 14:51
Καί τό χέρι του στή φυσική του θέση.........τό σούτ ήταν πολύ δυνατό καί πήρε σώμα
καί χέρι........
Τό χέρι είναι μέρος τού σώματος καί δέν τό κόβουμε όταν είμαστε στήν περιοχή....
χμμμμμμμ!!!!
στο φακο φαινεται οτι ο κορμος του σωματος του Ρεγκειρο ειναι σε ορθια σταση τη στιγμη της επαφης..................στη φυσικη του θεση οπως λες...........................
..............πως ειναι δυνατον η μπαλλα αμεσως μετα την επαφη να παρει τροχια προς το εδαφος?????????????????????????
?????????????????????
????????????????
?????????????????????
ξαναδες το λιγο (στο 0:27)
http://www.youtube.com/watch?v=YlcrQPHPfZ4
Παραπάνω δεν έγραψα ότι υπάρχει χώρος και για τους 2 στην ομάδα ;;;
giobazolias
19/01/2009, 14:55
Παραπάνω δεν έγραψα ότι υπάρχει χώρος και για τους 2 στην ομάδα ;;;
μα δεν αναιρεσα το λεγομενα σου!
καί χέρι........
Τό χέρι είναι μέρος τού σώματος καί δέν τό κόβουμε όταν είμαστε στήν περιοχή.......
Ο Διαιτητης με τοσα κορμια μπροστα απο την φαση... δεν πηρε χαμπαρι τιποτα......
Επιτιδες ισως δεν το εκανε αλλα απαξ και το χερι δεν ειναι κολλημενο στον κορμο θελεις δεν θελεις.... Ειναι πεναλτυ....
Και το χερι ηταν αρκετα μακρυα απο τον κορμο του.....
Μονο που χρειαστηκε αρκετα ριπλευ με σαφεστερο αυτο της καμερας πισω απο το τερμα που δειχνει τον αμυντικο πλατη...)
Μαζευε .... ( Για να στα παρω εγω μαζεμενα....:D )
Akatanomastos
19/01/2009, 15:06
καί χέρι........
φιλε μου λαθος μας τα λες
1ον) η αποσταση δεν ηταν τοοοσο μικρη..ο παικτης ειναι πανω στην γραμμη και ο δικος μας ειναι αρκετα μετρα εξω απο την μικρη περιοχη, στο υψος του πεναλτι που σημαινει γυρω στα δεκα μετρα..
2ον) ο αμυνομενος ΟΦΕΙΛΕΙ να χει κολημενο το χερι πανω στο σωμα
οποιαδηποτε επαφη με χερι που δεν ειναι κολημενο ειναι παραβαση εκτος αν ειναι πολυ κοντα στον παικτη που σουταρει αλλο αυτο λογω του 1 ΔΕΝ εμπιπτει σε αυτην την περιπτωση
καί χέρι........
Η μπάλλα βρίσκει χέρι λίγο πάνω από τον αγκώνα και ΑΛΛΑΖΕΙ η πορεία της προς το τέρμα ....
Ήταν λες δυνατή η μπαλλιά ............. παρ'όλα αυτά η μπάλλα ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ με το χέρι !!!
Άρα πέναλτυ και κόκκινη !!!
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου ........
Προσωπικά αυτό που με χαροποίησε είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ κανενός πέναλτυ για να πάρει την νίκη εχθές ............. αν και το ψυχολογικό αβαντάζ του να προηγήσαι είναι μεγάλο .......
Για μένα απλά δεν αλλιώθηκε το αποτέλεσμα από την διαιτησία ........
la_villa
19/01/2009, 15:38
Προσωπικά αυτό που με χαροποίησε είναι ότι η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ κανενός πέναλτυ για να πάρει την νίκη εχθές .............
Για μένα απλά δεν αλλιώθηκε το αποτέλεσμα από την διαιτησία ........
ας του εξηγήσει κάποιος τι έγινε στον αγώνα...:lol: :lol: :lol: :lol:
σιγά σιγα μην του έρθει κανά εγκεφαλικό...ποιος ξερει πιον αγώνα έβλεπε...
el_hymador
19/01/2009, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ας του εξηγήσει κάποιος τι έγινε στον αγώνα...:lol: :lol: :lol: :lol:
σιγά σιγα μην του έρθει κανά εγκεφαλικό...ποιος ξερει πιον αγώνα έβλεπε...
Κοιταξε να δεις...με βαση τα δικα σας "γαυρια" δεδομενα περι ποδοσφαιρου:
...και καραμπινατο πεναλτι ηταν αυτο που μας εδωσαν και ομαδαρα που γ@μ@ει εχουμε και θα επρεπε να εχουν αποβληθει με 6 κοκκινες παικτες του Αρη για δολοφονικα (sic) τακλιν στον Ρουκα, στον Καρα και στοι Ζιλμπερτο...μας πηδηξε η διαιτησια ρε γαμοτο!
αυτα..
σκεψου τωρα να ησουν αδικως εννια βαθμους πισω απο εμας και να διαβαζες αυτο που εγραψα ως εμπεριστατωμενη και αντικειμενικη αποψη...:lol: :lol: :lol:
τον στελενεις στο διαολο τον αλλο η οχι;
keep drinking (τα ναρκωτικα που παιρνεις...)
kalgeorge
19/01/2009, 16:18
+1
και χύσε τους μες στο πηγουνι καραγκουνη καραγκουνη..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
19/01/2009, 16:53
...και καραμπινατο πεναλτι ηταν αυτο που μας εδωσαν και ομαδαρα που γ@μ@ει εχουμε και θα επρεπε να εχουν αποβληθει με 6 κοκκινες παικτες του Αρη για δολοφονικα (sic) τακλιν
έχεις δίκιο
οι Μπαρκαρουάν,Ψωμας και δεν θυμάμαι κ εγώ ποιοι άλλοι δεν κάναν δολοφονικά τάκλιν
σόρρυ...:alien: :alien: :alien:
AΓΑΠΗΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ..........ΣΥΜΦΟΡΜΙΤΕΣ......
Όποιος έχει καλή διάθεση κατάλαβε πώς ή άναφορά μου έχει νά κάνει
άπλά έπι τών κανονισμών........
Καί όχι φυσικά έπί τού άγωνιστικού θέματος.....
Σάς άνέφερα παραπάνω.......ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ........μετά τό 0-0 τού πρώτου
ήμιχρόνου πώς στοιχημάτισα ύπέρ τού ΠΑΟ γιά 3-0...!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.........
ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ........
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.......
Προσωπικά πιστεύω πώς θά έρχόταν μιά άλλη στιγμή 5-10 λεπτά
μετά καί θά άρχιζε τό πανηγύρι...!!!
ΑΛΛΑ........
Λυπάμαι πού κάποιοι.........ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ...........
ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ...........
ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟ
ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ.......Ή
ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΑΟΥΤ.....!!!
Τό χέρι είναι μέλος τού σώματος,συμμετέχει στό παιχνίδι,καί όταν προσπαθείς
νά κρατήσεις ίσορροπία σέ ένα δυνατό σούτ άπό 6-7 μέτρα
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.........ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....!!!
Άν ό παίκτης μέ τό νούμερο 12.......ήταν τερματοφύλακας......
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.....???
Γιά φανταστείτε έναν παίκτη νά κινήται μέ κολλημένα τά χέρια του
μέσα στήν περιοχή...??
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ.......
ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ.........ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ........
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ........ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ.........!!!
Είδατε κανέναν παίκτη στό έξωτερικό τήν ώρα πού πάει νά γίνει σέντρα
νά τραβάει καί νά ένώνει πίσω άπό τήν πλάτη του τά χέρια
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...??
Πρίν άπό κανά μήνα..........μαλώναμε μέ τό Στούμπι γιά κάποια
άπόκρουση πάνω στή γραμμή.
Τήν άλλη μέρα τήν έκανε ό Πάντος,νομίζω σέ Εύρωπαικό παιχνίδι,
ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑ........σέ τελείως φυσική θέση καί ό διαιτητής
είπε όπως όφειλε ........ΠΑΙΖΕΤΕ....!!!
Τό πώς είδε ό καθένας μας τή φάση........ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ.......
Τά πράσινα μάτια τού φίλου μου τού Άρχαίου.......μεταφορικά τό έννοώ
άς μή μέ παρεξηγήσει,μπορεί νά είδαν άπλωμα τού χεριού μέ
σκοπό νά μεγαλώσει τήν έπιφάνεια άμυνας τού παίκτη άρα δόλο.
Τά δικά μου........ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ.......
δέν είδαν πρόθεση.....!!!!!
Ίσως νάμαι έγώ λάθος......
Γιαυτό καί αύτές οί φάσεις........πάντα είναι άμφισβητούμενες
Άλλά μή μού μιλάτε γιά κολλημένα χέρια........ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....!!!!
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.........ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.....!!!
Θά μάς βοηθήσει νά γίνουμε πιστεύω καλύτεροι
Μή κοιτάτε πού σχεδόν πάντα διαφωνώ μαζί σας......
Είναι ό γέρικος έγωισμός.......
Κατά βάθος πολλές φορές σάς δίνω δίκαιο...!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ.........μή παίρνει ό κώλος σας άέρα.....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
el_hymador
19/01/2009, 17:45
AΓΑΠΗΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ..........ΣΥΜΦΟΡΜΙΤΕΣ......
Όποιος έχει καλή διάθεση κατάλαβε πώς ή άναφορά μου έχει νά κάνει
άπλά έπι τών κανονισμών........
Καί όχι φυσικά έπί τού άγωνιστικού θέματος.....
Σάς άνέφερα παραπάνω.......ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ........μετά τό 0-0 τού πρώτου
ήμιχρόνου πώς στοιχημάτισα ύπέρ τού ΠΑΟ γιά 3-0...!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.........
ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ........
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.......
Προσωπικά πιστεύω πώς θά έρχόταν μιά άλλη στιγμή 5-10 λεπτά
μετά καί θά άρχιζε τό πανηγύρι...!!!
ΑΛΛΑ........
Λυπάμαι πού κάποιοι.........ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ...........
ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ...........
ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟ
ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ.......Ή
ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΑΟΥΤ.....!!!
Τό χέρι είναι μέλος τού σώματος,συμμετέχει στό παιχνίδι,καί όταν προσπαθείς
νά κρατήσεις ίσορροπία σέ ένα δυνατό σούτ άπό 6-7 μέτρα
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.........ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....!!!
Άν ό παίκτης μέ τό νούμερο 12.......ήταν τερματοφύλακας......
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.....???
Γιά φανταστείτε έναν παίκτη νά κινήται μέ κολλημένα τά χέρια του
μέσα στήν περιοχή...??
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ.......
ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ.........ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ........
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ........ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ.........!!!
Είδατε κανέναν παίκτη στό έξωτερικό τήν ώρα πού πάει νά γίνει σέντρα
νά τραβάει καί νά ένώνει πίσω άπό τήν πλάτη του τά χέρια
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...??
Πρίν άπό κανά μήνα..........μαλώναμε μέ τό Στούμπι γιά κάποια
άπόκρουση πάνω στή γραμμή.
Τήν άλλη μέρα τήν έκανε ό Πάντος,νομίζω σέ Εύρωπαικό παιχνίδι,
ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΕΒΑΙΑ........σέ τελείως φυσική θέση καί ό διαιτητής
είπε όπως όφειλε ........ΠΑΙΖΕΤΕ....!!!
Τό πώς είδε ό καθένας μας τή φάση........ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ.......
Τά πράσινα μάτια τού φίλου μου τού Άρχαίου.......μεταφορικά τό έννοώ
άς μή μέ παρεξηγήσει,μπορεί νά είδαν άπλωμα τού χεριού μέ
σκοπό νά μεγαλώσει τήν έπιφάνεια άμυνας τού παίκτη άρα δόλο.
Τά δικά μου........ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ.......
δέν είδαν πρόθεση.....!!!!!
Ίσως νάμαι έγώ λάθος......
Γιαυτό καί αύτές οί φάσεις........πάντα είναι άμφισβητούμενες
Άλλά μή μού μιλάτε γιά κολλημένα χέρια........ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....!!!!
ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.........ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.....!!!
Θά μάς βοηθήσει νά γίνουμε πιστεύω καλύτεροι
Μή κοιτάτε πού σχεδόν πάντα διαφωνώ μαζί σας......
Είναι ό γέρικος έγωισμός.......
Κατά βάθος πολλές φορές σάς δίνω δίκαιο...!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ.........μή παίρνει ό κώλος σας άέρα.....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ωραια ολα αυτα, αν μιλαμε για βολεϊ βεβαια...
Η μονη περιπτωση στην οποια ενα χερι που παρεμβαλεται στην τροχια / πορεια της μπαλας δεν αποτελει παραβαση, ειναι αυτη που η ταχυτητα ειναι μεγαλη και δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις, αλλα η αποφαση ειναι στη διακριτικη ευχαιρεια του διαιτητη
σε καθε αλλη περιπτωση...τα κουλα μας δεν πρεπει να βρισκουν την μπαλα ουτε για αστειο.
Terens η παράβαση υπάρχει ........... βρίσκει χέρι που δεν είναι μαζεμένο στο σώμα, είναι όπου είναι ΑΛΛΑ δεν γίνεται καμμια προσπάθεια του παίκτη να το τραβήξει ........... αντίθετα αφήνει την μπάλλα να χάσει την ταχύτητά της μαλακά για να του έρθει στα πόδια ............αν δεν υπήρχε πρόθεση, το χέρι του θα έφευγε πίσω με το χτύπημα αλλά δεν ..........
Ξαναδες το βίντεο !!!
Τέλος πάντων ότι είναι .......... είναι !!! Δεν άλλαξε κάτι από αυτή τη φάση ......... απλά δεν την είδε ο διαιτητής και τέλος !!!
Πάντως ξαναλέω ότι για μένα δεν βρίσκει απλά η μπάλλα στο χέρι του ......... αλλά την κοντρολάρει !!!
Ωραια ολα αυτα, αν μιλαμε για βολεϊ βεβαια...
Η μονη περιπτωση στην οποια ενα χερι που παρεμβαλεται στην τροχια / πορεια της μπαλας δεν αποτελει παραβαση, ειναι αυτη που η ταχυτητα ειναι μεγαλη και δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις, αλλα η αποφαση ειναι στη διακριτικη ευχαιρεια του διαιτητη
σε καθε αλλη περιπτωση...τα κουλα μας δεν πρεπει να βρισκουν την μπαλα ουτε για αστειο.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ....??
ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...??
Τού διαιτητή..??
Τού παίκτη..??
Τού χεριού..??
Τής μπάλλας..??
Άν δηλαδή ή μπάλλα δέν έχει ταχύτητα ,γιατί ύποθέτω ότι σέ αύτήν άναφέρεσαι
ή κάνει καραμπόλα , γιά παράδειγμα κεφάλι χέρι, ή σώμα χέρι,..ΚΑΙ.......
ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ........ό διατητής θά δώσει πέναλτυ...??
ΜΗΠΩΣ........ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ...???
Τό ότι ό διαιτητής θά κρίνει..........ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..........άλλά.......
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...
ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ......!!!!
Γιατί έγώ αύτά τά άρθρα πού ξέρω..........μιλάνε γιά μέλος τού σώματος ........
ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΣ..........ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΣ....
Έπίσης δέ μιλάνε..........ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΕΡΙΑ....
Μιλάνε γιά ένα μέλος τού σώματος μέ τό οποίο άπαγορεύεται νά προωθήσεις
τή μπάλλα,νά κοντρολάρεις κ.λ.π....
ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...........ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ
ΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ........ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.................
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ..............
ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.......!!!!!
Καί έχουμε δεί άρκετά τέτοια.........όχι σάν τό χέρι τού Θεού βέβαια.....στίς
άδελφούλες......!!!!!
ΑΥΤΑ............φίλε μου λέει ό κανονισμός..........τώρα τό πώς τόν έρμηνεύει
ό καθένας μας...??
Καί ή Πυθία είπε .....ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ.........καί ό Θεμιστοκλής πήγε καί
έκανε καράβια....!!!!
el_hymador
19/01/2009, 19:33
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ....??
ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...??
Τού διαιτητή..??
Τού παίκτη..??
Τού χεριού..??
Τής μπάλλας..??
Άν δηλαδή ή μπάλλα δέν έχει ταχύτητα ,γιατί ύποθέτω ότι σέ αύτήν άναφέρεσαι
ή κάνει καραμπόλα , γιά παράδειγμα κεφάλι χέρι, ή σώμα χέρι,..ΚΑΙ.......
ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ........ό διατητής θά δώσει πέναλτυ...??
ΜΗΠΩΣ........ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ...???
Τό ότι ό διαιτητής θά κρίνει..........ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..........άλλά.......
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...
ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ......!!!!
Γιατί έγώ αύτά τά άρθρα πού ξέρω..........μιλάνε γιά μέλος τού σώματος ........
ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΣ..........ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΣ....
Έπίσης δέ μιλάνε..........ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΕΡΙΑ....
Μιλάνε γιά ένα μέλος τού σώματος μέ τό οποίο άπαγορεύεται νά προωθήσεις
τή μπάλλα,νά κοντρολάρεις κ.λ.π....
ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...........ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ
ΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ........ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.................
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ..............
ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.......!!!!!
Καί έχουμε δεί άρκετά τέτοια.........όχι σάν τό χέρι τού Θεού βέβαια.....στίς
άδελφούλες......!!!!!
ΑΥΤΑ............φίλε μου λέει ό κανονισμός..........τώρα τό πώς τόν έρμηνεύει
ό καθένας μας...??
Καί ή Πυθία είπε .....ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ.........καί ό Θεμιστοκλής πήγε καί
έκανε καράβια....!!!!
Ωραια τοτε ας παρουν οι ποδοσφαιριστες μια κλειδωμενη σταση σαν τους παικτες στο ξυλινο ποδοσφαιρακι και ας αποκρουουν μπαλιες με τα χερια αφου ειναι μελος του σωματος τους...
Akatanomastos
19/01/2009, 19:37
ρε τερενς..
ελεος , εδω μιλαμε για βασικους κανονισμους..
τι αλανες μας λες και κουραφεξαλα..
σαρεσει δεν σαρεσει ετσι λεει ο κανονισμος..
το χερι πρεπει να ειναι ενα με το σωμα και οχι σε εκταση..
ΟΝΤΩς ο αμυνομενος κανει ενα αλμα προς τα αριστερα και το χερι του ειναι εκει λογω της κινησης του, αλλα αυτο δεν μας αφορα καθολου..
το χερι πρεπει να ειναι κολλημενο
Terens η παράβαση υπάρχει ........... βρίσκει χέρι που δεν είναι μαζεμένο στο σώμα, είναι όπου είναι ΑΛΛΑ δεν γίνεται καμμια προσπάθεια του παίκτη να το τραβήξει ........... αντίθετα αφήνει την μπάλλα να χάσει την ταχύτητά της μαλακά για να του έρθει στα πόδια ............αν δεν υπήρχε πρόθεση, το χέρι του θα έφευγε πίσω με το χτύπημα αλλά δεν ..........
Ξαναδες το βίντεο !!!
Τέλος πάντων ότι είναι .......... είναι !!! Δεν άλλαξε κάτι από αυτή τη φάση ......... απλά δεν την είδε ο διαιτητής και τέλος !!!
Πάντως ξαναλέω ότι για μένα δεν βρίσκει απλά η μπάλλα στο χέρι του ......... αλλά την κοντρολάρει !!!
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ..........ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ
Καί άγκαλιά νά τήν πάρει ξαπλωμένος.........ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..........
δέν έχουμε τίποτε..
Στή μόνη περίπτωση πού ό διαιτητής δίνει ποινή σέ ένα ΑΚΟΥΣΙΟ
όπως τό λένε χέρι........είναι άν είσαι έπιτιθέμενος
καί έπωφεληθείς κοντρολάροντας τή μπάλλα....!!!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ...............ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΗ ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ..........!!!!!!
Έγώ παιδιά δέν προσπαθώ νά άποδείξω άν εύνοήθηκε ή όχι ή όμάδα
σας.........
Προσπαθώ τόση ώρα νά σάς πώ τί λέει ό κανονισμός.......
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ IDI..........
τί έγινε στό μάτς Ήρακλής - ΑΕΚ.........πού πολύ κακώς ό βοηθός
άν έδωσε αύτό.........ΕΔΩΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ OFFSIDE στόν Ήρακλή
στή φάση πού ό Άγρίτης έβαλε γκόλ.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΕΠΣΤΑΙΝ OFFSIDE...!!!
Ό άνθρωπος όμως τραυματίστηκε χτυπώντας μέ τό πόδι του
μέσα στή μικρή περιοχή τό Σάχα.......ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....!!!
Ό όποίος καί ήταν ΤΕΖΑ.......έπίσης
ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟ....??
Άν αύτό είδε ό βοηθός......ΜΠΡΑΒΟ.......άν όμως έδωσε τόν πεθαμένο
στό τέρμα offside.........ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....!!!!
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ..........καί όχι διεκδίκηση γιατί ό Σάχα
ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ....!!!!
Έν τώ μεταξύ ό άνθρωπος είχε ήδη σηκώσει καί κατεβάσει τή σημαία
στή φάση τού πρώτου χρόνου,δηλαδή στό σούτ τού Ίωαννίδη
ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ...!!!
Πιστεύω πώς άν έχουμε τή γενναιότητα νά παραδεχόμαστε κάποια
πράγματα χωρίς τήν όπαδική μας θέση.......όλοι θάμαστε
καλύτεροι.....καί ίσως κάποια στιγμή κάνουμε καί κάποιους άλλους
νά μιλάνε.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ.....!!!!
Πρώτος καί καλύτερος έγώ.....
Ωραια τοτε ας παρουν οι ποδοσφαιριστες μια κλειδωμενη σταση σαν τους παικτες στο ξυλινο ποδοσφαιρακι και ας αποκρουουν μπαλιες με τα χερια αφου ειναι μελος του σωματος τους...
ΩΡΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..........
Κρίμα.......μάλλον μόνο μαλακίες πρέπει έδώ μέσα.......
Ό έγωισμός περισσεύει.....
el_hymador
19/01/2009, 20:11
MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oχι πια πεναλτι, μονο κιτρινες και κοκκινες....
(με πιαΝεις ε; αν οχι διαβασε παρακατω...)
Σωκράτης Κόκκαλης: «Προστατέψτε τους πρωταγωνιστές»
Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε πριν από λίγο _την ακόλουθη τοποθέτηση:
«Ως Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση αφενός να προστατέψω τα συμφέροντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αφετέρου να_ θέσω ένα σοβαρό θέμα το οποίο, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό σε σχέση με τα ξένα πρωταθλήματα.
Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία άκρως αντιαθλητική έως βίαιη συμπεριφορά από ορισμένους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν αντιπάλους συναδέλφους τους για να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι αντιαθλητικές και επικίνδυνες αυτές συμπεριφορές, θα έπρεπε να τιμωρούνται άμεσα από τους διαιτητές που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για την τήρηση των κανονισμών, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά.
Αντίθετα, παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες συμπεριφορές απαράδεκτες που ξεπερνούν τα όρια του σκληρού ή δυνατού παιχνιδιού να μένουν ατιμώρητες από τους διαιτητές_ παρά του ότι είναι οφθαλμοφανείς.
Το φαινόμενο αυτό αρχίζει πλέον να γενικεύεται και αυτό φυσικά πηγάζει από την ατιμωρησία και την ανοχή. Ειδικά δε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βιώνουμε αυτή τη κατάσταση σε υπερθετικό βαθμό και πλέον μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και η περιουσία του συλλόγου, που μετά το όνομα, το σήμα και τις εγκαταστάσεις, δεν είναι άλλη από αυτή του έμψυχου δυναμικού μας.
Οι προσπάθειες κάποιων να_«εξηγήσουν»_ τις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα τελευταία 13 χρόνια μέσω της δήθεν διαιτητικής εύνοιας και η χωρίς τελικό αποτέλεσμα προπαγάνδα τους, έχει βρει τη φετινή περίοδο αποδέκτες κάποιους διαιτητές, οι οποίοι φοβούμενοι ίσως να μην_«χρεωθούν»_ εύνοια προς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες», ξεπερνούν τα όρια και μη τηρώντας τους κανονισμούς επιτρέπουν τέτοιες βίαιες, αντιαθλητικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές. _
Η αναβάθμιση του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα πρέπει να στηριχθεί σε ορισμένες προϋποθέσεις. Εκτός της σημαντικής παραμέτρου που αφορά στην αντιμετώπιση της βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για την οποία η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, μία ακόμα σημαντική παράμετρος, είναι κατά την άποψή μου η επένδυση σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που είναι βέβαιο ότι δίνουν στο πρωτάθλημά μας μία ιδιαίτερη αίγλη και λάμψη. Η κάθε ομάδα προσπαθεί σύμφωνα με τις οικονομικές της δυνατότητες να αποκτήσει τους καλύτερους.
Είναι απαράδεκτο από τη μία να επιθυμούμε τέτοιες επενδύσεις και να χαιρόμαστε να βλέπουμε στα γήπεδα μας ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και από την άλλη να αδυνατούμε να τους προστατέψουμε από κάποιους που είναι προφανές ότι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως κάτς.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τους τελευταίους μήνες έχει εκφράσει τη συγκεκριμένη θέση πολλές φορές μέσω του Τύπου, αλλά ως όφειλε και στα αρμόδια όργανα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει κάτι και κάθε Κυριακή συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τους αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όχι μόνο, να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
Φτάνει πια. Πριν ξαναζήσουμε σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) έχει υποχρέωση να δώσει ρητές κατευθύνσεις_ στους διαιτητές και φυσικά εκείνοι να τηρούν τους κανονισμούς σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε ομάδα, με τα ίδια μέτρα και σταθμά, ειδικά στον τομέα της βίας εντός αγωνιστικών χώρων και της προστασίας των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι, από τους ποδοσφαιριστές.»
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο και διαμορφωση κλιματος....
Γαυροι απο εδω και περα θα ζητατε κοκκινες και κιτρινες το ακουτε; τι ζηταει ο κατασκοπος που αγαπησατε...
Με τα πεναλτι μια χαρα κανατε διαφορα, τωρα μενει να την συντηρησετε με καρτουλες...ανωδυνα και με 9 παικτες αντιπαλους....ισως και 8....θα δειξει....
ρε τερενς..
ελεος , εδω μιλαμε για βασικους κανονισμους..
τι αλανες μας λες και κουραφεξαλα..
σαρεσει δεν σαρεσει ετσι λεει ο κανονισμος..
το χερι πρεπει να ειναι ενα με το σωμα και οχι σε εκταση..
ΟΝΤΩς ο αμυνομενος κανει ενα αλμα προς τα αριστερα και το χερι του ειναι εκει λογω της κινησης του, αλλα αυτο δεν μας αφορα καθολου..
το χερι πρεπει να ειναι κολλημενο
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.............ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ
SORRY...........ΡΕ............BOYS
Ύπόσχομαι........νά μή σάς ξαναενοχλήσω.....
MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oχι πια πεναλτι, μονο κιτρινες και κοκκινες....
(με πιαΝεις ε; αν οχι διαβασε παρακατω...)
Σωκράτης Κόκκαλης: «Προστατέψτε τους πρωταγωνιστές»
Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε πριν από λίγο _την ακόλουθη τοποθέτηση:
«Ως Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και άνθρωπος που δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση αφενός να προστατέψω τα συμφέροντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αφετέρου να_ θέσω ένα σοβαρό θέμα το οποίο, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τα οποία δεν επιτρέπουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό σε σχέση με τα ξένα πρωταθλήματα.
Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία άκρως αντιαθλητική έως βίαιη συμπεριφορά από ορισμένους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν αντιπάλους συναδέλφους τους για να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι αντιαθλητικές και επικίνδυνες αυτές συμπεριφορές, θα έπρεπε να τιμωρούνται άμεσα από τους διαιτητές που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για την τήρηση των κανονισμών, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά.
Αντίθετα, παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες συμπεριφορές απαράδεκτες που ξεπερνούν τα όρια του σκληρού ή δυνατού παιχνιδιού να μένουν ατιμώρητες από τους διαιτητές_ παρά του ότι είναι οφθαλμοφανείς.
Το φαινόμενο αυτό αρχίζει πλέον να γενικεύεται και αυτό φυσικά πηγάζει από την ατιμωρησία και την ανοχή. Ειδικά δε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βιώνουμε αυτή τη κατάσταση σε υπερθετικό βαθμό και πλέον μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και η περιουσία του συλλόγου, που μετά το όνομα, το σήμα και τις εγκαταστάσεις, δεν είναι άλλη από αυτή του έμψυχου δυναμικού μας.
Οι προσπάθειες κάποιων να_«εξηγήσουν»_ τις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα τελευταία 13 χρόνια μέσω της δήθεν διαιτητικής εύνοιας και η χωρίς τελικό αποτέλεσμα προπαγάνδα τους, έχει βρει τη φετινή περίοδο αποδέκτες κάποιους διαιτητές, οι οποίοι φοβούμενοι ίσως να μην_«χρεωθούν»_ εύνοια προς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ή θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες», ξεπερνούν τα όρια και μη τηρώντας τους κανονισμούς επιτρέπουν τέτοιες βίαιες, αντιαθλητικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές. _
Η αναβάθμιση του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα πρέπει να στηριχθεί σε ορισμένες προϋποθέσεις. Εκτός της σημαντικής παραμέτρου που αφορά στην αντιμετώπιση της βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για την οποία η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, μία ακόμα σημαντική παράμετρος, είναι κατά την άποψή μου η επένδυση σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που είναι βέβαιο ότι δίνουν στο πρωτάθλημά μας μία ιδιαίτερη αίγλη και λάμψη. Η κάθε ομάδα προσπαθεί σύμφωνα με τις οικονομικές της δυνατότητες να αποκτήσει τους καλύτερους.
Είναι απαράδεκτο από τη μία να επιθυμούμε τέτοιες επενδύσεις και να χαιρόμαστε να βλέπουμε στα γήπεδα μας ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης και από την άλλη να αδυνατούμε να τους προστατέψουμε από κάποιους που είναι προφανές ότι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως κάτς.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τους τελευταίους μήνες έχει εκφράσει τη συγκεκριμένη θέση πολλές φορές μέσω του Τύπου, αλλά ως όφειλε και στα αρμόδια όργανα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει κάτι και κάθε Κυριακή συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τους αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όχι μόνο, να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα.
Φτάνει πια. Πριν ξαναζήσουμε σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) έχει υποχρέωση να δώσει ρητές κατευθύνσεις_ στους διαιτητές και φυσικά εκείνοι να τηρούν τους κανονισμούς σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε ομάδα, με τα ίδια μέτρα και σταθμά, ειδικά στον τομέα της βίας εντός αγωνιστικών χώρων και της προστασίας των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι, από τους ποδοσφαιριστές.»
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο και διαμορφωση κλιματος....
Γαυροι απο εδω και περα θα ζητατε κοκκινες και κιτρινες το ακουτε; τι ζηταει ο κατασκοπος που αγαπησατε...
Με τα πεναλτι μια χαρα κανατε διαφορα, τωρα μενει να την συντηρησετε με καρτουλες...ανωδυνα και με 9 παικτες αντιπαλους....ισως και 8....θα δειξει....
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ........2 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ................ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ 2 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ
Τά τελευταία χρόνια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
19/01/2009, 20:16
Κρίμα.......μάλλον μόνο μαλακίες πρέπει έδώ μέσα.......
Ό έγωισμός περισσεύει.....
Και στα δυο εχεις δικιο, δεν ειναι αναγκη να τα επιβεβαιωνεις ομως με την θεση σου...:winka:
α, by the way και για να μην μπερδευεσαι, το συμπερασμα μου ειναι ανταξιο της επιχειρηματολογιας που χρησιμοποιησες για να υποστηριξεις την ερμηνεια των κανονισμων...
el_hymador
19/01/2009, 20:19
Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες απο εδω και μπρος....
θα κιτρινοκοκκινησει ο τοπος...
O tempora, o mores ριξε τις καρτες τις καριολες...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SORRY...........ΡΕ............BOYS
Ύπόσχομαι........νά μή σάς ξαναενοχλήσω.....
OK !!! :beer: :beer: :beer:
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ........2 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ................ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ 2 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ
Τά τελευταία χρόνια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΩΧ......... :look:
el_hymador
19/01/2009, 21:05
Τελικα δεν αξιζει τον κοπο...εννοω δεν αξιζουν τον κοπο ουτε οι μαλακιες που λεμε εδω μεσα για να περασει η ωρα...
δεν υπαρχει λογος να ασχολειται κανεις με το ελληνικο ποδοσφαιρο...
την κανω λοιπον απο τις οπαδικες συζητησεις, για λογους που δεν εχουν να κανουν με κανενα συμφορουμιτη απο εδω.
Bye, αλλα το νου σας....δεν αξιζει τον κοπο λεμε!!!
kalgeorge
19/01/2009, 21:36
re eiste xazoi?
xekolate leme
edw bainoume na poume kamia kouventa kai na perasei i wra
afiste ta tin kanw, den xanagrafw kai tetoia
ante rixte kana bineliki na xedwsoume ligo leme :p
el_hymador
19/01/2009, 21:48
re eiste xazoi?
xekolate leme
edw bainoume na poume kamia kouventa kai na perasei i wra
afiste ta tin kanw, den xanagrafw kai tetoia
ante rixte kana bineliki na xedwsoume ligo leme :p
ενα τελευταιο προς απoφυγη παρεξηγησεων με αφορμη το μυνημα του Kal...
Επαναλαμβανω δεν θυμωσα, ξενερωσα, τσαντιστηκα, εξοργιστηκα με κανεναν απο εδω μεσα, δεν ειναι αυτος ο λογος.
Καλα να ειμαστε.
kal, εσενα θα σου στειλω π.μ. σε λιγο...
kalgeorge
19/01/2009, 21:51
ενα τελευταιο προς απoφυγη παρεξηγησεων με αφορμη το μυνημα του Kal...
Επαναλαμβανω δεν θυμωσα, ξενερωσα, τσαντιστηκα, εξοργιστηκα με κανεναν απο εδω μεσα, δεν ειναι αυτος ο λογος.
Καλα να ειμαστε.
kal, εσενα θα σου στειλω π.μ. σε λιγο...
re to katalava, apla ksenerwses giati den exi noima na xaliomaste ga vlakies
kai den vgazeis kai akri apo edw mesa
apla sou lew, min trelenesai, tin plaka mas kanoume kai leme ton pono mas :P:P
ela xekola;)
el_hymador
19/01/2009, 22:12
re to katalava, apla ksenerwses giati den exi noima na xaliomaste ga vlakies
kai den vgazeis kai akri apo edw mesa
apla sou lew, min trelenesai, tin plaka mas kanoume kai leme ton pono mas :P:P
ela xekola;)
π.μ.
la_villa
19/01/2009, 22:32
σε πόσους αγώνες θα έπρεπε να είχε γίνει αυτό και δεν έγινε
και όχι μόνο αυτό αλλά είδαμε και το Αβρααμ να παίρνει την 7η προχτες (χωρίς να κάνει ΚΑΝΕΝΑ φάουλ) και τον Ντιόγο την 6η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
η πράσινη παράγκα δουλεύει καλά και ύπουλα...;)