PDA

View Full Version : Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15

ego_o_idios
14/09/2010, 17:00
katalagiase i 8iela..
:rotflmao: :rotflmao:
antikapnistikoroufianoi eno8ite 8a sas ton foresoume olonon mazi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kostas777
14/09/2010, 17:07
:rotflmao:

κοίτα να δεις πως τρώγεται ο κόσμος για μια μόδα!

το πιο αστείο είναι όταν λένε κάποιοι: «επιτέλους η κυβέρνηση έκανε κάτι καλό»

αυτό κι αν είναι για γέλια.. ή μήπως για κλάματα; :cry:

προσωπικά είμαι καπνιστής, αλλά δεν θέλω να ενοχλώ κανέναν, αν ενοχλείται από το τσιγάρο μου. αν πάω κάπου όπου «απαγορεύεται το κάπνισμα», δεν θα ανάψω τσιγάρο και δεν θα με πειράξει. μπορώ να μείνω όλη μέρα χωρίς τσιγάρο αν χρειαστεί. ή και μέρες. ή και να το κόψω αν χρειαστεί.

δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απαγορεύσεις ή τους περιορισμούς. «ας κάνουν ό,τι θέλουν», λέω. δεν έχω αντίρρηση να απαγορεύεται το κάπνισμα στους κλειστούς, ανοιχτούς ή όποιους άλλους χώρους θέλουν. δεν έχω πρόβλημα να απαγορευθούν εντελώς τα τσιγάρα, όχι όμως ότι θέλω ή ζητώ ή απαιτώ κάτι τέτοιο.

προσέχω να μην ενοχλώ κανέναν όταν θέλω να καπνίσω. όταν υπάρχει κάποιος μη καπνιστής στην παρέα ή όταν υπάρχουν παιδιά, είτε θα πάω λίγο πιο 'κει αν επιτρέπεται (επειδή υπάρχουν, ω, τι θαύμα, μη καπνιστές που σου λένε «αν θες μπορείς να καπνίσεις ελεύθερα», ή «μπορείς να καπνίσεις αν θες, απλά πήγαινε κοντά στο παράθυρο»), είτε δεν θα καπνίσω καθόλου αν δεν επιτρέπεται, ή θα ρωτήσω πρώτα αν επιτρέπεται, αν δεν γνωρίζω. σε πολλές ή στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπεται πάντως, κι ας μην είναι καπνιστές οι παρευρισκόμενοι.

όμως,
όλοι ξέρουν έναν μαλάκα ή μια ομάδα μαλακών. υπάρχουν μαλάκες για κάθε περίπτωση. π.χ. μαλάκες οδηγοί, μαλάκες ταρίφες, μαλάκες αναβάτες, μαλάκες γιατροί, δικηγόροι, περιπτεράδες, υδραυλικοί, μάστορες κλπ. όλοι μας λοιπόν ξέρουμε κάποιον μαλάκα άντρα ή κάποια μαλάκω γυναίκα για όποια κατηγορία βάλει ο νους μας. έτσι λοιπόν ξέρουμε και μαλάκες καπνιστές. εγώ ξέρω και μαλάκες αντι-καπνιστές. οι μαλάκες αντι-καπνιστές, πιστέυουν ότι «όλοι οι καπνιστές είναι μαλάκες», εξ'ου και είναι μαλάκες οι ίδιοι. οι μαλάκες καπνιστές, πιστεύουν ότι όταν κάποιος είναι μη καπνιστής, πρέπει αυτός πάσει θυσία να αναπνεύσει τον καπνό του και να γελάσει μετά με τη δυσφορία του. όλοι μας πρέπει να έχουμε πετύχει κάπου κάποτε κάποιον μαλάκα με τσιγάρο, να καπνίζει επιδεικτικά εκεί που απαγορεύεται επειδή «ξες ποιος είμ'ιγουώ ά;», να φυσάει τον καπνό στο πρόσωπο κάποιου που δεν καπνίζει επειδή «ιέτς γουστάρω και είνι δικαίωμά μ' κι αν δεν γουστάρ'ς φύγε», ή κάποιον βαρύ γενικώς γενικώς που λέει «στα αρχίδια μου σας γράφω όλοι σας» και απλώς κάνει αυτό που οι άλλοι δεν θέλουν.

εδώ πέρα ο ένας έχει βαλθεί να σπάει τα νεύρα του άλλου. είτε πρόκειται για το τσιγάρο, είτε για τη θέση του πάρκινγκ, είτε για την προτεραιότητα στον δρόμο. όλοι είμαστε οι καλλίτεροι και όλοι οι άλλοι είναι απλά άσχετοι. ειδικά στην οδήγηση «κανείς δε μας πιάν'».

όσο για το τηλέφωνο της ρουφιανιάς, μπορεί να είναι χρήσιμο. μπορεί να χρειαστεί αν κάποιοι θέλουν ετσιθελικά και αυθαίρετα να παραβιάζουν τον νόμο ή τις υποδείξεις, ή τα δικαιώματα κάποιων άλλων, επειδή απλά έτσι γουστάρουν και επειδή λόγω της υπερχειλισμένης αντρίλας (ή και γυναικίλας; ) πιστεύουν ότι μπορούν να δείρουν όποιον τους κουνηθεί για ο,τιδήποτε (το πιο ασήμαντο συνήθως είναι η μεγαλύτερη αφορμή για ξύλο). εκεί παίρνεις και τους δίνεις χαλαρά.

όμως βέβαια, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση. εκείνη του μαλάκα (γενικώς) ο οποίος θα θελήσει να κάνει χρήση του αριθμού αυτού, για τους δικούς του λόγους και τα δικά του κόμπλεξ. π.χ. υπάρχουν πολλοί τρελοί εκεί έξω που μισούν μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, π.χ. τους μπάτσους. οπότε όποιον μπάτσο και να συναντήσουν, του φέρονται με συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τρόπο, χωρίς να τον γνωρίζουν, χωρίς να τους έχει κάνει κάτι, απλά επειδή έχουν αυτό το συγκεκεριμένο κόλλημα στον εγκέφαλο. «ό,τι έχει μπατσική περιβολή είναι εχθρός, ουγκ».

δυστυχώς η μαλακία (στη βλακεία αναφέρομαι φυσικά για όσους δεν κατάλαβαν) δεν θεραπεύεται. είναι παράγοντας του ανθρώπινου βίου. πάντα θα υπάρχει και δεν κόβεται με απαγορεύσεις, πόσο μάλλον όταν είναι βλακώδεις. πόσο μάλλον όταν γίνονται προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τον εκάστοτε μαλάκα.

διευκρίνιση: εξίσου (ή και περισσότερο μαλάκας από) μαλάκας, είναι αυτός ο οποίος ανάβει τσιγάρο σε χώρο που δεν αερίζεται σωστά, όπως ένα κλειστό dance club. όπου το ντουμάνι έχει κατέβει στο πάτωμα, όπου είναι φανερό ότι δεν υπάρχει εξαερισμός και το μόνο που ανασαίνεις είναι καπνός. ο ίδιος ο οποίος λέει ότι φταίει ο (μαλάκας ο) μαγαζάτορας που δεν έχει φροντίσει να αερίζεται σωστά ο χώρος.
όταν καπνίζουμε, δεν τραβάμε όλο το τσιγάρο με μια ρουφηξιά. και δεν θα καπνίσουμε όλο το τσιγάρο 100%, αλλά σε ένα τέτοιο περιβάλλον άντε να βρεις ένα κυβικό μέτρο καθαρού αέρα. γιαυτό μετά μυρίζουμε τσιγαρίλα πατόκορφα.

μπορώ να πω ότι έκανα μια καλή σύνοψη του thread :p

ego_o_idios
14/09/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777

κοίτα να δεις πως τρώγεται ο κόσμος για μια μόδα!

το πιο αστείο είναι όταν λένε κάποιοι: «επιτέλους η κυβέρνηση έκανε κάτι καλό»

αυτό κι αν είναι για γέλια.. ή μήπως για κλάματα; :cry:

προσωπικά είμαι καπνιστής, αλλά δεν θέλω να ενοχλώ κανέναν, αν ενοχλείται από το τσιγάρο μου. αν πάω κάπου όπου «απαγορεύεται το κάπνισμα», δεν θα ανάψω τσιγάρο και δεν θα με πειράξει. μπορώ να μείνω όλη μέρα χωρίς τσιγάρο αν χρειαστεί. ή και μέρες. ή και να το κόψω αν χρειαστεί.

δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απαγορεύσεις ή τους περιορισμούς. «ας κάνουν ό,τι θέλουν», λέω. δεν έχω αντίρρηση να απαγορεύεται το κάπνισμα στους κλειστούς, ανοιχτούς ή όποιους άλλους χώρους θέλουν. δεν έχω πρόβλημα να απαγορευθούν εντελώς τα τσιγάρα, όχι όμως ότι θέλω ή ζητώ ή απαιτώ κάτι τέτοιο.

προσέχω να μην ενοχλώ κανέναν όταν θέλω να καπνίσω. όταν υπάρχει κάποιος μη καπνιστής στην παρέα ή όταν υπάρχουν παιδιά, είτε θα πάω λίγο πιο 'κει αν επιτρέπεται (επειδή υπάρχουν, ω, τι θαύμα, μη καπνιστές που σου λένε «αν θες μπορείς να καπνίσεις ελεύθερα», ή «μπορείς να καπνίσεις αν θες, απλά πήγαινε κοντά στο παράθυρο»), είτε δεν θα καπνίσω καθόλου αν δεν επιτρέπεται, ή θα ρωτήσω πρώτα αν επιτρέπεται, αν δεν γνωρίζω. σε πολλές ή στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπεται πάντως, κι ας μην είναι καπνιστές οι παρευρισκόμενοι.

όμως,
όλοι ξέρουν έναν μαλάκα ή μια ομάδα μαλακών. υπάρχουν μαλάκες για κάθε περίπτωση. π.χ. μαλάκες οδηγοί, μαλάκες ταρίφες, μαλάκες αναβάτες, μαλάκες γιατροί, δικηγόροι, περιπτεράδες, υδραυλικοί, μάστορες κλπ. όλοι μας λοιπόν ξέρουμε κάποιον μαλάκα άντρα ή κάποια μαλάκω γυναίκα για όποια κατηγορία βάλει ο νους μας. έτσι λοιπόν ξέρουμε και μαλάκες καπνιστές. εγώ ξέρω και μαλάκες αντι-καπνιστές. οι μαλάκες αντι-καπνιστές, πιστέυουν ότι «όλοι οι καπνιστές είναι μαλάκες», εξ'ου και είναι μαλάκες οι ίδιοι. οι μαλάκες καπνιστές, πιστεύουν ότι όταν κάποιος είναι μη καπνιστής, πρέπει αυτός πάσει θυσία να αναπνεύσει τον καπνό του και να γελάσει μετά με τη δυσφορία του. όλοι μας πρέπει να έχουμε πετύχει κάπου κάποτε κάποιον μαλάκα με τσιγάρο, να καπνίζει επιδεικτικά εκεί που απαγορεύεται επειδή «ξες ποιος είμ'ιγουώ ά;», να φυσάει τον καπνό στο πρόσωπο κάποιου που δεν καπνίζει επειδή «ιέτς γουστάρω και είνι δικαίωμά μ' κι αν δεν γουστάρ'ς φύγε», ή κάποιον βαρύ γενικώς γενικώς που λέει «στα αρχίδια μου σας γράφω όλοι σας» και απλώς κάνει αυτό που οι άλλοι δεν θέλουν.

εδώ πέρα ο ένας έχει βαλθεί να σπάει τα νεύρα του άλλου. είτε πρόκειται για το τσιγάρο, είτε για τη θέση του πάρκινγκ, είτε για την προτεραιότητα στον δρόμο. όλοι είμαστε οι καλλίτεροι και όλοι οι άλλοι είναι απλά άσχετοι. ειδικά στην οδήγηση «κανείς δε μας πιάν'».

όσο για το τηλέφωνο της ρουφιανιάς, μπορεί να είναι χρήσιμο. μπορεί να χρειαστεί αν κάποιοι θέλουν ετσιθελικά και αυθαίρετα να παραβιάζουν τον νόμο ή τις υποδείξεις, ή τα δικαιώματα κάποιων άλλων, επειδή απλά έτσι γουστάρουν και επειδή λόγω της υπερχειλισμένης αντρίλας (ή και γυναικίλας; ) πιστεύουν ότι μπορούν να δείρουν όποιον τους κουνηθεί για ο,τιδήποτε (το πιο ασήμαντο συνήθως είναι η μεγαλύτερη αφορμή για ξύλο). εκεί παίρνεις και τους δίνεις χαλαρά.

όμως βέβαια, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση. εκείνη του μαλάκα (γενικώς) ο οποίος θα θελήσει να κάνει χρήση του αριθμού αυτού, για τους δικούς του λόγους και τα δικά του κόμπλεξ. π.χ. υπάρχουν πολλοί τρελοί εκεί έξω που μισούν μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, π.χ. τους μπάτσους. οπότε όποιον μπάτσο και να συναντήσουν, του φέρονται με συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τρόπο, χωρίς να τον γνωρίζουν, χωρίς να τους έχει κάνει κάτι, απλά επειδή έχουν αυτό το συγκεκεριμένο κόλλημα στον εγκέφαλο. «ό,τι έχει μπατσική περιβολή είναι εχθρός, ουγκ».

δυστυχώς η μαλακία (στη βλακεία αναφέρομαι φυσικά για όσους δεν κατάλαβαν) δεν θεραπεύεται. είναι παράγων του ανθρώπινου βίου. πάντα θα υπάρχει και δεν κόβεται με απαγορεύσεις, πόσο μάλλον όταν είναι βλακώδεις. πόσο μάλλον όταν γίνονται προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τον εκάστοτε μαλάκα.

διευκρίνιση: εξίσου (ή και περισσότερο μαλάκας από) μαλάκας, είναι αυτός ο οποίος ανάβει τσιγάρο σε χώρο που δεν αερίζεται σωστά, όπως ένα κλειστό dance club. όπου το ντουμάνι έχει κατέβει στο πάτωμα, όπου είναι φανερό ότι δεν υπάρχει εξαερισμός και το μόνο που ανασαίνεις είναι καπνός. ο ίδιος ο οποίος λέει ότι φταίει ο (μαλάκας ο) μαγαζάτορας που δεν έχει φροντίσει να αερίζεται σωστά ο χώρος.
όταν καπνίζουμε, δεν τραβάμε όλο το τσιγάρο με μια ρουφηξιά. και δεν θα καπνίσουμε όλο το τσιγάρο 100%, αλλά σε ένα τέτοιο περιβάλλον άντε να βρεις ένα κυβικό μέτρο καθαρού αέρα. γιαυτό μετά μυρίζουμε τσιγαρίλα πατόκορφα.

μπορώ να πω ότι έκανα μια καλή σύνοψη του thread :p

mia tripa sto nero ekanes...

kostas777
14/09/2010, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
mia tripa sto nero ekanes...

ποιά από όλες; γεμάτο τρύπες είναι! :rotflmao:

aris_n
14/09/2010, 20:05
Χτες το βράδυ το άφησα στις 8 σελίδες...και σήμερα το πρωί το βρήκα 32....καλά πάμε...:smokin:

devil's animal
15/09/2010, 00:04
εγω παντως θα δωσω πολυ κοσμο αν μου το παιξει "καμποσος"...

ειναι σαν πηγαινω εγω με το XR ετσι ξεταπωτο, μεσημεριατικα βολτα μεσα στα στενα της κυψελης και να βγει καποιος να μου πει: "σε παρακαλω ρε φιλε, επειδη κοιμαται το παιδι/η γυναικα/ο πατερας μου, φυγε ησυχως"

και να του απαντησω ο τρισμεγιστος:
"ασε μας ρε μπαρμπα, το'ργαλειο εχει πολλα ατια και πρεπει να ακουγονται να γουσταριζομεν"

μετα θα φταιει που θα καλεσει την αστυνομια, την πυροσβεστικη, το εκαβ, την πολ.αεροπορια και τους ΟΥΚαδες??:look:

εχω τυχει σε περιπτωσεις που οντως ηταν δεκτικοι και απομακρυνθηκαν ή και το εσβησαν.

εχω τυχει ομως και σε "γ@μαω-Μαο" τυπους, που δεν το σβηνουν.

ε,οι δευτεροι εχουν την ευχη μου για καρκινο μεταστατικο σε ολη τους την οικογενεια...και δεν ειναι υπερβολη.

αντε γιατι πολυ μαγκια εχει συσσωρευτει τελευταια και καπως πρεπει να εκλειψει...
:evil:

alres
15/09/2010, 00:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

...................................

εχω τυχει σε περιπτωσεις που οντως ηταν δεκτικοι και απομακρυνθηκαν ή και το εσβησαν.

ε,οι δευτεροι εχουν την ευχη μου για καρκινο μεταστατικο σε ολη τους την οικογενεια...και δεν ειναι υπερβολη.

αντε γιατι πολυ μαγκια εχει συσσωρευτει τελευταια και καπως πρεπει να εκλειψει...

do you fight her?
στρίψε κανένα τσιγάρο, κάνε λίγο γυμναστική, πιες καμιά μπύρα, κάνε κάτι

τι να πει κανείς :sad:

devil's animal
15/09/2010, 08:39
εγω την παλευω μια χαρα ( και την νικαω μη σου πω)...

αλλοι δεν την παλευουν καστανο και πιστευουν οτι με το ετσι θελω θα ντουμανιαζουν καθε δημοσιο χωρο και δεν θα μπορουν οι υπολοιποι να αναπνευσουν επειδη αυτοι ειναι θεργιακληδες και νταηδες παραλληλα....:rolleyes:

δειτε το παρακατω εργο...
καταπληκτικες ερμηνειες, ωραιο καστ και προπαντως αληθινη ιστορια.

The Insider (http://www.imdb.com/title/tt0140352/)

:wave2:

Gandalf dr685sm
15/09/2010, 09:22
kostas777

+10000000000000000000000000000

ούτε να προσθέσω ούτε να σχολιάσω κάτι άλλο. Συνοπτικά όντως αυτό είναι για μένα.

Gandalf

ERRIKA
15/09/2010, 10:16
kostas777

Μια χαρά τα λες... μαζί σου!!
:beer: :beer:

Operater
15/09/2010, 10:19
όλα τα έχουμε λύσει, ο νόμος περί καπνίσματος μας έλειπε... :mad:

ego_o_idios
15/09/2010, 10:22

ειναι σαν πηγαινω εγω με το XR ετσι ξεταπωτο, μεσημεριατικα βολτα μεσα στα στενα της κυψελης και να βγει καποιος να μου πει: "σε παρακαλω ρε φιλε, επειδη κοιμαται το παιδι/η γυναικα/ο πατερας μου, φυγε ησυχως"

και να του απαντησω ο τρισμεγιστος:
"ασε μας ρε μπαρμπα, το'ργαλειο εχει πολλα ατια και πρεπει να ακουγονται να γουσταριζομεν"

μετα θα φταιει που θα καλεσει την αστυνομια, την πυροσβεστικη, το εκαβ, την πολ.αεροπορια και τους ΟΥΚαδες??:look:

re filaraki mia eksatasi gia zaxaro 8a se voi8isi dramatika leme...

Gia
15/09/2010, 10:36

Δε ντρέπεσαι για αυτή τη ξεφτίλα που έγραψες;;
Εύχεσαι καρκίνο σε άσχετο κόσμο επειδή κάποιος κοντινός του σε ενόχλησε με το τσιγάρο;;

Είσαι απαράδεκτος..και δεν είναι υπερβολη....

:yuck:

sniper
15/09/2010, 10:57
.....

....

1. Ο μεταστατικός καρκίνος δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τον αρχικό καρκίνο.
2. Και ο ένας κι ο άλλος καρκίνος σκοτώνει
3. Μάλλον δεν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο από καρκίνο να τους δεις να πεθαίνουν.
4. Θα ήθελες να σου ευχηθούν να πάθουν λευχαιμία τα παιδιά σου επειδή άλλαξες τελικό στο μπουρδέλο σου και χωρίς καταλύτη έκαιγες αμόλυβδη;

Είσαι πολύ μαλάκας.

alres
15/09/2010, 12:22
εγω την παλευω μια χαρα ( και την νικαω μη σου πω)...

αλλοι δεν την παλευουν καστανο και πιστευουν οτι με το ετσι θελω θα ντουμανιαζουν καθε δημοσιο χωρο και δεν θα μπορουν οι υπολοιποι να αναπνευσουν επειδη αυτοι ειναι θεργιακληδες και νταηδες παραλληλα....:rolleyes:

τσάμπα το γράφω αλλά...

πόσο αλλού είσαι

devil's animal
15/09/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Ο μεταστατικός καρκίνος δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τον αρχικό καρκίνο.
2. Και ο ένας κι ο άλλος καρκίνος σκοτώνει
3. Μάλλον δεν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο από καρκίνο να τους δεις να πεθαίνουν.
4. Θα ήθελες να σου ευχηθούν να πάθουν λευχαιμία τα παιδιά σου επειδή άλλαξες τελικό στο μπουρδέλο σου και χωρίς καταλύτη έκαιγες αμόλυβδη;

Είσαι πολύ μαλάκας.

1. το εγραψα για την ταχυτητα
2. γνωστο
3. πολυ κοντινοι μου ανθρωποι, που ζουσαν στο ιδιο σπιτι με μενα εχουν πεθανει με αυτο τον τροπο και σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξυ τους
4. αν μου ελεγε οτι τον ενοχλει το τελικο μου και ειχε δικιο και τον εγραφα στα παπαρια μου (θεωρητικα) μπορει να με καταραστει για το οτιδηποτε.

και τελος για να κλεισουμε. την καταρα την ειπα με την λογικη της ανταποδοτικοτητας του καρκινου. μεταφορικα δλδ. μου φυσας καρκινο μεσα στα μουτρα και με γραφεις στα @@ σου, να παθεις τα ιδια και χειροτερα κλπ...κλπ...

ισως το παρακανα αλλα θελω να ελπιζω οτι πιασατε το νοημα και εσυ και ο αποκατω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Δε ντρέπεσαι για αυτή τη ξεφτίλα που έγραψες;;
Εύχεσαι καρκίνο σε άσχετο κόσμο επειδή κάποιος κοντινός του σε ενόχλησε με το τσιγάρο;;

Είσαι απαράδεκτος..και δεν είναι υπερβολη....

:yuck:

δεν θα παραλειψω ομως να ανταποδωσω την φιλοφρονηση μαλακα sniper.

devil's animal
15/09/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
τσάμπα το γράφω αλλά...

πόσο αλλού είσαι

μην αγχεσαι...κανε ενα τσιγαρο...
:smokin:

Cpt. Haddock
15/09/2010, 13:34
[...]ισως το παρακανα [...]:wave2:

Oχι και ίσως :winka:

devil's animal
15/09/2010, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ηλια θελω να πιστευω οτι ολοι καταλαβαν το υφος μου (ποσο μαλλον αυτοι που με ξερουν). ας μην πιανομαστε απο τις λεξεις. υπηρχε υπερβολη.
οκ τωρα?

sniper
15/09/2010, 13:36
....

Ειδα το μηχανάκι σου προχθές στα Λιόσια (το καβασάκι ντε... εκείνο που του έλαβες HRC fairing επάνω).... Εκείνος είναι ο μαλ@κας μάλλον....

sniper
15/09/2010, 13:37

Με το μητινγκ.... Νταξ;

devil's animal
15/09/2010, 13:39
Ειδα το μηχανάκι σου προχθές στα Λιόσια (το καβασάκι ντε... εκείνο που του έλαβες HRC fairing επάνω).... Εκείνος είναι ο μαλ@κας μάλλον....

Εεε??:confused:

το μηχανακι παρεπιπτοντως πουληθηκε σε κρητικο απο τα Χανια....
επισης πουληθηκε με τα μαμα fairings (τα αλλα ομως ηταν west)

alres
15/09/2010, 13:40
επιμένεις

ανταποδοτικότητα....
ούτε ασθενείς δεν θα το έγραφαν αυτό...ούτε ασθενείς στον χειρότερο εχθρό τους....

δεν υπάρχουν λόγια για την περίπτωσή σου....

Θα θελα να σου φυσαγε μια υπεροχη γυναικα καπνο στο πρόσωπο και όταν την πλησίαζες να σου ριχνε μια κλωτσιά στ αρχίδια, έτσι για το σεκλέτι

over and out

devil's animal
15/09/2010, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
επιμένεις

ανταποδοτικότητα....
ούτε ασθενείς δεν θα το έγραφαν αυτό...ούτε ασθενείς στον χειρότερο εχθρό τους....

δεν υπάρχουν λόγια για την περίπτωσή σου....

Θα θελα να σου φυσαγε μια υπεροχη γυναικα καπνο στο πρόσωπο και όταν την πλησίαζες να σου ριχνε μια κλωτσιά στ αρχίδια, έτσι για το σεκλέτι

over and out

δεν θα πλησιαζα καποια αν καπνιζε, οσο υπεροχη και αν ηταν...
περαστικα....

sniper
15/09/2010, 13:47
Εεε??:confused:

το μηχανακι παρεπιπτοντως πουληθηκε σε κρητικο απο τα Χανια....
επισης πουληθηκε με τα μαμα fairings (τα αλλα ομως ηταν west)

ΖΧ6 με West.... Αθήνα 13/9/2010

Cpt. Haddock
15/09/2010, 13:48
Με το μητινγκ.... Νταξ;

Ναι, πριν λιγο βγηκα. Ολα καλα :D

(ή απλά συνήθισα :bigcry: )

devil's animal
15/09/2010, 13:52
ΖΧ6 με West.... Αθήνα 13/9/2010

not mine....

τα west ειχαν μια στενη επαφη αριστερα με την ασφαλτο της Κ10 στις Σερρες, πουληθηκαν ξεχωριστα και το μηχανακι πουληθηκε με τα μαμα...

Gia
15/09/2010, 13:52
1. το εγραψα για την ταχυτητα
2. γνωστο
3. πολυ κοντινοι μου ανθρωποι, που ζουσαν στο ιδιο σπιτι με μενα εχουν πεθανει με αυτο τον τροπο και σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξυ τους
4. αν μου ελεγε οτι τον ενοχλει το τελικο μου και ειχε δικιο και τον εγραφα στα παπαρια μου (θεωρητικα) μπορει να με καταραστει για το οτιδηποτε.

και τελος για να κλεισουμε. την καταρα την ειπα με την λογικη της ανταποδοτικοτητας του καρκινου. μεταφορικα δλδ. μου φυσας καρκινο μεσα στα μουτρα και με γραφεις στα @@ σου, να παθεις τα ιδια και χειροτερα κλπ...κλπ...

ισως το παρακανα αλλα θελω να ελπιζω οτι πιασατε το νοημα και εσυ και ο αποκατω...

Το έπιασα το νόημα.

Ελπίζω να ντρέπεσαι, το λιγότερο. Ακου ανταποδοτικότητα στο καρκίνο..

devil's animal
15/09/2010, 13:56
Το έπιασα το νόημα.

Ελπίζω να ντρέπεσαι, το λιγότερο. Ακου ανταποδοτικότητα στο καρκίνο..

ωραια να το θεσουμε αλλιως..

τι θα "ευχοσουν" σε καποιον που:
πηδαει το ανηλικο παιδι σου?
μεθυσμενος πεφτει πανω στην εγγυο γυναικα σου?
.
.
.
.
.

γενικα σου προκαλει κατι κακο...

επειδη ο καπνος ειναι καρκινος. εκει κολλαει και η ανταποδοτικοτητα. τι να του ευχηθω δλδ, να του φυσηξει καποιος αλλος τον καπνο πανω στην μουρη του? αφου δεν θα τον νοιαξει...:rolleyes:

sniper
15/09/2010, 14:03
.....
επειδη ο καπνος ειναι καρκινος.
.....

Η προγιαγιά μου πέθανε 103 και κάπνιζε αδιάλλειπτα.... πέθανε από πέσιμο.
Ο πατέρας μου κι ο παππούς μου απο καρκίνο στα 67 και 58 αντίστοιχα - κάπνιζαν.
Θεία μου, από καρκίνο στα 65 της και δεν έβαλε ποτέ τσιγάρο στο στομα της....

Γάμησέ μας τώρα, εδώ αναπνέεις καρκίνο σε κάθε σου αναπνοή αφού ζεις ατην Αθήνα, το τσιγάρο σε πειραξε...

LsKostas
15/09/2010, 14:08
ρε συ devils τα χεις μπλεξει λιγο

Αλλο οι παιδερες , αλλο οι εμπρηστες αλλο αν θες και οι πολιτικοι που αξιζουν αυτο που ειπες να το παθουν.

Ο καγκουρας που περναει με racing εξατμιση και ο καπνιστης που κανει 10 malboro ανα καφε
και ντουμιανιαζει τον γυρω του με μια χριστοπαναγια (αν δεν σε σεβαστει πρωτα ) θα στρωσει ακουσε με... Ο σωστος ο καπνιστης θα σε σεβαστει ομως.

και αν μου την ειπες στο προηγουμενο σου μηνυμα ΣΕ ΠΑΩ που ελεγε και ο Χριστοδουλος :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

kostas777
15/09/2010, 14:10
τι να του ευχηθω δλδ, να του φυσηξει καποιος αλλος τον καπνο πανω στην μουρη του? αφου δεν θα τον νοιαξει...:rolleyes:

προφανώς όταν κάποιος σου κάνει κάτι τέτοιο, δεν το κάνει για να πάθεις καρκίνο.

μπορεί να θέλει να σε προσβάλλει, να σε μειώσει, ή μπορεί να το κάνει ακόμη και κατά λάθος, πάντως όχι για να πάθεις κάτι κακό με την έννοια που νομίζεις.

επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει ότι θα πάθεις καρκίνο, πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Εχετλαίος
15/09/2010, 14:13
επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει ότι θα πάθεις καρκίνο, πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Πόσο και τι καπνό (τι σωματίδια από τι υλικό) και για τι χρονικό διάστημα;

Cpt. Haddock
15/09/2010, 14:16
[...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις καρκίνο, [...]

Ορθή επανάληψη

:winka:

Εχετλαίος
15/09/2010, 14:20
Ορθή επανάληψη

:winka:

Βάλε και ένα "και" ανάμεσα στις 2 τελευταίες λέξεις και είσαι ΟΚ.

devil's animal
15/09/2010, 14:20
Η προγιαγιά μου πέθανε 103 και κάπνιζε αδιάλλειπτα.... πέθανε από πέσιμο.
Ο πατέρας μου κι ο παππούς μου απο καρκίνο στα 67 και 58 αντίστοιχα - κάπνιζαν.
Θεία μου, από καρκίνο στα 65 της και δεν έβαλε ποτέ τσιγάρο στο στομα της....

Γάμησέ μας τώρα, εδώ αναπνέεις καρκίνο σε κάθε σου αναπνοή αφού ζεις ατην Αθήνα, το τσιγάρο σε πειραξε...

και?
ο καθε ανθρωπος δεχεται διαφορετικα το καθε τι που λαμβανει απο το περιβαλλον.
αλλος μπορει να την παθει απο μεταλλαγμενες ντοματες, και αλλος να μην νοιωθει απο μεταλλαγμενα...

αλλος καπνιζει και πεθανε, αλλος δεν καπνιζει και πεθανε γρηγοροτερα, αλλος καπνιζει και ζει μεχρι τα 200...νταξ' το πιασαμε.... οτι να'ναι...

και ο καρκινος που νομιζεις οτι αναπνεεις επειδη ζεις στην Αθηνα, θα εκπλαγεις ποσο αθωος ειναι σε σχεση με αλλα...

εχετε βρει το νεφος και τα μικροσωματιδια σαν αποδιοπομπαιο τραγο και του φορτωνεται τα παντα...ΑΡΑ το τσιγαρο ειναι αθωο...

ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....:rolleyes:

α,παρεπιπτοντως υπαρχουν και μαγαζια στην επαρχια και σε περιοχες που δεν εχει νεφος...

kostas777
15/09/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πόσο και τι καπνό (τι σωματίδια από τι υλικό) και για τι χρονικό διάστημα;

δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι ο καρκίνος δεν διαλέγει αποκλειστικά τους καπνιστές, άρα μη νομίζετε ότι έχετε ξεμπερδέψει και ότι είστε ασφαλείς από αυτόν.

αν θες να δεις τι άλλο «προκαλεί» το κάπνισμα, ρίξε μια ματιά στα πακέτα.

«το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει»

είναι σαν να λέμε: «το υπουργείο μεταφορών προειδοποιεί: το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα μπορούν να σκοτώσουν»

ή

«το υπουργείο υγείας προειδοποιεί: όλα τα φάρμακα μπορούν να σκοτώσουν»

εμείς όμως επιλέγουμε να επικεντρωνόμαστε στο κάπνισμα επειδή είμαστε πάααααρα πολύ έξυπνοι. ;)

Cpt. Haddock
15/09/2010, 14:22
Βάλε και ένα "και" ανάμεσα στις 2 τελευταίες λέξεις και είσαι ΟΚ.

Σωστός :beer:

[...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις και καρκίνο, [...]

devil's animal
15/09/2010, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
ρε συ devils τα χεις μπλεξει λιγο

Αλλο οι παιδερες , αλλο οι εμπρηστες αλλο αν θες και οι πολιτικοι που αξιζουν αυτο που ειπες να το παθουν.

Ο καγκουρας που περναει με racing εξατμιση και ο καπνιστης που κανει 10 malboro ανα καφε
και ντουμιανιαζει τον γυρω του με μια χριστοπαναγια (αν δεν σε σεβαστει πρωτα ) θα στρωσει ακουσε με... Ο σωστος ο καπνιστης θα σε σεβαστει ομως.

και αν μου την ειπες στο προηγουμενο σου μηνυμα ΣΕ ΠΑΩ που ελεγε και ο Χριστοδουλος :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

κωστη δεν μιλαμε για τους σωστους καπνιστες εδω...

εδω ειναι αυτοι που αν τους εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου στο τσιγαρο που κανουν θα σε γραψουν στα @@ τους...

εχω πει και αλλες φορες, εχουν παει να με σκοτωσουν απειρες φορες με το μηχανακι. αν ομως μου ζητησει συγνωμη, απλα σκυβω το κεφαλι και φευγω. δεν μπορω να κανω κατι αλλο και φυσικα δεν εχω λυμενο το ζωναρι, αλλα το δικιο να το λεμε..

:beer: :beer:

Εχετλαίος
15/09/2010, 14:25
δεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι ο καρκίνος δεν διαλέγει αποκλειστικά τους καπνιστές,

Σωστά. Απλά καπνίζοντας αυξάνεις τις πιθανότητες διότι προσθέτεις άλλον ένα επιβαρυντικό παράγοντα στη λίστα. ΚΑι η λίστα είναι μεγάλη και ατελείωτη (πόλη, ακτινοβολία, χημικά, άγχος, αρρώστειες κτλ κτλ)

Shaolin Monk
15/09/2010, 14:33
Σωστά. Απλά καπνίζοντας αυξάνεις τις πιθανότητες διότι προσθέτεις άλλον ένα επιβαρυντικό παράγοντα στη λίστα. ΚΑι η λίστα είναι μεγάλη και ατελείωτη (πόλη, ακτινοβολία, χημικά, άγχος, αρρώστειες κτλ κτλ)

Ναι αλλα αυτες οι υστερικα γελεοιες αποψεις οτι αμα σου ερθει καπνος στο μουρη θα πεθανεις απο καρκινο, προσβαλουν τη νοημοσυνη μας.

kostas777
15/09/2010, 14:34
Σωστός :beer:
[...]επίσης το να εισπνεύσεις καπνό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάθεις και καρκίνο, [...]

λάθος. ποτέ δεν θα το έλεγα έτσι, μόνο όπως το είπα αρχικά και παραμένω στη θέση αυτή ;)

Gia
15/09/2010, 14:38
ωραια να το θεσουμε αλλιως..

τι θα "ευχοσουν" σε καποιον που:
πηδαει το ανηλικο παιδι σου?
μεθυσμενος πεφτει πανω στην εγγυο γυναικα σου?
.
.
.
.
.

γενικα σου προκαλει κατι κακο...

επειδη ο καπνος ειναι καρκινος. εκει κολλαει και η ανταποδοτικοτητα. τι να του ευχηθω δλδ, να του φυσηξει καποιος αλλος τον καπνο πανω στην μουρη του? αφου δεν θα τον νοιαξει...:rolleyes:

Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις χάσει το μέτρο.
Παραδέξου τη μαλακία που έγραψες, βάρα και ενα εντιτ, όλοι λέμε μαλακίες ενίοτε.
Μη προσπαθείς να εξισώσεις αυτον που πηδάει ανήλικα με αυτον που σου φύσηξε το καπνό στα μούτρα.

Τέλος εγω, μεγάλο παιδί είσαι κάνε οτι νομίζεις.

devil's animal
15/09/2010, 15:14
Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι έχεις χάσει το μέτρο.
Παραδέξου τη μαλακία που έγραψες, βάρα και ενα εντιτ, όλοι λέμε μαλακίες ενίοτε.
Μη προσπαθείς να εξισώσεις αυτον που πηδάει ανήλικα με αυτον που σου φύσηξε το καπνό στα μούτρα.

Τέλος εγω, μεγάλο παιδί είσαι κάνε οτι νομίζεις.

ειπαμε ημουν υπερβολικος. φυσικα και δεν εχει το ιδιο "βαρος" το παραδειγμα του ανηλικου, με τον καπνο αλλα ελπιζω να καταλαβες με ποιο σκεπτικο το ειπα.

Λεωνίδας
15/09/2010, 15:36
πω ρπμ από πότε είχα να μπω στο forum και βρήκα 20 καινούριες σελίδες :uplate:
τις διάβασα όλες όμως :lol:

λοιπόν:

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Λοιπόν επειδή με παρέπεμψαν στο παρόν θρεντάκι ας πω και εγώ την γνώμη μου. (Είναι σαν αυτές που έχουμε όλοι...ξέρετε ποιες μην τα ξαναγράφω...)

Ξεκινάω με την εξής δήλωση. Είμαι ΜΑΝΙΩΔΗΣ καπνιστής....(Το 25άρι pall mall στην Ελλάδα έφευγε απο τις 8:00 που το αγόραζα, στις 17:00-18:00)

Πριν έρθω στην Αμερική, η πρώτη ερώτηση που έκανα σε μια φίλη Ελληνίδα που ήταν εδώ, ήταν "Με το κάπνισμα τι γίνεται;"

Ερχόμενος εδώ, είπα "Ότι και να γίνει, εγώ δε το κόβω..."

Ήρθα λοιπόν και το κάπνισμα απαγορεύεται σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο. Σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύεται και σε ακτίνα 20ft απο οποιαδήποτε πόρτα. Το πρόστιμο είναι 350$ αν θυμάμαι καλά και είναι ικανοί, να σταματήσει περιπολικό και να σε γράψει αν θεωρεί οτι είσαι αρκετά κοντά σε πόρτα π.χ έτσι και σε δει. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι οτι υπήρχαν ανιχνευτές καπνού που έπιαναν και το τσιγάρο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μου....
Ήμουν σε απόγνωση....
Αλλά σε μια χώρα που τα αυτονόητα δεν χρειάζονται ρουφιανογραμμές για να εφαρμοστούν αυτό που έγινε ήταν να προσαρμοστώ εγώ. Απλά εδώ δεν διανοείσαι να ανάψεις τσιγάρο σε κλειστό χώρο. Είτε καφετέρια είναι αυτό, είτε μπαρ ή οτιδήποτε άλλο. Θες να καπνίσεις; Πεζοδρομιάκι με τσιμεντένιο τασάκι και βγάλε καρκίνο σε 10 λεπτά. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Το αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι; Για εμένα τον μανιώδη καπνιστή; Απο τα 30 τσιγάρα την ημέρα, πέσαμε στα 7. Δεν συζητάω για το κέρδος πάνω απο όλα στην υγεία αλλά και στην τσέπη. Καφεδάκι το πρωί στο σπίτι πρίν τη δουλειά; Μπαλκονάκι, τσιγαράκι να μας χτυπάει και ο πρωινός αέρας. Αισθάνθηκα ποτέ διωκόμενος ή οτι μου καταπατώνται τα δικαιώματα μου; Όχι, γιατί συνεχίζω να καπνίζω. Δεν μου είπε κανείς κόψε το τσιγάρο αύριο. Απλά μου είπε κάπνιζε για πάρτη σου και όχι για άλλους 10. Ξέρετε τι ωραίο είναι να μπαίνεις οπουδήποτε και να μην βρωμάει ο τόπος;;; Στην Ελλάδα δεν το παρατηρούσα αλλά εδώ μου φάνηκε η διαφορά.
Το μέτρο είναι σωστότατο και καλά θα κάνουν όσοι αντιδρούν να το σκεφτούν 2 φορές.
Η μεγαλύτερη επανάσταση που θα συντελούταν στην Ελλάδα μετά το 1821 θα ήταν επιτέλους να εφαρμόζουμε τον νόμο, χωρίς ρουφιάνους κουκουλοφόρους καταδότες.
Και αφού έγραψα όλα αυτά, ας πάω έξω να κάνω ένα τσιγαράκι.....
μπράβο ρε φίλε τα είπες όλα :beer:

Θα 'λεγα να μην το ξεχειλώνεις, αλλα ναι, η στατιστική καρκίνων (γενικώς - άρα και μεταστατικών) είναι για 1 στους 4 κατοικους.

Θλιβερό νούμερο και επιβεβαιωμένο οικογενειακά :sad:
same here :sad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καπνιστης ειμαι φιλε

και καπνιζω σαν αραπης ΣΠΙΤΙ μου, και στους δρομους

στα μπαρ που πηγαινω ομως δεν με χαλασει καθολου που κανω 3 τσιγαρα αντι για πακετο

ειναι περιεργο αλλα το συνηθισα σε ενα μηνα,

ουτε καταπιεση ενιωσα ουτε τιποτα

και ουτε λιγοτερο αντρας νομιζω εγινα επειδη μου το επεβαλλαν

ωραίος :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
OLOI!!!

AMESWS META TIN PRWTI EBDOMADA PROSARMOGIS....

a kai na sou pw....eilikrina...mou fainetai TRAGELAFIKO-AXIOLYPITO na moy leei kapios (kai eilikrina den paei se sena) DEN THA VGW gia kafe...gaiti den borw na kapnisw.....

oute pisteuw oti etsi tha paei...:wave2: ακριβώς: ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ :(

TROOPER
15/09/2010, 16:04
καλα το πραμα ειναι το λιγοτερο αστειο !!!

Cpt. Haddock
15/09/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα το πραμα ειναι το λιγοτερο αστειο !!!

210024

TROOPER
15/09/2010, 16:11

:lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
15/09/2010, 18:08
και μια έκθεση του τι παθαίνει κάποιος απο το παθητικό κάπνισμα απο ιατρικό site... δεν είναι φυσικά μόνο ο καρκίνος..

http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcarticles.nsf/pages/Passive_smoking

Gandalf

stavrogin
15/09/2010, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και μια έκθεση του τι παθαίνει κάποιος απο το παθητικό κάπνισμα απο ιατρικό site... δεν είναι φυσικά μόνο ο καρκίνος..

http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcarticles.nsf/pages/Passive_smoking

Gandalf

αντιθετα μια αλλη εκθεση που διαβασα εγω λεει οτι οσοι καταδιδουν σκανε απο υγεια.:rotflmao:

matmat
15/09/2010, 18:40
http://www.scafebar.gr/

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Gandalf dr685sm
15/09/2010, 18:51
stavrogin... ειπώθηκε και παραπάνω.. δεν γουστάρω ρε αδερφέ να χώσω άλλον ενα παράγοντα που θα με κάνει πιθανόν χειρότερα χωρίς μάλιστα να το έχω επιλέξει και ο ίδιος.

matmat... δικαίωμα αντίδρασης έχουν όλοι.. το είπαμε αυτό. Όπως και ευθύνη των πράξεων τους που θα επιφέρει την όποια τιμωρία.

Gandalf

Λεωνίδας
15/09/2010, 18:57
υπάρχει κανένας γονέας καπνιστής ή μη που ΔΕ θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος; :rolleyes:

matmat
15/09/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
υπάρχει κανένας γονέας καπνιστής ή μη που ΔΕ θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος; :rolleyes:

Ναι
εγω !!! :wave2:

Λεωνίδας
15/09/2010, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Ναι
εγω !!! :wave2: δηλαδή θες το παιδί σου να καπνίζει παθητικά;

devil's animal
15/09/2010, 19:32
Ναι
εγω !!! :wave2:

και η επομενη ερωτηση ειναι:
"θα πηγαινες με το παιδι σου σε ενα εστιατοριο, αν δεν υπηρχε το μετρο?"

matmat
15/09/2010, 19:41
Λεωνιδα ...
Μια χαρα κοπελάρα εγινε !

Ντεβιλ ...
πηγαινα !!!

Αντε να φατε κανα δαμασκηνο και παρατηστε την μαλακια με τα τσιγαρα
υπαρχουν κι αλλα φλεγοντα ζητηματα που περνανε στο ντουκου
και μεις ασχολουμαστε με τον καθε ανεραστο και δυσκοίλιο ...
Αντε ξεκολλάτε

:beer: :smokin: :smokin:

Cpt. Haddock
15/09/2010, 19:51
Αντε να φατε κανα δαμασκηνο

Δεν έχουμε δυσκοιλιότητα παππού :lol: :p :rotflmao:

matmat
15/09/2010, 19:55
Δεν έχουμε δυσκοιλιότητα παππού :lol: :p :rotflmao:

ηθελα να πω ευγενικά να χεστητε ρε
τι με καρφωνεις εσυ μωρη κοκκινοστρινγκλίτσα αμεσως
αντε να παρεις κανα τηλεφωνο :Ρ :Ρ :Ρ

:lol: :rotflmao: :lol:

Cpt. Haddock
15/09/2010, 20:04
αντε να παρεις κανα τηλεφωνο :Ρ :Ρ :Ρ
:lol: :rotflmao: :lol:

Moυ θυμίζεις το νούμερο; :p

Λεωνίδας
15/09/2010, 20:11
Λεωνιδα ...
Μια χαρα κοπελάρα εγινε !

Ντεβιλ ...
πηγαινα !!!

Αντε να φατε κανα δαμασκηνο και παρατηστε την μαλακια με τα τσιγαρα
υπαρχουν κι αλλα φλεγοντα ζητηματα που περνανε στο ντουκου
και μεις ασχολουμαστε με τον καθε ανεραστο και δυσκοίλιο ...
Αντε ξεκολλάτε

:beer: :smokin: :smokin: το ότι ασχολούμαστε με κάτι δε σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε με τα άλλα Ματθαίε
εγώ αν είχα μωρό δε θα το εξέθετα σε τσιγάρο πάντως...
αυτό δε σημαίνει ότι δε θα με απασχολούσε τι τρώει τι πίνει τι αέρα αναπνέει τι ακτινοβολία τρώει κλπ, για το τσιγάρο μιλάμε εδώ :wave2:

ego_o_idios
15/09/2010, 22:51
το ότι ασχολούμαστε με κάτι δε σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε με τα άλλα Ματθαίε
εγώ αν είχα μωρό δε θα το εξέθετα σε τσιγάρο πάντως...
αυτό δε σημαίνει ότι δε θα με απασχολούσε τι τρώει τι πίνει τι αέρα αναπνέει τι ακτινοβολία τρώει κλπ, για το τσιγάρο μιλάμε εδώ :wave2:

taksis ke i8iki veveo veceos.....

210041

blackrose
16/09/2010, 07:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
[B]den to iksera to ema8a ke frikara
iparxi noumeropou tilefonis ke katagkelis oti sto tede magazi kapnizoun
ke spai opos mou ipan i dimotiki astinomia ke an den simorfonese i kanoniki
eftixos pou den zoume merikes ekatontades xronia piso na kremane kapnizonte stis platies

η ιστορια επαναλαμβανετε δυστυχως...........και δεν αναφερομε μονο στο τσιγαρο.

http://www.youtube.com/watch?v=TVFpUcHioT

http://www.youtube.com/watch?v=S1tKf0KvWss&feature=related

tifoefs
16/09/2010, 17:52
Να δεις που θα τιμωρειται και το γραψιμο περι καπνισματος.

matmat
16/09/2010, 18:11
Και που να δείς Τίφο
οταν θα ερθει και η απαγορευσει ΚΑΙ για τους ανοιχτους χώρους και τις πλατείες
εβγαλε σημερα ανακοινωση ο αρχιπαπαρας στο Νιου γιορκ

:rolleyes: :sick:

Στην Γη του πυρός θα παω γαμωτ δεν θα χρειαζεται και σπιρτα :p

tifoefs
16/09/2010, 18:28
Ο κροκοδιλας φταιει !!

:mad:

Λεωνίδας
16/09/2010, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να δεις που θα τιμωρειται και το γραψιμο περι καπνισματος.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εκεί πάνω τι παίζει αλήθεια;

matmat
16/09/2010, 18:32
εκεί πάνω τι παίζει αλήθεια;

Λες να εχουν το παράδοξο ?
Να επιτρεπουν την φουντα και να απαγορευουν το τσιγαρο ?? φαση θα εχει !!!!

tifoefs
16/09/2010, 18:56
Ολα απαγορευονται πια σε δημοσιο και ιδιωτικο χωρο επισης. δλδ αν καποιος επισκεπτης δε θελει να φουμαρεις ουτε στο μπαλκονι πια.
Ρωτα τον κροκοδιλα που μ'εχει ταραξει στη γκρινια !

:mad:

Λεωνίδας
16/09/2010, 19:09
Ολα απαγορευονται πια σε δημοσιο και ιδιωτικο χωρο επισης. δλδ αν καποιος επισκεπτης δε θελει να φουμαρεις ουτε στο μπαλκονι πια.
Ρωτα τον κροκοδιλα που μ'εχει ταραξει στη γκρινια !

:mad: έλα ρε ... και πώς πίνετε καφέ :confused: :evil:

tifoefs
16/09/2010, 19:11
έλα ρε ... και πώς πίνετε καφέ :confused: :evil:

Δεν !!

Μονο γαλα και νερο !

Χαμουρες γιναμε !!

:o :o :o :o

tifoefs
16/09/2010, 19:12
Δεν !!

Μονο γαλα και νερο !

Χαμουρες γιναμε !

:o :o :o :o

Λεωνίδας
16/09/2010, 19:18
Δεν !!

Μονο γαλα και νερο !

Χαμουρες γιναμε !!

:o :o :o :o ούτε για ποτό ή φαγητό έξω πηγαίνει κανείς εκεί φαντάζομαι
πού να πας χωρίς τσιγάρο... :(

makis206
16/09/2010, 19:23
Ολα απαγορευονται πια σε δημοσιο και ιδιωτικο χωρο επισης.

Πες μας τώρα πως έκλεισαν και τα φουντο-καφέ!!:eyepop:

sniper
16/09/2010, 19:27
δεν μας γ@μάτε με την κ@λοΟλλανδία;

Boxer
16/09/2010, 19:29
Λες να εχουν το παράδοξο ?
Να επιτρεπουν την φουντα και να απαγορευουν το τσιγαρο ?? φαση θα εχει !!!!

Μην το γελας....Ετσι ειναι....

Πας στο κοφισοπ και σκας το μπαφο κανονικα.....μολις τελειωσεις λες να αναψεις κανα τσιγαρακι και βαρανε οι συναγερμοι....εχει τυχει σε φιλο μου.....

tifoefs
16/09/2010, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πες μας τώρα πως έκλεισαν και τα φουντο-καφέ!!:eyepop:

Oxi ! apla apagoreyetai to kapvisma !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
16/09/2010, 19:36
πλάκα κάνετε ε

matmat
16/09/2010, 19:44
Oxi ! apla apagoreyetai to kapvisma !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και τι την κανεις ρε Τιφο την φούντα ?
Την χτενιζεις ???

:confused:

tifoefs
16/09/2010, 19:47
ειναι διακοσμητικο προϊον και τουριστικη ατραξιον !!
Μαζευουμε καργα τουρισμο απο ολο το κοσμο. Πληρωνουμε τους ανεργους ετσι !

:smokin: :p :p :p

Υ.Γ. Διεθνως γνωστη η χωρα μας για χαϊ πραματα ! οχι οπως εκει για σκανδαλα και σαχλαμαρες !!

golis
17/09/2010, 12:05
Xαχ,βγήκαν και οι θολοκουλτουριαραίοι μουσικάντιδες γουόνα μπι γιατροί,
να διαμαρτυρηθούν κατά της απαγόρευσης του καπνίσματος χέρι-χέρι με τσι καταστηματάρχες-Ενώσεις Επαγγελματιών Καφέ-Μπαρ-Εστιατορίων.

Θολοκουλτούρα καπνίσματος - €€€€ (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4594412)

π0υτσα ξύλο και βαράτε.

"ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης έλεγε μεταξύ άλλων ότι
«δεν μπορεί να κοπεί το τσιγάρο στον γέροντα που πάει στο καφενείο και το έχει ως μοναδική παρηγοριά»"
ναι σε μάρανε ο γέροντας πανάθε σε :lol:

*14 μήνες τώρα καθαρός απο το γαμ0 :smokin:

sniper
17/09/2010, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
.....

*14 μήνες τώρα καθαρός απο το γαμ0 :smokin:

Αν κόψεις και το γ@μήσι μην έρθεις να μας το κόψεις και σ' εμάς.... :lol: :lol:

Κι η άλλη άποψη (http://www.scafebar.gr/1/post/2010/06/2.html)

Λεωνίδας
17/09/2010, 13:05
Αν κόψεις και το γ@μήσι μην έρθεις να μας το κόψεις και σ' εμάς.... :lol: :lol:

Κι η άλλη άποψη (http://www.scafebar.gr/1/post/2010/06/2.html)

:smokin: ναι, έκοψε ο κόσμος την καφετέρια :rolleyes:
σε λίγο θα παραπονεθούν και οι πνευμονολόγοι / ογκολόγοι :lol:

reinmeister
17/09/2010, 13:08
το γεγονος ειναι οτι ολα τα μικρομαγαζα θα θαφτουν...το τραγικο ειναι οτι το χαιρεστε...

Cpt. Haddock
17/09/2010, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το γεγονος ειναι οτι ολα τα μικρομαγαζα θα θαφτουν...το τραγικο ειναι οτι το χαιρεστε...

Καλα ρε σεις, σοβαρολογείτε;

Για να καπνισετε βγαινετε;

15χρονα ειστε και δε θελετε να σας δει ο μπαμπας; :confused:

reinmeister
17/09/2010, 13:15
Καλα ρε σεις, σοβαρολογείτε;

Για να καπνισετε βγαινετε;

15χρονα ειστε και δε θελετε να σας δει ο μπαμπας; :confused:

για συνδεσε το λιγο αυτο με το quote μου,γιατι δεν το χω...

Cpt. Haddock
17/09/2010, 13:22
για συνδεσε το λιγο αυτο με το quote μου,γιατι δεν το χω...

Εσυ δεν ειπες οτι θα κλεισουν τα μαγαζια;

Δηλαδη δε θα 'χουν πελατεία;

Δηλαδη δε θα βγαινει ο κοσμος επειδή δε μπορεί να καπνισει μεσα;

:confused: :confused:

Τα μικρομαγαζα θα θαβόταν εαν ηταν υποχρεωτικό να έχουν χώρους καπνιστων και μη, που στα μικρά θα υπηρχε θεμα χωροταξικο.

Τωρα οι κανονες ειναι ίδιοι για όλους. :wave2:

Λεωνίδας
17/09/2010, 13:26
το γεγονος ειναι οτι ολα τα μικρομαγαζα θα θαφτουν...το τραγικο ειναι οτι το χαιρεστε... εγώ θα τα στηρίξω πάντως

και πέρα απ' την πλάκα υπάρχουν και άνθρωποι που ΔΕΝ έβγαιναν χειμώνα λόγω του τσιγάρου των άλλων (μπορώ να σου γνωρίσω 2-3...)

alexxxcbr
17/09/2010, 13:29
Κανενα μαγαζι δεν θα κλεισει απο το καπνισμα ρε παιδια.Πλακα μας κανετε?

Θα συνηθισετε,που θα παει.

:a9: :a9: :a9:

reinmeister
17/09/2010, 13:36
Εσυ δεν ειπες οτι θα κλεισουν τα μαγαζια;

Δηλαδη δε θα 'χουν πελατεία;

Δηλαδη δε θα βγαινει ο κοσμος επειδή δε μπορεί να καπνισει μεσα;

:confused: :confused:

Τα μικρομαγαζα θα θαβόταν εαν ηταν υποχρεωτικό να έχουν χώρους καπνιστων και μη, που στα μικρά θα υπηρχε θεμα χωροταξικο.

Τωρα οι κανονες ειναι ίδιοι για όλους. :wave2:

φυσικα και δεν θα εχουν...

ολο τα καφενεια της γειτονιας που πανε τα παπουδια και παιζουν πρεφα και ειναι παρα πολλα πιστεψε με,θα κλεισουν,μια και ολοι καπνιζουν...πολλα αλλα παραδειγματα εχω αλλα αυτο αρκει νομιζω για την αντιληψη του σκεπτικου...

αυτο που δεν αντιλαμβανεσαι και σε ενα βαθμο εχει λογικη μια και δεν εισαι καπνιστης ειναι το εξης...

ο καπνιστης καπνιζει οπου και εαν βρισκεται...δεν ειναι "κατι" που κανει συγκεκριμενες ωρες της ημερας του...

ειναι κινηση αυτοματη...ειναι κατι σαν την αναπνοη,απλα σε μικροτερο βαθμο...

οταν βγαινουμε και παμε για ποτο η καφε θα καπνισουμε,οπως ακριβως κανουμε και οταν περπαταμε,βλεπουμε τηλεοραση,οδηγαμε ,μας παιρνουν πιπα(ναι ναι υπαρχουμε και τετοιοι:D )

αν συνυπολογισεις οτι η ποση αλκοολ και καφε "τραβαει" τσιγαρο,τοτε αντιλαμβανεσαι το προβλημα...

και για να κλεισω γιατι το χουμε παρακουρασει...το μονο που θελουμε ειναι δικαιωμα επιλογης στον χαρακτηρισμο των χωρων κατι που ειναι απολυτως λογικο...τιποτε αλλο...

Cpt. Haddock
17/09/2010, 13:38
[...]

Θα πρέπει να αλλάξεις λιγο τις συνηθειές σου

Το '80 κανενας δε φοραγε κρανος, οι πιο πολλοι δεν ειχαν καν :winka:

Άλλωστε ηδη δεν καπνιζεις οπου κι αν βρισκεσαι. Νοσοκομεια, λεωφορεία, ΗΣΑΠ, μετρο, γραφεια.

Καποτε καπνιζες σε όλα αυτα και τωρα ειναι off limits. Προσαρμοστηκες. :beer:

reinmeister
17/09/2010, 13:40
Θα πρέπει να αλλάξεις λιγο τις συνηθειές σου

Το '80 κανενας δε φοραγε κρανος, οι πιο πολλοι δεν ειχαν καν :winka:

οκ...ειναι ξεκαθαρο οτι δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι το τσιγαρο,για τους συνειδητοποιημενους καπνιστες, ειναι αναγκη,οπως η τροφη επι παραδειγματι...

edit...εδω ειναι που κανεις λαθος...δεν προσαρμοστηκα ποτε...δεν χρησιμοποιω ποτε συγκοινωνια και σε νοσοκομεια ψαχνω καβατζα (παντα βρισκω) να καπνισω...

ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα απ οσο φανταζεσαι λιακο...

Cpt. Haddock
17/09/2010, 13:43
οκ...ειναι ξεκαθαρο οτι δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι το τσιγαρο,για τους συνειδητοποιημενους καπνιστες, ειναι αναγκη,οπως η τροφη επι παραδειγματι...

Ελα ρε μλκ εισαι και μορφωμενος ανθρωπος. Εξισωνεις τροφή με καπνο; Ελεος ρε συ...

Αλλωστε, το ξαναλεω, δεν απαγορεύεται πληρως το καπνισμα. Στα νοσοκομεία πως το έκοψες;

Θυμάσαι εποχές που οι συγγενεις καπνιζαν στο διαδρομο εξω απο το θαλαμο;

sniper
17/09/2010, 13:47
....

Οι γιατροί που καπνίζουν δλδ σήμερα στα νοσοκομεία; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

reinmeister
17/09/2010, 13:47

Ελα ρε μλκ εισαι και μορφωμενος ανθρωπος. Εξισωνεις τροφή με καπνο; Ελεος ρε συ...

Αλλωστε, το ξαναλεω, δεν απαγορεύεται πληρως το καπνισμα. Στα νοσοκομεία πως το έκοψες;

ρε παπαρα μην επιμενεις...:evil:

ξερω πολλους μορφωμενους καπνιστες που οι γιατροι τους ξεκαθαρισαν οτι εαν δεν το κοψουν θα πεθανουν και παραταυτα συνεχισαν...

ειναι μεγαλη εξαρτηση...ειδικα για συγκεκριμενους ειναι εκ των ων ουκ ανευ...

Zid
17/09/2010, 13:48

Καλα ρε Rein τι ηλικία εχεις?:lol:

Υ.Γ Συμφωνω οτι στα καφενεία με ηλικιωμένα άτομα ειναι τελείως αχρηστο το να προσπαθεις να τους επιβάλεις να κόψουν το τσιγάρο..

Λεωνίδας
17/09/2010, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Καλα ρε Rein τι ηλικία εχεις?:lol: αν δεν τον γνωρίζεις υποθέτεις είτε 16-17 είτε 65-70 :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

sniper
17/09/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
...
Υ.Γ Συμφωνω οτι στα καφενεία με ηλικιωμένα άτομα ειναι τελείως αχρηστο το να προσπαθεις να τους επιβάλεις να κόψουν το τσιγάρο..

Μην πληρώνουμε και συντάξεις....

Cpt. Haddock
17/09/2010, 14:03
Οι γιατροί που καπνίζουν δλδ σήμερα στα νοσοκομεία;

ξερεις κανενα γιατρο που καπνίζει; :evil: :rotflmao:

Zid
17/09/2010, 14:03
Μην πληρώνουμε και συντάξεις....

:smokin: αυτο που το βάζεις :lol: