View Full Version : moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
peskandritsos
03/06/2009, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
ρε ειναι μπουρδελα μην τα περνετε:wave2: Aυτης της φωτο την συνεχεια θα ηθελα να την δω...:eyepop: :eyepop: :eyepop:
el patron
03/06/2009, 17:18
ρε λαρισα η τουμπα μεσα στην λασπη σημαινει κατι ? :confused:
el patron
03/06/2009, 17:20
εσυ πεσκανδριτσα θα με συναντησεις στους μπαμπαδες μηχανοβιους και θα σου πω εγω:wave2:
peskandritsos
03/06/2009, 17:24
εσυ πεσκανδριτσα θα με συναντησεις στους μπαμπαδες μηχανοβιους και θα σου πω εγω:wave2: Ωχ ωχ με πηρανε χαμπαρι...
Εμμμ συγνωμη καταπληκτικε gus950, ξερεις οτι εγω προσωπικα θεωρω οτι τα ΚΤΜ ειναι τα καλυτεροτερα μηχανακια του κοσμου!!!:D :D :beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
03/06/2009, 17:24
ναι οτι ολα πανε και ολα πεφτουναι και σας εχει φαει το μαρκετιγκ...........
πιος πηρε απο εδω μεσα κτμ για να τα κανει?
λες και εχω μικρα πεδια στο μαγαζι που κηταν μια καλη φοτο απο εναν skater και λενε ο θεος,,,,,
ρε σει ειμαι 30 χρονων δεν με συναρπαζει κατι τετιο περα αμα ειναι δικια σοθ η δικια μου φοτο?
καταλαβαίνεις γιατι?
και δεν νομίζω να τρελαίνεται και κανενας αφρικανος........κτμ αδες στανταρ μπορει να χυσανε κιόλας τωρα!
που να ειχε και ΚΤΜ τι θα εκανε ο μπιλ λαντεν ?? http://www.youtube.com/watch?v=LWjHqJC0StI&feature=related
el patron
03/06/2009, 17:36
ρε λαρισα αφου σε παω γιατι μου την χαλας ,οι φωτογραφιες ειναι ενδεικτικες των δυνατοτητων
της μηχανης και του αναβατη . Απο εκει και περα ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει και το βασικο οπως μπορει.
:wave2:
LARISEOS
03/06/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
που να ειχε και ΚΤΜ τι θα εκανε ο μπιλ λαντεν ?? http://www.youtube.com/watch?v=LWjHqJC0StI&feature=related
χαχαχαχαχαχ μα τον πουστη ........εβγαλε καπνους θα σκασει!
LARISEOS
03/06/2009, 18:06
ρε λαρισα αφου σε παω γιατι μου την χαλας ,οι φωτογραφιες ειναι ενδεικτικες των δυνατοτητων
της μηχανης και του αναβατη . Απο εκει και περα ο καθενας χρησημοποιει την μηχανη του οπως θελει και το βασικο οπως μπορει.
:wave2:
γιατι επηρεάζεις τα μικρα εγκεφαλικά παιδια!
:beer:
Eγώ πάντως LARISEE... έχυσαααααααααααααα.
Αλήθεια, εκεί που ήταν πεσμένο το ΚΤΜ, το άφρικα θα το περνούσε χαλαρά έ????
ΑΣ ΧΑΛΑΝΕ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και κάτι ακόμα. Εγώ είμαι 42... και με συναρπάζει.Συγνώμη.:beer:
LARISEOS
03/06/2009, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Eγώ πάντως LARISEE... έχυσαααααααααααααα.
Αλήθεια, εκεί που ήταν πεσμένο το ΚΤΜ, το άφρικα θα το περνούσε χαλαρά έ????
ΑΣ ΧΑΛΑΝΕ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
1ο ειναι θεμα οδηγου αλλα και ο πιο γαματος να εισαι οταν εχεισ να κανεις με 200 κιλα μηχανη και με λασπη ειναι πολυ παγηδα,,,,,ειναι σαν να εισαι σε σαπουναδα και απο κατω μαρμαρο!
2ο αμα ητανε το αφρικα και το ktm εκει θα εβλεπες μια διαφορα .............. απο την μια 14 000 πεσμενα και απο την αλλη 4000. και πες μου απο πια μερια θα ηθελες να εισαι.?
3ο ενας μεγαλος λογος που δεν εχω παει στα ktm και στο gs 800 ειναι οτι δεν παρεχουν πολυ καλη προστασια για το ειδος που παρουσιάζουν...........
αρα καλα ειμαι με το αφρικα και ισως και να μην επεφτα.............
ρε θα βγαλω φοτο-βιντεο τη πηγα να κάνω με το αφρικα χτες και θα σας πεσουν τα δοντια........
αλλα βγηκε η αλυσίδα και παραλίγο να παθω ζιμια..........
ΥΓ .Επειδή στανταρ θα το λέγατε ..............για την αλυσίδα εχω κλείσει ραντεβού να την αλλάξω την παρασκευη,γραναζια κτλ............μετα απο 55000 χλμ.
LARISEOS
03/06/2009, 18:57
Και κάτι ακόμα. Εγώ είμαι 42... και με συναρπάζει.Συγνώμη.:beer:
δεν προκητε ποτε να χύσω με ενα πράγμα.........για το τι με προσφέρει ισως,,,αλλα συνήθως εγω το κυνηγάω......και οχι αυτο εμένα!
αν καταλαβες τι εννοώ....
LARISEOS
03/06/2009, 19:04
θα χυσεις...........
:beer:
εισαι και μεγαλυτερος και ντρέπομαι να σου μιλάω ετσι!
LOUKILOUK
03/06/2009, 20:13
Ρε παλιοαφρικανικες κοτες και τρελοι εντουραδες που καβαλατε γιαπωνεζικες μπουρουχες με θρυλικα ονοματα... οταν εβαλε ο gus950 την φωτο με το δικο του αλμα κανατε τουμπεκι ψιλοκομμενο...Τωρα παλι βγαζετε γλωσσα και μιλατε σχολιαζοντας φωτο αγνωστων σας απο στο διαδικτυο με ζημιες που δεν λενε απολυτως τιποτα απο στατιστικη αποψη (για οσους κατεχουν το αντικειμενο...). Μπορουμε να βρουμε τα παντα* στο youtube αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...Γιατι να ασχοληθω με την φωτο ενος αγνωστου, ενω ημουν ο ιδιος κατοχος για 6 χρονια ενος 640 και τωρα εχω ενα 990...:winka: ΙΣΩΣ ξερω κατι αλλα φυσικα τι σας λεω τωρα εσας...εσεις τα ξερετε καλυτερα...τα εχετε δει στο youtube...
Mυθοι και πραγματικοτητα κυριοι... η συνωμοσιολογια και η ξερολιαση μας εχει φαει στην Ελλαδα. Δεν διαφωνει κανεις οτι αλλο το Kινεζικο αλλο το Γιαπωνεζικο και αλλο το Ευρωπαικο μηχανακι, αλλα εσεις εχετε φερει την καταστροφη και τον ολεθρο στην Ευρωπη α) για να δικαιογησετε τα φραγκα που σκασατε για γιαπωνεζικη πατατα που δεν παει βημα ή ταξιδευει σαν πλεουμενο... :sick: :lol:, β) για να μην νοιωθετε ασχημα που σας πουλανε τα γιαπωνεζακια μηχανακια παρωχημενης τεχνολογιας σε φτηνιαρικο περιφεριακο..εεε σορρυ περιτυλιγμα ηθελα να πω...
Δεν πειραζει, εσεις ας λετε οτι μας χαλανε και εμεις ας ξερουμε οτι σας πατανε...
Εκανα και ρημα το θηριο...μαζεψτε με ρεεε τον ποιητη...:look:
Για τελευταια φορα υπενθυμιζω στον φιλο Λαρισαιο, που κανει οτι δεν καταλαβαινει, οτι τα οικονομικα μεγεθοι που αναφερει ειναι ΑΚΥΡΑ...(μου θυμιζεις πολιτικαντη ρε προσεχε... :mad: )
Για την αλυσιδα φυσικα και δεν θα πω, ουτε θα ελεγα, τιποτα... γιατι θα γινομουν σαν και εσας...:sick: φωτο ολο ταζεις... αλλα... (καταλαβες γιατι σε λεω πολιτικαντη? :winka: )
* τα παντα ειναι αρκουδακια στην ΚΙΝΑ (Λαρισαιε με πιανεις...? :winka: )
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
http://www.youtube.com/watch?v=XuztvewxH3E
:a13: :a13: :a13: :a13: :a5: :a5: :a5: :a5:
Εστο κ με sebrig τραβα αν μπορεις να το φτασεις με το πατινι που εχεις.
Με ευνοικο ανεμο σε κατιφορο κατι μπορει να γινει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
πολυ καλα στο πεσιμο...εδω βεντουζαρησε η επηφανεια και δεν ξεκολουσε!
Τι λε ρε σοβαρα?
Σκεψου τι βεντουζαρισμα θα εκανε η δικια σου η ντουλαπα εκει περα.
stelios thunder
03/06/2009, 20:51
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...........ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΜ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑ ΤΗUNDERACE 1000 TOY 99,--ΔΗΛΩΝΩ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ--ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΩ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΟΤΟ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..... ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΕΥΩ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ......ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.SORRY ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:wave2: :wave2: :a15: :a54:
catmaster
03/06/2009, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.SORRY ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:wave2: :wave2: :a15: :a54:
δεν παρεξηγήσε απλά εδώ είναι αντιπαραθέσεις και τους την σπάς με politically correct απαντήσεις ... κοινώς τα χώνουμε ... :D
να πάρε παράδειγμα από κάτω ....:D
το ζήτημα δεν είναι το αν ο κατιμάς είναι πιο σύγχρονος ....
το ζήτημα είναι ένα ..... οι Αφρικάνοι είναι παντελονάτοι χεράδες και γαμώ τα τιμόνια και πάνε γαμιώντας παντού ....
οι κατεμάδες από την άλλη επειδή ο αργαλειός που καβαλάνε έχει παραπάνω άλογα νομίζουν πως έγιναν παγκόσμιοι ....
μπορείτε να συνεχίσετε νομίζω ...:D
2ο αμα ητανε το αφρικα και το ktm εκει θα εβλεπες μια διαφορα .............. απο την μια 14 000 πεσμενα και απο την αλλη 4000. και πες μου απο πια μερια θα ηθελες να εισαι.?
apo ta 14.000 fysika...
αμα ειναι να κλαις, καλυτερα να κλαις σε λιμουζινα παρα σε yugo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
03/06/2009, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
Εστο κ με sebrig τραβα αν μπορεις να το φτασεις με το πατινι που εχεις.
Με ευνοικο ανεμο σε κατιφορο κατι μπορει να γινει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο καθεις με τα προβληματα του, ο ενας θελει να πηγαινει γρηγορα αλλα καποιοι θελουν να πηγαινουν σιγουρα.
Το προβλημα ομως σε μια καπως μεγαλη διαδρομη θα το εχει ο γρηγορος που θα ψαχνει συνεργειο και ανταλλακτικα για να φτιαξει την κουρουτα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο καθεις με τα προβληματα του, ο ενας θελει να πηγαινει γρηγορα αλλα καποιοι θελουν να πηγαινουν σιγουρα.
Το προβλημα ομως σε μια καπως μεγαλη διαδρομη θα το εχει ο γρηγορος που θα ψαχνει συνεργειο και ανταλλακτικα για να φτιαξει την κουρουτα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και ποσο μεγαλη διαδρομη θα κανεις με το τενερε? χμμμμ μπορει και 300 κμ ΑΝΕΤΑ
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 21:33
Ο καθεις με τα προβληματα του, ο ενας θελει να πηγαινει γρηγορα αλλα καποιοι θελουν να πηγαινουν σιγουρα.
Τοσα ξερεις τοσα λες δεν καβαλησες ποτε ΚΤΜ κ δεν ξερεις αν εχουν προβληματα η οχι.
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης ελα να μας πεις μετα ποιο περπαταει με σιγουρια
peskandritsos
03/06/2009, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
και ποσο μεγαλη διαδρομη θα κανεις με το τενερε? χμμμμ μπορει και 300 κμ ΑΝΕΤΑ Αν εννοεις αυτονομια εχει πανω απο 400 χλμ, αν εννοεις αξιοπιστια κοντα στο νου και η γνωση...:rolleyes:
peskandritsos
03/06/2009, 21:36
Τοσα ξερεις τοσα λες δεν καβαλησες ποτε ΚΤΜ κ δεν ξερεις αν εχουν προβληματα η οχι.
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης ελα να μας πεις μετα ποιο περπαταει με σιγουρια Εδω η ιδια η εταιρεια σας στα προκαθορισμενα σερβις λεει στα 30.000:eyepop: :eyepop: :eyepop: χλμ αλλαγη πιστονιου.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 21:37
το ζήτημα είναι ένα ..... οι Αφρικάνοι είναι παντελονάτοι χεράδες και γαμώ τα τιμόνια και πάνε γαμιώντας παντού ....
οι κατεμάδες από την άλλη επειδή ο αργαλειός που καβαλάνε έχει παραπάνω άλογα νομίζουν πως έγιναν παγκόσμιοι ....
Τι να κανουμε δεν φτεμαι εμεις η ΚΤΜ φταει που βγαζει μηχανακια που στριβουν μονα τους. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 21:39
Το ξαναλεω ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ
Αν εννοεις αυτονομια εχει πανω απο 400 χλμ, αν εννοεις αξιοπιστια κοντα στο νου και η γνωση...:rolleyes:
Σωστά… δεν διατύπωσα καλά την πρότασή μου…… σε ευθεία ή σε κατηφόρα καλά θα πας…. Τώρα αν ανεβείς πουθενά που έχει κλίση ο δρόμος πάνω από 5%...... θα κάνεις μπράτσα από το πάλεμα που θα ρίξεις… 50 άλογα έχει ρε φίλε και τα 2 είναι και ψόφια….
peskandritsos
03/06/2009, 21:44
Και για να σας καληνυχτησω γιατι νυσταξα για απαντηστε μου...
Αν οι επιλογες σας ηταν να αγορασετε ενα μεταχειρο ΚΤΜ με 150.000 χλμ η ενα αφρικα με τα ιδια χιλιομετρα για να το κρατησετε 5-6 χρονακια για μεικτη χρηση, εστω και με τα ιδια λεφτα αποκτησης ποιο θα διαλεγατε για να σας βγαλει ασπροπροσωπο σε ολα????
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!:wave2: :wave2: :wave2:
Σιγά ρε ΚαΤιΜάδες με τα άλματα …..
Ποδήλατο ΒΜΧ δικαβαλο κάνει καλύτερα ρεεεε….(και δεν χαλάει)
165433
sakisvolos
03/06/2009, 21:49
Αν οι επιλογες σας ηταν να αγορασετε ενα μεταχειρο ΚΤΜ με 150.000 χλμ
ΚΤΜ με πόσα χλμ??????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν έχει υποστεί 2 τουλάχιστον ανακατασκευές το μοτέρ μπορεί να φτάσει αυτά τα χλμ!
peskandritsos
03/06/2009, 21:49
Σωστά… δεν διατύπωσα καλά την πρότασή μου…… σε ευθεία ή σε κατηφόρα καλά θα πας…. Τώρα αν ανεβείς πουθενά που έχει κλίση ο δρόμος πάνω από 5%...... θα κάνεις μπράτσα από το πάλεμα που θα ρίξεις… 50 άλογα έχει ρε φίλε και τα 2 είναι και ψόφια…. Εσυ να δεις ποδια που θα κανεις απο το σπρωξιμο σε ανηφορα.:wave2: :rotflmao: :rotflmao:
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 21:50
Το ΚΤΜ χαλαρα
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: Αντε γεια κ στο φορουμ κ στο δρομο καλο τσαι.
peskandritsos
03/06/2009, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
ΚΤΜ με πόσα χλμ??????:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν έχει υποστεί 2 τουλάχιστον ανακατασκευές το μοτέρ μπορεί να φτάσει αυτά τα χλμ! Συγνωμη μερικες φορες παρασυρομαι.:blush: :blush: :blush:
stelios thunder
03/06/2009, 21:52
ΤΡΑΝSALP 600 TO ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΖΑΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ 150000 ΧΛΜ:wave2: :wave2: :wave2: :rotflmao: :lol: :lol:
Εσυ να δεις ποδια που θα κανεις απο το σπρωξιμο σε ανηφορα.:wave2: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρεις φαντάζομαι γιατί εβάλαν την κρικέλα κάτω από τα φώτα έ?
peskandritsos
03/06/2009, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
ΤΡΑΝSALP 600 TO ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΖΑΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΕΣ 150000 ΧΛΜ:wave2: :wave2: :wave2: :rotflmao: :lol: :lol: Το εχει κολλητος μου με 180.000 χλμ και δεν εχει παει μαστορα ακομα.
Τα σερβις τα κανει μονος του.:beer:
peskandritsos
03/06/2009, 21:56
Ξέρεις φαντάζομαι γιατί εβάλαν την κρικέλα κάτω από τα φώτα έ? Για να ακουμπαμε το φραπεδακι.:lol: :lol:
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 21:57
Ναι ναι ετσι ειναι ρε πιλοταρες οπως τα λετε τα ΚΤΜ χαλανε γι'αυτο μην τα περνεται.
Πρεπει να γραφω 2 μερες για τα γιαπωνεζικα χαρχαλια κατεστραμενα που εχω δει με τα ματια σε συνεργεια κ για το κοστος ανακατασκευεις.
Για να ακουμπαμε το φραπεδακι.:lol: :lol:
think deeper.....
peskandritsos
03/06/2009, 21:59
think deeper..... Τσαγακι???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρεις φαντάζομαι γιατί εβάλαν την κρικέλα κάτω από τα φώτα έ?
Που να ξέρουμε ρε φίλε ….δεν μας εχει χρειαστεί και ποτέ …
Εσάς φαντάζομαι είναι το πρώτο αφτερμαρκετ που αγοράζετε από την Τουρατεκ…
Άντε και στο καινούργιο να το έχει στάνταρ….
:lol: :lol:
Τσαγακι???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έλα ρε…. Είσαι έξυπνο αγόρι….. απλά πιθανά να μην το έχει χρειαστεί………
………….ακόμα
:winka:
peskandritsos
03/06/2009, 22:04
Έλα ρε…. Είσαι έξυπνο αγόρι….. απλά πιθανά να μην το έχει χρειαστεί………
………….ακόμα
:winka: Κατσε ρε συ.
Τωρα ειδα το προφιλ σου.
Το στρωμα εχεις εσυ, τι σε εχει πιασει με τους κατημαδες???
Μια χαρα καλη μηχανη εχεις, μη μου πεις οτι σκεφτεσαι να την αλλαξεις με την χαρα του μαστορα???
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 22:05
Μιλησε το τρενερε το γρηγορο το καλο
1ο ειναι θεμα οδηγου αλλα και ο πιο γαματος να εισαι οταν εχεισ να κανεις με 200 κιλα μηχανη και με λασπη ειναι πολυ παγηδα,,,,,ειναι σαν να εισαι σε σαπουναδα και απο κατω μαρμαρο!
3ο ενας μεγαλος λογος που δεν εχω παει στα ktm και στο gs 800 ειναι οτι δεν παρεχουν πολυ καλη προστασια για το ειδος που παρουσιάζουν...........
αρα καλα ειμαι με το αφρικα και ισως και να μην επεφτα.............
ρε θα βγαλω φοτο-βιντεο τη πηγα να κάνω με το αφρικα χτες και θα σας πεσουν τα δοντια........
αλλα βγηκε η αλυσίδα και παραλίγο να παθω ζιμια..........
1o Aφού είναι θέμα οδηγού γιατί έβαλες πεσμένο ΚΤΜ και όχι AFRICA? Αυτά δεν πέφτουν?
2ο Από τα 14000. Σου φάνηκε πως ο gus το λυπάτε? Ούτε εγώ λυπάμε το δικό μου.Όχι πως το ΄΄στίβω΄,αλλά και κανά δυο ψιλές που έχω φάει με λίγα βέβαια,σιγά να μην κλάψω.Εγώ όταν το πήρα, ήξερα πως το παντρεύομαι,και για αυτόν το λόγο το πήρα.
3ο Εμ βέβαια. Με κάτι AFRICA που κοιτάτε εσείς, σαν αυτό που ποστάρατε το ΠΟΤΕΜΚΙΝ, ένα απλό κάγκελο σας φαίνετε λίγο
ΥΓ .Επειδή στανταρ θα το λέγατε ..............για την αλυσίδα εχω κλείσει ραντεβού να την αλλάξω την παρασκευη,γραναζια κτλ............μετα απο 55000 χλμ.
Κατσε ρε συ.
Τωρα ειδα το προφιλ σου.
Το στρωμα εχεις εσυ, τι σε εχει πιασει με τους κατημαδες???
Μια χαρα καλη μηχανη εχεις, μη μου πεις οτι σκεφτεσαι να την αλλαξεις με την χαρα του μαστορα???
Αν κάποια στιγμή γίνει αλλαγή θέλω να ελπίζω ότι θα είναι 990… είναι λίγο ακριβά όμως τα μπουρδέλα
Αν κάποια στιγμή γίνει αλλαγή θέλω να ελπίζω ότι θα είναι 990… είναι λίγο ακριβά όμως τα μπουρδέλα
το "ακριβά" σε πείραξε .......το "μπουρδέλα" δεν σε πειραξε ???
peskandritsos
03/06/2009, 22:11
Μιλησε το τρενερε το γρηγορο το καλο Εσενα πρεπει να σου γνωρισω τον ανηψιο μου να σου εξηγησει απο κοντα τους λογους που ειχε κλεισμενο στο συνεργειο τον ματρακα του για σχεδον δυο μηνες.
Φανταζομαι οτι καταλαβες τι μαρκα ηταν??
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης (ΚΤΜ)ελα να μας πεις μετα ποιο ειναι το μπουρδελο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όλα τα μηχανάκια κολλητέ είναι μπουρδέλα….
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 22:14
Το γελιο ειναι οταν βρισκω κανενα ΧΤΧ 660 μοταρντ στο δρομο κοιτανε λες και ερχεται το τρενο πανο τους:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :rotflmao: :rotflmao:
Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης (ΚΤΜ)ελα να μας πεις μετα ποιο ειναι το μπουρδελο.
φτιαχνει και εργαλεία η ΚΤΜ ???
Μάλλον , για να επιδιορθώνεις τις βλάβες …
Αμ το άλλο? Όποιος δει ΚΤΜ στο δρόμο, του χώνεται:rotflmao:
Το γελιο ειναι οταν βρισκω κανενα ΧΤΧ 660 μοταρντ στο δρομο κοιτανε λες και ερχεται το τρενο πανο τους:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :rotflmao: :rotflmao:
Πάνω – κάτω την ίδια φασαρία κάνουν…(οοο,δεν είναι τίποτα …έτσι δουλεύει ο κινητήρας στα ΚΤΜ…)
:lol: :rotflmao:
sakisvolos
03/06/2009, 22:22
Αμ το άλλο? Όποιος δει ΚΤΜ στο δρόμο, του χώνεται:rotflmao:
Όχι φίλε μου λάθος κάνεις......................δεν του ''χώνεται'' όπως λες απλά...................Προσπαθεί να
φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μη φάει καμιά μπιέλα από το μοτέρ του ΚΤΜ στο κεφάλι! :winka: :winka:
peskandritsos
03/06/2009, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Όχι φίλε μου λάθος κάνεις......................δεν του ''χώνεται'' όπως λες απλά...................Προσπαθεί να
φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μη φάει καμιά μπιέλα από το μοτέρ του ΚΤΜ στο κεφάλι! :winka: :winka: Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...:rolleyes:
sakisvolos
03/06/2009, 22:26
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...:rolleyes:
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ! Ναι και αυτό! :D
Φαιδων ΚΤΜ
03/06/2009, 22:32
Μα τι λεβεντες ειστε εσεις εδω ρε μπραβω ρε με κανεται κ γελαω.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :a013: :a013: :a013:
Η περιμενει να σκασει το ΚΤΜ για να το περασει...Ειδικα αν ειναι Τριτη...:rolleyes:
Εσύ στο πίσω γκρουπ, με τα KLE και τα XLR.:smilea:
peskandritsos
03/06/2009, 22:36
Μα τι λεβεντες ειστε εσεις εδω ρε μπραβω ρε με κανεται κ γελαω.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :a013: :a013: :a013: Για αυτα ειναι οι φιλοι.:winka: :evil: :evil:
peskandritsos
03/06/2009, 22:38
Εσύ στο πίσω γκρουπ, με τα KLE και τα XLR.:smilea: Ενω εσυ με τα R1 και τα BUSA???:a01: :a01: :a01: :a028: :a028:
Εκεί που πρέπει,μέσα στο τεστ του περιοδικού.:beer:
peskandritsos
03/06/2009, 22:43
Ρε σεις θα με χωρησει η γυναικα μου, αντε καληνυχτα και συνεχιζουμε αυριο με ποιο πολλα μπινελικια.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε σεις θα με χωρησει η γυναικα μου, αντε καληνυχτα και συνεχιζουμε αυριο με ποιο πολλα μπινελικια.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Δώδεκα η ώρα, δεν είναι για ύπνο.Καλά να περάσεις:beer:
:eyepop:
DE SAS PROLABENO RE MPOYRDELA..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
LARISEOS
04/06/2009, 08:46
καλημερα ..............................................
το καλυτερο που διαβασα ητανε απο τον catmaster και απο τον johndoe που θελει να παρει το 990 ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα εισαι με το στρομ εσυ μην σε παρασέρνει ο φιδεμπορας..............!!!!!!
loyk
δεν συνηθηζω να παίρνω φοτο μαζι μου στης διαδρομές......αλλα θα τυχει να υπάρχει....αλλα ουτε ειπα καπου το οτι το αφρικα θα κανει καλυτερο αλμα απο το κτμ.....μιας και δεν με ενδιαφερει κιολας.
οσο για την ελλαδα το τι πηστευει ο καθενας μαλλον γυρησετο αναποδα προς εσενα γιατι εγω εχω και 20 χρονια εξωτερικό..........
και αγαπητε να σου πω ενα πραγμα στο μοναδικο κρατος που "ο ανθρωπος βρακί δεν εχει στο κώλο του μηχανή ηθελε" ειναι η ελλαδα.......οκ?
δεν ειναι παράξενο που αμα ψάξεις της τελευταίες αγγελίες ολα ειναι gs και ktm.....
στο ξανα λεω ,,,,αν ηθελα να εχω το ktm θα το ειχα ,,, το ιδιο και για το gs...!
ε δεν με τρελαίνει ρε σει..........δεν γέρασα ακομα για να το παίξω μαγγας στα γκομενακια με την μηχανη..........
ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ
επισης ελλαδα ειναι εσυς που εχεται παρη ενα μηχανακη 14 000 και ασχοληστε με το αφρικα.........
τιμη μας κιολας!
πας εξωτερικο και ο αλλος εχει μηχανη 10 χρονια και νιωθει υπερήφανος....εδω εσεις τον κανεται μαλακα.....αλλα πως να δικαιολογηθείτε για τα 14 000 που δίνεται για την ελληνικη μαγγια....?
γιαυτο και σας εχει φαει εδω μεσα ζορίζεστε με το καπιος ειναι και νιώθει καλυτερα απο εσας με τα ακριβά σας μοτερ.........!
καλημερα απο μενα και παλι
LARISEOS
04/06/2009, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:eyepop:
DE SAS PROLABENO RE MPOYRDELA..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
εμεις ημαστε η πρωινη duka.
γαμησετα,,,,,,,,,,,:rotflmao:
παρε βαθειες ανασες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε παλιοαφρικανικες κοτες και τρελοι εντουραδες που καβαλατε γιαπωνεζικες μπουρουχες με θρυλικα ονοματα... οταν εβαλε ο gus950 την φωτο με το δικο του αλμα κανατε τουμπεκι ψιλοκομμενο...Τωρα παλι βγαζετε γλωσσα και μιλατε σχολιαζοντας φωτο αγνωστων σας απο στο διαδικτυο με ζημιες που δεν λενε απολυτως τιποτα απο στατιστικη αποψη (για οσους κατεχουν το αντικειμενο...). Μπορουμε να βρουμε τα παντα* στο youtube αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...Γιατι να ασχοληθω με την φωτο ενος αγνωστου, ενω ημουν ο ιδιος κατοχος για 6 χρονια ενος 640 και τωρα εχω ενα 990...:winka: ΙΣΩΣ ξερω κατι αλλα φυσικα τι σας λεω τωρα εσας...εσεις τα ξερετε καλυτερα...τα εχετε δει στο youtube...
Mυθοι και πραγματικοτητα κυριοι... η συνωμοσιολογια και η ξερολιαση μας εχει φαει στην Ελλαδα. Δεν διαφωνει κανεις οτι αλλο το Kινεζικο αλλο το Γιαπωνεζικο και αλλο το Ευρωπαικο μηχανακι, αλλα εσεις εχετε φερει την καταστροφη και τον ολεθρο στην Ευρωπη α) για να δικαιογησετε τα φραγκα που σκασατε για γιαπωνεζικη πατατα που δεν παει βημα ή ταξιδευει σαν πλεουμενο... :sick: :lol:, β) για να μην νοιωθετε ασχημα που σας πουλανε τα γιαπωνεζακια μηχανακια παρωχημενης τεχνολογιας σε φτηνιαρικο περιφεριακο..εεε σορρυ περιτυλιγμα ηθελα να πω...
Δεν πειραζει, εσεις ας λετε οτι μας χαλανε και εμεις ας ξερουμε οτι σας πατανε...
Εσύ τα’ αγόρι μ’ δεν παίζεσαι με τίποτας….
ρε πατάς καλά ή σε παίρνει αριστερά….???
Ποιο yutube και μ@λακίες …ολόκληρη BMW Ισπανίας ανακοινώνει ανάκληση γιατί η μηχανή κόβει μπροστινό άξονα ….όχι καμιά βίδα της μανέτας που σκουριάζει …
..ΚΟΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΞΟΝΑ..!!!!!
Είναι μύθος και συνομωσία ότι η KTM δεν μπορεί να φτιάξει , από το 2005 , μια γαμημένη αντλία νερού για LC8 , που να είναι στεγανή και ευθυγραμμισμένη , ώστε να μην ζεσταίνεται.....??
ΚΤΜ adventure my ass…. που για να δεις από πού χάνεις λάδια , πρέπει πάνω στο βουνό να κατεβάσεις ΔΥΟ τεπόζιτα……λες και καβαλάς Blackbird…..
Που από την ώρα που έφυγαν οι μηχανικοί της Rotax από μέσα , γίνατε wanna be Boutique…..
Κινητήρας τεχνολογίας 2000+ που καίει λάδι και το γράφει και στην ούγια…
Ναι ρε …το ΤενεΚέ είναι αργό και βαρύ , γιατί σου λέει ότι εγώ , εν έτη 2007 σου βάζω ατσάλινο πλαίσιο διαμέτρου John Holmes , και ψαλίδι ίσα με τα μπούτια σου, και επίσημα φόρτωσε το 190 κιλά , που σημαίνει ότι δεν θα κάνει κιχ μέχρι τα 250…..και τράβα όπου θες , και το φίλτρο το αλλάζεις και στο πλάι του δρόμου, και μετά θα σε ξαναφέρω πίσω στο σπίτι πάνω στη σέλα, όχι συνοδηγός του κοιλαρά της οδικής….
Γκάζωνε και στρίβε εσύ …..όπως ακριβώς στις φωτογραφίες και στα DVD των δύο αδερφάδων……να τρώτε και να σκεπάζεστε μόνο….
Και πούσε....... δες τι σούρχεται......
165447
παρακαλω πολυ να παρει καποιος τη yamaha να το αποσυρει..γιατι.....
εχω χεστει...
ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
ελα αντι μας ψαρωσες ρε...:bawl: :lol: :rotflmao:
τουμπεκι τωρα ηρθανε τα μονοκυλινδρα που ναι καλυτερα και απο τα παντα ολα λεμε..
peskandritsos
04/06/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και πούσε....... δες τι σούρχεται...... :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a03: :a03: :a03:
αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε......:lol: :bawl: :rotflmao:
peskandritsos
04/06/2009, 09:45
αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε......:lol: :bawl: :rotflmao: Προεδρας ειναι και εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο προεδρα ισχυει η ειναι στο περιπου???
Προεδρας ειναι και εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο προεδρα ισχυει η ειναι στο περιπου??? ισχυει ρε..απο τα σκιτσα μικι μαους με μαρκαδορακι....τωρα εχουνε περασει στο photoshop..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
παρακαλω πολυ να παρει καποιος τη yamaha να το αποσυρει..γιατι.....
εχω χεστει...
ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
ελα αντι μας ψαρωσες ρε...:bawl: :lol: :rotflmao:
τουμπεκι τωρα ηρθανε τα μονοκυλινδρα που ναι καλυτερα και απο τα παντα ολα λεμε..
..και ο Δούκας το χαβά του...:κύλινδροι, γκάζια, ντεμέκ στήσιμο μηχανής, μιλιάλογα μετά τον τέταρτο χάρτη...και....και....και....
αντε να δουμε γιατι απο προπερσι βαζει ζωγραφιες ο αντι και ακομα περιμενουμε......:lol: :bawl: :rotflmao:
Ας όψεται η καριόλα η κρίση ...αλλιώς......:mad:
Όλα τα θυμάσαι ρε κ@υφάλα .....:beer:
..και ο Δούκας το χαβά του...:κύλινδροι, γκάζια, ντεμέκ στήσιμο μηχανής, μιλιάλογα μετά τον τέταρτο χάρτη...και....και....και....
Ας όψεται η καριόλα η κρίση ...αλλιώς......:mad:
Όλα τα θυμάσαι ρε κ@υφάλα .....:beer: o δουκας το χαβα του φιλε αστα..
το απριλια το 650 το τραιλ νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που παιζει για μικτη χρηση και στη καλυτερη τιμη που υπαρχει στην αγορα..και προσφερει τα παντα..ολα ομως...
τωρα τι λετε εσεις..δε ξερω.
Προεδρας ειναι και εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο προεδρα ισχυει η ειναι στο περιπου???
Spam mode ON
Την είδαν και την φωτογράφισαν (όχι αυτήν στην φώτο) στην αστυνομική πίστα στο Nardo της Νορβηγίας......
Το Νοέμβρη και Αν...!!!!
Spam mode OFF
o δουκας το χαβα του φιλε αστα..
το απριλια το 650 το τραιλ νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που παιζει για μικτη χρηση και στη καλυτερη τιμη που υπαρχει στην αγορα..και προσφερει τα παντα..ολα ομως...
τωρα τι λετε εσεις..δε ξερω.
Now you are talking man....
Ένα δεύτερο δίσκο μπροστά δεν μπορούσαν να βάλουν.....
και που την κάνεις service στην ΣαΛΛονίκη μΕ λες...??
SeNNinhA
04/06/2009, 10:01
Άντε τώρα με όλα τα φλόρικα μηχανάκια σας
Πάρτε ενα πραγματικά ΑΝΤΡΙΚΟ μηχανάκι
Κι όποιος τολμάει ας το καβαλήσει
HONDA CR 500
60 δίχρονα άλογα στον τροχό
Σας πατάει ΟΛΟΥΣ χαλαρά.
:a36: :a36: :a43:
165449
SeNNinhA
04/06/2009, 10:01
..
165450
Now you are talking man....
Ένα δεύτερο δίσκο μπροστά δεν μπορούσαν να βάλουν.....
και που την κάνεις service στην ΣαΛΛονίκη μΕ λες...?? ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΕΝΑΝ..ΜΠΟΡΕΙΣ..Κ ΣΕΡΒΙς?
σιγα ρε..
LOUKILOUK
04/06/2009, 12:05
Καλημερα σε ολους:wave2:
Προεδρε, ανακλησεις κανουν ολες οι εταιριες και το ξερεις, ειμαι σιγουρος...το ΧΤ 660 ας πουμε εσβηνε την ωρα που οδηγουσες...:uplate: :confused: επικινδυνο φανατζομαι το θεωρεις και αυτο οπως και τον αξονα της bmw, αν και εγω εχω ΚΤΜ...και η ΚΤΜ φυσικα εχει κανει ανακλησεις και ισως να επρεπε να ειχε κανει και αλλες, πχ αντλια συμπλεκτη στα 950... Παρολα αυτα, τελικα ισως το λαδι απο τους σπασμενους μας κινητηρες, να ειναι λιγοτερο απο το μελανι που χυθηκε, και ακομα ρεει, για να μας πεισει για το ποσο στενες σχεσεις εχουμε με τους μηχανικους μας...
Θεωρω τον εαυτο μου συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη αλλα και καταναλωτη...ειχα παπι Χοντα, πηρα TTR250 YAMAXA για 6 χρονια, αλλα 6 KTM adv640 και τωρα 990...το εψαξα πολυ πριν αποφασισω και δεν ειμαι κανα ματσο ψωνισμενο, που προσπθει να βγαλει γκομενακια καβαλα σε μοτορια, οπως υποννοει ο Λαρισαιος...:wave2: . Γνωριζω εκ των προτερων οτι τα ΚΤΜ ειναι ποιο απαιτητικα σε συντηρηση, αλλα προφανως αυτο ειναι το κοστος των υψηλων επιδοσεων...που εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και με συγκινουν στον δρομο και οχι στα περιοδικα που τα βλεπω γραμμενα... Γουσταρω να στριβω και να στιβω το μηχανακι που οδηγαω και πλεον μετα απο 15+ χρονια που οδηγαω μονο μηχανη μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην οδηγικη συμπεριφορα αναμεσα στα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν...Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην αγορα μηχανης για μενα, ισως τον σημαντικοτερο... θεματα οπως ζημιες συνεργεια κτλ με απασχολουν σιγουρα αλλα η πρωτερη εμπειρια με τα ΚΤΜ, αλλα και τα Γιαπωνεζικα, εδειξε οτι δεν ειναι τιποτα τραγικο και ξεχωριστο τα ΚΤΜ σε σχεση με τα γιαπωνεζικα οσον αφορα την αξιοπιστια...
καλους δρομους μαγκες...σας ευχομαι:wave2:
και δροσερα τσαγια για τους αφικανους σας υποσχομαι:evil: :winka: :rotflmao:
υ.γ.1 Νιος ημουν και γερασα πριμενοντας τον αντικαταστατη το super tenere ρε συ προεδρε...αυτο το παλιο ασπρο-μπλε-κιτρινο με τις μαυρες ζαντες ηταν η μοτοσυκλετιστικη φαντασιωση μου... :bigcry: το συναντουσα καθε πρωι στο δρομο για το σχολειο μου:sun:
ανετα αγοραζα ενα για restoring...
υ.γ.2 οτι με παιρνει αριστερα που το καταλαβες ρε προεδρε:confused: ?
υ.γ.3 SeNNinhA αυτο το θηριο κοβει χερια λεμε...το πιασα καποτε για λιγο αλλα παρολιγο να χασω τον ελεγχο των σωματικων μου λειτουργιων (να χεστω ντεεε) :rotflmao: :lol: :bigcry:
ΚΤΜ....
Τα θαυμάζω στα περιοδικά, τα χαζεύω στους δρόμους, στα συνεργεία.
Μέχρι που θα ήθελα και εγώ ένα.
Αρκεί να μην το πληρώσω. :wave2:
LARISEOS
04/06/2009, 12:41
Καλημερα σε ολους:wave2:
Προεδρε, ανακλησεις κανουν ολες οι εταιριες και το ξερεις, ειμαι σιγουρος...το ΧΤ 660 ας πουμε εσβηνε την ωρα που οδηγουσες...:uplate: :confused: επικινδυνο φανατζομαι το θεωρεις και αυτο οπως και τον αξονα της bmw, αν και εγω εχω ΚΤΜ...και η ΚΤΜ φυσικα εχει κανει ανακλησεις και ισως να επρεπε να ειχε κανει και αλλες, πχ αντλια συμπλεκτη στα 950... Παρολα αυτα, τελικα ισως το λαδι απο τους σπασμενους μας κινητηρες, να ειναι λιγοτερο απο το μελανι που χυθηκε, και ακομα ρεει, για να μας πεισει για το ποσο στενες σχεσεις εχουμε με τους μηχανικους μας...
Θεωρω τον εαυτο μου συνηδειτοποιημενο μοτοσυκλετιστη αλλα και καταναλωτη...ειχα παπι Χοντα, πηρα TTR250 YAMAXA για 6 χρονια, αλλα 6 KTM adv640 και τωρα 990...το εψαξα πολυ πριν αποφασισω και δεν ειμαι κανα ματσο ψωνισμενο, που προσπθει να βγαλει γκομενακια καβαλα σε μοτορια, οπως υποννοει ο Λαρισαιος...:wave2: . Γνωριζω εκ των προτερων οτι τα ΚΤΜ ειναι ποιο απαιτητικα σε συντηρηση, αλλα προφανως αυτο ειναι το κοστος των υψηλων επιδοσεων...που εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και με συγκινουν στον δρομο και οχι στα περιοδικα που τα βλεπω γραμμενα... Γουσταρω να στριβω και να στιβω το μηχανακι που οδηγαω και πλεον μετα απο 15+ χρονια που οδηγαω μονο μηχανη μπορω να καταλαβω τις διαφορες στην οδηγικη συμπεριφορα αναμεσα στα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν...Αυτο το τελευταιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο στην αγορα μηχανης για μενα, ισως τον σημαντικοτερο... θεματα οπως ζημιες συνεργεια κτλ με απασχολουν σιγουρα αλλα η πρωτερη εμπειρια με τα ΚΤΜ, αλλα και τα Γιαπωνεζικα, εδειξε οτι δεν ειναι τιποτα τραγικο και ξεχωριστο τα ΚΤΜ σε σχεση με τα γιαπωνεζικα οσον αφορα την αξιοπιστια...
ελπηζω να μην αποχωρίσεις απο της αντιπαράθεσης γιατι τα εγραψες πολυ απλα αυτά....
αποχαιρετηστηριο!!!! :lol:
λουκι εσενα σε θελω εδω γιατι αν καπιος απαντάει σωστα περα απο καποια πράγματα που λες εισαι σωστός και συνειδητοποιημένος καβαλαρης......και μακαρι να ητανε πολλοι ετσι .!
ελπηζω αν και δεν το νομηζω εδω μεσα που εχω μπλεξει να καταλαβουν μερικοι πως δεν συγκρηνουμε το ενα μηχανακι με το αλλο..........αλλα το οτι δεν ειναι ολοι οι οδηγοι ιδιοι.....!
και το τι θελει ο καθενας απο ενα μηχανακι!
με λενε τασο και μολις εφαγα γεμιστά με σταφίδες!
LARISEOS
04/06/2009, 12:45
υ.γ.3 SeNNinhA αυτο το θηριο κοβει χερια λεμε...το πιασα καποτε για λιγο αλλα παρολιγο να χασω τον ελεγχο των σωματικων μου λειτουργιων (να χεστω ντεεε) :rotflmao: :lol: :bigcry:
ασε ρε,,,,, ασεε....και εγω οταν ήτανε να παρω το rm 250 χωρις να γνωρίζω τπτ μου λέγανε κόβει χερια ποδια κτλ........ ολα θεμα ανθρωπου ειναι....και ολα καβαλιούνται απο ολους!
@@ αρκει να μην εισαι λαχανο!
με λενε τασο και εβαλα παγο στο ποδι μου!
ασε ρε,,,,, ασεε....και εγω οταν ήτανε να παρω το rm 250 χωρις να γνωρίζω τπτ μου λέγανε κόβει χερια ποδια κτλ........ ολα θεμα ανθρωπου ειναι....και ολα καβαλιούνται απο ολους!
@@ αρκει να μην εισαι λαχανο!
με λενε τασο και εβαλα παγο στο ποδι μου! ε ναι ρε λακη..αφρικα εχεις..σου λενε τα παιδια εκει..κατσε μη του φυγει απο τα χερια αυτος εχει μαθει..αργα βαδιζω..ζωη κερδιζω..
αφου και εγω ετσι που μιλασ..νομιζα οτι εισαι στα 50 και βαλε απο ηλικια..μολις ειπες οτι εισαι 30..καταλαβα τι κανει η μια αφρικα στον ανθρωπο...
σε γερασε φιλε..πουλατη..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :beer:
SeNNinhA
04/06/2009, 13:03
ε ναι ρε λακη..αφρικα εχεις..σου λενε τα παιδια εκει..κατσε μη του φυγει απο τα χερια αυτος εχει μαθει..αργα βαδιζω..ζωη κερδιζω..
αφου και εγω ετσι που μιλασ..νομιζα οτι εισαι στα 50 και βαλε απο ηλικια..μολις ειπες οτι εισαι 30..καταλαβα τι κανει η μια αφρικα στον ανθρωπο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
peskandritsos
04/06/2009, 13:08
Ωραια τωρα θα ταυτοποιησουμε μηχανες με ηλικια.
Απο 18 εως 22 επιτρεπεται μονο παπι και σκουτερ,
Απο 22 εως 28 μικρα εντουρακια και μιρα στριτακια
Απο 28 εως 40 επιτρεποντε ολα εκτος αφρικα γιατι σε γερνανε
Απο 40 εως 50 επιβαλλεται αφρικα-τενερε-χαρλευ
Απο 50 και ανω μονο αντικες ανω των 60 ετων
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
LARISEOS
04/06/2009, 13:09
ε ναι ρε λακη..αφρικα εχεις..σου λενε τα παιδια εκει..κατσε μη του φυγει απο τα χερια αυτος εχει μαθει..αργα βαδιζω..ζωη κερδιζω..
duka.....ελα σου βαζω κανα 2 video δικα μου ,,,,,μεσα στης φοτο ειναι και o johndoe..........
http://www.youtube.com/watch?v=0BTOTQZRfvE
http://www.youtube.com/watch?v=umuAS_LfPM8
http://www.youtube.com/watch?v=IokovVpXNm4
τωρα οσο για το 20-30-40 ........ ????
LARISEOS
04/06/2009, 13:16
ξεχασα...
με λενε τασο και μολις εφαγα και το σουφλε!
LOUKILOUK
04/06/2009, 13:17
Σε συ Τασο που και που με πιανει αυτη η politicaly correct επιθυμια εκφρασης, ενω δεν ειναι του χαρακτητα μου και του ηθους μου, και δημιουργει τετοιου αισχιστου ειδους παρεξηγησεις...σιγα μην αποχωρησω απο το θρεντ... "the night is still young" :winka: :evil:
Προβλεπω μεγαλο πανηγυρι και δεν το χανω με τιποτα...ασε που περιμενω και τους φλωρομπεμβεδακηδες να εμφανιστουν επιτελους...
Προφανως, το ξαναλεω και εγω, δεν συγκρινουμε τα 2 αυτα μηχανακια:uplate: :confused: αλλα ισως συγκρινουμε νοοτροπιες... γουστα...και αποψεις οδηγων ΚΤΜ και των βαρκαρηδων που καπετανευουν ιαπωνικα ποταμοπλοια πινοντας τσαγια και αλλα αφεψηματα...:evil: :winka:
:beer: :wave2:
υ.γ. Οσο για το θηριο που λεγεται CR500 παρε πισω αυτο που ειπες προβλεπω νεα αντιπαραθεση...καβαλουσα CR250 και την ενοιωθα την δυναμη...οταν ανεβηκα στο 500 νομιζα οτι αντι για βενζινη εκαιγε ΥΣΤΕΡΙΑ... ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ... παλευες να κρατηθεις πανω του σου λεω μολις ανοιγες το γκαζι... και ετσι και το ανοιγες λιγο αποτομα το καπακι το ειχες στο τσεπακι :bigcry:
dukeandthecity
04/06/2009, 13:20
...ασε που περιμενω και τους φλωρομπεμβεδακηδες να εμφανιστουν επιτελους...
φιλαράκι αν η σαμπάνια δεν πιασει τους 13 C και το κονσομέ λαχανικών δεν ψηθει καταλλήλος δεν κουναμε ρούπι. :D
LARISEOS
04/06/2009, 13:20
Σε συ Τασο που και που με πιανει αυτη η politicaly correct επιθυμια εκφρασης, ενω δεν ειναι του χαρακτητα μου και του ηθους μου, και δημιουργει τετοιου αισχιστου ειδους παρεξηγησεις...σιγα μην αποχωρησω απο το θρεντ... "the night is still young" :winka: :evil:
Προβλεπω μεγαλο πανηγυρι και δεν το χανω με τιποτα...ασε που περιμενω και τους φλωρομπεμβεδακηδες να εμφανιστουν επιτελους...
Προφανως, το ξαναλεω και εγω, δεν συγκρινουμε τα 2 αυτα μηχανακια:uplate: :confused: αλλα ισως συγκρινουμε νοοτροπιες... γουστα...και αποψεις οδηγων ΚΤΜ και των βαρκαρηδων που καπετανευουν ιαπωνικα ποταμοπλοια πινοντας τσαγια και αλλα αφεψηματα...:evil: :winka:
:beer: :wave2:
ετσι ετσι............ ξερεις,,,,,ποταμόπλοια δεν εχει βυθιστεί κανενα....τα αλλα τα μεγαλα τα καινούρια βυθηζουν........ ασε που στα ποταμοπλοΐα περνουσαν καλυτερα!
με λενε τασο και συνεχηζω και στο αλλο thead
duka.....ελα σου βαζω κανα 2 video δικα μου ,,,,,μεσα στης φοτο ειναι και o johndoe..........
http://www.youtube.com/watch?v=0BTOTQZRfvE
http://www.youtube.com/watch?v=umuAS_LfPM8
http://www.youtube.com/watch?v=IokovVpXNm4
τωρα οσο για το 20-30-40 ........ ???? το δευτερο ειδα και κανεισ σνοουμπορντ??
:confused:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ..
τι πρεπει να δω ομως?:lol: :bawl: :rotflmao:
LARISEOS
04/06/2009, 13:22
υ.γ. Οσο για το θηριο που λεγεται CR500 παρε πισω αυτο που ειπες προβλεπω νεα αντιπαραθεση...καβαλουσα CR250 και την ενοιωθα την δυναμη...οταν ανεβηκα στο 500 νομιζα οτι αντι για βενζινη εκαιγε ΥΣΤΕΡΙΑ... ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ... παλευες να κρατηθεις πανω του σου λεω μολις ανοιγες το γκαζι... και ετσι και το ανοιγες λιγο αποτομα το καπακι το ειχες στο τσεπακι :bigcry:
να σου .....πω.!
δεν ειχα ξανακαβαλησει καθαρο....οταν το εβαλε μπροστα ο μαστορας να το παρω μια βολτα .....χεστηκα...το φορτοσα με τον johndoe σε μια κλουβα και πηγαμε σε κατι χωραφια.......
χεσμεντε.........τωρα ομως στα @@
ολα μια συνήθεια ειναι απλα! αμα το εχεις ρε δεν κολας...........τι εχει ο σενινια (πως τον λενε ) παραπανω?????? :rotflmao:
LARISEOS
04/06/2009, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
φιλαράκι αν η σαμπάνια δεν πιασει τους 13 C και το κονσομέ λαχανικών δεν ψηθει καταλλήλος δεν κουναμε ρούπι. :D
γαματο........ +750cc :rotflmao:
LARISEOS
04/06/2009, 13:25
το δευτερο ειδα και κανεισ σνοουμπορντ??
:confused:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ..
τι πρεπει να δω ομως?:lol: :bawl: :rotflmao:
απλα εβαλα 2 βιντεο γιατι κατι ειπες για την ηλικία......
αλήθεια ποσο εισαι? και με τι αλλο ασχολείσαι?