Σύνδεση

View Full Version : Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

jimtarasxt660x
09/01/2010, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Inpas, το βιβλίο περιμένω...
JimTaratatas, το μαξιλαράκι..:lol:

Και εμείς μια πίπα:blush: :blush: :blush:

ΜΟΡΦΕΑΣ
09/01/2010, 20:14
Επειδή αυριο το πρωί πρέπει να ανέβω μια στιγμή Μαρούσι, για μια επίγουσα δουλειά, Ελπίζω να μην φύγετε 08:00 ακριβώς από το περίπτερο, αλλά να περιμένετε 5-10 λεπτά.
Επίσης να ποτίσω και τα αλόγατα για να μην διψάσουν στο δρόμο.

185114

ΜΟΡΦΕΑΣ
09/01/2010, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Και όλα τα άλλα ρε Τζιμάκο γαμάτα avatar είναι!!!Ρε Μορφέας πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα όμορφα:beer: :beer: Λοιπόν τα λέμε αύριο παίδες:wave2:

Ευχαριστώ, ευχαριστω.

185115

θανος honda xx
09/01/2010, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Αντε καλησπερα και απο εμενα και φυσικα πανω απο ολα Καλη Χρονια σε ολους και τις οικογενειες μας!

Εγω βρε λεβεντες το βλεπω λιγο βαρετο να ερθω στο περιπτερο και λεω να σας περιμενω καπου στην Ελευσινα.
Το θεμα ειναι το που? :( ετσι ωστε να ειναι ενα μερος που το γνωριζετε και εσεις.....:( .

Σκεφτομαι και προτιμω την Παλαια Εθνικη μια και αφου η διαδρομη ειναι που ειναι πολυ μικρη, τουλαχιστον να ευχαριστηθουμε λιγο ;) .

Θα ειμαι δικαβαλος (θα παρω μαζι ενα ανηψιο) και θα περιμενω οποιον ακομα προτιμησει την Παλια :cool: .

Για γραψτε τι σκεφτεστε για το που να σας περιμενω στην Ελευσινα και τι ωρα :)

Φιλε μου γνωριζω την εξοδο τις ελευσινας αλλα να την πιασουμε την διαδρομη απο τοσο χαμηλα να μην παμε απο τα μεγαρα που νωμιζω ειναι και καλυτερα και να δωσουμε συναντυση στα διοδια λεω εγω τωρα.??παρε τηλ.να σου πουμε ακριβως τι θα κανουμε μια που δεν θαρθεις απ'το περιπτερο....6937275099:wave2: :wave2:

inpas
10/01/2010, 05:51
Καλημέρα στην γειτονιά :sun:

Χθες πήγα και πήρα 2 μποτίλιες αφρώδη οίνο. Θέλετε να τις φέρω για να μην τρώμε έτσι ξερά την βασιλόπιτα ή να τις κρατήσω σπιτάκι μου? Μην μου ανησυχείτε, οικονομική σαμπάνια είναι με καλή ποιότητα και γεύση.

Για πείτε βρε βρυκόλακες

inpas
10/01/2010, 06:02
....Inpas, το βιβλίο περιμένω...

xtbilly sorry δεν πρόλαβα να κοιτάξω....... σίγουρα στην επόμενη πανελλήνια θα σου φέρω
:beer:

inpas
10/01/2010, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John

Για γραψτε τι σκεφτεστε για το που να σας περιμενω στην Ελευσινα και τι ωρα :)

Γιάννη θα τηλεφωνηθούμε από περίπτερο γιατί εκεί θα δούμε από που θα πάμε τελικώς

XJR_Billy
10/01/2010, 06:12
:sun: :sun: :sun:

Καλημέρα, ξεκινάω!!!:cool: :p

binzis
10/01/2010, 06:14
:sun: :sun: :sun:

Καλημέρα, ξεκινάω!!!:cool: :p

Φύγαμε.!!!

jimtarasxt660x
10/01/2010, 06:24
Καλημέρα:sun: :sun: :sun:

jimtarasxt660x
10/01/2010, 11:54
Πίσω στην Βάση εγώ...

Παίδες πέρασα πανέμορφα...χάρηκα για την γνωριμία με όλους σας... και κατάλαβα τι ρεμάλια είστε όλοι σας και απορώ πως έμπλεξα εγώ μαζί σας...πορνόγεροι :lol: :lol: :lol:

Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ειναι ο binzis και ο paranoid !!!

Φώτο πιο μετά για να πέσει και επεξεργασία σε μερικές:a01: :a01: :a01:

ΜΟΡΦΕΑΣ
10/01/2010, 12:25
Άνοιξα νέα συζήτηση για να βάλουμε συγκεντρωμένες τις φωτό εκεί (Για να βλέπουν τι έχασαν όσοι δεν ήρθαν :rotflmao: )

boldor900f
10/01/2010, 15:38
Περάσαμε ωραία.
Κοινά ενδιαφέροντα και ίδιες υποχρεώσεις όλοι μας.
Εφυγα ξαφνικά στη διασταύρωση γιατί εκεί κοντά μένω.
Αντε και στην επόμενη.

jimtarasxt660x
10/01/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Περάσαμε ωραία.
Κοινά ενδιαφέροντα και ίδιες υποχρεώσεις όλοι μας.
Εφυγα ξαφνικά στη διασταύρωση γιατί εκεί κοντά μένω.
Αντε και στην επόμενη.

Βασικά με το που βγάλαμε την τελευταία φωτο χαθήκατε λες και σας είχαν βάλει νέφτι στον κώλο...

Δεν πρόλαβα να χαιρετίσω κανέναν μονάχα τον Ταμία, τον Billy και τον Μορφέα

inpas
10/01/2010, 15:43
Μπράβο παιδιά, μιά χαρά περάσαμε :beer:
Να'μαστε καλά να κόψουμε βασιλόπιτα και το 2011

:wave2:

xtbilly θα στο φέρω το βιβλίο βρε'συ, μη φωνάζεις :lol:

ΜΟΡΦΕΑΣ
10/01/2010, 16:10
Ωραία περάσαμε. Ωραία βόλτα, ωραία παρέα, ωραίος καιρός, χαβαλές πολύς.
Ψήνεσται για την επώμενη βόλτα σε πέριξ νησί;;; (Πόρος, Αίγινα, Σαλαμίς..........).

185198

θανος honda xx
10/01/2010, 18:58
Βρεεε,καμια φωτο δεν βλεπω ξαφνικα σας πιασανε η ντροπες...??

Μπραβο μας και στην επομενη εκει που λεει ο μορφεας καλα ειναι παιδια μου..:wacko:

tzimtarax660xt τι να σε κανω πηγες και εμπλεξες με τους πορνογερους δεν ηθελες να κατσεις με την νεολαια.??:lol: :lol: παντος χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα η επομενη θα ειναι με τους γρηγορους και οχι με τα σαλιγκαρια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε καλο μας βραδυ παιδες,ααα να μην ξεχασω και το donzon υπεροχη και αυτην η βολτα την αλλη φορα να κανουμε πικ νικ.??:beer: :beer:

jimtarasxt660x
10/01/2010, 19:01
Θάνο έχουμε φτιάξει άλλο thread για τις φωτο...

κοίτα εδώ....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=94604

Είστε ωραίοι πορνόγεροι όμως και σας πάω:beer: :beer: :beer:

ggs
10/01/2010, 19:02
Ρε , όλα τα είχε αυτή η κοπή πίτας…..

Βασιλόπιτα με την μορφή τεράστιου κουραμπιέ ....
Δώρα (παντόφλες …)
Διασπάσεις (παλιά εθνική – νέα εθνική)
Προδοσίες (από Γιαπωνέζους για τα «αλλήθωρα» μάτια μιας Γερμανίδας…)
Ένοπλη επίθεση (ινπας σε είδαμε…)
Θάλασσα ….
Βουνό …(για όσους ανέβηκαν στα Γεράνια…)

Μόνο φαγητό ΔΕΝ είχε….. και ο Don John μας πέρασε επίτηδες από κάτι τσίκνες στα μερη του που μας έσπασαν την μύτη….next time….

Μπραβο ρε μπαμπαδες (και μη..) …καλή χρονιά να έχουμε….

ΥΓ. φωτο θα ανεβάσω μόλις βρω το γ@μοκαλόδιο....

:beer: :beer: :beer:

paranoid
10/01/2010, 19:46
Η παρθενική κοπή βασιλόπιτας με τους οικογενειάρχες ήταν κάτι παραπάνω απο τέλεια. Όντως τα είχε όλα, μέχρι και μπιστολιές φάγαμε απο τον Inpas....!!
DonJohn, πολύ ωραία η παράκαμψη στο τέλος, φοβερή θέα και ωραία διαδρομή αν και καποια στιγμή μας πέρασες απο κάτι ταβέρνες και η μυρωδιά απο τα κοψίδια μου έσπασε τη μύτη ρε φίλε...!
Άντε και του χρόνου...!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer:

binzis
11/01/2010, 08:33
Και του χρόνου να ήμαστε καλά.

Συγνώμη που την κοπάνησα ξαφνικά, αλλά είδα το ρολόι και με έπιασε πανικός.:eyepop:
Έπρεπε 13:00 να είμαι πίσω, γιατί 13:30, είχαμε κανονίσει με άλλα δύο ζευγάρια με τα παιδιά τους, ραντεβού για ταβερνάκι.
Βολίδα έγινε το cbf…:smilea:

Ευτυχώς 13:05 ήμουν πίσω και την γλύτωσα την παντόφλα. :lol: :rotflmao: :lol:
Μίση ώρα αργότερα, με πέντε λεπτά καθυστέρηση, φτάσαμε στο κουτουκάκι και όλα καλά.
:beer: :wave2:

blueangel
11/01/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Βασικά με το που βγάλαμε την τελευταία φωτο χαθήκατε λες και σας είχαν βάλει νέφτι στον κώλο...

Δεν πρόλαβα να χαιρετίσω κανέναν μονάχα τον Ταμία, τον Billy και τον Μορφέα

Εχεις δίκιο ρε Τζιμάκο εντάξει εγώ μαλακία παρασύρθηκα από τους άλλους τους πατεράδες είδες ρε πως φύγανε μπουλούκι!!!Βλέπεις το ρολόι είναι αμείληκτο ρε γαμώτο:rotflmao:

blueangel
11/01/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Και του χρόνου να ήμαστε καλά.

Συγνώμη που την κοπάνησα ξαφνικά, αλλά είδα το ρολόι και με έπιασε πανικός.:eyepop:
Έπρεπε 13:00 να είμαι πίσω, γιατί 13:30, είχαμε κανονίσει με άλλα δύο ζευγάρια με τα παιδιά τους, ραντεβού για ταβερνάκι.
Βολίδα έγινε το cbf…:smilea:

Ευτυχώς 13:05 ήμουν πίσω και την γλύτωσα την παντόφλα. :lol: :rotflmao: :lol:
Μίση ώρα αργότερα, με πέντε λεπτά καθυστέρηση, φτάσαμε στο κουτουκάκι και όλα καλά.
:beer: :wave2:

Α ρε Γιάννη ευτυχώς οι παντόφλες ήταν ελαφριές ρε φίλε!!!Εσυ έπρεπε να τις φτιάξεις για ναναι στα μέτρα σας:lol: Πάντως έχασες διαδρομή πολλή καλή,ίσως τα καταφέρουμε στην επόμενη:wave2:

ΜΟΡΦΕΑΣ
11/01/2010, 10:36
Να σας βάλω φιτίλια;;; Η επόμενη βόλτα, Περίπτερο, Μάνδρα, ΓΕΡΑΝΙΑ / πρώην Αμερικλάνικη βάση, Καντήλι, Παλαιά εθνική οδός (αχ θάλασσα), ΠΆΧΗ για καφέ. Όσοι έρθουν από ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΟ, μιτινγκ πόιντ στην έξοδο ΜΑΓΟΥΛΑ / ΜΑΝΔΡΑΣ στην γέφυρα.

185254

ggs
11/01/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Να σας βάλω φιτίλια;;; Η επόμενη βόλτα, Περίπτερο, Μάνδρα, ΓΕΡΑΝΙΑ / πρώην Αμερικλάνικη βάση, Καντήλι, Παλαιά εθνική οδός (αχ θάλασσα), ΠΆΧΗ για καφέ. Όσοι έρθουν από ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΟ, μιτινγκ πόιντ στην έξοδο ΜΑΓΟΥΛΑ / ΜΑΝΔΡΑΣ στην γέφυρα.

Ωραίος ο ΜΟΡΦΕΑΣ ….
Τι λέτε να προτείνουμε γενικά μονοήμερες μοτοεκδορμες και να διαλέγουμε οι αναξιοπαθούντες οικογενειάρχες - μηχανόβιοι ???
Π.Χ.
Α.
Περίπτερο, Μάνδρα, ΓΕΡΑΝΙΑ / πρώην Αμερικλάνικη βάση, Καντήλι, Παλαιά εθνική οδός (αχ θάλασσα), ΠΆΧΗ για καφέ. Όσοι έρθουν από ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΟ, μιτινγκ πόιντ στην έξοδο ΜΑΓΟΥΛΑ / ΜΑΝΔΡΑΣ στην γέφυρα.
Β.
Αθηνα, Π.Ε.Ο. ,Βίλια, Ψάθα, αλεποχωρι, πισια, Λουτράκι, Ν.Ε.Ο., Αθήνα
Γ.
Αθηνα, Ν.Ε.Ο. , Κιατο,Τρικαλα Κορινθίας ,Φενεος ,ΝΕΟ ,Αθηνα.
Δ.
Αθηνα , ΠΕΟ,Χαιρωνια , Τιθορεα, Μοδι,Ρεγγινι,Κ.βουρλα,ΝΕΟ,Αθηνα
Κ.λ.π.

Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ολοήμερης (μέχρι το απόγευμα) άδειας από τον «λοχαγό» για να το ευχαριστηθούμε….
Αντε βρε , έτσι και καταφέρουμε να κάνουμε ποτέ διήμερη , θα ανακηρύξουμε εκείνη την μέρα ως Εθνική Εορτή…

XJR_Billy
11/01/2010, 11:45
Καλημέρα μοτο-οικογενειάρχες.

Ήταν πολύ ωραία χτες, ωραία βολτίτσα, φοβερός καιρός, λίγη κίνηση και εξαιρετική παρέα!!!:sun:

Πολύ ωραία η βασιλόπιτα, άψογη μεταφορά απ' τον ταμία.
Πέρασα πολύ ωραία μάγκες, και του χρόνου να'μαστε όλοι καλά και περισσότεροι !!:beer:

Γνώρισα και από κοντά κάποιους φίλους που μιλούσαμε μόνο, BlueAngel, Paranoid, Λάμπρος κλπ... Χάρηκα για τη γνωριμία παίδες!!

Ο δικός μου "λοχαγός" τραβάει παντόφλα χαλαρά και το βλέπω λίγο δύσκολο για μονοήμερη.:(
Εκτός να μας τιμήσει με την παρουσία της...:o

Inpas ίσα που κουβάλησα τον Μεσσία του Dune...:mad: :lol:
JimTaratatas σε μεγάλα κέφια... πάω να χαζέψω το θάψιμο στις φωτογραφίες!!:D

Και του χρόνου με υγεία και λιγότερες παντοφλιές !!!:D :beer: :beer: :beer:

inpas
11/01/2010, 16:21
....Inpas ίσα που κουβάλησα τον Μεσσία του Dune...:mad: :lol:

Next time ma friend :beer:

GAS NICK
11/01/2010, 17:48
εφτασα και εγω μετα απο μια μερα:a52:
η εμπειρια ηταν τραυματικη, ολοι εδωσαν τον
χειροτερο τους εαυτο, η πιττα τραυματισμενη
το τυρι μουχλιασμενο,το κρασι παλιο:yuck:

αντε και του χρονου σπιτια μας:sick:
:a12:

ΥΓ τα λεω αυτα γιατι η καφετερια ηταν ανοιχτη
αλλιως εκει θα ηταν τα κοκαλακια μου ΑΚΟΜΑ:wave2:

jimtarasxt660x
11/01/2010, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
εφτασα και εγω μετα απο μια μερα:a52:
η εμπειρια ηταν τραυματικη, ολοι εδωσαν τον
χειροτερο τους εαυτο, η πιττα τραυματισμενη
το τυρι μουχλιασμενο,το κρασι παλιο:yuck:

αντε και του χρονου σπιτια μας:sick:
:a12:

ΥΓ τα λεω αυτα γιατι η καφετερια ηταν ανοιχτη
αλλιως εκει θα ηταν τα κοκαλακια μου ΑΚΟΜΑ:wave2:

Άρε Νικόλα τι γέλιο πάτησα με την φάση της καφετέριας... :lol:

Κοιτάω την καφετερία και βλέπω ανοιχτή την πόρτα και ακούω σε μια φάση να λες είναι κλειστή...
Ξανακοιτώ και σου λέω ανοιχτή είναι...αλλά μάλλον δεν με άκουσες...όπως και με τον Don John:rotflmao:

GAS NICK
11/01/2010, 18:05
εγω το ειχα δεσει οτι θα ηταν κλειστη
και ετοιμαζομουν για το ξυλο:bawl:

γεια σου Jim:wave2:

inpas
11/01/2010, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
εγω το ειχα δεσει οτι θα ηταν κλειστη
και ετοιμαζομουν για το ξυλο:bawl:

γεια σου Jim:wave2:

αρε gasnick :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φαντάσου τώρα......... στην παραλία να τρέχεις εσύ μπροστά κι από πίσω να σε κυνηγάνε κάποιοι
εξαγριωμένοι μηχανόβιοι :bigcry: :bigcry: :bigcry:

γεια σου βρε gasnick :beer:

GAS NICK
11/01/2010, 18:54
:nono: δεν θελω να το φανταστω

boldor900f
11/01/2010, 19:30
Αντε για μονοήμερες φιλαράκια!!!

Παρακαλώ ορίστε χρονοδιάγραμμα πτήσης για έγκριση
απο τους λοχαγούς.

blueangel
11/01/2010, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Αντε για μονοήμερες φιλαράκια!!!

Παρακαλώ ορίστε χρονοδιάγραμμα πτήσης για έγκριση
απο τους λοχαγούς.

Ναι ναι σίγουρα τις εγκρίσεις τις έχετε στα τσεπάκια σας:rotflmao: Α ρε μπλάστρης ξύλινος που σας χρειάζεται αλήτες μηχανόβιοι που αφήνετε τις οικογένειες και τρέχετε με τα μοτόρια σε βουνά και ραχούλες:lol: :bigcry: :lol:

jimtarasxt660x
11/01/2010, 19:45
Ναι ναι σίγουρα τις εγκρίσεις τις έχετε στα τσεπάκια σας:rotflmao: Α ρε μπλάστρης ξύλινος που σας χρειάζεται αλήτες μηχανόβιοι που αφήνετε τις οικογένειες και τρέχετε με τα μοτόρια σε βουνά και ραχούλες:lol: :bigcry: :lol:

Μην τους βλέπεις έτσι...έχουν αρχίσει και σηκώνουν μπαϊράκι στις γυναίκες τους...από Αθήνα που γινόντουσαν συνήθως οι βόλτες φτάσανε κάτω από το αυλάκι...

Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...:beer: :beer: :beer:

paranoid
12/01/2010, 08:19
Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...:beer: :beer: :beer:

κρύβε λόγια..!!!! :a01: :a01:

jimtarasxt660x
12/01/2010, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
κρύβε λόγια..!!!! :a01: :a01:

Γιατί έχουν βάλει οι γυναίκες σας κατασκόπους μέσα στο site?
:lol: :lol: :lol:

paranoid
12/01/2010, 08:28

Γνώρισα και από κοντά κάποιους φίλους που μιλούσαμε μόνο, BlueAngel, Paranoid, Λάμπρος κλπ... Χάρηκα για τη γνωριμία παίδες!!

ΧΤ-Billy και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα ρε φίλε, όπως και τον Blue angel & Βoldor που δεν είχαμε ξανασυναντηθεί...!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

paranoid
12/01/2010, 08:39
Γιατί έχουν βάλει οι γυναίκες σας κατασκόπους μέσα στο site?

Ποτέ δεν ξέρεις..!Είναι ύπουλη η τεχνολογία σήμερα..:lol: :lol: :rotflmao:

XJR_Billy
12/01/2010, 09:17
Εγώ πάντως την έχω πιάσει να κρυφοκοιτάει τι γράφω εδώ μέσα...:mad: :alien: :alien:

binzis
12/01/2010, 09:22
Εγώ πάντως την έχω πιάσει να κρυφοκοιτάει τι γράφω εδώ μέσα...:mad: :alien: :alien:

Και εγώ το ίδιο.:cry:

blueangel
12/01/2010, 09:25
ΧΤ-Billy και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα ρε φίλε, όπως και τον Blue angel & Βoldor που δεν είχαμε ξανασυναντηθεί...!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Αμοιβαία η χαρά Γιάννη και για σένα που βρεθήκαμε και για τον Μπιλάρα που τόσο καιρό τα λέγαμε και δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούμε όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας:beer: :beer: Περάσαμε πραγματικά υπέροχα και αυτό είναι που αξίζει σε τέτοιες συναντήσεις!!!Πάντα τέτοια παίδες:beer: :beer: :beer:

blueangel
12/01/2010, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Και εγώ το ίδιο.:cry:

Α κι εσύ το ίδιο Γρανάζη μου?????Καλά ετοιμάσου τώρα να μπείς σε projects αντικοριών!!!θα τα χρειαστεί όλη η παρέα:D Και συ Μπιλάρα που το ξεκίνησες πριν να δεις ποιός άλλος τα διαβάζει τωρα ταυτόχρονα :rotflmao: Καλά ωχχχχχχ ωχχχχχ ετοιμάσου σαλίγκαρε για το επόμενο κάζο...ερχεται ήδη...φθάνει...σε λίγο περνά και το αυλάκι:lol: :bigcry: :lol:

jimtarasxt660x
12/01/2010, 09:31
Μην μασάτε ρε παλικαριααααααα....αεραααααααααααααα κ τις φάγατε :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

jimtarasxt660x
12/01/2010, 09:32
τις παντοφλιές σας εννοούσα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΡΦΕΑΣ
12/01/2010, 09:54

185358

ΜΟΡΦΕΑΣ
12/01/2010, 09:55
Μην μασάτε ρε παλικαριααααααα....αεραααααααααααααα κ τις φάγατε :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ναι. Μην μασάτε και δεν τρέχει τίποτις.........:rotflmao:

185359

jimtarasxt660x
12/01/2010, 09:57
Γεια σου Μορφέα με τα emoticon σου:beer: :beer: :beer:

ΜΟΡΦΕΑΣ
12/01/2010, 10:01
Βρήκα την τιμωρία των γυναικών μας. :rotflmao:
Είναι η κάτωθι............
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

185360

jimtarasxt660x
12/01/2010, 10:30
Ναι μετά όμως.........

185363

jimtarasxt660x
12/01/2010, 10:32
και μετα.................

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

185364

paranoid
12/01/2010, 16:19

Εμένα το κάνει στα φανερά...!:cry: :cry: Δεν κρύβεται κάν...!:bigcry:

inpas
12/01/2010, 16:39
............Άντε και το καλοκαίρι Βουλγαρία συντρόφια...:beer: :beer: :beer:

Μακάρι βρε jimtara :beer:
Εγώ πάντως το καλοβλέπω αυτό το ταξιδάκι, θα λείπει κι η φαμίλια στο συζυγοχώριον όλο
τον Αυγουστο...... ψιλοθετικά τα βλέπω τα πράματα ;)

XJR_Billy
12/01/2010, 17:01
Άντε. Μακάρι.
Εμένα άρχισε από τώρα να με ψήνει για το καλοκαίρι να πάμε με το αμαξάκι μας, κυριλέ, ξεκούραστα, σαν άνθρωποι κλπ...:yuck:

Αλλά δεν κατάλαβε...:evil:

Θα εφαρμόσω την τιμωρία του Μορφέα !!!:rotflmao: :rotflmao: :eek: :yuck: :lol: :bigcry: :bigcry:

blueangel
12/01/2010, 17:29
Εμένα το κάνει στα φανερά...!:cry: :cry: Δεν κρύβεται κάν...!:bigcry:

Καλός είσαι και του λόγου σου:lol: Πουλάκια μου αποκαλύπτεστε σιγά-σιγά:rotflmao: Ωρα είναι να μου πείτε τώρα ότι σας έχει βάλει και gps στη μηχανή ώστε να σας παρακολουθεί από το σπίτι αν πάτε στον τόπο που της είπατε:lol: :bigcry: :lol:

blueangel
12/01/2010, 17:31
Θα εφαρμόσω την τιμωρία του Μορφέα !!!:rotflmao: :rotflmao: :eek: :yuck: :lol: :bigcry: :bigcry:

Μην διαννοηθείς να το κάνεις γιατί το κάζο απο τον Τζιμταρατατά θα είναι χάδι μπρός στο ξύλο και στις παντοφλιές που σε περιμένουν:lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:

θανος honda xx
12/01/2010, 18:11
Καησπερα μπαμπαδες και μη πατεραδες..

Καλα βρε παλιοπαιδα παραμυθιαζετε τον κοσμακι οτι και καλα τρωτε παντοφλιες και λοιπα ουουου να μου χαθειτε αλητες μηχανοβιοι,εγω βλεπω καθε τοσο ολο για βολτα μηλατε και σουξου και κορδελακια μου ειστε αντε το επομενο να μας εχει καλα ο θεος να τα ξανα πουμε.:a9: :a13: :beer: :beer:

paranoid
12/01/2010, 18:21
Καλός είσαι και του λόγου σου:lol: Πουλάκια μου αποκαλύπτεστε σιγά-σιγά:rotflmao: Ωρα είναι να μου πείτε τώρα ότι σας έχει βάλει και gps στη μηχανή ώστε να σας παρακολουθεί από το σπίτι αν πάτε στον τόπο που της είπατε:lol: :bigcry: :lol:

ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ................:mad: :mad: :mad:
ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,,,.....:mad:

:wave2: :wave2: :rotflmao:

blueangel
12/01/2010, 18:32
ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ................:mad: :mad: :mad:
ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,,,.....:mad:

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: Εκεί καταντήσατε να τρέμετε το έτερον ήμισυ:evil: :evil: :D

inpas
12/01/2010, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καησπερα μπαμπαδες και μη πατεραδες..

Καλα βρε παλιοπαιδα παραμυθιαζετε τον κοσμακι οτι και καλα τρωτε παντοφλιες και λοιπα ουουου να μου χαθειτε αλητες μηχανοβιοι,εγω βλεπω καθε τοσο ολο για βολτα μηλατε και σουξου και κορδελακια μου ειστε αντε το επομενο να μας εχει καλα ο θεος να τα ξανα πουμε.:a9: :a13: :beer: :beer:

Την Κυριακή έχουμε παιδικό παρτάκι. Μάντεψε για ποιόν λόγο Αθανάσιε :beer: :beer:

θανος honda xx
13/01/2010, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Την Κυριακή έχουμε παιδικό παρτάκι. Μάντεψε για ποιόν λόγο Αθανάσιε :beer: :beer:

Για ποιον για πες μου να παρω τα καταληλα μετρα χαχα...:D

inpas
13/01/2010, 15:16
Τώρα που είσαστε "ζεστοί" δε ξεκινάμε τις διεργασίες για την επόμενη πανελλήνια?

Α και κάτι άλλο, κάλιο αργά παρά ποτέ...........
peskandritso σ'ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με την προμήθεια της βασιλόπιτας :beer:

Αυτά τα ολίγα και.... καλό σας βράδυ φίλτατοι moto-οικογενειάρχες.

peskandritsos
13/01/2010, 16:23
peskandritso σ'ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με την προμήθεια της βασιλόπιτας :beer:
:wave2: Mε το αζημιωτο φυσικα...:blush: :blush: :blush: :blush: :D :D :D

inpas
13/01/2010, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Mε το αζημιωτο φυσικα...:blush: :blush: :blush: :blush: :D :D :D

Χαλάλι σου βρε :beer:

Και που'σαι.............. μας χρωστάμε κάτι Σουνιάδες ;)

GAS NICK
13/01/2010, 18:35
ελα παιδια που θα παμε την ΚΥΡΙΑΚΗ:wacko:

ΥΠΟΓΡ.

ο ΖΕΣΤΟΣ

:a2: :a2: :a2:

GAS NICK
13/01/2010, 18:44
http://img704.imageshack.us/gal.php?g=hpim0940.jpg

παρτε μερικες καθυστερημενες:beer:

boldor900f
13/01/2010, 19:48
καλησπέρα,

θα πάμε καμμιά βόλτα;
με οικογενειακό ωράριο βεβαίως.

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 09:44
Για να γλυτώσετε την παντόφλα και να καλοπιάσεται το έτερον σας ήμιση κάντε της αυτό:
.........
.......
.....
...
.

185492

blueangel
14/01/2010, 09:49
Για να γλυτώσετε την παντόφλα και να καλοπιάσεται το έτερον σας ήμιση κάντε της αυτό:
.........
.......
.....
...
.

μμμμμμμμμμμμ δεν είναι και άσχημη ιδέα αλλά ρε Μάνο σε πιο αμοιβαία παραλλαγή δεν υπάρχει?:D

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 10:00
Αυτό.;;;;;;;;

185493

blueangel
14/01/2010, 10:04
Αυτό.;;;;;;;;

οχι ρε χαζούλη:lol: :lol: :bigcry: :lol: έλιωσα λέμε:D σε 69 εννοούσα για αυτό σου είπα παραλλαγή ώστε να γουστάρουμε και μείς και όχι μόνο το έτερον ήμισι:rotflmao: Δεν παίζεσαι ρε αγορίνα μου!!!Μα που στο διάολο έχεις βρεί αυτά τα emotions:lol:

XJR_Billy
14/01/2010, 10:09
Ρε Μορφέα.....

ΕΛΕΟΣ !!!!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 10:12
Να προσέχετε μόνο.................

185495

blueangel
14/01/2010, 10:12
Ρε Μορφέα.....

ΕΛΕΟΣ !!!!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαλίγκαρε άσε τα έλεος και κοίτα να τα κάνεις πράξη γιατί την επόμενη δεν σε βλέπω να γλυτώνεις και εκείνη τη φορά τις παντοφλιές:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao:

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 10:16
Προς το παρών μόνο αυτό βρήκα. ΕΙΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

185496

jimtarasxt660x
14/01/2010, 10:17
Να σας πω...ψήνεστε την Κυριακή να πάμε βόλτα.................

..................σε ένα..............

185497

XJR_Billy
14/01/2010, 10:17
Σαλίγκαρε άσε τα έλεος και κοίτα να τα κάνεις πράξη γιατί την επόμενη δεν σε βλέπω να γλυτώνεις και εκείνη τη φορά τις παντοφλιές:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao:

Μπααα... άσε Άρη, ότι και να κάνεις δεν τις γλυτώνεις...:(
Αν και έχουμε γίνει βετεράνοι πλέον και αποφεύγουμε τις περισσότερες σε στυλ Νίο στο Μάτριξ:lol: , όλο και κάποιες χτυπούν διάνα!!:lol: :bigcry: :bigcry:

jimtarasxt660x
14/01/2010, 10:20
Ο ΧΤ_Billy...o Μορφέας και o Blueangel

185498

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 10:20
Και ακόμη ένα..........

185499

XJR_Billy
14/01/2010, 10:22
Να σας πω...ψήνεστε την Κυριακή να πάμε βόλτα.................

..................σε ένα..............

Ρε συ, κρύβε λόγια λέμε!!!:mad:

Άντε να της αποδείξεις μετά ότι πήγες βόλτα στην παραλία της Αλμυρής με δερματοφορεμένους αξύριστους μηχανόβιους...:cry: :cry: :rotflmao: :rotflmao:

jimtarasxt660x
14/01/2010, 10:54
μμμμμμμμμμμμ δεν είναι και άσχημη ιδέα αλλά ρε Μάνο σε πιο αμοιβαία παραλλαγή δεν υπάρχει?:D

Εσένα φίλε θα σου δώσουμε μια να σου κάνει αυτό για να σου πεταχτούν τα μάτια έξω

185506

ΜΟΡΦΕΑΣ
14/01/2010, 11:04
βΕΒαια το καλύτερο θα ήταν αυτό.......

185510

blueangel
14/01/2010, 12:51
Ο ΧΤ_Billy...o Μορφέας και o Blueangel

Ελιωσα:lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: Τι απατεώνας είσαι ρε τζιμταρατατα:rotflmao:

blueangel
14/01/2010, 12:58
Ρε συ, κρύβε λόγια λέμε!!!:mad:

Άντε να της αποδείξεις μετά ότι πήγες βόλτα στην παραλία της Αλμυρής με δερματοφορεμένους αξύριστους μηχανόβιους...:cry: :cry: :rotflmao: :rotflmao:

Α ρε Βασιλάκη και σε είχα για έξυπνο ρε αγόρι μου:hypnotize Αυτός είναι ικανός να σε κλείσει ισόβια στο διαμέρισμα μέσα και να μην το κουνάς ρούπι:lol: :bigcry: :lol: Σου λέει δεν έφαγε παντόφλα θα τον κάνω εγώ να τρέχει με νέφτι:rotflmao: Αχχχ ρε φουκαρά και ναξερες με τι απατεώνα και ρεμάλι μηχανόβιο εμπλεξες!!!Μα δεν είδες στο μαγαζί που μπήκαμε την έπεσε με την μια στην κοπελίτσα που ήρθε για τις παραγγελίες:rotflmao:

jimtarasxt660x
14/01/2010, 13:12
Α ρε Βασιλάκη και σε είχα για έξυπνο ρε αγόρι μου:hypnotize Αυτός είναι ικανός να σε κλείσει ισόβια στο διαμέρισμα μέσα και να μην το κουνάς ρούπι:lol: :bigcry: :lol: Σου λέει δεν έφαγε παντόφλα θα τον κάνω εγώ να τρέχει με νέφτι:rotflmao: Αχχχ ρε φουκαρά και ναξερες με τι απατεώνα και ρεμάλι μηχανόβιο εμπλεξες!!!Μα δεν είδες στο μαγαζί που μπήκαμε την έπεσε με την μια στην κοπελίτσα που ήρθε για τις παραγγελίες:rotflmao:

Για ποιον λέτε??????:look: :look: :look:

:a13: :a13: :a13:

blueangel
14/01/2010, 13:15
Για ποιον λέτε??????:look: :look: :look:

:a13: :a13: :a13:

Μην ασχολείσαι εσύ με αυτά:rolleyes: αμέσως μεσα στην απορία:lol: Για κάποιον κοινό φίλο μας λέμε...έτσι Μπιλάρα?:D

paranoid
14/01/2010, 13:57
φαντάσου τώρα......... στην παραλία να τρέχεις εσύ μπροστά κι από πίσω να σε κυνηγάνε κάποιοι
εξαγριωμένοι μηχανόβιοι :

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτή η αγριάδα θα μας φάει...!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:

paranoid
14/01/2010, 13:58
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτή η αγριάδα θα μας φάει...!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:

185555

XJR_Billy
14/01/2010, 14:03

Μου φαίνεται θα αναλάβει ο Μορφέας την εκπαίδευσή μου να αποφεύγω τις παντοφλιές σε στυλ Μάτριξ... Ο ταρατατάς δεν χαμπαριάζει τίποτα. Αλλά προσωρινό είναι...:evil:
Δεν θα παντρευτεί? Θα δει τη γλύκα...:a01: :a01:

:bigcry: :bigcry: :rotflmao:

XJR_Billy
14/01/2010, 14:05

Ωχ... Inpas...

Μας βγάλαν στη φόρα !!!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimtarasxt660x
14/01/2010, 14:17
Ο ταρατατάς δεν χαμπαριάζει τίποτα. Αλλά προσωρινό είναι...:evil:

Τι να κανωωωωωωωωωω????????????

Μπα που να λυσσάξεις μέχρι το πρωί........

Εδώ ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω με εσάς, φαντάσου να παντρευτώ κιόλας!

blueangel
14/01/2010, 15:16

Πού είσαι Μπιλάρα άκουσε με αγορίνα μου έχεις ακούσει που λένε η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο???Λοιπόν στην δική σου περίπτωση με το συγκεκριμένο τρελό και ατίθασο αγόρι θα τον κεράσεις μεθαύριο μια γ@μ@τη...ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΟ να γουστάρει κιόλας:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao:

jimtarasxt660x
14/01/2010, 16:18
Πού είσαι Μπιλάρα άκουσε με αγορίνα μου έχεις ακούσει που λένε η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο???Λοιπόν στην δική σου περίπτωση με το συγκεκριμένο τρελό και ατίθασο αγόρι θα τον κεράσεις μεθαύριο μια γ@μ@τη...ΓΡΑΝΙΤΑ ΑΠΟ ΚΙΤΡΟ να γουστάρει κιόλας:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao:

185570

inpas
14/01/2010, 17:40
Ωχ... Inpas...

Μας βγάλαν στη φόρα !!!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άστα να πάνε xtbilly :lol: :lol:

Μoto-οικογενειάρχες αν έχει καλό καιρό 24/01 τι λέτε, πάμε καμμιά βολτίτσα?

GAS NICK
14/01/2010, 19:52
i'm in:wave2:

peskandritsos
14/01/2010, 20:51
Άστα να πάνε xtbilly :lol: :lol:

Μoto-οικογενειάρχες αν έχει καλό καιρό 24/01 τι λέτε, πάμε καμμιά βολτίτσα?

:wave2: Ειδομεν μεχρι τοτενες.:rolleyes:

Ας πεσουν οι προτασεις στο τραπεζι.:D

θανος honda xx
15/01/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ειδομεν μεχρι τοτενες.:rolleyes:

Ας πεσουν οι προτασεις στο τραπεζι.:D

Λεω φιλε μου να την κανουμε στο επομενο σαββατοκυριακο δελφους γαλαξυδι και επιστροφη απο ναυπακτο ριο αντιριο και αθηνα καλο εε..?

:rolleyes:

tzimtarax οταν αποφασισεις ποτε να κρεμαστις εχω ενα μα ενα παλαμαρι που ειναι απο εναν βαρκαρι και θα σου τεριαξη γαντι οχοχοχ τι εμελε γενεστερον...??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θανος honda xx
15/01/2010, 14:29
boldor εισαι εδω σου εχω π.μ.:wave2:

jimtarasxt660x
15/01/2010, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx

tzimtarax οταν αποφασισεις ποτε να κρεμαστις εχω ενα μα ενα παλαμαρι που ειναι απο εναν βαρκαρι και θα σου τεριαξη γαντι οχοχοχ τι εμελε γενεστερον...??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τράβα τώρα να αλλάξεις καμιά πάνα εσύ και μην μιλάς....:evil:

:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

θανος honda xx
15/01/2010, 17:05
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
[B]Τράβα τώρα να αλλάξεις καμιά πάνα εσύ και μην μιλάς....:evil:

Φιλε μου μην ανυσηχεις για μενα ειμαι αλλου σε αλη φαση τωρα>>??

Αντε βρε εμαθα πολα μαντατα τωρα και σε βλεπω συντομα με κουλουρα!!!:winka: :wave2: :wave2: :a9: :a05: :a011: