PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39

toyar
02/03/2009, 11:25
Μια και η συζήτηση απέκτησε πομπώδες ύφος έχω να παρατηρήσω οτι οι παναθηναικοι πάτε να μαμήσετε με ξένα φρύδια.Αντί για Μολντε, Χερενφεν κλπ μπορώ να πω Εργοτέλης. Ηρακλης κλπ αλλά δεν με νοιάζει να το κάνω γιατί είμαι από πάνω. Σας περάσανε το μήνυμα οτι η χρονιά φέτος θα σωθεί μόνο και μόνο νικώντας τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη δηλαδή κλασσική νοοτροπία κατώτερου
Υ.Γ Αν ο βάζελος δεν μπορεί να νικήσει ούτε τον χθεσινό Ολυμπιακό πόσο ακόμα να ρίξει το επίπεδο ο πρόεδρος;

toyar
02/03/2009, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγκρινετε δηλαδη το basket με την μπαλλα???λιγη σοβαροτητα δεν ξανει κακο....εκτος απο οτι ο παναθηναικος εχει παρει 4 ευρωπαικα στο μπασκετ και σχεδον σε ολα τα final four ηταν παρων....στην Ελλαδα οτι και να γινει ας πουμε με διαιτησια στο τελος παιζουν και Play off....και εκει η διαφορα φαινετε....στο ποδοσφαιρο δεν μπορεις να απαιτησεις ευρωπαικη κουπα αλλα στην Ελλαδα τα ''ανθρωπινα'' λαθη σχηματιζουν και διαφορες και οριζουν και πρωταθλητες...και οταν δεν ειναι ουτε αυτο δυνατον ολο και καποια ενσταση η αλλαγη νομου θα βρουμε με τις ευλογιες τις ΕΠΟ....

Σωστά!!! Για όλα τα παραπάνω και με ξένους διαιτητές στην EUROLIGA ο Ολυμπιακός έχει 4/4 με τον ΠΑΟ

Akatanomastos
02/03/2009, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μα αυτό λέμε....και έγραψα πριν

οι ελληνικές ομα΄δες μόνο έτσι μπορούν αν θέλουν να κάνουν κάτι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Σας περάσανε το μήνυμα οτι η χρονιά φέτος θα σωθεί μόνο και μόνο νικώντας τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη δηλαδή κλασσική νοοτροπία κατώτερου

σας τα γραφουμε και παραπανω αλλα συνεχιζετε με τις ασυναρτησιες σας..

η χρονια ειναι σωσμενη ετσι και αλλιως αν περασουμε στους 8 και παρουμε κουπα..
δεν μας ενοιαζε τελικα να βαλουμε γκολ χτες αφου ειδαμε για αλλη μια φορα τα σφυριγματα των εποπτων..

βιλλα στο λεω και παραπανω, η παναθα εχει ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην ευρωπη δεν ειναι σαν την εθνικη..

αν δεν καταλαβαινεις δεν μπορω να το γραψω ποιο απλα..

blackbusa
02/03/2009, 12:26
Σωστά!!! Για όλα τα παραπάνω και με ξένους διαιτητές στην EUROLIGA ο Ολυμπιακός έχει 4/4 με τον ΠΑΟ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι...και επειδη εχει παραγκα στην Euroleague πηρε 4 και εσεις μονο 1 και παει καθε χρονο F4 και χασατε και 2 τελικους.....οτι ναναι....

toyar
02/03/2009, 12:35
hypnotize :hypnotize :hypnotize

Καλά εγώ μηχανές χάζευα. Πως βρέθηκα να μανουριάζομαι πάλι με βάζελους;

:beer: :wave2:

blackbusa
02/03/2009, 12:37
hypnotize :hypnotize :hypnotize

Καλά εγώ μηχανές χάζευα. Πως βρέθηκα να μανουριάζομαι πάλι με βάζελους;

:beer: :wave2:

γιατι εισαι ψαρι????:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

:wave2:

vangelis 64
02/03/2009, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

η χρονια ειναι σωσμενη ετσι και αλλιως αν περασουμε στους 8 και παρουμε κουπα..
Ώπα ρε παιδί,κόψε κάτι να ψωνίζουμ' από σένα.:lol: :lol:

Akatanomastos
02/03/2009, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ώπα ρε παιδί,κόψε κάτι να ψωνίζουμ' από σένα.:lol: :lol:

βασικα αμα θελετε κατι απο ευρωπη, δωστε εμας λεφτα να το φερουμε γυρνωντας απο τα παιχνιδια,
γιατι εσεις ουτε σε 10 χρονια δεν βγαινετε εξω απο ελλαδα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
02/03/2009, 12:59
βασικα αμα θελετε κατι απο ευρωπη, δωστε εμας λεφτα να το φερουμε γυρνωντας απο τα παιχνιδια,
γιατι εσεις ουτε σε 10 χρονια δεν βγαινετε εξω απο ελλαδα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ηθελα κάτι από Ισπανία αλλά κοστίζει πολλά ρε γαμώτο.Πρόσεχε πάντως τώρα που θά'ρθουν οι Σπανιόλοι,μη σάς κάνουν κανένα σκηνικό όπως οι πουρκουάδες στούς γαύρους και τρέχετε.:D

STOYBI
02/03/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
a kai kati allo giati exw diavasi arketes kotsanes :D
den boreis na katigories ton panathinaiko extes pou den nikise...telos.

epaize me deka
ektos edras
me 10 paiktes
me duo katharotata of side sfurigmena anapoda
me ena penalti pou den dothike.
me ton gauro na kanei MIA fasi , tou beloutsi.
imarton diladi.....meta lete giati krazoume kapoious oti lene kotsanes

Μεχρι το 58 δηλ που επαιζε με 11 τι καλλυτερο ειδες...???? ( γιατι για εμενα η μεγαλη μας ζημια ηταν που μεινατε με δεκα...)

Δεκτο....

Το ειπαμε....

Εχουμε τρελαθει σε ολους τους αγωνες καθε σαββατοκυριακο να βλεπουμε τετοια οφσαιντ...Το αλλοθι σας εγινε στο χθεσινο αγωνα αυτο τωρα...??

Ποιο πεναλτυ...????

Μια φαση...??? Μαλιστα....

ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα... ( και οχι μονο καποιοι...) Απο εκει και περα....Αναλογα το κραξιμο που διακρινει τον καθεναν.... Υπουλο , βρωμικο, με χιουμορ ( γενικα μιλαω..) Ολοι λεμε τις κοτσανες μας και ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα......

Akatanomastos
02/03/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα...

ε μα ρε φιλε, πως να μην κραξουμε? αφου σε ολο τον αγωνα ο ενας εποπτης εκανε ενα λαθος, και ο αλλος 2, και τα 3 ηταν κατα του βαζελου και με τεραστιες αξιωσεις τα 2..

αυτα γινονται καθε εβδομαδα φετος..

τι αλλο να γινει δηλαδη? να σφυριξει πεναλτι στην σεντρα υπερ σας?

καλα που ηταν και το παλικαρι ο διαιτητης που σφυριξε γενικα οκ, και δεν εδωσε πεναλντι στον γκαλετι..

οποιοςδηποτε αλλος σφυριζε θα εδινε πεναλντι..(ΔΕΝ ΗΤΑΝ)

STOYBI
02/03/2009, 15:00
ε μα ρε φιλε, πως να μην κραξουμε? αφου σε ολο τον αγωνα ο ενας εποπτης εκανε ενα λαθος, και ο αλλος 2, και τα 3 ηταν κατα του βαζελου και με τεραστιες αξιωσεις τα 2..

αυτα γινονται καθε εβδομαδα φετος..

τι αλλο να γινει δηλαδη? να σφυριξει πεναλτι στην σεντρα υπερ σας?

καλα που ηταν και το παλικαρι ο διαιτητης που σφυριξε γενικα οκ, και δεν εδωσε πεναλντι στον γκαλετι..

οποιοςδηποτε αλλος σφυριζε θα εδινε πεναλντι..(ΔΕΝ ΗΤΑΝ)

Παλι ολο το βαρος σας πεφτει στην διαιτησια.......Τεσπα.....

Τελειωνω λοιπον εδω με μια ερωτηση ( σε εσενα και σε ολους του φιλους...)

Προσωπικα πιστευω οτι ο οσφπ αμα επαιζε παλι χθες με τους γαλλους ( με τα ιδια ακριβως λαθη των εποπτων ) θα μαζευε ΠΑΛΙ μια χαλαρη τριαρα.... Εσυ τι λες...???

kalgeorge
02/03/2009, 15:03
Μεχρι το 58 δηλ που επαιζε με 11 τι καλλυτερο ειδες...???? ( γιατι για εμενα η μεγαλη μας ζημια ηταν που μεινατε με δεκα...)

Δεκτο....

Το ειπαμε....

Εχουμε τρελαθει σε ολους τους αγωνες καθε σαββατοκυριακο να βλεπουμε τετοια οφσαιντ...Το αλλοθι σας εγινε στο χθεσινο αγωνα αυτο τωρα...??

Ποιο πεναλτυ...????

Μια φαση...??? Μαλιστα....

ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα... ( και οχι μονο καποιοι...) Απο εκει και περα....Αναλογα το κραξιμο που διακρινει τον καθεναν.... Υπουλο , βρωμικο, με χιουμορ ( γενικα μιλαω..) Ολοι λεμε τις κοτσανες μας και ΟΛΟΙ κραζουμε εδω μεσα......

oxi re man, den eipa oti paixame balara, oute oti perimenw apo mia fasi sto 90 gia na diekdikisw kati.
apla sou lew oti epaiza me deka, ekana 3 faseis (sigoura oxi arketes) kai adikithika kai sto telos.
apo ta paixnidia pou klinomai pisw kai me sfurokopaei o antipalos, kai lew pali kala pou glitwsa, mou arese to paixnidi pou eida.
sugritika milaw loipn me to pws eimaste toso kairo se tetoia paixnidia.
den eipa oute oti giname omadara oute tipota.
eksalou ksereis oti egw krazw prwtos tin omada mou edw kai poly kairo.

la_villa
02/03/2009, 15:06

βιλλα στο λεω και παραπανω, η παναθα εχει ΠΑΡΑΔΟΣΗ στην ευρωπη δεν ειναι σαν την εθνικη..

αν δεν καταλαβαινεις δεν μπορω να το γραψω ποιο απλα..

συμφωνώ

"έπαθε... πλάκες από την Μπέογκραντ, την Γκρασχόπερς,
την Τζβικάου (ομάδα της Β΄κατηγορίας στην Ανατολική Γερμανία), την Αρτζες Πιτέστι,
την Αούστρια Βιέννης."

el_hymador
02/03/2009, 15:19
συμφωνώ

"έπαθε... πλάκες από την Μπέογκραντ, την Γκρασχόπερς,
την Τζβικάου (ομάδα της Β΄κατηγορίας στην Ανατολική Γερμανία), την Αρτζες Πιτέστι,
την Αούστρια Βιέννης."

Παραδεξου το...χρειαστηκε να ψαξεις πολυ για να βρεις αυτα τα ονοματα...

5αρες εχει φαει και ο Παναθηναϊκος εξω πολυ πιο προσφατα, αλλα οπως και να το κανουμε, ο περισσοτερος κοσμος εχει συνδεσει την δικη μου ομαδα με τα ιστορικα διπλα, τις δυο φορες στους τεσσερις και την μια στον τελικο....αντιθετως ο γαυρος θυμιζει την 7αρα απο τα δευτερα της Γιουβε και το απολυτο ξεφτιλσιμα απο ομαδες διαττοντες αστερες που δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους...

Ακομη και με την φετεινη ομαδα που κατα την γωμη σας ειναι υποδεεστερη της δικης σας, εχουμε φτασει στο σημειο που λογιζεται ως η μεγαλυτερη σας επιτυχια στην Ευρωπη ολων των εποχων...

toyar
02/03/2009, 15:27
:smokin:

Πάντως πλάκα-πλάκα χθες από δυο ομάδες 100.000.000 ευρω συνολικά είδαμε 2.5 φάσεις και οι τερματοφύλακες ήταν θεατές. :ZZZ: Από τον Νικοπολίδη και τον Galinovits πιο πολύ κουράστηκα εγώ σήμερα να γράφω στο πληκτρολόγιο :bigcry: :bigcry: :bigcry:

STOYBI
02/03/2009, 15:41
oxi re man, den eipa oti paixame balara, oute oti perimenw apo mia fasi sto 90 gia na diekdikisw kati.
apla sou lew oti epaiza me deka, ekana 3 faseis (sigoura oxi arketes) kai adikithika kai sto telos.
apo ta paixnidia pou klinomai pisw kai me sfurokopaei o antipalos, kai lew pali kala pou glitwsa, mou arese to paixnidi pou eida.
sugritika milaw loipn me to pws eimaste toso kairo se tetoia ηpaixnidia.
den eipa oute oti giname omadara oute tipota.
eksalou ksereis oti egw krazw prwtos tin omada mou edw kai poly kairo.

Μια χαρα τα λες Γιωργο οπως και αναγνωριζω απολυτα το ποσο αντικειμενικος εισαι....

Επετρεψε μου ομως να εχω την δικη μου αντιδραση μετα το παιχνιδι για....

Την φανατικοτητα του παναθηναικου για νικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι για λογους οπως.....

Διαιτησια........

Ποιοτικοτερη ομαδα....

Πλασματικη βαθμολογικη διαφορα........

Δημοσια Απαιτηση Διοικησης για νικη παση θυσια.....

Και γενικα σε μια φαση που ο παο επρεπε να κλεισει στοματα......

Που σε συνδιασμο με τις ασχημες εμφανισεις του γαυρου την τελευταια περιοδο...

Απανωτες ηττες

Τραυματισμους....

Ανικανοτητα παγγου.....

Εσωτερικοι καυγαδες......

Πραγματικα μονο ομορφα δεν τα εβλεπα τα πραγματα πριν το παιχνιδι.....

Απο εκει και περα.... Για αυτο υποστηριζω αυτα που υποστηριζω.....

Σε οποιαδηποτε αλλη φαση που θα συναντιομασταν ( οι δυο ομαδες ..... ) Θα αδιαφορουσα παντελως για ενα απο τα πιο ασχημα ντερμπυ που εχουν γινει ποτε.....

:beer: :beer:

STOYBI
02/03/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ακομη και με την φετεινη ομαδα που κατα την γωμη σας ειναι υποδεεστερη της δικης σας, εχουμε φτασει στο σημειο που λογιζεται ως η μεγαλυτερη σας επιτυχια στην Ευρωπη ολων των εποχων...

Οταν περασεις τους ισπανους..... Και τους αμεσως επομενους....

Εχεις ακομη...... :D

kalgeorge
02/03/2009, 15:52
Μια χαρα τα λες Γιωργο οπως και αναγνωριζω απολυτα το ποσο αντικειμενικος εισαι....

Επετρεψε μου ομως να εχω την δικη μου αντιδραση μετα το παιχνιδι για....

Την φανατικοτητα του παναθηναικου για νικη στο συγκεκριμενο παιχνιδι για λογους οπως.....

:

μα δεν διαφωνω...ηταν ενα παιχνιδι που ΕΠΡΕΠΕ να παρουμε οπωσδηποτε για διαφορους λογους.
θες για γοητρο
θες για να δωσουμε απαντησεις.
θες για την κατασταση που ηταν ο γαυρος.
για για για.....
αντι αυτου, ειδαμε μια σουπα που και οι δυο ομαδες πηγαιναν για το Χ, με τους προπονητες να κοιτανε το πως να ΜΗ βγουν χαμενοι.

οι δικοι μας αναθαρησαν λιγο μετα την αποβολη, και ειχαμε δυο ευκαιριες, και αυτες απο καθαρα προσωπικες ενεργειες. (στημενη μπαλα στο σουτ του καραγκουνη, καθετη πασα στον κλευτον και ......τα υπολοιπα τα ξερεις. )

ΔΕΝ μου αρεσε το πως παραταχτηκαμε...δεν μου αρεσε ο τροπος αναπτυξης, δεν μου αρεσε....
να μην πω παλι για τον προπονητη γιατι θα πεσουν να με φανε.
αναγνωριζω οτι φτασαμε στο σημειο να παιζουμε με ενα τελειωμενο γαυρο, και αντι να τον αποτελειωσουμε να ιεμαστε ευχαριστημενοι που καναμε 2 ευκαιριες σε ολο το παιχνιδι.

απλα αυτο που ειπα, ηταν οτι πρωτη φορα ειδα διαιτητη να ΜΗΝ τσιμπαει απο τις εκνευριστικες βουτιες των γαυρων....να προσπαθει να σφυριξει οτι βλεπει ( οι εποπτες ειναι αλλο θεμα ) να αφηνει το παιχνιδι να παιζεται και τετοια.
αυτο ειπα.....
σιγουρα μου φταιει η διατησια σε καποια σηματνικα σφυριγματα.
σιγουρα μου στοιχισε η αποβολη του σαριεγκι.. (μην πειτε οτι βοηθησε γαιτι παιξαμε καλυτερα ειναι λαθος αντιμετωπιση....μπορει με ολους τους παικτες να αλλαζαμε σε πιο επιθετικο το σχημα χωρις να φοβομαστε για πισω ) αλλα ΔΕΝ στεκομαι σε αυτα.
αντιθετως οπως προειπα....στεκομαι στο οτι περιμενα απο την ομαδα μου να δω μια φαση , και την ειδα στο 90.
απλα , το δοκαρι, και η φαση του 90 (κραυγαλεα, δεν νομιζω να μην συμφωνεις ) μου δινουν το ¨δικαιωμα¨να φωναζω για τυχη-διαιτησια....αφηνωντας παλι στην ακρη το οτι ημουν χωμα.

la_villa
02/03/2009, 17:26
ο περισσοτερος κοσμος εχει συνδεσει την δικη μου ομαδα με τα ιστορικα διπλα, τις δυο φορες στους τεσσερις και την μια στον τελικο....αντιθετως ο γαυρος θυμιζει την 7αρα απο τα δευτερα της Γιουβε και το απολυτο ξεφτιλσιμα απο ομαδες διαττοντες αστερες που δεν τις ηξερε ουτε η μανα τους...

αυτό πιστεύεις εσύ....γιατι είναι ομάδα σου....

εγώ πιστεύω τα ακριβώς αντίθετα ;)

la_villa
02/03/2009, 17:29
μα δεν διαφωνω...ηταν ενα παιχνιδι που ΕΠΡΕΠΕ να παρουμε οπωσδηποτε για διαφορους λογους.
θες για γοητρο
θες για να δωσουμε απαντησεις.
θες για την κατασταση που ηταν ο γαυρος.
για για για.....
αντι αυτου, ειδαμε μια σουπα που και οι δυο ομαδες πηγαιναν για το Χ, με τους προπονητες να κοιτανε το πως να ΜΗ βγουν χαμενοι.

ΔΕΝ μου αρεσε το πως παραταχτηκαμε...δεν μου αρεσε ο τροπος αναπτυξης, δεν μου αρεσε....
να μην πω παλι για τον προπονητη γιατι θα πεσουν να με φανε.
αναγνωριζω οτι φτασαμε στο σημειο να παιζουμε με ενα τελειωμενο γαυρο, και αντι να τον αποτελειωσουμε να ιεμαστε ευχαριστημενοι που καναμε 2 ευκαιριες σε ολο το παιχνιδι.

κ αυτοί ηταν οι ουσια του παιχνιδιού χτες....

ακριβώς αυτό
"αναγνωριζω οτι φτασαμε στο σημειο να παιζουμε με ενα τελειωμενο γαυρο, και αντι να τον αποτελειωσουμε να ιεμαστε ευχαριστημενοι που καναμε 2 ευκαιριες σε ολο το παιχνιδι."

._

ACAB
02/03/2009, 17:55
αυτό πιστεύεις εσύ....γιατι είναι ομάδα σου....

εγώ πιστεύω τα ακριβώς αντίθετα ;)

ΔΗΛΑΔΗ?

el_hymador
02/03/2009, 18:26
Καλα τα εχετε μπερδεψει λιγο...

Τα ντερμπι ακομα και μεταξυ κορυφαιων ομαδων του εξωτερικου ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια σουπες...ποσο μαλλον αυτα μεταξυ ΠΑΟ και γαυρου...

Αν εχετε απαιτησεις για θεαμα τι να πω; μαλλον αλλο πρωταθλημα παρακολουθειτε.

Το χαπι με την καμψη κτλ του γαυρου μπορει να το εχουν φαει οι οπαδοι του για να μην αρχισουν τους κορνεδες, αλλα ελεος...καπου δεν ταιριαζουν αυτα που ισχυριζεστε για την ομαδα σας με την αγωνιστικη σας παρουσια...

Πρωτα απ ολα ομαδα που εχει πραγματικη διαφορα 10+ βαθμων απο τις αλλες ενος πρωταθληματος, ακομα και με τα δευτερα της να επαιζε θα επρεπε να καθαριζει τους υπολοιπους με συνοπτικες διαδικασιες, για τετοια διαφορα ποιοτητας μιλαμε, ΑΝ η διαφορα ειναι πραγματικη και οχι κατασκευασμενη...

Ομαδα που εχει 10+ βαθμους απο τις αλλες ενος πρωταθληματος δεν μπρορει να ξεφτιλιζεται απο την ζωνη υποβιβασμου της Γαλλιας...και αντε πες συνεβει μια στραβη, ok το δεχομαι...αλλα δεν πας στον επαναληπτικο με τα βρακια κατω, υποτιθεται οτι εισαι πρωταθλητης στη χωρα σου και μαθημενος στα δυσκολα! υποτιθεται οτι τους εχει φαει ολους λαχανο και εισαι στο 10+...ΑΝ ξαναλεω ισχυει στην πραγματικοτητα αυτη η διαφορα..

Καμψη συμβαινει φυσιολογικα σε ολες τις ομαδες...αλλα αν εχεις 10+ δεν δικαιολογεισαι να την δειχνεις τοσο...εισαι πρωταθλητης υποτιθεται...

Εγω ξαναλεω οτι η παραγκα σας εχει γυρισει μπουμερανγκ και αυτο εχει φανει ειδικα στην ευρωπη οπου πατε σαν ξεβρακωτοι στα αγγουρια...οταν στο πρωταθλημα της χωρας σου εισαι το χαϊδεμενο και κακομαθημενο παιδι, λογικο ειναι οταν βγεις στην πιατσα να σε γονατσιουν απο τις σφαλιαρες...αυτο δεν λετε να το καταλαβετε εδω και χρονια για αυτο και εχει πεσει το φατουρο συννεφο...

ποτε δοκιμαστηκε ο γαυρος σε παιχνιδι του πρωταθληματος; ποτε παλεψε για να γυρισει ενα εις βαρος του αποτελεσμα; ποτε ενιωσε πιεση; ποτε!

αλλοι καθαριζαν για εσας μαγκες και εσεις νομιζατε οτι εχετε υπερομαδαρα...ολα αυτα τα χρονια βγαινατε απο την αποστειρωμενο περιβαλλον του ελληνικου πρωταθληματος χωρις αντισωματα στην ευρωπη...και εκει ξερετε δεν παιζει η αντιβιωση της διαιτησιας για αυτο γυρναγατε τιγκα στις ιωσεις ...

εξηγειστε μου επιτελους πως γινετε ολα αυτα τα χρονια να μην εχετε κανει κατι σημαντικο εξω...ενας γαυρος ρε παιδια να βγει και να δοσει εξηγηση ...συγκυριες ειναι μονο; ας ειμαστε σοβαροι...την μια σας φταινει οι ομιλοι, την αλλη το γρασιδι, την αλλη ο γυαλος που ειναι στραβος...αλλα οταν ο ΠΑΟ κερδιζει ειναι απλως κολοφαρδος και εσεις αιωνιως ατυχοι...

Morton
02/03/2009, 18:35
Ο ΠΑΟ δεν κέρδισε διότι δεν χτύπησε από την αρχή το ματς.

Παρέταξε μεν ψιλοεπιθετική εντεκάδα αλλά δεν πίεσε από την αρχή,
θέλοντας να δώσει χώρο στον οσφπ και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Ρουκάβινα, Σαλπι.

Για αυτό και δεν πρέσαρε καθόλου σε όλο το πρώτο ημίχρονο
και άφηνε τους παίκτες του οσφπ να περνάνε περπατώντας τη σέντρα.

Ο Βαλβέρδες όμως το μυρίστηκε και έχοντας υπ'όψιν και την κατάσταση της ομάδας του
δεν εκμεταλλεύτηκε τον χώρο και έμεινε μαζεμένος πίσω (και σωστά έκανε).
Για αυτό και η σούπα στο πρώτο ημίχρονο.

Όταν όμως έμεινε με δέκα ο ΠΑΟ εγώ μυρίστηκα διπλό.
Για τους παρακάτω λόγους:

α) ο οσφπ ξεθάρρεψε λίγο αρχικά και πήγε να βγεί μπροστά

β) οι παίκτες του ΠΑΟ έτρεξαν περισσότερο και πίεσαν παραπάνω

γ) άρχισε να φαίνεται η κούραση των παικτών του οσφπ

και πράγματι ο ΠΑΟ με 10 ήταν καλύτερος, απλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει.

Για εμένα ο Τεν Κάτε έχασε πόντους
αν πίεζε από την αρχή θα είχε πολύ περισσότερη τύχη :wave2:

Εγώ πάντως την τετάρτη με τον παοκ θα υπστηρίξω γαύρο για πρώτη φορά στη ζωή μου :lol:

Morton
02/03/2009, 19:24
Και επειδή μας τα έχετε κάνει ΤΟΥΜΠΑΝΑ με την κωλοφαρδία του βάζελου: ή θα φωνάξετε τον Πητ Παπαδάκο να σας ξεματιάσει (ή να ματιάσει εμάς :lol: )
ή θα ακούσετε τον νόμο των μεγάλων αριθμών και θα σιωπήσετε.

Ο νόμος των μεγάλων αριθμών, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι σε ένα μεγάλο αριθμό δειγμάτων ο μέσος όρος του δείγματος θα συγκλίνει προς την προβλεπόμενη τιμή.

Οι 200 περίπου ευρωπαϊκοί αγώνες που έχουν δώσει οι δυο ομάδες είναι ένα αξιόλογο δείγμα για να ξεκινήσουμε.

Έχουμε λοιπόν

Σύνολο

αγώνες νίκες Χ ήττες % % %
οσφπ 189 68 37 84 36 20 44
ΠΑΟ 222 81 56 85 37 25 38

Τσ Λ και κύπελο πρωταθλητριών

οσφπ 104 30 25 49 29 24 47
ΠΑΟ 136 45 40 51 33 30 37

και από το 95/96 και έπειτα για να έχουμε πιο πρόσφατη εικόνα

οσφπ 70 19 18 33 27 25 47
ΠΑΟ 67 23 16 28 34 24 42

Έχοντας υπ'όψιν τις παραπάνω μέσες τιμές των δειγμάτων
συμπεραίνουμε αβίαστα πως το πείραμα "ευρωπαϊκός αγώνας ΠΑΟ"
έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από το αντίστοιχο "ευρωπαϊκός αγώνας οσφπ"

Αν θέλετε εσείς που βγάλατε το βάζελος μπορείτε να πάτε στην αγία αθανασία του αιγάλαιω
να σας ξεματιάσει, εμείς θα πάμε στους 8 του τσου λου

ACAB
02/03/2009, 19:28
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΓΑΙ ΝΕΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΣΠΑΘΑ(ΤΥΧΑΙΟ)

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΑΣ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ)
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΡΚΑΡΕΙ(ΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΦ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ)
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ 7,5 ΜΥΡΙΑ ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ(ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ)

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ................

ACAB
02/03/2009, 19:30
Καλα τα εχετε μπερδεψει λιγο...

Τα ντερμπι ακομα και μεταξυ κορυφαιων ομαδων του εξωτερικου ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια σουπες...ποσο μαλλον αυτα μεταξυ ΠΑΟ και γαυρου...

Αν εχετε απαιτησεις για θεαμα τι να πω; μαλλον αλλο πρωταθλημα παρακολουθειτε.

Το χαπι με την καμψη κτλ του γαυρου μπορει να το εχουν φαει οι οπαδοι του για να μην αρχισουν τους κορνεδες, αλλα ελεος...καπου δεν ταιριαζουν αυτα που ισχυριζεστε για την ομαδα σας με την αγωνιστικη σας παρουσια...

Πρωτα απ ολα ομαδα που εχει πραγματικη διαφορα 10+ βαθμων απο τις αλλες ενος πρωταθληματος, ακομα και με τα δευτερα της να επαιζε θα επρεπε να καθαριζει τους υπολοιπους με συνοπτικες διαδικασιες, για τετοια διαφορα ποιοτητας μιλαμε, ΑΝ η διαφορα ειναι πραγματικη και οχι κατασκευασμενη...

Ομαδα που εχει 10+ βαθμους απο τις αλλες ενος πρωταθληματος δεν μπρορει να ξεφτιλιζεται απο την ζωνη υποβιβασμου της Γαλλιας...και αντε πες συνεβει μια στραβη, ok το δεχομαι...αλλα δεν πας στον επαναληπτικο με τα βρακια κατω, υποτιθεται οτι εισαι πρωταθλητης στη χωρα σου και μαθημενος στα δυσκολα! υποτιθεται οτι τους εχει φαει ολους λαχανο και εισαι στο 10+...ΑΝ ξαναλεω ισχυει στην πραγματικοτητα αυτη η διαφορα..

Καμψη συμβαινει φυσιολογικα σε ολες τις ομαδες...αλλα αν εχεις 10+ δεν δικαιολογεισαι να την δειχνεις τοσο...εισαι πρωταθλητης υποτιθεται...

Εγω ξαναλεω οτι η παραγκα σας εχει γυρισει μπουμερανγκ και αυτο εχει φανει ειδικα στην ευρωπη οπου πατε σαν ξεβρακωτοι στα αγγουρια...οταν στο πρωταθλημα της χωρας σου εισαι το χαϊδεμενο και κακομαθημενο παιδι, λογικο ειναι οταν βγεις στην πιατσα να σε γονατσιουν απο τις σφαλιαρες...αυτο δεν λετε να το καταλαβετε εδω και χρονια για αυτο και εχει πεσει το φατουρο συννεφο...

ποτε δοκιμαστηκε ο γαυρος σε παιχνιδι του πρωταθληματος; ποτε παλεψε για να γυρισει ενα εις βαρος του αποτελεσμα; ποτε ενιωσε πιεση; ποτε!

αλλοι καθαριζαν για εσας μαγκες και εσεις νομιζατε οτι εχετε υπερομαδαρα...ολα αυτα τα χρονια βγαινατε απο την αποστειρωμενο περιβαλλον του ελληνικου πρωταθληματος χωρις αντισωματα στην ευρωπη...και εκει ξερετε δεν παιζει η αντιβιωση της διαιτησιας για αυτο γυρναγατε τιγκα στις ιωσεις ...

εξηγειστε μου επιτελους πως γινετε ολα αυτα τα χρονια να μην εχετε κανει κατι σημαντικο εξω...ενας γαυρος ρε παιδια να βγει και να δοσει εξηγηση ...συγκυριες ειναι μονο; ας ειμαστε σοβαροι...την μια σας φταινει οι ομιλοι, την αλλη το γρασιδι, την αλλη ο γυαλος που ειναι στραβος...αλλα οταν ο ΠΑΟ κερδιζει ειναι απλως κολοφαρδος και εσεις αιωνιως ατυχοι...

+13

Morton
02/03/2009, 19:36
Τώρα που είπες Ντιόγκο.
Ο τύπος μιλάμε είναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρική απάτη που έχω δει!!
Πήγε σε μια φάση να κάνει κοντρόλ και η μπάλα του έφυγε στο θεό :a42:
Σε μια άλλη φάση κερδίζει μια κόντρα με τον καραγκούνη
και ο σπήκερ κάνει λόγο για θεϊκή ντρίμπλα!!

Το κοντρόλ που έκανε ο Χριστοδουλόπουλος (!!) σε μια φάση που έβγαινε πλάγιο η μπάλα ούτε στα όνειρά του ο
Διόγος

ACAB
02/03/2009, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Τώρα που είπες Ντιόγκο.
Ο τύπος μιλάμε είναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρική απάτη που έχω δει!!
Πήγε σε μια φάση να κάνει κοντρόλ και η μπάλα του έφυγε στο θεό :a42:
Σε μια άλλη φάση κερδίζει μια κόντρα με τον καραγκούνη
και ο σπήκερ κάνει λόγο για θεϊκή ντρίμπλα!!

Το κοντρόλ που έκανε ο Χριστοδουλόπουλος (!!) σε μια φάση που έβγαινε πλάγιο η μπάλα ούτε στα όνειρά του ο
Διόγος

Ν Ε Τ
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

toyar
02/03/2009, 22:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ποτε δοκιμαστηκε ο γαυρος σε παιχνιδι του πρωταθληματος; ποτε παλεψε για να γυρισει ενα εις βαρος του αποτελεσμα;

Στα γρήγορα:
Καραισκάκη. μούφα πέναλντυ Παπαδόπουλου 0-1,τελικό 3-2
Καραισκάκη, μουφα γκολ Εντοι 0-1,τελικό 1-1
Ολυμπιακό Σταδιο με ΑΕΚ και Βασσάρα μούφα πέναλντυ τσάρτα 0-1, τελικό 4-3
Λεωφόρος, γαργάρα πέναλντυ Αλβες τελικό 0-0
Ολυμπιακό Σταδιο με ΑΕΚ μούφα γκολ Αλεξόπουλου 1-0 τελικό 1-3
Ολυμπιακό Σταδιο με ΠΑΟ από 2-0 τελικό 2-4
Λεωφόρος μούφα πέναλντυ ΠΑΟ εκτελεσμένο 2 φορές 1-2 στο 45, τελικό 1-4
Λεωφόρος κόκκινη κάρτα Κυριάκου που δεν βγήκε στο 1-2 (από 1-0) τελικό 2-2

Αναφέρω επίτηδες μόνο ντέρμπι :wave2:

για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό αδικημένο. Όταν όμως είσαι φανερά καλύτερος ο διαιτητής δε σε σταματάει

Lazio
03/03/2009, 02:21
Θα το φωναζω και θα το λεω συνεχως......ο Τεν Κατε δε μας τα λεει καλα...... με Ελληνα προπονητη αυτον τον τελιωμενο γαυρο θα του ειχαμε πεταξει 2 μ3 3 πακετα..... πολλα πειραματα πολλες αλλαγες και η ουσια χανεται...... αυτο που μενει ειναι οτι δεν εχει κερδισει ντερμπι οποιος θελει καθεται πισω και του παιρνει το χ

Οσο για τους αρουραιους .......τελευταια χρονια που περνετε πρωταθλημα με κορακια εποπτες κλπ κλπ

Περιμενω επιτελους απο την πρασινη ΠΑΕ να ΞΥΠΝΗΣΕΙ και να αντιδρασει σοβαρα σε ολα αυτα που συμβαινουν με την διαιτησια..... ειναι προκλητικο να σφυριζεται η φαση με τον κλειτον οφσαιντ μας τρελαινει...... πρωταθλημα της πλακας περυσι στα χαρτια φετος με προκλητικο σπρωξιμο εχετε απαξιωσει διαλυσει και ξεφτυλισει τα παντα..... αποδειξη ποσο ανταγωνιστικοι ειστε στην Ευρωπη.....

kalgeorge
03/03/2009, 03:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Θα το φωναζω και θα το λεω συνεχως......ο Τεν Κατε δε μας τα λεει καλα...... με Ελληνα προπονητη αυτον τον τελιωμενο γαυρο θα του ειχαμε πεταξει 2 μ3 3 πακετα..... πολλα πειραματα πολλες αλλαγες και η ουσια χανεται...... αυτο που μενει ειναι οτι δεν εχει κερδισει ντερμπι οποιος θελει καθεται πισω και του παιρνει το χ

ρε γαμωτο....κοιτα να δεις οτι αυτα τα λεω απο αρχες οκτωβρη....αλλα τοτε εγω ειχα ¨¨λαθος νοοτροπιᨨ

kalgeorge
03/03/2009, 03:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

157312

el_hymador
03/03/2009, 03:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ποτε δοκιμαστηκε ο γαυρος σε παιχνιδι του πρωταθληματος; ποτε παλεψε για να γυρισει ενα εις βαρος του αποτελεσμα;

Στα γρήγορα:
Καραισκάκη. μούφα πέναλντυ Παπαδόπουλου 0-1,τελικό 3-2
Καραισκάκη, μουφα γκολ Εντοι 0-1,τελικό 1-1
Ολυμπιακό Σταδιο με ΑΕΚ και Βασσάρα μούφα πέναλντυ τσάρτα 0-1, τελικό 4-3
Λεωφόρος, γαργάρα πέναλντυ Αλβες τελικό 0-0
Ολυμπιακό Σταδιο με ΑΕΚ μούφα γκολ Αλεξόπουλου 1-0 τελικό 1-3
Ολυμπιακό Σταδιο με ΠΑΟ από 2-0 τελικό 2-4
Λεωφόρος μούφα πέναλντυ ΠΑΟ εκτελεσμένο 2 φορές 1-2 στο 45, τελικό 1-4

για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ τον Ολυμπιακό αδικημένο. Όταν όμως είσαι φανερά καλύτερος ο διαιτητής δε σε σταματάει

Ωραια γραψε τωρα και τα ματς οπου "νικησατε" μονο με την φυσικη σας παρουσια στον αγωνιστικο χωρο, με την αβαντα της διαιτησιας...επειδη η λιστα θα ειναι μακροσκελης, ψαξε μονο τα φετεινα...

υ.γ.) Καραισκάκη, μουφα γκολ Εντοι 0-1,τελικό 1-1...συμφωνοι, μουφα γκολ του Εντοϊ αλλα το δικο σας ηταν εγκυρο; για ψαξτο λιγο..

Sferopetadhn
03/03/2009, 03:50

Όταν όμως είσαι φανερά χειρότερος μπορεί και να σε σπρώξει... ;)

johnnyestia
03/03/2009, 04:04

Τότε δεν ήταν που φωνάζατε πως η καλύτερη ομάδα θα φαινόταν στον τελικό του Κυπελλου και μαζέψατε 3?

doctor x
03/03/2009, 04:06
akoma perimeno tous idikous tou basket na sxoliasoun ta perifima picknroll tou obradovic ke poso asxetos ine o Gianakis pou den...bori na ton adimetopisi ke pezi monodiastata stin epithesi!ala akoma ke me contra dietisia se gipedo -eklisia(apo tous ...kafrous opadous tou olimpiakou pou den xeroun apo basket aditheta apo ta ..stratiotakia ton Pavlou/Thanasi pou topothetoude se thesis maxis piso apo ton pago tou olimpiakou se kathe pexnidi)
den xero ti tha gini fetos giati sto basket i prospathia tou olimpiakou ine apistefta diskoli giati o adipalos tou opos ke na to kanoume ine i korifea omada tis evropis tin teleftea dekaetia ala alo pragma i isopedosi!
o obradovic ine o korifeos proponitis tis evropis ala i omada tou ENA sistima pezi epithetika pou aplal logo axias pekton,doulias ke omiogenias to pezi sta kala tou telia!(eno apo ton Gianaki se nea omada perimenoume na mathi tin trigoniki epithesi telia!)
ine ...vlakas o Gianakis pou xekourazi ton Papalouka sti diarkia tis xronias giati xeri oti i pektes tis ethnikis ine epivarimeni afta ta xronia apo tis sinexis diorganosis
ine ..asxetos o Papaloukas pou aneveni sinexia mazi me ton Vouisic (alos asxetos)eno o Diamadidis tin Kiriaki pou den vrike ENA elefthero sout ki arxise ta basimata gia n arpaxi ta....sinexomena tapidia ti ine?(xoris parexigisi giati ton theoro POLI MEGALO PEKTI)
gia ali mia fora ta palikaria ektos edras itan o spanoulis ke batist pou palevan moni tous(ektos sistimaton)ke den kriftikan
kata ta ala exi...poli dromo akoma ke tha metrisi POLI se pia katastasi tha vrethoun i dio omades sta play offs!:wave2:
(ftani na min ...exoume pali kanena...noncall!):bigcry:

kalgeorge
03/03/2009, 04:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Τότε δεν ήταν που φωνάζατε πως η καλύτερη ομάδα θα φαινόταν στον τελικό του Κυπελλου και μαζέψατε 3?

na bgei o douros twra....pou mou katestrepse tin kariera
p[ou einai o douros???
giati krubetai stin koritntho??
na vgei twra
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

TROOPER
03/03/2009, 04:21
τιποτα δεν λεει
η παναθα εχει κανει καλα παιχνιδια και στο τσαμπιος λιγκ
ΚΑΙ στην σουπερ λιγκα (πολυ καλητερα απο τα καλα του γαυρου)

τελος παντων, ειλικρινα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα, να το χαιρεστε
αφου εσεις γουσταρετε ετσι εμενα πραγματικα μου περισσευει..

εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την ομαδα μου, για την οποια η χρονια εχει ακομα μελλον
και ειμαι σιγουρος οτι η βελτιωσει θα συνεχιστει και του χρονου..

χαιρομαι που ειμαστε ολοι χαρουμενοι

el_hymador
03/03/2009, 04:27
:bigcry:

Ρε σεις...αληθεια τωρα...μεταξυ μας...πιστευετε οτι εχετε εστω ενα 5% πιθανοτητες να παρετε το πρωταθλημα στο μπασκετ; :lol:

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μην τη πατησετε οπως οι φυλλαδες που βγαινουν με πηχαιους τιτλους "ο βασιλιας στο θρονο του", "η επιστροφη του αυτοκρατορα" κτλ...

να δω πως θα τα μαζεψετε μετα :wave2:

TROOPER
03/03/2009, 04:46

Ρε σεις...αληθεια τωρα...μεταξυ μας...πιστευετε οτι εχετε εστω ενα 5% πιθανοτητες να παρετε το πρωταθλημα στο μπασκετ; :lol:

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μην τη πατησετε οπως οι φυλλαδες που βγαινουν με πηχαιους τιτλους "ο βασιλιας στο θρονο του", "η επιστροφη του αυτοκρατορα" κτλ...

πιστευω οτι εχουμε πιθανοτητες κωστα

kalgeorge
03/03/2009, 04:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πιστευω οτι εχουμε πιθανοτητες κωστα

na min to pisteueis giwrgo :lol:

oso gia tin bala....asta....

doctor x
03/03/2009, 04:50

den ipa pados afto!
t aditheto sevome ton adipalo mou gi afto tha ine megali epitixia an paroume to protathlima!
(min xehname oti opos edixan ke ta evropaika pexnidia o pao ine se ful forma eno o olimpiakos aneveni sinexia!)
iparxi ke o...adilogos ...fadasou to gelio etsi ke gini kati tetio!(idika mesa sto diikitiko simvoulio tou podosferikou pao!)
ala ipame tha doume:winka:

to sigouro ine ena.ta...efkola protathlimata apenadi ston ...kokali teliosan!

TROOPER
03/03/2009, 04:51
na min to pisteueis giwrgo :lol:

oso gia tin bala....asta....

θα παψω να το πιστευω με το τελευταιο σφυριγμα και αν δεν δικαιωθω θα βγω αλλη μια φορα να σας δωσω συγχαρητηρια οπως κανω παντα.

οσο για την μπαλα...εμεις το εχουμε αφησει στον αυτοματο πιλοτο.παει μονο του το πραμα :cool:

kalgeorge
03/03/2009, 04:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα παψω να το πιστευω με το τελευταιο σφυριγμα και αν δεν δικαιωθω θα βγω αλλη μια φορα να σας δωσω συγχαρητηρια οπως κανω παντα.

οσο για την μπαλα...εμεις το εχουμε αφησει στον αυτοματο πιλοτο.παει μονο του το πραμα :cool:

οσον αφορα το μπασκετ πιστεψε με δεν με απασχολει.....δεν ασχολουμαι.

οσον αφορα το ποδοσφαιρο....πιο πολυ αναφερομουν σε κατι που εγραψες πιο πριν...οτι δηλαδη δεν ειδες τι εγινε, απλα ενημερωθηκες.....
εκει πηγαινε το αστα....
για τα χαλια σας δηλαδη....και τα χαλια που εγιναν

ACAB
03/03/2009, 04:59
ΠΗΡΕ Ο ολυμπιακος ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΤΣΙ:rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ολυμπιακος ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

kalgeorge
03/03/2009, 05:04
και εγω σε καποια φαση νομιζα οτι πηραν το πρωταθλημα ετσι που εκαναν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
03/03/2009, 05:10

χμμμ

με κόντρα διαιτησία πέρσυ με Λάτσιο γυρισε παιχνίδι έξω ...του πήρε Χ μέσα

με 10 στο μπερναμπέου απο το 20' και με διαιτησια να ψιλοσφυράει έδρα απο ατυχία δεν πήρε Χ ενώ γύρισε αρχικά το 1-0 σε 1-2...

αστα μεγάλε δεν πείθεις....

οσο για την διαφορα ποιότητας είναι αυτοί οι 10 βαθμοί....
δεν είπαμε ποτε όμως ότι έχουμε ΚΑΙ ισάξιο πάγκο...;)
τα δεύτερα μας δεν μπορούν να νικήσουν ούτε αυτόν τον ανύπαρκτο παο...τόσο χάλια ήμαστε σε λύσεις...
πέρσυ αν μη τι άλλο είχαμε έναν Νούνιες,έναν Λεντέσμα έναν Λουα Λουα επιπλέον....φέτος έχουμε λιγότερες λύσεις απο πέρσυ κ πάλι ελλάδα δεν υπάρχει αντίπαλος

la_villa
03/03/2009, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
Και επειδή μας τα έχετε κάνει ΤΟΥΜΠΑΝΑ με την κωλοφαρδία του βάζελου: ή θα φωνάξετε τον Πητ Παπαδάκο να σας ξεματιάσει (ή να ματιάσει εμάς :lol: )
ή θα ακούσετε τον νόμο των μεγάλων αριθμών και θα σιωπήσετε.

Ο νόμος των μεγάλων αριθμών, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι σε ένα μεγάλο αριθμό δειγμάτων ο μέσος όρος του δείγματος θα συγκλίνει προς την προβλεπόμενη τιμή.

Οι 200 περίπου ευρωπαϊκοί αγώνες που έχουν δώσει οι δυο ομάδες είναι ένα αξιόλογο δείγμα για να ξεκινήσουμε.

Έχουμε λοιπόν

Σύνολο

οσφπ 189 68 37 84 36 20 44
ΠΑΟ 222 81 56 85 37 25 38

Τσ Λ και κύπελο πρωταθλητριών

οσφπ 104 30 25 49 29 24 47
ΠΑΟ 136 45 40 51 33 30 37

ΠΑΟ 67 23 16 28 34 24 42

Έχοντας υπ'όψιν τις παραπάνω μέσες τιμές των δειγμάτων
συμπεραίνουμε αβίαστα πως το πείραμα "ευρωπαϊκός αγώνας ΠΑΟ"
έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από το αντίστοιχο "ευρωπαϊκός αγώνας οσφπ"

Αν θέλετε εσείς που βγάλατε το βάζελος μπορείτε να πάτε στην αγία αθανασία του αιγάλαιω
να σας ξεματιάσει, εμείς θα πάμε στους 8 του τσου λου

σύμφωνα με τον πίνακα σου δεν υπάρχει καμιά σοβαρή διαφορά...

οπότε καλό είναι να αρχίζετε να το πιστεύετε ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης
σχεδόν ίδια τα ποσοστά...κ έχω κ λιγότερους αγώνες

doctor x
03/03/2009, 05:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΠΗΡΕ Ο ολυμπιακος ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΤΣΙ:rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ολυμπιακος ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
xaxaxaxaxaxaxa
to...kalitero ke to....xirotero pexnidi????????????????

t aditheto!
o PAOafto xeri afto pezi!

gia na katalavis ti...ipes des ke ta pososta sta tripoda pou pali itan poli kala!

(fadasou ke na min ebenan!)

i panigirismi itan apla ena xespasma mias omadas pou amfisfitithike ke amfisvitite akoma!

aditheta o pao den exi n apodixi tipota san omada afta ta xronia ke ine logiko m afta pou exi kataktisi.

prosexe min apoktisis efialtes esi sto telos
(emis ti...ixame ti...xasame!)
k epidi den ...imaste ke vazeli to pexnidi to pirame ke me KONTRA DIETISIA!

(KE ME TON PRIDEZI EXO!FADASOU POSA THA MAZEVES AN SOU ELIPE O FOTSIS!ke me deftero xeno pou exi erthi ena mina stin omada giati o vasikos sou travmatistike!)

la_villa
03/03/2009, 05:16

μόνο 5 ήττες στο Καραισκάκη!!!!!!!...αυτό λέει πολλά

θέλεις να μας βάλεις και την έδρα σου όπως και τα εκτός να γελάσουμε πιο πολύ :lol: :lol: :lol:

la_villa
03/03/2009, 05:19

με το σπρώξιμο που πέρνετε απο την διαιτησία εγώ χλωμό το κόβω...

η προστασια του βάζελου είναι τέλεια....

αλλά προχτες δεν ήταν αρκετη για να νικήσετε...

blackbusa
03/03/2009, 05:22
σύμφωνα με τον πίνακα σου δεν υπάρχει καμιά σοβαρή διαφορά...

οπότε καλό είναι να αρχίζετε να το πιστεύετε ότι δεν υπάρχει Αη Βασίλης
σχεδόν ίδια τα ποσοστά...κ έχω κ λιγότερους αγώνες

ρε καστορα η διαφορα στα παιχνιδια ειναι επειδη ο βαζελος προχωραγε και εσεις τον πινατε απο τον πρωτο γυρο.....ουτε τους πινακες δεν μπορεις να καταλαβεις???κριμα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ACAB
03/03/2009, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
xaxaxaxaxaxaxa
to...kalitero ke to....xirotero pexnidi????????????????

t aditheto!
o PAOafto xeri afto pezi!

gia na katalavis ti...ipes des ke ta pososta sta tripoda pou pali itan poli kala!

(fadasou ke na min ebenan!)

i panigirismi itan apla ena xespasma mias omadas pou amfisfitithike ke amfisvitite akoma!

aditheta o pao den exi n apodixi tipota san omada afta ta xronia ke ine logiko m afta pou exi kataktisi.

prosexe min apoktisis efialtes esi sto telos
(emis ti...ixame ti...xasame!)
k epidi den ...imaste ke vazeli to pexnidi to pirame ke me KONTRA DIETISIA!

(KE ME TON PRIDEZI EXO!FADASOU POSA THA MAZEVES AN SOU ELIPE O FOTSIS!ke me deftero xeno pou exi erthi ena mina stin omada giati o vasikos sou travmatistike!)

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
:lol:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟ...ΤΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ?
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΝΕΙ(ΘΥΜΙΣΟΥ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΦΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΓΚΟ(ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟΒΟΥΤΗΧΤΗ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ)Ο ΠΑΡΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΤΛ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ (1999)

doctor x
03/03/2009, 06:39
eno o...fotsis pou den exi veltiothi se tipota ta teleftea xronia eeeee?
gia to podosfero milame gia paraga sto basketaki kokoko!
oti mas simferi!
k an den exis katalavi oti i omada sou prostatevete apo tin dietisia sto basket(asxeta an perni dikea tous titlous me...mikri epifilaxi gia to perifimo noncall sfirigma pou sas edose propersi ena protathlima)mi klegese ke gia ta sfirigmata sto podosfero ke...diavase tin prasinipou vgazodas foto ti fotovolida pou epese META ti lixi ston pago tou PAO milise gia tin...kolasi tou SEF otan itan to proto match meta apo xronia pou ousiastika den egine tipota!!!!!!!(2 adia boukalia nero sto 3o dekalepto apo 30 m apostasi ,2 krotides ektos ke....laser!!!!!!!!)
afti ine i diafora mas ke i magia sto basket .asxeta an i 3i periodos sto kipelo itan resital prostasias me apokorifoma pou pektis tou PAO patai 1 metro exo brosta ston dietiti pou kitai ke den sfirizi tipota! kanis den ipe kamia dikeologia giati ke pali borouses na to paris sto telos ki exases DIKEA apo to kresedo tou Diamadidi!
simera i prasino filades NA MIN PARADEXTOUN me tipota oti i...omadara tou Pavlara exase dikea(les k afto ine...ipotimitiko)
sas exi piasi tromos mipos girisi to filo!
emis?
opos ipa .TI IXAME TI XASAME.Ke to kiriotero KANIS den amfisviti tin anoterotita tou PAO mexri toulaxiston n apodixti t aditheto!

kalgeorge
03/03/2009, 06:45
oti mas simferi!
k an den exis katalavi oti i omada sou prostatevete apo tin dietisia sto basket(asxeta an perni dikea tous titlous me...mikri epifilaxi gia to perifimo noncall sfirigma pou sas edose propersi ena protathlima)mi klegese ke gia ta sfirigmata sto podosfero ke...diavase tin prasinipou vgazodas foto ti fotovolida pou epese META ti lixi ston pago tou PAO milise gia tin...kolasi tou SEF otan itan to proto match meta apo xronia pou ousiastika den egine tipota!!!!!!!(2 adia boukalia nero sto 3o dekalepto apo 30 m apostasi ,2 krotides ektos ke....laser!!!!!!!!)
afti ine i diafora mas ke i magia sto basket .asxeta an i 3i periodos sto kipelo itan resital prostasias me apokorifoma pou pektis tou PAO patai 1 metro exo brosta ston dietiti pou kitai ke den sfirizi tipota! kanis den ipe kamia dikeologia giati ke pali borouses na to paris sto telos ki exases DIKEA apo to kresedo tou Diamadidi!
simera i prasino filades NA MIN PARADEXTOUN me tipota oti i...omadara tou Pavlara exase dikea(les k afto ine...ipotimitiko)
emis?
opos ipa .TI IXAME TI XASAME.Ke to kiriotero KANIS den amfisviti tin anoterotita tou PAO mexri toulaxiston n apodixti t aditheto!

να πω και εγω την γνωμη τελειως αντικειμενικα μιας και δεν ασχολουμαι καθολου με το μπασκετ τοσο τουλαχιστον ωστε να ειμαι αδικος.
η ανωτεροτητα του παναθηναικου δεν μπορει να αμφισβητηθει...και αυτο γιατι εχει ΚΑΙ μοναδες, αλλα ΚΑΙ βαθος παγκου. το να παρει 1 αντε 2 παιχνιδια ο γαυρος δεν λεει κατι.

προστασια απο την διαιτησια στον βαθμο που το περιγραφετε ΔΕΝ υπαρχει.
σιγουρα θα του δωσουν κανα δυο σφυριγματα.αλλα μεχρι εκει.
ο ολυμπιακος πρεπει να κοιταξει τα δικα του χαλια πρωτα και μετα να προχωρησει.
δεν εχει παικτη ηγετη...ο παπαλουκας ειναι απαραδεκτος (σε συνολο ) απο τοτε που ηρθε στον γαυρο.
προπονητη ΔΕΝ εχει.
παικτακια της σειρας τυπου μπουρουσης, πριντεζης ΔΕΝ ταιριαζουν σε ομαδα οπως ο γαυρος.
πρωταγωνιστικο ρολο στον παοκ, στην αεκ, θα ειχαν, οχι στον γαυρο ομως.
αυτα εν ολιγοις:)

Gandalf dr685sm
03/03/2009, 07:26
Kalgeorge... ο Παπαλουκάς απαράδεκτος;...:eyepop: :nono: :nono:

Όλο το παιχνίδι του ΟΣΦΠ περνάει απο πάνω του και ειδικά στο παιχνίδι του κυπέλου έπαιζε τον ΠΑΟ μόνος του αφού οι άλλοι σερνόντουσαν.

Μην λέμε και οτι θέλουμε τώρα..

Τον Μπουρούση πίστεψε με πολύ θα ήθελε να τον έχει ο Ομπράντοβιτς μιας και είναι παίκτης σε θέση που πονάει ο ΠΑΟ.

Διαφωνώ κάθετα στον σχολιασμό σου για τους παίκτες του ΟΣΦΠ. Είναι όλοι τους πάρα πολύ καλοί , αλλά δεν έχουν αναπτύξει χημεία. Πολύ θέλω να δώ πάντως τον κόκκινο με Πάρντο (που το έχει το σούτ) και τον Τσίλντρες (που στο 1-με-1, δεν παίζεται).

Σίγουρα ο ΠΑΟ έχει το πάνω χέρι (και οχι λόγω διαιτησίας... έλεος δηλαδή! ) μιας και ακόμα και στο προχθεσινό που χάσανε , κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ απο -10 που ηταν και να το φέρουν στα ίσα. Αλλά σε τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το περσινό , ειδικά χωρίς το πλεονέκτημα έδρας (εκτός και αν αυτοκτονήσουν οι κόκκινοι στα εναπομείναντα παιχνίδια).

Την σκούπα δηλαδή με 3-0 δεν την βλέπω εύκολη... όπως πολλοί αιθεροβάμονες νομίζουν.

Gandalf

la_villa
03/03/2009, 07:30
ρε καστορα η διαφορα στα παιχνιδια ειναι επειδη ο βαζελος προχωραγε και εσεις τον πινατε απο τον πρωτο γυρο.....ουτε τους πινακες δεν μπορεις να καταλαβεις???κριμα....

ΠΑΟ 67 23 16 28 34 24 42

επειδή είσαι κρίμα....;)
και δεν αφορά μόνο c.l...

μην το παιδέψεις πολύ κ σου έρθει κανα εγκεφαλικό

πιο πριν απο το 95 δεν ήταν ίδιες οι διοργανώσεις οπότε που ήταν οι πορέιες... η μια του 86'????λες????

kalgeorge
03/03/2009, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Όλο το παιχνίδι του ΟΣΦΠ περνάει απο πάνω του και ειδικά στο παιχνίδι του κυπέλου έπαιζε τον ΠΑΟ μόνος του αφού οι άλλοι σερνόντουσαν.

Τον Μπουρούση πίστεψε με πολύ θα ήθελε να τον έχει ο Ομπράντοβιτς μιας και είναι παίκτης σε θέση που πονάει ο ΠΑΟ.

Gandalf
πλακα κανεις ετσι;;

μπουρουσης σε θεση που ποναει ο παο;;;;;;;;;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop:
εχεις δικιο....ο πεκοβιτς μπροστα του ειναι παικτακι......:sick: :uplate:
ο παπαλουκας ειπα οτι απο την ημερα που ηρθε....οχι σε δυο παιχνιδια μαγε....απο την ημερα που ηρθε σε συνολο ειναι απαραδεκτος.

ACAB
03/03/2009, 07:48
oti mas simferi!
emis?

KΛΑΣΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΝΤΙΡΙΓΚΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΜΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΓΙΑΝ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Λ7?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΟΙΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ
ΣΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΣΤΟ ΝΟΝCALL ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ...ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ:eyepop:
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΙΑ ΛΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ(ΣΠΟΡ ΦΜ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΩΣ ΝΕΤ ΣΚΑΙ ΣΠΟΡΝΤΕΤ ΓΑΤΑ ΑΛΦΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ?

ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ

Gandalf dr685sm
03/03/2009, 07:52
Παικτάκι.. δεν είναι.. που το είπα αυτό;... αλλά δεν έχει και το 3ποντου του Μπουρούση.. μην λέμε οτι θέλουμε τώρα. Παίκτης με αυτό το ύψος που παίζει καλά είτε έξω είτε μέσα απο τα 6,25 είναι λίρα 100 για όλες τις ομάδες.

Για τον Παπαλουκά, μάλλον δεν παρακολουθείς basket... σου επαναλαμβάνω ... όλο το παιχνίδι του κόκκινου περνάει απο αυτόν. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα...

Gandalf

kalgeorge
03/03/2009, 08:08
Παικτάκι.. δεν είναι.. που το είπα αυτό;... αλλά δεν έχει και το 3ποντου του Μπουρούση.. μην λέμε οτι θέλουμε τώρα. Παίκτης με αυτό το ύψος που παίζει καλά είτε έξω είτε μέσα απο τα 6,25 είναι λίρα 100 για όλες τις ομάδες.

Για τον Παπαλουκά, μάλλον δεν παρακολουθείς basket... σου επαναλαμβάνω ... όλο το παιχνίδι του κόκκινου περνάει απο αυτόν. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα...

Gandalf
παρακολουθω και πολυ μαλιστα.
ο παπαλουκας ειναι κακιστος στα περισσοτερα παιχνιδια, και για αυτο δεν παιρνει και συμμετοχες.
τα περι ξεκουρασης ειανι βλακιες.
ο μπουρουσης βασικος μονο στο αεκακι και στο παοκακι....
για τους αλλου ειναι μονο back up ψηλος.
και το οτι βαζει 1 στα 5 τριποντα δεν τον κανει καλο
τι να πει και ο στακ τοτε.
ημαρτον....

arxaios
03/03/2009, 08:38
Γαύροι συμφορουμίτες ...................... ΜΙΑ νίκη κάνατε με διαφορά ΕΝΑ καλάθι και αρχίζετε να βγάζετε γλώσσα ..........
Δεν το μαζεύετε λίίίίίίίίίίγο ............. ειδικά αυτά περί βασιλιάδων, αυτοκρατόρων και θρόνων ........... μην εκτεθείτε αναπανόρθωτα, αργότερα ;;;

Και κάτι ακόμα ................ μέχρι να βγει ο πρωταθλητης της κανονικής περιόδου .......... έχει κάμποσους αγώνες ...........

:smokin: :smokin: :smokin:

Morton
03/03/2009, 08:51

ΠΑΟ 67 23 16 28 34 24 42

επειδή είσαι κρίμα....;)

πιο πριν απο το 95 δεν ήταν ίδιες οι διοργανώσεις οπότε που ήταν οι πορέιες... η μια του 86'????λες????

Τα παραπάνω νούμερα αφορούν την τελευταία 15ετία στην οποία (υποτίθεται) ο οσφπ είναι ο
απόλυτος κυρίαρχος, είναι τόσο καλύτερος που έχει κατακτήσει 12/13 πολλές φορές με μεγάλη βαθμολογίκή διαφορά.

Και όμως κάτι μπάζει στην παραπάνω λογική, εσύ δεν το βλέπεις?
Που το αποδίδεις?
Ξέρω ξέρω , στην κωλοφαρδία του βάζελου.

Αλλά και εγώ ματαιοπονώ, τι προσπαθώ να αποδείξω και σε ποιόν? σε γαύρο? :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
03/03/2009, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γαύροι συμφορουμίτες ...................... ΜΙΑ νίκη κάνατε με διαφορά ΕΝΑ καλάθι και αρχίζετε να βγάζετε γλώσσα ..........
Δεν το μαζεύετε λίίίίίίίίίίγο ............. ειδικά αυτά περί βασιλιάδων, αυτοκρατόρων και θρόνων ........... μην εκτεθείτε αναπανόρθωτα, αργότερα ;;;

Και κάτι ακόμα ................ μέχρι να βγει ο πρωταθλητης της κανονικής περιόδου .......... έχει κάμποσους αγώνες ...........

:smokin: :smokin: :smokin:

Ο Καλος ΠΕΛΑΤΗΣ εχει παντα δικιο......:wave2:

blackbusa
03/03/2009, 09:05

ΠΑΟ 67 23 16 28 34 24 42

επειδή είσαι κρίμα....;)

και γιατι οχι πριν το 95???το Cl με την μορφη που εχει τωρα ειναι απο το 92....Uefa και κυπελλουχων εγινε ενα ξερεις ποτε....ευτυχως δηλαδη που δεν ειχατε και ποτε προκριματικα να μπειτε σε ομιλους γιατι η διαφορα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη....βασικα εγκεφαλικο δεν παθαινω....λενε το γελιο δεινει ζωη και δοξα τον θεο μας το παρεχετε απλετο καθε χρονο (σχεδον)....

υ.γ. για να μην θυμηθουμε το ανεκδοτο που κυκλοφορουσε με την panafone και την αλλαγη του του αρχικου κωδικου...το 095....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

toyar
03/03/2009, 09:59
οι παναθηναικοι πάτε να μαμήσετε με ξένα φρύδια ΞΑΝΑ

el_hymador
03/03/2009, 10:15
οι παναθηναικοι πάτε να μαμήσετε με ξένα φρύδια ΞΑΝΑ

Γιατι εσεις με τι νομιζετε οτι μαματε;

el_hymador
03/03/2009, 10:24
Δυναμικες κινητοποιησεις ετοιμαζουν τα δεντρα της Κηφισιας μετα την ανακοινωση του Αντωνη Νικοπολιδη να μην αποδεχτει την θεση του δενδροκηπουρου που του προσεφερε ο Δημος Κηφισιας.
Συμφωνα με αποκλειστικες δηλωσεις ενος πευκου που τελει χρεη εκπροσωπου των δεντρων της Κηφισιας, η εαρινη ανθοφορια δεν θα πραγματοποιηθει σε ενδειξη διαμαρτυριας, ενω αν ο κος Νικοπολιδης συνεχισει να αρνειται την θεση του δενροκομου, τα αειθαλη δεντρα θα ριξουν τα φυλλα τους και τα φυλλοβολα θα κρατησουν το φυλλωμα τους μεχρι και την καρδια του χειμωνα...

http://www.gazzetta.gr/content/view/26626/2/

toyar
03/03/2009, 10:39
Ο Αντώνης φεύγοντας από τον ΠΑΟ πήρε μαζί του και τουλάχιστον 2 πρωταθλήματα και τα πήγε στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν φταίει για όλα η παράγκα

el_hymador
03/03/2009, 10:41
Ο Αντώνης φεύγοντας από τον ΠΑΟ πήρε μαζί του και τουλάχιστον 2 πρωταθλήματα και τα πήγε στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν φταίει για όλα η παράγκα

Και τι σχεση εχει αυτο με τα δεντρα; :lol:

peterTHErider
03/03/2009, 10:53
με το σπρώξιμο που πέρνετε απο την διαιτησία εγώ χλωμό το κόβω...

η προστασια του βάζελου είναι τέλεια....

αλλά προχτες δεν ήταν αρκετη για να νικήσετε...

ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα???μονο στο μπασκετ τα βλεπεις αυτα ρε???στο ποδοσφαιρο την προστασια σας δεν την βλεπεις???ποσο γελοιος και γραφικος εισαι ρε??

μια φαση του σαλπι-γκολ σηκωσε ανυπαρκτο οφ σαιντ?
του κλειτον πεναλτυ στο τελος ανυπαρκτο οφ σαιντ?
ανυπαρκτη δευτερη κιτρινη στο σαριεγκι ??
δεν εδωσε δευτερη κιτρινη στο ντιογκο που συνεχισε φαση ενω ειχε ειδε σφυριχτει οφ σαιντ??
του χριστοδουλοπουλου ειναι κοκκινη αλλα δεν ειναι υπαρχει αλλη φαση κατα σας.

οσο για τα δευτερα σας που παιζαν προχ8ες...ρε φιλε ποσο χαζος εισαι ρε???

γκαλλετι μεσα
ντιογκο μεσα
ντουντου μεσα
μπελουτσι μεσα
αβρααμ μεσα
αντζας μεσα
τοροσιδης μεσα
πατσατζογλου μεσα

εκτος αν εννοεις αυτους δευτερα και η πρωτη σου ομαδα ειναι ο οσκαρ και ο μενδρινος ρε??

τυφλος εισαι ρε η αλλο ματς ειδες???οχι,μαλλον κλασσικος γαυρος εισαι!!

αν ειδες το ματσακι ποιος παο παρεπεε ρε??
ο παο με 10 απο το 58' σας εκανε πλακα ρε!!και ευχαριστω πρεπει να πειτε!!
αυτο που σας εσωσε ειναι το καραισκακι,αν το συγκεκριμενο ματς και στην κατασταση που ειναι οι δυο ομαδες γινοταν στο οακα θα μετρουσατε πολλα μπαλακια!!!κατι που φανηκε απο τα μεγαλα ευρωπαικα σας ματς ρε!!:bawl: :bawl: :wave2:

ρε τα γαλλακια σας κανανε πλακα και κανανε αλλαγες ετσι ωστε την κυργιακη να παλεψουν για τη σωτηρια!!!καραγκιοζακια ρε!!!χαρειτε το πρωταθλημα,καντε φιεστα και ξαχαστε τις καρπαζιες και τις συνεχομενες ευνοικες διαιτησιες!!
θυμισου(αρη-8ρασυβουλο-ξανθη)

οσο για το μπασκετ χαζε la_villa που μας προστατευουν σου θυμιζω πως εμεις περνουμε πρωταθλημα αλλα και στην ευρωπη πηδαμε τους καλυτερους και σηκωνουμε κουπες!!!εσυ στη μπαλιτσα παιρνεις πρωταθλημα αλλα στην ευρωπη τι γινεται???η πο#$#σα παει συννεφο!!

(αυτος ο βουτιας ντιογκο ποσες κιτρινες επρεπε να παρει για βουτιες???που σε καθε αγγιγμα επεφτε και ζητουσε φαουλ???μηπως πολυ καλομαθημενα ειναι τα παιδια σας??ετσι σας τα εχουν μαθει τα πραγματα???)

Sferopetadhn
03/03/2009, 11:31
Ήρεμα ρε peterxoier... όχι επί προσωπικού!

blackbusa
03/03/2009, 11:51
τι εγινε ρε γαυρακια????η κοτουλα δεν θα παει στην Τουμπα να δειξει στον Γκαρσια τι @@ εχει???δεν τον αφηνει η μαμα του????η εχει πιο σημαντικο αγωνα με Λεβαδιακο???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

157343

peterTHErider
03/03/2009, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ήρεμα ρε peterxoier... όχι επί προσωπικού!

εχεις δικιο sferopetadhn απλα ο συγκεκριμενος παει να μας βγαλει τρελους!!!και το κανει συνεχεια,οποτε σε αυτα π λεει επρεπε να του απαντησω επι προσωπικου!!

παντως εχεις δικο φιλε!λαθος μου αλλα το παλικαρι σκαει γαιδαρο με τα κατακοκκινα γυαλια του!!

doctor x
03/03/2009, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
KΛΑΣΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΝΤΙΡΙΓΚΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΜΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΓΙΑΝ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Λ7?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΟΙΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ
ΣΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΣΤΟ ΝΟΝCALL ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ...ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ:eyepop:
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΙΑ ΛΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ(ΣΠΟΡ ΦΜ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΩΣ ΝΕΤ ΣΚΑΙ ΣΠΟΡΝΤΕΤ ΓΑΤΑ ΑΛΦΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ?

ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟY

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΗΣ

πρωτον αντιπαλος σου δεν ειναι ο Αρης γιατι δεν εχει πρωταθλητριων.
τραμπουκισμοι στο ΣΕΦ εχουν γινει απιστευτοι ακομα και περσυ που τους παρακαλουσε ο Αγγελοπουλος να σταματησουν(γι αυτο και με δηλωση του μετα αποδεχτηκε την εξοντωτικη ποινη και δεν εκανε εφεση!)
για το ποδοσφαιρο δε μιλησα γιατι εχω ματια και βλεπω.μιλησα μονο για την προσπαθεια που εγινε στο συγκεκριμενο παιχνιδι που μακαρι να ακολουθησουν οι Γιαννακοπουλοι (δεν ειναι ...κακο να το παραδεχτουμε ετσι?)
μιλησα για την συγκεκριμενη εφημεριδα που εκδιδει ο...γιος του Γιαννακοπουλου (!)και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχολιο.οταν χασαμε ακομα και το φως θεωρησε δικαιη(και σωστα )την ηττα εδω δεν μπορω να καταλαβω την...πρεμουρα να...δικαιολογηθει οΠΑΟ!
για την αξια του ΠΑΟ ειπα τοσες φορες αλλα δεν με...παρακολουθεις οταν λεω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο και η κορυφαια στην ευρωπη την τελευταια δεκαετια
η φαση ειναι προπερσυ κ εφτασε ΤΕΛΙΚΑ να κρινει το πρωταθλημα γιατι αν θυμασαι ο ΠΑΟ ηταν σε κακη κατασταση για την αξια του(αυτο για το ...φαουλ στον Μπατιστ δεν το σχολιαζω)
πολυ αγχος βλεπω ρε παιδι μου ομως...
(ειναι κ...ο τελευταιος τιτλος της χρονιας μαλλον και δεν νομιζω να...αντεξετε μια απωλεια του)

κατα τα αλλα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!(εστω προς το παρον μην σε...στενοχωρησω):wave2:

doctor x
03/03/2009, 13:07
τι εγινε ρε γαυρακια????η κοτουλα δεν θα παει στην Τουμπα να δειξει στον Γκαρσια τι @@ εχει???δεν τον αφηνει η μαμα του????η εχει πιο σημαντικο αγωνα με Λεβαδιακο???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
δεν θα παιξει κιο Παμπλο γι αυτο!!!!!

εξαλλου υπαρχει και ο ...Αγγλος!!!!:wacko:

(δε λες καλα που τον κραταει και κανεναν αγωνα εξω?)

blackbusa
03/03/2009, 13:15
δεν θα παιξει κιο Παμπλο γι αυτο!!!!!

εξαλλου υπαρχει και ο ...Αγγλος!!!!:wacko:

(δε λες καλα που τον κραταει και κανεναν αγωνα εξω?)

ρε γιατρε αυτος δεν ηταν που ελεγε οτι θα παει στην Τουμπα και θα τα μαμησει ολα???ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ.οπως πηγε και στο κυπελο....:rotflmao:

doctor x
03/03/2009, 13:34

Διαφωνώ κάθετα στον σχολιασμό σου για τους παίκτες του ΟΣΦΠ. Είναι όλοι τους πάρα πολύ καλοί , αλλά δεν έχουν αναπτύξει χημεία. Πολύ θέλω να δώ πάντως τον κόκκινο με Πάρντο (που το έχει το σούτ) και τον Τσίλντρες (που στο 1-με-1, δεν παίζεται).

Σίγουρα ο ΠΑΟ έχει το πάνω χέρι (και οχι λόγω διαιτησίας... έλεος δηλαδή! ) μιας και ακόμα και στο προχθεσινό που χάσανε , κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ απο -10 που ηταν και να το φέρουν στα ίσα. Αλλά σε τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το περσινό , ειδικά χωρίς το πλεονέκτημα έδρας (εκτός και αν αυτοκτονήσουν οι κόκκινοι στα εναπομείναντα παιχνίδια).

Την σκούπα δηλαδή με 3-0 δεν την βλέπω εύκολη... όπως πολλοί αιθεροβάμονες νομίζουν.

Gandalf
για να...μιλησουμε και σοβαρα!
συμφωνω με οτι λες ουσιαστικα .επειδη εχω αρρωστια με το μπασκετ του ολυμπιακου και ειμαι σε ΚΑΘΕ παιχνιδι μεσα(μαζι με αλλους ...γραφικους 3000 φετος!)παρατηρησα μερικα πραγματα
ενω στην αρχη Παπαλουκας /Βουισιτς δεν βλεπονταν τα πραγματα αλλαζουν σε βαθμο που δεν το πιστευα προσψπικα κ οχι ξαφνικα οπως πολλοι πιστευουν.
αντιθετα με τον Ομπραντοβιτς (οσον αφορα τον πρωτο)ξεροντας την επιβαρυνση του τα τελευταια χρονια ΔΕΝ του εκανε προετοιμασια πριν αλλα μεσα στη χρονια (!)βαζοντας τον σιγα σιγα χρονικα μεσα στη ομαδα!(ενταξει ο Διαμαντιδης κ ο Σπανουλης ειναι πιο αθλητικοι βεβαια).αποτελεσμα?εβγαλε 35 λεπτα καλου μπασκετ απεναντι στην αμυνα του ΠΑΟ(που τη θεωρω την κορυφαια πιο πολυ κ απο την επιθεση του)οι δουλειες που κανει στο γηπεδο ειναι απιστευτες ,ο τροπος που διαβαζει το παιχνιδι για παραδειγμα,και δεν φανονται σε καμια στατιστικη(αν ειχε και καλυτερο σουτ σορυ αλλα ...θα παιζε αλλου με τετοιο μυαλο μπασκετικο)
για τον Κροατη τι να πω !μας εχει βγαλει ...τρελλους !απο ...συνταξιουχος του μπασκετ στην αρχη και ..αδυναμος κρικος στην αμυνα εγινε ακρογωνιαιος λιθος στην επιθεση ειδικα !
οσο για τον..Σοφο ειναι πολυ πιο αδυνατος κ απο τη Σαιταμα(!) πλεον και το θεμα ειναι να ...γυμνασει πλεον τα εναπομειναντα κιλα!
Μπουρουσης και (ειδικα)Πριντεζης εχουν κανει κατι που λιγοι Ελληνες παικτες κανουν.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ!
το συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν ..συνεχεια του κυπελλου απλα τακτικα δεν δοθηκαν βοηθειες στο τελος.
η ομαδα (οτι και να λεμε για το Γιαννακη )ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι δουλευει αλλα εμεις στην Ελλαδα δεν θελουμε προπονητη αλλα μαγο.γιατι το πιο βασικο και το επαναλαμβανω συνεχεια ΜΗΝ ξεχναμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ!(ειδικα φετος που εχει και κλασικο σεντερ/Πεκοβιτς)
κατα τα αλλα να χουν ΟΛΕΣ οι ομαδες τους παικτες τους καλα και ΜΑΚΑΡΙ να απολαυσουμε την κορυφαια συγκρουση στο μπασκετ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στο τελος της χρονιας!

doctor x
03/03/2009, 13:36
ρε γιατρε αυτος δεν ηταν που ελεγε οτι θα παει στην Τουμπα και θα τα μαμησει ολα???ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ.οπως πηγε και στο κυπελο....:rotflmao:
τι να....μαμησει ρε οπως ειναι τωρα?τρελος εισαι .?με...δυσκολια κανει κοντρολ και τρεχει!ασε να παιξει στα...ευκολα παιχνιδια μην ....εχουμε και κανα ...εμφραγμα!

κατεπειγοντως στα...πιτς!!!!:bigcry:

arxaios
03/03/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
εχεις δικιο sferopetadhn απλα ο συγκεκριμενος παει να μας βγαλει τρελους!!!και το κανει συνεχεια,οποτε σε αυτα π λεει επρεπε να του απαντησω επι προσωπικου!!

παντως εχεις δικο φιλε!λαθος μου αλλα το παλικαρι σκαει γαιδαρο με τα κατακοκκινα γυαλια του!!
Το να ΜΗΝ του απαντήσεις ΚΑΘΟΛΟΥ και ΠΟΤΕ, το σκέφτηκες ;;;:smokin: :smokin: :smokin:
Κατά τα άλλα όμως θα συμφωνέσω με τον sferopetadhn !!!
Όχι επί προσωπικού !!! :nono: :nono: :nono:

sogokou
03/03/2009, 14:47
οσο για το μπασκετ χαζε la_villa που μας προστατευουν σου θυμιζω πως εμεις περνουμε πρωταθλημα αλλα και στην ευρωπη πηδαμε τους καλυτερους και σηκωνουμε κουπες!!! opos mpartselona

peterTHErider
03/03/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
οσο για το μπασκετ χαζε la_villa που μας προστατευουν σου θυμιζω πως εμεις περνουμε πρωταθλημα αλλα και στην ευρωπη πηδαμε τους καλυτερους και σηκωνουμε κουπες!!! opos mpartselona

σου θυμιζω πως εχουμε 4 αστερακια στο στηθος!!!:wave2: :wave2: :wave2:

sogokou
03/03/2009, 14:55
να πω και εγω την γνωμη τελειως αντικειμενικα μιας και δεν ασχολουμαι καθολου με το μπασκετ τοσο τουλαχιστον ωστε να ειμαι αδικος.
η ανωτεροτητα του παναθηναικου δεν μπορει να αμφισβητηθει...και αυτο γιατι εχει ΚΑΙ μοναδες, αλλα ΚΑΙ βαθος παγκου. το να παρει 1 αντε 2 παιχνιδια ο γαυρος δεν λεει κατι.

προστασια απο την διαιτησια στον βαθμο που το περιγραφετε ΔΕΝ υπαρχει.
σιγουρα θα του δωσουν κανα δυο σφυριγματα.αλλα μεχρι εκει.
ο ολυμπιακος πρεπει να κοιταξει τα δικα του χαλια πρωτα και μετα να προχωρησει.
δεν εχει παικτη ηγετη...ο παπαλουκας ειναι απαραδεκτος (σε συνολο ) απο τοτε που ηρθε στον γαυρο.
προπονητη ΔΕΝ εχει.
παικτακια της σειρας τυπου μπουρουσης, πριντεζης ΔΕΝ ταιριαζουν σε ομαδα οπως ο γαυρος.
πρωταγωνιστικο ρολο στον παοκ, στην αεκ, θα ειχαν, οχι στον γαυρο ομως.
αυτα εν ολιγοις:) asxolisou me tin mpala pou xereis kai kati kai ase tis antikeimenikotites

sogokou
03/03/2009, 14:57
σου θυμιζω πως εχουμε 4 αστερακια στο στηθος!!!:wave2: :wave2: :wave2: ayto den to antilegei kaneis alla ti sxesi exei me tin mpartsa

sogokou
03/03/2009, 15:00
και εγω σε καποια φαση νομιζα οτι πηραν το πρωταθλημα ετσι που εκαναν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: meine stin mpala eipame

Gandalf dr685sm
03/03/2009, 15:13
παρακολουθω και πολυ μαλιστα.
ο παπαλουκας ειναι κακιστος στα περισσοτερα παιχνιδια, και για αυτο δεν παιρνει και συμμετοχες.
τα περι ξεκουρασης ειανι βλακιες.
ο μπουρουσης βασικος μονο στο αεκακι και στο παοκακι....
για τους αλλου ειναι μονο back up ψηλος.
και το οτι βαζει 1 στα 5 τριποντα δεν τον κανει καλο
τι να πει και ο στακ τοτε.
ημαρτον....

Βρε φίλε.. άσε να ξέρουμε και εμείς κάτι καλύτερα.. ειδικά στο basket..

Ο Μπουρούσης δεν είναι Σακίλ, αλλά το οτι μπορεί να τραβήξει έξω τον ψηλό του αντιπάλου και να τον πάρει μέσα μετά με ντρίμπλα, του δίνει πολύ μεγάλο ( + ).

Ο Παπαλουκάς τραβάει εκεί που χρειάζεται... όταν τραβάει όλη η ομάδα ποτέ και κανενας μεγάλος παίκτης (εξαιρουμένου του Jordan) δεν πίεζε εαυτόν να κάνει το κάτι το παραπάνω.

Ο Παπαλουκάς είναι ο "εγκέφαλος" στο παιχνίδι του κόκκινου και φαίνεται και απο το πιο απλό ακόμα όταν κρατάει την ισορροπία της άμυνας του, όταν ακόμα κάνει ο ΟΣΦΠ επίθεση και αυτός στέκεται στο νοητό τόξο της κορυφής της ρακέτας. Είναι απλά ενα τεράστιος Ευρωπαίος παίκτης που του λείπει όμως το σκοράρισμα...(αν το είχε και αυτό... )

Δεν είναι Ντράζεν (ένας ήταν ο Ντράζεν!!! ) αλλά είναι το βαρόμετρο της ομάδας του.

Και όπως σου είπα.. μην το δένεις πολύ οτι ο ΠΑΟ θα έχει εύκολο έργο... ο ΟΣΦΠ με μια καλή χημεία και με σούτ του Πάρντο, Παπαλουκά στην κορυφή και Τσίλντρες στο ένας με έναν, θα μας δώσει πολύ θέαμα και πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Gandalf

STOYBI
03/03/2009, 15:25

Και εγω δεν συμφωνω με αυτα που λες.....

Πρεπει να σε αρχισω σε χαρακτηρισμους κλπ....????

(Εκτος αν εχεις την εντυπωση οτι εσυ..... Δεν φορας πρασινα γιαλια....)

:smokin:

sogokou
03/03/2009, 15:44

Ο Μπουρούσης δεν είναι Σακίλ, αλλά το οτι μπορεί να τραβήξει έξω τον ψηλό του αντιπάλου και να τον πάρει μέσα μετά με ντρίμπλα, του δίνει πολύ μεγάλο ( + ).

Ο Παπαλουκάς τραβάει εκεί που χρειάζεται... όταν τραβάει όλη η ομάδα ποτέ και κανενας μεγάλος παίκτης (εξαιρουμένου του Jordan) δεν πίεζε εαυτόν να κάνει το κάτι το παραπάνω.

Ο Παπαλουκάς είναι ο "εγκέφαλος" στο παιχνίδι του κόκκινου και φαίνεται και απο το πιο απλό ακόμα όταν κρατάει την ισορροπία της άμυνας του, όταν ακόμα κάνει ο ΟΣΦΠ επίθεση και αυτός στέκεται στο νοητό τόξο της κορυφής της ρακέτας. Είναι απλά ενα τεράστιος Ευρωπαίος παίκτης που του λείπει όμως το σκοράρισμα...(αν το είχε και αυτό... )

Δεν είναι Ντράζεν (ένας ήταν ο Ντράζεν!!! ) αλλά είναι το βαρόμετρο της ομάδας του.

Και όπως σου είπα.. μην το δένεις πολύ οτι ο ΠΑΟ θα έχει εύκολο έργο... ο ΟΣΦΠ με μια καλή χημεία και με σούτ του Πάρντο, Παπαλουκά στην κορυφή και Τσίλντρες στο ένας με έναν, θα μας δώσει πολύ θέαμα και πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Gandalf pantos o papaloukas den einai opos epaize stin ccck den leo oti den einai kalos paiktis aplos pisteuo oti mporei kalitera opos px deisdiseis tis opoies ekane stin rosia tis eidame kata ena diastima tin kiriaki aplos pisteuo prepei na parei kapoies prospa8eies giati 2 play den vriskeis pantou

alexxxcbr
03/03/2009, 16:38
Οι γάυροι δεν παίζονται με τίποτα τελικά......:mad:

Στον κόσμο τους......:rotflmao:

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

sogokou
03/03/2009, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Οι γάυροι δεν παίζονται με τίποτα τελικά......:mad:

Στον κόσμο τους......:rotflmao:

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ fanike tin kiriaki :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ACAB
03/03/2009, 17:03
http://www.youtube.com/watch?v=mYXvFlPVpIM

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

STOYBI
03/03/2009, 17:09

157364

ACAB
03/03/2009, 17:20
http://img82.imageshack.us/img82/9392/newegolarget8812296301t.jpg (http://img82.imageshack.us/my.php?image=newegolarget8812296301t.jpg)

alexxxcbr
03/03/2009, 17:32
Τι να μας πείτε και εσείς για παραμύθια?????

Σας έχει πουλήσει ο Σωκράτης πολύ πράμα.....:D

kalgeorge
03/03/2009, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
meine stin mpala eipame

isa mwri loulou esy pou apektises kai apopsi :rotflmao: :rotflmao:
molis prosfata emathes ti xrwma exei i bala :rotflmao:

kalgeorge
03/03/2009, 17:50

Gandalf

απο περιεργια και μονο...γιατι νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα;; :p :p

επισης ποτε δνε ειπα οτι ο παο θα εχει ευκολο εργο, ειπα απλως οτι ειναι καλυτερος του ολυμπιακου.
ο παπαλουκας ΔΕΝ εχει πιασει αυτο που ξερει να παιζει, οτι και να λετε.
με τον μπουρουση τωρα ενταξει.....αν επιμενετε τι να πω.
τα θελετε και τα παθαινετε:)

TROOPER
03/03/2009, 19:00
καλα στο βιλαμπαχο ακομα τριβουν και οι βαζελοι ακομα σκουζουν .:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε πειραζει πρασινοφρουροι...θα σας περασει :wave2:

ACAB
03/03/2009, 19:20
:a46:

irinia
04/03/2009, 00:03
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...........ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ

ΜΑΓΕ.........

Πάμε γιά τέννις.........?????????

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: