PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

STOYBI
10/12/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τι;

8-0 ηταν;

4 !! :D

el_hymador
10/12/2008, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
4 !! :D

Δυο φορες στου 4 της ευρωπης, ευχαριστω που μου του θυμησες...

javrar6
10/12/2008, 15:49
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......
ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ
ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ
ΑΝΤΡΙΑΝΟ
ΚΑΜΠΙΑΣΟ
ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ
ΒΙΕΙΡΑ
ΚΡΟΥΖ
ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ
ΚΡΕΣΠΟ
ΤΟΛΝΤΟ
ΜΑΙΚΟΝ
ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ
ΖΑΝΕΤΙ
ΣΑΜΟΥΕΛ
ΣΙΒΟΥ
ΜΟΥΝΤΑΡΙ
ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Α Μ Π Α Λ Ο Ι ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ........

ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Η ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ????

ΜΑΓΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΣΕΙΣ?????
ΑΝΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!

javrar6
10/12/2008, 15:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]7-0

Χθες κατφεραμε για τριτη φορα αυτο που εσας σας πηρε χροοοοοοονια για να επιτυχετε και θεωρειτε μεχρι στιγμης η μεγαλυτερη σας επιτυχια...

φιλε μου κοιτα λιγο ποιο κατω και θα δεις οτι εχει δικιο ο stoubi.......

ΟΠαναθηναϊκός, ο Ευρωπαίος πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκρίθηκε για πέμπτη φορά στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, φυσικά η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Οι «πράσινοι» έσπασαν όλα τα ρεκόρ με την φετινή τους πρόκριση, που για πρώτη φορά ήρθε μετά από τόσο κακό πρώτο γύρο, όταν συγκέντρωσαν μόλις έναν βαθμό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόκριση του Παναθηναϊκού ήρθε με την πρώτη, πειραματική μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 1991-92, όταν οι «πράσινοι» απέκλεισαν τη Γκέτεμποργκ στους «16» χάρις στον εκπληκτικό Δημήτρη Σαραβάκο και μπήκαν στους δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, στους «8» της διοργάνωσης.

Φυσικά, το 1995-96, ο Παναθηναϊκός πέρασε πανηγυρικά πρώτος από τον όμιλό του, αφήνοντας πίσω Ναντ, Πόρτο και Ααλμποργκ, και έφτασε μετά από μεγάλη πορεία στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2000-01 ήταν από τις πιο περιπετειώδεις πορείες του «τριφυλλιού», καθώς μετά από ένα εκπληκτικό διπλό στο Αμβούργο, η πρόκριση κρινόταν στο τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Γιουβέντους. Αποτέλεσμα 3-1 και οι «πράσινοι» πέταξαν έξω την «βέκια σινιόρα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος, την επόμενη σεζόν, το 2001-02, ο Παναθηναϊκός πέρασε με τα... τσαρούχια στους «16» στην δεύτερη φάση των ομίλων, αφού πήρε 9 βαθμούς στα πρώτα τρία ματς και άφησε πίσω του ακόμη και την Αρσεναλ, τερματίζοντας πρώτος και πέρασε και πάλι στους «16».

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ Η ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ......

javrar6
10/12/2008, 16:14
δειτε τωρα τουσ υπερ-παικτες τις ομαδαρας που ειναι πρωτη στον ομηλο του ουεφα....
2 DF Andriy Koniushenko
3 DF Yevhen Selin
4 DF Andriy Berezovchuk
5 DF Oleksandr Babych (vice-captain)
6 DF Seweryn Gancarczyk (vice-captain)
7 MF Serhiy Valyayev
8 MF Edmar
9 MF Valentyn Slyusar
10 MF Aleksandar Trišović
11 MF Denys Oliynyk
14 FW Lasha Jakobia
17 FW Andriy Koval
18 GK Dmytro Zhdankov
19 MF Serhiy Barylko
20 MF Anton Postupalenko
No. Position Player
22 DF Milan Obradović (vice-captain)
23 GK Ihor Bazhan
24 FW Ruslan Fomin (on loan from Shakhtar Donetsk)
25 MF Oleksandr Rykun
26 FW Venance Zézé
27 DF Jonathan Maidana
28 MF Roman Butenko
29 GK Oleksandr Goryainov (captain)
30 DF Papa Gueye
33 MF Marko Dević
37 DF Vitaliy Bordiyan
50 FW Jackson
88 DF Oleksiy Kurylov
89 GK Denys Sydorenko

αυτοι ρε ειναιπαικτεσ οχι οι αλλοι οι αμπαλοι...........(ιντερ)

STOYBI
10/12/2008, 16:15
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

Ρε με τους λακυδες του ελληνικου ποδοσφαιρου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μεχρι και την Δεσποινα και τα λουλουδια θα θυμηθουνε στο τελος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

javrar6
10/12/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
δειτε τωρα τουσ υπερ-παικτες τις ομαδαρας που ειναι πρωτη στον ομηλο του ουεφα....
2 DF Andriy Koniushenko
3 DF Yevhen Selin
4 DF Andriy Berezovchuk
5 DF Oleksandr Babych (vice-captain)
6 DF Seweryn Gancarczyk (vice-captain)
7 MF Serhiy Valyayev
8 MF Edmar
9 MF Valentyn Slyusar
10 MF Aleksandar Trišović
11 MF Denys Oliynyk
14 FW Lasha Jakobia
17 FW Andriy Koval
18 GK Dmytro Zhdankov
19 MF Serhiy Barylko
20 MF Anton Postupalenko
No. Position Player
22 DF Milan Obradović (vice-captain)
23 GK Ihor Bazhan
24 FW Ruslan Fomin (on loan from Shakhtar Donetsk)
25 MF Oleksandr Rykun
26 FW Venance Zézé
27 DF Jonathan Maidana
28 MF Roman Butenko
29 GK Oleksandr Goryainov (captain)
30 DF Papa Gueye
33 MF Marko Dević
37 DF Vitaliy Bordiyan
50 FW Jackson
88 DF Oleksiy Kurylov
89 GK Denys Sydorenko

αυτοι ρε ειναιπαικτεσ οχι οι αλλοι οι αμπαλοι...........(ιντερ)

και μερικα αποτελεσματα ......
Season Div. Pos. Pl. W D L GS GA P Domestic Cup Europe Notes
1992 1st 6 18 8 5 5 21 16 21 Runner-up quit Soviet Cup[4]
1992-93 1st 5 30 12 7 11 37 34 31 1/2 finals
1993-94 1st 18 34 6 8 20 22 63 20 1/16 finals Relegated
1994-95 2nd 10 42 17 9 16 48 44 60 Second round
1995-96 2nd 19 42 10 9 23 40 54 39 1/32 finals
1996-97 2nd 12 46 18 9 19 55 53 63 Second round
1997-98 2nd 3 42 26 11 5 74 29 89 1/16 finals Promoted
1998-99 1st 6 30 14 5 11 31 32 47 1/4 finals
1999-00 1st 5 30 12 8 10 41 35 44 1/16 finals
2000-01 1st 9 26 8 7 11 27 37 31 1/8 finals
2001-02 1st 5 26 11 7 8 35 36 40 1/4 finals
2002-03 1st 16 30 6 5 19 19 43 23 1/16 finals Relegated
2003-04 2nd 2 34 19 9 6 51 24 66 1/16 finals Promoted
2004-05 1st 11 30 9 7 14 25 37 34 1/16 finals
2005-06 1st 5 30 12 7 11 35 42 43 1/8 finals
2006-07 1st 3 30 18 7 5 40 20 61 1/2 finals
2007-08 1st 3 30 19 6 5 50 27 63 1/8 finals UC 1st Round
2008-09 1st 1/2 finals UC 1/16 finals

el_hymador
10/12/2008, 16:36
:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

Ρε με τους λακυδες του ελληνικου ποδοσφαιρου.... : Μεχρι και την Δεσποινα και τα λουλουδια θα θυμηθουνε στο τελος..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AXAXAXAXAXAXA

Eισαι χορατατζης ρε αδερφε μπα σε καλο σου...

Εσυ τι εχεις να θυμηθεις; Για πες μου;

Εκτος και αν βαλεις το Βαλκανικο κυπελλο...

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

gousgoun_69
10/12/2008, 16:41
Μπράβο ρε Πανάθα :beer:

Lazio
10/12/2008, 19:16
Σαν σημερα........... 7-0

Το ξεχασατε κιολας ........:lol: :lol:

STOYBI
10/12/2008, 20:18
AXAXAXAXAXAXA

Eισαι χορατατζης ρε αδερφε μπα σε καλο σου...

Εσυ τι εχεις να θυμηθεις; Για πες μου;

Εκτος και αν βαλεις το Βαλκανικο κυπελλο...

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο ( απο το απολυτο 0...) :D

Ασχετο.... ( Για τις γουνες.... σου εχω πει...??? ) :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
10/12/2008, 20:25
Τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο ( απο το απολυτο 0...) :D

Ασχετο.... ( Για τις γουνες.... σου εχω πει...??? ) :evil:

Τωρα που ειπες γουνες, εχω καποια ραμματα...:D

Απο τοτε σας χαριζαν και σας αβανταρανε...

149925

STOYBI
10/12/2008, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Σαν σημερα........... 7-0

Το ξεχασατε κιολας ........:lol: :lol:

Α... ρε ....παναθηναικαρα μου εσυ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

149926

STOYBI
10/12/2008, 20:26
Τωρα που ειπες γουνες, εχω καποια ραμματα...:D

Απο τοτε σας χαριζαν και σας αβανταρανε...

Μικρα δωρα εχεις.... Κατι καλλυτερο...????:confused:

149927

el_hymador
10/12/2008, 20:32
Και εσεις ως καλοι γλυφτες τους ευχαριστουσατε...

σημειωση: Μιλαμε για την ΠΕΦΟ, την πανελληνια ενωση φιλαθλων ολυμπιακου, τους απλους δηλαδη "αγωνιστες" και "αντιστασιακους" ολυμπιακους εκεινης της εποχης...

ο κος που εμφανιζεται να απονεμει τιμητικη πλακετα στον Κ.Ασλανιδη (γ.γ. αθλητισμου της ΧΟΥΝΤΑΣ) ειναι ο Μπαρμπης, ενα ραμολι που εχει βημα στο TV Magic ακομα και σημερα, με αποκλειστικη ασχολια να βγαζει στην φορα τις σκοτεινες συνομωσιες του Πανθηναϊκου με το καθεστως...:lol:

Πες μου για τις γουνες τωρα...:D

el_hymador
10/12/2008, 20:33
...ναι και η φωτο...

149928

Lazio
10/12/2008, 20:39
...ναι και η φωτο...

Πες και για τη χορηγια για το καραισκακη και πως σχεδιαζαν να το ονομασουν.... για τους αρχιερεις της προπαγανδας :wave2:

el_hymador
10/12/2008, 20:48
Πες και για τη χορηγια για το καραισκακη και πως σχεδιαζαν να το ονομασουν.... για τους αρχιερεις της προπαγανδας :wave2:

Το Καραϊσκακη ειναι piece of cake και πασιγνωστο το πως παραχωρηθηκε και πως χρηματοδοτηθηκε....

Θα πω ενα αλλο...

Το προπονητικο κεντρο στον Αγ.Ι.Ρεντη ξερετε ποιος το χρηματοδοτησε;

η ΧΟΥΝΤΑ...

ΕΝΝΕΚΡΙΘΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΝ ΤΟΥ ολυμπιακου

30.000.000 ΔΡΧ.

:wave2:

Αντιστασιακαρες μου εσεις!!!

149929

el_hymador
10/12/2008, 20:50
STOUBI ψαξε πιο γρηγορα ρε συ...αργεις...:lol:

el_hymador
10/12/2008, 21:03
Αντε ρε συ STOUBI εχουμε και δουλειες να κανουμε...

εναλλακτικα βαλε εκεινο το κουρασμενο πρωτοσελιδο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

AntoD
10/12/2008, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
απορώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ομιλος σου είναι δυνατότερος απο αυτόν του Θρύλου στο UEFA???
η Ιντερ έκανε μόλις 2 νίκες και καταφερε και έχασε απο τον βάζελο (αυτοί θα ακούνε στην Ιταλία τα αντίστοιχα των δικών μας για τα κατορθώματα με Χαιφα)
η Βέρντερ είναι πλύυυυυυυυυυυυυυυ κάτω απο Χέρτα...
η Ανορθωση καλή μεν ομάδα απ'ότι φάνηκε αλλά δεν φτάνει ούτε Μπενφικα (αήττητη σε 11 αγ.!!) ούτε Μέταλιστ
και αυτή η Γαλατά ΑΥΤΗΝ την Ιντερ θα την νίκαγε μέσα έξω....

οπότε παλι στα μαλακά έπεσες....όποτε έχεις πέσει με μια δυνατή ομάδα στον ομιλο έχεις πιάσει άνετα 4η θέση

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εχω ακουσει και εχω ακουσει

αλλα τοοοοοοσσσσοοοο πια.......

:lol:

STOYBI
10/12/2008, 22:23
STOUBI ψαξε πιο γρηγορα ρε συ...αργεις...:lol:

Απο που ειναι τα δημοσιευματα βρε χυμα....???

Απο τα στατιστικα του Γαλανη ...???? :confused:

Επωνυμα παιδακι μου....... Τα ειπαμε....

Τα ξαναειπαμε......

Να μην τα ξαναλεμε.......

Ευρωπαιε μου......

Η συνέντευξη του Μίλε Νοβάκοβιτς
Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : "Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο", δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε :

Μ.Ν.: "Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει - περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ'τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ'την άφιξη σας στο ξενοδοχείο "Hilton";
Μ.Ν.: "Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι - και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες - απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια "βασίλισσα ομορφιάς". Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα".

ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με "το τελικό χτύπημα";
Μ.Ν.: "Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ'το παιχνίδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;
Μ.Ν.: "Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι - τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν "ξύπνησα" μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι'αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ'τους παίκτες και το προσωπικό".>>>

Η συνεντευξη...>>>http://www.blic.rs/sports.php?id=824

Εχω και την αφεντικινα του ασλανιδη σε βιντεοοοοοοοοο λεμε....Παρε κοσμε....
.
Τι πρωτοσελιδο ... θελεις.....????

Απο ολα εχουμε......

STOYBI
10/12/2008, 23:00
Αντε ρε συ STOUBI εχουμε και δουλειες να κανουμε...

εναλλακτικα βαλε εκεινο το κουρασμενο πρωτοσελιδο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μπαααα..... Ασε τα πρωτοσελιδα τωρα......

Να σου προτεινω ενα..... Βιβλιο....??? :D

.Το 154 σελίδων βιβλίο ονομάζεται "Lynch The Ref" και κυκλοφόρησε απ'τον εκδοτικό οίκο Logicplan την 1η Αυγούστου του 2002.

Το εχει γραψει ο πρώην διεθνής Άγγλος διαιτητής, Κέβιν Λιντς, οταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα.,
Κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Σε αυτή την αυτοβιογραφία λοιπόν, ο Λίντς αποκαλύπτει οτι το 1992, πριν τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άντερλεχτ στην Αθήνα, του έδειξαν τι σημαίνει... Ελληνική φιλοξενία.

Γαργαλιστικη περιληψη μπορεις να διαβασεις εδω.....

Εαν αποφασισεις να παρεις το βιβλιο σου ευχομαι καλη αναγνωση...

149931

la_villa
10/12/2008, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Το ποδοσφαιρο ειναι περιπλοκο αθλημα που τετοιου ειδους συγκρισεις ειναι για γελια!
εμεις απλα γελαμε με τα επιχειρηματα/συμπερασματα που ανακαλυπτετε να απαξιωσετε την πορεια του ΠΑΟ!

wave2:

μα δεν την απαξιώνουμε...μόνοι σας την απαξιώνετε μειώνοντας ομαδες

οι όποιοα κωλοφαρδία του βάζελου στην ευρώπη είναι θετική για εσάς...μαγκιά του κ καπέλο του που του έκατσε τέτοιος όμιλος...και μπράβο του που της εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο...

μια μικρή ζήλεια για την υπερβολική δόση τύχης που τυγχάνει ο βάζελος στην ευρώπη να πεις ναι την έχουμε...αλλά πρόσεξε ΜΟΝΟ για την τύχη που τον συνοδεύει...ΟΥΤΕ για τις εμφανίσεις (γιατι έχουμε κάνει καλύτερες και ισάξιες χειρότερες...με εξαίρεση την 7αρα έχετε φάει περισσότερες πεντάρες στο C.L) OYTE για τα αποτελέσματα γιατι την ΕΔΡΑ μου δεν την έχει καμία ελληνική ομάδα στην ευρώπη ;)

απλά λέμε αυτά που βλέπουμε....δεν υπάρχει απαξίωση....

εσείς όμως γιατι πανηγυρίζετε την πρόκριση στους 16 ...ΑΝ θυμηθώ τα λόγια σας τέτοια εποχή πέρσυ στην πρόκριση του Θρύλου...κωλοτούμπα πάλι???

la_villa
10/12/2008, 23:04
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .......
ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ
ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ

.
.
.
.
ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Α Μ Π Α Λ Ο Ι ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ........

ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Η ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ????

καλά εσύ όταν συνέλθεις απο την επήρεια των χαπιών ειδοποίησε....
δεν περιμένω να καταλάβεις αλλα άντε....

παικταράδες ναι ΑΛΛΑ ομάδα????μπαααααα...σαν μονάδες οκ αλλά δεν νικάνε οι μονάδες μόνες τους
μιας και ποιο κάτω έβαλες τους παίκτες της Μεταλίστ...άγωστοι ε??απο τους παίκτες της ΖΕΝΙΤ και της Σαχτάρ πόσους γνωρίζεις...

υ.γ μην σκεφτείς και πολύ στα ερωτήματα και έχουμε κανά ατύχημα:wave2:

υ.γ και κάτι τελευταίο...δεν είναι πρώτη στον όμιλο:wave2: αλλά σε καταλαβαίνω....περιορισμένης...

la_villa
10/12/2008, 23:08
ΔΑΝΕΙΟΝ

η μαγική λέξη...

σε εσάς υπάρχει "προσφορά στον" ή ΔΩΡΕΑ...

ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

la_villa
10/12/2008, 23:10
ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ.....

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ....
:lol: :lol: :lol:

149932

STOYBI
10/12/2008, 23:16
Xmmm Ενδιαφερον......

Οχι το κειμενο το εγραφου.... Οσο ο.....

ΥΨΗΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..... :eyepop:

149933

Lazio
10/12/2008, 23:19
Απο που ειναι τα δημοσιευματα βρε χυμα....???

Απο τα στατιστικα του Γαλανη ...???? :confused:

Επωνυμα παιδακι μου....... Τα ειπαμε....

Τα ξαναειπαμε......

Να μην τα ξαναλεμε.......

Ευρωπαιε μου......

Η συνέντευξη του Μίλε Νοβάκοβιτς
Τις καταγγελίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα Ευρωπαϊκά έντυπα, ήρθε να επιβεβαιώσει με συνέντευξη του ο Μίλε Νοβάκοβιτς, παλαίμαχος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα και συμμετέχοντας στα ημιτελικά του 1971 : "Είμαι βέβαιος οτι το παιχνίδι ήταν στημένο", δήλωσε. Συγκεκριμένα, ο Νοβάκοβιτς είπε :

Μ.Ν.: "Είμαι πεπεισμένος πως το παιχνίδι ήταν στημένο. Ακόμα κι έπειτα 36 χρόνια, είμαι βέβαιος πως μας είχαν ναρκώσει - περπατούσαμε στο τερέν σα να ήμασταν σε όνειρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω τι περάσαμε απ'τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Βελιγράδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη στην Αθήνα, ξεκινώντας απ'την άφιξη σας στο ξενοδοχείο "Hilton";
Μ.Ν.: "Φτάσαμε στην Ελλάδα την Κυριακή, τρείς ημέρες πριν το παιχνίδι - και το να πούμε οτι η διαμονή μας στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη ήταν περίεργη, θα αποτελούσε επιεική χαρακτηρισμό. Δεν κοιμηθήκαμε για νύχτες - απλά δε μπορούσαμε, χάρη σε κάποια τύμπανα που χτυπούσαν συνεχώς, σα μια θερμή υποδοχή των οικοδεσποτών. 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε, προσγειώθηκε στο γήπεδο (οργώνοντας ουσιαστικά το τερέν) και βγήκε απο μέσα μια "βασίλισσα ομορφιάς". Μας έδωσε δώρα - ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια ασπρόμαυρη τηλεόραση. Ήταν κοινή πρακτική των συλλόγων να ανταλλάσουν δώρα πριν τα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι, το ίδιο κορίτσι πέρασε τη νύχτα με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ευγνωμονόντας τον για την μεγάλη του συμμετοχή, υποθέτω. Στη συνέχεια δήλωσε οτι ήταν ένα δείγμα εκτίμησης προς τον τερματοφύλακα που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όλα τα είδη περιέργων υποθέσεων εκτιλύχθηκαν εκεί, πιστεύω πως μας έδωσαν φαγητό κατά τη διαμονή μας που περιείχε κάποιες ουσίες που μας ζάλισαν, αλλά η λεμονάδα στο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε το τελικό χτύπημα".

ΔΗΜ.: Τι εννοείτε με "το τελικό χτύπημα";
Μ.Ν.: "Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε μόλις 30 δευτερόλεπτα αγώνα, αποτέλεσμα σφάλματος του Κλενκόβσκι, που γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ Ντούϊκοβιτς στα 2 μέτρα, που πολύ απλά, δε το κάνεις ποτέ. Τότε, ο επιθετικός τους, ο δίμετρος Αντωνιάδης, απλά έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Δεν είδα καν το γκολ. Πήγαμε στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος. Ο προπονητής, Μίλιανιτς, ήταν τόσο εξοργισμένος, που ήθελε να μας χαστουκίσει όλους. Δεν πίστευε πως ήμασταν εμείς εκεί έξω που χάναμε με 1-0 από μια ομάδα κατώτερης κλάσης. Συμφωνήσαμε να τους επιτεθούμε και να τους τσακίσουμε στο 2ο ημίχρονο, όταν ένας κοντός Έλληνας ήρθε στα αποδυτήρια μας και μας έφερε αναψυκτικά. Ήπιαμε τη λεμονάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι απ'το παιχνίδι.

ΔΗΜ.: Τι συνέβη τότε;
Μ.Ν.: "Θυμάμαι μόνο πως τραγουδούσαμε και γελούσαμε στο αεροπλάνο στο ταξίδι της επιστροφής. Ναι - τραγουδούσαμε και γελούσαμε ! Δεν "ξύπνησα" μέχρι που προσγειωθήκαμε στο Βελιγράδι και έφτασα σπίτι, όπου ο πατέρας μου με χαστούκισε. Η μητέρα μου δε μου μιλούσε για έξι μήνες και οι καλύτεροι φίλοι μου δε μου μιλούσαν. Μας κατηγορούσαν όλοι οτι πουλήσαμε το παιχνίδι. Ο κόσμος στη χώρα το έφερε βαρέως και δε μπορούσε να αποδεχτεί την ήττα. Δε θα καταλάβω ποτέ γιατί το κρατούσαν μυστικό τόσο καιρό και γιατί κανείς δε τολμούσε να μιλήσει γι'αυτό. Δεν υπήρχε μέρος για να το πείς δυνατά. Ήταν όλα συμφωνημένα, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο απ'τους παίκτες και το προσωπικό".>>>

Η συνεντευξη...>>>http://www.blic.rs/sports.php?id=824

Εχω και την αφεντικινα του ασλανιδη σε βιντεοοοοοοοοο λεμε....Παρε κοσμε....
.
Τι πρωτοσελιδο ... θελεις.....????

Απο ολα εχουμε......

Η κυρια παπαδοπουλου μας ειπε επισης οτι κανεις δεν φυλακιστηκε δεν διωχθηκε και ολα ηταν φυσιολογικα κατα την εφταετια των συνταγματαρχων..... αλλο τοσο ειναι αληθεια οι ψευτιες και η λασπολογια σας για το Γουεμπλει

Το απιστευτο σουτ από τον Κάρασι του Ερυθρου Αστερα στα τελευταια λεπτα το οποιο αν εμπαινε σημαινε αυτοματα αποκλεισμο ...... αλλα δυστυχώς για εσας αρουραιοι ο παιχταρας Κωνσταντινου αποκρούει......δε το εχετε ξεπερασει ρε κομπλεξακια και αν καποια Ελληνικη ομαδα καταφερει παλι να φτασει τελικο ..... παλι ο Παναθηναικος θα ειναι :wave2:

Δε μου ειπες ομως τελικα αγορασες καναπεδακι? :rotflmao: :rotflmao:

javrar6
10/12/2008, 23:50
ΡΕ LA - VILLA πες την αληθεια ποιος σου τα ειπε να τα γαψεις????
κοιτα ποιο κατω.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

javrar6
10/12/2008, 23:53
καλά εσύ όταν συνέλθεις απο την επήρεια των χαπιών ειδοποίησε....
δεν περιμένω να καταλάβεις αλλα άντε....

παικταράδες ναι ΑΛΛΑ ομάδα????μπαααααα...σαν μονάδες οκ αλλά δεν νικάνε οι μονάδες μόνες τους
μιας και ποιο κάτω έβαλες τους παίκτες της Μεταλίστ...άγωστοι ε??απο τους παίκτες της ΖΕΝΙΤ και της Σαχτάρ πόσους γνωρίζεις...

υ.γ μην σκεφτείς και πολύ στα ερωτήματα και έχουμε κανά ατύχημα:wave2:

υ.γ και κάτι τελευταίο...δεν είναι πρώτη στον όμιλο:wave2: αλλά σε καταλαβαίνω....περιορισμένης...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

κοιτα και που σου απανταω που και που δεν σημενει οτι ασχολουμε και μαζι σου και με τις αερολογειες που γραφεις που και που.....αν δεν το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι σε αγνωουν ΓΙΑΤΙ?????

κοιτα αν μπωρουσες να καταλαβεις δεν θα χρειαζοταν να στα γραφουν τοσο απλα πανω απο μια φωρα το ιδιο πραγμα........

οταν μου λες και το υποστηριζεις οτι ο Ομηλος σας ηταν ποιο δισκολος απο τον Ομηλο τον δικο μας τοτε ναι εισαι πανεξηπνος ρε μπαγασα........

κοιτα μπωρω να σου βαλω και αυτες τις ομαδες και αν θες.......

κοιτα μερικα σχολια αλλων για εσενα και ειναι μονο 7-8 σελιδες πισω :::

1)νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

2)δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

3)δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

4)ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο
ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

5)επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου

6)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

AND THE OSCAR GOUSE TO..........................................YOU...!!!!!!!!!!

Υ.Γ. 1)ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......
Υ.Γ. 2)ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ....ΕΣΥ ΑΔΙΚΗΣΕ..........
Υ.Γ. 3)ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑΝΕΙ...........

la_villa
11/12/2008, 12:50

κοιτα και που σου απανταω που και που δεν σημενει οτι ασχολουμε και μαζι σου και με τις αερολογειες που γραφεις που και που.....αν δεν το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι σε αγνωουν ΓΙΑΤΙ?????
.
.
.
.
AND THE OSCAR GOUSE TO..........................................YOU...!!!!!!!!!!

κοίτα στο επίπεδο των άλλων άνετα μπορώ να πέσω κι εγώ....εξαλλου το ότι δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους φαίνεται....

και όταν έχεις δίκιο πλέον το ρίχνουν αλλού...γιατι θέλεις να μιλήσουμε?για το πόλο π.χ
τα μισά που έβαλες είναι απο 2 άτομα για το ίδιο θέμα....
που στο πόλο δικαιολογούσε ο "καλ_όλα τα σπάω" τα αδικαιολόγητα?που σας έδιωξαν απο το κολυμβητήριο?που ούτε η διοίκηση ΔΕΝ είπε αυτα που ειπε ο "καλ_όλα τα σπάω"?
αν ΔΕΝ το κατάλαβες και ο Στουμπι και ο Τερενς τα ίδια με μένα λέγαν...και ΑΥΤΟΙ έπαψαν να ασχολούνται με τον "καλ_όλα τα σπάω"....

μόνο οι βάζελοι πέφτεται τόσο χαμηλά σε επίπεδο....καλά εσύ είσαι άλλο πράμα...μάθημα τώρα

ΑΡΧΗΖΕΙ=αρχίζει
σημενει=σημαίνει
ασχολουμε =ασχολούμαι
το που και που το έβαλες 100 φορές ...δεν πάει
αερολογειες =αερολογίες
αγνωουν =αγνοούν
μπωρουσες =μπορούσες
φωρα =φορά
Ομηλος =όμιλος
ποιο =πιο
δισκολος =δύσκολος
πανεξηπνος =πανέξυπνος
μπωρω =μπορώ
ΕΣΕΙ =εσύ
ΣΚΕΥΤΕΙΣ =σκεφτείς

σε ένα κείμενο σου 50 λέξεων έχεις 15 λάθη...μόνο τα "τα" και τα "και" έσωσες...καταλαβαίνεις δηλ....που να πιάσεις τα παραπάνω...αρκέσου στις πίπες που λες

και τέλος το πόσο Βλάκας και πόση νοημοσύνη έχεις φαίνεται...
επιμένεις να πιστεύεις τον "καλ_όλα τα σπάω" ενώ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημοσιεύματα λένε ακριβώς το αντίθετο!!!!! μα πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...πανέξυπνε βλάκα μου
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δημοσιεύματα μιλάν για λοστούς , τούβλα ,σκάλες και ο "καλ_όλα τα σπάω" αναρωτιεται που τα διάβασαμε εμείς!!!!πανέξυπνε βλακα μου
ο LATZIO ομοίως...δεν έχει πει ως τώρα τπτ με επιχειρήματα???οπότε που καταφεύγεις???πανέξυπνε βλάκα μου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι γράφαμε με τον "καλ_όλα τα σπάω" ....
και ενώ ΟΛΟΙ του λέγαν ότι εκτίθετε με αυτά που έγραφε....αλλά που να τα πιάσεις εσύ....διάβασε αυτά που θέλεις..τα υπόλοιπα πρέπει να είναι δυσνόητα για σένα...

ΚΑΙ τέλος μιας και διαφωνείς σε αυτά που λεώ για τους ομιλους ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ βλάκα για δείξε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά είχες έναν δύσκολο όμιλο????απο το ότι η Ιντερ (ομαδάρα ε?) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ούτε μια νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές????στο ότι η Βέρντερ απο τύχη πέρασε???στο ότι η Ανόρθωση απο ατυχία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

τελός...μην πέφτουμε και στο επίπεδο σου...

υ.γ οποιαδήποτε επεξήγηση σε λέξη,πρόταση που δεν ξέρεις τι σημαίνει ή δεν καταλαβαίνεις ρώτα...μην ντραπείς....

el_hymador
11/12/2008, 13:05
κοίτα στο επίπεδο των άλλων άνετα μπορώ να πέσω κι εγώ....εξαλλου το ότι δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους φαίνεται....

και όταν έχεις δίκιο πλέον το ρίχνουν αλλού...γιατι θέλεις να μιλήσουμε?για το πόλο π.χ
τα μισά που έβαλες είναι απο 2 άτομα για το ίδιο θέμα....
που στο πόλο δικαιολογούσε ο "καλ_όλα τα σπάω" τα αδικαιολόγητα?που σας έδιωξαν απο το κολυμβητήριο?που ούτε η διοίκηση ΔΕΝ είπε αυτα που ειπε ο "καλ_όλα τα σπάω"?
αν ΔΕΝ το κατάλαβες και ο Στουμπι και ο Τερενς τα ίδια με μένα λέγαν...και ΑΥΤΟΙ έπαψαν να ασχολούνται με τον "καλ_όλα τα σπάω"....

μόνο οι βάζελοι πέφτεται τόσο χαμηλά σε επίπεδο....καλά εσύ είσαι άλλο πράμα...μάθημα τώρα

ΑΡΧΗΖΕΙ=αρχίζει
σημενει=σημαίνει
ασχολουμε =ασχολούμαι
το που και που το έβαλες 100 φορές ...δεν πάει
αερολογειες =αερολογίες
αγνωουν =αγνοούν
μπωρουσες =μπορούσες
φωρα =φορά
Ομηλος =όμιλος
ποιο =πιο
δισκολος =δύσκολος
πανεξηπνος =πανέξυπνος
μπωρω =μπορώ
ΕΣΕΙ =εσύ
ΣΚΕΥΤΕΙΣ =σκεφτείς

σε ένα κείμενο σου 50 λέξεων έχεις 15 λάθη...μόνο τα "τα" και τα "και" έσωσες...καταλαβαίνεις δηλ....που να πιάσεις τα παραπάνω...αρκέσου στις πίπες που λες

και τέλος το πόσο Βλάκας και πόση νοημοσύνη έχεις φαίνεται...
επιμένεις να πιστεύεις τον "καλ_όλα τα σπάω" ενώ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημοσιεύματα λένε ακριβώς το αντίθετο!!!!! μα πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...πανέξυπνε βλάκα μου
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα δημοσιεύματα μιλάν για λοστούς , τούβλα ,σκάλες και ο "καλ_όλα τα σπάω" αναρωτιεται που τα διάβασαμε εμείς!!!!πανέξυπνε βλακα μου
ο LATZIO ομοίως...δεν έχει πει ως τώρα τπτ με επιχειρήματα???οπότε που καταφεύγεις???πανέξυπνε βλάκα μου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΔΕΝ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει τι γράφαμε με τον "καλ_όλα τα σπάω" ....
και ενώ ΟΛΟΙ του λέγαν ότι εκτίθετε με αυτά που έγραφε....αλλά που να τα πιάσεις εσύ....διάβασε αυτά που θέλεις..τα υπόλοιπα πρέπει να είναι δυσνόητα για σένα...

ΚΑΙ τέλος μιας και διαφωνείς σε αυτά που λεώ για τους ομιλους ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ βλάκα για δείξε μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά είχες έναν δύσκολο όμιλο????απο το ότι η Ιντερ (ομαδάρα ε?) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ούτε μια νίκη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές????στο ότι η Βέρντερ απο τύχη πέρασε???στο ότι η Ανόρθωση απο ατυχία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ

τελός...μην πέφτουμε και στο επίπεδο σου...

υ.γ οποιαδήποτε επεξήγηση σε λέξη,πρόταση που δεν ξέρεις τι σημαίνει ή δεν καταλαβαίνεις ρώτα...μην ντραπείς....

εσενα πρεπει να σε τσουζει περισσοτερο απ ολους...

χαλαρωσε ρε...

el_hymador
11/12/2008, 13:06

κοιτα αν μπωρουσες να καταλαβεις δεν θα χρειαζοταν να στα γραφουν τοσο απλα πανω απο μια φωρα το ιδιο πραγμα........

οταν μου λες και το υποστηριζεις οτι ο Ομηλος σας ηταν ποιο δισκολος απο τον Ομηλο τον δικο μας τοτε ναι εισαι πανεξηπνος ρε μπαγασα........

κοιτα μπωρω να σου βαλω και αυτες τις ομαδες και αν θες.......

κοιτα μερικα σχολια αλλων για εσενα και ειναι μονο 7-8 σελιδες πισω :::

1)νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

2)δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

3)δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

4)ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι;
ουτε καν τα ρεπορταζ δεν εγραψαν αυτα που λες,
λες να περναγαν σκαλες και λοστοι στο γηπεδο
ρε σηκω μια μερα απο τον καναπε και πηγαινε κανα γηπεδο να δεις πως μοιαζει τουλαχιστον.

5)επιμενεις να θες να αποδειξεις οτι εισαι βλακας!!!

1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.

με γεια σου

6)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. 1)ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......
Υ.Γ. 2)ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ....ΕΣΥ ΑΔΙΚΗΣΕ..........
Υ.Γ. 3)ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑΝΕΙ...........

και εσυ ρε γαμοτο χαλαρωσε...

πλακα και χαβαλες να γινεται...

CIRUS
11/12/2008, 13:16
javrar6 & lavilla μαλώστε όσο θέλετε αλλά μη βρίζεστε μεταξύ σας....

για ποδόσφαιρο και αθλητικά μιλάμε δεν είναι κάτι σοβαρό, ηρεμήστε :wave2: :beer: :beer:

la_villa
11/12/2008, 13:20
εσενα πρεπει να σε τσουζει περισσοτερο απ ολους...

χαλαρωσε ρε...

κάθε άλλο...αυτό έγραψα και πριν...που λέγατε για προσπάθεια υποβάθμισης
το διασκέδασα με τον τρόπο που περάσατε και είπα "κοίτα τους πούστηδες πως τους έκατσε πάλι"...χαβαλές να γίνεται δηλ ...

αλλά ανθρωπάκια σαν τους άλλους απο πάνω που χωρίς επιχειρήματα το πάνε προσωπικά επειδή δεν μπορούν να στηρίξουν κάπου αυτά που λένε πάει πολύ...

καμία σχέση με την μπάλα...

ήρεμος είμαι...
αυτό έλειπε απλά όταν δεν βλέπεις κριτική σκέψη και με άποψη των άλλων απο πάνω στραβώνεις....μιλάμε με ζώα δηλ

με είδες να σου λέω κάτι όταν γράφεις κάτι με επιχειρήματα (σωστά ή λάθος για εμένα??)...λέω πως τα βλέπω λες πως τα βλέπεις....τέλος

υ.γ και δεν είναι τυχαίο που όλοι είναι βάζελοι....για τους λαούς που λεγαμε ;)

kalgeorge
11/12/2008, 13:25
ο "καλ_όλα τα σπάω" .

που σαι βλακακο....
σε μενα δεν θα αναφερεσαι.

εχεις καθε δικαιωμα να αποδεικνυεις οτι εισαι μαλακας.
προβλημα σου.
εγραψα ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι ΔΕΝ συμμετειχα σε αυτα που εγιναν στο πολο.
εσυ συνεχιζεις τον χαβα σου.
κοψε λοιπον γιατι θα κανει την αρχη να τα σπαω οπως λες....και το επομενο που θα σπασω θα ειναι το κεφαλι σου
γκε γκε;

la_villa
11/12/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
που σαι βλακακο....
σε μενα δεν θα αναφερεσαι.

που σαι βλάκα
δεν αναφέρομαι σε σένα...ο άλλος αναφέρθηκε σε σένα και έπρεπε να απαντήσω

το τι έκανες δεν μπορώ να το ξέρω...το τι υποστηρίζεις ξέρω...και δεν προκύπτουν απο πουθενά αλλού αυτά
αναφέρθηκα στο τι είπε όχι στο τι έκανες...

υ.γ σπάσε το κεφάλι σου πρώτα και βλέπουμε

kalgeorge
11/12/2008, 13:41
που σαι βλάκα
δεν αναφέρομαι σε σένα...ο άλλος αναφέρθηκε σε σένα και έπρεπε να απαντήσω

το τι έκανες δεν μπορώ να το ξέρω...το τι υποστηρίζεις ξέρω...και δεν προκύπτουν απο πουθενά αλλού αυτά
αναφέρθηκα στο τι είπε όχι στο τι έκανες...

υ.γ σπάσε το κεφάλι σου πρώτα και βλέπουμε

α μπραβο, τωρα μιλας σωστα..

ο ¨αλλος¨ αναφερθηκε σε μενα ως kalgeorge.
εσυ αναφερθηκες ως ¨kal_ολα τα σπαω¨

επισης, ξανα λεω οτι αναφερθηκα στα γεγονοτα και τονισα οτι ΔΕΝ συμμετειχα.Μαλλον και αυτο σου ξεφυγε.
Ουτε σου ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα πιστεψεις επειδη στα λεω εγω.....οι αλλοι που με ξερουν θα με πιστεψουν, εσυ εχεις καθε δικαιωμα να μην.

el_hymador
11/12/2008, 13:44
Που στε;

Φιρι - φιρι το πατε να "κλειδωσει" και αυτο το topic...

la_villa
11/12/2008, 13:47
επισης, ξανα λεω οτι αναφερθηκα στα γεγονοτα και τονισα οτι ΔΕΝ συμμετειχα.Μαλλον και αυτο σου ξεφυγε.
Ουτε σου ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα πιστεψεις επειδη στα λεω εγω.....οι αλλοι που με ξερουν θα με πιστεψουν, εσυ εχεις καθε δικαιωμα να μην.

καλά καλά
και που σου είπα εγώ ότι ΕΣΥ μπήκες και τα έσπασες????δεν μου ξέφυγε τιποτα...τα διαβάζω πολύ καλά...εσύ?και αν έγραψα κάπου ¨πήρατε,πετάξατε" δεν εννοώ εσένα αλλά τους οπαδούς σας που μέσα είσαι και εσύ σαν σύνολο....γενικά...σου έγραψα..."έσπασες" ή "βάρεσες" και δεν το ξέρω...

το ότι δεν πιστεύω τους ισχυρισμούς σου είναι ξεκάθαρο....αλλά το ΤΙ έκανες εσυ προσωπικά δεν μπορώ να το ξέρω και δεν έχω λόγω να μην σε πιστέψω...για σένα όχι για το για πιο λόγο έγινε ότι έγινε...

το ότι σε κοροιδεύω σαν "καλ_όλα τα σπάω" δεν σημαίνει ότι εννοώ ότι έσπασες....πάντως παρών ήσουν και σε παίρνει η μπάλα έστω και κοροιδευτηκά

kalgeorge
11/12/2008, 13:50

το ότι σε κοροιδεύω σαν "καλ_όλα τα σπάω" δεν σημαίνει ότι εννοώ ότι έσπασες....πάντως παρών ήσουν και σε παίρνει η μπάλα έστω και κοροιδευτηκά

μπορει να μην το εννοεις εσυ αλλα αυτο δεν ειναι υποχρεωμενος να το ξερει οποιος διαβαζει απλα το θρεντακι.

και δημιουργουνται εντυπωσεις απο το πουθενα .

Gandalf dr685sm
11/12/2008, 14:00
em.... αυτό είναι... τα χώνεις .. παίρνεις πίσω αυτά που έδωσες.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=83721

Όταν οι διοικούντες στην ΑΕΚ έδιναν πενταροδεκάρες για να βρούν δήθεν ταλέντα , στην αρχή... στο τέλος έδωσαν τα χοντρά σε παίκτες που απλά δεν...και σε προπονητή που δεν...

Δείτε τα τώρα μπας και καταλάβετε οτι ο κανόνας είναι να παίρνεις οτι δίνεις. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις κερδίζουν χωρίς να επενδύουν.

Στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ το έμαθαν και το κάνουν.. μια χρονιά δεν .. την άλλη τα καταφέρνουν. Επένδυση υψηλού ρίσκου είναι στις επαγγελματικές ομάδες πρωταθλητισμού.

Ξέχασαν πέρισυ που έδωσαν αρκετά το οτι η ΑΕΚ έκανε και ρεκόρ διαρκείας και υψηλό μ.ό εισητηρίων. Φέτος .. καλά να πάθουν.. .και όσο διατηρούν το και καλά αυτό περιορισμένο budget... τόσο το χειρότερο για εμάς. Περαστικά μας.

Gandalf

kalgeorge
11/12/2008, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
em.... αυτό είναι... τα χώνεις .. παίρνεις πίσω αυτά που έδωσες.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=83721

Όταν οι διοικούντες στην ΑΕΚ έδιναν πενταροδεκάρες για να βρούν δήθεν ταλέντα , στην αρχή... στο τέλος έδωσαν τα χοντρά σε παίκτες που απλά δεν...και σε προπονητή που δεν...

Δείτε τα τώρα μπας και καταλάβετε οτι ο κανόνας είναι να παίρνεις οτι δίνεις. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις κερδίζουν χωρίς να επενδύουν.

Στον ΠΑΟ και στον ΟΣΦΠ το έμαθαν και το κάνουν.. μια χρονιά δεν .. την άλλη τα καταφέρνουν. Επένδυση υψηλού ρίσκου είναι στις επαγγελματικές ομάδες πρωταθλητισμού.

Ξέχασαν πέρισυ που έδωσαν αρκετά το οτι η ΑΕΚ έκανε και ρεκόρ διαρκείας και υψηλό μ.ό εισητηρίων. Φέτος .. καλά να πάθουν.. .και όσο διατηρούν το και καλά αυτό περιορισμένο budget... τόσο το χειρότερο για εμάς. Περαστικά μας.

Gandalf

εγω εχω μια αλλη απορια ρε μαγε....
υποτιθεται οτι διωξατε τον δωνη γαιτι δεν μπορουσε να σας κανει ομαδα....
τωρα που αλλαξατε ¨σοβαρο¨προπονητη....ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;;;;
ας κανατε μεταγραφες και στον δωνη, και τοτε να τον διωχνατε αν δεν σας εκανε....

εκτος και αν ολες οι μεταγραφες που εγιναν ηταν επιλογη του, και για αυτο τον τιμωρησατε:)

Gandalf dr685sm
11/12/2008, 14:34
kalgeorge... και δική του επιλογή ήταν. Οχι μόνο δική του όμως για αυτό και μιλάω για την διοίκηση.

Gandalf

STOYBI
11/12/2008, 15:18
la_villa......

kalgeorge......

Χαλαρωστε και οι δυο ρε..... :sick:

Δωστε ενα τελος ....... :beer: :beer:

Sferopetadhn
11/12/2008, 16:29
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ρε μάγκες κοντεύετε να σκοτωθείτε μέσω πληκτρολογίου, πού και να βρισκόσασταν σε απέναντι κερκίδες...

Ρε la villa, και κωλόφαρδος να ήταν ο βάζελος, ποιός το απαγορεύει; Εδώ σε μερικά ματς παίζεις μονότερμα και τρως μία μ@λ@κία και πας κουβά. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!

Στην τελική, η Ανόρθωση που σε απέκλεισε βγήκε τελευταία στον όμιλό τους, άρα με αυτή τη λογική... σε έχουν.

Όπως λέμε, ο Εργοτέλης πήρε διπλό 2-3 στο ΟΑΚΑ, ο Εργοτέλης έχασε π.χ. από τον Λεβαδειακό 2-0, άρα ο Λεβαδειακός θα πάρει διπλό στο ΟΑΚΑ με 2-5...

Δεν πάει έτσι όμως!

Ξεκολλάτε! Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τί κωλοφαρδίες και ξεκωλοφαρδίες. Ναι, κωλόφαρδοι με την Ίντερ, αλλά είχαν κρατήσει άνετα το 0-0, πέταξαν και το τεμάχιο (οι στημένες φάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού) και χαίρετε! Όλα είναι στο παιχνίδι. Και καιρός και χόρτο και ονόματα παικτών και κωλοφαρδία και όλα. Μην κάνετε σαν παιδιά.

Στην τελική, μην τους κάνετε να κλειδώσουν κι αυτό το thread. Πού θα βριζόμαστε μετά; Στο thread για το αν φέτος είναι στη μόδα τα ριγέ ή οι παλ αποχρώσεις;

:beer:

la_villa
11/12/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Ρε la villa, και κωλόφαρδος να ήταν ο βάζελος, ποιός το απαγορεύει; Εδώ σε μερικά ματς παίζεις μονότερμα και τρως μία μ@λ@κία και πας κουβά. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!
:beer:

σαφώς μα και για αυτό πιο πάνω έγραψα (ειλικρινά) καμιά προσπάθεια απαξίωσης της πρόκρισης του παο

αλλά πεστε μου άμα δεν πεταχτώ εγώ και κάθε γαύρος (και αντίστοιχα συνέβαινε πέρσυ με τους βάζελους) να βρει να πει κάτι για να την πει στους βάζελους για τι αντιπαράθεση μιλάμε???

όσες φορές πέρσυ λέγατε τα δικά σας δείξτε μου αντίδραση αντίστοιχη των βάζελων φέτος...trooper,stoubi,cirious και εγώ κύριοι...προσωπική επίθεση κάναμε ποτέ....γιατι μην μου πείτε ότι μετα την πρόκριση του γαύρου πέρσυ πανηγυρίζατε όλοι....

είπαμε τέλος....(απο μένα)
αλλά αντιπαράθεση χωρίς να ψιλολέμε και @@ριες δεν γίνετε....(δείξτε προσωπικές δικές μου πρω΄τα όμως να δούμε)....
τα έχουμε πει κ τα ξαναλέμε συνέχεια

STOYBI
11/12/2008, 17:40
Κυριοι........ :D

:winka:

<<< Πετάει το αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Βραζιλία, όπου και θα γίνει και το παγκόσμιο συνέδριο της ελίτ (λέμε τώρα…) των Προέδρων ποδοσφαιρικών Συλλόγων…

Εκεί πάνω από τον Ατλαντικό στα 20-25.000 πόδια πάνω-κάτω παθαίνει βλάβη… τσουκ τσουκ τσουκ… ακούγεται η ανακοίνωση “Κύριοι επιβάτες, σας πληροφορούμε ότι ο ένας κινητήρας του αεροσκάφους υπέστη βλάβη… μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει και δεύτερος κινητήρας.” Μετά από 1 λεπτό, τσουκ τσουκ τσουκ πάει κι ο δεύτερος κινητήρας και πέφτουν στη θάλασσα… Με τα πολλά, με πολλή τύχη και βρισκόμενοι πάνω σε ένα κομμάτι της ατράκτου που επέπλεε, βγαίνουν σε ένα εξωτικό νησάκι ο Ζαγοράκης, ο Κιντής και ο Πατέρας… Δεν προλαβαίνουν να πατήσουν στεριά όμως και τους τσακώνουν οι ιθαγενείς.

“Αρκιγκό φυλής τέλει εσάς βρει το μόνο αρσενικό παπαγκάλο από 5000 παπαγκάλους γκια να ζεβγκαρώσει με ντικό του τηλυκό παπαγκάλο, αλλιώς σκοτώσει εσάς” (όχι, δεν ήταν ο Μπάγεβιτς ο αρχηγός..)

Μπαίνει ο Ζαγόρ μέσα στο τεράστιο κλουβί… κοιτάει από δω, κοιτάει από ‘κει, πιάνει από δω, πιάνει κι από ‘κει… και γεμάτος βεβαιότητα και με έκρηξη τεστοστερόνης δηλώνει

“Τον βρήκα, αυτός είναι!” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χρααααααακ τον αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο.

Μπαίνει ο Κιντής μέσα… κοιτάει από δω, ψάχνει από δω, από ‘κει, πιάνει κουνάει, ξεπουπουλιάζει… και με αμφιβολία στο πρόσωπο του λέει

“Μήπως είναι αυτός;” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χραααααααααακ πάει κι ο Κιντής!

Μπαίνει ο Πατέρας με την πουράκλα του μέσα… μετά από ένα λεπτό φωνάζει τον Αρχηγό και του λέει

Τσεκάρει ο Αρχηγός…

“Πράγκματι, αυτό είναι, μα πώς το μπρήκε;”

“Αααα είναι απλό… Μπήκα και είπα ‘Θα πάρω το Πρωτάθλημα φέτος’ και μου λέει ο παπαγάλος ΄Τ’ αρχ…ια μου θα πάρεις!!”“

:beer: :beer:

150005

irinia
11/12/2008, 18:02
ΠΑΛΙ...........ΕΣΚΙΣΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Οί δηλώσεις τών φιλοολυμπιακών ρεπόρτερς.......

Δέν έχει έμπειρία ό κώουτς σέ τέτοιο έπίπεδο ...........

καί μαθαίνει.......:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ...........ΠΟΥ ΞΕΡΩ...????.........:lol:

Όποιος είδε γαύρο χθές κατάλαβε..........τέτοιες άνατροπές.......??

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ...........ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...???

ΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ...........!!!!!!!!!!

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.........

ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ..............

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ.............

ΦΩΤΣΗΣ.................

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ................

ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ..................

ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ...................

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.................

κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.......

el_hymador
11/12/2008, 18:12
Κυριοι........ :D

<<< Πετάει το αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Βραζιλία, όπου και θα γίνει και το παγκόσμιο συνέδριο της ελίτ (λέμε τώρα…) των Προέδρων ποδοσφαιρικών Συλλόγων…

Εκεί πάνω από τον Ατλαντικό στα 20-25.000 πόδια πάνω-κάτω παθαίνει βλάβη… τσουκ τσουκ τσουκ… ακούγεται η ανακοίνωση “Κύριοι επιβάτες, σας πληροφορούμε ότι ο ένας κινητήρας του αεροσκάφους υπέστη βλάβη… μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει και δεύτερος κινητήρας.” Μετά από 1 λεπτό, τσουκ τσουκ τσουκ πάει κι ο δεύτερος κινητήρας και πέφτουν στη θάλασσα… Με τα πολλά, με πολλή τύχη και βρισκόμενοι πάνω σε ένα κομμάτι της ατράκτου που επέπλεε, βγαίνουν σε ένα εξωτικό νησάκι ο Ζαγοράκης, ο Κιντής και ο Πατέρας… Δεν προλαβαίνουν να πατήσουν στεριά όμως και τους τσακώνουν οι ιθαγενείς.

“Αρκιγκό φυλής τέλει εσάς βρει το μόνο αρσενικό παπαγκάλο από 5000 παπαγκάλους γκια να ζεβγκαρώσει με ντικό του τηλυκό παπαγκάλο, αλλιώς σκοτώσει εσάς” (όχι, δεν ήταν ο Μπάγεβιτς ο αρχηγός..)

Μπαίνει ο Ζαγόρ μέσα στο τεράστιο κλουβί… κοιτάει από δω, κοιτάει από ‘κει, πιάνει από δω, πιάνει κι από ‘κει… και γεμάτος βεβαιότητα και με έκρηξη τεστοστερόνης δηλώνει

“Τον βρήκα, αυτός είναι!” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χρααααααακ τον αποκεφαλίζει τον Πρόεδρο.

Μπαίνει ο Κιντής μέσα… κοιτάει από δω, ψάχνει από δω, από ‘κει, πιάνει κουνάει, ξεπουπουλιάζει… και με αμφιβολία στο πρόσωπο του λέει

“Μήπως είναι αυτός;” Τσεκάρει ο Αρχηγός, χραααααααααακ πάει κι ο Κιντής!

Μπαίνει ο Πατέρας με την πουράκλα του μέσα… μετά από ένα λεπτό φωνάζει τον Αρχηγό και του λέει

Τσεκάρει ο Αρχηγός…

“Πράγκματι, αυτό είναι, μα πώς το μπρήκε;”

“Αααα είναι απλό… Μπήκα και είπα ‘Θα πάρω το Πρωτάθλημα φέτος’ και μου λέει ο παπαγάλος ΄Τ’ αρχ…ια μου θα πάρεις!!”“

:beer: :beer:

Δεν ηταν εκει ο Κοκκαλης να κανει ενσταση; :confused:

STOYBI
11/12/2008, 18:22
Δεν ηταν εκει ο Κοκκαλης να κανει ενσταση; :confused:

Πεσμενο σε βλεπω.... ( μηπως μου κρατας μουρη που σε εκανα χθες και περιμενες...?? :confused: )

el_hymador
11/12/2008, 18:50
Πεσμενο σε βλεπω.... ( μηπως μου κρατας μουρη που σε εκανα χθες και περιμενες...?? :confused: )

Η αληθεια ειναι πως τωρα τελευταια εχεις γινει πολυ ερριστικος και εχεις ξεφυγει απο τα ορια της πλακας...συγνωμη που στο λεω δημοσια, σκεφτομουν καιρο να σου στειλω π.μ. γιατι στην τελικη εισαι ενα απο τα ατομα που εκτιμω πολυ σε αυτο το forum...

Ισως θα επρεπε να αναθεωρησεις λιγο τον τροπο με τον οποιο εκφραζεσαι κυριως απεναντι μου, γιατι δεν νομιζω οτι σε εχω προκαλεσει ποτε σε επιπεδο περαν της πλακας...

εντελως φιλικα...

:wacko: :a25: :a30: :a26: :a029: :a48: ψαρρωσες;

Lazio
11/12/2008, 20:05
Μια μερα ελειψα και φαγατε τα μουστακια σας ....... :lol:

Να ηρεμησουμε ολοι γιατι εξω μας περιμενουν πολυ σοβαροτερα προβληματα απο το ποδοσφαιρο

Α...... κατι ακουσα για γερο πριμ του πατερα στα παλικαρια μας...... ποτε ειπαμε ειναι το ντερμπι με τις Σερρες αυριο η Κυριακη?..................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
11/12/2008, 20:41
Τελος εποχης............ μας κουναει μαντιλι

Η φωτογραφια μιλαει απο μονη της ο υπαλληλος και απο πισω το αγρυπνο ματι του αφεντικου......

αληθεια τι νεο ποστο θα παρει ο Βασιλακης στη κοκκινη παε

150020

STOYBI
11/12/2008, 21:15
Η αληθεια ειναι πως τωρα τελευταια εχεις γινει πολυ ερριστικος και εχεις ξεφυγει απο τα ορια της πλακας...συγνωμη που στο λεω δημοσια, σκεφτομουν καιρο να σου στειλω π.μ. γιατι στην τελικη εισαι ενα απο τα ατομα που εκτιμω πολυ σε αυτο το forum...

Ισως θα επρεπε να αναθεωρησεις λιγο τον τροπο με τον οποιο εκφραζεσαι κυριως απεναντι μου, γιατι δεν νομιζω οτι σε εχω προκαλεσει ποτε σε επιπεδο περαν της πλακας...

εντελως φιλικα...

:wacko: :a25: :a30: :a26: :a029: :a48: ψαρρωσες;

Χεσε με...... ρε...... :look:

Φυσικα και ψαρωσα..... :beer: :beer:

el_hymador
11/12/2008, 22:30
Τελος εποχης............ μας κουναει μαντιλι

Η φωτογραφια μιλαει απο μονη της ο υπαλληλος και απο πισω το αγρυπνο ματι του αφεντικου......

αληθεια τι νεο ποστο θα παρει ο Βασιλακης στη κοκκινη παε

Κριμα...κριμα...και ηταν τοσο αγαπημενοι....:sad:

δεν θα πω τιποτα αλλο....μονο ενα τραγουδι (http://www.youtube.com/watch?v=xIkUiD8N81k) ταιριαζει στην περισταση...:bawl:

150030

javrar6
11/12/2008, 23:01
ΠΡΟΣ LA-VILLA ,

Κοιτα να σε βρισω δεν θα το κανω - το εχουν κανει αλλοι ποιο μπρωστα απο εμενα .....
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις - αυτο που ολλοι ξερουν εδω μεσα.......
Δεν νομηζω να εχω χρησημοποιεισει εκφρασεις σαν αυτες που μου εγραψες ΕΣΥ σε κανενα
-ακομα και σε εσενα......
Δεν νομηζω αν με γνωριζες - να μπωρουσες να μου πεις αυτα που εγραψες .........
Το οτι σου εδειξα το τι σου εχουν γραψει οι αλλοι μονο σε οκτω σελιδες ειναι γιατι βαρεθηκα να ψαχνω ποιο πισω - ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα.........
Το να κανει καποιος λαθη δεν νομηζω να ειναι κατι κακο - π.χ. το βλακας ή βλακκας εχει την ιδια σημασια . Κακο ειναι ο Πνευματικος Ρατσισμος
Βλεπεις οτι η απαντηση μου στο προσωπο σου μετα απο αυτο που μου εγραψες ειναι καποιου επιπεδου - ψηλα ναι μεν αλλα καποιου επιπεδου δε.
ΤΕΛΟΣ δεν σου επιτρεπω αλλη φορα να αναφερθεις σε εμενα ή σε αυτα που γραφω, στο λεω αυτο εντελος ΦΙΛΙΚΑ.-

υ.γ.1)Αν θες να πουμε κατι παραπανω εχω και π.μ.
υ.γ.2) Ζηταω συγνωμη απο το φορουμ αν απαντησα στον la - villa δεν θα το ξανακανω οτι και αν γραψει. Δεν θα ηθελα να ημουν εγω αιτια να κλησει αυτη η σελιδα .Καλη η πλακα αλλα οχι οταν γινετε σε προσωπικο επιπεδο με τετοιες εκφρασεις.

irinia
12/12/2008, 04:53
AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ............

Τά πράγματα είναι πολύ άπλά.........δέν ύπάρχει λόγος νά μαλώνουμε
Άν κάποιος έδώ μέσα ...........ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ............
παρουσιάζει συμπεριφορά.........
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..............άφήστε τον νά
ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ.............μόνος του.

Δέ χρειάζονται ούτε τσαμπουκάδες,ούτε άντεκλήσεις.....!!!!

Όσο δύσκολο καί νάναι............άς μήν πέφτουμε στήν παγίδα.

Καί νάστε σίγουροι ότι μεταξύ σοβαρού καί άστείου λέγονται οί πιό
μεγάλες άλήθειες.......
Δέν είναι τυχαίο πού ό λαός λέει ........
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....!!!!

Άκόμα καί αύτό τό ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι τής ζωής μας καί
είτε τό θέλουμε είτε όχι.........άκόμα καί αύτό μάς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..........άπό τή θέση πού παίρνουμε.

Γιά παράδειγμα............μίλαγα πρίν λίγες μέρες μέ έναν φίλο μου
πενηντάρη μέ τόν όποίο δέν είχα μιλήσει....ΠΟΤΕ....γιά ποδόσφαιρο
καί όταν μού είπε..........
Ε.....ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ..............
ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.......!!!!!

έχοντας ένα άπολογητικό ύφος γιά τά δεινά καί τίς κλοπές τής δεκαετίας,
λέγοντας μου........ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ???..........μήπως μού άρέσουν...???

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ............ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ
ΜΙΛΗΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..........
ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ......!!!!!!!

Όμως έδώ άλλιώς είναι ,μπαίνουμε ,κάνουμε πλακίτσα
λέμε διάφορα.........

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ..........ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ......!!!!!

Δέ χρειαζόμαστε Βεστρόμες...........ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....!!!!

SnakeMJK
12/12/2008, 08:47

150047

STOYBI
12/12/2008, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

μεγάλες άλήθειες.......

Μας..... Συγκινισες πρωι-πρωι βρε τερενς.......

Βαζετα βραδυ τουλαχιστον να δακρυζουμε με την ησυχια μας......

Ειδικα αυτο με τον φιλο σου.....

Τον γαυρο....

Να τον προσεχετε οταν βρισκετε στο μπαλκονι....

:sad:

Lazio
12/12/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

Ενταξει η Μπαρτσα αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη και πιο πληρεστερη ομαδα ..... και θα τολμησω να πω οτι τη βλεπω για τελικο

Αλλα εσεις ρε αρουραιοι τι να μας πειτε..... ουτε τη Μαλαγα :wave2:

SnakeMJK
12/12/2008, 10:37
Δεν αντιλέγω ότι το ελληνικό μπάσκετ πάτωσε αυτές τις μέρες κ από τους τρεις εκπροσώπους του, απλά ήταν αστείο το χθεσινό εξώφυλλο της πράσινης!

javrar6
12/12/2008, 11:01
AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ............

Τά πράγματα είναι πολύ άπλά.........δέν ύπάρχει λόγος νά μαλώνουμε
Άν κάποιος έδώ μέσα ...........ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ............
παρουσιάζει συμπεριφορά.........
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..............άφήστε τον νά
ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ.............μόνος του.

Δέ χρειάζονται ούτε τσαμπουκάδες,ούτε άντεκλήσεις.....!!!!

μεγάλες άλήθειες.......

Όμως έδώ άλλιώς είναι ,μπαίνουμε ,κάνουμε πλακίτσα
λέμε διάφορα.........

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ..........ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ......!!!!!

Δέ χρειαζόμαστε Βεστρόμες...........ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....!!!!

:wave2: :a18: :a18: :a18: :a18: :a18:

Lazio
12/12/2008, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Δεν αντιλέγω ότι το ελληνικό μπάσκετ πάτωσε αυτές τις μέρες κ από τους τρεις εκπροσώπους του, απλά ήταν αστείο το χθεσινό εξώφυλλο της πράσινης!

Οκ αλλα οπαδικη εφημεριδα δεν ειναι?

Ο πρωταθλητης του Θεμου ειναι καλυτερη? :wave2:

javrar6
12/12/2008, 12:03
οκ ρε παιδια ειπαμε ολα ειναι θεμα ημερας,,,,,
εμεις χαναμε απο κατω τα καλαθια και αυτοι οτι και να εκαναν εγραφαν .......
οχι οτι επεξε ο παναθηναικος κανενα καλο μπασκετ.......
ηταν σκια του εαυτου του.
αξια νικησε η μπαρτσα και μπραβο ....

Lazio
12/12/2008, 12:10
οκ ρε παιδια ειπαμε ολα ειναι θεμα ημερας,,,,,
εμεις χαναμε απο κατω τα καλαθια και αυτοι οτι και να εκαναν εγραφαν .......
οχι οτι επεξε ο παναθηναικος κανενα καλο μπασκετ.......
ηταν σκια του εαυτου του.
αξια νικησε η μπαρτσα και μπραβο ....

Για εμενα το παιχιδι χαθηκε απο τα αποδυτηρια...... σε καμμια φαση δεν υπηρχε το σθενος και η ψυχολογια για να παλεψουν το ματς

javrar6
12/12/2008, 12:22
κοιτα οχι οτι δεν προσπαθεισε και καθολου
απλα οταν ειχαν διαφορα μικροτερη των 10 π καναμε πολλα λαθη και αυτοι βαζανε τριποντα απο την Βαρκελωνη...
κοιτα τα στατιστικα του αγωνα να καταλαβεις....

irinia
12/12/2008, 15:50
Μας..... Συγκινισες πρωι-πρωι βρε τερενς.......

Βαζετα βραδυ τουλαχιστον να δακρυζουμε με την ησυχια μας......

Ειδικα αυτο με τον φιλο σου.....

Τον γαυρο....

Να τον προσεχετε οταν βρισκετε στο μπαλκονι....

:sad:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ..........ΝΟΡΜΑΛ ΓΑΥΡΟ.........

ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...........

ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ..........!!!!

Ό καθένας τοποθετεί τόν έαυτό του.........ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.........

Είναι τόσες πολλές οί ντροπές..........

ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΣΙΑ..........

άπό τίς έφευρέσεις σας όλα αύτά τά χρόνια.......

πρέπει νάχει κανείς πολύ μεγάλη μυωπία γιά νά μή βλέπει αύτό

ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.........!!!!

Δέ γίνατε ή πιό μισητή όμάδα στή χώρα πού όλοι πανηγυρίζουν
όταν κάνετε τσιμπούκια.........ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ........

άλλά διότι........

ΜΑΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ...........ΣΤΑ

ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ..........

ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ OFF-SIDE..........

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ............

ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

Ζήλεψα τούς φίλους τού ΠΑΟ........μέ τή διάκριση τους άλλά τί νά πώ...??

Μού βούλωσε τό στόμα ό Παναθηναικός.....!!!

Καί μετά τίς δηλώσεις τού ..........

ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ...........ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.........

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ........!!!!!!!!!

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ..............ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.............

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ............!!!!

Καί γιά μένα είστε ότι πιό βρώμικο έχει περάσει άπό αύτή τή σάπια
κοινωνία τά 12 τελευταία χρόνια........!!!!!!

Καί είμαι καί πολύ περήφανος πού έχω τέτοιους φίλους.........

ΑΙΔΩΣ............ΡΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΙΔΩΣ...........

javrar6
12/12/2008, 16:01

Δέ γίνατε ή πιό μισητή όμάδα στή χώρα πού όλη πανηγυρίζουν

άλλά διότι........

ΑΙΔΩΣ...........

κοιτα το π.μ σου

Lazio
12/12/2008, 17:09

άλλά διότι........

ΑΙΔΩΣ...........

+1000

la_villa
12/12/2008, 19:10
τέρενς ευτυχώς σε διάβασα βράδυ...

έτσι όπως πας θα αρχίσω να πιστεύω ότι όλοι οι φίλοι σου είναι γαυροι....:lol: :lol:

ωχ τι διαβάζουμε...

φαντάζομαι μικρός στο σχολείο έπαιζες πάντα τον ξανθόπουλο...:lol: :lol: :lol:

la_villa
12/12/2008, 19:13

όλες οι μεγάλες ομάδες το ίδιο αντιμετωπίζουμε....πάντα τους καλύτερους φθονείς ...όχι τους ισάξιους σου ή μικρότερους....

στα άλλα περί περιορισμένης ευθύνης σωστός,,,για να μην λες ότι πάντα σου δίνουμε άδικο...
πρέπει να ζήσουμε και με αυτούς ;)

giobazolias
12/12/2008, 20:19
όλες οι μεγάλες ομάδες το ίδιο αντιμετωπίζουμε....πάντα τους καλύτερους φθονείς ...όχι τους ισάξιους σου ή μικρότερους....

Κανεις λαθος!!!!!
Ο μπασκετικος ΠΑΟ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα τα τελευταια χρονια, αλλα ολοι τον αναγνωριζουν χωρις να τον φθονουν!!!

irinia
13/12/2008, 06:49
Κανεις λαθος!!!!!
Ο μπασκετικος ΠΑΟ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα τα τελευταια χρονια, αλλα ολοι τον αναγνωριζουν χωρις να τον φθονουν!!!

OTAN OI ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...........

Ότι οί μεγάλες όμάδες δέ γίνονται μέ τό νά άνεβαίνουν στά τραπέζια

Ράτζα κ.λ.π.,ούτε κλέβοντας άπό τούς άντιπάλους,έναν τίτλο πήρατε

άπό τήν ΑΕΚ πού τής άξιζε,........ΤΟΤΕ

Ο ΠΑΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ..........

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..........

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ...........!!!!!!

Πράγμα πού δέν θέλησε ποτέ νά κάνει ό Πρέζιντεντ...........

χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους γιά νά άναρριχηθεί καί νά παραμείνει

στήν κορυφή,είσπράτοντας τά γιούχα όλης τής χώρας.........!!!!!

Καί φυσικά έκεί πού έρχεται ή καταξίωση,στήν Εύρώπη

ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΑΦΘΟΝΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...........

Τί νά θυμηθούμε...??

Χέρενφεν.........καρδούλες..??

Μόλντεν...??

Ρόζεμποργκ....??

Νιουκάστλ.....??

Μακάμπη Χάιφα....??

ΑΝΟΡΘΩΣΗ....??

ΓΙΟΥΒΕ....???

12 χρόνια..........φθινοπωρινός θίασος......!!!!!!!!

Πρίν 2-3 χρόνια τά πιτσιρίκια τής ΑΕΚ καί κάποιοι φτηνοί παίκτες

χτύπησαν τόν όμιλο,κέρδισαν τή Μίλαν καί έμειναν έξω άπό

τούς 16 γιατί οί Ίταλοί προτίμησαν νά χάσουν μέσα στό σπίτι τους

μετά άπό 13 χρόνια οί πολυπρωταθλητές Εύρώπης

άπό τή Λίλ καί νά περάσουν οί Γάλλοι........

Φέτος ό ΠΑΟ...........γράφει γιά άλλη μιά φορά ίστορία........ό 3ος τού

ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ............????

Πού μιά φορά χρειάστηκε............

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΡΑΔΙΚΙΑ.............Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ....????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 11 ΧΡΟΝΙΑ..........????????

ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ............ΕΔΩ.......!!!!!

Έδώ πού δέν έχει...............Παπαπέτρους,Γκαγκάτσηδες,καί Σία.....!!!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ............ΚΑΝΕΝΑΝ......!!!!

Ίσως μόνον κάποιοι άπό σάς.........θέλουν νά τρώνε τό παραμύθι.....

Γιατί είστε ένα παραμύθι.........

Άλλά βλέπετε τί είναι τό ποδόσφαιρο..??

Ένα κομμάτι τού καθρέφτη τής Έλληνικής κοινωνίας.......αύτής

πού βλέπουμε στούς δρόμους σήμερα.......

Όταν έρχεται όλη ή Εύρώπη καί λέει πώς η έξουσία στήν Έλλάδα γαντζώνεται

καί κολλάει πάνω στά σκάνδαλα,...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ........

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....???

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...........ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....!!!!!!

el_hymador
13/12/2008, 10:20
Καλα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οτι να ναι...

Ποια ασφαλεια τον θεατων ρε βλαμμενοι; Εχετε δει τα αλλα γηπεδα της Super League;

Ποια δενδροφυτευση; Ποια υποβαθμιση της περιοχης;

Μιλαμε για μια απο τις χειροτερες περιοχες της Αθηνας που ακομα και βομβαρδισμο να της κανεις θα θεωρηθει αναβαθμιση - αναπλαση...

Θα δημιουργηθουν λεει εμπορικα κεντρα (τυπου Mall) και η περιοχη δεν θα μπορεσει να αντεξει την μεγαλη επισκεψιμοτητα σε καθημερινη βαση...

Ενω στην περιοχη του Ολυμπιακου σταδιου που εχει το Mall, το Cosmopolis, το νεο τεραστιο εμπορικο κεντρο που στεγαζεται στο κτηριο της AOB, υπερκαταστηματα ηλεκτρονικων ειδων, super duper market κτλ ολα ειναι μια χαρα...

Γιατι δεν μιλανε για το πως χτιστηκε το Mall; γιατι δεν μιλανε για το πως παραχωρηθηκε το κτηριο της AOB σε ιδιωτες;

Το γηπεδο του Παναθηναϊκου του μαρανε...

Τα @@δια μου τα ξυριζα και εκανε ενσταση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α....

*Ειμαι περιεργος να δω αν ο κος Ψαριανος ο οποιος πρωτοστατει στον "αγωνα" για την διακοπη των εργασιων στον Βοτανικο, θα επιδειξει την ιδια "ευαισθησια" οταν και οποτε δοθει το πρασινο φως για την κατασκευη του γηπεδου της ΑΕΚ στα Λιοσια....

javrar6
13/12/2008, 12:58
+ 1.0000000000000
δεν ειπαμε ομως οτι για να μην θελουν την διπλη αναπλαση καποιο σκοπο εχουν πιο αραγε????
Ποιοι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ?????
ειπαν για πουλια ειπαν για υδροβιοτοπο και οτι αλλη μ@λ@κι@ τους ηρθε στο κεφαλι......
Ας πουν την αληθεια ........
Ξερουν οτι το γηπαιδο θα δινει εσοδα πανω απο 20εκ καθε χρονο και με την οικονομικη ανεση που εχει ο παναθηναικος φανταστειτε τι παικτες και μεταγραφες θα κανει ???
Και ποιος θα την ακουσει αν κατι τετοιο γινει????
Και μεχρι ποτε θα αντεξει τον ανταγωνισμο????
Αλλο να μοιραζομαστε 5-6 ατομα ενα ποσο 10-15 εκ και αλλο μονος....... σε τετοια κατασταση που ειναι τωρα η οικονομια ......

Και οποιος καταλαβε-καταλαβε

javrar6
13/12/2008, 13:11
OTAN OI ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...........

Ότι οί μεγάλες όμάδες δέ γίνονται μέ τό νά άνεβαίνουν στά τραπέζια

Ράτζα κ.λ.π.,ούτε κλέβοντας άπό τούς άντιπάλους,έναν τίτλο πήρατε

άπό τήν ΑΕΚ πού τής άξιζε,........ΤΟΤΕ

Ο ΠΑΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ..........

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..........

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ...........!!!!!!

Πράγμα πού δέν θέλησε ποτέ νά κάνει ό Πρέζιντεντ...........

χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους γιά νά άναρριχηθεί καί νά παραμείνει

στήν κορυφή,είσπράτοντας τά γιούχα όλης τής χώρας.........!!!!!

Καί φυσικά έκεί πού έρχεται ή καταξίωση,στήν Εύρώπη

ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΑΦΘΟΝΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...........

Τί νά θυμηθούμε...??

Χέρενφεν.........καρδούλες..??

Μόλντεν...??

Ρόζεμποργκ....??

Νιουκάστλ.....??

Μακάμπη Χάιφα....??

ΑΝΟΡΘΩΣΗ....??

ΓΙΟΥΒΕ....???

12 χρόνια..........φθινοπωρινός θίασος......!!!!!!!!

Πρίν 2-3 χρόνια τά πιτσιρίκια τής ΑΕΚ καί κάποιοι φτηνοί παίκτες

χτύπησαν τόν όμιλο,κέρδισαν τή Μίλαν καί έμειναν έξω άπό

τούς 16 γιατί οί Ίταλοί προτίμησαν νά χάσουν μέσα στό σπίτι τους

μετά άπό 13 χρόνια οί πολυπρωταθλητές Εύρώπης

άπό τή Λίλ καί νά περάσουν οί Γάλλοι........

Φέτος ό ΠΑΟ...........γράφει γιά άλλη μιά φορά ίστορία........ό 3ος τού

ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 11 ΧΡΟΝΙΑ..........????????

ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ............ΕΔΩ.......!!!!!

Έδώ πού δέν έχει...............Παπαπέτρους,Γκαγκάτσηδες,καί Σία.....!!!!!!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ............ΚΑΝΕΝΑΝ......!!!!

Ίσως μόνον κάποιοι άπό σάς.........θέλουν νά τρώνε τό παραμύθι.....

Γιατί είστε ένα παραμύθι.........

Άλλά βλέπετε τί είναι τό ποδόσφαιρο..??

Ένα κομμάτι τού καθρέφτη τής Έλληνικής κοινωνίας.......αύτής

πού βλέπουμε στούς δρόμους σήμερα.......

Όταν έρχεται όλη ή Εύρώπη καί λέει πώς η έξουσία στήν Έλλάδα γαντζώνεται

καί κολλάει πάνω στά σκάνδαλα,...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ........

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....???

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...........ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....!!!!!!

:a20: :a20: :a20: :a18:

κοιτα και που τα λες μην περιμενεις να το καταλαβουν..........ειπαμε το μονο που ξερουνε να λενε και να υποστηριζουν ειναι το ρητο ....ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ......:lol: :lol: :lol:
αυτος τους τα περνει και αυτοι τον προσκηνανε ........

STOYBI
13/12/2008, 20:29

Καλα ρε ...... Εσεις δεν μας εχετε πρηξει τα τζιερια οτι εισαστε " πρωταθλητες" (λογο ενστασης...??? ) :lol: :lol: :lol:

Και τι να περιμενεις κυριε...??? Οταν τον "πρωταθλητη " τον στελνει για ραδικια ......

Η ΟΜΟΝΟΙΑ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

( Τερρενς......Παω στοιχημα οτι μετα απο τοσα χρονια συνυπαρξης με τον εαυτο σου αποφασισες οτι εισαι..... Κρυφοβαζελος...)

Δεν πειραζει...

Ποτε δεν ειναι αργα !!!

Υγ... Βγαλε και τον δικεφαλο απο το avatar σου......

Εγω αυτο θα ηταν το πρωτο που θα εκανα απο την στιγμη που θα αποφασιζα να .....

ΥΜΝΗΣΩ ΤΟ...... ΤΡΙΦΥΛΛΙ !!!!!!

Και ξανα..... :wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
13/12/2008, 20:34
Καλα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οτι να ναι...

Ποια ασφαλεια τον θεατων ρε βλαμμενοι; Εχετε δει τα αλλα γηπεδα της Super League;

Ποια δενδροφυτευση; Ποια υποβαθμιση της περιοχης;

Μιλαμε για μια απο τις χειροτερες περιοχες της Αθηνας που ακομα και βομβαρδισμο να της κανεις θα θεωρηθει αναβαθμιση - αναπλαση...

Θα δημιουργηθουν λεει εμπορικα κεντρα (τυπου Mall) και η περιοχη δεν θα μπορεσει να αντεξει την μεγαλη επισκεψιμοτητα σε καθημερινη βαση...

Ενω στην περιοχη του Ολυμπιακου σταδιου που εχει το Mall, το Cosmopolis, το νεο τεραστιο εμπορικο κεντρο που στεγαζεται στο κτηριο της AOB, υπερκαταστηματα ηλεκτρονικων ειδων, super duper market κτλ ολα ειναι μια χαρα...

Γιατι δεν μιλανε για το πως χτιστηκε το Mall; γιατι δεν μιλανε για το πως παραχωρηθηκε το κτηριο της AOB σε ιδιωτες;

Το γηπεδο του Παναθηναϊκου του μαρανε...

Τα @@δια μου τα ξυριζα και εκανε ενσταση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α....

*Ειμαι περιεργος να δω αν ο κος Ψαριανος ο οποιος πρωτοστατει στον "αγωνα" για την διακοπη των εργασιων στον Βοτανικο, θα επιδειξει την ιδια "ευαισθησια" οταν και οποτε δοθει το πρασινο φως για την κατασκευη του γηπεδου της ΑΕΚ στα Λιοσια....

Δεν ξερουμε..... :confused:

Αμα παραδεχτειτε δημοσια την 100χρονη κατωτεροτητας σας εναντι του εφηβου επιβητορα ...

Τοτε ισως... Αναθεωρησουμε..... :smokin:

:D

el_hymador
13/12/2008, 22:51
Δεν ξερουμε..... :confused:

Αμα παραδεχτειτε δημοσια την 100χρονη κατωτεροτητας σας εναντι του εφηβου επιβητορα ...

Τοτε ισως... Αναθεωρησουμε..... :smokin:

:D

Ωπ μιλησαν και οι διαπλεκομενοι...

Καλα ρε...μια απορια εχω...φτιαξατε το γηπεδο με τις ληστρικες μεθοδους και τις ρεμουλες που αποτελουν αναποσπαστο κομματι τις φιλοσοφιας του συλλογου σας...

τζαμπα σας ηρθε...

Ηταν αναγκη να το κανετε τοσο λυομενο; Σαν προκατ μπο*ρδελο ειναι...:lol: :lol: :lol: :lol:

Λες και εγινε σεισμος και σας φτιαξαν ενα προσωρινο γηπεδο-κοντεϊνερ σε καταυλισμο...:lol: :lol: :lol:

Προσωπικα οποτε περναω εξω απο το κοκκινο σαραϊ, σιχτιριζω που δεν εχω ανοιγομενο κρανος και δεν μπορω να το πετυχω με ροχαλες...

Gandalf dr685sm
14/12/2008, 08:56
Τα κοράκια , έκαναν την δουλειά τους και πάλι...

Δεύτερη κίτρινη με συνοπτικές διαδικασίες στον σκόρερ και αχρηστεύουν την Λάρισσα που ήδη τους είχε βάλει στο τέρμα....

Τους βγάζουμε ενα παίκτη με την ελπίδα οτι δεν θα μπορούν να ανταπεξέρθουν στην όποια πίεση.

Και μην μου πεί κανείς για κανονισμούς και παπαριές , γιατί έχουμε δεί ΟΛΟΙ ΜΑΣ, δεκάδες χιλιάδες φορές , παίκτες σε όλο τον κόσμο να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ακόμα και στην Εθνική μας με τον Χαριστέα... Κανείς δεν είσπραξε κίτρινη επειδή σήκωσε την φανέλα να δείξει ενα μήνυμα.

Αλλά είπαμε... πρέπει να κερδίζει οπως και να έχει. Χώστα ρε Terens.. Πονάει η αλήθεια.

Gandalf

irinia
14/12/2008, 09:04
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ....!!!!

Μά τόσο πολύ φοβούνται μή πάθουν τό περσυνό κάζο....???

Καί ξευτίλα καί Άνόρθωση......!!!!

ΚΑΚΟΣ..........ROULS.......!!!!!!

ΣΤΗ...............ΛΑΡΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ..........!!!!!!!!

doctor x
14/12/2008, 09:22
:bigcry: :wave2:

150191

irinia
14/12/2008, 10:02
Καλα ρε ...... Εσεις δεν μας εχετε πρηξει τα τζιερια οτι εισαστε " πρωταθλητες" (λογο ενστασης...??? ) :lol: :lol: :lol:

Και τι να περιμενεις κυριε...??? Οταν τον "πρωταθλητη " τον στελνει για ραδικια ......

Η ΟΜΟΝΟΙΑ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

( Τερρενς......Παω στοιχημα οτι μετα απο τοσα χρονια συνυπαρξης με τον εαυτο σου αποφασισες οτι εισαι..... Κρυφοβαζελος...)

Δεν πειραζει...

Ποτε δεν ειναι αργα !!!

Υγ... Βγαλε και τον δικεφαλο απο το avatar σου......

Εγω αυτο θα ηταν το πρωτο που θα εκανα απο την στιγμη που θα αποφασιζα να .....

ΥΜΝΗΣΩ ΤΟ...... ΤΡΙΦΥΛΛΙ !!!!!!

Και ξανα..... :wave2: :wave2: :wave2:

ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.............ΤΖΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ......!!!!

Πολλοί δέν τό άντέχουν ,πάρα πολλοί ,όταν τούς χαλάς τό παραμύθι....

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...........Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.........!!!!!!!!

Μού θυμίζεις τό τραγούδι τού Σαββόπουλου.........

Άγγελος εξάγγελος μάς ήρθε από μακριά

γερμένος πάνω σ’ ένα δεκανίκι

Δεν ήξερε καθόλου, μα καθόλου να μιλά

και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μάς έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
κι ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας
Γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ’ την αγορά
κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
Μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά
κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα
Ώσπου κάποιο βραδάκι, τι τού ’ρθε ξαφνικά
κι άρχισε να φωνάζει με μανία

Τα πόδια μου καήκανε σ’ αυτή την ερημιά
Η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα
Τα νέα που σάς έφερα, σάς χάιδεψαν τ’ αυτιά
μ’ απέχουνε πολύ απ’ την αλήθεια

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
και τού ’παμε να φύγει μουδιασμένα
Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
καλύτερα να μη μάς πει κανένα

ΦΙΛΑΚΙΑ..........!!!!

Άν μπείς στόν κόπο καί τό διαβάσεις.........ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......μερικά
πράγματα καί γιά μένα καί γιά τούς φίλους μου τούς γαύρους...!!!
Βλέπεις καμμιά φορά αύτή ή πουτάνα ή ποίηση.......έκφράζει τόσα πολλά
μέ τόσο λίγα λόγια.....

Έκεί φίλε μου πού τόν έχω τό ΔΙΚΕΦΑΛΟ........μόνο όταν θά δώ τά ραδίκια
άνάποδα θά βγεί.....!!!!
Άλλά όσο φανατικός καί νάμαι........όσο άρρωστος,........προσπαθώ νά βλέπω
αύτό τό άθλημα,τό θέαμα όπως θές πές το........
ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.........ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΠΟΤΕ...........Η ΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ...............ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,
ΑΔΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ....!!!!
Έγώ λοιπόν θά θυμάμαι γιά πάντα τά 4 ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΣΑΣ
ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ...........
έσείς τί θά θυμάστε...??
Τίς πουστιές σας,12 χρόνια τώρα σέ βάρος όλων τών όμάδων...??
Καί όμως τό καταφέρατε καί αύτό,νάναι τό μέλημα σας πότε θά πάρετε τό
πέτσινο πέναλτυ έξω άπό τήν περιοχή ή τήν άνύπαρκτη άποβολή,ή τό
άβαβά,όπως
τού Κάκου μέ τόν Γάλλο χθές,ένα παράδειγμα άπό τά χιλιάδες.....!!!!!

ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ..........ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ......???

ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ...?? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...??

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ...?? ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο

ΑΡΗΣ ΠΕΡΣΥ.....!!! ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

3 ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗ Β'...........!!!!!

Μήν άγχώνεσαι λοιπόν,τό ίδιο έργο θάχουμε καί φέτος,δέ χρειάζεται νά κάθεσαι νά βλέπεις
Έμείς όμως οί κομπάρσοι,οί ύπόλοιποι,θάχουμε άγχος καί άγωνία γιά τή νίκη.....!!!!

Βλέπεις τόν ΠΑΟ...?? Δέν έπαιξε ....Έργοτέλης καί Ήρακλής τήν έκαναν τή δουλειά
καί μετά τό Μιλάνο ήρθε κι ό Άστέρας....!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΕΙΣ..................ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.........!!!!!!!

Είμαι σίγουρος ότι μετά τό περσινό πατατράκ..............ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΡΑΙΝΟ....!!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί εύχομαι στόν ΠΑΟ πρόκριση...??

Lazio
14/12/2008, 11:02
Τα κοράκια , έκαναν την δουλειά τους και πάλι...

Δεύτερη κίτρινη με συνοπτικές διαδικασίες στον σκόρερ και αχρηστεύουν την Λάρισσα που ήδη τους είχε βάλει στο τέρμα....

Τους βγάζουμε ενα παίκτη με την ελπίδα οτι δεν θα μπορούν να ανταπεξέρθουν στην όποια πίεση.

Και μην μου πεί κανείς για κανονισμούς και παπαριές , γιατί έχουμε δεί ΟΛΟΙ ΜΑΣ, δεκάδες χιλιάδες φορές , παίκτες σε όλο τον κόσμο να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ακόμα και στην Εθνική μας με τον Χαριστέα... Κανείς δεν είσπραξε κίτρινη επειδή σήκωσε την φανέλα να δείξει ενα μήνυμα.

Αλλά είπαμε... πρέπει να κερδίζει οπως και να έχει. Χώστα ρε Terens.. Πονάει η αλήθεια.

Gandalf

Ειναι η βοηθεια του 12κατου παιχτη στα δυσκολα ..... εχει καταντησει αηδια και φυσικα και ο τερενς και οποιος τα χωνει εχει δικιο

Μηπως ειναι η ωρα μετα την αποχωρηση του Βασιλακη να γινει και ενα καλο ξεκαθαρισμα σε ολα αυτα τα διαιτητομπουμπουκια :wave2:

Υ.Γ Αληθεια ο Ντομι δεν θα επρεπε να αποβληθει πολυ πριν αποβληθει ο Σολανο ?

la_villa
14/12/2008, 12:08
ο Νολμπέρτο Σολάνο δικαιολόγησε την απόφαση του "άρχοντας" της αναμέτρησης. "Ξέχασα πως απαγορεύεται να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο. Η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Το λάθος ήταν δικό μου", υποστήριξε ο Περουβιανός.

αλλά όταν σας τσούζει τόσο χάνετε κάθε μέτρο....λογικό

σας καταλαβαίνουμε

πιείτε καμία :beer: :beer: :beer: :beer: να ξεχάσετε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
14/12/2008, 12:17
Κανεις λαθος!!!!!

πάλι λάθος εισαι κ ο τέρενς ξεχνάει ή μάλλον θυμάται όσα θέλει να θυμάται, εύκολα

μεγαλύτερη ομάδα ήσασταν γιατι ΔΕΝ υπήρχε άλλη ομάδα τόσα χρόνια....ο κόκκαλης βλέπεις το μπάσκετ το είχε παρατήσει

θέλεις να θυμηθούμε τότε που ασχολούνταν για αρχή?
επί Ιωαννίδη ,κυρίως, και Ιβκοβιτς που δεν σηκωνόσασταν απο τα γόνατα?
το ξύλο των γιαννακοπουλαίων στους διαιτητες...τους τραμπουκισμούς +++ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ...σε τι διαφέρουν απο τον Κόκκαλη...μόνο στον σύλλογο!!

θέλεις να θυμηθούμε την σφαγή στην ΑΕΚ του Ιωαννίδη στον τελικό!!!μιλάμε τέτοια σφαγή δεν είχε ξαναδεί το μπάσκετ

θέλεις να θυμηθούμε πριν 2 χρόνια την σφαγή του Θρύλου απο τα κοράκια μέσα στο ΟΑΚΑ στο 3ο παιχνίδι???
ομοίως τα ίδια είδαμε και πε΄ρσυ σε κρίσιμα σημεία των αγώνων που και έκριναν τελικά το αποτέλεσμα

απλά οι διαφορά και στους λαούς μας και στις ομάδες μας είναι ότι δεν γουστάρουμε καραμέλες...μαζί με εσάς θα σκίσουμε κ τους διαιτητές σας (όταν πάρουμε καλό προπονητή πάντα)

έτσι και στο ποδόσφαιρο...σας έχουμε πετάξει 3αρες,4αρες , σας έχουμε ξεσκίσει με 10 εμείς όπως θέλετε...

απλά έχετε πιάσει την καραμέλα και δν λέτε να την αφήσετε...
με το αεκάκι απλά δεν ασχολούμαι....το θεωρώ ξεπεσμό ....να ασχοληθω με παοκ, Αρη άντε πάει στο διάολο...αλλά το αεκάκι απο που κι ως που

el_hymador
14/12/2008, 12:23
πάλι λάθος εισαι κ ο τέρενς ξεχνάει ή μάλλον θυμάται όσα θέλει να θυμάται, εύκολα

μεγαλύτερη ομάδα ήσασταν γιατι ΔΕΝ υπήρχε άλλη ομάδα τόσα χρόνια....ο κόκκαλης βλέπεις το μπάσκετ το είχε παρατήσει

το ξύλο των γιαννακοπουλαίων στους διαιτητες...τους τραμπουκισμούς +++ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ...σε τι διαφέρουν απο τον Κόκκαλη...μόνο στον σύλλογο!!

θέλεις να θυμηθούμε την σφαγή στην ΑΕΚ του Ιωαννίδη στον τελικό!!!μιλάμε τέτοια σφαγή δεν είχε ξαναδεί το μπάσκετ

θέλεις να θυμηθούμε πριν 2 χρόνια την σφαγή του Θρύλου απο τα κοράκια μέσα στο ΟΑΚΑ στο 3ο παιχνίδι???
ομοίως τα ίδια είδαμε και πε΄ρσυ σε κρίσιμα σημεία των αγώνων που και έκριναν τελικά το αποτέλεσμα

απλά οι διαφορά και στους λαούς μας και στις ομάδες μας είναι ότι δεν γουστάρουμε καραμέλες...μαζί με εσάς θα σκίσουμε κ τους διαιτητές σας (όταν πάρουμε καλό προπονητή πάντα)

έτσι και στο ποδόσφαιρο...σας έχουμε πετάξει 3αρες,4αρες , σας έχουμε ξεσκίσει με 10 εμείς όπως θέλετε...

με το αεκάκι απλά δεν ασχολούμαι....το θεωρώ ξεπεσμό ....να ασχοληθω με παοκ, Αρη άντε πάει στο διάολο...αλλά το αεκάκι απο που κι ως που

Γκακατσης Last Stand..

για πες μας αν και ο Ντομι επρεπε να βρισκεται μεσα στο γηπεδο...

giobazolias
14/12/2008, 13:00

οτι και να πεις.............
κανεις δεν φθονει τον μπασκετικο ΠΑΟ οσο τον ποδοσφαιρικο οσφπ!!!!!

γιατι την αξια του την εχει δειξει στην ευρωπη!!!!
4 ευρωπαικα!!!!

οχι σας το γαυρο του ποδοσφαιρου που στην ευρωπη................:lol: :lol: :lol:

el_hymador
14/12/2008, 13:13
:lol: :lol: :lol:

Ο διαιτητης Κακ(ορακ)ος

150211

la_villa
14/12/2008, 13:37
Γκακατσης Last Stand..

για πες μας αν και ο Ντομι επρεπε να βρισκεται μεσα στο γηπεδο...

δεν τον είδα τον αγώνα....

κ δεν ξέρω...αλλά καλύτερα να τον απέβαλλε με 2η κίτρινη...είμαι σίγουρος ότι τοτε θα νικάγαμε άνετα...

;)

la_villa
14/12/2008, 13:39
γιατι την αξια του την εχει δειξει στην ευρωπη!!!!
4 ευρωπαικα!!!!

καμία σχέση το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ....
με 20 εκ μπάτζετ στο μπάσκετ δεν σε φτάνει κανείς στην ευρώπη και χτυπάς το nba (λέμε τώρα)

με 20 εκ μπάτζετ στο ποδόσφαιρο περιμένεις πότε θα σου κάτσει

ατυχής σύγκριση....σε υπερβολικό βαθμό...

αρα κ βάση το τι κάνατε και στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 10 χρόνια στην ευρώπη στην σωστή θέση είστε...
γιατί όταν περάσατε το 01 παίξατε στους 16 εναντίον της Βίσλα (νομίζω???) ενώ εμείς με Τσέλσυ....
μείναμε 3η με 10 βαθμούς και αποκλείσαμε την Σοσό ενώ εσείς είχατε ήδη αποκλειστέι

όπως καταλαβαίνεις στην ευρωπη είναι ΚΑΙ θέμα τύχης....η τεράστια διαφοράς μας εκείς...
ελλάδα που ΔΕΝ αρκεί η τύχη γιατι δεν πρόκειται για εναν αγώνα αλλά 30 είστε εκεί που αξίζετε;)

υ.γ χώρια την ανακοίνωση της FIBA στο 1ο ευρωπαικό...:lol: :lol:

Gandalf dr685sm
14/12/2008, 15:30
La_Villa , όταν ερωτάται ο παίκτης για το αν αποβλήθηκε δίκαια αυτό θα πεί.. και όντως έτσι είναι.. κατά τον κανονισμό παίρνει κίτρινη και φεύγει όπως και έφυγε..

Αλλά είπα και πιο πριν...

Μην μου λέτε για κανονισμούς και ηλιθιότητες. Αν ο διαιτητής ήθελε να είναι ακριβοδίκαιος .. .ναι να δώσει την δεύτερη κίτρινη στον Σολάνο... αλλά να την δώσει και οχι μία.. αλλά δύο φορές στον Ντομί που κάνει τα αισχρά φάουλ 2-3 μέτρα απο τα μάτια του διαιτητή, αλλά καμία κάρτα δεν είδε.
Την είδε μόνο κάποιος που πανυγήρισε!!!!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά... Μπορεί βέβαια να το δεί κάποιος μόνο όταν δεν κρύβεται πίσω απο το δάχτυλο του.

Y.Γ. και για το basket αν θυμάμαι καλά τα νούμερα.. και εσείς κάπου στα 45 μύρια ευρώ παίζεται σαν budget αλλά δεν βλέπω να κάνετε τα ίδια που κάνει και ο Πράσινος.. Απλά για να υπάρχει και σύγκριση. Ούτε το ίδιο βέβαια και στο ποδόσφαιρο.. που έχετε περίπου τα ίδια budget και ο ένας θα παίξει για να πάει στους 8 και εσείς ρισκάρετε πρόκριση την Πέμπτη..

Και πριν προλάβεις να πείς για ΑΕΚ... με 3-4 μύρια budget ούτε ο Σέρβος δεν μπορεί να κάνει θαύματα στις συνθήκες του σήμερα. Εκτός και αν μας κάτσουν συνεχόμενα τζακ-ποτ λαχεία με παίκτες μικρούς και άβγαλτους. Μόνο που την δεκαετία του 90 το scouting πολλών ομάδων δεν συγκρινέται με το τι κάνουν σήμερα... ελάχιστες ευκαριές μένουν. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Gandalf

javrar6
14/12/2008, 17:58
La_Villa , όταν ερωτάται ο παίκτης για το αν αποβλήθηκε δίκαια αυτό θα πεί.. και όντως έτσι είναι.. κατά τον κανονισμό παίρνει κίτρινη και φεύγει όπως και έφυγε..

Αλλά είπα και πιο πριν...

Μην μου λέτε για κανονισμούς και ηλιθιότητες. Αν ο διαιτητής ήθελε να είναι ακριβοδίκαιος .. .ναι να δώσει την δεύτερη κίτρινη στον Σολάνο... αλλά να την δώσει και οχι μία.. αλλά δύο φορές στον Ντομί που κάνει τα αισχρά φάουλ 2-3 μέτρα απο τα μάτια του διαιτητή, αλλά καμία κάρτα δεν είδε.
Την είδε μόνο κάποιος που πανυγήρισε!!!!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά... Μπορεί βέβαια να το δεί κάποιος μόνο όταν δεν κρύβεται πίσω απο το δάχτυλο του.

Y.Γ. και για το basket αν θυμάμαι καλά τα νούμερα.. και εσείς κάπου στα 45 μύρια ευρώ παίζεται σαν budget αλλά δεν βλέπω να κάνετε τα ίδια που κάνει και ο Πράσινος.. Απλά για να υπάρχει και σύγκριση. Ούτε το ίδιο βέβαια και στο ποδόσφαιρο.. που έχετε περίπου τα ίδια budget και ο ένας θα παίξει για να πάει στους 8 και εσείς ρισκάρετε πρόκριση την Πέμπτη..

Και πριν προλάβεις να πείς για ΑΕΚ... με 3-4 μύρια budget ούτε ο Σέρβος δεν μπορεί να κάνει θαύματα στις συνθήκες του σήμερα. Εκτός και αν μας κάτσουν συνεχόμενα τζακ-ποτ λαχεία με παίκτες μικρούς και άβγαλτους. Μόνο που την δεκαετία του 90 το scouting πολλών ομάδων δεν συγκρινέται με το τι κάνουν σήμερα... ελάχιστες ευκαριές μένουν. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Gandalf

:a46: :a46: :a46: +10000000000

javrar6
14/12/2008, 18:22
πλακα πλκα βλεπω τωρα το Αρης - Αεκ
και παιζουν μεσα μονο 4 ελληνες απο την Αεκ και δυο απο τον Αρη....
συνολο 6 στους 22
λες και βλεπω ματς τις Primere division .....

STOYBI
14/12/2008, 19:18

Προσωπικα οποτε περναω εξω απο το κοκκινο σαραϊ, σιχτιριζω που δεν εχω ανοιγομενο κρανος και δεν μπορω να το πετυχω με ροχαλες...

Οχι...Οχι... Μπορεις να το πετυχεις ανετα και με κλειστο κρανος..... :winka:

Δοκιμασε την αλλη φορα και δεν θα χασεις.... :D

STOYBI
14/12/2008, 19:35
ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.............ΤΖΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ......!!!!

Πολλοί δέν τό άντέχουν ,πάρα πολλοί ,όταν τούς χαλάς τό παραμύθι....

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...........Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.........!!!!!!!!

Μού θυμίζεις τό τραγούδι τού Σαββόπουλου.........

Άγγελος εξάγγελος μάς ήρθε από μακριά

γερμένος πάνω σ’ ένα δεκανίκι

Δεν ήξερε καθόλου, μα καθόλου να μιλά

και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μάς έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
κι ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας
Γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά
κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ’ την αγορά
κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
Μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά
κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα
Ώσπου κάποιο βραδάκι, τι τού ’ρθε ξαφνικά
κι άρχισε να φωνάζει με μανία

Τα πόδια μου καήκανε σ’ αυτή την ερημιά
Η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα
Τα νέα που σάς έφερα, σάς χάιδεψαν τ’ αυτιά
μ’ απέχουνε πολύ απ’ την αλήθεια

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
και τού ’παμε να φύγει μουδιασμένα
Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
καλύτερα να μη μάς πει κανένα

ΦΙΛΑΚΙΑ..........!!!!

Άν μπείς στόν κόπο καί τό διαβάσεις.........ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......μερικά
πράγματα καί γιά μένα καί γιά τούς φίλους μου τούς γαύρους...!!!
Βλέπεις καμμιά φορά αύτή ή πουτάνα ή ποίηση.......έκφράζει τόσα πολλά
μέ τόσο λίγα λόγια.....

Μαλιστα..... :rolleyes:

( Μιας και λεμε για γλωσσες.......) http://www.youtube.com/watch?v=L1JJavZZOrU

viva τριφυλαρα.....

kalgeorge
14/12/2008, 20:06
ρε σεις εγω εχω καποιες αποριες...

- γιατι αφου η ομαδα του αρη δεν εχει αλλαξει απο τοτε που πηρε διπλο ο παο...ειναι το ιδιο πλυμμηρα πισω (σωστα τερενς;;; ) με τα ιδια αργα στοπερ........η αεκ δεν νικησε;;;

- εκεινος ο παιχτουρας.....που μου τα ειχατε κανει τουμπανο με το ματι του δωνη, του τομπαλιδη, του ρεχαγκελ και τα ματια των αλλων...ο πλιατσικας βρε :p ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;

- εκεινη η αλλη παιχτουρα, που εγω δεν εχω καλη κριση, και που θα προσεφερε ΠΑΡΑ πολλα στο αεκακι....εκεινος ντε ο μπασινας....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;

- αφου ο μπαγεβιτς μπορει να μεταμορφωσει οποιαδηποτε ομαδα με μετριους παιχτες σε φοβερη ομαδα...η αεκ που εχει καλους ( κατα την γνωμη σας ) παιχτες.....ποτε θα παιξει;;;

- ρε πανο..(busa) τελικα ο μπαγεβιτς ειναι ο μονος που ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα και που κλπ κλπ κλπ κλπ......ειναι ο μονος καταλληλος για την αεκ; :p ;)

STOYBI
14/12/2008, 20:43
ρε σεις εγω εχω καποιες αποριες...

- γιατι αφου η ομαδα του αρη δεν εχει αλλαξει απο τοτε που πηρε διπλο ο παο...ειναι το ιδιο πλυμμηρα πισω (σωστα τερενς;;; ) με τα ιδια αργα στοπερ........η αεκ δεν νικησε;;;

- εκεινος ο παιχτουρας.....που μου τα ειχατε κανει τουμπανο με το ματι του δωνη, του τομπαλιδη, του ρεχαγκελ και τα ματια των αλλων...ο πλιατσικας βρε :p ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;

- εκεινη η αλλη παιχτουρα, που εγω δεν εχω καλη κριση, και που θα προσεφερε ΠΑΡΑ πολλα στο αεκακι....εκεινος ντε ο μπασινας....ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;

- αφου ο μπαγεβιτς μπορει να μεταμορφωσει οποιαδηποτε ομαδα με μετριους παιχτες σε φοβερη ομαδα...η αεκ που εχει καλους ( κατα την γνωμη σας ) παιχτες.....ποτε θα παιξει;;;

- ρε πανο..(busa) τελικα ο μπαγεβιτς ειναι ο μονος που ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα και που κλπ κλπ κλπ κλπ......ειναι ο μονος καταλληλος για την αεκ; :p ;)

Βιαστικα ελληνικα συμπερασματα σε μια ηδη καμμενη χρονια ( απο ολες μα ολες τις αποψεις.....)

Ελα να μου πεις για ντουσαν απο Σεπτεμβρη και μετα μερια....